Meditatii la germana in Bucuresti

Filtre aplicate:  Bucuresti

Filtreaza anunturile
 1. 75 lei / doua ore

  Alexe V. - Profesor liceu

  Mai mult de 10 ani experienta in meditatii / profesorat

  Sprechen Sie Deutsch? Doresti un profesor cu experimentat din catedra de limbi germanice? Doresti sa inveti repede limba germana? Profesor personal, on-line sau in Bucuresti si Ploiesti, Meditatii germana orice nivel, pregatire pentru examene de la Instititul Goethe, munca Germania, Austria.

 2. 30 lei / o ora

  Gabriela R. - Inginer

  Mai mult de 10 ani experienta in meditatii / profesorat

  Sunt Gabriela Rusu si am 50 de ani. Am terminat gradinita germana si Liceul German, clasele I - XII. Am o experienta de predare de mai mult de 10 ani a limbii germane pentru copii incepand cu prescolari si copii de la clasele I - VIII. Am facut si teme cu copii de la clasele I - VII care urmau cursurile Institutulul GOETHE.

 3. Pret nespecificat

  Razvan N. - Centru de meditatii

  Mai mult de 10 ani experienta in meditatii / profesorat

  Profesor nativ ofer meditaii limba germana pentru orice nivel. Peste 15 ani de experienta, Piata Unirii.CURSURI GERMANA - ORICE NIVEL (400 lei/modul de 30 ore - 13.33 lei/ora)(A1.1, A1.2, A2.1, A2.2, B1.1, B1.2, B2.1, B2.2).Metoda conceputa pentru a ajunge la un nivel avansat in timp foarte scurt. Ideal pentru Job si plecari in strainatate. Detalii complete pe centrumeditatii. roCursuri de germana Online - detalii pe profadegermana. ro

 4. 30 lei / doua ore

  Luiza S. - Centru de meditatii

  Mai mult de 10 ani experienta in meditatii / profesorat

  Organizez cursuri de grup pentru adulti si copii in zona Piata Unirii. Adulti: nivel A0 (incepatori complet), 2 sedinte/saptamana, curs de seara, un modul are 15 sedinte, 30 Ron/sedinta.Copii(5-12ani): curs de sambata, in grupa sunt max 5 copii, o sedinta dureza 90 minute si costa 20 Ron.Individual:100 Ron adulti, 80 Ron copii

 5. 70 lei / doua ore

  Alexandru C. - Profesor

  Mai mult de 10 ani experienta in meditatii / profesorat

  Ofer meditatii la limba germana, iar sedinta va avea loc doar cu un elev, in cazul celor incepatori, sau maximum doi elevi, daca sunt la un nivel sensibil egal. Cer si ofer seriozitate si punctualitate pe parcursul colaborarii.

 6. 50 lei / doua ore

  Ionut A. - Profesor

  Mai mult de 10 ani experienta in meditatii / profesorat

  Doresti un profesor cu experimentat din catedra de limbi germanice ? Doresti sa inveti repede limba germana? Profesor personal , on-line sau in Bucuresti si Ploiesti, Meditatii germana orice nivel, pregatire pentru examene de la Instititul Goethe, munca Germania, Austria.

 7. 50 lei / doua ore

  Mihai G. - Asistent universitar

  Mai mult de 10 ani experienta in meditatii / profesorat

  Profesor cu experienta ofer lectii de limba germana pentru orice nivel, clasele I-XII, facultate, munca in strainatate.

 8. 60 lei / o ora si 30 de minute

  Ioana B. - Traducator

  2 ani experienta in meditatii / profesorat

  Absolventa a Facultatii de Limbi Straine, Universitatea din Bucuresti, specializari SPANIOLA-GERMANA, ofer meditatii la LIMBA GERMANA, in vederea aprofundarii notiunilor de gramatica si vocabular pentru elevii din ciclul I-XII.Dispun de toate materialele necesare pentru descoperirea treptata a tainelor limbii germane, manualele Optimal A1, A2, B1, Eurolingua, Lesetexte din manualele Schritte 1-6 ( editura Hueber), jocuri pentru cei mici Bilder-Bingo.Pret sedinta 1h 30': 60 ron

 9. 45 lei / o ora si 30 de minute

  Mariana R. - Profesor

  5 ani experienta in meditatii / profesorat

  Ofer meditatii limba germana pentru copii si adulti. Detin materialele necesare procesului de invatare, iar metodele folosite vor fi adaptate varstei si cerintelor, fiind bazate pe conversatie. Rezultate foarte bune! Cursurile pot fi desfasurate atat la domiciliul meu, cat si al elevului. Rog seriozitate!

