Meditatii la franceza

Filtreaza anunturile
 1. Pret nespecificat

  Roxana B. - Profesor

  Mai mult de 10 ani experienta in meditatii / profesorat

  FRANCEZA, orice nivel, A1-C2Adulti, adolescenti (+14 ani)Pregatire examene (DELF, DALF, TEF,etc), limbaj specializat (medical, business, secretariat, hr, turism, juridic, marketing, hr, etc), coaching interviuri, intalniri.Parcursuri personalizate in functie de obiectivele cursantului. Accent pe conversatie si vocabular. Inclusiv lectii focusate numai pe gramatica, conversatie, testare pentru examene, coaching pentru interviuri de angajare, intalniri de afaceri, etc.Regulat, organizez si cursuri de grup (5 sau 10 persoane). TRAINING companii. AUDIT lingvistic.1h=50min (o sedinta poate dura intre 1h sau 2h)Deplasarea la domiciliu implica costuri suplimentare.

 2. 80 lei / doua ore

  Mihaela P. - Profesor liceu

  7 ani experienta in meditatii / profesorat

  INCLUSIV COMPANII/TRAINING. Profesor definitivat, absolventa a Univ. Bucuresti, cu stagiu de un an la Univ. Paris X Nanterre, meditez limba franceza atat copii (atestate DELF, ajutor la teme) cat si adulti (emigrare, teste de limba, interviuri, conversatie, limbaje specializate). Lucrez cu elevi de la Liceul francez. Metode adaptate cursantului. Inclusiv sedinte on-line. Progrese vizibile de la primele sedinte.

 3. 60 lei / doua ore

  Alexandru C. - Profesor

  Mai mult de 10 ani experienta in meditatii / profesorat

  Ofer meditatii la limba germana, iar sedinta va avea loc doar cu un elev, in cazul celor incepatori, sau maximum doi elevi, daca sunt la un nivel sensibil egal. Cer si ofer seriozitate si punctualitate pe parcursul colaborarii.

 4. 50 lei / o ora si 30 de minute

  Laura T. - Profesor

  5 ani experienta in meditatii / profesorat

  Meditatii limba franceza, engleza si spaniola pentru elevi, studenti si pentru cei care au nevoie sa invete limba in cel mai scurt timp. Metoda de predare este special conceputa pentru a ajunge la un nivel avansat, chiar daca se porneste de la zero, in doar cateva saptamani. Cursantul va putea sa vorbeasca fluent si corect, sa cunoasca toate regulile gramaticale, sa nu aiba greseli in scris si sa se descurce perfect in orice situatie. Pentru elevi se urmareste si programa scolara, iar pentru cei care trebuie sa invete limba in cel mai scurt timp, lectiile vor fi special concepute pentru a castiga timp. Se pune accent pe:conversatie (scopul este de a capata fluenta in cel mai scurt timp), gramatica - intr-o abordare noua, deloc plictisitoare, ce-l va ajuta pe cursant sa nu greseasca niciodata, literatura si civilizatie.Rezultate garantate, evaluari periodice si asistenta permanenta pe perioada cursurilor/meditatiilor.

 5. 50 lei / o ora si 30 de minute

  Liana S. - Student

  4 ani experienta in meditatii / profesorat

  Buna, numele meu este Liana si sunt studenta in ultimul an la Universitatea Bucuresti, Facultatea de Stiinte Politice, sectia de limba engleza. Am inceput sa ofer meditatii acum 4 ani si imi face placere sa lucrez atat cu adulti cat si cu elevi. Detin certificate de limbi (CAE si DALF) pentru lb engleza si franceza, limbi pe care le studiez de 17, respectiv 13 ani.

 6. 50 lei / doua ore

  Mihai G. - Asistent universitar

  Mai mult de 10 ani experienta in meditatii / profesorat

  Profesor cu experienta atat in invatamant cat si in companii multinationale in lucrul direct cu clientii francezi ofer meditatii la limba franceza, pentru clasele I-XII, bacalaureat, testari, angajare si emigrare.

