Meditatii la japoneza

Filtreaza anunturile
 1. 35 lei / o ora

  Ana P. - Traducator

  Mai putin de un an experienta in meditatii / profesorat

  Vreți să ajungeți să cunoașteți limba japoneză repede și ușor? Dacă nu puteți învăța singuri, aveti nevoie de informatii organizate sau de explicatii ori de un indrumator, cea mai buna solutie este să apelați la un cunoscător de limbă japoneză. Dacă vă atrage această limbă si cultura deosebita, astept cu nerabdare sa ma contactati! In plus, gasiti aceasta oportunitate si online, pe canalul personal de Youtube IndragostitiDeJaponia, sau pe pagina de Facebook, Indragostiti de Japonia, unde predau lectii de cultura si limba japoneza. Va astept!

 2. 70 lei / doua ore

  Teodora Maria Mihai - Student

  3 ani experienta in meditatii / profesorat

  Am absolvit si JLPT - nivelurile 1-4, antrenez pentru JLPT (toate nivelurile), detin materiale pentru majoritatea nivelurilor de studiu pentru limba japoneza si engleza, cuprinzand material e originale si provenite din tarile respective. Ma pot adapta oricarui nivel cu usurinta si astept orice idee sau comentariu adiacent. De asemenea, am locuit 5 ani in Japonia si pot da referinte si despre cultura nipona si diverse arte japoneze.

 3. 70 lei / doua ore

  Georgiana N. - Traducator

  4 ani experienta in meditatii / profesorat

  Ofer meditatii la limba japoneza pentru nivelele incepator / mediu / avansat. Asigur pregatire pentru gradele N5, N4, N3, N2 examenul de admitere la facultate / liceu sau cel de bursa. De asemenea, materialele de curs sunt asigurate de catre mine si adaptate nevoii fiecarui elev in parte. Ofer o colaborare de succes! Rog seriozitate!

 4. 60 lei / doua ore

  Alexandra M. - Profesor

  9 ani experienta in meditatii / profesorat

  Profesor de limba japoneza, studiez limba japoneza de aproximativ 12 ani, iar experienta mea de peste 9 ani in domeniul meditatiilor si al predarii limbii japoneze cuprinde toate categoriile de varsta, de la 4 ani la peste 50, atat în particular, cat si in diverse institutii de invatamant. Detin 2 atestate de competente lingvistice in domeniul limbii japoneze si o experienta vasta in acest domeniu, iar metodele mele de predare se pliaza pe necesitatile fiecaruia.

 5. 60 lei / doua ore

  Raluca S. - Student

  4 ani experienta in meditatii / profesorat

  Sunt studenta la Facultatea de Limbi si Literaturi Straine din Universitatea Bucuresti, sectia Japoneza Germana. Ofer meditatii la limba Japoneza la domiciliul doritorilor, pentru incepatori si intermediari (N3). Se pot face grupuri de pana la 3 persoane cel mult. Ofer materiale didactice.

 6. 50 lei / o ora si 30 de minute

  Ruxandra F.

  10 ani experienta in meditatii / profesorat

  Ofer meditatii la lb. Japoneza, nivel incepator si mediu. Lectiile mele sunt usoare si placute; impreuna vom invata sa citim si sa scriem ideograme, vom imbogati vocabularul, vom conversa in lb. Japoneza, si vom vorbi despre cultura minunata a acestei tari indepartate. Gramatica este explicata usor si pe intelesul tuturor, presarata cu exemple si exercitii care sa va ajute sa retineti totul chiar din timpul sedintei. Va astept cu mare drag sa descoperim impreuna bucuria de a studia o limba atat de misterioasa din indepartatul orient.*Oferte de sedinte: 1.5 ore = 50 Ron; 2 ore = 60 Ron.

 7. 70 lei / o ora si 30 de minute

  Silvia N.

  Un an experienta in meditatii / profesorat

  Ofer meditatii la limba japoneza, dupa manualele Minna no Nihongo si Curs Practic de Limba Japoneza, precum si dupa alte materiale auxiliare pentru invatare eficienta. Posed atestat de limba, Nihongo nouryoku Shiken, nivel mediu.

 8. 60 lei / doua ore

  Adela Radoi - Student

  7 ani experienta in meditatii / profesorat

  Meditez la limba japoneza elevi incepatori, la domiciliul solicitantului. Program flexibil.

 9. 60 lei / doua ore

  Mihaela L. - Traducator

  8 ani experienta in meditatii / profesorat

  De peste sapte ani lucrez cu elevi care sunt in clasele II- XII, adaptand cursurile varstei si necesitatilor fiecarui copil. Adultii pot beneficia de meditatii specializate pentru domeniile: comunicare si relatii publice, stiinte politice, mediul european. Intalnirile se desfasoara la domiciliul meu. Nu e cazul unor cheltuieli suplimentare, materialele necesare fiind oferite de mine. Prefer sa fiu contactata prin e- mail sau sms, la telefon putem discuta dupa 18.

 10. 45 lei / doua ore

  Change Smart - Centru de meditatii

  3 ani experienta in meditatii / profesorat

  Profesor vorbitor nativ

 11. 50 lei / doua ore

  Luminita Xenia Mesaros - Student

  Un an experienta in meditatii / profesorat

  Studenta a Universitatii Bucuresti, sectia Japoneza-Engleza. Am petrecut un an in Japonia, la Universitatea de Educatie Nara. Inainte de asta am participat la alta bursa in Osaka timp de o luna jumate, Detin atestatul N2 al Noryokushiken. Am manuale pentru atestatul de limba japoneza cat si manuale pentru conversatie, gramatica, pronuntie, etc. Pot veni la domiciliul elevului sau se pot face meditatii la domiciliul meu. Va astept sa invatati japoneza intr-un mod interactiv! Mentionez de asemenea ca detin diploma a modulului pedagogic.

