Meditatii la informatica

Filtreaza anunturile
 1. 50 lei / doua ore

  Costin Alexandru R. - Student

  2 ani experienta in meditatii / profesorat

  Ofer meditaţii de informatică în limbajele C/C++, C#, Java, SQL, PL/SQL atât elevilor de liceu care susţin examenul de Bacalaureat cât şi celor care vor să înveţe programare. În prezent, sunt student în anul 2, din cadrul facultăţii de Cibernetică, Statistică şi Informatică Economică şi am promovat examenul de Bacalaureat cu nota maximă la informatică.

 2. Pret nespecificat

  Marius I. - Centru de meditatii

  Mai mult de 10 ani experienta in meditatii / profesorat

  Profesori universitari, cu experienta didactica de peste 20 de ani, ofera meditatii la informatica pentru clasele V-XII ( Pascal, C, C++ ), pregatire Bacalaureat, pregatire pentru examenele ECDL, Admitere Facultate.Rezultate excelente!

 3. Pret nespecificat

  Cristina G. - Student

  5 ani experienta in meditatii / profesorat

  CAMPION LA PROGRAMARE sustine performanta copilului tau. Inscrie-ti copilul la cea mai tare scoala de vara de PROGRAMARE din Romania!Scoala de Vara Campion la Programare este dedicata, in primul rand, elevilor de clasa a 4-a sau a 5-a, in vederea pregatirii pentru OLIMPIADA NATIONALA DE INFORMATICA 2017.Cand? 27 iunie – 15 iulie 2016Luni – Vineri, in intervalul orar 11.20 – 14.45. Vor fi 3 ore pline de informatii, la care se adauga minute nepretuite de intercunoastere.Unde? La Education Point, Bucuresti.De ce e nevoie? E nevoie de propriul laptop si de mult entuziasm! :) De restul ne ocupam noi.Care sunt rezultatele? Dupa 3 saptamani, copilul tau va fi capabil sa inteleaga si sa rezolve subiectele etapei judetene. Cum ma inscriu? Inscrierile se pot face pana pe 15 iunie 2016. Taxa de participare este de 900 RON. Mai multe detalii cu privire la achitarea taxei vor fi comunicate celor inscrisi.Pare mult? Cat este pretul unei meditatii normale? Noi iti oferim peste 3 ore de exceptie pentru copilul tau la 60lei/zi.Mentiuni:-Nu sunt necesare cunostinte de programare, vom invata de la zero.-Pentru ca vrem CALITATE, la program vor participa max. 20 elevi. Eventual, selectia se va face pe baza rezultatelor scolare sau a unui test online la disciplina matematica.-Vom asigura racoritoare si snack-uri pe tot parcursul programului.- Deoarece nu ne este permis sa atasam adrese de e-mail sau pagini web, pentru inscrieri sau alte informatii accesati pagina de facebook CAMPION LA PROGRAMARE.Vor fi 3 ORE pline de informatii, la care se adauga alte minute nepretuite de intercunoastere!3 saptamani dedicate performantei, 3 saptamani dedicate VIITORILOR OLIMPICI!

 4. 50 lei / doua ore

  Nicu M. - Student

  3 ani experienta in meditatii / profesorat

  Ofer meditații elevilor din clasele 5-12 în vederea înțelegerii și dezvoltării conceptelor raționale asociate informaticii, pentru toate nivelurile, atât pentru obținerea rezultatelor bune în școală, dar și pentru concursuri sau examene.Câteva dintre noțiuni: fundamentele logice ale informaticii, programare procedurală, algoritmi, structuri de date, programare orientată pe obiecte.Limbajele folosite în scop didactic: C, C++, Java.

 5. Pret nespecificat

  Centrul Top - Centru de meditatii

  7 ani experienta in meditatii / profesorat

  Centrul de meditatii T.O.P. organizeaza cursuri la Informatica pentru pregatire Liceu si Bacalaureat, propune solutii personalizate in functie de capacitatile fiecarui cursant si sustine pregatirea avansata prin metode de coaching. Profesorii cu care centrul nostru colaboreza au studii de specialitate, sunt persoane dornice sa lucreze intr-un mediu tanar si dinamic, isi adapteaza metoda de predare in functie de elev, cunosc bine materia si programa scolara, au experienta in predare prin metode moderne si interactive utilizand sisteme digitale, table interactive (manuale, jocuri, lectii dinamice, aplicatii, instrumente audio-video).Tariful este intre 60 si 80 LEI, variaza in functie de numarul de materii, respectiv numarul de sedinte/ luna. Pentru un pachet tarifar puteti vizita site-ul nostru sau ne puteti contacta pentru oferta personalizata.

