Meditatii la japoneza

Filtreaza anunturile
 1. Scoala Japoneza S. - Profesor

  4 ani experienta in meditatii / profesorat

  Scoala Japoneza Sakura face inscrieri pentru cursurile de limba japoneza dedicate tuturor categoriilor de varsta. Fiecare modul are o durata de 12 saptamani incluzand 2 cursuri pe saptamana a cate 90 minute. COSTUL PROMOTIONAL pentru un curs de japoneza de grup cu o durata de 90 minute este de 53.75 lei. Costul total al modulului de 24 sedinte este de 1296 lei (PRET PROMOTIONAL PANA IN DATA DE 24.10.2014), iar numarulmaxim de RATE in care puteti efectua plata cursurilor de limba japoneza este 4.Grupa dedicata incepatorilor este programata pentru zilele de marti si joi in intervalul 19.30 - 21.http://www.scoala-japoneza-sakura.ro/cursuri-japoneza-bucuresti/cursuri-de-japoneza-in-grup.htmlUltima zi de inscriere este vineri, 24 octombrie. Detalii la office@japoneza.com si alexandra@japoneza.com. Va asteptam sa petreccem impreuna o toamna in stil japonez!Colectivul Scolii Japoneze Sakura

  Mai multe informatii
 2. Ruxandra F.

  10 ani experienta in meditatii / profesorat

  Buna ziua! Numele meu este Ruxandra si ofer meditatii la lb. japoneza, nivel incepator si intermediar. Am petrecut 5 ani in Japonia/ Tokyo unde am studiat administrarea afacerii (MBA) la universitatea Meiji. Majoritatea claselor au fost cu predare in limba japoneza.Iubesc cultura Japoneza si in prezent scriu niste carti despre cum se poate obtine o bursa in Japonia si experienta mea in Japonia. De asemenea lucrez la niste manuale de Japoneza care sper ca vor fi de ajutor viitorilor studenti. (Pentru mai multe informatii accesati linkul paginii web)

  Mai multe informatii
 3. Monica I. - Student

  Mai putin de un an experienta in meditatii / profesorat

  Ofer meditatii la limba japoneza pentru nivel incepator spre avansat atat copiilor cat si adultilor.

  Mai multe informatii
 4. Georgiana N. - Traducator

  3 ani experienta in meditatii / profesorat

  OFER MEDITATII LA LIMBA JAPONEZA -nivel incepator / mediu si pregatire pentru gradele N5, N4, N3. De asemenea, ofer suport de curs si o colaborare de succes. Rog seriozitate!

  Mai multe informatii
 5. Teodora Maria M.

  Un an experienta in meditatii / profesorat

  Modalitatea de predare e negociabila.

  Mai multe informatii
 6. Madalina B. - Student

  Mai putin de un an experienta in meditatii / profesorat

  Absolventa a Facultatii de Litere (literatura comparata-japoneza) din cadrul Universitatii Babes Bolyai, Cluj-Napoca, detinatoare a modulului pedagogic, ofer meditatii de limba japoneza nivel incepator-intermediar (N5 si N4), precum si pentru pregatirea admiterii la facultate. Pretul este de 20lei ora, numarul orelor fiind in functie de preferinta studentului.

  Mai multe informatii
 7. Mihaela L. - Traducator

  8 ani experienta in meditatii / profesorat

  De peste sapte ani lucrez cu elevi care sunt in clasele II- XII, adaptand cursurile varstei si necesitatilor fiecarui copil. Adultii pot beneficia de meditatii specializate pentru domeniile: comunicare si relatii publice, stiinte politice, mediul european. Intalnirile se desfasoara la domiciliul meu. Nu e cazul unor cheltuieli suplimentare, materialele necesare fiind oferite de mine. Prefer sa fiu contactata prin e- mail sau sms, la telefon putem discuta dupa 18.

  Mai multe informatii
 8. Alexa G. - Profesor

  3 ani experienta in meditatii / profesorat

  Absolventa a Facultatii de limbi straine in cadrul Universitatii Bucuresti si a unui master in traducere profesionala si comunicare (Japoneza-engleza-germana) cu o serie de calificari importante in domeniul invatamantului, ofer meditatii la limba japoneza pentru orice nivel. Mentionez ca studiez limba japoneza de 14 ani, detin atestate recunoscute international la limba japoneza nivelele 4 si 3, plus am absolvit un training pentru profesorii de limba japoneza organizat de Ambasada Japoniei.Meditatiile se vor desfasura intr-un mediu placut cursantului, linistit, fara stres sau presiune, cu materiale, manuale si metode moderne, pentru a face invatatul limbii japoneze o placere!

  Mai multe informatii
 9. Alexandra M. - Profesor

  9 ani experienta in meditatii / profesorat

  Studiez limba japoneză de 11 ani, iar experiența mea de peste 8 ani în domeniul meditațiilor si al predării limbii japoneze cuprinde toate categoriile de vârstă, de la 4 ani la peste 50, atât în particular, cât și în diverse instituții de învățământ.Dețin 2 atestate de competențe lingvistice în domeniul limbii japoneze, iar metodele mele de predare se pliază pe necesitățile fiecăruia.

