Meditatii la matematica

Filtreaza anunturile
 1. 50 lei / doua ore

  Albu A.

  Mai mult de 10 ani experienta in meditatii / profesorat

  MEDITATII MATEMATICA Profesoara, ofer meditatii la matematica: testare nationala, teze, examene, corigente.GARANTEZ REZULTATE!(chiar de la corigenta la peste nota 8)Lucrez individual cu fiecare. Peste 10 ani experienta cu elevi.Pret: 50 ron / 2hORICE SECTOR (domiciliul meu: sector 6 / al elevului: orice sector)

 2. 60 lei / doua ore

  Carmen I. - Profesor liceu

  Mai mult de 10 ani experienta in meditatii / profesorat

  La orice nivel, de la neintelegerea unor elemente fundamentale la pregatirea pentru olimpiade, asigur asimilarea si intelegerea tuturor notiunilor, ofer pregatire pentru EVALUARE NATIONALA (anul acesta media elevilor mei a fost 9.10), promovabilitate BAC 100% (anul acesta media a fost 8.60), ADMITERE facultate, rezultate bune la OLIMPIADE. (Pentru olimpiade pregatirea incepe in vacanta de vara.) Sunt un matematician pasionat, olimpica nationala, si un pedagog foarte bun, veti vedea din prima sedinta vor fi rezultate mari! Intalnirile vor fi in zona Mall Vitan (strada Foisorului, tramvai 1, autobuz 123, metrou Mihai Bravu sau metrou Timpuri Noi). Sunati sau dati sms si va sun repede inapoi.

 3. 50 lei / doua ore

  Dan Cristian Petre - Inginer

  Mai mult de 10 ani experienta in meditatii / profesorat

  Meditatii matematica V-XII, recuperarea materiei, insusirea cunostintelorde baza, pregatire pt teze, testari, examene.50 lei/2h individual clasele V-XI(70lei grup 2 elevi) ..70lei/3h clasa XII(100 lei grup 2 elevi).bonus :1 testare cu grupul la 2 saptamani pentru elevii clasele a VIII-a si a XII-a(am un grup pe fb cu elevii cu care am facut meditatii unde elevii si parintii pot cere relatii asupra modalitatii de predare,a implicarii mele si a rezultatelor obtinute de acestia)

 4. 60 lei / doua ore

  Ana M. - Asistent universitar

  7 ani experienta in meditatii / profesorat

  Ofer meditatii matematica pentru:* Bacalaureat (M1 / M2 / M3) - 70 ron 2 ore* Matematica aplicata in Economie - nivel Facultate / RESTANTEExperienta cu studenti de la R.E.I / Finante Banci / Economie Generala - 100 ron / 1h 30 min

 5. 50 lei / doua ore

  Elena I. - Profesor

  Mai mult de 10 ani experienta in meditatii / profesorat

  Meditatii la matematica,gimnaziu .Individual.Am experienta in domeniu de peste 10 ani,placuta , dar exigenta si ambitioasa,autodidacta si cu personalitate de pedagog. .Explic clar ,calm si concis notiunile in functie de nivelul de intelegere al fiecarui elev.Urmaresc recuperarea si aprofundarea materiei,verific temele si lamuresc lacunele existente dar si formarea unui sistem de gandire coerent si logic al elevului.Rezultate bune si foarte bune la testari.Am si cunostinte de psihologie,fiind familiarizata cu problemele specifice varstei.Matematica poate fi invatata si cu drag,intr o atmosfera interactiva..zona Pta Muncii.

 6. 50 lei / doua ore

  Marina A. - Profesor

  6 ani experienta in meditatii / profesorat

  Profesor de Matematică, ofer meditații la matematică pentru examenul de Bacalaureat, Evaluare Națională sau orice alt nivel. Garantez seriozitate, calm și abordare particularizată capacității de înțelegere și asimilare a fiecarui elev. Mă deplasez la domiciliul elevului.

 7. 35 lei / o ora

  Dan Bejan - Profesor

  Mai mult de 10 ani experienta in meditatii / profesorat

  Centrul de Limbi Straine ofera cursuri/meditatii pentru orice nivel.

 8. 65 lei / doua ore

  Raluca N. - Centru de meditatii

  Mai mult de 10 ani experienta in meditatii / profesorat

  Cei mai buni profesori de matematica din bucuresti (profesori universitari si de la licee de prestigiu), experienta de peste 15 de ani, rezultate garantate, promovabilitate bac 100%. Evaluare nationala, bacalaureat, facultate, examene diverse, recuperarea materiei - orice nivel. Suna astazi si primesti testarea initiala gratuit!

