Meditatii la italiana

Filtreaza anunturile
 1. Pret nespecificat

  Razvan S. - Centru de meditatii

  Mai mult de 10 ani experienta in meditatii / profesorat

  Profesor nativ ofer meditaii limba italiana pentru orice nivel. Peste 15 ani de experienta, Piata Unirii.

 2. 65 lei / doua ore

  Laura Alexandru - Profesor

  7 ani experienta in meditatii / profesorat

  Cu o experienta didactica de peste 6 ani, colaboratoare a diferite centre de limbi straine, sustin cursuri de limba italiana:- nivel incepator/ intermediar/ avansat- limbaj standard/ specializat (medical, juridic, business, tehnic etc.)- sedinta individuala/ grupa ( 2- 10 cursanti)Cursurile de limba italiana se adreseaza atat persoanelor fizice cat si societatilor.Cursurile de limba italiana se vor organiza la sediul sau la domiciliul cursantului.

 3. 60 lei / doua ore

  Elena E. - Profesor

  10 ani experienta in meditatii / profesorat

  Profesoara drd., cu studii efectuate in Italia si rezultate exceptionale in predarea italianei, meditez italiana orice nivel, de la prescolari pana la studenti, atat pentru cei care doresc sa emigreze, cat si pentru cei care vor sa invete limba

 4. 25 lei / o ora

  Monika Meditatii - Profesor

  Mai putin de un an experienta in meditatii / profesorat

  Ofer cursuri pentru copii, tineri și adulți.Meditați pentru orice nivel, adulți ( începător sau mediu), studenți, inițiere, consolidare, aprofundare, conversație, pregătire și ajutor pedagogic!

 5. 50 lei / o ora si 30 de minute

  Anca S.

  10 ani experienta in meditatii / profesorat

  Ofer meditatii la limba italiana pentru copii si adulti. Garantez rezultate si ofer seriozitate. Am o experienta de 10 ani, datorita faptului ca am locuit si invatat in Italia. Pun accent pe conversatie, dialog liber si comunicare.

 6. 35 lei / doua ore

  Alex Alb

  3 ani experienta in meditatii / profesorat

  Ma numesc Alb Alex si ofer meditatii la limba italiana pentru orice nivel sau varsta. La domiciliul meu sau al elevului. Am terminat toate studiille in Italia, detin un nivel nativ al limbei atat in scris cat si verbal. Pun accentul pe continut adaptat, pe capacitatea de a structura si prezenta informatii, pe vocabular, gramatica comparata, pe capacitatea de a povesti, de a exprima o opinie si de a purta o conversatie. Combin materiale diverse si jocuri pentru a stimula invatarea cu placere din mai multe directii. Cursul se va structura la cererea cursantului, in functie de nivel, varsta sau obiective. Se pot organiza si cursuri in grup (2 sau 3 cursanti impreuna), pretul scade in functie de participanti.

 7. 50 lei / doua ore

  Ion Andrei M.

  5 ani experienta in meditatii / profesorat

  NOU !!! Meditatii la limba italiana.Pentru cei ce nu sunt din localitate si nu numai, putem lucra si on-line.Metoda de lucru care functioneaza, e "furata" de la sotia mea care este profesor engl.-romana. Tarifele cu pachete sedinte - implicit reduceri de pret -- la cerere (trimiteti e-mail).DUMNEAVOASTRA ALEGETI !!!

 8. 30 lei / o ora si 30 de minute

  Nadia Valeria Solomon - Invatator

  3 ani experienta in meditatii / profesorat

  Am experienta muncii in Italia timp de 15 ani alaturi de elevi, scriu si vorbesc corect, cursiv si fluent limba italiana!

 9. 40 lei / o ora si 30 de minute

  Herdea M.

  4 ani experienta in meditatii / profesorat

  Ofer pregatire la limba italiana pentru copii, dar si pentru cei mai mari, nivel incepator-mediu; detin materiale de invatare proprii, procurate de la institutul italian de cultura din Bucuresti.

 10. 40 lei / o ora si 30 de minute

  Natalia P.

  Un an experienta in meditatii / profesorat

  Vorbitoare nativa italiana,ofera meditatii de gramatica si conversatie.

