Meditatii la japoneza

Filtreaza anunturile
 1. Teodora Maria M.

  Un an experienta in meditatii / profesorat

  Modalitatea de predare e negociabila.

  Mai multe informatii
 2. Georgiana N. - Traducator

  3 ani experienta in meditatii / profesorat

  Ofer meditatii la limba japoneza pentru nivelele incepator / mediu. Asigur pregatire pentru gradele N5, N4, N3, examenul de admitere la facultate / liceu sau cel de bursa. De asemenea, materialele de curs sunt asigurate de catre mine si adaptate nevoii fiecarui elev in parte. Ofer o colaborare de succes! Rog seriozitate!

  Mai multe informatii
 3. Alexandra M. - Profesor

  9 ani experienta in meditatii / profesorat

  Studiez limba japoneza de 12 ani, iar experienta mea de peste 8 ani in domeniul meditatiilor si al predarii limbii japoneze cuprinde toate categoriile de varsta, de la 4 ani la peste 50, atat în particular, cat si in diverse institutii de invatamant.Detin 2 atestate de competente lingvistice in domeniul limbii japoneze, iar metodele mele de predare se pliaza pe necesitatile fiecaruia.

  Mai multe informatii
 4. Raluca S. - Student

  3 ani experienta in meditatii / profesorat

  Sunt studenta la Facultatea de Limbi si Literaturi Straine din Universitatea Bucuresti, sectia Japoneza Germana. Ofer meditatii la limba Japoneza la domiciliul doritorilor, pentru incepatori si intermediari (N3). Se pot face grupuri de pana la 3 persoane cel mult. Ofer materiale didactice.

  Mai multe informatii
 5. Oana B. - Student

  Un an experienta in meditatii / profesorat

  Absolventa a Facultatii de Litere, sectia japoneza-engleza, cu un an de pregatire la Universitatea Kobe din Japonia, detinatoare a modulului pedagogic si cu experienta in predare, ofer meditatii de limba japoneza, nivel incepator si intermediar si pregatire pentru obtinerea atestatului de lb japoneza Nihongo Nouryoku Shiken (N5-N4-N3) sau pentru pregatirea admiterii la facultate. Materiale incluse. Pretul este de 25lei/ora, numarul orelor fiind stabilit in concordanta cu nevoile studentului.

  Mai multe informatii
 6. Ana Maria N. - Student

  Mai putin de un an experienta in meditatii / profesorat

  Ofer meditatii la limba japoneza pentru incepatori, atat copii cat si adulti. Asigur materialele necesare pentru invatarea cu usurinta a limbii, conform nivelului si nevoilor fiecarui cursant. Lectiile vor cuprinde conversatie, notiuni de gramatica, vocabular, cat si scriere. Ma inteleg bine cu copiii, sunt o persoana organizata si rabdatoare si imi face mare placere sa dau mai departe din cunosintele pe care le-am acumulat.

  Mai multe informatii
 7. Andreea S.

  3 ani experienta in meditatii / profesorat

  Absolventa a Facultatii de Limbi si Literaturi Straine (japoneza-engleza) ofer meditatii celor interesati de limba sicultura japoneza. 3 ani de experienta ca profesor, 5 ani de japoneza dintre care 1 in Japonia.

  Mai multe informatii
 8. Mihaela L. - Traducator

  8 ani experienta in meditatii / profesorat

  De peste sapte ani lucrez cu elevi care sunt in clasele II- XII, adaptand cursurile varstei si necesitatilor fiecarui copil. Adultii pot beneficia de meditatii specializate pentru domeniile: comunicare si relatii publice, stiinte politice, mediul european. Intalnirile se desfasoara la domiciliul meu. Nu e cazul unor cheltuieli suplimentare, materialele necesare fiind oferite de mine. Prefer sa fiu contactata prin e- mail sau sms, la telefon putem discuta dupa 18.

  Mai multe informatii
 9. Mihaela M. - Asistent universitar

  9 ani experienta in meditatii / profesorat

  Meditatii la limba japoneza de la incepatori la avansati. Am primit burse, am castigat diferite concursuri si am o experienta de 9 in predatul limbii japoneze. Pe parcursul celor doua ore creez o atmosfera calda, astfel incat elevii sa invete cu placere si sa retina cat mai mult.Momentan lucrez cu vorbitori nativi de limba japoneza.

  Mai multe informatii
 10. Andreea F. - Student

  4 ani experienta in meditatii / profesorat

  Ma numesc Andreea, si ofer meditatii la limba japoneza, pentru orice nivel si orice varsta. Am obtinut atestatul de limba Japanese Language Proficiency Test (Nouryoku Shiken) N1 si am fost in Japonia cu bursa de 2 ori pana in prezent. Ofer pregatire atat pentru cei ce vor sa invete de placere, cat si pentru cei cu un scop clar. (examenul de limba japoneza JLPT, examenul de intrare la facultate la sectia de japoneza, examene de bursa.)Materiale folosite sunt diverse si ajustate pe dorintele si nivelul studentului. Multumesc!

