Meditatii la franceza in Bucuresti

Filtre aplicate: Bucuresti

Filtreaza anunturile
 1. Laura T. - Profesor

  5 ani experienta in meditatii / profesorat

  Meditatii limba franceza, engleza si spaniola pentru elevi, studenti si pentru cei care au nevoie sa invete limba in cel mai scurt timp. Metoda de predare este special conceputa pentru a ajunge la un nivel avansat, chiar daca se porneste de la zero, in doar cateva saptamani. Cursantul va putea sa vorbeasca fluent si corect, sa cunoasca toate regulile gramaticale, sa nu aiba greseli in scris si sa se descurce perfect in orice situatie. Pentru elevi se urmareste si programa scolara, iar pentru cei care trebuie sa invete limba in cel mai scurt timp, lectiile vor fi special concepute pentru a castiga timp. Se pune accent pe:conversatie (scopul este de a capata fluenta in cel mai scurt timp), gramatica - intr-o abordare noua, deloc plictisitoare, ce-l va ajuta pe cursant sa nu greseasca niciodata, literatura si civilizatie.Rezultate garantate, evaluari periodice si asistenta permanenta pe perioada cursurilor/meditatiilor. Telefon: 0755052065

  Mai multe informatii
 2. Mihai G. - Asistent universitar

  Mai mult de 10 ani experienta in meditatii / profesorat

  Profesor cu experienta atat in invatamant cat si in companii multinationale in lucrul direct cu clientii francezi ofer meditatii la limba franceza, pentru clasele I-XII, bacalaureat, testari, angajare si emigrare. Tel. 0768.451.471.

  Mai multe informatii
 3. Alexandra B. - Profesor gimnaziu

  3 ani experienta in meditatii / profesorat

  Profesor si masterand, licentiata in limbi straine, ofer meditatii la limba franceza pentru orice nivel, includ pregatire pentru orice tip de examen: DELF, DALF, admitere la licee bilingve sau facultate sau deplasari cu munca in afara. mentionez ca am lucrat atat cu copii, cat si cu adulti, iar lectiile pot avea loc atat la domiciliul meu, cat si la domiciuliu elevului. Lucrez in zona Militari si Dr taberei pentru ca locuiesc in Militari Residence

  Mai multe informatii
 4. Ruxandra ┼. - Traducator

  7 ani experienta in meditatii / profesorat

  Ofer meditatii individuale la limba franceza pentru incepatori (clasele I-IV, V-VIII, liceu). Metodele de lucru sunt adaptate varstei si pregatirii fiecarui cursant. Toate lectiile se desfasoara la domiciliul meu din zona Bucur Obor, sector 2.

  Mai multe informatii
 5. Cursupedia C. - Profesor

  Mai mult de 10 ani experienta in meditatii / profesorat

  INSCRIERI Club CONVERSATIE FRANCEZA 8-10 persoane 21 ore/modul3 ore/cursCursul are loc sambata. LOCURI LIMITATECursuri franceza,incepator, mediu, avasant, limbaj general sau specializat(economic, comercial,turism,industria hoteliera,deplomatic,afaceri,juridic,medical, marketing,HR,etc).Grup (8-10pers.), semi-individual (2pers), individual. Modul conversatie, gramatica.TRAINING COMPANII, orar flexibil, programe personalizate, evaluare, audit lingvistic. GRUPE IN FORMARE. Inscrieri deschise

  Mai multe informatii
 6. Roxana B.

  Mai mult de 10 ani experienta in meditatii / profesorat

  Meditatii/cursuri franceza, orice nivel, adulti si copii, initiere, consolidare, aprofundare, conversatie, pregatire examene (bac, facultate, emigrare, DELF, DALF, TEF, TEFAQ, TCF),interviuri,etc., general sau limbaje specializate (economic, comercial, juridic, medical, turism, hotelier, diplomatic, afaceri, marketing, HR, etc), individual sau grup.Inclusiv straini, Module de gramatica, conversatie.Training companii.

