Meditatii la germana in Bucuresti

Filtre aplicate:  Bucuresti

Filtreaza anunturile
 1. 60 lei / doua ore

  Alexandru C. - Profesor

  Mai mult de 10 ani experienta in meditatii / profesorat

  Ofer meditatii la limba germana, iar sedinta va avea loc doar cu un elev, in cazul celor incepatori, sau maximum doi elevi, daca sunt la un nivel sensibil egal. Cer si ofer seriozitate si punctualitate pe parcursul colaborarii.

 2. Pret nespecificat

  Razvan N. - Centru de meditatii

  Mai mult de 10 ani experienta in meditatii / profesorat

  Profesor nativ ofer meditaii limba germana pentru orice nivel. Peste 15 ani de experienta, Piata Unirii.CURSURI GERMANA - ORICE NIVEL (400 lei/modul de 30 ore - 13.33 lei/ora)(A1.1, A1.2, A2.1, A2.2, B1.1, B1.2, B2.1, B2.2).Metoda conceputa pentru a ajunge la un nivel avansat in timp foarte scurt. Ideal pentru Job si plecari in strainatate. Detalii complete pe centrumeditatii. roCursuri de germana Online - detalii pe profadegermana. ro

 3. 50 lei / doua ore

  Mihai G. - Asistent universitar

  Mai mult de 10 ani experienta in meditatii / profesorat

  Profesor cu experienta ofer lectii de limba germana pentru orice nivel, clasele I-XII, facultate, munca in strainatate.

 4. 60 lei / o ora si 30 de minute

  Georgiana Petu

  4 ani experienta in meditatii / profesorat

  In cadrul cursurilor de limba germana voi pune accent pe conversatie, intelegerea textului,vocabular, gramatica, scrierea corecta si compunerea corecta a textelor, intelegerea textului vorbit. Cursurile se desfasoara cu maxim doi cursanti pe sedinta, la alegerea cursantului.Cursul este interactiv, potrivit in functie de scopul invatarii limbii si varsta cursantului. Cartile folosite sunt de la edituri germane: Langenscheidt, Hueber, Klett, Duden. Ofer meditatii de limba germana pentru incepatori (nivel: A1,A2) si mediu (B1).O sedinta are o ora si 30 de minute si se tine la domiciliul meu, in București sau la domiciliul cursantului.

 5. 50 lei / o ora si 30 de minute

  Corinna D.

  Mai mult de 10 ani experienta in meditatii / profesorat

  Absolventa a Facultatii de Limbi Straine din cadrul Universitatii Bucuresti, cu master in limba germana si trei burse de studiu la universitati de renume din Germania (Mannheim, Koeln si Frankfurt a. Main), ofer meditatii la limba germana pentru orice nivel. Dispun de materiale moderne si de o metoda de invatare interactiva. Vrei ca invatarea limbii germane sa devina o placere? Atunci nu ezita si contacteaza-ma.

 6. 70 lei / o ora si 30 de minute

  Marina L. - Centru de meditatii

  8 ani experienta in meditatii / profesorat

  Meditez germana nivel incepatori-mediu indiferent de varsta (adulti/ copii). Am experienta in lucrul cu copii si adulti. Curs pedagogie. Garantez rezultate. Asigur materialele de studiu si faptul ca o sa invatati limba in cel mai scurt timp.

 7. 50 lei / doua ore

  Madalina N. - Student

  2 ani experienta in meditatii / profesorat

  Sunt absolventa a Facultatii de Litere din cadrul Universitatii Bucuresti, specializarea Lb Romana- Lb Germana. Am urmat cursurile modulului psiho-pedagogic din cadrul Facultatii de Psihologie si Stiințele Educatiei. Ofer meditatii elevilor de la clasele V-VIII.

 8. 50 lei / doua ore

  Vichy Damian

  Mai mult de 10 ani experienta in meditatii / profesorat

  Vorbitor nativ de limba germana (vorbesc si romaneste) ofer meditatii pentru incepatori si avansati .Pentru pregatire examene si bacalaureat inclusiv admitere la facultate.Pregatesc si adulti.Meditatiile se desfasoara doar la domiciliul meditatorului.

 9. 25 lei / doua ore

  Ionut A. - Profesor

  Mai mult de 10 ani experienta in meditatii / profesorat

  Doresti un profesor cu experimentat din catedra de limbi germanice ? Doresti sa inveti repede limba germana? Profesor personal , on-line sau in Bucuresti si Ploiesti, Meditatii germana orice nivel, pregatire pentru examene de la Instititul Ghothe, munca Germania, Austria.

 10. 50 lei / o ora si 30 de minute

  Bianca Găvan - Student

  2 ani experienta in meditatii / profesorat

  Ofer meditaţii la engleză/germană pentru clasele I-VIII, inclusiv grădiniţă. În paralel am făcut modulul psihopedagogic, fapt ce mă ajută foarte mult să lucrez cu copiii. Pentru detalii astept mesajele/telefonul dumneavoastră. (pentru copiii cu vârsta până la 10 ani pot lucra o oră - 45 de lei)

 11. 40 lei / o ora si 30 de minute

  Smaranda Mladin - Traducator

  2 ani experienta in meditatii / profesorat

  Absolventa a Facultatii de Litere, 2 ani experienta ca traducator, ofer meditatii

 12. 40 lei / doua ore

  Centrul Top - Centru de meditatii

  7 ani experienta in meditatii / profesorat

  Centrul de meditatii T.O.P. organizeaza cursuri la Limba Germana pentru pregatire de la nivel A1 pana la C1 si Certificat Goethe, propune solutii personalizate in functie de capacitatile fiecarui cursant si sustine pregatirea avansata prin metode de coaching. Profesorii cu care centrul nostru colaboreza au studii de specialitate, sunt persoane dornice sa lucreze intr-un mediu tanar si dinamic, isi adapteaza metoda de predare in functie de elev, cunosc bine materia si programa scolara, au experienta in predare prin metode moderne si interactive utilizand sisteme digitale, table interactive (manuale, jocuri, lectii dinamice, aplicatii, instrumente audio-video).Tariful este intre 40 si 130 LEI, variaza in functie de numarul de materii, respectiv numarul de sedinte/ luna. Pentru un pachet tarifar puteti vizita site-ul nostru sau ne puteti contacta pentru oferta personalizata.

