Meditatii la italiana

Filtreaza anunturile
 1. Pret nespecificat

  Razvan N. - Centru de meditatii

  Mai mult de 10 ani experienta in meditatii / profesorat

  Profesor nativ ofer meditaii limba italiana pentru orice nivel. Peste 15 ani de experienta, Piata Unirii. Cursuri Italiana - 400 lei/modul de 30 de ore (13.33 lei/ora)Metoda conceputa pentru a ajunge la un nivel avansat in timp foarte scurt. Ideal pentru Job si plecari in strainatate. Detalii complete pe centrumeditatii. ro

 2. 50 lei / doua ore

  Amalia Maria D. - Traducator

  4 ani experienta in meditatii / profesorat

  Absolventa a Facultatii de Litere, actual traducator si trainer limbi straine, ofer meditatii la engleza si italiana.

 3. 60 lei / doua ore

  Elena E. - Profesor

  10 ani experienta in meditatii / profesorat

  Profesoara drd., cu studii efectuate in Italia si rezultate exceptionale in predarea italianei, meditez italiana orice nivel, de la prescolari pana la studenti, atat pentru cei care doresc sa emigreze, cat si pentru cei care vor sa invete limba

 4. 30 lei / o ora

  Centrul Educational Unirea Constanta - Centru de meditatii

  6 ani experienta in meditatii / profesorat

  Centrul de Meditatii Unirea vine in intampinarea exigentelor academice si a cerintelor impuse de piata muncii cu o gama variata de cursuri de limba engleza,germana,franceza,rusa,araba,norvegiana,spaniola,italiana etc.,precum si meditatii la discipline scolare cum ar fi: limba romana,matematica,istorie,geografie,chimie,fizica,biologie dedicate copiilor, adultilor, cat si mediului corporate. Cursurile acopera toate cele trei nivele: INCEPATOR (A1-A2), MEDIU (B1-B2), AVANSAT (C1-C2). Centrul Unirea inseamna pasiune pentru limbi straine si pasiune de a lucra cu oameni si pentru oameni. Va asteptam cu drag la cursurile organizate de centrul nostru de meditatii si limbi straine.

 5. 50 lei / doua ore

  Ion Andrei M.

  5 ani experienta in meditatii / profesorat

  NOU !!! Meditatii la limba italiana.Am lucrat si am stat in Italia 5 ani.Metoda de lucru care functioneaza, e "furata" de la sotia mea care este profesor engl.-romana.Pentru cei ce nu sunt din localitate putem lucra on-line. Tarifele pe pachete de sedinte - au reduceri de pret -- la cerere (prin e-mail).

 6. 80 lei / doua ore

  Cristina Dima - Profesor

  Mai mult de 10 ani experienta in meditatii / profesorat

  Profesoara cu experienta de 15 ani, am 41, predau limba italiana pentru persoane de minim 16 ani la orice nivel! Am material propriu! Pun accent pe CONVERSATIE, DIALOG SI COMUNICARE DE LA PRIMA SEDINTA! Locuiesc in DOROBANTI! Garantez invatarea limbii italiene in timp f scurt indiferent de nivelul cursantului!!! Predau numai la domiciliul meu! Cristina Dima

 7. 35 lei / o ora si 30 de minute

  Ruxandra Ionita - Profesor

  8 ani experienta in meditatii / profesorat

  Asigur cursuri particulare de Limba şi literatura Italiană. Ofer pregatire pentru examenul de bacalaureat si cel de admitere la facultate, CONVERSATIE pentru incepatori (si nu numai), limbaj standard, consolidarea cunostintelor de GRAMATICA. Detin experienta atat in lucrul cu prescolarii, elevii de scoala generala, elevii de liceu cat si cu adultii.

 8. 55 lei / doua ore

  Alexandra B. - Profesor

  4 ani experienta in meditatii / profesorat

  Profesor si masterand, licentiata in limbi straine, ofer meditatii la limba italiana la orice nivel. includ pregatire pentru orice tip de examene: admitere la licee bilingve, admitere la facultate etc. mentionez ca am lucrat atat cu copii, cat si cu adulti, iar lectiile pot avea loc atat la domiciliul meu, cat si la domiciuliu elevului. Lucrez in zona Militari pentru ca locuiesc in Militari Residence

 9. 30 lei / o ora

  Monika Meditatii - Profesor

  2 ani experienta in meditatii / profesorat

  Doriți sa învățați limba italiana și sa puteți avea o conversație mai ușoara, puteți sa ma contactați pentru alte detalii.Ofer meditații pentru copii preșcolar, școlar, liceu cu lecții interactive.Sunt răbdătoare și ma implic acolo unde este nevoie de îmbunatățire și de ajutor ca pedagog școlar!!

 10. 30 lei / o ora si 30 de minute

  Nadia Valeria Solomon - Invatator

  3 ani experienta in meditatii / profesorat

  Am experienta muncii in Italia timp de 15 ani alaturi de elevi, scriu si vorbesc corect, cursiv si fluent limba italiana!

 11. 70 lei / o ora si 30 de minute

  Marina L. - Centru de meditatii

  8 ani experienta in meditatii / profesorat

  Experiență de studiu în Italia, ofer meditații la limba italiană (plus elemente de cultură și civilizație italiană, la cerere) pentru elevi, studenți și adulți, orice nivel (începător, mediu, avansat). Meditatiile sunt facute asa cum vrei tu, deci nu ezita sa suni sa sa imi spui obiectivul tau.

