Meditatii la matematica

Filtreaza anunturile
 1. 50 lei / o ora si 30 de minute

  Iuliana B. - Profesor

  Mai mult de 10 ani experienta in meditatii / profesorat

  PROFESOARA DE MATEMATICA,titulara in invatamant, cu master si definitivat in MATEMATICA ofer meditatii orice nivel, asigur fixarea eficienta a materiei, materiale didactice , testari periodice gratuite,lucrez pe modele de subiecte similare celor de la examenul de Bac si de Evaluare Nationala .zona Brancoveanu-Secuilor. Tariful este minim ,testarea initiala gratuita,am avut in fiecare an promovabilitate 100% la Bac si la Evaluarea Nationala .Mai multe informatii pe pagina web sau la telefon.

 2. 60 lei / doua ore

  Elena I. - Profesor

  Mai mult de 10 ani experienta in meditatii / profesorat

  .De la recuperarea si aprofundarea materiei,pt cls 5-8,inclusiv EVALUARE NATIONALA verific temele si lamuresc lacunele existente dar si formarea unui sistem de gandire coerent si logic al elevulu.Explic INDIVIDUAL si concis notiunile in functie de nivelul de intelegere al fiecarui elev.Am experienta in domeniu de peste 10 ani,placuta , dar exigenta , ambitioasa si cu personalitate de pedagog.Rezultate bune si foarte bune la testari.Am si cunostinte de psihologie,fiind familiarizata cu problemele specifice varstei.Matematica poate fi invatata si cu drag!.zona Vatra Luminoasa.

 3. 60 lei / doua ore

  Tugui M. - Profesor liceu

  Mai mult de 10 ani experienta in meditatii / profesorat

  Ofer meditatii matematica orice nivel

 4. 80 lei / doua ore

  Carmen I. - Profesor liceu

  Mai mult de 10 ani experienta in meditatii / profesorat

  La orice nivel, de la neintelegerea unor elemente fundamentale la pregatirea pentru olimpiade, asigur asimilarea si intelegerea tuturor notiunilor, ofer pregatire pentru EVALUARE NATIONALA (anul acesta media elevilor mei a fost 9.10), promovabilitate BAC 100% (anul acesta media a fost 8.60), ADMITERE facultate, rezultate bune la OLIMPIADE. (Pentru olimpiade pregatirea incepe in vacanta de vara.) Sunt un matematician pasionat, olimpica nationala, si un pedagog foarte bun, veti vedea din prima sedinta vor fi rezultate mari! Intalnirile vor fi in zona Mall Vitan (strada Foisorului, tramvai 1, autobuz 123, metrou Mihai Bravu sau metrou Timpuri Noi). Sunati sau dati sms si va sun repede inapoi.

 5. 60 lei / doua ore

  Silviu S. - Profesor

  Mai mult de 10 ani experienta in meditatii / profesorat

  Profesor cu peste 15 ani de experienţă în predarea matematicii ofer lecţii private pentru clasele V-VIII. Metode eficiente si rezultate confirmate în timp.

 6. 70 lei / doua ore

  Ana M. - Asistent universitar

  7 ani experienta in meditatii / profesorat

  Ofer meditatii matematica pentru:* Bacalaureat (M1 / M2 / M3) -70 ron 2 ore * Matematica aplicata in Economie - nivel Facultate / RESTANTEExperienta cu studenti de la R.E.I / Finante Banci / Economie Generala - 100 ron / 1h 30 min

 7. 50 lei / doua ore

  Adrian P. - Inginer

  Mai mult de 10 ani experienta in meditatii / profesorat

  Invata usor si cu placere matematica! Predau matematica doar in lectii individuale pentru elevi de gimnaziu sau liceu. Cu multa rabdare si metode pliate pe stilul fiecaruia am reusit sa obtin rezultate foarte bune. Astfel, rata de promovabilitate a fost maxima. Pot oferi referinte la cerere.Pret sedinta 2 ore: 50 ron la domiciliul meu, in cartier Militari Residence sau 60-70 ron la domiciliul elevului (functie de zona)

