Meditatii la italiana

Filtreaza anunturile
 1. Pret nespecificat

  Raluca N. - Centru de meditatii

  Mai mult de 10 ani experienta in meditatii / profesorat

  Profesor nativ ofer meditaii limba italiana pentru orice nivel. Peste 15 ani de experienta, Piata Unirii.

 2. 55 lei / doua ore

  Alexandra B. - Profesor

  4 ani experienta in meditatii / profesorat

  Profesor si masterand, licentiata in limbi straine, ofer meditatii la limba italiana la orice nivel. includ pregatire pentru orice tip de examene: admitere la licee bilingve, admitere la facultate etc. mentionez ca am lucrat atat cu copii, cat si cu adulti, iar lectiile pot avea loc atat la domiciliul meu, cat si la domiciuliu elevului. Lucrez in zona Militari pentru ca locuiesc in Militari Residence

 3. 25 lei / o ora

  Alberta Forgiarini - Traducator

  5 ani experienta in meditatii / profesorat

  Parla italiano! Vei descoperi,,la dolce lingua" de la o vorbitoare nativă şi o vei învăţa foarte uşor, indiferent de vârstă. Sunt traducator autorizat, am studiat italiana atat in Romania, cat si in Peninsula, si te asigur că te pot ajuta ca treptat să comunici liber şi corect în limba italiană.

 4. 30 lei / o ora si 30 de minute

  Nadia Valeria Solomon - Invatator

  3 ani experienta in meditatii / profesorat

  Am experienta muncii in Italia timp de 15 ani alaturi de elevi, scriu si vorbesc corect, cursiv si fluent limba italiana!

 5. 50 lei / doua ore

  Ion Andrei M.

  5 ani experienta in meditatii / profesorat

  NOU !!! Meditatii la limba italiana.Pentru cei ce nu sunt din localitate si nu numai, putem lucra si on-line.Metoda de lucru care functioneaza, e "furata" de la sotia mea care este profesor engl.-romana. Tarifele cu pachete sedinte - implicit reduceri de pret -- la cerere (trimiteti e-mail).DUMNEAVOASTRA ALEGETI !!!

 6. 30 lei / doua ore

  Msillini I. - Profesor

  Mai putin de un an experienta in meditatii / profesorat

  Ofer o pregătire pentru copii, tineri și adulți.materiale bune, gramatica și conversație de baza.

 7. 65 lei / doua ore

  Laura Alexandru - Profesor

  7 ani experienta in meditatii / profesorat

  Cu o experienta didactica de peste 6 ani, colaboratoare a diferite centre de limbi straine, sustin cursuri de limba italiana:- nivel incepator/ intermediar/ avansat- limbaj standard/ specializat (medical, juridic, business, tehnic etc.)- sedinta individuala/ grupa ( 2- 10 cursanti)Cursurile de limba italiana se adreseaza atat persoanelor fizice cat si societatilor.Cursurile de limba italiana se vor organiza la sediul sau la domiciliul cursantului.

 8. 40 lei / o ora si 30 de minute

  Rucsandra G.

  5 ani experienta in meditatii / profesorat

  Masteranda a Facultatii de Litere, ofer sprijin in insusirea cunostintelor de limba italiana, pentru orice nivel, atat de catre copii, cat si de catre adulti. Am experienta in pregatirea persoanelor care isi doresc sa obtina un loc de munca in Italia.

 9. 25 lei / o ora

  Alexandra A.

  6 ani experienta in meditatii / profesorat

  Ofer meditatii la lb italiana pt copii si/sau adulti. Tanara rabdatoare, dedicata, iubesc copiii si doresc sa ii ajut sa invete cu drag, prin materiale si joculete placute si interesante. Pentru adulti cursurile pot incepe de la orice nivel. Garantez rezultate si ofer seriozitate. Durata sedintei se stabileste impreuna cu elevii. Am 6 ani experienta limbi straine si predare. Pot fi contactata in orice moment al zilei . Va multumesc!

