Meditatii la franceza

Filtreaza anunturile
 1. 50 lei / doua ore

  Laura T. - Profesor

  5 ani experienta in meditatii / profesorat

  Meditatii limba franceza, engleza si spaniola pentru elevi, studenti si pentru cei care au nevoie sa invete limba in cel mai scurt timp. Metoda de predare este special conceputa pentru a ajunge la un nivel avansat, chiar daca se porneste de la zero, in doar cateva saptamani. Cursantul va putea sa vorbeasca fluent si corect, sa cunoasca toate regulile gramaticale, sa nu aiba greseli in scris si sa se descurce perfect in orice situatie. Pentru elevi se urmareste si programa scolara, iar pentru cei care trebuie sa invete limba in cel mai scurt timp, lectiile vor fi special concepute pentru a castiga timp. Se pune accent pe:conversatie (scopul este de a capata fluenta in cel mai scurt timp), gramatica - intr-o abordare noua, deloc plictisitoare, ce-l va ajuta pe cursant sa nu greseasca niciodata, literatura si civilizatie.Rezultate garantate, evaluari periodice si asistenta permanenta pe perioada cursurilor/meditatiilor.

 2. 100 lei / doua ore

  Roxana Centru De Meditatii - Profesor

  Mai mult de 10 ani experienta in meditatii / profesorat

  Cursuri /Meditatii FRANCEZA, orice nivel, GRUP sau INDIVIDUAL, SEMI-INDIVIDUAL, ADULTI si copii, pregatire examene: DELF,DALF, TEF, etc, LIMBAJE SPECIALIZATE: medical, juridic, turism, juridic, marketing, HR, secretariat, business, etc.Cursuri companii.Cursuri disponibile grup, adulti:A1, lunea si miercurea, 7.30-9.30 sau 19.00-21.00A2, martea si joia, 7.30-9.30 sau 19.00-21.00B1, lunea si miercurea, 7.30-9.30-19.00-21.00Tarife:Grup: 50 lei/ sedintaIndividual: 90 lei/ sedintaSemi-individual: 60 lei/ sedinta/persLbj specializat/ preg. examene: 110 lei/ sedintaSemi-individual: 69 lei/ sedinta/ pers.

 3. 30 lei / o ora

  Alexandru C. - Profesor

  Mai mult de 10 ani experienta in meditatii / profesorat

  Ofer meditatii la limba franceza, iar sedinta va avea loc cu un elev sau maximum doi. Cer si ofer seriozitate si punctualitate pe parcursul colaborarii.

 4. 50 lei / doua ore

  Mihai G. - Asistent universitar

  Mai mult de 10 ani experienta in meditatii / profesorat

  Profesor cu experienta atat in invatamant cat si in companii multinationale in lucrul direct cu clientii francezi ofer meditatii la limba franceza, pentru clasele I-XII, bacalaureat, testari, angajare si emigrare.

 5. 70 lei / doua ore

  Maria Popescu - Profesor liceu

  7 ani experienta in meditatii / profesorat

  Profesor definitivat, absolventa a Univ. Bucuresti, cu stagiu de un an la Univ. Paris X Nanterre, meditez limba franceza atat copii (atestate DELF, ajutor la teme, pregatirea bacalaureatului Liceul francez), cat si adulti (emigrare, teste de limba, interviuri, conversatie, limbaje specializate). Metode adaptate cursantului. Inclusiv sedinte on-line. Progrese vizibile de la primele sedinte.

 6. 50 lei / doua ore

  Daniel Iosif - Asistent universitar

  5 ani experienta in meditatii / profesorat

  Absolvent de Masterat si Doctorat în Franţa, asigur cursuri particulare de Limbă Franceză. Sunt Doctor al Universităţii din Paris şi în prezent predau la facultate (experienţă cu elevi/studenţi). Ofer meditaţii la orice nivel (A1-C2), atât la nivel conversaţional cât şi gramatical. De asemenea, ofer cursuri specializate (pentru medici, ingineri, farmacişti etc) şi informaţii socio economice utile despre Franţa. Inclusiv pregatire pentru examene de DELF, DALF. Detin cele mai noi si eficiente materiale.Y compris cursuri intensive (mai multe şedinţe pe săpt) sau Skype.Comisionul este intre 50-100 lei in functie de nivelul limbii si de locul de desfasurare a sedintelor.

 7. 40 lei / o ora si 30 de minute

  Sanda P. - Profesor

  8 ani experienta in meditatii / profesorat

  Prima sedinta este gratuita daca ne intelegem pe o perioada de min 6 luni.Pentru orice nivel academic ofer meditatii cu metode interactive, sau dupa cerintele elevului. Studii in spatii francofone cat si experienta profesionala ma recomanda si ma motiveaza sa ma adaptez dupa fiecare nevoie.Pregatesc de asemenea si pentru DELF sau DALF 60/1h30.

 8. 35 lei / o ora si 30 de minute

  Alexandra Cucu - Student

  2 ani experienta in meditatii / profesorat

  Ofer meditații la Limba franceză în vederea unei evoluții privind nivelul de comunicare orală și scrisă. Mă adresez elevilor interesați să-și clarifice o serie de nelămuriri privind noțiunile înscrise în sfera gramaticală sau lexicală. Demersul meu vizează recuperarea sistematică a informațiilor neînțelese, îmbogățirea vocabularului, îndrumarea temelor și accesibilizarea informației în concordanță cu nivelul de pregătire al elevului.

 9. 35 lei / doua ore

  Sandra Băncilă - Traducator

  2 ani experienta in meditatii / profesorat

  Fost cadru didactic cu experienta de doi ani in invatamant ofer meditatii elevilor de gimnaziu/liceu.

