Meditatii la matematica in Iasi

Filtre aplicate:  Iasi

Filtreaza anunturile
 1. 30 lei / doua ore

  Bilius L. - Student

  3 ani experienta in meditatii / profesorat

  Meditații la matematica clasele 1-12, orice nivel pentru recuperarea materiei, aprofundarea cunoștințelor, pregătire BAC, teste, teze, teste naționale.

 2. 35 lei / doua ore

  Antonio S.

  Mai mult de 10 ani experienta in meditatii / profesorat

  Mă numesc Antonio, din IAȘI și sunt SPECIALIZAT în: MEDITAȚII la MATE pt pregătirea BAC ului, respectiv pt clasele IX_XII.EXPERIENȚĂ (MEDITAȚIIi, PRACTICĂ, VOLUNTARIAT) ÎNCĂ DE ELEV, cls a8a. În pregătirea Bac ului mă axez în primul rând pe recuperarea materiei pt examenul de BAC și pe studiul și rezolvarea VARIANTELOR! EXPLIC cu mult CALM, ENTUZIASM, RĂBDARE, PASIUNE, DĂRUIRE, într o ATMOSFERĂ PRIETENOASĂ, în vederea însușirii și a recuperării materiei, formulelor, într o manieră logică și pe înțelesul fiecăruia. Garantez REZULTATE, PROMOVABILITATE și SATISFACȚIA AUTOREUȘITEI ELEVULUI/ILOR 100%! Menționez că sunt OLIMPIC la mate, având atât media generală în liceu la mate cât și la BAC 10.00! Să începem împreună pregătirea pentru BAC din timp, pentru a avea rezultate maxime! :)

 3. 30 lei / doua ore

  Andrada Florescu - Student

  2 ani experienta in meditatii / profesorat

  Studentă a Facultății de Matematică din cadrul Universității „Al. I. Cuza” Iași (anul II), fostă elevă a Colegiului Național „Costache Negruzzi” Iași, profil matematică-informatică bilingv engleză. Ofer cu drag meditații la matematică pentru clasele I-VIII. Rog seriozitate!

 4. 30 lei / doua ore

  Roberta R. - Student

  Un an experienta in meditatii / profesorat

  Sunt studenta a facultatii de Matematica, Universitatea „Al. I. Cuza” anul 2,ofer meditatii la matematica la domiciliul elevilor sau propriu (Fundatie) pentru imbunatatirea situatiei scolare, aprofundarea cunostiintelor si pregatirea tezelor.

 5. 50 lei / doua ore

  Optimus M. - Profesor liceu

  Mai mult de 10 ani experienta in meditatii / profesorat

  MATEMATICA in Iasi, profesoara, bacalaureat, gimnaziu, evaluare nationala, corigente, individual, Tatarasi. Consultatii pentru studenti facultati tehnice, algebra, analiza matematica, optimizari liniare (FEAA Iasi). Experienta, rezultate optime.

 6. 40 lei / doua ore

  Ana Maria C.

  2 ani experienta in meditatii / profesorat

  Absolventa a Facultatii de Informatica, masteranda a Facultatii de Matematica, ofer meditatii pentru elevi cls I-XII, pentru teste nationale, bacalaureat, imbunatatire note, recuperare materie orice nivel. Cer si ofer seriozitate.

 7. 30 lei / doua ore

  Puschin Ana Maria - Student

  Un an experienta in meditatii / profesorat

  Sunt studenta in anul I master la Facultatea de Matematica. Ofer meditatii la matematica eleviilor din clasele I-XII.

 8. 40 lei / doua ore

  Cipriana P. - Student

  4 ani experienta in meditatii / profesorat

  Ofer meditatii la matematica la domiciliul elevilor sau propriu (Canta) pentru imbunatatirea situatiei scolare, aprofundarea cunostiintelor, pregatirea tezelor, evaluarea nationala, bacalaureat. Rog si ofer seriozitate.

 9. 40 lei / doua ore

  Ionut H. - Profesor

  Mai mult de 10 ani experienta in meditatii / profesorat

  Meditez matematica cls. V-XII, BAC, corijari, teze, teme de vacanta. Ma deplasez si la domiciliul elevului.

