Meditatii la germana in Bucuresti

Filtre aplicate:  Bucuresti

Filtreaza anunturile
 1. 30 lei / o ora

  Alexandru C. - Profesor

  Mai mult de 10 ani experienta in meditatii / profesorat

  Ofer meditatii la limba germana, iar sedinta va avea loc cu un elev sau maximum doi. Cer si ofer seriozitate si punctualitate pe parcursul colaborarii.

 2. Pret nespecificat

  Raluca N. - Centru de meditatii

  Mai mult de 10 ani experienta in meditatii / profesorat

  Profesor nativ ofer meditaii limba germana pentru orice nivel. Peste 15 ani de experienta, Piata Unirii. - 65 lei / sedinta de 2 oreCURSURI GERMANA - ORICE NIVEL (de la 300 lei/modul)(A1.1, A1.2, A2.1, A2.2, B1.1, B1.2, B2.1, B2.2).

 3. 50 lei / doua ore

  Mihai G. - Asistent universitar

  Mai mult de 10 ani experienta in meditatii / profesorat

  Profesor cu experienta ofer lectii de limba germana pentru orice nivel, clasele I-XII, facultate, munca in strainatate.

 4. 45 lei / doua ore

  Eugen B. - Inginer

  2 ani experienta in meditatii / profesorat

  Germana pentru incepatori.

 5. Fara fotografie
  50 lei / doua ore

  Mihai B. - Profesor liceu

  Mai mult de 10 ani experienta in meditatii / profesorat

  Profesor cu experienta, ofer meditatii germana pentru orice nivel: A1, A2, B1, B2, C1 (Conversatie, Gramatica, Audio).In limita timpului disponibil ma pot deplasa si la domiciliul dumneavoastra (locuiesc in zona Stefan cel Mare-metrou-2min). Rog seriozitate! Experienta in predarea limbii germane pentru medici.

 6. Pret nespecificat

  Denise R.

  Mai mult de 10 ani experienta in meditatii / profesorat

  CURSURI DE GERMANA SI PLASARE PT MEDICI. Vorbitoare nativa, in Germania, cu experienta de peste 12 ani in predare, ofer cursuri de germana pemtru orice nivel (A1-C2). Orele se tin pe Skype, fara a va deplasa. Pentru cine doreste, ofer ajutor si la cautare de joburi/plasare aici in Germania, pregatire pt examene de limba de orice fel (inclusiv examenul de limbaj medical), traduceri si legalizare actelor cu ajutorul unei traducatoare autorizata situata in Ro.

 7. 90 lei / o ora si 30 de minute

  Dr R D.

  Mai mult de 10 ani experienta in meditatii / profesorat

  Germana A1-C2, inclusiv nivel avansat pt profesie (technic, medical, economic), la domiciliu/videoconferinta. Reduceri pt plata unui pachet de ore in avans. Eu: studii postuniversitare + doctorat in Germania, profesor calificat, experienta in predare de peste 15 ani. interkulturelles.training at gmx.de

 8. 65 lei / o ora si 30 de minute

  Cri W.

  5 ani experienta in meditatii / profesorat

  Vorbitor nativ, cu experienţă în predarea limbii germane copiilor (individual şi în grup), ofer meditaţii pentru orice nivel şi orice problemă vocabular, ortografie, citit, teme.Mă deplasez la domiciliu (sectorul 6 şi adiacente).

 9. 60 lei / o ora si 30 de minute

  Crisa S. - Profesor

  8 ani experienta in meditatii / profesorat

  Rezidenta Germania 7 ani, predat germana 8 ani, ofer meditatii si indrumari in special pentru tineri profesionisti sau studenti, dar si pentru alti interesati. Pentru cei care vor sa studieze sau lucreze in Germania, ofer indrumare pentru scriere aplicatii, despre sistemul german etc. Nivel A1-C1, preferabil prin skype.

 10. 60 lei / doua ore

  Office C. - Profesor

  Mai mult de 10 ani experienta in meditatii / profesorat

  Limba germana cu profesori vorbitori nativi Limbaj standard si specializat (medical, juridic, afaceri, financiar)  Cursuri colective  Recrutare/plasare medici in clinici din Germania Cursuri individuale (1 la 1)  Cursuri online (platformă E-learning)  Scoli de vara cu profesori de la universitati din strainatate  Pregatire, testare si evaluare pentru certificatele TOEFL, IELTS, CAMBRIDGE, ZERTIFIKAT DEUTSCH, DELE etc.Bd. Dacia 51, Sect. 1, Buc.

