Meditatii la matematica in Iasi

Filtre aplicate:  Iasi

Filtreaza anunturile
 1. 50 lei / doua ore

  Gitlan A. - Profesor

  6 ani experienta in meditatii / profesorat

  Experienta admitere licee militare, academie navala, examene nationale si olimpiade scolare. Dispun de propriile materiale (culegeri, fise proprii, teste pe capitole, teste finale). Ma adaptez usor la orice nivel, inclusiv pentru cei care dau corijari sau au nevoie de recuperare si fixare a materiei.

 2. 60 lei / doua ore

  Doina P. - Profesor

  Mai mult de 10 ani experienta in meditatii / profesorat

  Inscrieri meditatii individuale pentru disciplina matematica pentru anul scolar 2015-2016, 5 locuri disponibile. meditatiile se realizeaza doar individual, la domiciliul elevului sau al profesorului. Activitatea cu elevul porneste de la o evaluare complexa a stadiului de pregatire al acestuia, intentia de studii, nevoile exprimate de elev si de catre parinte. Se realizeaza un plan individual de lucru care presupune sprijin pentru realizarea temelor, fixarea notiunilor predate la scoala si invatarea/fixarea unei notiuni sau tip de problema pentru examenele viitoare, testare periodica pentru evaluarea progresului si alte activitati conexe necesare. Asteptari: efort sistematic si seriozitate din partea elevului, participare activa la lectie si nu preaenta pasiva la ora pentru a i se face tema pe a doua zi, sinceritate in expunerea situatiei scolare si a golurilor ce trebuie acoperite prin meditatii, efort comun elev-profesor-parinte pentru progresul elevului.Meditatia la matematica este un efort comun, pornind de la orice situatie are elevul si consruind impreuna pas cu pas progresul. Orice elev este binevenit, indiferent de nivelul de cunostinte sau situatia scolara, absolventi de liceu cu esec la bacalaureat sunt deasemeni bineveniti.Pe parcursul lectiilor elevii sunt incurajati sa aiba incredere in fortele proprii, sa isi creasca stima de sine si sa aiba incredere in succesul lor scolar, profesional si personal. Lectiile sunt si un prilej de analiza si indrumare a elevului, cu deschidere catre dialog sincer si constuructiv, cu severitatea impusa de rigurozitatea disciplinei dar fara rigiditate.Inscrierile se fac pe baza primul venit-primul servit in limita celor 5 locuri disponibile.

 3. 25 lei / doua ore

  Camelia Georgiana Stativa

  Mai putin de un an experienta in meditatii / profesorat

  Matematica este una dintre materiile care mă pasionează și pe care pot afirma că le înțeleg, motiv pentru care ajut elevii mai mici să înțeleagă mai bine materia. Ofer pregătire atât pentru examenul de Capacitate, cât și pentru fixarea noțiunilor de la clasă, respectiv pentru pregătirea testelor, tezelor. Cu rabdare, calm și înțelegere pot să-i ajut să găsească o logică chiar și în cele mai grele exerciții.

 4. 55 lei / doua ore

  Loredana Panainte - Profesor gimnaziu

  5 ani experienta in meditatii / profesorat

  Meditez si ajut la teme, rezultate foarte bune in scurt timp.

 5. 60 lei / doua ore

  Mihaela R. - Profesor

  6 ani experienta in meditatii / profesorat

  Profesoara de matematica, ofer meditatii la matematica elevilor claselor I- XII orice nivel pe parcursul anului scolar cat si in vacanta de vara: evaluare nationala, examen de Bac , asigur fixarea materie si intelegerea notiunilor noi predate la scoala. Mentionez ca am multa rabdare, am obtinut rezultate foarte bune in anii precedenti si ca lucrez individual cu fiecare copil.Lucrez si in grupe de cate 2 colegi de clasa. (80 lei / sedinta)

 6. 35 lei / doua ore

  Darius Lucian B. - Student

  3 ani experienta in meditatii / profesorat

  Ofer meditatii elevilor de gimnaziu si liceu. Daca este nevoie pot relua materia de la inceput. Pregatire pentru: BAC, Evaluare Nationala, temele de zi cu zi, corigente etc. Atat durata unei sedinte cat si PREȚUL pot VARIA si se discuta in particular cu fiecare elev. La o sedinta participa, de regula, un singur elev.

 7. 50 lei / doua ore

  Ioana Somitca - Student

  4 ani experienta in meditatii / profesorat

  Am recomandare din partea profesorilor e la Universitatea Alexandru Ioan Cuza, IasiElevul/ studentul va avea posibilitatea de a asimila cu usurinta tainele matematicii, va fi mai sigur pe el, iar rezultatele se vor simti si vedea de la primele sedinte.Pasiune si metode moderne de a invata si a intelege matematica. Asigur o buna comunicare cu parintii si urmaresc in primul rand intelegerea materiei cat mai concret in vederea obtinerii unor rezultate din ce in ce mai bune folosind tehnici eficiente de a explica materia.Lucram multe exercitii, dau teme si organizez testari periodice.Mă adresez persoanelor respectuoase, serioase și cu motivația de a învăța.Am participat la diferite conferinte in ceea ce priveste matematica atat in Suceava cat si in Iasi.Am castigat concursul SinusOfer meditatii si in orasul Suceava in perioada vacantelor

 8. 35 lei / doua ore

  Gabriela Ana N. - Student

  Un an experienta in meditatii / profesorat

  Dacă considerați că aveți nevoie de ajutor pentru a vă pregăti pentru cursurile de zi, acolo unde sunt probleme sau pentru examenele ce urmează(simulări, bacalaureat), vă stau la dispoziție pentru ajutor în acest sens. Țin să discutăm deschis eventualele lipsuri sau dificultăți în a înțelege ceea ce lucrăm împreună. Prima întâlnire va presupune o mică evaluare a cunoștințelor pentru a ști exact care este nivelul de la care vom începe. Faptul că avem vârste apropiate cred că ne va ajuta să comunicăm mult mai bine, pentru a evolua în ceea ce ne propunem.

