Meditatii la matematica

Filtreaza anunturile
 1. 50 lei / doua ore

  Marius Girboviceanu - Student

  5 ani experienta in meditatii / profesorat

  Trainer cu experienta, modul psihopedagogic absolvit, Masterand Universitatea Politehnica, ofer meditatii la matematica pentru clasele I-XII la domiciliul meu sau al elevului. Pregatesc orice nivel pentru testare nationala, bacalaureat, corigente, admitere la facultate sau lectii remediale. Meditatiile se tin individual, iar materialele didactice sunt asigurate de catre mine. Garantez rezultate concrete si rapide.

 2. 60 lei / doua ore

  Adrian P. - Inginer

  Mai mult de 10 ani experienta in meditatii / profesorat

  Invata usor si cu placere matematica! Predau matematica doar in lectii individuale pentru elevi de gimnaziu sau liceu. Cu multa rabdare si metode pliate pe stilul fiecaruia am reusit sa obtin rezultate foarte bune. Astfel, rata de promovabilitate a fost maxima. Pot oferi referinte la cerere.Pret sedinta 2 ore: 60 lei la domiciliul meu, in cartier Militari Residence/intre 70-80 lei la domiciliul elevului, in functie de zona.

 3. 70 lei / doua ore

  Nelu Ionita

  Mai mult de 10 ani experienta in meditatii / profesorat

  Ofer meditatii matematica la domiciliul elevului in orice sector din Bucuresti. Garantez calitatea pregatirii dupa o experienta de peste 25 ani in domeniu. Pregatesc elevi pentru recuperarea materiei, teze si alte examene, orice clasa de liceu. Pregatesc elevii la toata materia din liceu pentru promovarea bacalaureatului si pentru admiterea la facultate. La cerere se poate face pregatire si la fizica, clasele 9-12 si la matematica an I si II facultate(Analiza Matematica, Matematici Speciale ,etc

 4. 50 lei / doua ore

  Adrian Hagiu - Student

  5 ani experienta in meditatii / profesorat

  Ofer meditații la matematică elevilor care vor să se pregătească pentru examenele finale, pentru cei care vor să-și îmbunătățească notele de la clasă și pentru cei ce vor să aprofundeze matematica. Pentru mai multe detalii mă găsiți la datele din anunț.

 5. 70 lei / doua ore

  Irina N. - Profesor

  Mai mult de 10 ani experienta in meditatii / profesorat

  Meditez matematica clasele 9 - 12 la domiciliul meu (Parc Drumul Taberei) pentru bacalaureat si admitere facultate. Seriozitate si profesionalism, orientare spre elev.

 6. Pret nespecificat

  Daniela J. - Profesor

  8 ani experienta in meditatii / profesorat

  Matematica a devenit o pacoste!!!Permite-mi sa te ajut prin meditatii sa obtii rezultate foarte bune la scoala, la evaluarile nationale, imprietenindu-te cu Matematica.Şedințele de meditații sunt individuale pentru a personaliza metoda de predare conform cu necesitățile elevului și respectând programa școlară aferenta claselor V-VIII.Ședințele se vor desfășura de preferință in timpul săptămânii după ora 17:00.

 7. 100 lei / doua ore

  Sebastian R. - Asistent universitar

  Mai mult de 10 ani experienta in meditatii / profesorat

  Te-ai saturat sa nu intelegi nimic la orele ede mate??? Arunca o privire pe crazyteachers(punct ro) si invata matematica de la cel mai funny si trazniy profesor.Profesor doctorand, cu experienta 12 ani in invatamant, meditez matematica, logica, orice nivel,fizica(nivel 5-8) la domiciliul elevului,chimie, chitară.pe facebook ma gasesti la "Profii Altfel" .

 8. 40 lei / doua ore

  Mira S. - Profesor

  8 ani experienta in meditatii / profesorat

  Ajutor si indrumare in pregatirea temelor la matematica pentru elevi cls. II - V. Totodata, lucram suplimentar, din materiale aferente ( culegeri de probleme, Gazata Matematica, teste, etc. ) pentru aprofundarea cunostintelor si pregatirea concursurilor scolare specifice.Sedintele se desfasoara la domiciliul elevilor.

 9. 50 lei / doua ore

  Robert Georgescu - Asistent universitar

  Mai mult de 10 ani experienta in meditatii / profesorat

  Profesor cu experienta ofer meditatii matematica orice nivel, clasele I-XII, Evaluare Nationala, Bacalaureat, Admitere Facultate.

 10. 50 lei / doua ore

  Catalin Ioan Radulescu - Profesor

  4 ani experienta in meditatii / profesorat

  Meditatii matematica, clasele 1-10, la domiciliul elevului.Ofer seriozitate,doresc seriozitate ! Pregatirea se face in concordanta cu programa scolara.Lucrez ca profesor particular dar multi copii mi-au spus ca si-ar dori sa aiba si la scoala un profesor ca mine.In general copii pregatiti de mine cresc cu 1-2 puncte la note.Am avut si exceptii (de la 3 la Simulare au luat peste 8 la Evaluare).Rezultatele nu depind insa doar de mine ci si de elev (de implicarea sa,capacitatea intelectuala, etc).Pot oferi de asemenea consultatii la romana, engleza,fizica pentru anii incepatori.Sedinta incepe prin descoperirea neclaritatilor;elevul este incurajat sa puna intrebari si sa si le lamureasca.Explicatiile le dau incercand sa gasesc aplicabilitatea practica.Raspund la toate intrebarile de atatea ori de cate este nevoie, apoi ii dau elevului sa rezolve singur ce i-am explicat sau ceva asemanator,pentru a ma asigura ca a inteles si retinut.Incurajez munca individuala, prin teme bazate pe ce am discutat, incerc sa dezvolt gandirea prin probleme de logica si sa fac matematica ...distractiva.Incerc si eu sa imi imbunatatesc continuu metodele de predare ,sa iau ce e bun si sa dezvolt.Discut cu parintii pentru a scurta timpul descoperirii calitatilor si punctelor slabe ale copiilor.Pretul variaza in functie de clasa si distanta.

