Meditatii la germana in Bucuresti

Filtre aplicate: Bucuresti

Filtreaza anunturile
 1. Anamariad D.

  Mai mult de 10 ani experienta in meditatii / profesorat

  Profesoara cu experienta de 12 ani, ofer meditatii la limba germana, la domiciliul cursantului. Cer si ofer seriozitate.

  Mai multe informatii
 2. Alexandru C. - Profesor

  Mai mult de 10 ani experienta in meditatii / profesorat

  Ofer meditatii la limba germana, iar sedinta va avea loc cu un elev sau maximum doi. Cer si ofer seriozitate si punctualitate pe parcursul colaborarii.

  Mai multe informatii
 3. Dr R D.

  Mai mult de 10 ani experienta in meditatii / profesorat

  Aveti certificat B2 dar nu stiti sa spuneti "mi-a scapat o greseala", "vreau sa bat un cui in perete", sau " programul anti-virus nu e la zi"? Ofer germana pt profesie (technic, economic, medical), sau de la A1 la C2, online/offline. Studii postuniv si de doctorat in Germania, experienta in predare peste 15 ani. Reduceri pt plata unui pachet de ore in avans.

  Mai multe informatii
 4. Raluca S. - Student

  3 ani experienta in meditatii / profesorat

  Sunt studenta la Facultatea de Limbi si Literaturi Straine din Universitatea Bucuresti, sectia Japoneza Germana. Ofer meditatii la domiciliul doritorilor, pentru nivelurile A1-B2. Daca se doreste, se pot face grupuri de pana la 3 persoane cel mult. Ofer materiale didactice.

  Mai multe informatii
 5. Philipp Hochbaum

  2 ani experienta in meditatii / profesorat

  inveti germana la scoala/facultate, se aproprie noul semestru si nu te simti pregatit? ai scris o lucrare in germana si vrei sa fii sigur ca n-ai scris-o degeaba? cateodata te mai innebunesc der, die si das? pune capat acestor griji si imbunatateste-ti germana cu un neamt nativ! ofer ore in particular pt. elevi si studenti; 60 RON/90 min./persoana (negociabil pentru grupuri)

  Mai multe informatii
 6. Crisa S. - Profesor

  8 ani experienta in meditatii / profesorat

  Rezidenta Germania 7 ani, predat germana 8 ani, ofer meditatii si indrumari in special pentru tineri profesionisti sau studenti, dar si pentru alti interesati. Pentru cei care vor sa studieze sau lucreze in Germania, ofer indrumare pentru scriere aplicatii, despre sistemul german etc. Nivel A1-C1, preferabil prin skype.

  Mai multe informatii
 7. Office C. - Profesor

  Mai mult de 10 ani experienta in meditatii / profesorat

  Limba germana cu profesori vorbitori nativi Limbaj standard si specializat (medical, juridic, afaceri, financiar)  Cursuri colective  Recrutare/plasare medici in clinici din Germania Cursuri individuale (1 la 1)  Cursuri online (platformă E-learning)  Scoli de vara cu profesori de la universitati din strainatate  Pregatire, testare si evaluare pentru certificatele TOEFL, IELTS, CAMBRIDGE, ZERTIFIKAT DEUTSCH, DELE etc.Bd. Dacia 51, Sect. 1, Buc.

  Mai multe informatii
 8. Alexandra B. - Profesor gimnaziu

  4 ani experienta in meditatii / profesorat

  Profesor si masterand, ofer meditatii pentru copii la limba germana in zona Militari, Militari Residence. Dispun de materiale pentru orice varsta si am experienta in lucrul cu cei mici

  Mai multe informatii
 9. Petrescu D.

  Mai mult de 10 ani experienta in meditatii / profesorat

  Predau limba germana toate nivelurile,de la copii mici de gardinita,avand experienta cu copii mei pana la orice nivel.Va voi preda asa cum este in germania,eu locuind de foarte mult timp aici.Am experienta in acest domeniu si imi place foarte mult ceea ce fac.Materiale sunt facute de mine si le voi da la fiecare sedinta.Sedinta se v-a efectua prin skype,calitatea camerei fiind mai buna sau si prin yahoo mesenger.Prima sedinta este gratuita.

