Meditatii la informatica

Filtreaza anunturile
 1. 50 lei / doua ore

  Costin Alexandru R. - Student

  2 ani experienta in meditatii / profesorat

  Ofer meditaţii de informatică în limbajele C/C++, C#, Java atât elevilor de liceu care susţin examenul de Bacalaureat cât şi celor care vor să înveţe programare. În prezent, sunt student în anul 2, din cadrul facultăţii de Cibernetică, Statistică şi Informatică Economică şi am promovat examenul de Bacalaureat cu nota maximă la informatică.

 2. 45 lei / doua ore

  Eugen B. - Inginer

  2 ani experienta in meditatii / profesorat

  Inginer calculatoare ofer meditatii informatica cu explicatii detaliate.

 3. 50 lei / doua ore

  Nicu M. - Student

  3 ani experienta in meditatii / profesorat

  Ofer meditații elevilor din clasele 5-12 în vederea înțelegerii și dezvoltării conceptelor raționale asociate informaticii, pentru toate nivelurile, atât pentru obținerea rezultatelor bune în școală, dar și pentru concursuri sau examene.Câteva dintre noțiuni: fundamentele logice ale informaticii, programare procedurală, algoritmi, structuri de date, programare orientată pe obiecte.Limbajele folosite în scop didactic: C, C++, Java.

 4. 60 lei / doua ore

  Crina A. - Profesor

  10 ani experienta in meditatii / profesorat

  Sunt manager proiect de 10 ani,coordonez echipe de peste 20 de membri intr-o multinationala, trainer certificat Microsoft si ofer meditatii operare calculator ( lucrul cu fisiere, foldere, internet explorer,arhive etc) si pachetul Office-Excel,Access, Word, Powerpoint pentru copii si adulti. Ofer meditatii pentru examenul TAO-ASE (tehnologia aplicatiilor Office).Am o experienta de peste 10 ani in domeniu si va voi arata logica din spatele acestor programe.Va pot ajuta sa intelegeti aplicatiile Office rapid si sa le puteti folosi in proiectele duneavoastra pentru a va usura munca. In Excel, in functie de nivelul dorit de dumneavoastra, veti invata sa folositi pivot table, macro-uri, tabele, formatari conditionale, functii simple, functii compuse, grafice simple si mixte etc.Metoda de predare este inovativa si va asigura o modalitate usoara si rapida de intelegere a mecanismelor de lucru pentru aceste aplicatii.De asemenea, va pot pregati pentru examenul ECDL ( European Computer Driving Licence) la Excel, Word, PowerPoint,Access, Windows, Outlook.In momentul in care vom face cursurile fata in fata, va voi furniza si suportul de curs pentru aplicatia respectiva, dar si tutoriale video.Ofer consultanta online pentru proiectele voastre, pot face anumite proiecte in excel, word, powerpoint dar si meditatii.Preturi:-Excel: 30 lei/h-Access: 35 lei/h-Word: 25 lei/h-PowerPoint:25 lei/h.Numarul de ore se stabileste impreuna cu fiecare cursant in parte, in functie de nivelul de cunoastere actual si de dorinta de aprofundare a acestor programe:incepator, mediu, avansat.Meditatille au loc la domiciliul meu sau la sediul clientului.Alte informatii mai gasiti pe siteul eluc.

 5. 50 lei / doua ore

  Alina S. - Profesor liceu

  Mai mult de 10 ani experienta in meditatii / profesorat

  Mai mult de 15 ani experienta in meditatii / profesorat.Ofer meditatii la informatica Liceu pe intelesul tuturor elevilor, individual sau pt grupe de cate doua persoane, la domiciliul meu in zona Popesti-Leordeni, strada Drumul Fermei. Pregatesc elevi pentru lucrari, teme, recuperarea materiei, aprofundarea materiei sau pentru bacalaureat.

 6. 60 lei / doua ore

  Mihailescu I. - Student

  Un an experienta in meditatii / profesorat

  Ofer meditatii la informatica ,limbajul C++ , sunt student momentan chiar la o facultate de profil, la politehnica , Calculatoare si Tehnologia Informatiei in Limba Engleza.

 7. 40 lei / doua ore

  Alexandru Daniel D. - Student

  2 ani experienta in meditatii / profesorat

  Student la facultatea de Matematica si Informatica, Universitatea Bucuresti, ofer meditatii la domiciliul elevului.

