Meditatii la germana in Bucuresti

Filtre aplicate:  Bucuresti

Filtreaza anunturile
 1. Pret nespecificat

  Marius I. - Centru de meditatii

  Mai mult de 10 ani experienta in meditatii / profesorat

  Profesori cu experienta de peste 15 ani, ofera meditatii limba germana orice nivel (A1 – C2), limbaj general, cat si specializat (medical, juridic, tehnic), conversatie, vocabular, gramatica, audio. Ofera pregatire atat pentru examenele Goethe sau admiterea la diferite facultati in Germania cat si pentru cei care au nevoie de limba germana la locul de munca sau doresc sa plece in strainatate. Rezultate exceptionale!

 2. Pret nespecificat

  Razvan N. - Centru de meditatii

  Mai mult de 10 ani experienta in meditatii / profesorat

  Profesor nativ ofer meditaii limba germana pentru orice nivel. Peste 15 ani de experienta, Piata Unirii.CURSURI GERMANA - ORICE NIVEL (400 lei/modul de 30 ore - 13.33 lei/ora)(A1.1, A1.2, A2.1, A2.2, B1.1, B1.2, B2.1, B2.2).Metoda conceputa pentru a ajunge la un nivel avansat in timp foarte scurt. Ideal pentru Job si plecari in strainatate. Detalii complete pe centrumeditatii. roCursuri de germana Online - detalii pe profadegermana. ro

 3. 60 lei / doua ore

  Alexandru C. - Profesor

  Mai mult de 10 ani experienta in meditatii / profesorat

  Ofer meditatii la limba germana, iar sedinta va avea loc doar cu un elev, in cazul celor incepatori, sau maximum doi elevi, daca sunt la un nivel sensibil egal. Cer si ofer seriozitate si punctualitate pe parcursul colaborarii.

 4. 50 lei / doua ore

  Mihai G. - Asistent universitar

  Mai mult de 10 ani experienta in meditatii / profesorat

  Profesor cu experienta ofer lectii de limba germana pentru orice nivel, clasele I-XII, facultate, munca in strainatate.

 5. Fara fotografie
  50 lei / doua ore

  Mihai B. - Profesor

  Mai mult de 10 ani experienta in meditatii / profesorat

  Profesor cu experienta, ofer meditatii germana pentru orice nivel: A1, A2, B1, B2, C1 (Conversatie, Gramatica, Audio).In limita timpului disponibil ma pot deplasa si la domiciliul dumneavoastra (locuiesc in zona Stefan cel Mare-metrou-2min). Rog seriozitate! Experienta in predarea limbii germane pentru medici.

 6. 70 lei / o ora si 30 de minute

  Sabina M. - Profesor

  7 ani experienta in meditatii / profesorat

  Profesoara limba germana, absolventa a Facultatii de Litere-sectia romana-germana ofer meditatii limba germana. Detin Deutsches Sprachdiplom (Stufe 2 / C 1) si Atestat de limba germana obtinut la Colegiul National "Ion Luca Caragiale".

 7. 60 lei / o ora

  Dr R D.

  Mai mult de 10 ani experienta in meditatii / profesorat

  Ca sa invatati germana, chineza, statistica sau ce doriti, trebuie sa stiti si cum sa invatati! Wirtschaftsdeutsch: Intensivtraining, Einzelunterricht, Gruppe oder Kombination. Germana A1-C2, pt profesie (medical, IT, economic general, statistica), via skype/la domiciliul meu. Pret negociabil. I can teach German for foreigners/expats as well. Studii in Germania. ramar at justice dot com.

 8. Pret nespecificat

  Centrul Top - Centru de meditatii

  7 ani experienta in meditatii / profesorat

  Centrul de meditatii T.O.P. organizeaza cursuri la Limba Germana pentru pregatire de la nivel A1 pana la C1 si Certificat Goethe, propune solutii personalizate in functie de capacitatile fiecarui cursant si sustine pregatirea avansata prin metode de coaching. Profesorii cu care centrul nostru colaboreza au studii de specialitate, sunt persoane dornice sa lucreze intr-un mediu tanar si dinamic, isi adapteaza metoda de predare in functie de elev, cunosc bine materia si programa scolara, au experienta in predare prin metode moderne si interactive utilizand sisteme digitale, table interactive (manuale, jocuri, lectii dinamice, aplicatii, instrumente audio-video).Tariful este intre 40 si 130 LEI, variaza in functie de numarul de materii, respectiv numarul de sedinte/ luna. Pentru un pachet tarifar puteti vizita site-ul nostru sau ne puteti contacta pentru oferta personalizata.

 9. 60 lei / o ora si 30 de minute

  Marina L. - Centru de meditatii

  8 ani experienta in meditatii / profesorat

  Meditez germana nivel incepatori-mediu indiferent de varsta (adulti/ copii). Am experienta in lucrul cu copii si adulti. Curs pedagogie. Garantez rezultate. Asigur materialele de studiu si faptul ca o sa invatati limba in cel mai scurt timp.

