Meditatii la germana in Bucuresti

Filtre aplicate:  Bucuresti

Filtreaza anunturile
 1. 70 lei / doua ore

  Alexe V. - Profesor liceu

  Mai mult de 10 ani experienta in meditatii / profesorat

  Spechen Sie Deutsch? Doresti un profesor cu experimentat din catedra de limbi germanice? Doresti sa inveti repede limba germana? Profesor personal, on-line sau in Bucuresti si Ploiesti, Meditatii germana orice nivel, pregatire pentru examene de la Instititul Goethe, munca Germania, Austria.

 2. Pret nespecificat

  Razvan N. - Centru de meditatii

  Mai mult de 10 ani experienta in meditatii / profesorat

  Profesor nativ ofer meditaii limba germana pentru orice nivel. Peste 15 ani de experienta, Piata Unirii.CURSURI GERMANA - ORICE NIVEL (400 lei/modul de 30 ore - 13.33 lei/ora)(A1.1, A1.2, A2.1, A2.2, B1.1, B1.2, B2.1, B2.2).Metoda conceputa pentru a ajunge la un nivel avansat in timp foarte scurt. Ideal pentru Job si plecari in strainatate. Detalii complete pe centrumeditatii. roCursuri de germana Online - detalii pe profadegermana. ro

 3. 50 lei / doua ore si 30 de minute

  Ionut A. - Profesor

  Mai mult de 10 ani experienta in meditatii / profesorat

  Doresti un profesor cu experimentat din catedra de limbi germanice ? Doresti sa inveti repede limba germana? Profesor personal , on-line sau in Bucuresti si Ploiesti, Meditatii germana orice nivel, pregatire pentru examene de la Instititul Goethe, munca Germania, Austria.

 4. 50 lei / doua ore

  Mihai G. - Asistent universitar

  Mai mult de 10 ani experienta in meditatii / profesorat

  Profesor cu experienta ofer lectii de limba germana pentru orice nivel, clasele I-XII, facultate, munca in strainatate.

 5. 70 lei / doua ore

  Alexandru C. - Profesor

  Mai mult de 10 ani experienta in meditatii / profesorat

  Ofer meditatii la limba germana, iar sedinta va avea loc doar cu un elev, in cazul celor incepatori, sau maximum doi elevi, daca sunt la un nivel sensibil egal. Cer si ofer seriozitate si punctualitate pe parcursul colaborarii.

 6. 30 lei / o ora

  Gabriela R. - Inginer

  Mai mult de 10 ani experienta in meditatii / profesorat

  Sunt Gabriela Rusu si am 50 de ani. Am terminat gradinita germana si Liceul German, clasele I - XII. Am o experienta de predare de mai mult de 10 ani a limbii germane pentru copii incepand cu prescolari si copii de la clasele I - VIII. Am facut si teme cu copii de la clasele I - VII care urmau cursurile Institutulul GOETHE.

 7. 50 lei / o ora si 30 de minute

  Aura P. - Profesor liceu

  8 ani experienta in meditatii / profesorat

  Meditatii la domiciliul meu intr-un mediu relaxant si placut. Ma mulez dupa cerintele elevului si evoluam cu siguranta impreuna. Pana acum am avut rezultate excelente ale cursantilor cu care am lucrat. Va astept cu drag!

 8. 55 lei / o ora si 30 de minute

  Liana R. - Profesor

  Un an experienta in meditatii / profesorat

  Absolenta a facultatii de limbi straine din Iasi, specializarea limba si literatura germana, absolventa a facultatii de comunicare si relatii publice din Würzburg cat si masteranda a facultatii de filologie din Würzburg ofer cursuri de limba germana tuturor celor ce doresc sa invete aceasta limba intr-un ritm alert. Cursurile se desfasoara zilnic de luni pana vineri sau la sfarsit de saptamana si sunt adaptate cerintelor dumneavoastra. Deasemenea ofer cursuri de lunga durata si cursuri individuale. Nivel: de la A1 pana la C1. Cursurile au loc online, deoarece de 10 ani sunt stabilita in Germania. Fara nici un fel de obligatii aveti posibilitatea intr-o sedinta demonstrativa sa va convingeti de cursurile online de limba germana. Ma puteti contacta pe Skype: Liana Rösel sau pe WhatsApp: 0049 1749640877

 9. 50 lei / doua ore

  Ana Maria ( Anca ) D. - Profesor

  Mai mult de 10 ani experienta in meditatii / profesorat

  Profesoara cu experienta de 12 ani, ofer meditatii la limba germana, la domiciliul cursantului. Cer si ofer seriozitate. meditez si elevii de la scolile cu predare in limba germana.Nu meditez copii mai mici de 14 ani, decat daca invata la scolile cu predare in limba germana.

