Meditatii la franceza in Bucuresti

Filtre aplicate:  Bucuresti

Filtreaza anunturile
 1. 30 lei / o ora

  Cursupedia Centru De Lb Straine - Centru de meditatii

  Mai mult de 10 ani experienta in meditatii / profesorat

  CURSURI/MEDITATII FRANCEZA,ENGLEZA,ROMANA PENTRU STRAINI, ADULTI si COPII, grup (5-6 persoane) sau individual. Metoda interactiva si comunicativa axata pe vocabular si conversatie. Preturi de la 30lei/h. Inclusiv pregatire DELF,DALF, IELTS,CAE,KET,PET,etc si LIMBAJE SPECIALIZATE:(economic, comercial, turism, industria hoteliera, diplomatic, afaceri, juridic, medical, marketing, HR, etc). Module de conversatie, gramatica.TRAINING COMPANII, audit lingvistic

 2. 30 lei / o ora

  Alexandru C. - Profesor

  Mai mult de 10 ani experienta in meditatii / profesorat

  Ofer meditatii la limba franceza, iar sedinta va avea loc cu un elev sau maximum doi. Cer si ofer seriozitate si punctualitate pe parcursul colaborarii.

 3. 50 lei / doua ore

  Mihai G. - Asistent universitar

  Mai mult de 10 ani experienta in meditatii / profesorat

  Profesor cu experienta atat in invatamant cat si in companii multinationale in lucrul direct cu clientii francezi ofer meditatii la limba franceza, pentru clasele I-XII, bacalaureat, testari, angajare si emigrare.

 4. 50 lei / doua ore

  Daniel Iosif - Asistent universitar

  5 ani experienta in meditatii / profesorat

  Absolvent de Masterat si Doctorat în Franţa, asigur cursuri particulare de Limbă Franceză. Sunt Doctor al Universităţii din Paris şi în prezent predau la facultate (experienţă cu elevi/studenţi). Ofer meditaţii la orice nivel (A1-C2), atât la nivel conversaţional cât şi gramatical. De asemenea, ofer cursuri specializate (pentru medici, ingineri, farmacişti etc) şi informaţii socio economice utile despre Franţa. Inclusiv pregatire pentru examene de DELF, DALF. Detin cele mai noi si eficiente materiale.Y compris cursuri intensive (mai multe şedinţe pe săpt) sau Skype.

 5. 50 lei / doua ore

  Laura T. - Profesor

  5 ani experienta in meditatii / profesorat

  Meditatii limba franceza, engleza si spaniola pentru elevi, studenti si pentru cei care au nevoie sa invete limba in cel mai scurt timp. Metoda de predare este special conceputa pentru a ajunge la un nivel avansat, chiar daca se porneste de la zero, in doar cateva saptamani. Cursantul va putea sa vorbeasca fluent si corect, sa cunoasca toate regulile gramaticale, sa nu aiba greseli in scris si sa se descurce perfect in orice situatie. Pentru elevi se urmareste si programa scolara, iar pentru cei care trebuie sa invete limba in cel mai scurt timp, lectiile vor fi special concepute pentru a castiga timp. Se pune accent pe:conversatie (scopul este de a capata fluenta in cel mai scurt timp), gramatica - intr-o abordare noua, deloc plictisitoare, ce-l va ajuta pe cursant sa nu greseasca niciodata, literatura si civilizatie.Rezultate garantate, evaluari periodice si asistenta permanenta pe perioada cursurilor/meditatiilor.

 6. Pret nespecificat

  Roxana B.

  Mai mult de 10 ani experienta in meditatii / profesorat

  MEDITATII/ cursuri franceza, orice nivel, ADULTI si COPII , GRUP (5-6 pers), de la 30 lei/h, semi-individual (2 pers) sau INDIVIDUAL. PREGATIRE EXAMENE (emigrare, DELF, DALF, TEF, TEFAQ, TCF), interviuri, etc. LIMBAJ GENERAL sau SPECIALIZAT (economic, comercial, juridic, medical, turism, hotelier, diplomatic, afaceri, marketing, HR, etc) Inclusiv cursanti straini, Ateliere de GRAMATICA, pregatire DELF, DALF.Training companii.

