Meditatii la japoneza

Filtreaza anunturile
 1. 60 lei / o ora si 30 de minute

  Liana S. - Student

  5 ani experienta in meditatii / profesorat

  Buna, numele meu este Liana si sunt studenta in ultimul an la Universitatea Bucuresti, Facultatea de Stiinte Politice, sectia de limba engleza. Am inceput sa ofer meditatii acum 4 ani si invat limba japoneza de peste 8 ani. Imi face placere sa predau copiilor si sunt o fire vesela, care are rabdare sa explice. Imi place sa transfor cursurile de japoneza in cursuri distractive, care stimuleaza creativitatea copiilor si le permite sa invete intr-un mod usor si distractiv.

 2. Pret nespecificat

  Razvan N. - Centru de meditatii

  Mai mult de 10 ani experienta in meditatii / profesorat

  Profesor cu experienta ofera meditatii la LIMBA JAPONEZA, orice nivel, Piata Unirii. Metoda conceputa pentru a ajunge la un nivel avansat in timp foarte scurt.Detalii suplimentare pe centrumeditatii. ro

 3. 60 lei / doua ore

  Andrei Codrin D. - Student

  7 ani experienta in meditatii / profesorat

  Am locuit 8 ani ni Japonia. De asemenea am lucrat ca interpret pt. politie.Ofer meditatii la limba japoneza pentru nivelele incepator / mediu. Asigur pregatire pentru gradele N5, N4, N3, N2. examenul de admitere la facultate / liceu sau cel de bursa. Va urez succes! Multumesc! ;)

 4. 60 lei / doua ore

  Ioana T. - Student

  Un an experienta in meditatii / profesorat

  Ofer meditatii de limba japoneza incepator sau intermediar, pregatire pentru obtinerea certificatului de limba japoneza, JLPT N5, N4 si N3. Sunt absolventa a Facultatii de Litere, specializarea Limba si Literatura Japoneza si Coreeana, Univ. Babes-Bolyai. Am beneficiat de o bursa de studiu la Universitatea Kobe, din orasul Kobe, Japonia. Detin certificatului de limba japoneza, JLPT N2. Experienta de predare a limbii japoneze - 1 an (meditatii)Experienta de lucru cu elevi, studenti, si adulti. (prin intermediul part-time joburilor avute in Japonia)

 5. 60 lei / doua ore

  Florin G. - Student

  2 ani experienta in meditatii / profesorat

  Absolvent al Facultății de limbi si literaturi străine specializarea japoneză-engleză, student în anul 1 în cadrul masteratului de studii est-asiatice, Universitatea București, specializare japoneză. Am petrecut un an de zile la universitatea din Akita, dețin atestatul nihongo noryoku shiken N3 și numeroase materiale specializate pentru atestatul de limba japoneză dar si altele pentru conversație, gramatică, etc. Ofer meditații la domiciliul studentului, cursuri de limbă cât și cultură japoneză.よろしくお願いします!

 6. 60 lei / doua ore

  Andreea Boboiciov - Profesor

  8 ani experienta in meditatii / profesorat

  Invata limba japoneza si descopera o cultura fascinanta! Profesoara cu 8 ani experienta, ofer meditatii la limba japoneza pentru toate nivelurile. Folosesc materiale variate si metode moderne menite sa dezvolte toate cele patru competente lingvistice (scriere, vorbire, citire, ascultare). Dupa primul an de studiu puteti sustine examenul Nihongo Nōryoku Shiken si aveti sansa de a obtine un certificat de competenta lingvistica recunoscut international.

 7. 80 lei / doua ore

  Georgiana N. - Traducator

  4 ani experienta in meditatii / profesorat

  Ofer meditatii la limba japoneza pentru nivelele incepator / mediu / avansat. Asigur pregatire pentru gradele N5, N4, N3, N2 examenul de admitere la facultate / liceu sau cel de bursa, pentru oricine este pasionat de limba japoneza. De asemenea, materialele de curs sunt asigurate de catre mine si adaptate nevoii fiecarei persoane in parte. Ofer o colaborare de succes! Rog seriozitate!

 8. 70 lei / doua ore

  Teodora Maria Mihai - Student

  3 ani experienta in meditatii / profesorat

  Am absolvit Facultatea de Limbi Straine Tokyo, Cursul de Comunicare Internationala si Interpretariat (limbile japoneza si engleza) intre anii 2010 si 2014. Am si atestatele de limba japoneza JLPT - nivelurile 1-4, antrenez pentru JLPT (orice nivel), detin materialele adecvate. Ma pot adapta oricaror cerinte cu usurinta si accept noi idei sau propuneri de lucru. De asemenea, locuind 5 ani in Japonia pot da referinte obiective despre cultura nipona si diverse arte japoneze.

