Meditatii la germana in Bucuresti

Filtre aplicate:  Bucuresti

Filtreaza anunturile
 1. Pret nespecificat

  Razvan N. - Centru de meditatii

  Mai mult de 10 ani experienta in meditatii / profesorat

  Profesor nativ ofer meditaii limba germana pentru orice nivel. Peste 15 ani de experienta, Piata Unirii.CURSURI GERMANA - ORICE NIVEL (400 lei/modul de 30 ore - 13.33 lei/ora)(A1.1, A1.2, A2.1, A2.2, B1.1, B1.2, B2.1, B2.2).Metoda conceputa pentru a ajunge la un nivel avansat in timp foarte scurt. Ideal pentru Job si plecari in strainatate. Detalii complete pe centrumeditatii. roCursuri de germana Online - detalii pe profadegermana. ro

 2. 50 lei / doua ore

  Mihai G. - Asistent universitar

  Mai mult de 10 ani experienta in meditatii / profesorat

  Profesor cu experienta ofer lectii de limba germana pentru orice nivel, clasele I-XII, facultate, munca in strainatate.

 3. 60 lei / doua ore

  Alexandru C. - Profesor

  Mai mult de 10 ani experienta in meditatii / profesorat

  Ofer meditatii la limba germana, iar sedinta va avea loc doar cu un elev, in cazul celor incepatori, sau maximum doi elevi, daca sunt la un nivel sensibil egal. Cer si ofer seriozitate si punctualitate pe parcursul colaborarii.

 4. 70 lei / doua ore

  Alexandra Lupu - Centru de meditatii

  5 ani experienta in meditatii / profesorat

  Experienta 5 ani, ofer meditatii la limba germana la domiciliul elevului oriunde in Bucuresti. Pentru mai multe detalii va rog sa imi vizualizati datele profilului si sa ma contactati!

 5. 50 lei / o ora si 30 de minute

  Aura P. - Profesor liceu

  8 ani experienta in meditatii / profesorat

  Meditatii la domiciliul meu intr-un mediu relaxant si placut. Ma mulez dupa cerintele elevului si evoluam cu siguranta impreuna. Pana acum am avut rezultate excelente ale cursantilor cu care am lucrat. Va astept cu drag!

 6. 50 lei / o ora si 30 de minute

  Corinna D.

  Mai mult de 10 ani experienta in meditatii / profesorat

  Absolventa a Facultatii de Limbi Straine din cadrul Universitatii Bucuresti, cu master in limba germana si trei burse de studiu la universitati de renume din Germania (Mannheim, Koeln si Frankfurt a. Main), ofer meditatii la limba germana pentru orice nivel. Dispun de materiale moderne si de o metoda de invatare interactiva. Vrei ca invatarea limbii germane sa devina o placere? Atunci nu ezita si contacteaza-ma.

 7. 60 lei / doua ore

  Office C. - Profesor

  Mai mult de 10 ani experienta in meditatii / profesorat

  Limba germana cu profesori vorbitori nativi Limbaj standard si specializat (medical, juridic, afaceri, financiar)  Cursuri colective  Recrutare/plasare medici in clinici din Germania Cursuri individuale (1 la 1)  Cursuri online (platformă E-learning)  Scoli de vara cu profesori de la universitati din strainatate  Pregatire, testare si evaluare pentru certificatele TOEFL, IELTS, CAMBRIDGE, ZERTIFIKAT DEUTSCH, DELE etc.Bd. Dacia 51, Sect. 1, Buc.

