Anunturi de meditatii la matematica

 1. Cristina G. - Profesor

  10 ani experienta in meditatii / profesorat

  Meditatii la matematica, cls 5--8.Am rabdare,experienta 10 ani in domeniu,,ambitioasa si rezultate conforme cu seriozitatea implicata.(note peste 8 la testari)Explic notiunile in functie de nivelul de intelegere al fiecarui elev.Lucrez individual cu fiecare.Am cunostinte de psihologie,fiind familiarizata cu problematica specifica varstei..Urmaresc recuperarea si aprofundarea materiei.Matematica se invata intelegand rationamentele specifice ei.Zn Pta Iancului( si pt vacanta , corigente)

 2. Elif S. - Student

  2 ani experienta in meditatii / profesorat

  Ofer meditatii elevilor de scoala generala si liceu pentru teste, teme, consolidarea si aprofundarea materiei, pregatire pentru admiterea la liceu si bacalaureat. Ma caracterizeaza calmul si rabdarea si imi place foarte mult sa lucrez cu copiii si tinerii adolescenti.

 3. Dan C. - Student

  2 ani experienta in meditatii / profesorat

  Student la Politehnica Bucuresti, ofer meditatii la matematica la domiciliul elevului sau al meu (testarea nationala, teze, recuperarea materiei, corijente, olimpiada etc.) cu rabdare si intelegere. Am experienta de 2 ani, cu rezultate bune si foarte bune. Posed modulul psiho-pedagogic pentru predare in scoli. Program flexibil, disponibil atat in weekend cat si in cursul saptamanii. Cer si ofer seriozitate ; Telefon: 0734708927

 4. Cristina N. - Profesor universitar

  Mai mult de 10 ani experienta in meditatii / profesorat

  Lector universitar, dr. în matematică, meditez individual elevi pentru bacalaureat, admitere facultate, teste SAT/MAT. Meditații pentru examene studenți (Algebră, Analiză matematică Ecuații diferențiale, Matematici speciale, Matematică aplicată în economie, Probabilități și statistică matematică). Ședințele se desfășoară la domiciliul meu. (Zona Militari)

 5. Cristina P.

  2 ani experienta in meditatii / profesorat

  Licentiata cu experienta in after-school si in particular meditez clasele 1-6, preferabil in sectorul 3 sau in zone apropiate .Tel 0724068251.Pentru clasele 5,6 pretul este de 25 lei.

 6. Bogdan P. - Student

  Un an experienta in meditatii / profesorat

  Student in ultimul an in cadrul facultatii de Automatica si Calculatoare, Specializarea Ingineria Sistemelor Automate, ofer meditatii la Matematica elevilor claselor V-XII, in vederea pregatirii pentru olimpiade, concursuri scolare, pregatire suplimentara sau recuperarea materiei. Ma pot deplasa la domiciliul elevului. Pretul este de 45lei/sedinta (2 ore).

 7. Laura S. - Profesor gimnaziu

  4 ani experienta in meditatii / profesorat

  Te-ai saturat sa ai dureri de cap incercand sa rezolvi probleme la matematica? Uita de frica fata de matematica sau profesorul de matematica si hai sa vedem ce e mai greu de rezolvat! ABSOLVENTA A FACULTATII DE MATEMATICA UNIVERSITATEA BUCURESTI OFER MEDITATII PENTRU CLASELE I-VIII la domiciliu cat si ONLINE. CUM ONLINE? Tot cu creionul si guma de sters, plus conexiunea la internet, materiale pe suport electronic.

 8. Elena E. - Student

  4 ani experienta in meditatii / profesorat

  Absolventa a Facultatii de Matematica si Informatica, Universitatea Bucuresti, in prezent studenta la master in cadrul aceleiasi facultati, ofer meditatii pentru clasele V-XII atat la domiciliul elevului cat si la domiciliul meu (zona 1 decembrie, la 3 min distanta de metrou). Mentionez ca sunt o persoana foarte calma si rabdatoare, cu experienta in a lucra cu copiii. In plus detin modulul de pedagogie si psihologie a educatiei. Tel 0737 536 672

 9. Alin D. - Student

  2 ani experienta in meditatii / profesorat

  Absolvent al Facultatii de Matematica si Informatica din Universitatea Bucuresti si masterat in acelasi domeniu. Ofer meditatii la matematica pentru elevii de liceu, indiferent de nivel, la domiciliul acestora sau al meu(zona Unirii). Pregatesc si in timpul vacantelor pentru recuperarea materiei. Am foarte multa rabdare si rezultate foarte bune, inclusiv de la elevii cei mai slabi.

