Meditatii la franceza

Filtreaza anunturile
 1. 50 lei / doua ore

  Daniel Iosif - Asistent universitar

  5 ani experienta in meditatii / profesorat

  Absolvent de Masterat si Doctorat în Franţa, asigur cursuri particulare de Limbă Franceză. Sunt Doctor al Universităţii din Paris şi în prezent predau la facultate (experienţă cu elevi/studenţi). Ofer meditaţii la orice nivel (A1 C2), atât la nivel conversaţional cât şi gramatical. De asemenea, ofer cursuri specializate (pentru medici, ingineri, farmacişti etc) şi informaţii socio economice utile despre Franţa. Inclusiv cursuri intensive (mai multe şedinţe pe săpt) sau Skype.

 2. 50 lei / doua ore

  Laura T. - Profesor

  5 ani experienta in meditatii / profesorat

  Meditatii limba franceza, engleza si spaniola pentru elevi, studenti si pentru cei care au nevoie sa invete limba in cel mai scurt timp. Metoda de predare este special conceputa pentru a ajunge la un nivel avansat, chiar daca se porneste de la zero, in doar cateva saptamani. Cursantul va putea sa vorbeasca fluent si corect, sa cunoasca toate regulile gramaticale, sa nu aiba greseli in scris si sa se descurce perfect in orice situatie. Pentru elevi se urmareste si programa scolara, iar pentru cei care trebuie sa invete limba in cel mai scurt timp, lectiile vor fi special concepute pentru a castiga timp. Se pune accent pe:conversatie (scopul este de a capata fluenta in cel mai scurt timp), gramatica - intr-o abordare noua, deloc plictisitoare, ce-l va ajuta pe cursant sa nu greseasca niciodata, literatura si civilizatie.Rezultate garantate, evaluari periodice si asistenta permanenta pe perioada cursurilor/meditatiilor.

 3. 25 lei / o ora

  Alexandru C. - Profesor

  Mai mult de 10 ani experienta in meditatii / profesorat

  Ofer meditatii la limba franceza, iar sedinta va avea loc cu un elev sau maximum doi. Cer si ofer seriozitate si punctualitate pe parcursul colaborarii.

 4. Pret nespecificat

  Raluca N. - Centru de meditatii

  Mai mult de 10 ani experienta in meditatii / profesorat

  Profesor nativ ofer meditaii limba franceza pentru orice nivel. Peste 15 ani de experienta, Piata Unirii.

 5. Pret nespecificat

  Cursupedia C. - Profesor

  Mai mult de 10 ani experienta in meditatii / profesorat

  Cursuri franceza/ TRAININGURI COMPANII, orice nivel, incepator, mediu, avasant, limbaj general sau specializat(economic, comercial, turism, industria hoteliera, deplomatic, afaceri, juridic, medical, marketing, HR, etc). Module variate si personalizate in functie de nivel si obiectivele cursantilor. Orar flexibil. Individual, mini-grup sau grup. Evaluare, audit lingvistic (testarea angajatilor pentru stabilirea nivelului de limba sau suport in sustinerea interviurilor).

 6. 50 lei / doua ore

  Mihai G. - Asistent universitar

  Mai mult de 10 ani experienta in meditatii / profesorat

  Profesor cu experienta atat in invatamant cat si in companii multinationale in lucrul direct cu clientii francezi ofer meditatii la limba franceza, pentru clasele I-XII, bacalaureat, testari, angajare si emigrare.

 7. 50 lei / doua ore

  Daiana N. - Inginer

  Un an experienta in meditatii / profesorat

  Va ofer posibilitatea de a invata franceza ca la ea acasa. Pe langa cunostintele mele de limba franceza academica, atestate printr-un certificat de limba - DALF, voi imparti cu dvs. iubirea mea pentru aceasta limba pe care am deprins-o in adevaratul sens al cuvantului prin experienta mea de 3 ani in sudul Frantei. Va ofer sansa de a invata sa vorbiti ca un nativ, condimentand notiunile 'de dictionar' cu stiluri si cuvinte din cotidianul frantuzesc, pe care nu le veti regasi niciodata in manuale. Cursurile sunt presarate si cu mici elemente de viata frantuzeasca ce va vor deschide apetitul pentru aceasta limba, nu doar in sensul unei noi competente pe CV, ci si in sensul unei limbi si culturi pe care le veti iubi si le veti integra cu drag in universul dumneavoastra.

 8. 35 lei / doua ore

  Delia Mihaela - Student

  3 ani experienta in meditatii / profesorat

  Ofer meditatii la limba franceza pentru imbunatatirea situatiei scolare, pregatire BAC sau admitere facultate. Ofer suport de invatare. Garantez intelegerea si insusirea temeinica a informatiilor precum si promovarea oricarui tip de examen.

 9. 40 lei / o ora si 30 de minute

  Anca B. - Traducator

  4 ani experienta in meditatii / profesorat

  Doctoranda in filologie (anterior licenta si disertatie cu nota 10, specializarea Traducere si Interpretare engleza-franceza, inclusiv modul psiho-pedagogic nivel I si II), cu 4 ani de experienta, pregatesc elevi / studenti / adulti (medici, asistenti medicali, ingineri, economisti, etc) la engleza si franceza pentru rezultate scolare mai bune / emigrare / interviuri / examene (Cambridge, IELTS, DELF, TEFAQ, etc) Lucrez cu materiale didactice adecvate pentru fiecare nivel, am rabdare si manifest interes sa-i invat cat mai multe pe cei doritori. 40 ron 1h30min; 50 ron /2h.

 10. 50 lei / doua ore

  Ramona C.

