Meditatii la franceza

Filtreaza anunturile
 1. Pret nespecificat

  Cursupedia C. - Profesor

  Mai mult de 10 ani experienta in meditatii / profesorat

  CURSURI COPII locatie centrala Durată cursuri: 32 săptămâniData de începere: 5 octombrie 2015Cursurile se desfășoară pe întreaga perioadă a anului școlar cu întrerupere în perioada vacanțelor școlare:Cursurile primului trimestru (5 oct.-19 dec. 2015) au o durată de:- 33 de ore (2 întâlniri/săptămână a câte 1,5 ore), copii între 7 -14 ani (clasele I-VIII), 20 ore pentru copii cu vârsta între 4-7 ani (2 întâlniri/săptămână a câte o oră),44 ore pentru adolescenti (clasele IX-XII), (2 întâlniri/săptămână a câte 2 ore).MODUL de CONVERSATIE in FRANCEZA 21h/ 3 ore pe sesiune. Grup (9-10 persoane). Program: SAMBATA GRUPA 1 10.00-13.00 GRUPA 2 13.30-16.30 Nivelul minim cerut la inscriere este A2-B1 Testare gratuitaCursuri franceza/ TRAININGURI COMPANII, orice nivel, incepator, mediu, avasant, limbaj general sau specializat(economic, comercial, turism, industria hoteliera, deplomatic, afaceri, juridic, medical, marketing, HR, etc). Module variate si personalizate in functie de nivel si obiectivele cursantilor. Orar flexibil. Individual, mini-grup sau grup. Evaluare, audit lingvistic (testarea angajatilor pentru stabilirea nivelului de limba sau suport in sustinerea interviurilor).

 2. 50 lei / doua ore

  Mihai G. - Asistent universitar

  Mai mult de 10 ani experienta in meditatii / profesorat

  Profesor cu experienta atat in invatamant cat si in companii multinationale in lucrul direct cu clientii francezi ofer meditatii la limba franceza, pentru clasele I-XII, bacalaureat, testari, angajare si emigrare.

 3. 50 lei / doua ore

  Daniel Iosif - Asistent universitar

  5 ani experienta in meditatii / profesorat

  Absolvent de Masterat si Doctorat în Franţa, asigur cursuri particulare de Limbă Franceză. Sunt Doctor al Universităţii din Paris şi în prezent predau la facultate (experienţă cu elevi/studenţi). Ofer meditaţii la orice nivel (A1 C2), atât la nivel conversaţional cât şi gramatical. De asemenea, ofer cursuri specializate (pentru medici, ingineri, farmacişti etc) şi informaţii socio economice utile despre Franţa. Inclusiv cursuri intensive (mai multe şedinţe pe săpt) sau Skype.

 4. 30 lei / o ora

  Alexandru C. - Profesor

  Mai mult de 10 ani experienta in meditatii / profesorat

  Ofer meditatii la limba franceza, iar sedinta va avea loc cu un elev sau maximum doi. Cer si ofer seriozitate si punctualitate pe parcursul colaborarii.

 5. 50 lei / doua ore

  Laura T. - Profesor

  5 ani experienta in meditatii / profesorat

  Meditatii limba franceza, engleza si spaniola pentru elevi, studenti si pentru cei care au nevoie sa invete limba in cel mai scurt timp. Metoda de predare este special conceputa pentru a ajunge la un nivel avansat, chiar daca se porneste de la zero, in doar cateva saptamani. Cursantul va putea sa vorbeasca fluent si corect, sa cunoasca toate regulile gramaticale, sa nu aiba greseli in scris si sa se descurce perfect in orice situatie. Pentru elevi se urmareste si programa scolara, iar pentru cei care trebuie sa invete limba in cel mai scurt timp, lectiile vor fi special concepute pentru a castiga timp. Se pune accent pe:conversatie (scopul este de a capata fluenta in cel mai scurt timp), gramatica - intr-o abordare noua, deloc plictisitoare, ce-l va ajuta pe cursant sa nu greseasca niciodata, literatura si civilizatie.Rezultate garantate, evaluari periodice si asistenta permanenta pe perioada cursurilor/meditatiilor.

