Meditatii la informatica

Filtreaza anunturile
 1. 79 lei / doua ore

  Mihai C.

  8 ani experienta in meditatii / profesorat

  Acum 2000 de ani sa gandesti însemna sa rezolvi probleme matematice, Acum 200 de ani a fost adaugata fizica la provocările gândirii Astăzi marea majoritate a problemelor gândirii se rezolvă cu calculatorul. Informatica nu mai este o moda, a devenit o necesitate pentru a structura gândirea in vederea obţinerii unor soluţii de nivelul competiţiei intelectuale actuale.Admiterea se face in urma unui test de logica. Doar un loc disponibil : martea de la 18:30

 2. 30 lei / o ora

  Basoc D.

  6 ani experienta in meditatii / profesorat

  EXCEL, de la nivel incepator la nivel avansat. Pret: 30 ron/ora. Lucrez in special cu cei care au nevoie de el pentru servici. Promit seriozitate si promptitudine. Precizez ca lucrez in domeniul raportarilor, utilizand zilnic Excel, la nivel avansat: gestionarea foilor de calcul; formatari; formatari conditionate; filtrari; sortari; subtotaluri; functii precum sum, count, average, if, sumif, countif, counta, averageif, VLOOKUP; blocare de celulele/ sheeturi/ documente Excel si deblocarea lor; tabele PIVOT; referinte la sheeturi multiple; macros - concept. La cerere, realizez si proiecte - pret in functie de complexitate. Program: luni-vineri, incepand cu ora 19:00; weekend - in functie de solicitari.

 3. 50 lei / doua ore

  Cristina M. - Student

  Mai putin de un an experienta in meditatii / profesorat

  Studenta la Facultatea de Matematica si Informatica, sectia Informatica din cadrul Universitatii din Bucuresti meditez elevi din clasele IX - XII la informatica, in limbajul pseudocod si C++ pentru recuperarea materiei sau bacalaureat. Mentionez ca am promovat bacalaureatul cu nota 9,9 la matematica si 9,7 la informatica. Sedintele (de 2 ore) se vor desfasura la domiciliul meu din zona Titan.

 4. 30 lei / doua ore

  Ana Bulea - Student

  3 ani experienta in meditatii / profesorat

  Rog seriozitate si dorinta de a invata!

 5. 50 lei / doua ore

  Sanziana I. - Student

  4 ani experienta in meditatii / profesorat

  Sunt studenta la Facultatea de Matematica si Informatica la Universitatea din Bucuresti la sectia de informatica. Sunt o fire rabdatoare si imi place mult sa lucrez cu copii.Am fost olimpica la matematica in timpul liceului si al scolii generale. Ofer meditatii elevilor inca din timpul liceului. Am promovat examenul de bacalaureat cu nota 10 la informatica.

 6. 50 lei / o ora si 30 de minute

  Catalin O. - Traducator

  5 ani experienta in meditatii / profesorat

  Absolvent al Facultatii de Automatica si Calculatoare in 2005, cu experienta in programare in mediul privat si actualmente masterand Pedagogie, predau informatica celor interesati.

 7. 50 lei / doua ore

  Ioana Marussi - Student

  2 ani experienta in meditatii / profesorat

  Studenta la Facultatea de Matematica si informatica la Universitatea din Bucuresti, sectia Informatica. Imi place sa lucrez cu copiii si cu cei care doresc si au nevoie de ajutor la informatica, in special la programare in limbajele C/C++ si Pascal. Ofer meditatii elevilor doritori incepand cu scoala generala. Am promovat examenul de bacalaureat cu 9.55 la informatica si 9.60 la matematica.