 7. Pret nespecificat

  Razvan N. - Centru de meditatii

  Mai mult de 10 ani experienta in meditatii / profesorat

  Profesor nativ ofer meditatii limba franceza pentru orice nivel. Peste 15 ani de experienta, Piata Unirii.Cursuri Franceza - 400 lei/modul de 30 de ore (13.33 lei/ora)Metoda conceputa pentru a ajunge la un nivel avansat in timp foarte scurt. Ideal pentru Job si plecari in strainatate. Detalii complete pe centrumeditatii. ro

 8. 60 lei / doua ore

  Daniel Iosif - Asistent universitar

  5 ani experienta in meditatii / profesorat

  Absolvent de Masterat si Doctorat în Franţa, asigur cursuri particulare de Limbă Franceză. Sunt Doctor al Universităţii din Paris şi în prezent predau la facultate, la Universitatea Bucuresti (experienţă cu elevi/studenţi). Ofer meditaţii la orice nivel (A1-C2), atât la nivel conversaţional cât şi gramatical. De asemenea, ofer cursuri specializate (pentru medici, ingineri, farmacişti etc) şi informaţii socio economice utile despre Franţa. Inclusiv pregatire pentru examene de DELF, DALF. Detin cele mai noi si eficiente materiale.Y compris cursuri intensive (mai multe şedinţe pe săpt) sau Skype.Pentru grup de 2 persoane, comisionul este negociabil.În funcție de timpul disponibil, mă pot deplasa acasă la dvs.

 9. 80 lei / doua ore

  Oana Andreea Mocanu - Centru de meditatii

  5 ani experienta in meditatii / profesorat

  Trainer de limbi străine cu experiență de 5 ani și studii superioare în Franța (Universitatea Angers, 2010-2013), ofer meditații la limba franceză pentru orice nivel. Asigur cursuri perfect adaptate cerințelor dumneavoastră, ce vizează toate aspectele limbii franceze (gramatică, vocabular, pronunție, etc.), prin metode eficiente și interactive. Dacă doriți să învățați o franceză naturală, asemănătoare celei vorbite de un nativ, nu ezitați să mă contactați ! Pentru grupuri de cursanți, propun tarife adaptate și avantajoase (detalii la telefon).

 10. 40 lei / doua ore

  Madalina N. - Student

  2 ani experienta in meditatii / profesorat

  Ofer meditatii la limba romana si limba franceza elevilor de la clasele V-VIII. Detin diploma eliberata de Ministerul Francez al Educatiei Nationale, in vederea certificarii cunostintelor de limba franceza.(DELF ,nivel B2). Am urmat cursurile modulului psiho-pedagogic din cadrul Facultatii de Psihologie si Stiințele Educatiei.

 11. 60 lei / doua ore

  Iulia Bujor - Profesor

  Mai mult de 10 ani experienta in meditatii / profesorat

  Sunt profesoară de limba franceză, recent întoarsă din Canada, unde am locuit cinci ani (în zona Quebec), cu o experienţă bogată în îvăţământul preuniversitar. Sunt absolventă a Universităţii Bucureşti (1987), Master ASE, Colegiul de Tehnica de Educaţie în limba franceză, Ottawa (2013). Ofer lecţii intensive de limba franceză, la orice nivel, pregătire rapidă pentru asistenţi / medici, imigrare si cursuri online (Skype). Prima ședință este gratuită! Aștept telefonul dumneavoastră.

 12. 50 lei / o ora si 30 de minute

  Popescu Mihaela - Profesor

  Mai mult de 10 ani experienta in meditatii / profesorat

  Daca doriti sa invatati mai bine limba franceza ma puteti contacta. Ofer meditatii pentru orice nivel, cu precadere pentru elevi. Valorile dupa care ma ghidez sunt seriozitatea si orientarea catre scop, adica promovarea unui examen sau orice presupune invatarea temeinica a unei limbi straine.

 13. 120 lei / doua ore

  Anca V. - Arhitect

  5 ani experienta in meditatii / profesorat

  Meditez franceza orice nivel la domiciliul meu.Meditez desen(pentru admiterea la Facultatea de Arhitectura de Interior)/spaniola/grafica pe calculator.Ofer si cer seriozitate.

