Meditatii la matematica

Filtreaza anunturile
 1. 60 lei / doua ore

  Irina N. - Profesor universitar

  Mai mult de 10 ani experienta in meditatii / profesorat

  Meditez matematica clasele 7 - 12 la domiciliul meu (Parc Drumul Taberei) pentru testare nationala, bacalaureat, admitere facultate. Seriozitate si profesionalism, orientare spre elev.

 2. 50 lei / doua ore

  Robert Georgescu - Asistent universitar

  Mai mult de 10 ani experienta in meditatii / profesorat

  Profesor cu experienta ofer meditatii matematica orice nivel, clasele I-XII, Evaluare Nationala, Bacalaureat, Admitere Facultate.

 3. Pret nespecificat

  Razvan N. - Centru de meditatii

  Mai mult de 10 ani experienta in meditatii / profesorat

  Cei mai buni profesori de matematica din bucuresti (profesori universitari si de la licee de prestigiu), experienta de peste 15 de ani, rezultate garantate, promovabilitate bac 100%. Evaluare nationala, bacalaureat, facultate, examene diverse, recuperarea materiei - orice nivel.Metoda conceputa pentru a ajunge la un nivel avansat in timp foarte scurt. Detalii complete pe centrumeditatii. ro

 4. Pret nespecificat

  Marius I. - Centru de meditatii

  Mai mult de 10 ani experienta in meditatii / profesorat

  Profesor matematica cu experienta de peste 15 ani, ofer meditatii (orice nivel) pentru recuperarea si aprofundarea materiei, pregatire pentru examenele de Evaluare Nationala, Bacalaureat, Admitere Facultate. Rezultate remarcabile! Promovabilitate Examene 100%

 5. 50 lei / doua ore

  Diana Teodora T. - Profesor

  Mai mult de 10 ani experienta in meditatii / profesorat

  o sedinta (2 ore) 50 RON - Cartier Titan - clasele V- VIII

 6. Fara fotografie
  Pret nespecificat

  Mihai M. - Profesor liceu

  Mai mult de 10 ani experienta in meditatii / profesorat

  Profesor de matematica cu experienta, ofer pregatire suplimentara pt elevi cls. V-XII si studenti, la domiciliul elevului (orice zona, ma deplasez cu autoturismul personal). Asigur suport curs, recuperarea si fixarea materiei si garantez maxima seriozitate.

 7. 40 lei / doua ore

  Iuliana C. - Student

  Un an experienta in meditatii / profesorat

  Matematica este o materie usoara, care prin exercitiu se intelege. Te voi ajuta sa o intelegi si sa reusesti sa ai rezultate din ce in ce mai bune!

 8. 40 lei / doua ore

  Andreea Manda - Student

  2 ani experienta in meditatii / profesorat

  Ofer meditatii la disciplina matematica, pe durata vacantei de vara, nivel primar, general cu scopul de a obtine rezultate optime si nivel liceal (M2-M3) in vederea promovarii examenului de bacalaureat.

 9. 25 lei / doua ore

  Grigoras Gabriel

  Un an experienta in meditatii / profesorat

  Elev in clasa a X-a la Colegiul National Vasile Alecsandri Galati ofer meditatii elevilor I-IV si V-VIII, pentru rezolvarea problemelor cu temele si lacunele acumulate pe parcursul timpului. Consider atat comunicarea cu elevul, cat si exemplificarea practica o metoda foarte buna pentru a fixa cat mai bine materia. Atmosfera ce permite elevului sa isi exprime neclaritatile fara reticente.

 10. 40 lei / doua ore

  Andrei Luca - Student

  Mai putin de un an experienta in meditatii / profesorat

  Mă numesc Andrei Luca, sunt student la Facultatea de Construcții civile,industriale şi agricole- Universitatea tehnică de construcții București. Îmi doresc să dau meditații la matematică pentru copii cu vârste cuprinse între 6 si 15 ani. Am studiat și studiez în continuare în domeniul cu profil științific, am participat la olimpiade de matematică naționale, precum si la alte concursuri din timpul liceului. Îmi place să lucrez cu și pentru copii, iar programul poate fi flexibil. Va mulțumesc si rog seriozitate.

 11. 20 lei / o ora

  Amelia M.

  7 ani experienta in meditatii / profesorat

  Meditez matematica pentru Bacalaureat 2016.Explicatii clare si eficiente cu rezultate imediate (exemple rezolvate). Material didactic pregatit si inclus in pretul sedintei.Experienta in tehnici pentru examen de succes.Rezultate foarte bune cu toti elevii pregatiti pana acum.

