Meditatii la informatica

Filtreaza anunturile
 1. 80 lei / doua ore

  Valentin Dobre - Profesor

  Mai mult de 10 ani experienta in meditatii / profesorat

  Domenii de acoperire: C si C++; Pascal; php, htlml; baze de date, editoare si procesoare de text.Disponibil intre 27.07-03.08 si 12.08-22.08 apoi de la 1.09.Sunt absolvent al Facultatii de Automatica si Calculatoare din Univestitatea Politehnica Bucuresti cu licenta in specializarile Informatica Aplicata ,si Ingineria Sistemelor alaturi de care am si modulul pedagogic.Pe cei interesati de pregatire suplimentara la informatica (si alte stiinte) ii pot indruma sa ii inteleaga mai bine notiunile incat sa le placa si sa le pastreze in memoria de lunga durata, este singura cale corecta spre cunoastere si calificative mai mari fie ca sunt notele de la clasa, teze sau examene (BAC, admitere, corijenta, sesiune)Sa fiti siguri ca acela pe care il voi pregati se va afla pe maini bune. Avand diplomatie si o exigenta pozitiva sunt calificat sa orientez mintea unui tanar spre placerea pentru invatatura; astfel am toate motivele sa cred ca sunt omul pe care il cautati. Pot asigura in timp util o recuperare rapida a materiei, atata timp cat este rezonabil.Preferabil lectiile sunt la domiciliul elevului dar numai de luni pana vineri. Contribui si cu materiale didactice proprii si voi da teme pentru acasa.Durata unei sedinte este in jur de 105 minute.Pretind aceleasi lucruri ca si cel care doreste sa colaboram: seriozitate, punctualitate, respect, corectitudine si mai ales sa avem rezultatele asteptate.Pentru informatii suplimentare discutam la telefon, iar la cererea dumneavoastra va pot lasa si referinte.Resping orice solicitare care inseamna complicitate la o frauda pentru ca ma conduc dupa norme inalte de conduita si prefer sa fiu cinstit fata de oameni, legi si autoritati, chiar daca obiectiv vorbind ar putea sa fie dezavantajos.Rog sa fiu contactat doar pentru scopul acestui anunt.

 2. Pret nespecificat

  Razvan N. - Centru de meditatii

  Mai mult de 10 ani experienta in meditatii / profesorat

  Profesor universitar, cu experienta didactica de peste 20 de ani, ofera meditatii la informatica pentru clasele V-XII ( Pascal, C, C++ ), pregatire Bacalaureat, pregatire pentru examenele ECDL, Admitere Facultate. Rezultate excelente!Detalii suplimentare pe centrumeditatii. ro

 3. 50 lei / doua ore

  Raluca Ioana Netu - Student

  5 ani experienta in meditatii / profesorat

  Sunt studenta la Automatica si Calculatoare, UPB. Ofer pregatire suplimentara pentru elevii de clasele 1-12. In liceu am avut note peste 9, iar media la bacalaureat este 9.40.

 4. 25 lei / o ora

  Raluca Scarlet

  8 ani experienta in meditatii / profesorat

  Ai un interviu si nu esti sigur pe cunostintele tale in EXCEL? Vrei sa iti imbunatatesti performanta la locul de munca actual in ceea ce priveste raportarea? Esti incepator si vrei sa afli cat mai mult din tainele excelului? Se apropie sesiunea si urmeaza examenul la informatica (examen TAO - ASE)? Daca da, eu te pot ajuta si iti pot impartasi toate cunostintele mele in acest domeniu. Mentionez ca, lucrez in cadrul unei multinationale de aprox. 7-8 ani, unde raportarea este la un nivel avansat (exemple de functii folosite: vlookup, if, sumif, sumifs, countif, countifs, offset, indirect, match, index, etc., precum si subtotaluri, tabele pivot, macro-uri, formatari conditionate, grafice, data validation). Orele de meditatii pot fi adapte cerintelor voastre, mai exact, putem lucra pe proiecte punctuale de la jobul vostru pentru automatizarea lor sau pe teste de excel date la interviuri, ca sa va faceti o idee si sa le treceti cu brio. La cerere, va pot ajuta sa intelegeti atat partea de operare calculator, cat si Word-ul și Power Point-ul. Program: luni-vineri, incepand cu ora 19:00; sambata-duminica, incepand cu ora 09:00 - in functie de solicitari la domiciliul clientului sau al meu. Pret: 25 ron/ora.

