Anunturi de meditatii la matematica

 1. Enal G.

  Mai putin de un an experienta in meditatii / profesorat

  Absolvent Facultatea de Matematica si Informatica Specializarea Informatica Universitatea Ovidius din Constanta ofer meditatii la matematica la nivel de liceu, pregatire bacalaureat, admitere facultate, facultate. Ofer lucrari de licenta in domeniul matematicii (in latex). Localitati: Constanta si Bucuresti

 2. Nelu I.

  Mai mult de 10 ani experienta in meditatii / profesorat

  Ofer meditatii matematica la domiciliul elevului in orice sector din Bucuresti.Garantez calitatea pregatirii dupa o experienta de peste 15 ani in domeniu .Pregatesc elevi pentru recuperarea materiei, teze si alte examene ,orice clasa de liceu.Pregatesc elevii la toata materia din liceu pentru promovarea bacalaureatului si pentru admiterea la facultate.La cerere se poate face pregatire si la fizica , clasele 9-12 si la matematica an I si II facultate.

 3. Cristina P.

  2 ani experienta in meditatii / profesorat

  Licentiata cu experienta in after-school si in particular meditez clasele 1-6, preferabil in sectorul 3 sau in zone apropiate .Tel 0724068251.Pentru clasele 5,6 pretul este de 25 lei.

 4. Catalin O. - Traducator

  4 ani experienta in meditatii / profesorat

  Absolvent al clasei speciale de matematica C.N. Mihai Viteazul in 2000, cu participari la olimpiade, si al Facultatii de Automatica si Calculatoare, sectia Calculatoare in 2005, si masterand Pedagogie la UNATC Bucuresti, predau matematica din pasiune pentru elevi de Generala si Liceu.

 5. Iarina P. - Student

  4 ani experienta in meditatii / profesorat

  Studenta si membra in consiliul Facultatii de Matematica si Informatica, detin modul psihopedagogic si practica efectuata la Colegiul National de Informatica Tudor Vianu, ofer meditatii la matematica elevilor de clasele I-XII pentru recuperare materie, pregatire examene scolare, pregatire testare nationala si bacalaureat. Tel: 0731181004 E-mail: preda.iarina@yahoo.com

 6. Anca S.

  10 ani experienta in meditatii / profesorat

  Experienta 10 ani matematica cls V-VIII pe intelesul tuturor elevilor,rezultate excelente.Pretul este de 50 ron/sedinta.Zone sect 2,3,la domiciliul elevului sau meditatorului.Disponibilitate in a asigura recuperarea materiei pe parcursul vacantelor!0747-845-050

 7. Elif S. - Student

  Un an experienta in meditatii / profesorat

  Ofer meditatii elevilor de scoala generala si liceu pentru teste, teme, consolidarea si aprofundarea materiei, pregatire pentru admiterea la liceu si bacalaureat. Ma caracterizeaza calmul si rabdarea si imi place foarte mult sa lucrez cu copiii si tinerii adolescenti.

 8. Dan C. - Student

  2 ani experienta in meditatii / profesorat

  Ofer meditatii matematica pentru clasele I-VIII, la domiciliul juniorului sau al meu. Student la Universitatea Politehnica Bucuresti- iAr ,cu experienta, apropiat de varsta lor, rabdator, atent la detalii si placerea in a lucra cu elevii. Program flexibil, disponibil atat in weekend cat si in cursul saptamanii. Telefon: 0734708927. Zona militari

 9. Luiza M. - Student

  Mai putin de un an experienta in meditatii / profesorat

  Ofer mediatatii elevilor din clasele I-IV pentru imbunatatirea concentraii si distribuirii atentiei!!

 10. Alina A.

  Mai mult de 10 ani experienta in meditatii / profesorat

  MEDITATII MATEMATICA Profesoara, ofer meditatii matematica: testare nationala, teze, examene, corigente. GARANTEZ REZULTATE! (chiar de la corigenta la peste nota 8) Lucrez individual cu fiecare.Peste 10 ani experienta cu elevi.Prima sedinta este GRATUITA. tel: 0725760546 Pret:50 ron/2h sector 6 (domiciliul meu / al elevului:Militari,Drumul Taberei,Crangasi)

 11. Claudiu B.

  3 ani experienta in meditatii / profesorat

  Meditatii la matematica, la domiciliul elevului. Profesor, 28 de ani. 60 lei / 2 ore Tel. 0758036416

 12. Loredana V. - Profesor liceu

  Mai mult de 10 ani experienta in meditatii / profesorat

  Profesoara titulara de matematica,16 ani vechime la gimnaziu si liceu, grad didactic I, trei masterate, ofer meditatii clasele 5-12, evaluare nationala, bacalaureat, admitere facultate(Politehnica), examene studenti, titularizare. Pret 80-100 ron/sedinta.

 13. Catalina A. - Student

  3 ani experienta in meditatii / profesorat

  Studenta in anul III la Facultatea de Matematica a Univ. Al.I.Cuza meditez elevi de clasele I-XII la matematica. Pentru mai multe detalii ma gasiti la nr 0761444856. Rog seriozitate

 14. Alin V.

  4 ani experienta in meditatii / profesorat

  Absolvent al Facultatii de Matematica si Informatica Ovidius, ofer meditatii la matematica elevilor din clasele V-XII, dar si pregatire de cea mai buna calitate pentru Evaluare Nationala, Bacalaureat si admitere in invatamantul superior, la domiciliul personal. Rog seriozitate.

 15. Mihaela A. - Student

  2 ani experienta in meditatii / profesorat

  Studenta, detin experienta in matematica si ofer meditatii pentru elevi cu profil V-XII. Rabdare si perseverenta. Ma deplasez si la domiciliu. Rog si ofer seriozitate.

 16. Bogdan T.

  Un an experienta in meditatii / profesorat

  Ofer meditatii la disciplina Matematica pentru elevi din clasele V-XII, la domiciliul elevului/domiciliul propriu. Am multǎ rǎbdare şi spirit pedagogic. Am tinut ore de Matematica la Col. Nat. M. Eminescu, Bucuresti. Asigur o bunǎ pregǎtire pentru testele nationale (teze cu subiect unic, evaluare nationala), pentru examenul de bacalaureat, dar şi pentru trecerea examenului de corijenţǎ. Preţul unei şedinte este de 50 lei (2 ore).

 17. Livia C. - Student

  2 ani experienta in meditatii / profesorat

  Absolventa a Facultatii de Fizica[Universitatea din Bucuresti], ofer meditatii la matematica, la domiciliul meu sau al elevului. Rog seriozitate.

 18. Emilian P. - Student

  3 ani experienta in meditatii / profesorat

  Ofer meditatii la matematica pentru clasele V-VIII.

 19. Dolea D. - Student

  2 ani experienta in meditatii / profesorat

  Ofer meditatii la matematica.

 20. Gabriela T. - Profesor gimnaziu

  Mai mult de 10 ani experienta in meditatii / profesorat

  Profesoara cu 23 ani experienta si tact pedagogic ofer meditatii la matematica pentru gimnaziu. Bucuresti, zona Raul Colentina, tel. 0727709298