Meditatii la matematica

Filtreaza anunturile
 1. 50 lei / doua ore

  Elena I. - Profesor

  Mai mult de 10 ani experienta in meditatii / profesorat

  Matematica poate fi invatata si cu drag!Asigur recuperarea si aprofundarea INDIVIDUALA a materiei,pt cls 5-8,inclusiv EVALUARE NATIONALA verific temele si lamuresc lacunele existente dar si formarea unui sistem de gandire coerent si logic al elevulu.Explic INDIVIDUAL ( unui singur elev/sedinta ) clar ,calm si concis notiunile in functie de nivelul de intelegere al fiecarui elev.Indragita de elevi,am experienta in domeniu de peste 10 ani,sunt exigenta si ambitioasa.Rezultate bune si foarte bune la testari.Am si cunostinte de psihologie,fiind familiarizata cu problemele specifice varstei..zona Vatra Luminoasa.

 2. 60 lei / doua ore

  Irina N. - Profesor universitar

  Mai mult de 10 ani experienta in meditatii / profesorat

  Meditez matematica clasele 7 - 12 la domiciliul meu (Parc Drumul Taberei) pentru testare nationala, bacalaureat, admitere facultate. Seriozitate si profesionalism, orientare spre elev.

 3. 50 lei / doua ore

  Diana Teodora T. - Profesor

  Mai mult de 10 ani experienta in meditatii / profesorat

  o sedinta (2 ore) 50 RON - Cartier Titan - clasele V- VIII - Daca sunt 2 copii de aproximativ acelasi nivel care doresc sa faca meditatie impreuna, suma se imparte la 2.

 4. 120 lei / doua ore

  Maria I. - Profesor liceu

  Mai mult de 10 ani experienta in meditatii / profesorat

  La orice nivel, de la neintelegerea unor elemente fundamentale la pregatirea pentru olimpiade, asigur asimilarea si intelegerea tuturor notiunilor, ofer pregatire pentru EVALUARE NATIONALA, promovabilitate BAC 100%, OLIMPIADE, SAT, (media elevilor mei la evaluare a fost 9.10 iar la bac 8.6), ADMITERE facultate, rezultate bune la OLIMPIADE. Sunt un matematician pasionat, olimpica nationala, si un pedagog foarte bun, veti vedea din prima sedinta vor fi rezultate mari! Intalnirile vor fi in zona Mall Vitan (strada Foisorului, tramvai 1, autobuz 123, metrou Mihai Bravu sau metrou Timpuri Noi). Sunati sau dati sms (mai ales daca nu pot raspunde) si va sun repede inapoi.

 5. 50 lei / doua ore

  Iuliana I.

  2 ani experienta in meditatii / profesorat

  Desi sunt studenta am experienta cu copiii si rezultate foarte bune in special in domeniul matematicii, dar si in alte domenii. Pot ajuta copii la aprofundarea cunostintelor de matematica si la efectuarea altor teme.Consider ca relatia profesor-elev trebuie bazata pe prietenie si respect reciproc.

 6. 45 lei / doua ore

  Eugen B. - Inginer

  2 ani experienta in meditatii / profesorat

  Inginer calculatoare dau meditatii la matematica si alte stiinte exacte adaptate la nivelul elevului.

 7. Fara fotografie
  50 lei / doua ore

  Robert Georgescu - Asistent universitar

  Mai mult de 10 ani experienta in meditatii / profesorat

  Profesor cu experienta ofer meditatii matematica orice nivel, clasele I-XII, Evaluare Nationala, Bacalaureat, Admitere Facultate.

 8. Fara fotografie
  60 lei / doua ore

  Doina P. - Profesor

  Mai mult de 10 ani experienta in meditatii / profesorat

  Inscrieri meditatii individuale pentru disciplina matematica pentru anul scolar 2015-2016, 5 locuri disponibile. meditatiile se realizeaza doar individual, la domiciliul elevului sau al profesorului. Activitatea cu elevul porneste de la o evaluare complexa a stadiului de pregatire al acestuia, intentia de studii, nevoile exprimate de elev si de catre parinte. Se realizeaza un plan individual de lucru care presupune sprijin pentru realizarea temelor, fixarea notiunilor predate la scoala si invatarea/fixarea unei notiuni sau tip de problema pentru examenele viitoare, testare periodica pentru evaluarea progresului si alte activitati conexe necesare. Asteptari: efort sistematic si seriozitate din partea elevului, participare activa la lectie si nu preaenta pasiva la ora pentru a i se face tema pe a doua zi, sinceritate in expunerea situatiei scolare si a golurilor ce trebuie acoperite prin meditatii, efort comun elev-profesor-parinte pentru progresul elevului.Meditatia la matematica este un efort comun, pornind de la orice situatie are elevul si consruind impreuna pas cu pas progresul. Orice elev este binevenit, indiferent de nivelul de cunostinte sau situatia scolara, absolventi de liceu cu esec la bacalaureat sunt deasemeni bineveniti.Pe parcursul lectiilor elevii sunt incurajati sa aiba incredere in fortele proprii, sa isi creasca stima de sine si sa aiba incredere in succesul lor scolar, profesional si personal. Lectiile sunt si un prilej de analiza si indrumare a elevului, cu deschidere catre dialog sincer si constuructiv, cu severitatea impusa de rigurozitatea disciplinei dar fara rigiditate.Inscrierile se fac pe baza primul venit-primul servit in limita celor 5 locuri disponibile.

