Meditatii la informatica

Filtreaza anunturile
 1. Pret nespecificat

  Razvan N. - Centru de meditatii

  Mai mult de 10 ani experienta in meditatii / profesorat

  Profesor universitar, cu experienta didactica de peste 20 de ani, ofera meditatii la informatica pentru clasele V-XII ( Pascal, C, C++ ), pregatire Bacalaureat, pregatire pentru examenele ECDL, Admitere Facultate. Rezultate excelente!Detalii suplimentare pe centrumeditatii. ro

 2. 60 lei / doua ore

  Radu M.

  4 ani experienta in meditatii / profesorat

  Te voi ajuta să înțelegi informatica cum nu ai crezut că este posibil. De la tranzistorii procesorului și biți până la structuri de date abstracte, toate sunt orchestrate într-un mod logic. Odată înțeles acest mod logic, nu îl vei uita niciodată și asta se va reflecta în activitatea de la clasă și rezultatele obținute.

 3. 30 lei / doua ore

  Roxana Otmeteanu - Student

  Un an experienta in meditatii / profesorat

  Meditez elevi la informatica. Propun biblioteca ca loc al meditatiei deoarece mi se pare locul cel mai potrivit pt cei care intr-adevar vor sa studieze. Culegerile mele si ale elevului sunt cele mai importante dar pot ajuta si materialele bibliotecii. Este locul cel mai linistit in care nimeni nu deranjeaza pe nimeni.

 4. 25 lei / doua ore

  Ana Maria Cristina B. - Student

  2 ani experienta in meditatii / profesorat

  Ofer meditatii matematica (primar, gimnaziu, liceu), limba romana (primar, gimnaziu), limba engleza(primar, gimnaziu), limba franceza (primar, gimnaziu), chimie/fizica (gimnaziu), TIC-utilizarea calculatoruli, pachetului office si altele, notiuni de baza HTML; supraveghetor teme.

 5. 40 lei / doua ore

  Pop Gabriel - Inginer

  Un an experienta in meditatii / profesorat

  Sunt absolvent al facultatii Babes Bolyai din Cluj Napoca la specializarea informatica si ofer meditatii pentru:- pregatirea examenului de bacalaureat- admiterea la facultate.

 6. 60 lei / o ora si 30 de minute

  Luiza L.

  8 ani experienta in meditatii / profesorat

  Insusirea notiunilor de baza ale informaticii:- utilizarea calculatorului/operare PC- procesare de text in MS-Word (tehnoredactare);- calcul tabelar in MS-Excel;- realizarea unei prezentari in MS-Power Point;- notiuni de baza despre Internet, e-mail, retele de socializare.

 7. 70 lei / doua ore

  Doru P. - Traducator

  Mai mult de 10 ani experienta in meditatii / profesorat

  Dau meditatii de folosire a calculatorului (folosire generala Windows/Office/diverse programe).Rabdare, explicatii si exemple clare si complete pe intelesul tuturor.Program flexibil in functie de client.

 8. 50 lei / doua ore

  Raluca Ioana Netu - Student

  5 ani experienta in meditatii / profesorat

  Sunt studenta la Automatica si Calculatoare, UPB. Ofer pregatire suplimentara pentru elevii de clasele 1-12. In liceu am avut note peste 9, iar media la bacalaureat este 9.40.