 11. 40 lei / doua ore

  Alessandro M. - Traducator

  5 ani experienta in meditatii / profesorat

  Sunt vorbitor nativ de limba Italiana rezident in Sibiu si ofer cursuri si meditatii de limba italiana pentru orice nivel de pregatire. Vorbesc fluent limba Romana si limba Engleza, am experienta in predare si am diploma de Formator. Materialul didactic este oferit de mine. Lectiile se pot desfasura atat la adresa cursantului cat si la adresa profesorului. Sunt disponibil si pentru sedinte de o ora.

 12. 80 lei / doua ore

  Cristina Dima - Profesor

  Mai mult de 10 ani experienta in meditatii / profesorat

  Profesoara cu experienta de 15 ani, am 41, predau limba italiana pentru persoane de minim 16 ani la orice nivel! Am material propriu! Pun accent pe CONVERSATIE, DIALOG SI COMUNICARE DE LA PRIMA SEDINTA! Locuiesc in DOROBANTI! Garantez invatarea limbii italiene in timp f scurt indiferent de nivelul cursantului!!! Predau numai la domiciliul meu! Cristina Dima

 13. 35 lei / o ora si 30 de minute

  Ruxandra Ionita - Profesor

  8 ani experienta in meditatii / profesorat

  Asigur cursuri particulare de Limba şi literatura Italiană. Ofer pregatire pentru examenul de bacalaureat si cel de admitere la facultate, CONVERSATIE pentru incepatori (si nu numai), limbaj standard, consolidarea cunostintelor de GRAMATICA. Detin experienta atat in lucrul cu prescolarii, elevii de scoala generala, elevii de liceu cat si cu adultii.

 14. 30 lei / o ora si 30 de minute

  Popescu Ioana - Student

  Un an experienta in meditatii / profesorat

  Sunt sudenta la Limbi Straine si ofer meditatii la Limba Italiana pentru toate categoriile de varsta, atat pentru incepatori cat si pentru avansati. Mentionez ca am experienta in predare si ca am avut rezultate la nivel national la competitii de Limba Italiana.

 15. 30 lei / doua ore

  Raluca Vezure - Student

  Mai putin de un an experienta in meditatii / profesorat

  Studenta la Facultatea de Litere- Italiana ,UVT. Ofer meditatii la italiana clasele I-IV , V-VIII, IX-XII, la domiciliu elevului , pretul unei sedinte fiind de 30 lei / 2h.

 16. 60 lei / o ora si 30 de minute

  Andreea A. - Profesor gimnaziu

  10 ani experienta in meditatii / profesorat

  Profesoara cu experienta predau lb italiana pentru elevi si adulti de orice profesie, relocare in strainatate, medici, asistenti. Cursurile se desfasoara dupa materiale moderne la domiciliul elevului sau al meu zona circa 13 Titan

 17. 55 lei / doua ore

  Alexandra B. - Profesor

  4 ani experienta in meditatii / profesorat

  Profesor si masterand, licentiata in limbi straine, ofer meditatii la limba italiana la orice nivel. includ pregatire pentru orice tip de examene: admitere la licee bilingve, admitere la facultate etc. mentionez ca am lucrat atat cu copii, cat si cu adulti, iar lectiile pot avea loc atat la domiciliul meu, cat si la domiciuliu elevului. Lucrez in zona Militari pentru ca locuiesc in Militari Residence

 18. 45 lei / doua ore

  Diana P.

  Un an experienta in meditatii / profesorat

  Absolventa a Facultatii de Limbi si Literaturi Straine in cadrul Universitatii Bucuresti, ofer meditatii la limba italiana pentru copii, de la incepatori si pana la avansati. Detin materiale propii.

 19. 60 lei / doua ore

  Alexandra N. - Profesor

  6 ani experienta in meditatii / profesorat

  Cu experiență de studiu și lucru în Italia, ofer meditații la limba italiană (plus elemente de cultură și civilizație italiană, la cerere) pentru elevi, studenți și adulți, orice nivel (începător, mediu, avansat). Metodele și materialele de lucru sunt plăcute, interactive și adaptate la nevoile cursantului. În ce privește pregătirea mea profesională, am studiat limba italiană la nivel universitar (Licență și Masterat), atât în România, cât și în Italia, prin obținerea unor burse de studiu și stagii de pregătire. În prezent, colaborez cu diferite centre de limbi străine, atât în calitate de profesor, cât și de traducător.

 20. 60 lei / o ora si 30 de minute

  Ana Iorga - Student

  Mai putin de un an experienta in meditatii / profesorat

  Ofer meditatii de limba italiana, gramatica, traduceri sau pregătire pentru concursul de admitere pentru facultate.