Meditatii la franceza

Filtreaza anunturile
 1. 50 lei / doua ore

  Mihai G. - Asistent universitar

  Mai mult de 10 ani experienta in meditatii / profesorat

  Profesor cu experienta atat in invatamant cat si in companii multinationale in lucrul direct cu clientii francezi ofer meditatii la limba franceza, pentru clasele I-XII, bacalaureat, testari, angajare si emigrare.

 2. 30 lei / o ora

  Alexandru C. - Profesor

  Mai mult de 10 ani experienta in meditatii / profesorat

  Ofer meditatii la limba franceza, iar sedinta va avea loc cu un elev sau maximum doi. Cer si ofer seriozitate si punctualitate pe parcursul colaborarii.

 3. 50 lei / doua ore

  Daniel Iosif - Asistent universitar

  5 ani experienta in meditatii / profesorat

  Absolvent de Masterat si Doctorat în Franţa, asigur cursuri particulare de Limbă Franceză. Sunt Doctor al Universităţii din Paris şi în prezent predau la facultate (experienţă cu elevi/studenţi). Ofer meditaţii la orice nivel (A1-C2), atât la nivel conversaţional cât şi gramatical. De asemenea, ofer cursuri specializate (pentru medici, ingineri, farmacişti etc) şi informaţii socio economice utile despre Franţa. Inclusiv pregatire pentru examene de DELF, DALF. Detin cele mai noi si eficiente materiale.Y compris cursuri intensive (mai multe şedinţe pe săpt) sau Skype.

 4. 30 lei / o ora

  Cursupedia Centru De Lb Straine - Centru de meditatii

  Mai mult de 10 ani experienta in meditatii / profesorat

  CURSURI/MEDITATII FRANCEZA,ENGLEZA,ROMANA PENTRU STRAINI, ADULTI si COPII, grup (5-6 persoane) sau individual. Metoda interactiva si comunicativa axata pe vocabular si conversatie. Preturi de la 30lei/h. Inclusiv pregatire DELF,DALF, IELTS,CAE,KET,PET,etc si LIMBAJE SPECIALIZATE:(economic, comercial, turism, industria hoteliera, diplomatic, afaceri, juridic, medical, marketing, HR, etc). Module de conversatie, gramatica.TRAINING COMPANII, audit lingvistic

 5. 60 lei / doua ore

  Stefan Pana - Profesor

  7 ani experienta in meditatii / profesorat

  Profesor cu experienta de 7 ani in predarea limbii franceze si cu specializare la Sorbona, asigur cursuri de limba franceza: - orice nivel (incepator, mediu, avansat);- sedinte individuale (meditatii) sau de grup; - interviuri emigrare, relocare profesionala (medici), examene DELF-DALF, imbunatatirea conversatiei; - la domiciliul sau la sediul cursantului. Ma adresez atat persoanelor fizice, cat si firmelor. Cursurile sunt structurate conform nivelurilor de certificare stabilite de Cadrul europen comun de referinta pentru limbi straine si vor fi adaptate nevoilor cursantului. Obiectivul principal este dezvoltarea celor 5 competente esentiale: intelegerea limbii vorbite, exprimare orala, intelegerea limbii scrise, exprimare in scris, conversatie), insa, la cererea cursantului, se poate pune accentul pe anumite competente. Asigur materialele didactice necesare, manuale internationale de la edituri prestigioase, precum si fise gramaticale personalizate adaptate exigentelor fiecarui cursant. Profesionalism si seriozitate!

 6. 35 lei / o ora si 30 de minute

  Monika Meditatii - Profesor

  Mai putin de un an experienta in meditatii / profesorat

  Profesor cu experiența, meditez limba franceza nivel: gimnazial, liceal, superior. Chiar și franceza în afaceri. Conversație orice nivel. Teste BAC și examen DELF. Je serais ravie de travailler avec vous pour vous faire avancer dans la maitrise de la langue francaise!!

 7. 50 lei / doua ore

  Lavinia M. - Student

  3 ani experienta in meditatii / profesorat

  Sunt studenta la Facultatea de Limbi si Literaturi straine, Universitatea Bucuresti, ofer meditatii la limba franceza copiilor de gradinita cat si celor din clasele I-VIII.

 8. 50 lei / o ora si 30 de minute

  Luiza L.

  8 ani experienta in meditatii / profesorat

  Meditatii limba franceza - orice nivel. 50 lei/sedinta.

 9. 60 lei / doua ore

  Cristina Dima - Profesor

  Mai mult de 10 ani experienta in meditatii / profesorat

  Profesoara 41 ani, predau limba franceza de 15 ani, cu rezultate garantate! Pun accent pe DIALOG, COMUNICARE SI CONVERSATIE DE LA PRIMA SEDINTA! Predau numai persoanelor adulte de minim 18 ani si numai la domiciliul meu din cartierul DOROBANTI! Am material propriu! Garantez invatarea limbii franceze intr-o perioada f scurta! Cristina Dima

 10. 25 lei / o ora si 30 de minute

  Alexandra Cucu - Student

  2 ani experienta in meditatii / profesorat

  Ofer meditații la Limba franceză în vederea unei evoluții privind nivelul de comunicare orală și scrisă. Mă adresez elevilor interesați să-și clarifice o serie de nelămuriri privind noțiunile înscrise în sfera gramaticală sau lexicală. Demersul meu vizează recuperarea sistematică a informațiilor neînțelese, îmbogățirea vocabularului, îndrumarea temelor și accesibilizarea informației în concordanță cu nivelul de pregătire al elevului.

