Anunturi de meditatii la matematica in Iasi

Filtre aplicate: Iasi

 1. Ionut H. - Profesor

  Mai mult de 10 ani experienta in meditatii / profesorat

  Meditez matematica cls. V-XII, BAC, corijari, teze, teme de vacanta. Ma deplasez si la domiciliul elevului.

 2. Meditatii I. - Profesor liceu

  Mai mult de 10 ani experienta in meditatii / profesorat

  Meditez matematica, orice nivel: recuperarea materiei sau corigente, pregatire intensiva pentru bacalaureat sesiunea din toamna, evaluari, teste initiale cat si pentru performanta (olimpiade si concursuri). Profesor tanar dar cu experienta la catedra si rabdare, garantez progrese vizibile in timp scurt. Lucru metodic, individual, adaptat la cunostintele elevului si la cerintele profilului. Daca e nevoie, ma deplasez la domiciliul elevului. Pret - 30 lei/ sedinta de 2h tel 0755545977

 3. Catalina A. - Profesor

  4 ani experienta in meditatii / profesorat

  Absolventa a Facultatii de Matematica din cadrul Univ. Al.I.Cuza meditez elevi de clasele I-XII la matematica. Ofer meditatii si pe timpul vacantei. Experienta si rezultate foarte bune. Mult calm, rabdare, si prezentarea materiei pe intelesul tuturor. Garantez recuperarea materiei pentru BAC, evaluare nationala, si alte examene intr-un mod placut. Pentru mai multe detalii ma gasiti la nr 0761444856. Rog seriozitate.

 4. Iulia A.

  4 ani experienta in meditatii / profesorat

  Masteranda la Facultatea de Matematica (cu experienta in pregatirea elevilor si rezultate relevante), ofer meditatii individuale la matematica, pentru elevii din clasele I-XII(inclusiv pregatire pentru BAC si Evaluare Nationala). 30RON/sedinta de 2 ore. 0746474828 (Meditez si pe perioada vacantei)

 5. Mihaela A. - Student

  2 ani experienta in meditatii / profesorat

  Studenta, detin experienta in matematica si ofer meditatii pentru elevi cu profil V-XII. Rabdare si perseverenta. Ma deplasez si la domiciliu. Rog si ofer seriozitate.

 6. Bogdan R. - Student

  6 ani experienta in meditatii / profesorat

  Absolvent de master al universitatii Oxford, multiplu medaliat la olimpiada nationala si balcanica, ofer meditatii la domiciliul elevului sau cel propriu. Asigur o buna pregatire pentru examenele sau olimpiada de orice nivel (inclusiv admitere, SAT, GMAT sau alte examene internationale). Am dezvoltat un program foarte eficient de invatare pentru BAC/corijente. Pret sedinta: 30 RON (2 ore). Tel: 0742468191 email: bogdan.raita@worc.ox.ac.uk

 7. Mihaela P.

  2 ani experienta in meditatii / profesorat

  Ofer meditatii Matematica/Informatica - gimnaziu / pregatire liceu / liceu(ciclul inferior) / liceu(ciclul superior) / pregatire facultate Absolventa AC - experienta invatamant Raspund la email/ messenger oricand(mihut_ mihut@yahoo.com), iar la telefon dupa ora 18.00(0745261919)

 8. Marina A.

  4 ani experienta in meditatii / profesorat

  Absolventa a Facultatii de Matematica si a masterului Matematica Didactica, ofer meditatii la matematica pentru examenul de bacalaureat, testare nationala sau orice alt nivel. Garantez seriozitate, calm si abordare particularizata capacitatii de intelegere si asimilare a fiecarui elev. Ma deplasez la domiciliul elevului.

 9. Silvia P. - Profesor

  7 ani experienta in meditatii / profesorat

  Pentru a va forma o parere despre centrul nostru de meditaii va invitam online https://www.facebook.com/meditatii.matematica.iasi

 10. Cipriana P. - Student

  2 ani experienta in meditatii / profesorat

  Dacă nu ești sigur de un anumit lucru sau nu reușești să înțelegi problemele din domeniul MATEMATICII, eu te pot ajuta. Ofer meditaţii inclusiv pe timpul verii. Garantez răbdare, eficiență și rezultate conform așteptărilor voastre. Rog şi ofer seriozitate.

 11. Andreea A. - Student

  4 ani experienta in meditatii / profesorat

  Masteranda in anul 2, la Facultatea de Matematica (Master de Cercetare in Matematica), ofer meditatii la Matematica pentru clase I-XII la domiciuliul elevului.Experienta in domeniu, seriozitate, rabdare, tact pedagogic. Rog si ofer seriozitate.(meditez si pe timp de vara)

 12. Optimus M. - Profesor liceu

  Mai mult de 10 ani experienta in meditatii / profesorat

  MATEMATICA in Iasi, profesoara, bacalaureat, gimnaziu, corigente, individual, Tatarasi. Consultatii pentru studenti facultati tehinice, algebra, analiza matematica, optimizari liniare (FEAA Iasi). Experienta, rezultate optime.

 13. Madalina T. - Student

  2 ani experienta in meditatii / profesorat

  Absolventa a Facultatii de Matematica, specializarea Matematica-Informatica, meditez elevi si pe timp de vara. Detaliile se vor stabili la numarul de telefon 0742253883.

 14. Andreea-corina N. - Student

  Un an experienta in meditatii / profesorat

  Sunt studenta in anul II la Facultatea de Cibernetica, Statistica si Informatica Economica. Am absolvit Colegiul National "Costache Negruzzi" Iasi, profilul real, cu nota la bacalaureat 9.65 la matematica si 9.60 la limba si literatura romana. Ofer meditatii elevilor din ciclul primar si ciclul gimnazial. Ofer seriozitate, rabdare si promisiunea de a va ajuta sa intelegeti neclaritatile pe care le aveti foarte usor si rapid, intr-o atmosfera prietenoasa.

 15. Andreea-madalina P. - Student

  Un an experienta in meditatii / profesorat

  Student in anul al II-lea la Facultatea de Matematica Iasi. Ofer meditatii matematica , pentru clasele 1-8, in weekend dar si in vacante. Pregatesc elevi pentru recuperarea materiei, sa-si faca temele si de ce nu sa indrageasca matematica. Sedinta este de min 2 ore, la domiciliul meu in Titu Maiorescu. Mai multe informatii la numarul de telefon 0743581865.

 16. Florina T. - Student

  2 ani experienta in meditatii / profesorat

  Studenta in departamentul de matematica de la Princeton University, ofer meditatii matematica.

 17. Simona N. - Student

  2 ani experienta in meditatii / profesorat

  Masteranda in anul II, la Facultatea de Matematica, din cadrul Univ. Al. I. Cuza, Iasi, Specializarea Master de cercetare in Matematica, ofer meditatii la matematica pentru elevi din clasele I-XII. Pentru mai multe detalii va rog sa ma contactati la nr. 0753949762.

 18. Maria C. - Profesor liceu

  5 ani experienta in meditatii / profesorat

  Profesoara tanara de matematica, cu experienta, ofer meditatii de matematica pentru orice nivel. Garantez recuperarea rapida a materiei!Rog si ofer seriozitate!

 19. Emilian P. - Student

  3 ani experienta in meditatii / profesorat

  Ofer meditatii la matematica pentru clasele V-VIII.

 20. Nicoleta U. - Student

  Un an experienta in meditatii / profesorat

  Studenta a Facultatii de Matematica, ofer meditatii la matematica!