Meditatii la franceza in Bucuresti

Filtre aplicate:  Bucuresti

Filtreaza anunturile
 1. Pret nespecificat

  Cursupedia C. - Profesor

  Mai mult de 10 ani experienta in meditatii / profesorat

  CURSURI COPII locatie centrala Durată cursuri: 32 săptămâniData de începere: 5 octombrie 2015Cursurile se desfășoară pe întreaga perioadă a anului școlar cu întrerupere în perioada vacanțelor școlare:Cursurile primului trimestru (5 oct.-19 dec. 2015) au o durată de:- 33 de ore (2 întâlniri/săptămână a câte 1,5 ore), copii între 7 -14 ani (clasele I-VIII), 20 ore pentru copii cu vârsta între 4-7 ani (2 întâlniri/săptămână a câte o oră),44 ore pentru adolescenti (clasele IX-XII), (2 întâlniri/săptămână a câte 2 ore).MODUL de CONVERSATIE in FRANCEZA 21h/ 3 ore pe sesiune. Grup (9-10 persoane). Program: SAMBATA GRUPA 1 10.00-13.00 GRUPA 2 13.30-16.30 Nivelul minim cerut la inscriere este A2-B1 Testare gratuitaCursuri franceza/ TRAININGURI COMPANII, orice nivel, incepator, mediu, avasant, limbaj general sau specializat(economic, comercial, turism, industria hoteliera, deplomatic, afaceri, juridic, medical, marketing, HR, etc). Module variate si personalizate in functie de nivel si obiectivele cursantilor. Orar flexibil. Individual, mini-grup sau grup. Evaluare, audit lingvistic (testarea angajatilor pentru stabilirea nivelului de limba sau suport in sustinerea interviurilor).

 2. 30 lei / o ora

  Alexandru C. - Profesor

  Mai mult de 10 ani experienta in meditatii / profesorat

  Ofer meditatii la limba franceza, iar sedinta va avea loc cu un elev sau maximum doi. Cer si ofer seriozitate si punctualitate pe parcursul colaborarii.

 3. 50 lei / doua ore

  Laura T. - Profesor

  5 ani experienta in meditatii / profesorat

  Meditatii limba franceza, engleza si spaniola pentru elevi, studenti si pentru cei care au nevoie sa invete limba in cel mai scurt timp. Metoda de predare este special conceputa pentru a ajunge la un nivel avansat, chiar daca se porneste de la zero, in doar cateva saptamani. Cursantul va putea sa vorbeasca fluent si corect, sa cunoasca toate regulile gramaticale, sa nu aiba greseli in scris si sa se descurce perfect in orice situatie. Pentru elevi se urmareste si programa scolara, iar pentru cei care trebuie sa invete limba in cel mai scurt timp, lectiile vor fi special concepute pentru a castiga timp. Se pune accent pe:conversatie (scopul este de a capata fluenta in cel mai scurt timp), gramatica - intr-o abordare noua, deloc plictisitoare, ce-l va ajuta pe cursant sa nu greseasca niciodata, literatura si civilizatie.Rezultate garantate, evaluari periodice si asistenta permanenta pe perioada cursurilor/meditatiilor.

 4. 50 lei / doua ore

  Mihai G. - Asistent universitar

  Mai mult de 10 ani experienta in meditatii / profesorat

  Profesor cu experienta atat in invatamant cat si in companii multinationale in lucrul direct cu clientii francezi ofer meditatii la limba franceza, pentru clasele I-XII, bacalaureat, testari, angajare si emigrare.

 5. 50 lei / doua ore

  Daniel Iosif - Asistent universitar

  5 ani experienta in meditatii / profesorat

  Absolvent de Masterat si Doctorat în Franţa, asigur cursuri particulare de Limbă Franceză. Sunt Doctor al Universităţii din Paris şi în prezent predau la facultate (experienţă cu elevi/studenţi). Ofer meditaţii la orice nivel (A1 C2), atât la nivel conversaţional cât şi gramatical. De asemenea, ofer cursuri specializate (pentru medici, ingineri, farmacişti etc) şi informaţii socio economice utile despre Franţa. Inclusiv cursuri intensive (mai multe şedinţe pe săpt) sau Skype.

