Meditatii la informatica

Filtreaza anunturile
 1. Adrian A.

  Mai mult de 10 ani experienta in meditatii / profesorat

  Meditatii INFORMATICA, pregatire bacalaureat, proiecte de licenta, pagini web.Turbo Pascal, C++, Visual Basic, PHP, MySQL, Java, C#, MS Access, FoxPro, Windows, Word, Excel, PowerPoint, Internet, HTML, Macromedia Flash, Latex si altele.

  Mai multe informatii
 2. Flory F.

  5 ani experienta in meditatii / profesorat

  Ofer meditatii la informatica.

  Mai multe informatii
 3. Iarina P. - Student

  4 ani experienta in meditatii / profesorat

  Studenta si membra in consiliul Facultatii de Matematica si Informatica , Universitatea din Bucuresti detin modul psihopedagogic si practica efectuata la Colegiul National de Informatica Tudor Vianu, ofer meditatii la informatica pentru clasele 5-12 ( limbrajele Pascal, C, C++, Oracle ), pregatire bacalaureat, pregatire pentru examenele ECDL, admitere facultate.

  Mai multe informatii
 4. Basoc D.

  6 ani experienta in meditatii / profesorat

  EXCEL, de la nivel incepator la nivel avansat. Pret: 30 ron/ora. Lucrez in special cu cei care au nevoie de el pentru servici. Promit seriozitate si promptitudine. Precizez ca lucrez in domeniul raportarilor, utilizand zilnic Excel, la nivel avansat: gestionarea foilor de calcul; formatari; formatari conditionate; filtrari; sortari; subtotaluri; functii precum sum, count, average, if, sumif, countif, counta, averageif, VLOOKUP; blocare de celulele/ sheeturi/ documente Excel si deblocarea lor; tabele PIVOT; referinte la sheeturi multiple; macros - concept. La cerere, realizez si proiecte - pret in functie de complexitate. Program: luni-vineri, incepand cu ora 19:00; weekend - in functie de solicitari.

  Mai multe informatii
 5. Luiza L.

  6 ani experienta in meditatii / profesorat

  Insusirea notiunilor de baza ale informaticii:- utilizarea calculatorului/operare PC- procesare de text in MS-Word (tehnoredactare);- calcul tabelar in MS-Excel;- realizarea unei prezentari in MS-Power Point;- notiuni de baza despre Internet, e-mail, retele de socializare.

  Mai multe informatii
 6. Ana Bulea - Student

  2 ani experienta in meditatii / profesorat

  Rog seriozitate si dorinta de a invata!

  Mai multe informatii
 7. Catalin O. - Traducator

  5 ani experienta in meditatii / profesorat

  Absolvent al Facultatii de Automatica si Calculatoare in 2005, cu experienta in programare in mediul privat si actualmente masterand Pedagogie, predau informatica celor interesati.

  Mai multe informatii
 8. Alexandra A.

  6 ani experienta in meditatii / profesorat

  Ofer meditatii la domiciliul elevului pentru informatica, Instalari programe, windows , Realizez transcrieri,redactari,copy-writing(copiere) - texte , documente , acte , proiecte , materiale de orice natura, atat in romana cat si in alte limbi!Execut traduceri engleza-romana ; romana-englezaspaniola-romana ; romana-spaniolaItaliana-romana ; romana-italiana Pretul variaza in functie de timpul de lucru alocat in exclusivitate proiectului. De asemenea, durata finalizarii lucrarii va fi stabilita impreuna cu potentialul client!Va multumesc!

  Mai multe informatii
 9. Ioana Marussi - Student

  2 ani experienta in meditatii / profesorat

  Studenta la Facultatea de Matematica si informatica la Universitatea din Bucuresti, sectia Informatica. Imi place sa lucrez cu copiii si cu cei care doresc si au nevoie de ajutor la informatica, in special la programare in limbajele C/C++ si Pascal. Ofer meditatii elevilor doritori incepand cu scoala generala. Am promovat examenul de bacalaureat cu 9.55 la informatica si 9.60 la matematica.

  Mai multe informatii
 10. Crina A.

  8 ani experienta in meditatii / profesorat

  Va pot ajuta sa intelegeti aplicatiile Office rapid si sa le puteti folosi in proiectele duneavoastra pentru a va usura munca. Am o experienta de 10 ani in domeniu si va voi arata logica din spatele acestor programe.In momentul in care vom face cursurile fata in fata, va voi furniza si suportul de curs pentru aplicatia respectiva, dar si tutoriale video.Ofer consultanta online pentru proiectele voastre, pot face anumite proiecte in excel, word, powerpoint dar si meditatii.Preturi:-Excel: 30 lei/h-Access: 35 lei/h-Word: 25 lei/h-PowerPoint:25 lei/h.Numarul de ore se stabileste impreuna cu fiecare cursant in parte, in functie de nivelul de cunoastere actual si de dorinta de aprofundare a acestor programe:incepator, mediu, avansat.Meditatille au loc la sediul clientului.Alte informatii mai gasiti pe siteul eluc.

  Mai multe informatii
 11. Simona M. - Student

  2 ani experienta in meditatii / profesorat

  Studenta la facultatea de Matematica si Informatica din Bucuresti, ofer meditatii de informatica (c/c++ ) si TIC (Office, ECDL, HTML, utilizarea calculatorului).

  Mai multe informatii
 12. Sanziana I. - Student

  4 ani experienta in meditatii / profesorat

  Sunt studenta la Facultatea de Matematica si Informatica la Universitatea din Bucuresti la sectia de informatica. Sunt o fire rabdatoare si imi place mult sa lucrez cu copii.Am fost olimpica la matematica in timpul liceului si al scolii generale. Ofer meditatii elevilor inca din timpul liceului. Am promovat examenul de bacalaureat cu nota 10 la informatica.

