Meditatii la italiana

Filtreaza anunturile
 1. 50 lei / doua ore

  Ion Andrei M.

  5 ani experienta in meditatii / profesorat

  NOU !!! Meditatii la limba italiana.Pentru cei ce nu sunt din localitate si nu numai, putem lucra si on-line.Metoda de lucru care functioneaza, e "furata" de la sotia mea care este profesor engl.-romana. Tarifele cu pachete sedinte - implicit reduceri de pret -- la cerere (trimiteti e-mail).DUMNEAVOASTRA ALEGETI !!!

 2. 30 lei / o ora si 30 de minute

  Nadia Valeria Solomon - Invatator

  3 ani experienta in meditatii / profesorat

  Am experienta muncii in Italia timp de 15 ani alaturi de elevi, scriu si vorbesc corect, cursiv si fluent limba italiana!

 3. 25 lei / o ora

  Alexandra A.

  6 ani experienta in meditatii / profesorat

  Ofer meditatii la lb italiana pt copii si/sau adulti. Tanara rabdatoare, dedicata, iubesc copiii si doresc sa ii ajut sa invete cu drag, prin materiale si joculete placute si interesante. Pentru adulti cursurile pot incepe de la orice nivel. Garantez rezultate si ofer seriozitate. Durata sedintei se stabileste impreuna cu elevii. Am 6 ani experienta limbi straine si predare. Pot fi contactata in orice moment al zilei . Va multumesc!

 4. 40 lei / doua ore si 30 de minute

  Catalina Stinga - Student

  4 ani experienta in meditatii / profesorat

  Te astept sa inveti sau sa aprofundezi limba italiana . Orele se vor desfasura cu rabdare , calm si profesionalism. Desi timpul normal va fi de doua ore jumatate , in cazul in care studentul mai are nevoie de exercitiu nu se aplica costuri suplimentare , chiar daca se depaseste termenul stabilit . Locatia este in sectorul 3 , in vecinatatea pietei Matei Ambrozie . Hai sa invatam italiana usor !

 5. 40 lei / doua ore

  Alessandro M. - Traducator

  5 ani experienta in meditatii / profesorat

  Sunt vorbitor nativ de limba Italiana rezident in Sibiu si ofer cursuri si meditatii de limba italiana pentru orice nivel de pregatire. Vorbesc fluent limba Romana si limba Engleza, am experienta in predare si am diploma de Formator. Materialul didactic este oferit de mine. Lectiile se pot desfasura atat la adresa cursantului cat si la adresa profesorului. Sunt disponibil si pentru sedinte de o ora.

 6. 60 lei / doua ore

  Cristina Dima - Profesor

  Mai mult de 10 ani experienta in meditatii / profesorat

  Profesoara cu experienta de 15 ani, am 41, predau limba italiana pentru persoane adulte de minim 18 ani la orice nivel! Am material propriu! Pun accent pe CONVERSATIE, DIALOG SI COMUNICARE DE LA PRIMA SEDINTA! Locuiesc in DOROBANTI! Garantez invatarea limbii italiene in timp f scurt indiferent de nivelul cursantului!!! Predau numai la domiciliul meu! Cristina Dima

 7. 30 lei / doua ore

  Raluca Vezure - Student

  Mai putin de un an experienta in meditatii / profesorat

  Studenta la Facultatea de Litere- Italiana ,UVT. Ofer meditatii la italiana clasele I-IV , V-VIII, IX-XII, la domiciliu elevului , pretul unei sedinte fiind de 30 lei / 2h.

 8. 25 lei / o ora

  Monika Meditatii - Profesor

  Mai putin de un an experienta in meditatii / profesorat

  Ofer o pregătire pentru adulți care vor sa plece în străinătate.Meditați pentru orice nivel, adulți ( începător sau mediu), studenți, inițiere, consolidare, aprofundare, conversație, pregătire examene tineri pentru facultate; se include o pregătire pentru orice tip de examene: admitere la licee bilingve, admitere la facultate, la activitate profesionala chiar și pentru străinătate.va garantez rezultate bune și o pasiune pentru limba italiana!

 9. 65 lei / doua ore

  Laura Alexandru - Profesor

  7 ani experienta in meditatii / profesorat

  Cu o experienta didactica de peste 6 ani, colaboratoare a diferite centre de limbi straine, sustin cursuri de limba italiana:- nivel incepator/ intermediar/ avansat- limbaj standard/ specializat (medical, juridic, business, tehnic etc.)- sedinta individuala/ grupa ( 2- 10 cursanti)Cursurile de limba italiana se adreseaza atat persoanelor fizice cat si societatilor.Cursurile de limba italiana se vor organiza la sediul sau la domiciliul cursantului.

 10. 50 lei / doua ore

  Raluca Gabriela M.

