Meditatii la informatica

Filtreaza anunturile
 1. 50 lei / doua ore

  Valentin Dobre - Profesor

  Mai mult de 10 ani experienta in meditatii / profesorat

  - Sunt inginer licentiat al Facultatii de Automatica si Calculatoare UPB, cu specializarile de Informatica Aplicata si Ingineria Sistemelor si profesor.- Ofer pregatire la Informatica, TIC clasele 4-12 pentru lucrari de control, teze, corigente, Bacalaureat, admitere facultate, olimpiade, etc.- Elevul va putea sa asimileze materia curenta si pe cea noua, va fi mai sigur pe el, iar rezultatele se vor simti de la primele sedinte. La nevoie se va recupera rapid si materia din urma care nu a fost inteleasa. Pe termen mediu si lung cele invatate vor ramane in memoria de lunga durata si elevul va fi capabil sa obtina la testari rezultatul asteptat sau peste asteptari.- Tin sedinte de 2 ore, doar in zile lucratoare, preferabil la domiciliul elevului. In unele cazuri se poate si la domiciliul meu sau intr-un loc neutru.- Ma adresez persoanelor respectuoase, serioase si cu motivatia de a invata.-Informatii suplimentare, referinte, programari si alte detalii se vor discuta la telefon si eventual la o intalnire cu solicitantii.Intervale disponibile ramase incepand cu 05.10.2015:Luni -Marti 12:30-14:00Miercuri -Joi -Vineri -

 2. 45 lei / doua ore

  Eugen B. - Inginer

  2 ani experienta in meditatii / profesorat

  Inginer calculatoare ofer meditatii informatica cu explicatii detaliate.

 3. 35 lei / doua ore

  Lucian P. - Inginer

  3 ani experienta in meditatii / profesorat

  Predau meditatii la informatica C/C++ pregatire liceu 9-12 sau pregatire pentru intrare la facultate (sau in facultate). Cer si ofer seriozitate maxima.3 ani de experienta in domeniu cu rezultate garantate!

 4. Fara fotografie
  Pret nespecificat

  Marius I. - Profesor

  Mai mult de 10 ani experienta in meditatii / profesorat

  Profesor universitar, cu experienta didactica de peste 20 de ani, ofer meditatii la informatica pentru clasele V-XII ( Pascal, C, C++ ), pregatire Bacalaureat, pregatire pentru examenele ECDL, Admitere Facultate.Rezultate excelente!

 5. 60 lei / doua ore

  Simona M. - Student

  3 ani experienta in meditatii / profesorat

  Studenta la facultatea de Matematica si Informatica din Bucuresti, ofer meditatii de informatica (c/c++ ) si TIC (Office, ECDL, HTML, utilizarea calculatorului).

 6. 40 lei / doua ore

  Alexandru Daniel D. - Student

  2 ani experienta in meditatii / profesorat

  Student la facultatea de Matematica si Informatica, Universitatea Bucuresti, ofer meditatii la domiciliul elevului.

 7. 50 lei / doua ore

  Denisa S. - Student

  Un an experienta in meditatii / profesorat

  Ofer meditatii la informatica si matematica pentru orice nivel, clasele I-XII. Pret sedinta 50lei/2 h.

 8. Pret nespecificat

  Zeljko Zurzic - Student

  Un an experienta in meditatii / profesorat

  Programare in C sau C++Bazele utilizarii sistemelor de operare - Microsoft Windows/ Linux-UbuntuSuita Microsoft OfficeAjutor pentru cursuri in anul 1 la ACS-UPB, Cibernetica sau Informatica - Utilizarea Sistemelor de Operare, Programare in C/C++, Structuri de Date

 9. 50 lei / doua ore

  Sanziana I. - Student

  5 ani experienta in meditatii / profesorat

  Sunt studenta la Facultatea de Matematica si Informatica la Universitatea din Bucuresti la sectia de informatica. Sunt o fire rabdatoare si imi place mult sa lucrez cu copii.Am fost olimpica la matematica in timpul liceului si al scolii generale. Ofer meditatii elevilor inca din timpul liceului. Am promovat examenul de bacalaureat cu nota 10 la informatica.

