Meditatii la informatica

Filtreaza anunturile
 1. 45 lei / doua ore

  Eugen B. - Inginer

  2 ani experienta in meditatii / profesorat

  Inginer calculatoare ofer meditatii informatica cu explicatii detaliate.

 2. 25 lei / o ora

  Raluca Scarlet

  8 ani experienta in meditatii / profesorat

  Ai un interviu si nu esti sigur pe cunostintele tale in EXCEL? Se apropie sesiunea si urmeaza examenul la informatica (examen TAO - ASE)?Vrei sa iti imbunatatesti performanta la locul de munca actual in ceea ce priveste raportarea? Esti incepator si vrei sa afli cat mai mult din tainele excelului? Daca da, eu te pot ajuta si iti pot impartasi toate cunostintele mele in acest domeniu. Mentionez ca lucrez in cadrul unei multinationale de aprox. 7-8 ani, unde raportarea este la un nivel avansat (exemple de functii folosite: vlookup, if, sumif, sumifs, countif, countifs, offset, indirect, match, index, etc., precum si subtotaluri, tabele pivot, macro-uri, formatari conditionate, grafice, data validation). Orele de meditatii pot fi adapte cerintelor voastre, mai exact, putem lucra pe chestii punctuale de la voi de la serviciu pentru automatizare lor sau pe teste de excel date la interviuri, ca sa va faceti o idee si sa le treceti cu brio. Pret: 25 ron/ora. Program: luni-vineri, incepand cu ora 19:30; weekend - in functie de solicitari la domiciliul clientului sau al meu.

 3. 40 lei / doua ore

  Catalin Vlad - Student

  2 ani experienta in meditatii / profesorat

  Meditatii informatica liceu/facultate, limbaj de programare C/C++

 4. 35 lei / o ora

  Alexandra A.

  6 ani experienta in meditatii / profesorat

  Ofer meditatii la domiciliul elevului pentru informatica, Instalari programe, windows , Realizez transcrieri,redactari,copy-writing(copiere) - texte , documente , acte , proiecte , materiale de orice natura, atat in romana cat si in alte limbi!Execut traduceri engleza-romana ; romana-englezaspaniola-romana ; romana-spaniolaItaliana-romana ; romana-italiana Pretul variaza in functie de timpul de lucru alocat in exclusivitate proiectului. De asemenea, durata finalizarii lucrarii va fi stabilita impreuna cu potentialul client!Va multumesc!

 5. 50 lei / doua ore

  Ana Taifas - Student

  3 ani experienta in meditatii / profesorat

  Studenta a Facultatii de Matematica si Informatica, Universitatea Bucuresti, ofer meditatii la informatica, in special pentru Bacalaureat elevilor din clasele IX-XII. Detin experienta si rezultate anterioare foarte bune in pregatirea elevilor. Ma pot descrie ca o fire rabdatoare care se adapteaza la modul de intelegere a elevilor si careia ii place sa lucreze alaturi de copii.

 6. 60 lei / doua ore

  Mihailescu I. - Student

  Un an experienta in meditatii / profesorat

  Ofer meditatii la informatica ,limbajul C++ , sunt student momentan chiar la o facultate de profil, la politehnica , Calculatoare si Tehnologia Informatiei in Limba Engleza.

 7. 50 lei / doua ore

  Mihai Ovidiu Munteanu

  Mai putin de un an experienta in meditatii / profesorat

  Salut,Eu sunt Mihai, am 24 de ani si sunt programator. Am urmat cursurile Facultatii de Automatica, Calculatoare, Inginerie Electrica si Electronica din cadrul Universitatii "Dunarea de Jos", iar in ultimii 4 ani am lucrat efectiv ca programator atat in Galati cat si in Bucuresti.Sunt o persoana orientata catre nou, prin urmare consider ca meditatiile in acest domeniu, de operare a calculatorului, ar trebui sa fie mai interactive. Intentionez ca aceste sedinte sa se desfasoare cat mai informal posibil, sa fie captivante dar sa isi atinga scopul in egala masura. Stiu cat de frustrant poate deveni, sa fii pus in situatia de a folosi calculatorul, pentru ca lucrurile din jurul nostru se informatizeaza cu rapiditate, si sa nu o poti face. Ba, mai mult, sa nu intelegi despre ce este vorba.Daca esti interesat sa iti dezvolti competentele informatice, sau sa o iei de la 0(zero), sau poate vrei sa inveti doar o chestiune punctuala, nu ezita sa ma contactezi! Vom organiza o prima intalnire de o ora, GRATUIT, in care ne vom cunoaste si vom stabili un plan de actiune!Astept telefonul tau!Toate bune,Mihai

 8. 60 lei / doua ore

  Centrul Newton - Profesor

  Mai mult de 10 ani experienta in meditatii / profesorat

  Centrul de meditatii "Isaac Newton", situat in zona Piata Natiunilor Unite, va ofera meditatii la Informatica pentru aprofundarea si recuperarea materiei, Bacalaureat si admitere Facultate.

 9. 55 lei / doua ore

  Centru M. - Profesor liceu

  5 ani experienta in meditatii / profesorat

  Vreti cei mai buni profesori pentru copilul dumneavoastra? Vreti sa invete relaxat, cu drag, sa intrebe oricat si oricand fara sa-l certe nimeni? Cu noi puteti invata pentru a recupera materia, pentru teste, teze, examene, concursuri sau doar pentru a lucra suplimentar.Primim elevi aflati la orice nivel de cunostinte si cu orice fel de obiectiv. Beneficiati si de consiliere permanenta. Va asteptam cu drag!