 11. 50 lei / doua ore

  Raluca Ioana Netu - Student

  5 ani experienta in meditatii / profesorat

  50 lei / 2 ore - sector 6 - Vrei să iei BAC-ul ? Vrei un liceu bun ? Ai rămas corigent ?ÎNCEARCĂ CU MINE ȘI O SĂ VEZI REZULTATELE - EV. NAȚIONALĂ, BACALAUREAT M1-M2, clasele IV-V, tel:Sunt studenta la Automatica si Calculatoare, UPB, ofer meditatii la matematica (recuperarea materiei, pregatire pentru Evaluarea Nationala si Bacalaureat) elevilor de clasele 1-12 inclusiv in vacante. Am rabdare si abilitati pedagogice foarte bune. Ma deplasez si la domiciliu. Cer si ofer seriozitate.Mentionez ca am modulul pedagogic si experienta in domeniu, iar media mea la bacalaureat a fost 9.50 ( in liceu am avut rezultate semnificative la olimpiade si concursuri nationale.)

 12. 50 lei / doua ore

  Ana G.

  10 ani experienta in meditatii / profesorat

  Meditatii matematica pentru clasele I-VIII - IX inclusiv pregatire pentru Evaluare Nationala clasa a VIII, la biroul meu din zona hipermarketului Auchan Titan sector 3 pret 50 lei/sedinta 2 ore. Elevul va invata metodele de rezolvare, se vor depista eventualele greseli si se va aplica metode de eliminare a lor. La fiecare sedinta se va trimite un raport de meditatii catre parintii elevului. Elevul va primi pe parcurs testari cu un grad de dificultate mediu si inalt.

 13. 50 lei / o ora si 30 de minute

  Iuliana B. - Profesor

  Mai mult de 10 ani experienta in meditatii / profesorat

  PROFESOARA DE MATEMATICA,titulara in invatamant, cu master si definitivat in MATEMATICA ofer meditatii orice nivel, asigur fixarea eficienta a materiei, materiale didactice , testari periodice gratuite,lucrez pe modele de subiecte similare celor de la examenul de Bac si de Evaluare Nationala .zona Brancoveanu-Secuilor. Tariful este minim ,testarea initiala gratuita,am avut in fiecare an promovabilitate 100% la Bac si la Evaluarea Nationala .Mai multe informatii pe pagina web sau la telefon.

 14. Pret nespecificat

  Razvan N. - Centru de meditatii

  Mai mult de 10 ani experienta in meditatii / profesorat

  Cei mai buni profesori de matematica din bucuresti (profesori universitari si de la licee de prestigiu), experienta de peste 15 de ani, rezultate garantate, promovabilitate bac 100%. Evaluare nationala, bacalaureat, facultate, examene diverse, recuperarea materiei - orice nivel.Metoda conceputa pentru a ajunge la un nivel avansat in timp foarte scurt. Detalii complete pe centrumeditatii. ro

 15. 70 lei / doua ore

  Ana M. - Asistent universitar

  7 ani experienta in meditatii / profesorat

  Ofer meditatii matematica pentru:* Bacalaureat (M1 / M2 / M3) - 70 ron 2 ore * Matematica aplicata in Economie - nivel Facultate / RESTANTEExperienta cu studenti de la R.E.I / Finante Banci / Economie Generala - 100 ron / 1h 30 min

 16. 50 lei / doua ore

  Olivia H. - Profesor

  8 ani experienta in meditatii / profesorat

  Ofer meditatii la matematica - BAC, Evaluare Nationala, recuperarea materiei, corigente. Experienta, seriozitate, calm, profesionalism

 17. 70 lei / doua ore

  Luisa I. - Profesor

  Mai mult de 10 ani experienta in meditatii / profesorat

  Profesor cu experienta, grd I, vechime 28 de ani la catedra, ofer meditatii cls I-VIII, sector 5, zona Eroii Revolutiei, asigur rezultate deosebite.(prefer sms si va contactez eu).

 18. 50 lei / doua ore

  Gabriel Ursuianu - Profesor liceu

  6 ani experienta in meditatii / profesorat

  Profesor gradul I (studii universitare de doctorat) ofer meditatii la matematica pentru bacalaureat sau admitere la facultate. Rog seriozitate, punctualitate si corectitudine.

 19. Fara fotografie
  Pret nespecificat

  Mihai M. - Profesor liceu

  Mai mult de 10 ani experienta in meditatii / profesorat

  Profesor de matematica cu experienta, ofer pregatire suplimentara pt elevi cls. V-XII si studenti, la domiciliul elevului (orice zona, ma deplasez cu autoturismul personal). Asigur suport curs, recuperarea si fixarea materiei si garantez maxima seriozitate.

 20. 50 lei / doua ore

  Alina Gheorghe - Asistent universitar

  10 ani experienta in meditatii / profesorat

  Meditatii matematica si engleza , cls I - VIII