Meditatii la franceza in Bucuresti

Filtre aplicate: Bucuresti

Filtreaza anunturile
 1. Daniel I. - Asistent universitar

  5 ani experienta in meditatii / profesorat

  Absolvent al Facultatii de Litere, Universitatea Bucuresti, Specializarea Romana-Franceza si al unui doctorat in cadrul Universite Paris 10, ofer meditatii limba franceza, nivel: de la A1 la C1,cu arie larga: cultura franceza, literatura, gramatica.

  Mai multe informatii
 2. Andreea S. - Profesor liceu

  8 ani experienta in meditatii / profesorat

  Profesoara cu 8 ani experienta, meditez elevi clasele 1-12 la urmatoarele materii: engleza, franceza si romana, cu rezultate DEOSEBITE!

  Mai multe informatii
 3. Cursupedia C. - Profesor

  Mai mult de 10 ani experienta in meditatii / profesorat

  Cursuri franceza/ TRAININGURI COMPANII, orice nivel, incepator, mediu, avasant, limbaj general sau specializat(economic, comercial, turism, industria hoteliera, deplomatic, afaceri, juridic, medical, marketing, HR, etc). Module variate si personalizate in functie de nivel si obiectivele cursantilor. Orar flexibil. Individual, mini-grup sau grup. Evaluare, audit lingvistic (testarea angajatilor pentru stabilirea nivelului de limba sau suport in sustinerea interviurilor).

  Mai multe informatii
 4. Mihai G. - Asistent universitar

  Mai mult de 10 ani experienta in meditatii / profesorat

  Profesor cu experienta atat in invatamant cat si in companii multinationale in lucrul direct cu clientii francezi ofer meditatii la limba franceza, pentru clasele I-XII, bacalaureat, testari, angajare si emigrare.

  Mai multe informatii
 5. Laura T. - Profesor

  5 ani experienta in meditatii / profesorat

  Meditatii limba franceza, engleza si spaniola pentru elevi, studenti si pentru cei care au nevoie sa invete limba in cel mai scurt timp. Metoda de predare este special conceputa pentru a ajunge la un nivel avansat, chiar daca se porneste de la zero, in doar cateva saptamani. Cursantul va putea sa vorbeasca fluent si corect, sa cunoasca toate regulile gramaticale, sa nu aiba greseli in scris si sa se descurce perfect in orice situatie. Pentru elevi se urmareste si programa scolara, iar pentru cei care trebuie sa invete limba in cel mai scurt timp, lectiile vor fi special concepute pentru a castiga timp. Se pune accent pe:conversatie (scopul este de a capata fluenta in cel mai scurt timp), gramatica - intr-o abordare noua, deloc plictisitoare, ce-l va ajuta pe cursant sa nu greseasca niciodata, literatura si civilizatie.Rezultate garantate, evaluari periodice si asistenta permanenta pe perioada cursurilor/meditatiilor.

  Mai multe informatii
 6. Maria Iliescu - Student

  Mai putin de un an experienta in meditatii / profesorat

  Sunt eleva de liceu si ofer meditatii la limba franceza pentru incepatori (clasele I-VIII). Am obtinut diploma de DELF nivel B2 si sunt o persoana sociabila, rabdatoare, exigenta dar si intelegatoare. Imi place foarte mult sa lucrez cu copiii si reusesc de cele mai multe ori sa ii determin sa invete si sa le placa franceza.Prima sedinta este gratuita.

  Mai multe informatii
 7. Iuliana N. - Traducator

  2 ani experienta in meditatii / profesorat

  Absolventa a Facultatii de Limbi si Literaturi Straine, Universitatea Bucuresti, Specializarea Portugheza-Franceza (vizite de studiu la Strasbourg si Bruxelles), in prezent Quality Controller & Trainer pe franceza si portugheza, rabdatoare, organizata, sustin cursuri de franceza pentru elevi/studenti/adulti. Nivel: de la A1 la C1. Domeniu: general, interviu, examene, etc. Cursurile se pot desfasura si via Skype. Allons-y!