 8. 60 lei / doua ore

  Victor T. - Profesor universitar

  Mai mult de 10 ani experienta in meditatii / profesorat

  Lector univ. dr. Ing. , licentiat al Facultatii de matematica si informatica si al Academiei tehnice militare din Bucuresti, doctor in știinte exacte, ofer meditații la matematică pentru orice nivel (lucrări de control, teze, corigente, bacalaureat, olimpiade, admitere facultate, examene, restante, etc), cu posibilitate de predare și in limba engleza!Elevul/ studentul va putea sa asimileze cu usurinta materia din urma care nu a fost inteleasa, va fi mai sigur pe el, iar rezultatele se vor simti si vedea de la primele sedinte.Accept si deplasarea la domiciliul elevului/ studentului.Mă adresez persoanelor respectuoase, serioase și cu motivația de a învăța. Informații suplimentare, referințe, programări si alte detalii se vor discuta la telefon si eventual la o intalnire cu solicitantii.Meditațiile se desfășoară doar INDIVIDUAL. Garantez rezultate!

 9. 50 lei / doua ore

  Valentin Dobre - Profesor

  Mai mult de 10 ani experienta in meditatii / profesorat

  - Sunt inginer licentiat al Facultatii de Automatica si Calculatoare UPB, cu specializarile Informatica Aplicata ,Ingineria Sistemelor si Modulul Pedagogic- Ofer pregatire la Matematica clasele 4-12 pentru lucrari de control, teze, corigente, Evaluare Nationala, Bacalaureat, admitere facultate, olimpiade, etc.- Elevul va putea sa asimileze materia curenta si pe cea noua, va fi mai sigur pe el, iar rezultatele se vor simti de la primele sedinte. La nevoie se va recupera rapid si materia din urma care nu a fost inteleasa. Pe termen mediu si lung cele invatate vor ramane in memoria de lunga durata si elevul va fi capabil sa obtina la testari rezultatul asteptat sau peste asteptari.- Tin sedinte de 2 ore, doar in zile lucratoare, preferabil la domiciliul elevului. In unele cazuri se poate si la domiciliul meu sau intr-un loc neutru.- Ma adresez persoanelor respectuoase, serioase si cu motivatia de a invata.-Informatii suplimentare, referinte, programari si alte detalii se vor discuta la telefon si eventual la o intalnire cu solicitantii.Intervale disponibile ramase incepand cu 05.10.2015:Luni -Marti 12:30-14:00Miercuri -Joi -Vineri -

 10. 70 lei / doua ore

  Luisa I. - Profesor

  Mai mult de 10 ani experienta in meditatii / profesorat

  Profesor cu experienta, grd I, vechime 28 de ani la catedra, ofer meditatii cls I-VIII, sector 5, zona Eroii Revolutiei, asigur rezultate deosebite.(prefer sms si va contactez eu).

 11. 45 lei / doua ore

  Eugen B. - Inginer

  2 ani experienta in meditatii / profesorat

  Inginer calculatoare dau meditatii la matematica si alte stiinte exacte adaptate la nivelul elevului.

 12. 50 lei / doua ore

  Dragos P.

  6 ani experienta in meditatii / profesorat

  -Ofer meditatii la Matematica si Fizica clasele 5-12-Doctorand al Facultatii de Fizica (lucrez in cercetare).-Premii la olimpiadele nationale de fizica si -matematica in timpul liceului.-Experienta de 6 ani in meditatii cu rezultate bune inclusiv la examenele de Evaluare Nationala si Bacalaureat-Modul Psihopedagogic

 13. 50 lei / doua ore

  Ana G.

  10 ani experienta in meditatii / profesorat

  Meditatii matematica pentru clasele I-VIII - IX inclusiv pregatire pentru Evaluare Nationala clasa a VIII, la biroul meu din zona hipermarketului Auchan Titan sector 3 pret 50 lei/sedinta 2 ore. Elevul va invata metodele de rezolvare, se vor depista eventualele greseli si se va aplica metode de eliminare a lor. La fiecare sedinta se va trimite un raport de meditatii catre parintii elevului. Elevul va primi pe parcurs testari cu un grad de dificultate mediu si inalt.

