Meditatii la germana in Bucuresti

Filtre aplicate:  Bucuresti

Filtreaza anunturile
 1. 80 lei / o ora si 30 de minute

  Doris M. - Educatoare

  Mai mult de 10 ani experienta in meditatii / profesorat

  Meditatii germana

 2. 35 lei / o ora

  Alexandru C. - Profesor

  Mai mult de 10 ani experienta in meditatii / profesorat

  Ofer meditatii la limba germana, iar sedinta va avea loc cu un elev sau maximum doi elevi. Cer si ofer seriozitate si punctualitate pe parcursul colaborarii.

 3. 50 lei / doua ore

  Mihai G. - Asistent universitar

  Mai mult de 10 ani experienta in meditatii / profesorat

  Profesor cu experienta ofer lectii de limba germana pentru orice nivel, clasele I-XII, facultate, munca in strainatate.

 4. 45 lei / doua ore

  Eugen B. - Inginer

  2 ani experienta in meditatii / profesorat

  Germana pentru incepatori si mai putin incepatori.

 5. Fara fotografie
  Pret nespecificat

  Marius I. - Profesor

  Mai mult de 10 ani experienta in meditatii / profesorat

  Profesor cu experienta de peste 15 ani, ofer meditatii limba germana orice nivel (A1 – C2), limbaj general, cat si specializat (medical, juridic, tehnic), conversatie, vocabular, gramatica, audio. Ofer pregatire atat pentru examenele Goethe sau admiterea la diferite facultati in Germania cat si pentru cei care au nevoie de limba germana la locul de munca sau doresc sa plece in strainatate. Rezultate exceptionale!

 6. 30 lei / o ora si 30 de minute

  Dana Andreea Virvescu

  4 ani experienta in meditatii / profesorat

  Meditatii limba germana pentru copii la gradinita si clasele I-VIII,la domiciliu elevului sau al meu. Detin diploma acordata de ambasada Germaniei Deutsches Sprachdiplom Zweite Stufe si atestat de competente lingvistice acordat de Colegiul National I.L. Caragiale.

 7. 40 lei / o ora

  Ioana B. - Student

  Un an experienta in meditatii / profesorat

  Studenta a Facultatii de Limbi Straine, Universitatea din Bucuresti, in anul 3 specializari spaniola limba A si germana limba B, ofer meditatii la LIMBA GERMANA, in vederea aprofundarii notiunilor de gramatica si vocabular pentru elevii din ciclul I-VIII.Pret sedinta 1h : 40 RON

 8. 60 lei / doua ore

  Office C. - Profesor

  Mai mult de 10 ani experienta in meditatii / profesorat

  Limba germana cu profesori vorbitori nativi Limbaj standard si specializat (medical, juridic, afaceri, financiar)  Cursuri colective  Recrutare/plasare medici in clinici din Germania Cursuri individuale (1 la 1)  Cursuri online (platformă E-learning)  Scoli de vara cu profesori de la universitati din strainatate  Pregatire, testare si evaluare pentru certificatele TOEFL, IELTS, CAMBRIDGE, ZERTIFIKAT DEUTSCH, DELE etc.Bd. Dacia 51, Sect. 1, Buc.

 9. Pret nespecificat

  Denise R.

  Mai mult de 10 ani experienta in meditatii / profesorat

  CURSURI DE GERMANA SI PLASARE PT MEDICI. Vorbitoare nativa, in Germania, cu experienta de peste 12 ani in predare, ofer cursuri de germana pemtru orice nivel (A1-C2). Orele se tin pe Skype, fara a va deplasa. Pentru cine doreste, ofer ajutor si la cautare de joburi/plasare aici in Germania, pregatire pt examene de limba de orice fel (inclusiv examenul de limbaj medical), traduceri si legalizare actelor cu ajutorul unei traducatoare autorizata situata in Ro.

 10. 100 lei / o ora si 30 de minute

  Dr R D.

  Mai mult de 10 ani experienta in meditatii / profesorat

  Individual, personalizat, sistematic, A1-C2, + avansat pt profesie (technic, medical, economic, Shared Service), via internet/la domiciliul meu; eventual crash. Reduceri 20-25% pt plata unui pachet de ore in avans. Eu: studii postuniversitare + doctorat in Germania, profesor calificat, experienta > 15 ani, vorbitoare de mai multe lb straine.

