Meditatii la franceza

Filtreaza anunturile
 1. 80 lei / doua ore

  Mihaela M. - Profesor liceu

  7 ani experienta in meditatii / profesorat

  INCLUSIV COMPANII/TRAINING. Profesor definitivat, absolventa a Univ. Bucuresti, cu stagiu de un an la Univ. Paris X Nanterre, meditez limba franceza atat copii (atestate DELF, ajutor la teme) cat si adulti (emigrare, teste de limba, interviuri, conversatie, limbaje specializate). Lucrez cu elevi de la Liceul francez. Metode adaptate cursantului. Inclusiv sedinte on-line. Progrese vizibile de la primele sedinte.

 2. Pret nespecificat

  Roxana B. - Profesor

  Mai mult de 10 ani experienta in meditatii / profesorat

  FRANCEZA, orice nivel, A1-C2Adulti, adolescenti (+14 ani)Pregatire examene (DELF, DALF, TEF, CCIP, DL,CFP, CFJ, CFP; CFTH, DFA), limbaj specializat (medical, business, secretariat, hr, turism, juridic, marketing, hr, etc), coaching interviuri, intalniri.Parcursuri personalizate in functie de obiectivele cursantului. Accent pe conversatie si vocabular. Inclusiv lectii focusate pe gramatica, conversatie, testare/simulari examene, coaching pentru interviuri de angajare, intalniri de afaceri, etc.Inclusiv CUSRSURI DE GRUP (5 -8 persoane), franceza generala si workshopuri conversatie, gramatica. Inscrieri si detalii telefonic.TRAINING COMPANII. AUDIT lingvistic.1h=50min (o sedinta poate dura intre 1h sau 3h)Deplasarea la domiciliu implica costuri suplimentare.

 3. 50 lei / o ora si 30 de minute

  Laura T. - Profesor

  5 ani experienta in meditatii / profesorat

  Meditatii limba franceza, engleza si spaniola pentru elevi, studenti si pentru cei care au nevoie sa invete limba in cel mai scurt timp. Metoda de predare este special conceputa pentru a ajunge la un nivel avansat, chiar daca se porneste de la zero, in doar cateva saptamani. Cursantul va putea sa vorbeasca fluent si corect, sa cunoasca toate regulile gramaticale, sa nu aiba greseli in scris si sa se descurce perfect in orice situatie. Pentru elevi se urmareste si programa scolara, iar pentru cei care trebuie sa invete limba in cel mai scurt timp, lectiile vor fi special concepute pentru a castiga timp. Se pune accent pe:conversatie (scopul este de a capata fluenta in cel mai scurt timp), gramatica - intr-o abordare noua, deloc plictisitoare, ce-l va ajuta pe cursant sa nu greseasca niciodata, literatura si civilizatie.Rezultate garantate, evaluari periodice si asistenta permanenta pe perioada cursurilor/meditatiilor.

 4. 60 lei / doua ore

  Daniel Iosif - Asistent universitar

  5 ani experienta in meditatii / profesorat

  Absolvent de Masterat si Doctorat în Franţa, asigur cursuri particulare de Limbă Franceză. Sunt Doctor al Universităţii din Paris şi în prezent predau la facultate, la Universitatea Bucuresti (experienţă cu elevi/studenţi). Ofer meditaţii la orice nivel (A1-C2), atât la nivel conversaţional cât şi gramatical. De asemenea, ofer cursuri specializate (pentru medici, ingineri, farmacişti etc) şi informaţii socio economice utile despre Franţa. Inclusiv pregatire pentru examene de DELF, DALF. Detin cele mai noi si eficiente materiale.Y compris cursuri intensive (mai multe şedinţe pe săpt) sau Skype.Pentru grup de 2 persoane, comisionul este negociabil.În funcție de timpul disponibil, mă pot deplasa acasă la dvs.

 5. 50 lei / doua ore

  Ana Maria Vijiiac - Profesor

  3 ani experienta in meditatii / profesorat

  Profesionalismul, experiența și răbdarea sunt cuvintele care mă caracterizează. Am absolvit Facultatea de Litere din cadrul Universității din București, specializarea Limba și literatura română-Limba și literatura franceză, iar în prezent sunt studentă în cadrul programului de masterat: Studii avansate în lingvistică. De asemenea, sunt profesor de limba și literatura română și de limba franceză. Ofer meditații la limba și literatura franceză elevilor din ciclul primar, gimnazial și liceal pentru consolidarea cunoștințelor și pregătirea examenelor.