  Mai multe informatii
 11. Alexa G. - Profesor

  3 ani experienta in meditatii / profesorat

  Absolventa a Facultatii de limbi straine in cadrul Universitatii Bucuresti si a unui master in traducere profesionala si comunicare (Japoneza-engleza-germana) cu o serie de calificari importante in domeniul invatamantului, ofer meditatii la limba japoneza pentru orice nivel. Mentionez ca studiez limba japoneza de 14 ani, detin atestate recunoscute international la limba japoneza nivelele 4 si 3, plus am absolvit un training pentru profesorii de limba japoneza organizat de Ambasada Japoniei.Meditatiile se vor desfasura intr-un mediu placut cursantului, linistit, fara stres sau presiune, cu materiale, manuale si metode moderne, pentru a face invatatul limbii japoneze o placere!

  Mai multe informatii
 12. Cristina B. - Student

  Mai putin de un an experienta in meditatii / profesorat

  Ofer meditatii la limba japoneza pentru nivelele incepator si mediu. Asigur pregatire pentru nivelele N5, N4, iar materialele de curs sunt asigurate de catre mine.

  Mai multe informatii
 13. Georgiana F. - Traducator

  6 ani experienta in meditatii / profesorat

  Ofer meditatii de limba japoneza pentru orice nivel de studiu. Sunt absolventa a Universitatii Bucuresti, sectia japoneza-portugheza, am studiat in Japonia timp de 6 luni si sunt castigatoarea premiului al 3-lea in cadrul Concursului International de Eseuri in Limba Japoneza organizat de Tokyo Foundation. Imbin studiul limbii cu cel al culturii intr-un mod placut si armonios.

  Mai multe informatii
 14. Anna T. - Profesor liceu

  10 ani experienta in meditatii / profesorat

  Meditez limba japoneza. Am absolvit cursuri intensive de limba japoneza, cu durata de 1 an si jumatate, la Universitatea Tsukuba din Japonia, unde am beneficiat de bursa Teacher Training Program.

  Mai multe informatii
 15. Misuzu H.

  3 ani experienta in meditatii / profesorat

  Buna ziua. Ma numesc Misuzu, sunt din Japonia si locuiesc in Cluj. Ofer meditatii la japoneza pentru toate nivele, inclusiv pentru pregatire Noryoku Shiken, examene Monbukagakusho sau alte testari la limba japoneza.

  Mai multe informatii
 16. Silvia N.

  Mai putin de un an experienta in meditatii / profesorat

  Ofer meditatii la limba japoneza, dupa manualele Minna no Nihongo si Curs Practic de Limba Japoneza, precum si dupa alte materiale auxiliare pentru invatare eficienta. Posed atestat de limba, Nihongo nouryoku Shiken, nivel mediu.

  Mai multe informatii
 17. Anna P. - Student

  2 ani experienta in meditatii / profesorat

  Absolventa a Universitatii Hirosaki, ofer meditatii la limba japoneza pentru orice nivel. Detin toate certificatele de competenta lingvistica (N4, N3, N2, N1) si am experienta in predarea limbii japoneze.

  Mai multe informatii
 18. Hiro Marui - Profesor

  Mai mult de 10 ani experienta in meditatii / profesorat

  Sunt japonez. Ofer meditatii de limba japoneza pentru niveluri (N1, N2, N3 sau N4) gratuit daca ma ajuti sa invat limba romana.

  Mai multe informatii
 19. Ana P.

  Mai putin de un an experienta in meditatii / profesorat

  Ofer meditații de limbă japoneză atât celor mici cât și celor mari. Dacă vă atrage această limbă deosebită și doriți să învățați să scrieți, să citiți și să purtați conversații în japoneză aștept cu entuziasm să mă contactați. Limba japoneză cere multă dăruire și seriozitate, de aceea voi oferi determinare și răbdare astfel încat cursurile să se desfășoare într-un mod plăcut, relaxat și facil de învățat. Voi veni cu suporturi pentru curs și cu metode pentru învățare cât mai interactive.

  Mai multe informatii
 20. Madalina B. - Invatator

  Un an experienta in meditatii / profesorat

  Absolventa a Facultatii de Litere (literatura comparata-japoneza) din cadrul Universitatii Babes Bolyai, Cluj-Napoca, detinatoare a modulului pedagogic si cu experienta in predare (invatamant primar+liceu) ofer meditatii de limba japoneza nivel incepator-intermediar (N5 si N4), precum si pentru pregatirea admiterii la facultate.Materiale incluse. Pretul este de 20lei ora, numarul orelor fiind in functie de preferinta studentului. Materiale incluse !

  Mai multe informatii