Meditatii la matematica

Filtreaza anunturile
 1. 50 lei / doua ore

  Valentin Dobre - Profesor

  Mai mult de 10 ani experienta in meditatii / profesorat

  Anunt valabil incepand 30 iunie 2016.Sunt absolvent al Facultatii de Automatica si Calculatoare din Univestitatea Politehnica Bucuresti cu licenta in specializarile Informatica Aplicata ,si Ingineria Sistemelor alaturi de care am si modulul pedagogic.Pe cei interesati sa avanseze la matematica (si alte stiinte) ii pot indruma sa ii inteleaga mai bine notiunile asa incat sa le placa si sa le pastreze in memoria de lunga durata. Sunt incredintat ca aceasta este calea corecta catre cunoastere si calificativele excelente vor veni in mod natural, fie ca sunt notele de la clasa, teze sau examene cu impact mare asupra viitorului.Sa fiti siguri ca acela pe care il voi pregati se va afla pe maini bune. Sunt convins ca doriti sa gasiti pe cineva calificat, cu exigenta pozitiva, experimentat si diplomat ca sa orienteze mintea unui tanar spre placerea pentru invatatura, si am toate motivele sa cred ca sunt omul pe care il cautati. Pot asigura o recuperare rapida a materiei, intr-un timp rezonabil, insa resping ideea "ingrasarii porcului in ajun". Din motive obiective prefer lectiile la domiciliul elevului numai in zile lucratoare. Utilizez si materiale didactice proprii, din care voi da teme.Durata unei sedinte este in general de 105 minute.Pretind aceleasi lucruri ca si cel care doreste sa colaboram: seriozitate, punctualitate, respect, corectitudine si mai ales rezultatele asteptate.Pentru informatii suplimentare discutam la telefon, iar la cererea dumneavoastra va pot lasa si referinte.In intervalul 4-10 august nu se vor efectua cursuri.Nu doresc sa fiu solicitat pentru efectuare teme sau "suflat"; ma conduc dupa norme inalte de conduita si prefer sa fiu cinstit fata de oameni, legi si autoritati.Ofertele agentilor comerciali nu ma intereseaza, daca am nevoie de serviciile voastre, va caut cand consider ca este necesar.

 2. 35 lei / o ora si 30 de minute

  Andreea Duță - Student

  3 ani experienta in meditatii / profesorat

  Pregătire la matematica atat pentru concursuri, cat si pentru evaluarea naționala, bacalaureat, teste, teze, recuperarea materiei pierdute pe parcursul anului sau aplicarea la un anumit job.

 3. 40 lei / doua ore

  Georgiana Andrei - Student

  2 ani experienta in meditatii / profesorat

  Studenta la limbi si literaturi straine ofer meditatii la limba si literatura romana/engleza Pretul variaza in functie de materie, ore si de nivelul persoanei.

 4. Pret nespecificat

  Razvan N. - Centru de meditatii

  Mai mult de 10 ani experienta in meditatii / profesorat

  Cei mai buni profesori de matematica din bucuresti (profesori universitari si de la licee de prestigiu), experienta de peste 15 de ani, rezultate garantate, promovabilitate bac 100%. Evaluare nationala, bacalaureat, facultate, examene diverse, recuperarea materiei - orice nivel.Metoda conceputa pentru a ajunge la un nivel avansat in timp foarte scurt. Detalii complete pe centrumeditatii. ro

 5. 50 lei / doua ore

  Ana G.

  10 ani experienta in meditatii / profesorat

  Meditatii matematica pentru clasele I-VIII - IX inclusiv pregatire pentru Evaluare Nationala clasa a VIII, la biroul meu din zona hipermarketului Auchan Titan sector 3 pret 50 lei/sedinta 2 ore. Elevul va invata metodele de rezolvare, se vor depista eventualele greseli si se va aplica metode de eliminare a lor. La fiecare sedinta se va trimite un raport de meditatii catre parintii elevului. Elevul va primi pe parcurs testari cu un grad de dificultate mediu si inalt.

 6. 50 lei / doua ore

  Robert Georgescu - Asistent universitar

  Mai mult de 10 ani experienta in meditatii / profesorat

  Profesor cu experienta ofer meditatii matematica orice nivel, clasele I-XII, Evaluare Nationala, Bacalaureat, Admitere Facultate.

 7. 60 lei / doua ore

  Elena I. - Profesor

  Mai mult de 10 ani experienta in meditatii / profesorat

  Matematica poate fi invatata si cu drag!Asigur recuperarea si aprofundarea INDIVIDUALA a materiei,pt cls 5-8,inclusiv EVALUARE NATIONALA verific temele si lamuresc lacunele existente dar si formarea unui sistem de gandire coerent si logic al elevulu.Explic INDIVIDUAL ( unui singur elev/sedinta ) clar ,calm si concis notiunile in functie de nivelul de intelegere al fiecarui elev.Indragita de elevi,am experienta in domeniu de peste 10 ani,sunt exigenta si ambitioasa.Rezultate bune si foarte bune la testari.Am si cunostinte de psihologie,fiind familiarizata cu problemele specifice varstei..zona Vatra Luminoasa.

