Meditatii la matematica

Filtreaza anunturile
 1. 35 lei / doua ore

  Ovidiu H. - Student

  4 ani experienta in meditatii / profesorat

  Sunt student la Universitatea Politehnica, ofer meditatii la matematica, ajutor la teme pentru elevii din clasele mici, pregatire pentru examene nationale la clasele V-VIII, pregatire pentru bacalaureat la elevii de liceu. Mai multe detalii la telefon.

 2. 60 lei / doua ore

  Roxana Iancu - Inginer

  6 ani experienta in meditatii / profesorat

  Ofer meditatii la disciplina matematica clasele I-VIII la domiciliul profesorului si al elevului in zona Vitan, Dristor dar si in zona Obor. Sunt o persoana usor adaptabila indiferent de nivelul de pregatire al elevului, rabdatoare, inclinata spre rezultate si ferm convinsa ca orice copil poate invata matematica.Prima sedinta gratuita.Ca si meditator in ultimii 6 ani am reusit cu brio sa promovez impreuna cu elevii mei examenul de capacitate dar mai mult decat atat am reusit sa ii fac pe acestia sa inteleaga ca invatarea matematicii nu este necesara doar pentru absolvirea examenului de capacitate ci si pentru alegerea unei viitoare cariere de succes.

 3. 35 lei / doua ore

  Ramona N. - Student

  3 ani experienta in meditatii / profesorat

  Studenta in cadrul facultatii de Cibernetica ofer meditatii la matematica pentru pregatirea examenului de bacalaureat,a admiterii la facultate precum si a materiei pe parcursul anului scolar.Se lucreaza la meditatii fiecare problema pe care elevul a intampinat-o la clasa precum si imbunatatirea metodelor sale de rezolvare.Se vor sesiza imbunatatiri inca de la primele sedinte.Sedintele au loc la domiciliul meu din sectorul 4.

 4. 50 lei / doua ore

  Horia G. - Profesor

  4 ani experienta in meditatii / profesorat

  Profesor de matematica calificat,foarte pasionat de ceea ce fac, licentiat in matematica ("Universitatea din Bucuresti"-Facultatea de Matematica si Informatica"-licenta:Analiza Matematica",master in Teoria matematicii aplicate in codare ofer meditatii elevilor pentru Bacalaureat 2017 (orice nivel), Evaluare Nationala 2017 si clasele 1-12 ! Asigur reusita!Principalele calitati care ma recomanda sunt strans legate de experienta mea in lucrul cu elevii si capacitatea de a ma adapta modului in care se poate comunica eficient cu noua generatie(detin modulul psihopedagogic), baza teoretica solida,pasiune si metode moderne de a invata si a intelege matematica. Asigur o buna comunicare cu parintii si urmaresc in primul rand intelegerea materiei cat mai concret in vederea obtinerii unor rezultate din ce in ce mai bune folosind tehnici eficiente de a explica materia.Meditatiile au loc la domiciliul meu (bineinteles dupa o sedinta la dvs pentru a ne cunoaste ) sau la domiciliul elevului,iar parintele este in permanenta informat in legatura cu nivelul elevului.Garantez profesionalism si o colaborare sincera !

 5. 70 lei / doua ore

  Nelu Ionita

  Mai mult de 10 ani experienta in meditatii / profesorat

  Ofer meditatii matematica la domiciliul elevului in orice sector din Bucuresti. Garantez calitatea pregatirii dupa o experienta de peste 25 ani in domeniu. Pregatesc elevi pentru recuperarea materiei, teze si alte examene, orice clasa de liceu. Pregatesc elevii la toata materia din liceu pentru promovarea bacalaureatului si pentru admiterea la facultate. La cerere se poate face pregatire si la fizica, clasele 9-12 si la matematica an I si II facultate(Analiza Matematica, Matematici Speciale ,etc

 6. 50 lei / doua ore

  Ana G.