 8. 50 lei / doua ore

  Valentin Dobre - Profesor

  Mai mult de 10 ani experienta in meditatii / profesorat

  Sunt profesor si inginer, absolvent de Automatica si Calculatoare, specializarea informatica aplicata. Meditatii am inceput sa dau din vara lui 1999, dupa ce am terminat clasa a XI-a, si am continuat atat pe timpul studentiei cat si dupa absolvirea facultatii. Atras fiind spre pedagogie am urmat un modul care sa imi dea si dreptul legal de a profesa fie in invatamantul public fie ca liber profesionist. Din 2005-2006 activitatea am intensificat-o si mi-am asumat mai multe responsabilitati; de atunci pregatesc elevi si eleve pentru a fi mai bine pregatiti la BAC, admitere, examene universitare, olimpiade si corigente. O sedinta se tine cu o singura persoana, dureaza doua ore, si va fi eficienta daca elevul asculta, pune intrebari si munceste alaturi de mine. Scopul unei lectii este ca un elev sa inteleaga nu doar informatii ci si cum poate sa le asimileze. Ofer punctualitate si seriozitate;lucruri pe care le astept atat de la elev si parintii lui, unde va fi cazul. Sunt disponibil si in perioada vacantelor, cand pot face reduceri. Altele vor fi discutate si stabilite la prima convorbire telefonica. Apelati cu incredere si mentionati daca m-ati gasit datorita acest site!

 9. 40 lei / doua ore

  Raluca Ioana Netu - Student

  Mai putin de un an experienta in meditatii / profesorat

  Sunt studenta la Automatica si Calculatoare, UPB. Ofer pregatire suplimentara pentru elevii de clasele 1-12. In liceu am avut note peste 9, iar media la bacalaureat este 9.40.

 10. 30 lei / o ora

  Flory F.

  5 ani experienta in meditatii / profesorat

  Ofer meditatii la informatica.

 11. 25 lei / doua ore

  Monica A. - Student

  Un an experienta in meditatii / profesorat

  Studenta la Calculatoare si Tehnologia Informatiei, ofer meditatii la matematica pentru clasele IX-XII, intr-un mediu placut si cu multa rabdare. Pentru elevii de clasa a XII-a, pregatirea se poate axa in special pe recuperarea/recapitularea materiei pentru examenul de Informatica si/sau pentru competentele digitale de la Bacalaureat. Meditatiile se vor tine la domiciliul meu (zona Gradina Publica). Pretul este negociabil in cazul in care se doresc mai multe sedinte pe saptamana. Meditatiile se pot face si pe timpul verii la cerere.

 12. 35 lei / o ora

  Alexandra A.

  6 ani experienta in meditatii / profesorat

  Ofer meditatii la domiciliul elevului pentru informatica, Instalari programe, windows , Realizez transcrieri,redactari,copy-writing(copiere) - texte , documente , acte , proiecte , materiale de orice natura, atat in romana cat si in alte limbi!Execut traduceri engleza-romana ; romana-englezaspaniola-romana ; romana-spaniolaItaliana-romana ; romana-italiana Pretul variaza in functie de timpul de lucru alocat in exclusivitate proiectului. De asemenea, durata finalizarii lucrarii va fi stabilita impreuna cu potentialul client!Va multumesc!

 13. 60 lei / doua ore

  Simona M. - Student

  3 ani experienta in meditatii / profesorat

  Studenta la facultatea de Matematica si Informatica din Bucuresti, ofer meditatii de informatica (c/c++ ) si TIC (Office, ECDL, HTML, utilizarea calculatorului).

 14. 60 lei / doua ore

  Iarina P. - Profesor liceu

  4 ani experienta in meditatii / profesorat

  Profesoara si fosta membra in consiliul Facultatii de Matematica si Informatica , Universitatea din Bucuresti detin modul psihopedagogic si practica efectuata la Colegiul National de Informatica Tudor Vianu, ofer meditatii la informatica pentru clasele 5-12 ( limbrajele Pascal, C, C++, Oracle ), pregatire bacalaureat, pregatire pentru examenele ECDL, admitere facultate.