 7. 60 lei / doua ore

  Stefan Pana - Profesor

  7 ani experienta in meditatii / profesorat

  Profesor cu experienta de 7 ani in predarea limbii franceze si cu specializare la Sorbona, asigur cursuri de limba franceza: - orice nivel (incepator, mediu, avansat);- sedinte individuale (meditatii) sau de grup; - interviuri emigrare, relocare profesionala (medici), examene DELF-DALF, imbunatatirea conversatiei; - la domiciliul sau la sediul cursantului. Ma adresez atat persoanelor fizice, cat si firmelor. Cursurile sunt structurate conform nivelurilor de certificare stabilite de Cadrul europen comun de referinta pentru limbi straine si vor fi adaptate nevoilor cursantului. Obiectivul principal este dezvoltarea celor 5 competente esentiale: intelegerea limbii vorbite, exprimare orala, intelegerea limbii scrise, exprimare in scris, conversatie), insa, la cererea cursantului, se poate pune accentul pe anumite competente. Asigur materialele didactice necesare, manuale internationale de la edituri prestigioase, precum si fise gramaticale personalizate adaptate exigentelor fiecarui cursant. Profesionalism si seriozitate!

 8. 60 lei / doua ore

  Office C. - Profesor

  Mai mult de 10 ani experienta in meditatii / profesorat

  Limba franceza cu profesori vorbitori nativi  Limbaj standard, conversational si limbaj specializat (medical, juridic, afaceri, financiar) Cursuri colective Cursuri individuale (1 la 1)  Cursuri online (platformă E-learning)  Scoli de vara si ateliere de lucru cu profesori de la universitati din S.U.A., Belgia si Germania  Pregatire, testare si evaluare pentru certificatele TOEFL, IELTS, CAMBRIDGE, ZERTIFIKAT DEUTSCH, DELE etc.Bd. Dacia 51, Sect. 1, Buc.

 9. 50 lei / doua ore

  Lavinia M. - Student

  3 ani experienta in meditatii / profesorat

  Sunt studenta la Facultatea de Limbi si Literaturi straine, Universitatea Bucuresti, ofer meditatii la limba franceza copiilor de gradinita cat si celor din clasele I-VIII.

 10. 60 lei / doua ore

  Carmen D. - Profesor

  5 ani experienta in meditatii / profesorat

  Absolventa a Facultatii de Litere, sectia romana-franceza, absolventa a liceului bilingv "Scoala Centrala", ofer meditatii la limba franceza elevilor de scoala generala, liceu, sau oricarei persoane care doreste sa invete limba franceza sau sa sutina examene de tipul DELF-DALF. Ofer suport de curs si materiale didactice. Experienta acumulata in cadrul companiilor de training limbi straine. Ofer meditatii si prin Skype.

 11. 50 lei / doua ore

  Matei C. - Asistent universitar

  9 ani experienta in meditatii / profesorat

  Esti interesat de invatarea LIMBII FRANCEZE (Domiciliu: Piata Cosbuc-11Iunie/Unirii) intr-un MOD FACIL SI PROFESIONAL??? Profesoara cu studii de specialitate si experienta in predarea Lb. Franceze, ofer cursuri private pentru CONVERSATIE, SCRIS, bac, facultate, emigrare, DELF, DALF, TEF, TEFAQ, TCF relocari MEDICI SI ASISTENTI, EMIGRARI, BAC, BURSE, EXAMENE ADMITERE IN INVATAMANT SUPERIOR....ETC. Ofer SUPORT DE CURS si o metoda moderna de asimilare si predare....SUCCES GARANTAT!!!

