Meditatii la matematica

Filtreaza anunturile
 1. Elena I. - Profesor

  Mai mult de 10 ani experienta in meditatii / profesorat

  Meditatii la matematica,gimnaziu .Individual.Am experienta in domeniu de peste 10 ani,placuta , dar exigenta si ambitioasa,autodidacta si cu personalitate de pedagog. .Explic notiunile in functie de nivelul de intelegere al fiecarui elev.Urmaresc recuperarea si aprofundarea materiei,verific temele si lamuresc lacunele existente dar si formarea unui sistem de gandire coerent si logic al elevului.Rezultate bune si foarte bune la testari.Matematica poate fi invatata si cu drag,intr o atmosfera interactiva..zona sector 2

  Mai multe informatii
 2. Ana-maria I.

  7 ani experienta in meditatii / profesorat

  Ofer meditatii matematica pentru:* Bacalaureat (M1 / M2 / M3) - 70 ron / sedinta 2 ore* Matematica aplicata in Economie - nivel Facultate / RESTANTEExperienta cu studenti de la R.E.I / Finante Banci / Economie Generala - 100 ron / 1h 30 min

  Mai multe informatii
 3. Mihai M. - Profesor liceu

  Mai mult de 10 ani experienta in meditatii / profesorat

  Profesor de matematica cu experienta, ofer pregatire suplimentara pt elevi cls. V-XII si studenti, la domiciliul elevului (orice zona, ma deplasez cu autoturismul personal). Asigur suport curs, recuperarea si fixarea materiei si garantez maxima seriozitate.

  Mai multe informatii
 4. Irina Pahontu - Student

  3 ani experienta in meditatii / profesorat

  **** Pentru moment caut doritori ce sunt interesati sa inceapa meditatiile din luna iulie 2015(perioada verii si continuare anul scolar urmator)*****Ofer meditatii matematica (M1, M2, M3) pentru capacitate sau bacalaureat. Consider ca sunt rabdatoare, am cunostinte solide de matematica nivel scoala generala / liceu, ofer explicatii foarte bune si garantez succesul elevului. Nota mea la bacalaureat la matematica (M1) este 10, cu posibilitatea de a vedea diploma de bacalaureat. Astept cu nerabdare o solicitare.

  Mai multe informatii
 5. Ana Bulea - Student

  2 ani experienta in meditatii / profesorat

  Rog seriozitate si dorinta de a invata!

  Mai multe informatii
 6. Herdea M.

  3 ani experienta in meditatii / profesorat

  Ofer meditatii la matematica pentru copiii din clasele I-XII; detin materiale de invatare proprii. Experienta in profesorat 3 ani.Nu exista copii care nu pot sau nu vor sa invete, ci exista profesori care nu au metoda si rabdarea necesara pentru a-i ajuta. Cu rabdare si perseverenta, se pot garanta progrese de la o sedinta la alta.

  Mai multe informatii
 7. Rares Cirligeanu - Student

  Un an experienta in meditatii / profesorat

  Ofer meditatii pe perioada verii, la domiciliu, in orice sector elevilor de gimnaziu si liceu (M1+M2, testari nationale, pregatire bacalaureat sesiunea de toamna, corijente etc). Am experienta de 1 an de zile si mereu urmaresc sa explic cat mai clar notiunile. Urmaresc programa scoalara. Sunt o fire rabdatoare, meticuloasa si cu experienta in a lucra cu persoanele. Ma adaptez repede si ma pliez pe caracterul si modul de invatare al fiecarui elev. Sunt disponibil pentru mai multe sedinte pe saptamana. Ofer posibilitatea prelungirii sedintelor atunci cand se solicita acest lucru

  Mai multe informatii
 8. Ioana Marussi - Student

  2 ani experienta in meditatii / profesorat

  Sunt studenta la Facultatea de Matematica si Informatica la Universitatea din Bucuresti, sectia Informatica. Imi place sa lucrez cu alte persoane si sunt o fire rabdatoare. Sunt dispusa sa fac meditatii cu elevii din scoala generala si Liceu(pentru M2 si M3). Am promovat examenul de bacalaureat cu 9.60 la Matrmatica, la profilul Matematica-Informatica.

  Mai multe informatii
 9. Monica A. - Student

  Mai putin de un an experienta in meditatii / profesorat

  Studenta la Calculatoare si Tehnologia Informatiei, ofer meditatii la matematica pentru clasele V-VIII, intr-un mediu placut si cu multa rabdare. Pentru elevii de clasa a VIII-a, pregatirea se poate axa in special pe recuperarea/recapitularea materiei pentru obtinerea unui calificativ cat mai mare la Evaluarea Nationala. Meditatiile se vor tine la domiciliul meu (zona Gradina Publica) sau la domiciliul elevului (daca este intr-o zona convenabila). Pretul este negociabil in cazul in care se doresc mai multe sedinte pe saptamana.Nu raspund la numere de telefon 'ascunse'.

