Meditatii la matematica in Iasi

Filtre aplicate:  Iasi

Filtreaza anunturile
 1. 60 lei / doua ore

  Doina P. - Profesor

  Mai mult de 10 ani experienta in meditatii / profesorat

  Inscrieri meditatii individuale pentru disciplina matematica pentru anul scolar 2015-2016, 5 locuri disponibile. meditatiile se realizeaza doar individual, la domiciliul elevului sau al profesorului. Activitatea cu elevul porneste de la o evaluare complexa a stadiului de pregatire al acestuia, intentia de studii, nevoile exprimate de elev si de catre parinte. Se realizeaza un plan individual de lucru care presupune sprijin pentru realizarea temelor, fixarea notiunilor predate la scoala si invatarea/fixarea unei notiuni sau tip de problema pentru examenele viitoare, testare periodica pentru evaluarea progresului si alte activitati conexe necesare. Asteptari: efort sistematic si seriozitate din partea elevului, participare activa la lectie si nu preaenta pasiva la ora pentru a i se face tema pe a doua zi, sinceritate in expunerea situatiei scolare si a golurilor ce trebuie acoperite prin meditatii, efort comun elev-profesor-parinte pentru progresul elevului.Meditatia la matematica este un efort comun, pornind de la orice situatie are elevul si consruind impreuna pas cu pas progresul. Orice elev este binevenit, indiferent de nivelul de cunostinte sau situatia scolara, absolventi de liceu cu esec la bacalaureat sunt deasemeni bineveniti.Pe parcursul lectiilor elevii sunt incurajati sa aiba incredere in fortele proprii, sa isi creasca stima de sine si sa aiba incredere in succesul lor scolar, profesional si personal. Lectiile sunt si un prilej de analiza si indrumare a elevului, cu deschidere catre dialog sincer si constuructiv, cu severitatea impusa de rigurozitatea disciplinei dar fara rigiditate.Inscrierile se fac pe baza primul venit-primul servit in limita celor 5 locuri disponibile.

 2. 35 lei / doua ore

  Alexandru Tănasă - Student

  3 ani experienta in meditatii / profesorat

  Mie nu-mi place matematica. Eu o iubesc. Cu drag stau la dispoziția fiecărui elev cu scopul de a-l face să înțeleagă matematica sau să o aprofundeze. Am multă răbdare și îmi place să discut cu elevii.(Disponibil începând cu sfârșitul lunii septembrie)

 3. 45 lei / doua ore

  Adriana Neculcea - Student

  5 ani experienta in meditatii / profesorat

  Absolventă a Facultății de Matematică din cadrul Universității Al. I. Cuza, Iași, în prezent masterandă a Facultății de Fizică din cadrul aceleași Universități, ofer meditaţii la matematică și/sau fizică elevilor din clasele I-XII pentru susţinerea examenelor naţionale, aprofundarea materiei sau pregătirea temelor. Ofer și rog seriozitate!

 4. 50 lei / doua ore

  Andrada Florescu - Student

  2 ani experienta in meditatii / profesorat

  Studentă a Facultății de Matematică din cadrul Universității „Al. I. Cuza” Iași (anul III), fostă elevă a Colegiului Național „Costache Negruzzi” Iași, profil matematică-informatică bilingv engleză. Ofer cu drag meditații la matematică pentru clasele I-XII. Rog seriozitate!

 5. 50 lei / doua ore

  Catalina A. - Profesor

  6 ani experienta in meditatii / profesorat

  Profesor de matematica cu multa rabdare, atitudine pozitiva, tact pedagogic dobandit in urma anilor de experienta la catedra pregatesc elevii pentru Examene Nationale, testari, corigente, etc. Lucrez DOAR elevi responsabili cu dorinta de a evolua atat in perioada scolara cat si pe perioada vacantelor!

 6. 50 lei / doua ore

  Loredana Panainte - Profesor gimnaziu

  5 ani experienta in meditatii / profesorat

  Meditez si ajut la teme, rezultate foarte bune in scurt timp.

 7. 45 lei / doua ore

  Adina B. - Profesor

  6 ani experienta in meditatii / profesorat

  Profesoara de matematica cu experienta si rabdare, pregatesc (individual) elevi si studenti pentru examene (BAC, Testare Nationala etc.), corigente, recuperarea materiei, aprofundarea cunostintelor (si in timpul vacantelor).

 8. 50 lei / doua ore

  Marina A. - Profesor

  7 ani experienta in meditatii / profesorat

  Profesor de Matematica, ofer meditatii elevilor din clasele IV-XII in vederea imbunatatirii performantelor scolare sau pregatirii examenelor. Garantez seriozitate, calm si abordare particularizata capacitatii de intelegere si asimilare a fiecarui elev. Ma deplasez si la domiciliul elevului.

 9. 50 lei / doua ore

  Delia C. - Profesor

  Mai mult de 10 ani experienta in meditatii / profesorat

  Profesoara de matematica, cu experienta de peste 10 ani la catedra, ofer pregatire suplimentara atat pentru examenele de Evaluare Nationala, Bacalaureat ,admitere la Facultate ,examene de corigenta, cat si pentru recuperarea si fixarea cunostintelor la nivelul claselor V-XII, cu multa rabdare si profesionalism .

 10. 50 lei / doua ore

  Optimus M. - Profesor liceu

  Mai mult de 10 ani experienta in meditatii / profesorat

  MATEMATICA in Iasi, profesoara, bacalaureat, gimnaziu, evaluare nationala, corigente, individual, Tatarasi. Consultatii pentru studenti facultati tehnice, algebra, analiza matematica, optimizari liniare (FEAA Iasi). Experienta, rezultate optime.

