Meditatii la matematica in Brasov

Filtre aplicate:  Brasov  generala V - VIII

Filtreaza anunturile
 1. 40 lei / doua ore

  Bianca Bobescu - Student

  4 ani experienta in meditatii / profesorat

  Sunt studenta in anul 3 la Facultatea de Matematica si Informatica, profilul Informatica, Universitatea Transilvania din Brasov. Ofer meditatii la matematica incepand cu ciclul primar pana la finalizarea examenului de bacalaureat.Am rabdare,experienta in domeniu,placuta ,ambitioasa si rezultate conforme cu pregatirea si seriozitatea implicata.Explic notiunile in functie de nivelul de intelegere al fiecarui elev.Mentionez ca lucrez cu UN SINGUR COPIL PE SEDINTA.EVALUARE NATIONALA, BACALAUREAT, CORIGENTE - CLASELE I - XII

 2. 40 lei / doua ore

  Aura V.

  2 ani experienta in meditatii / profesorat

  Absolventă a Facultății de Științe Economice - Universitatea Transilvania (specializarea Finanțe - Bănci) și a Liceului Andrei Mureșanu ( profil real matematică - informatică ), cu experiență de 2 ani ca meditator, cu multe succese obținute ( referințele se pot da la cerere ), ofer meditații matematică pentru clasele I-VIII, pregătire pentru Evaluare Națională (Capacitate), Teze, Corigențe, asigur recuperarea materiei, consolidarea cunoștințelor, îndreptarea notelor, cu multă răbdare indiferent de nivelul copilului. Desfășurarea ședințelor pot avea loc la domiciliul meu sau al elevului. Preț: - 40 ron/elev/ședința de 2 ore - 35 ron/elev/ședința de 2 ore pentru 2 elevi sau maxim 4

 3. 40 lei / doua ore

  Andreia V. - Student

  3 ani experienta in meditatii / profesorat

  Ofer meditatii la disciplina matematica tuturor elevilor care doresc aprofundarea cunoștințelor sau recuperare pentru orice nivel.

 4. 50 lei / doua ore

  Kinga C. - Profesor

  Mai mult de 10 ani experienta in meditatii / profesorat

  Profesor de matematica ofer meditatii elevilor din clasele I-VIII. Sunt profesor de peste 10 ani si doresc sa ajut toti copii care simt ca matematica este o materie mai dificila sau doresc sa aprofundeze materia si sa se pregateasca pentru examene. Cer si ofer seriozitate.

 5. 30 lei / doua ore

  Madalina Popa - Student

  2 ani experienta in meditatii / profesorat

  Absolventa a Facultatii de Matematica si Informatica din cadrul Universitatii Transilvania din Brasov, ofer meditatii la matematica pentru clasele V-VII.

 6. 50 lei / doua ore

  Ioana M. - Profesor

  7 ani experienta in meditatii / profesorat

  Ofer meditatii elevilor pentru consolidarea materiei, efectuarea temelor sau pregatirea examenelor de tip Evaluare Nationala(clasa a 8-a) si Bacalaureat.Ofer ajutor si la FIZICA elevilor din clasele 6-8. Meditatiile pot avea loc la domiciliul elevului sau la mine (Strada Toamnei/ Centrul Civic). Nu lucrez cu grupe de elevi, doar individual

 7. 40 lei / doua ore

  Ioana Adriana U.

  6 ani experienta in meditatii / profesorat

  Masterand matematică, ofer meditații la această materie pentru elevii de toate vârstele.( Un singur elev in grupa )

 8. 30 lei / doua ore

  Horia Stroescu - Student

  Mai putin de un an experienta in meditatii / profesorat

  In prezent m-am inscris la Facultatea de matematica-informatica din cadrul Universitatii Transilvania din Brasov.Am terminat liceul in anul 2014 cu media de la Bac 6.91 si media la matematica 7.40.Sunt o persoana foarte calma si intotdeauna mi-a placut matematica.

 9. 35 lei / doua ore

  Alexandru I. - Inginer

  9 ani experienta in meditatii / profesorat

  Cu o vasta experienta de 10 ani in meditatii, asigur pregatire la Matematica, recuperare materie, aprofundare Teste Nationale, Bacalaureat, Admitere Facultate. Valabil pentru orice nivel M1 / M2 / Seral. 1sedinta / 2h / 35lei.

 10. 20 lei / doua ore

  Alexandra Scortea

  Mai putin de un an experienta in meditatii / profesorat

  Eleva la Colegiul National de Informatica Grigore Moisil. Ofer meditatie pentru elevii in prag de corijenta sau pentru cei care vor sa avanseze (clasele V-VIII).Primele 2 şedinţe sunt gratuite, petru acomodarea elevului şi decizia sa de a continua sau nu meditaţiile cu ajutorul meu.