  Mai multe informatii
 10. Maria S. - Traducator

  6 ani experienta in meditatii / profesorat

  Traducatoare, ofer meditatii la limba germana, inclusiv pe perioada vacantei si on-line.Nu organizez grupuri, decat la cerere. Dispun de materialele necesare,materiale audio, manuale de orice nivel, suporturi de curs de la Goethe Institut etc.

  Mai multe informatii
 11. Denise R.

  Mai mult de 10 ani experienta in meditatii / profesorat

  CURSURI DE GERMANA SI PLASARE PT MEDICI. Vorbitoare nativa, in Germania, cu experienta de peste 12 ani in predare, ofer cursuri de germana pemtru orice nivel (A1-C2). Orele se tin pe Skype, fara a va deplasa. Pentru cine doreste, ofer ajutor si la cautare de joburi/plasare aici in Germania, pregatire pt examene de limba de orice fel (inclusiv examenul de limbaj medical), traduceri si legalizare actelor cu ajutorul unei traducatoare autorizata situata in Ro.

  Mai multe informatii
 12. Crangasimetrou M.

  7 ani experienta in meditatii / profesorat

  Profesoara de Lb. Germana cu Modul Psihopedagogic si Traducatoare Autorizata de Min. Justitiei, ofer cursuri de lb. germana pt. orice nivel (A1, A2, B1, B2, C1) la domiciliul meu. Conversatie preponderent (90%), Gramatica, Audio, Video, Manuale atestate la nivel european. Crangasi Metrou.Sedinte individuale de Luni pana Sambata. Sedinta individuala 60 Ron/ 90Min. Suport de curs gratuit. Experienta trainer adulti si copii, mini-grupe si individual.Reduceri pt. sedinte de grup.

  Mai multe informatii
 13. Marie-jeanne F. - Profesor

  6 ani experienta in meditatii / profesorat

  Cursuri de limba germana pentru copii/adulti, in rim propriu si cu voie buna!Poti invata o limba straina, indiferent de ce prejudecati ai, legate de dificultatea ei, daca o faci cu drag si sub indrumarea unui profesionist. Sedintele se pot realiza in functie de ce anume doriti sa faceti: consolidam cunostinte, dobandim altele noi, in ritm mai alert sau in ritm normal, metgem in paralel cu studiul scolar, lucram pentru un exam etc. Asta poate presupune a sta o ora sau mai mult, in functie de ceea ce vreti voi sa facem - intocmim impreuna o programa si o urmam indeaproape, cu testari constante ale cunostintelor, pentru a ne masura mereu progresul.Va invit la o calatorie frumoasa si antrenanta!

  Mai multe informatii
 14. Daniela Maria M.

  3 ani experienta in meditatii / profesorat

  Ofer meditatii la limba germana, orice nivel. Lectiile sunt printate si personalizate dupa cerinte si necesitati. De asemenea pentru o imbunatatire a aspectului conversational, orele se pot desfasura numai in germana.Calma si prietenoasa imi place sa incurajez oamenii invete aceasta limba deosebita, asa ca va astept cu mare drag la o prima sedinta.

  Mai multe informatii
 15. Sabina M. - Profesor

  7 ani experienta in meditatii / profesorat

  Profesoara limba germana, absolventa a Facultatii de Litere-sectia romana-germana ofer meditatii limba germana pt cls 1-8.Detin Deutsches Sprachdiplom Zweite Stufe si Atestat de limba germana obtinut la Colegiul National "Ion Luca Caragiale".

  Mai multe informatii
 16. Ramona D. - Profesor

  4 ani experienta in meditatii / profesorat

  Profesoara cu experienta in predarea limbilor straine catre prescolari ( varsta 3-7 ani) ofer meditatii piticilor doritori sa invete o limba straina.In prezent colaborez cu gradinite de stat, dar si particulare.Pun la dispozitia copiilor materiale adecvate varstei (Cambridge -pentru engleza si Hueber - pentru germana). Metodele de predare sunt interactive, distractive si inovative. O sedinta este impartita astfel: 30 min activitati + 15 min pauza + 30 min activitati.

