Meditatii la informatica

Filtreaza anunturile
 1. Pret nespecificat

  Razvan N. - Centru de meditatii

  Mai mult de 10 ani experienta in meditatii / profesorat

  Profesor universitar, cu experienta didactica de peste 20 de ani, ofera meditatii la informatica pentru clasele V-XII ( Pascal, C, C++ ), pregatire Bacalaureat, pregatire pentru examenele ECDL, Admitere Facultate. Rezultate excelente!Detalii suplimentare pe centrumeditatii. ro

 2. 50 lei / doua ore

  Valentin Dobre - Profesor

  Mai mult de 10 ani experienta in meditatii / profesorat

  Domenii de acoperire: C si C++; Pascal; php, htlml; baze de date, editoare si procesoare de text.Vara sunt disponibil in perioada 6.07.2016-3.08.2016 si 11.08.2016-10.09.2016 Sunt absolvent al Facultatii de Automatica si Calculatoare din Univestitatea Politehnica Bucuresti cu licenta in specializarile Informatica Aplicata ,si Ingineria Sistemelor alaturi de care am si modulul pedagogic.Pe cei interesati de pregatire suplimentara la informatica (si alte stiinte) ii pot indruma sa ii inteleaga mai bine notiunile incat sa le placa si sa le pastreze in memoria de lunga durata, este singura cale corecta spre cunoastere si calificative mai mari fie ca sunt notele de la clasa, teze sau examene (BAC, admitere, corijenta, sesiune)Sa fiti siguri ca acela pe care il voi pregati se va afla pe maini bune. Avand diplomatie si o exigenta pozitiva sunt calificat sa orientez mintea unui tanar spre placerea pentru invatatura; astfel am toate motivele sa cred ca sunt omul pe care il cautati. Pot asigura in timp util o recuperare rapida a materiei, atata timp cat este rezonabil.Preferabil lectiile sunt la domiciliul elevului dar numai de luni pana vineri. Contribui si cu materiale didactice proprii si voi da teme pentru acasa.Durata unei sedinte este in jur de 105 minute.Pretind aceleasi lucruri ca si cel care doreste sa colaboram: seriozitate, punctualitate, respect, corectitudine si mai ales sa avem rezultatele asteptate.Pentru informatii suplimentare discutam la telefon, iar la cererea dumneavoastra va pot lasa si referinte.Resping orice solicitare care inseamna complicitate la o frauda pentru ca ma conduc dupa norme inalte de conduita si prefer sa fiu cinstit fata de oameni, legi si autoritati, chiar daca obiectiv vorbind ar putea sa fie dezavantajos.Rog sa fiu contactat doar pentru scopul acestui anunt.

 3. 45 lei / doua ore

  Eugen B. - Inginer

  2 ani experienta in meditatii / profesorat

  Inginer calculatoare ofer meditatii informatica cu explicatii detaliate.

 4. 30 lei / o ora si 30 de minute

  Razvan Savu

  Mai putin de un an experienta in meditatii / profesorat

  Ofer suport pentru intelegerea notiunilor informatice, indiferent de limbajul de programare. In liceu am participat la olimpiada nationala de informatica si am obtinut diverse premii la concursuri judetene. Dezvolt aplicatii software de 10 ani.

 5. 50 lei / doua ore

  Andreea Diana Vedi - Student

  3 ani experienta in meditatii / profesorat

  Studentă a Facultății de Matematică și Informatică, Universitatea București,ofer meditații strict individuale la informatică pentru clasele IX-XII și în special pentru Bacalaureat. Am experiență și rezultate foarte bune până acum din partea elevilor.

 6. 50 lei / doua ore

  Costin Alexandru R. - Student

  2 ani experienta in meditatii / profesorat

  Ofer meditaţii de informatică în limbajele C/C++, C#, Java, SQL, PL/SQL atât elevilor de liceu care susţin examenul de Bacalaureat cât şi celor care vor să înveţe programare. În prezent, sunt student în anul 2, din cadrul facultăţii de Cibernetică, Statistică şi Informatică Economică şi am promovat examenul de Bacalaureat cu nota maximă la informatică.

