Meditatii la italiana

Filtreaza anunturile
 1. Pret nespecificat

  Razvan Savu - Centru de meditatii

  Mai mult de 10 ani experienta in meditatii / profesorat

  Profesor nativ ofer meditaii limba italiana pentru orice nivel. Peste 15 ani de experienta, Piata Unirii.

 2. 65 lei / doua ore

  Laura A. - Profesor

  7 ani experienta in meditatii / profesorat

  Cu o experienta didactica de peste 6 ani, colaboratoare a diferite centre de limbi straine, sustin cursuri de limba italiana:- nivel incepator/ intermediar/ avansat- limbaj standard/ specializat (medical, juridic, business, tehnic etc.)- sedinta individuala/ grupa ( 2- 10 cursanti)Cursurile de limba italiana se adreseaza atat persoanelor fizice cat si societatilor.Cursurile de limba italiana se vor organiza la sediul sau la domiciliul cursantului.

 3. 30 lei / o ora si 30 de minute

  Nadia Valeria Solomon - Invatator

  3 ani experienta in meditatii / profesorat

  Am experienta muncii in Italia timp de 15 ani alaturi de elevi, scriu si vorbesc corect, cursiv si fluent limba italiana!

 4. 80 lei / o ora si 30 de minute

  Clara M. - Traducator

  3 ani experienta in meditatii / profesorat

  Salut,sunt vorbitoare nativa de italiana, traducatoare literara din romana in italiana, si predau italiana de aproape 4 ani.Pretul sedintelor e nogociabil (in anumite conditii)

 5. 25 lei / o ora

  Alexandra A.

  6 ani experienta in meditatii / profesorat

  Ofer meditatii la lb italiana pt copii si/sau adulti. Tanara rabdatoare, dedicata, iubesc copiii si doresc sa ii ajut sa invete cu drag, prin materiale si joculete placute si interesante. Pentru adulti cursurile pot incepe de la orice nivel. Garantez rezultate si ofer seriozitate. Durata sedintei se stabileste impreuna cu elevii. Am 6 ani experienta limbi straine si predare. Pot fi contactata in orice moment al zilei . Va multumesc!

 6. 25 lei / o ora

  Alberta Forgiarini - Traducator

  5 ani experienta in meditatii / profesorat

  Dacă vrei să înveţi limba italiană, ai găsit profesorul potrivit. Pe lângă certificările şi experienţa pe care le am, aveţi posibilitatea de a descoperi italiana de la o vorbitoare nativă. Indiferent de vârstă, veţi reuşi treptat să comunicaţi liber şi corect în limba italiană.

 7. 35 lei / doua ore

  Ion Andrei M.

  5 ani experienta in meditatii / profesorat

  NOU !!! Meditatii la limba italiana.Pretul, metodele si programul de lucru le stabilim impreuna.Pentru cei ce nu sunt din localitate si nu numai, putem lucra si on-line.DUMNEAVOASTRA ALEGETI !!!

 8. 55 lei / doua ore

  Alexandra B. - Profesor

  4 ani experienta in meditatii / profesorat

  Profesor si masterand, licentiata in limbi straine, ofer meditatii la limba italiana la orice nivel. includ pregatire pentru orice tip de examene: admitere la licee bilingve, admitere la facultate etc. mentionez ca am lucrat atat cu copii, cat si cu adulti, iar lectiile pot avea loc atat la domiciliul meu, cat si la domiciuliu elevului. Lucrez in zona Militari pentru ca locuiesc in Militari Residence

 9. 20 lei / o ora

  Bianca D. - Student

  Mai putin de un an experienta in meditatii / profesorat

  Studenta la facultatea de Psihologie si Stiintele Educatiei-Universitatea Bucuresti si absolventa de liceu cu profil uman, filologie-intensiv limba italiana, ofer meditatii limba italiana nivel incepator si mediu pentru copii, ciclul primar si gimnazial.Mntionez faptul ca detin materialele necesare de lucru si pretul este negociabil in functie de orele care vor fi alocate studiului.

 10. 35 lei / o ora si 30 de minute

  Alexandra P. - Traducator

  3 ani experienta in meditatii / profesorat

  Absolventa la Facultatea de Litere, ofer mediatii limba italiana/romana,pentru toate categoriile. Ofer profesionalism, materiale ce se pliaza pe asteptarile fiecaruia si rezultate de la o sedinta la alta!Va astept cu drag!

