Meditatii la informatica

Filtreaza anunturile
 1. Alexandra A.

  6 ani experienta in meditatii / profesorat

  Ofer meditatii la domiciliul elevului pentru informatica, Instalari programe, windows , Realizez transcrieri,redactari,copy-writing(copiere) - texte , documente , acte , proiecte , materiale de orice natura, atat in romana cat si in alte limbi!Execut traduceri engleza-romana ; romana-englezaspaniola-romana ; romana-spaniolaItaliana-romana ; romana-italiana Pretul variaza in functie de timpul de lucru alocat in exclusivitate proiectului. De asemenea, durata finalizarii lucrarii va fi stabilita impreuna cu potentialul client!Va multumesc!

  Mai multe informatii
 2. Iarina P. - Profesor liceu

  4 ani experienta in meditatii / profesorat

  Profesoara si fosta membra in consiliul Facultatii de Matematica si Informatica , Universitatea din Bucuresti detin modul psihopedagogic si practica efectuata la Colegiul National de Informatica Tudor Vianu, ofer meditatii la informatica pentru clasele 5-12 ( limbrajele Pascal, C, C++, Oracle ), pregatire bacalaureat, pregatire pentru examenele ECDL, admitere facultate.

  Mai multe informatii
 3. Ioana Marussi - Student

  2 ani experienta in meditatii / profesorat

  Studenta la Facultatea de Matematica si informatica la Universitatea din Bucuresti, sectia Informatica. Imi place sa lucrez cu copiii si cu cei care doresc si au nevoie de ajutor la informatica, in special la programare in limbajele C/C++ si Pascal. Ofer meditatii elevilor doritori incepand cu scoala generala. Am promovat examenul de bacalaureat cu 9.55 la informatica si 9.60 la matematica.

  Mai multe informatii
 4. Mihail B. - Student

  2 ani experienta in meditatii / profesorat

  Meditații informatică pentru liceu, facultate. Student an terminal la Facultatea de Automatică și Calculatoare. Experiență 2 ani ca meditator. Ofer meditații în informatică: C/C++, programare — noțiuni de bază, algoritmi, programare orientată pe obiecte (Object–Orientated Programming), Java, programare în limbaj de asamblare, JavaScript, PHP, AJAX, Action Script, MySQL. Program flexibil cu precădere la domiciliul dumneavoastră.

  Mai multe informatii
 5. Ana Bulea - Student

  3 ani experienta in meditatii / profesorat

  Rog seriozitate si dorinta de a invata!

  Mai multe informatii
 6. Valentin Dobre - Profesor

  Mai mult de 10 ani experienta in meditatii / profesorat

  Sunt profesor si inginer, absolvent de Automatica si Calculatoare, specializarea informatica aplicata. Meditatii am inceput sa dau din vara lui 1999, dupa ce am terminat clasa a XI-a, si am continuat atat pe timpul studentiei cat si dupa absolvirea facultatii. Atras fiind spre pedagogie am urmat un modul care sa imi dea si dreptul legal de a profesa fie in invatamantul public fie ca liber profesionist. Din 2005-2006 activitatea am intensificat-o si mi-am asumat mai multe responsabilitati; de atunci pregatesc elevi si eleve pentru a fi mai bine pregatiti la BAC, admitere, examene universitare, olimpiade si corigente. O sedinta se tine cu o singura persoana, dureaza doua ore, si va fi eficienta daca elevul asculta, pune intrebari si munceste alaturi de mine. Scopul unei lectii este ca un elev sa inteleaga nu doar informatii ci si cum poate sa le asimileze. Ofer punctualitate si seriozitate;lucruri pe care le astept atat de la elev si parintii lui, unde va fi cazul. Sunt disponibil si in perioada vacantelor, cand pot face reduceri. Altele vor fi discutate si stabilite la prima convorbire telefonica. Apelati cu incredere si mentionati daca m-ati gasit datorita acest site!

  Mai multe informatii
 7. Sanziana I. - Student

  4 ani experienta in meditatii / profesorat

  Sunt studenta la Facultatea de Matematica si Informatica la Universitatea din Bucuresti la sectia de informatica. Sunt o fire rabdatoare si imi place mult sa lucrez cu copii.Am fost olimpica la matematica in timpul liceului si al scolii generale. Ofer meditatii elevilor inca din timpul liceului. Am promovat examenul de bacalaureat cu nota 10 la informatica.

  Mai multe informatii
 8. Flory F.

  5 ani experienta in meditatii / profesorat

  Ofer meditatii la informatica.

  Mai multe informatii
 9. Luiza L.

  6 ani experienta in meditatii / profesorat

  Insusirea notiunilor de baza ale informaticii:- utilizarea calculatorului/operare PC- procesare de text in MS-Word (tehnoredactare);- calcul tabelar in MS-Excel;- realizarea unei prezentari in MS-Power Point;- notiuni de baza despre Internet, e-mail, retele de socializare.

  Mai multe informatii
 10. Ovidiu Mihai R. - Student

  3 ani experienta in meditatii / profesorat

  Student integralist in anul II la Facultatea de Matematica si Informatica din cadrul Universitatii Bucuresti, ofer meditatii la Informatica, clasele 1-12 (limbajele C/C++, HTML, MICROSOFT OFFICE),in vederea :- Imbunatatirii rezultatelor scolare / Pregatirii suplimentare- Pregatirii pentru concursuri sau olimpiade scolare / Pregatirii pentru examenele ECDL- Pregatirii pentru Bacalaureat / admitere facultate. Mentionez ca ma pot deplasa fara absolut nicio problema la domiciliul elevului.

