Meditatii la matematica in Brasov

Filtre aplicate:  Brasov  generala V - VIII

Filtreaza anunturile
 1. 40 lei / doua ore

  Bianca Bobescu - Student

  4 ani experienta in meditatii / profesorat

  Sunt studenta in anul 3 la Facultatea de Matematica si Informatica, profilul Informatica, Universitatea Transilvania din Brasov. Ofer meditatii la matematica incepand cu ciclul primar pana la finalizarea examenului de bacalaureat.Am rabdare,experienta in domeniu,placuta ,ambitioasa si rezultate conforme cu pregatirea si seriozitatea implicata.Explic notiunile in functie de nivelul de intelegere al fiecarui elev.Mentionez ca lucrez cu UN SINGUR COPIL PE SEDINTA.EVALUARE NATIONALA, BACALAUREAT, CORIGENTE - CLASELE I - XII

 2. 50 lei / doua ore

  Ionel J. - Student

  5 ani experienta in meditatii / profesorat

  Tânăr profesor de matematică, masterand, ofer meditații pentru clasele 5-12 (gimnaziu+liceu), orice nivel: teme, fișe de lucru, teste, teze , examene , Evaluare Națională, BAC. Accept și elevi care au picat in trecut BAC-ul. Sunt foarte bine pregătit, iar a învăța pe alții matematică este pasiunea mea. Explic calm, pe înțelesul tuturor! Sunt foarte serios, punctual și in cei 5 ani de cănd fac pregătire am avut rezultate foarte bune cu elevii. Ședințele sunt individuale, la domiciliul elevului , sau al meu, prețul unei ședințe(aprox, 2 ore) fiind de 40 lei.Cer și ofer SERIOZITATE.

 3. 40 lei / doua ore

  Roxana I. - Profesor

  5 ani experienta in meditatii / profesorat

  Ofer meditatii la matematica pentru elevii claselor I-XII la domiciliul meu sau al elevului. Comunic foarte bine cu elevii si astfel am obtinut sirezultate deosebite cu ei.

 4. 40 lei / doua ore

  Alexandra D. - Profesor

  Mai mult de 10 ani experienta in meditatii / profesorat

  Avand experienta de peste 10 ani in activitatea cu copiii de diverse varste, ofer pregatire matematica inclusiv in limba germana, cu explicatii adaptate nivelulului de intelegere al copiilor.Ofer si posibilitatea de sistem after school pt. copiii de la sectia germana.

 5. 30 lei / doua ore

  Andreea Drugau - Student

  3 ani experienta in meditatii / profesorat

  Studenta in cadrul Universitatii Transilvania Brasov , Facultatea de Matematica si Informatica , ofer meditatii la matematica pentru elevi , in clasele V-VIII , atat pentru consolidarea cunostintelor , cat si pentru imbunatatirea rezultatelor scolare.

 6. 40 lei / doua ore

  Elena S.

  4 ani experienta in meditatii / profesorat

  Ofer meditatii la matematica la domiciliul meu pentru toti elevii de la a-5- a la a-12-a, pregatesc elevii pentru testarile nationale si examenul de bac, am studiat facultatea si masteratul in matematica si informatica la Univ. Transilvania Brasov, experienta 4 ani in meditatii.

 7. 40 lei / doua ore

  Silvia C. - Profesor

  Mai mult de 10 ani experienta in meditatii / profesorat

  Ofer meditatii matematica pentru clasele I-VIII orice nivel si ajutor la teme pentru orice materie. Cu o experienta de peste 15 ani ca si profesor imi place sa lucrez cu copii si am rabdare ca ei sa inteleaga notiunile predate si sa se poata descurca mai usor in clasa. Sedintele se vor desfasura intr-o maniera placuta, cat mai simplu si dinamic. Daca ai un copil mai neastamparat si nerabdator il voi ajuta sa inteleaga materiile si sa-i placa sa-si faca temele. Ofer si material didactic pentru a parcurge cat mai multe exercitii si exemple.

 8. 40 lei / doua ore

  Andreea M. - Student

  3 ani experienta in meditatii / profesorat

  Va astept cu drag, sa facem matematica mai frumoasa,

 9. 40 lei / doua ore

  Moroie M. - Centru de meditatii

  8 ani experienta in meditatii / profesorat

  Ofer meditatii la matematica pentru orice nivel,clasele V-XII. Sunt o persoana calma,cu multa rabdare,iar rezultatele vor fi conforme cu pregatirea si seriozitatea implicata. Am cunostinte de pedagogie,urmaresc recuperarea si aprofundarea materiei. Sedintele se desfasoare individual sau in grup de maxim 2 persoane ,in functie de preferintele elevului/parintelui. Performante in anii anteriori!!