 14. 25 lei / doua ore

  Ionut A. - Profesor

  Mai mult de 10 ani experienta in meditatii / profesorat

  Parlez-vous Francais? Cauti solutia problemelor tale? Doresti sa lucrezi alaturi de un expert? Doresti sa comunici cu placere in franceza? Invata limba franceza alaturi de un expert cu vasta experienta in predare si comunicare. Fie ca vrei sa emigrezi in Canada sau pleci in Quebec, Bacalaureat sau franceza de afaceri, juridica, finaciara, administrativa, turism,TEF, TEFAQ, Dalf, Delf, daca ai un partener de comunicare iti va fi usor.

 15. 40 lei / doua ore

  Nathalie G. - Student

  2 ani experienta in meditatii / profesorat

  Ofer meditatii la franceza pentru cei care doresc sa isi sustina un examen DELFB1 si B2,pentru cei care doresc sa participe la olimpiade si pentru cei care doresc doar sa o invete la un nivel mediu.

 16. 40 lei / o ora si 30 de minute

  Monika Meditatii - Profesor

  2 ani experienta in meditatii / profesorat

  Studii de universitate absolvite. Grad pentru predare în limba franceza, pot oferi cursuri de pregătire pentru orice nivel, tineri și adulți. prețul ședinței pentru candidați care locuiesc în sector 5,6 este de 30 Lei / o ora jumate și Dumneavoastră stabiliți ziua ședințele la acest curs!!

 17. 60 lei / doua ore

  Amalia D. - Profesor liceu

  Mai mult de 10 ani experienta in meditatii / profesorat

  Profesoara, studii pedagogice in Franta, ofer meditatii limba franceza nivel gimnazial, liceal; Examen liceu. Examen Bacalaureat; Admitere invatamant superior; Examen DELF. Meditatii pentru profesii in domeniile: juridic, inginerie, media si industria cinematografica, etc. Medoda CLE International. Interpretariat. Ofer si modalitatea skype.

 18. 60 lei / doua ore

  Felicia G. - Profesor liceu

  Mai mult de 10 ani experienta in meditatii / profesorat

  Profesor cu experienta, meditez limba franceza nivel: gimnazial, liceal, superior. Admitere. Teste BAC. Examen autorizatie traducator; Examen DELF. Franceza in domeniile: financiar, juridic, turism, IT, inginerie, arhitectura, etc. Franceza in afaceri. Conversatie orice nivel. Compozitie si traduceri.

 19. 40 lei / doua ore

  Daniela S. - Profesor liceu

  10 ani experienta in meditatii / profesorat

  Descopera frumusetea limbii lui Voltaire alaturi de un profesor titular, cu gradul 2 si 10 ani vechime in invatamantul gimnazial si liceal, specializat in PEE (Programme d’Enrichissement Instrumental) la Universitatea Diderot, Paris 7, Paris 2013 prin intermediul programului european Comenius.

 20. 70 lei / doua ore

  Stefan P. - Profesor

  8 ani experienta in meditatii / profesorat

  Profesor cu experienta de 8 ani in predarea limbii franceze si cu specializare la Sorbona, asigur cursuri de limba franceza: - orice nivel (incepator, mediu, avansat); - sedinte individuale (meditatii) sau de grup; - interviuri emigrare, relocare profesionala (medici), examene DELF-DALF, imbunatatirea conversatiei; - la domiciliul sau la sediul cursantului. Ma adresez atat persoanelor fizice, cat si firmelor. Cursurile sunt structurate conform nivelurilor de certificare stabilite de Cadrul europen comun de referinta pentru limbi straine si vor fi adaptate nevoilor cursantului. Obiectivul principal este dezvoltarea celor 4 competente esentiale: intelegerea limbii vorbite, exprimare orala, intelegerea limbii scrise, exprimare in scris), insa, la cererea cursantului, se poate pune accentul pe anumite competente. Asigur materialele didactice necesare, manuale internationale de la edituri prestigioase, precum si fise gramaticale personalizate adaptate exigentelor fiecarui cursant. Profesionalism si seriozitate!