  Mai multe informatii
 11. Catalin O. - Traducator

  5 ani experienta in meditatii / profesorat

  Absolvent al Facultatii de Automatica si Calculatoare in 2005, cu experienta in programare in mediul privat si actualmente masterand Pedagogie, predau informatica celor interesati.

  Mai multe informatii
 12. Basoc D.

  6 ani experienta in meditatii / profesorat

  EXCEL, de la nivel incepator la nivel avansat. Pret: 30 ron/ora. Lucrez in special cu cei care au nevoie de el pentru servici. Promit seriozitate si promptitudine. Precizez ca lucrez in domeniul raportarilor, utilizand zilnic Excel, la nivel avansat: gestionarea foilor de calcul; formatari; formatari conditionate; filtrari; sortari; subtotaluri; functii precum sum, count, average, if, sumif, countif, counta, averageif, VLOOKUP; blocare de celulele/ sheeturi/ documente Excel si deblocarea lor; tabele PIVOT; referinte la sheeturi multiple; macros - concept. La cerere, realizez si proiecte - pret in functie de complexitate. Program: luni-vineri, incepand cu ora 19:00; weekend - in functie de solicitari.

  Mai multe informatii
 13. Filip P. - Student

  Mai putin de un an experienta in meditatii / profesorat

  Student in anul 2 la facultatea de matematica-informatica UBB, ofer meditatii informatica (c / c++) in vederea pregatirii pentru admitere / indrumare si explicatii in rezolvarea temelor. Ofer si astept seriozitate. Orele vor respecta o anumita tematica, in functie de pregatirea elevului si tinta stabilita.

  Mai multe informatii
 14. Crina A.

  10 ani experienta in meditatii / profesorat

  Sunt trainer certificat Microsoft si ofer meditatii operare calculator ( lucrul cu fisiere, foldere, internet explorer,arhive etc) si pachetul Office-Excel,Word,Powerpoint.Am o experienta de 10 ani in domeniu si va voi arata logica din spatele acestor programe.Va pot ajuta sa intelegeti aplicatiile Office rapid si sa le puteti folosi in proiectele duneavoastra pentru a va usura munca. Excel de la incepator la avansat, in functie de nivelul dorit de dumneavoastra, veti invata sa folositi pivot table, macro-uri, tabele, formatari conditionale, functii simple, functii compuse, grafice simple si mixte etc.De asemenea, va pot pregati pentru examenul ECDL ( European Computer Driving Licence) la Excel, Word, PowerPoint,Access, Windows, Outlook.In momentul in care vom face cursurile fata in fata, va voi furniza si suportul de curs pentru aplicatia respectiva, dar si tutoriale video.Ofer consultanta online pentru proiectele voastre, pot face anumite proiecte in excel, word, powerpoint dar si meditatii.Preturi:-Excel: 30 lei/h-Access: 35 lei/h-Word: 25 lei/h-PowerPoint:25 lei/h.Numarul de ore se stabileste impreuna cu fiecare cursant in parte, in functie de nivelul de cunoastere actual si de dorinta de aprofundare a acestor programe:incepator, mediu, avansat.Meditatille au loc la domiciliul meu sau la sediul clientului.Alte informatii mai gasiti pe siteul eluc.

  Mai multe informatii
 15. Simona M. - Student

  3 ani experienta in meditatii / profesorat

  Studenta la facultatea de Matematica si Informatica din Bucuresti, ofer meditatii de informatica (c/c++ ) si TIC (Office, ECDL, HTML, utilizarea calculatorului).

  Mai multe informatii
 16. Raluca V. - Student

  3 ani experienta in meditatii / profesorat

  Copilul tau va descoperi tainele calculatorului se se va descurca foarte bine chiar dupa prima sedinta.

  Mai multe informatii
 17. Vlad-andrei Buzatu - Student

  3 ani experienta in meditatii / profesorat

  Fost olimpic la Informatica, absolvent al examenului de bacalaureat cu 10.00 la informatica si matematica, actual student la "The University of Edinburgh" la profilul Computer Science, ofer meditatii la informatica (C++/Java/Pascal/Haskell) atat in limba romana cat si in engleza: notiuni introductive, recuperarea materiei, corijente, examenul de bacalaureat.

  Mai multe informatii
 18. Adrian A.

  Mai mult de 10 ani experienta in meditatii / profesorat

  Meditatii INFORMATICA, pregatire bacalaureat, proiecte de licenta, pagini web.Turbo Pascal, C++, Visual Basic, PHP, MySQL, Java, C#, MS Access, FoxPro, Windows, Word, Excel, PowerPoint, Internet, HTML, Macromedia Flash, Latex si altele.

  Mai multe informatii
 19. Schocterus Denis - Student

  2 ani experienta in meditatii / profesorat

  1.utilizatea calculatorului2.word3.powerpoint4.excel5.acces6.kompozer(creare site-uri)7.internet

  Mai multe informatii
 20. Sabin P.

  Un an experienta in meditatii / profesorat

  Sunt absolvent al Facultatii de Matematica-Informatica, sectia de Informatica, din cadrul Universitatii Bucuresti.Ofer meditatii la informatica(aplicatii office, lucrul cu calculatorul si programare in C/C++, Pascal sau PHP) pentru elevi de liceu sau gimnaziu. Explic logic, calm, cu rabdare si spirit pedagogic, folosind metode flexibile de lucru, in functie de personalitatea elevului.Sedintele de meditatie vor fi tinute la resedinta profesorului in Sectorul 4, aproape de Piata ProgresulTarif: 50 RON / Sedinta (2h = 1h teorie + 1h practica)Program: Doar in weekend, intervalul 10:00 - 14:00

  Mai multe informatii