 5. 50 lei / doua ore

  Sanziana I. - Student

  5 ani experienta in meditatii / profesorat

  Sunt studenta la Facultatea de Matematica si Informatica la Universitatea din Bucuresti la sectia de informatica. Sunt o fire rabdatoare si imi place mult sa lucrez cu copii.Am fost olimpica la matematica in timpul liceului si al scolii generale. Ofer meditatii elevilor inca din timpul liceului. Am promovat examenul de bacalaureat cu nota 10 la informatica.

 6. 60 lei / doua ore

  Centrul Top - Centru de meditatii

  7 ani experienta in meditatii / profesorat

  Centrul de meditatii T.O.P. organizeaza cursuri la Informatica pentru pregatire Liceu si Bacalaureat, propune solutii personalizate in functie de capacitatile fiecarui cursant si sustine pregatirea avansata prin metode de coaching. Profesorii cu care centrul nostru colaboreza au studii de specialitate, sunt persoane dornice sa lucreze intr-un mediu tanar si dinamic, isi adapteaza metoda de predare in functie de elev, cunosc bine materia si programa scolara, au experienta in predare prin metode moderne si interactive utilizand sisteme digitale, table interactive (manuale, jocuri, lectii dinamice, aplicatii, instrumente audio-video).Tariful este intre 60 si 80 LEI, variaza in functie de numarul de materii, respectiv numarul de sedinte/ luna. Pentru un pachet tarifar puteti vizita site-ul nostru sau ne puteti contacta pentru oferta personalizata.

 7. 50 lei / doua ore

  Costin Alexandru R. - Student

  2 ani experienta in meditatii / profesorat

  Ofer meditaţii de informatică în limbajele C/C++, C#, Java, SQL, PL/SQL atât elevilor de liceu care susţin examenul de Bacalaureat cât şi celor care vor să înveţe programare. În prezent, sunt student în anul 2, din cadrul facultăţii de Cibernetică, Statistică şi Informatică Economică şi am promovat examenul de Bacalaureat cu nota maximă la informatică.

 8. 20 lei / o ora

  Flaviu Ianchiş - Student

  Mai putin de un an experienta in meditatii / profesorat

  #Meditații Tehnologia Informației și a comunicării :*Operare în Windows*Word*PowerPoint*Excel*Internet*Limbajul Html*Limbajul Css*Limbajul JavaScriptPreț 20 lei ședința ( o oră )

 9. 30 lei / o ora

  Basoc D.

  6 ani experienta in meditatii / profesorat

  EXCEL, de la nivel incepator la nivel avansat. Pret: 30 ron/ora. Lucrez in special cu cei care au nevoie de el pentru servici. Promit seriozitate si promptitudine. Precizez ca lucrez in domeniul raportarilor, utilizand zilnic Excel, la nivel avansat: gestionarea foilor de calcul; formatari; formatari conditionate; filtrari; sortari; subtotaluri; functii precum sum, count, average, if, sumif, countif, counta, averageif, VLOOKUP; blocare de celulele/ sheeturi/ documente Excel si deblocarea lor; tabele PIVOT; referinte la sheeturi multiple; macros - concept. La cerere, realizez si proiecte - pret in functie de complexitate. Program: luni-vineri, incepand cu ora 19:00; weekend - in functie de solicitari.

 10. 40 lei / doua ore

  Bogdan P.

  Un an experienta in meditatii / profesorat

  Ofer meditatii la informatica C/C++. Eu vreau sa fiu ajutorul tau, partenerul tau de studiu, nu profesorul tau. Fie vorba de notele de la liceu sau de pregatirea pentru bacalaureat, avansarea ta nu va inceta a se arata.

 11. 50 lei / doua ore

  Mihai C. - Student

  Un an experienta in meditatii / profesorat

  Ofer meditatii pregatitoare pentru examenul de bacalaureat. Limbajele C sau C++

 12. Pret nespecificat

  Marius I. - Centru de meditatii

  Mai mult de 10 ani experienta in meditatii / profesorat

  Profesori universitari, cu experienta didactica de peste 20 de ani, ofera meditatii la informatica pentru clasele V-XII ( Pascal, C, C++ ), pregatire Bacalaureat, pregatire pentru examenele ECDL, Admitere Facultate.Rezultate excelente!

