Meditatii la franceza in Bucuresti

Filtre aplicate:  Bucuresti

Filtreaza anunturile
 1. 80 lei / doua ore

  Maria Popescu - Profesor liceu

  7 ani experienta in meditatii / profesorat

  Profesor definitivat, absolventa a Univ. Bucuresti, cu stagiu de un an la Univ. Paris X Nanterre, meditez limba franceza atat copii (atestate DELF, ajutor la teme) cat si adulti (emigrare, teste de limba, interviuri, conversatie, limbaje specializate). Lucrez cu elevi de la Liceul francez. Metode adaptate cursantului. Inclusiv sedinte on-line. Progrese vizibile de la primele sedinte.

 2. 50 lei / doua ore

  Mihai G. - Asistent universitar

  Mai mult de 10 ani experienta in meditatii / profesorat

  Profesor cu experienta atat in invatamant cat si in companii multinationale in lucrul direct cu clientii francezi ofer meditatii la limba franceza, pentru clasele I-XII, bacalaureat, testari, angajare si emigrare.

 3. 70 lei / doua ore

  Daniel Iosif - Asistent universitar

  5 ani experienta in meditatii / profesorat

  Absolvent de Masterat si Doctorat în Franţa, asigur cursuri particulare de Limbă Franceză. Sunt Doctor al Universităţii din Paris şi în prezent predau la facultate, la Universitatea Bucuresti (experienţă cu elevi/studenţi). Ofer meditaţii la orice nivel (A1-C2), atât la nivel conversaţional cât şi gramatical. De asemenea, ofer cursuri specializate (pentru medici, ingineri, farmacişti etc) şi informaţii socio economice utile despre Franţa. Inclusiv pregatire pentru examene de DELF, DALF. Detin cele mai noi si eficiente materiale.Y compris cursuri intensive (mai multe şedinţe pe săpt) sau Skype.Pentru grup de 2 persoane, comisionul este negociabil.În funcție de timpul disponibil, mă pot deplasa acasă la dvs.

 4. Pret nespecificat

  Razvan N. - Centru de meditatii

  Mai mult de 10 ani experienta in meditatii / profesorat

  Profesor nativ ofer meditaii limba franceza pentru orice nivel. Peste 15 ani de experienta, Piata Unirii.Cursuri Franceza - 400 lei/modul de 30 de ore (13.33 lei/ora)Metoda conceputa pentru a ajunge la un nivel avansat in timp foarte scurt. Ideal pentru Job si plecari in strainatate. Detalii complete pe centrumeditatii. ro

 5. Pret nespecificat

  Roxana C. - Profesor

  Mai mult de 10 ani experienta in meditatii / profesorat

  FRANCEZA, orice nivel. Parcursuri personalizate in functie de scopul pregatirii. Metoda comunicativa cu accent pe vocabular si conversatieIndividual, semi-individual si grup ( max. 5 pers). Inclusiv SKYPE.Pregatire examene (DELF, DALF, TEF,etc), limbaj specializat (medical, business, secretariat, hr, turism, juridic, marketing, hr, etc), coaching interviuri, intalniri. Ore de conversatie.TRAINING companii. AUDIT lingvistic.Locatie centrala, Piata Unirii.TARIFE: (1h=50min): individual, 50 lei/h; semi-individual: 65 lei/h/pers; grup, 40 lei/sedinta.Limbaje specializate, pregatire examene: de la 60 lei/hDeplasarea la domiciliu implica costuri suplimentare.

 6. 60 lei / doua ore

  Alexandru C. - Profesor

  Mai mult de 10 ani experienta in meditatii / profesorat

  Ofer meditatii la limba germana, iar sedinta va avea loc doar cu un elev, in cazul celor incepatori, sau maximum doi elevi, daca sunt la un nivel sensibil egal. Cer si ofer seriozitate si punctualitate pe parcursul colaborarii.

 7. 50 lei / o ora si 30 de minute

  Laura T. - Profesor

  5 ani experienta in meditatii / profesorat

  Meditatii limba franceza, engleza si spaniola pentru elevi, studenti si pentru cei care au nevoie sa invete limba in cel mai scurt timp. Metoda de predare este special conceputa pentru a ajunge la un nivel avansat, chiar daca se porneste de la zero, in doar cateva saptamani. Cursantul va putea sa vorbeasca fluent si corect, sa cunoasca toate regulile gramaticale, sa nu aiba greseli in scris si sa se descurce perfect in orice situatie. Pentru elevi se urmareste si programa scolara, iar pentru cei care trebuie sa invete limba in cel mai scurt timp, lectiile vor fi special concepute pentru a castiga timp. Se pune accent pe:conversatie (scopul este de a capata fluenta in cel mai scurt timp), gramatica - intr-o abordare noua, deloc plictisitoare, ce-l va ajuta pe cursant sa nu greseasca niciodata, literatura si civilizatie.Rezultate garantate, evaluari periodice si asistenta permanenta pe perioada cursurilor/meditatiilor.

