Meditatii la matematica in Piatra Neamt

Filtre aplicate:  Piatra Neamt

Filtreaza anunturile
 1. 30 lei / doua ore

  Maria - Student

  Un an experienta in meditatii / profesorat

  Ofer meditații la matematică elevilor de orice vârstă, de la clasa I până la clasa a XII-a, mai puțin cei de la M1.Prețul este de 30 lei/2ore. Pentru mai multe detalii vă rog să mă contactați.

 2. 50 lei / doua ore

  Laura T. - Profesor liceu

  7 ani experienta in meditatii / profesorat

  Profesor cu multa rabdare si rezultate deosebite obtinute cu elevii la concursurile si examenele nationale, ofer meditatii elevilor din clasele V-XII.

 3. 35 lei / doua ore

  Iulia M. - Student

  Un an experienta in meditatii / profesorat

  Buna! Ma numesc Iulia, sunt studenta la Facultatea de Matematica si pe timpul anului 1 de studentie am meditat elevi de liceu la Matematica si as dori sa continui acest lucru si pe timp de vara. Daca vrei sa-ti pui la punct materia la Matematica, te rog contacteaza-ma si te voi ajuta nu doar sa-ti arat cum trebuie rezolvate exercitiile, ci ai sa intelegi si matematica!

 4. 30 lei / doua ore

  Livia D. D. - Student

  Mai putin de un an experienta in meditatii / profesorat

  Ofer meditatii la matematica, nivel primar , gimnazial si liceal.Am terminat facultatea de matematica in 2015 si acum sunt studenta la master. Am experienta cu elevii obtinuta in urma practicii de un an la liceul Negruzzi din Iasi si meditatiilor pe care le ofer elevilor.Sunt o persoana serioasa, rabdatoare, calma, axata pe aprofundarea si intelegerea materiei si obtinearea rezultatelor bune .

 5. Fara fotografie
  60 lei / o ora si 30 de minute

  Elena G. - Profesor

  Mai mult de 10 ani experienta in meditatii / profesorat

  profesor matematică 32 ani vechime, te pot ajuta să reușești la examene.....dacă și tu ești interesat