Meditatii la matematica

Filtreaza anunturile
 1. 70 lei / doua ore

  Theodor Munteanu

  4 ani experienta in meditatii / profesorat

  Masterand anul 2 Facultatea de Matematici Aplicate Finante Banci, Universitatea Bucuresti ofer pregatire pentru examenul de licenta la matematica, sau examene de sesiune la urmatoarele:1)Algebra liniara2)Analiza reala/complexa3)Teoria Masurii, Probabilitati,Statistica, Ecuatii Diferentiale.4)Calcul stocastic si procese stocastice, optimizari , cercetari operationale. Anunt valabil si pentru studenti de la FABBV,,REI,Cibernetica, Stiinte APlicate(Poli),Automatica si Calculatoare si in general oricine are nevoie de pregatire de la aceste 2 universitati.Facultatea e absolvita cu 9.43 si am numeroase participari la concursuri de matematica internationale. De asemenea am 6 ani experienta in pregatirea elevilor si 2 ani in pregatirea studentilor ciclul licenta(Finante-Banci, Matematica).Rog seriozitate!

 2. 80 lei / doua ore

  Nelu I.

  Mai mult de 10 ani experienta in meditatii / profesorat

  Ofer meditatii matematica la domiciliul elevului in orice sector din Bucuresti. Garantez calitatea pregatirii dupa o experienta de peste 25 ani in domeniu. Pregatesc elevi pentru recuperarea materiei, teze si alte examene, orice clasa de liceu. Pregatesc elevii la toata materia din liceu pentru promovarea bacalaureatului si pentru admiterea la facultate. La cerere se poate face pregatire si la fizica, clasele 9-12 si la matematica an I si II facultate(Analiza Matematica, Matematici Speciale ,etc

 3. 50 lei / doua ore

  Robert Georgescu - Asistent universitar

  Mai mult de 10 ani experienta in meditatii / profesorat

  Profesor cu experienta ofer meditatii matematica orice nivel, clasele I-XII, Evaluare Nationala, Bacalaureat, Admitere Facultate.

 4. 60 lei / doua ore

  Irina N. - Profesor universitar

  Mai mult de 10 ani experienta in meditatii / profesorat

  Meditez matematica clasele 7 - 12 la domiciliul meu (Parc Drumul Taberei) pentru testare nationala, bacalaureat, admitere facultate. Seriozitate si profesionalism, orientare spre elev.

 5. 60 lei / doua ore

  Elena I.

  Mai mult de 10 ani experienta in meditatii / profesorat

  Matematica poate fi invatata si cu drag!Asigur recuperarea si aprofundarea INDIVIDUALA a materiei,pt cls 5-8,inclusiv EVALUARE NATIONALA verific temele si lamuresc lacunele existente dar si formarea unui sistem de gandire coerent si logic al elevulu.Explic INDIVIDUAL ( unui singur elev/sedinta ) clar ,calm si concis notiunile in functie de nivelul de intelegere al fiecarui elev.Indragita de elevi,am experienta in domeniu de peste 10 ani,sunt exigenta si ambitioasa.Rezultate bune si foarte bune la testari.Am si cunostinte de psihologie,fiind familiarizata cu problemele specifice varstei..zona Vatra Luminoasa.

 6. 45 lei / doua ore

  Isabela Ionescu - Inginer

  2 ani experienta in meditatii / profesorat

  Ofer meditatii pentru bacalaureatul la matematica M2,M3 in zona MILITARI ( la domiciliul elevului sau la domicilul personal) si zona APARATORII PATRIEI ( la domiciliul elevului). Am rabdare cu elevii si explic notiunile de cate ori este nevoie. Nu ma deranjeaza sa incep de jos cu materia atata timp cat elevul se straduieste sa invete si isi face temele.Am avut rezultate bune cu toti elevi din trecut.

 7. 50 lei / doua ore

  Roxana Iancu - Inginer

  5 ani experienta in meditatii / profesorat

  Ofer meditatii la disciplina matematica clasele V-VIII la domiciliu in zona Auchan Vitan dar si in zona Obor. Sunt o persoana usor adaptabila indiferent de nivelul de pregatire al elevului, rabdatoare, inclinata spre rezultate si ferm convinsa ca orice copil poate invata matematica.Prima sedinta gratuita.Ca si meditator in ultimii 5 ani am reusit cu brio sa promovez impreuna cu elevii mei examenul de capacitate dar mai mult decat atat am reusit sa ii fac pe acestia sa inteleaga ca invatarea matematicii nu este necesara doar pentru absolvirea examenului de capacitate ci si pentru alegerea unei viitoare cariere de succes.

