Meditatii la matematica in Iasi

Filtre aplicate:  Iasi

Filtreaza anunturile
 1. 50 lei / doua ore

  Marina A. - Profesor

  6 ani experienta in meditatii / profesorat

  Profesor de Matematică, ofer meditații la matematică pentru examenul de Bacalaureat, Evaluare Națională sau orice alt nivel. Garantez seriozitate, calm și abordare particularizată capacității de înțelegere și asimilare a fiecarui elev. Mă deplasez la domiciliul elevului.

 2. 50 lei / doua ore

  Adina B. - Student

  4 ani experienta in meditatii / profesorat

  Masteranda in anul II la Facultatea de Matematica UAIC Iasi, ofer meditatii la matematica pentru elevii claselor 1 12 la domiciliul elevului: orice nivel, recuperarea materiei, aprofundarea cunostintelor, pregatire pentru BAC, Teste, Teze, Testare Nationala.

 3. 35 lei / doua ore

  Cipriana P. - Student

  3 ani experienta in meditatii / profesorat

  Masteranda in anul II la Facultatea de Matematica, ofer meditatii la domiciliul elevilor sau propriu pentru imbunatatirea situatiei scolare, aprofundarea cunostiintelor, pregatirea tezelor, evaluarea nationala, bacalaureat. Inclusiv pe timp de vara. Rog si ofer seriozitate.

 4. 40 lei / doua ore

  Ana Maria C.

  2 ani experienta in meditatii / profesorat

  Absolventa a Facultatii de Informatica, masteranda a Facultatii de Matematica, ofer meditatii pentru elevi cls I-XII pentru teste nationale, bacalaureat, imbunatatire note, recuperare materie orice nivel. Disponibila pe perioada vacantei. Cer si ofer seriozitate.

 5. 50 lei / doua ore

  Catalina A. - Profesor

  5 ani experienta in meditatii / profesorat

  Profesor cu experienta si rezultate anterioare deosebite, cu rabdare, tact pedagogic si atitudine pozitiva meditez elevi de clasele I-XII la matematica, orice nivel: evaluare nationala, BAC, lucrari, teme, recuperarea materiei, corigente. Lucrez individual, nu cu grupuri de elevi pentru ca nu este eficient.

 6. 35 lei / doua ore

  Antonio S.

  Mai mult de 10 ani experienta in meditatii / profesorat

  Mă numesc Antonio, din IAȘI și sunt SPECIALIZAT în: MEDITAȚII la MATE pt pregătirea BAC ului, respectiv pt clasele I_XII.EXPERIENȚĂ (MEDITAȚIIi, PRACTICĂ, VOLUNTARIAT) ÎNCĂ DE ELEV, cls a8a. În pregătirea Bac ului mă axez în primul rând pe recuperarea materiei pt examenul de BAC și pe studiul și rezolvarea VARIANTELOR! EXPLIC cu mult CALM, ENTUZIASM, RĂBDARE, PASIUNE, DĂRUIRE, într o ATMOSFERĂ PRIETENOASĂ, în vederea însușirii și a recuperării materiei, formulelor, într o manieră logică și pe înțelesul fiecăruia. Garantez REZULTATE, PROMOVABILITATE și SATISFACȚIA AUTOREUȘITEI ELEVULUI/ILOR 100%! Menționez că sunt OLIMPIC la mate, având atât media generală în liceu la mate cât și la BAC 10.00! Ofer meditații atât pt o persoană, cât și pt grup de elevi. Să începem împreună pregătirea pentru BAC din timp, pentru a avea rezultate maxime! :)

 7. 40 lei / doua ore

  Optimus M. - Profesor liceu

  Mai mult de 10 ani experienta in meditatii / profesorat

  MATEMATICA in Iasi, profesoara, bacalaureat, gimnaziu, corigente, individual, Tatarasi. Consultatii pentru studenti facultati tehinice, algebra, analiza matematica, optimizari liniare (FEAA Iasi). Experienta, rezultate optime.

 8. 40 lei / doua ore

  Ionut H. - Profesor

  Mai mult de 10 ani experienta in meditatii / profesorat

  Meditez matematica cls. V-XII, BAC, corijari, teze, teme de vacanta. Ma deplasez si la domiciliul elevului.

