Meditatii la italiana

Filtreaza anunturile
 1. 40 lei / o ora si 30 de minute

  Alessio B. - Asistent universitar

  3 ani experienta in meditatii / profesorat

  Invata sa vorbesti italiana cu un accent nativ! Italian, stabilit in Romania, doctor in filosofie, ofer meditatii la limba italiana.

 2. 50 lei / o ora si 30 de minute

  Anca S.

  10 ani experienta in meditatii / profesorat

  Ofer meditatii la limba italiana pentru copii si adulti. Garantez rezultate si ofer seriozitate. Am o experienta de 10 ani, datorita faptului ca am locuit si invatat in Italia. Pun accent pe conversatie, dialog liber si comunicare.

 3. 30 lei / o ora si 30 de minute

  Nadia Valeria Solomon - Invatator

  3 ani experienta in meditatii / profesorat

  Am experienta muncii in Italia timp de 15 ani alaturi de elevi, scriu si vorbesc corect, cursiv si fluent limba italiana!

 4. 50 lei / doua ore

  Ion Andrei M.

  5 ani experienta in meditatii / profesorat

  NOU !!! Meditatii la limba italiana.Pentru cei ce nu sunt din localitate si nu numai, putem lucra si on-line.Metoda de lucru care functioneaza, e "furata" de la sotia mea care este profesor engl.-romana. Tarifele cu pachete sedinte - implicit reduceri de pret -- la cerere (trimiteti e-mail).DUMNEAVOASTRA ALEGETI !!!

 5. 40 lei / o ora si 30 de minute

  Natalia P.

  Mai putin de un an experienta in meditatii / profesorat

  Vorbitoare nativa italiana,ofera meditatii de gramatica si conversatie.

 6. 40 lei / doua ore

  Alessandro M. - Traducator

  5 ani experienta in meditatii / profesorat

  Sunt vorbitor nativ de limba Italiana rezident in Sibiu si ofer cursuri si meditatii de limba italiana pentru orice nivel de pregatire. Vorbesc fluent limba Romana si limba Engleza, am experienta in predare si am diploma de Formator. Materialul didactic este oferit de mine. Lectiile se pot desfasura atat la adresa cursantului cat si la adresa profesorului. Sunt disponibil si pentru sedinte de o ora.

 7. 60 lei / o ora si 30 de minute

  Andreea A. - Profesor gimnaziu

  10 ani experienta in meditatii / profesorat

  Profesoara cu experienta predau lb italiana pentru elevi si adulti de orice profesie, relocare in strainatate, medici, asistenti. Cursurile se desfasoara dupa materiale moderne la domiciliul elevului sau al meu zona circa 13 Titan

 8. 30 lei / o ora si 30 de minute

  Roxana P. - Traducator

  5 ani experienta in meditatii / profesorat

  Ofer meditatii, in special pentru dezvoltarea abilitatilor de conversatie, la un pret avantajos. Rog seriozitate.

 9. 65 lei / doua ore

  Laura Alexandru - Profesor

  7 ani experienta in meditatii / profesorat

  Cu o experienta didactica de peste 6 ani, colaboratoare a diferite centre de limbi straine, sustin cursuri de limba italiana:- nivel incepator/ intermediar/ avansat- limbaj standard/ specializat (medical, juridic, business, tehnic etc.)- sedinta individuala/ grupa ( 2- 10 cursanti)Cursurile de limba italiana se adreseaza atat persoanelor fizice cat si societatilor.Cursurile de limba italiana se vor organiza la sediul sau la domiciliul cursantului.

 10. 25 lei / o ora

  Alexandra A.

  6 ani experienta in meditatii / profesorat

  Ofer meditatii la lb italiana pt copii si/sau adulti. Tanara rabdatoare, dedicata, iubesc copiii si doresc sa ii ajut sa invete cu drag, prin materiale si joculete placute si interesante. Pentru adulti cursurile pot incepe de la orice nivel. Garantez rezultate si ofer seriozitate. Durata sedintei se stabileste impreuna cu elevii. Am 6 ani experienta limbi straine si predare. Pot fi contactata in orice moment al zilei . Va multumesc!

