Meditatii la matematica in Iasi

Filtre aplicate:  Iasi

Filtreaza anunturile
 1. Fara fotografie
  60 lei / doua ore

  Doina P. - Profesor

  Mai mult de 10 ani experienta in meditatii / profesorat

  Inscrieri meditatii individuale pentru disciplina matematica pentru anul scolar 2015-2016, 5 locuri disponibile. meditatiile se realizeaza doar individual, la domiciliul elevului sau al profesorului. Activitatea cu elevul porneste de la o evaluare complexa a stadiului de pregatire al acestuia, intentia de studii, nevoile exprimate de elev si de catre parinte. Se realizeaza un plan individual de lucru care presupune sprijin pentru realizarea temelor, fixarea notiunilor predate la scoala si invatarea/fixarea unei notiuni sau tip de problema pentru examenele viitoare, testare periodica pentru evaluarea progresului si alte activitati conexe necesare. Asteptari: efort sistematic si seriozitate din partea elevului, participare activa la lectie si nu preaenta pasiva la ora pentru a i se face tema pe a doua zi, sinceritate in expunerea situatiei scolare si a golurilor ce trebuie acoperite prin meditatii, efort comun elev-profesor-parinte pentru progresul elevului.Meditatia la matematica este un efort comun, pornind de la orice situatie are elevul si consruind impreuna pas cu pas progresul. Orice elev este binevenit, indiferent de nivelul de cunostinte sau situatia scolara, absolventi de liceu cu esec la bacalaureat sunt deasemeni bineveniti.Pe parcursul lectiilor elevii sunt incurajati sa aiba incredere in fortele proprii, sa isi creasca stima de sine si sa aiba incredere in succesul lor scolar, profesional si personal. Lectiile sunt si un prilej de analiza si indrumare a elevului, cu deschidere catre dialog sincer si constuructiv, cu severitatea impusa de rigurozitatea disciplinei dar fara rigiditate.Inscrierile se fac pe baza primul venit-primul servit in limita celor 5 locuri disponibile.

 2. 30 lei / doua ore

  Teodora D. - Student

  Mai putin de un an experienta in meditatii / profesorat

  Sunt studenta in anul II la Facultatea de matematica din cadrul Universitatii „Al. I. Cuza”, specializarea matematica-informatica . Ofer meditatii la matematica clasele I-VIII. Rog seriozitate!

 3. 50 lei / doua ore

  Meditatii I. - Profesor liceu

  Mai mult de 10 ani experienta in meditatii / profesorat

  Meditez matematica, orice nivel, individual: evaluare nationala, BAC, studenti (examene sesiune sau restante), lucrari, teme, recuperarea materiei, corigente, cat si pentru performanta (olimpiade si concursuri). Profesor cu experienta in predare la gimnaziu, liceu si facultate, cu rezultate anterioare deosebite, rabdare, tact pedagogic si atitudine pozitiva. Nu lucrez cu grupuri de elevi (mai multi elevi in acelasi timp, la aceeasi sedinta) pentru ca nu este eficient. Garantez reusita.

 4. 30 lei / doua ore

  Gabriela Ana N. - Student

  Mai putin de un an experienta in meditatii / profesorat

  Dacă considerați că aveți nevoie de ajutor pentru a vă pregăti pentru cursurile de zi, acolo unde sunt probleme sau pentru examenele ce urmează(simulări, bacalaureat), vă stau la dispoziție pentru ajutor în acest sens. Țin să discutăm deschis eventualele lipsuri sau dificultăți în a înțelege ceea ce lucrăm împreună. Prima întâlnire va presupune o mică evaluare a cunoștințelor pentru a ști exact care este nivelul de la care vom începe. Faptul că avem vârste apropiate cred că ne va ajuta să comunicăm mult mai bine, pentru a evolua în ceea ce ne propunem.

 5. 45 lei / doua ore

  Ana Maria C.

  2 ani experienta in meditatii / profesorat

  Absolventa a Facultatii de Informatica, masteranda a Facultatii de Matematica, ofer meditatii pentru elevi cls I-XII, pentru teste nationale, bacalaureat, imbunatatire note, recuperare materie orice nivel. Cer si ofer seriozitate.

 6. 30 lei / doua ore

  Anca Denisa Moroșan - Student

  Un an experienta in meditatii / profesorat

  Ofer meditatii la matematica; sunt o persoana rabdatoare, dedicata si ofer sprijin si ajutor tuturor invataceilor care intra mai greu in tainele matematicii. Sunt dispusa sa iau materia de la capat cu cei ce au nevoie.Mai multe informatii la nr. de telefon afisat.

 7. 40 lei / doua ore

  Sînziana Urcaciu - Student

  Un an experienta in meditatii / profesorat

  Ofer meditatii, la matematica, elevilor din ciclul gimnazial! Pentru detalii ma puteti contacta telefonic. Cer si ofer seriozitate!

 8. 40 lei / doua ore

  Adriana Neculcea - Student

  4 ani experienta in meditatii / profesorat

  Absolventă a Facultății de Matematică din cadrul Universității Al. I. Cuza, Iași, în prezent masterandă a Facultății de Fizică din cadrul aceleași Universități, ofer meditaţii la matematică și/sau fizică elevilor din clasele I-XII pentru susţinerea examenelor naţionale, aprofundarea materiei sau pregătirea temelor. Ofer și rog seriozitate!

