Meditatii la fizica

Filtreaza anunturile
 1. 50 lei / doua ore

  Valentin Dobre - Profesor

  Mai mult de 10 ani experienta in meditatii / profesorat

  - Sunt inginer licentiat al Facultatii de Automatica si Calculatoare UPB, cu specializarile de Informatica Aplicata si Ingineria Sistemelor si profesor.- Ofer pregatire la Fizica clasele 7-12 pentru lucrari de control, teze, corigente, Bacalaureat, admitere facultate, olimpiade, etc.- Elevul va putea sa asimileze materia curenta si pe cea noua, va fi mai sigur pe el, iar rezultatele se vor simti de la primele sedinte. La nevoie se va recupera rapid si materia din urma care nu a fost inteleasa. Pe termen mediu si lung cele invatate vor ramane in memoria de lunga durata si elevul va fi capabil sa obtina la testari rezultatul asteptat sau peste asteptari.- Tin sedinte de 2 ore, doar in zile lucratoare, preferabil la domiciliul elevului. In unele cazuri se poate si la domiciliul meu sau intr-un loc neutru.- Ma adresez persoanelor respectuoase, serioase si cu motivatia de a invata.-Informatii suplimentare, referinte, programari si alte detalii se vor discuta la telefon si eventual la o intalnire cu solicitantii.Intervale disponibile ramase incepand cu 05.10.2015:Luni -Marti 12:30-14:00Miercuri -Joi -Vineri -

 2. 40 lei / doua ore si 30 de minute

  Elena Maria C. - Student

  3 ani experienta in meditatii / profesorat

  Studenta la Facultatea de Energetica, meditez atat copii de gimnaziu cat si de liceu la fizica, dar si la matematica (M1, M2 si M3).

 3. 45 lei / doua ore

  Eugen B. - Inginer

  2 ani experienta in meditatii / profesorat

  Ofer meditatii la fizica pentru liceu si facultate.

 4. Fara fotografie
  Pret nespecificat

  Marius I. - Profesor

  Mai mult de 10 ani experienta in meditatii / profesorat

  Profesor fizica cu experienta de peste 20 ani, ofer meditatii orice nivel (gimnaziu, liceu, facultate) pentru consolidarea cunostintelor si in vederea pregatirii pentru examenul de Bacalaureat si Admitere Facultate (Fizica, Medicina, Politehnica).Rezultate excelente!

 5. 60 lei / doua ore

  Alexe C. - Profesor

  Mai mult de 10 ani experienta in meditatii / profesorat

  Profesor cu experienta de 30 ani in predarea matematicii si fizicii, dedicat instruirii elevilor, orice nivel, gimnaziu- admitere bacalaureat inclusiv studenti ASE sau Politehnica, ofer lectii de 2-3 ore ls domiciliul cursantuluiPret pe sedinta 60 Ron.

 6. 50 lei / doua ore

  Cristian Cringu - Inginer

  Mai mult de 10 ani experienta in meditatii / profesorat

  Meditez fizica ( mecanica si curent continuu) pentru examenul de bacalaureat la domiciliul propriu sau al elevului.

 7. 40 lei / o ora si 30 de minute

  Maria V. - Inginer

  5 ani experienta in meditatii / profesorat

  Predau matematica, fizica si analiza matematica atat pentru performanta, cat si pentru recuperarea materiei. Lucrez cu un singur cursant pe sedinta. Metoda de lucru este adaptata ritmului de asimilare si pe intelesul elevului, iar cursul este foarte interactiv. Folosesc materiale vizuale pentru intelegerea fenomenelor fizice si a formulelor matematice. Pretul variaza in functie de nivelul de pregatire: elevi - 40 lei; studenti - 70 lei.#Evaluare Nationala #Bacalaureat #Viitorii Olimpici #Analiza Matematica #Olimpiada

 8. 25 lei / doua ore

  Delia C. - Student

  Mai putin de un an experienta in meditatii / profesorat

  Sunt studenta in anul al III-lea la Fizica, Univestitatea "Al. I. Cuza". Ofer meditatii la fizica elevilor de gimnaziu si liceu.

 9. 70 lei / doua ore

  Iulian S. - Profesor liceu

  Mai mult de 10 ani experienta in meditatii / profesorat

  Profesor FIZICA cu peste 20 ani vechime in invatamantul liceal, ofer consultatii la Fizica la domiciliul elevului

 10. 45 lei / doua ore

  Gabriel C. - Inginer

  7 ani experienta in meditatii / profesorat

  Pregatire la fizica pe o metodologie bazata pe dezvoltarea gandirii si intelegerea fenomenului.

 11. 70 lei / doua ore

  Cristina P. - Inginer

  5 ani experienta in meditatii / profesorat

  Absolventa Politehnica, Master Universitatea Politehnica Bucuresti,modul psihopedagogic absolvit,cu multa rabdara si experienta in predare. Ofer ajutor teme,recapitulari, corijente la fizica, la domiciliul meu sau al elevului.

 12. 50 lei / doua ore

  Mihai V.

  Mai mult de 10 ani experienta in meditatii / profesorat

  ,,TREBUIE SA CUNOASTEM , DECI VOM CUNOASTE ! "Profesor meditator cu experienta de 11 ani , absolvent al Universitatii din Bucuresti, Facultatea de Fizica + Modulul Psiho-Pedagogic, Meditez FIZICA cl.6-12 si MATEMATICA cl.5-12 in vederea imbunatatirii situatiei scolare si pentru PREGATIREA EXAMENELOR : EVALUARE NATIONALA , BACALAUREAT , ADMITERE FACULTATE . Obiectivul este ca elevul sa dobandeasca o GANDIRE ANALITICA INDEPENDENTA care sa-i permita sa decida singur validitatea unui rationament sau rezultat. Predarea va fi intuitiva a.i. elevului sa-i fie stimulata Bucuria Cunoasterii , Curiozitatea si Dorinta de Intelegere. Accept deplasarea la domiciliul elevului.

 13. 40 lei / doua ore

  Coca Emanuel - Student

  Mai putin de un an experienta in meditatii / profesorat

  Dau meditatii la fizica pentru bacalaureat/admitere in invatamantul superior, sau pentru cei care doresc o pregatire mai buna la fizica. