Meditatii la informatica

Filtreaza anunturile
 1. Pret nespecificat

  Razvan N. - Centru de meditatii

  Mai mult de 10 ani experienta in meditatii / profesorat

  Profesor universitar, cu experienta didactica de peste 20 de ani, ofera meditatii la informatica pentru clasele V-XII ( Pascal, C, C++ ), pregatire Bacalaureat, pregatire pentru examenele ECDL, Admitere Facultate. Rezultate excelente!Detalii suplimentare pe centrumeditatii. ro

 2. 50 lei / doua ore

  Raluca Ioana Netu - Student

  5 ani experienta in meditatii / profesorat

  Sunt studenta la Automatica si Calculatoare, UPB. Ofer pregatire suplimentara pentru elevii de clasele 1-12. In liceu am avut note peste 9, iar media la bacalaureat este 9.40.

 3. 40 lei / o ora si 30 de minute

  Vlad Hațegan - Student

  4 ani experienta in meditatii / profesorat

  Pregatire in informatica de liceu, introducere in "computer science" si in conceptele pe care se bazeaza programarea actuala. Meditatiile vizeaza atat incepatorii cat si avansatii. Urmaresc dezvoltarea gandirii a logicii deasemenea si intelegerea principiilor si a "obiceiurilor" in ale programarii. Meditatiile vizeaza de asemenea pregatire pentru bac sau admitere. Detalii la telefon.

 4. 40 lei / doua ore

  Andrei D. - Student

  Mai putin de un an experienta in meditatii / profesorat

  Masterand in informatica, ofer pregatire (inclusiv pentru Bac), ajutor la teme si recuperari elevilor de liceu in ceea ce priveste programarea in pseudocod si/sau C/C++, punand accentul pe intelegerea si rezolvarea algoritmica a problemelor.Sedintele pot avea loc si la domiciliul beneficiarului.Contact: andrei.dumitrasc(at)gmail(dot)com

 5. 50 lei / doua ore

  Weiscovici I.

  3 ani experienta in meditatii / profesorat

  Student CSIE Informatica Economica, Developer Android si Gameplay programmer. Ofer ajutor Bacalaureat/Informatica /Programare/Proiecte/Pregatire facultate/etc. Limbaje - JAVA/C/C++/C#/ASP.NET/AndroidStudio/Jquery/HTML/CSS/XML/SQL. La domiciliul meu sau al dumneavostra.Preturi variate.I offer programming classes in english if needed ! Known languages - AVA/C/C++/AndroidStudio/Jquery/HTML/CSS/XML/SQL.

 6. 30 lei / doua ore

  Andrei M. - Inginer

  2 ani experienta in meditatii / profesorat

  Ofer meditatii in domeniul retelisticii pentru incepatori, informatii referitoare la echipamente Cisco, configurari, intelegerea principiilor si a protocoalelor utilizate. Meditatiile sunt destinate celor care doresc sa inceapa o cariera in networking si au nevoie de o baza, o deschidere inainte de a incepe cursuri de specialitate. In acelasi mod am inceput si eu si mi se pare o varianta buna de a afla mai multe despre acest domeniu.

 7. 40 lei / doua ore

  Pop Gabriel - Inginer

  Un an experienta in meditatii / profesorat

  Absolvent UBB Informatica, ofer meditatii in vederea:- pregatirii pentru examenul de bacalaureat- admiterii la facultateDomenii: C,C++,C#

 8. 40 lei / doua ore

  Dorin Grigoras - Student

  Un an experienta in meditatii / profesorat

  Ofer meditatii la Informatica!

 9. 40 lei / doua ore

  Jeanina G.

  6 ani experienta in meditatii / profesorat

  Ofer pregatire suplimentara la informatica: Pachet Offlice (World, Excel, PowerPoint, Access, Visio), lucrul cu fisiere si foldere, HTML.

 10. 60 lei / doua ore

  Centrul Top - Centru de meditatii

  7 ani experienta in meditatii / profesorat

  Centrul de meditatii T.O.P. organizeaza cursuri la Informatica pentru pregatire Liceu si Bacalaureat, propune solutii personalizate in functie de capacitatile fiecarui cursant si sustine pregatirea avansata prin metode de coaching. Profesorii cu care centrul nostru colaboreza au studii de specialitate, sunt persoane dornice sa lucreze intr-un mediu tanar si dinamic, isi adapteaza metoda de predare in functie de elev, cunosc bine materia si programa scolara, au experienta in predare prin metode moderne si interactive utilizand sisteme digitale, table interactive (manuale, jocuri, lectii dinamice, aplicatii, instrumente audio-video).Tariful este intre 60 si 80 LEI, variaza in functie de numarul de materii, respectiv numarul de sedinte/ luna. Pentru un pachet tarifar puteti vizita site-ul nostru sau ne puteti contacta pentru oferta personalizata.