 8. 35 lei / o ora si 30 de minute

  Monika Meditatii - Educatoare

  Mai putin de un an experienta in meditatii / profesorat

  Meditez la limba franceza nivel: gimnazial, liceal, superior. Chiar și franceza în afaceri. Conversație orice nivel. Teste BAC și examen DELF. Je serais ravie de travailler avec vous pour vous faire avancer dans la maitrise de la langue francaise!!

 9. 60 lei / doua ore

  Iulia Bujor - Profesor

  Mai mult de 10 ani experienta in meditatii / profesorat

  Sunt profesoară de limba franceză, recent întoarsă din Canada, unde am locuit cinci ani (în zona Quebec), cu o experienţă bogată în îvăţământul preuniversitar. Sunt absolventă a Universităţii Bucureşti (1987), Master ASE, Colegiul de Tehnica de Educaţie în limba franceză, Ottawa (2013). Ofer lecţii intensive de limba franceză, la orice nivel, pregătire rapidă pentru asistenţi / medici, imigrare si cursuri online (Skype). Prima ședință este gratuită! Aștept telefonul dumneavoastră.

 10. 50 lei / doua ore

  Beril U. - Student

  Mai putin de un an experienta in meditatii / profesorat

  Absolventa de la liceul francez Anna de Noailles din Bucuresti, sunt studenta la facultatea de drept din Nantes in Franta. Dau cursuri de FRANCEZA, ENGLEZA SI TURCA, pentru orice nivel, intr-o atmosfera vesela si placuta.

 11. 25 lei / doua ore

  Ionut A. - Profesor

  Mai mult de 10 ani experienta in meditatii / profesorat

  Parlez-vous Francais? Cauti solutia problemelor tale? Doresti sa lucrezi alaturi de un expert? Doresti sa comunici cu placere in franceza? Invata limba franceza alaturi de un expert cu vasta experienta in predare si comunicare. Fie ca vrei sa emigrezi in Canada sau pleci in Quebec, Bacalaureat sau franceza de afaceri, juridica, finaciara, administrativa, turism,TEF, TEFAQ, Dalf, Delf, daca ai un partener de comunicare iti va fi usor.

 12. Pret nespecificat

  Centrul Top - Centru de meditatii

  7 ani experienta in meditatii / profesorat

  Centrul de meditatii T.O.P. organizeaza cursuri la Limba Franceza pentru pregatire Gimnaziu, Liceu, Bacalaureat si Certificat DELF/DALF, propune solutii personalizate in functie de capacitatile fiecarui cursant si sustine pregatirea avansata prin metode de coaching. Profesorii cu care centrul nostru colaboreza au studii de specialitate, sunt persoane dornice sa lucreze intr-un mediu tanar si dinamic, isi adapteaza metoda de predare in functie de elev, cunosc bine materia si programa scolara, au experienta in predare prin metode moderne si interactive utilizand sisteme digitale, table interactive (manuale, jocuri, lectii dinamice, aplicatii, instrumente audio-video).Tariful este intre 60 si 120 LEI, variaza in functie de numarul de materii, respectiv numarul de sedinte/ luna. Pentru un pachet tarifar puteti vizita site-ul nostru sau ne puteti contacta pentru oferta personalizata.

 13. 60 lei / doua ore

  Amalia D. - Profesor liceu

  Mai mult de 10 ani experienta in meditatii / profesorat

  Profesoara, studii pedagogice in Franta, ofer meditatii limba franceza nivel gimnazial, liceal; Examen Bacalaureat; Admitere invatamant superior; Meditatii medici si personal auxiliar medical, care doresc sa practice medicina, stomatologia, kineoterapia in tari francofone. Meditatii domeniul diplomatic, juridic, transporturi, Media si industria cinematografica, etc. Medoda CLE International. Interpretariat.

 14. Pret nespecificat

  Altfel Language School - Centru de meditatii

  Mai mult de 10 ani experienta in meditatii / profesorat

  De ce suntem ALTFEL? Pentru ca noi stim ca invatarea unei limbi straine se poate face distrandu-ne, ca daca invatati cu placere veti putea asimila informatiile mai usor si va veti simti incurajati sa vorbiti. Cursuri pentru adulțiDorești să comunici EFICIENT cu șeful, colegii, clienții sau prietenii de altă naționalitate? Vrei să trăiești într-o altă țară și ești conștient că doar învățând limba locală te vei INTEGRA în societate? Sau poate visezi să vizitezi o țară STRĂINĂ și vrei să îi descoperi cultura?Grup 4-5 persoane: 50 ron 2 oreCursuri pentru copiiConform studiilor de specialitate, șansele ca o persoană să vorbească o limbă străină la nivelul unui nativ vor crește dacă ea începe învățarea cât mai devreme. Învățând o limbă straină, viitorul adolescent și tânăr va avea acces la posibilități de carieră variate.Grup 4-5 persoane: 40 ron 1.5 oreCursuri pentru companiiVa doriti o comunicare eficientă și sunteți conștienți că învățarea unei limbi străine constituie un surplus de valoare atât pentru companie, cât și pentru fiecare angajat în parte?Pret: la cerere

