Meditatii la franceza

Filtreaza anunturile
 1. Pret nespecificat

  Razvan N. - Centru de meditatii

  Mai mult de 10 ani experienta in meditatii / profesorat

  Profesor nativ ofer meditatii limba franceza pentru orice nivel. Peste 15 ani de experienta, Piata Unirii.Cursuri Franceza - 400 lei/modul de 30 de ore (13.33 lei/ora)Metoda conceputa pentru a ajunge la un nivel avansat in timp foarte scurt. Ideal pentru Job si plecari in strainatate. Detalii complete pe centrumeditatii. ro

 2. 80 lei / doua ore

  Stefan P. - Profesor

  8 ani experienta in meditatii / profesorat

  Profesor cu experienta de 8 ani in predarea limbii franceze si cu specializare la Sorbona, asigur cursuri de limba franceza: - orice nivel (incepator, mediu, avansat); - sedinte individuale (meditatii) sau de grup; - interviuri emigrare, relocare profesionala (medici), examene DELF-DALF, imbunatatirea conversatiei; - la domiciliul sau la sediul cursantului. Ma adresez atat persoanelor fizice, cat si firmelor. Cursurile sunt structurate conform nivelurilor de certificare stabilite de Cadrul europen comun de referinta pentru limbi straine si vor fi adaptate nevoilor cursantului. Obiectivul principal este dezvoltarea celor 4 competente esentiale: intelegerea limbii vorbite, exprimare orala, intelegerea limbii scrise, exprimare in scris), insa, la cererea cursantului, se poate pune accentul pe anumite competente. Asigur materialele didactice necesare, manuale internationale de la edituri prestigioase, precum si fise gramaticale personalizate adaptate exigentelor fiecarui cursant. Profesionalism si seriozitate!

 3. 45 lei / doua ore

  Ionut A. - Profesor

  Mai mult de 10 ani experienta in meditatii / profesorat

  Parlez-vous Francais? Cauti solutia problemelor tale? Doresti sa lucrezi alaturi de un expert? Doresti sa comunici cu placere in franceza? Invata limba franceza alaturi de un expert cu vasta experienta in predare si comunicare. Fie ca vrei sa emigrezi in Canada sau pleci in Quebec, Bacalaureat sau franceza de afaceri, juridica, finaciara, administrativa, turism,TEF, TEFAQ, Dalf, Delf, daca ai un partener de comunicare iti va fi usor.

 4. Pret nespecificat

  Roxana B. - Profesor

  Mai mult de 10 ani experienta in meditatii / profesorat

  FRANCEZA, orice nivel, A1-C2ADULTI si copii TRAINING COMPANII. AUDIT lingvistic. Inclusiv cursanti straini.Cursuri de GRUP (45 lei/sedinta de 2h, grup de 4-5 pers) sau INDIVIDUALE (de la 70 lei/h)Cursuri grup copii pe baza de abonament (de la 45 lei/sedinta, in functie de varsta), abonamente de la 5 lectii la 15 lectii.Parcursuri personalizate. Accent pe conversatie si vocabular. Pregatire examene (DELF, DALF, TEF, etc), limbaj specializat, coaching interviuri, intalniri de afaceri, etc.Ateliere de gramatica , conversatie, (sambata), testare/simulari examene (module de 10 h, grup, 50 lei/sedinta, 1 sedinta=2h) sau individual, 80 lei/h.Inscrieri si detalii telefonic.TARIFE Individual: 70 lei/h (pregatire generala)Pregatire examene, limbaj specializat: 80 lei/hConversatie, coaching interviuri, etc.: 100 lei/h 1h=50min

 5. 60 lei / o ora si 30 de minute

  Laura T. - Profesor

  5 ani experienta in meditatii / profesorat

  Meditatii limba franceza, engleza si spaniola.Metoda noua ce asigura invatarea limbii in cel mai scurt timp.Lectiile sunt special concepute pentru a face cursantul sa comunice fluent si cursiv in limba studiata in interval scurt de timp. Lectiile sunt dinamice, metoda de predare este moderna, iar scopul va fi atins indiferent de nivelul cursantului. Meditatii pentru orice nivel de pregatire, sustinere interviuri de angajare, pregatire pentru concursuri sau examene (admitere, bacalaureat).Lectiile sunt individuale si personalizate in functie de scopul fiecarui cursant. Se pune accent pe conversatie, exprimarea corecta atat in scris, cat si oral, utilizarea corecta a limbii in orice situatie. Sedintele au loc in zona Floreasca, Bucuresti. Metoda de predare este special conceputa pentru a ajunge la un nivel avansat, chiar daca se porneste de la zero, in doar cateva saptamani, fiecare lectie este personalizata in functie de scopul cursantului. Acesta va putea sa vorbeasca fluent si corect, sa cunoasca toate regulile gramaticale, sa nu aiba greseli in scris si sa se descurce perfect in orice situatie. Pentru elevi se urmareste si programa scolara, iar pentru cei care trebuie sa invete limba in cel mai scurt timp, lectiile vor fi special concepute pentru a castiga timp. Se pune accent pe:conversatie (scopul este de a capata fluenta in cel mai scurt timp), gramatica - intr-o abordare noua, deloc plictisitoare, ce-l va ajuta pe cursant sa nu greseasca niciodata, notiuni practice, metoda intensiva. Rezultate garantate, evaluari periodice si asistenta permanenta pe perioada cursurilor/meditatiilor.