  Mai multe informatii
 8. Amalia D. - Profesor liceu

  Mai mult de 10 ani experienta in meditatii / profesorat

  Profesoara, studii pedagogice in Franta, ofer meditatii limba franceza nivel gimnazial, liceal; Examen Bacalaureat; Admitere invatamant superior; Meditatii medici si personal auxiliar medical, care doresc sa practice medicina, stomatologia, kineoterapia in tari francofone. Meditatii domeniul diplomatic, juridic, tehnic si transporturi, media si industria cinematografica, etc. Medoda CLE International. Ofer posibilitate via skype. Interpretariat.

  Mai multe informatii
 9. Oana M.

  2 ani experienta in meditatii / profesorat

  Absolventa a Facultatii de Teatru din cadrul UNATC „I.L.Caragiale”, ofer pregatire pentru limba franceza elevilor de gimnaziu. Ne vom imprieteni cu regulile gramaticii si ale vocabularului si vom invata sa le utilizam in situatii de comunicare cat mai diverse. Voi tine cont si de preferintele elevului, astfel incat exersarea limbii franceze sa fie o experienta cat mai placuta!

  Mai multe informatii
 10. Delia Mihaela - Student

  2 ani experienta in meditatii / profesorat

  Ofer meditatii la limba franceza pentru imbunatatirea situatiei scolare, pregatire BAC sau admitere facultate. Ofer suport de invatare. Garantez intelegerea si insusirea temeinica a informatiilor precum si promovarea oricarui tip de examen.

  Mai multe informatii
 11. Carmen F. - Profesor

  Mai mult de 10 ani experienta in meditatii / profesorat

  Absolventa filologie, ofer meditatii limba franceza.Sesiunile de meditatii sunt interactive (mijloace audio, video) si au ca scop fixarea notiunilor lingvistice intr-o maniera facila si de lunga durata.Meditatiile se tin la domiciliul meu. Deplasarile la domiciliul elevului includ cheltuielile de transport. SECTOR 4 / BUCURESTI60 ron/ sedinta de 90 minute

  Mai multe informatii
 12. Alexandra B. - Profesor

  4 ani experienta in meditatii / profesorat

  Profesor si masterand, licentiata in limbi straine, ofer meditatii la limba franceza pentru orice nivel, includ pregatire pentru orice tip de examen: DELF, DALF, admitere la licee bilingve sau facultate sau deplasari cu munca in afara. mentionez ca am lucrat atat cu copii, cat si cu adulti, iar lectiile pot avea loc atat la domiciliul meu, cat si la domiciuliu elevului. Lucrez in zona Militari si Dr taberei pentru ca locuiesc in Militari Residence

  Mai multe informatii
 13. Stefan Pana - Profesor

  7 ani experienta in meditatii / profesorat

  Profesor cu experienta de 7 ani in predarea limbii franceze si cu specializare la Sorbona, asigur cursuri de limba franceza: - orice nivel (incepator, mediu, avansat);- sedinte individuale (meditatii) sau de grup; - interviuri emigrare, relocare profesionala (medici), examene DELF-DALF, imbunatatirea conversatiei; - la domiciliul sau la sediul cursantului. Ma adresez atat persoanelor fizice, cat si firmelor. Cursurile sunt structurate conform nivelurilor de certificare stabilite de Cadrul europen comun de referinta pentru limbi straine si vor fi adaptate nevoilor cursantului. Obiectivul principal este dezvoltarea celor 5 competente esentiale: intelegerea limbii vorbite, exprimare orala, intelegerea limbii scrise, exprimare in scris, conversatie), insa, la cererea cursantului, se poate pune accentul pe anumite competente. Asigur materialele didactice necesare, manuale internationale de la edituri prestigioase, precum si fise gramaticale personalizate adaptate exigentelor fiecarui cursant. Profesionalism si seriozitate!

  Mai multe informatii
 14. Georgiana S.