 6. 50 lei / doua ore

  Andreea S. - Profesor liceu

  8 ani experienta in meditatii / profesorat

  Profesoara cu 8 ani experienta, meditez elevi clasele 1-12 la urmatoarele materii: engleza, franceza si romana, cu rezultate DEOSEBITE!

 7. 50 lei / doua ore

  De Sadeleer A. - Traducator

  6 ani experienta in meditatii / profesorat

  Profesoara Limba Franceza, studii in Belgia ( Bruxelles), traducator autorizat, meditez limba franceza orice nivel (emigrare, imbunatatirea conversatiei, examene), elevi si adulti

 8. 60 lei / doua ore

  Alexandra B. - Profesor

  4 ani experienta in meditatii / profesorat

  Profesoara, ofer meditatii pentru limba franceza (inclusiv pentru clasa a XII-a, în vederea pregatirii examenului de bacalaureat) la domiciliul elevului.

 9. 45 lei / o ora si 30 de minute

  Violeta M. - Profesor

  4 ani experienta in meditatii / profesorat

  Sunt o persoană sociabilă, comunicativă, prietenoasă şi mi-ar plăcea să ofer şi altor persoane din experienţa mea şi cunoştinţele mele. Ofer meditaţii pentru copii, elevi, studenţi ce întîmpină dificultăţi pentru asimilarea unor teme în limba franceză şi engleză. Voi fi receptivă la solicitările dumneavoastră cu program flexibil.

 10. 60 lei / doua ore

  Office C. - Profesor

  Mai mult de 10 ani experienta in meditatii / profesorat

  Limba franceza cu profesori vorbitori nativi  Limbaj standard, conversational si limbaj specializat (medical, juridic, afaceri, financiar) Cursuri colective Cursuri individuale (1 la 1)  Cursuri online (platformă E-learning)  Scoli de vara si ateliere de lucru cu profesori de la universitati din S.U.A., Belgia si Germania  Pregatire, testare si evaluare pentru certificatele TOEFL, IELTS, CAMBRIDGE, ZERTIFIKAT DEUTSCH, DELE etc.Bd. Dacia 51, Sect. 1, Buc.

 11. 60 lei / doua ore

  Carmen D. - Profesor

  5 ani experienta in meditatii / profesorat

  Absolventa a Facultatii de Litere, sectia romana-franceza, absolventa a liceului bilingv "Scoala Centrala", ofer meditatii la limba franceza elevilor de scoala generala, liceu, sau oricarei persoane care doreste sa invete limba franceza sau sa sutina examene de tipul DELF-DALF. Ofer suport de curs si materiale didactice. Experienta acumulata in cadrul companiilor de training limbi straine. Ofer meditatii si prin Skype.

 12. Pret nespecificat

  Roxana B.

  Mai mult de 10 ani experienta in meditatii / profesorat

  Meditatii / cursuri franceza, orice nivel, adulti si copii, initiere, consolidare, aprofundare, conversatie, pregatire examene (bac, facultate, emigrare, DELF, DALF, TEF, TEFAQ, TCF), interviuri, etc., general sau limbaje specializate (economic, comercial, juridic, medical, turism, hotelier, diplomatic, afaceri, marketing, HR, etc), individual sau grup. Inclusiv straini, Module de gramatica, conversatie.Training companii.

 13. 60 lei / doua ore

  Carmen F. - Profesor

  Mai mult de 10 ani experienta in meditatii / profesorat

  Absolventa filologie, ofer meditatii limba franceza.Sesiunile de meditatii sunt interactive (fise, mijloace audio, video) si au ca scop fixarea notiunilor lingvistice intr-o maniera facila si de lunga durata.La cerere lucrez si cu grupe de 2-3 elevi.SECTOR 4 / BUCURESTI60 ron/ sedinta de 2 ore

 14. 40 lei / doua ore

  Meditatii Izabela - Invatator

  Mai putin de un an experienta in meditatii / profesorat

  Ofer cursuri/meditații / traduceri pentru orice categorie de persoana.Am competențe linguistice și materiale bune didactice, conversație și evaluări după cursurile pe sesiuni. Experiența cu copii intre (6-15) ani.Meditații / cursuri franceza, orice nivel, adulți și copii, inițiere, consolidare, aprofundare, conversație, pregătire examene (bac, facultate, emigrare, interviuri) general sau limbaje specializate (economic, comercial, juridic, medical, turism, hotelier, diplomatic, afaceri, marketing, literatura). Meditez și pentru performanța școlara cu elevi de toate vârstele. individual sau în grup de 2 elevi, și va garantez rezultate excepționale!

