Meditatii la germana in Bucuresti

Filtre aplicate:  Bucuresti

Filtreaza anunturile
 1. Pret nespecificat

  Razvan N. - Centru de meditatii

  Mai mult de 10 ani experienta in meditatii / profesorat

  Profesor nativ ofer meditaii limba germana pentru orice nivel. Peste 15 ani de experienta, Piata Unirii.CURSURI GERMANA - ORICE NIVEL (400 lei/modul de 30 ore - 13.33 lei/ora)(A1.1, A1.2, A2.1, A2.2, B1.1, B1.2, B2.1, B2.2).Metoda conceputa pentru a ajunge la un nivel avansat in timp foarte scurt. Ideal pentru Job si plecari in strainatate. Detalii complete pe centrumeditatii. roCursuri de germana Online - detalii pe profadegermana. ro

 2. 50 lei / doua ore

  Mihai G. - Asistent universitar

  Mai mult de 10 ani experienta in meditatii / profesorat

  Profesor cu experienta ofer lectii de limba germana pentru orice nivel, clasele I-XII, facultate, munca in strainatate.

 3. 60 lei / doua ore

  Alexandru C. - Profesor

  Mai mult de 10 ani experienta in meditatii / profesorat

  Ofer meditatii la limba germana, iar sedinta va avea loc doar cu un elev, in cazul celor incepatori, sau maximum doi elevi, daca sunt la un nivel sensibil egal. Cer si ofer seriozitate si punctualitate pe parcursul colaborarii.

 4. 45 lei / doua ore

  Eugen B. - Inginer

  2 ani experienta in meditatii / profesorat

  Germana pentru incepatori si mai putin incepatori.

 5. 25 lei / doua ore

  Ionut A. - Profesor

  Mai mult de 10 ani experienta in meditatii / profesorat

  Doresti un profesor cu experimentat? Doresti sa inveti repede limba germana? Profesor personal , on-line sau in Bucuresti si Ploiesti, Meditatii germana orice nivel, pregatire pentru examene de la Instititul Ghothe, munca Germania, Austria.

 6. 30 lei / o ora

  Luciana S. - Invatator

  5 ani experienta in meditatii / profesorat

  Experienta 5 ani in domeniu, ofer meditatii la limba germana, clasele I-VIII. Pret: 30 ron/sedinta de o ora; 50 RON 2 ore.

 7. 50 lei / o ora

  Dr R D.

  Mai mult de 10 ani experienta in meditatii / profesorat

  Wirtschaftsdeutsch: Intensivtraining, Einzelunterricht, Gruppe oder Kombination. Germana A1-C2, pt profesie (medical, IT, constructii, economic general, statistica), via skype/la domiciliul meu. Ore de dezvoltare ale vocabularului/conversatie + gramatica aplicata. Pret negociabil. I can teach German for foreigners/expats as well.

 8. 50 lei / doua ore

  Maria P. - Student

  3 ani experienta in meditatii / profesorat

  Studenta la Facultatea de Limbi Straine, Universitatea Bucuresti si absolventă a Colegiului Naţional Ion Luca Caragiale, studiez de peste 12 ani limba germană la nivel avansat şi ofer meditaţii de 3 ani, nivel (A1 – C1) (conversaţie, vocabular, gramatică, Hörverstehen, în funcţie de cerinţele cursantului). Am obţinut Marea Diplomă Germană(DSD)/Sprachdiplom şi atestat de limba germană(Ordin al Ministrului Educaţiei, Cercetării şi Inovării), din cadrul Colegiului Naţional Ion Luca Caragiale.

 9. Pret nespecificat

  Altfel Language School - Centru de meditatii

  Mai mult de 10 ani experienta in meditatii / profesorat

  De ce suntem ALTFEL? Pentru ca noi stim ca invatarea unei limbi straine se poate face distrandu-ne, ca daca invatati cu placere veti putea asimila informatiile mai usor si va veti simti incurajati sa vorbiti. Cursuri pentru adulțiDorești să comunici EFICIENT cu șeful, colegii, clienții sau prietenii de altă naționalitate? Vrei să trăiești într-o altă țară și ești conștient că doar învățând limba locală te vei INTEGRA în societate? Sau poate visezi să vizitezi o țară STRĂINĂ și vrei să îi descoperi cultura?Grup 4-5 persoane: 50 ron 2 oreCursuri pentru copiiConform studiilor de specialitate, șansele ca o persoană să vorbească o limbă străină la nivelul unui nativ vor crește dacă ea începe învățarea cât mai devreme. Învățând o limbă straină, viitorul adolescent și tânăr va avea acces la posibilități de carieră variate.Grup 4-5 persoane: 40 ron 1.5 oreCursuri pentru companiiVa doriti o comunicare eficientă și sunteți conștienți că învățarea unei limbi străine constituie un surplus de valoare atât pentru companie, cât și pentru fiecare angajat în parte?Pret: la cerere

 10. 50 lei / doua ore

  Ana Maria ( Anca ) D. - Profesor

  Mai mult de 10 ani experienta in meditatii / profesorat

  Profesoara cu experienta de 12 ani, ofer meditatii la limba germana, la domiciliul cursantului. Cer si ofer seriozitate. meditez si elevii de la scolile cu predare in limba germana.Nu meditez copii mai mici de 14 ani, decat daca invata la scolile cu predare in limba germana.

