Meditatii la franceza

Filtreaza anunturile
 1. 50 lei / doua ore

  Mihai G. - Asistent universitar

  Mai mult de 10 ani experienta in meditatii / profesorat

  Profesor cu experienta atat in invatamant cat si in companii multinationale in lucrul direct cu clientii francezi ofer meditatii la limba franceza, pentru clasele I-XII, bacalaureat, testari, angajare si emigrare.

 2. 70 lei / doua ore

  Daniel Iosif - Asistent universitar

  5 ani experienta in meditatii / profesorat

  Absolvent de Masterat si Doctorat în Franţa, asigur cursuri particulare de Limbă Franceză. Sunt Doctor al Universităţii din Paris şi în prezent predau la facultate, la Universitatea Bucuresti (experienţă cu elevi/studenţi). Ofer meditaţii la orice nivel (A1-C2), atât la nivel conversaţional cât şi gramatical. De asemenea, ofer cursuri specializate (pentru medici, ingineri, farmacişti etc) şi informaţii socio economice utile despre Franţa. Inclusiv pregatire pentru examene de DELF, DALF. Detin cele mai noi si eficiente materiale.Y compris cursuri intensive (mai multe şedinţe pe săpt) sau Skype.Pentru grup de 2 persoane, comisionul este negociabil.În funcție de timpul disponibil, mă pot deplasa acasă la dvs.

 3. 50 lei / o ora si 30 de minute

  Laura T. - Profesor

  5 ani experienta in meditatii / profesorat

  Meditatii limba franceza, engleza si spaniola pentru elevi, studenti si pentru cei care au nevoie sa invete limba in cel mai scurt timp. Metoda de predare este special conceputa pentru a ajunge la un nivel avansat, chiar daca se porneste de la zero, in doar cateva saptamani. Cursantul va putea sa vorbeasca fluent si corect, sa cunoasca toate regulile gramaticale, sa nu aiba greseli in scris si sa se descurce perfect in orice situatie. Pentru elevi se urmareste si programa scolara, iar pentru cei care trebuie sa invete limba in cel mai scurt timp, lectiile vor fi special concepute pentru a castiga timp. Se pune accent pe:conversatie (scopul este de a capata fluenta in cel mai scurt timp), gramatica - intr-o abordare noua, deloc plictisitoare, ce-l va ajuta pe cursant sa nu greseasca niciodata, literatura si civilizatie.Rezultate garantate, evaluari periodice si asistenta permanenta pe perioada cursurilor/meditatiilor.

 4. Pret nespecificat

  Roxana C. - Profesor

  Mai mult de 10 ani experienta in meditatii / profesorat

  FRANCEZA, orice nivel. Parcursuri personalizate in functie de scopul pregatirii. Metoda comunicativa cu accent pe vocabular si conversatieIndividual, semi-individual si grup ( max. 5 pers). Inclusiv SKYPE.Pregatire examene (DELF, DALF, TEF,etc), limbaj specializat (medical, business, secretariat, hr, turism, juridic, marketing, hr, etc), coaching interviuri, intalniri. Ore de conversatie.TRAINING companii. AUDIT lingvistic.Locatie centrala, Piata Unirii.TARIFE: (1h=50min): individual, 50 lei/h; semi-individual: 65 lei/h/pers; grup, 40 lei/sedinta.Limbaje specializate, pregatire examene: de la 60 lei/hDeplasarea la domiciliu implica costuri suplimentare.

 5. 60 lei / doua ore

  Alexandru C. - Profesor

  Mai mult de 10 ani experienta in meditatii / profesorat

  Ofer meditatii la limba germana, iar sedinta va avea loc doar cu un elev, in cazul celor incepatori, sau maximum doi elevi, daca sunt la un nivel sensibil egal. Cer si ofer seriozitate si punctualitate pe parcursul colaborarii.

