Meditatii la matematica

Filtreaza anunturile
 1. 50 lei / doua ore

  Diana Teodora T. - Profesor

  Mai mult de 10 ani experienta in meditatii / profesorat

  o sedinta (2 ore) 50 RON - Cartier Titan - clasele V- VIII - Daca sunt 2 copii de aproximativ acelasi nivel care doresc sa faca meditatie impreuna, suma se imparte la 2.

 2. 50 lei / doua ore

  Elena I. - Profesor

  Mai mult de 10 ani experienta in meditatii / profesorat

  Matematica poate fi invatata si cu drag!Asigur recuperarea si aprofundarea INDIVIDUALA a materiei,pt cls 5-8,inclusiv EVALUARE NATIONALA verific temele si lamuresc lacunele existente dar si formarea unui sistem de gandire coerent si logic al elevulu.Explic INDIVIDUAL ( unui singur elev/sedinta ) clar ,calm si concis notiunile in functie de nivelul de intelegere al fiecarui elev.Indragita de elevi,am experienta in domeniu de peste 10 ani,sunt exigenta si ambitioasa.Rezultate bune si foarte bune la testari.Am si cunostinte de psihologie,fiind familiarizata cu problemele specifice varstei..zona Vatra Luminoasa.

 3. 60 lei / doua ore

  Irina N. - Profesor universitar

  Mai mult de 10 ani experienta in meditatii / profesorat

  Meditez matematica clasele 7 - 12 la domiciliul meu (Parc Drumul Taberei) pentru testare nationala, bacalaureat, admitere facultate. Seriozitate si profesionalism, orientare spre elev.

 4. 120 lei / doua ore

  Maria I. - Profesor liceu

  Mai mult de 10 ani experienta in meditatii / profesorat

  La orice nivel, de la neintelegerea unor elemente fundamentale la pregatirea pentru olimpiade, asigur asimilarea si intelegerea tuturor notiunilor, ofer pregatire pentru EVALUARE NATIONALA, promovabilitate BAC 100%, OLIMPIADE, SAT, (media elevilor mei la evaluare a fost 9.10 iar la bac 8.6), ADMITERE facultate, rezultate bune la OLIMPIADE. Sunt un matematician pasionat, olimpica nationala, si un pedagog foarte bun, veti vedea din prima sedinta vor fi rezultate mari! Intalnirile vor fi in zona Mall Vitan (strada Foisorului, tramvai 1, autobuz 123, metrou Mihai Bravu sau metrou Timpuri Noi). Sunati sau dati sms (mai ales daca nu pot raspunde) si va sun repede inapoi.

 5. 50 lei / doua ore

  Iuliana I.

  2 ani experienta in meditatii / profesorat

  Desi sunt studenta am experienta cu copiii si rezultate foarte bune in special in domeniul matematicii, dar si in alte domenii. Pot ajuta copii la aprofundarea cunostintelor de matematica si la efectuarea altor teme.Consider ca relatia profesor-elev trebuie bazata pe prietenie si respect reciproc.

 6. 45 lei / doua ore

  Eugen B. - Inginer

  2 ani experienta in meditatii / profesorat

  Inginer calculatoare dau meditatii la matematica si alte stiinte exacte adaptate la nivelul elevului.

 7. Fara fotografie
  50 lei / doua ore

  Robert Georgescu - Asistent universitar

  Mai mult de 10 ani experienta in meditatii / profesorat

  Profesor cu experienta ofer meditatii matematica orice nivel, clasele I-XII, Evaluare Nationala, Bacalaureat, Admitere Facultate.

 8. Fara fotografie
  Pret nespecificat

  Mihai M. - Profesor liceu

  Mai mult de 10 ani experienta in meditatii / profesorat

  Profesor de matematica cu experienta, ofer pregatire suplimentara pt elevi cls. V-XII si studenti, la domiciliul elevului (orice zona, ma deplasez cu autoturismul personal). Asigur suport curs, recuperarea si fixarea materiei si garantez maxima seriozitate.

 9. Fara fotografie
  60 lei / doua ore

  Doina P. - Profesor

  Mai mult de 10 ani experienta in meditatii / profesorat

  Inscrieri meditatii individuale pentru disciplina matematica pentru anul scolar 2015-2016, 5 locuri disponibile. meditatiile se realizeaza doar individual, la domiciliul elevului sau al profesorului. Activitatea cu elevul porneste de la o evaluare complexa a stadiului de pregatire al acestuia, intentia de studii, nevoile exprimate de elev si de catre parinte. Se realizeaza un plan individual de lucru care presupune sprijin pentru realizarea temelor, fixarea notiunilor predate la scoala si invatarea/fixarea unei notiuni sau tip de problema pentru examenele viitoare, testare periodica pentru evaluarea progresului si alte activitati conexe necesare. Asteptari: efort sistematic si seriozitate din partea elevului, participare activa la lectie si nu preaenta pasiva la ora pentru a i se face tema pe a doua zi, sinceritate in expunerea situatiei scolare si a golurilor ce trebuie acoperite prin meditatii, efort comun elev-profesor-parinte pentru progresul elevului.Meditatia la matematica este un efort comun, pornind de la orice situatie are elevul si consruind impreuna pas cu pas progresul. Orice elev este binevenit, indiferent de nivelul de cunostinte sau situatia scolara, absolventi de liceu cu esec la bacalaureat sunt deasemeni bineveniti.Pe parcursul lectiilor elevii sunt incurajati sa aiba incredere in fortele proprii, sa isi creasca stima de sine si sa aiba incredere in succesul lor scolar, profesional si personal. Lectiile sunt si un prilej de analiza si indrumare a elevului, cu deschidere catre dialog sincer si constuructiv, cu severitatea impusa de rigurozitatea disciplinei dar fara rigiditate.Inscrierile se fac pe baza primul venit-primul servit in limita celor 5 locuri disponibile.

