Meditatii la matematica in Iasi

Filtre aplicate:  Iasi

Filtreaza anunturile
 1. 30 lei / doua ore

  Iulia P. - Profesor gimnaziu

  2 ani experienta in meditatii / profesorat

  Absolventă a facultăţii de Matematică din Iaşi din cadrul Universităţii “Al. I. Cuza”, ofer meditaţii la matematică de gimnaziu sau liceu. Preţul unei şedinte de 2 ore este de 30 lei.Pentru mai multe detalii,nu ezitați să mă contactați!

 2. 50 lei / doua ore

  Mihai N. - Student

  5 ani experienta in meditatii / profesorat

  Pregătesc elevi de orice nivel pentru încredere în clasă, teme, corigențe, evaluări naționale, bac, olimpiade, concursuri etc. Sunt disponibil și pe parcursul vacanței de vară.

 3. 35 lei / doua ore

  Carmen B. - Student

  4 ani experienta in meditatii / profesorat

  Studenta a facultatii de Matematica din Iasi, ofer meditaţii la matematică, elevilor V-XII, de orice nivel, pentru Teste, Teze, Testare Nationala, BAC, recuperarea materiei, aprofundarea materiei, Corigente. Mentionez ca am experienta si rabdare in pregatirea elevilor, obtinand rezultate foarte bune cu acestia! Ofer si astept seriozitate!

 4. 50 lei / doua ore

  Adina B. - Student

  4 ani experienta in meditatii / profesorat

  Masteranda in anul I la Facultatea de Matematica UAIC Iasi, ofer meditatii la matematica pentru elevii claselor 1 12 la domiciliul elevului: orice nivel, recuperarea materiei, aprofundarea cunostintelor, pregatire pentru BAC, Teste, Teze, Testare Nationala.

 5. 30 lei / doua ore

  Cipriana P. - Student

  3 ani experienta in meditatii / profesorat

  Actualmente masteranda in anul II la Facultatea de Matematica, ofer meditatii la domiciliul elevilor sau propriu pentru imbunatatirea situatiei scolare, aprofundarea cunostiintelor, pregatirea tezelor, evaluarea nationala, bacalaureat. Inclusiv pe timp de vara. Rog si ofer seriozitate.

 6. 35 lei / doua ore

  Antonio S.

  Mai mult de 10 ani experienta in meditatii / profesorat

  Mă numesc Antonio, din IAȘI și sunt SPECIALIZAT în: MEDITAȚII la MATE pt pregătirea BAC ului, respectiv pt clasele I_XII.EXPERIENȚĂ (MEDITAȚIIi, PRACTICĂ, VOLUNTARIAT) ÎNCĂ DE ELEV, cls a8a. În pregătirea Bac ului mă axez în primul rând pe recuperarea materiei pt examenul de BAC și pe studiul și rezolvarea VARIANTELOR! EXPLIC cu mult CALM, ENTUZIASM, RĂBDARE, PASIUNE, DĂRUIRE, într o ATMOSFERĂ PRIETENOASĂ, în vederea însușirii și a recuperării materiei, formulelor, într o manieră logică și pe înțelesul fiecăruia. Garantez REZULTATE, PROMOVABILITATE și SATISFACȚIA AUTOREUȘITEI ELEVULUI/ILOR 100%! Menționez că sunt OLIMPIC la mate, având atât media generală în liceu la mate cât și la BAC 10.00! Ofer meditații atât pt o persoană, cât și pt grup de elevi. Să începem împreună pregătirea pentru BAC din timp, pentru a avea rezultate maxime! :)

 7. 40 lei / doua ore

  Ionut H. - Profesor

  Mai mult de 10 ani experienta in meditatii / profesorat

  Meditez matematica cls. V-XII, BAC, corijari, teze, teme de vacanta. Ma deplasez si la domiciliul elevului.

 8. 50 lei / doua ore

  Delia C. - Profesor

  Mai mult de 10 ani experienta in meditatii / profesorat

  Profesoara de matematica, cu experienta de peste 10 ani la catedra, ofer pregatire suplimentara , atat pentru examenele de Evaluare Nationala, Bacalaureat ,admitere la Facultate , cat si pentru recuperarea si fixarea cunostintelor la nivelul claselor V-XII, cu multa rabdare si profesionalism . Daca este nevoie,asigur si suportul de curs.

