Meditatii la franceza in Bucuresti

Filtre aplicate:  Bucuresti

Filtreaza anunturile
 1. 70 lei / doua ore

  Daniel Iosif - Asistent universitar

  5 ani experienta in meditatii / profesorat

  Absolvent de Masterat si Doctorat în Franţa, asigur cursuri particulare de Limbă Franceză. Sunt Doctor al Universităţii din Paris şi în prezent predau la facultate, la Universitatea Bucuresti (experienţă cu elevi/studenţi). Ofer meditaţii la orice nivel (A1-C2), atât la nivel conversaţional cât şi gramatical. De asemenea, ofer cursuri specializate (pentru medici, ingineri, farmacişti etc) şi informaţii socio economice utile despre Franţa. Inclusiv pregatire pentru examene de DELF, DALF. Detin cele mai noi si eficiente materiale.Y compris cursuri intensive (mai multe şedinţe pe săpt) sau Skype.Comisionul este intre 50-100 lei in functie de nivelul limbii si de locul de desfasurare a sedintelor. Pentru grup de 2 persoane, comisionul este negociabil.

 2. 50 lei / o ora si 30 de minute

  Laura T. - Profesor

  5 ani experienta in meditatii / profesorat

  Meditatii limba franceza, engleza si spaniola pentru elevi, studenti si pentru cei care au nevoie sa invete limba in cel mai scurt timp. Metoda de predare este special conceputa pentru a ajunge la un nivel avansat, chiar daca se porneste de la zero, in doar cateva saptamani. Cursantul va putea sa vorbeasca fluent si corect, sa cunoasca toate regulile gramaticale, sa nu aiba greseli in scris si sa se descurce perfect in orice situatie. Pentru elevi se urmareste si programa scolara, iar pentru cei care trebuie sa invete limba in cel mai scurt timp, lectiile vor fi special concepute pentru a castiga timp. Se pune accent pe:conversatie (scopul este de a capata fluenta in cel mai scurt timp), gramatica - intr-o abordare noua, deloc plictisitoare, ce-l va ajuta pe cursant sa nu greseasca niciodata, literatura si civilizatie.Rezultate garantate, evaluari periodice si asistenta permanenta pe perioada cursurilor/meditatiilor.

 3. Pret nespecificat

  Cursupedia Roxana Cursuri Indv Si Grup - Profesor

  Mai mult de 10 ani experienta in meditatii / profesorat

  FRANCEZA,orice nivel. Parcursuri personalizate in functie de scopul pregatirii.Pregatire examene (delf,dalf,tef,etc), limbaj specializat (medical, business, secretariat, hr, turism, juridic, marketing, hr, etc), coaching interviuri, intalniri.Metoda comunicativa cu accent pe vocabular si conversatieInclusiv CURSURI GRUPTRAINING companii. AUDIT lingvistic.Locatie centrala, Piata Unirii.1h=50min.

 4. 60 lei / doua ore

  Alexandru C. - Profesor

  Mai mult de 10 ani experienta in meditatii / profesorat

  Ofer meditatii la limba germana, iar sedinta va avea loc doar cu un elev, in cazul celor incepatori, sau maximum doi elevi, daca sunt la un nivel sensibil egal. Cer si ofer seriozitate si punctualitate pe parcursul colaborarii.

 5. 50 lei / doua ore

  Mihai G. - Asistent universitar

  Mai mult de 10 ani experienta in meditatii / profesorat

  Profesor cu experienta atat in invatamant cat si in companii multinationale in lucrul direct cu clientii francezi ofer meditatii la limba franceza, pentru clasele I-XII, bacalaureat, testari, angajare si emigrare.

 6. 80 lei / doua ore

  Maria Popescu - Profesor liceu

  7 ani experienta in meditatii / profesorat

  Profesor definitivat, absolventa a Univ. Bucuresti, cu stagiu de un an la Univ. Paris X Nanterre, meditez limba franceza atat copii (atestate DELF, ajutor la teme, pregatirea bacalaureatului Liceul francez), cat si adulti (emigrare, teste de limba, interviuri, conversatie, limbaje specializate). Metode adaptate cursantului. Inclusiv sedinte on-line. Progrese vizibile de la primele sedinte.

 7. 45 lei / o ora si 30 de minute

  Herdea M.

