Meditatii la matematica in Iasi

Filtre aplicate:  Iasi

Filtreaza anunturile
 1. Fara fotografie
  60 lei / doua ore

  Doina P. - Profesor

  Mai mult de 10 ani experienta in meditatii / profesorat

  Inscrieri meditatii individuale pentru disciplina matematica pentru anul scolar 2015-2016, 5 locuri disponibile. meditatiile se realizeaza doar individual, la domiciliul elevului sau al profesorului. Activitatea cu elevul porneste de la o evaluare complexa a stadiului de pregatire al acestuia, intentia de studii, nevoile exprimate de elev si de catre parinte. Se realizeaza un plan individual de lucru care presupune sprijin pentru realizarea temelor, fixarea notiunilor predate la scoala si invatarea/fixarea unei notiuni sau tip de problema pentru examenele viitoare, testare periodica pentru evaluarea progresului si alte activitati conexe necesare. Asteptari: efort sistematic si seriozitate din partea elevului, participare activa la lectie si nu preaenta pasiva la ora pentru a i se face tema pe a doua zi, sinceritate in expunerea situatiei scolare si a golurilor ce trebuie acoperite prin meditatii, efort comun elev-profesor-parinte pentru progresul elevului.Meditatia la matematica este un efort comun, pornind de la orice situatie are elevul si consruind impreuna pas cu pas progresul. Orice elev este binevenit, indiferent de nivelul de cunostinte sau situatia scolara, absolventi de liceu cu esec la bacalaureat sunt deasemeni bineveniti.Pe parcursul lectiilor elevii sunt incurajati sa aiba incredere in fortele proprii, sa isi creasca stima de sine si sa aiba incredere in succesul lor scolar, profesional si personal. Lectiile sunt si un prilej de analiza si indrumare a elevului, cu deschidere catre dialog sincer si constuructiv, cu severitatea impusa de rigurozitatea disciplinei dar fara rigiditate.Inscrierile se fac pe baza primul venit-primul servit in limita celor 5 locuri disponibile.

 2. 30 lei / doua ore

  Bilius L. - Student

  3 ani experienta in meditatii / profesorat

  Meditez matematica clasele 1-12

 3. 35 lei / doua ore

  Anda P. - Student

  3 ani experienta in meditatii / profesorat

  Ofer meditaţii la matematică elevilor din clasele V-XII pentru susţinerea examenelor naţionale, aprofundarea materiei sau pregătirea temelor. 35 lei domiciliul meu (zona Copou), 40 lei domiciliul elevului. Ofer seriozitate şi garantez rezultatele aşteptate.

 4. 30 lei / doua ore

  Maria C. - Student

  2 ani experienta in meditatii / profesorat

  Studenta in anul 3 la Facultatea de Matematica(UAIC Iasi), ofer meditatii la matematica.Ofer si cer seriozitate.

 5. 50 lei / doua ore

  Maria M. - Student

  3 ani experienta in meditatii / profesorat

  Studenta la Facultatea de Matematica Univ.A.I.Cuza si absolventa a profilului Matematica-Informatica(Liceul National Iasi).Meditez elevi ai claselor I-VIII la domiciliul meu.

 6. 60 lei / doua ore

  Catalina A. - Profesor

  5 ani experienta in meditatii / profesorat

  Profesor cu experienta si rezultate anterioare deosebite, cu rabdare, tact pedagogic si atitudine pozitiva meditez elevi de clasele I-XII la matematica, orice nivel: evaluare nationala, BAC, lucrari, teme, recuperarea materiei, corigente. Lucrez individual, nu cu grupuri de elevi pentru ca nu este eficient.

 7. 50 lei / doua ore

  Iulia P. - Profesor gimnaziu

  2 ani experienta in meditatii / profesorat

  Profesor de matematică,ofer meditaţii la matematică de gimnaziu (clasele 5-8),pentru recuperarea materiei,înțelegerea notiunilor studiate la școală, pregătirea pentru examene școlare,pentru teste,teze,testare națională ,la domiciliul propriu (zona Nicolina )sau al elevului.

 8. 40 lei / doua ore

  Ana Maria C.

  2 ani experienta in meditatii / profesorat

  Absolventa a Facultatii de Informatica, masteranda a Facultatii de Matematica, ofer meditatii pentru elevi cls I-XII, pentru teste nationale, bacalaureat, imbunatatire note, recuperare materie orice nivel. Cer si ofer seriozitate.

 9. 40 lei / doua ore

  Ionut H. - Profesor

  Mai mult de 10 ani experienta in meditatii / profesorat

  Meditez matematica cls. V-XII, BAC, corijari, teze, teme de vacanta. Ma deplasez si la domiciliul elevului.

