Meditatii la matematica in Iasi

Filtre aplicate:  Iasi

Filtreaza anunturile
 1. 30 lei / doua ore

  Teodora D. - Student

  Mai putin de un an experienta in meditatii / profesorat

  Sunt studenta in anul II la Facultatea de matematica din cadrul Universitatii „Al. I. Cuza”, specializarea matematica-informatica . Ofer meditatii la matematica clasele I-VIII. Rog seriozitate!

 2. 50 lei / doua ore

  Andrada Florescu - Student

  2 ani experienta in meditatii / profesorat

  Studentă a Facultății de Matematică din cadrul Universității „Al. I. Cuza” Iași (anul II), fostă elevă a Colegiului Național „Costache Negruzzi” Iași, profil matematică-informatică bilingv engleză. Ofer cu drag meditații la matematică pentru clasele I-XII. Rog seriozitate!

 3. 60 lei / doua ore

  Catalina A. - Profesor

  5 ani experienta in meditatii / profesorat

  Profesor cu experienta si rezultate anterioare deosebite, cu rabdare, tact pedagogic si atitudine pozitiva meditez elevi de clasele I-XII la matematica, orice nivel: evaluare nationala, BAC, lucrari, teme, recuperarea materiei, corigente. Lucrez individual, nu cu grupuri de elevi pentru ca nu este eficient.

 4. 30 lei / doua ore

  Georgiana Oana C. - Student

  Mai putin de un an experienta in meditatii / profesorat

  Dacă considerați că matematica este grea, că nu o înțelegeți și aveți nevoie de explicații pentru temele de zi cu zi sau examenele ce urmează(simulări,bacalaureat,Evaluarea Națională) sunt dispusă să vă ajut.Țin să discutăm deschis eventualele lipsuri și dificultăți în a înțelege ceea ce lucrăm împreună.

 5. 30 lei / doua ore si 30 de minute

  Lavinia Tulbure - Student

  Mai putin de un an experienta in meditatii / profesorat

  Studenta in anul 2 la Facultatea de Matematica Iasi, ofer meditatii clasele 5-12 pentru pregatirea testelor, tezelor, recuperarea materiei si aprofundarea cunostintelor.

 6. 30 lei / doua ore

  Maria - Student

  Mai putin de un an experienta in meditatii / profesorat

  Ofer meditații la matematică M2, atât pentru pregătirea examenului de bacalaureat cât și pentru recuperarea materiei. Prețul este de 30 lei/2ore. Pentru mai multe detalii vă rog să mă contactați.

 7. 60 lei / doua ore

  Adina B. - Profesor

  5 ani experienta in meditatii / profesorat

  Profesoara de matematica, ofer meditatii la matematica pentru elevii claselor 1-12: orice nivel, recuperarea materiei, aprofundarea cunostintelor, pregatire pentru BAC, Teste, Teze, Testare Nationala.

 8. 30 lei / doua ore

  Anda Stoleru - Student

  Mai putin de un an experienta in meditatii / profesorat

  Daca matematica ti se pare o materie imposibila sau foarte greu de inteles, cred ca te pot ajuta.Sunt studenta la Facultatea de Matematica si ofer meditatii elevilor de gimnaziu si liceu pentru intelegerea notiunilor, pregatirea temelor zilnice, corigente dar si pentru evaluarea nationala sau bacalaureat.

 9. 50 lei / doua ore

  Loredana Panainte - Profesor gimnaziu

  5 ani experienta in meditatii / profesorat

  Meditez si ajut la teme, rezultate foarte bune in scurt timp.

 10. 15 lei / o ora

  Andreea Pavăl - Student

  Mai putin de un an experienta in meditatii / profesorat

  Te stresează matematica? Uită de frica față de matematică sau de profesorul de matematică si hai să vedem ce e mai greu de rezolvat! Sunt studentă la Facultatea de Matematică, anul I , am terminat la Colegiul Național "Nicu Gane " Suceava , matematică-informatică, nota la bacalaureat la proba de matematică fiind 10 . Ofer lectii particulare pentru recuperarea materiei , corigențe,pregătirea temei , teste, teze ș.a, cu un singur elev , sedința începând de la o oră si maxim două ore jumătate , după preferințe.

