Meditatii la matematica in Timisoara

Filtre aplicate:  Timisoara

Filtreaza anunturile
 1. 35 lei / doua ore

  Ovidiu H. - Student

  4 ani experienta in meditatii / profesorat

  Sunt student la Universitatea Politehnica, ofer meditatii la matematica(recuperarea materiei, pregatire pentru teste, teze, examene, bacalaureat). Am o experienta de 4 ani in care am pregatit elevi din clasele I-XII, iar rezultatele au fost foarte bune de fiecare data.

 2. 30 lei / doua ore

  Bianca Drăcea - Student

  Mai putin de un an experienta in meditatii / profesorat

  Studentă la Facultatea de Matematică și Informatică, anul III, ofer meditații la matematică.

 3. 35 lei / doua ore

  Cristina S. - Student

  2 ani experienta in meditatii / profesorat

  Ofer meditatii la matematica la clasele I-VIII, o sedinta dureaza 2 ore, cu un singur elev. Am o experienta de 2 ani in pregatirea elevilor, ajutandu-i sa-si imbunatateasca cunostiintele de matematica, indiferent de nivelul lor initial.

 4. 50 lei / doua ore

  Bogdan S. - Profesor liceu

  Mai mult de 10 ani experienta in meditatii / profesorat

  Meditez clasele 5-12 pentru testarea nationala , Bacalaureat , Olimpiade .

 5. 35 lei / o ora si 30 de minute

  Patricia F. - Student

  2 ani experienta in meditatii / profesorat

  Buna ziua! Matematica iti da batai de cap? Sunt studenta la Matematica, in anul II si ofer meditatii elevilor din clasele I-VIII pentru recuperarea materiei, teste, teze, admiterea la liceu. Nu ezita sa ma contactezi si rezultatele sunt garantate. :)

 6. 40 lei / doua ore

  Kokovics Emanuel - Student

  2 ani experienta in meditatii / profesorat

  Sunt o persoana cu multa rabdare, intelegere si imi place foarte mult sa lucrez cu copiii fapt pentru care ma pregatesc sa devin profesor. Sunt constient ca fiecare are inclinatii diferite de aceea eu imi doresc sa le arat copiilor ca matematica poate fi placuta si usoara.Pret sedinta (2 ore) 40 lei.

 7. 30 lei / doua ore

  Sarah S. - Student

  2 ani experienta in meditatii / profesorat

  Meditații la matematica, clasele primare

 8. 30 lei / doua ore

  Henrietta Benedek - Student

  Mai putin de un an experienta in meditatii / profesorat

  Sunt studenta la facultatea de Matematica din Timisoara si ofer meditati la Matematica pt clasele 1-4 si 5-8.Pretul sedintei find 30 de lei si durata de 2 ore

 9. 35 lei / doua ore

  Diana Denisa S. - Student

  Mai putin de un an experienta in meditatii / profesorat

  Studenta la Facultatea de Matematica si Informatica, domeniul Matematica, dau meditatii la matematica (cls. I-VI), la domiciliul elevului, pretul undei sedinte fiind de 35lei/2h.

 10. 35 lei / doua ore

  Cosmin Belcea - Student

  Un an experienta in meditatii / profesorat

  Copilul dumneavoastra are dificultate de a trece materia. Garantez castigarea interesului sau. Meditez cu rabdare si determinatie.

 11. 45 lei / doua ore

  Veronica L. - Profesor liceu

  7 ani experienta in meditatii / profesorat

  Profesoara meditez matematica clasele I-XII orice nivel;ajut la teme,pregatesc pentru olimpiade si teste nationale precum si bacalaureat. Sedinta dureaza doua ore iar pretul este de 45 ron!

 12. 40 lei / doua ore

  Nicoleta M. - Student

  2 ani experienta in meditatii / profesorat

  LICENTIATA in MATEMATICA, domeniu al Facultatii de Matematica si Informatica din cadrul UVT si actuala MASTERANDA in acelasi domeniu, anul I, ofer meditatii la MATEMATICA, sedinta desfasurandu-se pe parcursul a doua ore, iar pretul fiind 40 de lei!

 13. 50 lei / doua ore

  Aura Alexandra Mihalache - Student

  3 ani experienta in meditatii / profesorat

  Absolventă de liceu, specializarea matematică-informatică, în prezent studentă la Universitatea de Științe Agricole și Medicină Veterinară, meditez la matematică elevi aflați în clasele generale sau la liceu. Garantez rezultate bune, ore interactive, metode ușoare de învățare!

 14. 30 lei / doua ore

  Lavinia C. - Student

  Mai putin de un an experienta in meditatii / profesorat

  Studenta la Facultatea de matematica si informatica, ofer meditatii la matematica, clasele V-VIII, IX-XII, in vederea pregatirii pentru orele de curs.

 15. 30 lei / doua ore

  Carina A. - Student

  3 ani experienta in meditatii / profesorat

  Licentiata in Matematica, domeniu al Facultatii de Matematica si Informatica din cadrul UVT si actuala masteranda in acelasi domeniu, anul I, ofer meditatii la MATEMATICA, la super pretul de 30 lei pentru sedinta de 2 ore!

 16. 30 lei / doua ore

  Stefania Cozma - Student

  Mai putin de un an experienta in meditatii / profesorat

  Studenta la Facultatea de matematica si informatica, anul II, ofer meditatii la matematica pentru clasele V-XII si pregatire bacalaureat, pretul unei sedinte fiind de 30lei/2h.

 17. 40 lei / doua ore

  Florica Stefan - Contabil

  3 ani experienta in meditatii / profesorat

  Absolventa a Universitatii de Vest din Timisoara, domeniul Matematica, precum si al Modulului Psihopedagogic, ocupatie contabila, ofer meditatii la matematica la orice clasa la domiciliul meu . Pret sedinta (2 ore) 40 lei. Pentru mai multe detalii puteti suna la numarul de telefon afisat.

 18. 50 lei / doua ore

  Maria L. - Profesor gimnaziu

  10 ani experienta in meditatii / profesorat

  Profesor de matematica meditez la matematica orice nivel elevi clasele v-xii la domicilui meu.Pret per sedinta 50 lei/sedinta.Am o intrebare pentru cei care cititi acest anunt.Imi puteti spune daca v-ar interesa un site in care problemele voastre de matematica sa fie rezolvate in aceeasi zi ,fara sa fie nevoie sa treaca o perioada pana la rezolvarea lor.Daca raspunsul vostru este da sau nu ,lasati-mi va rog un mesaj cu argumentele voastre pro si contra.

 19. 30 lei / doua ore

  Sorina Maria F. - Student

  2 ani experienta in meditatii / profesorat

  LICENTIATA in MATEMATICA, domeniu al Facultatii de Matematica si Informatica din cadrul UVT si actuala MASTERANDA in acelasi domeniu, anul I, ofer meditatii la MATEMATICA, sedinta desfasurandu-se pe parcursul a doua ore, iar pretul fiind 30 de lei! experienta 2 ani!

 20. 35 lei / doua ore

  Andreea V. - Student

  4 ani experienta in meditatii / profesorat

  Absolventa a Facultatii de Matematica si Informatica Timisoara, in prezent studenta la Masterul Financiar ofer meditatii la matematica pt ciclul V-VIII la domiciliul meu (Zona Bucovina). Se efectueaza sedinta cu un singur elev.