Meditatii la matematica in Iasi

Filtre aplicate:  Iasi

Filtreaza anunturile
 1. 50 lei / doua ore

  Adina B. - Profesor

  5 ani experienta in meditatii / profesorat

  Profesoara cu experienta si rabdare, pregatesc (individual) elevii claselor 1-12 pentru BAC, Testare Nationala, corigente, recuperarea materiei, aprofundarea cunostintelor (si in timpul vacantelor).

 2. 45 lei / doua ore

  Ana Maria C.

  2 ani experienta in meditatii / profesorat

  Absolventa a Facultatii de Informatica, masteranda a Facultatii de Matematica, ofer meditatii pentru elevi cls I-XII, pentru teste nationale, bacalaureat, imbunatatire note, recuperare materie orice nivel. Cer si ofer seriozitate.

 3. 50 lei / doua ore

  Catalina A. - Profesor

  5 ani experienta in meditatii / profesorat

  Profesor cu experienta, rabdare, tact pedagogic si atitudine pozitiva pregatesc elevii pentru Examenele Nationale, testari, corigente, etc. Lucrez DOAR individual atat in perioada scolara cat si pe perioada vacantelor.

 4. 50 lei / doua ore

  Meditatii I. - Profesor liceu

  Mai mult de 10 ani experienta in meditatii / profesorat

  Meditez matematica, orice nivel, individual: evaluare nationala, BAC, studenti (examene sesiune sau restante), lucrari, teme, recuperarea materiei, corigente, cat si pentru performanta (olimpiade si concursuri). Profesor cu experienta in predare la gimnaziu, liceu si facultate, cu rezultate anterioare deosebite, rabdare, tact pedagogic si atitudine pozitiva. Nu lucrez cu grupuri de elevi (mai multi elevi in acelasi timp, la aceeasi sedinta) pentru ca nu este eficient. Garantez reusita.

 5. 40 lei / doua ore

  Antonio S.

  Mai mult de 10 ani experienta in meditatii / profesorat

  Mă numesc Antonio, din IAȘI și ofer meditații la matematică pentru pregătirea BAC ului, respectiv pt clasele IX_XII.EXPERIENȚĂ (MEDITAȚIIi, PRACTICĂ, VOLUNTARIAT) ÎNCĂ DE ELEV, cls a8a. În pregătirea Bac ului mă axez în primul rând pe recuperarea materiei pt examenul de BAC și pe studiul și rezolvarea VARIANTELOR! EXPLIC cu mult CALM, ENTUZIASM, RĂBDARE, PASIUNE, DĂRUIRE, într o ATMOSFERĂ PRIETENOASĂ, în vederea însușirii și a recuperării materiei, formulelor, într o manieră logică și pe înțelesul fiecăruia. Garantez REZULTATE, PROMOVABILITATE și SATISFACȚIA AUTOREUȘITEI ELEVULUI/ILOR 100%! Menționez că sunt OLIMPIC la mate, având atât media generală în liceu la mate cât și la BAC 10.00! Să începem împreună pregătirea pentru BAC din timp, pentru a avea rezultate maxime! :)

 6. 40 lei / doua ore

  Andrada Florescu - Student

  2 ani experienta in meditatii / profesorat

  Studentă a Facultății de Matematică din cadrul Universității „Al. I. Cuza” Iași (anul II), fostă elevă a Colegiului Național „Costache Negruzzi” Iași, profil matematică-informatică bilingv engleză. Ofer cu drag meditații la matematică pentru clasele I-XII. Rog seriozitate!

 7. 50 lei / doua ore

  Optimus M. - Profesor liceu

  Mai mult de 10 ani experienta in meditatii / profesorat

  MATEMATICA in Iasi, profesoara, bacalaureat, gimnaziu, evaluare nationala, corigente, individual, Tatarasi. Consultatii pentru studenti facultati tehnice, algebra, analiza matematica, optimizari liniare (FEAA Iasi). Experienta, rezultate optime.

 8. Pret nespecificat

  Adrian Leizeriuc - Student

  2 ani experienta in meditatii / profesorat

  Sunt student in anul II la Facultatea de Matematica , Universitatea Alexandru Ioan Cuza , Iasi , ofer meditatii pentru orice nivel de la clasa I pana la clasa a XII-a .

 9. 40 lei / doua ore

  Darius Lucian B. - Student

  2 ani experienta in meditatii / profesorat

  Ofer meditatii elevilor de gimnaziu si liceu. Daca este nevoie pot relua materia de la inceput. Pregatire pentru: BAC, Evaluare Nationala, temele de zi cu zi, corigente etc. Atat durata unei sedinte cat si PREȚUL pot VARIA si se discuta in particular cu fiecare elev. La o sedinta participa, de regula, un singur elev.

