Meditatii la informatica

Filtreaza anunturile
 1. 80 lei / doua ore

  Valentin Dobre - Profesor

  Mai mult de 10 ani experienta in meditatii / profesorat

  - Sunt profesor si inginer licentiat al Facultatii de Automatica si Calculatoare Bucuresti specializari Informatica Aplicata si Ingineria Sistemelor alaturi de care am si modulul pedagogic si autorizare ONRC ca sa ofer meditatii. - Obiective generale: Crearea unei conexiuni cu elevul ca sa ii cunosc modul in care ii place sa invete si sa asimileze informatiile. Pot sa il ajut sa inteleaga de ce informatica este si utila in viata, nu doar o obligatie fireasca a profilului unde invata. Dupa caz asigur recuperarea rapida a materiei, imbunatatirea modului de gandire si de rezolvare a problemelor. Eforturile mele se vor observa in cel mult 30 zile datorita cresterii performantelor la aceasta disciplina si a placerii cu care va invata. Iar daca doriti pregatire pentru BAC si admitere, eu sunt acela care il poate orienta spre succes. Va pot fi de folos si la alte materii in afara de informatica. -Rezultatele obtinute au fost exceptionale, singurul regret pe care il am de fiecare data este cand o colaborare plina de succes trebuie se incheie si ea. - Contribui cu materiale didactice proprii din care dau teme si de care ma folosesc sa dau teste periodice.- Lectiile le tin de luni pana vineri de regula la domiciliul elevului sau online prin Skype si au durata de 110 minute.-Disponibilitate incepand din 19.09.2016:Luni ocupatMarti 12-14Miercuri 11-14Joi ocupatVineri 12-15- Ofer si pretind seriozitate, punctualitate, corectitudine si respect.-Discount-uri atractive pentru lunile iunie, septembrie si decembrie Considerati ca anuntul acesta va determina sa formati numarul meu de telefon? Atunci apelati cu incredere!

 2. Pret nespecificat

  Razvan N. - Centru de meditatii

  Mai mult de 10 ani experienta in meditatii / profesorat

  Profesor universitar, cu experienta didactica de peste 20 de ani, ofera meditatii la informatica pentru clasele V-XII ( Pascal, C, C++ ), pregatire Bacalaureat, pregatire pentru examenele ECDL, Admitere Facultate. Rezultate excelente!Detalii suplimentare pe centrumeditatii. ro

 3. 100 lei / doua ore si 30 de minute

  Mihai C.

  Mai mult de 10 ani experienta in meditatii / profesorat

  Acum 2000 de ani sa gandesti însemna sa rezolvi probleme matematice, Acum 200 de ani a fost adaugata fizica la provocările gândirii Astăzi marea majoritate a problemelor gândirii se rezolvă cu calculatorul. Informatica nu mai este o moda, a devenit o necesitate pentru a structura gândirea in vederea obţinerii unor soluţii de nivelul competiţiei intelectuale actuale.Admiterea se face in urma unui test de logica.

 4. 60 lei / doua ore

  Ovidiu M. - Inginer

  10 ani experienta in meditatii / profesorat

  Meditatii / Cursuri WEB DesignPentru aceia care doresc sa inceapa o noua cariera in domeniul programarii web, cat si pentru studentii sau elevii interesati, propun programe de pregatire individuala in acest domeniu. Intalnirile se vor organiza individual, asigurandu-se atat pregatirea teoretica cat si cea practica necesara. Ca inginer software, asigur calitatea expunerii cat si o metoda didactica adaptata fiecarui cursant in parte. Din partea dumneavoastra cer investitie in termeni de timp si efort intelectual sustinut.Pretul unei sedinte este de 60 RON.Tematica Abordata:* HTML 5* CSS 3* JavaScript + JQuerry & Expresii regulate* PHP* MySQL* Template & Layouts* Design web responsive & reactive (mobile user interfaces)* Frameworkuri (Bootstrap, AngularJS, CodeIgniter).* Inginerie software / WebML

 5. 50 lei / doua ore

  Cata S. - Profesor

  4 ani experienta in meditatii / profesorat

  Profesoara si absolventa a Facultatii de Matematica -Informatica , Universitatea Bucuresti si a Masterului de Algebra cu modul psihopedagogic nivel I si II , ofer meditatii elevilor claselor I-XII la domiciliul elevului.Rog seriozitate

 6. 60 lei / doua ore

  Simona M. - Student

  4 ani experienta in meditatii / profesorat

  Studenta la facultatea de Matematica si Informatica din Bucuresti, ofer meditatii de informatica (c/c++ ) si TIC (Office, ECDL, HTML, utilizarea calculatorului). Am participat de 3 ori la Nationala Olimpiadei de TIC, la concursuri diverse de programare, robotica si utilizarea calculatorului. Am ani de experienta in predare atat cu copii cat si cu adulti.

