Meditatii la matematica in Iasi

Filtre aplicate:  Iasi

Filtreaza anunturile
 1. 40 lei / doua ore

  Adrian Hagiu - Student

  5 ani experienta in meditatii / profesorat

  Ofer meditații la matematică elevilor care vor să se pregătească pentru examenele finale, pentru cei care vor să-și îmbunătățească notele de la clasă și pentru cei ce vor să aprofundeze matematica. Pentru mai multe detalii mă găsiți la datele din anunț.

 2. 50 lei / doua ore

  Olivia H. - Profesor

  8 ani experienta in meditatii / profesorat

  Ofer meditatii la matematica - BAC, Evaluare Nationala, recuperarea materiei, corigente. Experienta, seriozitate, calm, profesionalism

 3. 35 lei / doua ore

  Teodora D. - Student

  2 ani experienta in meditatii / profesorat

  Sunt studenta in anul III la Facultatea de matematica din cadrul Universitatii „Al. I. Cuza”, specializarea matematica-informatica . Ofer meditatii la matematica clasele I-VIII. Rog seriozitate!

 4. 30 lei / doua ore

  Gabriela Ana N. - Student

  Un an experienta in meditatii / profesorat

  Dacă considerați că aveți nevoie de ajutor pentru a vă pregăti pentru cursurile de zi, acolo unde sunt probleme sau pentru examenele ce urmează(simulări, bacalaureat), vă stau la dispoziție pentru ajutor în acest sens. Țin să discutăm deschis eventualele lipsuri sau dificultăți în a înțelege ceea ce lucrăm împreună. Prima întâlnire va presupune o mică evaluare a cunoștințelor pentru a ști exact care este nivelul de la care vom începe. Faptul că avem vârste apropiate cred că ne va ajuta să comunicăm mult mai bine, pentru a evolua în ceea ce ne propunem.

 5. 30 lei / doua ore

  Vrinceanu Gabriela - Student

  Mai putin de un an experienta in meditatii / profesorat

  Studenta la Facultatea de Matematica, anul al II-lea, ofer meditatiii la matematica elevilor de gimnaziu si liceu pentru examene nationale, teste si teme de zi cu zi, corigente .

 6. 35 lei / doua ore

  Teodora Andreea S. - Student

  3 ani experienta in meditatii / profesorat

  Matematica îţi dă bătăi de cap?!Hai sa o facem mai captivanta.Sunt studenta la Facultatea de Matematica in anul III,specializarea Matematica Informatica.Ofer meditaţii la matematică, ajutor la teme pentru elevii din clasele mici, pregătire pentru examene naţionale la clasele V-VIII, pregătire pentru bacalaureat la elevii de liceu. Ofer si rog seriozitate. Va aștept cu drag,Andreea..

 7. 35 lei / doua ore

  Alina M. - Student

  2 ani experienta in meditatii / profesorat

  Absolventa a Facultatii de Matematica din cadrul UAIC Iasi, ofer meditatii pentru examenul de bacalaureat, imbunatatirea notelor si participarea la diferite concursuri.

 8. 30 lei / doua ore

  Anca Denisa Moroșan - Student

  2 ani experienta in meditatii / profesorat

  Ofer meditatii la matematica; sunt o persoana rabdatoare, dedicata si ofer sprijin si ajutor tuturor invataceilor care intra mai greu in tainele matematicii. Pregatesc elevii pentru examenele nationale,bacalaureat, inclusiv lectiile de zi cu zi. Sunt dispusa sa iau materia de la capat cu cei ce au nevoie.

 9. 40 lei / doua ore

  Ionut H. - Profesor

  Mai mult de 10 ani experienta in meditatii / profesorat

  Meditez matematica cls. V-XII, BAC, corijari, teze, teme de vacanta. Ma deplasez si la domiciliul elevului.

 10. 50 lei / doua ore

  Ioana S. - Student

  4 ani experienta in meditatii / profesorat

  Am recomandare din partea profesorilor e la Universitatea Alexandru Ioan Cuza, IasiElevul/ studentul va avea posibilitatea de a asimila cu usurinta tainele matematicii, va fi mai sigur pe el, iar rezultatele se vor simti si vedea de la primele sedinte.Pasiune si metode moderne de a invata si a intelege matematica. Asigur o buna comunicare cu parintii si urmaresc in primul rand intelegerea materiei cat mai concret in vederea obtinerii unor rezultate din ce in ce mai bune folosind tehnici eficiente de a explica materia.Lucram multe exercitii, dau teme si organizez testari periodice.Mă adresez persoanelor respectuoase, serioase și cu motivația de a învăța.Am participat la diferite conferinte in ceea ce priveste matematica atat in Suceava cat si in Iasi.Am castigat concursul SinusPreturi:50 lei ajutor teme/2h40 lei prrdarea unei lectii/1h30 test evaluareOfer meditatii si in orasul Suceava in perioada vacantelor

 11. 50 lei / doua ore

  Optimus Maths - Profesor liceu

  Mai mult de 10 ani experienta in meditatii / profesorat

  MATEMATICA in Iasi, profesoara, bacalaureat, gimnaziu, evaluare nationala, corigente, individual, Tatarasi. Consultatii pentru studenti facultati tehnice, algebra, analiza matematica, optimizari liniare (FEAA Iasi). Experienta, rezultate optime.

