Meditatii la fizica

Filtreaza anunturile
 1. 80 lei / doua ore

  Valentin Dobre - Profesor

  Mai mult de 10 ani experienta in meditatii / profesorat

  Disponibil intre 27.07-03.08 si 12.08-22.08 apoi de la 1.09.Sunt absolvent al Facultatii de Automatica si Calculatoare din Univestitatea Politehnica Bucuresti cu licenta in specializarile Informatica Aplicata ,si Ingineria Sistemelor alaturi de care am si modulul pedagogic.Pe cei interesati de pregatire suplimentara la fizica (si alte stiinte) ii pot indruma sa ii inteleaga mai bine notiunile incat sa le placa si sa le pastreze in memoria de lunga durata, este singura cale corecta spre cunoastere si calificative mai mari fie ca sunt notele de la clasa, teze sau examene (BAC, admitere, corijenta, sesiune)Sa fiti siguri ca acela pe care il voi pregati se va afla pe maini bune. Avand diplomatie si o exigenta pozitiva sunt calificat sa orientez mintea unui tanar spre placerea pentru invatatura; astfel am toate motivele sa cred ca sunt omul pe care il cautati. Pot asigura in timp util o recuperare rapida a materiei, atata timp cat este rezonabil.Preferabil lectiile sunt la domiciliul elevului dar numai de luni pana vineri. Contribui si cu materiale didactice proprii si voi da teme pentru acasa.Durata unei sedinte este in jur de 105 minute.Pretind aceleasi lucruri ca si cel care doreste sa colaboram: seriozitate, punctualitate, respect, corectitudine si mai ales sa avem rezultatele asteptate.Pentru informatii suplimentare discutam la telefon, iar la cererea dumneavoastra va pot lasa si referinte.Resping orice solicitare care inseamna complicitate la o frauda pentru ca ma conduc dupa norme inalte de conduita si prefer sa fiu cinstit fata de oameni, legi si autoritati, chiar daca obiectiv vorbind ar putea sa fie dezavantajos.Rog sa fiu contactat doar pentru scopul acestui anunt.

 2. Pret nespecificat

  Razvan N. - Centru de meditatii

  Mai mult de 10 ani experienta in meditatii / profesorat

  Cei mai buni profesori de fizica din bucuresti, experienta de peste 20 de ani, rezultate garantate, ideal pentru admitere la medicina, bacalaureat, examene politehnica, facultatea de fizica si facultatea de chimie, facultatea de medicina. Zona: Piata Unirii. Metoda conceputa pentru a ajunge la un nivel avansat in timp foarte scurt. Detalii complete pe centrumeditatii. ro

 3. 60 lei / doua ore

  Centrul Top - Centru de meditatii

  7 ani experienta in meditatii / profesorat

  Centrul de meditatii T.O.P. organizeaza cursuri la Fizica pentru pregatire Liceu si Bacalaureat, propune solutii personalizate in functie de capacitatile fiecarui cursant si sustine pregatirea avansata prin metode de coaching. Profesorii cu care centrul nostru colaboreza au studii de specialitate, sunt persoane dornice sa lucreze intr-un mediu tanar si dinamic, isi adapteaza metoda de predare in functie de elev, cunosc bine materia si programa scolara, au experienta in predare prin metode moderne si interactive utilizand sisteme digitale, table interactive (manuale, jocuri, lectii dinamice, aplicatii, instrumente audio-video).Tariful este intre 60 si 80 LEI, variaza in functie de numarul de materii, respectiv numarul de sedinte/ luna. Pentru un pachet tarifar puteti vizita site-ul nostru sau ne puteti contacta pentru oferta personalizata.

 4. 25 lei / o ora

  Flaviu Ianchiş - Student

  Mai putin de un an experienta in meditatii / profesorat

  Meditații Fizică generală clasele VI - VIIIPreț 25 lei ședința( o oră ).

 5. 50 lei / doua ore

  Maria S. - Inginer

  Mai mult de 10 ani experienta in meditatii / profesorat

  Vrei sa ai note mai mari, sa-ti iei bacalaureatul si sa reusesti la facultate? Te ajut! Ofer meditatii la fizica pentru gimnaziu si liceu.

 6. Pret nespecificat

  Marius I. - Centru de meditatii

  Mai mult de 10 ani experienta in meditatii / profesorat

  Profesori fizica cu experienta de peste 20 ani, ofera meditatii orice nivel (gimnaziu, liceu, facultate) pentru consolidarea cunostintelor si in vederea pregatirii pentru examenul de Bacalaureat si Admitere Facultate (Fizica, Medicina, Politehnica).Rezultate excelente!

 7. 50 lei / o ora

  Daniela C. - Profesor

  Mai mult de 10 ani experienta in meditatii / profesorat

  Va astept sa descoperim impreuna ca fizica este o materie care poate fi inteleasa, ca tainele ei pot fi deslusite!! Rezultate exceptionale la examenele de evaluare nationala!

 8. 30 lei / o ora

  Centrul Educational Unirea Constanta - Centru de meditatii

  6 ani experienta in meditatii / profesorat

  Centrul de Meditatii Unirea vine in intampinarea exigentelor academice si a cerintelor impuse de piata muncii cu o gama variata de cursuri de limba engleza,germana,franceza,rusa,araba,norvegiana,spaniola,italiana etc.,precum si meditatii la discipline scolare cum ar fi: limba romana,matematica,istorie,geografie,chimie,fizica,biologie dedicate copiilor, adultilor, cat si mediului corporate. Cursurile acopera toate cele trei nivele: INCEPATOR (A1-A2), MEDIU (B1-B2), AVANSAT (C1-C2). Centrul Unirea inseamna pasiune pentru limbi straine si pasiune de a lucra cu oameni si pentru oameni. Va asteptam cu drag la cursurile organizate de centrul nostru de meditatii si limbi straine.

