Anunturi de meditatii la limba franceza in Bucuresti

Filtre aplicate: Bucuresti

 1. Amalia A. - Profesor gimnaziu

  5 ani experienta in meditatii / profesorat

  Sunt Amalia, o persoana plina de energie si care indrageste limba franceza. Având studii în domeniu (profesoară de limba franceză cu Definitivat şi master) meditez limba franceză. Ofer, de asemenea, training în companii. Asigur materiale(fişe de lucru, documente print şi format electronic - vocabular şi gramatică).Am răbdare, creativitate şi metode interactive de lucru în funcţie de personalitatea şi nevoile fiecărui cursant. Rog seriozitate. Mail de contact: amalia_amelie@yahoo.com

 2. Ela C. - Profesor liceu

  Mai mult de 10 ani experienta in meditatii / profesorat

  Profesoara,predau de 12 ani engleza,franceza prin metode interactive adaptate particularitatilor de varsta si individuale ale elevilor,rezultate excelente,predare in limba engleza si franceza axata pe conversatie,imbogatire vocabular,gramatica,teste pentru sustinerea examenelor Ket,Pet,FCE,Advanced etc,Ielts,Toefl,engleza de afaceri ,medicala,liceu,gimnaziu,gradinita, Cursuri de perfectionare,master,conferinte de invatare activa.

 3. Ancuta O. - Profesor gimnaziu

  5 ani experienta in meditatii / profesorat

  Ofer meditatii la limba franceza elevilor cu clasele I-XII. Am 5 ani experienta in invatamant.

 4. Cristina V. - Profesor liceu

  4 ani experienta in meditatii / profesorat

  Profesor limba franceza, absolventa a Facultatii de Limbi Straine din cadrul Universitatii Bucuresti, promotia 2007-2010, absolventa a masteratului de traduceri-limba franceza, promotia 2010-2012, Universitatea din Bucuresti cursuri la zi. TRADUCATOR AUTORIZAT. Experienta in predarea limbii franceze, fire creativa, sociabila, ofer meditatii la domiciliul elevului.

 5. Lili P. - Profesor

  10 ani experienta in meditatii / profesorat

  Profesoara- experienta orice nivel,ofer pregatiri la limba franceza pentru copii si adulti,examene Delf,Dalf,franceza generala,medicala,metode interactive,gramatica, vocabular, audiere,redare audio- video. Detin toate materialele necesare studiului.

 6. Cursupedia C. - Profesor

  Mai mult de 10 ani experienta in meditatii / profesorat

  Cursuri franceza,incepator, mediu, avasant, limbaj general sau specializat(economic, comercial,turism,industria hoteliera,deplomatic,afaceri,juridic,medical, marketing,HR,etc). Grup (8-10pers.), semi-individual (2pers), individual. Modul conversatie, gramatica.Training companii, orar flexibil, programe personalizate, evaluare, audit lingvistic. GRUPE IN FORMARE. Inscrieri deschise

 7. Roxana B.

  Mai mult de 10 ani experienta in meditatii / profesorat

  Meditatii/cursuri franceza, orice nivel, adulti si copii, initiere, consolidare, aprofundare, conversatie, pregatire examene (bac, facultate, emigrare, DELF, DALF, TEF, TEFAQ, TCF),interviuri,etc., general sau limbaje specializate (economic, comercial, juridic, medical, turism, hotelier, diplomatic, afaceri, marketing, HR, etc), individual sau grup.Inclusiv straini, Module de gramatica, conversatie.Training companii.

 8. Daniela G. - Student

  2 ani experienta in meditatii / profesorat

  Studentă la Facultatea de Limbi și Literaturi Străine în an terminal, posesoare a unei diplome Delf ofer meditații la limba franceză nivel începător, mediu și avansat. Imi place să lucrez cu copiii, am foarte multă rabdare și experiență în domeniu.

 9. Liana Corina C.

  5 ani experienta in meditatii / profesorat

  Absolventa Facultatea de Limbi si Literaturi Straine,specializare engleza-franceza,din cadrul Universitatii Bucuresti(detin atestat lb engleza anul 2009 si autorizatie traducator 2012 pentru lb.engleza si lb.franceza) ofer meditatii pentru cei care doresc sa invete limba franceza sau sa isi imbunatatea cunostintele deja existente de limba franceza,cursurile vor fi interactive si adaptate fiecarei persoane.

