Meditatii la matematica

Filtreaza anunturile
 1. 50 lei / doua ore

  Elena I. - Profesor

  Mai mult de 10 ani experienta in meditatii / profesorat

  Meditatii la matematica,gimnaziu .Individual.Am experienta in domeniu de peste 10 ani,placuta , dar exigenta si ambitioasa,autodidacta si cu personalitate de pedagog. .Explic clar ,calm si concis notiunile in functie de nivelul de intelegere al fiecarui elev.Urmaresc recuperarea si aprofundarea materiei,verific temele si lamuresc lacunele existente dar si formarea unui sistem de gandire coerent si logic al elevului.Rezultate bune si foarte bune la testari.Am si cunostinte de psihologie,fiind familiarizata cu problemele specifice varstei.Matematica poate fi invatata si cu drag,intr o atmosfera interactiva..zona Pta Muncii.

 2. 60 lei / doua ore

  Carmen I. - Profesor liceu

  Mai mult de 10 ani experienta in meditatii / profesorat

  La orice nivel, de la neintelegerea unor elemente fundamentale la pregatirea pentru olimpiade, asigur asimilarea si intelegerea tuturor notiunilor, ofer pregatire pentru EVALUARE NATIONALA (anul acesta media elevilor mei a fost 9.10), promovabilitate BAC 100% (anul acesta media a fost 8.60), ADMITERE facultate, rezultate bune la OLIMPIADE. (Pentru olimpiade pregatirea incepe in vacanta de vara.) Sunt un matematician pasionat, olimpica nationala, si un pedagog foarte bun, veti vedea din prima sedinta vor fi rezultate mari! Intalnirile vor fi in zona Mall Vitan (strada Foisorului, tramvai 1, autobuz 123, metrou Mihai Bravu sau metrou Timpuri Noi). Sunati sau dati sms si va sun repede inapoi.

 3. 35 lei / o ora

  Centrul De Limbi Straine Magnus - Centru de meditatii

  Mai mult de 10 ani experienta in meditatii / profesorat

  Centrul de Limbi Straine ofera cursuri/meditatii pentru orice nivel.

 4. 60 lei / doua ore

  Radu G. - Profesor

  Mai mult de 10 ani experienta in meditatii / profesorat

  Profesoara cu experinta in meditatii, meditez matematica orice nivel, clasele 4-12 (consolidarea materiei, capacitate, bac cat si admitere facultate).Pot oferi meditatii la domiciliu elevului in zonele: Oras Pantelimon, Pantelimon, Iancului, Obor, Colentina, Romana, Stefan cel Mare (in general Sectorul 1, Sectorul 2 si zonele centrale).

 5. 65 lei / doua ore

  Razvan Savu - Centru de meditatii

  Mai mult de 10 ani experienta in meditatii / profesorat

  Cei mai buni profesori de matematica din bucuresti (profesori universitari si de la licee de prestigiu), experienta de peste 15 de ani, rezultate garantate, promovabilitate bac 100%. Evaluare nationala, bacalaureat, facultate, examene diverse, recuperarea materiei - orice nivel. Suna astazi si primesti testarea initiala gratuit!

 6. 50 lei / doua ore

  Anca S. - Profesor

  Mai mult de 10 ani experienta in meditatii / profesorat

  Experienta peste 12 ani matematica cls IV-VIII ,rezultate excelente.DISPONIBILITATE lucru pe perioada vacantei de vara(aprofundare,corijente,teme vacanta).Sedintele se desfasoara la domiciliul meditatorului, asigurand prezenta langa elev timp de 120min!Nota 10 evaluarea nationala 2015!La cerere,pun la dispozitie recomandari!ROG SERIOZITATE!

 7. 50 lei / doua ore

  Isabela A. - Profesor liceu

  9 ani experienta in meditatii / profesorat

  Ofer meditatii pentru elevii claselor I-XII la matematica, orice nivel. Pregatesc elevii claselor a 8-a si a 12-a pentru examenul national si bacalaureat.Garantez reusite!

 8. 40 lei / doua ore

  Mihaela M.

  4 ani experienta in meditatii / profesorat

  Ofer elevilor din clasele V -VIII pregatirea necesara la MATEMATICA pentru rezultate bune la TESTELE NATIONALE. Asigur recuperarea/reluarea materiei si imbunatatirea abilitatilor de rezolvare a testelor. Meditatiile se pot desfasura atat la domiciliul meu, cat si la domiciliul elevului (sect. 3,4,5), inclusiv in Week-end si Vacante! Pretul pentru o sedinta de 2 ore este de 40-50 lei.

 9. 35 lei / doua ore

  Antonio S.

