Meditatii la informatica

Filtreaza anunturile
 1. Valentin Dobre - Inginer

  Mai mult de 10 ani experienta in meditatii / profesorat

  Sunt profesor si inginer, absolvent de Automatica si Calculatoare, specializarea informatica aplicata la care se adauga modulul pedagogic, m-am autorizat la Registrul Comertului, si am 12 ani experienta de cand dau meditatii la Informatica. Domeniile la care ofer pregatire sunt Algoritmii in schema logica si pseudocod, Limbajul Pascal (incredibil dar adevarat, se mai studiaza in unele scoli), C si C++, Programare procedurala, structurala si pe obiecte. Valabil pentru elevii clasele 5-12 si studenti care fie vor sa isi ridice nivelul de pregatire sau vor sa fie mai bine pregatiti pentru evaluari, examenele si concursurile din sistemul de invatamant. Valabil pentru elevii clasele 5-12 si studenti care fie vor sa isi ridice nivelul de pregatire sau vor sa fie mai bine pregatiti pentru evaluari, examenele si concursurile din sistemul de invatamant. Am metoda de predare, evaluare moderna si adaptabila fiecarui nivel asigurand echlibrul intre recuperarea rapida a materiei si asimilarea de informatii noi. Sedintele sunt individuale, dureaza doua ore, si sunt distribuite cate una, doua la saptamana, sau poate mai des. Ofer punctualitate, seriozitate, si punctualitate, lucru pe care il astept atat de la elev si parintii lui, unde este cazul. Sunt disponibil si pe perioada vacantelor, sarbatorilor legale, in anumite limite, unde pot fi flexibil la pretul unei sedinte. Alte detalii vor fi discutate si stabilite la prima convorbire telefonica. Apelati cu incredere!

  Mai multe informatii
 2. Luiza L.

  6 ani experienta in meditatii / profesorat

  Insusirea notiunilor de baza ale informaticii:- utilizarea calculatorului/operare PC- procesare de text in MS-Word (tehnoredactare);- calcul tabelar in MS-Excel;- realizarea unei prezentari in MS-Power Point;- notiuni de baza despre Internet, e-mail, retele de socializare.

  Mai multe informatii
 3. Miream Petrean - Student

  Un an experienta in meditatii / profesorat

  Student? în anul II la matematic?-informatic?, ofer medita?ii la informatic? pentru elevi de liceu (cls. IX-XII), orice profil.

  Mai multe informatii
 4. Alexandra A. - Traducator

  7 ani experienta in meditatii / profesorat

  Ofer meditatii la domiciliul elevului pentru informatica, Instalari programe, windows , Realizez transcrieri,redactari,copy-writing(copiere) - texte , documente , acte , proiecte , materiale de orice natura, atat in romana cat si in alte limbi!Execut traduceri engleza-romana ; romana-englezaspaniola-romana ; romana-spaniolaItaliana-romana ; romana-italiana Pretul variaza in functie de timpul de lucru alocat in exclusivitate proiectului. De asemenea, durata finalizarii lucrarii va fi stabilita impreuna cu potentialul client!Va multumesc!

  Mai multe informatii
 5. Iarina P. - Student

  4 ani experienta in meditatii / profesorat

  Studenta si membra in consiliul Facultatii de Matematica si Informatica , Universitatea din Bucuresti detin modul psihopedagogic si practica efectuata la Colegiul National de Informatica Tudor Vianu, ofer meditatii la informatica pentru clasele 5-12 ( limbrajele Pascal, C, C++, Oracle ), pregatire bacalaureat, pregatire pentru examenele ECDL, admitere facultate.

  Mai multe informatii
 6. Bogdan P. - Inginer

  Un an experienta in meditatii / profesorat

  Student in ultimul an in cadrul facultatii de Automatica si Calculatoare, Specializarea Ingineria Sistemelor Automate, ofer meditatii la Informatica elevilor claselor V-XII, in vederea pregatirii pentru olimpiade, concursuri scolare, pregatire suplimentara sau recuperarea materiei. Ma pot deplasa la domiciliul elevului. Pretul este de 45lei/sedinta (2 ore).

  Mai multe informatii
 7. Ana - Karina Nazare - Student

  Mai putin de un an experienta in meditatii / profesorat

  Ofer servicii de meditatii la informatica elevilor din clasee V-XII, incluzand pregatirea pentru Evaluari Nationale, Bacalaureat sau admitere la facultate.

  Mai multe informatii
 8. Diana G. - Student

  Mai putin de un an experienta in meditatii / profesorat

  Sunt studenta la Facultatea de Inginerie Aerospatiala, in cadrul Universitatii Politehnice Bucuresti. Ofer meditatii la utilizarea pachetului de programe Microsoft Office (Word, Excel, Power Point, Access).

  Mai multe informatii
 9. Raluca V. - Student

  3 ani experienta in meditatii / profesorat

  Copilul tau va descoperi tainele calculatorului se se va descurca foarte bine chiar dupa prima sedinta.

  Mai multe informatii
 10. Marius T. - Student

  Un an experienta in meditatii / profesorat

  Sunt student al Facultatii de Automatica si Calculatoare din Iasi.Urmez in cadrul facultatii si cursuri pedagogice.Ofer meditatii la informatica in limbatul de programre C++, C in Iasi la domiciliul elevului sau pe skype. Meditez de aproximativ 1 an avand rezultate foarte bune cu persoanele pregatite.

