Meditatii la matematica

Filtreaza anunturile
 1. 60 lei / doua ore

  Camelia C.

  9 ani experienta in meditatii / profesorat

  Licentiata Matematica-Informatica si Modul Psihopedagogic, meditez cu rabdare, in vederea asimilarii cunostiintelor prin metode interactive, explicatii multiple, pentru recuperarea materiei, imbunatatirea situatiei scolare, pregatirea examenelor sau suport pentru lectii.

 2. 60 lei / doua ore

  Roxana Iancu - Inginer

  6 ani experienta in meditatii / profesorat

  Ofer meditatii la disciplina matematica clasele V-VIII la domiciliu in zona Auchan Vitan dar si in zona Obor. Sunt o persoana usor adaptabila indiferent de nivelul de pregatire al elevului, rabdatoare, inclinata spre rezultate si ferm convinsa ca orice copil poate invata matematica.Prima sedinta gratuita.Ca si meditator in ultimii 5 ani am reusit cu brio sa promovez impreuna cu elevii mei examenul de capacitate dar mai mult decat atat am reusit sa ii fac pe acestia sa inteleaga ca invatarea matematicii nu este necesara doar pentru absolvirea examenului de capacitate ci si pentru alegerea unei viitoare cariere de succes.

 3. 70 lei / doua ore

  Ana M. - Asistent universitar

  7 ani experienta in meditatii / profesorat

  Ofer meditatii matematica pentru:* Bacalaureat (M1 / M2 / M3) -70 ron 2 ore * Matematica aplicata in Economie - nivel Facultate / RESTANTEExperienta cu studenti de la R.E.I / Finante Banci / Economie Generala - 100 ron / 1h 30 min

 4. 50 lei / doua ore

  Alin D. - Profesor

  5 ani experienta in meditatii / profesorat

  Profesor de matematica, ofer meditatii pentru elevii de liceu (in special pentru bacalaureat) si pentru elevii de gimnaziu, indiferent de nivel, la domiciliul acestora sau al meu (zona Unirii). Pregatesc si in timpul vacantelor pentru recuperarea materiei. Am foarte multa rabdare si mult calm.

 5. 50 lei / doua ore

  Diana Teodora T. - Profesor

  Mai mult de 10 ani experienta in meditatii / profesorat

  Profesoara matematica - o sedinta (2 ore) 50 RON - Cartier Titan - clasele V- X orice nivel

 6. Pret nespecificat

  Razvan N. - Centru de meditatii

  Mai mult de 10 ani experienta in meditatii / profesorat

  Cei mai buni profesori de matematica din bucuresti (profesori universitari si de la licee de prestigiu), experienta de peste 15 de ani, rezultate garantate, promovabilitate bac 100%. Evaluare nationala, bacalaureat, facultate, examene diverse, recuperarea materiei - orice nivel.Metoda conceputa pentru a ajunge la un nivel avansat in timp foarte scurt. Detalii complete pe centrumeditatii. ro

 7. 35 lei / o ora si 30 de minute

  Raluca Rotariu - Student

  4 ani experienta in meditatii / profesorat

  Invatam logic cu ajutorul exemplelor si a fiselor de lucru bine structurate. Lucrez de o perioada indelungata cu copii, avand astfel o experienta vasta in acest domeniu. Sunt o persoana calma si cu multa rabdare. Imi place sa lucrez cu copiii si sa ii ajut sa se dezvolte pe aceasta ramura.Exercitiile vor fi explicate cu multa rabdare, de cate ori este nevoie, astfel incat orice elev va intelege rezolvarea aecestiua. Detin materiale didactice foarte bune pentru acest nivel, astfel incat elevul nu va intelege orice exercitiu cu usurinta.

 8. 70 lei / doua ore

  Irina N. - Profesor universitar

  Mai mult de 10 ani experienta in meditatii / profesorat

  Meditez matematica clasele 9 - 12 la domiciliul meu (Parc Drumul Taberei) pentru bacalaureat si admitere facultate. Seriozitate si profesionalism, orientare spre elev.

 9. 50 lei / doua ore

  Alina Gheorghe - Asistent universitar

  10 ani experienta in meditatii / profesorat

  Meditatii matematica , cls I - VIII

 10. 50 lei / doua ore

  Ana G.

  10 ani experienta in meditatii / profesorat

  Meditatii matematica pentru clasele I-VIII - IX inclusiv pregatire pentru Evaluare Nationala clasa a VIII, la biroul meu din zona hipermarketului Auchan Titan sector 3 pret 50 lei/sedinta 2 ore. Elevul va invata metodele de rezolvare, se vor depista eventualele greseli si se va aplica metode de eliminare a lor. La fiecare sedinta se va trimite un raport de meditatii catre parintii elevului. Elevul va primi pe parcurs testari cu un grad de dificultate mediu si inalt.

 11. 60 lei / doua ore

  Anca S. - Profesor

  Mai mult de 10 ani experienta in meditatii / profesorat

  Profesoara cu experienta peste 12 ani meditatii matematica cls II-VIII ,rezultate excelente,diverse tipologii elevi,metode adaptabile pentru fiecare(simt si tact pedagogic).Sedintele se desfasoara la domiciliul meditatorului(zona Piata Muncii),max 2 elevi, mediul de lucru va fi unul stimulant, într-o atmosfera lipsită de tensiune!Nota 10 evaluarea nationala 2015 si 2016!Acest anunţ se adresează în exclusivitate persoanelor civilizate, serioase, motivate,dornice de rezultate şi respectuoase!Multumesc!Va rog sa lasati sms in cazul in care nu raspund.