 6. 40 lei / o ora

  Stelian H. - Student

  2 ani experienta in meditatii / profesorat

  Ofer ajutor in intelesul problemelor de tip c++,pseudocod sau office.

 7. 30 lei / doua ore

  Catalina B. - Student

  2 ani experienta in meditatii / profesorat

  Ofer meditatii la informatica ( C++, Office, HTML)!

 8. 40 lei / doua ore

  Flavian B. - Student

  2 ani experienta in meditatii / profesorat

  Ofer meditatii pt Matlab, Autocad, competente digitale

 9. 25 lei / o ora

  Raluca Scarlet

  8 ani experienta in meditatii / profesorat

  Ai un interviu si nu esti sigur pe cunostintele tale in EXCEL? Vrei sa iti imbunatatesti performanta la locul de munca actual in ceea ce priveste raportarea? Esti incepator si vrei sa afli cat mai mult din tainele excelului? Se apropie sesiunea si urmeaza examenul la informatica (examen TAO - ASE)? Daca da, eu te pot ajuta si iti pot impartasi toate cunostintele mele in acest domeniu. Mentionez ca, lucrez in cadrul unei multinationale de aprox. 7-8 ani, unde raportarea este la un nivel avansat (exemple de functii folosite: vlookup, if, sumif, sumifs, countif, countifs, offset, indirect, match, index, etc., precum si subtotaluri, tabele pivot, macro-uri, formatari conditionate, grafice, data validation). Orele de meditatii pot fi adapte cerintelor voastre, mai exact, putem lucra pe proiecte punctuale de la jobul vostru pentru automatizarea lor sau pe teste de excel date la interviuri, ca sa va faceti o idee si sa le treceti cu brio. La cerere, va pot ajuta sa intelegeti atat partea de operare calculator, cat si Word-ul și Power Point-ul. Program: luni-vineri, incepand cu ora 19:00; sambata-duminica, incepand cu ora 09:00 - in functie de solicitari la domiciliul clientului sau al meu. Pret: 25 ron/ora.

 10. 60 lei / doua ore

  Crina A. - Profesor

  10 ani experienta in meditatii / profesorat

  Sunt manager proiect de 10 ani,coordonez echipe de peste 20 de membri intr-o multinationala, trainer certificat Microsoft si ofer meditatii operare calculator ( lucrul cu fisiere, foldere, internet explorer,arhive etc) si pachetul Office-Excel,Access, Word, Powerpoint pentru copii si adulti. Ofer meditatii pentru examenul TAO-ASE (tehnologia aplicatiilor Office).Am o experienta de peste 10 ani in domeniu si va voi arata logica din spatele acestor programe.Va pot ajuta sa intelegeti aplicatiile Office rapid si sa le puteti folosi in proiectele duneavoastra pentru a va usura munca. In Excel, in functie de nivelul dorit de dumneavoastra, veti invata sa folositi pivot table, macro-uri, tabele, formatari conditionale, functii simple, functii compuse, grafice simple si mixte etc.Metoda de predare este inovativa si va asigura o modalitate usoara si rapida de intelegere a mecanismelor de lucru pentru aceste aplicatii.De asemenea, va pot pregati pentru examenul ECDL ( European Computer Driving Licence) la Excel, Word, PowerPoint,Access, Windows, Outlook.In momentul in care vom face cursurile fata in fata, va voi furniza si suportul de curs pentru aplicatia respectiva, dar si tutoriale video.Ofer consultanta online pentru proiectele voastre, pot face anumite proiecte in excel, word, powerpoint dar si meditatii.Preturi:-Excel: 30 lei/h-Access: 35 lei/h-Word: 25 lei/h-PowerPoint:25 lei/h.Numarul de ore se stabileste impreuna cu fiecare cursant in parte, in functie de nivelul de cunoastere actual si de dorinta de aprofundare a acestor programe:incepator, mediu, avansat.Meditatille au loc la domiciliul meu sau la sediul clientului.Alte informatii mai gasiti pe siteul eluc.