  2 ani experienta in meditatii / profesorat

  Avand o experienta de peste 15 ani in studierea limbii franceze, atestata prin intermediul Diplomei DELF recunoscuta la nivel international si 2 ani vechime in predarea acesteia in sedinte de pregatire individuala, ofer sprijin parintilor care doresc sa le ofere posibilitatea copiilor de a invata limba franceza de la varsta frageda.De asemenea, ofer meditatii in vederea sustinerii examenului de obtinere a Diplomei de studiu in limba franceza DELF, niveluri A1-B2,care odata obtinuta scuteste elevii din anul terminal de prezentarea la proba de competente lingvistice de la Bacalaureat.Traduceri efectuate din limba franceza in limba romana pentru Revista Romana de Drept European (6/2012; 2/2013).Sedintele au integrate parte interactiva de predare-explicare-invatare, inclusiv prin metode digitale.

  Mai multe informatii
 15. Roxana B.

  Mai mult de 10 ani experienta in meditatii / profesorat

  Meditatii / cursuri franceza, orice nivel, adulti si copii, initiere, consolidare, aprofundare, conversatie, pregatire examene (bac, facultate, emigrare, DELF, DALF, TEF, TEFAQ, TCF), interviuri, etc., general sau limbaje specializate (economic, comercial, juridic, medical, turism, hotelier, diplomatic, afaceri, marketing, HR, etc), individual sau grup. Inclusiv straini, Module de gramatica, conversatie.Training companii.

  Mai multe informatii
 16. Alexandru C. - Profesor

  Mai mult de 10 ani experienta in meditatii / profesorat

  Ofer meditatii la limba franceza, iar sedinta va avea loc cu un elev sau maximum doi. Cer si ofer seriozitate si punctualitate pe parcursul colaborarii.

  Mai multe informatii
 17. Herdea M.

  3 ani experienta in meditatii / profesorat

  De ce sa nu iti ajuti copilul sa invete o limba straina de la o varsta frageda? Ofer pregatire pentru limba franceza- nivel incepator/mediu, pentru copiii de pana la 15 ani, chiar si pentru prescolari; detin materiale de invatare proprii pentru fiecare varsta/nivel. Cu rabdare si perseverenta, se pot garanta progrese de la o sedinta la alta.

  Mai multe informatii
 18. Despina J. - Student

  3 ani experienta in meditatii / profesorat

  Studentă în anul al III-lea la Facultatea de Litere, specializarea română-franceză, cu mai mult de 3 ani de expriență în oferirea de meditații pentru învățarea și ameliorarea limbii franceze la orice nivel, colaborator al Institutului Francez din București, olimpică națională la Olimpiada de Limba Franceză, membru activ al Lectoratului Francez al Universitații București, traducător și interpret.Am dobândit de-a lungul timpului experiența lucrului cu oameni dornici să învețe limba franceză indiferent de vârstă sau nivel de franceză. Meditațiile urmează a se adapta nivelului de franceză existent, urmărind ameliorarea atât la nivelul exprimării scrise, cât și la nivelul exprimării orale folosind materiale tipărite/audio/video apărute la edituri franceze care urmăresc îndeaproape îmbunătățirea cunoștiințelor, dar și aportul de informații proaspete cu privire la spațiul francez și francofon cultural actual.

  Mai multe informatii
 19. Mihaela N. - Profesor gimnaziu

  6 ani experienta in meditatii / profesorat

  Meditez copii din clasele I-VIII care intampina dificultati sau doresc sa performeze la discipline precum Limba Franceza, Limba si Literatura Romana, Matematica si Limba Engleza . Tariful perceput insumeaza 3 ore de meditatie , in cazul primei sedinte fiind de 30 de lei . Pot oferi recomandari din partea parintilor cu copiii carora am lucrat pe parcursul experientei mele . Garantez promovabilitatea examenelor sau testelor, dar si performanta copiilor !

  Mai multe informatii
 20. Luiza L.

  6 ani experienta in meditatii / profesorat

  Meditatii limba franceza - orice nivel. 50 lei/sedinta.

  Mai multe informatii