Meditatii la franceza

Filtreaza anunturile
 1. Pret nespecificat

  Razvan S. - Centru de meditatii

  Mai mult de 10 ani experienta in meditatii / profesorat

  Profesor nativ ofer meditaii limba franceza pentru orice nivel. Peste 15 ani de experienta, Piata Unirii.

 2. 60 lei / doua ore

  Alexandru C. - Profesor

  Mai mult de 10 ani experienta in meditatii / profesorat

  Ofer meditatii la limba germana, iar sedinta va avea loc doar cu un elev, in cazul celor incepatori, sau maximum doi elevi, daca sunt la un nivel sensibil egal. Cer si ofer seriozitate si punctualitate pe parcursul colaborarii.

 3. 50 lei / doua ore

  Mihai G. - Asistent universitar

  Mai mult de 10 ani experienta in meditatii / profesorat

  Profesor cu experienta atat in invatamant cat si in companii multinationale in lucrul direct cu clientii francezi ofer meditatii la limba franceza, pentru clasele I-XII, bacalaureat, testari, angajare si emigrare.

 4. 70 lei / doua ore

  Daniel Iosif - Asistent universitar

  5 ani experienta in meditatii / profesorat

  Absolvent de Masterat si Doctorat în Franţa, asigur cursuri particulare de Limbă Franceză. Sunt Doctor al Universităţii din Paris şi în prezent predau la facultate, la Universitatea Bucuresti (experienţă cu elevi/studenţi). Ofer meditaţii la orice nivel (A1-C2), atât la nivel conversaţional cât şi gramatical. De asemenea, ofer cursuri specializate (pentru medici, ingineri, farmacişti etc) şi informaţii socio economice utile despre Franţa. Inclusiv pregatire pentru examene de DELF, DALF. Detin cele mai noi si eficiente materiale.Y compris cursuri intensive (mai multe şedinţe pe săpt) sau Skype.Comisionul este intre 50-100 lei in functie de nivelul limbii si de locul de desfasurare a sedintelor. Pentru grup de 2 persoane, comisionul este negociabil.

 5. Pret nespecificat

  Cursupedia Roxana Cursuri Indv Si Grup - Profesor

  Mai mult de 10 ani experienta in meditatii / profesorat

  FRANCEZA,orice nivel. Parcursuri personalizate in functie de scopul pregatirii.Pregatire examene (delf,dalf,tef,etc), limbaj specializat (medical, business, secretariat, hr, turism, juridic, marketing, hr, etc), coaching interviuri, intalniri.Metoda comunicativa cu accent pe vocabular si conversatieInclusiv CURSURI GRUPTRAINING companii. AUDIT lingvistic.Locatie centrala, Piata Unirii.1h=50min.

 6. 50 lei / o ora si 30 de minute

  Laura T. - Profesor

  5 ani experienta in meditatii / profesorat

  Meditatii limba franceza, engleza si spaniola pentru elevi, studenti si pentru cei care au nevoie sa invete limba in cel mai scurt timp. Metoda de predare este special conceputa pentru a ajunge la un nivel avansat, chiar daca se porneste de la zero, in doar cateva saptamani. Cursantul va putea sa vorbeasca fluent si corect, sa cunoasca toate regulile gramaticale, sa nu aiba greseli in scris si sa se descurce perfect in orice situatie. Pentru elevi se urmareste si programa scolara, iar pentru cei care trebuie sa invete limba in cel mai scurt timp, lectiile vor fi special concepute pentru a castiga timp. Se pune accent pe:conversatie (scopul este de a capata fluenta in cel mai scurt timp), gramatica - intr-o abordare noua, deloc plictisitoare, ce-l va ajuta pe cursant sa nu greseasca niciodata, literatura si civilizatie.Rezultate garantate, evaluari periodice si asistenta permanenta pe perioada cursurilor/meditatiilor.

 7. 60 lei / doua ore

  Anca M. - Profesor liceu

  7 ani experienta in meditatii / profesorat

  Profesoara Limba Franceza, studii in Franta, traducator autorizat, meditez limba franceza orice nivel (emigrare, imbunatatirea conversatiei, examene), elevi si adulti.

 8. 35 lei / o ora si 30 de minute

  Monika Meditatii - Profesor

  Mai putin de un an experienta in meditatii / profesorat

  Meditez la limba franceza nivel: gimnazial, liceal, superior. Chiar și franceza în afaceri. Conversație orice nivel. Teste BAC și examen DELF. Je serais ravie de travailler avec vous pour vous faire avancer dans la maitrise de la langue francaise!!

 9. 25 lei / doua ore

  Laura Ungureanu

  Un an experienta in meditatii / profesorat

  Ofer meditatii la limba franceza pentru clasele 1-8.

 10. 50 lei / o ora si 30 de minute

  Anca B. - Centru de meditatii

  4 ani experienta in meditatii / profesorat

  MEDITATOR AUTORIZAT (PFA) pentru engleza-franceza, cu studii de specialitate (doctorat in curs, licenta si disertatie notate cu 10, modul psihopedagogic nivel I si II), cu 4 ani de experienta, pregatesc elevi / studenti / adulti (medici, asistenti medicali, ingineri, economisti, etc) pentru rezultate scolare mai bune / emigrare / interviuri / examene (Cambridge, IELTS, DELF, TEFAQ, etc). Activitatea mea se caracterizeaza prin profesionalism, entuziasm, rabdare si incurajarea "invataceilor". Tarife: 40ron/1h; 50 ron / 1h30min; 60 ron /2h. Sedinte individuale. La cerere, lucrez si cu doua persoane.