 7. 70 lei / doua ore

  Oana U. - Arhitect

  7 ani experienta in meditatii / profesorat

  Invatati sa realizati grafica pe calculator de la o experta in domeniu. Impreuna vom utiliza programele Adobe Photoshop, Adobe Illustrator, Adobe InDesign, pentru obtinerea de solutii grafice de exceptie.Pentru programari scrieti un email la adresa de pe pagina web personala.

 8. Pret nespecificat

  Zeljko Zurzic - Student

  2 ani experienta in meditatii / profesorat

  Programare in C sau C++Bazele utilizarii sistemelor de operare - Microsoft Windows/ Linux-UbuntuSuita Microsoft OfficeAjutor pentru cursuri in anul 1 la ACS-UPB, Cibernetica sau Informatica - Utilizarea Sistemelor de Operare, Programare in C/C++, Structuri de Date

 9. 40 lei / doua ore

  Pop Gabriel - Inginer

  Un an experienta in meditatii / profesorat

  Absolvent UBB Informatica, ofer meditatii in vederea:- pregatirii pentru examenul de bacalaureat- admiterii la facultateDomenii: C,C++,C#

 10. 50 lei / doua ore

  Cristina G. - Student

  5 ani experienta in meditatii / profesorat

  CURSURI de IT pentru copilul tau! 8-14 ani (Piata Romana)Ce vor invata: - sa creeze propriul joc pe calculator- sa utilizeze Prezi, PowerPoint, Word, Excel- sa creeze pagini web (HTML)- alcatuirea unui pc, internet si retelistica- cum functioneaza tehnologiile biometrice(scanarea retinei, amprentei etc)- importanta codificarii mesajelor si modalitati de codificare- sa creeze si sa editeze filme- sa controleze calculatorul de la distanta- sa utilizeze Windows si LinuxCand?Cursurile se desfasoara in fiecare zi de sambata, incepand cu 1 octombrie, intre orele 10:00-12:00.Unde? La Education Point, Bucuresti.De ce e nevoie? E nevoie de propriul laptop si de mult entuziasm! :) De restul ne ocupam noi.Cum ma inscriu? Inscrierile se pot face pana pe 29 septembrie 2016 la nr, de telefon afisat sau pe pagina de facebook a evenimentului ( IT Knowledge). Taxa de participare este de 50 RON/curs. Plata se efectueaza cash inaintea fiecarui curs.

 11. 50 lei / doua ore

  Alina S. - Profesor liceu

  Mai mult de 10 ani experienta in meditatii / profesorat

  Mai mult de 15 ani experienta in meditatii / profesorat.Ofer meditatii la informatica Liceu pe intelesul tuturor elevilor, individual sau pt grupe de cate doua persoane, la domiciliul meu in zona Popesti-Leordeni, strada Drumul Fermei. Pregatesc elevi pentru lucrari, teme, recuperarea materiei, aprofundarea materiei sau pentru bacalaureat.