  Mai multe informatii
 10. Alexandra V. - Student

  3 ani experienta in meditatii / profesorat

  Ofer meditatii de limba japoneza pentru nivel incepator :)

  Mai multe informatii
 11. Ana P.

  Mai putin de un an experienta in meditatii / profesorat

  Ofer meditatii de limba japoneza atat celor mici cat si celor mari. Daca va atrage aceasta limba deosebita si doriti sa invatati sa scrieti, sa cititi si sa purtati conversatii in japoneza astept cu entuziasm sa ma contactati. Limba japoneza cere multa daruire si seriozitate, de aceea voi oferi determinare si rabdare astfel incat cursurile sa se desfasoare intr-un mod placut, relaxat si facil de invatat. Voi veni cu suporturi pentru curs si cu idei pentru invatare cat mai interactive.

  Mai multe informatii
 12. Oana A. - Student

  2 ani experienta in meditatii / profesorat

  Predau limba japoneza celui care doreste sa invete insa cer si ofer seriozitate. Absolventa a Universitatii Bucuresti am fost plecata cu bursa la una din cele mai bune universitati din Japonia (Universitatea Waseda-centrul pentru limba si literatura japoneza-2012-2013). Detin nivelul 2. Ofer materiale.

  Mai multe informatii
 13. Irina L. - Student

  Un an experienta in meditatii / profesorat

  Predau limba japoneză celor interesați și care doresc să învețe serios.Studentă în ultimul an a Universității București, menționez ca am fost plecată cu bursă la o cunoscută facultate în Japonia (Akita International University,2013-2014). Ofer meditații pentru copii,dar și pentru adulți.Ofer materiale.

  Mai multe informatii
 14. Valentina G. - Profesor

  5 ani experienta in meditatii / profesorat

  Absolventa a Facultatii de limbi si literaturi straine(engleza- japoneza),ofer cursuri de pregatire pentru examenul de competenta lingvistica in limba japoneza (nihongo nouryoku shiken - N5,si N4), precum si cursuri de initiere in limba japoneza pentru incepatori. Detin modul psiho-pedagogic, Cambridge English Language Assessment-Teaching Knowledge Test (module 1,2,3) si am experienta 4 ani in particular dar si in 3 unitati de invatamant.Materialele sunt incluse in pret.

  Mai multe informatii
 15. Anna T. - Profesor liceu

  10 ani experienta in meditatii / profesorat

  Meditez limba japoneza. Am absolvit cursuri intensive de limba japoneza, cu durata de 1 an si jumatate, la Universitatea Tsukuba din Japonia, unde am beneficiat de bursa Teacher Training Program.

  Mai multe informatii
 16. Monica T. - Traducator

  8 ani experienta in meditatii / profesorat

  6 ani experiență în Japonia, predau limba japoneză orice nivel, inclusiv pregătire pentru admitere și JLPT N5/4/3/2/1 si pot pune la dispoziția elevului/elevei materiale aduse special din Japonia.

  Mai multe informatii
 17. Oana P. - Student

  3 ani experienta in meditatii / profesorat

  Ofer meditatii limba japoneza pentru incepatori.Am absolvit colegiul national Ion Creanga profil uman japoneza sunt studenta la universitatea bucuresti specializarea litere -japoneza.Pretul este de 40 de lei 2 ore.Ma deplasez oriunde in bucuresti. Pot fi contactata la telefon sau pe id-ul: cool_chokolate.

  Mai multe informatii
 18. Andreea N. - Student

  Un an experienta in meditatii / profesorat

  Absolventa a Fac de Lb si Lit Straine, Japoneza-Engleza, Univ Buc, ofer meditatii la lb japoneza pentru niv beginner-upper intermed, la domiciliul meu sau al studentului. In aug 2012 am absolvit Intensive Japanese Language Program din cadrul Japanese Language Center la Univ Waseda din Tokyo, unde am studiat cu bursa acordata de Guv Japonez.Modul de predare, desfasurarea sedintelor de studiu si materialele folosite vor corespunde preferintelor si nevoilor studentului.

  Mai multe informatii
 19. Catrinel P. - Traducator

  4 ani experienta in meditatii / profesorat

  Ofer meditatii de limba japoneza ! Posed atestate eliberate de Ministerul Educatiei din Japonia, dar si diploma de licenta pe limba japoneza. In prezent, sunt sunt studenta la Master de Comunicare si Traducere (romana-japoneza). Ofer meditatii si la domiciliul elevului! Garantez cel mai bun raport calitate-pret! Ma puteti contacta la numarul 0722463824 pentru orice detaliu doriti sa aflati! O zi frumoasa!

  Mai multe informatii
 20. Emilia G. - Traducator

  Mai mult de 10 ani experienta in meditatii / profesorat

  Absolventa a Facultatii de Limbi si Literaturi Straine ofer meditatii la limba japoneza nivel incepator / mediu. Ofer suport de curs. Posesoare a unui certificat Nihongo Noryoku Shiken 3kyu si 2kyu.

  Mai multe informatii