Meditatii la italiana

Filtreaza anunturile
 1. 80 lei / doua ore

  Cristina Dima - Profesor

  Mai mult de 10 ani experienta in meditatii / profesorat

  Profesoara cu experienta de 15 ani, am 41, predau limba italiana pentru persoane de minim 16 ani la orice nivel! Am material propriu! Pun accent pe CONVERSATIE, DIALOG SI COMUNICARE DE LA PRIMA SEDINTA! Locuiesc in DOROBANTI! Garantez invatarea limbii italiene in timp f scurt indiferent de nivelul cursantului!!! Predau numai la domiciliul meu! Cristina Dima

 2. Pret nespecificat

  Razvan N. - Centru de meditatii

  Mai mult de 10 ani experienta in meditatii / profesorat

  Profesor nativ ofer meditaii limba italiana pentru orice nivel. Peste 15 ani de experienta, Piata Unirii. Cursuri Italiana - 400 lei/modul de 30 de ore (13.33 lei/ora)Metoda conceputa pentru a ajunge la un nivel avansat in timp foarte scurt. Ideal pentru Job si plecari in strainatate. Detalii complete pe centrumeditatii. ro

 3. 50 lei / o ora si 30 de minute

  Ruxandra Ionita - Profesor

  10 ani experienta in meditatii / profesorat

  Asigur cursuri particulare de Limba şi literatura Italiană. Ofer pregatire pentru examenul de bacalaureat si cel de admitere la facultate, CONVERSATIE pentru incepatori (si nu numai), limbaj standard, consolidarea cunostintelor de GRAMATICA. Detin experienta atat in lucrul cu prescolarii, elevii de scoala generala, elevii de liceu cat si cu adultii.

 4. 50 lei / doua ore

  Claudia Iorga - Student

  Un an experienta in meditatii / profesorat

  Ofer meditatii la limba italiana la nivel incepator si avansat. Sedinta consta in 2 ore de pregatire intensa.

 5. 50 lei / doua ore

  Elena E. - Profesor

  10 ani experienta in meditatii / profesorat

  Profesoara drd., cu studii efectuate in Italia si rezultate exceptionale in predarea italianei, meditez italiana orice nivel, de la prescolari pana la studenti, atat pentru cei care doresc sa emigreze, cat si pentru cei care vor sa invete limba

 6. 50 lei / doua ore

  Ion Andrei M.

  5 ani experienta in meditatii / profesorat

  NOU !!! Meditatii la limba italiana.Am lucrat si am stat in Italia 5 ani.Metoda de lucru care functioneaza, e "furata" de la sotia mea care este profesor engl.-romana.Pentru cei ce nu sunt din localitate putem lucra on-line. Tarifele pe pachete de sedinte - au reduceri de pret -- la cerere (prin e-mail).

 7. 50 lei / doua ore

  Ioana F. - Asistent universitar

  2 ani experienta in meditatii / profesorat

  Ofer meditaţii de limba italiană, nivel începător - avansat, pentru adulţi sau elevi care doresc să se pregătească pentru teste precum CELI, Alpha, etc., sau vor să-şi îmbunătăţească abilităţile de comunicare într-o limbă străină.

 8. 40 lei / doua ore

  Katia Bratu - Student

  2 ani experienta in meditatii / profesorat

  Ofer meditatie la limba italiana avand un nivel de C2 si meditatie la limba romana pentru bacalaureat.

 9. 60 lei / doua ore

  Centrul Top - Centru de meditatii

  7 ani experienta in meditatii / profesorat

  Centrul de meditatii T.O.P. organizeaza cursuri la Limba Italiana pentru pregatire de la nivel A1 pana la C1 si Certificat CELI, propune solutii personalizate in functie de capacitatile fiecarui cursant si sustine pregatirea avansata prin metode de coaching. Profesorii cu care centrul nostru colaboreza au studii de specialitate, sunt persoane dornice sa lucreze intr-un mediu tanar si dinamic, isi adapteaza metoda de predare in functie de elev, cunosc bine materia si programa scolara, au experienta in predare prin metode moderne si interactive utilizand sisteme digitale, table interactive (manuale, jocuri, lectii dinamice, aplicatii, instrumente audio-video).Tariful este intre 60 si 120 LEI, variaza in functie de numarul de materii, respectiv numarul de sedinte/ luna. Pentru un pachet tarifar puteti vizita site-ul nostru sau ne puteti contacta pentru oferta personalizata.

 10. 40 lei / doua ore

  Bianca Andreea Gavrila - Student

  Un an experienta in meditatii / profesorat

  Studenta la facultatea de Limbi Straine pe profilul limbi moderne aplicate. Am o experienta de 12 ani si detin atestat de limba italiana . Ofer meditatii limba italiana nivel incepator si mediu.

 11. 30 lei / o ora si 30 de minute

  Nadia Valeria Solomon - Invatator

  3 ani experienta in meditatii / profesorat

  Am experienta muncii in Italia timp de 15 ani alaturi de elevi, scriu si vorbesc corect, cursiv si fluent limba italiana!

 12. 70 lei / doua ore

  Laura Alexandru - Profesor

  8 ani experienta in meditatii / profesorat

  Cu o experienta didactica de 8 ani+, licentiata in Limbi si Literaturi Straine, masterat in Traduceri Specializate, Universitatea Bucuresti, colaboratoare in calitate de lector a diferite centre si scoli private de limbi straine, sustin cursuri de limba italiana:- nivel incepator / intermediar/ avansat- limbaj standard / specializat (business, tehnic, medical etc.)- sedinta individuala / semi-individuala (2 cursanti) / grupa ( 3 - 10 cursanti)Cursurile de limba italiana se adreseaza atat persoanelor fizice cat si companiilor. Tarife:Persoane fizice: Individual: 70 lei / 2 h ; Semi-individual: 50 lei / 2 h/ pers.Persoane juridice: Individual: 95 lei /2 h; Semi-individual: 65 lei / 2 h / pers; Grupa (3-10 cursanti) : va rugam solicitati o oferta personalizata. Pentru contravaloarea sedintei de curs, se va emite factura fiscala!Cursurile de limba italiana se vor organiza la sediul / domiciliul cursantului.Manualele si materialele de curs vor fi asigurate de catre profesor.Experienta, transparenta, profesionalism, seriozitate!

