Meditatii la romana in Bucuresti

Filtre aplicate:  Bucuresti  40 - 60  doua ore

Filtreaza anunturile
 1. Fara fotografie
  50 lei / doua ore

  Aioanei Lucia Aioanei - Profesor gimnaziu

  Mai mult de 10 ani experienta in meditatii / profesorat

  Dau meditatii la limba si literatura romana pentru elevii de gimnaziu.

 2. Fara fotografie
  40 lei / doua ore

  Beatrice Andreea

  Un an experienta in meditatii / profesorat

  Studenta la Facultatea de Litere, Universitatea din Bucuresti, sectia Limba si Literatura Romana-Limba si Literatura Spaniola. Ofer meditatii la Limba Romana elevilor din clasele I-XII.

 3. Fara fotografie
  40 lei / doua ore

  Mihaela Hagi - Student

  Un an experienta in meditatii / profesorat

  MEDITATII ROMANA/ENGLEZAMa puteti contacta atat pentru meditatii la limba si literatura romana, cat si pentru limba si literatura engleza.Studenta la Facultatea de Litere, Limba si Literatura Romana - Limba si Literatura Engleza, Universitatea din Bucuresti, ofer meditatii atat elevilor din invatamantul primar, cat si celor din gimnaziu. Datorita modulului psiho-pedagogic sustinut in cadrul facultatii, am capatat deprinderi in indrumarea elevului, dar si multumita experientei anterioare in meditatii in limba romana, specializarea A. Sunt o persoana dinamica, sarguincioasa, comunicativa, cu drag de copii.Pot oferi meditatii in oricare sector al orasului.Pentru stabilirea meditatiilor incepand din septembrie a.c., nu ezitati sa ma contactati!Tarif: 40RON/2h sau 35RON/1h,30min.Pretul este negociabil in cazul formarii unei grupe de cel putin 2 elevi !

 4. Fara fotografie
  40 lei / doua ore

  Andreea P. - Student

  2 ani experienta in meditatii / profesorat

  Studentă anul trei la Facultatea de Litere din cadrul Universității București, cu multă răbdare, ofer meditații la Limba și literatura română, la domiciliul propriu. Asigur o bună pregâtire atat pentru examenul de bacalaureat.În cazul în care nu sunteți mulțumiți, ședința devine gratuită.

 5. Fara fotografie
  45 lei / doua ore

  Terezia Vancea - Profesor

  Mai mult de 10 ani experienta in meditatii / profesorat

  PROFESOARA ofer meditatii pentru BACALAUREAT la romana, istorie, geografie.

 6. Fara fotografie
  50 lei / doua ore

  Ileana Badescu - Profesor

  5 ani experienta in meditatii / profesorat

  Meditatii la Limba si literatura romana cls. I-XII la domiciliul elevului ( indiferent de zona in care locuieste),sau la domiciliul meu (zona Dorobanti), meditatii in scopul pregatirii examenelor sau a remedierii situatiei scolare. Sedintele sunt individuale, iar o sedinta dureaza 2 ore. Am absolvit Facultatea de Limbi Straine si Litere si am facut practica pedagogica. Scopul meu este sa ajut elevul sa inteleaga limba romana si sa lucreze cu placere. Experienta: 5 ani.

 7. Fara fotografie
  40 lei / doua ore

  Lacramioara M.

  8 ani experienta in meditatii / profesorat

  Meditez la engleza, matematica,romana,franceza,ajut la efectuarea temelor pentru scolari si prescolari,numai zona Crangasi.Atestat limba engleza,experienta 8ani.

 8. Fara fotografie
  40 lei / doua ore

  Ciupitu G.

  Mai putin de un an experienta in meditatii / profesorat

  Meditez la Limba romana clasele I-XII

 9. Fara fotografie
  50 lei / doua ore

  Elena I. - Traducator

  5 ani experienta in meditatii / profesorat

  Ofer meditatii la limba romana indiferent de sectorul in care locuiti.

 10. Fara fotografie
  50 lei / doua ore

  Daniela Costache - Profesor

  7 ani experienta in meditatii / profesorat

  Meditatoare cu experienta,meditez la orice nivel al claselor 1-12,Inclusiv Bacalaureat,Evaluare Nationala,Admitere Facultate,Nivelul de pregatire permanent tinut sub control pentru a se asigura un progres constant si suficientPRET ACCESIBIL SI SUCCES GARANTAT. !Profesionalism garantat.

 11. Fara fotografie
  40 lei / doua ore

  Alexandra Z. - Student

  2 ani experienta in meditatii / profesorat

  Ofer meditatii copii, la orice materie. Am foarte multa rabdare si capacitate de a explica pana la obtinerea rezultatelor dorite. Am terminat facultatea de Litere si am urmat modulul pedagocic, am terminat anul II in cadrul Faculatii de Psihologie si fac ore de dezvoltare personala intr-o gradinita.

 12. Fara fotografie
  50 lei / doua ore

  Catalina S.

  2 ani experienta in meditatii / profesorat

  Ofer meditatii la limba si literatura romana pentru clasele II-XII, atat pentru perfectionare cat si pentru diferite examene, testari, concursuri . Sedintele se pot desfasura la domiciliul meu (zona Berceni ) sau al elevului.

 13. Fara fotografie
  40 lei / doua ore

  Gabriela M. - Profesor

  Mai mult de 10 ani experienta in meditatii / profesorat

  Profesoara calma si rabdatoare ofer meditatii elevilor de gimnaziu .Profesoara de limba si literatura romana si Limba franceza, licentiata a facultatii de Litere si absolventa a masteratului de Didactici, ofer meditatii elevilor de gimnaziu si liceu. Posed pregatire didactica solida, avand experienta de 10 ani in domeniul meditatiilor.Pastrez permanent legatura cu parintii. Ofer si solicit seriozitate.

 14. Fara fotografie
  40 lei / doua ore

  Cristina C. - Student

  3 ani experienta in meditatii / profesorat

  Ofer pregătire la limba si literatura romana. Meditatia poate avea lic la domiciliul meu sau al dumneavoastra . Am experiența Sunt calma si o fire deschisa

 15. Fara fotografie
  45 lei / doua ore

  Sorina C. - Profesor gimnaziu

  Mai mult de 10 ani experienta in meditatii / profesorat

  Stimati parinti si dragi elevi,ma numesc Sorina Culinovschi si am o experienta in domeniul predarii de 11 ani. Va ofer serviciile mele de meditator la limba romana si limba germana, constand atat in pregatire si experienta pedagogica solida, cat si in cunostintele bogate de limba si literatura. In experienta mea de 11 ani la catedra, am pregatit numeroase generatii de elevi pentru examenul de la sfarsitul clasei a VIII-a si pentru Bacalaureat. Ofer seriozitate, punctualitate si profesionalism. Calitatile mele cele mai mari ca pedagog sunt rabdarea si perseverenta. Pot pregati elevi de diferite niveluri. Va multumesc si astept solicitarile dumneavoastra.

 16. Fara fotografie
  40 lei / doua ore

  Alexandra I. - Student

  5 ani experienta in meditatii / profesorat

  Ofer meditatii pentru elevii care se pregatesc sa sustina examenul de bacalaureat, precum si pentru elevii de liceu sau cei din clasele I-VIII. Am experienta cu copiii, sunt o persoana serioasa, cer seriozitate si sunt convinsa ca te pot ajuta sa realizezi ceea ce ti-ai propus!