Anunturi de meditatii la informatica

 1. Iarina P. - Student

  4 ani experienta in meditatii / profesorat

  Studenta si membra in consiliul Facultatii de Matematica si Informatica , Universitatea din Bucuresti detin modul psihopedagogic si practica efectuata la Colegiul National de Informatica Tudor Vianu, ofer meditatii la informatica pentru clasele 5-12 ( limbrajele Pascal, C, C++, Oracle ), pregatire bacalaureat, pregatire pentru examenele ECDL, admitere facultate. Tel: 0731181004

 2. Enal G.

  Un an experienta in meditatii / profesorat

  Absolvent Facultatea de matematica si informatica Universitatea Ovidius din Constanta ofer meditatii la informatica in limbajele C/C++, PHP, MySQL, HTML. Ofer si lucrari de licenta sau/si disertatie in acest domeniu (in latex) sau diverse proiecte ptr facultate sau liceu.

 3. George P. - Student

  2 ani experienta in meditatii / profesorat

  Student in anul al IV-lea la Universitatea Bucuresti, Facultatea de Matematica si Informatica, cu multa rabdare si spirit pedagogic, ofer meditatii la Informatica, la domiciliul elevului/domiciliul propriu. Asigur o buna pregatire atat pentru examenul de bacalaureat, cat si pentru trecerea examenului de corigenta. Prima sedinta este gratuita.

 4. Bogdan P. - Student

  Un an experienta in meditatii / profesorat

  Student in ultimul an in cadrul facultatii de Automatica si Calculatoare, Specializarea Ingineria Sistemelor Automate, ofer meditatii la Informatica elevilor claselor V-XII, in vederea pregatirii pentru olimpiade, concursuri scolare, pregatire suplimentara sau recuperarea materiei. Ma pot deplasa la domiciliul elevului. Pretul este de 45lei/sedinta (2 ore).

 5. Catalin O. - Traducator

  4 ani experienta in meditatii / profesorat

  Absolvent al Facultatii de Automatica si Calculatoare in 2005, cu experienta in programare in mediul privat si actualmente masterand Pedagogie, predau informatica celor interesati.

 6. Luiza L.

  5 ani experienta in meditatii / profesorat

  Insusirea notiunilor de baza ale informaticii: - utilizarea calculatorului/operare PC - procesare de text in MS-Word (tehnoredactare); - calcul tabelar in MS-Excel; - realizarea unei prezentari in MS-Power Point; - notiuni de baza despre Internet si e-mail.

 7. Simona M. - Student

  2 ani experienta in meditatii / profesorat

  Studenta la facultatea de Matematica si Informatica din Bucuresti, ofer meditatii de informatica (c/c++ ) si TIC (Office, ECDL, HTML, utilizarea calculatorului).

 8. Ileana V. - Inginer

  5 ani experienta in meditatii / profesorat

  Programare si Calculatoare : C/C++ , Java, Php, Sisteme de Operare, Graphica : OpenGL, GLSL

 9. Valentin D.

  Mai mult de 10 ani experienta in meditatii / profesorat

  Inginer, absolvent Automatica,modul pedagogic, ofer meditatii la informatica. Situatii de corigenta, BAC, olimpiade, admiteri, restante, sau doar consolidare cunostinte. Metoda de predare este moderna, intutiva, interactiva, dau teme care pot evalua competentele. Sedinte 2 ore,de obicei la domiciliul elevului, pretul negociabil pt 2/3 sedinte pe saptamana. Doresc seriozitate din ambele parti.

 10. Marian C. - Student

  2 ani experienta in meditatii / profesorat

  Student la Facultatea de Matematica si Informatica,ofer meditatii la materia Informatica (Pascal/C/C++),pentru orice tip de nivel. Ma adaptez oricarei cerinte,de la pregatiri pentru examene,imbunatatirea rezultatelor scolare,pregatiri pentru concursuri si olimpiade,sustinerea unei admiteri in domeniu,etc. Mentionez ca sunt dispus sa sustin orele de meditatii atat la domiciliul meu,cat si la cel al elevului. Totodata,sedinta de meditatii poate fi cu unul,2,sau 3 elevi,in functie de preferinte.