 6. 50 lei / o ora si 30 de minute

  Ruxandra Ionita - Profesor

  10 ani experienta in meditatii / profesorat

  Ofer meditatii la limba franceza pentru elevi si adulti. Pregatesc clasele II-VIII, bacalaureat si olimpiade. Pun la dispozitia elevilor materialele didactice necesare. Am experienta de 8 ani in lucrul cu copiii. Predau conform programei scolare, pe intelesul elevilor. Asigur performanta scolara, in functie de gradul de implicare al elevului. Pentru cei interesati fac meditatii si online: messenger sau skype.

 7. 50 lei / doua ore

  Mihai G. - Asistent universitar

  Mai mult de 10 ani experienta in meditatii / profesorat

  Profesor cu experienta atat in invatamant cat si in companii multinationale in lucrul direct cu clientii francezi ofer meditatii la limba franceza, pentru clasele I-XII, bacalaureat, testari, angajare si emigrare.

 8. 55 lei / doua ore

  Alexe V. - Profesor liceu

  Mai mult de 10 ani experienta in meditatii / profesorat

  Doresti sa lucrezi alaturi de un expert? Doresti sa comunici cu placere in franceza? Invata limba franceza alaturi de un expert cu vasta experienta in predare si comunicare. Fie ca vrei sa emigrezi in Canada sau pleci in Quebec, Bacalaureat sau franceza de afaceri, juridica, finaciara, administrativa, turism, TEFAC, Dalf, Delf, daca ai un partener de comunicare iti va fi usor

 9. 90 lei / doua ore

  Daniel Iosif - Asistent universitar

  5 ani experienta in meditatii / profesorat

  Absolvent de Masterat si Doctorat în Franţa, asigur cursuri particulare de Limbă Franceză. Sunt Doctor al Universităţii din Paris şi în prezent predau la facultate, la Universitatea Bucuresti (experienţă cu elevi/studenţi). Ofer meditaţii la orice nivel (A1-C2), atât la nivel conversaţional cât şi gramatical. De asemenea, ofer cursuri specializate (pentru medici, ingineri, farmacişti etc) şi informaţii socio economice utile despre Franţa. Inclusiv pregatire pentru examene de DELF, DALF. Detin cele mai noi si eficiente materiale.Y compris cursuri intensive (mai multe şedinţe pe săpt) sau Skype.Pentru grup de 2 persoane, comisionul este negociabil.În funcție de timpul disponibil, mă pot deplasa acasă la dvs.

 10. 80 lei / doua ore

  Cristina Dima - Profesor

  Mai mult de 10 ani experienta in meditatii / profesorat

  Profesoara 41 ani, predau limba franceza de 15 ani, cu rezultate garantate! Pun accent pe DIALOG, COMUNICARE SI CONVERSATIE DE LA PRIMA SEDINTA! Predau numai persoanelor de minim 16 ani si numai la domiciliul meu din cartierul DOROBANTI! Am material propriu! Garantez invatarea limbii franceze intr-o perioada f scurta! Cristina Dima

 11. 50 lei / o ora si 30 de minute

  Liana S. - Student

  5 ani experienta in meditatii / profesorat

  Buna, numele meu este Liana si sunt studenta in ultimul an la Universitatea Bucuresti, Facultatea de Stiinte Politice, sectia de limba engleza. Am inceput sa ofer meditatii acum 4 ani si imi face placere sa lucrez atat cu adulti cat si cu elevi. Detin certificate de limbi (CAE si DALF) pentru lb engleza si franceza, limbi pe care le studiez de 17, respectiv 13 ani.

 12. 80 lei / doua ore

  Luiza S. - Centru de meditatii

  Mai mult de 10 ani experienta in meditatii / profesorat

  Meditatii de limba franceza pentru orice nivel. Predare prin romana sau engleza.Individual 80 Ron/sedinta. Semiindividual 40-50 Ron, in grup 30 Ron.

 13. 60 lei / doua ore

  Alexandru C. - Profesor

  Mai mult de 10 ani experienta in meditatii / profesorat

  Ofer meditatii la limba germana, iar sedinta va avea loc doar cu un elev, in cazul celor incepatori, sau maximum doi elevi, daca sunt la un nivel sensibil egal. Cer si ofer seriozitate si punctualitate pe parcursul colaborarii.

 14. 50 lei / doua ore

  Ceafalau Raluca Mihaela - Student

  4 ani experienta in meditatii / profesorat

  Studentă a Facultății de Limbi și Literaturi Străine din București, secția Franceză-Rusă, ofer meditații la limba franceză. P.S: Am avut oportunitatea de a cocheta cu universul francofon la Colegiul Pape Clement, regiunea Aquitaine, Franța, fapt ce poate fi certificat printr-un Atestat.Preț: 50 lei/2h. Rog maximă seriozitate!!!

