Meditatii la franceza in Bucuresti

Filtre aplicate:  Bucuresti

Filtreaza anunturile
 1. 80 lei / doua ore

  Mihaela M. - Profesor liceu

  7 ani experienta in meditatii / profesorat

  INCLUSIV COMPANII/TRAINING. Profesor definitivat, absolventa a Univ. Bucuresti, cu stagiu de un an la Univ. Paris X Nanterre, meditez limba franceza atat copii (atestate DELF, ajutor la teme) cat si adulti (emigrare, teste de limba, interviuri, conversatie, limbaje specializate). Lucrez cu elevi de la Liceul francez. Metode adaptate cursantului. Inclusiv sedinte on-line. Progrese vizibile de la primele sedinte.

 2. 50 lei / doua ore

  Ana Maria Vijiiac - Profesor

  3 ani experienta in meditatii / profesorat

  Profesionalismul, experiența și răbdarea sunt cuvintele care mă caracterizează. Am absolvit Facultatea de Litere din cadrul Universității din București, specializarea Limba și literatura română-Limba și literatura franceză, iar în prezent sunt studentă în cadrul programului de masterat: Studii avansate în lingvistică. De asemenea, sunt profesor de limba și literatura română și de limba franceză. Ofer meditații la limba și literatura franceză elevilor din ciclul primar, gimnazial și liceal pentru consolidarea cunoștințelor și pregătirea examenelor.

 3. 60 lei / doua ore

  Daniel Iosif - Asistent universitar

  5 ani experienta in meditatii / profesorat

  Absolvent de Masterat si Doctorat în Franţa, asigur cursuri particulare de Limbă Franceză. Sunt Doctor al Universităţii din Paris şi în prezent predau la facultate, la Universitatea Bucuresti (experienţă cu elevi/studenţi). Ofer meditaţii la orice nivel (A1-C2), atât la nivel conversaţional cât şi gramatical. De asemenea, ofer cursuri specializate (pentru medici, ingineri, farmacişti etc) şi informaţii socio economice utile despre Franţa. Inclusiv pregatire pentru examene de DELF, DALF. Detin cele mai noi si eficiente materiale.Y compris cursuri intensive (mai multe şedinţe pe săpt) sau Skype.Pentru grup de 2 persoane, comisionul este negociabil.În funcție de timpul disponibil, mă pot deplasa acasă la dvs.

 4. 50 lei / doua ore

  Mihai G. - Asistent universitar

  Mai mult de 10 ani experienta in meditatii / profesorat

  Profesor cu experienta atat in invatamant cat si in companii multinationale in lucrul direct cu clientii francezi ofer meditatii la limba franceza, pentru clasele I-XII, bacalaureat, testari, angajare si emigrare.

 5. Pret nespecificat

  Roxana B. - Profesor

  Mai mult de 10 ani experienta in meditatii / profesorat

  FRANCEZA, orice nivel, A1-C2Adulti, adolescenti (+14 ani)Pregatire examene (DELF, DALF, TEF, CCIP, DL,CFP, CFJ, CFP; CFTH, DFA), limbaj specializat (medical, business, secretariat, hr, turism, juridic, marketing, hr, etc), coaching interviuri, intalniri.Parcursuri personalizate in functie de obiectivele cursantului. Accent pe conversatie si vocabular. Inclusiv lectii focusate pe gramatica, conversatie, testare/simulari examene, coaching pentru interviuri de angajare, intalniri de afaceri, etc.Inclusiv CUSRSURI DE GRUP (5 -8 persoane), franceza generala si workshopuri conversatie, gramatica. Inscrieri si detalii telefonic.TRAINING COMPANII. AUDIT lingvistic.1h=50min (o sedinta poate dura intre 1h sau 3h)Deplasarea la domiciliu implica costuri suplimentare.

 6. 50 lei / o ora si 30 de minute

  Laura T. - Profesor

  5 ani experienta in meditatii / profesorat

  Meditatii limba franceza, engleza si spaniola pentru elevi, studenti si pentru cei care au nevoie sa invete limba in cel mai scurt timp. Metoda de predare este special conceputa pentru a ajunge la un nivel avansat, chiar daca se porneste de la zero, in doar cateva saptamani. Cursantul va putea sa vorbeasca fluent si corect, sa cunoasca toate regulile gramaticale, sa nu aiba greseli in scris si sa se descurce perfect in orice situatie. Pentru elevi se urmareste si programa scolara, iar pentru cei care trebuie sa invete limba in cel mai scurt timp, lectiile vor fi special concepute pentru a castiga timp. Se pune accent pe:conversatie (scopul este de a capata fluenta in cel mai scurt timp), gramatica - intr-o abordare noua, deloc plictisitoare, ce-l va ajuta pe cursant sa nu greseasca niciodata, literatura si civilizatie.Rezultate garantate, evaluari periodice si asistenta permanenta pe perioada cursurilor/meditatiilor.