 8. 35 lei / doua ore

  Victoria F. - Student

  Mai putin de un an experienta in meditatii / profesorat

  Ofer meditatii la matematica pentru clasele I-VIII in vederea obtinerii rezultatelor foarte bune la scoala. Matematica poate fi invatata cu placere, nu din obligatie. Am avut placerea de a lua si eu meditatii in timp cu mai multi profesori de la care am luat ce e mai bun. Sunt intelegatoare, rabdatoare, si dornica de a ajuta copiii sa inteleaga si sa le placa aceasta materie. Imi place sa lucrez cu copiii si sa stau sa le explic fiecare notiune neinteleasa. Doresc seriozitate si ofer seriozitate :)

 9. 50 lei / doua ore

  Ana G.

  10 ani experienta in meditatii / profesorat

  Meditatii matematica pentru clasele I-VIII - IX inclusiv pregatire pentru Evaluare Nationala clasa a VIII, la biroul meu din zona hipermarketului Auchan Titan sector 3 pret 50 lei/sedinta 2 ore. Elevul va invata metodele de rezolvare, se vor depista eventualele greseli si se va aplica metode de eliminare a lor. La fiecare sedinta se va trimite un raport de meditatii catre parintii elevului. Elevul va primi pe parcurs testari cu un grad de dificultate mediu si inalt.

 10. Pret nespecificat

  Razvan N. - Centru de meditatii

  Mai mult de 10 ani experienta in meditatii / profesorat

  Cei mai buni profesori de matematica din bucuresti (profesori universitari si de la licee de prestigiu), experienta de peste 15 de ani, rezultate garantate, promovabilitate bac 100%. Evaluare nationala, bacalaureat, facultate, examene diverse, recuperarea materiei - orice nivel.Metoda conceputa pentru a ajunge la un nivel avansat in timp foarte scurt. Detalii complete pe centrumeditatii. ro

 11. 50 lei / o ora si 30 de minute

  Iuliana B. - Profesor

  Mai mult de 10 ani experienta in meditatii / profesorat

  PROFESOARA DE MATEMATICA,titulara in invatamant, cu master si definitivat in MATEMATICA ofer meditatii orice nivel, asigur fixarea eficienta a materiei, materiale didactice , testari periodice gratuite,lucrez pe modele de subiecte similare celor de la examenul de Bac si de Evaluare Nationala .zona Brancoveanu-Secuilor. Tariful este minim ,testarea initiala gratuita,am avut in fiecare an promovabilitate 100% la Bac si la Evaluarea Nationala .Mai multe informatii pe pagina web sau la telefon.

 12. 60 lei / doua ore

  Mihaela P. - Profesor liceu

  Mai mult de 10 ani experienta in meditatii / profesorat

  Profesoara cu experienta, de gimnaziu si de liceu, meditez matematica pentru orice nivel sau pentru orice fel de testari ( evaluari nationale, teze, bacalaureat, corigente, restante sau admiteri la facultate) cu REZULTATE GARANTATE. Sedintele se desfasoara la domiciliul meu (cartier Berceni, Popesti-Leordeni, complexul Gama Residence ) cu 1-2 elevi, dupa preferinta. Prima ora de cunoastere reciproca si de evaluare a elevului e gratuita. Experienta peste 10 ani, referinte, seriozitate, rabdare.

 13. 50 lei / doua ore

  Diana Teodora T. - Profesor

  Mai mult de 10 ani experienta in meditatii / profesorat

  Profesoara matematica - o sedinta (2 ore) 50 RON - Cartier Titan - clasele V- X orice nivel

 14. 50 lei / doua ore

  Raluca Ioana Netu - Student

  5 ani experienta in meditatii / profesorat

  Sunt studenta la Automatica si Calculatoare, UPB, ofer meditatii la matematica (recuperarea materiei, pregatire pentru Evaluarea Nationala si Bacalaureat) elevilor de clasele 1-12 inclusiv in vacante. Am rabdare si abilitati pedagogice foarte bune. Ma deplasez la domiciliu. Cer si ofer seriozitate.Mentionez ca am modulul pedagogic si experienta in domeniu, iar media mea la bacalaureat a fost 9.50 ( in liceu am avut rezultate semnificative la olimpiade si concursuri nationale.)