 10. Office C. - Profesor

  Mai mult de 10 ani experienta in meditatii / profesorat

  Limba franceza cu profesori vorbitori nativi  Limbaj standard, conversational si limbaj specializat (medical, juridic, afaceri, financiar)  Cursuri colective  Cursuri individuale (1 la 1)  Cursuri online (platformă E-learning)  Scoli de vara si ateliere de lucru cu profesori de la universitati din S.U.A., Belgia si Germania  Pregatire, testare si evaluare pentru certificatele TOEFL, IELTS, CAMBRIDGE, ZERTIFIKAT DEUTSCH, DELE etc. Bd. Dacia 51, Sect. 1, Buc.

 11. Ana B. - Student

  Un an experienta in meditatii / profesorat

  Studenta la Facultatea de Limbi si Literaturi Straine ( franceza-engleza), ofer meditatii si ajutor la teme la limba franceza pentru nivelurile: prescolari, clase primare si gimnaziale (V - VI), si la limba engleza pentru prescolari , la domiciliul elevului sau la domiciliul propriu.

 12. Postelnicu I.

  Un an experienta in meditatii / profesorat

  Ofer meditatii, pentru elevi de generala , liceu, si facultate

 13. Ana O. - Student

  Un an experienta in meditatii / profesorat

  Ofer meditatii limba franceza la un pret avantajos

 14. Amalia D. - Profesor liceu

  10 ani experienta in meditatii / profesorat

  Profesoara, studii pedagogice in Franta, ofer meditatii limba franceza elevilor si studentilor. Admitere. Meditatii personal medical care doreste sa practice medicina sau specialitatea `stomatologie` in tari francofone. Meditatii domeniu diplomatic, etc.

 15. Felicia G. - Profesor liceu

  Mai mult de 10 ani experienta in meditatii / profesorat

  Profesor cu experienta, meditez limba franceza orice nivel: scolar, gimnazial, superior, si pentru orice domeniu: financiar, juridic, turism,IT, feroviar. Franceza pentru medici si asistente. Franceza in afaceri. Conversatie. Traduceri orice domeniu.

 16. Carmen D.

  4 ani experienta in meditatii / profesorat

  Studenta ultimul an la facultatea de Litere, sectia romana-franceza, absolventa a liceului bilingv "Scoala Centrala", ofer meditatii la limba franceza elevilor de scoala generala, liceu, sau oricarei persoane care doreste sa invete limba franceza sau sa sutina examene de tipul DELF-DALF. Ofer suport de curs si materiale didactice. Experienta acumulata pe parcursul celor 3 ani de facultate. http://meditatiicarmen.blogspot.ro/

 17. Daniela N. - Inginer

  Mai putin de un an experienta in meditatii / profesorat

  Angajat ce lucreaza zilnic folosind limba franceza, ofer meditatii la limba franceza orice nivel la domiciliul elevului. Pret negociabil. Numar de contact 0761420601.

 18. Lucia V. - Profesor

  Un an experienta in meditatii / profesorat

  Absolventa de limbi straine a Universitatii Bucuresti,si cu experienta de 2 ani ca traducator, am locuit in Marea Britanie cativa ani.In prezent predau limba franceza in cadrul unui proiect european.Am o arie vasta de interese:limbi straine,didactica, psihologie,comunicare,coaching,stiinte neurocognitive etc.pentru ca predarea oricarei materii implica cunostinte solide de structurare a materiei,a modului cum se transmite informatia si ale particularitatilor individuale ale cursantilor.

 19. Petre D. - Profesor liceu

  5 ani experienta in meditatii / profesorat

  Profesor cu experienta, masterand bursier in studii lingvistice al Universitatii Lyon II, pregatesc elevi, studenti, adulti la lb. franceza pt examene TEFAC, DALF, DELF, relocare Quebec sau tari francofone, afaceri, turism, medicina etc. pe SKYPE sau la domiciliul meu (zona Cismigiu) sau la domiciliul cursantului. Metode eficiente si interactive, materiale didactice audio-video.

 20. Mihaela L. - Traducator

  8 ani experienta in meditatii / profesorat

  De peste sapte ani lucrez cu elevi care sunt in clasele II- XII, adaptand cursurile varstei si necesitatilor fiecarui copil. Adultii pot beneficia de meditatii specializate pentru domeniile: comunicare si relatii publice, stiinte politice, mediul european. Intalnirile pot avea loc fie acasa la cursanti, fie la domiciliul meu. Nu e cazul unor cheltuieli suplimentare, materialele necesare fiind oferite de mine. Prefer sa fiu contactata prin e- mail sau sms, la telefon putem discuta dupa 18.