 10. 50 lei / doua ore

  Alina S. - Profesor liceu

  Mai mult de 10 ani experienta in meditatii / profesorat

  Mai mult de 15 ani experienta in meditatii / profesorat.Ofer meditatii la informatica Liceu pe intelesul tuturor elevilor, individual sau pt grupe de cate doua persoane, la domiciliul meu in zona Popesti-Leordeni, strada Drumul Fermei. Pregatesc elevi pentru lucrari, teme, recuperarea materiei, aprofundarea materiei sau pentru bacalaureat.

 11. 60 lei / doua ore

  Iarina P. - Profesor liceu

  4 ani experienta in meditatii / profesorat

  Profesoara si fosta membra in consiliul Facultatii de Matematica si Informatica , Universitatea din Bucuresti detin modul psihopedagogic si practica efectuata la Colegiul National de Informatica Tudor Vianu, ofer meditatii la informatica pentru clasele 5-12 ( limbrajele Pascal, C, C++, Oracle ), pregatire bacalaureat, pregatire pentru examenele ECDL, admitere facultate.

 12. 50 lei / doua ore

  Ovidiu Mihai R. - Student

  3 ani experienta in meditatii / profesorat

  Student integralist in anul II la Facultatea de Matematica si Informatica din cadrul Universitatii Bucuresti, ofer meditatii la Informatica, clasele 1-12 (limbajele C/C++, HTML, MICROSOFT OFFICE),in vederea :- Imbunatatirii rezultatelor scolare / Pregatirii suplimentare- Pregatirii pentru concursuri sau olimpiade scolare / Pregatirii pentru examenele ECDL- Pregatirii pentru Bacalaureat / admitere facultate. Mentionez ca ma pot deplasa fara absolut nicio problema la domiciliul elevului.

 13. 40 lei / doua ore

  Weiscovici I. - Student

  Un an experienta in meditatii / profesorat

  Dezvoltator Android in timpul liber, student al facultatii de Cibernetica, Statistica si Informatica Economica.Ofer meditatii atat la domiciliul meu, cat si al elevului pentru preturi diferite.Limbaje cunoscute : C/C++/JAVA/Jquery/HTML/CSS/XML

 14. 30 lei / doua ore

  Ionut Gradinaru - Student

  4 ani experienta in meditatii / profesorat

  Am terminat liceul la Colegiul National "Stefan cel Mare" la profilul matematica-informatica, intensiv informatica. Participarea la olimpiadele de fizica si cele de astronomie si astrofizica la etapele judetene si nationale mi-au dezvoltat o dorinta, sa facem lucrurile cat mai simple pentru ca lucrurile complicate sunt formate din lucruri simple rezolvabile. Lucrez din clasa a XII-a cu elevi de la diferite licee din Suceava pentru pregatirea pentru bacalaureat sau pentru pregatirea vreun test la matematica sau fizica. De asemenea, pe timpul verii lucrez si cu copii de la scolile cu clasele I-IV pentru sedimentarea cunostintelor acumulate pe parcursul anului sau pregatirea vreunui concurs. Avand in vedere dezvoltarea sferei cognitive a proprie-mi fiinte sub legatura facultatii pe care o urmez, orele de lucru nu vor putea fi fixe, dar le vom stabili impreuna.Post-scriptum: Daca nu va raspund la telefon, va rog frumos sa imi lasati un e-mail si va voi raspunde in aceeasi zi in care mi-ati scris .

 15. 40 lei / doua ore

  Mihaela Tudor - Student

  3 ani experienta in meditatii / profesorat

  Studentă la Facultatea de Automatică și Calculatoare - UPB ofer meditatii elevilor din clasele 5-12 în veredea înțelegerii sau aprofundării materiei, cât și pregătirea pentru examene. Proprii ani de liceu, atat în grupul meu de prieteni cât și elevii care se pregateau cu mine mi-au aratat că oricine poate reuși atâta timp cât are dorința de a munci și înțelege materia. Limbaje de programare la care pot asigura o instruire adecvată: C, C++, Pascal, Python, Java, C#Prefer ședințe individuale pentru a mă dedica complet unei singure persoane, dar în cazurile în care elevul doreste a lucra împreuna cu altcineva, se poate aranja. Ședințele pot avea loc atât la domiciliul meu (Bd. Energeticienilor, lângă Liceul Bilingv "Decebal"), cât și la domicilul elevului.

