Meditatii la japoneza

Filtreaza anunturile
 1. 60 lei / doua ore

  Raluca S. - Student

  3 ani experienta in meditatii / profesorat

  Sunt studenta la Facultatea de Limbi si Literaturi Straine din Universitatea Bucuresti, sectia Japoneza Germana. Ofer meditatii la limba Japoneza la domiciliul doritorilor, pentru incepatori si intermediari (N3). Se pot face grupuri de pana la 3 persoane cel mult. Ofer materiale didactice.

 2. 60 lei / doua ore

  Ioana G

  3 ani experienta in meditatii / profesorat

  - Ofer meditații pentru limba japoneză începătorilor de toate vârstele.- Modul de predare este unul care variază în funcție de fiecare student, modificându-se în funcție de nevoile fiecăruia în parte, pentru a obține rezultate cât mai bune.

 3. 70 lei / doua ore

  Georgiana N. - Traducator

  4 ani experienta in meditatii / profesorat

  Ofer meditatii la limba japoneza pentru nivelele incepator / mediu / avansat. Asigur pregatire pentru gradele N5, N4, N3, N2 examenul de admitere la facultate / liceu sau cel de bursa. De asemenea, materialele de curs sunt asigurate de catre mine si adaptate nevoii fiecarui elev in parte. Ofer o colaborare de succes! Rog seriozitate!

 4. 50 lei / o ora si 30 de minute

  Ruxandra F.

  10 ani experienta in meditatii / profesorat

  Ofer meditatii la lb. Japoneza, nivel incepator si mediu. Lectiile mele sunt usoare si placute; impreuna vom invata sa citim si sa scriem ideograme, vom imbogati vocabularul, vom conversa in lb. Japoneza, si vom vorbi despre cultura minunata a acestei tari indepartate. Gramatica este explicata usor si pe intelesul tuturor, presarata cu exemple si exercitii care sa va ajute sa retineti totul chiar din timpul sedintei. Va astept cu mare drag sa descoperim impreuna bucuria de a studia o limba atat de misterioasa din indepartatul orient.Oferte de sedinte: 1.5 ore = 50 Ron; 2 ore = 60 Ron.

 5. 60 lei / doua ore

  Anna T. - Profesor liceu

  10 ani experienta in meditatii / profesorat

  Ofer meditatii la limba japoneza, atat pentru examenul JLPT (N5, N4, N3), cel de admitere la Facultatea de Litere, cat si pentru simpla familiarizare cu aceasta limba straina. Am absolvit cursuri intensive de limba japoneza, la Universitatea Tsukuba din Japonia, unde am beneficiat de bursa Teacher Training Program.

 6. 60 lei / o ora si 30 de minute

  Hiro Marui - Profesor

  Mai mult de 10 ani experienta in meditatii / profesorat

  Sunt japonez. Ofer meditatii la limba japoneza.

 7. 40 lei / o ora si 30 de minute

  Csaba Kiss - Centru de meditatii

  Un an experienta in meditatii / profesorat

  こんにちは!日本語が好き人がいますか?それとも日本語能力試験、つまりJLPTという試験を合格したい人がいますか?自分のレベルをアップしたかったら一緒に勉強しましょう!Posesor al unui certificat de competenţe de comunicare în limba japoneză, nivelul N4 conform examenului JLPT şi iubitor al limbii japoneze ofer meditaţii pentru începători care doresc fie să se pregătească pentru examenul de japoneză JLPT ce are loc odată pe an în Decembrie, la Bucureşti, fie doresc să aibă un nivel conversaţional în această limbă. Cunoscător al sistemului de scriere japonez ofer cursuri pentru însuşirea unui nivel minim de citire a limbii japoneze.Pentru grupuri mai mari de 5 persoane, preţ negociabil.

 8. 30 lei / o ora

  Madalina B. - Invatator

  Un an experienta in meditatii / profesorat

  Absolventa a Facultatii de Litere (literatura comparata-japoneza) din cadrul Universitatii Babes Bolyai, Cluj-Napoca, detinatoare a modulului pedagogic si cu experienta in predare (invatamant primar+liceu) ofer meditatii de limba japoneza nivel incepator-intermediar (N5 si N4), precum si pentru pregatirea admiterii la facultate.Materiale incluse. Pretul este de 30lei ora, 55lei/2 ore. numarul orelor fiind in functie de preferinta studentului. Materiale incluse !

 9. 60 lei / o ora si 30 de minute

  Mihaela M. - Asistent universitar

  9 ani experienta in meditatii / profesorat

  Meditatii la limba japoneza de la incepatori la avansati. Am primit burse, am castigat diferite concursuri si am o experienta de 9 in predatul limbii japoneze. Pe parcursul celor doua ore creez o atmosfera calda, astfel incat elevii sa invete cu placere si sa retina cat mai mult.Momentan lucrez cu vorbitori nativi de limba japoneza.2 h - 70 leiSe poate si un grup de 2 maxim 3 persoane: 2,5 h/ 60 lei per pers.

