Meditatii la matematica

Filtreaza anunturile
 1. 50 lei / doua ore

  Dan Cristian Petre - Inginer

  Mai mult de 10 ani experienta in meditatii / profesorat

  Meditatii matematica V-XII, recuperarea materiei, insusirea cunostintelorde baza, pregatire pt teze, testari, examene.50 lei/2h individual clasele V-XI(70lei grup 2 elevi) ..70lei/3h clasa XII(100 lei grup 2 elevi).bonus :1 testare cu grupul la 2 saptamani pentru elevii clasele a VIII-a si a XII-a(am un grup pe fb cu elevii cu care am facut meditatii unde elevii si parintii pot cere relatii asupra modalitatii de predare,a implicarii mele si a rezultatelor obtinute de acestia)

 2. 50 lei / doua ore

  Marina A. - Profesor

  6 ani experienta in meditatii / profesorat

  Profesor de Matematică, ofer meditații la matematică pentru examenul de Bacalaureat, Evaluare Națională sau orice alt nivel. Garantez seriozitate, calm și abordare particularizată capacității de înțelegere și asimilare a fiecarui elev. Mă deplasez la domiciliul elevului.

 3. 60 lei / doua ore

  Carmen I. - Profesor liceu

  Mai mult de 10 ani experienta in meditatii / profesorat

  La orice nivel, de la neintelegerea unor elemente fundamentale la pregatirea pentru olimpiade, asigur asimilarea si intelegerea tuturor notiunilor, ofer pregatire pentru EVALUARE NATIONALA (anul acesta media elevilor mei a fost 9.10), promovabilitate BAC 100% (anul acesta media a fost 8.60), ADMITERE facultate, rezultate bune la OLIMPIADE. (Pentru olimpiade pregatirea incepe in vacanta de vara.) Sunt un matematician pasionat, olimpica nationala, si un pedagog foarte bun, veti vedea din prima sedinta vor fi rezultate mari! Intalnirile vor fi in zona Mall Vitan (strada Foisorului, tramvai 1, autobuz 123, metrou Mihai Bravu sau metrou Timpuri Noi). Sunati sau dati sms si va sun repede inapoi.

 4. 50 lei / doua ore

  Raluca Ioana Netu - Student

  4 ani experienta in meditatii / profesorat

  Sunt studenta la Automatica si Calculatoare, UPB, ofer meditatii la matematica (recuperarea materiei, pregatire pentru Evaluarea Nationala si Bacalaureat) elevilor de clasele 1-12 inclusiv in vacante. Am rabdare si abilitati pedagogice foarte bune. Ma deplasez la domiciliu. Cer si ofer seriozitate.Mentionez ca am modulul pedagogic si experienta in domeniu, iar media mea la bacalaureat a fost 9.50 ( in liceu am avut rezultate semnificative la olimpiade si concursuri.)

 5. 50 lei / doua ore

  Albu A.

  Mai mult de 10 ani experienta in meditatii / profesorat

  MEDITATII MATEMATICA Profesoara, ofer meditatii la matematica: testare nationala, teze, examene, corigente.GARANTEZ REZULTATE!(chiar de la corigenta la peste nota 8)Lucrez individual cu fiecare. Peste 10 ani experienta cu elevi.Pret: 50 ron / 2hORICE SECTOR (domiciliul meu: sector 6 / al elevului: orice sector)

 6. 50 lei / doua ore

  Anca S. - Profesor

  Mai mult de 10 ani experienta in meditatii / profesorat

  Am experienta peste 12 ani meditatii matematica cls IV-VIII ,rezultate excelente,diverse tipologii elevi,metode adaptabile pentru fiecare(simt si tact pedagogic).Sedintele se desfasoara la domiciliul meditatorului, mediul de lucru va fi unul stimulant, într-o atmosfera lipsită de tensiune!Nota 10 evaluarea nationala 2015!La cerere,pun la dispozitie recomandari,material didactic!Acest anunţ se adresează în exclusivitate persoanelor civilizate, serioase, motivate,dornice de rezultate şi respectuoase!Multumesc!

 7. 70 lei / doua ore

  Ana M. - Asistent universitar

  7 ani experienta in meditatii / profesorat

  Ofer meditatii matematica pentru:* Bacalaureat (M1 / M2 / M3) - 80 ron 2 ore (la domiciliul elevului) sau 70 RON la domiciliul meu* Matematica aplicata in Economie - nivel Facultate / RESTANTEExperienta cu studenti de la R.E.I / Finante Banci / Economie Generala - 100 ron / 1h 30 min

 8. 50 lei / doua ore

  Elena I. - Profesor

  Mai mult de 10 ani experienta in meditatii / profesorat

  Meditatii la matematica,gimnaziu .Individual.Am experienta in domeniu de peste 10 ani,placuta , dar exigenta si ambitioasa,autodidacta si cu personalitate de pedagog. .Explic clar ,calm si concis notiunile in functie de nivelul de intelegere al fiecarui elev.Urmaresc recuperarea si aprofundarea materiei,verific temele si lamuresc lacunele existente dar si formarea unui sistem de gandire coerent si logic al elevului.Rezultate bune si foarte bune la testari.Am si cunostinte de psihologie,fiind familiarizata cu problemele specifice varstei.Matematica poate fi invatata si cu drag,intr o atmosfera interactiva..zona Pta Muncii.

 9. 35 lei / o ora

  Dan Bejan - Profesor

  Mai mult de 10 ani experienta in meditatii / profesorat

  Centrul de Limbi Straine ofera cursuri/meditatii pentru orice nivel.

