Meditatii la franceza in Bucuresti

Filtre aplicate:  Bucuresti

Filtreaza anunturile
 1. 30 lei / o ora

  Alexandru C. - Profesor

  Mai mult de 10 ani experienta in meditatii / profesorat

  Ofer meditatii la limba franceza, iar sedinta va avea loc cu un elev sau maximum doi. Cer si ofer seriozitate si punctualitate pe parcursul colaborarii.

 2. 100 lei / doua ore

  Roxana Centru De Meditatii - Profesor

  Mai mult de 10 ani experienta in meditatii / profesorat

  Cursuri /Meditatii FRANCEZA, orice nivel, GRUP sau INDIVIDUAL, SEMI-INDIVIDUAL, ADULTI si copii, pregatire examene: DELF,DALF, TEF, etc, LIMBAJE SPECIALIZATE: medical, juridic, turism, juridic, marketing, HR, secretariat, business, etc.Cursuri companii.Cursuri disponibile grup, adulti:A1, lunea si miercurea, 7.30-9.30 sau 19.00-21.00A2, martea si joia, 7.30-9.30 sau 19.00-21.00B1, lunea si miercurea, 7.30-9.30-19.00-21.00Tarife:Grup: 50 lei/ sedintaIndividual: 90 lei/ sedintaSemi-individual: 60 lei/ sedinta/persLbj specializat/ preg. examene: 110 lei/ sedintaSemi-individual: 69 lei/ sedinta/ pers.

 3. 70 lei / doua ore

  Maria Popescu - Profesor liceu

  7 ani experienta in meditatii / profesorat

  Profesor definitivat, absolventa a Univ. Bucuresti, cu stagiu de un an la Univ. Paris X Nanterre, meditez limba franceza atat copii (atestate DELF, ajutor la teme, pregatirea bacalaureatului Liceul francez), cat si adulti (emigrare, teste de limba, interviuri, conversatie, limbaje specializate). Metode adaptate cursantului. Inclusiv sedinte on-line. Progrese vizibile de la primele sedinte.

 4. 50 lei / doua ore

  Laura T. - Profesor

  5 ani experienta in meditatii / profesorat

  Meditatii limba franceza, engleza si spaniola pentru elevi, studenti si pentru cei care au nevoie sa invete limba in cel mai scurt timp. Metoda de predare este special conceputa pentru a ajunge la un nivel avansat, chiar daca se porneste de la zero, in doar cateva saptamani. Cursantul va putea sa vorbeasca fluent si corect, sa cunoasca toate regulile gramaticale, sa nu aiba greseli in scris si sa se descurce perfect in orice situatie. Pentru elevi se urmareste si programa scolara, iar pentru cei care trebuie sa invete limba in cel mai scurt timp, lectiile vor fi special concepute pentru a castiga timp. Se pune accent pe:conversatie (scopul este de a capata fluenta in cel mai scurt timp), gramatica - intr-o abordare noua, deloc plictisitoare, ce-l va ajuta pe cursant sa nu greseasca niciodata, literatura si civilizatie.Rezultate garantate, evaluari periodice si asistenta permanenta pe perioada cursurilor/meditatiilor.

 5. 50 lei / doua ore

  Mihai G. - Asistent universitar

  Mai mult de 10 ani experienta in meditatii / profesorat

  Profesor cu experienta atat in invatamant cat si in companii multinationale in lucrul direct cu clientii francezi ofer meditatii la limba franceza, pentru clasele I-XII, bacalaureat, testari, angajare si emigrare.

 6. 60 lei / doua ore

  Stefan Pana - Profesor

  7 ani experienta in meditatii / profesorat

  Profesor cu experienta de 7 ani in predarea limbii franceze si cu specializare la Sorbona, asigur cursuri de limba franceza: - orice nivel (incepator, mediu, avansat);- sedinte individuale (meditatii) sau de grup; - interviuri emigrare, relocare profesionala (medici), examene DELF-DALF, imbunatatirea conversatiei; - la domiciliul sau la sediul cursantului. Ma adresez atat persoanelor fizice, cat si firmelor. Cursurile sunt structurate conform nivelurilor de certificare stabilite de Cadrul europen comun de referinta pentru limbi straine si vor fi adaptate nevoilor cursantului. Obiectivul principal este dezvoltarea celor 5 competente esentiale: intelegerea limbii vorbite, exprimare orala, intelegerea limbii scrise, exprimare in scris, conversatie), insa, la cererea cursantului, se poate pune accentul pe anumite competente. Asigur materialele didactice necesare, manuale internationale de la edituri prestigioase, precum si fise gramaticale personalizate adaptate exigentelor fiecarui cursant. Profesionalism si seriozitate!