 11. 60 lei / doua ore

  Iulia Bujor - Profesor

  Mai mult de 10 ani experienta in meditatii / profesorat

  Sunt profesoară de limba franceză, recent întoarsă din Canada, unde am locuit cinci ani (în zona Quebec), cu o experienţă bogată în îvăţământul preuniversitar. Sunt absolventă a Universităţii Bucureşti (1987), Master ASE, Colegiul de Tehnica de Educaţie în limba franceză, Ottawa (2013). Ofer lecţii intensive de limba franceză, la orice nivel, pregătire rapidă pentru asistenţi / medici, imigrare si cursuri online (Skype). Prima ședință este gratuită! Aștept telefonul dumneavoastră.

 12. 60 lei / doua ore

  Amalia D. - Profesor liceu

  Mai mult de 10 ani experienta in meditatii / profesorat

  Profesoara, studii pedagogice in Franta, ofer meditatii limba franceza nivel gimnazial, liceal; Examen Bacalaureat; Admitere invatamant superior; Meditatii medici si personal auxiliar medical, care doresc sa practice medicina, stomatologia, kineoterapia in tari francofone. Meditatii domeniul diplomatic, juridic, tehnic si transporturi, media si industria cinematografica, etc. Medoda CLE International. Ofer posibilitate via skype. Interpretariat.

 13. 60 lei / doua ore

  Felicia G. - Profesor liceu

  Mai mult de 10 ani experienta in meditatii / profesorat

  Profesor cu experienta, meditez limba franceza nivel: gimnazial, liceal, superior. Admitere. Franceza in domeniile: financiar, juridic, turism,IT, inginerie. Franceza pentru medici si asistente.Franceza in Stomatologie. Franceza in afaceri. Conversatie orice nivel. Compozitie si traduceri. Teste BAC. Examen DELF.

 14. 40 lei / doua ore

  Alina C. - Profesor

  3 ani experienta in meditatii / profesorat

  Profesoară, ofer meditații la limba franceza elevilor de diferite vârste, în vederea însușirii cunoștințelor și aprofundarii materiei, eventual a clarificarii nelamuririlor legate de sfera gramaticala sau lexicala a limbii. Pun accent pe exersarea competentei comunicative in limba straina. Ofer și solicit seriozitate!

 15. 50 lei / doua ore

  Beril U. - Student

  Mai putin de un an experienta in meditatii / profesorat

  Absolventa de la liceul francez Anna de Noailles din Bucuresti, sunt studenta la facultatea de drept din Nantes in Franta. Dau cursuri de FRANCEZA, ENGLEZA SI TURCA, pentru orice nivel, pentru elevi din clasele I-IX, intr-un mediu vesel. Cursurile vor avea loc de preferinta la domiciliul meu in Domnesti, sau la domiciliul elevului (de discutat).

 16. 25 lei / doua ore

  Ionut A. - Profesor

  Mai mult de 10 ani experienta in meditatii / profesorat

  Parlez-vous Francais? Cauti solutia problemelor tale? Doresti sa lucrezi alaturi de un expert? Doresti sa comunici cu placere in franceza? Invata limba franceza alaturi de un expert cu vasta experienta in predare si comunicare. Fie ca vrei sa emigrezi in Canada sau pleci in Quebec, Bacalaureat sau franceza de afaceri, juridica, finaciara, administrativa, turism,TEF, TEFAQ, Dalf, Delf, daca ai un partener de comunicare iti va fi usor.

 17. 60 lei / doua ore

  Stefan Pana - Profesor

  7 ani experienta in meditatii / profesorat

  Profesor cu experienta de 7 ani in predarea limbii franceze si cu specializare la Sorbona, asigur cursuri de limba franceza: - orice nivel (incepator, mediu, avansat);- sedinte individuale (meditatii) sau de grup; - interviuri emigrare, relocare profesionala (medici), examene DELF-DALF, imbunatatirea conversatiei; - la domiciliul sau la sediul cursantului. Ma adresez atat persoanelor fizice, cat si firmelor. Cursurile sunt structurate conform nivelurilor de certificare stabilite de Cadrul europen comun de referinta pentru limbi straine si vor fi adaptate nevoilor cursantului. Obiectivul principal este dezvoltarea celor 5 competente esentiale: intelegerea limbii vorbite, exprimare orala, intelegerea limbii scrise, exprimare in scris, conversatie), insa, la cererea cursantului, se poate pune accentul pe anumite competente. Asigur materialele didactice necesare, manuale internationale de la edituri prestigioase, precum si fise gramaticale personalizate adaptate exigentelor fiecarui cursant. Profesionalism si seriozitate!

 18. 80 lei / doua ore

  Maria Popescu - Profesor liceu

  7 ani experienta in meditatii / profesorat

  Profesor definitivat, absolventa a Univ. Bucuresti, cu stagiu de un an la Univ. Paris X Nanterre, meditez limba franceza atat copii (atestate DELF, ajutor la teme, pregatirea bacalaureatului Liceul francez), cat si adulti (emigrare, teste de limba, interviuri, conversatie, limbaje specializate). Metode adaptate cursantului. Inclusiv sedinte on-line. Progrese vizibile de la primele sedinte.

 19. 50 lei / doua ore

  Lavinia M. - Student

  3 ani experienta in meditatii / profesorat

  Sunt studenta la Facultatea de Limbi si Literaturi straine, Universitatea Bucuresti, ofer meditatii la limba franceza copiilor de gradinita cat si celor din clasele I-VIII.

 20. 30 lei / doua ore

  Georgiana P.

  7 ani experienta in meditatii / profesorat

  Meditez individual limba franceza pentru orice nivel (incepatori, intermediari, avansati, copii, elevi, adulti), pentru orice domeniu (pregatire pentru scoala, examene DELF / DALF / TEF / TEFAQ / TCF), emigrare in tari francofone).