Meditatii la franceza

Filtreaza anunturile
 1. 25 lei / o ora

  Alexandru C. - Profesor

  Mai mult de 10 ani experienta in meditatii / profesorat

  Ofer meditatii la limba franceza, iar sedinta va avea loc cu un elev sau maximum doi. Cer si ofer seriozitate si punctualitate pe parcursul colaborarii.

 2. 50 lei / doua ore

  Mihai G. - Asistent universitar

  Mai mult de 10 ani experienta in meditatii / profesorat

  Profesor cu experienta atat in invatamant cat si in companii multinationale in lucrul direct cu clientii francezi ofer meditatii la limba franceza, pentru clasele I-XII, bacalaureat, testari, angajare si emigrare.

 3. 50 lei / doua ore

  Daniel Iosif - Asistent universitar

  5 ani experienta in meditatii / profesorat

  Absolvent de Masterat si Doctorat în Franţa, asigur cursuri particulare de Limbă Franceză. Sunt Doctor al Universităţii din Paris şi în prezent predau la facultate (experienţă cu elevi/studenţi). Ofer meditaţii la orice nivel (A1 C2), atât la nivel conversaţional cât şi gramatical. De asemenea, ofer cursuri specializate (pentru medici, ingineri, farmacişti etc) şi informaţii socio economice utile despre Franţa. Inclusiv cursuri intensive (mai multe şedinţe pe săpt) sau Skype.

 4. 50 lei / doua ore

  Laura T. - Profesor

  5 ani experienta in meditatii / profesorat

  Meditatii limba franceza, engleza si spaniola pentru elevi, studenti si pentru cei care au nevoie sa invete limba in cel mai scurt timp. Metoda de predare este special conceputa pentru a ajunge la un nivel avansat, chiar daca se porneste de la zero, in doar cateva saptamani. Cursantul va putea sa vorbeasca fluent si corect, sa cunoasca toate regulile gramaticale, sa nu aiba greseli in scris si sa se descurce perfect in orice situatie. Pentru elevi se urmareste si programa scolara, iar pentru cei care trebuie sa invete limba in cel mai scurt timp, lectiile vor fi special concepute pentru a castiga timp. Se pune accent pe:conversatie (scopul este de a capata fluenta in cel mai scurt timp), gramatica - intr-o abordare noua, deloc plictisitoare, ce-l va ajuta pe cursant sa nu greseasca niciodata, literatura si civilizatie.Rezultate garantate, evaluari periodice si asistenta permanenta pe perioada cursurilor/meditatiilor.

 5. Pret nespecificat

  Razvan Savu - Centru de meditatii

  Mai mult de 10 ani experienta in meditatii / profesorat

  Profesor nativ ofer meditaii limba franceza pentru orice nivel. Peste 15 ani de experienta, Piata Unirii.

 6. 40 lei / doua ore

  Alina C. - Profesor

  3 ani experienta in meditatii / profesorat

  Profesoară, ofer meditații la limba franceză elevilor din clasele V-XII. Ofer și cer seriozitate!

 7. 40 lei / doua ore

  Georgiana S.

  2 ani experienta in meditatii / profesorat

  Avand o experienta de peste 15 ani in studierea limbii franceze, atestata prin intermediul Diplomei DELF recunoscuta la nivel international si 2 ani vechime in predarea acesteia in sedinte de pregatire individuala, ofer sprijin parintilor care doresc sa le ofere posibilitatea copiilor de a invata limba franceza de la varsta frageda.De asemenea, ofer meditatii in vederea sustinerii examenului de obtinere a Diplomei de studiu in limba franceza DELF, niveluri A1-B2,care odata obtinuta scuteste elevii din anul terminal de prezentarea la proba de competente lingvistice de la Bacalaureat.Traduceri efectuate din limba franceza in limba romana pentru Revista Romana de Drept European (6/2012; 2/2013).Sedintele au integrate parte interactiva de predare-explicare-invatare, inclusiv prin metode digitale. *!Sedintele de pregatire sunt adresate exclusiv elevilor!