 11. 50 lei / doua ore

  Raluca S. - Student

  3 ani experienta in meditatii / profesorat

  Sunt studenta la Facultatea de Limbi si Literaturi Straine din Universitatea Bucuresti, sectia Japoneza Germana. Ofer meditatii la domiciliul doritorilor, pentru nivelurile A1-B2. Daca se doreste, se pot face grupuri de pana la 3 persoane cel mult. Ofer materiale didactice.

 12. 70 lei / doua ore

  Elif S. - Student

  2 ani experienta in meditatii / profesorat

  Sunt studenta in anul III la Facultatea de Inginerie in Limbi Straine (filiera germana) din cadrul Universitatii "Politehnica" din Bucuresti. Am nivelul C1 prin sustinerea examenului Deutsches Sprachdiplom Stufe II, recunoscut de catre Ministerul Educatiei din Germania. Ofer meditatii la limba germana elevilor de scoala generala sau liceu (meditatii individuale sau in grupe de cate doi), am experienta in predare de peste 2 ani. Sunt o fire rabdatoare. Traducere si interpretare engleza/germana, germana/engleza, romana/germana, germana/romana in domeniile economic si tehnic.

 13. 40 lei / doua ore

  Hilal Selvici - Student

  3 ani experienta in meditatii / profesorat

  Ofer meditatii la germana pentru copii la gradinita sau pentru elevii claselor 1-4,la domiciliul meu,cu cate un elev.Dispun de materiale de lucru special structurate pentru intelegerea limbii.Ma adaptez usor la nevoile elevului.Am experienta in lucrul cu copiii si in predare.Am locuit in Germania.

 14. 70 lei / doua ore

  Maria S. - Traducator

  6 ani experienta in meditatii / profesorat

  Traducatoare, ofer meditatii la limba germana, inclusiv pe perioada vacantei si on-line.Nu organizez grupuri, decat la cerere. Dispun de materialele necesare,materiale audio, manuale de orice nivel, suporturi de curs de la Goethe Institut etc.

 15. 45 lei / o ora

  Alexandra B. - Profesor

  4 ani experienta in meditatii / profesorat

  Profesor si masterand, ofer meditatii pentru copii la limba germana in zona Militari, Militari Residence. Dispun de materiale pentru orice varsta si am experienta in lucrul cu cei mici

 16. 40 lei / o ora si 30 de minute

  Mariana R. - Profesor

  3 ani experienta in meditatii / profesorat

  Ofer meditatii limba germana atat pentru copii, clasele primare, gimnaziale, liceale (nivel A1, A2, B1) cat si adulti. Sunt o persoana rabdatoare, calma, cu experienta in lucrul cu copii (absolventa a modulului psihopedagogic nivelul I si II din cadrul Facultatii de Stiintele Educatiei). Detin materialele necesare procesului de invatare, iar metodele folosite vor fi adaptate varstei si cerintelor. Cursurile pot fi desfasurate atat la domiciliul meu, cat si al elevului.Rog seriozitate!

 17. 70 lei / o ora si 30 de minute

  Stefana M. - Student

  3 ani experienta in meditatii / profesorat

  Studenta, ASE-sectia germana (anul I master) ofer meditatii la limba germana, detin atestat "Deutsches Sprachdiplom" nivel C1. Experienta de3 ani ca meditator.Zona: sector 4, Tineretului

 18. 60 lei / doua ore

  Iulian A. - Profesor liceu

  Mai mult de 10 ani experienta in meditatii / profesorat

  Profesor gradul II didactic, cu experienta meditez, limba germana incepatori (practica indelungata si cu cei mici incepand cu grupa mare) sau avansati indiferent de nivel. Locuiesc in Drumul Taberei. La domiciliul meu sedinta de 2h = 60 ron; pentru elevi (cls. I -VIII) ma pot deplasa la domiciliul acestora: 70 ron/2h . (sau 1,5 h =60 ron). Ma pot deplasa in sectoarele 5,6,1, Prelungirea Ghencea, Cartierul Latin, Sos. Alexandriei.

 19. 60 lei / o ora si 30 de minute

  Maria Olteanu

  5 ani experienta in meditatii / profesorat

  Traducator autorizat Ministrul Justitiei, cu experienta de studiu si de lucru in Germania de peste 5 ani. Experienta traducator de 5 ani, precum si experienta in predarea limbii germane pentru adulti. Sunt interesata sa ofer cursuri prin Skype.

 20. 30 lei / o ora si 30 de minute

  Dana Andreea V.

  4 ani experienta in meditatii / profesorat

  Meditatii limba germana pentru copii la gradinita si clasele I-VIII,la domiciliu elevului sau al meu. Detin diploma acordata de ambasada Germaniei Deutsches Sprachdiplom Zweite Stufe si atestat de competente lingvistice acordat de Colegiul National I.L. Caragiale.