 8. 50 lei / o ora si 30 de minute

  Ioana B. - Traducator

  2 ani experienta in meditatii / profesorat

  Absolventa a Facultatii de Limbi Straine, Universitatea din Bucuresti, specializari SPANIOLA-GERMANA, ofer meditatii la LIMBA GERMANA, in vederea aprofundarii notiunilor de gramatica si vocabular pentru elevii din ciclul I-XII.Pret sedinta 1h 30': 50 ron

 9. 40 lei / doua ore

  Centrul Top - Centru de meditatii

  7 ani experienta in meditatii / profesorat

  Centrul de meditatii T.O.P. organizeaza cursuri la Limba Germana pentru pregatire de la nivel A1 pana la C1 si Certificat Goethe, propune solutii personalizate in functie de capacitatile fiecarui cursant si sustine pregatirea avansata prin metode de coaching. Profesorii cu care centrul nostru colaboreza au studii de specialitate, sunt persoane dornice sa lucreze intr-un mediu tanar si dinamic, isi adapteaza metoda de predare in functie de elev, cunosc bine materia si programa scolara, au experienta in predare prin metode moderne si interactive utilizand sisteme digitale, table interactive (manuale, jocuri, lectii dinamice, aplicatii, instrumente audio-video).Tariful este intre 40 si 130 LEI, variaza in functie de numarul de materii, respectiv numarul de sedinte/ luna. Pentru un pachet tarifar puteti vizita site-ul nostru sau ne puteti contacta pentru oferta personalizata.

 10. 40 lei / doua ore

  Eliana Rusu

  2 ani experienta in meditatii / profesorat

  Ofer meditatii la limba germana, pentru orice nivel. Sunt absolventa a Facultatii de Limbi si Literaturi Straine, la Universitatea Bucuresti, iar in prezent lucrez ca interna la o companie multinationala. Sunt rabdatoare, dornica de munca si lucrez cu materiale de la mine. Ma adaptez oricarui nivel, de la jocuri pentru copii pana la capacitatea de a-i atrage si pe adulti sa invete o limba straina. Pot face meditatii si cu mai multi copii/studenti deodata, acordand fiecaruia atentie in mod egal.

 11. 60 lei / o ora

  Dr R D.

  Mai mult de 10 ani experienta in meditatii / profesorat

  Profesoara cu pasiunea cartii preda germana A1-C2, Wirtschaftsdeutsch (Intensivtraining, Einzelunterricht, Gruppe oder Kombination), pt alte profesii (medical, IT, general, statistica, etc), via skype/la domiciliul meu. Pret negociabil. I can teach German for foreigners/expats as well. Studii, inclusiv doctorat, in Germania si Olanda. ramar at justice dot com.

 12. 25 lei / o ora

  Ionut A. - Profesor

  Mai mult de 10 ani experienta in meditatii / profesorat

  Doresti un profesor cu experimentat din catedra de limbi germanice ? Doresti sa inveti repede limba germana? Profesor personal , on-line sau in Bucuresti si Ploiesti, Meditatii germana orice nivel, pregatire pentru examene de la Instititul Goethe, munca Germania, Austria.

 13. 70 lei / doua ore

  Iulian A. - Profesor liceu

  Mai mult de 10 ani experienta in meditatii / profesorat

  Profesor gradul II didactic, cu experienta in predarea limbii germane de aproximativ 18 ani. meditez limba germana incepatori (practica indelungata si cu cei mici incepand cu grupa mare) sau avansati indiferent de nivel, inclusiv nivel ridicat si conversatie in germana toata sedinta. Locuiesc in Drumul Taberei. La domiciliul meu sedinta de 2h = 70 ron; pentru elevi (cls. I -VIII) ma pot deplasa la domiciliul acestora: 70 ron/1 h si 30 min. Ma pot deplasa in sectoarele 5,6,1, Prelungirea Ghencea, Cartierul Latin, Sos. Alexandriei, Chiajna, etc. Ofer si meditatii online pe Skype pentru persoanele aflate in strainatate. Dispun de camera web cu semnal sonor si video bun. Sedintele se pot tine si la ore mai tarzii, avand in vedere diferenta de fus orar. Se pune accent pe conversatie, dar si pe reguli gramaticale, fonetica, ortografie. (skype:+4723942948)..