 10. 60 lei / o ora

  Oana B. - Student

  Un an experienta in meditatii / profesorat

  Absolventa a Facultatii de Litere, sectia japoneza-engleza, cu un an de pregatire la Universitatea Kobe din Japonia, detinatoare a modulului pedagogic si cu experienta in predare, ofer meditatii de limba japoneza, nivel incepator si intermediar si pregatire pentru obtinerea atestatului de lb japoneza Nihongo Nouryoku Shiken (N5-N4-N3) sau pentru pregatirea admiterii la facultate. Materiale incluse. Pretul este de 60 lei/1h30, numarul orelor fiind stabilit in concordanta cu nevoile studentului.

 11. 60 lei / doua ore

  Mihaela L. - Traducator

  8 ani experienta in meditatii / profesorat

  De peste sapte ani lucrez cu elevi care sunt in clasele II- XII, adaptand cursurile varstei si necesitatilor fiecarui copil. Adultii pot beneficia de meditatii specializate pentru domeniile: comunicare si relatii publice, stiinte politice, mediul european. Intalnirile se desfasoara la domiciliul meu. Nu e cazul unor cheltuieli suplimentare, materialele necesare fiind oferite de mine. Prefer sa fiu contactata prin e- mail sau sms, la telefon putem discuta dupa 18.

 12. 50 lei / doua ore

  Kei Nishihara - Profesor

  Mai mult de 10 ani experienta in meditatii / profesorat

  Sunt profesor nativ japonez cu o experiența in predare de peste 10 ani, ofer meditații la lb japoneza pentru orice nivel, inclusiv pregătire pentru examenul de certificare a cunostintelor de limba Japoneza-Nihongo Nouryoku Shiken.

 13. 60 lei / doua ore

  Andrei Codrin D. - Student

  7 ani experienta in meditatii / profesorat

  Am locuit 8 ani ni Japonia. De asemenea am lucrat ca interpret pt. politie.Ofer meditatii la limba japoneza pentru nivelele incepator / mediu. Asigur pregatire pentru gradele N5, N4, N3, N2. examenul de admitere la facultate / liceu sau cel de bursa. Va urez succes! Multumesc! ;)

 14. 55 lei / doua ore

  Alexandra M. - Profesor

  9 ani experienta in meditatii / profesorat

  Profesor de limba japoneza, studiez limba japoneza de aproximativ 12 ani, iar experienta mea de peste 8 ani in domeniul meditatiilor si al predarii limbii japoneze cuprinde toate categoriile de varsta, de la 4 ani la peste 50, atat în particular, cat si in diverse institutii de invatamant. Detin 2 atestate de competente lingvistice in domeniul limbii japoneze si o experienta vasta in acest domeniu, iar metodele mele de predare se pliaza pe necesitatile fiecaruia.

 15. 80 lei / doua ore

  Oana A. - Asistent universitar

  4 ani experienta in meditatii / profesorat

  Predau limba japoneza celui care doreste sa invete insa cer si ofer seriozitate. Absolventa a Universitatii Bucuresti am fost plecata cu bursa la una din cele mai bune universitati din Japonia (Universitatea Waseda-centrul pentru limba si literatura japoneza-2012-2013). Detin nivelul 2. Ofer materiale.

 16. 70 lei / doua ore

  Adelina Mitrea - Educatoare

  Un an experienta in meditatii / profesorat

  Ofer meditații la limba japoneză pentru începători și intermediari, pregătire pentru examenul JLPT N5, N4, N3, admitere liceu sau facultate.Dispun de materialele necesare.

 17. 100 lei / doua ore

  Tomo Ishikawa

  10 ani experienta in meditatii / profesorat

  Ofer meditatii la limba japoneza - nivel N2 si N1

 18. 100 lei / doua ore

  Ioana Ctin

  5 ani experienta in meditatii / profesorat

  Ofer meditații la limba japoneză pentru orice nivel. Dispun de materiale. Materialele sunt incluse în preț.

 19. 50 lei / doua ore

  Claudia C. - Student

  Un an experienta in meditatii / profesorat

  Studenta la Litere, ofer meditatii de Limba Japoneza (nivel incepator pana la intermediar). Pentru grupuri de mai mult de 4 persoane, pretul pe sedinta este de 40 lei/persoana. Ma deplasez la domiciliul elevului.

 20. 45 lei / doua ore

  Ana Maria N. - Student

  Mai putin de un an experienta in meditatii / profesorat

  Ofer meditatii la limba japoneza pentru incepatori, atat copii cat si adulti. Asigur materialele necesare pentru invatarea cu usurinta a limbii, conform nivelului si nevoilor fiecarui cursant. Lectiile vor cuprinde conversatie, notiuni de gramatica, vocabular, cat si scriere. Ma inteleg bine cu copiii, sunt o persoana organizata si rabdatoare si imi face mare placere sa dau mai departe din cunosintele pe care le-am acumulat.