 6. Pret nespecificat

  Razvan N. - Centru de meditatii

  Mai mult de 10 ani experienta in meditatii / profesorat

  Profesor nativ ofer meditatii limba franceza pentru orice nivel. Peste 15 ani de experienta, Piata Unirii.Cursuri Franceza - 400 lei/modul de 30 de ore (13.33 lei/ora)Metoda conceputa pentru a ajunge la un nivel avansat in timp foarte scurt. Ideal pentru Job si plecari in strainatate. Detalii complete pe centrumeditatii. ro

 7. 60 lei / doua ore

  Alexandru C. - Profesor

  Mai mult de 10 ani experienta in meditatii / profesorat

  Ofer meditatii la limba germana, iar sedinta va avea loc doar cu un elev, in cazul celor incepatori, sau maximum doi elevi, daca sunt la un nivel sensibil egal. Cer si ofer seriozitate si punctualitate pe parcursul colaborarii.

 8. 50 lei / doua ore

  Mihai G. - Asistent universitar

  Mai mult de 10 ani experienta in meditatii / profesorat

  Profesor cu experienta atat in invatamant cat si in companii multinationale in lucrul direct cu clientii francezi ofer meditatii la limba franceza, pentru clasele I-XII, bacalaureat, testari, angajare si emigrare.

 9. 50 lei / o ora si 30 de minute

  Aura P. - Profesor liceu

  8 ani experienta in meditatii / profesorat

  Meditatii la limba franceza si limba germana intr-un mod placut si relaxant. Am avut rezultate extraordinare ale cursantilor (elevii in stare de corigenta si-au luat examenul, cursanti angajati pe baza limbii studiate impreuna, evolutie la clasa de la un semestru la celalalt, emigrare Franta, Bruxelles).Ma mulez dupa cerintele cursantului si insist pe ceea ce isi doreste mai mult (Vocabular, gramatica, exprimare libera, intelegere scrisa, intelegere orala).Va astept cu drag!

 10. 35 lei / o ora si 30 de minute

  Alexandra A.

  Un an experienta in meditatii / profesorat

  Persoana dedicata, entuziasmata, comunicativa, ofer meditatii la limba franceza pentru cls I-VIII si pentru persoanele incepatoare.Pentru mai multe detalii, nu ezitati sa ma contactati!

 11. 25 lei / doua ore

  Ionut A. - Profesor

  Mai mult de 10 ani experienta in meditatii / profesorat

  Parlez-vous Francais? Cauti solutia problemelor tale? Doresti sa lucrezi alaturi de un expert? Doresti sa comunici cu placere in franceza? Invata limba franceza alaturi de un expert cu vasta experienta in predare si comunicare. Fie ca vrei sa emigrezi in Canada sau pleci in Quebec, Bacalaureat sau franceza de afaceri, juridica, finaciara, administrativa, turism,TEF, TEFAQ, Dalf, Delf, daca ai un partener de comunicare iti va fi usor.

 12. 35 lei / o ora si 30 de minute

  Bianca Z. - Traducator

  3 ani experienta in meditatii / profesorat

  Traducător-interpret autorizat, ofer meditații la limba franceză pentru orice nivel. Pun foarte mare accent pe gramatică și pe conversație. Fiecare oră este interesantă, interactivă și niciodată plictisitoare. Ofer și solicit seriozitate!

 13. 20 lei / o ora si 30 de minute

  Iris Rusu - Student

  Un an experienta in meditatii / profesorat

  Ofer meditaţii la limba franceză şi limba engleză atât preşcolarilor, cât şi elevilor din ciclului gimnazial şi inferior de liceu. Răbdătoare, comunicativă, cu un an de experienţă în meditaţii, lucrez cu plăcere cu copii de orice vârstă.

 14. 50 lei / doua ore

  Antonia Stanc - Student

  Un an experienta in meditatii / profesorat

  Studentă la Facultatea de Litere- Universitatea Bucureşti, specializarea română-franceză, doresc să ofer meditaţii la limba franceză.