 10. Catalina A. - Profesor

  4 ani experienta in meditatii / profesorat

  Absolventa a Facultatii de Matematica din cadrul Univ. Al.I.Cuza meditez elevi de clasele I-XII la matematica. Ofer meditatii si pe timpul vacantei. Experienta si rezultate foarte bune. Mult calm, rabdare, si prezentarea materiei pe intelesul tuturor. Garantez recuperarea materiei pentru BAC, evaluare nationala, si alte examene intr-un mod placut. Pentru mai multe detalii ma gasiti la nr 0761444856. Rog seriozitate.

 11. Anca S. - Profesor

  10 ani experienta in meditatii / profesorat

  Experienta 10 ani matematica cls V-VIII pe intelesul tuturor elevilor,rezultate excelente.Pretul este de 50 ron/sedinta individual.Disponibilitate in a asigura recuperarea materiei pe parcursul vacantelor!La cerere,pun la dispozitie recomandari.Nu preiau elevi clasa a Viii in timpul anului scolar!0747-845-050(lasati mesaj in cazul in care nu raspund)

 12. Enal G.

  Un an experienta in meditatii / profesorat

  Absolvent Facultatea de Matematica si Informatica Specializarea Informatica Universitatea Ovidius din Constanta ofer meditatii la matematica la nivel de liceu, pregatire bacalaureat, admitere facultate, facultate. Ofer lucrari de licenta in domeniul matematicii (in latex).

 13. Diana H. - Student

  2 ani experienta in meditatii / profesorat

  Sunt studenta la facultatea de matematica-informatica,universitatea din Bucuresti in anul doi.Ofer meditatii pentru elevi in clasele 5-12 cu rezultate eficiente garante.Fac meditatii de doi ani si cel mai bun elev l-am crescut de la 7 la 9,60 la bac.Pentru confirmare,astept un telefon : 0723294787

 14. Simona M. - Student

  2 ani experienta in meditatii / profesorat

  Studenta in anul II la Facultatea de Matematica si Informatica, ofer meditatii la matematica pentru copii. Invatam prin joc cum matematica poate fi distractiva, prin metode adaptate varstei si nivelului cursantilor

 15. Gabriel C.

  6 ani experienta in meditatii / profesorat

  Meditez la Matematica, clasele V - X, pentru orice nivel de pregatire, la domiciliul personal sau la domiciliul elevului. Sedinta va avea durata de 2 ore. Pentru lamuriri suplimentare va rog a ma contacta la 0764 652 550.

 16. Isabela A. - Profesor liceu

  8 ani experienta in meditatii / profesorat

  Ofer meditatii pentru elevii claselor I-XII la matematica, orice nivel. Pregatesc elevii claselor a 8-a si a 12-a pentru examenul national si bacalaureat.Garantez reusite!

 17. Nelu I.

  Mai mult de 10 ani experienta in meditatii / profesorat

  Ofer meditatii matematica la domiciliul elevului in orice sector din Bucuresti.Garantez calitatea pregatirii dupa o experienta de peste 15 ani in domeniu .Pregatesc elevi pentru recuperarea materiei, teze si alte examene ,orice clasa de liceu.Pregatesc elevii la toata materia din liceu pentru promovarea bacalaureatului si pentru admiterea la facultate.La cerere se poate face pregatire si la fizica , clasele 9-12 si la matematica an I si II facultate.

 18. Gabriel P. - Inginer

  Mai mult de 10 ani experienta in meditatii / profesorat

  Profesor - Inginer / fizician, licentiat in 1982 cu nota 10 la examenul de diploma, Facultatea de Fizica si Inginerie Tehnologica Bucuresti, Platforma Magurele. 25 de ani de experienta in ceea ce priveste lucrul cu elevii si studentii, ofer meditatii la Fizica / Matematica nivel cl 5-8 / liceu / facultate. Sedinte de 2 ore, pret 50 lei, prima sedinta gratis pentru evaluare.

 19. Amelia M.

  5 ani experienta in meditatii / profesorat

  Meditez matematica pentru Bacalaureat. Explicatii clare si eficiente cu rezultate imediate.

 20. Ionut H. - Profesor

  Mai mult de 10 ani experienta in meditatii / profesorat

  Meditez matematica cls. V-XII, BAC, corijari, teze, teme de vacanta. Ma deplasez si la domiciliul elevului.