Anunturi de meditatii la limba franceza in Bucuresti

Filtre aplicate: Bucuresti

 1. Ruxandra ┼.

  6 ani experienta in meditatii / profesorat

  Absolventa a Facultatii de Traducere si Interpretare, ofer meditatii elevilor care apartin ciclului primar, scolii generale, elevilor de liceu sau studentilor. Pun la dispozitie materiale si fise de lucru atent pregatite. De asemenea, ofer pregatire pentru examenul de bacalaureat si pentru cel de admitere la facultate.

 2. Roxana B.

  Mai mult de 10 ani experienta in meditatii / profesorat

  Meditatii/cursuri franceza, orice nivel, adulti si copii, initiere, consolidare, aprofundare, conversatie, pregatire examene (bac, facultate, emigrare, DELF, DALF, TEF, TEFAQ, TCF),interviuri,etc., general sau limbaje specializate (economic, comercial, juridic, medical, turism, hotelier, diplomatic, afaceri, marketing, HR, etc), individual sau grup.Inclusiv straini, Module de gramatica, conversatie.Training companii.

 3. Ela C. - Profesor liceu

  Mai mult de 10 ani experienta in meditatii / profesorat

  Profesoara,predau de 12 ani engleza,franceza prin metode interactive adaptate particularitatilor de varsta si individuale ale elevilor,rezultate excelente,predare in limba engleza si franceza axata pe conversatie,imbogatire vocabular,gramatica,teste pentru sustinerea examenelor Ket,Pet,FCE,Advanced etc,Ielts,Toefl,engleza de afaceri ,medicala,liceu,gimnaziu,gradinita, Cursuri de perfectionare,master,conferinte de invatare activa.

 4. Petre D. - Profesor liceu

  4 ani experienta in meditatii / profesorat

  Profesor cu experienta, masterand bursier in studii lingvistice al Universitatii Lyon II, pregatesc elevi, studenti, adulti la lb. franceza pt examene TEFAC, DALF, DELF, relocare Quebec sau tari francofone, afaceri, turism, medicina etc. pe SKYPE sau la domiciliul meu (zona Cismigiu) sau la domiciliul cursantului. Metode eficiente si interactive, materiale didactice audio-video.

 5. Hartmann L.

  Mai mult de 10 ani experienta in meditatii / profesorat

  MEDITATII limba FRANCEZA Bucuresti 0722 882 777 PROFESOR ofer sedinta demonstrativa,orice nivel (Emigrare Quebec,gimnaziu,capacitate,liceu,bacalaureat,facultate etc).La comanda lucrari licente,dizertatii master,eseuri,referate,analize de orice tip.Studii: Facultatea de Litere,Masterat Teoria Literaturii media 10.Mai multe detalii zona/pret,e-mail (contact [A T] leo-hartmann.eu) sau recomand vizitarea pagina personala web - http://leo-hartmann.eu

 6. Postelnicu I.

  Un an experienta in meditatii / profesorat

  Ofer meditatii, pentru elevi de generala , liceu, si facultate

 7. Florina G. - Student

  4 ani experienta in meditatii / profesorat

  Ofer medita╚Ťii la Limba Francez─â elevilor din ciclul primar ╚Öi gimnazial, nivel încep─âtor sau intermediar. Medita╚Ťiile presupun exerci╚Ťii de gramatic─â ╚Öi de vocabular, conversa╚Ťie, eseuri tematice, test─âri periodice pentru evaluarea cuno╚Ötin╚Ťelor. Asigur materialele didactice necesare studiului! ┼×edin┼úele au loc la domiciliul elevilor (orice zon─â din Bucure┼čti). Se lucreaz─â fie individual (30 ron/╚Öedin╚Ť─â), fie pe grupe de minimum 2 elevi (25 ron/╚Öedin╚Ť─â)

 8. Liana Corina C.

  5 ani experienta in meditatii / profesorat

  Absolventa Facultatea de Limbi si Literaturi Straine,specializare engleza-franceza,din cadrul Universitatii Bucuresti(detin atestat lb engleza anul 2009 si autorizatie traducator 2012 pentru lb.engleza si lb.franceza) ofer meditatii pentru cei care doresc sa invete limba franceza sau sa isi imbunatatea cunostintele deja existente de limba franceza,cursurile vor fi interactive si adaptate fiecarei persoane.

