Meditatii la matematica

Filtreaza anunturile
 1. 50 lei / doua ore

  Elena I. - Profesor

  Mai mult de 10 ani experienta in meditatii / profesorat

  Meditatii la matematica,gimnaziu .Individual.Am experienta in domeniu de peste 10 ani,placuta , dar exigenta si ambitioasa,autodidacta si cu personalitate de pedagog. .Explic clar ,calm si concis notiunile in functie de nivelul de intelegere al fiecarui elev.Urmaresc recuperarea si aprofundarea materiei,verific temele si lamuresc lacunele existente dar si formarea unui sistem de gandire coerent si logic al elevului.Rezultate bune si foarte bune la testari.Am si cunostinte de psihologie,fiind familiarizata cu problemele specifice varstei.Matematica poate fi invatata si cu drag,intr o atmosfera interactiva..zona Pta Muncii.

 2. 60 lei / doua ore

  Carmen I. - Profesor liceu

  Mai mult de 10 ani experienta in meditatii / profesorat

  La orice nivel, de la neintelegerea unor elemente fundamentale la pregatirea pentru olimpiade, asigur asimilarea si intelegerea tuturor notiunilor, ofer pregatire pentru EVALUARE NATIONALA (anul acesta media elevilor mei a fost 9.10), promovabilitate BAC 100% (anul acesta media a fost 8.60), ADMITERE facultate, rezultate bune la OLIMPIADE. (Pentru olimpiade pregatirea incepe in vacanta de vara.) Sunt un matematician pasionat, olimpica nationala, si un pedagog foarte bun, veti vedea din prima sedinta vor fi rezultate mari! Intalnirile vor fi in zona Mall Vitan (strada Foisorului, tramvai 1, autobuz 123, metrou Mihai Bravu sau metrou Timpuri Noi). Sunati sau dati sms si va sun repede inapoi.

 3. 50 lei / doua ore

  Alin D. - Student

  2 ani experienta in meditatii / profesorat

  Absolvent al Facultatii de Matematica si Informatica din Universitatea Bucuresti si masterat in acelasi domeniu. Ofer meditatii la matematica pentru elevii de liceu (in special pentru bacalaureat) si pentru elevii de gimnaziu, indiferent de nivel, la domiciliul acestora sau al meu (zona Unirii). Pregatesc si in timpul vacantelor pentru recuperarea materiei. Am foarte multa rabdare si rezultate foarte bune, inclusiv de la elevii cei mai slabi.

 4. 35 lei / o ora

  Centrul De Limbi Straine Magnus - Centru de meditatii

  Mai mult de 10 ani experienta in meditatii / profesorat

  Centrul de Limbi Straine ofera cursuri/meditatii pentru orice nivel.

 5. 60 lei / doua ore

  Radu G. - Profesor

  Mai mult de 10 ani experienta in meditatii / profesorat

  Profesoara cu experinta in meditatii, meditez matematica orice nivel, clasele 4-12 (consolidarea materiei, capacitate, bac cat si admitere facultate).Pot oferi meditatii la domiciliu elevului in zonele: Oras Pantelimon, Pantelimon, Iancului, Obor, Colentina, Romana, Stefan cel Mare (in general Sectorul 1, Sectorul 2 si zonele centrale).

 6. 65 lei / doua ore

  Razvan Savu - Centru de meditatii

  Mai mult de 10 ani experienta in meditatii / profesorat

  Cei mai buni profesori de matematica din bucuresti (profesori universitari si de la licee de prestigiu), experienta de peste 15 de ani, rezultate garantate, promovabilitate bac 100%. Evaluare nationala, bacalaureat, facultate, examene diverse, recuperarea materiei - orice nivel. Suna astazi si primesti testarea initiala gratuit!

 7. 50 lei / doua ore

  Gabriel N. - Profesor

  5 ani experienta in meditatii / profesorat

  Meditații la domiciliul elevului. Seriozitate si răbdare. Prefer colaborare de lungă durată - pregătirea poate incepe încă din clasa IX.

 8. 60 lei / doua ore

  Elena S. - Inginer

  Mai mult de 10 ani experienta in meditatii / profesorat

  Buna ziua,Ofer meditatii la matematica la domiciliul elevului (zona Aparatorii Patriei - Dimitrie Leonida).Disponibilitate: sambata/duminica.Ofer si doresc seriozitate.Elena Stefanescu

 9. 20 lei / o ora

  Brigitta K. - Student

  2 ani experienta in meditatii / profesorat

  Ofer meditatii la matematica pentru copiii de clasele 1-4, si clasele 5-8 ajutor la teme. Imi place foarte mult sa lucrez cu copiii, am multa rabdare cu ei si garantez progrese.

