Meditatii la matematica

 1. Anca S. - Profesor

  Mai mult de 10 ani experienta in meditatii / profesorat

  Experienta peste 10 ani matematica cls IV-VIII pe intelesul tuturor elevilor,rezultate excelente;lucru individual.Disponibilitate in a asigura recuperarea materiei pe parcursul vacantelor sau anului scolar!La cerere,pun la dispozitie recomandari.Nu mai am locuri pentru elevi clasa a VIII!50 ron/sedinta/individual;80/sedinta/2persoane.ROG SERIOZITATE!0747-845-050.

 2. Marius I. - Profesor

  Mai mult de 10 ani experienta in meditatii / profesorat

  Cei mai buni profesori de matematica din bucuresti, experienta de peste 20 de ani, rezultate garantate, promovabilitate bac 100%, Piata Unirii.

 3. Centru M. - Profesor liceu

  5 ani experienta in meditatii / profesorat

  Beneficiile participarii la sedintele de meditatii la matematica in Centrul nostru constau atat in asimilarea materiei scolare cat si in pregatirea pentru examene de tipul Bacalaureat sau admitere la facultate si concursuri de specialitate. http://www.centruldemeditatii.ro/meditatii/meditatii_matematica

 4. Cpis B. - Profesor liceu

  Mai mult de 10 ani experienta in meditatii / profesorat

  Pregatire intensiva examene Evaluare Nationala si Bacalaureat: • Profesori cu experienta • Grupe (max 4 elevi), unitare academic si compatibile psihologic • Program personalizat, pe durata unui an scolar • Instrumente de evaluare si feedback • Consiliere psihologica si profesionala • Dezvoltare strategii de studiu si autocontrol • Locatie centrala Inscrierile se fac in limita numarului de locuri disponibile. Pentru informatii suplimentare, va rugam sa accesati www.cpis.ro sau ne contactati la office@cpis.ro sau 0737-479499.

 5. Iuliana B. - Profesor

  Mai mult de 10 ani experienta in meditatii / profesorat

  Profesoara ofer meditatii matematica cl.5-8, pregatire examen evaluare nationala, la domiciliul meu sau al elevului. 13 Septembrie, Ghencea, adiacent. Tel.0722374225

 6. Ivona D. - Student

  Mai putin de un an experienta in meditatii / profesorat

  Mentionez faptul ca am fost olimpica la matematica in clasele V-VIII, am luat Bacalaureatul cu 10, imi place sa lucrez cu copiii si sa le impartasesc din cunostinele mele.

 7. Loredana V. - Profesor liceu

  Mai mult de 10 ani experienta in meditatii / profesorat

  Profesoara titulara de matematica,16 ani vechime la gimnaziu si liceu, grad didactic I, trei masterate, ofer meditatii clasele 5-12, evaluare nationala, bacalaureat, admitere facultate(Politehnica), examene studenti, titularizare. Pret 80-100 ron/sedinta.

 8. Mihaela M.

  4 ani experienta in meditatii / profesorat

  Ofer elevilor din clasele V -VIII pregatirea necesara la MATEMATICA pentru rezultate bune la TESTELE NATIONALE. Asigur recuperarea/reluarea materiei si imbunatatirea abilitatilor de rezolvare a testelor. Meditatiile se pot desfasura atat la domiciliul meu, cat si la domiciliul elevului (sect. 3,4,5), inclusiv in Week-end si Vacante ! Pretul pentru o sedinta de 2 ore este de 40-50 lei. Contact : tel. 0752555746 sau 0723557536

 9. Laura S. - Profesor gimnaziu

  4 ani experienta in meditatii / profesorat

  Te-ai saturat sa ai dureri de cap incercand sa rezolvi probleme la matematica? Uita de frica fata de matematica sau profesorul de matematica si hai sa vedem ce e mai greu de rezolvat! ABSOLVENTA A FACULTATII DE MATEMATICA UNIVERSITATEA BUCURESTI, OFER MEDITATII ELEVILOR PENTRU CLASELE I-VIII la DOMICILIU cat si ONLINE.

 10. Alin D. - Student

  2 ani experienta in meditatii / profesorat

  Absolvent al Facultatii de Matematica si Informatica din Universitatea Bucuresti si masterat in acelasi domeniu. Ofer meditatii la matematica pentru elevii de liceu (in special pentru bacalaureat), indiferent de nivel, la domiciliul acestora sau al meu(zona Unirii). Pregatesc si in timpul vacantelor pentru recuperarea materiei. Am foarte multa rabdare si rezultate foarte bune, inclusiv de la elevii cei mai slabi.