 15. 55 lei / doua ore

  Alexandra B. - Profesor

  4 ani experienta in meditatii / profesorat

  Profesor si masterand, licentiata in limbi straine, ofer meditatii la limba franceza pentru orice nivel, includ pregatire pentru orice tip de examen: DELF, DALF, admitere la licee bilingve sau facultate sau deplasari cu munca in afara. mentionez ca am lucrat atat cu copii, cat si cu adulti, iar lectiile pot avea loc atat la domiciliul meu, cat si la domiciuliu elevului. Lucrez in zona Militari si Dr taberei pentru ca locuiesc in Militari Residence

 16. Pret nespecificat

  Trainerul Tau Online - Profesor

  10 ani experienta in meditatii / profesorat

  Trainerul tau online ofera cursuri de limba franceza pentru orice nivel.Sesiunile de limba franceza vor acoperi o plajă largă de nevoi fiind concepute atât pe limbaj general, cât și specializat(medicină, resurse umane, drept, tehnic, IT ș.a.).Cursurile sunt împărțite în două module și au o programă bine definită. Cu toate acestea, Trainerul tău online își păstrează liniile care definesc conceptul de cursuri online de limbi străine cu profesor:– cursurile se vor desfășura oricând (inclusiv sâmbăta și duminica);– cursanții vor putea fi oriunde (acasă, la birou ș.a.);– cursurile vor fi adaptate nevoilor și obiectivelor cursanților.

 17. 60 lei / doua ore

  Stefan Pana - Profesor

  7 ani experienta in meditatii / profesorat

  Profesor cu experienta de 7 ani in predarea limbii franceze si cu specializare la Sorbona, asigur cursuri de limba franceza: - orice nivel (incepator, mediu, avansat);- sedinte individuale (meditatii) sau de grup; - interviuri emigrare, relocare profesionala (medici), examene DELF-DALF, imbunatatirea conversatiei; - la domiciliul sau la sediul cursantului. Ma adresez atat persoanelor fizice, cat si firmelor. Cursurile sunt structurate conform nivelurilor de certificare stabilite de Cadrul europen comun de referinta pentru limbi straine si vor fi adaptate nevoilor cursantului. Obiectivul principal este dezvoltarea celor 5 competente esentiale: intelegerea limbii vorbite, exprimare orala, intelegerea limbii scrise, exprimare in scris, conversatie), insa, la cererea cursantului, se poate pune accentul pe anumite competente. Asigur materialele didactice necesare, manuale internationale de la edituri prestigioase, precum si fise gramaticale personalizate adaptate exigentelor fiecarui cursant. Profesionalism si seriozitate!

 18. 35 lei / doua ore

  Delia Mihaela - Student

  3 ani experienta in meditatii / profesorat

  Ofer meditatii la limba franceza pentru imbunatatirea situatiei scolare, pregatire BAC. Ofer suport de invatare. Garantez intelegerea si insusirea temeinica a informatiilor precum si promovarea oricarui tip de examen.

 19. 50 lei / doua ore

  Mirabela I. - Student

  Un an experienta in meditatii / profesorat

  Ofer meditatii la limba franceza. Sunt studenta la facultatea de Limbi si Literaturi Straine, specializarea Franceza- Portugheza. Am deja experinta in domeniu, am oferit timp de un an meditatii la limba franceze la Fundatia Principesa Margareta, si de asemnea am facut stagiu de voluntariat in Franta pentru copii cu dizabilitati.

 20. 50 lei / doua ore

  Monica M. - Student

  3 ani experienta in meditatii / profesorat

  Absolventă a Liceului Pedagogic, studentă a Facultăţii de Limbi şi Literaturi Străine, anul al III-lea, ofer meditaţii la limba franceza. Mentionez ca detin certificatul de limba franceza DELF, nivelul B1.