 12. 60 lei / doua ore

  Centrul Top - Centru de meditatii

  7 ani experienta in meditatii / profesorat

  Centrul de meditatii T.O.P. organizeaza cursuri la Limba Italiana pentru pregatire de la nivel A1 pana la C1 si Certificat CELI, propune solutii personalizate in functie de capacitatile fiecarui cursant si sustine pregatirea avansata prin metode de coaching. Profesorii cu care centrul nostru colaboreza au studii de specialitate, sunt persoane dornice sa lucreze intr-un mediu tanar si dinamic, isi adapteaza metoda de predare in functie de elev, cunosc bine materia si programa scolara, au experienta in predare prin metode moderne si interactive utilizand sisteme digitale, table interactive (manuale, jocuri, lectii dinamice, aplicatii, instrumente audio-video).Tariful este intre 60 si 120 LEI, variaza in functie de numarul de materii, respectiv numarul de sedinte/ luna. Pentru un pachet tarifar puteti vizita site-ul nostru sau ne puteti contacta pentru oferta personalizata.

 13. 70 lei / doua ore

  Laura Alexandru - Profesor

  8 ani experienta in meditatii / profesorat

  Cu o experienta didactica de 8 ani+, licentiata in Limbi si Literaturi Straine, masterat in Traduceri Specializate, Universitatea Bucuresti, colaboratoare in calitate de lector a diferite centre si scoli private de limbi straine, sustin cursuri de limba italiana:- nivel incepator / intermediar/ avansat- limbaj standard / specializat (business, tehnic, medical etc.)- sedinta individuala / semi-individuala (2 cursanti) / grupa ( 3 - 10 cursanti)Cursurile de limba italiana se adreseaza atat persoanelor fizice cat si companiilor. Tarife:Persoane fizice: Individual: 70 lei / 2 h ; Semi-individual: 50 lei / 2 h/ pers.Persoane juridice: Individual: 90 - 100 lei /2 h; Semi-individual: 70 lei / 2 h / pers; Grupa (3-10 cursanti) : va rugam solicitati o oferta personalizata. Pentru contravaloarea sedintei de curs, se va emite factura fiscala!Cursurile de limba italiana se vor organiza la sediul / domiciliul cursantului.Manualele si materialele de curs vor fi asigurate de catre profesor.Experienta, transparenta, profesionalism, seriozitate!

 14. 20 lei / o ora

  Bianca D. - Educatoare

  Mai putin de un an experienta in meditatii / profesorat

  Studenta la facultatea de Psihologie si Stiintele Educatiei-Universitatea Bucuresti si absolventa de liceu cu profil uman, filologie-intensiv limba italiana, ofer meditatii limba italiana nivel incepator si mediu pentru copii, ciclul primar si gimnazial.Mntionez faptul ca detin materialele necesare de lucru si pretul este negociabil in functie de orele care vor fi alocate studiului.

 15. 40 lei / doua ore

  Alex Alb

  3 ani experienta in meditatii / profesorat

  Ma numesc Alb Alex, am multa experienta in predarea limbii italiene avand colaborari cu centre de meditati. ofer meditatii la limba italiana pentru orice nivel sau varsta. La domiciliul meu sau al elevului.Am terminat toate studiille in Italia, detin un nivel nativ al limbei atat in scris cat si verbal. Pun accentul pe capacitatea de a povesti, de a exprima o opinie si de a purta o conversatie, pe continut adaptat, pe capacitatea de a structura si prezenta informatii, pe vocabular, gramatica comparata. Combin materiale diverse si jocuri pentru a stimula invatarea cu placere din mai multe directii. Cursul se va structura la cererea cursantului, in functie de nivel, varsta sau obiective. Se pot organiza si cursuri in grup (2 sau 3 cursanti impreuna), pretul scade in functie de participanti.

 16. 40 lei / doua ore

  Katia Bratu - Student

  2 ani experienta in meditatii / profesorat

  Ofer meditatie la limba italiana avand un nivel de C2 si meditatie la limba romana pentru bacalaureat.

 17. 25 lei / o ora

  Alexandra A.

  6 ani experienta in meditatii / profesorat

  Ofer meditatii la lb italiana pt copii si/sau adulti. Tanara rabdatoare, dedicata, iubesc copiii si doresc sa ii ajut sa invete cu drag, prin materiale si joculete placute si interesante. Pentru adulti cursurile pot incepe de la orice nivel. Garantez rezultate si ofer seriozitate. Durata sedintei se stabileste impreuna cu elevii. Am 6 ani experienta limbi straine si predare. Pot fi contactata in orice moment al zilei . Va multumesc!

 18. 60 lei / o ora si 30 de minute

  Andreea A. - Profesor gimnaziu

  10 ani experienta in meditatii / profesorat

  Profesoara cu experienta predau lb italiana pentru elevi si adulti de orice profesie, relocare in strainatate, medici, asistenti. Cursurile se desfasoara dupa materiale moderne la domiciliul elevului sau al meu zona circa 13 Titan

 19. 50 lei / o ora si 30 de minute

  Natalia P.

  Un an experienta in meditatii / profesorat

  Vorbitoare nativa italiana,ofera meditatii de gramatica si conversatie.

 20. 45 lei / o ora si 30 de minute

  Anca S.

  10 ani experienta in meditatii / profesorat

  Ofer meditatii la limba italiana pentru copii si adulti. Garantez rezultate si ofer seriozitate. Am o experienta de 10 ani, datorita faptului ca am locuit si invatat in Italia. Pun accent pe conversatie, dialog liber si comunicare.