Meditatii la matematica in Timisoara

Filtre aplicate:  Timisoara

Filtreaza anunturile
 1. 35 lei / doua ore

  Andreea V. - Student

  4 ani experienta in meditatii / profesorat

  Absolventa a Facultatii de Matematica si Informatica Timisoara, in prezent studenta la Masterul Financiar ofer meditatii la matematica pt ciclul V-VIII la domiciliul meu (Zona Bucovina). Se efectueaza sedinta cu un singur elev.

 2. 40 lei / doua ore

  Nicoleta M. - Student

  2 ani experienta in meditatii / profesorat

  LICENTIATA in MATEMATICA, domeniu al Facultatii de Matematica si Informatica din cadrul UVT si actuala MASTERANDA in acelasi domeniu, anul I, ofer meditatii la MATEMATICA, sedinta desfasurandu-se pe parcursul a doua ore, iar pretul fiind 40 de lei!

 3. 40 lei / doua ore

  Bogdan S. - Profesor liceu

  Mai mult de 10 ani experienta in meditatii / profesorat

  Meditez clasele 5-12 pentru testarea nationala , Bacalaureat , Olimpiade .

 4. 50 lei / doua ore

  Aura Alexandra Mihalache - Student

  3 ani experienta in meditatii / profesorat

  Absolventă de liceu, specializarea matematică-informatică, în prezent studentă la Universitatea de Științe Agricole și Medicină Veterinară, meditez la matematică elevi aflați în clasele generale sau la liceu. Garantez rezultate bune, ore interactive, metode ușoare de învățare!

 5. 40 lei / doua ore

  Kokovics E. - Student

  Un an experienta in meditatii / profesorat

  Sunt o persoana cu multa rabdare, intelegere si imi place foarte mult sa lucrez cu copiii fapt pentru care ma pregatesc sa devin profesor. Sunt constient ca fiecare are inclinatii diferite de aceea eu imi doresc sa le arat copiilor ca matematica poate fi placuta si usoara.Pret sedinta (2 ore) 40 lei.

 6. 35 lei / doua ore

  Ovidiu H. - Student

  4 ani experienta in meditatii / profesorat

  Ofer meditatii la matematica(recuperarea materiei, pregatire pentru teste, teze, Evaluare Nationala, Bacalaureat).Sunt student la Universitatea Politehnica, pregatesc elevi la matematica de 4 ani, in general o sedinta este individuala(cu un singur elev) si dureaza 2 ore.

 7. 30 lei / doua ore

  Sorina Maria F. - Student

  2 ani experienta in meditatii / profesorat

  LICENTIATA in MATEMATICA, domeniu al Facultatii de Matematica si Informatica din cadrul UVT si actuala MASTERANDA in acelasi domeniu, anul I, ofer meditatii la MATEMATICA, sedinta desfasurandu-se pe parcursul a doua ore, iar pretul fiind 30 de lei! experienta 2 ani!

 8. 30 lei / doua ore

  Emilia U. - Student

  Mai putin de un an experienta in meditatii / profesorat

  Am aboslvit recent liceul Pedagogic cu specializarea educator-invatator,in cadrul liceului am obtinut pe langa atestatul de invator-euducator si atestat pentru predarea limbii engleze .Ofer meditatii si supraveghere teme la matematica,romana si engleza pentru clasele I-IV la domiciliul meu sau al elevului.Pret 30lei/sedinta .

 9. 30 lei / doua ore

  Carina A. - Student

  3 ani experienta in meditatii / profesorat

  Licentiata in Matematica, domeniu al Facultatii de Matematica si Informatica din cadrul UVT si actuala masteranda in acelasi domeniu, anul I, ofer meditatii la MATEMATICA, la super pretul de 30 lei pentru sedinta de 2 ore!

 10. 30 lei / doua ore

  Roxana N. - Student

  Mai putin de un an experienta in meditatii / profesorat

  Studenta la Facultatea de Matematica,ofer meditatii la matematica (cls V-VIII,IX-XII,pregatire bac) la domiciliul elevului,pretul unei sedinte fiind 30lei/2h.

 11. 50 lei / doua ore

  Radu C. - Profesor

  3 ani experienta in meditatii / profesorat

  Am absolvit Facultatea de Matematică și Informatică din cadrul Universității de Vest din Timișoara cu specializarea matematică-informatică. În cadrul aceleași universități am absolvit masterul în Matematică Didactică și nivelul 1, respectiv 2 pentru Departamentul de Pregătire a Personalului Didactic. Având rezultate notabile după trei ani de experiență în domeniul meditațiilor la matematică, din care un an la Centrul Tutoris din Timișoara și un an de experiență în învățământ, consider că sunt capabil să te pregătesc foarte bine la matematică. Dacă dorești să ai parte de o pregătire foarte bună la matematică, într-un mediu prietenos și interactiv, aștept să mă contactezi!

