Meditatii la franceza

Filtreaza anunturile
 1. 80 lei / doua ore

  Cristina Dima - Profesor

  Mai mult de 10 ani experienta in meditatii / profesorat

  Profesoara 41 ani, predau limba franceza de 15 ani, cu rezultate garantate! Pun accent pe DIALOG, COMUNICARE SI CONVERSATIE DE LA PRIMA SEDINTA! Predau numai persoanelor de minim 16 ani si numai la domiciliul meu din cartierul DOROBANTI! Am material propriu! Garantez invatarea limbii franceze intr-o perioada f scurta! Cristina Dima

 2. 60 lei / doua ore

  Daniel Iosif - Asistent universitar

  5 ani experienta in meditatii / profesorat

  Absolvent de Masterat si Doctorat în Franţa, asigur cursuri particulare de Limbă Franceză. Sunt Doctor al Universităţii din Paris şi în prezent predau la facultate, la Universitatea Bucuresti (experienţă cu elevi/studenţi). Ofer meditaţii la orice nivel (A1-C2), atât la nivel conversaţional cât şi gramatical. De asemenea, ofer cursuri specializate (pentru medici, ingineri, farmacişti etc) şi informaţii socio economice utile despre Franţa. Inclusiv pregatire pentru examene de DELF, DALF. Detin cele mai noi si eficiente materiale.Y compris cursuri intensive (mai multe şedinţe pe săpt) sau Skype.Pentru grup de 2 persoane, comisionul este negociabil.În funcție de timpul disponibil, mă pot deplasa acasă la dvs.

 3. Pret nespecificat

  Roxana B. - Profesor

  Mai mult de 10 ani experienta in meditatii / profesorat

  FRANCEZA, orice nivel, A1-C2Adulti, adolescenti (+12 ani)Pregatire examene (DELF, DALF, TEF, CCIP, DL,CFP, CFJ, CFP; CFTH, DFA), limbaj specializat (medical, business, secretariat, hr, turism, juridic, marketing, hr, etc), coaching interviuri, intalniri.Parcursuri personalizate in functie de obiectivele cursantului. Accent pe conversatie si vocabular. Workshopuri de gramatica, conversatie, testare/simulari examene, coaching pentru interviuri de angajare, intalniri de afaceri, etc.Cursuri de grup si individuale.TRAINING COMPANII. AUDIT lingvistic. Inclusiv CUSRSURI DE GRUP (5 -8 persoane), franceza generala si workshopuri conversatie, gramatica. Inscrieri si detalii telefonic.1h=50min (o sedinta poate dura intre 1h sau 3h)Deplasarea la domiciliu implica costuri suplimentare.

 4. 50 lei / doua ore

  Mihai G. - Asistent universitar

  Mai mult de 10 ani experienta in meditatii / profesorat

  Profesor cu experienta atat in invatamant cat si in companii multinationale in lucrul direct cu clientii francezi ofer meditatii la limba franceza, pentru clasele I-XII, bacalaureat, testari, angajare si emigrare.

 5. 60 lei / doua ore

  Alexandru C. - Profesor

  Mai mult de 10 ani experienta in meditatii / profesorat

  Ofer meditatii la limba germana, iar sedinta va avea loc doar cu un elev, in cazul celor incepatori, sau maximum doi elevi, daca sunt la un nivel sensibil egal. Cer si ofer seriozitate si punctualitate pe parcursul colaborarii.

 6. 45 lei / doua ore si 30 de minute

  Ionut A. - Profesor

  Mai mult de 10 ani experienta in meditatii / profesorat

  Parlez-vous Francais? Cauti solutia problemelor tale? Doresti sa lucrezi alaturi de un expert? Doresti sa comunici cu placere in franceza? Invata limba franceza alaturi de un expert cu vasta experienta in predare si comunicare. Fie ca vrei sa emigrezi in Canada sau pleci in Quebec, Bacalaureat sau franceza de afaceri, juridica, finaciara, administrativa, turism,TEF, TEFAQ, Dalf, Delf, daca ai un partener de comunicare iti va fi usor.

 7. 70 lei / doua ore

  Stefan P. - Profesor

  8 ani experienta in meditatii / profesorat

  Profesor cu experienta de 8 ani in predarea limbii franceze si cu specializare la Sorbona, asigur cursuri de limba franceza: - orice nivel (incepator, mediu, avansat); - sedinte individuale (meditatii) sau de grup; - interviuri emigrare, relocare profesionala (medici), examene DELF-DALF, imbunatatirea conversatiei; - la domiciliul sau la sediul cursantului. Ma adresez atat persoanelor fizice, cat si firmelor. Cursurile sunt structurate conform nivelurilor de certificare stabilite de Cadrul europen comun de referinta pentru limbi straine si vor fi adaptate nevoilor cursantului. Obiectivul principal este dezvoltarea celor 4 competente esentiale: intelegerea limbii vorbite, exprimare orala, intelegerea limbii scrise, exprimare in scris), insa, la cererea cursantului, se poate pune accentul pe anumite competente. Asigur materialele didactice necesare, manuale internationale de la edituri prestigioase, precum si fise gramaticale personalizate adaptate exigentelor fiecarui cursant. Profesionalism si seriozitate!

