Meditatii la matematica in Brasov

Filtre aplicate:  Brasov  generala V - VIII

Filtreaza anunturile
 1. 40 lei / doua ore

  Ioana M. - Profesor

  6 ani experienta in meditatii / profesorat

  Ofer meditatii elevilor pentru consolidarea materiei, efectuarea temelor sau pregatirea examenelor de tip Evaluare Nationala( clasa a 8-a), Bacalaureat, Olimpiade.

 2. 35 lei / doua ore

  Bianca Bobescu - Student

  3 ani experienta in meditatii / profesorat

  Sunt studenta in anul 3 la Facultatea de Matematica si Informatica, profilul Informatica, Universitatea Transilvania din Brasov. Ofer meditatii la matematica incepand cu ciclul primar pana la finalizarea examenului de bacalaureat.Am rabdare,experienta in domeniu,placuta ,ambitioasa si rezultate conforme cu pregatirea si seriozitatea implicata.Explic notiunile in functie de nivelul de intelegere al fiecarui elev.EVALUARE NATIONALA, BACALAUREAT, CORIGENTE - CLASELE I - XII

 3. 45 lei / doua ore

  Andrei C. - Profesor gimnaziu

  Mai mult de 10 ani experienta in meditatii / profesorat

  Familie profesori, meditam matematica-romana clasele V-VIII,corigente ,evaluare nationala- explicatii pe intelesul elevilor. oferim si pretindem seriozitate .Pret :45 lei / sedinta ( 2 ore ).

 4. 30 lei / doua ore

  Andreea Drugau - Student

  3 ani experienta in meditatii / profesorat

  Studenta in cadrul Universitatii Transilvania Brasov , Facultatea de Matematica si Informatica , ofer meditatii la matematica pentru elevi , in clasele V-VIII , atat pentru consolidarea cunostintelor , cat si pentru imbunatatirea rezultatelor scolare.

 5. 40 lei / doua ore

  Elena S.

  4 ani experienta in meditatii / profesorat

  Ofer meditatii la matematica la domiciliul meu pentru toti elevii de la a-5- a la a-12-a, pregatesc elevii pentru testarile nationale si examenul de bac, am studiat facultatea si masteratul in matematica si informatica la Univ. Transilvania Brasov, experienta 4 ani in meditatii.

 6. 40 lei / o ora si 30 de minute

  Maria V. - Inginer

  5 ani experienta in meditatii / profesorat

  Predau matematica si fizica atat pentru performanta, cat si pentru recuperarea materiei. Lucrez cu un singur cursant pe sedinta. Metoda de lucru este adaptata ritmului de asimilare si pe intelesul elevului, iar cursul este foarte interactiv. Folosesc materiale vizuale pentru intelegerea fenomenelor fizice si a formulelor matematice. Pretul variaza in functie de nivelul de pregatire: elevi - 40 lei/ 1.5 ore; studenti - 70 lei/ 2 ore.#Evaluare Nationala #Bacalaureat #Viitorii Olimpici #Analiza Matematica #Olimpiada

 7. 40 lei / doua ore

  Silvia C. - Profesor

  Mai mult de 10 ani experienta in meditatii / profesorat

  Ofer meditatii matematica pentru clasele I-VIII orice nivel si ajutor la teme pentru orice materie. Cu o experienta de peste 15 ani ca si profesor imi place sa lucrez cu copii si am rabdare ca ei sa inteleaga notiunile predate si sa se poata descurca mai usor in clasa. Sedintele se vor desfasura intr-o maniera placuta, cat mai simplu si dinamic. Daca ai un copil mai neastamparat si nerabdator il voi ajuta sa inteleaga materiile si sa-i placa sa-si faca temele. Ofer si material didactic pentru a parcurge cat mai multe exercitii si exemple.

 8. 40 lei / doua ore

  Andreea M. - Student

  3 ani experienta in meditatii / profesorat

  Va astept cu drag, sa facem matematica mai frumoasa,

 9. 40 lei / doua ore

  Moroie M. - Centru de meditatii

  8 ani experienta in meditatii / profesorat

  Ofer meditatii la matematica pentru orice nivel,clasele V-XII. Sunt o persoana calma,cu multa rabdare,iar rezultatele vor fi conforme cu pregatirea si seriozitatea implicata. Am cunostinte de pedagogie,urmaresc recuperarea si aprofundarea materiei. Sedintele se desfasoare individual sau in grup de maxim 2 persoane ,in functie de preferintele elevului/parintelui. Performante in anii anteriori!!!