 9. 40 lei / doua ore

  Alexandru Vizitiu - Profesor

  2 ani experienta in meditatii / profesorat

  Profesor tanar, 28 de ani, ofer meditatii la matematica la domiciliul meu sau la domiciliul elevilor (clasele 5-12). Va invat matematica detaliat, clar, explicit, rabdator, in functie de puterea de lucru si necesitatile fiecaruia. Pretul este mic, doar 40 de lei.

 10. 60 lei / doua ore si 30 de minute

  Andrei V. - Profesor

  3 ani experienta in meditatii / profesorat

  Profesor, ofer meditatii la matematica de cea mai buna calitate pentru orice nivel si orice examen. Sunt rabdator si ofer explicatii detaliate. Pret 60 lei pentru trei ore.

 11. 60 lei / doua ore

  Maria S. - Inginer

  Mai mult de 10 ani experienta in meditatii / profesorat

  Vrei sa ai note mai mari, sa-ti iei bacalaureatul si sa reusesti la facultate? Te ajut! Ofer meditatii la matematica pentru clasele I-VIII si liceu.

 12. 50 lei / doua ore

  Optimus M. - Profesor liceu

  Mai mult de 10 ani experienta in meditatii / profesorat

  MATEMATICA in Iasi, profesoara, bacalaureat, gimnaziu, evaluare nationala, corigente, individual, Tatarasi. Consultatii pentru studenti facultati tehnice, algebra, analiza matematica, optimizari liniare (FEAA Iasi). Experienta, rezultate optime.

 13. 60 lei / doua ore

  Vlad Alexandru - Profesor

  Mai mult de 10 ani experienta in meditatii / profesorat

  Profesor cu experienta, ofer meditatii la matematica pentru EVALUARE NATIONALA si BACALAUREAT toate profilurile, la domiciliul elevului. Rezultate foarte bune in cazul elevilor motivati si seriosi. Se urmareste o recuperare rapida a materiei pe structura subiectelor de examen inclusiv studiul simularilor si subiectelor-tip pentru o eficienta sporita intr-un timp relativ scurt. Prima sedinta este gratuita si demonstrativa. In rest, pretul variaza intre 60 si 80 de lei sedinta de cel putin 2 ore.

 14. 100 lei / doua ore

  Loredana V. - Profesor liceu

  Mai mult de 10 ani experienta in meditatii / profesorat

  Profesoara titulara de matematica,18 ani vechime la gimnaziu si liceu, grad didactic I, trei masterate, ofer meditatii clasele 5-12, evaluare nationala, bacalaureat, admitere facultate(Politehnica), examene studenti ASE, titularizare. Pretul unei sedinte de 2 ore cu un singur elev este: 80 lei pentru gimnaziu, 100 lei pentru liceu, 120 lei pentru facultate.

 15. 50 lei / doua ore

  Anca S. - Profesor

  Mai mult de 10 ani experienta in meditatii / profesorat

  Am experienta peste 12 ani meditatii matematica cls II-VIII ,rezultate excelente,diverse tipologii elevi,metode adaptabile pentru fiecare(simt si tact pedagogic).Sedintele se desfasoara la domiciliul meditatorului,max 2 elevi, mediul de lucru va fi unul stimulant, într-o atmosfera lipsită de tensiune!Nota 10 evaluarea nationala 2015!La cerere,pun la dispozitie recomandari,material didactic!Acest anunţ se adresează în exclusivitate persoanelor civilizate, serioase, motivate,dornice de rezultate şi respectuoase!Multumesc!

 16. 30 lei / o ora

  Stelian H. - Student

  Un an experienta in meditatii / profesorat

  Ofer ajutor celor ce vor sa se ajute.

 17. 50 lei / doua ore

  Virgil Balan - Profesor universitar

  Mai mult de 10 ani experienta in meditatii / profesorat

  Profersor pensionar, ofer meditații la MATEMATICĂ, la nivel gimnazial, liceal si pentru pregatirea examenelor de evaluare națională, de bacalaureat și de admitere la facultate.

 18. 50 lei / doua ore

  Andrada Florescu - Student

  2 ani experienta in meditatii / profesorat

  Studentă a Facultății de Matematică din cadrul Universității „Al. I. Cuza” Iași (anul II), fostă elevă a Colegiului Național „Costache Negruzzi” Iași, profil matematică-informatică bilingv engleză. Ofer cu drag meditații la matematică pentru clasele I-VIII. Rog seriozitate!

 19. 50 lei / o ora si 30 de minute

  Catalin O.

  5 ani experienta in meditatii / profesorat

  Absolvent al clasei speciale de matematica C.N. Mihai Viteazul in 2000, cu participari la olimpiade, si al Facultatii de Automatica si Calculatoare, sectia Calculatoare in 2005, si masterand Pedagogie la UNATC Bucuresti, predau matematica din pasiune pentru elevi de Generala si Liceu.

 20. 40 lei / doua ore

  Adrian H. - Profesor

  Mai mult de 10 ani experienta in meditatii / profesorat

  Profesor de Matematica, pregatesc Elevi clasele V-VIII, Elevi IX-XII si Studenti Anul 1 la Algebra, Geometrie, Analiza Matematica pentru Examene. Ma adresez celor care fac eforturi sa inteleaga matematica. Sedinta este individuala. Studii: Facultate + Masterat in Matematica