 10. 30 lei / doua ore

  Tudor Vartolomei - Student

  Un an experienta in meditatii / profesorat

  Sunt student al facultății de Matematică, Universitatea „Al. I. Cuza”, în anul II și ofer meditații elevilor de gimnaziu și liceu în vederea pregătirii examenelor(bacalaureat, admitere), tezelor, testelor, dar și a recuperării, sau aprofundării materiei. Analizând nivelul fiecărui elev în parte, caut să pun la punct golurile lipsă și să dezvolt gândirea matematică.

 11. 30 lei / doua ore

  Andreea B. - Student

  Mai putin de un an experienta in meditatii / profesorat

  Licentiata in matematica, actualmente masteranda a Facultatii de Matematica, Universitatea Alexandru Ioan Cuza din Iasi, ofer meditatii la matematica pentru elevii de gimnaziu si liceu, pentru recuperarea materiei, imbunatatirea situatiei scolare, aprofundarea cunostintelor, pregatirea testarilor si examenelor.Sunt o persoana calma, comunicativa, iar rezultatele dorite se vor obtine repede.

 12. 30 lei / doua ore

  Diana Samoila - Student

  2 ani experienta in meditatii / profesorat

  Licentiata in matematica, in prezent masteranda la MAE(matematici aplicate cu predare in limba engleza), ofer meditatii. Nu ezitati sa ma sunati daca intampinati greutati sau aveti nevoie de ajutor in ceea ce priveste matematica. Ofer si rog seriozitate!

 13. 40 lei / doua ore

  Carmen B. - Student

  4 ani experienta in meditatii / profesorat

  Ofer meditaţii la matematică, elevilor de V-XII. Explic clar, calm și concis noțiunile în funcție de nivelul de înțelegere al fiecărui elev. Urmăresc recuperarea și aprofundarea materiei, verific temele și lămuresc lacunele existente. Rezultate bune și foarte bune la testări!!

 14. 35 lei / doua ore

  Madalina S. - Student

  2 ani experienta in meditatii / profesorat

  Ofer meditatii la matematica pentru clasele V-VIII si liceu la domiciliul elevului. (Pentru clasele a VIII-XII a dispun de materiale si variante pentru examen/bacalaureat)

 15. 60 lei / doua ore

  Catalina A. - Profesor

  5 ani experienta in meditatii / profesorat

  Profesor cu experienta si rezultate anterioare deosebite, cu rabdare, tact pedagogic si atitudine pozitiva meditez elevi de clasele I-XII la matematica, orice nivel: evaluare nationala, BAC, lucrari, teme, recuperarea materiei, corigente. Lucrez individual, nu cu grupuri de elevi pentru ca nu este eficient.

 16. 30 lei / doua ore

  Teodora D. - Student

  Mai putin de un an experienta in meditatii / profesorat

  Sunt studenta in anul II la Facultatea de matematica din cadrul Universitatii „Al. I. Cuza”, specializarea matematica-informatica . Ofer meditatii la matematica clasele I-VIII. Rog seriozitate!

 17. 50 lei / doua ore

  Mihaela R. - Profesor

  5 ani experienta in meditatii / profesorat

  Profesoara de matematica, ofer meditatii la matematica elevilor claselor I- XII orice nivel: evaluare nationala, examen de Bac (M1/M2/M3), asigur fixarea materie si intelegerea notiunilor noi predate la scoala. Mentionez ca am multa rabdare, am obtinut rezultate foarte bune in anii precedenti si ca lucrez individual cu fiecare copil.

 18. 50 lei / doua ore

  Iulia P. - Profesor gimnaziu

  2 ani experienta in meditatii / profesorat

  Profesor de matematică,ofer meditaţii la matematică de gimnaziu (clasele 5-8),pentru recuperarea materiei,înțelegerea notiunilor studiate la școală, pregătirea pentru examene școlare,pentru teste,teze,testare națională ,la domiciliul propriu (zona Nicolina ).

 19. 50 lei / doua ore

  Maria M. - Student

  3 ani experienta in meditatii / profesorat

  Studenta la Facultatea de Matematica Univ.A.I.Cuza si absolventa a profilului Matematica-Informatica(Liceul National Iasi).Meditez elevi ai claselor I-VIII la domiciliul meu.

 20. 30 lei / doua ore

  Guraliuc P. - Student

  Mai putin de un an experienta in meditatii / profesorat

  Ofer meditatii la matematica