 10. Pret nespecificat

  Altfel Language School - Centru de meditatii

  Mai mult de 10 ani experienta in meditatii / profesorat

  De ce suntem ALTFEL? Pentru ca noi stim ca invatarea unei limbi straine se poate face distrandu-ne, ca daca invatati cu placere veti putea asimila informatiile mai usor si va veti simti incurajati sa vorbiti. Cursuri pentru adulțiDorești să comunici EFICIENT cu șeful, colegii, clienții sau prietenii de altă naționalitate? Vrei să trăiești într-o altă țară și ești conștient că doar învățând limba locală te vei INTEGRA în societate? Sau poate visezi să vizitezi o țară STRĂINĂ și vrei să îi descoperi cultura?Grup 4-5 persoane: 50 ron 2 oreCursuri pentru copiiConform studiilor de specialitate, șansele ca o persoană să vorbească o limbă străină la nivelul unui nativ vor crește dacă ea începe învățarea cât mai devreme. Învățând o limbă straină, viitorul adolescent și tânăr va avea acces la posibilități de carieră variate.Grup 4-5 persoane: 40 ron 1.5 oreCursuri pentru companiiVa doriti o comunicare eficientă și sunteți conștienți că învățarea unei limbi străine constituie un surplus de valoare atât pentru companie, cât și pentru fiecare angajat în parte?Pret: la cerere

 11. 60 lei / doua ore

  Office C. - Profesor

  Mai mult de 10 ani experienta in meditatii / profesorat

  Limba germana cu profesori vorbitori nativi Limbaj standard si specializat (medical, juridic, afaceri, financiar)  Cursuri colective  Recrutare/plasare medici in clinici din Germania Cursuri individuale (1 la 1)  Cursuri online (platformă E-learning)  Scoli de vara cu profesori de la universitati din strainatate  Pregatire, testare si evaluare pentru certificatele TOEFL, IELTS, CAMBRIDGE, ZERTIFIKAT DEUTSCH, DELE etc.Bd. Dacia 51, Sect. 1, Buc.

 12. 42 lei / doua ore si 30 de minute

  Telecom Academy - Profesor

  8 ani experienta in meditatii / profesorat

  Cursul se organizează pe niveluri de dificultate (A1-C1). Un nivel cuprinde 12 ședințe de curs,1 ședință/ săptamană care durează 3 ore. Tariful pentru un modul de 12 ședințe(33h) este 500 lei (42 lei/ședință).Materialul de curs este oferit de noi și este inclus în preț.Pentru înscrieri sau pentru mai multe informații, puteți accesa site-ul nostru sau ne puteți contacta oricând, de luni până vineri între orele 10:00-18:00, la numărul de telefon afișat.

 13. 50 lei / doua ore

  Ana Maria ( Anca ) D. - Profesor

  Mai mult de 10 ani experienta in meditatii / profesorat

  Profesoara cu experienta de 12 ani, ofer meditatii la limba germana, la domiciliul cursantului. Cer si ofer seriozitate. meditez si elevii de la scolile cu predare in limba germana.Nu meditez copii mai mici de 14 ani, decat daca invata la scolile cu predare in limba germana.

 14. 70 lei / o ora si 30 de minute

  Crisa S. - Profesor

  8 ani experienta in meditatii / profesorat

  Varsta 17-40. Nivel A1-C1!!! Skype. Accent german!!!Rezidenta Germania 7 ani, predat germana 8 ani, ofer meditatii si indrumari in special pentru tineri profesionisti sau studenti, dar si pentru alti interesati. Pentru cei care vor sa studieze sau sa isi continue drumul profesional in Germania, ofer indrumare pentru scriere aplicatii, despre sistemul german etc. Nivel A1-C1, preferabil prin skype.

 15. 35 lei / o ora

  Alina S. - Profesor

  Mai mult de 10 ani experienta in meditatii / profesorat

  Germana este o limba frumoasa si folositoare. Impreuna o putem invata la orice varsta.Lectiile vor fi structurate individual,in functie de necesitatile si scopul fiecarui elev/cursant.Invatarea limbii germane confera o plus valoarea, dezvolta inteligenta elevilor si este utila cursantilor adulti in perspectiva accedarii la un loc de munca foarte bine platit si la avansare rapida pe scara ierarhic profesionala.Zona Calea Dorobantilor - Spitalul de Urgenta FloreascaApropriere metrou - statia Stefan cel Mare

 16. 50 lei / o ora si 30 de minute

  Ioana B. - Student

  2 ani experienta in meditatii / profesorat

  Studenta a Facultatii de Limbi Straine, Universitatea din Bucuresti, in anul 3 specializari spaniola limba A si germana limba B, ofer meditatii la LIMBA GERMANA, in vederea aprofundarii notiunilor de gramatica si vocabular pentru elevii din ciclul I-VIII.Pret sedinta 1h 30': 50 ron

 17. 40 lei / doua ore

  Georgiana Andrei - Student

  2 ani experienta in meditatii / profesorat

  Mă deplasez la domiciliul elevului si lucrez doar cu începători.

 18. 45 lei / o ora

  Alexandra B. - Profesor

  4 ani experienta in meditatii / profesorat

  Profesor si masterand, ofer meditatii pentru copii la limba germana in zona Militari, Militari Residence. Dispun de materiale pentru orice varsta si am experienta in lucrul cu cei mici

 19. 25 lei / doua ore

  Ionut A. - Profesor

  Mai mult de 10 ani experienta in meditatii / profesorat

  Doresti un profesor cu experimentat? Doresti sa inveti repede limba germana? Profesor personal , on-line sau in Bucuresti si Ploiesti, Meditatii germana orice nivel, pregatire pentru examene de la Instititul Ghothe, munca Germania, Austria.

 20. 60 lei / doua ore

  Laura Mihalca

  5 ani experienta in meditatii / profesorat

  Absolventa a Facultatii de Limbi Straine, meditez germana nivel incepatori indiferent de varsta (adulti/ copii). Am experienta in lucrul cu copii si adulti. Garantez rezultate. Asigur materialele de studiu.