 12. 30 lei / o ora si 30 de minute

  Alexander F. - Student

  2 ani experienta in meditatii / profesorat

  Ofer meditatii la limba franceza: vocabular, exercitii, gramatica, conversatie, teme si altele. Fiind nascut in Luxemburg, franceza este una din limbile mele materne si una din limbile mele de studiu. Am participat la concursuri de literatura in limba franceza si scriu de asemenea poeme si nuvele.Cursurile se pot desfasura cu maxim 2 elevi in aceasi sedinta. Iar durata sedintei poate fi modificata in functie de necesitati.

 13. 60 lei / doua ore

  Carmen F. - Profesor

  Mai mult de 10 ani experienta in meditatii / profesorat

  Absolventa filologie, ofer meditatii limba franceza.Sesiunile de meditatii sunt interactive (fise, mijloace audio, video) si au ca scop fixarea notiunilor lingvistice intr-o maniera facila si de lunga durata.La cerere lucrez si cu grupe de 2-3 elevi.SECTOR 4 / BUCURESTI60 ron/ sedinta de 2 ore

 14. 45 lei / doua ore

  Gabriela O. - Student

  2 ani experienta in meditatii / profesorat

  Ofer meditatii limba franceza si limba spaniola, prima sedinta gratis! Mentionez ca sunt pasionata de limbile romanice, studiindu-le in profunzime de mai bine de 12 ani, cu certificari in ce priveste limba spaniola si limba franceza.Sunt o fire activa, muncitoare, cu spirit didactic, dedicata, atenta si rabdatoare. Doresc sa imi impartesesc cunostintele cu cei entuziasmati sau cu cei aflati in incercarea de a isi perfectiona franceza sau spaniola. Cu siguranta, totul se va desfasura intr-un cadru armonios, cu materia aplicata intr-un mod personalizat fiecarui invatacel si astept solicitarile dumneavoastra cu speranta unei colaborari impecabile!

 15. 60 lei / doua ore

  Cristina Dima - Profesor

  Mai mult de 10 ani experienta in meditatii / profesorat

  Profesoara 41 ani, predau limba franceza de 15 ani, cu rezultate garantate! Pun accent pe DIALOG, COMUNICARE SI CONVERSATIE DE LA PRIMA SEDINTA! Predau numai persoanelor adulte de minim 18 ani si numai la domiciliul meu din cartierul DOROBANTI! Am material propriu! Garantez invatarea limbii franceze intr-o perioada f scurta! Cristina Dima

 16. 50 lei / o ora si 30 de minute

  Adelina S.

  3 ani experienta in meditatii / profesorat

  Ofer meditații limba franceza.Masterat in limba franceza -modulul psihopedagogic.Detalii la telefon.

 17. 35 lei / o ora si 30 de minute

  Monika Meditatii - Profesor

  Mai putin de un an experienta in meditatii / profesorat

  Profesor cu experiența, meditez limba franceza nivel: gimnazial, liceal, superior. Chiar și franceza în afaceri. Conversație orice nivel. Teste BAC și examen DELF. Je serais ravie de travailler avec vous pour vous faire avancer dans la maitrise de la langue francaise!!

 18. 50 lei / o ora si 30 de minute

  Luiza L.

  8 ani experienta in meditatii / profesorat

  Meditatii limba franceza - orice nivel. 50 lei/sedinta.

 19. 40 lei / doua ore

  Elena Andreea Moise - Student

  Mai putin de un an experienta in meditatii / profesorat

  Meditatii limba franceza pentru copilasi micuti si dragalasi. Ofer seriozitate si astept acelasi lucru in schimb.

 20. 50 lei / doua ore

  Florentina N. - Profesor gimnaziu

  Mai mult de 10 ani experienta in meditatii / profesorat

  Profesor avand experienta cu elevii, meditez limba franceza clasele I-VIII. Elevii se vor bucura de invatarea materiei cu usurinta, de recuperarea materiei, de pregatirea pentru teze sau alte examene in limba franceza.