 13. 70 lei / o ora si 30 de minute

  Catalin O.

  5 ani experienta in meditatii / profesorat

  Lectii utilizare MS Excel, Word, Powerpoint, Limbaje programare (C, C++, C#, etc.) / proiecte, lucrari prin ședințe individuale / training-uri de grup, workshop-uri practice astfel încât dvs să învățați un limbaj de programare, să efectuați un proiect, sau să înțelegeți și să utilizati funcții avansate de calcul tabelar, tehnoredactare și prezentare oferite de pachetul MS Office. Absolvent al Facultatii de Automatica si Calculatoare in 2005, cu experienta de 6 ani de programare in mediul privat. Master Pedagogie

 14. 50 lei / doua ore

  Alina S. - Profesor liceu

  Mai mult de 10 ani experienta in meditatii / profesorat

  Mai mult de 15 ani experienta in meditatii / profesorat.Ofer meditatii la informatica Liceu pe intelesul tuturor elevilor, individual sau pt grupe de cate doua persoane, la domiciliul meu in zona Popesti-Leordeni, strada Drumul Fermei. Pregatesc elevi pentru lucrari, teme, recuperarea materiei, aprofundarea materiei sau pentru bacalaureat.

 15. 30 lei / o ora

  Centrul Educational Unirea Constanta - Centru de meditatii

  6 ani experienta in meditatii / profesorat

  Centrul de Meditatii Unirea vine in intampinarea exigentelor academice si a cerintelor impuse de piata muncii cu o gama variata de cursuri de limba engleza,germana,franceza,rusa,araba,norvegiana,spaniola,italiana etc.,precum si meditatii la discipline scolare cum ar fi: limba romana,matematica,istorie,geografie,chimie,fizica,biologie dedicate copiilor, adultilor, cat si mediului corporate. Cursurile acopera toate cele trei nivele: INCEPATOR (A1-A2), MEDIU (B1-B2), AVANSAT (C1-C2). Centrul Unirea inseamna pasiune pentru limbi straine si pasiune de a lucra cu oameni si pentru oameni. Va asteptam cu drag la cursurile organizate de centrul nostru de meditatii si limbi straine.

 16. 60 lei / doua ore

  Iarina P. - Profesor liceu

  4 ani experienta in meditatii / profesorat

  Profesoara si fosta membra in consiliul Facultatii de Matematica si Informatica , Universitatea din Bucuresti detin modul psihopedagogic si practica efectuata la Colegiul National de Informatica Tudor Vianu, ofer meditatii la informatica pentru clasele 5-12 ( limbrajele Pascal, C, C++, Oracle ), pregatire bacalaureat, pregatire pentru examenele ECDL, admitere facultate.

 17. 70 lei / o ora si 30 de minute

  Mihaela B.

  7 ani experienta in meditatii / profesorat

  Absolventa a Facultatii de Matematica si Informatica din cadrul Universitatii Bucuresti, ofer meditatii la matematica/informatica, elevilor din clasele V-XII (examene, teste nationale, recuperare de materie, corigente) la domiciliul meu sau al elevului). Mentionez ca am urmat cursurile de didactica pedagogica. Ofer si rog seriozitate.

 18. 35 lei / o ora

  Stelian H. - Student

  5 ani experienta in meditatii / profesorat

  Ofer ajutor in intelesul problemelor de tip c++,pseudocod sau office.

 19. 70 lei / doua ore

  Oana U. - Arhitect

  7 ani experienta in meditatii / profesorat

  Invatati sa realizati grafica pe calculator de la o experta in domeniu. Impreuna vom utiliza programele Adobe Photoshop, Adobe Illustrator, Adobe InDesign, pentru obtinerea de solutii grafice de exceptie.Pentru programari scrieti un email la adresa de pe pagina web personala.

 20. 50 lei / doua ore

  Margarit Paula Elena - Student

  Mai putin de un an experienta in meditatii / profesorat

  Am descoperit pasiunea pentru Informatica si programare abia in clasa a 9-a. Am participat la diverse concursuri si olimpiade scolare, la care am obtinut numeroase premii. As dori sa impartasesc cunostintele acumulate si cu alte persoane dornice sa invete.