Meditatii la italiana

Filtreaza anunturile
 1. Pret nespecificat

  Razvan N. - Centru de meditatii

  Mai mult de 10 ani experienta in meditatii / profesorat

  Profesor nativ ofer meditaii limba italiana pentru orice nivel. Peste 15 ani de experienta, Piata Unirii. Cursuri Italiana - 400 lei/modul de 30 de ore (13.33 lei/ora)Metoda conceputa pentru a ajunge la un nivel avansat in timp foarte scurt. Ideal pentru Job si plecari in strainatate. Detalii complete pe centrumeditatii. ro

 2. 25 lei / o ora

  Monika Meditatii - Profesor

  Mai putin de un an experienta in meditatii / profesorat

  Ofer cursuri pentru copii, tineri și adulți.Meditați pentru orice nivel, adulți ( începător sau mediu), studenți, inițiere, consolidare, aprofundare, conversație, pregătire și ajutor pedagogic!

 3. 35 lei / doua ore

  Alex Alb

  3 ani experienta in meditatii / profesorat

  Ma numesc Alb Alex si ofer meditatii la limba italiana pentru orice nivel sau varsta.La domiciliul meu sau al elevului.Am terminat toate studiille in Italia, detin un nivel nativ al limbei atat in scris cat si verbal. Pun accentul pe capacitatea de a purta o conversatie,de a povesti si de a exprima o opinieOfer pregatire pentru orice tip de examen: BAC, licee bilingve, joburi. De asemenea ofer pregatire si materiale persoanlizate pentru cei care vor sa plece la munca in Italia.Combin materiale diverse si jocuri pentru a stimula invatarea cu placere din mai multe directii. Cursul se va structura la cererea cursantului, in functie de nivel, varsta sau obiective. Se pot organiza si cursuri in grup (2 sau 3 cursanti impreuna), pretul scade in functie de participanti.

 4. 55 lei / doua ore

  Alexandra B. - Profesor

  4 ani experienta in meditatii / profesorat

  Profesor si masterand, licentiata in limbi straine, ofer meditatii la limba italiana la orice nivel. includ pregatire pentru orice tip de examene: admitere la licee bilingve, admitere la facultate etc. mentionez ca am lucrat atat cu copii, cat si cu adulti, iar lectiile pot avea loc atat la domiciliul meu, cat si la domiciuliu elevului. Lucrez in zona Militari pentru ca locuiesc in Militari Residence

 5. Pret nespecificat

  Centrul Top - Centru de meditatii

  7 ani experienta in meditatii / profesorat

  Centrul de meditatii T.O.P. organizeaza cursuri la Limba Italiana pentru pregatire de la nivel A1 pana la C1 si Certificat CELI, propune solutii personalizate in functie de capacitatile fiecarui cursant si sustine pregatirea avansata prin metode de coaching. Profesorii cu care centrul nostru colaboreza au studii de specialitate, sunt persoane dornice sa lucreze intr-un mediu tanar si dinamic, isi adapteaza metoda de predare in functie de elev, cunosc bine materia si programa scolara, au experienta in predare prin metode moderne si interactive utilizand sisteme digitale, table interactive (manuale, jocuri, lectii dinamice, aplicatii, instrumente audio-video).Tariful este intre 60 si 120 LEI, variaza in functie de numarul de materii, respectiv numarul de sedinte/ luna. Pentru un pachet tarifar puteti vizita site-ul nostru sau ne puteti contacta pentru oferta personalizata.

 6. 40 lei / o ora si 30 de minute

  Herdea M.

  4 ani experienta in meditatii / profesorat

  Ofer pregatire la limba italiana pentru copii, dar si pentru cei mai mari, nivel incepator-mediu; detin materiale de invatare proprii, procurate de la institutul italian de cultura din Bucuresti.

 7. 45 lei / o ora si 30 de minute

  Diana P.

  Un an experienta in meditatii / profesorat

  Absolventa a Facultatii de Limbi si Literaturi Straine in cadrul Universitatii Bucuresti, ofer meditatii la limba italiana pentru copii, de la incepatori si pana la avansati. Detin materiale propii.

 8. 65 lei / doua ore

  Laura Alexandru - Profesor

  7 ani experienta in meditatii / profesorat

  Cu o experienta didactica de peste 6 ani, colaboratoare a diferite centre de limbi straine, sustin cursuri de limba italiana:- nivel incepator/ intermediar/ avansat- limbaj standard/ specializat (medical, juridic, business, tehnic etc.)- sedinta individuala/ grupa ( 2- 10 cursanti)Cursurile de limba italiana se adreseaza atat persoanelor fizice cat si societatilor.Cursurile de limba italiana se vor organiza la sediul sau la domiciliul cursantului.

 9. 50 lei / doua ore

  Ion Andrei M.