 11. 60 lei / o ora si 30 de minute

  Crisa S. - Profesor

  8 ani experienta in meditatii / profesorat

  Varsta 17-40. Nivel A1-C1!!! Skype. Accent german!!!Rezidenta Germania 7 ani, predat germana 8 ani, ofer meditatii si indrumari in special pentru tineri profesionisti sau studenti, dar si pentru alti interesati. Pentru cei care vor sa studieze sau sa isi continue drumul profesional in Germania, ofer indrumare pentru scriere aplicatii, despre sistemul german etc. Nivel A1-C1, preferabil prin skype.

 12. 45 lei / o ora

  Alexandra B. - Profesor

  4 ani experienta in meditatii / profesorat

  Profesor si masterand, ofer meditatii pentru copii la limba germana in zona Militari, Militari Residence. Dispun de materiale pentru orice varsta si am experienta in lucrul cu cei mici

 13. 70 lei / o ora si 30 de minute

  Crangasimetrou M.

  7 ani experienta in meditatii / profesorat

  Profesoara de Lb. Germana cu Modul Psihopedagogic si Traducatoare Autorizata de Min. Justitiei, ofer cursuri de lb. germana pt. orice nivel (A1, A2, B1, B2, C1) la domiciliul meu. Conversatie preponderent (90%), Gramatica, Audio, Video, Manuale atestate la nivel european. Crangasi Metrou.Sedinte individuale de Luni pana Sambata. Sedinta individuala 70 Ron/ 90Min. Suport de curs gratuit. Experienta trainer adulti si copii, mini-grupe si individual.Reduceri pt. sedinte de grup.

 14. Pret nespecificat

  Trainerul Tau Online - Profesor

  10 ani experienta in meditatii / profesorat

  Trainerul tau online ofera cursuri de limba germana pentru conversatii (limbaj comun) si limbaj specializat.Sesiunile de limba germana vor acoperi o plajă largă de nevoi fiind concepute atât pe limbaj general, cât și specializat(medicină, resurse umane, drept, tehnic, IT ș.a.).Cursurile sunt împărțite în două module și au o programă bine definită. Cu toate acestea, Trainerul tău online își păstrează liniile care definesc conceptul de cursuri online de limbi străine cu profesor:– cursurile se vor desfășura oricând (inclusiv sâmbăta și duminica);– cursanții vor putea fi oriunde (acasă, la birou ș.a.);– cursurile vor fi adaptate nevoilor și obiectivelor cursanților.

 15. 20 lei / o ora

  Daniela A. - Profesor

  Mai mult de 10 ani experienta in meditatii / profesorat

  Predau Germana chiar de aici din Germania,cu e vasta experienta de lucru cu copii/elevi/studenti ,sistemul este on line si poate fi si fata in fata atunci cand vin in vacanta de vara in tara cu copii mei.Nivelele de predare sunt A1.A2,B1,B2,C1 si C2. Veti invata o germana asa cum este aici si nu preluata si invatata in Romania,Materialele sunt de aici din Germania,sunt pe diferite stadii de pregatire,inregistrari audio, manuale pentru scolari,matematica,germana pentru copii care deja sunt la scoala germana,am si diferite carticele ,fiecare avand o anumita tema,eu fiind autoare acestor carticele.Va vor fi trimise in cadrul sedintelor de germana.Avantajul este ca nu va deplasati,primiti materialele gratis (cartiile sunt foarte scumpe si cd-urile audio asemenea) si pretul unei ore este deasemenea unul avantajos pentru dvs.Deci,daca v-ati hotarat va astept cu drag la cursurile mele in limita locurilor disponibile.Putetm forma si grupuri de cel putin 2 persoane.