 10. 40 lei / doua ore

  Ionel J. - Profesor gimnaziu

  5 ani experienta in meditatii / profesorat

  Tânăr profesor de matematică, masterand, ofer meditații pentru clasele 5-12 (gimnaziu+liceu), orice nivel: teme, fișe de lucru, teste, teze , examene , Evaluare Națională, BAC. Accept și elevi care au picat in trecut BAC-ul. Sunt foarte bine pregătit, iar a învăța pe alții matematică este pasiunea mea. Explic calm, pe înțelesul tuturor! Sunt foarte serios, punctual și in cei 5 ani de cănd fac pregătire am avut rezultate foarte bune cu elevii. Ședințele sunt individuale, la domiciliul elevului , sau al meu, prețul unei ședințe(aprox, 2 ore) fiind de 40 lei.Cer și ofer SERIOZITATE.

 11. 35 lei / doua ore

  Aura V.

  2 ani experienta in meditatii / profesorat

  Absolventă a Facultății de Științe Economice - Universitatea Transilvania (specializarea Finanțe - Bănci) și a Liceului Andrei Mureșanu ( profil real matematică - informatică ), cu experiență de 2 ani ca meditator, cu multe succese obținute ( referințele se pot da la cerere ), ofer meditații matematică pentru clasele I-VIII, pregătire pentru Evaluare Națională (Capacitate), Teze, Corigențe, asigur recuperarea materiei, consolidarea cunoștințelor, îndreptarea notelor, cu multă răbdare indiferent de nivelul copilului. Desfășurarea ședințelor pot avea loc la domiciliul meu sau al elevului. Preț: - 35 ron/elev/ședința de 2 ore - 30 ron/elev/ședința de 2 ore pentru 2 elevi sau mai mulți

 12. 35 lei / o ora

  Dan Bejan - Profesor

  Mai mult de 10 ani experienta in meditatii / profesorat

  Centrul de Limbi Straine ofera cursuri/meditatii pentru orice nivel.

 13. 40 lei / doua ore

  Costi G. - Profesor liceu

  Mai mult de 10 ani experienta in meditatii / profesorat

  Meditatii cu bon fiscal la preturi fara egal.

 14. 35 lei / o ora si 30 de minute

  Alexandru I. - Inginer

  9 ani experienta in meditatii / profesorat

  Ofer pregatire la matematica, pentru recuperarea materieriei, aprofundare detaliata si promovarea oricarui examen la teste nationale, bacalaureat, admitere facultate. Cu o vasta experienta de aproape 9 ani in meditatii, ofer pret avantajos, flexibil, usor negociabil si difera desigur, in functie de nivelul de pregatire precum si de locatie. 1sedinta / 100minute / 35lei.

 15. 25 lei / o ora

  Ionela Pfa M.

  6 ani experienta in meditatii / profesorat

  Meditatii matematica clasele V- VIII si IX- XII, pt examene de Capacitate si Bacalaureat(teze, examen admitere, corigente). Ma adaptez atat capacitatilor, cat si necesitatilor elevului si pastrez deschise liniile de comunicare cu parintii. Mai multe detalii pe site-ul web specificat.

 16. 30 lei / doua ore

  Stela G. - Student

  2 ani experienta in meditatii / profesorat

  Studenta a Facultatii de Matematica si Informatica, anul II , ofer meditatii matematica pentru elevii claselor I-VIII, la domiciliul elevului. Pretul pentru o sedinta de 2 ore este de 30 ron.

 17. 30 lei / doua ore

  Madalina P. - Student

  Un an experienta in meditatii / profesorat

  Studenta in cadrul Universitatii Transilvania Brasov , Facultatea de Matematica si Informatica , ofer meditatii la matematica pentru elevi.

 18. 35 lei / doua ore

  Andreea L. - Student

  Un an experienta in meditatii / profesorat

  Masteranda Facultatea de Matematica Informatica, ofer pregatire pentru recuperarea materiei, aprofundarea cunostintelor si promovarea la examene, concursuri si olimpiade scolare la disciplinele matematica, informatica, fizica,limba romana.

 19. 35 lei / doua ore

  Ana P.

  3 ani experienta in meditatii / profesorat

  Scapa de dificultatile care ti le creeaza matematica. Lasa-ma sa-ti demonstrez ca poate fi chiar usoara!

 20. 40 lei / doua ore

  Roxana I.

  4 ani experienta in meditatii / profesorat

  Absolventa a Facultatii de Matematica si Informatica-Universitatea TRANSILVANIA din Brasov ofer meditatii la matematica pentru elevii claselor I-XII. Comunicare si rezultate bune cu elevii.