 7. 60 lei / doua ore

  Alexandru C. - Profesor

  Mai mult de 10 ani experienta in meditatii / profesorat

  Ofer meditatii la limba germana, iar sedinta va avea loc doar cu un elev, in cazul celor incepatori, sau maximum doi elevi, daca sunt la un nivel sensibil egal. Cer si ofer seriozitate si punctualitate pe parcursul colaborarii.

 8. 50 lei / o ora si 30 de minute

  Liana S. - Student

  4 ani experienta in meditatii / profesorat

  Buna, numele meu este Liana si sunt studenta in ultimul an la Universitatea Bucuresti, Facultatea de Stiinte Politice, sectia de limba engleza. Am inceput sa ofer meditatii acum 4 ani si imi face placere sa lucrez atat cu adulti cat si cu elevi. Detin certificate de limbi (CAE si DALF) pentru lb engleza si franceza, limbi pe care le studiez de 17, respectiv 13 ani.

 9. 50 lei / o ora si 30 de minute

  Aura P. - Profesor liceu

  8 ani experienta in meditatii / profesorat

  Meditatii la limba franceza si limba germana intr-un mod placut si relaxant. Am avut rezultate extraordinare ale cursantilor (elevii in stare de corigenta si-au luat examenul, cursanti angajati pe baza limbii studiate impreuna, evolutie la clasa de la un semestru la celalalt, emigrare Franta, Bruxelles).Ma mulez dupa cerintele cursantului si insist pe ceea ce isi doreste mai mult (Vocabular, gramatica, exprimare libera, intelegere scrisa, intelegere orala).Va astept cu drag!

 10. Pret nespecificat

  Razvan N. - Centru de meditatii

  Mai mult de 10 ani experienta in meditatii / profesorat

  Profesor nativ ofer meditatii limba franceza pentru orice nivel. Peste 15 ani de experienta, Piata Unirii.Cursuri Franceza - 400 lei/modul de 30 de ore (13.33 lei/ora)Metoda conceputa pentru a ajunge la un nivel avansat in timp foarte scurt. Ideal pentru Job si plecari in strainatate. Detalii complete pe centrumeditatii. ro

 11. 45 lei / doua ore

  Monika Meditatii - Profesor

  2 ani experienta in meditatii / profesorat

  Studii de universitate absolvite. Grad pentru predare în limba franceza, Ofer meditații la limba și literatura franceză elevilor din ciclul primar, gimnazial și liceal pentru consolidarea cunoștințelor și pregătirea examenelor.Anunțul este valabil și pentru adulți care doresc sa lucreze cu limba franceza mediu sau avântat!!Lucrez și pentru centrul de limbi străine dacă va fi o colaborare serioasa!!

 12. 35 lei / doua ore

  Cosmina Rizea - Student

  Un an experienta in meditatii / profesorat

  Studenta la Facultatea de Inginerie Medicala, Universitatea Politehnica Bucuresti. Ofer meditatii individuale la domiciliu indiferent de nivelul de pregatire,pentru recuperarea materiei, teme, testari, sau doar pentru a lucra suplimentar -invatamant primar si gimnaziu la franceza . Am absolvit profil de matematica- informatica, detin atestate de franceza si informatica. Am rabdare si imi place sa lucrez cu copiii, fiind destul de apropiata ca varsta.

 13. 50 lei / o ora si 30 de minute

  Iuliana N.

  3 ani experienta in meditatii / profesorat

  Absolventa a Facultatii de Limbi si Literaturi Straine, Universitatea Bucuresti, Specializarea Portugheza - Franceza (vizite de studiu la Strasbourg si Bruxelles), masteranda a Facultatii de Inginerie in Limbi Straine, Universitatea Politehnica din Bucuresti, rabdatoare, perseverenta, sustin cursuri de franceza pentru elevi/studenti/adulti. Nivel: de la A1 la C1. Domeniu: general, interviu de angajare, examene, etc. Cursurile se desfasoara via Skype, intrucat momentan nu sunt in tara. Pentru mai multe informatii, Skype ID: iuliananiculatelus Allons-y!

