Meditatii la germana in Bucuresti

Filtre aplicate:  Bucuresti

Filtreaza anunturile
 1. 50 lei / doua ore

  Mihai G. - Asistent universitar

  Mai mult de 10 ani experienta in meditatii / profesorat

  Profesor cu experienta ofer lectii de limba germana pentru orice nivel, clasele I-XII, facultate, munca in strainatate.

 2. 30 lei / o ora

  Alexandru C. - Profesor

  Mai mult de 10 ani experienta in meditatii / profesorat

  Ofer meditatii la limba germana, iar sedinta va avea loc cu un elev sau maximum doi. Cer si ofer seriozitate si punctualitate pe parcursul colaborarii.

 3. Pret nespecificat

  Trainerul Tau Online - Profesor

  8 ani experienta in meditatii / profesorat

  Trainerul tău online este un serviciu online de furnizare de cursuri de limbi străine prin intermediul internetului și cu ajutorul unor profesori de limba engleză specializați în cursuri online de engleză.

 4. 40 lei / doua ore

  Ana Maria ( Anca ) D. - Profesor

  Mai mult de 10 ani experienta in meditatii / profesorat

  Profesoara cu experienta de 12 ani, ofer meditatii la limba germana, la domiciliul cursantului. Cer si ofer seriozitate. meditez si elevii de la scolile cu predare in limba germana.Nu meditez copii mai mici de 14 ani, decat daca invata la scolile cu predare in limba germana.

 5. Pret nespecificat

  Razvan Savu - Centru de meditatii

  Mai mult de 10 ani experienta in meditatii / profesorat

  Profesor nativ ofer meditaii limba germana pentru orice nivel. Peste 15 ani de experienta, Piata Unirii. - 65 lei / sedinta de 2 oreCURSURI GERMANA - ORICE NIVEL (de la 300 lei/modul)(A1.1, A1.2, A2.1, A2.2, B1.1, B1.2, B2.1, B2.2).

 6. 60 lei / o ora si 30 de minute

  Crisa S. - Profesor

  8 ani experienta in meditatii / profesorat

  Rezidenta Germania 7 ani, predat germana 8 ani, ofer meditatii si indrumari in special pentru tineri profesionisti sau studenti, dar si pentru alti interesati. Pentru cei care vor sa studieze sau lucreze in Germania, ofer indrumare pentru scriere aplicatii, despre sistemul german etc. Nivel A1-C1, preferabil prin skype.

 7. 45 lei / o ora si 30 de minute

  Daniela Maria M.

  3 ani experienta in meditatii / profesorat

  Salut! Ofer meditatii la limba Germana, nivel incepator si mediu, adica nivel A1-A2-B1-B2. Materialele sunt adaptate dupa cerinte, scop si necesitatile dvs.Am invatat Germana din copilarie si am aprofundat-o cand am locuit cativa ani in Germania. In Romania am studiat la ASE, sectia SELS cu predare in limba germana.Sunt o persoana prietenoasa si calma, iubesc limba Germana si imi place sa-mi incurajez studentii sa invete aceasta limba deosebita.Va astept cu mare drag la o prima sedinta.

 8. 90 lei / o ora si 30 de minute

  Dr R D.

  Mai mult de 10 ani experienta in meditatii / profesorat

  Germana de la A1 la C2, pt profesie (technic, medical, economic), online/offline. Reduceri pt plata unui pachet de ore in avans. Studii postuniv si de doctorat in Germania, profesor calificat (univ. Timisoara) experienta in predare peste 15 ani.

 9. 70 lei / doua ore

  Maria S. - Traducator

  6 ani experienta in meditatii / profesorat

  Traducatoare, ofer meditatii la limba germana, inclusiv pe perioada vacantei si on-line.Nu organizez grupuri, decat la cerere. Dispun de materialele necesare,materiale audio, manuale de orice nivel, suporturi de curs de la Goethe Institut etc.

 10. 60 lei / o ora si 30 de minute

  Cri W.

  5 ani experienta in meditatii / profesorat

  Vorbitor nativ, cu experienţă în predarea limbii germane copiilor (individual şi în grup), ofer meditaţii pentru orice nivel şi orice problemă vocabular, ortografie, citit, teme.Mă deplasez la domiciliu (sectorul 6 şi adiacente).

 11. 45 lei / o ora

  Alexandra B. - Profesor

  4 ani experienta in meditatii / profesorat

  Profesor si masterand, ofer meditatii pentru copii la limba germana in zona Militari, Militari Residence. Dispun de materiale pentru orice varsta si am experienta in lucrul cu cei mici

 12. 70 lei / doua ore

  Elif S. - Student

  2 ani experienta in meditatii / profesorat

  Sunt studenta in anul III la Facultatea de Inginerie in Limbi Straine (filiera germana) din cadrul Universitatii "Politehnica" din Bucuresti. Am nivelul C1 prin sustinerea examenului Deutsches Sprachdiplom Stufe II, recunoscut de catre Ministerul Educatiei din Germania. Ofer meditatii la limba germana elevilor de scoala generala sau liceu (meditatii individuale sau in grupe de cate doi), am experienta in predare de peste 2 ani. Sunt o fire rabdatoare. Traducere si interpretare engleza/germana, germana/engleza, romana/germana, germana/romana in domeniile economic si tehnic.