  4 ani experienta in meditatii / profesorat

  De ce sa nu iti ajuti copilul sa invete o limba straina de la o varsta frageda? Ofer pregatire si ajutor la teme pentru limba franceza- nivel incepator/mediu, pentru copiii de pana la 15 ani, chiar si pentru prescolari; detin materiale de invatare proprii pentru fiecare varsta/nivel. Cu rabdare si perseverenta, se pot garanta progrese de la o sedinta la alta.

 8. 25 lei / doua ore

  Ionut A. - Profesor

  Mai mult de 10 ani experienta in meditatii / profesorat

  Parlez-vous Francais? Cauti solutia problemelor tale? Doresti sa lucrezi alaturi de un expert? Doresti sa comunici cu placere in franceza? Invata limba franceza alaturi de un expert cu vasta experienta in predare si comunicare. Fie ca vrei sa emigrezi in Canada sau pleci in Quebec, Bacalaureat sau franceza de afaceri, juridica, finaciara, administrativa, turism,TEF, TEFAQ, Dalf, Delf, daca ai un partener de comunicare iti va fi usor.

 9. 50 lei / doua ore

  Lavinia M. - Student

  3 ani experienta in meditatii / profesorat

  Sunt studenta la Facultatea de Limbi si Literaturi straine, Universitatea Bucuresti, ofer meditatii la limba franceza copiilor de gradinita cat si celor din clasele I-VIII.

 10. 80 lei / doua ore

  Cristina Dima - Profesor

  Mai mult de 10 ani experienta in meditatii / profesorat

  Profesoara 41 ani, predau limba franceza de 15 ani, cu rezultate garantate! Pun accent pe DIALOG, COMUNICARE SI CONVERSATIE DE LA PRIMA SEDINTA! Predau numai persoanelor de minim 16 ani si numai la domiciliul meu din cartierul DOROBANTI! Am material propriu! Garantez invatarea limbii franceze intr-o perioada f scurta! Cristina Dima

 11. 60 lei / doua ore

  Iulia Bujor - Profesor

  Mai mult de 10 ani experienta in meditatii / profesorat

  Sunt profesoară de limba franceză, recent întoarsă din Canada, unde am locuit cinci ani (în zona Quebec), cu o experienţă bogată în îvăţământul preuniversitar. Sunt absolventă a Universităţii Bucureşti (1987), Master ASE, Colegiul de Tehnica de Educaţie în limba franceză, Ottawa (2013). Ofer lecţii intensive de limba franceză, la orice nivel, pregătire rapidă pentru asistenţi / medici, imigrare si cursuri online (Skype). Prima ședință este gratuită! Aștept telefonul dumneavoastră.

 12. 80 lei / doua ore

  Francoteam F. - Centru de meditatii

  Mai mult de 10 ani experienta in meditatii / profesorat

  Francoteam est une société créée en février 2016 afin de répondre à une demande croissante de personnes intéressées par l'apprentissage de la langue française dans le but de s'expatrier et de décrocher un job dans un pays francophone. Nous proposons des cours à la carte pour répondre à toute demande aussi que des cours plus spécialisés pour les médecins (infirmiers, dentistes) qui souhaiteraient travailler en France ou en Belgique. En plus des cours, nous procurons des explicitations sur le fonctionnement des administrations, un réel mode d'emplois pour les démarches à entamer lors de l'arrivée sur le territoire français ou belge.

 13. 35 lei / doua ore

  Cosmina Rizea - Student

  Un an experienta in meditatii / profesorat

  Studenta la Facultatea de Inginerie Medicala, Universitatea Politehnica Bucuresti. Ofer meditatii individuale la domiciliu indiferent de nivelul de pregatire,pentru recuperarea materiei, teme, testari, sau doar pentru a lucra suplimentar -invatamant primar si gimnaziu la franceza . Am absolvit profil de matematica- informatica, detin atestate de franceza si informatica. Am rabdare si imi place sa lucrez cu copiii, fiind destul de apropiata ca varsta.

 14. 35 lei / o ora si 30 de minute

  Ruxandra Ionita - Profesor

  8 ani experienta in meditatii / profesorat

  Ofer meditatii la limba franceza pentru elevi si adulti. Pregatesc clasele II-VIII, bacalaureat si olimpiade. Pun la dispozitia elevilor materialele didactice necesare. Am experienta de 8 ani in lucrul cu copiii. Predau conform programei scolare, pe intelesul elevilor. Asigur performanta scolara, in functie de gradul de implicare al elevului. Pentru cei interesati fac meditatii si online: messenger sau skype.