 15. Fara fotografie
  75 lei / o ora si 30 de minute

  Elena Popescu - Profesor

  Mai mult de 10 ani experienta in meditatii / profesorat

  Cum se studiază?Învăţăm distrându-ne, într-o atmosferă prietenoasă, plină de energie. Este un loc unde se poate învăţa. Unde învăţarea nu este o povară, nu este o obligaţie. Unde eşti recompensat pentru ceea ce faci bine şi nu pedepsit pentru ceva ce încă nu merge, ci ajutat ca să poţi să ajungi să faci bine acel ceva. Aici învăţarea este una motivantă. Aici te simţi bine, învăţând.Suntem un grup de oameni tineri, pasionaţi de educaţie şi plini de entuziasm. Înainte de toate suntem dascăli şi avem convingerea că putem ajuta mai mult pe toţi cei ce doresc să înveţe, mai bine, mai eficient. Suntem specialişti în învăţare. Facem ceea ce ştim să facem cel mai bine: dezvoltăm oameni şi caractere. Sprijinim copiii să devină mai independenţi şi mai creativi, tinerii să îşi descopere potenţialul şi să devină mai buni la ceea ce fac.*Predare individuală (sau în colectiv redus) pentru elevi, studenti, manageri, angajati firme.Ce se studiază?Limba englezăLimba francezăLimba română Cursuri de dezvoltare personalăÎmpreună construim caractere puternice pentru societatea de mâine!

 16. 70 lei / doua ore

  Mihaela Firica - Profesor liceu

  Mai mult de 10 ani experienta in meditatii / profesorat

  Profesor cu experienta si cu 2 ani petrecuti in Franta ,meditez la limba franceza angajati firme , copii si adulti , MEDICi si KINETOTERAPEUTI pentru emigrare

 17. 40 lei / doua ore

  Georgiana P.

  8 ani experienta in meditatii / profesorat

  Meditez individual limba franceza pentru orice nivel (incepatori, intermediari, avansati), orice varsta (copii, elevi, adulti). Franceza prin jocuri pentru copii de gradinita, pregatirea pentru scoala, teme, examenele DELF / DALF / TEF / TEFAQ / TCF, pregatire pentru emigrare in tarile francofone, pentru interviuri, in diverse domenii de activitate (medicina, stomatologie, kinetoterapie, contabilitate, audit, gastronomie). Cursurile se pot realiza si online, pe Skype, in cazul in care exista dificultati de deplasare. Tarif: 40 lei / sedinta de 2 ore.

 18. 100 lei / doua ore

  Razvan Constantinescu - Profesor

  Mai mult de 10 ani experienta in meditatii / profesorat

  CALITATEA ORELOR FACE DIFERENTA, iar metoda si calitatea umana a profesorului o întărește. PUTIN DAI ...PUTIN FACE! Dupa examen iti dai seama! Tarziu... si nu mai poti schimba nimic!.80 lei/ 20re - pentru 2 meditatii pe saptamana la domiciliul profesorului-----------------------------------------------------------------------------------------------------Profesor cu studii de specialitate, cu experienta de peste 20 ani in invatamantul liceal si universitar .

 19. 60 lei / doua ore

  Centrul Top - Centru de meditatii

  7 ani experienta in meditatii / profesorat

  Centrul de meditatii T.O.P. organizeaza cursuri la Limba Franceza pentru pregatire Gimnaziu, Liceu, Bacalaureat si Certificat DELF/DALF, propune solutii personalizate in functie de capacitatile fiecarui cursant si sustine pregatirea avansata prin metode de coaching. Profesorii cu care centrul nostru colaboreza au studii de specialitate, sunt persoane dornice sa lucreze intr-un mediu tanar si dinamic, isi adapteaza metoda de predare in functie de elev, cunosc bine materia si programa scolara, au experienta in predare prin metode moderne si interactive utilizand sisteme digitale, table interactive (manuale, jocuri, lectii dinamice, aplicatii, instrumente audio-video).Tariful este intre 60 si 120 LEI, variaza in functie de numarul de materii, respectiv numarul de sedinte/ luna. Pentru un pachet tarifar puteti vizita site-ul nostru sau ne puteti contacta pentru oferta personalizata.

 20. 25 lei / o ora si 30 de minute

  Iulia Cristea

  Mai putin de un an experienta in meditatii / profesorat

  Buna, sunt Iulia Maria! Dau meditatii la limba franceza, pentru copiii de gradinita si din clasele I-VI, inclusiv. Sunt vorbitor nativ (am trait 11 ani in Québec, Canada), sunt eleva in clasa a XI-a la liceul Jean Louis Calderon, la sectia franceza. Am participat in ultimii 3 ani la faza pe tara a olimpiadei nationale de limba franceza.Metoda interactiva si moderna prin jocuri, cantece si filmulete, accent pe conversatie.Asigur supravegherea temelor si fixarea materiei. Meditatii doar la domiciliul meu, zona centrala Timisoara. Pret: 25 de lei/sedinta, pretul variaza in functie de ora sau orele pe care le doriti.Sunt disponibila imediat.