Anunturi de meditatii la matematica

 1. Laura S. - Profesor gimnaziu

  4 ani experienta in meditatii / profesorat

  Te-ai saturat sa ai dureri de cap incercand sa rezolvi probleme la matematica? Uita de frica fata de matematica sau profesorul de matematica si hai sa vedem ce e mai greu de rezolvat! ABSOLVENTA A FACULTATII DE MATEMATICA UNIVERSITATEA BUCURESTI OFER MEDITATII PENTRU CLASELE I-VIII la domiciliu cat si ONLINE. CUM ONLINE? Tot cu creionul si guma de sters, plus conexiunea la internet, materiale pe suport electronic.

 2. Nelu I.

  Mai mult de 10 ani experienta in meditatii / profesorat

  Ofer meditatii matematica la domiciliul elevului in orice sector din Bucuresti.Garantez calitatea pregatirii dupa o experienta de peste 15 ani in domeniu .Pregatesc elevi pentru recuperarea materiei, teze si alte examene ,orice clasa de liceu.Pregatesc elevii la toata materia din liceu pentru promovarea bacalaureatului si pentru admiterea la facultate.La cerere se poate face pregatire si la fizica , clasele 9-12 si la matematica an I si II facultate.

 3. Catalina A. - Profesor

  4 ani experienta in meditatii / profesorat

  Absolventa a Facultatii de Matematica din cadrul Univ. Al.I.Cuza meditez elevi de clasele I-XII la matematica. Ofer meditatii si pe timpul vacantei. Experienta si rezultate foarte bune. Mult calm, rabdare, si prezentarea materiei pe intelesul tuturor. Garantez recuperarea materiei pentru BAC, evaluare nationala, si alte examene. Pentru mai multe detalii ma gasiti la nr 0761444856. Rog seriozitate.

 4. Marian C. - Student

  2 ani experienta in meditatii / profesorat

  Student la Facultatea de Matematica si Informatica,ofer meditatii la materia Matematica,pentru orice tip de nivel. Ma adaptez oricarei cerinte,de la pregatiri pentru examene,imbunatatirea rezultatelor scolare,pregatiri pentru concursuri si olimpiade,sustinerea unei admiteri in domeniu,etc. Mentionez ca sunt dispus sa sustin orele de meditatii atat la domiciliul meu,cat si la cel al elevului. Totodata,sedinta de meditatii poate fi cu unul,2,sau 3 elevi,in functie de preferinte.

 5. Diana M. - Student

  2 ani experienta in meditatii / profesorat

  Meditez matematica atat pentru clasele 9-12 cat si pentru Bacalaureat(Studenta Facultatea de Matematica,Universitatea din Bucuresti ) !!! Tin sa mentionez ca detin modulul psiho-pedagogic si ca am rabdarea necesara pentru orice nivel al elevului!! Rezultate garantate!! ( experienta 2 ani si jumatate ) Rog si ofer seriozitate ! Anuntul este valabil si pentru celelalte sectoare !

 6. Mihai Adrian P. - Profesor liceu

  Mai mult de 10 ani experienta in meditatii / profesorat

  Profesor cu experienta, specializat pe clasele V-XII, ofer meditatii la matematica, pentru rezultate deosebite la teze, recuperare materie, promovarea examenului de capacitate, de bacalaureat, corigente, etc. Meditatia se poate sustine la domiciliul meu(SECTOR 2) sau al elevului. Se poate emite si factura.

 7. Dan C. - Student

  2 ani experienta in meditatii / profesorat

  Student la Politehnica Bucuresti, ofer meditatii la matematica la domiciliul elevului sau al meu (testarea nationala, teze, recuperarea materiei, corijente, olimpiada etc.) cu rabdare si intelegere. Am experienta de 2 ani, cu rezultate bune si foarte bune. Posed modulul psiho-pedagogic pentru predare in scoli. Program flexibil, disponibil atat in weekend cat si in cursul saptamanii. Cer si ofer seriozitate ; Telefon: 0734708927

 8. Fatma I. - Student

  Un an experienta in meditatii / profesorat

  Studenta anul II la Facultatea de Drept a Universitatii din Bucuresti, meditez elevi clasele I-IV la Limba si Literatura Romana, matematica, limba engleza precum si la alte discipline. Ofer ajutor in efectuarea temelor si studierea in avans a lectiilor. Experienta de peste un an in lucrul cu cei mici, garantez reusita! Detin atestat limba engleza precum si DELF la limba franceza nivel A2 si de asemenea sunt anul 2 la modulul psihopedagogic. Numai la domiciliul meu, zona Vitan. Rog seriozitate!

 9. Emanuela N. - Profesor liceu

  5 ani experienta in meditatii / profesorat

  In doua ore poti descoperi matematica mai simplu decat te-ai asteptat vreodata! Licentiata a Facultatii de Stiinte Aplicate cu specializare pe matematica-informatica la Universitatea Politehnica din Bucuresti, cu experienta in meditatii de aproximativ cinci ani, ofer meditatii la matematica pentru orice nivel (gimnaziu, liceu-M2 sau M1, profil real, stiinte ale naturii sau tehnologic).