 11. 40 lei / doua ore

  Elena Andreea Moise - Student

  Mai putin de un an experienta in meditatii / profesorat

  Meditatii limba franceza pentru copilasi micuti si dragalasi. Ofer seriozitate si astept acelasi lucru in schimb.

 12. 25 lei / doua ore

  Ecaterina N.

  2 ani experienta in meditatii / profesorat

  Eleva in clasa a XI- a la Colegiul National "Costache Negri",profil filologie ,intensiv franceza (6 ore de limba franceza pe saptamana), ofer meditatii la limba franceza elevilor din ciclul primar si gimnazial ( clasele I-VIII) .Sunt pasionata atat de limba si literatura romana cat si de limba franceza. Orele din programul de la scoala cat si studiul individual m-au ajutat sa imi dobandesc competente in scris ,citit si vorbit limba franceza,vocabular,gramatica.

 13. 60 lei / doua ore

  Carmen D. - Profesor

  5 ani experienta in meditatii / profesorat

  Absolventa a Facultatii de Litere, sectia romana-franceza, absolventa a liceului bilingv "Scoala Centrala", ofer meditatii la limba franceza elevilor de scoala generala, liceu, sau oricarei persoane care doreste sa invete limba franceza sau sa sutina examene de tipul DELF-DALF. Ofer suport de curs si materiale didactice. Experienta acumulata in cadrul companiilor de training limbi straine. Ofer meditatii si prin Skype.

 14. 60 lei / doua ore

  Office C. - Profesor

  Mai mult de 10 ani experienta in meditatii / profesorat

  Limba franceza cu profesori vorbitori nativi  Limbaj standard, conversational si limbaj specializat (medical, juridic, afaceri, financiar) Cursuri colective Cursuri individuale (1 la 1)  Cursuri online (platformă E-learning)  Scoli de vara si ateliere de lucru cu profesori de la universitati din S.U.A., Belgia si Germania  Pregatire, testare si evaluare pentru certificatele TOEFL, IELTS, CAMBRIDGE, ZERTIFIKAT DEUTSCH, DELE etc.Bd. Dacia 51, Sect. 1, Buc.

 15. 40 lei / doua ore

  Alina C. - Profesor

  3 ani experienta in meditatii / profesorat

  Profesoară, ofer meditații la limba franceza elevilor de diferite vârste, în vederea însușirii cunoștințelor și aprofundarii materiei. Pun accent pe dobandirea competentei comunicative in limba straina. Ofer și cer seriozitate!

 16. 50 lei / doua ore

  Florentina N. - Profesor gimnaziu

  Mai mult de 10 ani experienta in meditatii / profesorat

  Profesor avand experienta cu elevii, meditez limba franceza clasele I-VIII. Elevii se vor bucura de invatarea materiei cu usurinta, de recuperarea materiei, de pregatirea pentru teze sau alte examene in limba franceza.

 17. 60 lei / doua ore

  Centrul Newton - Profesor

  Mai mult de 10 ani experienta in meditatii / profesorat

  Centrul de meditatii "Isaac Newton", situat in zona Piata Natiunilor Unite, va ofera meditatii la Limba franceza pentru aprofundarea si recuperarea materiei, Bacalaureat si admitere Facultate.

 18. 50 lei / o ora si 30 de minute

  Anca B. - Traducator

  4 ani experienta in meditatii / profesorat

  Doctoranda in filologie (anterior licenta si disertatie cu nota 10, specializarea Traducere si Interpretare engleza-franceza, inclusiv modul psiho-pedagogic nivel I si II), cu 4 ani de experienta, pregatesc elevi / studenti / adulti (medici, asistenti medicali, ingineri, economisti, etc) la engleza si franceza pentru rezultate scolare mai bune / emigrare / interviuri / examene (Cambridge, IELTS, DELF, TEFAQ, etc) Lucrez cu materiale didactice adecvate pentru fiecare nivel, am rabdare si manifest interes sa-i invat cat mai multe pe cei doritori. 50 ron 1h30min; 60 ron /2h.

 19. 40 lei / doua ore

  Bianca Zob - Student

  Un an experienta in meditatii / profesorat

  Ofer meditații la limba franceză pentru orice nivel. Pun foarte mult accent pe gramatică, dar și pe conversație. De obicei toate orele sunt foarte interesante și interactive, ceea ce înseamnă că niciodată acestea nu devin plictisitoare. Bineînțeles că prețul poate varia în funcție de numărul de ore dorit.

 20. Pret nespecificat

  Roxana B.

  Mai mult de 10 ani experienta in meditatii / profesorat

  MEDITATII/ cursuri franceza, orice nivel, ADULTI si COPII , GRUP (5-6 pers), de la 30 lei/h, semi-individual (2 pers) sau INDIVIDUAL. PREGATIRE EXAMENE (emigrare, DELF, DALF, TEF, TEFAQ, TCF), interviuri, etc. LIMBAJ GENERAL sau SPECIALIZAT (economic, comercial, juridic, medical, turism, hotelier, diplomatic, afaceri, marketing, HR, etc) Inclusiv cursanti straini, Ateliere de GRAMATICA, pregatire DELF, DALF.Training companii.