 10. 50 lei / doua ore

  Delia C. - Profesor

  Mai mult de 10 ani experienta in meditatii / profesorat

  Profesoara de matematica, cu experienta de peste 10 ani la catedra, ofer pregatire suplimentara , atat pentru examenele de Evaluare Nationala, Bacalaureat ,admitere la Facultate , cat si pentru recuperarea si fixarea cunostintelor la nivelul claselor V-XII, cu multa rabdare si profesionalism . Daca este nevoie,asigur si suportul de curs.

 11. 35 lei / doua ore

  Adina T. - Educatoare

  3 ani experienta in meditatii / profesorat

  Studenta in anul 2 la master in cadrul Facultății de Matematica si absolventa la aceeași facultate, ofer meditații la matematica!

 12. 35 lei / doua ore

  Antonio S.

  Mai mult de 10 ani experienta in meditatii / profesorat

  Mă numesc Antonio, din IAȘI și sunt SPECIALIZAT în: MEDITAȚII la MATE pt pregătirea BAC ului, respectiv pt clasele I_XII.EXPERIENȚĂ (MEDITAȚIIi, PRACTICĂ, VOLUNTARIAT) ÎNCĂ DE ELEV, cls a8a. În pregătirea Bac ului mă axez în primul rând pe recuperarea materiei pt examenul de BAC și pe studiul și rezolvarea VARIANTELOR! EXPLIC cu mult CALM, ENTUZIASM, RĂBDARE, PASIUNE, DĂRUIRE, într o ATMOSFERĂ PRIETENOASĂ, în vederea însușirii și a recuperării materiei, formulelor, într o manieră logică și pe înțelesul fiecăruia. Garantez REZULTATE, PROMOVABILITATE și SATISFACȚIA AUTOREUȘITEI ELEVULUI/ILOR 100%! Menționez că sunt OLIMPIC la mate, având atât media generală în liceu la mate cât și la BAC 10.00! Să începem împreună pregătirea pentru BAC din timp, pentru a avea rezultate maxime! :)

 13. 50 lei / doua ore

  Mihaela R. - Profesor

  5 ani experienta in meditatii / profesorat

  Profesoara de matematica, ofer meditatii la matematica elevilor claselor I- XII orice nivel: evaluare nationala, examen de Bac (M1/M2/M3), asigur fixarea materie si intelegerea notiunilor noi predate la scoala. Mentionez ca am multa rabdare, am obtinut rezultate foarte bune in anii precedenti si ca lucrez individual cu fiecare copil.

 14. 35 lei / doua ore

  Ana Maria L. - Student

  2 ani experienta in meditatii / profesorat

  Studenta in anul 2 la Facultatea de Matematica Universitatea Alexandru Ioan Cuza, ofer meditatii la matematica pentru elevii claselor 5-12.Rog si ofer seriozitete.

 15. 25 lei / doua ore

  Diana P. - Student

  Mai putin de un an experienta in meditatii / profesorat

  Mă numesc Plop Diana, sunt studentă în anul 3 la Facultatea de Matematică din cadrul Universității „Alexandru Ioan Cuza” Iași.

 16. 30 lei / doua ore

  Puschin Ana Maria - Student

  Un an experienta in meditatii / profesorat

  Sunt studenta in anul I master la Facultatea de Matematica. Ofer meditatii la matematica eleviilor din clasele I-XII.

 17. 60 lei / doua ore

  Adina B. - Profesor

  5 ani experienta in meditatii / profesorat

  Masteranda in anul II la Facultatea de Matematica UAIC Iasi, ofer meditatii la matematica pentru elevii claselor 1 12 la domiciliul elevului: orice nivel, recuperarea materiei, aprofundarea cunostintelor, pregatire pentru BAC, Teste, Teze, Testare Nationala.

 18. 40 lei / doua ore

  Optimus M. - Profesor liceu

  Mai mult de 10 ani experienta in meditatii / profesorat

  MATEMATICA in Iasi, profesoara, bacalaureat, gimnaziu, corigente, individual, Tatarasi. Consultatii pentru studenti facultati tehinice, algebra, analiza matematica, optimizari liniare (FEAA Iasi). Experienta, rezultate optime.

 19. 40 lei / doua ore

  Ionel P. - Profesor gimnaziu

  Mai mult de 10 ani experienta in meditatii / profesorat

  Matematică. Profesor titular, grad 1, ofer meditații orice nivel la domiciliul meu sau al elevului.

 20. 50 lei / doua ore

  Meditatii I. - Profesor liceu

  Mai mult de 10 ani experienta in meditatii / profesorat

  Meditez matematica, orice nivel, individual: evaluare nationala, BAC, lucrari, teme, recuperarea materiei, corigente si restante facultate cat si pentru performanta (olimpiade si concursuri). Profesor cu experienta in predare la gimnaziu si liceu si rezultate anterioare deosebite, cu rabdare, tact pedagogic si atitudine pozitiva. Nu lucrez cu grupuri de elevi (mai multi elevi in acelasi timp, la aceeasi sedinta) pentru ca nu este eficient. Garantez reusita. Daca e nevoie, ma deplasez la domiciliul elevului. Pret - 50 lei/2h.