 11. 20 lei / o ora

  Flaviu Ianchiş - Student

  Mai putin de un an experienta in meditatii / profesorat

  ■ Meditații la Programare Web•Html•Css•JavaScript■Cursurile au loc la domiciliul meu în Cluj Napoca zona Mărăşti• Nivel: începător, mediu( *) prima şedință gratuită

 12. 40 lei / doua ore

  Jeanina G.

  5 ani experienta in meditatii / profesorat

  Ofer pregatire la informatica programare: C++, C#, .NET, SQL. Asigur recuperarea si fixarea materiei.

 13. 60 lei / o ora si 30 de minute

  Luiza L.

  8 ani experienta in meditatii / profesorat

  Insusirea notiunilor de baza ale informaticii:- utilizarea calculatorului/operare PC- procesare de text in MS-Word (tehnoredactare);- calcul tabelar in MS-Excel;- realizarea unei prezentari in MS-Power Point;- notiuni de baza despre Internet, e-mail, retele de socializare.

 14. 60 lei / doua ore

  Simona M. - Student

  4 ani experienta in meditatii / profesorat

  Studenta la facultatea de Matematica si Informatica din Bucuresti, ofer meditatii de informatica (c/c++ ) si TIC (Office, ECDL, HTML, utilizarea calculatorului). Am participat de 3 ori la Nationala Olimpiadei de TIC, la concursuri diverse de programare, robotica si utilizarea calculatorului. Am ani de experienta in predare atat cu copii cat si cu adulti.

 15. 50 lei / doua ore

  Alexandru Daniel D. - Student

  2 ani experienta in meditatii / profesorat

  Student la Facultatii de Matematica si Informatica din Bucuresti ,ofer meditatii la Informatica(clasele I-XII) atat pentru recuperarea materiei, teme de vacanta, corigente sau Bacalaureat. Sedintele se vor desfasura la domiciliul elevului sau la domiciliul meu (Zona Bucurestii Noi)Cer si ofer seriozitate.

 16. 50 lei / doua ore

  Alina S. - Profesor liceu

  Mai mult de 10 ani experienta in meditatii / profesorat

  Mai mult de 15 ani experienta in meditatii / profesorat.Ofer meditatii la informatica Liceu pe intelesul tuturor elevilor, individual sau pt grupe de cate doua persoane, la domiciliul meu in zona Popesti-Leordeni, strada Drumul Fermei. Pregatesc elevi pentru lucrari, teme, recuperarea materiei, aprofundarea materiei sau pentru bacalaureat.

 17. 60 lei / doua ore

  Iarina P. - Profesor liceu

  4 ani experienta in meditatii / profesorat

  Profesoara si fosta membra in consiliul Facultatii de Matematica si Informatica , Universitatea din Bucuresti detin modul psihopedagogic si practica efectuata la Colegiul National de Informatica Tudor Vianu, ofer meditatii la informatica pentru clasele 5-12 ( limbrajele Pascal, C, C++, Oracle ), pregatire bacalaureat, pregatire pentru examenele ECDL, admitere facultate.

 18. 40 lei / doua ore

  Madalina M. - Student

  Un an experienta in meditatii / profesorat

  Ofer pregatire suplimentara la informatica pentru recuperarea materiei, perfectionare sau pentru bacalaureat.Limbaj C++.

 19. 30 lei / o ora si 30 de minute

  Razvan Savu

  Mai putin de un an experienta in meditatii / profesorat

  Ofer suport pentru intelegerea notiunilor informatice, indiferent de limbajul de programare. In liceu am participat la olimpiada nationala de informatica si am obtinut diverse premii la concursuri judetene. Dezvolt aplicatii software de 10 ani.

 20. 40 lei / doua ore

  Brigitta Hetman - Student

  Un an experienta in meditatii / profesorat

  Ofer meditatii de informatica pentru nivel de liceu in limba maghiara, in mod interactiv si cu multa rabdare si precizie in limbajele de programare "PASCAL" si "C". Imi va face mare placere sa lucrez cu voi.Pe langa limba Engleza, vorbesc limba Maghiara, Germana si Romana.Astept sa ma contactati! Multumesc!