Anunturi de meditatii la limba japoneza

 1. Valentina G. - Profesor

  5 ani experienta in meditatii / profesorat

  Absolventa a Facultatii de limbi si literaturi straine(engleza- japoneza),ofer cursuri de pregatire pentru examenul de competenta lingvistica in limba japoneza (nihongo nouryoku shiken - N5,si N4), precum si cursuri de initiere in limba japoneza pentru incepatori. Detin modul psiho-pedagogic, Cambridge English Language Assessment-Teaching Knowledge Test (module 1,2,3) si am experienta 4 ani in particular dar si in 3 unitati de invatamant.Materialele sunt incluse in pret.

 2. Georgiana N. - Traducator

  3 ani experienta in meditatii / profesorat

  OFER MEDITATII LA LIMBA JAPONEZA -nivel incepator / mediu si pregatire pentru gradele N5, N4, N3. De asemenea, ofer suport de curs si o colaborare de succes. Rog seriozitate!

 3. Teodora Maria M.

  Un an experienta in meditatii / profesorat

  Am absolvit Universitatea de Limbi Straine Tokyo, Departamentul de Limba Japoneza, si detin Noryoku Shiken (nivel N1). Ofer pregatire si materiale celor care vor sa studieze limba japoneza. Stil si pret negociabile, rog seriozitate.

 4. Mihaela L. - Traducator

  8 ani experienta in meditatii / profesorat

  De peste sapte ani lucrez cu elevi care sunt in clasele II- XII, adaptand cursurile varstei si necesitatilor fiecarui copil. Adultii pot beneficia de meditatii specializate pentru domeniile: comunicare si relatii publice, stiinte politice, mediul european. Intalnirile pot avea loc fie acasa la cursanti, fie la domiciliul meu. Nu e cazul unor cheltuieli suplimentare, materialele necesare fiind oferite de mine. Prefer sa fiu contactata prin e- mail sau sms, la telefon putem discuta dupa 18.

 5. Oana A. - Student

  2 ani experienta in meditatii / profesorat

  Predau limba japoneza celui care doreste sa invete insa cer si ofer seriozitate. Absolventa a Universitatii Bucuresti am fost plecata cu bursa la una din cele mai bune universitati din Japonia (Universitatea Waseda-centrul pentru limba si literatura japoneza-2012-2013). Detin nivelul 2. Ofer materiale.

 6. Valentina G. - Educatoare

  5 ani experienta in meditatii / profesorat

  Meditatii japoneza pentru copii si elevi Absolventa a Facultatii de limbi si literaturi straine(engleza- japoneza)din cadrul Universitatii Dimitrie Cantemir ofer meditatii la limba japoneza pentru copii si elevi de gimnaziu si liceu. Detin certificatul de limba japoneza, Nihongo Nouryoku Shiken N4, Cambridge English Language Assessment-Teaching Knowledge Test (module 1,2,3)si Modul Psihopedagogic Nivel 1.

 7. Monica T. - Traducator

  8 ani experienta in meditatii / profesorat

  6 ani experiență în Japonia, predau limba japoneză orice nivel, inclusiv pregătire pentru admitere și JLPT N5/4/3/2/1 si pot pune la dispoziția elevului/elevei materiale aduse special din Japonia.

 8. Oana P. - Student

  3 ani experienta in meditatii / profesorat

  Ofer meditatii limba japoneza pentru incepatori.Am absolvit colegiul national Ion Creanga profil uman japoneza sunt studenta la universitatea bucuresti specializarea litere -japoneza.Pretul este de 40 de lei 2 ore.Ma deplasez oriunde in bucuresti. Pot fi contactata la telefon sau pe id-ul: cool_chokolate.

 9. Andreea N. - Student

  Un an experienta in meditatii / profesorat

  Absolventa a Fac de Lb si Lit Straine, Japoneza-Engleza, Univ Buc, ofer meditatii la lb japoneza pentru niv beginner-upper intermed, la domiciliul meu sau al studentului. In aug 2012 am absolvit Intensive Japanese Language Program din cadrul Japanese Language Center la Univ Waseda din Tokyo, unde am studiat cu bursa acordata de Guv Japonez. Modul de predare, desfasurarea sedintelor de studiu si materialele folosite vor corespunde preferintelor si nevoilor studentului.

