Meditatii la fizica

Filtreaza anunturile
 1. Pret nespecificat

  Razvan N. - Centru de meditatii

  Mai mult de 10 ani experienta in meditatii / profesorat

  Cei mai buni profesori de fizica din bucuresti, experienta de peste 20 de ani, rezultate garantate, ideal pentru admitere la medicina, bacalaureat, examene politehnica, facultatea de fizica si facultatea de chimie, facultatea de medicina. Zona: Piata Unirii. Metoda conceputa pentru a ajunge la un nivel avansat in timp foarte scurt. Detalii complete pe centrumeditatii. ro

 2. 75 lei / doua ore

  Emanuela Iuga - Profesor

  Mai mult de 10 ani experienta in meditatii / profesorat

  Ofer meditatii fizica (gimnaziu si liceu).

 3. 60 lei / doua ore

  George L. - Profesor liceu

  Mai mult de 10 ani experienta in meditatii / profesorat

  Profesor,peste 15 ani experienta, absolvent Universitatea Bucuresti meditez fizica. Foarte bune rezultate la Bacalaureat.

 4. 50 lei / doua ore

  Raluca Diana S. - Student

  Un an experienta in meditatii / profesorat

  Te ajut sa intelegi procesele si formulele, sa iti imbunatatesti rezultatele si sa promovezi examenul de bacalaureat! Detin marialele necesare.

 5. 25 lei / o ora

  Flaviu Ianchiş - Student

  Mai putin de un an experienta in meditatii / profesorat

  Meditații Fizică generală clasele VI - VIIIPreț 25 lei ședința( o oră ).

 6. 80 lei / doua ore

  Valentin Dobre - Profesor

  Mai mult de 10 ani experienta in meditatii / profesorat

  Disponibil intre 27.07-03.08 si 12.08-22.08 apoi de la 1.09.Sunt absolvent al Facultatii de Automatica si Calculatoare din Univestitatea Politehnica Bucuresti cu licenta in specializarile Informatica Aplicata ,si Ingineria Sistemelor alaturi de care am si modulul pedagogic.Pe cei interesati de pregatire suplimentara la fizica (si alte stiinte) ii pot indruma sa ii inteleaga mai bine notiunile incat sa le placa si sa le pastreze in memoria de lunga durata, este singura cale corecta spre cunoastere si calificative mai mari fie ca sunt notele de la clasa, teze sau examene (BAC, admitere, corijenta, sesiune)Sa fiti siguri ca acela pe care il voi pregati se va afla pe maini bune. Avand diplomatie si o exigenta pozitiva sunt calificat sa orientez mintea unui tanar spre placerea pentru invatatura; astfel am toate motivele sa cred ca sunt omul pe care il cautati. Pot asigura in timp util o recuperare rapida a materiei, atata timp cat este rezonabil.Preferabil lectiile sunt la domiciliul elevului dar numai de luni pana vineri. Contribui si cu materiale didactice proprii si voi da teme pentru acasa.Durata unei sedinte este in jur de 105 minute.Pretind aceleasi lucruri ca si cel care doreste sa colaboram: seriozitate, punctualitate, respect, corectitudine si mai ales sa avem rezultatele asteptate.Pentru informatii suplimentare discutam la telefon, iar la cererea dumneavoastra va pot lasa si referinte.Resping orice solicitare care inseamna complicitate la o frauda pentru ca ma conduc dupa norme inalte de conduita si prefer sa fiu cinstit fata de oameni, legi si autoritati, chiar daca obiectiv vorbind ar putea sa fie dezavantajos.Rog sa fiu contactat doar pentru scopul acestui anunt.

 7. 50 lei / doua ore

  Maria S. - Inginer

  Mai mult de 10 ani experienta in meditatii / profesorat

  Vrei sa ai note mai mari, sa-ti iei bacalaureatul si sa reusesti la facultate? Te ajut! Ofer meditatii la fizica pentru gimnaziu si liceu.

 8. 30 lei / o ora

  Ladislau Radu - Profesor liceu

  Mai mult de 10 ani experienta in meditatii / profesorat

  Vrei note mai bune la Fizică? Sau te pregăteşti pentru examen? Sau ai întrebări urgente şi este o oră la care nu poţi contacta pe nimeni care te-ar putea ajuta? Atunci ai găsit tocmai ceea ce căutai. Ofer meditaţii la fizică online.Mă poţi contacta la orice oră din zi, şi în weekend, pentru întrebări scurte, şi putem planifica şedinţele la orice oră chiar neobişnuită. Lucrăm pe teleconferinţă, nu trebuie să pleci de acasă, pierzând timp preţios pe drum.Prima şedinţă este gratuită, fără nici o obligaţie. Contactează-mă pe pagina web!

 9. 50 lei / doua ore

  Bogdan Alexandru - Profesor universitar

  Mai mult de 10 ani experienta in meditatii / profesorat

  Profesor universitar cu peste 10 ani experinta, meditez la fizică, orice nivel, elevii din clasele 9-12. Ofer seriozitate, rabdare si profesionalism.