 10. Iulia A.

  4 ani experienta in meditatii / profesorat

  Masteranda la Facultatea de Matematica (cu experienta in pregatirea elevilor si rezultate relevante), ofer meditatii individuale la matematica, pentru elevii din clasele I-XII(inclusiv pregatire pentru BAC si Evaluare Nationala). 30RON/sedinta de 2 ore. 0746474828 (Meditez si pe perioada vacantei)

 11. Marina A.

  4 ani experienta in meditatii / profesorat

  Absolventa a Facultatii de Matematica si a masterului Matematica Didactica, ofer meditatii la matematica pentru examenul de bacalaureat, testare nationala sau orice alt nivel. Garantez seriozitate, calm si abordare particularizata capacitatii de intelegere si asimilare a fiecarui elev. Ma deplasez la domiciliul elevului.

 12. Anca S. - Profesor

  10 ani experienta in meditatii / profesorat

  Experienta 10 ani matematica cls V-VIII pe intelesul tuturor elevilor,rezultate excelente.Pretul este de 50 ron/sedinta individual.Disponibilitate in a asigura recuperarea materiei pe parcursul vacantelor!La cerere,pun la dispozitie recomandari.Nu preiau elevi clasa a Viii in timpul anului scolar!0747-845-050

 13. Cristina G. - Profesor

  10 ani experienta in meditatii / profesorat

  Meditatii la matematica, cls 5--8.Am rabdare,experienta 10 ani in domeniu,,ambitioasa si rezultate conforme cu seriozitatea implicata.(note peste 8 la testari)Explic notiunile in functie de nivelul de intelegere al fiecarui elev.Lucrez individual cu fiecare.Am cunostinte de psihologie,fiind familiarizata cu problematica specifica varstei..Urmaresc recuperarea si aprofundarea materiei.Matematica se invata intelegand rationamentele specifice ei.Zn Pta Iancului( si pt vacanta , corigente)

 14. Loredana V. - Profesor liceu

  Mai mult de 10 ani experienta in meditatii / profesorat

  Profesoara titulara de matematica,16 ani vechime la gimnaziu si liceu, grad didactic I, trei masterate, ofer meditatii clasele 5-12, evaluare nationala, bacalaureat, admitere facultate(Politehnica), examene studenti, titularizare. Pret 80-100 ron/sedinta.

 15. Adriana R. - Student

  Un an experienta in meditatii / profesorat

  Ofer meditatii la matematica clasele 5-12 pe perioada verii si pe perioada anului scolar.

 16. Nicoleta R. - Inginer

  3 ani experienta in meditatii / profesorat

  Absolventa a Facultatii de Inginerie Chimica Politehnica Bucuresti, ofer meditatii la Matematica pentru elevi de gimnaziu. Am rabdare, experienta in predare si pasiune pentru ceea ce fac. Posed modulul psiho-pedagogic pentru predare in scoli. 0767414126 / 0748679174

 17. Elena E. - Student

  4 ani experienta in meditatii / profesorat

  Studenta la Facultatea de Matematica si Informatica (Master), Universitatea Bucuresti, ofer meditatii pentru clasele V-XII, atat la domiciliul elevului(in orice sector) cat si la domiciliul meu in TITAN (statia de metrou 1 dec.) Mentionez ca sunt o persoana foarte calma si rabdatoare, cu experienta in a lucra cu copiii.In plus detin modulul de pedagogie si psihologie a educatiei. Tel 0737 536 672

 18. Alin D. - Student

  2 ani experienta in meditatii / profesorat

  Absolvent al Facultatii de Matematica si Informatica din Universitatea Bucuresti si masterat in acelasi domeniu. Ofer meditatii la matematica pentru elevii de liceu(orice nivel) la domiciliul acestora(in orice zona). Am peste 2 ani experienta in meditatii, cu rezultate foarte bune la bacalaureat. Am foarte multa rabdare si reusesc sa creez o atmosfera relaxanta si lipsita de orice stres pentru elev.

 19. Mihaela M.

  4 ani experienta in meditatii / profesorat

  Ofer elevilor din clasele V -VIII pregatirea necesara la MATEMATICA pentru rezultate bune la TESTELE NATIONALE. Asigur recuperarea/reluarea materiei si imbunatatirea abilitatilor de rezolvare a testelor. Meditatiile se pot desfasura atat la domiciliul meu, cat si la domiciliul elevului (sect. 3,4,5), inclusiv in Week-end si Vacante ! Pretul pentru o sedinta de 2 ore este de 40-50 lei. Contact : tel. 0752555746 sau 0723557536

 20. Iarina P. - Student

  4 ani experienta in meditatii / profesorat

  Studenta si membra in consiliul Facultatii de Matematica si Informatica, detin modul psihopedagogic si practica efectuata la Colegiul National de Informatica Tudor Vianu, ofer meditatii la matematica elevilor de clasele I-XII pentru recuperare materie, pregatire examene scolare, pregatire testare nationala si bacalaureat. Tel: 0731181004 E-mail: preda.iarina@yahoo.com