 9. 30 lei / doua ore

  Adina T. - Educatoare

  3 ani experienta in meditatii / profesorat

  Absolventa a Facultatii de Matematica, ofer meditatii la matematica!

 10. 50 lei / doua ore

  Catalina A. - Profesor

  4 ani experienta in meditatii / profesorat

  Profesor de matematica si masteranda in anul I la Facultatea de Matematica, meditez elevi de clasele I-XII orice nivel pentru recuperarea materiei, aprofundarea cunostiintelor, BAC, Evaluare Nationala.

 11. 40 lei / doua ore

  Ana Maria C.

  2 ani experienta in meditatii / profesorat

  Absolventa a Facultatii de Informatica, masteranda a Facultatii de Matematica, ofer meditatii pentru elevi cls I-XII pentru teste nationale, bacalaureat, imbunatatire note, recuperare materie orice nivel. Disponibila pe perioada vacantei. Cer si ofer seriozitate.

 12. 50 lei / doua ore

  Meditatii I. - Profesor liceu

  Mai mult de 10 ani experienta in meditatii / profesorat

  Meditez matematica, orice nivel, individual: evaluare nationala, BAC, lucrari, teme, recuperarea materiei, corigente si restante facultate cat si pentru performanta (olimpiade si concursuri). Profesor cu experienta in predare la gimnaziu si liceu si rezultate anterioare deosebite, cu rabdare, tact pedagogic si atitudine pozitiva. Nu lucrez cu grupuri de elevi (mai multi elevi in acelasi timp, la aceeasi sedinta) pentru ca nu este eficient. Garantez reusita. Daca e nevoie, ma deplasez la domiciliul elevului. Pret - 50 lei/2h.

 13. 40 lei / doua ore

  Madalina T. - Student

  4 ani experienta in meditatii / profesorat

  Cei interesati de meditatii la matematica, orice nivel, pe perioada verii, ma pot contacta la telefon.

 14. 40 lei / doua ore

  Ionel P. - Profesor gimnaziu

  Mai mult de 10 ani experienta in meditatii / profesorat

  Matematică. Profesor titular, grad 1, ofer meditații orice nivel la domiciliul meu sau al elevului.

 15. 25 lei / doua ore

  Raluca M. - Student

  2 ani experienta in meditatii / profesorat

  Studenta, detin experienta in matematica M2 si ofer meditatii pentru elevi cu profil V-XII. Rabdare si perseverenta. Ma deplasez si la domiciliu. Rog si ofer seriozitate.

 16. 40 lei / doua ore

  Maria C. - Profesor gimnaziu

  7 ani experienta in meditatii / profesorat

  Profesoara tanara de matematica, ofer meditatii in domeniu pentru orice nivel. Garantez rabdare, buna intelegere si recuperarea rapida a materiei! Mentionez ca toti elevii cu care am lucrat au promovat examenele cu rezultate f bune. Rog seriozitate!

 17. 25 lei / doua ore

  Diana P. - Student

  Mai putin de un an experienta in meditatii / profesorat

  Mă numesc Plop Diana, sunt studentă în anul 3 la Facultatea de Matematică din cadrul Universității „Alexandru Ioan Cuza” Iași.

 18. 40 lei / doua ore

  Alina S. - Profesor

  5 ani experienta in meditatii / profesorat

  Profesor de matematica, ofer meditatii (chiar si in perioada vacantelor) pentru aprofundarea cunostiintelor, evaluarea nationala, bacalaureat.

 19. 40 lei / doua ore

  Ionut M. - Profesor liceu

  4 ani experienta in meditatii / profesorat

  Profesor tanar de matematica, masterand, ofer meditatii pentru elevii claselor V-XII, pentru pregatirea examenelor nationale de BAC si Evaluare Nationala, recuperarea materiei, teze, teste, teme.40 RON sedinta (2h) Ma deplasez. Cer si ofer seriozitate.

 20. 40 lei / doua ore

  Dana Ungureanu - Profesor

  7 ani experienta in meditatii / profesorat

  Ofer meditatii la matematica clasele I-XII, sunt profesoara gimnaziu sociabila si cu foarte multa rabdare. Lucru metodic, individual, adaptat la cunostintele elevului si la cerintele profilului, atat pentru recuperarea materiei cat si pentru pregatirea oricarui tip de examen.