 11. 55 lei / doua ore

  Alexandra B. - Profesor

  4 ani experienta in meditatii / profesorat

  Profesor si masterand, licentiata in limbi straine, ofer meditatii la limba italiana la orice nivel. includ pregatire pentru orice tip de examene: admitere la licee bilingve, admitere la facultate etc. mentionez ca am lucrat atat cu copii, cat si cu adulti, iar lectiile pot avea loc atat la domiciliul meu, cat si la domiciuliu elevului. Lucrez in zona Militari pentru ca locuiesc in Militari Residence

 12. 70 lei / doua ore

  Cristina Dima - Profesor

  Mai mult de 10 ani experienta in meditatii / profesorat

  Profesoara cu experienta de 15 ani, am 41, predau limba italiana pentru persoane adulte de minim 18 ani la orice nivel! Am material propriu! Pun accent pe CONVERSATIE, DIALOG SI COMUNICARE DE LA PRIMA SEDINTA! Locuiesc in DOROBANTI! Garantez invatarea limbii italiene in timp f scurt indiferent de nivelul cursantului!!! Predau numai la domiciliul meu! Cristina Dima

 13. 35 lei / o ora si 30 de minute

  Ruxandra Ionita - Profesor

  8 ani experienta in meditatii / profesorat

  Asigur cursuri particulare de Limba şi literatura Italiană. Ofer pregatire pentru examenul de bacalaureat si cel de admitere la facultate, CONVERSATIE pentru incepatori (si nu numai), limbaj standard, consolidarea cunostintelor de GRAMATICA. Detin experienta atat in lucrul cu prescolarii, elevii de scoala generala, elevii de liceu cat si cu adultii.

 14. 60 lei / doua ore

  Carlotta Loi - Traducator

  Mai mult de 10 ani experienta in meditatii / profesorat

  fata care locuiesc in bucuresti in dominu de comunicarii, predau limba italiana pentru studentii sau persoane adulte la orice nivel! Am material propriu! Pun accent pe CONVERSATIE, DIALOG SI COMUNICARE DE LA PRIMA SEDINTA! Locuiesc in ROMANA! Garantez invatarea limbii italiene in timp f scurt indiferent de nivelul cursantului!!! Predau numai la domiciliul meu!

 15. 35 lei / doua ore

  Cosmin Belcea - Student

  Un an experienta in meditatii / profesorat

  Experienta acumulata pe teritoriul italian prin 15 ani de studi si formare pprofesional, ofer meditatii pentru limba italiana la orice nivel de studii.

 16. 60 lei / doua ore

  Abdulhamid Farhan - Student

  2 ani experienta in meditatii / profesorat

  Ofer meditatii de limba Italiana (notiuni de baza:alfabetul,gramatica,conversatie ,traduceri Italiana - Romana , Romana - Italiana).Sedinta este de 2ore la domiciliul meu sau la domiciliul elevului/studentului(depinde de zona).Pretul este in functie de nivel.

 17. 30 lei / doua ore

  Raluca Vezure - Student

  Mai putin de un an experienta in meditatii / profesorat

  Studenta la Facultatea de Litere- Italiana ,UVT. Ofer meditatii la italiana clasele I-IV , V-VIII, IX-XII, la domiciliu elevului , pretul unei sedinte fiind de 30 lei / 2h.

 18. 25 lei / o ora

  Monika Meditatii - Profesor

  Mai putin de un an experienta in meditatii / profesorat

  Ofer o pregătire pentru adulți care vor sa plece în străinătate.Meditați pentru orice nivel, adulți ( începător sau mediu), studenți, inițiere, consolidare, aprofundare, conversație, pregătire examene tineri pentru facultate; se include o pregătire pentru orice tip de examene: admitere la licee bilingve, admitere la facultate, la activitate profesionala chiar și pentru străinătate.va garantez rezultate bune și o pasiune pentru limba italiana!

 19. 30 lei / o ora si 30 de minute

  Popescu Ioana - Student

  Un an experienta in meditatii / profesorat

  Sunt sudenta la Limbi Straine si ofer meditatii la Limba Italiana pentru toate categoriile de varsta, atat pentru incepatori cat si pentru avansati. Mentionez ca am experienta in predare si ca am avut rezultate la nivel national la competitii de Limba Italiana.

 20. 40 lei / o ora si 30 de minute

  Teodora Merlan - Profesor

  3 ani experienta in meditatii / profesorat

  Ofer meditatii limba italiana.