Meditatii la matematica in Iasi

Filtre aplicate:  Iasi

Filtreaza anunturile
 1. Fara fotografie
  45 lei / doua ore

  Mihaela Stan - Profesor liceu

  Mai mult de 10 ani experienta in meditatii / profesorat

  Profesor cu multa rabdare si rezultate deosebite obtinute cu elevii la concursurile si exxamenele nationale, ofer meditatii elevilor din clasele V-XII.

 2. Pret nespecificat

  Aurelia Georgiana T. - Student

  Mai putin de un an experienta in meditatii / profesorat

  Sunt eleva in clasa a XI-a , la Colegiul National ''Emil Racovita'' Iasi. Am participat la diferite olimpiade, concursuri si voluntariat si garantez o vizibila dezvoltare ale aptitudinilor si al nivelului de cunoastere a elevului! Ofer meditatii la matematica si limba romana elevilor din clasele I-IV cu 20 lei/ora!

 3. 50 lei / doua ore

  Mihaela R. - Profesor

  5 ani experienta in meditatii / profesorat

  Profesoara de matematica, ofer meditatii la matematica elevilor claselor I- XII orice nivel pe parcursul anului scolar cat si in vacanta de vara: evaluare nationala, examen de Bac , asigur fixarea materie si intelegerea notiunilor noi predate la scoala. Mentionez ca am multa rabdare, am obtinut rezultate foarte bune in anii precedenti si ca lucrez individual cu fiecare copil.

 4. 50 lei / doua ore

  Catalina A. - Profesor

  7 ani experienta in meditatii / profesorat

  Profesor de matematica cu multa rabdare, atitudine pozitiva, tact pedagogic dobandit in urma anilor de experienta la catedra pregatesc elevii pentru Examene Nationale, testari, corigente, etc. Lucrez DOAR elevi responsabili cu dorinta de a evolua atat in perioada scolara cat si pe perioada vacantelor!

 5. 50 lei / doua ore

  Adina B. - Profesor

  7 ani experienta in meditatii / profesorat

  Profesoara de matematica cu multa rabdare si rezultate deosebite cu elevii la concursuri si examene, pregatesc (individual) elevii claselor 1-12 si studenti pentru examene, recuperarea materiei, aprofundarea cunostintelor.

 6. 40 lei / doua ore

  Ana Maria Savu - Student

  Mai putin de un an experienta in meditatii / profesorat

  Buna! Ma numesc Ana, sunt studenta in anul II la Facultatea de Matematica din cadrul Universitatii "Alexandru Ioan Cuza" din Iasi.Ofer meditatii pentru elevii dornici de a obtine performante la examenele finale sau pentru cei carora matematica le da mari batai de cap :)

 7. 45 lei / doua ore

  Adriana Neculcea - Student

  5 ani experienta in meditatii / profesorat

  Absolventă a Facultății de Matematică din cadrul Universității Al. I. Cuza, Iași, în prezent masterandă a Facultății de Fizică din cadrul aceleași Universități, ofer meditaţii la matematică și/sau fizică elevilor din clasele I-XII pentru susţinerea examenelor naţionale, aprofundarea materiei sau pregătirea temelor. Ofer și rog seriozitate!

 8. 50 lei / doua ore

  Andrada Florescu - Student

  2 ani experienta in meditatii / profesorat

  Studentă a Facultății de Matematică din cadrul Universității „Al. I. Cuza” Iași (anul III), fostă elevă a Colegiului Național „Costache Negruzzi” Iași, profil matematică-informatică bilingv engleză. Ofer cu drag meditații la matematică pentru clasele I-XII. Rog seriozitate!

 9. 35 lei / doua ore

  Alexandru Tănasă - Student

  3 ani experienta in meditatii / profesorat

  Mie nu-mi place matematica. Eu o iubesc. Cu drag stau la dispoziția fiecărui elev cu scopul de a-l face să înțeleagă matematica sau să o aprofundeze. Am multă răbdare și îmi place să discut cu elevii.(Disponibil începând cu sfârșitul lunii septembrie)

 10. 35 lei / doua ore

  Laura H. - Student

  2 ani experienta in meditatii / profesorat

  Masterandă în anul II la Facultatea de Fizică ofer meditații la fizică și/sau matematică tutoror elevilor doritori indiferent de clasă sau de nivel. Seriozitate, perseverență și succes!