 12. 80 lei / doua ore

  Nelu I.

  Mai mult de 10 ani experienta in meditatii / profesorat

  Ofer meditatii matematica la domiciliul elevului in orice sector din Bucuresti. Garantez calitatea pregatirii dupa o experienta de peste 25 ani in domeniu. Pregatesc elevi pentru recuperarea materiei, teze si alte examene, orice clasa de liceu. Pregatesc elevii la toata materia din liceu pentru promovarea bacalaureatului si pentru admiterea la facultate. La cerere se poate face pregatire si la fizica, clasele 9-12 si la matematica an I si II facultate(Analiza Matematica, Matematici Speciale ,etc

 13. 60 lei / doua ore

  Elena I.

  Mai mult de 10 ani experienta in meditatii / profesorat

  Matematica poate fi invatata si cu drag!Asigur recuperarea si aprofundarea INDIVIDUALA a materiei,pt cls 5-8,inclusiv EVALUARE NATIONALA verific temele si lamuresc lacunele existente dar si formarea unui sistem de gandire coerent si logic al elevulu.Explic INDIVIDUAL ( unui singur elev/sedinta ) clar ,calm si concis notiunile in functie de nivelul de intelegere al fiecarui elev.Indragita de elevi,am experienta in domeniu de peste 12 ani,sunt exigenta si ambitioasa.Rezultate bune si foarte bune la testari.Am si cunostinte de psihologie,fiind familiarizata cu problemele specifice varstei..zona Vatra Luminoasa.

 14. 50 lei / doua ore

  Robert Georgescu - Asistent universitar

  Mai mult de 10 ani experienta in meditatii / profesorat

  Profesor cu experienta ofer meditatii matematica orice nivel, clasele I-XII, Evaluare Nationala, Bacalaureat, Admitere Facultate.

 15. Fara fotografie
  45 lei / doua ore

  Mihaela Stan - Profesor liceu

  Mai mult de 10 ani experienta in meditatii / profesorat

  Profesor cu multa rabdare si rezultate deosebite obtinute cu elevii la concursurile si exxamenele nationale, ofer meditatii elevilor din clasele V-XII.

 16. Fara fotografie
  Pret nespecificat

  Mihai M. - Profesor liceu

  Mai mult de 10 ani experienta in meditatii / profesorat

  Profesor de matematica cu experienta, ofer pregatire suplimentara pt elevi cls. V-XII si studenti, la domiciliul elevului (orice zona, ma deplasez cu autoturismul personal). Asigur suport curs, recuperarea si fixarea materiei si garantez maxima seriozitate.

 17. 30 lei / doua ore

  Roxana Otmeteanu - Student

  Un an experienta in meditatii / profesorat

  Meditez elevi la matematica. Propun biblioteca ca loc al meditatiei deoarece mi se pare locul cel mai potrivit pt cei care intr-adevar vor sa studieze. Culegerile mele si ale elevului sunt cele mai importante dar pot ajuta si materialele bibliotecii. Este locul cel mai linistit in care nimeni nu deranjeaza pe nimeni.

 18. 50 lei / doua ore

  Elena Ilie - Student

  4 ani experienta in meditatii / profesorat

  Masteranda a Facultatii de Matematica, Universitatea Bucuresti, ofer meditatii pentru clasele I-XII, inclusiv bacalaureat. Am experienta necesara, avand rabdare pentru orice nivel,pentru recuperarea si aprofundarea materiei, cat si pentru rezultate excelente. Sedintele se pot desfasura atat la mine (sector 6), cat si la domiciliu.

 19. 25 lei / doua ore

  Grigoras Gabriel

  2 ani experienta in meditatii / profesorat

  Elev in clasa a XI-a la Colegiul National Vasile Alecsandri Galati ofer meditatii elevilor I-IV si V-VIII,pentru rezolvarea problemelor cu temele si lacunele acumulate pe parcursul timpului, cat si celor care au nevoie de raimprospatarea cunostiintelor predate cu mult timp in urma. Consider atat comunicarea cu elevul, cat si exemplificarea practica o metoda foarte buna pentru a fixa cat mai bine materia. Atmosfera ce permite elevului sa isi exprime neclaritatile fara reticente.

 20. 50 lei / doua ore

  Bianca Bobescu - Student

  4 ani experienta in meditatii / profesorat

  Sunt studenta in anul 3 la Facultatea de Matematica si Informatica, profilul Informatica, Universitatea Transilvania din Brasov. Ofer meditatii la matematica incepand cu ciclul primar pana la finalizarea examenului de bacalaureat.Am rabdare,experienta in domeniu,placuta ,ambitioasa si rezultate conforme cu pregatirea si seriozitatea implicata.Explic notiunile in functie de nivelul de intelegere al fiecarui elev.Mentionez ca lucrez cu UN SINGUR COPIL PE SEDINTA.EVALUARE NATIONALA, BACALAUREAT, CORIGENTE - CLASELE I - XII