 10. 40 lei / doua ore

  Gabriel C. - Inginer

  7 ani experienta in meditatii / profesorat

  Pregatire la fizica pe o metodologie bazata pe dezvoltarea gandirii si intelegerea fenomenului.40 RON / 2h / elev30 RON / 2h / elev (2 persoane)25 RON / 2h / elev (3 persoane)

 11. 30 lei / o ora

  Centrul Educational Unirea Constanta - Centru de meditatii

  6 ani experienta in meditatii / profesorat

  Centrul de Meditatii Unirea vine in intampinarea exigentelor academice si a cerintelor impuse de piata muncii cu o gama variata de cursuri de limba engleza,germana,franceza,rusa,araba,norvegiana,spaniola,italiana etc.,precum si meditatii la discipline scolare cum ar fi: limba romana,matematica,istorie,geografie,chimie,fizica,biologie dedicate copiilor, adultilor, cat si mediului corporate. Cursurile acopera toate cele trei nivele: INCEPATOR (A1-A2), MEDIU (B1-B2), AVANSAT (C1-C2). Centrul Unirea inseamna pasiune pentru limbi straine si pasiune de a lucra cu oameni si pentru oameni. Va asteptam cu drag la cursurile organizate de centrul nostru de meditatii si limbi straine.

 12. 50 lei / doua ore

  Cristian Cringu - Inginer

  Mai mult de 10 ani experienta in meditatii / profesorat

  Meditez fizica ( mecanica si curent continuu) pentru examenul de bacalaureat la domiciliul propriu sau al elevului.

 13. 35 lei / doua ore

  Laura H. - Student

  2 ani experienta in meditatii / profesorat

  Masterandă în anul II la Facultatea de Fizică ofer meditații la fizică și/sau matematică tutoror elevilor doritori indiferent de clasă sau nivel. Seriozitate, perseverență și succes!

 14. 25 lei / doua ore

  Ana Maria Cristina B. - Student

  2 ani experienta in meditatii / profesorat

  Ofer meditatii matematica (primar, gimnaziu, liceu), limba romana (primar, gimnaziu), limba engleza(primar, gimnaziu), limba franceza (primar, gimnaziu), chimie/fizica (gimnaziu), TIC-utilizarea calculatoruli, pachetului office si altele, notiuni de baza HTML; supraveghetor teme.

 15. 60 lei / doua ore

  Centrul Top - Centru de meditatii

  7 ani experienta in meditatii / profesorat

  Centrul de meditatii T.O.P. organizeaza cursuri la Fizica pentru pregatire Liceu si Bacalaureat, propune solutii personalizate in functie de capacitatile fiecarui cursant si sustine pregatirea avansata prin metode de coaching. Profesorii cu care centrul nostru colaboreza au studii de specialitate, sunt persoane dornice sa lucreze intr-un mediu tanar si dinamic, isi adapteaza metoda de predare in functie de elev, cunosc bine materia si programa scolara, au experienta in predare prin metode moderne si interactive utilizand sisteme digitale, table interactive (manuale, jocuri, lectii dinamice, aplicatii, instrumente audio-video).Tariful este intre 60 si 80 LEI, variaza in functie de numarul de materii, respectiv numarul de sedinte/ luna. Pentru un pachet tarifar puteti vizita site-ul nostru sau ne puteti contacta pentru oferta personalizata.

 16. 35 lei / o ora

  Stelian H. - Student

  3 ani experienta in meditatii / profesorat

  Ofer ajutor celor ce vor sa se ajute.

 17. 30 lei / doua ore

  Mihaela Tudor - Profesor

  Mai mult de 10 ani experienta in meditatii / profesorat

  Profesoara cu experienta meditez fizica si chimie, cls. 6 12, pentru corigente, bacalaureat, admitere, imbunatatirea performantelor, orice nivel de pregatire.

 18. 50 lei / o ora

  Daniela C. - Profesor

  Mai mult de 10 ani experienta in meditatii / profesorat

  Va astept sa descoperim impreuna ca fizica este o materie care poate fi inteleasa, ca tainele ei pot fi deslusite!! Rezultate exceptionale la examenele de evaluare nationala!

 19. 50 lei / doua ore

  Mihai V.

  Mai mult de 10 ani experienta in meditatii / profesorat

  ,,TREBUIE SA CUNOASTEM , DECI VOM CUNOASTE ! "Profesor meditator cu experienta de 11 ani , absolvent al Universitatii din Bucuresti, Facultatea de Fizica + Modulul Psiho-Pedagogic, Meditez FIZICA cl.6-12 si MATEMATICA cl.5-12 in vederea imbunatatirii situatiei scolare si pentru PREGATIREA EXAMENELOR : EVALUARE NATIONALA , BACALAUREAT , ADMITERE FACULTATE . Obiectivul este ca elevul sa dobandeasca o GANDIRE ANALITICA INDEPENDENTA care sa-i permita sa decida singur validitatea unui rationament sau rezultat. Predarea va fi intuitiva a.i. elevului sa-i fie stimulata Bucuria Cunoasterii , Curiozitatea si Dorinta de Intelegere. Accept deplasarea la domiciliul elevului.

 20. 50 lei / doua ore

  Mirel Marius Neagu - Student

  3 ani experienta in meditatii / profesorat

  Ofer meditatii la fizica atat pentru intelegerea materiei predate in clasa cat si petnru pregatirea pentru examenul de bacalaureat.