 11. 40 lei / doua ore

  Ionut H. - Profesor

  Mai mult de 10 ani experienta in meditatii / profesorat

  Meditez matematica cls. V-XII, BAC, corijari, teze, teme de vacanta. Ma deplasez si la domiciliul elevului.

 12. 50 lei / doua ore

  Ana Maria C.

  3 ani experienta in meditatii / profesorat

  Absolventa a Facultatii de Informatica, masteranda a Facultatii de Matematica, ofer meditatii pentru elevi cls I-XII, pentru teste nationale, bacalaureat, imbunatatire note, recuperare materie orice nivel. Cer si ofer seriozitate.

 13. 40 lei / doua ore

  Anca Denisa Moroșan - Student

  2 ani experienta in meditatii / profesorat

  Ofer meditatii la matematica; sunt o persoana rabdatoare, dedicata si ofer sprijin si ajutor tuturor invataceilor care intra mai greu in tainele matematicii. Sunt dispusa sa iau materia de la capat cu cei ce au nevoie.Mai multe informatii la nr. de telefon afisat.Incepand cu data de 1 octombrie, voi incepe pregatirea.

 14. 35 lei / doua ore

  Teodora D. - Student

  Un an experienta in meditatii / profesorat

  Sunt studenta in anul III la Facultatea de matematica din cadrul Universitatii „Al. I. Cuza”, specializarea matematica-informatica . Ofer meditatii la matematica clasele I-VIII. Rog seriozitate!

 15. 55 lei / doua ore

  Loredana Panainte - Profesor gimnaziu

  5 ani experienta in meditatii / profesorat

  Meditez si ajut la teme, rezultate foarte bune in scurt timp.

 16. 50 lei / doua ore

  Meditatii I. - Profesor liceu

  Mai mult de 10 ani experienta in meditatii / profesorat

  Meditez matematica, orice nivel: pregatire intensiva pentru BAC sesiunea din toamna, recuperarea materiei sau corigente, admitere la AC si INFORMATICA, evaluari, teste initiale cat si pentru performanta (olimpiade si concursuri). Profesor cu experienta in predare la gimnaziu, liceu si facultate, cu rezultate anterioare deosebite, rabdare, tact pedagogic si atitudine pozitiva. Nu lucrez cu grupuri de elevi (mai multi elevi in acelasi timp, la aceeasi sedinta) pentru ca nu este eficient. Garantez reusita.

 17. 40 lei / doua ore

  Mirela Ciubotariu - Profesor

  5 ani experienta in meditatii / profesorat

  Actualmente masteranda a Facultatii de Matematica,Univ."Al.I.Cuza",Iasi,responsabila,serioasa si cu experienta in domeniul predarii-invatarii si evaluarii matematicii ofer meditatii la matematica pentru elevii claselor I-XII.Ma deplasez la domiciliul elevilor daca e necesar. Ofer si rog seriozitate!Pret ora: 20 lei

 18. 35 lei / doua ore

  Ana Maria H. - Student

  2 ani experienta in meditatii / profesorat

  Absolventă a Facultății de Fizică din cadrul Universității “Al. I. Cuza”, Iași, în prezent studentă master anul I, ofer meditații la matematică elevilor în clasele V-XII , la domiciliul propriu sau al elevului, cât și online. Prețul unei ședințe de 2 ore este 35 lei. Ofer și aștept seriozitate. Vă aștept cu drag, Ana Maria

 19. 50 lei / doua ore

  Optimus M. - Profesor liceu

  Mai mult de 10 ani experienta in meditatii / profesorat

  MATEMATICA in Iasi, profesoara, bacalaureat, gimnaziu, evaluare nationala, corigente, individual, Tatarasi. Consultatii pentru studenti facultati tehnice, algebra, analiza matematica, optimizari liniare (FEAA Iasi). Experienta, rezultate optime.

 20. 40 lei / doua ore

  Carmen B. - Student

  5 ani experienta in meditatii / profesorat

  Ofer meditaţii la matematică, elevilor claselor IV-XII. Explic clar, calm și concis noțiunile în funcție de nivelul de înțelegere al fiecărui elev. Urmăresc recuperarea și aprofundarea materiei, verific temele și lămuresc lacunele existente. Rezultate bune și foarte bune la testări!!