Meditatii la fizica

 1. Marius I. - Profesor

  Mai mult de 10 ani experienta in meditatii / profesorat

  Cei mai buni profesori de fizica din bucuresti, experienta de peste 20 de ani, rezultate garantate, ideal pentru admitere la medicina si bacalaureat, Piata Unirii.

 2. Centru M. - Profesor liceu

  5 ani experienta in meditatii / profesorat

  Beneficiile participarii la sedintele de meditatii la fizica in Centrul nostru constau atat in asimilarea materiei scolare cat si in pregatirea pentru examene de tipul Bacalaureat sau admitere la facultate si concursuri de specialitate. http://www.centruldemeditatii.ro/meditatii/meditatii_fizica

 3. Mihaela A. - Profesor universitar

  10 ani experienta in meditatii / profesorat

  Meditatii Chimie si Fizica. Mobil 0721600123

 4. Stefan S. - Student

  2 ani experienta in meditatii / profesorat

  Dau meditatii la fizica si matematica , de la imbunatirea activitatii la clasa si pregatirea pentru examenele nationale pana pregatirea participarii la olimpiada si concursuri . Mentionez ca am fost olimpic in liceu la matematica si fizica si in decursul a 2 ani de meditatii am pregatit cu succes pt concursuri , olimpiada , evaluarea nationala si bacalaureat , M1 , M2 si fizica.De altfel dau si meditatii online la acelasi pret.Nr de telefon: 0745143939

 5. George L. - Profesor liceu

  Mai mult de 10 ani experienta in meditatii / profesorat

  Fizician, absolvent Universitatea Bucuresti meditez fizica.tel. 0746167313

 6. Alexandra C. - Student

  3 ani experienta in meditatii / profesorat

  Absolventa a Facultatii de Fizica-Universitatea din Bucuresti [licenta, masterat] ofer meditatii la fizica, la domiciliul elevului sau al meu. [de preferat in zonele: Drumul Taberei, Cotroceni, Sebastian, Antiaeriana,Ghencea, Magurele(Ilfov)]Doresc seriozitate. Chilug Alexandra-0730796507

 7. Gabriel C. - Inginer

  6 ani experienta in meditatii / profesorat

  Nu ne descurcam la fizica, trebuie sa facem ceva in cazul asta...

 8. Bogdan P. - Student

  Un an experienta in meditatii / profesorat

  Student in ultimul an in cadrul facultatii de Automatica si Calculatoare, Specializarea Ingineria Sistemelor Automate, ofer meditatii la Fizica elevilor claselor V-XII, in vederea pregatirii pentru olimpiade, concursuri scolare, pregatire suplimentara sau recuperarea materiei. Ma pot deplasa la domiciliul elevului. Pretul este de 45lei/sedinta (2 ore).

 9. Alexandra P. - Student

  3 ani experienta in meditatii / profesorat

  Studenta Bursiera Anul 3 la Politehnica , ofer servicii de meditator fizica pentru clasele I-VIII . Am terminat liceul Gheorghe Sincai la profil mate-info si in prezent urmez modulul pedagogic in cadrul facultatii. Sunt o persoana comunicativa, rabdatoare si cu un caracter ludic si calm. Am experienta ptr meditatii engleza clasa a X-a, matematica a VII-a. Telefon: 0732552660

 10. Radu D. - Student

  Mai putin de un an experienta in meditatii / profesorat

  Student in anul 3 la Facultatea de Automatica si Calculatoare, ofer meditatii la fizica la orice nivel(gimnaziu/liceu/bacalaureat/admitere). Ofer seriozitate si rezultate concrete. Lucrez cu 1 singur elev per sedinta, si ma deplasez la domiciliul acestuia. Prima sedinta este gratuita.

 11. Mihail B. - Profesor universitar

  Mai mult de 10 ani experienta in meditatii / profesorat

  Profesor universitar cu indelungata experienta meditez la fizica, informatica si matematica orice nivel !

 12. Maria V.

  5 ani experienta in meditatii / profesorat

  Absolventa Master in cadrul Univ. Politehnica Bucuresti, ofer pregatire elevilor de gimnaziu si liceu pentru aprofundarea cunostintelor si promovarea la examene, concursuri si olimpiade scolare la disciplinele matematica si fizica. Metodologia de lucru este adaptata nevoilor si ritmului de asimilare al elevului, iar programul este flexibil.

 13. Valentin D.

  Mai mult de 10 ani experienta in meditatii / profesorat

  Inginer, absolvent Automatica,modul pedagogic, ofer meditatii la fizica. Situatii de corigenta, BAC, olimpiade, admiteri, restante, sau doar consolidare cunostinte. Metoda de predare este moderna, intutiva, interactiva, dau teme care pot evalua competentele. Sedinte 2 ore,de obicei la domiciliul elevului, pretul negociabil pt 2/3 sedinte pe saptamana. Doresc seriozitate din ambele parti.

 14. Zuschool C.

  3 ani experienta in meditatii / profesorat

  Cu peste 3 ani de experienta, ZuSchool va ofera solutii de invatare rapida, eficienta si mai ales iefina.

 15. Gabriel P. - Inginer

  Mai mult de 10 ani experienta in meditatii / profesorat

  Profesor - Inginer / fizician, licentiat in 1982 cu nota 10 la examenul de diploma, Facultatea de Fizica si Inginerie Tehnologica Bucuresti, Platforma Magurele. 25 de ani de experienta in ceea ce priveste lucrul cu elevii si studentii, ofer meditatii la Fizica / Matematica nivel cl 5-8 / liceu / facultate. Sedinte de 2 ore, pret 50 lei, prima sedinta gratis pentru evaluare.

 16. Cristina P.

  5 ani experienta in meditatii / profesorat

  Absolventa Politehnica, Master Universitatea Politehnica Bucuresti,modul psihopedagogic absolvit,cu multa rabdara si experienta in predare. Ofer ajutor teme,recapitulari, corijente la fizica, la domiciliul meu sau al elevului.

 17. Ciprian D. - Inginer

  6 ani experienta in meditatii / profesorat

  Ofer meditatii la matematica si fizica pentru examenul de corijenta, imbunatatirea situatiei scolare, examenul de bacalaureat si admitere la facultate.

 18. Marinela S. - Profesor liceu

  Mai mult de 10 ani experienta in meditatii / profesorat

  Ofer meditatii la fizica pentru aprofundarea materiei si pentru pregatirea materiei pentru corijente, bacalaureat. Sedintele se desfasoara individual . Sedintele se pot desfasura atat la domiciliul dumneavoastra(daca este in apropiere de Piata Sudului) cat si la domiciliul meu.

 19. Alexandru C. - Student

  3 ani experienta in meditatii / profesorat

  Student al Universitatii Politehnica din Bucuresti, cu modul psiho-pedagogic terminat, meditez elevi de gimnaziu si liceu la disciplina fizica si matematica. Tarif: 35 RON 2 ore, 50 ron 3 ore. Tel: 0748283956

 20. Cristea C. - Student

  Un an experienta in meditatii / profesorat

  Pregatire bacalaureat Pregatire admitere facultate Prima sedinta gratutita