Meditatii la germana in Bucuresti

Filtre aplicate:  Bucuresti

Filtreaza anunturile
 1. 50 lei / doua ore

  Mihai G. - Asistent universitar

  Mai mult de 10 ani experienta in meditatii / profesorat

  Profesor cu experienta ofer lectii de limba germana pentru orice nivel, clasele I-XII, facultate, munca in strainatate.

 2. 35 lei / o ora

  Alexandru C. - Profesor

  Mai mult de 10 ani experienta in meditatii / profesorat

  Ofer meditatii la limba germana, iar sedinta va avea loc cu un elev sau maximum doi elevi. Cer si ofer seriozitate si punctualitate pe parcursul colaborarii.

 3. 40 lei / doua ore

  Ana Maria ( Anca ) D. - Profesor

  Mai mult de 10 ani experienta in meditatii / profesorat

  Profesoara cu experienta de 12 ani, ofer meditatii la limba germana, la domiciliul cursantului. Cer si ofer seriozitate. meditez si elevii de la scolile cu predare in limba germana.Nu meditez copii mai mici de 14 ani, decat daca invata la scolile cu predare in limba germana.

 4. 60 lei / o ora si 30 de minute

  Maria S. - Traducator

  6 ani experienta in meditatii / profesorat

  La domiciliul profesorului, Piata Mihail Kogalniceanu (langa Cismigiu).Traducatoare, ofer meditatii la limba germana, inclusiv pe perioada vacantei. Dispun de materialele necesare,materiale audio,suporturi de curs de la Goethe Institut etc.

 5. 100 lei / o ora si 30 de minute

  Dr R D.

  Mai mult de 10 ani experienta in meditatii / profesorat

  Reduceri 20-25% pt plata unui pachet de ore in avans.. A1-C2 + avansat pt profesie (technic, medical, economic, Shared Service), via internet/la domiciliul meu; personalizat, sistematic, eventual crash. Eu: studii postuniversitare + doctorat in Germania, profesor calificat, experienta > 15 ani, vorbitoare de mai multe lb straine.

 6. 60 lei / doua ore

  Sabina M. - Profesor

  7 ani experienta in meditatii / profesorat

  Profesoara limba germana, absolventa a Facultatii de Litere-sectia romana-germana ofer meditatii limba germana pt cls 1-8.Detin Deutsches Sprachdiplom Zweite Stufe si Atestat de limba germana obtinut la Colegiul National "Ion Luca Caragiale".

 7. 65 lei / o ora si 30 de minute

  Crangasimetrou M.

  7 ani experienta in meditatii / profesorat

  Profesoara de Lb. Germana cu Modul Psihopedagogic si Traducatoare Autorizata de Min. Justitiei, ofer cursuri de lb. germana pt. orice nivel (A1, A2, B1, B2, C1) la domiciliul meu. Conversatie preponderent (90%), pregatire pentru examenele de certificari, Gramatica, Audio, Video, Manuale atestate la nivel european. Crangasi Metrou. 65 Ron/sedinta 90 min. Suport de curs gratuit. Experienta trainer/profesor adulti si copii.

 8. Pret nespecificat

  Denise R.

  Mai mult de 10 ani experienta in meditatii / profesorat

  CURSURI DE GERMANA SI PLASARE PT MEDICI. Vorbitoare nativa, in Germania, cu experienta de peste 12 ani in predare, ofer cursuri de germana pemtru orice nivel (A1-C2). Orele se tin pe Skype, fara a va deplasa. Pentru cine doreste, ofer ajutor si la cautare de joburi/plasare aici in Germania, pregatire pt examene de limba de orice fel (inclusiv examenul de limbaj medical), traduceri si legalizare actelor cu ajutorul unei traducatoare autorizata situata in Ro.

 9. 70 lei / o ora si 30 de minute

  Crisa S. - Profesor

  8 ani experienta in meditatii / profesorat

  Varsta 17-40. Nivel A1-C1!!! Skype. Accent german!!!Rezidenta Germania 7 ani, predat germana 8 ani, ofer meditatii si indrumari in special pentru tineri profesionisti sau studenti, dar si pentru alti interesati. Pentru cei care vor sa studieze sau sa isi continue drumul profesional in Germania, ofer indrumare pentru scriere aplicatii, despre sistemul german etc. Nivel A1-C1, preferabil prin skype.

 10. 40 lei / doua ore

  Albert Flegheru - Student

  Mai putin de un an experienta in meditatii / profesorat

  Student in anul al 2-lea al Facultatii de Inginerie in Limbi Straine, ofer meditatii la limba germana pentru nivel incepator si intermediar. Meditatiile se adreseaza copiilor si tinerilor cu varsta intre 6 si 22 ani. Orele se vor desfășura la domiciliul elevului pe o perioadă de 1:30 sau 2 ore/ședință. Pot sa plec de la zero sau sa continui procesul de invatare inceput singur sau cu altcineva.Lucrez interactiv, adaptez parcurgerea materiei in functie de nevoile elevului, ajut la teme daca este necesar, ofer materiale suplimentare, teme si evaluari periodice cu scopul eficientizarii procesului de invatare. In mod normal, lucrez cu 1 singura persoana pe sedinta dar la cererea explicita a elevului pot face sedintele si cu grup de 2 elevi.