 9. 35 lei / doua ore

  Bianca R. - Student

  2 ani experienta in meditatii / profesorat

  Daca esti la liceu si esti printre cei care au nevoie de ajutor la matematica, ei bine, te pot ajuta cu mult drag. Sunt studenta a facultatii de Matematica din Iasi, am lucrat si inca lucrez cu elevi. Sunt o persoana rabdatoare si imi place sa lucrez cu copii. Tu vrei sa stii matematica?

 10. 50 lei / doua ore

  Catalina A. - Profesor

  7 ani experienta in meditatii / profesorat

  Profesor de matematica cu multa rabdare, atitudine pozitiva, tact pedagogic dobandit in urma anilor de experienta la catedra pregatesc elevii pentru Examene Nationale, testari, corigente, etc. Lucrez DOAR elevi responsabili cu dorinta de a evolua atat in perioada scolara cat si pe perioada vacantelor!

 11. 45 lei / doua ore

  Adriana Neculcea - Student

  5 ani experienta in meditatii / profesorat

  Absolventă a Facultății de Matematică din cadrul Universității Al. I. Cuza, Iași, în prezent masterandă a Facultății de Fizică din cadrul aceleași Universități, ofer meditaţii la matematică și/sau fizică elevilor din clasele I-XII pentru susţinerea examenelor naţionale, aprofundarea materiei sau pregătirea temelor. Ofer și rog seriozitate!

 12. 40 lei / doua ore

  Ionut H. - Profesor

  Mai mult de 10 ani experienta in meditatii / profesorat

  Meditez matematica cls. V-XII, BAC, corijari, teze, teme de vacanta. Ma deplasez si la domiciliul elevului.

 13. 35 lei / doua ore

  Carmen B. - Student

  5 ani experienta in meditatii / profesorat

  Ofer meditaţii la matematică, elevilor claselor IV-XII. Explic clar, calm și concis noțiunile în funcție de nivelul de înțelegere al fiecărui elev. Urmăresc recuperarea și aprofundarea materiei, verific temele și lămuresc lacunele existente. Rezultate bune și foarte bune la testări!!

 14. 35 lei / doua ore

  Pălănceanu Loredana - Student

  3 ani experienta in meditatii / profesorat

  Fac pregătire la matematică cu elevii de gimnaziu(V-VIII) si elevii de clasa a 12-a pentru BAC.(m1,m2,m3).Cu elevii de clasa a 8 a pentru rezultate bune la Evaluarea Nationala.Chiar dacă sunteți in situatie de corijare nu ezitați să mă contactați.Programul il stabilim impreuna(ora si data).Puteti face si mai multe sedinte pe saptamână.Prima sedința(de acomodare) va fi 30 lei.Sedintele de pregatire vor avea loc la domiciliul meu.Locuiesc pe Bld Alexandru cel Bun . Este foarte simplu de ajuns(la 1 minut de statia de tramvai).

 15. 35 lei / doua ore

  Diana Samoila - Student

  3 ani experienta in meditatii / profesorat

  Licentiata in matematica, in prezent masteranda la MAE(matematici aplicate cu predare in limba engleza) in ultimul an, ofer meditatii. Nu ezitati sa ma sunati daca intampinati greutati sau aveti nevoie de ajutor in ceea ce priveste matematica. Ofer si rog seriozitate!

 16. 35 lei / doua ore

  Maria G. - Student

  2 ani experienta in meditatii / profesorat

  Sudenta a Facultatii de matematica (anul III), ofer meditatii la matematica elevilor care doresc sa-si imbunatateasca cunostinele.Rog seriozitate!

 17. 50 lei / doua ore

  Optimus Maths - Profesor liceu

  Mai mult de 10 ani experienta in meditatii / profesorat

  MATEMATICA in Iasi, profesoara, bacalaureat, gimnaziu, evaluare nationala, corigente, individual, Tatarasi. Consultatii pentru studenti facultati tehnice, algebra, analiza matematica, optimizari liniare (FEAA Iasi). Experienta, rezultate optime.

 18. 40 lei / doua ore

  Ana Maria Savu - Student

  Mai putin de un an experienta in meditatii / profesorat

  Buna! Ma numesc Ana, sunt studenta in anul II la Facultatea de Matematica din cadrul Universitatii "Alexandru Ioan Cuza" din Iasi.Ofer meditatii pentru elevii dornici de a obtine performante la examenele finale sau pentru cei carora matematica le da mari batai de cap :)

 19. 35 lei / doua ore

  Alexandra C. - Student

  3 ani experienta in meditatii / profesorat

  Sudenta in anul 3 la Facultatea de Automatica si Calculatoare, ofer meditatii la matematica pentru clasele I-XII, orice nivel. Asigur o buna fixare a materie si intelegerea notiunilor noi predate la scoala. Ma deplasez la domiciliul elevului. Ofer si cer seriozitate!

 20. 35 lei / doua ore

  Andreea G. - Student

  Mai putin de un an experienta in meditatii / profesorat

  Pentru multi, matematica e un obiect nu prea frumos. Voi incerca sa descoperim impreuna cat de usor poate fi inteleasa si rezultatele obtinute de voi le voi considera rezultatele mele, deci e in interesul meu sa va ajut sa luati note mari. ( la Bacalaureat/ Evaluare Nationala)