 11. Pret nespecificat

  Cosmin S.

  6 ani experienta in meditatii / profesorat

  CURS MS EXCEL INTERMEDIAR (durata 16 ore)Se adreseaza specialistilor din domeniul economic, medical, administratie publica, financiar, pentru ocupatii ce presupun responsabilitati zilnice de lucru cu volume consistente de date stocate in utilitarul Microsoft Excel. Cerinte: •disponibilitate pentru sustinerea cursului fie in timpul saptamanii, incepand de la ora 19:00, fie in weekend, sambata, de la ora 9.00.•laptop cu MS Office instalat;•cunostinte de baza de lucru in MS Excel (sau curs Excel Incepator absolvit);Tematica: 1. Extragerea datelor din fisiere externe (fisiere .txt, .csv, .dbf)2. Utilizarea optiunii Name Manager3. Posibilitati de inter-conectare a datelor externe4. Referinte celule: referinte absolute, relative si mixte5. Filtrari avansate (folosind criterii de filtrare)6. Optiunile Remove Duplicates, Consolidate7. Validari de date (Data Validation)8. Formule de tip LOGIC: IF, IFERROR, AND, OR, NOT9. Formule de tip TEXT: LEFT, MID, CHAR, RIGHT, LEN, FIND, EXACT, PROPER, SUBSTITUTE, ETC.10. Formule de tip DATE: NOW, MONTH, YEAR, TODAY, WEEKDAY11. Formule de tip MATH: SUM, SUMIF, COUNT, COUNTIF, MOD, SUMPRODUCT, RAND, RANDBETWEEN12. Formule de tip LOOKUP & REF: ADDRESS, INDIRECT, INDEX, LOOKUP, VLOOKUP, HLOOKUP, MATCH, CHOOSE13. Formule de tip STATISTICS: VAR, VARP, TREND, STDDEV, SMALL, RANK, QUARTILE, CONFIDENCE, MEDIAN, MODE, FREQUENCY14. Formule de tip FINANCIAL: FV, IPMT, ISPMT, DISC, IRR, NPV, PMT, PV, YIELD15. Formule de tip INFORMATION: CELL, INFO, ISBLANK, ISERROR, ISERR, ISNONTEXT, ISNUMBER, ETC.16. Optiuni de auditare a formulelor (FORMULA AUDITING)17. Analiza datelor WHAT-IF (GOAL SEEK, DATA TABLE, SOLVER)18. Managerul de scenariiTARIF: 600 RON (transfer bancar / alimentare cont cu numerar)Localitatea de desfasurare: Cluj-Napoca sau ONLINE.

 12. 50 lei / doua ore

  Alina S. - Profesor liceu

  Mai mult de 10 ani experienta in meditatii / profesorat

  Mai mult de 15 ani experienta in meditatii / profesorat.Ofer meditatii la informatica Liceu pe intelesul tuturor elevilor, individual sau pt grupe de cate doua persoane, la domiciliul meu in zona Popesti-Leordeni, strada Drumul Fermei. Pregatesc elevi pentru lucrari, teme, recuperarea materiei, aprofundarea materiei sau pentru bacalaureat.

 13. 30 lei / o ora

  Basoc D.

  6 ani experienta in meditatii / profesorat

  EXCEL, de la nivel incepator la nivel avansat. Pret: 30 ron/ora. Lucrez in special cu cei care au nevoie de el pentru serviciu. Promit seriozitate si promptitudine. Precizez ca lucrez in domeniul raportarilor, utilizand zilnic Excel, la nivel avansat: gestionarea foilor de calcul; formatari; formatari conditionate; filtrari; sortari; subtotaluri; functii precum sum, count, average, if, sumif, countif, counta, averageif, VLOOKUP; blocare de celulele/ sheeturi/ documente Excel si deblocarea lor; tabele PIVOT; referinte la sheeturi multiple; macros - concept. La cerere, realizez si proiecte - pret in functie de complexitate. Program: luni-vineri, incepand cu ora 19:00; weekend - in functie de solicitari.

 14. 50 lei / doua ore

  Mihai Negrisan - Student

  Mai putin de un an experienta in meditatii / profesorat

  Doua ore(de C++) sunt suficiente pentru o metoda de invatare neconventionala, insa pentru elevi, este o perioada foarte lunga de timp, iar atentia lor este limitata. Metodele mele de predare ii ajuta sa inteleaga algoritmii(nu sa ii "toceasca") si dupa prima sedinta, cu siguranta vor fi surprinsi de faptul ca pot intelege atat de bine materia daca li se preda corespunzator. Faptul ca elevii au langa ei o persoana apropiata de varsta lor care sa ii invete ajuta foarte mult la stabilirea mai usoara a unei conexiuni benefice pentru acestia. Prima consultatie este gratuita, iar alegerea de a continua va ramane dumneavoastra.