 11. 50 lei / doua ore

  Ioana C.

  Un an experienta in meditatii / profesorat

  Absolventa de Litere, sectia Italiana/Engleza ofer meditatii de limba italiana nivel incepatori - B1/B2

 12. 50 lei / doua ore

  Alessandro M. - Traducator

  5 ani experienta in meditatii / profesorat

  Sunt vorbitor nativ de limba Italiana rezident in Bucuresti si ofer cursuri si meditatii de limba italiana pentru orice nivel de pregatire. Vorbesc fluent limba Romana si limba Engleza, am experienta in predare si am diploma de Formator. Materialul didactic este oferit de mine. Lectiile se pot desfasura atat la adresa cursantului cat si la adresa profesorului. Sunt disponibil si pentru sedinte de o ora.

 13. 40 lei / o ora si 30 de minute

  Herdea M.

  3 ani experienta in meditatii / profesorat

  Ofer pregatire la limba italiana pentru copii, dar si pentru cei mai mari, nivel incepator-mediu; detin materiale de invatare proprii, procurate de la institutul italian de cultura Vito Grasso din Bucuresti.

 14. 60 lei / doua ore

  Cristina Dima - Profesor

  Mai mult de 10 ani experienta in meditatii / profesorat

  Profesoara cu experienta de 15 ani, am 41, predau limba italiana pentru persoane adulte de minim 18 ani la orice nivel! Am material propriu! Pun accent pe CONVERSATIE, DIALOG SI COMUNICARE DE LA PRIMA SEDINTA! Locuiesc in DOROBANTI! Garantez invatarea limbii italiene in timp f scurt indiferent de nivelul cursantului!!! Predau numai la domiciliul meu! Cristina Dima

 15. 40 lei / doua ore

  Maria Adelina C. - Student

  2 ani experienta in meditatii / profesorat

  Ofer meditatii la limba italiana !

 16. 35 lei / doua ore

  Alexandra M. - Traducator

  9 ani experienta in meditatii / profesorat

  Ofer meditatii la italiana, spaniola, engleza (orice nivel), matematica si romana (clasele I - VIII) la domiciliul meu sau al elevului. Detin o experienta de 9 ani cu elevii de toate varstele. Sunt intelegatoare, rabdatoare si garantez rezultate excelente. Rog seriozitate!

 17. 40 lei / doua ore

  Mihaela M. - Traducator

  2 ani experienta in meditatii / profesorat

  Ofer meditatii pentru lb italiana atat la domiciliu meu sau la domiciliul elevului. De asemenea ofer meditatii si pentru business, functie de profilul firmei, cu termeni specifici.Rog seriozitate. Ofer recomandari

 18. 25 lei / o ora

  Selma C. - Student

  2 ani experienta in meditatii / profesorat

  Masteranda la Universitatea Transilvania, Facultatea de Litere, Brasov si absolventa a modulului pedagogic nivelul 1, ofer meditatii la limba italiana elevilor intre 7 - 16 ani (clasa a X-a), dar si adultilor. Metode de pregatire moderne si adaptate varstei elevilor si adultilor. Pun la dispozitie materialele necesare.

 19. 50 lei / doua ore

  Cristina T. - Student

  Mai putin de un an experienta in meditatii / profesorat

  Meditez limba italiană pentru începători sau pentru îmbuntățirea cunoștințelor existente, in functie de obiectivele cursantului. Accent pe asimilarea corecta a limbii italiene, pronunție și dezvoltarea vocabularului, în scopul conversației.

 20. 40 lei / o ora

  Giuseppina Ruxandra Zampetti

  5 ani experienta in meditatii / profesorat

  Limba nativa Italiana si Romana, am locuit si studiat fie in tara cat si in Italia. Ofer meditatii pentru limba Italiana pentru copii si adulti. Specializarea in modulul psihopedagogic imi ofera capacitatea de a individualiza sedintele astfel incat asimilarea limbii sa fie una cat mai placuta si usoara. Am experienta cu copiii predand deja limba engleza in Italia din anii scolii generale.De altfel ofer meditatii si adultilor ce vor sa invete o limba noua.Va astept cu drag !