 11. Ionut M. - Student

  3 ani experienta in meditatii / profesorat

  Meditatii informatica pentru BAC cat si pentru liceu. Experienta 5 ani

 12. Georg L. - Inginer

  Mai mult de 10 ani experienta in meditatii / profesorat

  nativ german cu experienta de 24 de ani in Germania, Elvetia, Austria, la firme cum ar fi Deutsche Bank, AXA, SBB, CreditSuisse, Deutsche Bahn, predau informatica: OOP-Notiuni de baza, Java, Modelare UML, Full Stack - JEE, Definire Baze de Date, Aplicatii Web

 13. Crisu A. - Student

  Mai putin de un an experienta in meditatii / profesorat

  Studenta la Medicina Generala, ofer meditatii la informatica: Notiuni de baza - utilizarea si prezentarea calculatorului, foldere si fisiere, internet si e-mail. Utilizare Pachet Office - Tehnoredactare, realizare tabele, realizare prezentari, Notiuni de baza - Adobe Photoshop - manipualare fotografie, realizare creatii grafice, notini de culoare, filtru, efecte. Dispun de multa rabdare si ma pot deplasa cu laptopul personal pentru a facilita intelegerea unor notiuni.

 14. Bogdan T. - Asistent universitar

  5 ani experienta in meditatii / profesorat

  Ofer meditatii la disciplina Informatica pentru elevi din clasele V-XII, la domiciliul propriu. Am multǎ rǎbdare şi spirit pedagogic. Am absolvit Facultate de Automatica si respectiv un liceu de profil real , clasa de mate-info. Asigur o bunǎ pregǎtire pentru teze, pentru examenul de bacalaureat, dar şi pentru trecerea examenului de corijenţǎ. Preţul unei şedinte este de 50 lei (2 ore).

 15. Marius T. - Student

  Mai putin de un an experienta in meditatii / profesorat

  Sunt student al Facultatii de Automatica si Calculatoare din Iasi.Urmez in cadrul faculatii si cursuri pedagogice.Ofer meditatii la informatica in limbatul de programre C++, C in Iasi la domiciliul elevului.

 16. Gabriela P.

  6 ani experienta in meditatii / profesorat

  Ofer meditatii pentru bacalaureat competente digitale, utilizarea calculatorului pt(copii,adulti)orice varsta.Initiere in folosirea unui calculator pornind de la notiuni elementare,invatarea sistemului de operare Windows,programe Word,Excel, Power Point,Outlook,Internet,gestionare casuta de email etc.Am o experienta relevanta in meditatii(6ani),sunt studenta la Fac de Informatica,Univ. Bucuresti si profesoara informatica. tel:0766460447

 17. Ovidiu Mihai R. - Student

  2 ani experienta in meditatii / profesorat

  Student integralist in anul II la Facultatea de Matematica si Informatica din cadrul Universitatii Bucuresti, ofer meditatii la Informatica, clasele 1-12 (limbajele C/C++, HTML, MICROSOFT OFFICE),in vederea : - Imbunatatirii rezultatelor scolare / Pregatirii suplimentare - Pregatirii pentru concursuri sau olimpiade scolare / Pregatirii pentru examenele ECDL - Pregatirii pentru Bacalaureat / admitere facultate. Mentionez ca ma pot deplasa fara absolut nicio problema la domiciliul elevului.

 18. Bogdan O.

  4 ani experienta in meditatii / profesorat

  Ofer meditatii la informatica (clasele IX - XII, limbaje C/C++). Sedintele se desfasoara cu un singur elev. Metodele de predare sunt aplicative, ceea ce determina o intelegere mai buna a notiunilor teoretice. Am experienta profesionala internationala in mediul academic si cel privat.

 19. Mihaela H. - Profesor gimnaziu

  Un an experienta in meditatii / profesorat

  Ofer meditatii la Informatica. Web Design - creare site-uri Web. Grafica pe calculator: Photoshop, Corel Draw. |M|S Office avansat.

 20. Valentina S. - Student

  3 ani experienta in meditatii / profesorat

  Studenta la Facultatea de Matematica si Informatica anul III, pregatesc elevi clasele 1-12 la Informatica: examene ECDL, pregatire pentru teza, pregatire pentru bacalaureat, admitere la facultate, programare in limbajele C si C++. Am o experienta de 3 ani in pregatirea elevilor pentru examene ECDL si Bacalaureat. Am urmat modulul psihopedagogic in cadrul Universitatii din Bucuresti si mi-am desfasurat practica de specialitate la Colegiul National de Informatica Tudor Vianu.