 11. 20 lei / o ora si 30 de minute

  Alexandru Arghir - Student

  2 ani experienta in meditatii / profesorat

  Ofer meditatii elevilor de clasa primara, generala sau liceu. Pregatire pentru examenul de Bacalaureat, Evaluarea Nationala sau pentru alte probleme. Sunt o persoana serioasa si cu experienta in domeniu, pregatind elevi de toate varstele, seriozitatea mea fiind reflectata de rezultatele foarte bune de-a lungul anilor la disciplina matematica, avand medii mari, participand la diferite olimpiade si mai ales rezultatul ireprosabil de la Bacalaureat ( nota 10 ). Detin aptitudini de comunicare dezvoltate participand la diferite cursuri si programe de dezvoltare personala in plus sunt o persoana foarte rabdatoare. Ofer pregatire la domiciliul meu ( stau la apartament ) sau la domiciliul clientului. La o sedinta participa un singur elev de regula, doar daca doreste clientul un partener se poate modifica acest fapt.

 12. 30 lei / doua ore

  Darius Lucian B. - Student

  2 ani experienta in meditatii / profesorat

  Ofer meditatii elevilor de gimnaziu si liceu. Daca este nevoie pot relua materia de la inceput. Pregatire pentru: BAC, Evaluare Nationala, temele de zi cu zi, corigente etc. Atat durata unei sedinte cat si PREȚUL pot VARIA si se discuta in particular cu fiecare elev. La o sedinta participa, de regula, un singur elev.

 13. 45 lei / doua ore

  Ana Maria C.

  2 ani experienta in meditatii / profesorat

  Absolventa a Facultatii de Informatica, masteranda a Facultatii de Matematica, ofer meditatii pentru elevi cls I-XII, pentru teste nationale, bacalaureat, imbunatatire note, recuperare materie orice nivel. Cer si ofer seriozitate.

 14. 25 lei / o ora si 30 de minute

  Ana Maria L. - Student

  2 ani experienta in meditatii / profesorat

  Studenta in anul II la Facultatea de Matematica,Universitatea Alexandru Ioan Cuza, ofer meditatii la matematica pentru elevii claselor 5-12.Rog si ofer seriozitete.

 15. 30 lei / doua ore

  Anca Denisa Moroșan - Student

  Un an experienta in meditatii / profesorat

  Ofer meditatii la matematica; sunt o persoana rabdatoare, dedicata si ofer sprijin si ajutor tuturor invataceilor care intra mai greu in tainele matematicii. Sunt dispusa sa iau materia de la capat cu cei ce au nevoie.Mai multe informatii la nr. de telefon afisat.

 16. 25 lei / doua ore

  Andrei Spanu - Student

  2 ani experienta in meditatii / profesorat

  Meditez matematica, orice nivel, individual: evaluare nationala, BAC, lucrari, teme, recuperarea materiei, corigente, cat si pentru performanta (olimpiade si concursuri). Profesor cu experienta in predare la gimnaziu si liceu cu rezultate anterioare deosebite, rabdare, tact pedagogic si atitudine pozitiva. Nu lucrez cu mai mult de doua persoane pentru ca ca nu este eficient. In cazul in care este un grup de doua persoane prețul este 20 Lei/pers. Garantez reusita.

 17. 50 lei / doua ore

  Iulia P. - Profesor gimnaziu

  2 ani experienta in meditatii / profesorat

  Profesor de matematică,ofer meditaţii la matematică de gimnaziu (clasele 5-8),pentru recuperarea materiei,înțelegerea notiunilor studiate la școală, pregătirea pentru examene școlare,pentru teste,teze,testare națională ,la domiciliul propriu (zona Nicolina ).

 18. 25 lei / doua ore

  Pălănceanu Loredana - Student

  Mai putin de un an experienta in meditatii / profesorat

  Fac pregătire la matematică cu elevii de gimnaziu(V-VIII) si elevii de clasa a 12-a pentru BAC.(m1,m2,m3).Cu elevii de clasa a 8 a pentru rezultate bune la Evaluarea Nationala.Chiar dacă sunteți in situatie de corijare nu ezitați să mă contactați.Programul il stabilim impreuna(ora si data).Puteti face si doua sedinte pe saptamână.Prima sedința(de acomodare) va fi 20 lei.Sedintele de pregatire vor avea loc la domiciliul meu in Copou.

 19. 30 lei / doua ore

  Elena Lazareanu - Student

  2 ani experienta in meditatii / profesorat

  Studenta in anul III la Facultatea de Matematica din cadrul Universitatii Alexandru Ioan Cuza, ofer meditatii la matematica pentru clasele V-VIII.

 20. 50 lei / doua ore

  Optimus M. - Profesor liceu

  Mai mult de 10 ani experienta in meditatii / profesorat

  MATEMATICA in Iasi, profesoara, bacalaureat, gimnaziu, evaluare nationala, corigente, individual, Tatarasi. Consultatii pentru studenti facultati tehnice, algebra, analiza matematica, optimizari liniare (FEAA Iasi). Experienta, rezultate optime.