Meditatii la germana in Bucuresti

Filtre aplicate:  Bucuresti

Filtreaza anunturile
 1. 60 lei / doua ore

  Alexandru C. - Profesor

  Mai mult de 10 ani experienta in meditatii / profesorat

  Ofer meditatii la limba germana, iar sedinta va avea loc doar cu un elev, in cazul celor incepatori, sau maximum doi elevi, daca sunt la un nivel sensibil egal. Cer si ofer seriozitate si punctualitate pe parcursul colaborarii.

 2. 40 lei / doua ore

  Georgiana Andrei - Student

  2 ani experienta in meditatii / profesorat

  Mă deplasez la domiciliul elevului si lucrez doar cu începători.

 3. 50 lei / doua ore

  Mihai G. - Asistent universitar

  Mai mult de 10 ani experienta in meditatii / profesorat

  Profesor cu experienta ofer lectii de limba germana pentru orice nivel, clasele I-XII, facultate, munca in strainatate.

 4. 80 lei / o ora si 30 de minute

  Doris M. - Educatoare

  Mai mult de 10 ani experienta in meditatii / profesorat

  Meditatii germana

 5. Pret nespecificat

  Razvan N. - Centru de meditatii

  Mai mult de 10 ani experienta in meditatii / profesorat

  Profesor nativ ofer meditaii limba germana pentru orice nivel. Peste 15 ani de experienta, Piata Unirii.CURSURI GERMANA - ORICE NIVEL (400 lei/modul de 30 ore - 13.33 lei/ora)(A1.1, A1.2, A2.1, A2.2, B1.1, B1.2, B2.1, B2.2).Metoda conceputa pentru a ajunge la un nivel avansat in timp foarte scurt. Ideal pentru Job si plecari in strainatate. Detalii complete pe centrumeditatii. roCursuri de germana Online - detalii pe profadegermana. ro

 6. 45 lei / doua ore

  Eugen B. - Inginer

  2 ani experienta in meditatii / profesorat

  Germana pentru incepatori si mai putin incepatori.

 7. 50 lei / o ora si 30 de minute

  Corinna D.

  Mai mult de 10 ani experienta in meditatii / profesorat

  Absolventa a Facultatii de Limbi Straine din cadrul Universitatii Bucuresti, cu master in limba germana si trei burse de studiu la universitati de renume din Germania (Mannheim, Koeln si Frankfurt a. Main), ofer meditatii la limba germana pentru orice nivel. Dispun de materiale moderne si de o metoda de invatare interactiva. Vrei ca invatarea limbii germane sa devina o placere? Atunci nu ezita si contacteaza-ma.

 8. 60 lei / o ora si 30 de minute

  Marina L. - Centru de meditatii

  8 ani experienta in meditatii / profesorat

  Meditez germana nivel incepatori-mediu indiferent de varsta (adulti/ copii). Am experienta in lucrul cu copii si adulti. Curs pedagogie. Garantez rezultate. Asigur materialele de studiu si faptul ca o sa invatati limba in cel mai scurt timp.

 9. 60 lei / o ora si 30 de minute

  Georgiana Petu

  4 ani experienta in meditatii / profesorat

  In cadrul cursurilor de limba germana voi pune accent pe conversatie, intelegerea textului,vocabular, gramatica, scrierea corecta si compunerea corecta a textelor, intelegerea textului vorbit. Cursurile se desfasoara cu maxim doi cursanti pe sedinta, la alegerea cursantului. Ca nivel profesional in limba germana detin certificat de limba germana nivel C1, sunt olimpica national la limba germana, am participat la numeroase traininguri in diferite tari (Germania,Turcia). Cursul este interactiv, potrivit in functie de scopul invatarii limbii si varsta cursantului. Cartile folosite sunt de la edituri germane: Langenscheidt, Hueber, Klett, Duden. Ofer meditatii de limba germana pentru incepatori (nivel: A1,A2). O sedinta are o ora si 30 de minute si se tine la domiciliul meu, in București sau la domiciliul cursantului, în funcție de posibilitate.

 10. 50 lei / doua ore

  Madalina N. - Student

  2 ani experienta in meditatii / profesorat

  Sunt absolventa a Facultatii de Litere din cadrul Universitatii Bucuresti, specializarea Lb Romana- Lb Germana. Am urmat cursurile modulului psiho-pedagogic din cadrul Facultatii de Psihologie si Stiințele Educatiei. Ofer meditatii elevilor de la clasele V-VIII.

 11. 60 lei / o ora

  Dr R D.

  Mai mult de 10 ani experienta in meditatii / profesorat

  Ca sa invatati germana, chineza, statistica sau ce doriti, trebuie sa stiti si cum sa invatati! Wirtschaftsdeutsch: Intensivtraining, Einzelunterricht, Gruppe oder Kombination. Germana A1-C2, pt profesie (medical, IT, economic general, statistica), via skype/la domiciliul meu. Pret negociabil. I can teach German for foreigners/expats as well. Studii in Germania. ramar at justice dot com.