 9. 40 lei / doua ore

  Andrada Florescu - Student

  2 ani experienta in meditatii / profesorat

  Studentă a Facultății de Matematică din cadrul Universității „Al. I. Cuza” Iași (anul II), fostă elevă a Colegiului Național „Costache Negruzzi” Iași, profil matematică-informatică bilingv engleză. Ofer cu drag meditații la matematică pentru clasele I-VIII. Rog seriozitate!

 10. 30 lei / doua ore

  Alexandru Tănasă - Student

  2 ani experienta in meditatii / profesorat

  Mie nu-mi place matematica. Eu o iubesc. Cu drag stau la dispoziția fiecărui elev cu scopul de a-l face să înțeleagă matematica sau să o aprofundeze. Am multă răbdare și îmi place să discut cu elevii.

 11. 20 lei / o ora si 30 de minute

  Darius Lucian B. - Student

  Un an experienta in meditatii / profesorat

  Ofer meditatii elevilor de gimnaziu si liceu. Daca este nevoie pot relua materia de la inceput. Pregatire pentru: BAC, Evaluare Nationala, temele de zi cu zi, corigente etc. Atat durata unei sedinte cat si pretul pot varia si se discuta in particular cu fiecare elev. La o sedinta participa, de regula, un singur elev.

 12. 45 lei / doua ore

  Loredana Panainte - Profesor gimnaziu

  5 ani experienta in meditatii / profesorat

  Meditez si ajut la teme, rezultate foarte bune in scurt timp.

 13. 15 lei / o ora

  Andreea Pavăl - Student

  Mai putin de un an experienta in meditatii / profesorat

  Te stresează matematica? Uită de frica față de matematică sau de profesorul de matematică si hai să vedem ce e mai greu de rezolvat! Sunt studentă la Facultatea de Matematică, anul I , am terminat la Colegiul Național "Nicu Gane " Suceava , matematică-informatică, nota la bacalaureat la proba de matematică fiind 10 . Ofer lectii particulare pentru recuperarea materiei , corigențe,pregătirea temei , teste, teze ș.a, cu un singur elev , sedința începând de la o oră si maxim două ore jumătate , după preferințe.

 14. 50 lei / doua ore

  Optimus M. - Profesor liceu

  Mai mult de 10 ani experienta in meditatii / profesorat

  MATEMATICA in Iasi, profesoara, bacalaureat, gimnaziu, evaluare nationala, corigente, individual, Tatarasi. Consultatii pentru studenti facultati tehnice, algebra, analiza matematica, optimizari liniare (FEAA Iasi). Experienta, rezultate optime.

 15. 30 lei / doua ore

  Alexandra Maria Chiper - Student

  Un an experienta in meditatii / profesorat

  Dificila de inteles? Stresanta? Da, despre matematica e vorba...Eu am o solutie pentru tine. Sunt studenta la Facultatea de Matematica si ofer meditatii elevilor de gimnaziu si liceu pentru intelegerea notiunilor, pregatirea temelor zilnice, corigente dar si pentru evaluarea nationala.

 16. 60 lei / doua ore

  Catalina A. - Profesor

  5 ani experienta in meditatii / profesorat

  Profesor cu experienta si rezultate anterioare deosebite, cu rabdare, tact pedagogic si atitudine pozitiva meditez elevi de clasele I-XII la matematica, orice nivel: evaluare nationala, BAC, lucrari, teme, recuperarea materiei, corigente. Lucrez individual, nu cu grupuri de elevi pentru ca nu este eficient.

 17. 40 lei / doua ore

  Ionut H. - Profesor

  Mai mult de 10 ani experienta in meditatii / profesorat

  Meditez matematica cls. V-XII, BAC, corijari, teze, teme de vacanta. Ma deplasez si la domiciliul elevului.

 18. 20 lei / o ora

  Paula Davidel - Student

  Mai putin de un an experienta in meditatii / profesorat

  Ofer meditatii elevilor de clasa primara, generala, cat si de liceu.Sunt o persoana rabdatoare, calda si tratez munca cu maxima seriozitate. Asadar, sunt dispusa sa ofer ajutor tuturor celor care au nevoie in acest domeniu.Anunţ! MOMENTAN nu sunt in zona din motive personale, dar din data de 15 februarie imi voi reincepe activitatea.

 19. 40 lei / doua ore si 30 de minute

  Georgiana Oana C. - Student

  Mai putin de un an experienta in meditatii / profesorat

  Ofer meditatii elevilor de gimnaziu si liceu.Pregatire pentru Evaluarea Nationala, Bacalaureat, temele de zi cu zi.Prima sedinta va presupune o mica evaluare a cunostintelor pentru a sti de unde trebuie sa incepem.

 20. 40 lei / doua ore

  Cipriana P. - Student

  4 ani experienta in meditatii / profesorat

  Ofer meditatii la matematica la domiciliul elevilor sau propriu (Canta) pentru imbunatatirea situatiei scolare, aprofundarea cunostiintelor, pregatirea tezelor, evaluarea nationala, bacalaureat. Rog si ofer seriozitate.