Meditatii la germana in Bucuresti

Filtre aplicate:  Bucuresti

Filtreaza anunturile
 1. 35 lei / o ora

  Alexandru C. - Profesor

  Mai mult de 10 ani experienta in meditatii / profesorat

  Ofer meditatii la limba germana, iar sedinta va avea loc cu un elev sau maximum doi elevi. Cer si ofer seriozitate si punctualitate pe parcursul colaborarii.

 2. 50 lei / doua ore

  Mihai G. - Asistent universitar

  Mai mult de 10 ani experienta in meditatii / profesorat

  Profesor cu experienta ofer lectii de limba germana pentru orice nivel, clasele I-XII, facultate, munca in strainatate.

 3. 80 lei / doua ore

  Stoica Alina

  Mai mult de 10 ani experienta in meditatii / profesorat

  Meditatii lb.germana. Pret 80 lei sedinta de 2 ore.. Zona centrala Calea Dorobanti, Romana ,Calea Floreasca. (apropiere de statia de.metrou ).

 4. 45 lei / doua ore

  Eugen B. - Inginer

  2 ani experienta in meditatii / profesorat

  Germana pentru incepatori si mai putin incepatori.

 5. 100 lei / o ora si 30 de minute

  Dr R D.

  Mai mult de 10 ani experienta in meditatii / profesorat

  A1-C2 + pt profesie (technic, medical, economic, Shared Service), via internet/la domiciliul meu; personalizat, eventual crash. Plata la sedinta 100, reduceri 20-30% pt plata unui pachet de ore in avans.. Eu: studii postuniv. + Dr. in Germania, prof. calificat, experienta > 15 ani, vorbitoare de mai multe lb straine.

 6. 65 lei / o ora si 30 de minute

  Cursurigermana Crangasimetrou

  Mai mult de 10 ani experienta in meditatii / profesorat

  Zona Crangasi Metrou, Cursuri preponderent conversationale de limba germana pentru toate nivelurile (A1, A2, B1, B2, C1). Inscrieri la telefon sau pe site. Programa pentru examenele de certificari, pret 65 Ron/Sedinta 90 Minute, minigrupe sau individual. Trainer cu o vasta experienta de predare.

 7. 70 lei / o ora si 30 de minute

  Crisa S. - Profesor

  8 ani experienta in meditatii / profesorat

  Varsta 17-40. Nivel A1-C1!!! Skype. Accent german!!!Rezidenta Germania 7 ani, predat germana 8 ani, ofer meditatii si indrumari in special pentru tineri profesionisti sau studenti, dar si pentru alti interesati. Pentru cei care vor sa studieze sau sa isi continue drumul profesional in Germania, ofer indrumare pentru scriere aplicatii, despre sistemul german etc. Nivel A1-C1, preferabil prin skype.

 8. 40 lei / doua ore

  Georgiana Andrei - Student

  2 ani experienta in meditatii / profesorat

  Mă deplasez la domiciliul elevului si lucrez doar cu începători.

 9. 60 lei / doua ore

  Iulian A. - Profesor liceu

  Mai mult de 10 ani experienta in meditatii / profesorat

  Profesor gradul II didactic, cu experienta meditez, limba germana incepatori (practica indelungata si cu cei mici incepand cu grupa mare) sau avansati indiferent de nivel. Locuiesc in Drumul Taberei. La domiciliul meu sedinta de 2h = 60 ron; pentru elevi (cls. I -VIII) ma pot deplasa la domiciliul acestora: 70 ron/2h . (sau 1,5 h =60 ron). Ma pot deplasa in sectoarele 5,6,1, Prelungirea Ghencea, Cartierul Latin, Sos. Alexandriei, Chiajna, etc. Ofer si meditatii online pe Skype pentru persoanele aflate in strainatate. Dispun de camera web cu semnal sonor si video bun. Sedintele se pot tine si la ore mai tarzii, avand in vedere diferenta de fus orar. Se pune accent pe conversatie, dar si pe reguli gramaticale, fonetica, ortografie. (skype:+4723942948)..

 10. 50 lei / o ora si 30 de minute

  Corinna D.

  Mai mult de 10 ani experienta in meditatii / profesorat

  Absolventa a Facultatii de Limbi Straine din cadrul Universitatii Bucuresti, cu master in limba germana si trei burse de studiu la universitati de renume din Germania (Mannheim, Koeln si Frankfurt a. Main), ofer meditatii la limba germana pentru orice nivel. Dispun de materiale moderne si de o metoda de invatare interactiva. Vrei ca invatarea limbii germane sa devina o placere? Atunci nu ezita si contacteaza-ma.

 11. 50 lei / doua ore

  Ioana B. - Student

  Un an experienta in meditatii / profesorat

  Studenta a Facultatii de Limbi Straine, Universitatea din Bucuresti, in anul 3 specializari spaniola limba A si germana limba B, ofer meditatii la LIMBA GERMANA, in vederea aprofundarii notiunilor de gramatica si vocabular pentru elevii din ciclul I-VIII.Pret sedinta 2h : 50 RON

 12. 60 lei / doua ore

  Centrul Newton - Profesor

  Mai mult de 10 ani experienta in meditatii / profesorat

  Invata Limba Germana repede si usor. Centrul Newton va pune la dispozitie cei mai buni profesori. Va asteptam la sediul nostru!