  Mai mult de 10 ani experienta in meditatii / profesorat

  Meditez inclusiv pt DELF, studii in Franta, Belgia, Islanda, detin diploma DALF C1 obtinuta la universitate din Franta, experienta 11 ani ca profesor, lucrez cu unul, max. doi elevi la o sedinta, accent pe fluenta si corectitudine, materiale didactice diverse, metode de lucru variate si adecvate nivelului, 2 ore-50 lei.

 11. 60 lei / doua ore

  Anca M. - Profesor liceu

  7 ani experienta in meditatii / profesorat

  Profesoara Limba Franceza, studii in Franta, traducator autorizat, meditez limba franceza orice nivel (emigrare, imbunatatirea conversatiei, examene), elevi si adulti.

 12. 40 lei / o ora si 30 de minute

  Adela S. - Profesor liceu

  10 ani experienta in meditatii / profesorat

  Profesoara cu experienta predau cu rabdare limba franceza pentru copii si adulti, pregatire pentru examenul Delf/Dalf, Emigrare, zona Take Ionescu.

 13. 60 lei / doua ore

  Felicia G. - Profesor liceu

  Mai mult de 10 ani experienta in meditatii / profesorat

  Profesor cu experienta, meditez limba franceza nivel: gimnazial, liceal, superior. Admitere. Franceza in domeniile: financiar, juridic, turism,IT, inginerie. Franceza pentru medici si asistente.Franceza in Stomatologie. Franceza in afaceri. Conversatie orice nivel. Compozitie si traduceri. Teste BAC. Examen DELF.

 14. 25 lei / doua ore

  Ecaterina N.

  2 ani experienta in meditatii / profesorat

  Olimpică la limba franceza, elevă în cls. a XI a la profil uman, filologie, ofer meditaţii copiilor de gradinita si elevilor din clasele I-VIII de orice nivel la domiciliul acestora sau asigur supravegherea lectiilor, efectuarea temelor, si fixarea materiei.Mă puteţi contacta la numărul de telefon din anunt.Dispun de rabdare,seriozitate in pregatirea elevului.

 15. 60 lei / doua ore

  Office C. - Profesor

  Mai mult de 10 ani experienta in meditatii / profesorat

  Limba franceza cu profesori vorbitori nativi  Limbaj standard, conversational si limbaj specializat (medical, juridic, afaceri, financiar) Cursuri colective Cursuri individuale (1 la 1)  Cursuri online (platformă E-learning)  Scoli de vara si ateliere de lucru cu profesori de la universitati din S.U.A., Belgia si Germania  Pregatire, testare si evaluare pentru certificatele TOEFL, IELTS, CAMBRIDGE, ZERTIFIKAT DEUTSCH, DELE etc.Bd. Dacia 51, Sect. 1, Buc.

 16. Pret nespecificat

  Roxana B.

  Mai mult de 10 ani experienta in meditatii / profesorat

  Meditatii / cursuri franceza, orice nivel, adulti si copii, initiere, consolidare, aprofundare, conversatie, pregatire examene (bac, facultate, emigrare, DELF, DALF, TEF, TEFAQ, TCF), interviuri, etc., general sau limbaje specializate (economic, comercial, juridic, medical, turism, hotelier, diplomatic, afaceri, marketing, HR, etc), individual sau grup. Inclusiv straini, Module de gramatica, conversatie.Training companii.

 17. 20 lei / doua ore

  Loredana Ionita

  2 ani experienta in meditatii / profesorat

  Eleva la Liceul teoretic "Emil Racovita" in clasa a IX-a,, profil real, ofer meditatii elevilor de gradinita si celor din clasele I-IV (20 lei) ,V-VIII (30 lei). de orice nivel. Ma puteti contacta la numarul afisat in anunt.

 18. 60 lei / doua ore

  Stefan Pana - Profesor

  7 ani experienta in meditatii / profesorat

  Profesor cu experienta de 7 ani in predarea limbii franceze si cu specializare la Sorbona, asigur cursuri de limba franceza: - orice nivel (incepator, mediu, avansat);- sedinte individuale (meditatii) sau de grup; - interviuri emigrare, relocare profesionala (medici), examene DELF-DALF, imbunatatirea conversatiei; - la domiciliul sau la sediul cursantului. Ma adresez atat persoanelor fizice, cat si firmelor. Cursurile sunt structurate conform nivelurilor de certificare stabilite de Cadrul europen comun de referinta pentru limbi straine si vor fi adaptate nevoilor cursantului. Obiectivul principal este dezvoltarea celor 5 competente esentiale: intelegerea limbii vorbite, exprimare orala, intelegerea limbii scrise, exprimare in scris, conversatie), insa, la cererea cursantului, se poate pune accentul pe anumite competente. Asigur materialele didactice necesare, manuale internationale de la edituri prestigioase, precum si fise gramaticale personalizate adaptate exigentelor fiecarui cursant. Profesionalism si seriozitate!

 19. 40 lei / doua ore

  Alina C. - Profesor

  3 ani experienta in meditatii / profesorat

  Profesoară, ofer meditații la limba franceză elevilor din clasele I-XII. Ofer și cer seriozitate!

 20. 60 lei / doua ore

  Carmen D. - Profesor

  5 ani experienta in meditatii / profesorat

  Absolventa a Facultatii de Litere, sectia romana-franceza, absolventa a liceului bilingv "Scoala Centrala", ofer meditatii la limba franceza elevilor de scoala generala, liceu, sau oricarei persoane care doreste sa invete limba franceza sau sa sutina examene de tipul DELF-DALF. Ofer suport de curs si materiale didactice. Experienta acumulata in cadrul companiilor de training limbi straine. Ofer meditatii si prin Skype.