 10. 65 lei / doua ore

  Raluca N. - Centru de meditatii

  Mai mult de 10 ani experienta in meditatii / profesorat

  Cei mai buni profesori de matematica din bucuresti (profesori universitari si de la licee de prestigiu), experienta de peste 15 de ani, rezultate garantate, promovabilitate bac 100%. Evaluare nationala, bacalaureat, facultate, examene diverse, recuperarea materiei - orice nivel. Suna astazi si primesti testarea initiala gratuit!

 11. 50 lei / doua ore

  Luisa I. - Profesor

  Mai mult de 10 ani experienta in meditatii / profesorat

  Profesor cu experienta, grd I, vechime 27 de ani la catedra, ofer meditatii cls I-VIII, in weekend, sector 5, zona Eroii Revolutiei, asigur rezultate deosebite.

 12. 45 lei / doua ore

  Eugen B. - Inginer

  2 ani experienta in meditatii / profesorat

  Inginer calculatoare dau meditatii la matematica si alte stiinte exacte adaptate la nivelul elevului.

 13. Fara fotografie
  Pret nespecificat

  Mihai M. - Profesor liceu

  Mai mult de 10 ani experienta in meditatii / profesorat

  Profesor de matematica cu experienta, ofer pregatire suplimentara pt elevi cls. V-XII si studenti, la domiciliul elevului (orice zona, ma deplasez cu autoturismul personal). Asigur suport curs, recuperarea si fixarea materiei si garantez maxima seriozitate.

 14. 50 lei / doua ore

  Violeta T. - Profesor gimnaziu

  10 ani experienta in meditatii / profesorat

  Licentiata, ofer Meditatii la MATEMATICA orice nivel: Testare Nationala, teze, examene, corigente, recuperarea materiei.Zona: Sector , Militari Tarif : 50 lei / 2 ore (prima sedinta este gratuita)

 15. 50 lei / doua ore

  Catalina A. - Profesor

  5 ani experienta in meditatii / profesorat

  Profesor cu experienta si rezultate anterioare deosebite, cu rabdare, tact pedagogic si atitudine pozitiva meditez elevi de clasele I-XII la matematica, orice nivel: evaluare nationala, BAC, lucrari, teme, recuperarea materiei, corigente. Lucrez individual, nu cu grupuri de elevi pentru ca nu este eficient.

 16. 50 lei / doua ore

  Cristian Cringu - Inginer

  Mai mult de 10 ani experienta in meditatii / profesorat

  Meditez matematica pentru gimnaziu, liceu si orice fel de examen: evaluare nationala sau bacalaureat.Orele se desfasoara cu un singur elev la domiciliul meu sau al acestuia, dupa dorinta.

 17. 45 lei / doua ore

  Ioana Predoi - Student

  3 ani experienta in meditatii / profesorat

  Sunt studenta la Facultatea de Electronica, Telecomunicatii si Tehnologia Informatiei, din cadrul Universitatii Politehnica.Ofer meditatii la domiciliul elevului in weekend, ajut la rezolvarea temelor si fac pregatire pentru Evaluarea Nationala, teze si alte tipuri de teste, in conformitate cu programa scolara. Sunt o persoana orientata pe rezultate, intelegatoare si calma.Le ofer elevilor de gimnaziu toate explicatiile necesare pentru a-si acoperi lacunele, in functie de gradul de intelegere. Rezultate pozitive vor aparea dupa primele sedinte .Vin cu propriile materiale de studiu, insa ma pot adapta si la cele studiate la scoala elevului.

 18. 35 lei / doua ore

  Antonio S.

  Mai mult de 10 ani experienta in meditatii / profesorat

  Mă numesc Antonio, din IAȘI și sunt SPECIALIZAT în: MEDITAȚII la MATE pt pregătirea BAC ului, respectiv pt clasele I_XII.EXPERIENȚĂ (MEDITAȚIIi, PRACTICĂ, VOLUNTARIAT) ÎNCĂ DE ELEV, cls a8a. În pregătirea Bac ului mă axez în primul rând pe recuperarea materiei pt examenul de BAC și pe studiul și rezolvarea VARIANTELOR! EXPLIC cu mult CALM, ENTUZIASM, RĂBDARE, PASIUNE, DĂRUIRE, într o ATMOSFERĂ PRIETENOASĂ, în vederea însușirii și a recuperării materiei, formulelor, într o manieră logică și pe înțelesul fiecăruia. Garantez REZULTATE, PROMOVABILITATE și SATISFACȚIA AUTOREUȘITEI ELEVULUI/ILOR 100%! Menționez că sunt OLIMPIC la mate, având atât media generală în liceu la mate cât și la BAC 10.00! Ofer meditații atât pt o persoană, cât și pt grup de elevi. Să începem împreună pregătirea pentru BAC din timp, pentru a avea rezultate maxime! :)

 19. 30 lei / doua ore

  Gabriela O. - Student

  Un an experienta in meditatii / profesorat

  Ofer meditatii la matematica

 20. 50 lei / doua ore

  Laura S. - Student

  4 ani experienta in meditatii / profesorat

  Te streseaza matematica?Uita de frica fata de matematica sau profesorul de matematica si hai sa vedem ce e mai greu de rezolvat! ABSOLVENTA A FACULTATII DE MATEMATICA UNIVERSITATEA BUCURESTI, OFER MEDITATII ELEVILOR PENTRU CLASELE I-VIII la DOMICILIU cat si ONLINE.