Meditatii la japoneza

Filtreaza anunturile
 1. Pret nespecificat

  Razvan N. - Centru de meditatii

  Mai mult de 10 ani experienta in meditatii / profesorat

  Profesor cu experienta ofera meditatii la LIMBA JAPONEZA, orice nivel, Piata Unirii. Metoda conceputa pentru a ajunge la un nivel avansat in timp foarte scurt.Detalii suplimentare pe centrumeditatii. ro

 2. 60 lei / o ora si 30 de minute

  Liana S. - Student

  4 ani experienta in meditatii / profesorat

  Buna, numele meu este Liana si sunt studenta in ultimul an la Universitatea Bucuresti, Facultatea de Stiinte Politice, sectia de limba engleza. Am inceput sa ofer meditatii acum 4 ani si invat limba japoneza de peste 8 ani. Imi face placere sa predau copiilor si sunt o fire vesela, care are rabdare sa explice. Imi place sa transfor cursurile de japoneza in cursuri distractive, care stimuleaza creativitatea copiilor si le permite sa invete intr-un mod usor si distractiv.

 3. Pret nespecificat

  Marius I. - Centru de meditatii

  Mai mult de 10 ani experienta in meditatii / profesorat

  Profesor cu experienta ofera meditatii la LIMBA JAPONEZA, orice nivel, Piata Unirii. Metoda conceputa pentru a ajunge la un nivel avansat in timp foarte scurt. Detalii suplimentare pe centrumeditatii. ro

 4. 35 lei / doua ore

  Cristina V. - Student

  Mai putin de un an experienta in meditatii / profesorat

  Ofer meditaţii la limba japoneză pentru orice nivel (începători până la avansați) pe parcursul verii. Învăț limba japoneză de 5 ani și dețin atestat de competență lingvistică JLPT N2, iar anul acesta mă pregătesc pentru nivelul N1. Am învățat limba japoneză de una singură și de-a lungul anilor am fost nevoită să-mi fiu propriul profesor. Sunt mereu în căutarea a unor metode mai eficiente și plăcute de învățare a acestei limbi. Numărul de ore poate fi stabilit de cursant, iar prețul este negociabil. Materialele sunt incluse și asigurate de mine.

 5. 80 lei / doua ore

  Alexandra M. - Profesor

  10 ani experienta in meditatii / profesorat

  Profesor de limba japoneza, studiez limba japoneza de 12 ani, iar experienta mea de peste 9 ani in domeniul meditatiilor si al predarii limbii japoneze cuprinde toate categoriile de varsta, de la 4 ani la peste 50, atat în particular, cat si in diverse institutii de invatamant. Membru al APJR (Asociatia Profesorilor de Limba Japoneza din Romania)Detin 3 atestate de competente lingvistice in domeniul limbii japoneze si o experienta vasta in acest domeniu, iar metodele mele de predare se pliaza pe necesitatile fiecaruia. De asemenea, asigur toate materialele necesare studiului.

 6. 70 lei / doua ore

  Georgiana N. - Traducator

  4 ani experienta in meditatii / profesorat

  Ofer meditatii la limba japoneza pentru nivelele incepator / mediu / avansat. Asigur pregatire pentru gradele N5, N4, N3, N2 examenul de admitere la facultate / liceu sau cel de bursa. De asemenea, materialele de curs sunt asigurate de catre mine si adaptate nevoii fiecarui elev in parte. Ofer o colaborare de succes! Rog seriozitate!

 7. 60 lei / doua ore

  Anna T. - Profesor liceu

  10 ani experienta in meditatii / profesorat

  Ofer meditatii la limba japoneza, atat pentru examenul JLPT (N5, N4, N3), cel de admitere la Facultatea de Litere, cat si pentru simpla familiarizare cu aceasta limba straina. Am absolvit cursuri intensive de limba japoneza, la Universitatea Tsukuba din Japonia, unde am beneficiat de bursa Teacher Training Program.

 8. Pret nespecificat

  Altfel Language School - Centru de meditatii

  Mai mult de 10 ani experienta in meditatii / profesorat

  De ce suntem ALTFEL? Pentru ca noi stim ca invatarea unei limbi straine se poate face distrandu-ne, ca daca invatati cu placere veti putea asimila informatiile mai usor si va veti simti incurajati sa vorbiti. Cursuri pentru adulțiDorești să comunici EFICIENT cu șeful, colegii, clienții sau prietenii de altă naționalitate? Vrei să trăiești într-o altă țară și ești conștient că doar învățând limba locală te vei INTEGRA în societate? Sau poate visezi să vizitezi o țară STRĂINĂ și vrei să îi descoperi cultura?Grup 4-5 persoane: 55 ron 2 oreCursuri pentru copiiConform studiilor de specialitate, șansele ca o persoană să vorbească o limbă străină la nivelul unui nativ vor crește dacă ea începe învățarea cât mai devreme. Învățând o limbă straină, viitorul adolescent și tânăr va avea acces la posibilități de carieră variate.Grup 4-5 persoane: 45 ron 1.5 oreCursuri pentru companiiVa doriti o comunicare eficientă și sunteți conștienți că învățarea unei limbi străine constituie un surplus de valoare atât pentru companie, cât și pentru fiecare angajat în parte?Pret: la cerere

 9. 30 lei / doua ore

  Ionescu Andra - Student

  Mai putin de un an experienta in meditatii / profesorat

  Ofer meditatii la limba japoneza nivel incepatori !

