Meditatii la matematica

Filtreaza anunturile
 1. 50 lei / doua ore

  Roxana Iancu - Inginer

  5 ani experienta in meditatii / profesorat

  Ofer meditatii la disciplina matematica clasele V-VIII la domiciliu in zona Auchan Vitan dar si in zona Obor. Sunt o persoana usor adaptabila indiferent de nivelul de pregatire al elevului, rabdatoare, inclinata spre rezultate si ferm convinsa ca orice copil poate invata matematica.Prima sedinta gratuita.Ca si meditator in ultimii 5 ani am reusit cu brio sa promovez impreuna cu elevii mei examenul de capacitate dar mai mult decat atat am reusit sa ii fac pe acestia sa inteleaga ca invatarea matematicii nu este necesara doar pentru absolvirea examenului de capacitate ci si pentru alegerea unei viitoare cariere de succes.

 2. 80 lei / doua ore

  Nelu I.

  Mai mult de 10 ani experienta in meditatii / profesorat

  Ofer meditatii matematica la domiciliul elevului in orice sector din Bucuresti. Garantez calitatea pregatirii dupa o experienta de peste 25 ani in domeniu. Pregatesc elevi pentru recuperarea materiei, teze si alte examene, orice clasa de liceu. Pregatesc elevii la toata materia din liceu pentru promovarea bacalaureatului si pentru admiterea la facultate. La cerere se poate face pregatire si la fizica, clasele 9-12 si la matematica an I si II facultate(Analiza Matematica, Matematici Speciale ,etc

 3. 45 lei / doua ore

  Isabela Ionescu - Inginer

  2 ani experienta in meditatii / profesorat

  Ofer meditatii pentru bacalaureatul la matematica M2,M3 in zona MILITARI ( la domiciliul elevului sau la domicilul personal) si zona APARATORII PATRIEI ( la domiciliul elevului). Am rabdare cu elevii si explic notiunile de cate ori este nevoie. Nu ma deranjeaza sa incep de jos cu materia atata timp cat elevul se straduieste sa invete si isi face temele.Am avut rezultate bune cu toti elevi din trecut.

 4. 80 lei / doua ore

  Valentin Dobre - Profesor

  Mai mult de 10 ani experienta in meditatii / profesorat

  Disponibil intre 27.07-03.08 si 12.08-22.08 apoi de la 1.09.Sunt absolvent al Facultatii de Automatica si Calculatoare din Univestitatea Politehnica Bucuresti cu licenta in specializarile Informatica Aplicata ,si Ingineria Sistemelor alaturi de care am si modulul pedagogic.Pe cei interesati de pregatire suplimentara la matematica (si alte stiinte) ii pot indruma sa ii inteleaga mai bine notiunile incat sa le placa si sa le pastreze in memoria de lunga durata, este singura cale corecta spre cunoastere si calificative mai mari fie ca sunt notele de la clasa, teze sau examene (BAC, admitere, corijenta, sesiune)Sa fiti siguri ca acela pe care il voi pregati se va afla pe maini bune. Avand diplomatie si o exigenta pozitiva sunt calificat sa orientez mintea unui tanar spre placerea pentru invatatura; astfel am toate motivele sa cred ca sunt omul pe care il cautati. Pot asigura in timp util o recuperare rapida a materiei, atata timp cat este rezonabil.Preferabil lectiile sunt la domiciliul elevului dar numai de luni pana vineri. Contribui si cu materiale didactice proprii si voi da teme pentru acasa.Durata unei sedinte este in jur de 105 minute.Pretind aceleasi lucruri ca si cel care doreste sa colaboram: seriozitate, punctualitate, respect, corectitudine si mai ales sa avem rezultatele asteptate.Pentru informatii suplimentare discutam la telefon, iar la cererea dumneavoastra va pot lasa si referinte.Resping orice solicitare care inseamna complicitate la o frauda pentru ca ma conduc dupa norme inalte de conduita si prefer sa fiu cinstit fata de oameni, legi si autoritati, chiar daca obiectiv vorbind ar putea sa fie dezavantajos.Rog sa fiu contactat doar pentru ceea ce ofer in anunt.

 5. 50 lei / doua ore

  Ana G.

  10 ani experienta in meditatii / profesorat

  Meditatii matematica pentru clasele I-VIII - IX inclusiv pregatire pentru Evaluare Nationala clasa a VIII, la biroul meu din zona hipermarketului Auchan Titan sector 3 pret 50 lei/sedinta 2 ore. Elevul va invata metodele de rezolvare, se vor depista eventualele greseli si se va aplica metode de eliminare a lor. La fiecare sedinta se va trimite un raport de meditatii catre parintii elevului. Elevul va primi pe parcurs testari cu un grad de dificultate mediu si inalt.

