Meditatii la informatica

 1. Centru M. - Profesor liceu

  5 ani experienta in meditatii / profesorat

  Profesorii nostri ii ajuta pe copii sa invete informatica cu placere, de asemenea sa-si desavarseasca cunostintele de informatica astfel incat intr-o zi sa ajunga sa fie cineva in domeniul acesta atat de vast si in continua dezvoltare. http://www.centruldemeditatii.ro/meditatii/meditatii_informatica

 2. Enal G.

  Un an experienta in meditatii / profesorat

  Absolvent Facultatea de matematica si informatica Universitatea Ovidius din Constanta ofer meditatii la informatica in limbajele C/C++, PHP, MySQL, HTML. Ofer si lucrari de licenta sau/si disertatie in acest domeniu (in latex) sau diverse proiecte ptr facultate sau liceu.

 3. George P. - Student

  2 ani experienta in meditatii / profesorat

  Student in anul al IV-lea la Universitatea Bucuresti, Facultatea de Matematica si Informatica, cu multa rabdare si spirit pedagogic, ofer meditatii la Informatica, la domiciliul elevului/domiciliul propriu. Asigur o buna pregatire atat pentru examenul de bacalaureat, cat si pentru trecerea examenului de corigenta. Prima sedinta este gratuita.

 4. Iarina P. - Student

  4 ani experienta in meditatii / profesorat

  Studenta si membra in consiliul Facultatii de Matematica si Informatica , Universitatea din Bucuresti detin modul psihopedagogic si practica efectuata la Colegiul National de Informatica Tudor Vianu, ofer meditatii la informatica pentru clasele 5-12 ( limbrajele Pascal, C, C++, Oracle ), pregatire bacalaureat, pregatire pentru examenele ECDL, admitere facultate. Tel: 0731181004

 5. Bogdan P. - Student

  Un an experienta in meditatii / profesorat

  Student in ultimul an in cadrul facultatii de Automatica si Calculatoare, Specializarea Ingineria Sistemelor Automate, ofer meditatii la Informatica elevilor claselor V-XII, in vederea pregatirii pentru olimpiade, concursuri scolare, pregatire suplimentara sau recuperarea materiei. Ma pot deplasa la domiciliul elevului. Pretul este de 45lei/sedinta (2 ore).

 6. Luiza L.

  5 ani experienta in meditatii / profesorat

  Insusirea notiunilor de baza ale informaticii: - utilizarea calculatorului/operare PC - procesare de text in MS-Word (tehnoredactare); - calcul tabelar in MS-Excel; - realizarea unei prezentari in MS-Power Point; - notiuni de baza despre Internet si e-mail.

 7. Radu D. - Student

  Mai putin de un an experienta in meditatii / profesorat

  Student in anul 3 la Facultatea de Automatica si Calculatoare, ofer meditatii la informatica la orice nivel(gimnaziu/liceu/bacalaureat/admitere). Ofer seriozitate si rezultate concrete. Lucrez cu 1 singur elev per sedinta, si ma deplasez la domiciliul acestuia. Prima sedinta este gratuita.

 8. Simona M. - Student

  2 ani experienta in meditatii / profesorat

  Studenta la facultatea de Matematica si Informatica din Bucuresti, ofer meditatii de informatica (c/c++ ) si TIC (Office, ECDL, HTML, utilizarea calculatorului).

 9. Mihail B. - Profesor universitar

  Mai mult de 10 ani experienta in meditatii / profesorat

  Universitar cu experienta indelungata meditez la informatica, matematica si fizica orice nivel

 10. Valentin D.

  Mai mult de 10 ani experienta in meditatii / profesorat

  Inginer, absolvent Automatica,modul pedagogic, ofer meditatii la informatica. Situatii de corigenta, BAC, olimpiade, admiteri, restante, sau doar consolidare cunostinte. Metoda de predare este moderna, intutiva, interactiva, dau teme care pot evalua competentele. Sedinte 2 ore,de obicei la domiciliul elevului, pretul negociabil pt 2/3 sedinte pe saptamana. Doresc seriozitate din ambele parti.