 9. 50 lei / doua ore

  Mihai C. - Student

  Un an experienta in meditatii / profesorat

  Ofer meditatii pregatitoare pentru examenul de bacalaureat. Limbajele C sau C++

 10. 25 lei / o ora

  Raluca Scarlet

  8 ani experienta in meditatii / profesorat

  Ai un interviu si nu esti sigur pe cunostintele tale in EXCEL? Vrei sa iti imbunatatesti performanta la locul de munca actual in ceea ce priveste raportarea? Esti incepator si vrei sa afli cat mai mult din tainele excelului? Se apropie sesiunea si urmeaza examenul la informatica (examen TAO - ASE)? Daca da, eu te pot ajuta si iti pot impartasi toate cunostintele mele in acest domeniu. Mentionez ca, lucrez in cadrul unei multinationale de aprox. 7-8 ani, unde raportarea este la un nivel avansat (exemple de functii folosite: vlookup, if, sumif, sumifs, countif, countifs, offset, indirect, match, index, etc., precum si subtotaluri, tabele pivot, macro-uri, formatari conditionate, grafice, data validation). Orele de meditatii pot fi adapte cerintelor voastre, mai exact, putem lucra pe proiecte punctuale de la jobul vostru pentru automatizarea lor sau pe teste de excel date la interviuri, ca sa va faceti o idee si sa le treceti cu brio. La cerere, va pot ajuta sa intelegeti atat partea de operare calculator, cat si Word-ul și Power Point-ul. Program: luni-vineri, incepand cu ora 19:00; sambata-duminica, incepand cu ora 09:00 - in functie de solicitari la domiciliul clientului sau al meu. Pret: 25 ron/ora.

 11. 50 lei / doua ore

  Margarit Paula Elena - Student

  Mai putin de un an experienta in meditatii / profesorat

  Am descoperit pasiunea pentru Informatica si programare abia in clasa a 9-a. Am participat la diverse concursuri si olimpiade scolare, la care am obtinut numeroase premii. As dori sa impartasesc cunostintele acumulate si cu alte persoane dornice sa invete.

 12. 70 lei / o ora si 30 de minute

  Catalin O.

  5 ani experienta in meditatii / profesorat

  Lectii utilizare MS Excel, Word, Powerpoint, Limbaje programare (C, C++, C#, etc.) / proiecte, lucrari prin ședințe individuale / training-uri de grup, workshop-uri practice astfel încât dvs să învățați un limbaj de programare, să efectuați un proiect, sau să înțelegeți și să utilizati funcții avansate de calcul tabelar, tehnoredactare și prezentare oferite de pachetul MS Office. Absolvent al Facultatii de Automatica si Calculatoare in 2005, cu experienta de 6 ani de programare in mediul privat. Master Pedagogie

 13. Pret nespecificat

  Zeljko Zurzic - Student

  Un an experienta in meditatii / profesorat

  Programare in C sau C++Bazele utilizarii sistemelor de operare - Microsoft Windows/ Linux-UbuntuSuita Microsoft OfficeAjutor pentru cursuri in anul 1 la ACS-UPB, Cibernetica sau Informatica - Utilizarea Sistemelor de Operare, Programare in C/C++, Structuri de Date

 14. 35 lei / o ora

  Stelian H. - Student

  3 ani experienta in meditatii / profesorat

  Ofer ajutor in intelesul problemelor de tip c++,pseudocod sau office.

 15. 60 lei / doua ore

  Iarina P. - Profesor liceu

  4 ani experienta in meditatii / profesorat

  Profesoara si fosta membra in consiliul Facultatii de Matematica si Informatica , Universitatea din Bucuresti detin modul psihopedagogic si practica efectuata la Colegiul National de Informatica Tudor Vianu, ofer meditatii la informatica pentru clasele 5-12 ( limbrajele Pascal, C, C++, Oracle ), pregatire bacalaureat, pregatire pentru examenele ECDL, admitere facultate.

 16. 60 lei / doua ore

  Centrul Top - Centru de meditatii

  7 ani experienta in meditatii / profesorat

  Centrul de meditatii T.O.P. organizeaza cursuri la Informatica pentru pregatire Liceu si Bacalaureat, propune solutii personalizate in functie de capacitatile fiecarui cursant si sustine pregatirea avansata prin metode de coaching. Profesorii cu care centrul nostru colaboreza au studii de specialitate, sunt persoane dornice sa lucreze intr-un mediu tanar si dinamic, isi adapteaza metoda de predare in functie de elev, cunosc bine materia si programa scolara, au experienta in predare prin metode moderne si interactive utilizand sisteme digitale, table interactive (manuale, jocuri, lectii dinamice, aplicatii, instrumente audio-video).Tariful este intre 60 si 80 LEI, variaza in functie de numarul de materii, respectiv numarul de sedinte/ luna. Pentru un pachet tarifar puteti vizita site-ul nostru sau ne puteti contacta pentru oferta personalizata.