 6. Pret nespecificat

  Razvan N. - Centru de meditatii

  Mai mult de 10 ani experienta in meditatii / profesorat

  Cei mai buni profesori de matematica din bucuresti (profesori universitari si de la licee de prestigiu), experienta de peste 15 de ani, rezultate garantate, promovabilitate bac 100%. Evaluare nationala, bacalaureat, facultate, examene diverse, recuperarea materiei - orice nivel.Metoda conceputa pentru a ajunge la un nivel avansat in timp foarte scurt. Detalii complete pe centrumeditatii. ro

 7. 50 lei / doua ore

  Robert Georgescu - Asistent universitar

  Mai mult de 10 ani experienta in meditatii / profesorat

  Profesor cu experienta ofer meditatii matematica orice nivel, clasele I-XII, Evaluare Nationala, Bacalaureat, Admitere Facultate.

 8. 70 lei / doua ore

  Irina N. - Profesor universitar

  Mai mult de 10 ani experienta in meditatii / profesorat

  Meditez matematica clasele 9 - 12 la domiciliul meu (Parc Drumul Taberei) pentru bacalaureat si admitere facultate. Seriozitate si profesionalism, orientare spre elev.

 9. 60 lei / doua ore

  Elena I. - Profesor

  Mai mult de 10 ani experienta in meditatii / profesorat

  Matematica poate fi invatata si cu drag!Asigur recuperarea si aprofundarea INDIVIDUALA a materiei,pt cls 5-8,inclusiv EVALUARE NATIONALA verific temele si lamuresc lacunele existente dar si formarea unui sistem de gandire coerent si logic al elevulu.Explic INDIVIDUAL ( unui singur elev/sedinta ) clar ,calm si concis notiunile in functie de nivelul de intelegere al fiecarui elev.Indragita de elevi,am experienta in domeniu de peste 10 ani,sunt exigenta si ambitioasa.Rezultate bune si foarte bune la testari.Am si cunostinte de psihologie,fiind familiarizata cu problemele specifice varstei..zona Vatra Luminoasa.

 10. 50 lei / doua ore

  Raluca Ioana Netu - Student

  5 ani experienta in meditatii / profesorat

  Sunt studenta la Automatica si Calculatoare, UPB, ofer meditatii la matematica (recuperarea materiei, pregatire pentru Evaluarea Nationala si Bacalaureat) elevilor de clasele 1-12 inclusiv in vacante. Am rabdare si abilitati pedagogice foarte bune. Ma deplasez la domiciliu. Cer si ofer seriozitate.Mentionez ca am modulul pedagogic si experienta in domeniu, iar media mea la bacalaureat a fost 9.50 ( in liceu am avut rezultate semnificative la olimpiade si concursuri nationale.)

 11. 70 lei / doua ore

  Theodor Munteanu

  4 ani experienta in meditatii / profesorat

  Masterand anul 2 Facultatea de Matematici Aplicate Finante Banci, Universitatea Bucuresti ofer pregatire pentru examenul de licenta la matematica, sau examene de sesiune la urmatoarele:1)Algebra liniara2)Analiza reala/complexa3)Teoria Masurii, Probabilitati,Statistica, Ecuatii Diferentiale.4)Calcul stocastic si procese stocastice, optimizari , cercetari operationale. Anunt valabil si pentru studenti de la FABBV,,REI,Cibernetica, Stiinte APlicate(Poli),Automatica si Calculatoare si in general oricine are nevoie de pregatire de la aceste 2 universitati.Facultatea e absolvita cu 9.43 si am numeroase participari la concursuri de matematica internationale. De asemenea am 6 ani experienta in pregatirea elevilor si 2 ani in pregatirea studentilor ciclul licenta(Finante-Banci, Matematica).Rog seriozitate!

 12. 50 lei / doua ore

  Diana Teodora T. - Profesor

  Mai mult de 10 ani experienta in meditatii / profesorat

  Profesoara matematica - o sedinta (2 ore) 50 RON - Cartier Titan - clasele V- X orice nivel