 9. 40 lei / doua ore

  Cristina V. - Student

  Mai putin de un an experienta in meditatii / profesorat

  Ofer meditaţii pentru orice nivel, începător până la avansat. Învăț limba japoneză de 5 ani și dețin atestat de competență lingvistică JLPT N2, iar anul acesta mă pregătesc pentru nivelul N1. Sunt mereu în căutarea unor metode mai eficiente și plăcute de învățare a acestei limbi cu adevărat fascinantă și mi-ar face plăcere să le împart.

 10. 66 lei / doua ore

  Telecom Academy - Profesor

  8 ani experienta in meditatii / profesorat

  Cursuri de limbă japoneză pentru începători. structurate în 2 module, fiecare cuprinzând 12 ședințe de curs,1 ședință/ săptamană care durează 2 ore. Tariful pentru un modul de 12 ședințe este 800 lei (66 lei/ședință).Materialul de curs este oferit de noi și este inclus în preț.Profesor limba japoneză: Ioana GözPentru înscrieri sau pentru mai multe informații, puteți accesa site-ul nostru sau ne puteți contacta oricând, de luni până vineri între orele 10:00-18:00, la numărul de telefon afișat.

 11. 80 lei / doua ore

  Alexandra M. - Profesor

  10 ani experienta in meditatii / profesorat

  Profesor de limba japoneza, studiez limba japoneza de 13 ani, iar experienta mea de peste 9 ani in domeniul meditatiilor si al predarii limbii japoneze cuprinde toate categoriile de varsta, de la 4 ani la peste 50, atat în particular, cat si in diverse institutii de invatamant. Membru al APJR (Asociatia Profesorilor de Limba Japoneza din Romania)Detin 3 atestate de competente lingvistice in domeniul limbii japoneze si o experienta vasta, iar metodele mele de predare se pliaza pe necesitatile fiecaruia. De asemenea, asigur toate materialele necesare studiului.

 12. 60 lei / doua ore

  Cezara M. - Student

  4 ani experienta in meditatii / profesorat

  Vrei să vorbești o limbă rară, care să te ajute în viitoarea carieră, sau să te ajute să înțelegi ce spun personajele din anime-uri? Eu te pot ajuta în acest sens. Apelează cu încredere pentru a-ți oferi cele mai bune servicii de meditații la limba japoneză.

 13. 80 lei / doua ore

  Iulia V. - Student

  2 ani experienta in meditatii / profesorat

  Studenta a Facultatii de Limbi si Literaturi Straine, Universitatea Bucuresti, sectia japoneza-engleza. Am studiat timp de 3 ani limba si literatura japoneza in cadrul acestei sectii, iar in perioada 2015-2016 am studiat limba, literatura si cultura japoneza la universitatea Akita, din Japonia, obtinand bursa de studiu. Detin atestatul Nihongo Noryoku Shiken, nivelul N3, iar acum ma pregatesc pentru nivelul N2, urmand ca in vara sa intru la Masteratul de Studii Est-Asiatice. Ofer lectii atat despre limba cat si despre cultura japoneza.Va astept cu mare drag! :)

 14. 50 lei / o ora

  Aurelia C. - Traducator

  5 ani experienta in meditatii / profesorat

  Ofer meditatii la limba japoneza pentru nivelele incepator, mediu, avansat. Asigur pregatire pentru gradele N5, N4, N3, N2 examenul de admitere la liceu, cat si pentru simpla familiarizare cu aceasta limba straina. Am locuit 11 ani in Japonia, am lucrat ca interpret la Baroul din Tokyo, iar in prezent sunt traducator la o companie japoneza din Bucuresti.Detin atestat de limba, Nihongo nouryoku Shiken, nivel avansat.Materialele de curs sunt asigurate de catre mine si adaptate nevoii fiecarui elev in parte. Rog seriozitate!