  Mai multe informatii
 13. Sabin P.

  Un an experienta in meditatii / profesorat

  Sunt absolvent al Facultatii de Matematica-Informatica, sectia de Informatica, din cadrul Universitatii Bucuresti.Ofer meditatii la informatica(aplicatii office, lucrul cu calculatorul si programare in C/C++, Pascal sau PHP) pentru elevi de liceu sau gimnaziu. Explic logic, calm, cu rabdare si spirit pedagogic, folosind metode flexibile de lucru, in functie de personalitatea elevului.Sedintele de meditatie vor fi tinute la resedinta profesorului in Sectorul 4, aproape de Piata ProgresulTarif: 50 RON / Sedinta (2h = 1h teorie + 1h practica)Program: Doar in weekend, intervalul 10:00 - 14:00

  Mai multe informatii
 14. Cristian S. - Inginer

  Un an experienta in meditatii / profesorat

  Ofer meditatii de informatica generala: teoria informatiei, codificarea informatiei, electronica de baza, istoria informaticii, inteligenta artificiala de baza, inginerie informatica, inginerie de software, design pattern

  Mai multe informatii
 15. Alexandru T. - Inginer

  7 ani experienta in meditatii / profesorat

  Dau meditatii la informatica.Office (Word, Excel, PowerPoint, Outlook si Acces)Pagini de internet (HTML, CSS, PHP, MYSQL)Utilizare WINDOWS.Navigare internet.Google adwords si analytics.Hardware/software.

  Mai multe informatii
 16. Ovidiu Mihai R. - Student

  2 ani experienta in meditatii / profesorat

  Student integralist in anul II la Facultatea de Matematica si Informatica din cadrul Universitatii Bucuresti, ofer meditatii la Informatica, clasele 1-12 (limbajele C/C++, HTML, MICROSOFT OFFICE),in vederea :- Imbunatatirii rezultatelor scolare / Pregatirii suplimentare- Pregatirii pentru concursuri sau olimpiade scolare / Pregatirii pentru examenele ECDL- Pregatirii pentru Bacalaureat / admitere facultate. Mentionez ca ma pot deplasa fara absolut nicio problema la domiciliul elevului.

  Mai multe informatii
 17. Valentin Dobre - Profesor

  Mai mult de 10 ani experienta in meditatii / profesorat

  Sunt profesor si inginer, absolvent de Automatica si Calculatoare, specializarea informatica aplicata la care se adauga modulul pedagogic, m-am autorizat la Registrul Comertului, si am 12 ani experienta de cand dau meditatii la Informatica. Domeniile la care ofer pregatire sunt Algoritmii in schema logica si pseudocod, Limbajul Pascal (incredibil dar adevarat, se mai studiaza in unele scoli), C si C++, Programare procedurala, structurala si pe obiecte. Valabil pentru elevii clasele 5-12 si studenti care fie vor sa isi ridice nivelul de pregatire sau vor sa fie mai bine pregatiti pentru evaluari, examenele si concursurile din sistemul de invatamant. Valabil pentru elevii clasele 5-12 si studenti care fie vor sa isi ridice nivelul de pregatire sau vor sa fie mai bine pregatiti pentru evaluari, examenele si concursurile din sistemul de invatamant. Am metoda de predare, evaluare moderna si adaptabila fiecarui nivel asigurand echlibrul intre recuperarea rapida a materiei si asimilarea de informatii noi. Sedintele sunt individuale, dureaza doua ore, si sunt distribuite cate una, doua la saptamana, sau poate mai des. Ofer punctualitate, seriozitate, si punctualitate, lucru pe care il astept atat de la elev si parintii lui, unde este cazul. Sunt disponibil si pe perioada vacantelor, sarbatorilor legale, in anumite limite, unde pot fi flexibil la pretul unei sedinte. Alte detalii vor fi discutate si stabilite la prima convorbire telefonica. Apelati cu incredere!

  Mai multe informatii
 18. Andrei M. - Student

  3 ani experienta in meditatii / profesorat

  Sunt pasionat de informatica, si am resit sa fiu multiplu premiat la Olimpiada nationala de Informatica:Locul II + medalia de aur, 2015Locul I la faza online a olimpiadei, 2014Locul IV + medalia de aur, 2013Ofer meditatii la Informatica, pentru materia de clasa sau olimpiada. Ma pot deplasa si la domiciliul dvs.

  Mai multe informatii
 19. Bogdan P. - Inginer

  Un an experienta in meditatii / profesorat

  Student in ultimul an in cadrul facultatii de Automatica si Calculatoare, Specializarea Ingineria Sistemelor Automate, ofer meditatii la Informatica elevilor claselor V-XII, in vederea pregatirii pentru olimpiade, concursuri scolare, pregatire suplimentara sau recuperarea materiei. Ma pot deplasa la domiciliul elevului. Pretul este de 45lei/sedinta (2 ore).

  Mai multe informatii
 20. Serban Mardaloescu - Student

  Mai putin de un an experienta in meditatii / profesorat

  Meditatii informatica pentru elevii de generala, liceu, inclusiv pregatire pentru Bacalaureat (C/C++)! Am de oferit o perspectiva diferita asupra informaticii predata deseori intr-un mod gresit in scoala. Sunt student in anul al patrulea la Facultatea de Automatica si Calculatoare, sectia Calculatoare.

  Mai multe informatii