 12. 35 lei / doua ore

  Mihaela Cristina P. - Profesor

  Mai mult de 10 ani experienta in meditatii / profesorat

  Profesor invatamant primar, gradul I, cu experienta de 13 ani la catedra pregatesc cu multa rabdare elevi din clasele V- VIII la MATEMATICA. Pregatesc atat pentru evaluarea nationala , unde in ultimii 6 ani elevii mei au avut rezultate foarte bune, cat si pentru recuperarea, aprofundarea sau dezvoltarea notiunilor teoretice si practice necesare la clasa. Meditatiile se pot desfasura la domiciliul meu (Cornitoiu) sau la cel al elevului.Pret sedinta 2 ore 35 lei

 13. 40 lei / doua ore

  Andreea N. - Student

  3 ani experienta in meditatii / profesorat

  Buna ziua tuturor! Actuala studenta la Universitatea Politehnica din Bucuresti - Facultatea de Automatica si Calculatoare,ofer meditatii la Matematica pentru clasele IX-XII(+pregatire pentru BAC)! Cei interesati,puteti lasa un mesaj sau suna la numarul meu de telefon !

 14. 50 lei / doua ore

  Marius M. - Inginer

  6 ani experienta in meditatii / profesorat

  Inginer Marius M., 28 ani, ofer meditatii la matematica (algebra+geometrie), la domiciliul meu, elevilor din clasele I-X, care doresc sa-si aprofundeze notiunile predate in clasa, pregatire pentru admitere in colegii (clasa a V-a), la examenul de capacitate, teste nationale, simulari, teme acasa etc. Asigur explicarea rationamentelor matematice într-un mod foarte accesibil elevului. Elevii mei dau dovadă de performanţă şi au urcat foarte bine în clasament. Sedintele sunt individuale, de cate 2 ore, pret fix 50 lei/sedintă.

 15. 40 lei / doua ore

  Andrei Oprea - Student

  Un an experienta in meditatii / profesorat

  Sunt student la Facultatea de Matematica si Informatica din Bucuresti si ofer meditatii elevilor de liceu indiferent de profilul pe care-l au. Sunt o persoana rabdatoare si consider ca am abilitatile necesare pentru a gasi metoda potrivita de invatare pentru fiecare elev.

 16. 80 lei / doua ore

  Nelu I.

  Mai mult de 10 ani experienta in meditatii / profesorat

  Ofer meditatii matematica la domiciliul elevului in orice sector din Bucuresti. Garantez calitatea pregatirii dupa o experienta de peste 25 ani in domeniu. Pregatesc elevi pentru recuperarea materiei, teze si alte examene, orice clasa de liceu. Pregatesc elevii la toata materia din liceu pentru promovarea bacalaureatului si pentru admiterea la facultate. La cerere se poate face pregatire si la fizica, clasele 9-12 si la matematica an I si II facultate(Analiza Matematica, Matematici Speciale ,etc

 17. 40 lei / doua ore

  Ana Ivan

  2 ani experienta in meditatii / profesorat

  Sunt eleva in clasa a 11-a la matematica-informatica. Matematica este una dintre pasiunile mele, motiv pentru care ajut elevii mai mici sau de aceeasi varsta cu mine sa inteleaga mai bine materia. Mentionez ca am participat in fiecare an la olimpiade, obtinand rezultate deosebite! Prefer sa meditez la domiciliul propriu, insa pot veni si la domiciliul elevului in functie de locatia acestuia. Durata sedintei poate fi discutata ulterior. Ma descurc foarte bine cu elevii si copiii, am multa rabdare si seriozitate. Garantez rezultate!

 18. 50 lei / doua ore

  Coca Emanuel - Student

  Un an experienta in meditatii / profesorat

  Fie ca aveti nevoie de un meditator pentru trecerea clasei, fie pentru a atinge performante mai mari, eu va pot ajuta sa obtineti ceea ce aveti nevoie. Matematica din clasele V-VIII o cunosc foarte bine si dispun de metodele necesare pentru a asigura intelegerea ei. Ofer de asemenea pregatire si pentru testarea nationala. (pretul este discutabil in functie de distanta la care locuieste elevul; nu sunt de acord cu frauda la examene)

 19. 80 lei / doua ore si 30 de minute

  Cezar S. - Profesor

  4 ani experienta in meditatii / profesorat

  Profesor tanar, pasionat, ofer meditatii la matematica oamenilor seriosi care vor cu adevarat sa invete.Predau, lucram multe exercitii, dau teme si organizez testari periodice.

 20. 60 lei / doua ore

  Codrin F. - Profesor

  5 ani experienta in meditatii / profesorat

  Dau cele mai bune meditatii la matematica pentru clasa, concursuri, examene, bacalaureat, redresarea situatiei scolare, admitere facultate, examene facultate.