 13. 60 lei / o ora si 30 de minute

  Andreea A. - Profesor gimnaziu

  10 ani experienta in meditatii / profesorat

  Profesoara cu experienta predau lb italiana pentru elevi si adulti de orice profesie, relocare in strainatate, medici, asistenti. Cursurile se desfasoara dupa materiale moderne la domiciliul elevului sau al meu zona circa 13 Titan

 14. 50 lei / o ora si 30 de minute

  Mihaela H.

  Mai putin de un an experienta in meditatii / profesorat

  Pasionata de limba italiana, am studiat si dezvoltat o experienta profesionala in Italia timp de 4 ani. Persoana rabdatoare si cu un nivel nativ de comunicare, ofer meditatii atat pentru incepatori cat si pentru avansati, printr-o metoda interactiva de lucru.Daca si tu esti pasionat/a de limba italiana mi-ar face mare placere sa te ajut sa obtii nivelul de conversatie dorit.

 15. 40 lei / doua ore

  Alex Alb

  3 ani experienta in meditatii / profesorat

  Profesor la "Centrul educational Unirea Cluj" si "Online teacher", cu multa rabdare si spirit pedagogic.Ofer meditatii la limba italiana pentru orice nivel sau varsta. La domiciliul meu sau al elevului.Am terminat toate studiille in Italia, detin un nivel nativ al limbei atat in scris cat si verbal. Combin materiale diverse si jocuri pentru a stimula invatarea cu placere din mai multe directii. Cursul se va structura la cererea cursantului, in functie de nivel, varsta sau obiective. Se pot organiza si cursuri in grup (2,3,4 sau 5 cursanti impreuna), pretul scade in functie de participanti.In cazul in care nivelul meditatiei nu este conform asteptarilor dumneavoastra, sedinta devine gratuita

 16. 40 lei / doua ore

  Alessandro M. - Traducator

  5 ani experienta in meditatii / profesorat

  Sunt vorbitor nativ de limba Italiana rezident in Sibiu si ofer cursuri si meditatii de limba italiana pentru orice nivel de pregatire. Vorbesc fluent limba Romana si limba Engleza, am experienta in predare si am diploma de Formator. Materialul didactic este oferit de mine. Lectiile se pot desfasura atat la adresa cursantului cat si la adresa profesorului. Sunt disponibil si pentru sedinte de o ora.

 17. 60 lei / o ora si 30 de minute

  Chiara Giustolisi - Profesor

  5 ani experienta in meditatii / profesorat

  Mi chiamo Chiara, ho 30 anni e sono madrelingua italiana, specializzata nell'insegnamento dell'italiano a stranieri

 18. 30 lei / o ora

  Popescu Ioana - Student

  3 ani experienta in meditatii / profesorat

  Sunt sudenta la Limbi Straine si ofer meditatii la Limba Italiana pentru toate categoriile de varsta, atat pentru incepatori cat si pentru avansati. Mentionez ca am experienta in predare si ca am avut rezultate la nivel national la competitii de Limba Italiana.

 19. 45 lei / o ora si 30 de minute

  Anca S.

  10 ani experienta in meditatii / profesorat

  Ofer meditatii la limba italiana pentru copii si adulti. Garantez rezultate si ofer seriozitate. Am o experienta de 10 ani, datorita faptului ca am locuit si invatat in Italia. Pun accent pe conversatie, dialog liber si comunicare.

 20. 25 lei / o ora

  Marina L. - Centru de meditatii

  8 ani experienta in meditatii / profesorat

  Sunt fondatoarea Centrului de limbi straine Fluency Time si alaturi de o echipa de traineri tineri ne-am propus sa te invatam limbi straine in functie de nivelul si obiectivele tale.* Predarea se muleaza pe nivelul tau de cunostinte* Folosim metode si tehnici de predare moderne, precum: jocuri de rol, dezbateri etc* Suntem traineri cu experienta si cu calificarile necesare* Iubim sa predam si incercam sa adaugam la lectiile noastre multa bucurie si energie ca sa te refaci dupa o zi de munca* Dupa ce te-ai hotarat ce limba vrei sa inveti, suna-ne si te vom programa la o testare de nivel. Apoi te vom sfatuim ce tip de curs ti s-ar potrivi.Noi oferim:*Curs individual * Curs mini-grup (2 persoane)* Curs de grup (3-6 persoane)* Club de conversatie (3-6 persoane). Acest serviciu este pentru cei care doresc sa converseze pe mai multe subiecte intr-o limba straina.Ulterior stabilim in ce zile ai liber sa vii la cursuri si iti prezentam grupele care se muleaza pe programul tau sau direct trainer-ul in cazul in care alegi cursul individual.Sediul este foarte aproape de Piata Unirii. Mai exact pe B-ul Dimitrie Cantemir, 20, bl. 8, sc. 1 (la 3 minute de mers pe jos de la Metroul Tineretului si la 10 de Metroul de la Piata Unirii).In cazul in care ne suni si robotul iti spune ca suntem ocupati, revino! Deoarece este posibil sa vorbim in acel moment cu un viitor coleg de-al tau si nu este frumos sa intrerupem apelul.