 15. 40 lei / doua ore

  Alexandru M. - Centru de meditatii

  2 ani experienta in meditatii / profesorat

  Ofer meditatii la limba Franceza pentru copiii de toate varstele si pentru adolescenti.Am o experienta de peste 2 ani in lucrul cu copiii de toate varstele, atat in tara cat si in strainatate.In prezent lucrez ca profesor de Limbile Engleza si Franceza in cadrul unui centru de limbi straine pentru copii din Bucuresti, si ca asistent de resurse umane intr-o companie multinationala franceza.Anuntul este valabil pentru zona de nord a Bucurestiului (Sectoarele 1 si 2, Pipera + Voluntari). La cerere, ma pot deplasa la domiciliul elevului.

 16. 60 lei / doua ore

  Stefan Pana - Profesor

  7 ani experienta in meditatii / profesorat

  Profesor cu experienta de 7 ani in predarea limbii franceze si cu specializare la Sorbona, asigur cursuri de limba franceza: - orice nivel (incepator, mediu, avansat);- sedinte individuale (meditatii) sau de grup; - interviuri emigrare, relocare profesionala (medici), examene DELF-DALF, imbunatatirea conversatiei; - la domiciliul sau la sediul cursantului. Ma adresez atat persoanelor fizice, cat si firmelor. Cursurile sunt structurate conform nivelurilor de certificare stabilite de Cadrul europen comun de referinta pentru limbi straine si vor fi adaptate nevoilor cursantului. Obiectivul principal este dezvoltarea celor 5 competente esentiale: intelegerea limbii vorbite, exprimare orala, intelegerea limbii scrise, exprimare in scris, conversatie), insa, la cererea cursantului, se poate pune accentul pe anumite competente. Asigur materialele didactice necesare, manuale internationale de la edituri prestigioase, precum si fise gramaticale personalizate adaptate exigentelor fiecarui cursant. Profesionalism si seriozitate!

 17. 60 lei / doua ore

  Laura Mihalca

  5 ani experienta in meditatii / profesorat

  Absolventa Facultatea de Limbi Straine, meditez franceza orice nivel indiferent de varsta (adulti/ copii). Am experienta in lucrul cu copii si adulti. Pregatesc pentru bac, admitere la liceu/ facultate si atestate lingvistice. Garantez rezultate. Asigur materialele de studiu.

 18. 40 lei / doua ore

  Madalina I. - Student

  7 ani experienta in meditatii / profesorat

  Studenta la Facultatea de Stiinte Politice in limba franceza , Universitatea Bucuresti, am invatat franceza pura in Bruxelles (Belgia) de la 8 ani. Imi place sa lucrez cu copii si sa ii ajut sa ajunga la rezultate excelente indiferent de nivelul acestora. O sedinta (2 ore) - 40-50 lei (negociabil) O ora jumate - 30 lei Pentru mai multe informatii , se discuta la telefon.

 19. 35 lei / o ora si 30 de minute

  Monika Meditatii - Profesor

  Mai putin de un an experienta in meditatii / profesorat

  Meditez la limba franceza nivel: gimnazial, liceal, superior. Chiar și franceza în afaceri. Conversație orice nivel. Teste BAC și examen DELF. Je serais ravie de travailler avec vous pour vous faire avancer dans la maitrise de la langue francaise!!

 20. Pret nespecificat

  Altfel Language School - Centru de meditatii

  Mai mult de 10 ani experienta in meditatii / profesorat

  De ce suntem ALTFEL? Pentru ca noi stim ca invatarea unei limbi straine se poate face distrandu-ne, ca daca invatati cu placere veti putea asimila informatiile mai usor si va veti simti incurajati sa vorbiti. Cursuri pentru adulțiDorești să comunici EFICIENT cu șeful, colegii, clienții sau prietenii de altă naționalitate? Vrei să trăiești într-o altă țară și ești conștient că doar învățând limba locală te vei INTEGRA în societate? Sau poate visezi să vizitezi o țară STRĂINĂ și vrei să îi descoperi cultura?Grup 4-5 persoane: 50 ron 2 oreCursuri pentru copiiConform studiilor de specialitate, șansele ca o persoană să vorbească o limbă străină la nivelul unui nativ vor crește dacă ea începe învățarea cât mai devreme. Învățând o limbă straină, viitorul adolescent și tânăr va avea acces la posibilități de carieră variate.Grup 4-5 persoane: 40 ron 1.5 oreCursuri pentru companiiVa doriti o comunicare eficientă și sunteți conștienți că învățarea unei limbi străine constituie un surplus de valoare atât pentru companie, cât și pentru fiecare angajat în parte?Pret: la cerere