 8. 50 lei / doua ore

  Roxana Iancu - Inginer

  5 ani experienta in meditatii / profesorat

  Ofer meditatii la disciplina matematica clasele V-VIII la domiciliu in zona Auchan Vitan dar si in zona Obor. Sunt o persoana usor adaptabila indiferent de nivelul de pregatire al elevului, rabdatoare, inclinata spre rezultate si ferm convinsa ca orice copil poate invata matematica.Prima sedinta gratuita.Ca si meditator in ultimii 5 ani am reusit cu brio sa promovez impreuna cu elevii mei examenul de capacitate dar mai mult decat atat am reusit sa ii fac pe acestia sa inteleaga ca invatarea matematicii nu este necesara doar pentru absolvirea examenului de capacitate ci si pentru alegerea unei viitoare cariere de succes.

 9. 60 lei / doua ore

  Irina N. - Profesor universitar

  Mai mult de 10 ani experienta in meditatii / profesorat

  Meditez matematica clasele 7 - 12 la domiciliul meu (Parc Drumul Taberei) pentru testare nationala, bacalaureat, admitere facultate. Seriozitate si profesionalism, orientare spre elev.

 10. 50 lei / doua ore

  Diana Teodora T. - Profesor

  Mai mult de 10 ani experienta in meditatii / profesorat

  o sedinta (2 ore) 50 RON - Cartier Titan - clasele V- VIII

 11. 45 lei / doua ore

  Eugen B. - Inginer

  2 ani experienta in meditatii / profesorat

  Inginer calculatoare dau meditatii la matematica si alte stiinte exacte adaptate la nivelul elevului.

 12. 30 lei / o ora si 30 de minute

  Ana B. - Student

  3 ani experienta in meditatii / profesorat

  Ofer meditatii la matematică pentru elevii de clasele |-|V . Aplic metode simple si intractive ca elevul/a sa ințeleagă si să invețe cat mai repede.

 13. 70 lei / doua ore

  Diana Iazageanu - Student

  3 ani experienta in meditatii / profesorat

  Absolventa a Facultatii de Matematica si Informatica din Bucuresti ,ofer meditatii la matematica(clasele I-XII) atat pentru recuperarea materiei, teme de vacanta, corigente sau Bacalaureat. Sedintele se vor desfasura la domiciliul elevului.(zona Piata Trapezului,Iris Mall)Cer si ofer seriozitate.

 14. 50 lei / doua ore

  Violeta Tudorache - Profesor gimnaziu

  10 ani experienta in meditatii / profesorat

  Licentiata, ofer Meditatii la MATEMATICA conform programei scolare V -VIII avizata de M.E.C.: Testare Nationala, teze, examene, corigente, recuperarea materiei. Zona: Sector 6 , Militari , Apusului, Chiajna, Lujerului, Crangasi .Tarif : 50 lei / 2 ore (prima sedinta este gratuita)

 15. 60 lei / doua ore

  Iarina P. - Profesor liceu

  4 ani experienta in meditatii / profesorat

  Profesoara si fosta membra in consiliul Facultatii de Matematica si Informatica, detin modul psihopedagogic si practica efectuata la Colegiul National de Informatica Tudor Vianu, ofer meditatii la matematica elevilor de clasele I-XII pentru recuperare materie, pregatire examene scolare, pregatire testare nationala si bacalaureat.

 16. 50 lei / doua ore

  Adina B. - Profesor

  5 ani experienta in meditatii / profesorat

  Profesoara cu experienta si rabdare, pregatesc (individual) elevii claselor 1-12 pentru BAC, Testare Nationala, corigente, recuperarea materiei, aprofundarea cunostintelor (si in timpul vacantelor).

 17. 50 lei / doua ore

  Alina Ioana - Student

  2 ani experienta in meditatii / profesorat

  Ofer meditii elevilor care doresc sa isi dezvolte cunostintele matematice. Imi voi adapta metodele de lucu dupa nevoile si cerintele elevilor.

 18. 50 lei / doua ore

  Alexandru Daniel D. - Student

  2 ani experienta in meditatii / profesorat

  Student la Facultatii de Matematica si Informatica din Bucuresti ,ofer meditatii la matematica(clasele I-XII) atat pentru recuperarea materiei, teme de vacanta, corigente sau Bacalaureat. Sedintele se vor desfasura la domiciliul elevului sau la domiciliul meu (Zona Bucurestii Noi)Cer si ofer seriozitate.

 19. 25 lei / o ora si 30 de minute

  Izabela D. - Student

  Un an experienta in meditatii / profesorat

  Studenta la Facultatea de Matematica si Stiinte ale Naturii ofer meditatii la matematica.Durata ședinței variază în funcție de necesitățile elevului.

 20. 60 lei / doua ore

  Laura S. - Profesor gimnaziu

  6 ani experienta in meditatii / profesorat

  Te streseaza matematica?Uita de frica fata de matematica sau profesorul de matematica si hai sa vedem ce e mai greu de rezolvat! Profesoara de matematica , absolventa a Facultatii de Matematica si Informatica, Universitatea Bucuresti, OFER MEDITATII ELEVILOR PENTRU CLASELE I-VIII .