  Mai multe informatii
 11. Flory F.

  5 ani experienta in meditatii / profesorat

  Ofer meditatii la informatica.

  Mai multe informatii
 12. Simona M. - Student

  2 ani experienta in meditatii / profesorat

  Studenta la facultatea de Matematica si Informatica din Bucuresti, ofer meditatii de informatica (c/c++ ) si TIC (Office, ECDL, HTML, utilizarea calculatorului).

  Mai multe informatii
 13. Andrei A. - Student

  Un an experienta in meditatii / profesorat

  Sunt student in anul I la Facultatea de Matematica-Informatica in cadrul Universitatii Babes-Bolyai din Cluj si ofer meditatii la informatica pentru elevi de liceu . ( C++ , ORACLE , PYTHON )

  Mai multe informatii
 14. Andreea C. - Student

  2 ani experienta in meditatii / profesorat

  Ofer meditatii la informatica ssi matematica.

  Mai multe informatii
 15. Vieru Dorin

  Un an experienta in meditatii / profesorat

  Ofer cursuri de programare pentru elevii de liceu. Limbajul folosit va fi Visual C++,In principiu, notiunile de baza sunt aceleasi in orice limbaj (variabile, functii, clase, obiecte, mesaje, baze de date).Vom lucra pe exemple practice (programe de recunoastere de imagini, de traducere sau alte programe la cerea elevului).Daca gradul de implicare al elevului este bun, cursul nu va dura mai mult de 6 luni, in acest timp veti dobandi urmatoarele cunostine:- ce este si cum se lucreaza cu programarea orientata pe obiect- ce este si cum se lucreaza cu o baza de date- ce este si cum se creeaza un algoritm- un portofoliu de cel putin 4 programe relevante pentru un angajator (recunoastere optica de caractere, recunoastere optica de partituri, program de traducere din engleza in romana, comunicarea a doua programe prin internet).

  Mai multe informatii
 16. Basoc D.

  6 ani experienta in meditatii / profesorat

  EXCEL, de la nivel incepator la nivel avansat. Pret: 30 ron/ora. La cerere, realizez si proiecte - pret in functie de complexitate. Promit seriozitate si promptitudine. Precizez ca lucrez in domeniul raportarilor, utilizand zilnic Excel, la nivel avansat: gestionarea foilor de calcul; formatari; formatari conditionate; filtrari; sortari; subtotaluri; functii precum sum, count, average, if, sumif, countif, counta, averageif, VLOOKUP; blocare de celulele/ sheeturi/ documente Excel si deblocarea lor; tabele PIVOT; referinte la sheeturi multiple; macros - concept.

  Mai multe informatii
 17. Alexandra P. - Student

  4 ani experienta in meditatii / profesorat

  Fiind studenta la Facultatea de Automatica si Calculatoare, pot sa spun in primul rand ca imi place informatica! Sunt o persoana rabdatoare,amabila si dornica sa ii ajut cat de mult pot pe cei din jur. Cea mai mare satisfactie pe care o am este atunci cand se vede un rezultat clar in notele elevului ajutat de mine.

  Mai multe informatii
 18. Victor M. - Student

  Un an experienta in meditatii / profesorat

  Student in anul II la Facultatea de Inginerie in Limbi Straine, din cadrul Universitatii Politehnica din Bucuresti. Programarea este pentru mine mai mult decat o pasiune si mi-ar placea sa ii indrum si pe copii si adolescenti in rezolvarea provocarilor pe care le reprezinta acest domeniu. Limbaje de programare: Pascal, C, C++, Java, HTML, CSS, PHP, SQL.Pentru elevii de clasa a XII-a, atestate in HTML/CSS, PHP/SQL, C/C++, JavaScript.

  Mai multe informatii
 19. Ovidiu Mihai R. - Student

  2 ani experienta in meditatii / profesorat

  Student integralist in anul II la Facultatea de Matematica si Informatica din cadrul Universitatii Bucuresti, ofer meditatii la Informatica, clasele 1-12 (limbajele C/C++, HTML, MICROSOFT OFFICE),in vederea :- Imbunatatirii rezultatelor scolare / Pregatirii suplimentare- Pregatirii pentru concursuri sau olimpiade scolare / Pregatirii pentru examenele ECDL- Pregatirii pentru Bacalaureat / admitere facultate. Mentionez ca ma pot deplasa fara absolut nicio problema la domiciliul elevului.

  Mai multe informatii
 20. George P. - Student

  2 ani experienta in meditatii / profesorat

  Student in anul al IV-lea la Universitatea Bucuresti, Facultatea de Matematica si Informatica, cu multa rabdare si spirit pedagogic, ofer meditatii la Informatica, la domiciliul elevului/domiciliul propriu. Asigur o buna pregatire atat pentru examenul de bacalaureat, cat si pentru trecerea examenului de corigenta.Ce ofer eu? Doua ore de programare in limbajul C-plus-plus, verificarea corectitudinii algoritmilor C-plus-plus cu ajutorul calculatorului si ajutor in afara orelor de meditatie daca este cazul. In cazul in care nivelul meditatiei nu este conform asteptarilor dumneavoastra, sedinta devine gratuita. Motto: "Lucrati mai intai asupra programatorului daca doriti sa imbunatatiti programul."

  Mai multe informatii