 12. 25 lei / o ora

  Raluca Scarlet

  8 ani experienta in meditatii / profesorat

  Ai un interviu si nu esti sigur pe cunostintele tale in EXCEL? Vrei sa iti imbunatatesti performanta la locul de munca actual in ceea ce priveste raportarea? Esti incepator si vrei sa afli cat mai mult din tainele excelului? Se apropie sesiunea si urmeaza examenul la informatica (examen TAO - ASE)? Daca da, eu te pot ajuta si iti pot impartasi toate cunostintele mele in acest domeniu. Mentionez ca, lucrez in cadrul unei multinationale de aprox. 7-8 ani, unde raportarea este la un nivel avansat (exemple de functii folosite: vlookup, if, sumif, sumifs, countif, countifs, offset, indirect, match, index, etc., precum si subtotaluri, tabele pivot, macro-uri, formatari conditionate, grafice, data validation). Orele de meditatii pot fi adapte cerintelor voastre, mai exact, putem lucra pe proiecte punctuale de la jobul vostru pentru automatizarea lor sau pe teste de excel date la interviuri, ca sa va faceti o idee si sa le treceti cu brio. La cerere, va pot ajuta sa intelegeti atat partea de operare calculator, cat si Word-ul și Power Point-ul. Program: luni-vineri, incepand cu ora 19:00; sambata-duminica, incepand cu ora 09:00 - in functie de solicitari la domiciliul clientului sau al meu. Pret: 25 ron/ora.

 13. 50 lei / doua ore

  Radu M.

  4 ani experienta in meditatii / profesorat

  Te voi ajuta să înțelegi informatica cum nu ai crezut că este posibil. De la tranzistorii procesorului și biți până la structuri de date abstracte, toate sunt orchestrate într-un mod logic. Odată înțeles acest mod logic, nu îl vei uita niciodată și asta se va reflecta în activitatea de la clasă și rezultatele obținute.

 14. 45 lei / doua ore

  Bogdan P.

  Un an experienta in meditatii / profesorat

  Ofer meditatii la informatica C/C++. Eu vreau sa fiu ajutorul tau, partenerul tau de studiu, nu profesorul tau. Fie vorba de notele de la liceu sau de pregatirea pentru bacalaureat, avansarea ta nu va inceta a se arata.

 15. 50 lei / doua ore

  Costin Alexandru R. - Student

  2 ani experienta in meditatii / profesorat

  Ofer meditaţii de informatică în limbajele C/C++, C#, Java, SQL, PL/SQL atât elevilor de liceu care susţin examenul de Bacalaureat cât şi celor care vor să înveţe programare. În prezent, sunt student în anul 3, din cadrul facultăţii de Cibernetică, Statistică şi Informatică Economică şi angajat ca programator Java intr-o companie de IT renumita, am promovat examenul de Bacalaureat cu nota maximă la informatică.

 16. 60 lei / doua ore

  Mihailescu I. - Student

  Un an experienta in meditatii / profesorat

  Ofer meditatii la informatica ,limbajul C++ , sunt student momentan chiar la o facultate de profil, la politehnica , Calculatoare si Tehnologia Informatiei in Limba Engleza.

 17. 40 lei / doua ore

  Madalina M. - Student

  2 ani experienta in meditatii / profesorat

  Ofer pregatire suplimentara la informatica pentru recuperarea materiei, perfectionare sau pentru bacalaureat.Limbaj C++.

 18. 60 lei / doua ore

  Centrul Top - Centru de meditatii

  7 ani experienta in meditatii / profesorat

  Centrul de meditatii T.O.P. organizeaza cursuri la Informatica pentru pregatire Liceu si Bacalaureat, propune solutii personalizate in functie de capacitatile fiecarui cursant si sustine pregatirea avansata prin metode de coaching. Profesorii cu care centrul nostru colaboreza au studii de specialitate, sunt persoane dornice sa lucreze intr-un mediu tanar si dinamic, isi adapteaza metoda de predare in functie de elev, cunosc bine materia si programa scolara, au experienta in predare prin metode moderne si interactive utilizand sisteme digitale, table interactive (manuale, jocuri, lectii dinamice, aplicatii, instrumente audio-video).Tariful este intre 60 si 80 LEI, variaza in functie de numarul de materii, respectiv numarul de sedinte/ luna. Pentru un pachet tarifar puteti vizita site-ul nostru sau ne puteti contacta pentru oferta personalizata.

 19. 35 lei / o ora

  Stelian H. - Student

  3 ani experienta in meditatii / profesorat

  Ofer ajutor in intelesul problemelor de tip c++,pseudocod sau office.

 20. 40 lei / doua ore

  Jeanina G.

  6 ani experienta in meditatii / profesorat

  Ofer pregatire suplimentara la informatica: Pachet Offlice (World, Excel, PowerPoint, Access, Visio), lucrul cu fisiere si foldere, HTML.