 8. 70 lei / doua ore

  Elena Popescu - Profesor

  Mai mult de 10 ani experienta in meditatii / profesorat

  Cum se studiază?Învăţăm distrându-ne, într-o atmosferă prietenoasă, plină de energie. Este un loc unde se poate învăţa. Unde învăţarea nu este o povară, nu este o obligaţie. Unde eşti recompensat pentru ceea ce faci bine şi nu pedepsit pentru ceva ce încă nu merge, ci ajutat ca să poţi să ajungi să faci bine acel ceva. Aici învăţarea este una motivantă. Aici te simţi bine, învăţând.Suntem un grup de oameni tineri, pasionaţi de educaţie şi plini de entuziasm. Înainte de toate suntem dascăli şi avem convingerea că putem ajuta mai mult pe toţi cei ce doresc să înveţe, mai bine, mai eficient. Suntem specialişti în învăţare. Facem ceea ce ştim să facem cel mai bine: dezvoltăm oameni şi caractere. Sprijinim copiii să devină mai independenţi şi mai creativi, tinerii să îşi descopere potenţialul şi să devină mai buni la ceea ce fac.*Predare individuală (sau în colectiv redus) pentru elevi, studenti, manageri, angajati firme.Ce se studiază?Limba englezăLimba francezăLimba română Cursuri de dezvoltare personalăÎmpreună construim caractere puternice pentru societatea de mâine!

 9. 55 lei / doua ore

  Alexe V. - Profesor liceu

  Mai mult de 10 ani experienta in meditatii / profesorat

  Doresti sa lucrezi alaturi de un expert? Doresti sa comunici cu placere in franceza? Invata limba franceza alaturi de un expert cu vasta experienta in predare si comunicare. Fie ca vrei sa emigrezi in Canada sau pleci in Quebec, Bacalaureat sau franceza de afaceri, juridica, finaciara, administrativa, turism, TEFAC, Dalf, Delf, daca ai un partener de comunicare iti va fi usor

 10. Pret nespecificat

  Razvan N. - Centru de meditatii

  Mai mult de 10 ani experienta in meditatii / profesorat

  Profesor nativ ofer meditatii limba franceza pentru orice nivel. Peste 15 ani de experienta, Piata Unirii.Cursuri Franceza - 400 lei/modul de 30 de ore (13.33 lei/ora)Metoda conceputa pentru a ajunge la un nivel avansat in timp foarte scurt. Ideal pentru Job si plecari in strainatate. Detalii complete pe centrumeditatii. ro

 11. 30 lei / o ora

  Clotilde M. - Student

  Mai putin de un an experienta in meditatii / profesorat

  Hi! I am French and I offer my skills to teach my maternal language.I study in ASE (2nd year of bachelor) in French language.Thanks to many baby sittings and my big family, I have good contact with kids and teenagers.

 12. 50 lei / o ora si 30 de minute

  Aura P. - Profesor liceu

  8 ani experienta in meditatii / profesorat

  Profesor doctorand limba franceza, grad didactic definitivat. Meditatii la limba franceza si limba germana intr-un mod placut si relaxant. Am avut rezultate extraordinare ale cursantilor (elevii in stare de corigenta si-au luat examenul, cursanti angajati pe baza limbii studiate impreuna, evolutie la clasa de la un semestru la celalalt, emigrare Franta, Bruxelles).Ma mulez dupa cerintele cursantului si insist pe ceea ce isi doreste mai mult (Vocabular, gramatica, exprimare libera, intelegere scrisa, intelegere orala).Va astept cu drag!

 13. 40 lei / doua ore

  Catalina Ivan - Student

  Un an experienta in meditatii / profesorat

  Ma numesc Ivan Catalina Elena am 21 de ani si sunt studenta in anul II in cadrul Facultatii de Litere, specializare Engleza-Franceza. Pe langa facultate, mai muncesc de un an jumate in cadrul firmei Webhelp, unde intretin in fiecare zi conversatii, atat prin emailuri cat si la telefon, cu clienti ai unei firme franceze de telefonie mobila, internet si televiziune. Imi place foarte mult sa lucrez cu copiii, de aceea in prezent urmez si un curs de pedagogie. Avand aceasta experienta si studiind limba franceza si engleza de asemenea, de aproape 12 ani, am luat decizia de a oferi cursuri particulare pentru scolari si pre-scolari. Ma axez pe elevi care doresc sa isi creasca performantele la scoala dar si pe elevi care ince sa studieze o limba straina de la zero. Lucrez cu un singur elev, desi cred ca lucrul cu 2 elevi in acelasi timp este recomandat deoarece creste spiritul competitv si dorinta de invatare. Orele sunt interactive si adaptate fiecarui elev in parte si sunt de asemenea ghidate dupa programa stabilita de Ministerul Educatiei. Pregatirea de desfasoara la domiciliul elevului iar materialele didactice sunt asigurate de mine. Tarifele sunt: limba franceza 40 lei/sedinta (2 ore) iar engleza 35 lei/sedinta.

