Meditatii la germana in Arad

Filtre aplicate:  Arad

Filtreaza anunturile
 1. 40 lei / doua ore

  Nadina N. - Student

  2 ani experienta in meditatii / profesorat

  Ofer meditatii la limba germana dar si la limba engleza si la limba si literatura romana. Pregatesc si pentru Examenul de Bacalaureat la Limba si Literatura Romana dar si pentru Evaluarea Nationala. Datorita varstei si a faptului ca sunt studenta, am multa rabdare si folosesc orele din timpul meditatiilor pentru ca elevul sa si retina materie/informatiile.

 2. 30 lei / o ora

  Alexandra Ienesescu - Invatator

  4 ani experienta in meditatii / profesorat

  Profesor in invatamantul primar, ofer meditatii limba germana elevilor claselor I-IV. Lucrez cu un singur elev. La cerere lucrez cu maxim 2-3 elevi pretul pe ora fiind de 25 de lei.

 3. 25 lei / o ora

  Bianca T.

  2 ani experienta in meditatii / profesorat

  Licentiata in limbi moderne aplicate (engleza-germana), ofer meditatii pentru limba germana. Detin 2 ani de experienta in domeniul traducerilor precum si in meditatii cu copiii.Ofer meditatii doar copiilor si elevilor

 4. 20 lei / o ora si 30 de minute

  Andi A. - Profesor

  Mai mult de 10 ani experienta in meditatii / profesorat

  Profesor/Trainer de limba germană cu experiență, ofer cursuri de limba germană la orice nivel, inclusiv pregătire pentru examenele DaF, ZD, Germană Medicală.

 5. 30 lei / doua ore

  Deznan B. - Traducator

  5 ani experienta in meditatii / profesorat

  Licentiat in limbi moderne aplicate (engleza-germana), bursier DAAD, ofer meditatii la limba germana pentru incepatori si intermediari si la limba engleza orice nivel. Folosesc material didactic eficient si interactiv, achizitionat de la marile edituri de profil din strainatate.