 12. 40 lei / doua ore

  Florica Carpian - Contabil

  3 ani experienta in meditatii / profesorat

  Absolventa a Universitatii de Vest din Timisoara, domeniul Matematica, precum si al Modulului Psihopedagogic, ocupatie contabila, ofer meditatii la matematica la orice clasa la domiciliul meu sau al elevului. Pret sedinta (2 ore) 40 lei pentru generala,50 lei pentru liceu,60 lei pentru pregatire bacalaureat.Pentru meditatii la domiciliul elevului pretul este 60 lei (2 ore). Pentru detalii puteti suna la numarul de telefon.

 13. 50 lei / doua ore

  Maria Stanoievici - Invatator

  Mai mult de 10 ani experienta in meditatii / profesorat

  Invatatoare cu o vasta experienta la catedra, Gradul I didactic, ofer meditatii la matematica si lb. romana elevilor din clasele I-IV. Pret: 50 RON / sedinta(2 ore)Deviza personala: credinta si incredere in fortele proprii, munca, viziune, determinare si daruire.Vechime in invatamant: 40 ani - pensionara; Grad didactic: IStil de predare: bazat pe dirijare si control sistematic, pe individualizare si creativitate.Apreciata pentru dragostea pentru copii si profesie, pentru ca sunt sincera si corecta cu elevii, cu parintii acestora si mai ales cu mine.Studii: Liceul Pedagogic Caransebes, Jud. Caras-SeverinLocatie meditatii: Mun. Timisoara(Zona Spitalul Judetean), Jud. TimisPersoana contact: STANOIEVICI MARIAMobil: (+40) 747 633 354

 14. 40 lei / doua ore

  Anca B. - Student

  2 ani experienta in meditatii / profesorat

  Absolventa a Facultatii de Matematica si Informatica din Timisoara si a Modulului pedagogic, ofer meditatii eleviilor de gimnaziu. Pret sedinta (2 ore) 35-40 lei.

 15. 40 lei / doua ore

  Sebastian B. - Student

  4 ani experienta in meditatii / profesorat

  Student, anul 1 Master, la Facultatea de Matematica- Informatica, absolvent al Modulului Pedagogic si cu o experienta de 4 ani, dau meditatii, in special pentru pregatire Bac, la domiciliul meu(zona Girocului) sau la domiciliul clientului. Pret Sedinta 40 lei (2 ore).

 16. 35 lei / doua ore

  Miruna C.

  2 ani experienta in meditatii / profesorat

  Absolventa a Facultatii de Matematica si Informatica si a modulului pedagogic, masteranda in anul I in acelasi domeniu, ofer meditatii la MATEMATICA elevilor de clasele I-VIII, aflați la orice nivel de pregătire. Am experienta in meditatii 2 ani si lucrez cu un singur elev, la domiciliul meu sau al elevului.

 17. 45 lei / doua ore

  Veronica L. - Profesor liceu

  7 ani experienta in meditatii / profesorat

  Profesoara meditez matematica clasele I-XII orice nivel;ajut la teme,pregatesc pentru olimpiade si teste nationale precum si bacalaureat. Sedinta dureaza doua ore iar pretul este de 45 ron!

 18. Pret nespecificat

  Ana G. - Profesor

  Mai mult de 10 ani experienta in meditatii / profesorat

  Profesor de matematică, gradul I, cu experiență la catedră 35 de ani și tot atâția de meditator, ofer meditații la matematică pentru elevi din clasele II-VIII, aflați la orice nivel de pregătire, înțelegere și asimilare a cunoștințelor, la domiciliul meu sau al copilului. Durata ședințelor, frecvența lor și prețul sunt negociabile.

 19. 40 lei / doua ore

  Dana S. - Profesor liceu

  3 ani experienta in meditatii / profesorat

  Profesoara de matematica, tanara, titulara, cu gradul didactic definitiv, meditez elevi clasele V-XII la domiciliul meu sau la domiciliul elevului. Asigur pregatire temeinica si eficienta pentru evaluare nationala si bacalaureat. Pretul unei sedinte este 40 lei / 2 ore.

 20. 30 lei / doua ore

  Andrei M.

  Mai putin de un an experienta in meditatii / profesorat

  Prin participarea la diferite concursuri de matematica am căpătat experiență în domeniul științelor exacte.Astfel pot preda matematica la nivel de gimnaziu (pentru Evaluarea Natională, înțelegerea și aprofundarea materiei, recuperarea materiei).Lucrez cu un copil, maxim cu 2 copii și doar în cazul în care aceștia se află în același an de studiu având același nivel de cunoștințe.