 8. 40 lei / doua ore

  Anca B. - Traducator

  3 ani experienta in meditatii / profesorat

  Doctoranda in filologie (anterior licenta si disertatie cu nota 10, specializarea Traducere si Interpretare engleza franceza, inclusiv modul psiho pedagogic nivel I si II), cu 3 ani de experienta, pregatesc elevi, studenti si adulti la lb.engleza respectiv franceza. Lucrez cu materiale didactice adecvate pentru fiecare nivel, am rabdare si manifest interes sa i invat cat mai multe pe cei doritori. 40 ron / 1h30min; 50 ron / 2h.

 9. 70 lei / doua ore

  Adina L. - Centru de meditatii

  9 ani experienta in meditatii / profesorat

  Meditatii la domiciliul cursantului: Absolventa a Facultatii de Limbi si Literaturi Straine (Universitatea Bucuresti), trainer de limba franceza, cu 9 ani de experienta in meditatii cu copii si adulti, meditez franceza la orice nivel. Ma deplasez la domiciliul cursantului (orice sector) si asigur materialele necesare pregatirii. Rezultate garantate! Acord reduceri de pret pentru grupe de 2 cursanti.

 10. 60 lei / doua ore

  Stefan Pana - Profesor

  7 ani experienta in meditatii / profesorat

  Profesor cu experienta de 7 ani in predarea limbii franceze si cu specializare la Sorbona, asigur cursuri de limba franceza: - orice nivel (incepator, mediu, avansat);- sedinte individuale (meditatii) sau de grup; - interviuri emigrare, relocare profesionala (medici), examene DELF-DALF, imbunatatirea conversatiei; - la domiciliul sau la sediul cursantului. Ma adresez atat persoanelor fizice, cat si firmelor. Cursurile sunt structurate conform nivelurilor de certificare stabilite de Cadrul europen comun de referinta pentru limbi straine si vor fi adaptate nevoilor cursantului. Obiectivul principal este dezvoltarea celor 5 competente esentiale: intelegerea limbii vorbite, exprimare orala, intelegerea limbii scrise, exprimare in scris, conversatie), insa, la cererea cursantului, se poate pune accentul pe anumite competente. Asigur materialele didactice necesare, manuale internationale de la edituri prestigioase, precum si fise gramaticale personalizate adaptate exigentelor fiecarui cursant. Profesionalism si seriozitate!

 11. 35 lei / doua ore

  Delia Mihaela - Student

  3 ani experienta in meditatii / profesorat

  Ofer meditatii la limba franceza pentru imbunatatirea situatiei scolare, pregatire BAC sau admitere facultate. Ofer suport de invatare. Garantez intelegerea si insusirea temeinica a informatiilor precum si promovarea oricarui tip de examen.

 12. 40 lei / doua ore

  Daniela G. - Traducator

  3 ani experienta in meditatii / profesorat

  Absolventa a Facultatii de Limbi și Literaturi Straine, specializare franceza-germana fosta bursiera in Franta, ofer meditații la limba franceză orice nivel si limba germana nivel A1-B2. Asigur o ameliorare rapida a cunostintelor si un mediu de lucru foarte placut. Imi place să lucrez cu copiii, am foarte multă rabdare și experiență în domeniu. Meditatiile pot avea loc atat la domiciliul meu, sector 2 langa liceul Iulia Hasdeu cat si la domiciliul elevului.

 13. 30 lei / doua ore

  Adriana Groasă - Student

  Un an experienta in meditatii / profesorat

  Studentă în anul 2 la Facultatea de Științe politice în Limba Franceză, ofer meditații la limba franceză pentru copii de grădiniță și pentru elevii din clasele I-VIII. Asigur o ameliorare a cunoștințelor într-un mod plăcut și eficient. Îmi face plăcere să lucrez cu copii, am răbdare și consider că se poate ajunge la un nivel mediu și de ce nu avansat dacă interesul este manifestat de ambele părți, atât a mea cât și a elevului.

