Meditatii la matematica in Brasov

Filtre aplicate:  Brasov  generala V - VIII

Filtreaza anunturile
 1. 40 lei / doua ore

  Bianca Bobescu - Student

  4 ani experienta in meditatii / profesorat

  Sunt studenta in anul 3 la Facultatea de Matematica si Informatica, profilul Informatica, Universitatea Transilvania din Brasov. Ofer meditatii la matematica incepand cu ciclul primar pana la finalizarea examenului de bacalaureat.Am rabdare,experienta in domeniu,placuta ,ambitioasa si rezultate conforme cu pregatirea si seriozitatea implicata.Explic notiunile in functie de nivelul de intelegere al fiecarui elev.Mentionez ca lucrez cu UN SINGUR COPIL PE SEDINTA.EVALUARE NATIONALA, BACALAUREAT, CORIGENTE - CLASELE I - XII

 2. 35 lei / doua ore

  Aura V.

  2 ani experienta in meditatii / profesorat

  Absolventă a Facultății de Științe Economice - Universitatea Transilvania (specializarea Finanțe - Bănci) și a Liceului Andrei Mureșanu ( profil real matematică - informatică ), cu experiență de 2 ani ca meditator, cu multe succese obținute ( referințele se pot da la cerere ), ofer meditații matematică pentru clasele I-VIII, pregătire pentru Evaluare Națională (Capacitate), Teze, Corigențe, asigur recuperarea materiei, consolidarea cunoștințelor, îndreptarea notelor, cu multă răbdare indiferent de nivelul copilului. Desfășurarea ședințelor pot avea loc la domiciliul meu sau al elevului. Preț: - 35 ron/elev/ședința de 2 ore - 30 ron/elev/ședința de 2 ore pentru 2 elevi sau mai mulți

 3. 40 lei / doua ore

  Maria V. - Inginer

  5 ani experienta in meditatii / profesorat

  Predau matematica si fizica atat pentru performanta, cat si pentru recuperarea materiei pentru ELEVI si STUDENTI ai facultatilor tehnice. Cursurile au loc in Avantgarden. Program: luni - sambata 8 - 13Lucrez cu un singur cursant pe sedinta. Locurile sunt LIMITATE! Au mai ramas doar 4 locuri disponibile.Metoda de lucru este adaptata ritmului de asimilare si pe intelesul elevului, iar cursul este foarte interactiv. Folosesc materiale vizuale pentru intelegerea fenomenelor fizice si a formulelor matematice. Pretul variaza in functie de materie si nivelul de pregatire: elevi 40-50 lei; studenti 70 lei.#Evaluare Nationala #Bacalaureat #Viitorii Olimpici #Analiza Matematica #Fizica #Olimpiada

 4. 80 lei / o ora

  Dan Bejan - Profesor

  Mai mult de 10 ani experienta in meditatii / profesorat

  Centrul de Limbi Straine ofera cursuri/meditatii pentru orice nivel.

 5. 35 lei / doua ore

  Alexandru I. - Inginer

  9 ani experienta in meditatii / profesorat

  Cu o vasta experienta de 10 ani in meditatii, asigur pregatire la Matematica, recuperare materie, aprofundare Teste Nationale, Bacalaureat, Admitere Facultate. Valabil pentru orice nivel M1 / M2 / Seral. 1sedinta / 2h / 35lei.

 6. 20 lei / doua ore

  Alexandra Scortea

  Mai putin de un an experienta in meditatii / profesorat

  Eleva la Colegiul National de Informatica Grigore Moisil. Ofer meditatie pentru elevii in prag de corijenta sau pentru cei care vor sa avanseze (clasele V-VIII).Primele 2 şedinţe sunt gratuite, petru acomodarea elevului şi decizia sa de a continua sau nu meditaţiile cu ajutorul meu.

 7. 25 lei / doua ore

  Mihaela Cristina P.

  Mai putin de un an experienta in meditatii / profesorat

  Eleva de liceu. Ofer meditatii la matematica pentru elevii de gimnaziu in stare de corijenta sau pentru cei ce doresc sa avanseze! :)

 8. 40 lei / doua ore

  Ioana Adriana U.

  6 ani experienta in meditatii / profesorat

  Masterand matematică, ofer meditații la această materie pentru elevii de toate vârstele.

 9. 40 lei / doua ore

  Cristina Z. - Student

  2 ani experienta in meditatii / profesorat

  Studenta in anul III la Facultatea de Matematica-Informatica ( specializare:Informatica), absolventa a profilului de Matematica-Informatica de la Colegiul National "Andrei Saguna" cu modulul psihopedagogic incheiat, ofer meditatii la informatica si matematica atat pentru consolidarea cunostintelor, pregatire suplimentara cat si pentru examene ( Evaluarea Nationala, Bacalaureat, examene la facultate).