 10. 70 lei / doua ore

  Cristian D. - Profesor

  Mai mult de 10 ani experienta in meditatii / profesorat

  PROFESOR gradul 2, MATEMATICA - orice nivel - Evaluare nationala, bacalaureat, facultate ASE, examene diverse, recuperarea materiei - metoda sistematizata.

 11. 50 lei / doua ore si 30 de minute

  Rodica Z Contabil - Contabil

  5 ani experienta in meditatii / profesorat

  Ofer meditatii/ajutor teme la Matematica - pt clasele I-VIII in vederea obtineri rezultatelor foarte bune la evaluarile nationale. Consider ca pentru a putea invata matematica trebuie mai intai sa iti placa materia. Matematica poate fi invatata cu placere, si nu din obligatie. Datoria noastra este , in primul rand , de a transmite copiilor dragostea pentru matematica. Sunt rabdatoare, intelegatoare, dar si exigenta pt a putea obtine de la copii rezultate foarte bune. Imi place sa lucrez cu copiii si sa explic notiunile in functie de nivelul lor de intelegere. Ofer meditatii inclusiv pe perioada vacantei.

 12. 50 lei / doua ore

  Nelu I.

  Mai mult de 10 ani experienta in meditatii / profesorat

  Ofer meditatii matematica la domiciliul elevului in orice sector din Bucuresti. Garantez calitatea pregatirii dupa o experienta de peste 15 ani in domeniu. Pregatesc elevi pentru recuperarea materiei, teze si alte examene, orice clasa de liceu. Pregatesc elevii la toata materia din liceu pentru promovarea bacalaureatului si pentru admiterea la facultate. La cerere se poate face pregatire si la fizica, clasele 9-12 si la matematica an I si II facultate.

 13. 50 lei / doua ore

  Isabela A. - Profesor liceu

  9 ani experienta in meditatii / profesorat

  Ofer meditatii pentru elevii claselor I-XII la matematica, orice nivel. Pregatesc elevii claselor a 8-a si a 12-a pentru examenul national si bacalaureat.Garantez reusite!

 14. 30 lei / doua ore

  Cipriana P. - Student

  3 ani experienta in meditatii / profesorat

  Actualmente masteranda in anul II la Facultatea de Matematica, ofer meditatii la domiciliul elevilor sau propriu pentru imbunatatirea situatiei scolare, aprofundarea cunostiintelor, pregatirea tezelor, evaluarea nationala, bacalaureat. Inclusiv pe timp de vara. Rog si ofer seriozitate.

 15. 40 lei / doua ore

  Adina T. - Educatoare

  3 ani experienta in meditatii / profesorat

  Studenta in anul 2 la master in cadrul Facultății de Matematica si absolventa la aceeași facultate, ofer meditații la matematica!

 16. 50 lei / doua ore

  Ioana Marussi - Student

  2 ani experienta in meditatii / profesorat

  Sunt studenta la Facultatea de Matematica si Informatica la Universitatea din Bucuresti, sectia Informatica. Imi place sa lucrez cu alte persoane si sunt o fire rabdatoare. Sunt dispusa sa fac meditatii cu elevii din scoala generala si Liceu(pentru M2 si M3). Am promovat examenul de bacalaureat cu 9.60 la Matrmatica, la profilul Matematica-Informatica.

 17. 40 lei / doua ore

  Alexandra C. - Student

  2 ani experienta in meditatii / profesorat

  Performanţă garantată! Explic aşa cum aş vrea să îmi explice mie cineva de câte ori este nevoie, am suficientă răbdare, motivez, încurajez, ofer sprijin şi consultanţă. Rezultatele fac diferenţa! Vă aştept! P.S. Dispun de tablă magnetică şi materialele necesare.

 18. 80 lei / doua ore

  Mihai B. - Asistent universitar

  8 ani experienta in meditatii / profesorat

  Doctor in matematica, cu experienta, ofer meditatii pentru orice nivel (gimnaziu, liceu, admitere facultate, examene, performanta). Skype and tutoring in English also available.

 19. 30 lei / doua ore

  Alexandra S. - Student

  2 ani experienta in meditatii / profesorat

  Studenta in anul 3 la facultatea de matematica-informatica UBB, experienta in meditatii 2 ani, ofer meditatii matematica pt o mai buna intelegere a materiei:-clasele I-VIII;-clasele IX - XII (M1, M2 stiinte, tehnologic);-diferente; -corigente; -bacalaureat;Meditatiile se pot tine atat la domiciliul elevului cat si la domiciliul meu (Cartier Manastur, strada Mehedinti nr.13). Ofer si astept seriozitate.

 20. 40 lei / doua ore

  Ionut H. - Profesor

  Mai mult de 10 ani experienta in meditatii / profesorat

  Meditez matematica cls. V-XII, BAC, corijari, teze, teme de vacanta. Ma deplasez si la domiciliul elevului.