Meditatii la romana in Bucuresti

Filtre aplicate: Bucuresti domiciliul meditatorului 40 - 60 doua ore

Filtreaza anunturile
 1. Stoicescu Florin

  Familie de profesori cu experienta meditam cu rezultate exceptionale elevi pentru testare nationala cu recuperarea materiei.Sedintele se desfasoara atat la domiciliul elevului cat si la meditatori acasa.

  Mai multe informatii
 2. Alexandra

  Profesoara titlulara, absolventa a Universitatii Bucuresti si a unui masterat de didactici cu nota 10, ofer meditatii pentru examenul de evaluare nationala, bacalaureat sau admitere la facultate. Zona Margeanului- Sebastian, telefon: 0730.095.919

  Mai multe informatii
 3. Elena Monica Cozarev

  Profesoara limba romana meditez orice nivel.Experienta de 10 ani si rezultatele foarte satisfacatoare obtinute de elevi .Tel 0744305453

  Mai multe informatii
 4. Florin

  Profesor tanar, 32 ani,cu experienta de 10 ani, meditez elevi clasele I-VIII, LIMBA ROMANA, CIVICA, ENGLEZA, CULTURA GENERALA,SPORT,SUPRAVEGHEZ LECTII, TEME. PRET 40 RON SEDINTA. TEL 0722170400.

  Mai multe informatii
 5. Coman Mihaela

  Meditez elevi clasele V- XII pentru examenele nationale sau imbunatatirea situatiei scolare.Domiciliul meu-cartierul Militari

  Mai multe informatii
 6. Oprea Ana

  Absolventa a Facultatii de Litere, ofer meditatii la Limba si literatura romana orice nivel. Rog seriozitate.

  Mai multe informatii
 7. Naipeanu

  Ofer program intensiv de pregatire limba romana la domiciliul elevului.Rog seriozitate.

  Mai multe informatii
 8. Andreea

  Profesoara cu experienta, meditez elevi, clasele I-VIII, la Limba Romana, atat la domiciliul meu, cat si al elevului(de preferabil sector 6).

  Mai multe informatii
 9. Parpala Bianca

  Absolventa a Facultatii de Litere, sectia Romana-Engleza ofer meditatii la limba si literatura romana orice nivel.

  Mai multe informatii
 10. D Cristina

  Invatatoare cu 9 ani vechime,gradul II,ofer meditatii elevilor de clasele I-IV,la lb romana si matematica.

  Mai multe informatii
 11. Roxana

  Meditatii pentru teza unica si bacalaureat la limba si literatura romana 2008-2009.Rog seriozitate maxima, se asigura suport didactic! Recuperarea materiei in timp util!

  Mai multe informatii
 12. Mirela

  Profesoara de limba si literatura romana,cu experienta in invatamant, asigur pregatirea pentru tezele unice si examenul de bacalaureat.Mentionez ca am rezultate f bune la examenele sustinute de elevii pe care i-am pregatit.Rog seriozitate.

  Mai multe informatii
 13. Athmane

  30 de ani arab din Algeria, cu doctorat la arhitectura, ofer meditatii la domeciliul meu (piata iancului)de limba araba, limba franceza si de limba romana (pentru arabi sau francezi incepatori).

  Mai multe informatii
 14. Mitrofan Nicoleta

  Licentiata Litere, Universitatea din Bucuresti,sectia Romana-Engleza, absolventa Master Traducerea Textului Literar Contemporan in Limba Engleza,profesor/traducator, ofer meditatii Engleza si Romana. 0723608329 e-mail: mitrofannicoleta@gmail.com

  Mai multe informatii
 15. Iulia

  Profesoara-liceu de prestigiu, 10 ani experienta, asigur recuperarea rapida a materiei, materiale performante si la zi, metode didactice moderne si flexibile, adaptate fiecarui nivel. SEDINTELE SE DESFASOARA INDIVIDUAL!

  Mai multe informatii
 16. Olivia

  Absolventa a Facultatii de Limbi si Literaturi Straine, ofer meditatii la limba romana, cls I-VIII, la domiciliul elevului.

  Mai multe informatii
 17. Patrascu Marinela

  OFER MEDITATII LA LIMBA ROMANA PENTRU CLASELE 1-12 SI LA LIMBA ENGLEZA,CLASELE 1-8.PRET FOARTE AVANTAJOS.SUCCES GARANTAT.Relatii la telefon:0786556123.

  Mai multe informatii
 18. Madalina Liliana P. - Profesor gimnaziu

  6 ani experienta in meditatii / profesorat

  Profesor(scoala generala si liceu), ofer meditatii limba romana clasele 5-8.Locuiesc in sectorul 6, zona Militari

  Mai multe informatii