  5 ani experienta in meditatii / profesorat

  Meditatii lb italiana

 11. 50 lei / o ora si 30 de minute

  Alberta Forgiarini - Profesor

  5 ani experienta in meditatii / profesorat

  Parla italiano! Vei descoperi,,la dolce lingua" de la o vorbitoare nativă şi o vei învăţa foarte uşor, indiferent de vârstă. Sunt traducator autorizat, am studiat italiana atât în România, cât şi în Peninsulă, şi te asigur că treptat, cu ajutorul meu, vei reuşi să comunici liber şi corect în limba italiană.

 12. 40 lei / doua ore

  Sorina S. - Student

  2 ani experienta in meditatii / profesorat

  Studentă la Facultatea de Litere și cu studii liceale efectuate în Italia, ofer meditații la limba Italiană la orice nivel. Menționez că am lucrat atât cu copii cât și cu adulți, iar lecțiile pot fi atât la domiciliul meu, cât și la domiciliul elevului.

 13. 50 lei / o ora

  Elisa C.

  Mai putin de un an experienta in meditatii / profesorat

  Sono italiana e vivo e lavoro a Bucharest come legal advisor da qualche mese; offro disponibilita per lezioni di italiano / conversazioni, a seconda del livello e degli obiettivi.I am an Italian living and working in Bucharest as legal advisor. Being a native speaker, I offer the chance to improve Italian language in written and oral form, according to levels.

 14. 55 lei / doua ore

  Alexandra B. - Profesor

  4 ani experienta in meditatii / profesorat

  Profesor si masterand, licentiata in limbi straine, ofer meditatii la limba italiana la orice nivel. includ pregatire pentru orice tip de examene: admitere la licee bilingve, admitere la facultate etc. mentionez ca am lucrat atat cu copii, cat si cu adulti, iar lectiile pot avea loc atat la domiciliul meu, cat si la domiciuliu elevului. Lucrez in zona Militari pentru ca locuiesc in Militari Residence

 15. 40 lei / doua ore

  Narcisa Ungur - Traducator

  Mai mult de 10 ani experienta in meditatii / profesorat

  Pregătire intensivă de limbă italiană pentru cei care intenționează să emigreze sau pentru cei care întâmpină dificultăți în însusirea limbii italiene. Pregătirea este aprofundată sau intensivă în funcție de situația fiecăruia, în general, o oră fiind alocată studiului gramaticii si vocabularului, cea de-a doua oră având ca scop efectuarea de traduceri si discuții libere pentru realizarea fluxului lingvistic.Fiind de origine italiană, vorbesc fluent această limbă în care am studiat si lucrat.Experiența de avocat, dar si de traducător din si în limba engleza, franceză, italiană m-au modelat pentru lucrul cu oamenii de toate vârstele si pregătirile. Lucrul cu copiii se bazează pe programe individualizate, având o experiență bogată cu rezultate deosebite chiar si cu copiii cu dificultăți speciale.

 16. 35 lei / o ora si 30 de minute

  Ruxandra Ionita - Profesor

  8 ani experienta in meditatii / profesorat

  Asigur cursuri particulare de Limba şi literatura Italiană. Ofer pregatire pentru examenul de bacalaureat si cel de admitere la facultate, CONVERSATIE pentru incepatori (si nu numai), limbaj standard, consolidarea cunostintelor de GRAMATICA. Detin experienta atat in lucrul cu prescolarii, elevii de scoala generala, elevii de liceu cat si cu adultii.

 17. 60 lei / o ora si 30 de minute

  Andreea A. - Profesor gimnaziu

  10 ani experienta in meditatii / profesorat

  Profesoara cu experienta predau lb italiana pentru elevi si adulti de orice profesie, relocare in strainatate, medici, asistenti. Cursurile se desfasoara dupa materiale moderne la domiciliul elevului sau al meu zona circa 13 Titan

 18. 30 lei / doua ore

  Katia Bratu - Student

  Un an experienta in meditatii / profesorat

  Ofer meditatie la limba italiana avand un nivel de C2 si meditatie la limba romana pentru bacalaureat.

 19. 50 lei / doua ore

  Meditatii Mira - Profesor liceu

  Mai mult de 10 ani experienta in meditatii / profesorat

  Centrul de meditatii Best Lingua ofera cele mai eficiente meditatii pentru profilul real sau profilul uman, precum si cursuri pentru o varietate de limbi straine. Toate aceste cursuri imbina armonios programa scolara cu metodele moderne de predare inspirate de cele folosite in cele mai renumite scoli europene.Cursurile sunt dedicate atat celor care doresc sa se pregateasca pentru diferite examene (teste nationale, bacalaureat sau admitere la facultate), cat si celor care doresc un atestat de limba straina (engleza, franceza, germana, italiana, spaniola etc)Pentru rezultate excelente, grupa este formata din 2 elevi / cursanti.

 20. 60 lei / doua ore

  Abdulhamid Farhan - Student

  2 ani experienta in meditatii / profesorat

  Ofer meditatii de limba Italiana (notiuni de baza:alfabetul,gramatica,conversatie ,traduceri Italiana - Romana , Romana - Italiana).Sedinta este de 2ore la domiciliul meu sau la domiciliul elevului/studentului(depinde de zona).Pretul este in functie de nivel.