 10. 50 lei / doua ore

  Gabriela M. - Asistent universitar

  2 ani experienta in meditatii / profesorat

  Ofer meditatii la Matematica pentru gimnaziu cls 5-8.Sunt meticuloasa, placuta, dar si exigenta pt a avea rezultate excelente.(note peste 8 la testari). Explic notiunile in functie de nivelul de intelegere al fiecarui elev.

 11. 50 lei / doua ore

  Bogdan P. - Profesor

  Mai mult de 10 ani experienta in meditatii / profesorat

  Profesor titular,gradul II, ofer meditatii la matematica pentru evaluare nationala,bacalaureat,recuperare materie,corigente.Asigur programa de examen,teste personalizate,culegeri,variante etc

 12. 35 lei / doua ore

  Cristina S. - Student

  2 ani experienta in meditatii / profesorat

  Ofer meditatii la matematica la clasele I-VIII, o sedinta dureaza 2 ore, cu un singur elev. Am o experienta de 2 ani in pregatirea elevilor, ajutandu-i sa-si imbunatateasca cunostiintele de matematica, indiferent de nivelul lor initial.

 13. 60 lei / doua ore

  Aida I. - Profesor

  5 ani experienta in meditatii / profesorat

  Cu o bogata experienta, absolventa a doua facultati, ofer meditatii matematica clasele 9 -12 pentru pregatire BACALAUREAT, CORIJENTE, RECUPERARE MATERIE, etc. Am foarte multa rabdare. Lucrez in Weekend si in Vacanta. Rog seriozitate. Zona Berceni. Pret 60lei/sedinta (2h ).

 14. 50 lei / doua ore

  Marinela S. - Inginer

  Mai mult de 10 ani experienta in meditatii / profesorat

  Ofer meditatii la matematica clasele 1-12 pentru aprofundarea materiei si pentru corijente, capacitate si bacalaureat si facultate. Am reputat succese cu elevii pregatiti acestia reusind inca din prima incercare.Prima sedinta de evaluare a cunostintelor si evaluare psihologica este gratuita. Sedintele sunt individuale . Sedintele se desfasoara zona Piata Sudului.Optional la cererea elevului mediatiile se pot desfasura si online.Pregatire intensiva admitere Politehnica,Ase.Meditatiile se pot desfasura si in limba engleza.

 15. 45 lei / doua ore

  Roxana U. - Student

  3 ani experienta in meditatii / profesorat

  Ofer ajutor la realizarea temelor pentru scolari clasele I-IV.

 16. 45 lei / doua ore

  Ana Maria C.

  2 ani experienta in meditatii / profesorat

  Absolventa a Facultatii de Informatica, masteranda a Facultatii de Matematica, ofer meditatii pentru elevi cls I-XII, pentru teste nationale, bacalaureat, imbunatatire note, recuperare materie orice nivel. Cer si ofer seriozitate.

 17. 45 lei / o ora si 30 de minute

  Cristina Ionela V. - Invatator

  3 ani experienta in meditatii / profesorat

  Aprofundarea notiunilor predate la scoala se face prin intermediul unor metode moderne de lucru si cu ajutorul unor materiale didactice inovative care faciliteaza intelegerea mai usoara a notiunilor. Matematica nu este o materie la care poti fi autodidact.Zona Gorjului

 18. 35 lei / doua ore

  Ovidiu H. - Student

  4 ani experienta in meditatii / profesorat

  Sunt student la Universitatea Politehnica, ofer meditatii la matematica(recuperarea materiei, pregatire pentru teste, teze, examene, bacalaureat). Am o experienta de 4 ani in care am pregatit elevi din clasele I-XII, iar rezultatele au fost foarte bune de fiecare data.

 19. 50 lei / doua ore

  Diaconu A. - Profesor

  5 ani experienta in meditatii / profesorat

  Absolvent al masterului de Algebra si Criptografie al Universitatii Bucuresti, cu experienta in lucrul cu copiii la centre private de meditatii, ofer ajutor elevilor de orice varsta garantand seriozitate, punctualitate si rezultate celor care isi doresc sa aprofundeze materia, sa promoveze examenele de bacalaureat sau evaluare nationala! O zi frumoasa tuturor!

 20. 50 lei / doua ore

  Rodica Z. - Contabil

  5 ani experienta in meditatii / profesorat

  Ofer meditatii/ajutor teme la Matematica - pt clasele I-VIII in vederea obtinerii rezultatelor foarte bune la evaluarile nationale. Matematica poate fi invatata cu placere, si nu din obligatie. Datoria noastra este , in primul rand , de a transmite copiilor dragostea pentru matematica. Sunt rabdatoare, intelegatoare, dar si exigenta pt a putea obtine de la copii rezultate foarte bune. Imi place sa lucrez cu copiii si sa explic notiunile in functie de nivelul lor de intelegere. Ofer meditatii inclusiv pe perioada vacantei.