Meditatii la matematica in Timisoara

Filtre aplicate:  Timisoara

Filtreaza anunturile
 1. 40 lei / doua ore

  Miruna C.

  2 ani experienta in meditatii / profesorat

  Absolventa a Facultatii de Matematica si Informatica (sefa de promotie) si a modulului pedagogic, masteranda in anul I in acelasi domeniu, ofer meditatii la MATEMATICA elevilor de clasele I-VIII, aflați la orice nivel de pregătire. Am experienta in meditatii 2 ani si lucrez cu un singur elev, la domiciliul meu.

 2. 30 lei / doua ore

  Sorina Maria F. - Student

  2 ani experienta in meditatii / profesorat

  LICENTIATA in MATEMATICA, domeniu al Facultatii de Matematica si Informatica din cadrul UVT si actuala MASTERANDA in acelasi domeniu, anul I, ofer meditatii la MATEMATICA, sedinta desfasurandu-se pe parcursul a doua ore, iar pretul fiind 30 de lei! experienta 2 ani!

 3. 40 lei / doua ore

  Kokovics E. - Student

  Mai putin de un an experienta in meditatii / profesorat

  Sunt o persoana cu multa rabdare, intelegere si imi place foarte mult sa lucrez cu copiii fapt pentru care ma pregatesc sa devin profesor. Sunt constient ca fiecare are inclinatii diferite de aceea eu imi doresc sa le arat copiilor ca matematica poate fi placuta si usoara.Pret sedinta (2 ore) 40 lei.

 4. 50 lei / doua ore

  Aura Alexandra Mihalache - Student

  3 ani experienta in meditatii / profesorat

  Absolventă de liceu, specializarea matematică-informatică, în prezent studentă la Universitatea de Științe Agricole și Medicină Veterinară, meditez la matematică elevi aflați în clasele generale sau la liceu. Garantez rezultate bune, ore interactive, metode ușoare de învățare!

 5. 45 lei / doua ore

  Veronica L. - Profesor liceu

  7 ani experienta in meditatii / profesorat

  Profesoara meditez matematica clasele I-XII orice nivel;ajut la teme,pregatesc pentru olimpiade si teste nationale precum si bacalaureat. Sedinta dureaza doua ore iar pretul este de 45 ron!

 6. Pret nespecificat

  Ana G. - Profesor

  Mai mult de 10 ani experienta in meditatii / profesorat

  Profesor de matematică, gradul I, cu experiență la catedră 35 de ani și tot atâția de meditator, ofer meditații la matematică pentru elevi din clasele II-VIII, aflați la orice nivel de pregătire, înțelegere și asimilare a cunoștințelor, la domiciliul meu sau al copilului. Durata ședințelor, frecvența lor și prețul sunt negociabile.

 7. 40 lei / doua ore

  Bogdan S. - Profesor liceu

  Mai mult de 10 ani experienta in meditatii / profesorat

  Meditez clasele 5-12 pentru testarea nationala , Bacalaureat , Olimpiade .

 8. 40 lei / doua ore

  Dana S. - Profesor liceu

  3 ani experienta in meditatii / profesorat

  Profesoara de matematica, tanara, titulara, cu gradul didactic definitiv, meditez elevi clasele V-XII la domiciliul meu sau la domiciliul elevului. Asigur pregatire temeinica si eficienta pentru evaluare nationala si bacalaureat. Pretul unei sedinte este 40 lei / 2 ore.

 9. 30 lei / doua ore

  Andrei M.

  Mai putin de un an experienta in meditatii / profesorat

  Prin participarea la diferite concursuri de matematica am căpătat experiență în domeniul științelor exacte.Astfel pot preda matematica la nivel de gimnaziu (pentru Evaluarea Natională, înțelegerea și aprofundarea materiei, recuperarea materiei).Lucrez cu un copil, maxim cu 2 copii și doar în cazul în care aceștia se află în același an de studiu având același nivel de cunoștințe.