 9. 40 lei / doua ore

  Iulia P. - Profesor gimnaziu

  2 ani experienta in meditatii / profesorat

  Absolventă a facultăţii de Matematică din Iaşi din cadrul Universităţii “Al. I. Cuza”, ofer meditaţii la matematică de gimnaziu sau liceu,pentru recuperarea materiei,înțelegerea notiunilor studiate la școală, pregătirea pentru examene școlare, pentru teste,teze,testare națională și bacalaureat,la domiciliul propriu (zona Nicolina )sau al elevului.Pentru mai multe detalii,nu ezitați să mă contactați!

 10. 50 lei / doua ore

  Mihai N. - Student

  5 ani experienta in meditatii / profesorat

  Pregătesc elevi de orice nivel pentru încredere în clasă, teme, corigențe, evaluări naționale, bac, olimpiade, concursuri etc. Sunt disponibil și pe parcursul vacanței de vară.

 11. 35 lei / doua ore

  Carmen B. - Student

  4 ani experienta in meditatii / profesorat

  Ofer meditaţii la matematică, elevilor de V-XII. Explic clar, calm și concis noțiunile în funcție de nivelul de înțelegere al fiecărui elev. Urmăresc recuperarea și aprofundarea materiei, verific temele și lămuresc lacunele existente. Rezultate bune și foarte bune la testări.

 12. 50 lei / doua ore

  Dana M. - Centru de meditatii

  4 ani experienta in meditatii / profesorat

  Ofer meditatii la Matematica, pregatire pentru teste, teza, examene, aprofundarea materiei; rezultate garantate.

 13. 35 lei / doua ore

  Adina T. - Educatoare

  3 ani experienta in meditatii / profesorat

  Studenta in anul 2 la master in cadrul Facultății de Matematica si absolventa la aceeași facultate, ofer meditații la matematica!

 14. 45 lei / doua ore

  Anda P. - Student

  3 ani experienta in meditatii / profesorat

  Absolventă a facultății de Matematică din cadrul Universității Alexandru Ioan Cuza, ofer meditaţii la matematică elevilor din clasele V-XII pentru susţinerea examenelor naţionale, aprofundarea materiei sau pregătirea temelor. Ofer seriozitate şi garantez rezultatele aşteptate.

 15. 40 lei / doua ore

  Ionel P. - Profesor gimnaziu

  Mai mult de 10 ani experienta in meditatii / profesorat

  Matematică. Profesor titular, grad 1, ofer meditații orice nivel la domiciliul meu sau al elevului.

 16. 50 lei / doua ore

  Meditatii I. - Profesor liceu

  Mai mult de 10 ani experienta in meditatii / profesorat

  Meditez matematica, orice nivel, individual: evaluare nationala, BAC, lucrari, teme, recuperarea materiei, corigente si restante facultate cat si pentru performanta (olimpiade si concursuri). Profesor cu experienta in predare la gimnaziu si liceu si rezultate anterioare deosebite, cu rabdare, tact pedagogic si atitudine pozitiva. Nu lucrez cu grupuri de elevi (mai multi elevi in acelasi timp, la aceeasi sedinta) pentru ca nu este eficient. Garantez reusita. Daca e nevoie, ma deplasez la domiciliul elevului. Pret - 50 lei/2h.

 17. 35 lei / doua ore

  Madalina S. - Student

  Un an experienta in meditatii / profesorat

  Ofer meditatii la matematica pentru clasele V-VIII si liceu la domiciliul elevului. (Pentru clasele a VIII-XII a dispun de materiale si variante pentru examen/bacalaureat)

 18. 50 lei / doua ore

  Delia C. - Profesor

  Mai mult de 10 ani experienta in meditatii / profesorat

  Profesoara de matematica, cu experienta de peste 10 ani la catedra, ofer pregatire suplimentara , atat pentru examenele de Evaluare Nationala, Bacalaureat ,admitere la Facultate , cat si pentru recuperarea si fixarea cunostintelor la nivelul claselor V-XII, cu multa rabdare si profesionalism . Daca este nevoie,asigur si suportul de curs.

 19. 40 lei / doua ore

  Madalina T. - Student

  4 ani experienta in meditatii / profesorat

  Cei interesati de meditatii la matematica, orice nivel, pe perioada verii, ma pot contacta la telefon.

 20. 25 lei / doua ore

  Raluca M. - Student

  2 ani experienta in meditatii / profesorat

  Studenta, detin experienta in matematica M2 si ofer meditatii pentru elevi cu profil V-XII. Rabdare si perseverenta. Ma deplasez si la domiciliu. Rog si ofer seriozitate.