Meditatii la franceza in Bucuresti

Filtre aplicate:  Bucuresti

Filtreaza anunturile
 1. 50 lei / doua ore

  Daniel Iosif - Asistent universitar

  5 ani experienta in meditatii / profesorat

  Absolvent de Masterat si Doctorat în Franţa, asigur cursuri particulare de Limbă Franceză. Sunt Doctor al Universităţii din Paris şi în prezent predau la facultate (experienţă cu elevi/studenţi). Ofer meditaţii la orice nivel (A1 C2), atât la nivel conversaţional cât şi gramatical. De asemenea, ofer cursuri specializate (pentru medici, ingineri, farmacişti etc) şi informaţii socio economice utile despre Franţa. Inclusiv cursuri intensive (mai multe şedinţe pe săpt) sau Skype.

 2. 25 lei / o ora

  Alexandru C. - Profesor

  Mai mult de 10 ani experienta in meditatii / profesorat

  Ofer meditatii la limba franceza, iar sedinta va avea loc cu un elev sau maximum doi. Cer si ofer seriozitate si punctualitate pe parcursul colaborarii.

 3. Pret nespecificat

  Cursupedia C. - Profesor

  Mai mult de 10 ani experienta in meditatii / profesorat

  Cursuri franceza/ TRAININGURI COMPANII, orice nivel, incepator, mediu, avasant, limbaj general sau specializat(economic, comercial, turism, industria hoteliera, deplomatic, afaceri, juridic, medical, marketing, HR, etc). Module variate si personalizate in functie de nivel si obiectivele cursantilor. Orar flexibil. Individual, mini-grup sau grup. Evaluare, audit lingvistic (testarea angajatilor pentru stabilirea nivelului de limba sau suport in sustinerea interviurilor).CURSURI COPII LA DOMICILIUL DVS.Durată cursuri: 32 săptămâniData de începere: 5 octombrie 2015Cursurile se desfășoară pe întreaga perioadă a anului școlar cu întrerupere în perioada vacanțelor școlare:Cursurile primului trimestru (5 oct.-19 dec. 2015) au o durată de:- 33 de ore (2 întâlniri/săptămână a câte 1,5 ore), copii între 7 -14 ani (clasele I-VIII), 20 ore încazul cursurilor de copii cu vârsta între 4-7 ani (2 întâlniri/săptămână a câte o oră), pe parcursul unui trimestru si 44 ore pentru adolescenti (clasele IX-XII), (2 întâlniri/săptămână a câte 2 ore).COPII (4 ani - clasa a-VIII)Sunt dezvoltate abilităților naturale de învățare, conversația, pronunția, acumularea de vocabular prin experiențe pozitive și stimularea încrederii de sine. Limba este învățată în mod creativ, prin creșterea nivelului de implicare și a gradului de dificultate, copii dobândind încredere și mulțumire de sine. Vor învăța să înțeleagă, să vorbească și să interacționeze în limba engleză,franceză.ADOLESCENȚI (clasa a-IX-a - clasa a-XII-a)Cursurile sunt interactive și permit dezvoltarea conversației și îmbogățirea vocabularului, fixarea structurilor gramaticale.

 4. 50 lei / doua ore

  Mihai G. - Asistent universitar

  Mai mult de 10 ani experienta in meditatii / profesorat

  Profesor cu experienta atat in invatamant cat si in companii multinationale in lucrul direct cu clientii francezi ofer meditatii la limba franceza, pentru clasele I-XII, bacalaureat, testari, angajare si emigrare.

 5. 50 lei / doua ore

  Laura T. - Profesor

  5 ani experienta in meditatii / profesorat

  Meditatii limba franceza, engleza si spaniola pentru elevi, studenti si pentru cei care au nevoie sa invete limba in cel mai scurt timp. Metoda de predare este special conceputa pentru a ajunge la un nivel avansat, chiar daca se porneste de la zero, in doar cateva saptamani. Cursantul va putea sa vorbeasca fluent si corect, sa cunoasca toate regulile gramaticale, sa nu aiba greseli in scris si sa se descurce perfect in orice situatie. Pentru elevi se urmareste si programa scolara, iar pentru cei care trebuie sa invete limba in cel mai scurt timp, lectiile vor fi special concepute pentru a castiga timp. Se pune accent pe:conversatie (scopul este de a capata fluenta in cel mai scurt timp), gramatica - intr-o abordare noua, deloc plictisitoare, ce-l va ajuta pe cursant sa nu greseasca niciodata, literatura si civilizatie.Rezultate garantate, evaluari periodice si asistenta permanenta pe perioada cursurilor/meditatiilor.