 10. 30 lei / doua ore

  Mariuca O. - Student

  3 ani experienta in meditatii / profesorat

  Absolventa a Facultatii de Matematica ,in prezent studenta la master, anul I, pregatesc la domicilul meu ,elevi ,clasele I-XII.Pentru detalii,contactati-ma la nr de telefon afisat.

 11. 35 lei / doua ore

  Teodora D. - Student

  Un an experienta in meditatii / profesorat

  Sunt studenta in anul II la Facultatea de matematica din cadrul Universitatii „Al. I. Cuza”, specializarea matematica-informatica . Ofer meditatii la matematica clasele I-VIII. Rog seriozitate!

 12. 30 lei / doua ore

  Maria - Student

  Mai putin de un an experienta in meditatii / profesorat

  Ofer meditații la matematică M2, atât pentru pregătirea examenului de bacalaureat cât și pentru recuperarea materiei. Prețul este de 30 lei/2ore. Pentru mai multe detalii vă rog să mă contactați.

 13. 25 lei / doua ore

  Pălănceanu Loredana - Student

  Mai putin de un an experienta in meditatii / profesorat

  Fac pregătire la matematică cu elevii de gimnaziu(V-VIII) si elevii de clasa a 12-a pentru BAC.(m1,m2,m3).Cu elevii de clasa a 8 a pentru rezultate bune la Evaluarea Nationala.Chiar dacă sunteți in situatie de corijare nu ezitați să mă contactați.Programul il stabilim impreuna(ora si data).Puteti face si doua sedinte pe saptamână.Prima sedința(de acomodare) va fi 20 lei.Sedintele de pregatire vor avea loc la domiciliul meu in Copou.

 14. 15 lei / o ora

  Andreea Pavăl - Student

  Un an experienta in meditatii / profesorat

  Te stresează matematica? Uită de frica față de matematică sau de profesorul de matematică si hai să vedem ce e mai greu de rezolvat! Sunt studentă la Facultatea de Matematică, anul I , am terminat la Colegiul Național "Nicu Gane " Suceava , matematică-informatică, nota la bacalaureat la proba de matematică fiind 10 . Ofer lectii particulare pentru recuperarea materiei , corigențe,pregătirea temei , teste, teze ș.a, cu un singur elev , sedința începând de la o oră si maxim două ore jumătate , după preferințe.

 15. 50 lei / doua ore

  Loredana Panainte - Profesor gimnaziu

  5 ani experienta in meditatii / profesorat

  Meditez si ajut la teme, rezultate foarte bune in scurt timp.

 16. 50 lei / doua ore

  Gitlan A. - Profesor

  6 ani experienta in meditatii / profesorat

  Experienta admitere licee militare, academie navala, examene nationale si olimpiade scolare. Dispun de propriile materiale (culegeri, fise proprii, teste pe capitole, teste finale). Ma adaptez usor la orice nivel, inclusiv pentru cei care dau corijari sau au nevoie de recuperare si fixare a materiei. Disponibilitate incepand cu 15 iulie

 17. 30 lei / doua ore

  Nicoleta Adnana Nenica - Student

  Mai putin de un an experienta in meditatii / profesorat

  Studenta in anul I la Facultatea de Matematica Iasi.Ofer meditatii (pregatire bacalaureat) elevilor de clasa a 11-a si a 12-a (M2,M3) .Va invit sa elucidam impreuna misterul matematicii.

 18. 25 lei / doua ore

  Ana Maria L. - Student

  2 ani experienta in meditatii / profesorat

  Studenta in anul II la Facultatea de Matematica,Universitatea Alexandru Ioan Cuza, ofer meditatii la matematica pentru elevii claselor 5-12.Rog si ofer seriozitete.

 19. 20 lei / o ora si 30 de minute

  Alexandru Arghir - Student

  2 ani experienta in meditatii / profesorat

  Ofer meditatii elevilor de clasa primara, generala sau liceu. Pregatire pentru examenul de Bacalaureat, Evaluarea Nationala sau pentru alte probleme. Sunt o persoana serioasa si cu experienta in domeniu, pregatind elevi de toate varstele, seriozitatea mea fiind reflectata de rezultatele foarte bune de-a lungul anilor la disciplina matematica, avand medii mari, participand la diferite olimpiade si mai ales rezultatul ireprosabil de la Bacalaureat ( nota 10 ). Detin aptitudini de comunicare dezvoltate participand la diferite cursuri si programe de dezvoltare personala in plus sunt o persoana foarte rabdatoare. Ofer pregatire la domiciliul meu ( stau la apartament ) sau la domiciliul clientului. La o sedinta participa un singur elev de regula, doar daca doreste clientul un partener se poate modifica acest fapt.

 20. 30 lei / doua ore

  Florina Apopei - Student

  Un an experienta in meditatii / profesorat

  Sunt studenta la Facultatea de Matematica si ofer meditatii elevilor de gimnaziu si liceu pentru intelegerea notiunilor, pregatirea temelor zilnice, corigente dar si pentru evaluarea nationala.