 6. 50 lei / doua ore

  Andreea S. - Profesor liceu

  8 ani experienta in meditatii / profesorat

  Profesoara cu 8 ani experienta, meditez elevi clasele 1-12 la urmatoarele materii: engleza, franceza si romana, cu rezultate DEOSEBITE!

 7. 50 lei / doua ore

  De Sadeleer A. - Traducator

  6 ani experienta in meditatii / profesorat

  Profesoara Limba Franceza, studii in Belgia ( Bruxelles), traducator autorizat, meditez limba franceza orice nivel (emigrare, imbunatatirea conversatiei, examene), elevi si adulti

 8. Pret nespecificat

  Roxana B.

  Mai mult de 10 ani experienta in meditatii / profesorat

  Meditatii / cursuri franceza, orice nivel, adulti si copii, initiere, consolidare, aprofundare, conversatie, pregatire examene (bac, facultate, emigrare, DELF, DALF, TEF, TEFAQ, TCF), interviuri, etc., general sau limbaje specializate (economic, comercial, juridic, medical, turism, hotelier, diplomatic, afaceri, marketing, HR, etc), individual sau grup. Inclusiv straini, Module de gramatica, conversatie.Training companii.

 9. 50 lei / doua ore

  Matei C. - Asistent universitar

  9 ani experienta in meditatii / profesorat

  Esti interesat de invatarea LIMBII FRANCEZE (Domiciliu: Piata Cosbuc-11Iunie/Unirii) intr-un MOD FACIL SI PROFESIONAL??? Profesoara cu studii de specialitate si experienta in predarea Lb. Franceze, ofer cursuri private pentru CONVERSATIE, SCRIS, bac, facultate, emigrare, DELF, DALF, TEF, TEFAQ, TCF relocari MEDICI SI ASISTENTI, EMIGRARI, BAC, BURSE, EXAMENE ADMITERE IN INVATAMANT SUPERIOR....ETC. Ofer SUPORT DE CURS si o metoda moderna de asimilare si predare....SUCCES GARANTAT!!!

 10. 60 lei / doua ore si 30 de minute

  Ionut A. - Profesor

  Mai mult de 10 ani experienta in meditatii / profesorat

  Parlez-vous Francais? Cauti solutia problemelor tale? Doresti sa lucrezi alaturi de un expert? Doresti sa comunici cu placere in franceza? Invata limba franceza alaturi de un expert cu vasta experienta in predare si comunicare. Fie ca vrei sa emigrezi in Canada sau pleci in Quebec, Bacalaureat sau franceza de afaceri, juridica, finaciara, administrativa, turism,TEF, TEFAQ, Dalf, Delf, daca ai un partener de comunicare iti va fi usor.

 11. 35 lei / doua ore

  Meditatii Izabela - Invatator

  Mai putin de un an experienta in meditatii / profesorat

  Ofer cursuri/meditații / traduceri pentru orice categorie de persoana.Am competențe linguistice și materiale bune didactice, conversație și evaluări după cursurile pe sesiuni. Experiența cu copii la grădinița și școli.Meditații / cursuri franceza, orice nivel, adulți și copii, inițiere, consolidare, aprofundare, conversație, pregătire examene (bac, facultate, emigrare, interviuri) general sau limbaje specializate (economic, comercial, juridic, medical, turism, hotelier, diplomatic, afaceri, marketing, literatura). Meditez și pentru performanța școlara cu elevi de toate vârstele.Va garantez rezultate deosebite.

 12. 40 lei / doua ore

  Alina C. - Profesor

  3 ani experienta in meditatii / profesorat

  Profesoară, ofer meditații la limba franceză elevilor din clasele I-XII. Ofer și cer seriozitate!