 10. 40 lei / doua ore

  Geta G.

  Mai mult de 10 ani experienta in meditatii / profesorat

  Ofer meditatii la matematica pentru orice nivel atat la mine acasa cat si la domiciliul elevului.

 11. 50 lei / doua ore

  Ionel J. - Student

  5 ani experienta in meditatii / profesorat

  Tânăr profesor de matematică, masterand, ofer meditații pentru clasele 5-12 (gimnaziu+liceu), orice nivel: teme, fișe de lucru, teste, teze , examene , Evaluare Națională, BAC. Accept și elevi care au picat in trecut BAC-ul. Sunt foarte bine pregătit, iar a învăța pe alții matematică este pasiunea mea. Explic calm, pe înțelesul tuturor! Sunt foarte serios, punctual și in cei 5 ani de cănd fac pregătire am avut rezultate foarte bune cu elevii. Ședințele sunt individuale, la domiciliul elevului , sau al meu, prețul unei ședințe(aprox, 2 ore) fiind de 40 lei.Cer și ofer SERIOZITATE.

 12. 40 lei / doua ore

  Roxana I. - Profesor

  5 ani experienta in meditatii / profesorat

  Ofer meditatii la matematica pentru elevii claselor I-XII la domiciliul meu sau al elevului. Comunic foarte bine cu elevii si astfel am obtinut sirezultate deosebite cu ei.

 13. 40 lei / doua ore

  Alexandra D. - Profesor

  Mai mult de 10 ani experienta in meditatii / profesorat

  Avand experienta de peste 10 ani in activitatea cu copiii de diverse varste, ofer pregatire matematica inclusiv in limba germana, cu explicatii adaptate nivelulului de intelegere al copiilor.Ofer si posibilitatea de sistem after school pt. copiii de la sectia germana.

 14. 30 lei / doua ore

  Andreea Drugau - Student

  3 ani experienta in meditatii / profesorat

  Studenta in cadrul Universitatii Transilvania Brasov , Facultatea de Matematica si Informatica , ofer meditatii la matematica pentru elevi , in clasele V-VIII , atat pentru consolidarea cunostintelor , cat si pentru imbunatatirea rezultatelor scolare.

 15. 40 lei / doua ore

  Silvia C. - Profesor

  Mai mult de 10 ani experienta in meditatii / profesorat

  Ofer meditatii matematica pentru clasele I-VIII orice nivel si ajutor la teme pentru orice materie. Cu o experienta de peste 15 ani ca si profesor imi place sa lucrez cu copii si am rabdare ca ei sa inteleaga notiunile predate si sa se poata descurca mai usor in clasa. Sedintele se vor desfasura intr-o maniera placuta, cat mai simplu si dinamic. Daca ai un copil mai neastamparat si nerabdator il voi ajuta sa inteleaga materiile si sa-i placa sa-si faca temele. Ofer si material didactic pentru a parcurge cat mai multe exercitii si exemple.

 16. 40 lei / doua ore

  Andreea M. - Student

  3 ani experienta in meditatii / profesorat

  Va astept cu drag, sa facem matematica mai frumoasa,

 17. 40 lei / doua ore

  Moroie M. - Centru de meditatii

  8 ani experienta in meditatii / profesorat

  Ofer meditatii la matematica pentru orice nivel,clasele V-XII. Sunt o persoana calma,cu multa rabdare,iar rezultatele vor fi conforme cu pregatirea si seriozitatea implicata. Am cunostinte de pedagogie,urmaresc recuperarea si aprofundarea materiei. Sedintele se desfasoare individual sau in grup de maxim 2 persoane ,in functie de preferintele elevului/parintelui. Performante in anii anteriori!!

 18. 35 lei / doua ore

  Cristina C. - Student

  2 ani experienta in meditatii / profesorat

  Ofer meditatii pentru bacalaureat la matematica filiera tehnologica cat si pentru clasele V- VIII.Preturi avantajoase, iar pentru grupuri de 3 persoane pretul unei sedinte va fi de 30 lei.Ofer materialele didactice necesare!Va astept cu drag!

 19. Fara fotografie
  50 lei / doua ore

  Alina S. - Profesor

  Mai mult de 10 ani experienta in meditatii / profesorat

  Meditez matematica cu elevii din cls.V-XII pentru a fixa si aprofunda cunostintele acestei discipline, pentru a avea un rezultat favorabil atat la clasa, cat si la examene.Mentionez ca lucrez cu un singur elev.Cu cat incepeti mai din timp meditatiile cu atat veti avea rezultate mai repede,pentru ca rezultatele se vor observa in timp nu dupa o sedinta de meditatii.

 20. Fara fotografie
  35 lei / doua ore

  Gabriela M. - Inginer

  Mai mult de 10 ani experienta in meditatii / profesorat

  Inginera ofer meditatii la matematica.