 10. 50 lei / doua ore

  Alina S. - Profesor liceu

  Mai mult de 10 ani experienta in meditatii / profesorat

  Mai mult de 15 ani experienta in meditatii / profesorat.Ofer meditatii la informatica Liceu pe intelesul tuturor elevilor, individual sau pt grupe de cate doua persoane, la domiciliul meu in zona Popesti-Leordeni, strada Drumul Fermei. Pregatesc elevi pentru lucrari, teme, recuperarea materiei, aprofundarea materiei sau pentru bacalaureat.

 11. 40 lei / doua ore

  Alexandru Daniel D. - Student

  2 ani experienta in meditatii / profesorat

  Student la facultatea de Matematica si Informatica, Universitatea Bucuresti, ofer meditatii la domiciliul elevului.

 12. 40 lei / doua ore

  Madalina M. - Student

  Un an experienta in meditatii / profesorat

  Ofer pregatire suplimentara la informatica pentru recuperarea materiei, perfectionare sau pentru bacalaureat.Limbaj C++.

 13. 30 lei / doua ore

  Mihail Buricea - Profesor universitar

  Mai mult de 10 ani experienta in meditatii / profesorat

  Profesor universitar cu vasta experienta meditez temeinic: informatica, matematica si fizica

 14. 60 lei / doua ore

  Simona M. - Student

  3 ani experienta in meditatii / profesorat

  Studenta la facultatea de Matematica si Informatica din Bucuresti, ofer meditatii de informatica (c/c++ ) si TIC (Office, ECDL, HTML, utilizarea calculatorului).

 15. 30 lei / o ora

  Stelian H. - Student

  Un an experienta in meditatii / profesorat

  Ofer ajutor in intelesul problemelor de tip c++,pseudocod sau office.

 16. 60 lei / o ora si 30 de minute

  Catalin O.

  5 ani experienta in meditatii / profesorat

  Lectii utilizare MS Excel, Word, Powerpoint, Limbaje programare (C, C++, C#, etc.) / proiecte, lucrari prin ședințe individuale / training-uri de grup, workshop-uri practice astfel încât dvs să învățați un limbaj de programare, să efectuați un proiect, sau să înțelegeți și să utilizati funcții avansate de calcul tabelar, tehnoredactare și prezentare oferite de pachetul MS Office. Absolvent al Facultatii de Automatica si Calculatoare in 2005, cu experienta de 6 ani de programare in mediul privat. Master Pedagogie

 17. 60 lei / o ora si 30 de minute

  Luiza L.

  8 ani experienta in meditatii / profesorat

  Insusirea notiunilor de baza ale informaticii:- utilizarea calculatorului/operare PC- procesare de text in MS-Word (tehnoredactare);- calcul tabelar in MS-Excel;- realizarea unei prezentari in MS-Power Point;- notiuni de baza despre Internet, e-mail, retele de socializare.

 18. 30 lei / doua ore

  Ionut Gradinaru - Student

  4 ani experienta in meditatii / profesorat

  Am terminat liceul la Colegiul National "Stefan cel Mare" la profilul matematica-informatica, intensiv informatica. Participarea la olimpiadele de fizica si cele de astronomie si astrofizica la etapele judetene si nationale mi-au dezvoltat o dorinta, sa facem lucrurile cat mai simple pentru ca lucrurile complicate sunt formate din lucruri simple rezolvabile. Lucrez din clasa a XII-a cu elevi de la diferite licee din Suceava pentru pregatirea pentru bacalaureat sau pentru pregatirea vreun test la matematica sau fizica. De asemenea, pe timpul verii lucrez si cu copii de la scolile cu clasele I-IV pentru sedimentarea cunostintelor acumulate pe parcursul anului sau pregatirea vreunui concurs. Avand in vedere dezvoltarea sferei cognitive a proprie-mi fiinte sub legatura facultatii pe care o urmez, orele de lucru nu vor putea fi fixe, dar le vom stabili impreuna.Post-scriptum: Daca nu va raspund la telefon, va rog frumos sa imi lasati un e-mail si va voi raspunde in aceeasi zi in care mi-ati scris .

 19. 80 lei / doua ore

  Alexandru Onea - Inginer

  4 ani experienta in meditatii / profesorat

  Pregatire pentru BAC, admitere sau aprofundare cunostinte de baza legate de algoritmi si limbajele C/C++. Acest curs se bazeaza pe materia si structura orelor de informatica din Liceu. Este recomandat doar celor care nu vor sa experiementeze in afara programei sau privesc informatica doar ca pe un pas necesar pentru a da bacul sau admiterea la facultate.

 20. 60 lei / doua ore

  Marius C. - Inginer

  10 ani experienta in meditatii / profesorat

  Inginer software cu experienta didactica, meditez programare pentru elevi si studenti. Asigur pregatire curenta in vederea examenului de bacalaureat, respectiv clasele 9-12 si facultate. Limbaje de pogramare: C/C++, Java, Python. Cei care doresc sa invete programare de la zero, pot incepe cu studiul algoritmilor in Python. La primele sedinte se va stabili ritmul, planul de pregatire si modalitatile de lucru. Cei care sunteti interesati, contactati-ma telefonic sau sms !!!