 13. 60 lei / doua ore

  Doina P. - Profesor

  Mai mult de 10 ani experienta in meditatii / profesorat

  Inscrieri meditatii individuale pentru disciplina matematica pentru anul scolar 2015-2016, 5 locuri disponibile. meditatiile se realizeaza doar individual, la domiciliul elevului sau al profesorului. Activitatea cu elevul porneste de la o evaluare complexa a stadiului de pregatire al acestuia, intentia de studii, nevoile exprimate de elev si de catre parinte. Se realizeaza un plan individual de lucru care presupune sprijin pentru realizarea temelor, fixarea notiunilor predate la scoala si invatarea/fixarea unei notiuni sau tip de problema pentru examenele viitoare, testare periodica pentru evaluarea progresului si alte activitati conexe necesare. Asteptari: efort sistematic si seriozitate din partea elevului, participare activa la lectie si nu preaenta pasiva la ora pentru a i se face tema pe a doua zi, sinceritate in expunerea situatiei scolare si a golurilor ce trebuie acoperite prin meditatii, efort comun elev-profesor-parinte pentru progresul elevului.Meditatia la matematica este un efort comun, pornind de la orice situatie are elevul si consruind impreuna pas cu pas progresul. Orice elev este binevenit, indiferent de nivelul de cunostinte sau situatia scolara, absolventi de liceu cu esec la bacalaureat sunt deasemeni bineveniti.Pe parcursul lectiilor elevii sunt incurajati sa aiba incredere in fortele proprii, sa isi creasca stima de sine si sa aiba incredere in succesul lor scolar, profesional si personal. Lectiile sunt si un prilej de analiza si indrumare a elevului, cu deschidere catre dialog sincer si constuructiv, cu severitatea impusa de rigurozitatea disciplinei dar fara rigiditate.Inscrierile se fac pe baza primul venit-primul servit in limita celor 5 locuri disponibile.

 14. 70 lei / doua ore

  Luisa I. - Profesor

  Mai mult de 10 ani experienta in meditatii / profesorat

  Profesor cu experienta, grd I, vechime 28 de ani la catedra, ofer meditatii cls I-VIII, sector 5, zona Eroii Revolutiei, asigur rezultate deosebite.(prefer sms si va contactez eu).

 15. 30 lei / doua ore

  Darius Lucian B. - Student

  2 ani experienta in meditatii / profesorat

  Ofer meditatii elevilor de gimnaziu si liceu. Daca este nevoie pot relua materia de la inceput. Pregatire pentru: BAC, Evaluare Nationala, temele de zi cu zi, corigente etc. Atat durata unei sedinte cat si PREȚUL pot VARIA si se discuta in particular cu fiecare elev. La o sedinta participa, de regula, un singur elev. (Anuntul este valabil incepand cu data de 15 septembrie 2016)

 16. 50 lei / doua ore

  Adrian M. - Contabil

  2 ani experienta in meditatii / profesorat

  Ofer meditatii la matematica,pentru Bacalaureat si Examenul de capacitate.Calmitatea si varsta ma recomanda pentru a putea aduce un plus de cunostine oricarei persoane.Prima sedinta este gratuita, si pot oferii un pronostic despre randamentul ce il pot aduce elevului.

 17. Pret nespecificat

  Aurelia Georgiana T. - Student

  Mai putin de un an experienta in meditatii / profesorat

  Sunt eleva in clasa a XI-a , la Colegiul National ''Emil Racovita'' Iasi. Am participat la diferite olimpiade, concursuri si voluntariat si garantez o vizibila dezvoltare ale aptitudinilor si al nivelului de cunoastere a elevului! Ofer meditatii la matematica si limba romana elevilor din clasele I-IV cu 20 lei/ora!

 18. 50 lei / doua ore

  Vrinceanu M. - Profesor

  5 ani experienta in meditatii / profesorat

  Absolvent al Facultatii de Matematica, la Universitatea din Bucuresti si al Modulului psiho-pedagogic ofer meditatii la matematica elevilor din ciclul primar si gimnazial in vederea pregatirii pentru orele de curs, Evaluarilor nationale si Testelor nationale. Sedintele sunt INDIVIDUALE, stilul de lucru este flexibil si adaptat fiecarui elev in parte, dupa nevoile si cerintele avute, in vederea cresterii performantelor si a rezultatelor excelente.

 19. 35 lei / doua ore

  Alexandru Tănasă - Student

  3 ani experienta in meditatii / profesorat

  Mie nu-mi place matematica. Eu o iubesc. Cu drag stau la dispoziția fiecărui elev cu scopul de a-l face să înțeleagă matematica sau să o aprofundeze. Am multă răbdare și îmi place să discut cu elevii.(Disponibil începând cu sfârșitul lunii septembrie)

 20. 60 lei / doua ore

  Victor Niculescu - Profesor

  Mai mult de 10 ani experienta in meditatii / profesorat

  Profesor de matematica cu experienta in invatamant si gradul I, ofer meditatii elevilor claselor IV-XII pentru : recuperarea si consolidarea materiei (disponibil si in perioadele vacantelor scolare), aprofundare si performanta, EVALUARE NATIONALA ,BACALAUREAT,concursuri scolare. Meditatiile se vor desfasura fie la domiciliul elevului ,fie la al meu.Cu rabdare,perseverenta si pasiune ,progresele vor fi vizibile ,iar reusitele la EXAMENE cu certitudine.