Meditatii la informatica

Filtreaza anunturile
 1. 100 lei / doua ore si 30 de minute

  Mihai C.

  8 ani experienta in meditatii / profesorat

  Acum 2000 de ani sa gandesti însemna sa rezolvi probleme matematice, Acum 200 de ani a fost adaugata fizica la provocările gândirii Astăzi marea majoritate a problemelor gândirii se rezolvă cu calculatorul. Informatica nu mai este o moda, a devenit o necesitate pentru a structura gândirea in vederea obţinerii unor soluţii de nivelul competiţiei intelectuale actuale.Admiterea se face in urma unui test de logica. Doar un loc disponibil : martea de la 18:30

 2. 50 lei / doua ore

  Valentin Dobre - Profesor

  Mai mult de 10 ani experienta in meditatii / profesorat

  Sunt absolvent al Facultatii de Automatica si Calculatoare din Univestitatea Politehnica Bucuresti cu licenta in specializarile Informatica Aplicata ,Ingineria Sistemelor si detin si diploma de modulul pedagogic.Elevii din clasele 4-12 si studentii care sunt interesati sa progeseze la informatica (C, C++, SQL, PHP, XHTML) pot fi ajutati de mine sa inteleaga mai bine notiunile necesare asa incat sa le placa si sa le pastreze in memoria de lunga durata. Sunt convins ca aceasta este calea cea mai simpla catre calificative excelente la teze, evaluari, examene, olimpiade si concursuri. Detaliile pe care le-ati vazut in primul paragraf le-am mentionat ca voi parintii sa stiti ca va lasati tanarul pe maini bune si competente. Daca doriti sa gasiti pe cineva suficient de calificat, experimentat si diplomat ca sa orienteze mintea unui tanar spre invatatura si placerea pentru invatatura, cred ca as putea fi omul potrivit pentru el sau pentru ea.Pentru ca timpul elevului este pretios si nu trebuie sa fie risipit pe drumuri, prefer sa tin sedintele la domiciliul lui. Domiciliul meu este doar a doua varianta pentru locul unde s-ar putea tine lectiile, si aceasta doar in cazuri de exceptie. Durata unei sedinte este de doua ore si accept solicitari doar pentru zilele lucratoare; in week-end imi dedic timp familiei si unor activitati de voluntariat.Lucrurile ce le pretind de la o eventuala colaborare sunt aceleasi ce pretindeti si dumneavoastra: seriozitate, punctualitate, respect si corectitudine.Alte informatii vom discuta la telefon si la cererea dumneavoastra va pot lasa referinte.Intervale disponibile ramase incepand cu 26.11.2015:Luni - agenda plinaMarti - 15:00-17:00Miercuri - agenda plinaJoi - agenda plinaVineri - agenda plina

 3. 60 lei / doua ore

  Simona M. - Student

  3 ani experienta in meditatii / profesorat

  Studenta la facultatea de Matematica si Informatica din Bucuresti, ofer meditatii de informatica (c/c++ ) si TIC (Office, ECDL, HTML, utilizarea calculatorului).

 4. 40 lei / doua ore

  Nicu M. - Student

  3 ani experienta in meditatii / profesorat

  Ofer meditații elevilor din clasele 5-12 în vederea înțelegerii și dezvoltării conceptelor raționale asociate informaticii, pentru toate nivelurile, atât pentru obținerea rezultatelor bune în școală, dar și pentru concursuri sau examene.Câteva dintre noțiuni: fundamentele logice ale informaticii, programare procedurală, algoritmi, structuri de date, programare orientată pe obiecte.Limbajele folosite în scop didactic: C, C++, Java.

 5. 50 lei / doua ore

  Ana Taifas - Student

  3 ani experienta in meditatii / profesorat

  Studenta a Facultatii de Matematica si Informatica, Universitatea Bucuresti, ofer meditatii la informatica, in special pentru Bacalaureat elevilor din clasele IX-XII. Detin experienta si rezultate anterioare foarte bune in pregatirea elevilor. Ma pot descrie ca o fire rabdatoare care se adapteaza la modul de intelegere a elevilor si careia ii place sa lucreze alaturi de copii.

 6. 35 lei / o ora

  Alexandra A.

  6 ani experienta in meditatii / profesorat

  Ofer meditatii la domiciliul elevului pentru informatica, Instalari programe, windows , Realizez transcrieri,redactari,copy-writing(copiere) - texte , documente , acte , proiecte , materiale de orice natura, atat in romana cat si in alte limbi!Execut traduceri engleza-romana ; romana-englezaspaniola-romana ; romana-spaniolaItaliana-romana ; romana-italiana Pretul variaza in functie de timpul de lucru alocat in exclusivitate proiectului. De asemenea, durata finalizarii lucrarii va fi stabilita impreuna cu potentialul client!Va multumesc!

 7. 50 lei / doua ore

  Alina S. - Profesor liceu

  Mai mult de 10 ani experienta in meditatii / profesorat

  Mai mult de 15 ani experienta in meditatii / profesorat.Ofer meditatii la informatica Liceu pe intelesul tuturor elevilor, individual sau pt grupe de cate doua persoane, la domiciliul meu in zona Popesti-Leordeni, strada Drumul Fermei. Pregatesc elevi pentru lucrari, teme, recuperarea materiei, aprofundarea materiei sau pentru bacalaureat.

