Meditatii la italiana

Filtreaza anunturile
 1. Fara fotografie
  60 lei / doua ore

  Elena E. - Profesor

  10 ani experienta in meditatii / profesorat

  Profesoara drd., cu studii efectuate in Italia si rezultate exceptionale in predarea italianei, meditez italiana orice nivel, de la prescolari pana la studenti, atat pentru cei care doresc sa emigreze, cat si pentru cei care vor sa invete limba

 2. 20 lei / o ora

  Bianca D. - Student

  Mai putin de un an experienta in meditatii / profesorat

  Studenta la facultatea de Psihologie si Stiintele Educatiei-Universitatea Bucuresti si absolventa de liceu cu profil uman, filologie-intensiv limba italiana, ofer meditatii limba italiana nivel incepator si mediu pentru copii, ciclul primar si gimnazial.Mntionez faptul ca detin materialele necesare de lucru si pretul este negociabil in functie de orele care vor fi alocate studiului.

 3. 50 lei / doua ore

  Ion Andrei M.

  5 ani experienta in meditatii / profesorat

  NOU !!! Meditatii la limba italiana.Pentru cei ce nu sunt din localitate si nu numai, putem lucra si on-line.Metoda de lucru care functioneaza, e "furata" de la sotia mea care este profesor engl.-romana. Tarifele cu pachete sedinte - implicit reduceri de pret -- la cerere (trimiteti e-mail).DUMNEAVOASTRA ALEGETI !!!

 4. 50 lei / o ora si 30 de minute

  Alberta Forgiarini - Profesor

  5 ani experienta in meditatii / profesorat

  Parla italiano! Vei descoperi,,la dolce lingua" de la o vorbitoare nativă şi o vei învăţa foarte uşor, indiferent de vârstă. Sunt traducator autorizat, am studiat italiana atât în România, cât şi în Peninsulă, şi te asigur că treptat, cu ajutorul meu, vei reuşi să comunici liber şi corect în limba italiană.

 5. 30 lei / o ora si 30 de minute

  Nadia Valeria Solomon - Invatator

  3 ani experienta in meditatii / profesorat

  Am experienta muncii in Italia timp de 15 ani alaturi de elevi, scriu si vorbesc corect, cursiv si fluent limba italiana!

 6. 55 lei / doua ore

  Alexandra B. - Profesor

  4 ani experienta in meditatii / profesorat

  Profesor si masterand, licentiata in limbi straine, ofer meditatii la limba italiana la orice nivel. includ pregatire pentru orice tip de examene: admitere la licee bilingve, admitere la facultate etc. mentionez ca am lucrat atat cu copii, cat si cu adulti, iar lectiile pot avea loc atat la domiciliul meu, cat si la domiciuliu elevului. Lucrez in zona Militari pentru ca locuiesc in Militari Residence

 7. 15 lei / o ora si 30 de minute

  Meditatii Izabela - Invatator

  Mai putin de un an experienta in meditatii / profesorat

  Ofer o pregătire pentru adulți care vor sa plece în străinătate.Meditați pentru orice nivel, adulți ( începător sau mediu) și copii, inițiere, consolidare, aprofundare, conversație, pregătire examene tineri pentru facultate; se include o pregătire pentru orice tip de examene: admitere la licee bilingve, admitere la facultate, la activitate profesionala chiar și pentru străinătate.va garantez rezultate bune și o pasiune pentru limba italiana!

 8. 65 lei / doua ore

  Laura Alexandru - Profesor

  7 ani experienta in meditatii / profesorat

  Cu o experienta didactica de peste 6 ani, colaboratoare a diferite centre de limbi straine, sustin cursuri de limba italiana:- nivel incepator/ intermediar/ avansat- limbaj standard/ specializat (medical, juridic, business, tehnic etc.)- sedinta individuala/ grupa ( 2- 10 cursanti)Cursurile de limba italiana se adreseaza atat persoanelor fizice cat si societatilor.Cursurile de limba italiana se vor organiza la sediul sau la domiciliul cursantului.

 9. 50 lei / doua ore

  Meditatii Mira - Profesor liceu

  Mai mult de 10 ani experienta in meditatii / profesorat

  Centrul de meditatii Best Lingua ofera cele mai eficiente meditatii pentru profilul real sau profilul uman, precum si cursuri pentru o varietate de limbi straine. Toate aceste cursuri imbina armonios programa scolara cu metodele moderne de predare inspirate de cele folosite in cele mai renumite scoli europene.Cursurile sunt dedicate atat celor care doresc sa se pregateasca pentru diferite examene (teste nationale, bacalaureat sau admitere la facultate), cat si celor care doresc un atestat de limba straina (engleza, franceza, germana, italiana, spaniola etc)Pentru rezultate excelente, grupa este formata din 2 elevi / cursanti.