 9. Matei C. - Asistent universitar

  9 ani experienta in meditatii / profesorat

  Esti interesat de invatarea LIMBII FRANCEZE (sector 3, 4, 5, 6) intr-un MOD FACIL SI PROFESIONAL??? Profesoara cu studii de specialitate si experienta in predarea Lb. Franceze, ofer cursuri private pentru CONVERSATIE, SCRIS, DALF, DELF, relocari MEDICI SI ASISTENTI, EMIGRARI, BAC, BURSE, EXAMENE ADMITERE IN INVATAMANT SUPERIOR....ETC. Ofer SUPORT DE CURS si o metoda moderna de asimilare si predare....SUCCES GARANTAT!!!

 10. Ichim F. - Profesor gimnaziu

  3 ani experienta in meditatii / profesorat

  Licentiata a Facultatii de Litere, ofer meditatii la limba franceza.Modul pedagogic. Ofer meditatii atat pentru incepatori cat si pentru avansati. Cursuri atractive pentru copii. Rog seriozitate!

 11. Felicia G. - Profesor liceu

  Mai mult de 10 ani experienta in meditatii / profesorat

  Profesor cu experienta, meditez limba franceza orice nivel: scolar, gimnazial, superior, si pentru orice domeniu: financiar, juridic, turism,IT, feroviar. Franceza pentru medici si asistente. Franceza in afaceri. Conversatie. Initiere in traduceri orice domeniu.

 12. Amalia D. - Profesor liceu

  10 ani experienta in meditatii / profesorat

  Profesoara, studii pedagogice in Franta, ofer meditatii limba franceza elevilor si studentilor. Admitere. Meditatii personal medical care doreste sa practice medicina sau specialitatea `stomatologie` in tari francofone. Meditatii domeniu diplomatic, etc.

 13. Diana M. - Student

  Un an experienta in meditatii / profesorat

  Absolventa a unui liceu bilingv francofon, olimpica nationala la limba franceza, licentiata a Facultatii de Limbi si Literaturi Straine, Universitatea din Bucuresti (+stagiu Erasmus in Franta), actual masterand la un program de studii francofon, ofer meditatii la limba (eventual si literatura) franceza, oricare nivel, de la A1 (incepatori), la C2 (experimentati). Voi adapta materialul de curs (video, audio) la specificul fiecarui elev.

 14. Ana B. - Student

  Un an experienta in meditatii / profesorat

  Studenta la Facultatea de Litere( franceza-engleza), ofer meditatii si ajutor la teme la limba franceza pentru nivelurile: prescolari, clase primare si gimnaziale (V - VI), si la limba engleza pentru prescolari , la domiciliul elevului sau la domiciliul propriu.

 15. Valentin M. - Student

  Un an experienta in meditatii / profesorat

  Francez, nascut in Bordeaux, student la medicina si perfect bilingv francez-romana, propun meditatii la limba franceza pentru orice nivel, de la incepatorii, la confimartii care doresc sa-si imbunatateasca franceza, atat la scris cat si la oral. Pregatesc pentru orice domeniu de franceza. Cursurile se desfasoara la mine acasa (zona Unirii), s-in general in grup de maxim 3-4 elevi de acelasi nivel pentru a permite o interactiune si un dialog mai performant. Se pot face si cursuri particulare.

 16. Florina Z.

  7 ani experienta in meditatii / profesorat

  Meditatii la limba franceza, romana, engleza si italiana

 17. Madalina I. - Student

  Mai putin de un an experienta in meditatii / profesorat

  Sunt studenta anul II in cadrul Facultatii de Electronica, Telecomunicatii si Tehnologia Informatiei,UPB. Ofer meditatii la limba franceza, gradinita sau clasele I-XII in vederea invatarii limbii sau aprofundarii cunostintelor deja existente. Detin un atestat de competente profesionale in limba franceza eliberat de Ministerul Educatiei, Cercetarii si Tineretului. Mentionez ca am experienta in lucrul cu copii.

 18. Cristina M. - Traducator

  2 ani experienta in meditatii / profesorat

  Absolventa a Facultatii de Limbi Straine si a masterului de Traduceri Specializate (Universitatea Bucuresti) ofer servicii de meditatii pentru limba franceza. Rog seriozitate.

 19. Iulia C. - Profesor gimnaziu

  7 ani experienta in meditatii / profesorat

  Profesoara invatamant prescolar si primar ofer meditatii la limba franceza. Folosesc materiale si fise de lucru adaptate varstei si nivelului fiecarui copil. Am o metoda activa de invatare, bazata pe activitati variate, care asigura rezultate rapide. Zonele Colentina, Iancului, Calea Mosilor.

 20. Emilia P. - Profesor liceu

  Mai mult de 10 ani experienta in meditatii / profesorat

  Tanara licentiata Litere, 34 ani, ofer meditatii la limba si literatura franceza pt cls 1-8. pret minim, calitate garantata. tel. 0764364432.