 7. 60 lei / doua ore

  Centrul Top - Centru de meditatii

  7 ani experienta in meditatii / profesorat

  Centrul de meditatii T.O.P. organizeaza cursuri la Informatica pentru pregatire Liceu si Bacalaureat, propune solutii personalizate in functie de capacitatile fiecarui cursant si sustine pregatirea avansata prin metode de coaching. Profesorii cu care centrul nostru colaboreza au studii de specialitate, sunt persoane dornice sa lucreze intr-un mediu tanar si dinamic, isi adapteaza metoda de predare in functie de elev, cunosc bine materia si programa scolara, au experienta in predare prin metode moderne si interactive utilizand sisteme digitale, table interactive (manuale, jocuri, lectii dinamice, aplicatii, instrumente audio-video).Tariful este intre 60 si 80 LEI, variaza in functie de numarul de materii, respectiv numarul de sedinte/ luna. Pentru un pachet tarifar puteti vizita site-ul nostru sau ne puteti contacta pentru oferta personalizata.

 8. Pret nespecificat

  Marius I. - Centru de meditatii

  Mai mult de 10 ani experienta in meditatii / profesorat

  Profesori universitari, cu experienta didactica de peste 20 de ani, ofera meditatii la informatica pentru clasele V-XII ( Pascal, C, C++ ), pregatire Bacalaureat, pregatire pentru examenele ECDL, Admitere Facultate.Rezultate excelente!

 9. 50 lei / doua ore

  Sanziana I. - Student

  5 ani experienta in meditatii / profesorat

  Sunt studenta la Facultatea de Matematica si Informatica la Universitatea din Bucuresti la sectia de informatica. Sunt o fire rabdatoare si imi place mult sa lucrez cu copii.Am fost olimpica la matematica in timpul liceului si al scolii generale. Ofer meditatii elevilor inca din timpul liceului. Am promovat examenul de bacalaureat cu nota 10 la informatica.

 10. 20 lei / o ora

  Flaviu Ianchiş - Student

  Mai putin de un an experienta in meditatii / profesorat

  ■ Meditații la Programare Web•Html•Css•JavaScript■Cursurile au loc la domiciliul meu în Cluj Napoca zona Mărăşti• Nivel: începător, mediu( *) prima şedință gratuită

 11. 50 lei / doua ore

  Alina S. - Profesor liceu

  Mai mult de 10 ani experienta in meditatii / profesorat

  Mai mult de 15 ani experienta in meditatii / profesorat.Ofer meditatii la informatica Liceu pe intelesul tuturor elevilor, individual sau pt grupe de cate doua persoane, la domiciliul meu in zona Popesti-Leordeni, strada Drumul Fermei. Pregatesc elevi pentru lucrari, teme, recuperarea materiei, aprofundarea materiei sau pentru bacalaureat.

 12. 60 lei / o ora si 30 de minute

  Catalin O.

  5 ani experienta in meditatii / profesorat

  Lectii utilizare MS Excel, Word, Powerpoint, Limbaje programare (C, C++, C#, etc.) / proiecte, lucrari prin ședințe individuale / training-uri de grup, workshop-uri practice astfel încât dvs să învățați un limbaj de programare, să efectuați un proiect, sau să înțelegeți și să utilizati funcții avansate de calcul tabelar, tehnoredactare și prezentare oferite de pachetul MS Office. Absolvent al Facultatii de Automatica si Calculatoare in 2005, cu experienta de 6 ani de programare in mediul privat. Master Pedagogie