 7. 90 lei / doua ore

  Roxana B.

  Mai mult de 10 ani experienta in meditatii / profesorat

  Meditatii/cursuri franceza, ADULTI si COPII, grup sau individual, orice nivel, pregatire examene: DELF, DALF, TEF, etc. LImbaj general sau specializat (medical, business, secretariat, hr, turism, juridic, marketing, hr, etc). Module variate: conversatie, modul de gramatica.Training companii.Grup: 50 lei/sedinta (modulul de gr are 40h)Individual: 90 lei/sedintaSemi-individual:60 lei/sedinta/persLbj specializate, pregatire examen: 110 lei/ sedintaSemi-individual: 70 sedinta/ pers

 8. 60 lei / doua ore

  Office C. - Profesor

  Mai mult de 10 ani experienta in meditatii / profesorat

  Limba franceza cu profesori vorbitori nativi  Limbaj standard, conversational si limbaj specializat (medical, juridic, afaceri, financiar) Cursuri colective Cursuri individuale (1 la 1)  Cursuri online (platformă E-learning)  Scoli de vara si ateliere de lucru cu profesori de la universitati din S.U.A., Belgia si Germania  Pregatire, testare si evaluare pentru certificatele TOEFL, IELTS, CAMBRIDGE, ZERTIFIKAT DEUTSCH, DELE etc.Bd. Dacia 51, Sect. 1, Buc.

 9. 50 lei / doua ore

  Florentina N. - Profesor gimnaziu

  Mai mult de 10 ani experienta in meditatii / profesorat

  Profesor avand experienta cu elevii, meditez limba franceza clasele I-VIII. Elevii se vor bucura de invatarea materiei cu usurinta, de recuperarea materiei, de pregatirea pentru teze sau alte examene in limba franceza.

 10. 60 lei / doua ore

  Iulia B. - Profesor

  Mai mult de 10 ani experienta in meditatii / profesorat

  Profesoara de limba franceza, recent intoarsa din Canada (zona Quebec) absolventa a Universitatii Bucuresti si Master ASE, cu experienta bogata in invatamantul preuniversitar. Ofer lectii intensive de limba franceza, atat la nivel incepator cat si la nivel avansat; cursuri rapide pentru imigrare si cursuri online. Metode rapide de predare si invatare, urmarind cele patru coordonate – scris, citit, inteles si vorbit. In Canada am locuit 5 ani si am profesat in domeniul educatiei in limba franceza.

 11. 50 lei / o ora si 30 de minute

  Luiza L.

  8 ani experienta in meditatii / profesorat

  Meditatii limba franceza - 50 lei/sedinta.

 12. 40 lei / o ora si 30 de minute

  Sanda P. - Profesor

  8 ani experienta in meditatii / profesorat

  Prima sedinta este gratuita daca ne intelegem pe o perioada de min 6 luni.Pentru orice nivel academic ofer meditatii cu metode interactive, sau dupa cerintele elevului. Studii in spatii francofone cat si experienta profesionala ma recomanda si ma motiveaza sa ma adaptez dupa fiecare nevoie.Pregatesc de asemenea si pentru DELF sau DALF 60/1h30.

 13. 50 lei / doua ore

  Monica M. - Student

  3 ani experienta in meditatii / profesorat

  Absolventă a Liceului Pedagogic, studentă a Facultăţii de Limbi şi Literaturi Străine, anul al III-lea, ofer meditaţii la limba franceza. Mentionez ca detin certificatul de limba franceza DELF, nivelul B1.

 14. 50 lei / doua ore

  Daniel Iosif - Asistent universitar

  5 ani experienta in meditatii / profesorat

  Absolvent de Masterat si Doctorat în Franţa, asigur cursuri particulare de Limbă Franceză. Sunt Doctor al Universităţii din Paris şi în prezent predau la facultate (experienţă cu elevi/studenţi). Ofer meditaţii la orice nivel (A1-C2), atât la nivel conversaţional cât şi gramatical. De asemenea, ofer cursuri specializate (pentru medici, ingineri, farmacişti etc) şi informaţii socio economice utile despre Franţa. Inclusiv pregatire pentru examene de DELF, DALF. Detin cele mai noi si eficiente materiale.Y compris cursuri intensive (mai multe şedinţe pe săpt) sau Skype.