 13. 50 lei / o ora si 30 de minute

  Popescu Mihaela - Profesor

  Mai mult de 10 ani experienta in meditatii / profesorat

  Daca doriti sa invatati limba franceza ma puteti contacta. Ofer meditatii pentru orice nivel, cu precadere pentru elevi. Valorile dupa care ma ghidez sunt seriozitatea si orientarea catre scop, adica promovarea unui examen sau orice presupune invatarea temeinica a unei limbi straine.

 14. 25 lei / doua ore

  Ecaterina N.

  2 ani experienta in meditatii / profesorat

  Olimpică la limba franceza, elevă în cls. a XI a laColegiul National "Costache Negri" profilul uman, filologie, ofer meditaţii copiilor de gradinita si elevilor din clasele I-VIII de orice nivel la domiciliul acestora sau asigur supravegherea lectiilor, efectuarea temelor, si fixarea materiei.Mă puteţi contacta la numărul de telefon din anunt.Dispun de rabdare si seriozitate in pregatirea elevului.

 15. 60 lei / doua ore

  Alexandra B. - Profesor

  4 ani experienta in meditatii / profesorat

  Profesoara, ofer meditatii pentru limba franceza (inclusiv pentru clasa a XII-a, în vederea pregatirii examenului de bacalaureat) la domiciliul elevului.

 16. 40 lei / doua ore

  Ioana Maria Hozoc - Profesor

  Un an experienta in meditatii / profesorat

  Ofer meditatii pentru elevii din ciclul primar si gimnazial la domiciliul acestora la materia limba franceza.ROG SERIOZITATE MAXIMA!

 17. 20 lei / doua ore

  Loredana Ionita

  2 ani experienta in meditatii / profesorat

  Eleva la Liceul teoretic "Emil Racovita" in clasa a IX-a,, profil real, ofer meditatii elevilor de gradinita si celor din clasele I-IV (20 lei) ,V-VIII (30 lei). de orice nivel. Ma puteti contacta la numarul afisat in anunt.

 18. 45 lei / o ora si 30 de minute

  Violeta M. - Profesor

  4 ani experienta in meditatii / profesorat

  Sunt o persoană sociabilă, comunicativă, prietenoasă şi mi-ar plăcea să ofer şi altor persoane din experienţa mea şi cunoştinţele mele. Ofer meditaţii pentru copii, elevi, studenţi ce întîmpină dificultăţi pentru asimilarea unor teme în limba franceză şi engleză. Voi fi receptivă la solicitările dumneavoastră cu program flexibil.

 19. 60 lei / doua ore

  Office C. - Profesor

  Mai mult de 10 ani experienta in meditatii / profesorat

  Limba franceza cu profesori vorbitori nativi  Limbaj standard, conversational si limbaj specializat (medical, juridic, afaceri, financiar) Cursuri colective Cursuri individuale (1 la 1)  Cursuri online (platformă E-learning)  Scoli de vara si ateliere de lucru cu profesori de la universitati din S.U.A., Belgia si Germania  Pregatire, testare si evaluare pentru certificatele TOEFL, IELTS, CAMBRIDGE, ZERTIFIKAT DEUTSCH, DELE etc.Bd. Dacia 51, Sect. 1, Buc.

 20. 60 lei / doua ore

  Carmen D. - Profesor

  5 ani experienta in meditatii / profesorat

  Absolventa a Facultatii de Litere, sectia romana-franceza, absolventa a liceului bilingv "Scoala Centrala", ofer meditatii la limba franceza elevilor de scoala generala, liceu, sau oricarei persoane care doreste sa invete limba franceza sau sa sutina examene de tipul DELF-DALF. Ofer suport de curs si materiale didactice. Experienta acumulata in cadrul companiilor de training limbi straine. Ofer meditatii si prin Skype.