 10. Catrinel P. - Traducator

  4 ani experienta in meditatii / profesorat

  Ofer meditatii de limba japoneza ! Posed atestate eliberate de Ministerul Educatiei din Japonia, dar si diploma de licenta pe limba japoneza. In prezent, sunt sunt studenta la Master de Comunicare si Traducere (romana-japoneza). Ofer meditatii si la domiciliul elevului! Garantez cel mai bun raport calitate-pret! Ma puteti contacta la numarul 0722463824 pentru orice detaliu doriti sa aflati! O zi frumoasa!

 11. Emilia G. - Traducator

  Mai mult de 10 ani experienta in meditatii / profesorat

  Absolventa a Facultatii de Limbi si Literaturi Straine ofer meditatii la limba japoneza nivel incepator / mediu. Ofer suport de curs. Posesoare a unui certificat Nihongo Noryoku Shiken 3kyu si 2kyu.

 12. Maria T. - Student

  Mai putin de un an experienta in meditatii / profesorat

  Ofer meditatii pentru incepatori si avansati. Rezultate garantate

 13. Cristina N.

  Mai putin de un an experienta in meditatii / profesorat

  Absolventa a facultatii de limbi si literaturi straine (japoneza-engleza)ofer meditatii la limba japoneza nivel incepator/ mediu

 14. Madalina B. - Traducator

  5 ani experienta in meditatii / profesorat

  Sunt traducator autorizat de limba japoneza si detin atestat nivelul 2 Nihongo Nouryoku Shiken. Ofer meditatii celor care vor sa inceapa japoneza de la 0 dar si celor ce se pregatesc pentru licenta sau exemen de admitere. Ofer ,de asemenea, lectii de business Japanese. Pentru toate nivelele pot pune la dispozitie suport de curs: gramatica, vocabular, scriere, citire, audio, carti de japoneza de afaceri.

 15. Maki Y.

  Mai mult de 10 ani experienta in meditatii / profesorat

  Buna ziua, sunt japoneza, nascuta in Osaka. Ofer meditatii la limba japoneza pentru incepatori si avansati. Ce anume doriti: pronuntie, conversatie, gramatica, scriere? Sistemul de predare va fi adaptat pentru dumneavoastra! Conversatia va fi doar in limba engleza sau japoneza. Va fi distractiv sa invatam impreuna! Arigatou gozaimasu!

 16. Andreea A.

  Un an experienta in meditatii / profesorat

  Absolventa a Facultatii de Limbi si Literaturi Straine, sectia japoneza, ofer meditatii la limba japoneza pentru incepatori si intermediari.

 17. Ribana M. - Student

  Mai putin de un an experienta in meditatii / profesorat

  Ofer meditatii de limba japoneza, nivel incepator si intermediar. Prima sedinta este gratuita. Sedintele pot fi de o ora, pana la doua ore, in functie de cerintele/nivelul elevului/studentului. Pretul este de 25 ron/ 1 ora.

 18. Andreea N.

  Un an experienta in meditatii / profesorat

  Sunt licentiata in Lb si Lit Rom - Lb si Lit Japoneza. Ofer meditatii la lb japoneza la domiciliul propriu. In Japonia am oferit meditatii la engleza unor elevi de liceu. Pregatire pt Bacalaureat, JLPT, Toefl.

 19. Profesoara J. - Asistent universitar

  8 ani experienta in meditatii / profesorat

  Meditatii la limba japoneza de la incepatori la avansati. Am primit burse, am castigat diferite concursuri si am o experienta de 7 in predatul limbii japoneze. Pe parcursul celor doua ore creez o atmosfera calda, astfel incat elevii sa invete cu placere si sa retina cat mai mult.

 20. Gabriela-alina C. - Student

  Mai putin de un an experienta in meditatii / profesorat

  Ofer meditații la japoneză pentru începători.