 9. 50 lei / doua ore

  Luisa I. - Profesor

  Mai mult de 10 ani experienta in meditatii / profesorat

  Profesor cu experienta, grd I, vechime 27 de ani la catedra, ofer meditatii cls I-VIII, in weekend, sector 5, zona Eroii Revolutiei, asigur rezultate deosebite.

 10. 50 lei / doua ore

  Raluca Ioana Netu - Student

  4 ani experienta in meditatii / profesorat

  Sunt studenta la Automatica si Calculatoare, UPB, ofer meditatii la matematica (recuperarea materiei, pregatire pentru Evaluarea Nationala si Bacalaureat) elevilor de clasele 1-12 inclusiv in vacante. Am rabdare si abilitati pedagogice foarte bune. Ma deplasez la domiciliu. Cer si ofer seriozitate.Mentionez ca am modulul pedagogic si experienta in domeniu, iar media mea la bacalaureat a fost 9.50 ( in liceu am avut rezultate semnificative la olimpiade si concursuri.)

 11. 45 lei / doua ore

  Eugen B. - Inginer

  2 ani experienta in meditatii / profesorat

  Inginer calculatoare dau meditatii la matematica si alte stiinte exacte adaptate la nivelul elevului.

 12. Fara fotografie
  Pret nespecificat

  Mihai M. - Profesor liceu

  Mai mult de 10 ani experienta in meditatii / profesorat

  Profesor de matematica cu experienta, ofer pregatire suplimentara pt elevi cls. V-XII si studenti, la domiciliul elevului (orice zona, ma deplasez cu autoturismul personal). Asigur suport curs, recuperarea si fixarea materiei si garantez maxima seriozitate.

 13. 40 lei / doua ore

  Adrian H. - Profesor

  Mai mult de 10 ani experienta in meditatii / profesorat

  Mai mult de 10 ani experienta in meditatii / profesorat. Pregatesc elevi clasele V-VIII la Algebra si Geometrie, elevi IX-XII Algebra + Analiza Matematica pentru Bacalaureat si studenti anul 1 la Algebra, Geometrie Analitica si Analiza Matematica. Ma adresez tinerilor care doresc sa invete, dar au intampinat dificultati la unele notiuni si probleme. Sedinta este individuala. Studii: Facultate + Masterat in Matematica

 14. 40 lei / doua ore

  Lavinia C. - Inginer

  4 ani experienta in meditatii / profesorat

  Ofer meditatii atat in pregatirea pentru EVALUAREA NATIONALA si BACALAUREAT,cat si pentru corigente,teme sau alte dificultati in intelegerea materiei.Am absolvit modulul phihopedagogic.Detin materiale didactice.Am experienta in meditarea elevilor claselor V-XII.Promovabilitate ridicata.

 15. 30 lei / doua ore

  Mirel Marius Neagu - Student

  3 ani experienta in meditatii / profesorat

  Student, ofer meditatii la matematica pentru intelegerea materiei de la clasa, cat si pentru pregatirea examenului de bacalaureat.

 16. 40 lei / doua ore

  Mirela P. - Invatator

  2 ani experienta in meditatii / profesorat

  Profesor pentru invatamantul primar, titular, ofer pregatire suplimentara elevilor din ciclul primar la domiciliul acestora, la orice materie. Rog seriozitate!

 17. 35 lei / doua ore

  Tugurlan F. - Student

  3 ani experienta in meditatii / profesorat

  Am terminat Liceul teoretic "I. C. Vissarion"Titu, profilul real(mate info intensiv) , actualmente student la Facultatea de Automatica si Calculatoare, anul III. Ofer pregatire la matematica pentru clasele IX XII inclusiv Bacalaureat.

 18. 40 lei / doua ore

  Ana Maria C.

  2 ani experienta in meditatii / profesorat

  Absolventa a Facultatii de Informatica, masteranda a Facultatii de Matematica, ofer meditatii pentru elevi cls I-XII pentru teste nationale, bacalaureat, imbunatatire note, recuperare materie orice nivel. Disponibila pe perioada vacantei. Cer si ofer seriozitate.

 19. 40 lei / doua ore

  Eduard M. - Student

  2 ani experienta in meditatii / profesorat

  Ofer meditatii la Matematica pentru clasa a XII a (+pregatire pentru BAC)! Am terminat liceul teoretic I. C. VISARION, profilul real (matematica informatica intensiv). Actual student la Universitatea Politehnica din Bucuresti , Facultatea de Automatica si Calculatoare, anul 3.

 20. 40 lei / doua ore

  Alina T. - Invatator

  2 ani experienta in meditatii / profesorat

  Profesor invatamant primar, titular, grad didactic definitiv, ofer meditatii pentru elevii claselor pregatitoare - a IV-a si sprijin in realizarea temelor.