 11. 30 lei / doua ore

  Mihaela Cristina P.

  Un an experienta in meditatii / profesorat

  Elevă la profilul real, ofer meditaţii la matematică şi ajutor la teme elevilor din ciclul primar şi cel gimnazial (pentru aprofundarea noţiulnilor de la clasă, pentru elevi în stare de corijenţă şi pentru pregătirea evaluării naţionale).De-a lungul experienţelor trecute, am învăţat să mă mulez pe caracterul şi stilul fiecărui elev, ajutându-i să aprofundeze şi să înţeleagă că matematica e o materie mult mai prietenoasă decât li se părea la început. Garantez răbdare şi seriozitate în muncă, fiind o persoană deschisă sugestiilor şi noilor metode de predare non-convenţională :)

 12. 40 lei / doua ore

  Cristina Z. - Student

  2 ani experienta in meditatii / profesorat

  Studenta in anul III la Facultatea de Matematica-Informatica ( specializare:Informatica), absolventa a profilului de Matematica-Informatica de la Colegiul National "Andrei Saguna" cu modulul psihopedagogic incheiat, ofer meditatii la informatica si matematica atat pentru consolidarea cunostintelor, pregatire suplimentara cat si pentru examene ( Evaluarea Nationala, Bacalaureat, examene la facultate).

 13. 40 lei / doua ore

  Geta G.

  Mai mult de 10 ani experienta in meditatii / profesorat

  Ofer meditatii la matematica pentru orice nivel atat la mine acasa cat si la domiciliul elevului.

 14. 50 lei / doua ore

  Ionel J. - Student

  5 ani experienta in meditatii / profesorat

  Tânăr profesor de matematică, masterand, ofer meditații pentru clasele 5-12 (gimnaziu+liceu), orice nivel: teme, fișe de lucru, teste, teze , examene , Evaluare Națională, BAC. Accept și elevi care au picat in trecut BAC-ul. Sunt foarte bine pregătit, iar a învăța pe alții matematică este pasiunea mea. Explic calm, pe înțelesul tuturor! Sunt foarte serios, punctual și in cei 5 ani de cănd fac pregătire am avut rezultate foarte bune cu elevii. Ședințele sunt individuale, la domiciliul elevului , sau al meu, prețul unei ședințe(aprox, 2 ore) fiind de 40 lei.Cer și ofer SERIOZITATE.

 15. 40 lei / doua ore

  Roxana I. - Profesor

  5 ani experienta in meditatii / profesorat

  Ofer meditatii la matematica pentru elevii claselor I-XII la domiciliul meu sau al elevului. Comunic foarte bine cu elevii si astfel am obtinut sirezultate deosebite cu ei.

 16. Fara fotografie
  40 lei / doua ore

  Adriana A. - Profesor

  6 ani experienta in meditatii / profesorat

  Meditații matematica pt clasele 5-12.Ședința 2 ore.

 17. Fara fotografie
  50 lei / o ora si 30 de minute

  Dan M. - Profesor

  Mai mult de 10 ani experienta in meditatii / profesorat

  Absolvent Colegiul National Andrei Saguna, studii Postuniversitare de matematica la Facultatea de Matematica din Brasov, meditez matematica la orice nivel incepand de la clasa a 4 -a ( pentru promvarea examenului de admitere la un unul din colegiile brasovene) pana la nivel universitar.

 18. Fara fotografie
  50 lei / doua ore

  Doinita P. - Profesor liceu

  Mai mult de 10 ani experienta in meditatii / profesorat

  Profesoara de matematica care a predat 22 de ani la Colegiul National de Informatica "Grigore Moisil" Brasov si 6 ani in strainatate la liceu si in invatamantul superior (Franta si Maroc)trimisa de Ministerul Invatamantului, cu rezultate de premiul I si II la Olimpiadele de matematica etapele locale si judetene precum si premiul III la Concurs International de matematica, meditez cu rezultate deosebite elevii claselor IX-XII pentru M1 si M2 precum si elevii claselor VII-VIII pentru examenele nationale si admitere in liceu.

 19. Fara fotografie
  35 lei / doua ore

  Gabriela M. - Inginer

  Mai mult de 10 ani experienta in meditatii / profesorat

  Inginera ofer meditatii la matematica.

 20. Fara fotografie
  50 lei / doua ore

  Csaba M. - Profesor

  Mai mult de 10 ani experienta in meditatii / profesorat

  Profesor cu peste 20 de ani experienta ,meditez matematica la orice nivel , Evaluare nationala,Bacalaureat M1,M2,M3, anul I-II de facultate,la ANALIZA MATEMATICA si GEOMETRIE ANALITICA,descriptiva si pentru facultati unde la admitere se da test grila la matematica.Utilizez cu mult succes metodele activ participative prin care elevii sunt activi permanent pe durata sedintei.