 15. 60 lei / doua ore

  Iulia Bujor - Profesor

  Mai mult de 10 ani experienta in meditatii / profesorat

  Sunt profesoară de limba franceză, recent întoarsă din Canada, unde am locuit cinci ani (în zona Quebec), cu o experienţă bogată în îvăţământul preuniversitar. Sunt absolventă a Universităţii Bucureşti (1987), Master ASE, Colegiul de Tehnica de Educaţie în limba franceză, Ottawa (2013). Ofer lecţii intensive de limba franceză, la orice nivel, pregătire rapidă pentru asistenţi / medici, imigrare si cursuri online (Skype). Prima ședință este gratuită! Aștept telefonul dumneavoastră.

 16. 45 lei / o ora si 30 de minute

  Monika Meditatii - Profesor

  2 ani experienta in meditatii / profesorat

  Studii de universitate absolvite. Grad pentru predare în limba franceza, Ofer meditații la limba și literatura franceză elevilor din ciclul primar, gimnazial și liceal pentru consolidarea cunoștințelor și pregătirea examenelor.Anunțul este valabil și pentru adulți care doresc sa lucreze cu limba franceza mediu sau avântat!!Lucrez și pentru centrul de limbi străine dacă va fi o colaborare serioasa!!

 17. 55 lei / doua ore

  Felicia G. - Profesor liceu

  Mai mult de 10 ani experienta in meditatii / profesorat

  Profesor cu experienta, meditez limba franceza nivelurile: gimnazial, liceal, superior. Admitere. Teste BAC. Examen autorizatie traducator; Interviu; Examen DELF. Meditatii in profesiile: financiar, juridic, turism, IT, inginerie, arhitectura, etc. Franceza in afaceri. Conversatie orice nivel. Compozitie si traduceri.

 18. 60 lei / doua ore

  Amalia D. - Profesor liceu

  Mai mult de 10 ani experienta in meditatii / profesorat

  Profesoara, studii pedagogice in Franta, ofer meditatii limba franceza nivel gimnazial, liceal. Corigente. Examen liceu. Examen Bacalaureat; Admitere invatamant superior; Admitere Academia de Politie; Examen DELF. Meditatii pentru profesii in domeniile: economic-comercial, juridic, medical, tehnic-inginerie, media si industria cinematografica, etc. Interpretariat. Ofer si modalitatea skype.

 19. 70 lei / doua ore

  Stefan P. - Profesor

  8 ani experienta in meditatii / profesorat

  Profesor cu experienta de 8 ani in predarea limbii franceze si cu specializare la Sorbona, asigur cursuri de limba franceza: - orice nivel (incepator, mediu, avansat); - sedinte individuale (meditatii) sau de grup; - interviuri emigrare, relocare profesionala (medici), examene DELF-DALF, imbunatatirea conversatiei; - la domiciliul sau la sediul cursantului. Ma adresez atat persoanelor fizice, cat si firmelor. Cursurile sunt structurate conform nivelurilor de certificare stabilite de Cadrul europen comun de referinta pentru limbi straine si vor fi adaptate nevoilor cursantului. Obiectivul principal este dezvoltarea celor 4 competente esentiale: intelegerea limbii vorbite, exprimare orala, intelegerea limbii scrise, exprimare in scris), insa, la cererea cursantului, se poate pune accentul pe anumite competente. Asigur materialele didactice necesare, manuale internationale de la edituri prestigioase, precum si fise gramaticale personalizate adaptate exigentelor fiecarui cursant. Profesionalism si seriozitate!

 20. 30 lei / doua ore

  Ecaterina N.

  3 ani experienta in meditatii / profesorat

  Eleva in clasa a XII- a la Colegiul National "Costache Negri",profil filologie ,intensiv franceza (6 ore de limba franceza pe saptamana), olimpica la limba franceza ,ofer meditatii, îndrumare şi consolidare elevilor din ciclul primar si gimnazial de orice nivel ( clasele I-VIII) pentru temele pentru acasă si pentru eliminarea lacunelor.Orele din programul de la scoala si studiul individual m-au ajutat sa imi dobandesc competente in scris ,citit si vorbit limba franceza,vocabular,gramatica.Colaborez deschis cu elevul in vederea crearii unei relatii optime cu acesta.Sunt pasionata atat de limba franceza, cat si de limba si literatura romana.Mă puteti contacta la numărul de telefon afişat în anunţ.