 9. 50 lei / doua ore

  Mihai V.

  Mai mult de 10 ani experienta in meditatii / profesorat

  ,,TREBUIE SA CUNOASTEM , DECI VOM CUNOASTE ! "Profesor meditator cu experienta de 11 ani , absolvent al Universitatii din Bucuresti, Facultatea de Fizica + Modulul Psiho-Pedagogic, Meditez FIZICA cl.6-12 si MATEMATICA cl.5-12 in vederea imbunatatirii situatiei scolare si pentru PREGATIREA EXAMENELOR : EVALUARE NATIONALA , BACALAUREAT , ADMITERE FACULTATE . Obiectivul este ca elevul sa dobandeasca o GANDIRE ANALITICA INDEPENDENTA care sa-i permita sa decida singur validitatea unui rationament sau rezultat. Predarea va fi intuitiva a.i. elevului sa-i fie stimulata Bucuria Cunoasterii , Curiozitatea si Dorinta de Intelegere. Accept deplasarea la domiciliul elevului.

 10. 40 lei / doua ore

  Gabriel C. - Inginer

  7 ani experienta in meditatii / profesorat

  Pregatire la fizica pe o metodologie bazata pe dezvoltarea gandirii si intelegerea fenomenului.40 RON / 2h / elev30 RON / 2h / elev (2 persoane)25 RON / 2h / elev (3 persoane)

 11. 35 lei / o ora

  Stelian H. - Student

  5 ani experienta in meditatii / profesorat

  Ofer ajutor celor ce vor sa se ajute.

 12. 50 lei / doua ore

  Coca Emanuel - Student

  Un an experienta in meditatii / profesorat

  Dau meditatii la fizica pentru bacalaureat/admitere in invatamantul superior, sau pentru cei care doresc o pregatire mai buna la fizica. Pretul este discutabil in functie de distanta la care locuieste elevul. Nu sunt de acord cu frauda la examene.

 13. 70 lei / doua ore

  Iulian S. - Profesor liceu

  Mai mult de 10 ani experienta in meditatii / profesorat

  Profesor FIZICA/Doctor in Fizica cu peste 20 ani vechime in invatamantul liceal, ofer consultatii la Fizica la domiciliul elevului

 14. 50 lei / doua ore

  Diana Maria Ivan

  2 ani experienta in meditatii / profesorat

  Studenta la Universitatea Politehnica, Facultatea de Inginerie Aerospatiala. Ofer meditaii la fizica, inclusiv pregatire pentru bacalaureat, pentru clasa a 12a (mecanica, termodinamica si electricitate). De asemenea ma descurc foarte bine si cu elevii din clase mai mici, care vor intelege cu siguranta materia fara probleme. Mentionez ca in cadrul facultatii urmez modulul psihopedagogic. Prefer sa meditez la domiciliul propriu (discutabil in functie de locatia domiciliului elevului). Durata sedintei poate fi discutata ulterior. Ma descurc foarte bine cu elevii si copiii, am multa rabdare si seriozitate. Garantez rezultate!

 15. 30 lei / o ora si 30 de minute

  Ionela C. - Student

  2 ani experienta in meditatii / profesorat

  Studenta la Facultatea de Matematica si Stiinte ale Naturii ofer meditatii la fizica, dar si la alte materii daca elevul are nevoie.

 16. 50 lei / doua ore

  Horia Alexandru Buriceanu - Student

  2 ani experienta in meditatii / profesorat

  Sunt o persoana punctuala, perseverenta, responsabila si organizata. Meditatiile sunt pt elevii din clasele 9-12, pregatiri atat pt bac, cat si pt admiterea la Politehnica.

 17. 50 lei / o ora si 30 de minute

  Edouard M. - Inginer

  2 ani experienta in meditatii / profesorat

  Am absolvit Facultatea de Energetica din cadrul Universitatii Politehnica din Bucuresti, si ofer pregatire suplimentara la fizica pentru elevi de scoala generala sau liceu si pregatire pentru Bacalaureat sau admitere facultati.

 18. 30 lei / doua ore

  Ana Maria Statie

  2 ani experienta in meditatii / profesorat

  Ofer meditații la disciplina fizica elevilor de clase gimnaziale, oriunde in Bucuresti. Imi place sa lucrez cu elevii dornici de învățătura, fiind prietenoasa si transformând ședinta intr-o întâlnire degajată ce-l poate face pe copil sa învețe cu spor si cu drag prin experimente interesante.Prețul unei ședințe este variabil. Se stabilește in funcție de nivelul de pregătire dorit de elev (de la imbunătățirea situației școlare pana la nivel de olimpiada).

 19. 25 lei / doua ore

  Ana Maria Cristina B. - Student

  2 ani experienta in meditatii / profesorat

  Ofer meditatii matematica (primar, gimnaziu, liceu), limba romana (primar, gimnaziu), limba engleza(primar, gimnaziu), limba franceza (primar, gimnaziu), chimie/fizica (gimnaziu), TIC-utilizarea calculatoruli, pachetului office si altele, notiuni de baza HTML; supraveghetor teme.

 20. 50 lei / doua ore

  Bogdan Alexandru - Profesor universitar

  Mai mult de 10 ani experienta in meditatii / profesorat

  Profesor universitar cu peste 10 ani experinta, meditez la fizică, orice nivel, elevii din clasele 9-12. Ofer seriozitate, rabdare si profesionalism.