 8. 25 lei / o ora

  Raluca Scarlet

  8 ani experienta in meditatii / profesorat

  Ai un interviu si nu esti sigur pe cunostintele tale in EXCEL? Vrei sa iti imbunatatesti performanta la locul de munca actual in ceea ce priveste raportarea? Esti incepator si vrei sa afli cat mai mult din tainele excelului? Daca da, eu te pot ajuta si iti pot impartasi toate cunostintele mele in acest domeniu. Mentionez ca lucrez in cadrul unei multinationale de aprox. 7-8 ani, unde raportarea este la un nivel avansat (exemple de functii folosite: vlookup, if, sumif, sumifs, countif, countifs, offset, indirect, match, index, etc., precum si subtotaluri, tabele pivot, macro-uri, formatari conditionate, grafice, data validation). Orele de meditatii pot fi adapte cerintelor voastre, mai exact, putem lucra pe chestii punctuale de la voi de la serviciu pentru automatizare lor sau pe teste de excel date la interviuri, ca sa va faceti o idee si sa le treceti cu brio. Pret: 25 ron/ora. Program: luni-vineri, incepand cu ora 19:30; weekend - in functie de solicitari la domiciliul clientului sau al meu.

 9. 50 lei / doua ore

  Raluca Ioana Netu - Student

  4 ani experienta in meditatii / profesorat

  Sunt studenta la Automatica si Calculatoare, UPB. Ofer pregatire suplimentara pentru elevii de clasele 1-12. In liceu am avut note peste 9, iar media la bacalaureat este 9.40.

 10. 50 lei / doua ore

  Sanziana I. - Student

  5 ani experienta in meditatii / profesorat

  Sunt studenta la Facultatea de Matematica si Informatica la Universitatea din Bucuresti la sectia de informatica. Sunt o fire rabdatoare si imi place mult sa lucrez cu copii.Am fost olimpica la matematica in timpul liceului si al scolii generale. Ofer meditatii elevilor inca din timpul liceului. Am promovat examenul de bacalaureat cu nota 10 la informatica.

 11. 40 lei / doua ore

  Roberta R. - Student

  Un an experienta in meditatii / profesorat

  Studentă in anul II la Facultatea de matematică din cadrul Universităţii Alexandru Ioan Cuza, Iaşi specializarea matematică-informatică ofer meditatii la informatica(C/C++) elevilor din clasele 9-12

 12. 25 lei / doua ore

  Ionela C. - Student

  Mai putin de un an experienta in meditatii / profesorat

  Studenta la Facultatea de Matematica si Stiinte ale Naturii ofer meditatii la informatica(TIC). Pachetul Office + operare calculator

 13. Pret nespecificat

  Zeljko Zurzic - Student

  Un an experienta in meditatii / profesorat

  Programare in C sau C++Bazele utilizarii sistemelor de operare - Microsoft Windows/ Linux-UbuntuSuita Microsoft OfficeAjutor pentru cursuri in anul 1 la ACS-UPB, Cibernetica sau Informatica - Utilizarea Sistemelor de Operare, Programare in C/C++, Structuri de Date

 14. 40 lei / doua ore

  Catalin Vlad - Student

  2 ani experienta in meditatii / profesorat

  Meditatii informatica liceu/facultate, limbaj de programare C/C++

 15. 30 lei / doua ore

  Catalina B. - Student

  2 ani experienta in meditatii / profesorat

  Ofer meditatii la informatica !Limbaje c/c++ matlab.

 16. 40 lei / doua ore

  Flavian B. - Student

  2 ani experienta in meditatii / profesorat

  Ofer meditatii pt Matlab, Autocad, competente digitale

 17. 60 lei / o ora si 30 de minute

  Luiza L.

  8 ani experienta in meditatii / profesorat

  Insusirea notiunilor de baza ale informaticii:- utilizarea calculatorului/operare PC- procesare de text in MS-Word (tehnoredactare);- calcul tabelar in MS-Excel;- realizarea unei prezentari in MS-Power Point;- notiuni de baza despre Internet, e-mail, retele de socializare.

 18. 60 lei / doua ore

  Centrul Newton - Profesor

  Mai mult de 10 ani experienta in meditatii / profesorat

  Centrul de meditatii "Isaac Newton", situat in zona Piata Natiunilor Unite, va ofera meditatii la Informatica pentru aprofundarea si recuperarea materiei, Bacalaureat si admitere Facultate.

 19. 40 lei / doua ore

  Daniel Ruse - Student

  Un an experienta in meditatii / profesorat

  Student in anul 3 inarmat cu foarte multa rabdare si perseverenta , ofer meditatii la informatica(in limbajele C ,C++ ,java ,python) sau matematica ,elevilor din clasele 5-8 sau 9-12 in vedera intelegeri conceptelor de logica informatica cat si intelegerea concptelor matematice sau pentru marirea performantei scolare.

 20. 70 lei / doua ore

  Oana U.

  6 ani experienta in meditatii / profesorat

  Invatati sa realizati grafica pe calculator de la o experta in domeniu. Impreuna vom utiliza programele Adobe Photoshop, Adobe Illustrator, Adobe InDesign, pentru obtinerea de solutii grafice de exceptie.