 10. 35 lei / doua ore

  Sabina N. - Student

  3 ani experienta in meditatii / profesorat

  Ofer meditații la limba franceză - am și un certificat recunoscut la nivel internațional de limba franceză: DELF B2 - pentru copii de grădiniță sau de generală I - VIII, dar și pentru liceu. Este important ca un copil să învețe o limbă străină de mic, pentru că îi dezvoltă inteligența și aptitudinile. Sunt obișnuită să lucrez cu cei mici și sunt o persoană liniștită, calmă și răbdătoare.

 11. 50 lei / doua ore

  Florentina N. - Profesor gimnaziu

  Mai mult de 10 ani experienta in meditatii / profesorat

  Profesor avand experienta cu elevii, meditez limba franceza clasele I-VIII. Elevii se vor bucura de invatarea materiei cu usurinta, de recuperarea materiei, de pregatirea pentru teze sau alte examene in limba franceza.

 12. 60 lei / doua ore

  Stefan Pana - Profesor

  7 ani experienta in meditatii / profesorat

  Profesor cu experienta de 7 ani in predarea limbii franceze si cu specializare la Sorbona, asigur cursuri de limba franceza: - orice nivel (incepator, mediu, avansat);- sedinte individuale (meditatii) sau de grup; - interviuri emigrare, relocare profesionala (medici), examene DELF-DALF, imbunatatirea conversatiei; - la domiciliul sau la sediul cursantului. Ma adresez atat persoanelor fizice, cat si firmelor. Cursurile sunt structurate conform nivelurilor de certificare stabilite de Cadrul europen comun de referinta pentru limbi straine si vor fi adaptate nevoilor cursantului. Obiectivul principal este dezvoltarea celor 5 competente esentiale: intelegerea limbii vorbite, exprimare orala, intelegerea limbii scrise, exprimare in scris, conversatie), insa, la cererea cursantului, se poate pune accentul pe anumite competente. Asigur materialele didactice necesare, manuale internationale de la edituri prestigioase, precum si fise gramaticale personalizate adaptate exigentelor fiecarui cursant. Profesionalism si seriozitate!

 13. 90 lei / doua ore

  Roxana B. - Profesor

  Mai mult de 10 ani experienta in meditatii / profesorat

  Meditatii/cursuri franceza, ADULTI si COPII, grup sau individual, orice nivel, pregatire examene: DELF, DALF, TEF, etc. LImbaj general sau specializat (medical, business, secretariat, hr, turism, juridic, marketing, hr, etc). Module variate: conversatie, modul de gramatica.Training companii.Grup: 50 lei/sedinta (modulul de gr are 40h)Individual: 90 lei/sedintaSemi-individual:60 lei/sedinta/persLbj specializate, pregatire examen: 110 lei/ sedintaSemi-individual: 70 sedinta/ pers

 14. 40 lei / doua ore

  Alina C. - Profesor

  3 ani experienta in meditatii / profesorat

  Profesoară, ofer meditații la limba franceza elevilor de diferite vârste, în vederea însușirii cunoștințelor și aprofundarii materiei, eventual a clarificarii nelamuririlor legate de sfera gramaticala sau lexicala a limbii. Pun accent pe exersarea competentei comunicative in limba straina. Ofer și solicit seriozitate!

 15. 50 lei / o ora si 30 de minute

  Anca B. - Centru de meditatii

  4 ani experienta in meditatii / profesorat

  MEDITATOR AUTORIZAT (PFA) pentru engleza-franceza, cu studii de specialitate (doctorat in curs, licenta si disertatie notate cu 10, modul psihopedagogic nivel I si II), cu 4 ani de experienta, pregatesc elevi / studenti / adulti (medici, asistenti medicali, ingineri, economisti, etc) pentru rezultate scolare mai bune / emigrare / interviuri / examene (Cambridge, IELTS, DELF, TEFAQ, etc). Activitatea mea se caracterizeaza prin profesionalism, entuziasm, rabdare si incurajarea "invataceilor". Tarife: 40ron/1h; 50 ron / 1h30min; 60 ron /2h. Sedinte individuale. La cerere, lucrez si cu doua persoane.

 16. 35 lei / o ora si 30 de minute

  Raluca C.

  Mai putin de un an experienta in meditatii / profesorat

  Ofer meditații de limba franceză pentru gradinita si ciclul primar (nivel incepator si mediu)

 17. 50 lei / doua ore

  Monica M. - Student

  3 ani experienta in meditatii / profesorat

  Absolventă a Liceului Pedagogic, studentă a Facultăţii de Limbi şi Literaturi Străine, anul al III-lea, ofer meditaţii la limba franceza. Mentionez ca detin certificatul de limba franceza DELF, nivelul B1.

 18. 50 lei / o ora si 30 de minute

  Ema Georgiana - Student

  Un an experienta in meditatii / profesorat

  Ofer meditații la limba franceză și limba engleză la nivel începător și mediu.

 19. 40 lei / doua ore

  Daniela G. - Traducator

  4 ani experienta in meditatii / profesorat

  Absolventa a Facultatii de Limbi și Literaturi Straine, specializare franceza-germana fosta bursiera in Franta, ofer meditații la limba franceză orice nivel si limba germana nivel A1-B2. Asigur o ameliorare rapida a cunostintelor si un mediu de lucru foarte placut. Imi place să lucrez cu copiii, am foarte multă rabdare și experiență în domeniu. Meditatiile pot avea loc atat la domiciliul meu, sector 2 langa liceul Iulia Hasdeu cat si la domiciliul elevului.

 20. 25 lei / o ora si 30 de minute

  Simona Tiron - Student

  4 ani experienta in meditatii / profesorat

  Ofer meditații la limba franceză (în weekend)