 15. 60 lei / doua ore

  Doina P. - Profesor

  Mai mult de 10 ani experienta in meditatii / profesorat

  Inscrieri meditatii individuale pentru disciplina matematica pentru anul scolar 2015-2016, 5 locuri disponibile. meditatiile se realizeaza doar individual, la domiciliul elevului sau al profesorului. Activitatea cu elevul porneste de la o evaluare complexa a stadiului de pregatire al acestuia, intentia de studii, nevoile exprimate de elev si de catre parinte. Se realizeaza un plan individual de lucru care presupune sprijin pentru realizarea temelor, fixarea notiunilor predate la scoala si invatarea/fixarea unei notiuni sau tip de problema pentru examenele viitoare, testare periodica pentru evaluarea progresului si alte activitati conexe necesare. Asteptari: efort sistematic si seriozitate din partea elevului, participare activa la lectie si nu preaenta pasiva la ora pentru a i se face tema pe a doua zi, sinceritate in expunerea situatiei scolare si a golurilor ce trebuie acoperite prin meditatii, efort comun elev-profesor-parinte pentru progresul elevului.Meditatia la matematica este un efort comun, pornind de la orice situatie are elevul si consruind impreuna pas cu pas progresul. Orice elev este binevenit, indiferent de nivelul de cunostinte sau situatia scolara, absolventi de liceu cu esec la bacalaureat sunt deasemeni bineveniti.Pe parcursul lectiilor elevii sunt incurajati sa aiba incredere in fortele proprii, sa isi creasca stima de sine si sa aiba incredere in succesul lor scolar, profesional si personal. Lectiile sunt si un prilej de analiza si indrumare a elevului, cu deschidere catre dialog sincer si constuructiv, cu severitatea impusa de rigurozitatea disciplinei dar fara rigiditate.Inscrierile se fac pe baza primul venit-primul servit in limita celor 5 locuri disponibile.

 16. 70 lei / doua ore

  Adrian P. - Inginer

  Mai mult de 10 ani experienta in meditatii / profesorat

  Invata usor si cu placere matematica! Predau matematica doar in lectii individuale pentru elevi de gimnaziu sau liceu. Cu multa rabdare si metode pliate pe stilul fiecaruia am reusit sa obtin rezultate foarte bune. Astfel, rata de promovabilitate a fost maxima. Pot oferi referinte la cerere.Pret sedinta 2 ore: 70 ron la domiciliul meu, in cartier Militari Residence.

 17. 70 lei / doua ore

  Luisa I. - Profesor

  Mai mult de 10 ani experienta in meditatii / profesorat

  Profesor cu experienta, grd I, vechime 28 de ani la catedra, ofer meditatii cls I-VIII, sector 5, zona Eroii Revolutiei, asigur rezultate deosebite.(prefer sms si va contactez eu).

 18. 60 lei / doua ore

  Victor Niculescu - Profesor

  Mai mult de 10 ani experienta in meditatii / profesorat

  Profesor de matematica cu experienta in invatamant si gradul I, ofer meditatii elevilor claselor IV-XII pentru : recuperarea si consolidarea materiei (disponibil si in perioadele vacantelor scolare), aprofundare si performanta, EVALUARE NATIONALA ,BACALAUREAT,concursuri scolare. Meditatiile se vor desfasura fie la domiciliul elevului ,fie la al meu.Cu rabdare,perseverenta si pasiune ,progresele vor fi vizibile ,iar reusitele la EXAMENE cu certitudine.

 19. 50 lei / doua ore

  Laura Andreea Săraru - Student

  2 ani experienta in meditatii / profesorat

  Încă de mici, copilașii se chinuie sa dezlege misterele matematicii, dar câteodată nu reușesc. Cel mai ușor mod de a înțelege aceasta materie este prin joculețe și răbdare. Așa își vor da seama ca matematica nu este un personaj negativ ca în basme.

 20. 100 lei / doua ore

  Loredana V. - Profesor liceu

  Mai mult de 10 ani experienta in meditatii / profesorat

  Profesoara titulara de matematica,18 ani vechime la gimnaziu si liceu, grad didactic I, trei masterate, ofer meditatii clasele 5-12, evaluare nationala, bacalaureat, admitere facultate(Politehnica), examene studenti ASE, titularizare. Pretul unei sedinte de 2 ore cu un singur elev este: 80 lei pentru gimnaziu, 100 lei pentru liceu, 120 lei pentru facultate.