 10. 40 lei / o ora si 30 de minute

  Cristina Cirligel - Student

  2 ani experienta in meditatii / profesorat

  Initiez copii de gradinita si de clase primare in limba engleza si germana.Prin joaca limbile straine pot deveni o pasiune.Lectiile pot avea loc la domiciliul meu sau al elevului.

 11. 50 lei / o ora si 30 de minute

  Corinna D.

  Mai mult de 10 ani experienta in meditatii / profesorat

  Absolventa a Facultatii de Limbi Straine din cadrul Universitatii Bucuresti, cu master in limba germana si trei burse de studiu la universitati de renume din Germania (Mannheim, Koeln si Frankfurt a. Main), ofer meditatii la limba germana pentru orice nivel. Dispun de materiale moderne si de o metoda de invatare interactiva. Vrei ca invatarea limbii germane sa devina o placere? Atunci nu ezita si contacteaza-ma.

 12. 70 lei / o ora si 30 de minute

  Alina S. - Profesor

  Mai mult de 10 ani experienta in meditatii / profesorat

  Invatarea limbii germane confera o plus valoarea, dezvolta inteligenta elevilor si este utila cursantilor adulti in perspectiva accedarii la un loc de munca foarte bine platit si la avansare rapida pe scara ierarhic profesionala. Sedintele de curs sunt structurate in functie de necesitatea si scopul fiecarui elev\ cursant.Pret 70 lei/ sedinta.Zona Dorobanti - PerlaAutobuze - 131,301,331, 330,335 Tramvaie - 1,46,5Metrou - statia St,cel Mare - Dinamo

 13. 60 lei / doua ore

  Elena C. - Profesor

  4 ani experienta in meditatii / profesorat

  Licențiată a Facultății de Litere(Universitatea București) specializarea Limba si Literatura Germană/Limba și Literatura Română și absolventă a Modulului Psihopedagogic tot din cadrul Universității București, masterand in cadrul Facultatii de Limbi si Literaturi Straine - Limba si Civilizatie Germana, ofer meditații la Limba Germană (pregatire admitere școală/liceu german, pentru tezele naționale,bacalaureat română/germană). Experientă 4 ani (profesor școală generală,meditații cu copii de la 4 la 18 ani).

 14. 30 lei / doua ore

  Luiza S. - Centru de meditatii

  Mai mult de 10 ani experienta in meditatii / profesorat

  Organizez cursuri de grup pentru adulti si copii in zona Piata Unirii. Adulti: nivel A0 (incepatori complet), 2 sedinte/saptamana, curs de seara, un modul are 15 sedinte, 30 Ron/sedinta.Copii(5-12ani): curs de sambata, in grupa sunt max 5 copii, o sedinta dureza 90 minute si costa 20 Ron.Individual:100 Ron adulti, 80 Ron copii

 15. 50 lei / doua ore

  Georgiana Andrei - Student

  2 ani experienta in meditatii / profesorat

  Mă deplasez la domiciliul elevului si lucrez doar cu începători.

 16. 70 lei / o ora si 30 de minute

  Sabina M. - Profesor

  9 ani experienta in meditatii / profesorat

  Profesoara limba germana, absolventa a Facultatii de Litere-sectia romana-germana ofer meditatii limba germana. Detin Deutsches Sprachdiplom ; Zweite Stufe ( C1 ) si Atestat de limba germana obtinut la Colegiul National "Ion Luca Caragiale".