 11. Isabela A. - Profesor liceu

  8 ani experienta in meditatii / profesorat

  Ofer meditatii pentru elevii claselor I-XII la matematica, orice nivel. Pregatesc elevii claselor a 8-a si a 12-a pentru examenul national si bacalaureat.Garantez reusite!

 12. Nelu I.

  Mai mult de 10 ani experienta in meditatii / profesorat

  Ofer meditatii matematica la domiciliul elevului in orice sector din Bucuresti.Garantez calitatea pregatirii dupa o experienta de peste 15 ani in domeniu .Pregatesc elevi pentru recuperarea materiei, teze si alte examene ,orice clasa de liceu.Pregatesc elevii la toata materia din liceu pentru promovarea bacalaureatului si pentru admiterea la facultate.La cerere se poate face pregatire si la fizica , clasele 9-12 si la matematica an I si II facultate.

 13. Cristina G. - Profesor

  Mai mult de 10 ani experienta in meditatii / profesorat

  Meditatii la matematica,gimnaziu cls 5-8.Lucrez individual .Am rabdare,experienta >10 ani in domeniu, ,ambitioasa si imi propun sa obtin rezultate conforme cu seriozitatea implicata.(note peste 8 la testari)Explic notiunile in functie de nivelul de intelegere al fiecarui elev.Am si cunostinte de psihologie,fiind familiarizata cu problematica specifica varstei..Urmaresc recuperarea si aprofundarea materiei,neuitand faptul ca matematica poate fi explicata pe intelesul elevului si asimilata cu drag,intr o atmosfara de lucru placuta.zn Vatra Luminoasa

 14. Angela T.

  2 ani experienta in meditatii / profesorat

  Proaspat absolventa a Universitatii "Petru Maior" la specializarea Matematica- Informatica, ofer meditatii la Matematica pentru copiii din gimnaziu (clasele V-VIII) la domiciliul meu. Costul unei sedinte de doua ore este 20 lei. Pentru orice fel de intrebari, nu ezitati sa ma contactati la numarul de telefon 0748 65 30 75. Va multumesc!

 15. Alexandra S. - Student

  3 ani experienta in meditatii / profesorat

  Studenta la Facultatea de matematica si informatica, ofer meditatii la matematica, la domiciliul elevului, pretul unei sedinte de 2 ore fiind 30 RON. Am experienta in a lucra cu copii. numarul de telefon 0741393136, Alexandra

 16. Rucsandra G.

  5 ani experienta in meditatii / profesorat

  Ofer sprijin elevilor claselor I-VI in realizarea temelor si in insusirea cunostintelor de matematica necesare.

 17. Elena G. - Profesor

  Mai mult de 10 ani experienta in meditatii / profesorat

  profesor matematică 30 ani vechime, te pot ajuta să reușești la examene.....dacă și tu ești interesat

 18. Adelina G. - Profesor

  5 ani experienta in meditatii / profesorat

  Ofer meditatii la matematica pentru clasele I-XII, individual sau pt grupe de cate doua persoane, la domiciliul elevului sau al meu (in zona Nicolae Grigorescu), pentru corigenta, test initial si evaluare, lucrari, teme, recuperarea materiei, aprofundarea materiei, testare nationala sau pentru bacalaureat. Explic cu calm si pe intelesul tuturor. 0758367990

 19. George P. - Profesor gimnaziu

  6 ani experienta in meditatii / profesorat

  Ai probleme la mate? Suna acum la 0757.553.557 si vei vedea ce simplu se vor rezolva. Profesor cu experienta in lucru individual, meditez matematica clasele 5 - 8 si ofer asistenta realizare teme. Metode de predare adaptate fiecaruia. 50 RON / 2 ore

 20. Optimus M. - Profesor liceu

  Mai mult de 10 ani experienta in meditatii / profesorat

  MATEMATICA in Iasi, profesoara, bacalaureat, gimnaziu, corigente, individual, Tatarasi. Consultatii pentru studenti facultati tehinice, algebra, analiza matematica, optimizari liniare (FEAA Iasi). Experienta, rezultate optime.