 17. 70 lei / doua ore

  Oana U. - Arhitect

  7 ani experienta in meditatii / profesorat

  Invatati sa realizati grafica pe calculator de la o experta in domeniu. Impreuna vom utiliza programele Adobe Photoshop, Adobe Illustrator, Adobe InDesign, pentru obtinerea de solutii grafice de exceptie.Pentru programari scrieti un email la adresa de pe pagina web personala.

 18. 60 lei / doua ore

  Crina A. - Profesor

  10 ani experienta in meditatii / profesorat

  Sunt manager proiect de 10 ani,coordonez echipe de peste 20 de membri intr-o multinationala, trainer certificat Microsoft si ofer meditatii operare calculator ( lucrul cu fisiere, foldere, internet explorer,arhive etc) si pachetul Office-Excel,Access, Word, Powerpoint pentru copii si adulti. Ofer meditatii pentru examenul TAO-ASE (tehnologia aplicatiilor Office).Am o experienta de peste 10 ani in domeniu si va voi arata logica din spatele acestor programe.Va pot ajuta sa intelegeti aplicatiile Office rapid si sa le puteti folosi in proiectele duneavoastra pentru a va usura munca. In Excel, in functie de nivelul dorit de dumneavoastra, veti invata sa folositi pivot table, macro-uri, tabele, formatari conditionale, functii simple, functii compuse, grafice simple si mixte etc.Metoda de predare este inovativa si va asigura o modalitate usoara si rapida de intelegere a mecanismelor de lucru pentru aceste aplicatii.De asemenea, va pot pregati pentru examenul ECDL ( European Computer Driving Licence) la Excel, Word, PowerPoint,Access, Windows, Outlook.In momentul in care vom face cursurile fata in fata, va voi furniza si suportul de curs pentru aplicatia respectiva, dar si tutoriale video.Ofer consultanta online pentru proiectele voastre, pot face anumite proiecte in excel, word, powerpoint dar si meditatii.Preturi:-Excel: 30 lei/h-Access: 35 lei/h-Word: 25 lei/h-PowerPoint:25 lei/h.Numarul de ore se stabileste impreuna cu fiecare cursant in parte, in functie de nivelul de cunoastere actual si de dorinta de aprofundare a acestor programe:incepator, mediu, avansat.Meditatille au loc la domiciliul meu sau la sediul clientului.Alte informatii mai gasiti pe siteul eluc.

 19. 30 lei / o ora

  Basoc D.

  6 ani experienta in meditatii / profesorat

  EXCEL, de la nivel incepator la nivel avansat. Pret: 30 ron/ora. Lucrez in special cu cei care au nevoie de el pentru servici. Promit seriozitate si promptitudine. Precizez ca lucrez in domeniul raportarilor, utilizand zilnic Excel, la nivel avansat: gestionarea foilor de calcul; formatari; formatari conditionate; filtrari; sortari; subtotaluri; functii precum sum, count, average, if, sumif, countif, counta, averageif, VLOOKUP; blocare de celulele/ sheeturi/ documente Excel si deblocarea lor; tabele PIVOT; referinte la sheeturi multiple; macros - concept. La cerere, realizez si proiecte - pret in functie de complexitate. Program: luni-vineri, incepand cu ora 19:00; weekend - in functie de solicitari.

 20. 50 lei / doua ore

  Alina S. - Profesor liceu

  Mai mult de 10 ani experienta in meditatii / profesorat

  Mai mult de 15 ani experienta in meditatii / profesorat.Ofer meditatii la informatica Liceu pe intelesul tuturor elevilor, individual sau pt grupe de cate doua persoane, la domiciliul meu in zona Popesti-Leordeni, strada Drumul Fermei. Pregatesc elevi pentru lucrari, teme, recuperarea materiei, aprofundarea materiei sau pentru bacalaureat.