  5 ani experienta in meditatii / profesorat

  NOU !!! Meditatii la limba italiana.Pentru cei ce nu sunt din localitate si nu numai, putem lucra si on-line.Metoda de lucru care functioneaza, e "furata" de la sotia mea care este profesor engl.-romana. Tarifele cu pachete sedinte - implicit reduceri de pret -- la cerere (trimiteti e-mail).DUMNEAVOASTRA ALEGETI !!!

 10. 30 lei / o ora si 30 de minute

  Nadia Valeria Solomon - Invatator

  3 ani experienta in meditatii / profesorat

  Am experienta muncii in Italia timp de 15 ani alaturi de elevi, scriu si vorbesc corect, cursiv si fluent limba italiana!

 11. 60 lei / doua ore

  Elena E. - Profesor

  10 ani experienta in meditatii / profesorat

  Profesoara drd., cu studii efectuate in Italia si rezultate exceptionale in predarea italianei, meditez italiana orice nivel, de la prescolari pana la studenti, atat pentru cei care doresc sa emigreze, cat si pentru cei care vor sa invete limba

 12. 80 lei / doua ore

  Cristina Dima - Profesor

  Mai mult de 10 ani experienta in meditatii / profesorat

  Profesoara cu experienta de 15 ani, am 41, predau limba italiana pentru persoane de minim 16 ani la orice nivel! Am material propriu! Pun accent pe CONVERSATIE, DIALOG SI COMUNICARE DE LA PRIMA SEDINTA! Locuiesc in DOROBANTI! Garantez invatarea limbii italiene in timp f scurt indiferent de nivelul cursantului!!! Predau numai la domiciliul meu! Cristina Dima

 13. 60 lei / o ora si 30 de minute

  Marina L. - Centru de meditatii

  8 ani experienta in meditatii / profesorat

  Experiență de studiu în Italia, ofer meditații la limba italiană (plus elemente de cultură și civilizație italiană, la cerere) pentru elevi, studenți și adulți, orice nivel (începător, mediu, avansat). Meditatiile sunt facute asa cum vrei tu, deci nu ezita sa suni sa sa imi spui obiectivul tau.

 14. 50 lei / o ora si 30 de minute

  Anca S.

  10 ani experienta in meditatii / profesorat

  Ofer meditatii la limba italiana pentru copii si adulti. Garantez rezultate si ofer seriozitate. Am o experienta de 10 ani, datorita faptului ca am locuit si invatat in Italia. Pun accent pe conversatie, dialog liber si comunicare.

 15. 30 lei / o ora si 30 de minute

  Otilia Luca

  8 ani experienta in meditatii / profesorat

  Ofer meditatii la italiana pentru plecare/stabilire sau oferta de lucru.

 16. 60 lei / doua ore

  Alexandra N. - Profesor

  8 ani experienta in meditatii / profesorat

  Cu experiență de studiu și lucru în Italia, ofer meditații la limba italiană pentru elevi, studenți și adulți, orice nivel (începător, mediu, avansat). Metodele și materialele de lucru sunt plăcute, interactive și adaptate la nevoile cursantului. În ce privește pregătirea mea profesională, am studiat limba italiană la nivel universitar (Licență și Masterat), atât în România, cât și în Italia, prin obținerea unor burse de studiu și stagii de pregătire. Am colaborat cu diferite centre de limbi străine, atât în calitate de profesor, cât și de traducător.

 17. 40 lei / doua ore

  Alessandro M. - Traducator

  5 ani experienta in meditatii / profesorat

  Sunt vorbitor nativ de limba Italiana rezident in Sibiu si ofer cursuri si meditatii de limba italiana pentru orice nivel de pregatire. Vorbesc fluent limba Romana si limba Engleza, am experienta in predare si am diploma de Formator. Materialul didactic este oferit de mine. Lectiile se pot desfasura atat la adresa cursantului cat si la adresa profesorului. Sunt disponibil si pentru sedinte de o ora.

 18. 50 lei / doua ore

  Doriana P.

  2 ani experienta in meditatii / profesorat

  Ofer meditatii la limba italiana atat pentru incepatori, cat pentru avansati. Informatii despre mine:• Liceul Bilingv Italiana – Romana – Ploiesti• Mentiune Olimpiada Nationala Prahova• Bursa Institutul Italian Vito Grasso• Facultatea Bucuresti – italiana intensiv

 19. 25 lei / o ora

  Alexandra A.

  6 ani experienta in meditatii / profesorat

  Ofer meditatii la lb italiana pt copii si/sau adulti. Tanara rabdatoare, dedicata, iubesc copiii si doresc sa ii ajut sa invete cu drag, prin materiale si joculete placute si interesante. Pentru adulti cursurile pot incepe de la orice nivel. Garantez rezultate si ofer seriozitate. Durata sedintei se stabileste impreuna cu elevii. Am 6 ani experienta limbi straine si predare. Pot fi contactata in orice moment al zilei . Va multumesc!

 20. 40 lei / o ora si 30 de minute

  Natalia P.

  Un an experienta in meditatii / profesorat

  Vorbitoare nativa italiana,ofera meditatii de gramatica si conversatie.