  10 ani experienta in meditatii / profesorat

  Meditatii matematica pentru clasele I-VIII - IX inclusiv pregatire pentru Evaluare Nationala clasa a VIII, la biroul meu din zona hipermarketului Auchan Titan sector 3 pret 50 lei/sedinta 2 ore. Elevul va invata metodele de rezolvare, se vor depista eventualele greseli si se va aplica metode de eliminare a lor. La fiecare sedinta se va trimite un raport de meditatii catre parintii elevului. Elevul va primi pe parcurs testari cu un grad de dificultate mediu si inalt.

 7. 40 lei / doua ore

  Mira S.

  6 ani experienta in meditatii / profesorat

  Ajutor si indrumare in pregatirea lectiilor la matematica si limba romana, pentru elevi cls. I - IV, Totodata, lucram suplimentar, din materiale aferente ( culegeri de probleme, Gazata Matematica, teste, etc. ) , pentru aprofundarea cunostintelor si pregatirea concursurilor scolare specifice.De-a lungul experientei mele, elevii cu care am colaborat au obtinut rezultate deosebite la invatatura, lucru apreciat atat de parinti cat si de cadrele didactice.

 8. 50 lei / doua ore

  Robert Georgescu - Asistent universitar

  Mai mult de 10 ani experienta in meditatii / profesorat

  Profesor cu experienta ofer meditatii matematica orice nivel, clasele I-XII, Evaluare Nationala, Bacalaureat, Admitere Facultate.

 9. 65 lei / doua ore

  Mihaela T. - Profesor liceu

  Mai mult de 10 ani experienta in meditatii / profesorat

  Ofer meditatii matematica orice nivel.Pregatesc elevi pentru recuperarea materiei, teze si alte examene, orice clasa V-XII.Pregatesc elevii la toata materia din liceu pentru promovarea bacalaureatului cat si pentru admiterea la facultate.

 10. 60 lei / doua ore

  Anca S. - Profesor

  Mai mult de 10 ani experienta in meditatii / profesorat

  Profesoara tanara, experienta peste 12 ani meditez matematica cls II-VIII ,rezultate excelente,diverse tipologii elevi,metode adaptabile pentru fiecare(simt si tact pedagogic).Sedintele se desfasoara la domiciliul meditatorului(zona Piata Muncii), mediul de lucru va fi unul stimulant, într-o atmosfera lipsită de tensiune!Nota 10 evaluarea nationala 2015 si 2016!Acest anunţ se adresează în exclusivitate persoanelor civilizate, serioase, motivate si respectuoase!Multumesc!

 11. 50 lei / doua ore

  Diana Teodora T. - Profesor

  Mai mult de 10 ani experienta in meditatii / profesorat

  Profesoara matematica - o sedinta (2 ore) 50 RON - Cartier Titan - clasele V- VIII orice nivel

 12. 50 lei / doua ore

  Alina Gheorghe - Asistent universitar

  10 ani experienta in meditatii / profesorat

  Meditatii matematica , cls I - VIII

 13. 70 lei / doua ore

  Luisa I. - Profesor

  Mai mult de 10 ani experienta in meditatii / profesorat

  Profesor cu experienta, grd I, vechime 28 de ani la catedra, ofer meditatii cls I-VIII, sector 5, zona Eroii Revolutiei, asigur rezultate deosebite.(prefer sms si va contactez eu).

 14. 60 lei / doua ore

  Serban C. - Profesor

  Mai mult de 10 ani experienta in meditatii / profesorat

  Meditatii matematica : consolidarea cunostiintelor, matematica de liceu, imbunatatirea performantelor , pregatirea examenului de bacalaureat, admiterea in facultate, meditatii pentru cursurile de matematica din facultate

 15. 50 lei / doua ore

  Catalin Ioan Radulescu - Profesor

  4 ani experienta in meditatii / profesorat

  Meditatii matematica, clasele 1-10, la domiciliul elevului.Pot oferi deasemenea consultatii la romana, engleza,fizica pentru anii incepatori.Sedinta incepe prin descoperirea neclaritatilor;elevul este incurajat sa puna intrebari si sa si le lamureasca.Explicatiile le dau incercand sa gasesc aplicabilitatea practica.Raspund la toate intrebarile de atatea ori de cate este nevoie, apoi ii dau elevului sa rezolve singur ce i-am explicat sau ceva asemanator,pentru a ma asigura ca a inteles si retinut.Incurajez munca individuala, prin teme bazate pe ce am discutat, incerc sa dezvolt gandirea prin probleme de logica si sa fac matematica ...distractiva.Incerc si eu sa invat din propriile greseli,sa imi imbunatatesc continuu metodele de predare si sa iau ce e bun si sa dezvolt.Discut cu parintii pentru a scurta timpul descoperirii calitatilor si punctelor slabe ale copiilor.Pretul variaza in functie de clasa si distanta.

