Anunturi de meditatii la limba germana in Bucuresti

Filtre aplicate: Bucuresti

 1. Aelya B. - Traducator

  6 ani experienta in meditatii / profesorat

  Fosta bursiera Erasmus la Univ. Leopold - Franzens din Innsbruck,Austria, licentiata a Facultatii de Litere din Craiova (Engleza - Germana) meditez ONLINE la limba GERMANA, nivel (A1 - C1)(conversatie, vocabular, gramatica). Materialele didactice necesare (adaptate nivelului si interesului cursantului) vor fi trimise pe email. Cursurile se desfasoara pe Skype ( ID skadi44 ). Experienta in predarea limbii germane, inclusiv cadrelor medicale. Email : aelyabb@yahoo.ro

 2. Denise R.

  Mai mult de 10 ani experienta in meditatii / profesorat

  CURSURI DE GERMANA SI PLASARE PT MEDICI.Vorbitoare nativa, in Germania, cu experienta de peste 12 ani in predare, ofer cursuri de ger pt orice nivel (A1-C2). Orele se tin pe Skype,fara a va deplasa. Pt cine doreste, ofer ajutor si la cautare de joburi/plasare aici in Germania, pregatire pt examene de limba de orice fel (inclusiv examenul de limbaj medical),trad si leg actelor cu ajutorul unei traducatoare autorizata situata in Ro Mail: paradi_denise@yahoo.com ; Mobil: 004917647513253

 3. Elif S. - Student

  Un an experienta in meditatii / profesorat

  Sunt studenta in anul II la Facultatea de Inginerie in Limbi Straine (filiera germana) din cadrul Universitatii "Politehnica" din Bucuresti. Am nivelul C1 prin sustinerea examenului Deutsches Sprachdiplom Stufe II, recunoscut de catre Ministerul Educatiei din Germania. Ofer meditatii la limba germana elevilor de scoala generala sau liceu (meditatii individuale sau in grupe de cate doi). Ma caracterizeaza calmul si rabdarea.

 4. Sirbu E.

  6 ani experienta in meditatii / profesorat

  Meditatii, cursuri de limba germana pentru copii/adulti.Metoda eficienta, rapida si adapata dvs. O solutie buna pentru cei care doresc sa plece de urgenta in Germania dar nu cunos limba. Se pot tine cursuri si pe Skype. 0767773983. OBS: in perioada 19.04.2014 - 05.05.2014 voi fi plecata din tara, dar pot fi contactata la 0740100668, si se pot tine cursurile pe Skype.

 5. Hartmann L.

  Mai mult de 10 ani experienta in meditatii / profesorat

  MEDITATII limba GERMANA Bucuresti 0722 882 777 PROFESOR ofer sedinta demonstrativa,orice nivel (gimnaziu,capacitate,liceu,bacalaureat,facultate etc).Facultatea de Litere,Masterat Teoria Literaturii media 10.Mai multe detalii zona/pret,e-mail (contact [A T] leo-hartmann.eu) sau recomand vizitarea pagina personala web - http://leo-hartmann.eu

 6. Postelnicu I.

  Un an experienta in meditatii / profesorat

  Absolventa a liceului german , detin atestat, ofer meditatii la limba germana atat pentru copii cat si pentru adulti , orice nivel. Experienta in lucrul cu copii. Studii terminate

 7. Aura A. - Profesor liceu

  Mai mult de 10 ani experienta in meditatii / profesorat

  Profesoara romanca, stabilita in Germania, meditez limba germana nivel A1pana la C1 celor ce doresc un loc de munca in Germania.Detin experienta indelungata si suport material pentru lectii online, pe Skype. Programul meu e flexibil , ma adresez celor ce lucreaza in schimburi, elevilor, studentilor.

 8. Germana Dristor M.

  7 ani experienta in meditatii / profesorat

  Profesoara de Lb. Germana cu Modul Psihopedagogic si Traducatoare Autorizata de Min. Justitiei, ofer cursuri de lb. germana pt. orice nivel (A1, A2, B1, B2, C1) la domiciliul meu.0761494990.Conversatie (preponderent), Gramatica, Audio, Video, Manuale atestate la nivel european.Dristor Metrou.Sedinte individuale de Luni pana Sambata.Sedinta 60 Ron/ 90 Min.Suport de curs gratuit.Experienta trainer adulti si copii, mini-grupe si individual.Programarile se fac telefonic.Reduceri pt. sedinte de grup.

