Meditatii la japoneza

Filtreaza anunturile
 1. 40 lei / doua ore

  Alexandra S.

  Mai putin de un an experienta in meditatii / profesorat

  Ofer meditaţii la limba japoneză. Preţul este negociabil iar durata şedinţei poate varia in funcţie de doleanţele persoanelor. Materialele de curs sunt asigurate de către mine.

 2. 80 lei / doua ore

  Alexandra M. - Profesor

  9 ani experienta in meditatii / profesorat

  Profesor de limba japoneza, studiez limba japoneza de 12 ani, iar experienta mea de peste 9 ani in domeniul meditatiilor si al predarii limbii japoneze cuprinde toate categoriile de varsta, de la 4 ani la peste 50, atat în particular, cat si in diverse institutii de invatamant. Detin 3 atestate de competente lingvistice in domeniul limbii japoneze si o experienta vasta in acest domeniu, iar metodele mele de predare se pliaza pe necesitatile fiecaruia. De asemenea, asigur materialele necesare studiului.

 3. Pret nespecificat

  Altfel Language School - Centru de meditatii

  Mai mult de 10 ani experienta in meditatii / profesorat

  De ce suntem ALTFEL? Pentru ca noi stim ca invatarea unei limbi straine se poate face distrandu-ne, ca daca invatati cu placere veti putea asimila informatiile mai usor si va veti simti incurajati sa vorbiti. Cursuri pentru adulțiDorești să comunici EFICIENT cu șeful, colegii, clienții sau prietenii de altă naționalitate? Vrei să trăiești într-o altă țară și ești conștient că doar învățând limba locală te vei INTEGRA în societate? Sau poate visezi să vizitezi o țară STRĂINĂ și vrei să îi descoperi cultura?Grup 4-5 persoane: 55 ron 2 oreCursuri pentru copiiConform studiilor de specialitate, șansele ca o persoană să vorbească o limbă străină la nivelul unui nativ vor crește dacă ea începe învățarea cât mai devreme. Învățând o limbă straină, viitorul adolescent și tânăr va avea acces la posibilități de carieră variate.Grup 4-5 persoane: 45 ron 1.5 oreCursuri pentru companiiVa doriti o comunicare eficientă și sunteți conștienți că învățarea unei limbi străine constituie un surplus de valoare atât pentru companie, cât și pentru fiecare angajat în parte?Pret: la cerere

 4. 70 lei / doua ore

  Georgiana N. - Traducator

  4 ani experienta in meditatii / profesorat

  Ofer meditatii la limba japoneza pentru nivelele incepator / mediu / avansat. Asigur pregatire pentru gradele N5, N4, N3, N2 examenul de admitere la facultate / liceu sau cel de bursa. De asemenea, materialele de curs sunt asigurate de catre mine si adaptate nevoii fiecarui elev in parte. Ofer o colaborare de succes! Rog seriozitate!

 5. 50 lei / o ora

  Madalina Kodama - Traducator

  10 ani experienta in meditatii / profesorat

  predau limba japoneza cu drag celor ce vor sa invete o limba straina in plus! mai multe detalii in privat!

 6. 66 lei / doua ore

  Telecom Academy - Profesor

  8 ani experienta in meditatii / profesorat

  Cursuri de limbă japoneză pentru începători. structurate în 2 module, fiecare cuprinzând 12 ședințe de curs,1 ședință/ săptamană care durează 2 ore. Tariful pentru un modul de 12 ședințe este 800 lei (66 lei/ședință).Materialul de curs este oferit de noi și este inclus în preț.Profesor limba japoneză: Ioana GözPentru înscrieri sau pentru mai multe informații, puteți accesa site-ul nostru sau ne puteți contacta oricând, de luni până vineri între orele 10:00-18:00, la numărul de telefon afișat.

 7. 55 lei / doua ore

  Daniela C. - Student

  2 ani experienta in meditatii / profesorat

  Predau in privat limba japoneza de doi ani persoanelor de toate varstele.Ofer materiale de studiu si metode cat mai practice, in functie de necesitatile fiecaruia.Puteti sa ma contactati la adresa de mail si la nr de telefon afisat.

 8. 30 lei / o ora

  Alexandra C. - Doctor

  2 ani experienta in meditatii / profesorat

  Absolventa a Facultatii de Medicina, detinatoare a certificatului JLPT (Japanese Language Proficiency Test) nivel N2, experienta in predare a limbii japoneze de 2 ani, am locuit in Japonia timp de 4 luni.Ofer meditatii la japoneza nivel incepator, intermediar, intermediar avansat in vederea obtinerii certificatului de limba japoneza JLPT (N5, N4, N3, N2). Numarul orelor este stabilit de cursant, preferabil 2~2h30min. Materiale incluse.

 9. 70 lei / o ora si 30 de minute

  Silvia N.

  Un an experienta in meditatii / profesorat

  Ofer meditatii la limba japoneza, dupa manualele Minna no Nihongo si Curs Practic de Limba Japoneza, precum si dupa alte materiale auxiliare pentru invatare eficienta. Posed atestat de limba, Nihongo nouryoku Shiken, nivel mediu.