 16. 60 lei / o ora si 30 de minute

  Catalin O. - Traducator

  5 ani experienta in meditatii / profesorat

  Programare / proiecte + utilizare MS Excel, Word, Powerpoint, ședințe individuale / training-uri de grup, workshop-uri practice astfel încât dvs să înțelegeți și utilizati funcții avansate de calcul tabelar, tehnoredactare și prezentare oferite de pachetul MS Office sau sa invatati un limbaj de programare. Absolvent al Facultatii de Automatica si Calculatoare in 2005, cu experienta de 6 ani de programare in mediul privat. Master Pedagogie.

 17. 60 lei / doua ore

  Mihail B. - Student

  2 ani experienta in meditatii / profesorat

  Meditații informatică pentru liceu, facultate. Student an terminal la Facultatea de Automatică și Calculatoare. Experiență 2 ani ca meditator. Ofer meditații în informatică: C/C++, programare — noțiuni de bază, algoritmi, programare orientată pe obiecte (Object–Orientated Programming), Java, programare în limbaj de asamblare, JavaScript, PHP, AJAX, Action Script, MySQL. Program flexibil cu precădere la domiciliul dumneavoastră.

 18. 50 lei / doua ore

  Ioana Marussi - Student

  2 ani experienta in meditatii / profesorat

  Studenta la Facultatea de Matematica si informatica la Universitatea din Bucuresti, sectia Informatica. Imi place sa lucrez cu copiii si cu cei care doresc si au nevoie de ajutor la informatica, in special la programare in limbajele C/C++ si Pascal. Ofer meditatii elevilor doritori incepand cu scoala generala. Am promovat examenul de bacalaureat cu 9.55 la informatica si 9.60 la matematica.Pretul este de 50 de lei pentru meditatiile la domiciliul meu si 70 pentru cele la domiciliul elevului.

 19. 60 lei / doua ore

  Crina A.

  10 ani experienta in meditatii / profesorat

  Sunt trainer certificat Microsoft si ofer meditatii operare calculator ( lucrul cu fisiere, foldere, internet explorer,arhive etc) si pachetul Office-Excel,Word,Powerpoint.Am o experienta de 10 ani in domeniu si va voi arata logica din spatele acestor programe.Va pot ajuta sa intelegeti aplicatiile Office rapid si sa le puteti folosi in proiectele duneavoastra pentru a va usura munca. Excel de la incepator la avansat, in functie de nivelul dorit de dumneavoastra, veti invata sa folositi pivot table, macro-uri, tabele, formatari conditionale, functii simple, functii compuse, grafice simple si mixte etc.De asemenea, va pot pregati pentru examenul ECDL ( European Computer Driving Licence) la Excel, Word, PowerPoint,Access, Windows, Outlook.In momentul in care vom face cursurile fata in fata, va voi furniza si suportul de curs pentru aplicatia respectiva, dar si tutoriale video.Ofer consultanta online pentru proiectele voastre, pot face anumite proiecte in excel, word, powerpoint dar si meditatii.Preturi:-Excel: 30 lei/h-Access: 35 lei/h-Word: 25 lei/h-PowerPoint:25 lei/h.Numarul de ore se stabileste impreuna cu fiecare cursant in parte, in functie de nivelul de cunoastere actual si de dorinta de aprofundare a acestor programe:incepator, mediu, avansat.Meditatille au loc la domiciliul meu sau la sediul clientului.Alte informatii mai gasiti pe siteul eluc.

 20. 40 lei / doua ore

  Cristina P.

  3 ani experienta in meditatii / profesorat

  Ofer meditatii elevilor de orice nivel, pentru rezultate bune la scoala sau pentru dorinta de a invata informatica