 10. 35 lei / doua ore

  Cristina C. - Student

  2 ani experienta in meditatii / profesorat

  Ofer meditatii pentru bacalaureat la matematica filiera tehnologica cat si pentru clasele V- VIII.Preturi avantajoase, iar pentru grupuri de 3 persoane pretul unei sedinte va fi de 30 lei.Ofer materialele didactice necesare!Va astept cu drag!

 11. 35 lei / o ora

  Dan Bejan - Profesor

  Mai mult de 10 ani experienta in meditatii / profesorat

  Centrul de Limbi Straine ofera cursuri/meditatii pentru orice nivel.

 12. 40 lei / doua ore

  Costi G. - Profesor liceu

  Mai mult de 10 ani experienta in meditatii / profesorat

  Meditatii cu bon fiscal la preturi fara egal.

 13. 35 lei / o ora si 30 de minute

  Alexandru I. - Inginer

  9 ani experienta in meditatii / profesorat

  Ofer pregatire la matematica, pentru recuperarea materieriei, aprofundare detaliata si promovarea oricarui examen la teste nationale, bacalaureat, admitere facultate. Cu o vasta experienta de aproape 9 ani in meditatii, ofer pret avantajos, flexibil, usor negociabil si difera desigur, in functie de nivelul de pregatire precum si de locatie. 1sedinta / 100minute / 35lei.

 14. 25 lei / o ora

  Ionela Pfa M.

  6 ani experienta in meditatii / profesorat

  Meditatii matematica clasele V- VIII si IX- XII, pt examene de Capacitate si Bacalaureat(teze, examen admitere, corigente). Ma adaptez atat capacitatilor, cat si necesitatilor elevului si pastrez deschise liniile de comunicare cu parintii. Mai multe detalii pe site-ul web specificat.

 15. Fara fotografie
  35 lei / doua ore

  Gabriela M. - Inginer

  Mai mult de 10 ani experienta in meditatii / profesorat

  Inginera ofer meditatii la matematica.

 16. Fara fotografie
  40 lei / doua ore

  Csaba M. - Profesor

  Mai mult de 10 ani experienta in meditatii / profesorat

  Profesor cu peste 20 de ani experienta ,meditez matematica la orice nivel , inclusiv anul I-II de facultate,la analiza matematica si geometrie analitica,descriptiva.Utilizez cu mult succes metodele activ participative prin care elevii sunt activi permanent pe durata sedintei.

 17. Fara fotografie
  50 lei / doua ore

  Alina S. - Profesor

  Mai mult de 10 ani experienta in meditatii / profesorat

  Meditez matematica cu elevii din cls.V-XII pentru a fixa si aprofunda cunostintele acestei discipline, pentru a avea un rezultat favorabil atat la clasa, cat si la examene.Mentionez ca lucrez cu un singur elev.Cu cat incepeti mai din timp meditatiile cu atat veti avea rezultate mai repede,pentru ca rezultatele se vor observa in timp nu dupa o sedinta de meditatii.

 18. Fara fotografie
  40 lei / doua ore

  Anca B. - Profesor

  Mai mult de 10 ani experienta in meditatii / profesorat

  Nu pot învăța în locul tău, dar te pot ajuta pe tine, cu multă răbdare și drag, să înțelegi, să înveți și să descoperi și tu că matematica nu este deloc grea. Dacă ești în clasele I-VIII patem să lucrăm împreună. Alții au reușit, tu de ce să nu poți? Ședințele de meditație sunt individuale și se pot desfășura și la domiciliul elevului.

 19. Fara fotografie
  50 lei / doua ore

  Doinita P. - Profesor liceu

  Mai mult de 10 ani experienta in meditatii / profesorat

  Profesoara de matematica care preda de 22 de ani la Colegiul National de Informatica "Grigore Moisil" Brasov si 6 ani in Franta cu rezultate de premiul I si II la Olimpiadele de matematica etapele locale si judetene precum si premiul II la Concurs International de matematica, meditez cu rezultate deosebite elevii claselor IX-XII pentru M1 si M2 precum si elevii claselor VII-VIII pentru examenele nationale si admitere in liceu. Tel zero sapte sapte zero sase sase noua patru sase cinci

 20. Fara fotografie
  50 lei / doua ore

  Pacurar Lucian - Profesor

  Mai mult de 10 ani experienta in meditatii / profesorat

  Profesor titular, grad1, 13 ani experienta, meditez matematica orice nivel. Rezultate garantate de experienta anterioara!