  Mai multe informatii
 7. Cristina V. - Profesor liceu

  5 ani experienta in meditatii / profesorat

  Profesor limba franceza, absolventa a Facultatii de Limbi Straine din cadrul Universitatii Bucuresti, promotia 2007-2010, absolventa a masteratului de traduceri-limba franceza, promotia 2010-2012, Universitatea din Bucuresti cursuri la zi. TRADUCATOR AUTORIZAT. Experienta in predarea limbii franceze, fire creativa, sociabila, ofer meditatii la domiciliul elevului.

  Mai multe informatii
 8. Ina I. - Profesor

  10 ani experienta in meditatii / profesorat

  Profesoara- experienta orice nivel,ofer pregatiri la limba franceza pentru copii si adulti,examene Delf,Dalf,franceza generala,medicala,metode interactive,gramatica, vocabular, audiere,redare audio- video. Detin toate materialele necesare studiului.

  Mai multe informatii
 9. Matei C. - Asistent universitar

  9 ani experienta in meditatii / profesorat

  Esti interesat de invatarea LIMBII FRANCEZE (sector 3, 4, 5, 6) intr-un MOD FACIL SI PROFESIONAL??? Profesoara cu studii de specialitate si experienta in predarea Lb. Franceze, ofer cursuri private pentru CONVERSATIE, SCRIS, DALF, DELF, relocari MEDICI SI ASISTENTI, EMIGRARI, BAC, BURSE, EXAMENE ADMITERE IN INVATAMANT SUPERIOR....ETC. Ofer SUPORT DE CURS si o metoda moderna de asimilare si predare....SUCCES GARANTAT!!!

  Mai multe informatii
 10. Amalia D. - Profesor liceu

  10 ani experienta in meditatii / profesorat

  Profesoara, studii pedagogice in Franta, ofer meditatii limba franceza elevilor, studentilor (inclusiv admitere) si adultilor. Meditatii personal medical care doreste sa practice medicina sau specialitatea `stomatologie` in tari francofone. Meditatii afaceri si domeniu diplomatic, etc.

  Mai multe informatii
 11. Raluca C. - Student

  Un an experienta in meditatii / profesorat

  Masteranta, absolventa a modulului de psihopedagogie, olimpica nationala, ofer meditatii de limba franceza pentru elevii claselor I-IV.

  Mai multe informatii
 12. Office C. - Profesor

  Mai mult de 10 ani experienta in meditatii / profesorat

  Limba franceza cu profesori vorbitori nativi ´â╝ Limbaj standard, conversational si limbaj specializat (medical, juridic, afaceri, financiar)´â╝ Cursuri colective´â╝ Cursuri individuale (1 la 1) ´â╝ Cursuri online (platform─â E-learning) ´â╝ Scoli de vara si ateliere de lucru cu profesori de la universitati din S.U.A., Belgia si Germania ´â╝ Pregatire, testare si evaluare pentru certificatele TOEFL, IELTS, CAMBRIDGE, ZERTIFIKAT DEUTSCH, DELE etc.Bd. Dacia 51, Sect. 1, Buc.

  Mai multe informatii
 13. Catalin M. - Student

  2 ani experienta in meditatii / profesorat

  Ma numesc Macovei Catalin. Cunosc limba franceza fluent cu accent scriere+vorbire. Am trait 2 ani in Belgia printre oameni vorbitori de limba franceza fiind limba lor nativa. Cu un copil silitor pot asigura o vorbire+scriere corecta si fluenta. Doresc seriozitate. Garantez rezultate excelente si o vorbire fluenta si corecta. Mai multe detalii la telefon. Meditatii la domiciliul meu sau al dumneavoastra.

  Mai multe informatii
 14. Liana Corina C.