 15. 60 lei / o ora

  Luiza L.

  6 ani experienta in meditatii / profesorat

  Insusirea notiunilor de baza ale informaticii:- utilizarea calculatorului/operare PC- procesare de text in MS-Word (tehnoredactare);- calcul tabelar in MS-Excel;- realizarea unei prezentari in MS-Power Point;- notiuni de baza despre Internet, e-mail, retele de socializare.

 16. 60 lei / doua ore

  Crina A.

  10 ani experienta in meditatii / profesorat

  Sunt trainer certificat Microsoft si ofer meditatii operare calculator ( lucrul cu fisiere, foldere, internet explorer,arhive etc) si pachetul Office-Excel,Word,Powerpoint.Am o experienta de 10 ani in domeniu si va voi arata logica din spatele acestor programe.Va pot ajuta sa intelegeti aplicatiile Office rapid si sa le puteti folosi in proiectele duneavoastra pentru a va usura munca. Excel de la incepator la avansat, in functie de nivelul dorit de dumneavoastra, veti invata sa folositi pivot table, macro-uri, tabele, formatari conditionale, functii simple, functii compuse, grafice simple si mixte etc.De asemenea, va pot pregati pentru examenul ECDL ( European Computer Driving Licence) la Excel, Word, PowerPoint,Access, Windows, Outlook.In momentul in care vom face cursurile fata in fata, va voi furniza si suportul de curs pentru aplicatia respectiva, dar si tutoriale video.Ofer consultanta online pentru proiectele voastre, pot face anumite proiecte in excel, word, powerpoint dar si meditatii.Preturi:-Excel: 30 lei/h-Access: 35 lei/h-Word: 25 lei/h-PowerPoint:25 lei/h.Numarul de ore se stabileste impreuna cu fiecare cursant in parte, in functie de nivelul de cunoastere actual si de dorinta de aprofundare a acestor programe:incepator, mediu, avansat.Meditatille au loc la domiciliul meu sau la sediul clientului.Alte informatii mai gasiti pe siteul eluc.

 17. 50 lei / doua ore

  Alina S. - Profesor liceu

  Mai mult de 10 ani experienta in meditatii / profesorat

  Mai mult de 15 ani experienta in meditatii / profesorat.Ofer meditatii la informatica Liceu pe intelesul tuturor elevilor, individual sau pt grupe de cate doua persoane, la domiciliul meu in zona Popesti-Leordeni, strada Drumul Fermei. Pregatesc elevi pentru lucrari, teme, recuperarea materiei, aprofundarea materiei sau pentru bacalaureat.

 18. 40 lei / doua ore

  Dan B. - Student

  Mai putin de un an experienta in meditatii / profesorat

  Student anul 3, Universitatea Tehnica din Cluj-Napoca, sectia calculatoare.Ofer meditatii la Informatica elevilor claselor IX-XII, in vederea pregatirii pentru bacalaureat, munca suplimentara sau admitere facultate.In functie de pregatirea elevului, sedintele de pregatire vor avea o anumita structura.

 19. 50 lei / doua ore

  Valentina S. - Student

  4 ani experienta in meditatii / profesorat

  Absolventa la Facultatea de Matematica si Informatica, pregatesc elevi clasele 1 12 la Informatica: examene ECDL, pregatire pentru teza, pregatire pentru bacalaureat, admitere la facultate, programare in limbajele C si C++. Am o experienta de 4 ani in pregatirea elevilor pentru examene ECDL si Bacalaureat. Am urmat modulul psihopedagogic in cadrul Universitatii din Bucuresti si mi am desfasurat practica de specialitate la Colegiul National de Informatica Tudor Vianu.

 20. 30 lei / doua ore

  Miream Petrean - Student

  Un an experienta in meditatii / profesorat

  Studentă în anul II la matematică informatică, ofer meditaţii la informatică pentru elevi de liceu (cls. IX XII), orice profil.