 17. 40 lei / doua ore

  Centrul Top - Centru de meditatii

  7 ani experienta in meditatii / profesorat

  Centrul de meditatii T.O.P. organizeaza cursuri la Limba Germana pentru pregatire de la nivel A1 pana la C1 si Certificat Goethe, propune solutii personalizate in functie de capacitatile fiecarui cursant si sustine pregatirea avansata prin metode de coaching. Profesorii cu care centrul nostru colaboreza au studii de specialitate, sunt persoane dornice sa lucreze intr-un mediu tanar si dinamic, isi adapteaza metoda de predare in functie de elev, cunosc bine materia si programa scolara, au experienta in predare prin metode moderne si interactive utilizand sisteme digitale, table interactive (manuale, jocuri, lectii dinamice, aplicatii, instrumente audio-video).Tariful este intre 40 si 130 LEI, variaza in functie de numarul de materii, respectiv numarul de sedinte/ luna. Pentru un pachet tarifar puteti vizita site-ul nostru sau ne puteti contacta pentru oferta personalizata.

 18. 20 lei / o ora

  Petrescu D. - Profesor

  Mai mult de 10 ani experienta in meditatii / profesorat

  Preadau limba Germana pentru toate stadiile de varasta si de nivele, de la copii prescolari pana la adulti de orice varsta, pentru nivelele A1,A2,B1,B2, C1 si C2. Va predau o germana adevarata asa cum se vorbeste aici in Germania unde locuiesc de foarte multi ani si am copii integrati in sistemul de invatamant scoala si respectiv gradinita,fetita cea mica care este Vorschulkind (copil prescolar).Lucrez cu materiale de aici din Germania, ma refer la carti,sisteme video aferente lectiilor respective structurate pe nivele.Lucrez si cu fisiere concepute de mine,paralel lucram si cu carticele facute de mine structurate pentru nivel incepator si avansati, eu fiind autoarea acestor manuale.Deci materiale avem ,nu v-a trebui sa cheltuiti nici-un ban in plus pe cumpararea materialelor. Pentru copii de la Ghote am si pentru ei materiale si carti de aici in Germania.Cursantii mei sunt din diferite sfere: am copii care au studiat in Germania si din diferite motive au venit in tara si nu vor sa piarda limba,am copii care studiaza la Ghote, am adulti care sunt in Germania, Austria sau Elvetia si cursanti care sunt in tara si din diferite motive vor sa invete sau sa isi aprofundeze lb. Germana.Meditatiile le tin on line via skype,dar ne putem auzi si pe yahoo sau alte mijloace.Materialele necesare le veti primi inaite de sedinta.Ma puteti contacta pe nr 0049,152,152,176,40 sau pe skype sau yahoo la: danielapetrescuPentru plecari rapide in Germania asigur o invatare cat mai rapida si eficienta in cel mai scurt timp posibil.

 19. 70 lei / o ora si 30 de minute

  Crisa S. - Profesor

  8 ani experienta in meditatii / profesorat

  Rezidenta Germania! Accent german!! Skype!!! Varsta 17-40!! Nivel A1-C1!!!Anuntul se adreseaza persoanelor care vor sa isi imbunatateasca sau consolideze cunostintele de limba germana. Pentru cei care vor sa studieze sau sa isi continue drumul profesional in Germania sau spatiul vorbitor de limba germana, ofer indrumare pentru scriere aplicatii, despre sistem, cultura etc. Nivel A1-C1, posibilitate skypePretul este de 50ron/persoana/sedinta pentru grupe de minim 2!Momentan exista disponibilitate doar pentru intervalul 9.00 -16.00!

 20. 50 lei / o ora si 30 de minute

  Raluca Şolea - Student

  3 ani experienta in meditatii / profesorat

  Am absolvit Colegiul Naţional "Bogdan Petriceicu Hasdeu" Buzău. Sunt studentă la Universitatea Bucureşti, Facultatea de Limbi şi Literaturi Străine, profil Filologie, GERMANĂ-AVANSAŢI, în anul al III-lea. Am studiat timp de un semestru la Facultatea Friedrich Schiller din Jena, Germania, prin intermediul unei burse ERASMUS. Ofer meditaţii la limba germană copiilor, elevilor şi studenţilor.