Meditatii la romana in Bucuresti

Filtre aplicate: Bucuresti domiciliul meditatorului 40 - 60 doua ore

 1. Coman Mihaela

  Meditez elevi clasele V- XII pentru examenele nationale sau imbunatatirea situatiei scolare.Domiciliul meu-cartierul Militari

 2. Oprea Ana

  Absolventa a Facultatii de Litere, ofer meditatii la Limba si literatura romana orice nivel. Rog seriozitate.

 3. Naipeanu

  Ofer program intensiv de pregatire limba romana la domiciliul elevului.Rog seriozitate.

 4. Andreea

  Profesoara cu experienta, meditez elevi, clasele I-VIII, la Limba Romana, atat la domiciliul meu, cat si al elevului(de preferabil sector 6).

 5. Parpala Bianca

  Absolventa a Facultatii de Litere, sectia Romana-Engleza ofer meditatii la limba si literatura romana orice nivel.

 6. D Cristina

  Invatatoare cu 9 ani vechime,gradul II,ofer meditatii elevilor de clasele I-IV,la lb romana si matematica.

 7. Roxana

  Meditatii pentru teza unica si bacalaureat la limba si literatura romana 2008-2009.Rog seriozitate maxima, se asigura suport didactic! Recuperarea materiei in timp util!

 8. Mirela

  Profesoara de limba si literatura romana,cu experienta in invatamant, asigur pregatirea pentru tezele unice si examenul de bacalaureat.Mentionez ca am rezultate f bune la examenele sustinute de elevii pe care i-am pregatit.Rog seriozitate.

 9. Athmane

  30 de ani arab din Algeria, cu doctorat la arhitectura, ofer meditatii la domeciliul meu (piata iancului)de limba araba, limba franceza si de limba romana (pentru arabi sau francezi incepatori).

 10. Mitrofan Nicoleta

  Licentiata Litere, Universitatea din Bucuresti,sectia Romana-Engleza, absolventa Master Traducerea Textului Literar Contemporan in Limba Engleza,profesor/traducator, ofer meditatii Engleza si Romana. 0723608329 e-mail: mitrofannicoleta@gmail.com

 11. Iulia

  Profesoara-liceu de prestigiu, 10 ani experienta, asigur recuperarea rapida a materiei, materiale performante si la zi, metode didactice moderne si flexibile, adaptate fiecarui nivel. SEDINTELE SE DESFASOARA INDIVIDUAL!

 12. Olivia

  Absolventa a Facultatii de Limbi si Literaturi Straine, ofer meditatii la limba romana, cls I-VIII, la domiciliul elevului.

 13. Elena

  Ofer ore/cursuri particulare de limba romana pentru cetateni spanioli. Pentru detalii puteti accesa: http://traduceri-spaniola.blogspot.com

 14. Patrascu Marinela

  OFER MEDITATII LA LIMBA ROMANA PENTRU CLASELE 1-12 SI LA LIMBA ENGLEZA,CLASELE 1-8.PRET FOARTE AVANTAJOS.SUCCES GARANTAT.Relatii la telefon:0786556123.

 15. Madalina Liliana P. - Profesor gimnaziu

  6 ani experienta in meditatii / profesorat

  Profesor(scoala generala si liceu), ofer meditatii limba romana clasele 5-8.Locuiesc in sectorul 6, zona Militari