 13. 30 lei / o ora si 30 de minute

  Ionut A. - Profesor

  Mai mult de 10 ani experienta in meditatii / profesorat

  Doresti un profesor cu experimentat? Doresti sa inveti repede limba germana? Profesor personal , on-line sau in Bucuresti si Ploiesti, Meditatii germana orice nivel, pregatire pentru examene de la Instititul Ghothe, munca Germania, Austria.

 14. 60 lei / doua ore

  Office C. - Profesor

  Mai mult de 10 ani experienta in meditatii / profesorat

  Limba germana cu profesori vorbitori nativi Limbaj standard si specializat (medical, juridic, afaceri, financiar)  Cursuri colective  Recrutare/plasare medici in clinici din Germania Cursuri individuale (1 la 1)  Cursuri online (platformă E-learning)  Scoli de vara cu profesori de la universitati din strainatate  Pregatire, testare si evaluare pentru certificatele TOEFL, IELTS, CAMBRIDGE, ZERTIFIKAT DEUTSCH, DELE etc.Bd. Dacia 51, Sect. 1, Buc.

 15. 50 lei / doua ore

  Vichy Damian

  Mai mult de 10 ani experienta in meditatii / profesorat

  Vorbitor nativ de limba germana (vorbesc si romaneste) ofer meditatii pentru incepatori si avansati .Pentru pregatire examene si bacalaureat inclusiv admitere la facultate.Pregatesc si adulti.

 16. 60 lei / doua ore

  Razvan P. - Inginer

  Mai putin de un an experienta in meditatii / profesorat

  Ofer meditatii germana pentru incepatori.AM locuit in germania cativa ani , am rude ce vorbesc cu ele numai in germana ( nu stiu alta limba) .Am nivelul B2 luat (casa Schiller) dar totodata pot oferi pe langa support pe limba germana si support pe cultura acestora ( ceva ce meditatorii de limbi straine nu mai ofera) .Atmosfera va fi una degajata si cu mult exercitiu ( Vorbit mai mult, pentru ca asta conteaza cel mai mult).

 17. Pret nespecificat

  Altfel Language School - Centru de meditatii

  Mai mult de 10 ani experienta in meditatii / profesorat

  De ce suntem ALTFEL? Pentru ca noi stim ca invatarea unei limbi straine se poate face distrandu-ne, ca daca invatati cu placere veti putea asimila informatiile mai usor si va veti simti incurajati sa vorbiti. Cursuri pentru adulțiDorești să comunici EFICIENT cu șeful, colegii, clienții sau prietenii de altă naționalitate? Vrei să trăiești într-o altă țară și ești conștient că doar învățând limba locală te vei INTEGRA în societate? Sau poate visezi să vizitezi o țară STRĂINĂ și vrei să îi descoperi cultura?Grup 4-5 persoane: 50 ron 2 oreCursuri pentru copiiConform studiilor de specialitate, șansele ca o persoană să vorbească o limbă străină la nivelul unui nativ vor crește dacă ea începe învățarea cât mai devreme. Învățând o limbă straină, viitorul adolescent și tânăr va avea acces la posibilități de carieră variate.Grup 4-5 persoane: 40 ron 1.5 oreCursuri pentru companiiVa doriti o comunicare eficientă și sunteți conștienți că învățarea unei limbi străine constituie un surplus de valoare atât pentru companie, cât și pentru fiecare angajat în parte?Pret: la cerere

 18. 35 lei / o ora

  Oana Andreea - Profesor

  Mai mult de 10 ani experienta in meditatii / profesorat

  Prof. cu studii isi activitate profesională in germania Ofer meditatii limba germana / engleză pentru copii. Am studiat in Koeln si am lucrat in Schwerin si Hamburg (nordul Germaniei); am ani de experienț a in lucrul cu copiii (inclusiv cei foarte mici) . Vin la domiciliul Dvs. (Preferabil sector 2, sau zona centrală ). Ofer seriozitate si profesionalism, cer același lucru! Mai sunt locuri libere joia

 19. Pret nespecificat

  Diana Maria Perian - Profesor

  6 ani experienta in meditatii / profesorat

  Profesor cu experienta, ofer pregatire limba germana, toate nivelurile si toate varstele (prescolari, adolescenti sau adulti) de preferat in locatia mea din zona Piata Domenii, sector 1 sau la domiciliu cursantului (sector 1). Ofer factura.

 20. 70 lei / doua ore

  Elif S. - Student

  3 ani experienta in meditatii / profesorat

  Sunt studenta in anul III la Facultatea de Inginerie in Limbi Straine (filiera germana) din cadrul Universitatii "Politehnica" din Bucuresti. Am nivelul C1 prin sustinerea examenului Deutsches Sprachdiplom Stufe II, recunoscut de catre Ministerul Educatiei din Germania. Ofer meditatii la limba germana elevilor de scoala generala sau liceu (meditatii individuale sau in grupe de cate doi), am experienta in predare de peste 2 ani. Sunt o fire rabdatoare. Traducere si interpretare engleza/germana, germana/engleza, romana/germana, germana/romana in domeniile economic si tehnic.