 9. Dr R D.

  Mai mult de 10 ani experienta in meditatii / profesorat

  Studii postuniv. si doctorale in Germania, dipl. univ. ped., experienta in predare, cu succese incontestabile: Cursuri individualizate, crash, de calitate, la domiciliul meu sau skype/jitsi. A1-C2, Unternehmen Deutsch, limbaje specializate; curs vocabular privat memrise. Metrou Aparatorii Patriei. ramar@justice.com

 10. Adriana R. - Student

  Mai mult de 10 ani experienta in meditatii / profesorat

  Ofer meditatii la limba germana. Absolventa a liceului german Goethe, actuala studenta la facultatea de limbi straine (avansat germana) si diploma de nivel C1 la limba germana. Experienta in lucrul cu copii, pot oferi sprijin in efectuarea temelor in limba germana. Rog seriozitate

 11. Conversatiegermana G.

  8 ani experienta in meditatii / profesorat

  Cursuri (individuale) de Limba Germana axate pe Conversatie si Hörverstehen, pentru orice nivel (A1-C1).Programa interactiva, adecvata certificarilor (Zertifikat für den Beruf).Tel 0726776225. Cursurile se desfasoara la domiciliul meu, metrou in apropiere.

 12. Ada A.

  3 ani experienta in meditatii / profesorat

  Vorbitoare nativa de limba germana, cu studii in Germania si Elvetia, (toate materiile au fost predate in germana),ofer meditatii pentru orice nivel (A1-C1), atat prescolarilor, cat si scolarilor. Sedintele pot avea loc atat la domiciliul meu , cat si la domiciliul cursantului. Ajutor teme ,invatamant primar , gimnaziu , pregatire liceu , liceu(ciclul inferior) , liceu(ciclul superior)

 13. Elena C. - Student

  2 ani experienta in meditatii / profesorat

  Studenta in cadrul Facultatii de Litere(Universitatea Bucuresti,Anul III), specializarea Limba si Literatura Germana/Limba si Literatura Romana si cursanta a Modulului Psihopedagogic tot din cadrul Universitatii Bucuresti, ofer meditatii la Limba Germana si la Limba Romana(pregatire pentru tezele nationale,bacalaureat). Program flexibil!

 14. Diana M. - Student

  4 ani experienta in meditatii / profesorat

  Vrei sa intelegi ce inseamna "entspannend" fara sa folosesti google translate? Contacteaza-ma si ne punem pe treaba!

 15. Anca V. - Profesor gimnaziu

  8 ani experienta in meditatii / profesorat

  Profesor ofer meditatii limba germana pentru copiii de gradinita.

 16. Cristina C. - Student

  Mai mult de 10 ani experienta in meditatii / profesorat

  Studiez germana de peste 10 ani si dau meditatii de 3 ani .pretul este negociabil ( variaza in functie de durata sedintei ).

 17. Octavia M. - Educatoare

  3 ani experienta in meditatii / profesorat

  Meditez prescolarii si scolarii la limba germana. Am absolvit liceul pedagogic, profil educator-invatator, din Sibiu in 2009 si lucrez de atunci intr-o gradinita particulara, cu predare in limba germana, din Bucuresti. Detin Sprachdiplom C1.

 18. Alisia C.

  4 ani experienta in meditatii / profesorat

  ofer meditatii limba germana

 19. Dana A.

  4 ani experienta in meditatii / profesorat

  Meditez copii si adulti nivel incepator,mediu si avansat de limba germana.

 20. Venera P.

  7 ani experienta in meditatii / profesorat

  vorbitoare de limba germana,sprach diplom -c2, atestat de limba germana, studii in germania, liceu terminat in limba germana, ofer meditatii.cuvinte cheie: rabdare, calm, seriozitate,talent pedagogic exceptional.