 13. Pret nespecificat

  Denise R.

  Mai mult de 10 ani experienta in meditatii / profesorat

  CURSURI DE GERMANA SI PLASARE PT MEDICI. Vorbitoare nativa, in Germania, cu experienta de peste 12 ani in predare, ofer cursuri de germana pemtru orice nivel (A1-C2). Orele se tin pe Skype, fara a va deplasa. Pentru cine doreste, ofer ajutor si la cautare de joburi/plasare aici in Germania, pregatire pt examene de limba de orice fel (inclusiv examenul de limbaj medical), traduceri si legalizare actelor cu ajutorul unei traducatoare autorizata situata in Ro.

 14. 60 lei / doua ore

  Office C. - Profesor

  Mai mult de 10 ani experienta in meditatii / profesorat

  Limba germana cu profesori vorbitori nativi Limbaj standard si specializat (medical, juridic, afaceri, financiar)  Cursuri colective  Recrutare/plasare medici in clinici din Germania Cursuri individuale (1 la 1)  Cursuri online (platformă E-learning)  Scoli de vara cu profesori de la universitati din strainatate  Pregatire, testare si evaluare pentru certificatele TOEFL, IELTS, CAMBRIDGE, ZERTIFIKAT DEUTSCH, DELE etc.Bd. Dacia 51, Sect. 1, Buc.

 15. 30 lei / o ora si 30 de minute

  Dana Andreea V.

  4 ani experienta in meditatii / profesorat

  Meditatii limba germana pentru copii la gradinita si clasele I-VIII,la domiciliu elevului sau al meu. Detin diploma acordata de ambasada Germaniei Deutsches Sprachdiplom Zweite Stufe si atestat de competente lingvistice acordat de Colegiul National I.L. Caragiale.

 16. 40 lei / doua ore

  Bianca Găvan - Student

  2 ani experienta in meditatii / profesorat

  Ofer meditaţii la engleză/germană pentru clasele I-VIII, inclusiv grădiniţă. În paralel fac modulul psihopedagogic, fapt ce mă ajută foarte mult să lucrez cu copiii. Pentru detalii astept mesajele/telefonul dumneavoastră.

 17. 50 lei / doua ore

  Raluca S. - Student

  3 ani experienta in meditatii / profesorat

  Sunt studenta la Facultatea de Limbi si Literaturi Straine din Universitatea Bucuresti, sectia Japoneza Germana. Ofer meditatii la domiciliul doritorilor, pentru nivelurile A1-B2. Daca se doreste, se pot face grupuri de pana la 3 persoane cel mult. Ofer materiale didactice.

 18. 60 lei / doua ore

  Elena C. - Profesor

  4 ani experienta in meditatii / profesorat

  Licențiată a Facultății de Litere(Universitatea București) specializarea Limba si Literatura Germană/Limba și Literatura Română și absolventă a Modulului Psihopedagogic tot din cadrul Universității București, masterand in cadrul Facultatii de Limbi si Literaturi Straine - Limba si Civilizatie Germana, ofer meditații la Limba Germană (pregatire admitere școală/liceu german, pentru tezele naționale,bacalaureat română/germană). Experientă 4 ani (profesor școală generală,meditații cu copii de la 4 la 18 ani).

 19. 30 lei / o ora

  Mihaela Simona C. - Profesor

  9 ani experienta in meditatii / profesorat

  Vrei sa iti auzi copilul vorbind in limba germana sau engleza? Profesoara de limba germana si limba engleza, absolventa a Facultatii de Limbi si Literaturi Straine, Universitatea Bucuresti, Masterat in Didactica, experienta de 9 ani in predare prescolarilor, scolarilor, liceenilor, adultilor. Prima sedinta este gratuita. Specializata in metoda conversationala.

 20. 20 lei / o ora

  Petrescu D.

  Mai mult de 10 ani experienta in meditatii / profesorat

  Predau limba germana toate nivelurile,de la copii mici de gardinita,avand experienta cu copii mei pana la orice nivel.Va voi preda asa cum este in germania,eu locuind de foarte mult timp aici.Am experienta in acest domeniu si imi place foarte mult ceea ce fac.Materiale sunt facute de mine si le voi da la fiecare sedinta.Sedinta se v-a efectua prin skype,calitatea camerei fiind mai buna sau si prin yahoo mesenger.Prima sedinta este gratuita.