 10. 30 lei / o ora si 30 de minute

  Roxana P. - Traducator

  5 ani experienta in meditatii / profesorat

  Ofer meditatii, in special pentru dezvoltarea abilitatilor de conversatie, la un pret avantajos. Rog seriozitate.

 11. 50 lei / o ora si 30 de minute

  Ana Maria Oncescu

  Un an experienta in meditatii / profesorat

  Masteranda in traductologie, ofer meditatii pentru invatarea corecta si placuta a limbii italiene atat pentru copii cat si pentru adulti.Mentionez ca am absolvit gimnaziul si liceul la scoala italiana Aldo Moro iar bacalaureatul l-am sustinut in Italia si ca posed abilitati psiho-pedagogice foarte bune.

 12. 60 lei / o ora si 30 de minute

  Andreea A. - Profesor gimnaziu

  10 ani experienta in meditatii / profesorat

  Profesoara cu experienta predau lb italiana pentru elevi si adulti de orice profesie, relocare in strainatate, medici, asistenti. Cursurile se desfasoara dupa materiale moderne la domiciliul elevului sau al meu zona circa 13 Titan

 13. 40 lei / doua ore

  Alessandro M. - Traducator

  5 ani experienta in meditatii / profesorat

  Sunt vorbitor nativ de limba Italiana rezident in Sibiu si ofer cursuri si meditatii de limba italiana pentru orice nivel de pregatire. Vorbesc fluent limba Romana si limba Engleza, am experienta in predare si am diploma de Formator. Materialul didactic este oferit de mine. Lectiile se pot desfasura atat la adresa cursantului cat si la adresa profesorului. Sunt disponibil si pentru sedinte de o ora.

 14. 35 lei / o ora si 30 de minute

  Andrea D. - Student

  Mai mult de 10 ani experienta in meditatii / profesorat

  student ITALIAN (studiez la facultate de Medicina in Bucuresti ) ofera meditatii de limba italiana. Ofer preturi ieftine.

 15. 15 lei / o ora si 30 de minute

  Monica M - Profesor

  5 ani experienta in meditatii / profesorat

  Am locuit in Italia timp de un an jumate, vorbesc italiana de 4 ani in mod fluent. Sunt adepta invatarii prin joaca si va pot garanta ca nu va veti plictisi.

 16. 80 lei / o ora si 30 de minute

  Clara M. - Traducator

  3 ani experienta in meditatii / profesorat

  Salut,sunt vorbitoare nativa de italiana, traducatoare literara din romana in italiana, si predau italiana de aproape 4 ani.Pretul sedintelor e nogociabil (in anumite conditii)

 17. 40 lei / o ora si 30 de minute

  Rucsandra G.

  6 ani experienta in meditatii / profesorat

  Masteranda a Facultatii de Litere, ofer sprijin in insusirea cunostintelor de limba italiana, pentru orice nivel, atat de catre copii, cat si de catre adulti. Am experienta in pregatirea persoanelor care isi doresc sa obtina un loc de munca in Italia.

 18. 50 lei / doua ore

  Cristina P.

  Mai mult de 10 ani experienta in meditatii / profesorat

  Ofer meditatii de limba italiana copiilor sau adultilor la un pret avantajos . Am o experienta de 20 ani de limba italiana si 2 ani ca meditator .

 19. 50 lei / doua ore

  Emma Andreea Zaharcu - Traducator

  4 ani experienta in meditatii / profesorat

  Meditez persoane la limba italiana, orice nivel, orice varsta. Programul unei sedinte este de 50 lei(2ore). Profesionalismul, rabdarea si perseverenta sunt cuvintele ce ma definesc. Precisez ca ma deplasez la domiciliul persoanei.

 20. 60 lei / doua ore

  Cristina Dima - Profesor

  Mai mult de 10 ani experienta in meditatii / profesorat

  Profesoara cu experienta de 15 ani, am 41, predau limba italiana pentru persoane adulte de minim 18 ani la orice nivel! Am material propriu! Pun accent pe CONVERSATIE, DIALOG SI COMUNICARE DE LA PRIMA SEDINTA! Locuiesc in DOROBANTI! Garantez invatarea limbii italiene in timp f scurt indiferent de nivelul cursantului!!! Predau numai la domiciliul meu! Cristina Dima