 11. 70 lei / o ora si 30 de minute

  Crisa S. - Profesor

  8 ani experienta in meditatii / profesorat

  Varsta 17-40. Nivel A1-C1!!! Skype. Accent german!!!Rezidenta Germania 7 ani, predat germana 8 ani, ofer meditatii si indrumari in special pentru tineri profesionisti sau studenti, dar si pentru alti interesati. Pentru cei care vor sa studieze sau sa isi continue drumul profesional in Germania, ofer indrumare pentru scriere aplicatii, despre sistemul german etc. Nivel A1-C1, preferabil prin skype.

 12. 65 lei / o ora si 30 de minute

  Cursurigermana Crangasimetrou

  Mai mult de 10 ani experienta in meditatii / profesorat

  Zona Crangasi Metrou, Cursuri preponderent conversationale de limba germana pentru toate nivelurile (A1, A2, B1, B2, C1). Inscrieri la telefon sau pe website. Programa pentru examenele de certificari, pret 65 Ron/Sedinta 90 Minute. Trainer cu o vasta experienta de predare.

 13. 70 lei / doua ore

  Iulian A. - Profesor liceu

  Mai mult de 10 ani experienta in meditatii / profesorat

  Profesor gradul II didactic, cu experienta in predarea limbii germane de aproximativ 18 ani. meditez limba germana incepatori (practica indelungata si cu cei mici incepand cu grupa mare) sau avansati indiferent de nivel, inclusiv nivel ridicat si conversatie in germana toata sedinta. Locuiesc in Drumul Taberei. La domiciliul meu sedinta de 2h = 70 ron; pentru elevi (cls. I -VIII) ma pot deplasa la domiciliul acestora: 70 ron/1 h si 30 min. Ma pot deplasa in sectoarele 5,6,1, Prelungirea Ghencea, Cartierul Latin, Sos. Alexandriei, Chiajna, etc. Ofer si meditatii online pe Skype pentru persoanele aflate in strainatate. Dispun de camera web cu semnal sonor si video bun. Sedintele se pot tine si la ore mai tarzii, avand in vedere diferenta de fus orar. Se pune accent pe conversatie, dar si pe reguli gramaticale, fonetica, ortografie. (skype:+4723942948)..

 14. 60 lei / doua ore

  Laura Mihalca

  5 ani experienta in meditatii / profesorat

  Absolventa a Facultatii de Limbi Straine, meditez germana nivel incepatori indiferent de varsta (adulti/ copii). Am experienta in lucrul cu copii si adulti. Garantez rezultate. Asigur materialele de studiu.

 15. 35 lei / o ora

  Alina S. - Profesor

  Mai mult de 10 ani experienta in meditatii / profesorat

  Ofer meditatii la limba germana.Impreuna o putem invata la orice varsta. Lectiile vor fi structurate individual, in functie de nevoile si scopul fiecarui elev/cursant.Invatarea limba germane confera o plus valoarea, dezvolta inteligenta elevilor si este utila cursantilor adulti in perspectiva accedarii la un loc de munca foarte bine platit precum si la avansare rapida in plan profesional.Zona Calea Dorobantilor - Spitalul de Urgenta FloreascaApropriere metrou - statia Stefan cel Mare

 16. 60 lei / doua ore

  Elena C. - Profesor

  4 ani experienta in meditatii / profesorat

  Licențiată a Facultății de Litere(Universitatea București) specializarea Limba si Literatura Germană/Limba și Literatura Română și absolventă a Modulului Psihopedagogic tot din cadrul Universității București, masterand in cadrul Facultatii de Limbi si Literaturi Straine - Limba si Civilizatie Germana, ofer meditații la Limba Germană (pregatire admitere școală/liceu german, pentru tezele naționale,bacalaureat română/germană). Experientă 4 ani (profesor școală generală,meditații cu copii de la 4 la 18 ani).

 17. 50 lei / o ora si 30 de minute

  Corinna D.

  Mai mult de 10 ani experienta in meditatii / profesorat

  Absolventa a Facultatii de Limbi Straine din cadrul Universitatii Bucuresti, cu master in limba germana si trei burse de studiu la universitati de renume din Germania (Mannheim, Koeln si Frankfurt a. Main), ofer meditatii la limba germana pentru orice nivel. Dispun de materiale moderne si de o metoda de invatare interactiva. Vrei ca invatarea limbii germane sa devina o placere? Atunci nu ezita si contacteaza-ma.

 18. 50 lei / o ora si 30 de minute

  Ioana B. - Student

  2 ani experienta in meditatii / profesorat

  Studenta a Facultatii de Limbi Straine, Universitatea din Bucuresti, in anul 3 specializari spaniola limba A si germana limba B, ofer meditatii la LIMBA GERMANA, in vederea aprofundarii notiunilor de gramatica si vocabular pentru elevii din ciclul I-VIII.Pret sedinta 1h 30': 50 ron

 19. 70 lei / o ora si 30 de minute

  Sabina M. - Profesor

  7 ani experienta in meditatii / profesorat

  Profesoara limba germana, absolventa a Facultatii de Litere-sectia romana-germana ofer meditatii limba germana. Detin Deutsches Sprachdiplom (Stufe 2 / C 1) si Atestat de limba germana obtinut la Colegiul National "Ion Luca Caragiale".

 20. 40 lei / doua ore

  Georgiana Andrei - Student

  2 ani experienta in meditatii / profesorat

  Mă deplasez la domiciliul elevului si lucrez doar cu începători.