 14. 100 lei / doua ore

  Razvan Constantinescu - Profesor

  Mai mult de 10 ani experienta in meditatii / profesorat

  CALITATEA ORELOR FACE DIFERENTA, iar metoda si calitatea umana a profesorului o întărește. PUTIN DAI ...PUTIN FACE! Dupa examen iti dai seama! Tarziu... si nu mai poti schimba nimic!.-----------------------------------------------------------------------------------------------------Profesor cu studii de specialitate, cu experienta de peste 20 ani in invatamantul liceal si universitar .

 15. 35 lei / o ora si 30 de minute

  Alexandra Cucu - Student

  2 ani experienta in meditatii / profesorat

  Ofer meditații la Limba franceză în vederea unei evoluții privind nivelul de comunicare orală și scrisă. Mă adresez elevilor interesați să-și clarifice o serie de nelămuriri privind noțiunile înscrise în sfera gramaticală sau lexicală. Demersul meu vizează recuperarea sistematică a informațiilor neînțelese, îmbogățirea vocabularului, îndrumarea temelor și accesibilizarea informației în concordanță cu nivelul de pregătire al elevului.

 16. 45 lei / doua ore

  Alina Ciubotariu - Profesor

  4 ani experienta in meditatii / profesorat

  Profesoară, ofer meditații la limba franceza elevilor de diferite vârste, în vederea însușirii cunoștințelor și aprofundarii materiei, eventual a clarificarii nelamuririlor legate de sfera gramaticala sau lexicala a limbii. Pun accent pe exersarea competentei comunicative in limba straina. Ofer și solicit seriozitate!

 17. 40 lei / o ora si 30 de minute

  Adriana Groasă - Student

  2 ani experienta in meditatii / profesorat

  Studentă în anul 3 la Facultatea de Științe politice în Limba Franceză, ofer meditații la limba franceză pentru copii de grădiniță, elevii din clasele I-VIII, dar și pentru elevii din clasele IX-XII. Asigur o ameliorare a cunoștințelor într-un mod plăcut și eficient. Îmi face plăcere să lucrez cu copii, am răbdare și consider că se poate ajunge la un nivel mediu și de ce nu avansat dacă interesul este manifestat de ambele părți. Ședințele de meditații se fac la domiciliul elevului sau la domiciliul meditatorului, iar ele pot si în grup sau individual. Pretul unui sedinte la domiciliul elevului este de 45 lei, iar la domiciliul meditatorului (zona Piata Alba Iulia- Piata Unirii) si sedintele in grup 40 lei.

 18. 40 lei / o ora si 30 de minute

  Alexandra U. - Profesor gimnaziu

  5 ani experienta in meditatii / profesorat

  Profesor de limbi moderne , ofer meditatii la limba franceza elevilor de clase gimnaziale , Dispun de materiale audiu , video , fise de lucru , suport de lectura , culegeri pentru gramatica Mai multe detalii la tel.

 19. 60 lei / doua ore

  Centrul Top - Centru de meditatii

  7 ani experienta in meditatii / profesorat

  Centrul de meditatii T.O.P. organizeaza cursuri la Limba Franceza pentru pregatire Gimnaziu, Liceu, Bacalaureat si Certificat DELF/DALF, propune solutii personalizate in functie de capacitatile fiecarui cursant si sustine pregatirea avansata prin metode de coaching. Profesorii cu care centrul nostru colaboreza au studii de specialitate, sunt persoane dornice sa lucreze intr-un mediu tanar si dinamic, isi adapteaza metoda de predare in functie de elev, cunosc bine materia si programa scolara, au experienta in predare prin metode moderne si interactive utilizand sisteme digitale, table interactive (manuale, jocuri, lectii dinamice, aplicatii, instrumente audio-video).Tariful este intre 60 si 120 LEI, variaza in functie de numarul de materii, respectiv numarul de sedinte/ luna. Pentru un pachet tarifar puteti vizita site-ul nostru sau ne puteti contacta pentru oferta personalizata.

 20. 70 lei / doua ore

  Carmen F. - Profesor

  Mai mult de 10 ani experienta in meditatii / profesorat

  Absolventă filologie, ofer meditații limba franceză.Sesiunile de meditații sunt interactive (fișe, mijloace audio, video) și au ca scop fixarea noțiunilor lingvistice într-o manieră facilă și de lungă durată.SECTOR 4 / BUCURESTI70 ron/ sedinta de două ore