Meditatii la fizica

Filtreaza anunturile
 1. 45 lei / doua ore

  Eugen B. - Inginer

  2 ani experienta in meditatii / profesorat

  Ofer meditatii la fizica pentru liceu si facultate.

 2. 30 lei / o ora si 30 de minute

  Stelian H. - Student

  Un an experienta in meditatii / profesorat

  Pregatire liceu sau pt cei ce vor sa inteleaga materia.

 3. 60 lei / doua ore

  Centrul Newton - Profesor

  Mai mult de 10 ani experienta in meditatii / profesorat

  Centrul de meditatii "Isaac Newton", situat in zona Piata Natiunilor Unite, va ofera meditatii la Fizica pentru aprofundarea si recuperarea materiei, Bacalaureat si admitere Facultate.

 4. 25 lei / o ora si 30 de minute

  Ionela C. - Student

  Mai putin de un an experienta in meditatii / profesorat

  Studenta la Facultatea de Matematica si Stiinte ale Naturii ofer meditatii la fizica, dar si la alte materii daca elevul are nevoie.

 5. 50 lei / doua ore

  Maria S. - Inginer

  Mai mult de 10 ani experienta in meditatii / profesorat

  Vrei sa ai note mai mari, sa-ti iei bacalaureatul si sa reusesti la facultate? Te ajut! Ofer meditatii la fizica pentru gimnaziu si liceu.

 6. 30 lei / doua ore

  Adrian Danilov - Student

  Un an experienta in meditatii / profesorat

  Ofer meditatii la fizica pentru ciclul gimnazial si liceu pentru elevii din zona orasului Cluj-Napoca. Ma deplasez la domiciliul elevului. Ofer si pregtire pentru examenul de bacalaureat. Servicii de calitate, o experienta de un an. Primii 5 care vor suna, vor beneficia de o sedinta gratuita. Astept sa fiu contactat la numarul de telefon pentru a stabili detaliile.

 7. 35 lei / doua ore

  Adrian Alexandru Chiper - Student

  2 ani experienta in meditatii / profesorat

  Ofer meditatii la fizica pentru ridicarea nivelului de la clasa. Solicit seriozitate, oferind la schimb profesionalism. Studiez in domeniul Ingineriei Medicale, aplicatiile fizice in aceasta arie de activitate reprezentand un avantaj pentru asimilarea de cunostinte practice.

 8. 30 lei / doua ore

  Mirel Marius Neagu - Student

  3 ani experienta in meditatii / profesorat

  Ofer meditatii la fizica atat pentru intelegerea materiei predate in clasa cat si petnru pregatirea pentru examenul de bacalaureat.

 9. 50 lei / doua ore

  Bogdan Alexandru - Profesor universitar

  Mai mult de 10 ani experienta in meditatii / profesorat

  Profesor universitar cu peste 10 ani experinta, meditez la fizică, orice nivel, elevii din clasele 9-12. Ofer seriozitate, rabdare si profesionalism.

 10. 40 lei / doua ore

  Mihai P. - Inginer

  Mai putin de un an experienta in meditatii / profesorat

  doar in weekend; ofer pregatire la fizica in special pentru Bacalaureat/Admitere la facultate; garantez seriozitate, experienta profesionala deosebita; fost elev olimpic;Doresc sa ajut elevii care au nevoie de clarificari, ajutor la teme, explicatii suplimentare, o expunere mai logica si structurata a materiei. Lucru inclusiv cu variante de BAC sau orice alte manuale sau culegeri de admitere la facultate.

 11. 40 lei / doua ore

  Andreea Mihai - Student

  3 ani experienta in meditatii / profesorat

  Studenta, anul IV la Facultatea de Electronica, Telecomunicatii si Tehnologia Informatiei, Universitatea Politehnica Bucuresti, ofer meditatii elevilor de clasele V-VIII 40lei/2 h

 12. 55 lei / doua ore

  Centru M. - Profesor liceu

  5 ani experienta in meditatii / profesorat

  Vreti cei mai buni profesori pentru copilul dumneavoastra? Vreti sa invete relaxat, cu drag, sa intrebe oricat si oricand fara sa-l certe nimeni? Cu noi puteti invata pentru a recupera materia, pentru teste, teze, examene, concursuri sau doar pentru a lucra suplimentar.Primim elevi aflati la orice nivel de cunostinte si cu orice fel de obiectiv. Beneficiati si de consiliere permanenta. Va asteptam cu drag!

 13. 30 lei / doua ore

  Mihail Buricea - Profesor universitar

  Mai mult de 10 ani experienta in meditatii / profesorat

  Profesor universitar cu vasta experienta meditez temeinic Fizica, Matematica si Informatica

 14. 50 lei / doua ore

  Mihai V.