  5 ani experienta in meditatii / profesorat

  Absolventa Facultatea de Limbi si Literaturi Straine,specializare engleza-franceza,din cadrul Universitatii Bucuresti(detin atestat lb engleza anul 2009 si autorizatie traducator 2012 pentru lb.engleza si lb.franceza) ofer meditatii pentru cei care doresc sa invete limba franceza sau sa isi imbunatatea cunostintele deja existente de limba franceza,cursurile vor fi interactive si adaptate fiecarei persoane.

  Mai multe informatii
 15. Felicia G. - Profesor liceu

  Mai mult de 10 ani experienta in meditatii / profesorat

  Profesor cu experienta, meditez limba franceza orice nivel: scolar, gimnazial, superior, si pentru orice domeniu: financiar, juridic, turism,IT, inginerie si transporturi. Franceza pentru medici si asistente. Franceza in stomatologie. Franceza in afaceri. Conversatie orice nivel.

  Mai multe informatii
 16. Carmen D. - Traducator

  4 ani experienta in meditatii / profesorat

  Absolventa a Facultatii de Litere, sectia romana-franceza, absolventa a liceului bilingv "Scoala Centrala", ofer meditatii la limba franceza elevilor de scoala generala, liceu, sau oricarei persoane care doreste sa invete limba franceza sau sa sutina examene de tipul DELF-DALF. Ofer suport de curs si materiale didactice. Experienta acumulata pe parcursul celor 3 ani de facultate. http://meditatiicarmen.blogspot.ro/

  Mai multe informatii
 17. Ana P.

  Mai putin de un an experienta in meditatii / profesorat

  Ofer meditatii elevilor de gimnaziu.

  Mai multe informatii
 18. Iulia O. - Profesor gimnaziu

  5 ani experienta in meditatii / profesorat

  Absolvent─â de Limbi Str─âine, cu o experien╚Ť─â de 5 ani în medita╚Ťii ╚Öi 4 ani în înv─â╚Ť─âmânt ca profesor titular, gradul definitiv, ofer medita╚Ťii la limbfa francez─â. ╚śedin╚Ťele pot avea loc la domiciliul elevului sau al meu, durata maxim─â a acestora fiind de 1h30'. Pre╚Ťul este de 50lei, dar poate fi ╚Öi mai mic în func╚Ťie de nivelul elevului ╚Öi de durata mai mic─â de 1h30', daca exist─â aceast─â dorin╚Ť─â.Ofer seriozitate, r─âbdare, mult calm ╚Öi o baz─â mare de materiale.Pot fi contactat─â la num─ârul 0763 208 490 sau la adresa de e-mail julieoprea@yahoo.com

  Mai multe informatii
 19. Georgiana S.

  2 ani experienta in meditatii / profesorat

  Avand o experienta de peste 15 ani in studierea limbii franceze, recunoscuta prin intermediul Diplomei DELF recunoscuta la nivel international si 2 ani in predarea acesteia in sedinte de pregatire individuala elevilor, ofer sprijin parintilor care doresc sa le ofere posibilitatea copiilor de a invata limba franceza de la varsta frageda.De asemenea, ofer meditatii in vederea sustinerii examenului de obtinere a Diplomei de studiu in limba franceza DELF, niveluri A1-B2,care odata obtinuta scuteste elevii din anul terminal de prezentarea la proba de competente lingvistice de la Bacalaureat.Traduceri efectuate din limba franceza in limba romana pentru Revista Romana de Drept European (6/2012; 2/2013, http://www.wolterskluwer.ro/revista-romana-de-drept-european/).Sedintele au integrate parte interactiva de predare-explicare-invatare, inclusiv prin metode digitale.

  Mai multe informatii
 20. Daniela N. - Inginer

  Mai putin de un an experienta in meditatii / profesorat

  Angajat ce lucreaza zilnic folosind limba franceza, ofer meditatii la limba franceza orice nivel la domiciliul elevului. Pret negociabil. Numar de contact 0761420601.

  Mai multe informatii