 11. Denis V. - Student

  Un an experienta in meditatii / profesorat

  Student la Facutatea de Matematica-Informatica, Universitatea din Bucuresti, participant in liceu la Olimpiada Nationala de Informatica, cu experienta in meditatii, ofer meditatii la Informatica pentru orice nivel. Limbaje: Pascal / C / C++. Sedinta va avea loc unde doreste elevul.

 12. Catalin-gabriel I. - Student

  Mai putin de un an experienta in meditatii / profesorat

  Ofer meditati la Informatica pentru pregatirea examenului de Bacalaureat, dar si pentru orele de clasa. O sedinta presupune o ora de lucru cu variantele de bac, rezolvarea facandu-se pe hartie, si o ora de lucru pe calculator.

 13. Catalin O. - Traducator

  4 ani experienta in meditatii / profesorat

  Absolvent al Facultatii de Automatica si Calculatoare in 2005, cu experienta in programare in mediul privat si actualmente masterand Pedagogie, predau informatica celor interesati.

 14. Zuschool C.

  3 ani experienta in meditatii / profesorat

  Cu peste 3 ani de experienta, ZuSchool va ofera solutii de invatare rapida, eficienta si mai ales iefina.

 15. Ileana V. - Inginer

  5 ani experienta in meditatii / profesorat

  Programare si Calculatoare : C/C++ , Java, Php, Sisteme de Operare, Graphica : OpenGL, GLSL

 16. Marian C. - Student

  2 ani experienta in meditatii / profesorat

  Student la Facultatea de Matematica si Informatica,ofer meditatii la materia Informatica (Pascal/C/C++),pentru orice tip de nivel. Ma adaptez oricarei cerinte,de la pregatiri pentru examene,imbunatatirea rezultatelor scolare,pregatiri pentru concursuri si olimpiade,sustinerea unei admiteri in domeniu,etc. Mentionez ca sunt dispus sa sustin orele de meditatii atat la domiciliul meu,cat si la cel al elevului. Totodata,sedinta de meditatii poate fi cu unul,2,sau 3 elevi,in functie de preferinte.

 17. Georg L. - Inginer

  Mai mult de 10 ani experienta in meditatii / profesorat

  nativ german cu experienta de 24 de ani in Germania, Elvetia, Austria, la firme cum ar fi Deutsche Bank, AXA, SBB, CreditSuisse, Deutsche Bahn, predau informatica: OOP-Notiuni de baza, Java, Modelare UML, Full Stack - JEE, Definire Baze de Date, Aplicatii Web

 18. Crisu A. - Student

  Mai putin de un an experienta in meditatii / profesorat

  Studenta la Medicina Generala, ofer meditatii la informatica: Notiuni de baza - utilizarea si prezentarea calculatorului, foldere si fisiere, internet si e-mail. Utilizare Pachet Office - Tehnoredactare, realizare tabele, realizare prezentari, Notiuni de baza - Adobe Photoshop - manipualare fotografie, realizare creatii grafice, notini de culoare, filtru, efecte. Dispun de multa rabdare si ma pot deplasa cu laptopul personal pentru a facilita intelegerea unor notiuni.

 19. Bogdan T. - Asistent universitar

  5 ani experienta in meditatii / profesorat

  Ofer meditatii la disciplina Informatica pentru elevi din clasele V-XII, la domiciliul propriu. Am multǎ rǎbdare şi spirit pedagogic. Am absolvit Facultate de Automatica si respectiv un liceu de profil real , clasa de mate-info. Asigur o bunǎ pregǎtire pentru teze, pentru examenul de bacalaureat, dar şi pentru trecerea examenului de corijenţǎ. Preţul unei şedinte este de 50 lei (2 ore).

 20. Marius T. - Student

  Mai putin de un an experienta in meditatii / profesorat

  Sunt student al Facultatii de Automatica si Calculatoare din Iasi.Urmez in cadrul faculatii si cursuri pedagogice.Ofer meditatii la informatica in limbatul de programre C++, C in Iasi la domiciliul elevului.