 6. Pret nespecificat

  Raluca N. - Centru de meditatii

  Mai mult de 10 ani experienta in meditatii / profesorat

  Profesor nativ ofer meditaii limba franceza pentru orice nivel. Peste 15 ani de experienta, Piata Unirii.

 7. 25 lei / o ora si 30 de minute

  Msillini I. - Profesor

  Mai putin de un an experienta in meditatii / profesorat

  Ofer cursuri pentru orice categorie de persoana.Studii de limbi străine absolvite și experiența în învățământ cu copii intre 6-18 ani.Am competențe linguistice și materiale bune. Eu pot pun la dispoziție un program ușor și plăcut pentru elevi și pregătire pentru examene școlare și o pregătire profesionala în orice domeniu de munca chiar și ca un translator. orice nivel (începător, mediu, avansat).Pregătire pentru examene de Bac.Pentru cei de la grădinița, eu o sa fiu disponibila începând cu luna septembrie, rog și ofer seriozitate.meditații individuali sau de grup.Obiectivul principal este dezvoltarea celor 5 competente esențiale: înțelegerea limbii vorbite, exprimare orala, înțelegerea limbii scrise, exprimare în scris, conversație), însa, la cererea cursantului, se poate pune accentul pe anumite competente.

 8. 35 lei / doua ore

  Delia Mihaela - Student

  3 ani experienta in meditatii / profesorat

  Ofer meditatii la limba franceza pentru imbunatatirea situatiei scolare, pregatire BAC sau admitere facultate. Ofer suport de invatare. Garantez intelegerea si insusirea temeinica a informatiilor precum si promovarea oricarui tip de examen.

 9. 60 lei / doua ore

  Anca M. - Profesor liceu

  7 ani experienta in meditatii / profesorat

  Profesoara Limba Franceza, studii in Franta, traducator autorizat, meditez limba franceza orice nivel (emigrare, imbunatatirea conversatiei, examene), elevi si adulti.

 10. 50 lei / doua ore

  Matei C. - Asistent universitar

  9 ani experienta in meditatii / profesorat

  Esti interesat de invatarea LIMBII FRANCEZE (Domiciliu: Piata Cosbuc-11Iunie/Unirii) intr-un MOD FACIL SI PROFESIONAL??? Profesoara cu studii de specialitate si experienta in predarea Lb. Franceze, ofer cursuri private pentru CONVERSATIE, SCRIS, bac, facultate, emigrare, DELF, DALF, TEF, TEFAQ, TCF relocari MEDICI SI ASISTENTI, EMIGRARI, BAC, BURSE, EXAMENE ADMITERE IN INVATAMANT SUPERIOR....ETC. Ofer SUPORT DE CURS si o metoda moderna de asimilare si predare....SUCCES GARANTAT!!!

 11. 60 lei / doua ore

  Amalia D. - Profesor liceu

  Mai mult de 10 ani experienta in meditatii / profesorat

  Profesoara, studii pedagogice in Franta, ofer meditatii limba franceza nivel gimnazial, liceal; Examen Bacalaureat; Admitere invatamant superior; Meditatii medici si personal auxiliar medical, care doresc sa practice medicina, stomatologia, kineoterapia in tari francofone. Meditatii domeniul diplomatic, juridic, tehnic si transporturi, media si industria cinematografica, etc. Medoda CLE International. Ofer posibilitate via skype. Interpretariat.

 12. 60 lei / doua ore

  Office C. - Profesor

  Mai mult de 10 ani experienta in meditatii / profesorat

  Limba franceza cu profesori vorbitori nativi  Limbaj standard, conversational si limbaj specializat (medical, juridic, afaceri, financiar) Cursuri colective Cursuri individuale (1 la 1)  Cursuri online (platformă E-learning)  Scoli de vara si ateliere de lucru cu profesori de la universitati din S.U.A., Belgia si Germania  Pregatire, testare si evaluare pentru certificatele TOEFL, IELTS, CAMBRIDGE, ZERTIFIKAT DEUTSCH, DELE etc.Bd. Dacia 51, Sect. 1, Buc.

 13. 60 lei / doua ore

  Felicia G. - Profesor liceu

  Mai mult de 10 ani experienta in meditatii / profesorat

  Profesor cu experienta, meditez limba franceza nivel: gimnazial, liceal, superior. Admitere. Franceza in domeniile: financiar, juridic, turism,IT, inginerie. Franceza pentru medici si asistente.Franceza in Stomatologie. Franceza in afaceri. Conversatie orice nivel. Compozitie si traduceri. Teste BAC. Examen DELF.

