Meditatii la romana in Bucuresti

Filtre aplicate:  Bucuresti  40 - 60  doua ore

Filtreaza anunturile
 1. Fara fotografie
  50 lei / doua ore

  Larissa G. - Student

  Un an experienta in meditatii / profesorat

  MEDITATII BACALAUREATStudentă a Facultății de Electronica, Telecomunicații si Tehnologia Informației din cadrul Universității Politehnica București, cu o experienta de 2 ani in predat, ofer meditatii la Limba si Literatura Romana pentru examenul de bacalaureat, garantând rezultate foarte bune.Toti elevii meditați au obținut rezultate foarte bune la examen.

 2. Fara fotografie
  50 lei / doua ore

  Ionut H. - Traducator

  Mai mult de 10 ani experienta in meditatii / profesorat

  Profesor cu experiență, ofer meditații la LIMBA ROMÂNĂ, LA DOMICILIU, pentru elevi clasele I-XII, în special pentru examenele de BACALAUREAT și CAPACITATE. Garantez eficiență și profesionalism. Rezultate anterioare excelente. Preț negociabil în funcție de nivelul serviciilor reclamate.

 3. Fara fotografie
  50 lei / doua ore

  Raluca V. - Profesor gimnaziu

  6 ani experienta in meditatii / profesorat

  Doctorand Litere, profesor de Limba si Literatura Romana , ofer meditatii la Limba si Literatura Romana si Limba Engleza,clasele V-XII(la domiciliul dumneavoastra sau al meu. Am experienta a 5 ani de mediatii cu elevi care au obtinut rezultate exceptionale la olimpiade,examene nationale si Bacalaureat. Detin material didactic. Rog seriozitate.

 4. Fara fotografie
  50 lei / doua ore

  Ala C. - Profesor

  10 ani experienta in meditatii / profesorat

  Profesor de limba romana, absolvent al Facultatii de Litere, Universitatea Bucuresti si al Liceului Pedagogic, meditez clasele I-XII. De ce sa ma alegi? Raspunsurile ar fi urmatoarele: sunt o persoana calma, detin experienta cu elevii de orice varsta, cunostinte vaste de limba romana, dragoste de meserie ş i capacitatea de a se face înţeles *Zona: Iancului, Muncii

 5. Fara fotografie
  50 lei / doua ore

  Alina G. - Profesor

  7 ani experienta in meditatii / profesorat

  Profesoara de limba engleza si limba franceza cu experienta, absolventa de Masterat- sectia “Traductologie”, meditez elevi clasele I-XII (orice nivel), la domiciliul meu (sectorul 3) sau al elevului, preferabil in apropiere. In plus, detin atestat de competente lingvistice, autorizatie de traducator si diploma DALF. Mentionez ca am experienta in pregatirea elevilor.

 6. Fara fotografie
  50 lei / doua ore

  Bianca E. - Invatator

  Mai mult de 10 ani experienta in meditatii / profesorat

  Ofer ajutor la teme copiilor cls-IV-, romana si matematica

 7. Fara fotografie
  50 lei / doua ore

  Aioanei Lucia Aioanei - Profesor gimnaziu

  Mai mult de 10 ani experienta in meditatii / profesorat

  Dau meditatii la limba si literatura romana pentru elevii de gimnaziu.

 8. Fara fotografie
  40 lei / doua ore

  Beatrice Andreea

  Un an experienta in meditatii / profesorat

  Studenta la Facultatea de Litere, Universitatea din Bucuresti, sectia Limba si Literatura Romana-Limba si Literatura Spaniola. Ofer meditatii la Limba Romana elevilor din clasele I-XII.