 10. 42 lei / doua ore si 30 de minute

  Telecom Academy - Profesor

  8 ani experienta in meditatii / profesorat

  Cursul se organizează pe niveluri de dificultate (A1-C1). Un nivel cuprinde 12 ședințe de curs,1 ședință/ săptamană care durează 3 ore. Tariful pentru un modul de 12 ședințe(33h) este 500 lei (42 lei/ședință).Materialul de curs este oferit de noi și este inclus în preț.Pentru înscrieri sau pentru mai multe informații, puteți accesa site-ul nostru sau ne puteți contacta oricând, de luni până vineri între orele 10:00-18:00, la numărul de telefon afișat.

 11. 50 lei / doua ore

  Georgiana Andrei - Student

  2 ani experienta in meditatii / profesorat

  Mă deplasez la domiciliul elevului si lucrez doar cu începători.

 12. 70 lei / o ora si 30 de minute

  Sabina M. - Profesor

  9 ani experienta in meditatii / profesorat

  Profesoara limba germana, absolventa a Facultatii de Litere-sectia romana-germana ofer meditatii limba germana. Detin Deutsches Sprachdiplom ; Zweite Stufe ( C1 ) si Atestat de limba germana obtinut la Colegiul National "Ion Luca Caragiale".

 13. 50 lei / doua ore

  Vichy Damian

  Mai mult de 10 ani experienta in meditatii / profesorat

  Vorbitor nativ de limba germana (vorbesc si romaneste) ofer meditatii pentru incepatori si avansati .Pentru pregatire examene si bacalaureat inclusiv admitere la facultate.Pregatesc si adulti.Meditatiile se desfasoara doar la domiciliul meditatorului.

 14. 60 lei / doua ore

  Office C. - Profesor

  Mai mult de 10 ani experienta in meditatii / profesorat

  Limba germana cu profesori vorbitori nativi Limbaj standard si specializat (medical, juridic, afaceri, financiar)  Cursuri colective  Recrutare/plasare medici in clinici din Germania Cursuri individuale (1 la 1)  Cursuri online (platformă E-learning)  Scoli de vara cu profesori de la universitati din strainatate  Pregatire, testare si evaluare pentru certificatele TOEFL, IELTS, CAMBRIDGE, ZERTIFIKAT DEUTSCH, DELE etc.Bd. Dacia 51, Sect. 1, Buc.

 15. 50 lei / doua ore

  Alina A. - Profesor

  2 ani experienta in meditatii / profesorat

  Ofer meditaţii la limba germană pentru persoane începătoare, care doresc să învețe limba germană dar și pentru copii pentru o îmbunătățire a materiei deja învățate. Meditaţiile se vor ţine la domiciliul meu,dar și la domiciliul persoanei, iar orele le vom stabili de comun acord prin telefon. Pun la dipoziţie materiale audio şi scrise, pentru o mai bună inţelegere şi asimilare. Sunt dispusă să lucrez cu grădinițe sau centre de limbi străine pentru predarea limbii germane.

 16. 40 lei / doua ore

  Centrul Top - Centru de meditatii

  7 ani experienta in meditatii / profesorat

  Centrul de meditatii T.O.P. organizeaza cursuri la Limba Germana pentru pregatire de la nivel A1 pana la C1 si Certificat Goethe, propune solutii personalizate in functie de capacitatile fiecarui cursant si sustine pregatirea avansata prin metode de coaching. Profesorii cu care centrul nostru colaboreza au studii de specialitate, sunt persoane dornice sa lucreze intr-un mediu tanar si dinamic, isi adapteaza metoda de predare in functie de elev, cunosc bine materia si programa scolara, au experienta in predare prin metode moderne si interactive utilizand sisteme digitale, table interactive (manuale, jocuri, lectii dinamice, aplicatii, instrumente audio-video).Tariful este intre 40 si 130 LEI, variaza in functie de numarul de materii, respectiv numarul de sedinte/ luna. Pentru un pachet tarifar puteti vizita site-ul nostru sau ne puteti contacta pentru oferta personalizata.