 16. 50 lei / doua ore si 30 de minute

  Cezar S. - Profesor

  4 ani experienta in meditatii / profesorat

  Profesor tanar, pasionat, ofer meditatii la matematica oamenilor seriosi care vor cu adevarat sa invete.Predau, lucram multe exercitii, dau teme si organizez testari periodice.

 17. 60 lei / doua ore

  Paul T. - Profesor

  Mai mult de 10 ani experienta in meditatii / profesorat

  Meditatii, matematica, fizica, clasele 5-12, testari nationale, bacalaureat, admiteri invatamant superior, oferite de profesor cu multa experienta, individual, la domiciliile mele zonele Unirii (Budapesta ) sau Titan (Balta-Alba), Bucuresti.

 18. 80 lei / doua ore

  Valentin Dobre - Profesor

  Mai mult de 10 ani experienta in meditatii / profesorat

  - Sunt profesor si inginer licentiat al Facultatii de Automatica si Calculatoare Bucuresti specializari Informatica Aplicata si Ingineria Sistemelor alaturi de care am si modulul pedagogic si autorizare ONRC ca sa ofer meditatii. - Obiective generale: Crearea unei conexiuni cu elevul ca sa ii cunosc modul in care ii place sa invete si sa asimileze informatiile. Pot sa il ajut sa inteleaga de ce matematica este si utila in viata, nu doar o obligatie creata de sistemul de invatamant. Dupa caz asigur recuperarea rapida a materiei, imbunatatirea modului de gandire si de rezolvare a exercitiilor. Eforturile mele se vor observa in cel mult 30 zile datorita cresterii performantelor la aceasta disciplina si a placerii cu care va invata. Iar daca doriti pregatire pentru BAC, EN si admitere, eu sunt acela care il poate orienta spre succes. Va pot fi de folos si la alte materii in afara de matematica. -Rezultatele obtinute au fost exceptionale, singurul regret pe care il am de fiecare data este cand o colaborare plina de succes trebuie se incheie si ea. - Contribui cu materiale didactice proprii din care dau teme si de care ma folosesc sa dau teste periodice.- Lectiile le tin de luni pana vineri de regula la domiciliul elevului sau online prin Skype si au durata de 110 minute.-Disponibilitate incepand din 19.09.2016:Luni ocupatMarti 12-14Miercuri 11-14Joi ocupatVineri 12-15- Ofer si pretind seriozitate, punctualitate, corectitudine si respect.-Discount-uri atractive pentru lunile iunie, septembrie si decembrie Considerati ca anuntul acesta va determina sa formati numarul meu de telefon? Atunci apelati cu incredere!

 19. 40 lei / doua ore

  Florin Pele - Student

  5 ani experienta in meditatii / profesorat

  Te afli în fața examenului de admitere la liceu, a bacalaureatului sau pur și simplu ești elev și vrei să-ți îmbunătățești cunoștințele de Matematică? Vrei să te pregătești cu cineva cu experiență, dar nici nu vrei să-ți dai toate economiile pe meditații? Atunci citești rândurile care trebuie. De ce m-ai alege pe mine? Dintotdeauna am iubit Matematica, dar, mai mult de atât, am iubit să îi fac pe alții să vadă Matematica altfel decât o povară.

 20. 50 lei / doua ore

  Silviu S. - Profesor

  Mai mult de 10 ani experienta in meditatii / profesorat

  Profesor cu peste 15 ani de experienţă în predarea matematicii ofer lecţii private pentru clasele V-VIII.( CAPACITATE ) Metode eficiente si rezultate confirmate în timp.