  Mai multe informatii
 17. Andreea I. - Profesor

  8 ani experienta in meditatii / profesorat

  Profesoara DOMICILIATA IN GERMANIA, fosta BURSIERA la J.W.Goethe Universität din Frankfurt am Main, MASTER la Universität Potsdam, PESTE 8000 ORE PREDATE, bursiera la clinica Salus Klinik Lindow din Germania, la SENATUL DIN BERLIN pentru Cercetare, Stiinta si Tineret, la Allgemeine Deutsche Zeitung für Rumänien (ziarul minoritatii germane din Romania), licentiata cu 10 a Facultatii de Limbi Straine (predare la NIVEL MATERN, EXCLUSIV in germana/suedeza) si a Facultatii de Psihologie, ambele la Univ. Buc., meditez la limba germana online, prin Skype pentru orice nivel A1-C2 (experienta inclusiv cu elevi de la scoli cu predare materna in limba germana, ambasadori, medici, studenti, olimpici nationali s.a.). Toti elevii mei care au sustinut examenele GZ B2, DaF sau DSH (C1), telc Medizin B2/C1, Patientenkommunikationstest B2/C1 au promovat cu succes (Recomandari la cerere). Toate materialele folosite sunt identice cu cele utilizate de GOETHE INSTITUT. 3 sau mai multe sedinte/sapt 75 RON/o ora si jumatate, 2 sedinte/sapt. 85 RON/o ora si jumatate, 1 sedinta/sapt. 95 RON/o ora si jumatate. mail: andreea.jordan at yahoo. com

  Mai multe informatii
 18. Daniela Petrescu

  Mai mult de 10 ani experienta in meditatii / profesorat

  Predau lima Germana la cel mai inalt nivel, atat fonetic cat si gramatical. Este foarte important ca omul care preda sa aiba de a face cu tara respectiva, sa traisca in ea si sa aiba contact cu fonetica, lucru foarte imortant cat si cu sistemul de invatamant. Eu locuiesc in Germania, copii mei sunt la scoala, asa ca sunt la curent cu toate reformele de scriere, de schimbare a gramaticii si de fonetica. Din pacate in romania inca se invata dupa vechea metoda. Toti elevii mei cu care lucrez si nu au fost stadiu incepator au intampinat aceasi problema. Dar acesta este un subiect care il vom discuta la momentul oportun. Deci fac aceasta meserie cu drag si pasiune, sunt un om foarte corect si foarte punctual. Predau toate nivelurile A1, A2, B1 si B2. Si C1 si C2. Sedintele mele se tin numai on line prin Skype cu materiaele mele facute de mine, sunt autoarea unor reviste care vor aparea in curand pe piata din Romania.Predau de asemenea dupa manuale speciale pe stadii A1, A2, B1 si asa mai departe cu Cd-uri aferente fiecarei lectii. Toate lectiile mele sunt constructive, nu veti invata numai cuvinte ci foarte multe lucruri folositoare in viata legate de invatamant si nu numai. Totul in Germana. Sistemul este bun pentru ca veti scuti timp sa va duceti la meditaor acasa, veti scuti bani pe manuale,v eti scuti bani pe cd-urile aferente. Dvs veti fi persoana castigata. Inainte de fiecare ora veti primi materialul aferent. Aveti o sedinta gratis. Va astept cu drag la cursurile mele.

  Mai multe informatii
 19. Venera P. - Profesor

  7 ani experienta in meditatii / profesorat

  Vorbitoare de limba germana,sprach diplom -c2, atestat de limba germana, studii in germania, liceu terminat in limba germana, ofer meditatii.cuvinte cheie: rabdare, calm, seriozitate,talent pedagogic exceptional.Sedinta dureaza 2 ore si in functie de nevoile elevului ,e impartita in >> 30min-test,ascultare/60min-predare, conversatie,gramatica/30min-exercitii pentru sedimentarea cunostintelor .Daca doriti sa va indragostiti de limba germana, sa o intelegeti, sa o invatati cu drag , contactati-ma! :)

  Mai multe informatii
 20. Raluca S. - Student

  9 ani experienta in meditatii / profesorat

  Am absolvit Colegiul National "Bogdan Petriceicu Hasdeu" din Buzau, clasat pe locul 2 pe tara . Sunt studenta la Universitatea Bucuresti, Facultatea de Limbi si Literaturi Straine , profil filologie, GERMANA-AVANSATI. Ofer meditatii la germana copiilor si elevilor de orice varsta.

  Mai multe informatii