Meditatii la japoneza

Filtreaza anunturile
 1. Pret nespecificat

  Razvan N. - Centru de meditatii

  Mai mult de 10 ani experienta in meditatii / profesorat

  Profesor cu experienta ofera meditatii la LIMBA JAPONEZA, orice nivel, Piata Unirii. Metoda conceputa pentru a ajunge la un nivel avansat in timp foarte scurt.Detalii suplimentare pe centrumeditatii. ro

 2. 80 lei / doua ore

  Alexandra M. - Profesor

  10 ani experienta in meditatii / profesorat

  Profesor de limba japoneza, studiez limba japoneza de 13 ani, iar experienta mea de peste 9 ani in domeniul meditatiilor si al predarii limbii japoneze cuprinde toate categoriile de varsta, de la 4 ani la peste 50, atat în particular, cat si in diverse institutii de invatamant. Membru al APJR (Asociatia Profesorilor de Limba Japoneza din Romania)Detin 3 atestate de competente lingvistice in domeniul limbii japoneze si o experienta vasta, iar metodele mele de predare se pliaza pe necesitatile fiecaruia. De asemenea, asigur toate materialele necesare studiului.

 3. 60 lei / doua ore

  Andreea Boboiciov - Profesor

  8 ani experienta in meditatii / profesorat

  Invata limba japoneza si descopera o cultura fascinanta! Profesoara cu 8 ani experienta, ofer meditatii la limba japoneza pentru toate nivelurile. Folosesc materiale variate si metode moderne menite sa dezvolte toate cele patru competente lingvistice (scriere, vorbire, citire, ascultare). Dupa primul an de studiu puteti sustine examenul Nihongo Nōryoku Shiken si aveti sansa de a obtine un certificat de competenta lingvistica recunoscut international.

 4. 60 lei / doua ore

  Florin G. - Student

  2 ani experienta in meditatii / profesorat

  Absolvent al Facultății de limbi si literaturi străine specializarea japoneză-engleză, student în anul 1 în cadrul masteratului de studii est-asiatice, Universitatea București, specializare japoneză. Am petrecut un an de zile la universitatea din Akita, dețin atestatul nihongo noryoku shiken N3 și numeroase materiale specializate pentru atestatul de limba japoneză dar si altele pentru conversație, gramatică, etc. Ofer meditații la domiciliul studentului, cursuri de limbă cât și cultură japoneză.よろしくお願いします!

 5. 60 lei / doua ore

  Ioana T. - Student

  Un an experienta in meditatii / profesorat

  Ofer meditatii de limba japoneza incepator sau intermediar, pregatire pentru obtinerea certificatului de limba japoneza, JLPT N5, N4 si N3. Sunt absolventa a Facultatii de Litere, specializarea Limba si Literatura Japoneza si Coreeana, Univ. Babes-Bolyai. Am beneficiat de o bursa de studiu la Universitatea Kobe, din orasul Kobe, Japonia. Detin certificatului de limba japoneza, JLPT N2. Experienta de predare a limbii japoneze - 1 an (meditatii)Experienta de lucru cu elevi, studenti, si adulti. (prin intermediul part-time joburilor avute in Japonia)

 6. 30 lei / doua ore

  Cristina V. - Student

  Mai putin de un an experienta in meditatii / profesorat

  Ofer meditaţii pentru orice nivel, începător până la avansat. Învăț limba japoneză de 5 ani și dețin atestat de competență lingvistică JLPT N2, iar anul acesta mă pregătesc pentru nivelul N1. Sunt mereu în căutarea unor metode mai eficiente și plăcute de învățare a acestei limbi cu adevărat fascinantă și mi-ar face plăcere să le împart.

 7. 60 lei / o ora si 30 de minute

  Liana S. - Student

  5 ani experienta in meditatii / profesorat

  Buna, numele meu este Liana si sunt studenta in ultimul an la Universitatea Bucuresti, Facultatea de Stiinte Politice, sectia de limba engleza. Am inceput sa ofer meditatii acum 4 ani si invat limba japoneza de peste 8 ani. Imi face placere sa predau copiilor si sunt o fire vesela, care are rabdare sa explice. Imi place sa transfor cursurile de japoneza in cursuri distractive, care stimuleaza creativitatea copiilor si le permite sa invete intr-un mod usor si distractiv.