 11. 50 lei / doua ore

  Mihaela R. - Profesor

  5 ani experienta in meditatii / profesorat

  Profesoara de matematica, ofer meditatii la matematica elevilor claselor I- XII orice nivel pe parcursul anului scolar cat si in vacanta de vara: evaluare nationala, examen de Bac , asigur fixarea materie si intelegerea notiunilor noi predate la scoala. Mentionez ca am multa rabdare, am obtinut rezultate foarte bune in anii precedenti si ca lucrez individual cu fiecare copil.

 12. 50 lei / doua ore

  Meditatii I. - Profesor liceu

  Mai mult de 10 ani experienta in meditatii / profesorat

  Meditez matematica, orice nivel: pregatire intensiva pentru BAC sesiunea din toamna, recuperarea materiei sau corigente, admitere la AC si INFORMATICA, evaluari, teste initiale cat si pentru performanta (olimpiade si concursuri). Profesor cu experienta in predare la gimnaziu, liceu si facultate, cu rezultate anterioare deosebite, rabdare, tact pedagogic si atitudine pozitiva. Nu lucrez cu grupuri de elevi (mai multi elevi in acelasi timp, la aceeasi sedinta) pentru ca nu este eficient. Garantez reusita.

 13. 40 lei / doua ore

  Ionut H. - Profesor

  Mai mult de 10 ani experienta in meditatii / profesorat

  Meditez matematica cls. V-XII, BAC, corijari, teze, teme de vacanta. Ma deplasez si la domiciliul elevului.

 14. Pret nespecificat

  Aurelia Georgiana T. - Student

  Mai putin de un an experienta in meditatii / profesorat

  Sunt eleva in clasa a XI-a , la Colegiul National ''Emil Racovita'' Iasi. Am participat la diferite olimpiade, concursuri si voluntariat si garantez o vizibila dezvoltare ale aptitudinilor si al nivelului de cunoastere a elevului! Ofer meditatii la matematica si limba romana elevilor din clasele I-IV cu 20 lei/ora!

 15. 40 lei / doua ore

  Carmen B. - Student

  5 ani experienta in meditatii / profesorat

  Ofer meditaţii la matematică, elevilor claselor IV-XII. Explic clar, calm și concis noțiunile în funcție de nivelul de înțelegere al fiecărui elev. Urmăresc recuperarea și aprofundarea materiei, verific temele și lămuresc lacunele existente. Rezultate bune și foarte bune la testări!!

 16. 30 lei / doua ore

  Pălănceanu Loredana - Student

  2 ani experienta in meditatii / profesorat

  Fac pregătire la matematică cu elevii de gimnaziu(V-VIII) si elevii de clasa a 12-a pentru BAC.(m1,m2,m3).Cu elevii de clasa a 8 a pentru rezultate bune la Evaluarea Nationala.Chiar dacă sunteți in situatie de corijare nu ezitați să mă contactați.Programul il stabilim impreuna(ora si data).Puteti face si doua sedinte pe saptamână.Prima sedința(de acomodare) va fi 25 lei.Sedintele de pregatire vor avea loc la domiciliul meu in Zimbru.

 17. 50 lei / doua ore

  Ana Maria C.

  3 ani experienta in meditatii / profesorat

  Absolventa a Facultatii de Informatica, masteranda a Facultatii de Matematica, ofer meditatii pentru elevi cls I-XII, pentru teste nationale, bacalaureat, imbunatatire note, recuperare materie orice nivel. Cer si ofer seriozitate.

 18. 35 lei / doua ore

  Teodora Andreea S. - Student

  Un an experienta in meditatii / profesorat

  Sunt studenta la Facultatea de Matematica in anul III,specializarea Matematica Informatica.Ofer cu drag meditații la matematică pentru clasele I-XII. Rog seriozitate.

 19. 35 lei / doua ore

  Teodora D. - Student

  Un an experienta in meditatii / profesorat

  Sunt studenta in anul III la Facultatea de matematica din cadrul Universitatii „Al. I. Cuza”, specializarea matematica-informatica . Ofer meditatii la matematica clasele I-VIII. Rog seriozitate!

 20. 40 lei / doua ore

  Antonio S.

  Mai mult de 10 ani experienta in meditatii / profesorat

  Mă numesc Antonio, din IAȘI și ofer meditații la matematică pentru pregătirea BAC ului, respectiv pt clasele IX_XII.EXPERIENȚĂ (MEDITAȚIIi, PRACTICĂ, VOLUNTARIAT) ÎNCĂ DE ELEV, cls a8a. În pregătirea Bac ului mă axez în primul rând pe recuperarea materiei pt examenul de BAC și pe studiul și rezolvarea VARIANTELOR! EXPLIC cu mult CALM, ENTUZIASM, RĂBDARE, PASIUNE, DĂRUIRE, într o ATMOSFERĂ PRIETENOASĂ, în vederea însușirii și a recuperării materiei, formulelor, într o manieră logică și pe înțelesul fiecăruia. Garantez REZULTATE, PROMOVABILITATE și SATISFACȚIA AUTOREUȘITEI ELEVULUI/ILOR 100%! Menționez că sunt OLIMPIC la mate, având atât media generală în liceu la mate cât și la BAC 10.00! Ședința poate fi de 2 ore (40 lei) sau de 3 ore (50 lei).Să începem împreună pregătirea pentru BAC din timp, pentru a avea rezultate maxime! :)