 10. 60 lei / o ora si 30 de minute

  Andreea A. - Profesor gimnaziu

  10 ani experienta in meditatii / profesorat

  Profesoara cu experienta predau lb italiana pentru elevi si adulti de orice profesie, relocare in strainatate, medici, asistenti. Cursurile se desfasoara dupa materiale moderne la domiciliul elevului sau al meu zona circa 13 Titan

 11. 50 lei / doua ore

  Cristina T. - Profesor

  Mai mult de 10 ani experienta in meditatii / profesorat

  PROFESOARA LIMBA ITALIANA cu experienta, studii/profesorat Italia, colaboratoare cu centre de limbi straine, ofer cursuri italiana la domiciliul cursantului- TOATE SECTOARELE, pentru orice nivel/tip examen, imbunatatirea conversatiei etc. Metode moderne si eficiente de predare (program PERSONALIZAT in functie de nevoi, abilitati/competente elev), material audio-video. Rezultate obtinute exceptionale.

 12. 40 lei / o ora si 30 de minute

  Alexandra M. - Traducator

  Un an experienta in meditatii / profesorat

  Absolvent al facultatii de Litere, specializare Italiana-Spaniola, si traducator autorizat de catre Ministerul Justitiei, ofer meditatii de limba Italiana nivel incepator si mediu.

 13. 60 lei / o ora si 30 de minute

  Raluca P.

  3 ani experienta in meditatii / profesorat

  impart, cu cine are nevoie, cunostintele mele in materie de limba italiana, o limba pe care o ador. sunt si fericita absolventa a cursurilor de italiana facute la Iasi, iar momentan locuiesc in Roma. cosi che, chi ha bisogno di un aiuto con il italiano, fatemi sapere :)

 14. 40 lei / doua ore

  Alessandro M. - Traducator

  5 ani experienta in meditatii / profesorat

  Sunt vorbitor nativ de limba Italiana rezident in Sibiu si ofer cursuri si meditatii de limba italiana pentru orice nivel de pregatire. Vorbesc fluent limba Romana si limba Engleza, am experienta in predare si am diploma de Formator. Materialul didactic este oferit de mine. Lectiile se pot desfasura atat la adresa cursantului cat si la adresa profesorului. Sunt disponibil si pentru sedinte de o ora.

 15. 80 lei / o ora si 30 de minute

  Clara M. - Traducator

  3 ani experienta in meditatii / profesorat

  Salut,sunt vorbitoare nativa de italiana, traducatoare literara din romana in italiana, si predau italiana de aproape 4 ani.Pretul sedintelor e nogociabil (in anumite conditii)

 16. 35 lei / o ora si 30 de minute

  Alexandra P. - Traducator

  3 ani experienta in meditatii / profesorat

  Absolventa la Facultatea de Litere, ofer mediatii limba italiana/romana,pentru toate categoriile. Ofer profesionalism, materiale ce se pliaza pe asteptarile fiecaruia si rezultate de la o sedinta la alta!Va astept cu drag!

 17. 20 lei / o ora

  Bianca D. - Student

  Mai putin de un an experienta in meditatii / profesorat

  Studenta la facultatea de Psihologie si Stiintele Educatiei-Universitatea Bucuresti si absolventa de liceu cu profil uman, filologie-intensiv limba italiana, ofer meditatii limba italiana nivel incepator si mediu pentru copii, ciclul primar si gimnazial.Mntionez faptul ca detin materialele necesare de lucru si pretul este negociabil in functie de orele care vor fi alocate studiului.

 18. 50 lei / doua ore

  Ioana C.

  Un an experienta in meditatii / profesorat

  Absolventa de Litere, sectia Italiana/Engleza ofer meditatii de limba italiana nivel incepatori - B1/B2

 19. 40 lei / o ora si 30 de minute

  Herdea M.

  3 ani experienta in meditatii / profesorat

  Ofer pregatire la limba italiana pentru copii, dar si pentru cei mai mari, nivel incepator-mediu; detin materiale de invatare proprii, procurate de la institutul italian de cultura Vito Grasso din Bucuresti.

 20. 60 lei / doua ore

  Cristina Dima - Profesor

  Mai mult de 10 ani experienta in meditatii / profesorat

  Profesoara cu experienta de 15 ani, am 41, predau limba italiana pentru persoane adulte de minim 18 ani la orice nivel! Am material propriu! Pun accent pe CONVERSATIE, DIALOG SI COMUNICARE DE LA PRIMA SEDINTA! Locuiesc in DOROBANTI! Garantez invatarea limbii italiene in timp f scurt indiferent de nivelul cursantului!!! Predau numai la domiciliul meu! Cristina Dima