 12. 40 lei / doua ore

  Mihaela F. - Student

  Un an experienta in meditatii / profesorat

  Studentă în anul I de Master, specializarea Științe, ofer meditații la Matematică și/ sau Fizică elevilor de gimnaziu și liceu pentru aprofundarea cunoștințelor, recuperarea materiei, obținerea unor rezultate remarcabile la testări și examene naționale. " Egalitatea nu există decât în matematică." (Mihai Eminescu)

 13. 30 lei / doua ore

  Georgiana Oana C. - Student

  Un an experienta in meditatii / profesorat

  Dacă considerați că matematica este grea, că nu o înțelegeți și aveți nevoie de explicații pentru temele de zi cu zi sau examenele ce urmează(simulări,bacalaureat,Evaluarea Națională) sunt dispusă să vă ajut.Țin să discutăm deschis eventualele lipsuri și dificultăți în a înțelege ceea ce lucrăm împreună.

 14. 30 lei / doua ore

  Darius Lucian B. - Student

  3 ani experienta in meditatii / profesorat

  Student la Facultatea de Matematica, anul al II-lea, ofer meditatiii la matematica elevilor de gimnaziu si liceu pentru examene nationale, teste si teme de zi cu zi, corigente etc. Pentru cei cu probleme mai mari la matematica pot relua materia de la capat! Consider ca orice elev poate invata si intelege matematica. Pretul si durata unei sedinte se discuta in particular cu fiecare elev.

 15. 40 lei / doua ore

  Alexandra B. - Student

  2 ani experienta in meditatii / profesorat

  Absolventă a Facultăţii de Fizică din cadrul Universităţii "Alexandru Ioan Cuza" Iaşi, curent doctorandă în cadrul aceleaşi universităţi ofer meditaţii la Matematică şi Fizică (clasele V-VIII). Preţul unei şedinţe de 2 ore este de 40 lei. Menţionez faptul că am absolvit Modulul Psihopedagogic. Vă aştept cu drag, Alexandra.

 16. 50 lei / doua ore

  Lucian Avadanii - Profesor gimnaziu

  2 ani experienta in meditatii / profesorat

  Ofer meditatii elevilor din clasele V-XII in scopul pregatirii pentru examenele finale Evaluare Nationala si Bacalaureat.

 17. 40 lei / doua ore

  Anda Stoleru - Student

  2 ani experienta in meditatii / profesorat

  Daca matematica ti se pare o materie imposibila sau foarte greu de inteles, cred ca te pot ajuta.Sunt studenta la Facultatea de Matematica si ofer meditatii elevilor de gimnaziu si liceu pentru intelegerea notiunilor, pregatirea temelor zilnice, corigente dar si pentru evaluarea nationala sau bacalaureat.

 18. 50 lei / doua ore

  Catalina A. - Profesor

  6 ani experienta in meditatii / profesorat

  Profesor de matematica cu multa rabdare, atitudine pozitiva, tact pedagogic dobandit in urma anilor de experienta la catedra pregatesc elevii pentru Examene nationale, testari, corigente, etc.

 19. 35 lei / doua ore

  Diana Samoila - Student

  3 ani experienta in meditatii / profesorat

  Licentiata in matematica, in prezent masteranda la MAE(matematici aplicate cu predare in limba engleza) in ultimul an, ofer meditatii. Nu ezitati sa ma sunati daca intampinati greutati sau aveti nevoie de ajutor in ceea ce priveste matematica. Ofer si rog seriozitate!

 20. 30 lei / doua ore

  Lazar Iliuta - Student

  3 ani experienta in meditatii / profesorat

  Student la Facultatea de Matematica. Ofer meditatii la disciplina matematica pentru toate nivelurile de pregatire : gradinita, scoala primara, scoala gimnaziala si liceu (M1, M2, M3). Durata unei sedinte se stabileste impreuna cu elevul. Meditatiile sunt individuale. Elevul se poate deplasa la domiciliul meu sau pot sa merg eu la domiciliul elevului. Daca vrei sa obtii o nota mare la Evaluarea Nationala, la Examenul de Bacalaureat, la corigenta sau vrei sa intelegi materia si sa obtii note mari la testele (sau la tezele) la matematica, sunt dispus sa te ajut cu cea mai mare bucurie, meditatiile cu elevii facandu-mi mare placere. Sunt o persoana calma, intelegatoare, rabdatoare si cu abilitati didactice dezvoltate care dau roade in lucrul cu copiii. Pentru mai multe detalii nu ezitati sa ma contactati.