  Mai mult de 10 ani experienta in meditatii / profesorat

  ,,TREBUIE SA CUNOASTEM , DECI VOM CUNOASTE ! "Profesor meditator cu experienta de 11 ani , absolvent al Universitatii din Bucuresti, Facultatea de Fizica + Modulul Psiho-Pedagogic, Meditez FIZICA cl.6-12 si MATEMATICA cl.5-12 in vederea imbunatatirii situatiei scolare si pentru PREGATIREA EXAMENELOR : EVALUARE NATIONALA , BACALAUREAT , ADMITERE FACULTATE . Obiectivul este ca elevul sa dobandeasca o GANDIRE ANALITICA INDEPENDENTA care sa-i permita sa decida singur validitatea unui rationament sau rezultat. Predarea va fi intuitiva a.i. elevului sa-i fie stimulata Bucuria Cunoasterii , Curiozitatea si Dorinta de Intelegere. Accept deplasarea la domiciliul elevului.

 15. 45 lei / doua ore

  Gabriel C. - Inginer

  7 ani experienta in meditatii / profesorat

  Pregatire la fizica pe o metodologie bazata pe dezvoltarea gandirii si intelegerea fenomenului.45 RON / 2h

 16. 40 lei / doua ore

  Luminita C. - Student

  2 ani experienta in meditatii / profesorat

  Ofer meditati pentru bacalaureat la fizica (mecanica,optica,termodinamica si electricitate).Viziunea mea este de a crea o relatie informala de prietenie si incredere cu elevul,intrucat consider ca in acest fel schimbul de informatii se face intr-un mod mult mai eficient.Sedinta are o durata minima de 2 ore, dar din experienta am invatat ca de cele mai multe ori nu este de ajuns,asadar sedinta se poate intinde atat de mult cat este nevoie pentru a nu opri cursul explicatiilor.

 17. 50 lei / doua ore si 30 de minute

  Iancu V. - Student

  4 ani experienta in meditatii / profesorat

  Student la Facultatea de Fizică, master anul I, ofer meditații la fizică. Doresc seriozitate.

 18. 50 lei / doua ore si 30 de minute

  Elena Maria C. - Student

  3 ani experienta in meditatii / profesorat

  Studenta la Facultatea de Energetica, meditez atat copii de gimnaziu cat si de liceu la fizica, dar si la matematica (M1, M2 si M3).

 19. 50 lei / doua ore

  Valentin Dobre - Profesor

  Mai mult de 10 ani experienta in meditatii / profesorat

  Sunt absolvent al Facultatii de Automatica si Calculatoare din Univestitatea Politehnica Bucuresti cu licenta in specializarile Informatica Aplicata ,Ingineria Sistemelor si detin diploma de modulul pedagogic.Elevii care sunt in clasele 6-12 si sunt interesati sa progeseze la fizica (si alte stiinte) pot fi ajutati de mine sa inteleaga mai bine notiunile necesare asa incat sa le placa si sa le pastreze in memoria de lunga durata. Sunt ferm convins ca aceasta este calea cea mai simpla catre calificative excelente la teze, evaluari, examene, olimpiade si concursuri.Detaliile de mai sus le-am mentionat pentru ca voi, parintii, sa stiti ca va lasati tanarul sau tanara pe maini bune si competente. Daca doriti sa gasiti pe cineva suficient de calificat, experimentat si diplomat ca sa orienteze mintea unui tanar spre placerea pentru invatatura, am toate motivele sa cred ca sunt omul potrivit pentru el sau ea.Timpul elevului este pretios si trebuie cheltuit mai putin pe deplasar, asa ca prefer sa tin sedintele la domiciliul lui. Lectiile le sustin folosind si materiale didactice din capitalul propriu, din care voi lasa si teme. Domiciliul meu este doar o solutie secundara, in functie si de distanta.Durata unei sedinte este de doua ore si accept sa fie desfasurate numai in zilele lucratoare; in week-end dedic timp familiei, unor activitati de voluntariat si destinderii.Pretind exact ce pretindeti si dumneavoastra: seriozitate, punctualitate, respect, corectitudine si mai ales rezultate.Pentru alte informatii vom discuta la telefon, iar la cererea dumneavoastra va pot lasa si referinte.Intervale disponibile ramase incepand cu 4.02.2016:Luni - agenda plinaMarti - 12:30-14:30 ( din 16 februarie)Miercuri - agenda plinaJoi - agenda plinaVineri - agenda plina

 20. 60 lei / doua ore

  Razvan P. - Inginer

  Mai putin de un an experienta in meditatii / profesorat

  Inginer in domeniul Aviatiei (cu studii superioare din UK) ofer meditatii la fizica, prima ora este din partea casei. Mentionez ca sunt foarte rabdator si calm cu elevii mei ! Nu exista nu inteleg si sa mergem mai departe. (explic pentru toate intelesurile)Accept elevi de clasele 1-11 ( nu accept clasa 12-a pentru ca este mult de munca intr-un timp relativ scurt)