 6. 80 lei / doua ore

  Maria Popescu - Profesor liceu

  7 ani experienta in meditatii / profesorat

  Profesor definitivat, absolventa a Univ. Bucuresti, cu stagiu de un an la Univ. Paris X Nanterre, meditez limba franceza atat copii (atestate DELF, ajutor la teme) cat si adulti (emigrare, teste de limba, interviuri, conversatie, limbaje specializate). Lucrez cu elevi de la Liceul francez. Metode adaptate cursantului. Inclusiv sedinte on-line. Progrese vizibile de la primele sedinte.

 7. Pret nespecificat

  Razvan N. - Centru de meditatii

  Mai mult de 10 ani experienta in meditatii / profesorat

  Profesor nativ ofer meditaii limba franceza pentru orice nivel. Peste 15 ani de experienta, Piata Unirii.Cursuri Franceza - 400 lei/modul de 30 de ore (13.33 lei/ora)Metoda conceputa pentru a ajunge la un nivel avansat in timp foarte scurt. Ideal pentru Job si plecari in strainatate. Detalii complete pe centrumeditatii. ro

 8. 60 lei / doua ore

  Iulia Bujor - Profesor

  Mai mult de 10 ani experienta in meditatii / profesorat

  Sunt profesoară de limba franceză, recent întoarsă din Canada, unde am locuit cinci ani (în zona Quebec), cu o experienţă bogată în îvăţământul preuniversitar. Sunt absolventă a Universităţii Bucureşti (1987), Master ASE, Colegiul de Tehnica de Educaţie în limba franceză, Ottawa (2013). Ofer lecţii intensive de limba franceză, la orice nivel, pregătire rapidă pentru asistenţi / medici, imigrare si cursuri online (Skype). Prima ședință este gratuită! Aștept telefonul dumneavoastră.

 9. 50 lei / o ora si 30 de minute

  Ema Georgiana - Student

  Un an experienta in meditatii / profesorat

  Ofer meditații la limba franceză și limba engleză la nivel începător și mediu.

 10. 40 lei / doua ore

  Alina C. - Profesor

  3 ani experienta in meditatii / profesorat

  Profesoară, ofer meditații la limba franceza elevilor de diferite vârste, în vederea însușirii cunoștințelor și aprofundarii materiei, eventual a clarificarii nelamuririlor legate de sfera gramaticala sau lexicala a limbii. Pun accent pe exersarea competentei comunicative in limba straina. Ofer și solicit seriozitate!

 11. 65 lei / doua ore

  Daniela D. - Student

  5 ani experienta in meditatii / profesorat

  Vous voulez améliorer votre Français? Doriti un curs cu un profesor nativ? Ofer meditatii tuturor celor care vor sa progreseze, din motive personale, academice sau profesionale.Cursurile se adreseaza elevilor de liceu, studentilor si adultilor, si pot avea loc la domiciliul meu sau in alta locatie (mall, cafenea, etc.), in functie de disponibilitatea si facilitatile cursantilor.

 12. 60 lei / doua ore

  Amalia D. - Profesor liceu

  Mai mult de 10 ani experienta in meditatii / profesorat

  Profesoara, studii pedagogice in Franta, ofer meditatii limba franceza nivel gimnazial, liceal; Examen Bacalaureat; Admitere invatamant superior; Meditatii medici si personal auxiliar medical, care doresc sa practice medicina, stomatologia, kineoterapia in tari francofone. Meditatii domeniul diplomatic, juridic, transporturi, Media si industria cinematografica, etc. Medoda CLE International. Interpretariat.

 13. 25 lei / doua ore

  Laura Ungureanu

  Un an experienta in meditatii / profesorat

  Ofer meditatii la limba franceza pentru clasele 1-8.