 17. 50 lei / o ora

  Dr R D.

  Mai mult de 10 ani experienta in meditatii / profesorat

  Dr Phil. univ germana predau germana pentru profesie (economic, medical, tehnic, turism, juridic), A1-C2, SKYPE / la domiciliul meu. Pret in functie de nr de sedinte. La cerere ofer suport de curs cu care va puteti juca online; elaborez cursuri individualizate de acest tip (cu mentiunea ca folosind numai "metode interactive online" nu invatati germana in veci). Unzuverlässige und Angeber werden blitzartig abserviert.

 18. 70 lei / doua ore

  Iulian A. - Profesor liceu

  Mai mult de 10 ani experienta in meditatii / profesorat

  Profesor gradul II didactic, cu experienta in predarea limbii germane de aproximativ 18 ani. meditez limba germana incepatori (practica indelungata si cu cei mici incepand cu grupa mare) sau avansati indiferent de nivel, inclusiv nivel ridicat si conversatie in germana toata sedinta. Locuiesc in Drumul Taberei. La domiciliul meu sedinta de 2h = 70 ron; pentru elevi (cls. I -VIII) ma pot deplasa la domiciliul acestora: 70 ron/1 h si 30 min. Ma pot deplasa in sectoarele 5,6,1, Prelungirea Ghencea, Cartierul Latin, Sos. Alexandriei, Chiajna, etc. Ofer si meditatii online pe Skype pentru persoanele aflate in strainatate. Dispun de camera web cu semnal sonor si video bun. Sedintele se pot tine si la ore mai tarzii, avand in vedere diferenta de fus orar. Se pune accent pe conversatie, dar si pe reguli gramaticale, fonetica, ortografie. (skype:+4723942948)..

 19. 70 lei / o ora si 30 de minute

  Crisa S. - Profesor

  8 ani experienta in meditatii / profesorat

  Rezidenta Germania! Accent german!! Skype!!! Varsta 17-40!! Nivel A1-C1!!!Anuntul se adreseaza persoanelor care vor sa isi imbunatateasca sau consolideze cunostintele de limba germana. Pentru cei care vor sa studieze sau sa isi continue drumul profesional in Germania sau spatiul vorbitor de limba germana, ofer indrumare pentru scriere aplicatii, despre sistem, cultura etc. Nivel A1-C1, skypePretul este de 50 RON/persoana/sedinta pentru grupe de minim 2!

 20. 20 lei / o ora

  Petrescu D. - Profesor

  Mai mult de 10 ani experienta in meditatii / profesorat

  Preadau limba Germana pentru toate stadiile de varasta si de nivele, de la copii prescolari pana la adulti de orice varsta, pentru nivelele A1,A2,B1,B2, C1 si C2. Va predau o germana adevarata asa cum se vorbeste aici in Germania unde locuiesc de foarte multi ani si am copii integrati in sistemul de invatamant scoala si respectiv gradinita,fetita cea mica care este Vorschulkind (copil prescolar).Lucrez cu materiale de aici din Germania, ma refer la carti,sisteme video aferente lectiilor respective structurate pe nivele.Lucrez si cu fisiere concepute de mine,paralel lucram si cu carticele facute de mine structurate pentru nivel incepator si avansati, eu fiind autoarea acestor manuale.Deci materiale avem ,nu v-a trebui sa cheltuiti nici-un ban in plus pe cumpararea materialelor. Pentru copii de la Ghote am si pentru ei materiale si carti de aici in Germania.Cursantii mei sunt din diferite sfere: am copii care au studiat in Germania si din diferite motive au venit in tara si nu vor sa piarda limba,am copii care studiaza la Ghote, am adulti care sunt in Germania, Austria sau Elvetia si cursanti care sunt in tara si din diferite motive vor sa invete sau sa isi aprofundeze lb. Germana.Meditatiile le tin on line via skype,dar ne putem auzi si pe yahoo sau alte mijloace.Materialele necesare le veti primi inaite de sedinta.Ma puteti contacta pe nr 0049,152,152,176,40 sau pe skype sau yahoo la: danielapetrescuPentru plecari rapide in Germania asigur o invatare cat mai rapida si eficienta in cel mai scurt timp posibil.