Meditatii la matematica

Filtreaza anunturile
 1. 60 lei / doua ore

  Irina N. - Profesor universitar

  Mai mult de 10 ani experienta in meditatii / profesorat

  Meditez matematica clasele 7 - 12 la domiciliul meu (Parc Drumul Taberei) pentru testare nationala, bacalaureat, admitere facultate. Seriozitate si profesionalism, orientare spre elev.

 2. 50 lei / doua ore

  Elena I. - Profesor

  Mai mult de 10 ani experienta in meditatii / profesorat

  De la recuperarea si aprofundarea INDIVIDUALA a materiei,pt cls 5-8 ,inclusiv EVALUARE NATIONALA verific temele si lamuresc lacunele existente dar si formarea unui sistem de gandire coerent si logic al elevulu.Explic individual ( unui singur elev/sedinta ) clar ,calm si concis notiunile in functie de nivelul de intelegere al fiecarui elev.Indragita de elevi,am experienta in domeniu de peste 10 ani,sunt exigenta si ambitioasa.Rezultate bune si foarte bune la testari.Am si cunostinte de psihologie,fiind familiarizata cu problemele specifice varstei.Matematica poate fi invatata si cu drag!.zona Vatra Luminoasa.

 3. 50 lei / o ora si 30 de minute

  Iuliana B. - Profesor

  Mai mult de 10 ani experienta in meditatii / profesorat

  PROFESOARA DE MATEMATICA,titulara in invatamant, cu master si definitivat in MATEMATICA ofer meditatii orice nivel, asigur fixarea eficienta a materiei, materiale didactice , testari periodice gratuite,lucrez pe modele de subiecte similare celor de la examenul de Bac si de Evaluare Nationala .zona Brancoveanu-Secuilor. Tariful este minim ,testarea initiala gratuita,am avut in fiecare an promovabilitate 100% la Bac si la Evaluarea Nationala .Mai multe informatii pe pagina web sau la telefon.

 4. 80 lei / doua ore

  Carmen I. - Profesor liceu

  Mai mult de 10 ani experienta in meditatii / profesorat

  La orice nivel, de la neintelegerea unor elemente fundamentale la pregatirea pentru olimpiade, asigur asimilarea si intelegerea tuturor notiunilor, ofer pregatire pentru EVALUARE NATIONALA, promovabilitate BAC 100%, OLIMPIADE (anul acesta media elevilor mei la evaluare a fost 9.10 iar la bac 8.6), ADMITERE facultate, rezultate bune la OLIMPIADE. Sunt un matematician pasionat, olimpica nationala, si un pedagog foarte bun, veti vedea din prima sedinta vor fi rezultate mari! Intalnirile vor fi in zona Mall Vitan (strada Foisorului, tramvai 1, autobuz 123, metrou Mihai Bravu sau metrou Timpuri Noi). Sunati sau dati sms (mai ales daca nu pot raspunde) si va sun repede inapoi.

 5. 70 lei / doua ore

  Luisa I. - Profesor

  Mai mult de 10 ani experienta in meditatii / profesorat

  Profesor cu experienta, grd I, vechime 28 de ani la catedra, ofer meditatii cls I-VIII, sector 5, zona Eroii Revolutiei, asigur rezultate deosebite.(prefer sms si va contactez eu).

 6. 80 lei / doua ore

  Fractalia P. - Profesor liceu

  Mai mult de 10 ani experienta in meditatii / profesorat

  "Viitorul este un copil in doua suflete, al parintelui si al educatorului!”Profesoara gradul 1, cu experienta de peste 25 ani, pregatire interdisciplinara matematica, fizica, ofer meditatii la domiciliul meu, situat in apropiere de Piata Domenii, in special pentru elevii claselor 6-12, asigurand pregatire pentru examenul de Capacitate, Bacalaureat, admitere in invamantul superior, dar si studentilor care au nevoie sa-si insuseasca si sa aprofundeze cursurile de matematica sau fizica. Profesorul, elevul si parintele, formeaza o echipa care asigura succesul dorit, indiferent de nivelul de la care se pleaca. Se lucreaza individual sau in echipa de 2-3 copii, cu conditia sa plece de la un nivel asemanator si sa comunice constructiv. Nu se pretinde nimic din ceea ce nu a fost explicat, iar explicatia este repetata, sub diverse forme, pana cand este inteleasa. Materia este sistematizata si parcursa ritmic. Aplicand personalizat cele mai potrivite metode pentru fiecare, se construieste o relatie elev-profesor, de respect reciproc si apreciere. Parintii primesc consiliere in legatura cu alegerea profilului potrivit in functie de aptitudinile si dorintele copilului, ajutand la gestionarea optima a oportunitatilor care exista. Prima sedinta, de evaluare si cunoastere reciproca, este GRATUITA!

 7. 65 lei / o ora si 30 de minute

  Mihaela B.

  7 ani experienta in meditatii / profesorat

  Absolventa a Facultatii de Matematica si Informatica din cadrul Universitatii Bucuresti, ofer meditatii la matematica elevilor din clasele V-XII (examene, teste nationale, recuperare de materie, corigente) la domiciliul meu (Strada Borsa- la 2 min de Scoala Generala nr 12). Mentionez ca am urmat cursurile de didactica pedagogica.

