Anunturi de meditatii la matematica in Brasov

Filtre aplicate: Brasov generala V - VIII

 1. Moroie M.

  10 ani experienta in meditatii / profesorat

  Ofer meditatii la matematica pentru orice nivel,clasele V-XII, inclusiv pentru cei care nu au luat bacalaureatul si pentru corigente. Sunt o persoana calma,cu multa rabdare,iar rezultatele vor fi conforme cu pregatirea si seriozitatea implicata. Am cunostinte de pedagogie,urmaresc recuperarea si aprofundarea materiei. Sedintele se desfasoare individual sau in grup de maxim 2 persoane. Telefon : 0786345389

 2. Andreea T. - Asistent universitar

  5 ani experienta in meditatii / profesorat

  Ofer meditatii la matematica orice nivel, atat pentru corigente, recuperare materie, cat si pentru bacalaureat, admitere facultate. Cu rabdare, calm si perseverenta, rezultatele nu vor intarzia sa apara! Mentionez ca lucrez cu un singur elev/sedinta, pretul unei sedinte fiind de 30 Ron.

 3. Maria V.

  5 ani experienta in meditatii / profesorat

  Absolventa Master in cadrul Univ. Politehnica Bucuresti, ofer pregatire elevilor de gimnaziu si liceu pentru aprofundarea cunostintelor si promovarea la examene, concursuri si olimpiade scolare la disciplinele matematica si fizica. Metodologia de lucru este adaptata nevoilor si ritmului de asimilare al elevului, iar programul este flexibil.

 4. Alexandru G. - Inginer

  5 ani experienta in meditatii / profesorat

  meditez la matematica eficient la domiciliul elevului.

 5. Ionela Pfa M.

  6 ani experienta in meditatii / profesorat

  Meditatii matematica clasele V- VIII si IX- XII, pt examene de Capacitate si Bacalaureat(teze, examen admitere, corigente). Ma adaptez atat capacitatilor, cat si necesitatilor elevului si pastrez deschise liniile de comunicare cu parintii. Mai multe detalii pe site-ul web specificat.

 6. Andreea D. - Student

  2 ani experienta in meditatii / profesorat

  Studenta in cadrul Universitatii Transilvania Brasov , Facultatea de Mtematica si Informatica , ofer meditatii la matematica pentru elevi , in clasele I-XII , atat pentru consolidarea cunostintelor , cat si pentru imbunatatirea rezultatelor scolare.

 7. Elena S.

  3 ani experienta in meditatii / profesorat

  Ofer meditatii la matematica , am studiat facultatea si masteratul in matematica si informatica la Univ. Transilvania Brasov, experienta 3 ani in meditatii.

 8. Dragoș M. - Student

  2 ani experienta in meditatii / profesorat

  Ofer meditații la matematică pe durata verii, în special pentru cei care vor să dea bacalaureatul la sfârșitul lui august. Sunt disponibil până la jumătatea lunii septembrie. Am lucrat în cei doi ani de experiență cu studenți din Marea Britanie și i-am ajutat la obținerea examenului GRE (un fel de certificat de matematică). Ofer răbdare și seriozitate în timpul orelor de pregătire.

 9. Bianca S. - Student

  2 ani experienta in meditatii / profesorat

  Ofer meditatii la disciplina matematica pentru clasele I-VIII, la domiciliul personal sau al elevului. Mentionez ca de-a lungul anilor am obtinut diplome importante la diferite concursuri de matematica, ceea ce ma determina sa fac placuta aceasta materie.

 10. Maria P.

  Mai mult de 10 ani experienta in meditatii / profesorat

  Licentiata meditez matematica,clasele v-viii,pe intelesul elevilor.Cer si Ofer seriozitate.

 11. Ana P.

  3 ani experienta in meditatii / profesorat

  Scapa de dificultatile care ti le creeaza matematica. Lasa-ma sa-ti demonstrez ca poate fi chiar usoara!.Tel: 0746156409

 12. Roxana B.

  10 ani experienta in meditatii / profesorat

  Tanara licentiata in matematica, pregatesc copii clasele V-VIII matematica, la domiciliul meu (zona ITC) sau al copilului, inclusiv teste pregatire admitere la liceu. Mentionez ca lucrez cu UN SINGUR COPIL PE SEDINTA iar pretul pentru o sedinta care dureaza 2 ore este de 50 lei. Am experienta de 10 ani si rezultate foarte bune.

 13. Georgiana G. - Student

  3 ani experienta in meditatii / profesorat

  Ofer meditatii la matematica la domiciliul meu sau al elevului. Comunicare si rezultate foarte bune cu elevii.

 14. Larisa A. - Student

  3 ani experienta in meditatii / profesorat

  Studenta a Facultatii de Matematica si Informatica, anul II master, ofer meditatii matematica pentru elevii claselor I-XII, la domiciliul elevului. Pretul pentru o sedinta de 2 ore este de 30 ron, Tel. 0727 373190

 15. Annamaria - Asistent universitar

  7 ani experienta in meditatii / profesorat

  Sunt dorctoranda la Matematica, si meditez elevi si studenti in acest domeniu, pentru a obtine rezultate mai bune la examene si teze. Ofer seriozitate! Magyar diakokat is vallalok!

 16. Adriana Ioana

  4 ani experienta in meditatii / profesorat

  Sunt absolventa a Facultatii de Matematica si Informatica si doresc sa pregatesc elevi de gimnaziu si de liceu la aceasta materie.pentru detalii ma puteti contacta telefonic (0747434996)sau pe e-mail (fleurs_du_chocolat@yahoo.fr) //un singur elev intr-o grupa//am absolvit Colegiul National Andrei Saguna-profil mate-info

 17. Andrei C. - Profesor gimnaziu

  Mai mult de 10 ani experienta in meditatii / profesorat

  Profesor 42 ani, 15 ani experienta, meditez matematica clasele V-VIII, corigente, evaluare nationala .Ofer si pretind seriozitate. Pret: 20 lei / ora. (40 lei / sedinta). Zona Astra Tel :0745.251369

 18. Costea R. - Inginer

  3 ani experienta in meditatii / profesorat

  Licentiat in matematica ofer meditatii la matematica atat pentru examenul de capacitate cat si pentru o mai buna pregatire personala. Meditatia dureaza 2 ore, cu un singur elev iar pe tot parcursul pregatirii voi tine legatura cu parintii elevului petru a le oferi informatii in leguatura cu evolutia lui. Pretul este de 25 lei daca meditatia se desfasoara la resedinta mea si 35 lei daca se desfasoara la resedinta elevului.

 19. Ioana M. - Student

  Un an experienta in meditatii / profesorat

  Studenta a Facultatii de Matematica- Informatica ofer meditatii pentru orice nivel, la domiciliul meu sau al elevului. Haide impreuna sa facem matematica mai placuta.

 20. Ileana I. - Profesor liceu

  Mai mult de 10 ani experienta in meditatii / profesorat

  Profesor cu experienta ofer meditatii clasele V-XII , inclusiv evaluare nationala si bacalaureat, orice nivel,la domiciliul elevului, individual sau pt grup de max 2 elevi, asigur profesionalism , rabdare, rezultate bune garantate in cazul unei bune colaborari