 10. 70 lei / doua ore

  Teodora Maria Mihai - Student

  3 ani experienta in meditatii / profesorat

  Am absolvit Facultatea de Limbi Straine Tokyo, Cursul de Comunicare Internationala si Interpretariat (limbile japoneza si engleza) intre anii 2010 si 2014. Am si atestatele de limba japoneza JLPT - nivelurile 1-4, antrenez pentru JLPT (orice nivel), detin materialele adecvate. Ma pot adapta oricaror cerinte cu usurinta si accept noi idei sau propuneri de lucru. De asemenea, locuind 5 ani in Japonia pot da referinte obiective despre cultura nipona si diverse arte japoneze.

 11. 30 lei / o ora

  Ana F.

  2 ani experienta in meditatii / profesorat

  Studiez limba Japoneza de 8 ani, am participat la un concurs de discursuri in limba japoneza unde am luat locul 3. Am luat examenul Noryouku Shiken N4 in 2010. Nivelul meu de pregatire este cel intermediar si ofer pregatire copiilor sau celor care sunt incepatori, pot oferii atat informatii despre cuvintele si structurile de baza ale limbii japoneze cat si informatii despre aceasta cultura.

 12. 60 lei / doua ore

  Andrei Codrin D. - Student

  7 ani experienta in meditatii / profesorat

  Am locuit 8 ani ni Japonia. De asemenea am lucrat ca interpret pt. politie.Ofer meditatii la limba japoneza pentru nivelele incepator / mediu. Asigur pregatire pentru gradele N5, N4, N3, N2. examenul de admitere la facultate / liceu sau cel de bursa. Va urez succes! Multumesc! ;)

 13. 35 lei / o ora

  Ana P. - Centru de meditatii

  2 ani experienta in meditatii / profesorat

  Vreți să ajungeți să cunoașteți limba japoneză repede și ușor? Dacă nu puteți învăța singuri, aveti nevoie de informatii organizate sau de explicatii, cea mai buna solutie este să apelați la un profesor de limbă japoneză. Lectiile consta in pregatirea vocabularului (cuvinte, expresii), lectii de scris si de citit in limba japoneza, explicatii gramaticale, dialoguri usoare, exercitii, conversatii etc. Puteti sa ma contactati si prin e-mail, primind raspuns imediat.

 14. 60 lei / o ora si 30 de minute

  Alexa G. - Profesor

  3 ani experienta in meditatii / profesorat

  Absolventa a Facultatii de limbi straine in cadrul Universitatii Bucuresti si a unui master in traducere profesionala si comunicare (Japoneza-engleza-germana) cu o serie de calificari importante in domeniul invatamantului, ofer meditatii la limba japoneza pentru orice nivel. Mentionez ca studiez limba japoneza de 14 ani, detin atestate recunoscute international la limba japoneza nivelele 4 si 3, plus am absolvit un training pentru profesorii de limba japoneza organizat de Ambasada Japoniei.Meditatiile se vor desfasura intr-un mediu placut cursantului, linistit, fara stres sau presiune, cu materiale, manuale si metode moderne, pentru a face invatatul limbii japoneze o placere!

 15. 60 lei / o ora si 30 de minute

  Mihaela M. - Asistent universitar

  9 ani experienta in meditatii / profesorat

  Meditatii la limba japoneza de la incepatori la avansati. Am primit burse, am castigat diferite concursuri si am o experienta de 9 in predatul limbii japoneze. Pe parcursul celor doua ore creez o atmosfera calda, astfel incat elevii sa invete cu placere si sa retina cat mai mult.Momentan lucrez cu vorbitori nativi de limba japoneza.2 h - 70 leiSe poate si un grup de 2 maxim 3 persoane: 2,5 h/ 60 lei per pers.

 16. 50 lei / doua ore

  Luminita Xenia Mesaros - Student

  Un an experienta in meditatii / profesorat

  Studenta a Universitatii Bucuresti, sectia Japoneza-Engleza. Am petrecut un an in Japonia, la Universitatea de Educatie Nara. Inainte de asta am participat la alta bursa in Osaka timp de o luna jumate, Detin atestatul N2 al Noryokushiken. Am manuale pentru atestatul de limba japoneza cat si manuale pentru conversatie, gramatica, pronuntie, etc. Pot veni la domiciliul elevului sau se pot face meditatii la domiciliul meu. Va astept sa invatati japoneza intr-un mod interactiv! Mentionez de asemenea ca detin diploma a modulului pedagogic.

 17. 60 lei / doua ore

  Anna T. - Profesor liceu

  10 ani experienta in meditatii / profesorat

  Ofer meditatii la limba japoneza, atat pentru examenul JLPT (N5, N4, N3), cel de admitere la Facultatea de Litere, cat si pentru simpla familiarizare cu aceasta limba straina. Am absolvit cursuri intensive de limba japoneza, la Universitatea Tsukuba din Japonia, unde am beneficiat de bursa Teacher Training Program.

 18. 60 lei / doua ore

  Raluca S. - Student

  4 ani experienta in meditatii / profesorat

  Sunt studenta la Facultatea de Limbi si Literaturi Straine din Universitatea Bucuresti, sectia Japoneza Germana. Ofer meditatii la limba Japoneza la domiciliul doritorilor, pentru incepatori si intermediari (N3). Se pot face grupuri de pana la 3 persoane cel mult. Ofer materiale didactice.

 19. 60 lei / doua ore

  Adela Radoi - Student

  7 ani experienta in meditatii / profesorat

  Meditez la limba japoneza elevi incepatori, la domiciliul solicitantului. Program flexibil.

 20. 45 lei / doua ore

  Change Smart - Centru de meditatii

  3 ani experienta in meditatii / profesorat

  Profesor vorbitor nativ