 13. 25 lei / o ora

  Raluca Scarlet

  8 ani experienta in meditatii / profesorat

  Ai un interviu si nu esti sigur pe cunostintele tale in EXCEL? Vrei sa iti imbunatatesti performanta la locul de munca actual in ceea ce priveste raportarea? Esti incepator si vrei sa afli cat mai mult din tainele excelului? Se apropie sesiunea si urmeaza examenul la informatica (examen TAO - ASE)? Daca da, eu te pot ajuta si iti pot impartasi toate cunostintele mele in acest domeniu. Mentionez ca, lucrez in cadrul unei multinationale de aprox. 7-8 ani, unde raportarea este la un nivel avansat (exemple de functii folosite: vlookup, if, sumif, sumifs, countif, countifs, offset, indirect, match, index, etc., precum si subtotaluri, tabele pivot, macro-uri, formatari conditionate, grafice, data validation). Orele de meditatii pot fi adapte cerintelor voastre, mai exact, putem lucra pe proiecte punctuale de la jobul vostru pentru automatizarea lor sau pe teste de excel date la interviuri, ca sa va faceti o idee si sa le treceti cu brio. La cerere, va pot ajuta sa intelegeti atat partea de operare calculator, cat si Word-ul și Power Point-ul. Program: luni-vineri, incepand cu ora 19:00; sambata-duminica, incepand cu ora 09:00 - in functie de solicitari la domiciliul clientului sau al meu. Pret: 25 ron/ora.

 14. 25 lei / doua ore

  Ana Maria Cristina B. - Student

  2 ani experienta in meditatii / profesorat

  Ofer meditatii matematica (primar, gimnaziu, liceu), limba romana (primar, gimnaziu), limba engleza(primar, gimnaziu), limba franceza (primar, gimnaziu), chimie/fizica (gimnaziu), TIC-utilizarea calculatoruli, pachetului office si altele, notiuni de baza HTML; supraveghetor teme.

 15. 70 lei / doua ore

  Oana U. - Arhitect

  7 ani experienta in meditatii / profesorat

  Invatati sa realizati grafica pe calculator de la o experta in domeniu. Impreuna vom utiliza programele Adobe Photoshop, Adobe Illustrator, Adobe InDesign, pentru obtinerea de solutii grafice de exceptie.Pentru programari scrieti un email la adresa de pe pagina web personala.

 16. 40 lei / doua ore

  Pănescu Ştefania - Student

  2 ani experienta in meditatii / profesorat

  Ofer meditatii in weekend pentru elevi de clasele 1-10 la matematica si informatica pe timpul vacantei de vara.

 17. 60 lei / o ora si 30 de minute

  Luiza L.

  8 ani experienta in meditatii / profesorat

  Insusirea notiunilor de baza ale informaticii:- utilizarea calculatorului/operare PC- procesare de text in MS-Word (tehnoredactare);- calcul tabelar in MS-Excel;- realizarea unei prezentari in MS-Power Point;- notiuni de baza despre Internet, e-mail, retele de socializare.

 18. 50 lei / doua ore

  Alexandru Daniel D. - Student

  2 ani experienta in meditatii / profesorat

  Student la Facultatii de Matematica si Informatica din Bucuresti ,ofer meditatii la Informatica(clasele I-XII) atat pentru recuperarea materiei, teme de vacanta, corigente sau Bacalaureat. Sedintele se vor desfasura la domiciliul elevului sau la domiciliul meu (Zona Bucurestii Noi)Cer si ofer seriozitate.

 19. 60 lei / doua ore

  Simona M. - Student

  4 ani experienta in meditatii / profesorat

  Studenta la facultatea de Matematica si Informatica din Bucuresti, ofer meditatii de informatica (c/c++ ) si TIC (Office, ECDL, HTML, utilizarea calculatorului). Am participat de 3 ori la Nationala Olimpiadei de TIC, la concursuri diverse de programare, robotica si utilizarea calculatorului. Am ani de experienta in predare atat cu copii cat si cu adulti.

 20. 30 lei / o ora

  Centrul Educational Unirea Constanta - Centru de meditatii

  6 ani experienta in meditatii / profesorat

  Centrul de Meditatii Unirea vine in intampinarea exigentelor academice si a cerintelor impuse de piata muncii cu o gama variata de cursuri de limba engleza,germana,franceza,rusa,araba,norvegiana,spaniola,italiana etc.,precum si meditatii la discipline scolare cum ar fi: limba romana,matematica,istorie,geografie,chimie,fizica,biologie dedicate copiilor, adultilor, cat si mediului corporate. Cursurile acopera toate cele trei nivele: INCEPATOR (A1-A2), MEDIU (B1-B2), AVANSAT (C1-C2). Centrul Unirea inseamna pasiune pentru limbi straine si pasiune de a lucra cu oameni si pentru oameni. Va asteptam cu drag la cursurile organizate de centrul nostru de meditatii si limbi straine.