 15. Pret nespecificat

  Altfel Language School - Centru de meditatii

  Mai mult de 10 ani experienta in meditatii / profesorat

  De ce suntem ALTFEL? Pentru ca noi stim ca invatarea unei limbi straine se poate face distrandu-ne, ca daca invatati cu placere veti putea asimila informatiile mai usor si va veti simti incurajati sa vorbiti. Cursuri pentru adulțiDorești să comunici EFICIENT cu șeful, colegii, clienții sau prietenii de altă naționalitate? Vrei să trăiești într-o altă țară și ești conștient că doar învățând limba locală te vei INTEGRA în societate? Sau poate visezi să vizitezi o țară STRĂINĂ și vrei să îi descoperi cultura?Grup 4-5 persoane: 55 ron 2 oreCursuri pentru copiiConform studiilor de specialitate, șansele ca o persoană să vorbească o limbă străină la nivelul unui nativ vor crește dacă ea începe învățarea cât mai devreme. Învățând o limbă straină, viitorul adolescent și tânăr va avea acces la posibilități de carieră variate.Grup 4-5 persoane: 45 ron 1.5 oreCursuri pentru companiiVa doriti o comunicare eficientă și sunteți conștienți că învățarea unei limbi străine constituie un surplus de valoare atât pentru companie, cât și pentru fiecare angajat în parte?Pret: la cerere

 16. 60 lei / doua ore

  Cristina Ioana Dicoiu

  Un an experienta in meditatii / profesorat

  Buna, numele meu este Cristina si ofer meditaţii la limba japoneză pentru orice nivel. Am absolvit Facultatea de Limbi si Literaturi Straine, sectia Engleza - Japoneza, dar si un modul de psihopedagogia copilului. In urma practicii pedagogice si a meditatiilor oferite in ultimul an, am acumulat experienta si metode de predare interesante si interactive. Imi place sa lucrez cu oameni de orice varsta si sa ii ajut sa dobandeasca noi cunostinte, sa se autodepaseasca si sa evolueze. Nicio limba nu este prea grea daca iti doresti sa o stapanesti, iar invatarea caracterelor japoneze poate fi o joaca de copii!

 17. 75 lei / o ora si 30 de minute

  Iuniana M. - Profesor

  5 ani experienta in meditatii / profesorat

  Ofer meditatii la limba japoneza pentru orice nivel si varsta dar si pregatire pentru Japanese Language Proficiency. Experienta in predat, rezultate garantate!

 18. 60 lei / doua ore

  Anna T. - Profesor liceu

  10 ani experienta in meditatii / profesorat

  Ofer meditatii la limba japoneza, atat pentru examenul JLPT (N5, N4, N3), cel de admitere la Facultatea de Litere, cat si pentru simpla familiarizare cu aceasta limba straina. Am absolvit cursuri intensive de limba japoneza, la Universitatea Tsukuba din Japonia, unde am beneficiat de bursa Teacher Training Program.

 19. 35 lei / doua ore

  Baciu A. - Student

  2 ani experienta in meditatii / profesorat

  Anca Baciu---Ofer meditatii la limba japoneza pentru cei care doresc sa inceapa studierea limbii de la zero. Meditatiile se vor desfasura, de preferat, la domicilul meu (Prelungirea Ghencea, RATB 122) ori pot veni la locuinta dumneavoastra. Ofer pregatire pentru vorbire, scris, citire si vocabular. ---Pret: 35 lei doua ore | 30 lei o ora jumate---Studii: Am inceput sa studiez limba japoneza cu patru ani in urma pregatindu-ma cu profesor in privat si participand la cursurile oferite de APJR la Universitatea Hyperion si la Colegiul National Ion Creanga. Detin diploma de absolvent pentru Japanese Language Proficienty Test - N5.Am absolvit Colegiul de Arta "Carmen Sylva" Ploiesti, sectiile grafica si ceramica, iar acum urmez sectia de Engleza - Japoneza la Universitatea Crestina Dimitrie Cantemir.---Atentie: Nu pregatesc pentru Japanese Language Proficienty Test deoarece nu am materialele de studiu necesare acestui examen.

 20. 70 lei / doua ore

  Salak Raluca Catalina - Student

  2 ani experienta in meditatii / profesorat

  Ofer meditatii de limba japoneza incepator sau intermediar, pregatire pentru obtinerea certificatului de limba japoneza, JLPT N5, N4 si N3. Sunt absolventa a Facultatii de Litere, specializarea Limba si Literatura Japoneza si Coreeana, Universitatea Babes-Bolyai. Am beneficiat de o bursa de studiu in vederea pregatirii pedagogice la Universitatea Ehime, din orasul Matsuyama, Japonia. Detin certificatului de limba japoneza, JLPT N2. Experienta de predare a limbii japoneze - 2 ani (meditatii)