Meditatii la franceza in Bucuresti

Filtre aplicate: Bucuresti

Filtreaza anunturile
 1. Alexandru C. - Profesor

  Mai mult de 10 ani experienta in meditatii / profesorat

  Ofer meditatii la limba franceza, iar sedinta va avea loc cu un elev sau maximum doi. Cer si ofer seriozitate si punctualitate pe parcursul colaborarii.

  Mai multe informatii
 2. Laura T. - Profesor

  5 ani experienta in meditatii / profesorat

  Meditatii limba franceza, engleza si spaniola pentru elevi, studenti si pentru cei care au nevoie sa invete limba in cel mai scurt timp. Metoda de predare este special conceputa pentru a ajunge la un nivel avansat, chiar daca se porneste de la zero, in doar cateva saptamani. Cursantul va putea sa vorbeasca fluent si corect, sa cunoasca toate regulile gramaticale, sa nu aiba greseli in scris si sa se descurce perfect in orice situatie. Pentru elevi se urmareste si programa scolara, iar pentru cei care trebuie sa invete limba in cel mai scurt timp, lectiile vor fi special concepute pentru a castiga timp. Se pune accent pe:conversatie (scopul este de a capata fluenta in cel mai scurt timp), gramatica - intr-o abordare noua, deloc plictisitoare, ce-l va ajuta pe cursant sa nu greseasca niciodata, literatura si civilizatie.Rezultate garantate, evaluari periodice si asistenta permanenta pe perioada cursurilor/meditatiilor. Telefon: 0755052065

  Mai multe informatii
 3. Cursupedia C. - Profesor

  Mai mult de 10 ani experienta in meditatii / profesorat

  INSCRIERI Club CONVERSATIE FRANCEZA 8-10 persoane 21 ore/modul3 ore/cursCursul are loc sambata. LOCURI LIMITATECursuri franceza,incepator, mediu, avasant, limbaj general sau specializat(economic, comercial,turism,industria hoteliera,deplomatic,afaceri,juridic,medical, marketing,HR,etc).Grup (8-10pers.), semi-individual (2pers), individual. Modul conversatie, gramatica.TRAINING COMPANII, orar flexibil, programe personalizate, evaluare, audit lingvistic. GRUPE IN FORMARE. Inscrieri deschise. Program modul conversatie:7 februarie - 21 martie28 martie- 9 mai16 mai - 27 iunie4 iulie - 15 august22 august - 3 octombrie10 octombrie - 21 noiembrieUn modul are 21h, 3 ore/sedinta

  Mai multe informatii
 4. Mihai G. - Asistent universitar

  Mai mult de 10 ani experienta in meditatii / profesorat

  Profesor cu experienta atat in invatamant cat si in companii multinationale in lucrul direct cu clientii francezi ofer meditatii la limba franceza, pentru clasele I-XII, bacalaureat, testari, angajare si emigrare. Tel. 0768.451.471.

  Mai multe informatii
 5. Razvan S. - Profesor universitar

  Mai mult de 10 ani experienta in meditatii / profesorat

  Profesor nativ ofer meditaii limba franceza pentru orice nivel. Peste 15 ani de experienta, Piata Unirii.

  Mai multe informatii
 6. Centru M. - Profesor liceu

  5 ani experienta in meditatii / profesorat

  Vreti cei mai buni profesori pentru copilul dumneavoastra? Vreti sa invete relaxat, cu drag, sa intrebe oricat si oricand fara sa-l certe nimeni? Cu noi puteti invata pentru a recupera materia, pentru teste, teze, examene, concursuri sau doar pentru a lucra suplimentar.Primim elevi aflati la orice nivel de cunostinte si cu orice fel de obiectiv. Beneficiati si de consiliere permanenta. Va asteptam cu drag! http://www.centruldemeditatii.ro/meditatii/meditatii_la_limba_franceza

  Mai multe informatii
 7. Mihaela N. - Profesor gimnaziu

  6 ani experienta in meditatii / profesorat

  Meditez copii din clasele I-VIII care intampina dificultati sau doresc sa performeze la discipline precum Limba Franceza, Limba si Literatura Romana, Matematica si Limba Engleza . Tariful perceput insumeaza 3 ore de meditatie , in cazul primei sedinte fiind de 30 de lei . Pot oferi recomandari din partea parintilor cu copiii carora am lucrat pe parcursul experientei mele . Garantez promovabilitatea examenelor sau testelor, dar si performanta copiilor !

  Mai multe informatii
 8. Matei C. - Asistent universitar

  9 ani experienta in meditatii / profesorat

  Esti interesat de invatarea LIMBII FRANCEZE (Domiciliu: Piata Cosbuc-11Iunie/Unirii) intr-un MOD FACIL SI PROFESIONAL??? Profesoara cu studii de specialitate si experienta in predarea Lb. Franceze, ofer cursuri private pentru CONVERSATIE, SCRIS, bac, facultate, emigrare, DELF, DALF, TEF, TEFAQ, TCF relocari MEDICI SI ASISTENTI, EMIGRARI, BAC, BURSE, EXAMENE ADMITERE IN INVATAMANT SUPERIOR....ETC. Ofer SUPORT DE CURS si o metoda moderna de asimilare si predare....SUCCES GARANTAT!!!

  Mai multe informatii
 9. Office C. - Profesor

  Mai mult de 10 ani experienta in meditatii / profesorat

  Limba franceza cu profesori vorbitori nativi ? Limbaj standard, conversational si limbaj specializat (medical, juridic, afaceri, financiar)? Cursuri colective? Cursuri individuale (1 la 1) ? Cursuri online (platform? E-learning) ? Scoli de vara si ateliere de lucru cu profesori de la universitati din S.U.A., Belgia si Germania ? Pregatire, testare si evaluare pentru certificatele TOEFL, IELTS, CAMBRIDGE, ZERTIFIKAT DEUTSCH, DELE etc.Bd. Dacia 51, Sect. 1, Buc.

