Anunturi de meditatii la limba italiana

 1. Elena E. - Profesor liceu

  8 ani experienta in meditatii / profesorat

  Profesoara doctor,cu studii postuniversitare in Italia, ofer meditatii si traduceri limba italiana,orice nivel, rezultate garantate si progrese rapide, inclusiv pentru incepatori. 0766451137

 2. Hartmann L.

  Mai mult de 10 ani experienta in meditatii / profesorat

  MEDITATII limba ITALIANA Bucuresti 0722 882 777 PROFESOR ofer sedinta demonstrativa,orice nivel (gimnaziu,capacitate,liceu,bacalaureat,facultate etc).La comanda lucrari licente,dizertatii master,eseuri,referate,analize de orice tip.Studii: Facultatea de Litere,Masterat Teoria Literaturii media 10.Mai multe detalii zona/pret,e-mail (contact [A T] leo-hartmann.eu) sau recomand vizitarea pagina personala web - http://leo-hartmann.eu

 3. Alessandro M. - Traducator

  5 ani experienta in meditatii / profesorat

  Sunt vorbitor nativ de limba Italiana rezident in Bucuresti si ofer cursuri si meditatii de limba italiana pentru orice nivel de pregatire. Vorbesc fluent limba Romana si limba Engleza (Nivel C1 la ambele) si am experienta in predare. Materialul didactic este oferit de mine. Lectiile se pot desfasura atat la adresa cursantului cat si la adresa profesorului. Sunt disponibil si pentru sedinte de o ora.

 4. Alexandra B. - Profesor gimnaziu

  3 ani experienta in meditatii / profesorat

  Profesor si masterand, licentiata in limbi straine, ofer meditatii la limba italiana la orice nivel. includ pregatire pentru orice tip de examene: admitere la licee bilingve, admitere la facultate etc. mentionez ca am lucrat atat cu copii, cat si cu adulti, iar lectiile pot avea loc atat la domiciliul meu, cat si la domiciuliu elevului. Lucrez in zona Militari pentru ca locuiesc in Militari Residence

 5. Daniela C. - Traducator

  5 ani experienta in meditatii / profesorat

  Ofer meditatii online (skype/messenger) romanilor din tara si din strainatate. Este o metoda relativ noua si merita incercata! Prima sedinta este gratuita! Sunt traducator si interpret autorizat de Ministerul Justitiei, formator in Formarea Profesionala a Adultilor si examinator international ECL. Am absolvit Facultatea de Litere si Modulul Psihopedagogic in cadrul Univ. "Al. I. Cuza" Iasi.

 6. Andreea O. - Student

  Mai putin de un an experienta in meditatii / profesorat

  Ofer medittii lb Italiana pentru nivel incepator-mediu. Ofer seriozitate si rezultate imediate. Pentru mai multe detalii pot fi contactata initial pe adresa de mail andreea9.oprea@yahoo.com.

 7. Daniela N. - Inginer

  Mai putin de un an experienta in meditatii / profesorat

  Angajat ce lucreaza efectiv cu limba italiana, ofer meditatii pentru aceasta limba straina de preferabil la domiciliul elevului. Numar de contact 0761420601.

 8. Cristina T. - Profesor

  Mai mult de 10 ani experienta in meditatii / profesorat

  0720 329 922 PROFESOARA LIMBA ITALIANA cu experienta, studii/profesorat Italia, colaboratoare cu centre de limbi straine, ofer cursuri italiana la domiciliul cursantului- TOATE SECTOARELE, pentru ORICE NIVEL/tip examen, imbunatatirea conversatiei etc. Metode moderne si eficiente de predare (PROGRAM PERSONALIZAT in functie de nevoi, abilitati/competente elev), material audio-video. Rezultate obtinute exceptionale.

 9. Ioana T. - Student

  Mai putin de un an experienta in meditatii / profesorat

  Ofer meditatii la limbile italiana si engleza atat pentru copii cat si pentru adulti. Experienta si rabdare pentru pregatirea copiilor dobandita in urma voluntariatului in cadrul unui centru de ingrijire paliativa sectia Pediatrie, animator copii si babysitter in cadrul unui resort.