 10. 40 lei / doua ore

  Nicoleta M. - Student

  Un an experienta in meditatii / profesorat

  LICENTIATA in MATEMATICA, domeniu al Facultatii de Matematica si Informatica din cadrul UVT si actuala MASTERANDA in acelasi domeniu, anul I, ofer meditatii la MATEMATICA, sedinta desfasurandu-se pe parcursul a doua ore, iar pretul fiind 40 de lei!

 11. 30 lei / doua ore

  Carina A. - Student

  2 ani experienta in meditatii / profesorat

  Licentiata in Matematica, domeniu al Facultatii de Matematica si Informatica din cadrul UVT si actuala masteranda in acelasi domeniu, anul I, ofer meditatii la MATEMATICA, la super pretul de 30 lei pentru sedinta de 2 ore!

 12. 40 lei / doua ore

  Anca B. - Student

  2 ani experienta in meditatii / profesorat

  Absolventa a Facultatii de Matematica si Informatica din Timisoara si a Modulului pedagogic, ofer meditatii eleviilor de gimnaziu. Pret sedinta (2 ore) 35-40 lei.

 13. 30 lei / doua ore

  Andreea R. - Student

  Mai putin de un an experienta in meditatii / profesorat

  Absolventa a facultatii de Matematica-Informatica a Universitatii de Vest Timisoara,studenta in anul I master ofer meditatii la Matematica la domiciliul elevului.Pret sedinta 30 lei(2 ore).

 14. 40 lei / doua ore

  Cristina C. - Student

  Mai putin de un an experienta in meditatii / profesorat

  Studenta la Facultatea de Matematica si Informatica la Universitatea de Vest din Timisoara, ofer meditatii la matematica, la domiciliul elevului, pretul unei sedinte de 2 ore fiind 40 RON.

 15. 40 lei / doua ore

  Sebastian B. - Student

  4 ani experienta in meditatii / profesorat

  Student, anul 1 Master, la Facultatea de Matematica- Informatica, absolvent al Modulului Pedagogic si cu o experienta de 4 ani, dau meditatii, in special pentru pregatire Bac, la domiciliul meu(zona Girocului) sau la domiciliul clientului. Pret Sedinta 40 lei (2 ore).

 16. 35 lei / doua ore

  Carmen C. - Student

  Mai putin de un an experienta in meditatii / profesorat

  Studenta la master, Facultatea de Matematica si Informatica, Universitatea de Vest din Timisoara si absolventa a Modulului pentru Pregatirea Personalului Didactic, ofer meditatii la matematica la domiciliul elevului. Pret sedinta (2 ore): 35 lei.

 17. 35 lei / doua ore

  Laura Coroban - Student

  Mai putin de un an experienta in meditatii / profesorat

  Studenta a Facultatii de Matematica, in cadrul UVT, anul III, ofer meditatii la matematica ( cls I-IV, cls V-VIII ), la domiciliul elevului, pretul unei sedinte fiind 35 lei/ 2 ore.

 18. 25 lei / doua ore

  Molnar F. - Inginer

  4 ani experienta in meditatii / profesorat

  Meditez la domiciliul elevului(-ei), am mai meditat in trecut mai multi ani, la rand. Am multa experienta si multa rabdare.

 19. 35 lei / doua ore

  Alina C.

  2 ani experienta in meditatii / profesorat

  Absolventa a facultatii de matematica si a moduluui de pregatire a cadrelor didactice, ofer meditatii la matematica pentru gimnaziu si liceu la pretul de 35 lei sedinta (2 ore). Sedinta se desfasoara cu un singur elev.

 20. 30 lei / doua ore

  Oana B. - Student

  Un an experienta in meditatii / profesorat

  Absolventa a Facultatii de Matematica si Informatica din cadrul Universitatii de Vest din Timisoara si studenta la master in acelasi domeniu, ofer meditatii la MATEMATICA la domiciliul elevului, pentru clasele I-XII. Pretul unei sedinte (2 ore) este de 30 RON (gimnaziu) sau 35 RON (liceu).