 14. Pret nespecificat

  Roxana B.

  Mai mult de 10 ani experienta in meditatii / profesorat

  Meditatii / cursuri franceza, orice nivel, adulti si copii, initiere, consolidare, aprofundare, conversatie, pregatire examene (bac, facultate, emigrare, DELF, DALF, TEF, TEFAQ, TCF), interviuri, etc., general sau limbaje specializate (economic, comercial, juridic, medical, turism, hotelier, diplomatic, afaceri, marketing, HR, etc), individual sau grup. Inclusiv straini, Module de gramatica, conversatie.Training companii.

 15. 55 lei / doua ore

  Alexandra B. - Profesor

  4 ani experienta in meditatii / profesorat

  Profesor si masterand, licentiata in limbi straine, ofer meditatii la limba franceza pentru orice nivel, includ pregatire pentru orice tip de examen: DELF, DALF, admitere la licee bilingve sau facultate sau deplasari cu munca in afara. mentionez ca am lucrat atat cu copii, cat si cu adulti, iar lectiile pot avea loc atat la domiciliul meu, cat si la domiciuliu elevului. Lucrez in zona Militari si Dr taberei pentru ca locuiesc in Militari Residence

 16. 60 lei / doua ore

  Stefan Pana - Profesor

  7 ani experienta in meditatii / profesorat

  Profesor cu experienta de 7 ani in predarea limbii franceze si cu specializare la Sorbona, asigur cursuri de limba franceza: - orice nivel (incepator, mediu, avansat);- sedinte individuale (meditatii) sau de grup; - interviuri emigrare, relocare profesionala (medici), examene DELF-DALF, imbunatatirea conversatiei; - la domiciliul sau la sediul cursantului. Ma adresez atat persoanelor fizice, cat si firmelor. Cursurile sunt structurate conform nivelurilor de certificare stabilite de Cadrul europen comun de referinta pentru limbi straine si vor fi adaptate nevoilor cursantului. Obiectivul principal este dezvoltarea celor 5 competente esentiale: intelegerea limbii vorbite, exprimare orala, intelegerea limbii scrise, exprimare in scris, conversatie), insa, la cererea cursantului, se poate pune accentul pe anumite competente. Asigur materialele didactice necesare, manuale internationale de la edituri prestigioase, precum si fise gramaticale personalizate adaptate exigentelor fiecarui cursant. Profesionalism si seriozitate!

 17. 60 lei / doua ore

  Carmen D. - Profesor

  5 ani experienta in meditatii / profesorat

  Absolventa a Facultatii de Litere, sectia romana-franceza, absolventa a liceului bilingv "Scoala Centrala", ofer meditatii la limba franceza elevilor de scoala generala, liceu, sau oricarei persoane care doreste sa invete limba franceza sau sa sutina examene de tipul DELF-DALF. Ofer suport de curs si materiale didactice. Experienta acumulata in cadrul companiilor de training limbi straine. Ofer meditatii si prin Skype.

 18. 35 lei / doua ore

  Adriana Groasă - Student

  Un an experienta in meditatii / profesorat

  Studentă în anul 2 la Facultatea de Științe politice în Limba Franceză, ofer meditații la limba franceză pentru copii de grădiniță și pentru elevii din clasele I-VIII. Asigur o ameliorare a cunoștințelor într-un mod plăcut și eficient. Îmi face plăcere să lucrez cu copii, am răbdare și consider că se poate ajunge la un nivel mediu și de ce nu avansat dacă interesul este manifestat de ambele părți, atât a mea cât și a elevului.

 19. 15 lei / o ora

  Maria Iliescu - Student

  Mai putin de un an experienta in meditatii / profesorat

  Sunt eleva de liceu si ofer meditatii la limba franceza pentru incepatori (clasele I VIII). Am obtinut diploma de DELF nivel B2 si sunt o persoana sociabila, rabdatoare, exigenta dar si intelegatoare. Imi place foarte mult sa lucrez cu copiii si reusesc de cele mai multe ori sa ii determin sa invete si sa le placa franceza.Prima sedinta este gratuita.

 20. 60 lei / o ora si 30 de minute

  Maria Iliescu - Traducator

  Mai mult de 10 ani experienta in meditatii / profesorat

  Meditatii limba si literatura franceza.