 14. Fara fotografie
  Pret nespecificat

  Marius I. - Profesor

  Mai mult de 10 ani experienta in meditatii / profesorat

  Profesor matematica cu experienta de peste 15 ani, ofer meditatii (orice nivel) pentru recuperarea si aprofundarea materiei, pregatire pentru examenele de Evaluare Nationala, Bacalaureat, Admitere Facultate. Rezultate remarcabile! Promovabilitate Examene 100% !

 15. Fara fotografie
  60 lei / doua ore

  Georgiana E. - Profesor

  Mai mult de 10 ani experienta in meditatii / profesorat

  Profesoara de matematica cu experienta, ofer pregatire la aceasta materie elevilor din clasele IV-XII pentru examene, recuperari, imbunatatirea situatiei scolare sau aprofundari, la domiciliul solicitantului. Asigur material didactic (modele de teste, fise de lucru,dosar complet cu variante oficiale, neoficiale si simulari ale ultimilor ani pentru examene) si garantez aptitudini pedagogice si seriozitate.

 16. Fara fotografie
  60 lei / doua ore

  Doina P. - Profesor

  Mai mult de 10 ani experienta in meditatii / profesorat

  Inscrieri meditatii individuale pentru disciplina matematica pentru anul scolar 2015-2016, 5 locuri disponibile. meditatiile se realizeaza doar individual, la domiciliul elevului sau al profesorului. Activitatea cu elevul porneste de la o evaluare complexa a stadiului de pregatire al acestuia, intentia de studii, nevoile exprimate de elev si de catre parinte. Se realizeaza un plan individual de lucru care presupune sprijin pentru realizarea temelor, fixarea notiunilor predate la scoala si invatarea/fixarea unei notiuni sau tip de problema pentru examenele viitoare, testare periodica pentru evaluarea progresului si alte activitati conexe necesare. Asteptari: efort sistematic si seriozitate din partea elevului, participare activa la lectie si nu preaenta pasiva la ora pentru a i se face tema pe a doua zi, sinceritate in expunerea situatiei scolare si a golurilor ce trebuie acoperite prin meditatii, efort comun elev-profesor-parinte pentru progresul elevului.Meditatia la matematica este un efort comun, pornind de la orice situatie are elevul si consruind impreuna pas cu pas progresul. Orice elev este binevenit, indiferent de nivelul de cunostinte sau situatia scolara, absolventi de liceu cu esec la bacalaureat sunt deasemeni bineveniti.Pe parcursul lectiilor elevii sunt incurajati sa aiba incredere in fortele proprii, sa isi creasca stima de sine si sa aiba incredere in succesul lor scolar, profesional si personal. Lectiile sunt si un prilej de analiza si indrumare a elevului, cu deschidere catre dialog sincer si constuructiv, cu severitatea impusa de rigurozitatea disciplinei dar fara rigiditate.Inscrierile se fac pe baza primul venit-primul servit in limita celor 5 locuri disponibile.

 17. Fara fotografie
  50 lei / doua ore

  Iuliana B. - Profesor

  Mai mult de 10 ani experienta in meditatii / profesorat

  Profesoara ofer meditatii matematica cl.5-8, pregatire examen evaluare nationala, la domiciliul meu sau al elevului. 13 Septembrie, Ghencea, adiacent.

 18. 50 lei / doua ore

  Elena B. - Profesor

  6 ani experienta in meditatii / profesorat

  Cu o experienta de peste 5 ani in domeniu, pot ajuta cu succes elevii sa isi imbunatateasca semnificativ nivelul la matematica, precum si ajutor pentru a intelege cu usurinta subiectele date la diverse examene si concursuri. Sunt o persoana care ii place ceea ce face si cea mai mare multumire pentru mine este sa vad rezultatele obtinute.

 19. 30 lei / doua ore

  Maria C. - Student

  2 ani experienta in meditatii / profesorat

  Studenta in anul 3 la Facultatea de Matematica(UAIC Iasi), ofer meditatii la matematica.Ofer si cer seriozitate.

 20. 40 lei / doua ore

  Daniela G. - Student

  2 ani experienta in meditatii / profesorat

  Ofer meditatii in vederea admiterii la liceu.