 11. 50 lei / doua ore

  Bianca R. - Student

  Mai putin de un an experienta in meditatii / profesorat

  Ofer meditatii la limba germana elevilor de gradinita/cls I-IV, nu conteaza nivelul pe care acestia il au. Prefer sa primesc 2 copii in acelasi timp pentru o sedinta interactiva (2h), in care sa ne ocupam atat de teme si problemele puse la clasa, cat si de vorbirea libera si dialogare. In cazul in care doriti o sedinta individuala, aceasta va dura 1:30 h.

 12. 20 lei / o ora

  Daniela A. - Profesor

  Mai mult de 10 ani experienta in meditatii / profesorat

  Predau Germana chiar de aici din Germania,cu e vasta experienta de lucru cu copii/elevi/studenti ,sistemul este on line si poate fi si fata in fata atunci cand vin in vacanta de vara in tara cu copii mei.Nivelele de predare sunt A1.A2,B1,B2,C1 si C2. Veti invata o germana asa cum este aici si nu preluata si invatata in Romania,Materialele sunt de aici din Germania,sunt pe diferite stadii de pregatire,inregistrari audio, manuale pentru scolari,matematica,germana pentru copii care deja sunt la scoala germana,am si diferite carticele ,fiecare avand o anumita tema,eu fiind autoare acestor carticele.Va vor fi trimise in cadrul sedintelor de germana.Avantajul este ca nu va deplasati,primiti materialele gratis (cartiile sunt foarte scumpe si cd-urile audio asemenea) si pretul unei ore este deasemenea unul avantajos pentru dvs.Deci,daca v-ati hotarat va astept cu drag la cursurile mele in limita locurilor disponibile.Putetm forma si grupuri de cel putin 2 persoane.Ma puteti contata pe skype : danielapetrescusau yahoo messenger: danielapetrescuAdressa de e-mail din pacate nu o pot adauga in anunt.

 13. 60 lei / doua ore

  Office C. - Profesor

  Mai mult de 10 ani experienta in meditatii / profesorat

  Limba germana cu profesori vorbitori nativi Limbaj standard si specializat (medical, juridic, afaceri, financiar)  Cursuri colective  Recrutare/plasare medici in clinici din Germania Cursuri individuale (1 la 1)  Cursuri online (platformă E-learning)  Scoli de vara cu profesori de la universitati din strainatate  Pregatire, testare si evaluare pentru certificatele TOEFL, IELTS, CAMBRIDGE, ZERTIFIKAT DEUTSCH, DELE etc.Bd. Dacia 51, Sect. 1, Buc.

 14. 60 lei / doua ore

  Centrul Newton - Profesor

  Mai mult de 10 ani experienta in meditatii / profesorat

  Invata Limba Germana repede si usor. Centrul Newton va pune la dispozitie cei mai buni profesori. Va asteptam la sediul nostru!

 15. 50 lei / o ora si 30 de minute

  Ilinca Barbato - Student

  Un an experienta in meditatii / profesorat

  Ofer ajutor la limba germana,cu precadere celor mici, atat in ceea ce priveste efectuarea temelor, cat si invatarea sau aprofundarea unor cunostinte. Sunt rabdatoare si reusesc cu usurinta sa ma fac placuta copiilor, datorita diferentei nu foarte mari de varsta.Pentru alte detalii va rog sa ma contactati!

 16. 30 lei / o ora si 30 de minute

  Dana Andreea Virvescu

  4 ani experienta in meditatii / profesorat

  Meditatii limba germana pentru copii la gradinita si clasele I-VIII,la domiciliu elevului sau al meu. Detin diploma acordata de ambasada Germaniei Deutsches Sprachdiplom Zweite Stufe si atestat de competente lingvistice acordat de Colegiul National I.L. Caragiale.

 17. 70 lei / o ora

  Dr. Dominik B. - Doctor

  Mai mult de 10 ani experienta in meditatii / profesorat

  I´m a German native speaker and I´m a teacher for German and English language. I have been working on a German ´High School for 9 years and on a ´Lyceum´ in Luxembourg for 5 years.Please just advanced learners.Ich bin deutscher Muttersprachler und Lehrer für Deutsch und Englisch. ich habe 9 Jahre an einem deutschen Gymnasium gearbeitet und 5 Jahre an einem Lyceum in Luxembourg.Bitte nur Fortgeschrittene.

 18. 25 lei / o ora

  Simona R. - Student

  Mai putin de un an experienta in meditatii / profesorat

  Ofer mediatii copiilor cu varste cuprinse intre 3 si 10 ani. Modul meu de predare fiind unul distractiv si placut.

 19. 60 lei / doua ore

  Iulian A. - Profesor liceu

  Mai mult de 10 ani experienta in meditatii / profesorat

  Profesor gradul II didactic, cu experienta meditez, limba germana incepatori (practica indelungata si cu cei mici incepand cu grupa mare) sau avansati indiferent de nivel. Locuiesc in Drumul Taberei. La domiciliul meu sedinta de 2h = 60 ron; pentru elevi (cls. I -VIII) ma pot deplasa la domiciliul acestora: 70 ron/2h . (sau 1,5 h =60 ron). Ma pot deplasa in sectoarele 5,6,1, Prelungirea Ghencea, Cartierul Latin, Sos. Alexandriei, Chiajna, etc. .

 20. 60 lei / doua ore

  Cosmin I. - Student

  Un an experienta in meditatii / profesorat

  Ofer cursuri de Germana de la începători pana la avansați.La dorința cursantului se pot face exerciții de gramatica, de lărgire a vocabularului sau de dicție.Dețin materiale de predare, dar ma pot adapta și la materiale noi.