 14. 100 lei / o ora si 30 de minute

  Anca V. - Centru de meditatii

  5 ani experienta in meditatii / profesorat

  Meditatii la limba franceza orice nivel: conversatie, scris, vocabular, gramatica. Ofer si cer seriozitate.

 15. 50 lei / doua ore

  Cristina V. - Profesor liceu

  5 ani experienta in meditatii / profesorat

  Profesor limba franceza, absolventa a Facultatii de Limbi Straine din cadrul Universitatii Bucuresti,absolventa a masteratului de traduceri-limba franceza, promotia, Universitatea din Bucuresti cursuri la zi. TRADUCATOR AUTORIZAT. Experienta in predarea limbii franceze, fire creativa, sociabila, ofer meditatii la domiciliul elevului.

 16. 60 lei / doua ore

  Centrul Top - Centru de meditatii

  7 ani experienta in meditatii / profesorat

  Centrul de meditatii T.O.P. organizeaza cursuri la Limba Franceza pentru pregatire Gimnaziu, Liceu, Bacalaureat si Certificat DELF/DALF, propune solutii personalizate in functie de capacitatile fiecarui cursant si sustine pregatirea avansata prin metode de coaching. Profesorii cu care centrul nostru colaboreza au studii de specialitate, sunt persoane dornice sa lucreze intr-un mediu tanar si dinamic, isi adapteaza metoda de predare in functie de elev, cunosc bine materia si programa scolara, au experienta in predare prin metode moderne si interactive utilizand sisteme digitale, table interactive (manuale, jocuri, lectii dinamice, aplicatii, instrumente audio-video).Tariful este intre 60 si 120 LEI, variaza in functie de numarul de materii, respectiv numarul de sedinte/ luna. Pentru un pachet tarifar puteti vizita site-ul nostru sau ne puteti contacta pentru oferta personalizata.

 17. 60 lei / doua ore

  Iulia Bujor - Profesor

  Mai mult de 10 ani experienta in meditatii / profesorat

  Sunt profesoară de limba franceză, recent întoarsă din Canada, unde am locuit cinci ani (în zona Quebec), cu o experienţă bogată în îvăţământul preuniversitar. Sunt absolventă a Universităţii Bucureşti (1987), Master ASE, Colegiul de Tehnica de Educaţie în limba franceză, Ottawa (2013). Ofer lecţii intensive de limba franceză, la orice nivel, pregătire rapidă pentru asistenţi / medici, imigrare si cursuri online (Skype). Prima ședință este gratuită! Aștept telefonul dumneavoastră.

 18. 70 lei / doua ore

  Mirabela S. - Profesor

  10 ani experienta in meditatii / profesorat

  Franceză - orice nivel, conversaţional, pregătire exameneExperienţă de lucru atât cu români cât şi cu străini.Predare ludică (prin joc, atât pentru adulţi cât şi pentru copii), vizuală (flashcards), audio, formală şi informală, învăţare prin practică.Predare: face-to-face și online.Preţul !!! - variază în funcţie de câteva criterii (online, cu sau fără deplasare, timp alocat - 2h, 1.5 sau 1 în funcţie de vârstă), sector.

 19. 55 lei / doua ore

  Alexandra B. - Profesor

  4 ani experienta in meditatii / profesorat

  Profesor si masterand, licentiata in limbi straine, ofer meditatii la limba franceza pentru orice nivel, includ pregatire pentru orice tip de examen: DELF, DALF, admitere la licee bilingve sau facultate sau deplasari cu munca in afara. mentionez ca am lucrat atat cu copii, cat si cu adulti, iar lectiile pot avea loc atat la domiciliul meu, cat si la domiciuliu elevului. Lucrez in zona Militari si Dr taberei pentru ca locuiesc in Militari Residence

 20. 60 lei / doua ore

  Office C. - Profesor

  Mai mult de 10 ani experienta in meditatii / profesorat

  Limba franceza cu profesori vorbitori nativi  Limbaj standard, conversational si limbaj specializat (medical, juridic, afaceri, financiar) Cursuri colective Cursuri individuale (1 la 1)  Cursuri online (platformă E-learning)  Scoli de vara si ateliere de lucru cu profesori de la universitati din S.U.A., Belgia si Germania  Pregatire, testare si evaluare pentru certificatele TOEFL, IELTS, CAMBRIDGE, ZERTIFIKAT DEUTSCH, DELE etc.Bd. Dacia 51, Sect. 1, Buc.