 8. Fara fotografie
  Pret nespecificat

  Mihai M. - Profesor liceu

  Mai mult de 10 ani experienta in meditatii / profesorat

  Profesor de matematica cu experienta, ofer pregatire suplimentara pt elevi cls. V-XII si studenti, la domiciliul elevului (orice zona, ma deplasez cu autoturismul personal). Asigur suport curs, recuperarea si fixarea materiei si garantez maxima seriozitate.

 9. Fara fotografie
  50 lei / doua ore si 30 de minute

  Mihai A. - Profesor gimnaziu

  Mai mult de 10 ani experienta in meditatii / profesorat

  Profesor matematica tanar cu experienta, psihopedagog, prieten cu elevii cu care lucrez, ofer meditatii, explicatii si rezolvari inteligente si eficiente la matematica pentru clasele V - XII (teste nationale, teze, teme, bac, mentinere materie, recuperari, aprofundari, olimpiade, etc.); inaintea tezelor sau examenelor -> o sedinta in plus, gratuita;

 10. 55 lei / doua ore

  Marinela S. - Inginer

  Mai mult de 10 ani experienta in meditatii / profesorat

  Ofer meditatii la matematica clasele 1-12 pentru aprofundarea materiei si pentru corijente, capacitate si bacalaureat si facultate. Am reputat succese cu elevii pregatiti acestia reusind inca din prima incercare.Prima sedinta de evaluare a cunostintelor si evaluare psihologica este gratuita. Sedintele sunt individuale . Sedintele se desfasoara zona Piata Sudului.Optional la cererea elevului mediatiile se pot desfasura si online.Pregatire intensiva admitere Politehnica,Ase.Meditatiile se pot desfasura si in limba engleza.

 11. 40 lei / doua ore

  Bianca Maria Pîrgaru - Student

  2 ani experienta in meditatii / profesorat

  Meditatii matematică clasele IX-XII

 12. 30 lei / doua ore

  Adrian Danilov - Student

  Un an experienta in meditatii / profesorat

  Ofer meditatii pentru elevii din orice clasa de la gradinita pana la liceu plus pregatire pentru examenul national si pentru elevii de liceu plus pregatire pentru bac. Sedinta dureaza 2 ore. Ofer meditatii la matematica, fizica si chimie. Ma deplasez la domiciliul clientului in Cluj-Napoca. Astept sa fiu contactat la numarul de telefon ca sa discuta la telefon detaliile.

 13. 40 lei / doua ore

  Madalina Dumitru - Student

  3 ani experienta in meditatii / profesorat

  Studentă in an terminal la Matematică-Informatica, ofer meditații avantajos la matematică orice nivel. Subliniez faptul că îmi plac copiii si lucrez cu rabdare.

 14. 40 lei / doua ore

  Flavian B. - Student

  2 ani experienta in meditatii / profesorat

  pregatire pt bac+ofer meditatii la Matematica ( pt studenti analiza msp eds algebra)

 15. 50 lei / doua ore

  Centrul Newton - Profesor

  Mai mult de 10 ani experienta in meditatii / profesorat

  Centrul de meditatii "Isaac Newton", situat in zona Piata Natiunilor Unite, va ofera meditatii la Matematica pentru aprofundarea materiei,pentru Teste Nationale,Bacalaureat si admitere Facultate.

 16. 50 lei / doua ore

  Cristian Cringu - Inginer

  Mai mult de 10 ani experienta in meditatii / profesorat

  Meditez matematica pentru gimnaziu, liceu si orice fel de examen: evaluare nationala sau bacalaureat.Orele se desfasoara cu un singur elev la domiciliul meu sau al acestuia, dupa dorinta.

 17. 40 lei / doua ore

  Claudiu Dragotă - Student

  Un an experienta in meditatii / profesorat

  Student al Facultatatii de Electronica, Telecomunicatii si Tehnologia Informatiei, in cadrul Universitatii Politehnica Bucuresti. Am urmat profilul "matematica-informatica, intensiv informatica" si am dobandit in acest fel abilitati in domeniul matematicii. Detin, cu siguranta, rabdarea si calmul necesare pentru a le dezvalui viitorilor elevi cunostintele mele.

 18. 40 lei / doua ore

  Roxana Mariana I. - Student

  2 ani experienta in meditatii / profesorat

  Studenta a Facultatii de Electronica, Telecomunicatii si Tehnologia Informatiei-Universitatea Politehnica Bucuresti, consider ca, pana in momentul de fata, am dobandit cunostintele necesare de matematica (M1, M2, M3) pentru a pregati copii intre clasele I-XII.

 19. 30 lei / doua ore

  Roberta R. - Student

  Un an experienta in meditatii / profesorat

  Sunt studenta a facultatii de Matematica, Universitatea „Al. I. Cuza” anul 2,ofer meditatii la matematica la domiciliul elevilor sau propriu (Fundatie) pentru imbunatatirea situatiei scolare, aprofundarea cunostiintelor si pregatirea tezelor.

 20. 35 lei / doua ore

  Cristina S. - Student

  2 ani experienta in meditatii / profesorat

  Ofer meditatii la matematica la clasele I-VIII, o sedinta dureaza 2 ore, cu un singur elev. Am o experienta de 2 ani in pregatirea elevilor, ajutandu-i sa-si imbunatateasca cunostiintele de matematica, indiferent de nivelul lor initial.