  Mai multe informatii
 10. Iarina P. - Student

  4 ani experienta in meditatii / profesorat

  Studenta si membra in consiliul Facultatii de Matematica si Informatica, detin modul psihopedagogic si practica efectuata la Colegiul National de Informatica Tudor Vianu, ofer meditatii la matematica elevilor de clasele I-XII pentru recuperare materie, pregatire examene scolare, pregatire testare nationala si bacalaureat.

  Mai multe informatii
 11. Aura-alexandra Mihalache - Student

  3 ani experienta in meditatii / profesorat

  Absolventă de liceu, specializarea matematică-informatică, în prezent studentă la Universitatea de Științe Agricole și Medicină Veterinară, meditez la matematică elevi aflați în clasele generale sau la liceu. Garantez rezultate bune, ore interactive, metode ușoare de învățare!

  Mai multe informatii
 12. Mihai B. - Asistent universitar

  8 ani experienta in meditatii / profesorat

  Doctor in matematica, cu experienta, ofer meditatii pentru orice nivel (gimnaziu, liceu, admitere facultate, examene, performanta). Skype and tutoring in English also available.

  Mai multe informatii
 13. Delia C. - Profesor

  Mai mult de 10 ani experienta in meditatii / profesorat

  Profesoara de matematica, cu experienta de peste 10 ani la catedra, ofer pregatire suplimentara , atat pentru examenele de Evaluare Nationala, Bacalaureat ,admitere la Facultate , cat si pentru recuperarea si fixarea cunostintelor la nivelul claselor V-XII, cu multa rabdare si profesionalism . Daca este nevoie,asigur si suportul de curs.

  Mai multe informatii
 14. Alexandra A.

  6 ani experienta in meditatii / profesorat

  Ofer meditatii la matematica pentru micii nazdravani. Suport la teme, predare, evaluari, teste, munca independenta-> (exercitii pe care le va face singur) apoi....REZULTATE! ma puteti contacta la numarul de telefon afisat in anunt pentru mai multe detalii, va multumesc!

  Mai multe informatii
 15. Kokovics E. - Student

  Mai putin de un an experienta in meditatii / profesorat

  Sunt o persoana cu multa rabdare, intelegere si imi place foarte mult sa lucrez cu copiii fapt pentru care ma pregatesc sa devin profesor. Sunt constient ca fiecare are inclinatii diferite de aceea eu imi doresc sa le arat copiilor ca matematica poate fi placuta si usoara.Pret sedinta (2 ore) 40 lei.

  Mai multe informatii
 16. Violeta T. - Profesor gimnaziu

  10 ani experienta in meditatii / profesorat

  Licentiata, ofer Meditatii la MATEMATICA orice nivel: Testare Nationala, teze, examene, corigente, recuperarea materiei.Zona: Sector , Militari Tarif : 50 lei / 2 ore (prima sedinta este gratuita)

  Mai multe informatii
 17. Andreea N. - Student

  2 ani experienta in meditatii / profesorat

  Buna ziua tuturor! Actuala studenta la Universitatea Politehnica din Bucuresti - Facultatea de Automatica si Calculatoare,ofer meditatii la Matematica pentru clasele IX-XII(+pregatire pentru BAC)! Pentru cei interesati,care din pacate au picat bacul in sesiunea din vara,pana la sesiunea din toamna putem schimba situatia !

  Mai multe informatii
 18. Anca S. - Profesor

  Mai mult de 10 ani experienta in meditatii / profesorat

  Experienta peste 12 ani matematica cls IV-VIII (inclusiv pentru elevii scolilor sportive sau muzicale)pe intelesul tuturor elevilor,rezultate excelente.DISPONIBILITATE in a asigura recuperarea materiei incepand cu 22 iunie,in vederea sustinetii examenului de corijenta la matematica.Lucrez in vacanta si pentru aprofundarea materiei.Sedintele se desfasoara la domiciliul meditatorului, asigurand prezenta langa elev timp de 120min!.ROG SERIOZITATE!

  Mai multe informatii
 19. Sanziana I. - Student

  4 ani experienta in meditatii / profesorat

  t studenta la Facultatea de Matematica si Informatica la Universitatea din Bucuresti la sectia de informatica. Sunt o fire rabdatoare si imi place mult sa lucrez cu copii.Am fost olimpica la matematica in timpul liceului si al scolii generale. Ofer meditatii elevilor inca din timpul liceului. Am promovat examenul de Bacalaureat cu nota 9.95 la matematica.

  Mai multe informatii
 20. Cristina P.

  2 ani experienta in meditatii / profesorat

  Inginera cu experienta la after-school, la before-school si in particular meditez clasele 1-8, preferabil in sectorul 3 sau in zone apropiate. Ofer pregatire pentru concursuri. Pentru clasele 5-8 pretul este de 30 lei si pot oferi ajutor si la fizica,chimie.

  Mai multe informatii