 14. 60 lei / o ora si 30 de minute

  Philipp Hochbaum

  3 ani experienta in meditatii / profesorat

  inveti germana la scoala/facultate, se aproprie noul semestru si nu te simti pregatit? ai scris o lucrare in germana si vrei sa fii sigur ca n-ai scris-o degeaba? cateodata te mai innebunesc der, die si das? stai linistit si imbunatateste-ti germana cu un neamt nativ! ofer ore in particular pt. elevi si studenti; 60 RON/90 min./persoana (negociabil pentru grupuri). in prezent, cursurile pot fi tinute de la ora 17.00 (luni - vineri).

 15. 60 lei / doua ore

  Elena C. - Profesor

  4 ani experienta in meditatii / profesorat

  Licențiată a Facultății de Litere(Universitatea București) specializarea Limba si Literatura Germană/Limba și Literatura Română și absolventă a Modulului Psihopedagogic tot din cadrul Universității București, masterand in cadrul Facultatii de Limbi si Literaturi Straine - Limba si Civilizatie Germana, ofer meditații la Limba Germană (pregatire admitere școală/liceu german, pentru tezele naționale,bacalaureat română/germană). Experientă 4 ani (profesor școală generală,meditații cu copii de la 4 la 18 ani).

 16. 60 lei / o ora si 30 de minute

  Vacaru Gabriela - Profesor

  3 ani experienta in meditatii / profesorat

  Ofer meditații la Limba germana în vederea unei evoluții privind nivelul de comunicare orală și scrisă. Mă adresez elevilor interesați să-și clarifice o serie de nelămuriri privind noțiunile înscrise în sfera gramaticală sau lexicală. Demersul meu vizează recuperarea sistematică a informațiilor neînțelese, îmbogățirea vocabularului, îndrumarea temelor și accesibilizarea informației în concordanță cu nivelul de pregătire al elevului. Îmi place să lucrez cu copiii, sunt deschisă spre nou şi spre metode de învăţare alternativă, îmi place să aplic metode creative şi individualizate în funcţie de nevoile şi cerinţele clientului. Doresc să fac procesul de învăţare cât mai plăcut şi mai atractiv. Sunt sociabilă, deschisă spre colaborare şi am experienţă în ce priveşte lucrul cu elevii.

 17. 45 lei / o ora

  Alexandra B. - Profesor

  4 ani experienta in meditatii / profesorat

  Profesor si masterand, ofer meditatii pentru copii la limba germana in zona Militari, Militari Residence. Dispun de materiale pentru orice varsta si am experienta in lucrul cu cei mici

 18. 50 lei / doua ore

  Georgiana Andrei - Student

  2 ani experienta in meditatii / profesorat

  Mă deplasez la domiciliul elevului si lucrez doar cu începători.

 19. 80 lei / doua ore

  Ada A. - Profesor

  5 ani experienta in meditatii / profesorat

  Vorbitoare nativa de limba germana dau ore pentru adulti, tineri si copii de orice nivel in functie de necesitatile elevului:- pregatirea necesara pentru obtinerea atestatelor de limba germana Goethe si Telc pentru orice nivel lingvistic- pregatirea necesara pentru studenti/scolari-conversatie- traduceri ( in special literare din limba romana in limba germana)- cursuri corporate

 20. 80 lei / doua ore

  Alina S. - Profesor

  Mai mult de 10 ani experienta in meditatii / profesorat

  Invatarea limbii germane confera o plus valoarea, dezvolta inteligenta elevilor si este utila cursantilor adulti in perspectiva accedarii la un loc de munca foarte bine platit si la avansare rapida pe scara ierarhic profesionala. Sedintele de curs sunt structurate in functie de necesitatea si scopul fiecarui elev\ cursant.Pret 80 lei /2 ore.Zona Calea Dorobantilor - Spitalul de Urgenta FloreascaMetrou - statia Stefan cel Mare Dinamo