Meditatii la matematica

Filtreaza anunturile
 1. 50 lei / o ora si 30 de minute

  Iuliana B. - Profesor

  Mai mult de 10 ani experienta in meditatii / profesorat

  PROFESOARA DE MATEMATICA,titulara in invatamant, cu master si definitivat in MATEMATICA ofer meditatii orice nivel, asigur fixarea eficienta a materiei, materiale didactice , testari periodice gratuite,lucrez pe modele de subiecte similare celor de la examenul de Bac si de Evaluare Nationala .zona Brancoveanu-Secuilor. Tariful este minim ,testarea initiala gratuita,am avut in fiecare an promovabilitate 100% la Bac si la Evaluarea Nationala .Mai multe informatii pe pagina web sau la telefon.

 2. 80 lei / doua ore

  Carmen I. - Profesor liceu

  Mai mult de 10 ani experienta in meditatii / profesorat

  La orice nivel, de la neintelegerea unor elemente fundamentale la pregatirea pentru olimpiade, asigur asimilarea si intelegerea tuturor notiunilor, ofer pregatire pentru EVALUARE NATIONALA, promovabilitate BAC 100%, OLIMPIADE (anul acesta media elevilor mei la evaluare a fost 9.10 iar la bac 8.6), ADMITERE facultate, rezultate bune la OLIMPIADE. Sunt un matematician pasionat, olimpica nationala, si un pedagog foarte bun, veti vedea din prima sedinta vor fi rezultate mari! Intalnirile vor fi in zona Mall Vitan (strada Foisorului, tramvai 1, autobuz 123, metrou Mihai Bravu sau metrou Timpuri Noi). Sunati sau dati sms (mai ales daca nu pot raspunde) si va sun repede inapoi.

 3. 70 lei / doua ore

  Elena I. - Profesor

  Mai mult de 10 ani experienta in meditatii / profesorat

  De la recuperarea si aprofundarea INDIVIDUALA a materiei,pt cls 5-8 ,inclusiv EVALUARE NATIONALA verific temele si lamuresc lacunele existente dar si formarea unui sistem de gandire coerent si logic al elevulu.Explic individual ( unui singur elev/sedinta ) clar ,calm si concis notiunile in functie de nivelul de intelegere al fiecarui elev.Indragita de elevi,am experienta in domeniu de peste 10 ani,sunt exigenta si ambitioasa.Rezultate bune si foarte bune la testari.Am si cunostinte de psihologie,fiind familiarizata cu problemele specifice varstei.Matematica poate fi invatata si cu drag!.zona Vatra Luminoasa.

 4. 60 lei / doua ore

  Irina N. - Profesor universitar

  Mai mult de 10 ani experienta in meditatii / profesorat

  Meditez matematica clasele 7 - 12 la domiciliul meu (Parc Drumul Taberei) pentru testare nationala, bacalaureat, admitere facultate. Seriozitate si profesionalism, orientare spre elev.

 5. 80 lei / doua ore

  Fractalia P. - Profesor liceu

  Mai mult de 10 ani experienta in meditatii / profesorat

  "Viitorul este un copil in doua suflete, al parintelui si al educatorului!”Profesoara gradul 1, cu experienta de peste 25 ani, pregatire interdisciplinara matematica, fizica, ofer meditatii la domiciliul meu, situat in apropiere de Piata Domenii, in special pentru elevii claselor 6-12, asigurand pregatire pentru examenul de Capacitate, Bacalaureat, admitere in invamantul superior, dar si studentilor care au nevoie sa-si insuseasca si sa aprofundeze cursurile de matematica sau fizica. Profesorul, elevul si parintele, formeaza o echipa care asigura succesul dorit, indiferent de nivelul de la care se pleaca. Se lucreaza individual sau in echipa de 2-3 copii, cu conditia sa plece de la un nivel asemanator si sa comunice constructiv. Nu se pretinde nimic din ceea ce nu a fost explicat, iar explicatia este repetata, sub diverse forme, pana cand este inteleasa. Materia este sistematizata si parcursa ritmic. Aplicand personalizat cele mai potrivite metode pentru fiecare, se construieste o relatie elev-profesor, de respect reciproc si apreciere. Parintii primesc consiliere in legatura cu alegerea profilului potrivit in functie de aptitudinile si dorintele copilului, ajutand la gestionarea optima a oportunitatilor care exista. Prima sedinta, de evaluare si cunoastere reciproca, este GRATUITA!

 6. 65 lei / o ora si 30 de minute

  Mihaela B.

  7 ani experienta in meditatii / profesorat

  Absolventa a Facultatii de Matematica si Informatica din cadrul Universitatii Bucuresti, ofer meditatii la matematica elevilor din clasele V-XII (examene, teste nationale, recuperare de materie, corigente) la domiciliul meu (Strada Borsa- la 2 min de Scoala Generala nr 12). Mentionez ca am urmat cursurile de didactica pedagogica.

 7. Fara fotografie
  Pret nespecificat

  Mihai M. - Profesor liceu

  Mai mult de 10 ani experienta in meditatii / profesorat

  Profesor de matematica cu experienta, ofer pregatire suplimentara pt elevi cls. V-XII si studenti, la domiciliul elevului (orice zona, ma deplasez cu autoturismul personal). Asigur suport curs, recuperarea si fixarea materiei si garantez maxima seriozitate.

 8. Fara fotografie
  50 lei / doua ore si 30 de minute

  Mihai A. - Profesor gimnaziu

  Mai mult de 10 ani experienta in meditatii / profesorat

  Profesor matematica tanar cu experienta, psihopedagog, prieten cu elevii cu care lucrez, ofer meditatii, explicatii si rezolvari inteligente si eficiente la matematica pentru clasele V - XII (teste nationale, teze, teme, bac, mentinere materie, recuperari, aprofundari, olimpiade, etc.); inaintea tezelor sau examenelor -> o sedinta in plus, gratuita;

 9. 35 lei / doua ore

  Bianca Bobescu - Student

  3 ani experienta in meditatii / profesorat

  Sunt studenta in anul 3 la Facultatea de Matematica si Informatica, profilul Informatica, Universitatea Transilvania din Brasov. Ofer meditatii la matematica incepand cu ciclul primar pana la finalizarea examenului de bacalaureat.Am rabdare,experienta in domeniu,placuta ,ambitioasa si rezultate conforme cu pregatirea si seriozitatea implicata.Explic notiunile in functie de nivelul de intelegere al fiecarui elev.Mentionez ca lucrez cu UN SINGUR COPIL PE SEDINTA.EVALUARE NATIONALA, BACALAUREAT, CORIGENTE - CLASELE I - XII

 10. 35 lei / doua ore

  Ghizela Ana Maria S. - Student

  Mai putin de un an experienta in meditatii / profesorat

  Studenta la Facultatea de Fizica in cadrul Universitatii Babes Bolyai, specializarea Fizica medicala,ofer meditatii la matematica,anatomie,fizica si chimie elevilor din clasele generale (I-VIII), cat si celor din liceu.Meditez elevi pentru examenul National si Bacalaureat.Meditatiile se tin in limba romana sau maghiara, dupa preferinta la domiciliul elevului.

 11. Contact   Harta site   Termeni si conditii   Politica de confidentialitate   

  © 2015 anunturi-meditatii.ro