 15. 40 lei / doua ore

  Georgiana Delia Nastiuc - Student

  Mai putin de un an experienta in meditatii / profesorat

  Ofer meditații la limba franceză copiilor, adolescenților, dar și adulților care vor să dobândească un nivel de bază al limbii și nu numai. Știu cât este de important ca cineva să explice, să ofere multe exemple astfel încât să se facă înțeles, să aibă răbdare și să creeze o atmosferă relaxantă în timp ce predă, de accea voi încerca să îndeplinesc toate aceste cerințe. Din scurta mea experiență, am învățat să fiu organizată, dar și să interacționez cu elevul astfel încât să îi captez atenția și să nu-și piardă concentrarea. Pasiunea mea pentru limba franceză m-a determinat să particip la olimpiade, dar și să-mi doresc să lucrez cu oamenii, împărtășindu-le ceea ce am învățat și ajutându-i să dobândească noi cunoștințe.Durata ședinței este de două ore, dar mai poate varia, la fel ca și prețul. Mă puteți contacta la numărul de telefon de pe profil, cât și pe mail.

 16. 60 lei / doua ore

  Office C. - Profesor

  Mai mult de 10 ani experienta in meditatii / profesorat

  Limba franceza cu profesori vorbitori nativi  Limbaj standard, conversational si limbaj specializat (medical, juridic, afaceri, financiar) Cursuri colective Cursuri individuale (1 la 1)  Cursuri online (platformă E-learning)  Scoli de vara si ateliere de lucru cu profesori de la universitati din S.U.A., Belgia si Germania  Pregatire, testare si evaluare pentru certificatele TOEFL, IELTS, CAMBRIDGE, ZERTIFIKAT DEUTSCH, DELE etc.Bd. Dacia 51, Sect. 1, Buc.

 17. 45 lei / doua ore si 30 de minute

  Telecom Academy - Profesor

  8 ani experienta in meditatii / profesorat

  Cursul se organizează pe niveluri de dificultate (A1-C1). Un nivel cuprinde 11 ședințe de curs,1 ședință/ săptamană care durează 3 ore. Tariful pentru un modul de 11 ședințe(33h) este 500 lei (45 lei/ședință).Materialul de curs este oferit de noi și este inclus în preț.Profesori limba franceză: Alexandra ChireaPentru înscrieri sau pentru mai multe informații, puteți accesa site-ul nostru sau ne puteți contacta oricând, de luni până vineri între orele 10:00-18:00, la numărul de telefon afișat.

 18. 50 lei / doua ore

  Alexandra Petrisor - Student

  Un an experienta in meditatii / profesorat

  Stundenta la Relatii Internationale si Studii Europene in limba Engleza si intern in cadrul Institutului Cambridge Bucuresti ,ofer ajutor copiilor in rezolvarea eficienta a temelor si fixarea cunostintelor. Sunt o fire calma , rabdatoare , dornica de a ajuta , detin calitati de colaborare , atentie si indrumare , scopul meu fiind accela de a invata intr-o maniera inovatoare , degajata si placuta.

 19. 70 lei / doua ore

  Stefan P. - Profesor

  8 ani experienta in meditatii / profesorat

  Profesor cu experienta de 8 ani in predarea limbii franceze si cu specializare la Sorbona, asigur cursuri de limba franceza: - orice nivel (incepator, mediu, avansat); - sedinte individuale (meditatii) sau de grup; - interviuri emigrare, relocare profesionala (medici), examene DELF-DALF, imbunatatirea conversatiei; - la domiciliul sau la sediul cursantului. Ma adresez atat persoanelor fizice, cat si firmelor. Cursurile sunt structurate conform nivelurilor de certificare stabilite de Cadrul europen comun de referinta pentru limbi straine si vor fi adaptate nevoilor cursantului. Obiectivul principal este dezvoltarea celor 4 competente esentiale: intelegerea limbii vorbite, exprimare orala, intelegerea limbii scrise, exprimare in scris), insa, la cererea cursantului, se poate pune accentul pe anumite competente. Asigur materialele didactice necesare, manuale internationale de la edituri prestigioase, precum si fise gramaticale personalizate adaptate exigentelor fiecarui cursant. Profesionalism si seriozitate!

 20. 50 lei / o ora si 30 de minute

  Ema Georgiana - Student

  Un an experienta in meditatii / profesorat

  Ofer meditații la limba franceză și limba engleză la nivel începător și mediu.