  Mai multe informatii
 10. Petre D. - Profesor liceu

  5 ani experienta in meditatii / profesorat

  Profesor cu experienta, masterand bursier in studii lingvistice al Universitatii Lyon II, in prezent predau la Mark Twain International School, pregatesc elevi, studenti, adulti la lb. franceza pt examene TEFAC, DALF, DELF, relocare Quebec sau tari francofone, afaceri, turism, medicina etc. pe SKYPE sau la domiciliul meu (zona Cismigiu) sau la domiciliul cursantului. Metode eficiente si interactive, materiale didactice audio-video.

  Mai multe informatii
 11. Anca M. - Profesor liceu

  7 ani experienta in meditatii / profesorat

  Profesoara Limba Franceza, studii in Franta, traducator autorizat, meditez limba franceza orice nivel (emigrare, imbunatatirea conversatiei, examene), elevi si adulti.

  Mai multe informatii
 12. Amalia D. - Profesor liceu

  10 ani experienta in meditatii / profesorat

  Profesoara, studii pedagogice in Franta, ofer meditatii limba franceza elevilor, studentilor (inclusiv admitere) si adultilor medici sau personal auxiliar medical care doreste sa practice medicina generala sau `stomatologia` in tari francofone. Meditatii domeniile diplomatic, juridic, inginerie, etc.

  Mai multe informatii
 13. Felicia G. - Profesor liceu

  Mai mult de 10 ani experienta in meditatii / profesorat

  Profesor cu experienta, meditez limba franceza orice nivel: scolar, gimnazial, superior, si pentru orice domeniu: financiar, juridic, turism,IT, inginerie si transporturi. Franceza pentru medici si asistente. Franceza in stomatologie. Franceza in afaceri. Conversatie orice nivel.

  Mai multe informatii
 14. Roxana B.

  Mai mult de 10 ani experienta in meditatii / profesorat

  Meditatii/cursuri franceza, orice nivel, adulti si copii, initiere, consolidare, aprofundare, conversatie, pregatire examene (bac, facultate, emigrare, DELF, DALF, TEF, TEFAQ, TCF),interviuri,etc., general sau limbaje specializate (economic, comercial, juridic, medical, turism, hotelier, diplomatic, afaceri, marketing, HR, etc), individual sau grup.Inclusiv straini, Module de gramatica, conversatie.Training companii.

  Mai multe informatii
 15. Delia M. - Student

  2 ani experienta in meditatii / profesorat

  Ofer meditatii la limba franceza.Cursurile sunt motivante si pun accent pe exercitii si verificari.Scopul este sa abordam diversele dificultati pentru obtinerea unor rezultate cat mai bune la invatatura.Mentionez ca am aproximativ 13 ani de cand aprofundez aceasta limba si am sustinut multe discursuri in fata unor persoane importante din cadrul Institutului Francez din Bucuresti sau a celor de la Ambasada Franceza.De asemenea am participat la nenumarate proiecte.

  Mai multe informatii
 16. Carmen D. - Profesor

  4 ani experienta in meditatii / profesorat

  Absolventa a Facultatii de Litere, sectia romana-franceza, absolventa a liceului bilingv "Scoala Centrala", ofer meditatii la limba franceza elevilor de scoala generala, liceu, sau oricarei persoane care doreste sa invete limba franceza sau sa sutina examene de tipul DELF-DALF. Ofer suport de curs si materiale didactice. Experienta acumulata pe parcursul celor 3 ani de facultate. http://meditatiicarmen.blogspot.ro/

  Mai multe informatii
 17. Andreea S. - Profesor

  2 ani experienta in meditatii / profesorat

  Cu experienta in predare lb franceza, engleza( clasele 1-12), te voi ajuta sa inveti franceza sau engleza fara batai de cap intr-un mod placut si pe intelesul tau. Vom face lectiile impreuna sau vom invata lucruri suplimentare. Prima sedinta este gratis si va cuprinde evaluarea ta.O sedinta este de 1h 30( 60 ron) si se va desfasura la domiciliul tau.

  Mai multe informatii
 18. Luiza L.

  6 ani experienta in meditatii / profesorat

  Meditatii limba franceza - bacalaureat. 1h 30"/saptamana - 60 lei.

  Mai multe informatii
 19. Maria I.

  Mai putin de un an experienta in meditatii / profesorat

  Sunte eleva de liceu si doresc sa castig cat mai multa experienta in mai multe domenii! Franceza esti limba pe care o studiez de aproape 11 ani! In prezent ma pregatesc pentru examenele DELF/DALF. Sedintele de meditatii pot dura mai putin de o ora sau mai mult iar suma poate fi negociata!! Nu fac acest lucru pt a castiga bani ci doar pentru a castiga experienta! Prima sedinta de meditatii e gratis si se va desfasura la domiciliul elevului!

  Mai multe informatii
 20. Cristina D. - Profesor

  Mai mult de 10 ani experienta in meditatii / profesorat

  Profesoara cu experienta de 20 ani, am 41 ani, predau limba franceza la orice nivel in ZONA DOROBANTI! Predau numai la domiciliul meu in ZONA DOROBANTI! Predau numai persoanelor adulte cu varsta de minim 18 ani!Am material propriu! Se va tine cursul in functie de cerintele cursantului si in mod special se va pune accent pe CONVERSATIE, DIALOG SI COMUNICARE!!! Rezultate garantate! Telefon: 0744331675 email: profesoara30@yahoo.com. Rog seriozitate!

  Mai multe informatii