 10. 30 lei / doua ore

  Andreea Ciocoi - Student

  Mai putin de un an experienta in meditatii / profesorat

  Student la Universitatea Crestina Dimitrie Cantemir, sectia engleza-japoneza. Ofer meditatii persoanelor la nivelul de incepator de japoneza.

 11. 50 lei / doua ore

  Rima Samara - Student

  2 ani experienta in meditatii / profesorat

  Ofer meditatii atat la Limba Engleza cat si la Limba Japoneza nivel Incepator-Avansat. Motivez faptul ca studiez Limba Japoneza de aproximativ 9 ani si sunt studenta in cadrul Facultatii de Limbi si Literaturi Straine. Meditatiile se vor desfasura la domiciliul meu deoarece am un defect locomotor. Va astept cu mult drag sa descoperim impreuna frumusetea unei Limbi Asiatice de mare anvergura. 一緒に頑張りましょう。

 12. 85 lei / doua ore

  Valentina G. - Profesor

  5 ani experienta in meditatii / profesorat

  În prezent predau limba japoneză la cea mai importantă școală privată din București specializându-mă astfel pe toate categoriile de vârstă, în mod special copii și adolescenți, rolul meu fiind acela de a dezvolta aceasta secție. Cursuri limbă japoneză pentru:- copii + adolescenți- adulți- nihongo nouryoku shiken (N5, N4, N3)- admitere universitate

 13. 80 lei / doua ore

  Oana A. - Asistent universitar

  6 ani experienta in meditatii / profesorat

  Absolventă a Universității București, secția japoneză-engleză, și a Masteratului de Studii Est Asiatice (Universitatea București), în prezent asistent de limba japoneză în cadrul secției de japoneză a Universității București, absolventă a modulului psiho-pedagogic atât nivel I cât și nivel II, meditez limba japoneză pentru începatori, intermediari și nivel N2, dar mai ales pentru examenul de admitere la Universitatea București. Menționez că am beneficiat de o bursă a guvernului japonez de un an la una din cele mai bune universități din Japonia, universitatea Waseda, unde am studiat doar limba japoneză. De asemenea pregătesc elevii și pentru certificatele internaționale: N5, N4, N3, N2. Cer și ofer seriozitate.

 14. 30 lei / doua ore

  Alexandra S.

  Mai putin de un an experienta in meditatii / profesorat

  Ofer meditaţii la limba japoneză. Preţul este negociabil iar durata şedinţei poate varia in funcţie de doleanţele persoanelor. Materialele de curs sunt asigurate de către mine.

 15. 30 lei / o ora

  Alexandra C. - Doctor

  2 ani experienta in meditatii / profesorat

  Absolventa a Facultatii de Medicina, detinatoare a certificatului JLPT (Japanese Language Proficiency Test) nivel N2, experienta in predare a limbii japoneze de 2 ani, am locuit in Japonia timp de 4 luni.Ofer meditatii la japoneza nivel incepator, intermediar, intermediar avansat in vederea obtinerii certificatului de limba japoneza JLPT (N5, N4, N3, N2). Numarul orelor este stabilit de cursant, preferabil 2~2h30min. Materiale incluse.

 16. 66 lei / doua ore

  Telecom Academy - Profesor

  8 ani experienta in meditatii / profesorat

  Cursuri de limbă japoneză pentru începători. structurate în 2 module, fiecare cuprinzând 12 ședințe de curs,1 ședință/ săptamană care durează 2 ore. Tariful pentru un modul de 12 ședințe este 800 lei (66 lei/ședință).Materialul de curs este oferit de noi și este inclus în preț.Profesor limba japoneză: Ioana GözPentru înscrieri sau pentru mai multe informații, puteți accesa site-ul nostru sau ne puteți contacta oricând, de luni până vineri între orele 10:00-18:00, la numărul de telefon afișat.

 17. 50 lei / o ora

  Madalina Kodama - Traducator

  10 ani experienta in meditatii / profesorat

  predau limba japoneza cu drag celor ce vor sa invete o limba straina in plus! mai multe detalii in privat!

 18. 55 lei / doua ore

  Daniela C. - Student

  2 ani experienta in meditatii / profesorat

  Predau in privat limba japoneza de doi ani persoanelor de toate varstele.Ofer materiale de studiu si metode cat mai practice, in functie de necesitatile fiecaruia.Puteti sa ma contactati la adresa de mail si la nr de telefon afisat.

 19. 70 lei / o ora si 30 de minute

  Silvia N.

  Un an experienta in meditatii / profesorat

  Ofer meditatii la limba japoneza, dupa manualele Minna no Nihongo si Curs Practic de Limba Japoneza, precum si dupa alte materiale auxiliare pentru invatare eficienta. Posed atestat de limba, Nihongo nouryoku Shiken, nivel mediu.

 20. 70 lei / doua ore

  Teodora Maria Mihai - Student

  3 ani experienta in meditatii / profesorat

  Am absolvit Facultatea de Limbi Straine Tokyo, Cursul de Comunicare Internationala si Interpretariat (limbile japoneza si engleza) intre anii 2010 si 2014. Am si atestatele de limba japoneza JLPT - nivelurile 1-4, antrenez pentru JLPT (orice nivel), detin materialele adecvate. Ma pot adapta oricaror cerinte cu usurinta si accept noi idei sau propuneri de lucru. De asemenea, locuind 5 ani in Japonia pot da referinte obiective despre cultura nipona si diverse arte japoneze.