 14. 60 lei / doua ore

  Office C. - Profesor

  Mai mult de 10 ani experienta in meditatii / profesorat

  Limba franceza cu profesori vorbitori nativi  Limbaj standard, conversational si limbaj specializat (medical, juridic, afaceri, financiar) Cursuri colective Cursuri individuale (1 la 1)  Cursuri online (platformă E-learning)  Scoli de vara si ateliere de lucru cu profesori de la universitati din S.U.A., Belgia si Germania  Pregatire, testare si evaluare pentru certificatele TOEFL, IELTS, CAMBRIDGE, ZERTIFIKAT DEUTSCH, DELE etc.Bd. Dacia 51, Sect. 1, Buc.

 15. 50 lei / doua ore

  Ramona C.

  9 ani experienta in meditatii / profesorat

  Meditez inclusiv pt DELF, accent pe conversatie. Folosesc metode de lucru variate si adecvate nivelului, suport didactic divers. Studii in Franta, Belgia, Islanda, experienta 11 ani ca profesor, lucrez cu unul, max. doi elevi la o sedinta, detin diploma DALF C1. 2 ore-50 lei.

 16. 20 lei / doua ore

  Simona Grigorescu - Student

  Mai putin de un an experienta in meditatii / profesorat

  Ofer meditatii, la franceza pentru incepatori si intermediari. Inca din gimnaziu, stiu franceza. Am absolvit o clasa francofona. Obiectivul meu este ca elevul sa inteleaga si sa nu ramana cu nici o nelamurire. Metoda pe care o voi aborda pe tot parcursul sedintelor vor fi: conversatie, vocabular, jocuri pentru o intelegere mai usoara si mai rapida, exercitii pentru aprofundare si intelegere mai buna a materiei.

 17. 50 lei / doua ore

  Carmen D. - Profesor

  5 ani experienta in meditatii / profesorat

  Absolventa a Facultatii de Litere, sectia romana-franceza, absolventa a liceului bilingv "Scoala Centrala", ofer meditatii la limba franceza elevilor de scoala generala, liceu, sau oricarei persoane care doreste sa invete limba franceza sau sa sutina examene de tipul DELF-DALF. Ofer suport de curs si materiale didactice. Experienta acumulata pe parcursul celor 3 ani de facultate. Ofer meditatii si prin Skype.

 18. 55 lei / doua ore

  Amalia D. - Profesor liceu

  Mai mult de 10 ani experienta in meditatii / profesorat

  Profesoara, studii pedagogice in Franta, ofer meditatii limba franceza nivel gimnazial, liceal; Examen Bacalaureat; Admitere invatamant superior; Meditatii medici si personal auxiliar medical, care doresc sa practice medicina, stomatologia, kineoterapia in tari francofone. Meditatii domeniul diplomatic, juridic, tehnic si transporturi, media si industria cinematografica, etc. Medoda CLE International. Ofer posibilitate via skype. Interpretariat.

 19. 55 lei / doua ore

  Felicia G. - Profesor liceu

  Mai mult de 10 ani experienta in meditatii / profesorat

  Profesor cu experienta, meditez limba franceza nivel: gimnazial, liceal, superior. Admitere. Franceza in domeniile: financiar, juridic, turism,IT, inginerie. Franceza pentru medici si asistente.Franceza in Stomatologie. Franceza in afaceri. Conversatie orice nivel. Compozitie si traduceri. Teste BAC. Examen DELF.

 20. 50 lei / doua ore

  Matei C. - Asistent universitar

  9 ani experienta in meditatii / profesorat

  Esti interesat de invatarea LIMBII FRANCEZE (Domiciliu: Piata Cosbuc-11Iunie/Unirii) intr-un MOD FACIL SI PROFESIONAL??? Profesoara cu studii de specialitate si experienta in predarea Lb. Franceze, ofer cursuri private pentru CONVERSATIE, SCRIS, bac, facultate, emigrare, DELF, DALF, TEF, TEFAQ, TCF relocari MEDICI SI ASISTENTI, EMIGRARI, BAC, BURSE, EXAMENE ADMITERE IN INVATAMANT SUPERIOR....ETC. Ofer SUPORT DE CURS si o metoda moderna de asimilare si predare....SUCCES GARANTAT!!!