 8. 25 lei / o ora

  Raluca Scarlet

  8 ani experienta in meditatii / profesorat

  Ai un interviu si nu esti sigur pe cunostintele tale in EXCEL? Vrei sa iti imbunatatesti performanta la locul de munca actual in ceea ce priveste raportarea? Esti incepator si vrei sa afli cat mai mult din tainele excelului? Se apropie sesiunea si urmeaza examenul la informatica (examen TAO - ASE)? Daca da, eu te pot ajuta si iti pot impartasi toate cunostintele mele in acest domeniu. Mentionez ca, lucrez in cadrul unei multinationale de aprox. 7-8 ani, unde raportarea este la un nivel avansat (exemple de functii folosite: vlookup, if, sumif, sumifs, countif, countifs, offset, indirect, match, index, etc., precum si subtotaluri, tabele pivot, macro-uri, formatari conditionate, grafice, data validation). Orele de meditatii pot fi adapte cerintelor voastre, mai exact, putem lucra pe proiecte punctuale de la jobul vostru pentru automatizarea lor sau pe teste de excel date la interviuri, ca sa va faceti o idee si sa le treceti cu brio. La cerere, va pot ajuta sa intelegeti atat partea de operare calculator, cat si Word-ul și Power Point-ul. Program: luni-vineri, incepand cu ora 19:00; sambata-duminica, incepand cu ora 09:00 - in functie de solicitari la domiciliul clientului sau al meu. Pret: 25 ron/ora.

 9. 40 lei / doua ore

  Madalina M. - Student

  Un an experienta in meditatii / profesorat

  Ofer pregatire suplimentara la informatica pentru recuperarea materiei, perfectionare sau pentru bacalaureat.Limbaj C++.

 10. 70 lei / doua ore

  Oana U. - Arhitect

  7 ani experienta in meditatii / profesorat

  Invatati sa realizati grafica pe calculator de la o experta in domeniu. Impreuna vom utiliza programele Adobe Photoshop, Adobe Illustrator, Adobe InDesign, pentru obtinerea de solutii grafice de exceptie.Pentru programari scrieti un email la adresa de pe pagina web personala.

 11. 25 lei / o ora

  Rares C. - Student

  Un an experienta in meditatii / profesorat

  Ofer meditatii pentru elevi de orice varsta la informatica. Limbaj de programare:C/C++/Pascal.

 12. 30 lei / o ora si 30 de minute

  Razvan Savu

  Mai putin de un an experienta in meditatii / profesorat

  Ofer suport pentru intelegerea notiunilor informatice, indiferent de limbajul de programare. In liceu am participat la olimpiada nationala de informatica si am obtinut diverse premii la concursuri judetene. Dezvolt aplicatii software de 10 ani.

 13. 35 lei / o ora

  Stelian H. - Student

  2 ani experienta in meditatii / profesorat

  Ofer ajutor in intelesul problemelor de tip c++,pseudocod sau office.

 14. 40 lei / doua ore

  Gabriel R. - Student

  2 ani experienta in meditatii / profesorat

  Ofer meditatii de informatica in limbajele C/C++, pentru examenul de Bacalaureat si nu numai. Am promovat Bacalaureatul la informatica cu nota 10.

 15. 30 lei / doua ore

  Pop Gabriel - Student

  Un an experienta in meditatii / profesorat

  Sunt student (in curand absolvent) al facultatii Babes Bolyai din Cluj Napoca la specializarea informatica si ofer meditatii pentru:- pregatirea examenului de bacalaureat- admiterea la facultate.

 16. 40 lei / doua ore

  Jeanina G.

  5 ani experienta in meditatii / profesorat

  Ofer pregatire la informatica programare: C++, C#, .NET, SQL. Asigur recuperarea si fixarea materiei.

 17. 20 lei / o ora

  Flaviu Ianchiş - Student

  Mai putin de un an experienta in meditatii / profesorat

  ■ Meditații la Programare Web•Html•Css•JavaScript■Cursurile au loc la domiciliul meu în Cluj Napoca zona Mărăşti• Nivel: începător, mediu( *) prima şedință gratuită

 18. 40 lei / doua ore

  Denis Dance - Student

  Mai putin de un an experienta in meditatii / profesorat

  Sunt student la informatica si ofer meditatii in C/C++. Am avut media 10 la informatica in liceu si 9.80 la bac la informatica.

 19. 60 lei / o ora si 30 de minute

  Luiza L.

  8 ani experienta in meditatii / profesorat

  Insusirea notiunilor de baza ale informaticii:- utilizarea calculatorului/operare PC- procesare de text in MS-Word (tehnoredactare);- calcul tabelar in MS-Excel;- realizarea unei prezentari in MS-Power Point;- notiuni de baza despre Internet, e-mail, retele de socializare.

 20. 50 lei / doua ore

  Andreea Diana Vedi - Student

  3 ani experienta in meditatii / profesorat

  Studentă a Facultății de Matematică și Informatică, Universitatea București,ofer meditații strict individuale la informatică pentru clasele IX-XII și în special pentru Bacalaureat. Am experiență și rezultate foarte bune până acum din partea elevilor.