 12. 60 lei / doua ore

  Ioana Göz - Traducator

  3 ani experienta in meditatii / profesorat

  - Ofer meditații pentru limba japoneză începătorilor, atât copii cât și adulți (dacă se doreşte, pentru copiii mai mici, există şi posibilitatea de a face o şedință mai scurtă: o oră - o oră şi 15 minute 35 de lei)- Modul de predare este unul care variază în funcție de fiecare student, pentru a obține rezultate cât mai bune.- Materialele sunt oferite de mine.- Totul într-o atmosferă plăcută, veselă, care să îl ajute pe elev să se simtă în largul său vorbind o limbă străina!

 13. 45 lei / o ora si 30 de minute

  Ana Gherbovet - Student

  Un an experienta in meditatii / profesorat

  Ofer meditatii la limba japoneza in scopul pregatirii pentru examenele de competenta lingvistica JLPT, nivelele N5 si N4, si pentru examenele de admitere din cadrul facultatilor de litere/limbi straine din tara.

 14. 30 lei / o ora

  Madalina B. - Invatator

  Un an experienta in meditatii / profesorat

  Absolventa a Facultatii de Litere (literatura comparata-japoneza) din cadrul Universitatii Babes Bolyai, Cluj-Napoca, detinatoare a modulului pedagogic si cu experienta in predare (invatamant primar+liceu) ofer meditatii de limba japoneza nivel incepator-intermediar (N5 si N4), precum si pentru pregatirea admiterii la facultate.Materiale incluse. Pretul este de 30lei ora, 55lei/2 ore. numarul orelor fiind in functie de preferinta studentului. Materiale incluse !

 15. 100 lei / doua ore

  Crina Bunescu - Asistent universitar

  3 ani experienta in meditatii / profesorat

  Absolventă a Universității din București și masterandă în cadrul masteratului de Studii Est Asiatice, ofer meditații la limba japoneză atât pentru începători cât și pentru persoane aflate la un nivel intermediar. Menționez faptul că am urmat cursurile uneia dintre cele mai prestigioase facultăți din Japonia, Gakushuin Women's College. Cer seriozitate!

 16. 60 lei / doua ore

  Anna T. - Profesor liceu

  10 ani experienta in meditatii / profesorat

  Ofer meditatii la limba japoneza, atat pentru examenul JLPT (N5, N4, N3), cel de admitere la Facultatea de Litere, cat si pentru simpla familiarizare cu aceasta limba straina. Am absolvit cursuri intensive de limba japoneza, la Universitatea Tsukuba din Japonia, unde am beneficiat de bursa Teacher Training Program.

 17. 50 lei / doua ore

  Corina P. - Profesor

  3 ani experienta in meditatii / profesorat

  Absolventa a Facultatii de Limbi si Literaturi Straine din cadrul Universitatii Bucuresti, sectia japoneza- engleza, cu experienta in predare, meditez limba japoneza pornind de la nivel incepator. Cursurile de japoneza se adreseaza celor care: - sunt interesati de limba si cultura japoneza si vor sa se initieze intr- un mod interactiv; - doresc sa obtina un nivel conversational pentru diverse situatii uzuale (calatorii, studii, serviciu etc. ); - au in perspectiva pregatirea pentru admiterea la Facultatea de Limbi Straine, sectia de japoneza sau pregatirea pentru JLPT ( N5, N4 , N3, N2);

 18. 60 lei / o ora si 30 de minute

  Hiro Marui - Profesor

  Mai mult de 10 ani experienta in meditatii / profesorat

  Sunt japonez. Ofer meditatii la limba japoneza. marui0073atyahoo.co.jp facebook-hiro marui

 19. 40 lei / o ora si 30 de minute

  Csaba Kiss - Centru de meditatii

  Un an experienta in meditatii / profesorat

  こんにちは!日本語が好き人がいますか?それとも日本語能力試験、つまりJLPTという試験を合格したい人がいますか?自分のレベルをアップしたかったら一緒に勉強しましょう!Posesor al unui certificat de competenţe de comunicare în limba japoneză, nivelul N4 conform examenului JLPT şi iubitor al limbii japoneze ofer meditaţii pentru începători care doresc fie să se pregătească pentru examenul de japoneză JLPT ce are loc odată pe an în Decembrie, la Bucureşti, fie doresc să aibă un nivel conversaţional în această limbă. Cunoscător al sistemului de scriere japonez ofer cursuri pentru însuşirea unui nivel minim de citire a limbii japoneze.Pentru grupuri mai mari de 5 persoane, preţ negociabil.

 20. 60 lei / o ora si 30 de minute

  Mihaela M. - Asistent universitar

  9 ani experienta in meditatii / profesorat

  Meditatii la limba japoneza de la incepatori la avansati. Am primit burse, am castigat diferite concursuri si am o experienta de 9 in predatul limbii japoneze. Pe parcursul celor doua ore creez o atmosfera calda, astfel incat elevii sa invete cu placere si sa retina cat mai mult.Momentan lucrez cu vorbitori nativi de limba japoneza.2 h - 70 leiSe poate si un grup de 2 maxim 3 persoane: 2,5 h/ 60 lei per pers.