 10. Cristina T. - Student

  Mai putin de un an experienta in meditatii / profesorat

  Meditez limba italiană pentru începători sau pentru îmbuntățirea cunoștințelor existente, in functie de obiectivele cursantului. Accent pe asimilarea corecta a limbii italiene, pronunție și dezvoltarea vocabularului, în scopul conversației.

 11. Mirela C. - Traducator

  Mai mult de 10 ani experienta in meditatii / profesorat

  Traducator, interpret, professor limba italiana cu experienta (am locuit si lucrat in Italia 8 ani), colaboratoare cu centre de limbi straine, ofer meditatii la domiciliul meu si al clientului, la orice nivel, pentru orice tipde examen. Metode/materiale moderne si eficiente de predare aduse din Italia. Rezultate obtinute deosebite.Tel.0720822105

 12. Daniel R.

  Mai putin de un an experienta in meditatii / profesorat

  Daniel, 21 ani. Locuit 12 ani in Italia si am facut școlile acolo. Limba stăpânită perfect.

 13. Anca U. - Student

  3 ani experienta in meditatii / profesorat

  Studenta la Facultatea de litere,specializarea engleza-italiana,posesoarea unei diplome pt lb italiana nivel B1 obtinuta in Italia.Meditez elevi cat si persoane care doresc sa invete italiana la un nivel mediu. Sedinte la domiciliul elevului(clientului), tel 0765407442

 14. Luiza R. - Traducator

  3 ani experienta in meditatii / profesorat

  Persoana cu experienta in lucratul cu copii, ofer lectii particulare de limba italiana pentru copii/adolescenti/adulti. Cursurile sunt interactive, motivante si pun accent pe gramatica, vocabular, conversatie. Scopul este sa creez atmosfera relaxanta si motivanta. .

 15. Michele P.

  Un an experienta in meditatii / profesorat

  Buna ziua! Sunt vorbitor nativ de limba italiana, absolvent al Facultatii de Psihologie din Torino si in prezent locuiesc in Bucuresti. Ofer cursuri de limba italiana in functie de nivelul la care doriti sa ajungeti. Este necesar sa cunoasteti limba engleza, pentru ca nu vorbesc limba romana. Cursurile se desfasoara la domiciliul cursantului. Multumesc!

 16. Mari B.

  2 ani experienta in meditatii / profesorat

  nvat engleza si italiana in doar 2 ore, cu doar 30 de ron. Vino si tu! 0784- 558194; 0737- 457952

 17. Simona T. - Traducator

  7 ani experienta in meditatii / profesorat

  Studenta master anul 2 Unibuc, Limbi si literaturi straine( engleza;italiana) ofer meditatii de limba engleza si italiana.

 18. Smart C.

  2 ani experienta in meditatii / profesorat

  Laborator teatral în limba italiană începând cu 15 martie 13 întâlniri + spectacol sâmbăta, 10.00 - 12.00 detalii şi înscriere la office.smartchange@gmail.com Pe lângă învăţarea limbii italiene, copiii vor avea posibilitatea să îşi dezvolte creativitatea, memoria, atenţia, abilităţile de comunicare interpersonale şi chiar să îşi rezolve, dacă e cazul, deficienţele de vorbire.

 19. Alexandra P.

  2 ani experienta in meditatii / profesorat

  licentiata la Facultatea de Litere, ofer mediatii limba italiana/romana. modul pedagogic.Ofer meditatii pentru incepatori, avansati.ma deplasez si la domiciliu.ofer cursuri atractive si practice pentru copii.Tel: 0765290802

 20. Paolo M.

  6 ani experienta in meditatii / profesorat

  Ofer meditatii orice nivel, in special celor interesati pentru obtinerea examenelor de certificare a cunoasterii limbii italiene ca limba straina. Aprofundarea cunostintelor de limba italiana. Se asigura cunostinte gramaticale, de exprimare si vocabular specifice limbii italiene. Cursurile sunt concepute special pentru fiecare Companie in parte, accentul punandu-se pe cunostintele gramaticale si pe vocabularul specific.