 8. 75 lei / o ora si 30 de minute

  Iuniana M. - Profesor

  5 ani experienta in meditatii / profesorat

  Ofer meditatii la limba japoneza pentru orice nivel si varsta dar si pregatire pentru Japanese Language Proficiency. Experienta in predat, rezultate garantate!

 9. 60 lei / doua ore

  Anna T. - Profesor liceu

  10 ani experienta in meditatii / profesorat

  Ofer meditatii la limba japoneza, atat pentru examenul JLPT (N5, N4, N3), cel de admitere la Facultatea de Litere, cat si pentru simpla familiarizare cu aceasta limba straina. Am absolvit cursuri intensive de limba japoneza, la Universitatea Tsukuba din Japonia, unde am beneficiat de bursa Teacher Training Program.

 10. 35 lei / doua ore

  Baciu A. - Student

  2 ani experienta in meditatii / profesorat

  Anca Baciu---Ofer meditatii la limba japoneza pentru cei care doresc sa inceapa studierea limbii de la zero. Meditatiile se vor desfasura, de preferat, la domicilul meu (Prelungirea Ghencea, RATB 122) ori pot veni la locuinta dumneavoastra. Ofer pregatire pentru vorbire, scris, citire si vocabular. ---Pret: 35 lei doua ore | 30 lei o ora jumate---Studii: Am inceput sa studiez limba japoneza cu patru ani in urma pregatindu-ma cu profesor in privat si participand la cursurile oferite de APJR la Universitatea Hyperion si la Colegiul National Ion Creanga. Detin diploma de absolvent pentru Japanese Language Proficienty Test - N5.Am absolvit Colegiul de Arta "Carmen Sylva" Ploiesti, sectiile grafica si ceramica, iar acum urmez sectia de Engleza - Japoneza la Universitatea Crestina Dimitrie Cantemir.---Atentie: Nu pregatesc pentru Japanese Language Proficienty Test deoarece nu am materialele de studiu necesare acestui examen.

 11. 70 lei / doua ore

  Salak Raluca Catalina - Student

  2 ani experienta in meditatii / profesorat

  Ofer meditatii de limba japoneza incepator sau intermediar, pregatire pentru obtinerea certificatului de limba japoneza, JLPT N5, N4 si N3. Sunt absolventa a Facultatii de Litere, specializarea Limba si Literatura Japoneza si Coreeana, Universitatea Babes-Bolyai. Am beneficiat de o bursa de studiu in vederea pregatirii pedagogice la Universitatea Ehime, din orasul Matsuyama, Japonia. Detin certificatului de limba japoneza, JLPT N2. Experienta de predare a limbii japoneze - 2 ani (meditatii)

 12. 70 lei / o ora si 30 de minute

  Silvia N.

  Un an experienta in meditatii / profesorat

  Ofer meditatii la limba japoneza, dupa manualele Minna no Nihongo si Curs Practic de Limba Japoneza, precum si dupa alte materiale auxiliare pentru invatare eficienta. Posed atestat de limba, Nihongo nouryoku Shiken, nivel mediu.

 13. 50 lei / doua ore

  Cristina Ioana Dicoiu

  Un an experienta in meditatii / profesorat

  Buna, numele meu este Cristina si ofer meditaţii la limba japoneză pentru orice nivel. Am absolvit Facultatea de Limbi si Literaturi Straine, sectia Engleza - Japoneza, dar si un modul de psihopedagogia copilului. In urma practicii pedagogice si a meditatiilor oferite in ultimul an, am acumulat experienta si metode de predare interesante si interactive. Imi place sa lucrez cu oameni de orice varsta si sa ii ajut sa dobandeasca noi cunostinte, sa se autodepaseasca si sa evolueze. Nicio limba nu este prea grea daca iti doresti sa o stapanesti, iar invatarea caracterelor japoneze poate fi o joaca de copii!