 13. 60 lei / o ora

  Dr R D.

  Mai mult de 10 ani experienta in meditatii / profesorat

  Wirtschaftsdeutsch: Intensivtraining, Einzelunterricht, Gruppe oder Kombination. Germana A1-C2, pt profesie (medical, IT, economic general, statistica), via skype/la domiciliul meu. Pret negociabil. I can teach German for foreigners/expats as well. Studii, inclusiv doctorat, in Germania si Olanda. ramar at justice dot com.

 14. Pret nespecificat

  Marius I. - Centru de meditatii

  Mai mult de 10 ani experienta in meditatii / profesorat

  Profesori cu experienta de peste 15 ani, ofera meditatii limba germana orice nivel (A1 – C2), limbaj general, cat si specializat (medical, juridic, tehnic), conversatie, vocabular, gramatica, audio. Ofera pregatire atat pentru examenele Goethe sau admiterea la diferite facultati in Germania cat si pentru cei care au nevoie de limba germana la locul de munca sau doresc sa plece in strainatate.CURSURI GERMANA - ORICE NIVEL (Pret promotional! 300 lei/modul de 30 ore)(A1.1, A1.2, A2.1, A2.2, B1.1, B1.2, B2.1, B2.2).Metoda conceputa pentru a ajunge la un nivel avansat in timp foarte scurt. Ideal pentru Job si plecari in strainatate. Detalii complete pe centrumeditatii. roCursuri de germana Online - detalii pe profadegermana. ro Rezultate exceptionale!

 15. 65 lei / o ora si 30 de minute

  Cursurigermana Crangasimetrou - Centru de meditatii

  Mai mult de 10 ani experienta in meditatii / profesorat

  Zona Crangasi Metrou sau pe Skype, Cursuri preponderent conversationale de limba germana pentru toate nivelurile (A1, A2, B1, B2, C1). Inscrieri la telefon sau pe website. Programa pentru examenele de certificari, pret 65 Ron/Sedinta 90 Minute.Trainer cu o vasta experienta de predare.

 16. 60 lei / doua ore

  Laura Mihalca

  5 ani experienta in meditatii / profesorat

  Absolventa a Facultatii de Limbi Straine, meditez germana nivel incepatori indiferent de varsta (adulti/ copii). Am experienta in lucrul cu copii si adulti. Garantez rezultate. Asigur materialele de studiu.

 17. 45 lei / o ora

  Alexandra B. - Profesor

  4 ani experienta in meditatii / profesorat

  Profesor si masterand, ofer meditatii pentru copii la limba germana in zona Militari, Militari Residence. Dispun de materiale pentru orice varsta si am experienta in lucrul cu cei mici

 18. 35 lei / o ora

  Alina S. - Profesor

  Mai mult de 10 ani experienta in meditatii / profesorat

  Germana este o limba frumoasa si folositoare. Impreuna o putem invata la orice varsta.Lectiile vor fi structurate individual,in functie de necesitatile si scopul fiecarui elev/cursant.Invatarea limbii germane confera o plus valoarea, dezvolta inteligenta elevilor si este utila cursantilor adulti in perspectiva accedarii la un loc de munca foarte bine platit si la avansare rapida pe scara ierarhic profesionala.Zona Calea Dorobantilor - Spitalul de Urgenta FloreascaApropriere metrou - statia Stefan cel Mare

 19. 70 lei / doua ore

  Iulian A. - Profesor liceu

  Mai mult de 10 ani experienta in meditatii / profesorat

  Profesor gradul II didactic, cu experienta in predarea limbii germane de aproximativ 18 ani. meditez limba germana incepatori (practica indelungata si cu cei mici incepand cu grupa mare) sau avansati indiferent de nivel, inclusiv nivel ridicat si conversatie in germana toata sedinta. Locuiesc in Drumul Taberei. La domiciliul meu sedinta de 2h = 70 ron; pentru elevi (cls. I -VIII) ma pot deplasa la domiciliul acestora: 70 ron/1 h si 30 min. Ma pot deplasa in sectoarele 5,6,1, Prelungirea Ghencea, Cartierul Latin, Sos. Alexandriei, Chiajna, etc. Ofer si meditatii online pe Skype pentru persoanele aflate in strainatate. Dispun de camera web cu semnal sonor si video bun. Sedintele se pot tine si la ore mai tarzii, avand in vedere diferenta de fus orar. Se pune accent pe conversatie, dar si pe reguli gramaticale, fonetica, ortografie. (skype:+4723942948)..

 20. 50 lei / o ora si 30 de minute

  Aura P. - Profesor liceu

  8 ani experienta in meditatii / profesorat

  Meditatii la domiciliul meu intr-un mediu relaxant si placut. Ma mulez dupa cerintele elevului si evoluam cu siguranta impreuna. Pana acum am avut rezultate excelente ale cursantilor cu care am lucrat. Va astept cu drag!