 14. 70 lei / doua ore

  Stefan P. - Profesor

  Mai mult de 10 ani experienta in meditatii / profesorat

  Profesor cu experienta de 8 ani in predarea limbii franceze si cu specializare la Sorbona, asigur cursuri de limba franceza: - orice nivel (incepator, mediu, avansat); - sedinte individuale (meditatii) sau de grup; - interviuri emigrare, relocare profesionala (medici), examene DELF-DALF, imbunatatirea conversatiei; - la domiciliul sau la sediul cursantului. Ma adresez atat persoanelor fizice, cat si firmelor. Cursurile sunt structurate conform nivelurilor de certificare stabilite de Cadrul europen comun de referinta pentru limbi straine si vor fi adaptate nevoilor cursantului. Obiectivul principal este dezvoltarea celor 4 competente esentiale: intelegerea limbii vorbite, exprimare orala, intelegerea limbii scrise, exprimare in scris), insa, la cererea cursantului, se poate pune accentul pe anumite competente. Asigur materialele didactice necesare, manuale internationale de la edituri prestigioase, precum si fise gramaticale personalizate adaptate exigentelor fiecarui cursant. Profesionalism si seriozitate!

 15. 55 lei / doua ore

  Alexandra B. - Profesor

  4 ani experienta in meditatii / profesorat

  Profesor si masterand, licentiata in limbi straine, ofer meditatii la limba franceza pentru orice nivel, includ pregatire pentru orice tip de examen: DELF, DALF, admitere la licee bilingve sau facultate sau deplasari cu munca in afara. mentionez ca am lucrat atat cu copii, cat si cu adulti, iar lectiile pot avea loc atat la domiciliul meu, cat si la domiciuliu elevului. Lucrez in zona Militari si Dr taberei pentru ca locuiesc in Militari Residence

 16. 60 lei / doua ore

  Office C. - Profesor

  Mai mult de 10 ani experienta in meditatii / profesorat

  Limba franceza cu profesori vorbitori nativi  Limbaj standard, conversational si limbaj specializat (medical, juridic, afaceri, financiar) Cursuri colective Cursuri individuale (1 la 1)  Cursuri online (platformă E-learning)  Scoli de vara si ateliere de lucru cu profesori de la universitati din S.U.A., Belgia si Germania  Pregatire, testare si evaluare pentru certificatele TOEFL, IELTS, CAMBRIDGE, ZERTIFIKAT DEUTSCH, DELE etc.Bd. Dacia 51, Sect. 1, Buc.

 17. 25 lei / doua ore

  Ionut A. - Profesor

  Mai mult de 10 ani experienta in meditatii / profesorat

  Parlez-vous Francais? Cauti solutia problemelor tale? Doresti sa lucrezi alaturi de un expert? Doresti sa comunici cu placere in franceza? Invata limba franceza alaturi de un expert cu vasta experienta in predare si comunicare. Fie ca vrei sa emigrezi in Canada sau pleci in Quebec, Bacalaureat sau franceza de afaceri, juridica, finaciara, administrativa, turism,TEF, TEFAQ, Dalf, Delf, daca ai un partener de comunicare iti va fi usor.

 18. 60 lei / doua ore

  Laura Mihalca

  5 ani experienta in meditatii / profesorat

  Absolventa Facultatea de Limbi Straine, meditez franceza orice nivel indiferent de varsta (adulti/ copii). Am experienta in lucrul cu copii si adulti. Pregatesc pentru bac, admitere la liceu/ facultate si atestate lingvistice. Garantez rezultate. Asigur materialele de studiu.

 19. 50 lei / doua ore

  Alexandra Petrisor - Student

  Un an experienta in meditatii / profesorat

  Stundenta la Relatii Internationale si Studii Europene in limba Engleza si intern in cadrul Institutului Cambridge Bucuresti ,ofer ajutor copiilor in rezolvarea eficienta a temelor si fixarea cunostintelor. Sunt o fire calma , rabdatoare , dornica de a ajuta , detin calitati de colaborare , atentie si indrumare , scopul meu fiind accela de a invata intr-o maniera inovatoare , degajata si placuta.

 20. 40 lei / doua ore

  Georgiana P.

  7 ani experienta in meditatii / profesorat

  Meditez individual limba franceza pentru orice nivel (incepatori, intermediari, avansati, copii, elevi, adulti), pentru orice domeniu (pregatire pentru scoala, examene DELF / DALF / TEF / TEFAQ / TCF), emigrare in tari francofone).