 14. 80 lei / doua ore

  Adela Radoi - Student

  4 ani experienta in meditatii / profesorat

  Meditez la limba japoneza elevi incepatori, la domiciliul solicitantului. Program flexibil.

 15. 70 lei / doua ore

  Georgiana N. - Traducator

  4 ani experienta in meditatii / profesorat

  Ofer meditatii la limba japoneza pentru nivelele incepator / mediu / avansat. Asigur pregatire pentru gradele N5, N4, N3, N2 examenul de admitere la facultate / liceu sau cel de bursa. De asemenea, materialele de curs sunt asigurate de catre mine si adaptate nevoii fiecarui elev in parte. Ofer o colaborare de succes! Rog seriozitate!

 16. Pret nespecificat

  Altfel Language School - Centru de meditatii

  Mai mult de 10 ani experienta in meditatii / profesorat

  De ce suntem ALTFEL? Pentru ca noi stim ca invatarea unei limbi straine se poate face distrandu-ne, ca daca invatati cu placere veti putea asimila informatiile mai usor si va veti simti incurajati sa vorbiti. Cursuri pentru adulțiDorești să comunici EFICIENT cu șeful, colegii, clienții sau prietenii de altă naționalitate? Vrei să trăiești într-o altă țară și ești conștient că doar învățând limba locală te vei INTEGRA în societate? Sau poate visezi să vizitezi o țară STRĂINĂ și vrei să îi descoperi cultura?Grup 4-5 persoane: 55 ron 2 oreCursuri pentru copiiConform studiilor de specialitate, șansele ca o persoană să vorbească o limbă străină la nivelul unui nativ vor crește dacă ea începe învățarea cât mai devreme. Învățând o limbă straină, viitorul adolescent și tânăr va avea acces la posibilități de carieră variate.Grup 4-5 persoane: 45 ron 1.5 oreCursuri pentru companiiVa doriti o comunicare eficientă și sunteți conștienți că învățarea unei limbi străine constituie un surplus de valoare atât pentru companie, cât și pentru fiecare angajat în parte?Pret: la cerere

 17. 60 lei / o ora si 30 de minute

  Elena Dinicu - Profesor

  3 ani experienta in meditatii / profesorat

  Buna ziua,Ma numesc Elena si ofer meditatii la limba japoneza.Am urmat studiile facultatii de limbi straine la specializarea engleza-japoneza si am urmat si un an ca bursier la Facultatea Gunma din Japonia. Aceasta experienta mi-a oferit capabilitatea de a comunica cat mai usor in aceasta limba, de aceea incurajez conversatia la curs. Am predat in general adolescentilor, dar am experienta pe toate nivelele de varsta. Fac limba japoneza de 6 ani si o predau de 3 ani.De asemenea, am nivelul 1 la examenul JLPT.

 18. 85 lei / doua ore

  Valentina G. - Profesor

  5 ani experienta in meditatii / profesorat

  În prezent predau limba japoneză la cea mai importantă școală privată din București specializându-mă astfel pe toate categoriile de vârstă, în mod special copii și adolescenți, rolul meu fiind acela de a dezvolta aceasta secție. Cursuri limbă japoneză pentru:- copii + adolescenți- adulți- nihongo nouryoku shiken (N5, N4, N3)- admitere universitate

 19. 55 lei / doua ore

  Daniela C. - Student

  2 ani experienta in meditatii / profesorat

  Predau in privat limba japoneza de doi ani persoanelor de toate varstele.Ofer materiale de studiu si metode cat mai practice, in functie de necesitatile fiecaruia.Puteti sa ma contactati la adresa de mail si la nr de telefon afisat.

 20. 30 lei / doua ore

  Ionescu Andra - Student

  Mai putin de un an experienta in meditatii / profesorat

  Ofer meditatii la limba japoneza nivel incepatori !