  Mai mult de 10 ani experienta in meditatii / profesorat

  Mă numesc Antonio, din IAȘI și sunt SPECIALIZAT în: MEDITAȚII la MATE pt pregătirea BAC ului, respectiv pt clasele I_XII.EXPERIENȚĂ (MEDITAȚIIi, PRACTICĂ, VOLUNTARIAT) ÎNCĂ DE ELEV, cls a8a. În pregătirea Bac ului mă axez în primul rând pe recuperarea materiei pt examenul de BAC și pe studiul și rezolvarea VARIANTELOR! EXPLIC cu mult CALM, ENTUZIASM, RĂBDARE, PASIUNE, DĂRUIRE, într o ATMOSFERĂ PRIETENOASĂ, în vederea însușirii și a recuperării materiei, formulelor, într o manieră logică și pe înțelesul fiecăruia. Garantez REZULTATE, PROMOVABILITATE și SATISFACȚIA AUTOREUȘITEI ELEVULUI/ILOR 100%! Menționez că sunt OLIMPIC la mate, având atât media generală în liceu la mate cât și la BAC 10.00! Ofer meditații atât pt o persoană, cât și pt grup de elevi. Să începem împreună pregătirea pentru BAC din timp, pentru a avea rezultate maxime! :)

 10. 30 lei / doua ore

  Iulia P. - Profesor gimnaziu

  2 ani experienta in meditatii / profesorat

  Absolventă a facultăţii de Matematică din Iaşi din cadrul Universităţii “Al. I. Cuza”, ofer meditaţii la matematică de gimnaziu sau liceu. Preţul unei şedinte de 2 ore este de 30 lei.Pentru mai multe detalii,nu ezitați să mă contactați!

 11. 30 lei / o ora

  Alexandra A.

  6 ani experienta in meditatii / profesorat

  Ofer meditatii la matematica pentru micii nazdravani. Suport la teme, predare, evaluari, teste, munca independenta-> (exercitii pe care le va face singur) apoi....REZULTATE! ma puteti contacta la numarul de telefon afisat in anunt pentru mai multe detalii, va multumesc!

 12. 80 lei / doua ore

  Loredana V. - Profesor liceu

  Mai mult de 10 ani experienta in meditatii / profesorat

  Profesoara titulara de matematica,16 ani vechime la gimnaziu si liceu, grad didactic I, trei masterate, ofer meditatii clasele 5-12, evaluare nationala, bacalaureat, admitere facultate(Politehnica), examene studenti, titularizare. Pret 80-100 ron/sedinta.

 13. 50 lei / o ora si 30 de minute

  Elena G. - Profesor

  Mai mult de 10 ani experienta in meditatii / profesorat

  profesor matematică 30 ani vechime, te pot ajuta să reușești la examene.....dacă și tu ești interesat

 14. 40 lei / doua ore

  Maria Savopol - Student

  Un an experienta in meditatii / profesorat

  Meditatii pentru copii pana la clasa a VI-a inclusivDetin toate materialele necesare

 15. 40 lei / doua ore

  Silvia C. - Profesor

  Mai mult de 10 ani experienta in meditatii / profesorat

  Ofer meditatii matematica pentru clasele I-VIII orice nivel si ajutor la teme pentru orice materie. Cu o experienta de peste 15 ani ca si profesor imi place sa lucrez cu copii si am rabdare ca ei sa inteleaga notiunile predate si sa se poata descurca mai usor in clasa. Sedintele se vor desfasura intr-o maniera placuta, cat mai simplu si dinamic. Daca ai un copil mai neastamparat si nerabdator il voi ajuta sa inteleaga materiile si sa-i placa sa-si faca temele. Ofer si material didactic pentru a parcurge cat mai multe exercitii si exemple.

 16. 35 lei / doua ore

  Andreea Elena D. - Student

  3 ani experienta in meditatii / profesorat

  Ofer meditatii elevilor de peste 3 ani si am increderea ca devotamentul acordat atat din partea mea cat si a elevului duc la obtinerea rezultatelor bune si foarte bune. Acest lucru mi-a fost demonstrat de-a lungul timpului iar rezultatele obtinute cu fostii elevi ma recomanda ca si implicarea de care dau dovada la fiecare sedinta.

 17. 40 lei / doua ore

  Ionut H. - Profesor

  Mai mult de 10 ani experienta in meditatii / profesorat

  Meditez matematica cls. V-XII, BAC, corijari, teze, teme de vacanta. Ma deplasez si la domiciliul elevului.

 18. 40 lei / doua ore si 30 de minute

  Bianca G. - Student

  2 ani experienta in meditatii / profesorat

  Ofer pregatire pentru recuperarea materiei si aprofundarea cunostintelor pentru Evaluare Nationala, concursuri si Bacalaureat la disciplina matematica.Metodologia de lucru este adaptata nevoilor si ritmului de asimilare al elevului, iar programul este flexibil. » la domiciliul elevului:50 ron» la domiciliul meu:40 ron

 19. 30 lei / o ora si 30 de minute

  Andreea T. - Student

  Mai putin de un an experienta in meditatii / profesorat

  ,...........

 20. 35 lei / doua ore

  Aura V.

  2 ani experienta in meditatii / profesorat

  Absolventă a Facultății de Științe Economice - Universitatea Transilvania (specializarea Finanțe - Bănci) și a Liceului Andrei Mureșanu ( profil real matematică - informatică ), cu experiență de 2 ani ca meditator, cu multe succese obținute ( referințele se pot da la cerere ), ofer meditații matematică pentru clasele I-VIII, pregătire pentru Evaluare Națională (Capacitate), Teze, Corigențe, asigur recuperarea materiei, consolidarea cunoștințelor, îndreptarea notelor, cu multă răbdare indiferent de nivelul copilului. Desfășurarea ședințelor pot avea loc la domiciliul meu sau al elevului. Preț: - 35 ron/individual/ședința de 2 ore - 30 ron/2 copii/ședința de 2 ore