Meditatii la romana in Bucuresti

Filtre aplicate:  Bucuresti  40 - 60  doua ore

Filtreaza anunturile
 1. Fara fotografie
  50 lei / doua ore

  Ionut H. - Traducator

  Mai mult de 10 ani experienta in meditatii / profesorat

  Profesor cu experiență, ofer meditații la LIMBA ROMÂNĂ, LA DOMICILIU, pentru elevi clasele I-XII, în special pentru examenele de BACALAUREAT și CAPACITATE. Garantez eficiență și profesionalism. Rezultate anterioare excelente. Preț negociabil în funcție de nivelul serviciilor reclamate.

 2. Fara fotografie
  50 lei / doua ore

  Gabriela A. - Profesor liceu

  Mai mult de 10 ani experienta in meditatii / profesorat

  Meditez la limba si literatura romana pentru admitere bacalaureat, corigente sau recuperarea materiei. Am 15 ani experienta, studii postuniversitare si sunt titular in cadrul unui liceu teoretic.

 3. Fara fotografie
  50 lei / doua ore

  Raluca V. - Profesor gimnaziu

  6 ani experienta in meditatii / profesorat

  Doctorand Litere, profesor de Limba si Literatura Romana , ofer meditatii la Limba si Literatura Romana si Limba Engleza,clasele V-XII(la domiciliul dumneavoastra sau al meu. Am experienta a 5 ani de mediatii cu elevi care au obtinut rezultate exceptionale la olimpiade,examene nationale si Bacalaureat. Detin material didactic. Rog seriozitate.

 4. Fara fotografie
  50 lei / doua ore

  Ala C. - Profesor

  10 ani experienta in meditatii / profesorat

  Profesor de limba romana, absolvent al Facultatii de Litere, Universitatea Bucuresti si al Liceului Pedagogic, meditez clasele I-XII. De ce sa ma alegi? Raspunsurile ar fi urmatoarele: sunt o persoana calma, detin experienta cu elevii de orice varsta, cunostinte vaste de limba romana, dragoste de meserie ş i capacitatea de a se face înţeles *Zona: Iancului, Muncii

 5. Fara fotografie
  50 lei / doua ore

  Alina G. - Profesor

  7 ani experienta in meditatii / profesorat

  Profesoara de limba engleza si limba franceza cu experienta, absolventa de Masterat- sectia “Traductologie”, meditez elevi clasele I-XII (orice nivel), la domiciliul meu (sectorul 3) sau al elevului, preferabil in apropiere. In plus, detin atestat de competente lingvistice, autorizatie de traducator si diploma DALF. Mentionez ca am experienta in pregatirea elevilor.

 6. Fara fotografie
  50 lei / doua ore

  Bianca E. - Invatator

  Mai mult de 10 ani experienta in meditatii / profesorat

  Ofer ajutor la teme copiilor cls-IV-, romana si matematica

 7. Fara fotografie
  50 lei / doua ore

  Aioanei Lucia Aioanei - Profesor gimnaziu

  Mai mult de 10 ani experienta in meditatii / profesorat

  Dau meditatii la limba si literatura romana pentru elevii de gimnaziu.

 8. Fara fotografie
  40 lei / doua ore

  Beatrice Andreea

  Un an experienta in meditatii / profesorat

  Studenta la Facultatea de Litere, Universitatea din Bucuresti, sectia Limba si Literatura Romana-Limba si Literatura Spaniola. Ofer meditatii la Limba Romana elevilor din clasele I-XII.

 9. Fara fotografie
  40 lei / doua ore

  Mihaela Hagi - Student

  Un an experienta in meditatii / profesorat

  MEDITATII ROMANA/ENGLEZAMa puteti contacta atat pentru meditatii la limba si literatura romana, cat si pentru limba si literatura engleza.Studenta la Facultatea de Litere, Limba si Literatura Romana - Limba si Literatura Engleza, Universitatea din Bucuresti, ofer meditatii atat elevilor din invatamantul primar, cat si celor din gimnaziu. Datorita modulului psiho-pedagogic sustinut in cadrul facultatii, am capatat deprinderi in indrumarea elevului, dar si multumita experientei anterioare in meditatii in limba romana, specializarea A. Sunt o persoana dinamica, sarguincioasa, comunicativa, cu drag de copii.Pot oferi meditatii in oricare sector al orasului.Pentru stabilirea meditatiilor incepand din septembrie a.c., nu ezitati sa ma contactati!Tarif: 40RON/2h sau 35RON/1h,30min.Pretul este negociabil in cazul formarii unei grupe de cel putin 2 elevi !

 10. Fara fotografie
  40 lei / doua ore

  Andreea P. - Student

  2 ani experienta in meditatii / profesorat

  Studentă anul trei la Facultatea de Litere din cadrul Universității București, cu multă răbdare, ofer meditații la Limba și literatura română, la domiciliul propriu. Asigur o bună pregâtire atat pentru examenul de bacalaureat.În cazul în care nu sunteți mulțumiți, ședința devine gratuită.

 11. Fara fotografie
  45 lei / doua ore

  Terezia Vancea - Profesor

  Mai mult de 10 ani experienta in meditatii / profesorat

  PROFESOARA ofer meditatii pentru BACALAUREAT la romana, istorie, geografie.

 12. Fara fotografie
  50 lei / doua ore

  Ileana Badescu - Profesor

  5 ani experienta in meditatii / profesorat

  Meditatii la Limba si literatura romana cls. I-XII la domiciliul elevului ( indiferent de zona in care locuieste),sau la domiciliul meu (zona Dorobanti), meditatii in scopul pregatirii examenelor sau a remedierii situatiei scolare. Sedintele sunt individuale, iar o sedinta dureaza 2 ore. Am absolvit Facultatea de Limbi Straine si Litere si am facut practica pedagogica. Scopul meu este sa ajut elevul sa inteleaga limba romana si sa lucreze cu placere. Experienta: 5 ani.

 13. Fara fotografie
  40 lei / doua ore

  Lacramioara M.

  8 ani experienta in meditatii / profesorat

  Meditez la engleza, matematica,romana,franceza,ajut la efectuarea temelor pentru scolari si prescolari,numai zona Crangasi.Atestat limba engleza,experienta 8ani.