 15. 70 lei / doua ore

  Oana U. - Arhitect

  7 ani experienta in meditatii / profesorat

  Invatati sa realizati grafica pe calculator de la o experta in domeniu. Impreuna vom utiliza programele Adobe Photoshop, Adobe Illustrator, Adobe InDesign, pentru obtinerea de solutii grafice de exceptie.Pentru programari scrieti un email la adresa de pe pagina web personala.

 16. 60 lei / doua ore

  Mihai Ovidiu Munteanu

  Un an experienta in meditatii / profesorat

  Salut,Eu sunt Mihai, am 25 de ani si in cursul saptamanii sunt programator (IT-ist) intr-o multinationala din Bucuresti. In afara programului imi place sa cunosc oameni noi, carora sa le impartasesc din cunostintele mele. Acesta este si motivul pentru care ma gasiti pe acest site.Daca vrei sa iti aprofundezi cunostintele de Informatica/Programare sau consideri ca "pustiul" tau are nevoie de putin ajutor, suna-ma cu incredere. Asa cum am spus, imi place sa cunosc oameni noi, sunt sociabil iar atu-ul meu cred ca este prospetimea in gandire si in modul de a transmite informatia. Multumesc!Toate bune,Mihai

 17. 60 lei / doua ore

  Radu M.

  4 ani experienta in meditatii / profesorat

  Te voi ajuta să înțelegi informatica cum nu ai crezut că este posibil. De la tranzistorii procesorului și biți până la structuri de date abstracte, toate sunt orchestrate într-un mod logic. Odată înțeles acest mod logic, nu îl vei uita niciodată și asta se va reflecta în activitatea de la clasă și rezultatele obținute.

 18. 60 lei / o ora si 30 de minute

  Luiza L.

  8 ani experienta in meditatii / profesorat

  Insusirea notiunilor de baza ale informaticii:- utilizarea calculatorului/operare PC- procesare de text in MS-Word (tehnoredactare);- calcul tabelar in MS-Excel;- realizarea unei prezentari in MS-Power Point;- notiuni de baza despre Internet, e-mail, retele de socializare.

 19. 50 lei / doua ore

  Larisa D. - Student

  2 ani experienta in meditatii / profesorat

  Ofer meditatii informatica C/C++. Mentionez ca am fost o eleva pasionata de aceasta materie in liceu si scoala generala, lucru concretizat in rezultatele de la olimpiadele scolare. De altfel, acum studiez programarea la Facultatea de Automatica si Calculatoare, Universitatea Politehnica Bucuresti.Sunt o fire rabdatoare si nu imi pierd repede calmul, fiind capabila sa explic pe masura cunostintelor fiecarui elev astfel incat acesta sa inteleaga cat mai bine notiunile abordate pe parcursul orelor de meditatie.Principalul meu scop este de a ajuta elevii sa stapaneasca la un nivel cat mai ridicat notiunile matematice la care intampina dificultati si sa avanseze de la sedinta la sedinta, ajungand in final la un rezultat cat mai satisfacator.

 20. 25 lei / o ora

  Raluca Scarlet

  8 ani experienta in meditatii / profesorat

  Ai un interviu si nu esti sigur pe cunostintele tale in EXCEL? Vrei sa iti imbunatatesti performanta la locul de munca actual in ceea ce priveste raportarea? Esti incepator si vrei sa afli cat mai mult din tainele excelului? Se apropie sesiunea si urmeaza examenul la informatica (examen TAO - ASE)? Daca da, eu te pot ajuta si iti pot impartasi toate cunostintele mele in acest domeniu. Mentionez ca, lucrez in cadrul unei multinationale de aprox. 7-8 ani, unde raportarea este la un nivel avansat (exemple de functii folosite: vlookup, if, sumif, sumifs, countif, countifs, offset, indirect, match, index, etc., precum si subtotaluri, tabele pivot, macro-uri, formatari conditionate, grafice, data validation). Orele de meditatii pot fi adapte cerintelor voastre, mai exact, putem lucra pe proiecte punctuale de la jobul vostru pentru automatizarea lor sau pe teste de excel date la interviuri, ca sa va faceti o idee si sa le treceti cu brio. La cerere, va pot ajuta sa intelegeti atat partea de operare calculator, cat si Word-ul și Power Point-ul. Program: luni-vineri, incepand cu ora 19:00; sambata-duminica, incepand cu ora 09:00 - in functie de solicitari la domiciliul clientului sau al meu. Pret: 25 ron/ora.