 15. 40 lei / doua ore si 30 de minute

  Ionut A. - Profesor

  Mai mult de 10 ani experienta in meditatii / profesorat

  Parlez-vous Francais? Cauti solutia problemelor tale? Doresti sa lucrezi alaturi de un expert? Doresti sa comunici cu placere in franceza? Invata limba franceza alaturi de un expert cu vasta experienta in predare si comunicare. Fie ca vrei sa emigrezi in Canada sau pleci in Quebec, Bacalaureat sau franceza de afaceri, juridica, finaciara, administrativa, turism,TEF, TEFAQ, Dalf, Delf, daca ai un partener de comunicare iti va fi usor.

 16. 70 lei / doua ore

  Despina J. - Student

  3 ani experienta in meditatii / profesorat

  Studentă în anul al III-lea la Facultatea de Litere, specializarea română-franceză, cu mai mult de 3 ani de expriență în oferirea de meditații pentru învățarea și ameliorarea limbii franceze la orice nivel, colaborator al Institutului Francez din București, olimpică națională la Olimpiada de Limba Franceză, membru activ al Lectoratului Francez al Universitații București, traducător și interpret.Am dobândit de-a lungul timpului experiența lucrului cu oameni dornici să învețe limba franceză indiferent de vârstă sau nivel de franceză. Meditațiile urmează a se adapta nivelului de franceză existent, urmărind ameliorarea atât la nivelul exprimării scrise, cât și la nivelul exprimării orale folosind materiale tipărite/audio/video apărute la edituri franceze care urmăresc îndeaproape îmbunătățirea cunoștiințelor, dar și aportul de informații proaspete cu privire la spațiul francez și francofon cultural actual.

 17. 60 lei / doua ore

  Anca M. - Profesor liceu

  7 ani experienta in meditatii / profesorat

  Profesoara Limba Franceza, studii in Franta, traducator autorizat, meditez limba franceza orice nivel (emigrare, imbunatatirea conversatiei, examene), elevi si adulti.

 18. Pret nespecificat

  Altfel Language School - Centru de meditatii

  Mai mult de 10 ani experienta in meditatii / profesorat

  De ce suntem ALTFEL? Pentru ca noi stim ca invatarea unei limbi straine se poate face distrandu-ne, ca daca invatati cu placere veti putea asimila informatiile mai usor si va veti simti incurajati sa vorbiti. Cursuri pentru adulțiDorești să comunici EFICIENT cu șeful, colegii, clienții sau prietenii de altă naționalitate? Vrei să trăiești într-o altă țară și ești conștient că doar învățând limba locală te vei INTEGRA în societate? Sau poate visezi să vizitezi o țară STRĂINĂ și vrei să îi descoperi cultura?Grup 4-5 persoane: 50 ron 2 oreCursuri pentru copiiConform studiilor de specialitate, șansele ca o persoană să vorbească o limbă străină la nivelul unui nativ vor crește dacă ea începe învățarea cât mai devreme. Învățând o limbă straină, viitorul adolescent și tânăr va avea acces la posibilități de carieră variate.Grup 4-5 persoane: 40 ron 1.5 oreCursuri pentru companiiVa doriti o comunicare eficientă și sunteți conștienți că învățarea unei limbi străine constituie un surplus de valoare atât pentru companie, cât și pentru fiecare angajat în parte?Pret: la cerere

 19. 45 lei / o ora si 30 de minute

  Adelina S.

  3 ani experienta in meditatii / profesorat

  Limba franceza (gramatica, literatura,limbaj standard,comunicare etc.)- mod de lucru interactiv, utilizare suport audio etc.Absolventa facultate de profil+master in domeniu.Experienta profesională in multinaționale,comunicare directa cu vorbitori nativi.Mai multe detalii la telefon.

 20. 60 lei / doua ore

  Carmen F. - Profesor

  Mai mult de 10 ani experienta in meditatii / profesorat

  Absolventa filologie, ofer meditatii limba franceza.Sesiunile de meditatii sunt interactive (fise, mijloace audio, video) si au ca scop fixarea notiunilor lingvistice intr-o maniera facila si de lunga durata.La cerere lucrez si cu grupe de 2-3 elevi.SECTOR 4 / BUCURESTI60 ron/ sedinta de 2 ore