Meditatii la romana in Bucuresti

Filtre aplicate: Bucuresti domiciliul meditatorului 40 - 60 doua ore

Filtreaza anunturile
 1. Roxana

  Meditatii pentru teza unica si bacalaureat la limba si literatura romana 2008-2009.Rog seriozitate maxima, se asigura suport didactic! Recuperarea materiei in timp util!

  Mai multe informatii
 2. Mirela

  Profesoara de limba si literatura romana,cu experienta in invatamant, asigur pregatirea pentru tezele unice si examenul de bacalaureat.Mentionez ca am rezultate f bune la examenele sustinute de elevii pe care i-am pregatit.Rog seriozitate.

  Mai multe informatii
 3. Athmane

  30 de ani arab din Algeria, cu doctorat la arhitectura, ofer meditatii la domeciliul meu (piata iancului)de limba araba, limba franceza si de limba romana (pentru arabi sau francezi incepatori).

  Mai multe informatii
 4. Mitrofan Nicoleta

  Licentiata Litere, Universitatea din Bucuresti,sectia Romana-Engleza, absolventa Master Traducerea Textului Literar Contemporan in Limba Engleza,profesor/traducator, ofer meditatii Engleza si Romana. 0723608329 e-mail: mitrofannicoleta@gmail.com

  Mai multe informatii
 5. Iulia

  Profesoara-liceu de prestigiu, 10 ani experienta, asigur recuperarea rapida a materiei, materiale performante si la zi, metode didactice moderne si flexibile, adaptate fiecarui nivel.SEDINTELE SE DESFASOARA INDIVIDUAL!

  Mai multe informatii
 6. Olivia

  Absolventa a Facultatii de Limbi si Literaturi Straine, ofer meditatii la limba romana, cls I-VIII, la domiciliul elevului.

  Mai multe informatii
 7. Patrascu Marinela

  OFER MEDITATII LA LIMBA ROMANA PENTRU CLASELE 1-12 SI LA LIMBA ENGLEZA,CLASELE 1-8.PRET FOARTE AVANTAJOS.SUCCES GARANTAT.Relatii la telefon:0786556123.

  Mai multe informatii
 8. Madalina Liliana P. - Profesor gimnaziu

  6 ani experienta in meditatii / profesorat

  Profesor(scoala generala si liceu), ofer meditatii limba romana clasele 5-8.Locuiesc in sectorul 6, zona Militari

  Mai multe informatii