 12. 60 lei / o ora si 30 de minute

  Crisa S. - Profesor

  8 ani experienta in meditatii / profesorat

  Rezidenta Germania! Accent german!! Skype!!! Varsta 17-40!! Nivel A1-C1!!!Anuntul se adreseaza persoanelor care vor sa isi imbunatateasca sau consolideze cunostintele de limba germana. Pentru cei care vor sa studieze sau sa isi continue drumul profesional in Germania sau spatiul vorbitor de limba germana, ofer indrumare pentru scriere aplicatii, despre sistem, cultura etc. Nivel A1-C1, posibilitate skypePretul este de 50ron/sedinta pentru grupe de minim 2!

 13. 70 lei / o ora si 30 de minute

  Sabina M. - Profesor

  7 ani experienta in meditatii / profesorat

  Profesoara limba germana, absolventa a Facultatii de Litere-sectia romana-germana ofer meditatii limba germana. Detin Deutsches Sprachdiplom ; Zweite Stufe ( C1 ) si Atestat de limba germana obtinut la Colegiul National "Ion Luca Caragiale".

 14. 65 lei / o ora si 30 de minute

  Cursurigermana Crangasimetrou - Centru de meditatii

  Mai mult de 10 ani experienta in meditatii / profesorat

  Zona Crangasi Metrou sau pe Skype, Cursuri preponderent conversationale de limba germana pentru toate nivelurile (A1, A2, B1, B2, C1). Inscrieri la telefon sau pe website. Programa pentru examenele de certificari, pret 65 Ron/Sedinta 90 Minute.Trainer cu o vasta experienta de predare.

 15. Pret nespecificat

  Altfel Language School - Centru de meditatii

  Mai mult de 10 ani experienta in meditatii / profesorat

  De ce suntem ALTFEL? Pentru ca noi stim ca invatarea unei limbi straine se poate face distrandu-ne, ca daca invatati cu placere veti putea asimila informatiile mai usor si va veti simti incurajati sa vorbiti. Cursuri pentru adulțiDorești să comunici EFICIENT cu șeful, colegii, clienții sau prietenii de altă naționalitate? Vrei să trăiești într-o altă țară și ești conștient că doar învățând limba locală te vei INTEGRA în societate? Sau poate visezi să vizitezi o țară STRĂINĂ și vrei să îi descoperi cultura?Grup 4-5 persoane: 50 ron 2 oreCursuri pentru copiiConform studiilor de specialitate, șansele ca o persoană să vorbească o limbă străină la nivelul unui nativ vor crește dacă ea începe învățarea cât mai devreme. Învățând o limbă straină, viitorul adolescent și tânăr va avea acces la posibilități de carieră variate.Grup 4-5 persoane: 40 ron 1.5 oreCursuri pentru companiiVa doriti o comunicare eficientă și sunteți conștienți că învățarea unei limbi străine constituie un surplus de valoare atât pentru companie, cât și pentru fiecare angajat în parte?Pret: la cerere

 16. 25 lei / doua ore

  Ionut A. - Profesor

  Mai mult de 10 ani experienta in meditatii / profesorat

  Doresti un profesor cu experimentat? Doresti sa inveti repede limba germana? Profesor personal , on-line sau in Bucuresti si Ploiesti, Meditatii germana orice nivel, pregatire pentru examene de la Instititul Ghothe, munca Germania, Austria.

 17. 60 lei / o ora si 30 de minute

  Vacaru Gabriela - Profesor

  3 ani experienta in meditatii / profesorat

  Ofer meditații la Limba germana în vederea unei evoluții privind nivelul de comunicare orală și scrisă. Mă adresez elevilor interesați să-și clarifice o serie de nelămuriri privind noțiunile înscrise în sfera gramaticală sau lexicală. Demersul meu vizează recuperarea sistematică a informațiilor neînțelese, îmbogățirea vocabularului, îndrumarea temelor și accesibilizarea informației în concordanță cu nivelul de pregătire al elevului. Îmi place să lucrez cu copiii, sunt deschisă spre nou şi spre metode de învăţare alternativă, îmi place să aplic metode creative şi individualizate în funcţie de nevoile şi cerinţele clientului. Doresc să fac procesul de învăţare cât mai plăcut şi mai atractiv. Sunt sociabilă, deschisă spre colaborare şi am experienţă în ce priveşte lucrul cu elevii.

 18. 60 lei / doua ore

  Office C. - Profesor

  Mai mult de 10 ani experienta in meditatii / profesorat

  Limba germana cu profesori vorbitori nativi Limbaj standard si specializat (medical, juridic, afaceri, financiar)  Cursuri colective  Recrutare/plasare medici in clinici din Germania Cursuri individuale (1 la 1)  Cursuri online (platformă E-learning)  Scoli de vara cu profesori de la universitati din strainatate  Pregatire, testare si evaluare pentru certificatele TOEFL, IELTS, CAMBRIDGE, ZERTIFIKAT DEUTSCH, DELE etc.Bd. Dacia 51, Sect. 1, Buc.

 19. 50 lei / doua ore

  Ana Maria ( Anca ) D. - Profesor

  Mai mult de 10 ani experienta in meditatii / profesorat

  Profesoara cu experienta de 12 ani, ofer meditatii la limba germana, la domiciliul cursantului. Cer si ofer seriozitate. meditez si elevii de la scolile cu predare in limba germana.Nu meditez copii mai mici de 14 ani, decat daca invata la scolile cu predare in limba germana.

 20. 50 lei / o ora si 30 de minute

  Irina S. - Student

  2 ani experienta in meditatii / profesorat

  Meditez Germana la domiciliul elevului.