 16. 75 lei / o ora si 30 de minute

  Andreea I. - Profesor

  8 ani experienta in meditatii / profesorat

  Profesoara DOMICILIATA IN GERMANIA, fosta BURSIERA la J.W.Goethe Universität din Frankfurt am Main, MASTER la Universität Potsdam, PESTE 8000 ORE PREDATE, bursiera la clinica Salus Klinik Lindow din Germania, la SENATUL DIN BERLIN, la Allgemeine Deutsche Zeitung für Rumänien (ziarul minoritatii germane din Romania), bursiera in cercetare psihologica la Technische Universität Berlin, licentiata cu 10 a Facultatii de Limbi Straine (predare la NIVEL MATERN, EXCLUSIV in germana/suedeza) si a Facultatii de Psihologie, ambele la Univ. Buc., meditez la limba germana online, prin Skype pentru orice nivel A1-C2 (experienta inclusiv cu elevi de la scoli cu predare materna in limba germana, ambasadori, medici, studenti, olimpici nationali s.a.). Toti elevii mei care au sustinut examenele GZ B2, DaF sau DSH (C1), telc Medizin B2/C1, Patientenkommunikationstest B2/C1 au promovat cu succes (Recomandari la cerere). Toate materialele folosite sunt identice cu cele utilizate de GOETHE INSTITUT. 3 sau mai multe sedinte/sapt 75 RON/o ora si jumatate, 2 sedinte/sapt. 85 RON/o ora si jumatate, 1 sedinta/sapt. 95 RON/o ora si jumatate. mail: andreea.jordan (at) yahoo. com

 17. 50 lei / o ora si 30 de minute

  Lucia D. - Traducator

  4 ani experienta in meditatii / profesorat

  Licentiata in Traducere si Interpretare,pe limbile engleza si germana,masteranda a Universitatii Bucuresti in cadrul Masteratului european de formare a interpretilor de conferinta,cu experienta nationala si internationala dobandita in Statele Unite,ofer meditatii prin mijloace moderne si interactive pentru toate varstele.Cu o experienta de peste 4 ani in pregatirea prescolarilor,a elevilor,studentilor dar si persoanelor adulte ,va astept cu drag sa invatam impreuna limbile straine altfel:prin joc,prin comunicare ,mijloace media si comunicare directa.Modulul psihopedagogic urmat in facultate ma ajuta sa intru cu usurinta in pielea cursantului,pentru a crea o atmosfera placuta de lucru,degajata,insa si pentru a aplica in cazul fiecaruia o alta metoda de predare.Fie ca abia ati inceput sa invatati o limba straina,ori va pregatiti pentru un examen sau pentru job,unde este nevoie cu precadere de un limbaj mai specializat,impreuna vom gasi metoda cea mai potrivita pentru a invata cu drag limbile moderne atat de cautate astazi.Va astept!

 18. 50 lei / o ora si 30 de minute

  Ilinca Barbato - Student

  Un an experienta in meditatii / profesorat

  Ofer ajutor la limba germana,cu precadere celor mici, atat in ceea ce priveste efectuarea temelor, cat si invatarea sau aprofundarea unor cunostinte. Sunt rabdatoare si reusesc cu usurinta sa ma fac placuta copiilor, datorita diferentei nu foarte mari de varsta.Pentru alte detalii va rog sa ma contactati!

 19. 20 lei / o ora

  Petrescu D.

  Mai mult de 10 ani experienta in meditatii / profesorat

  Predau limba germana toate nivelurile,de la copii mici de gardinita,avand experienta cu copii mei pana la orice nivel.Va voi preda asa cum este in germania,eu locuind de foarte mult timp aici.Am experienta in acest domeniu si imi place foarte mult ceea ce fac.Materiale sunt facute de mine si le voi da la fiecare sedinta.Sedinta se v-a efectua prin skype,calitatea camerei fiind mai buna sau si prin yahoo mesenger.Prima sedinta este gratuita.

 20. 50 lei / doua ore

  Raluca S. - Student

  Un an experienta in meditatii / profesorat

  Am absolvit Colegiul National "Bogdan Petriceicu Hasdeu" din Buzau, clasat pe locul 2 pe tara . Sunt studenta la Universitatea Bucuresti, Facultatea de Limbi si Literaturi Straine , anul II,profil filologie, GERMANA-AVANSATI. Ofer meditatii la germana copiilor si elevilor de orice varsta.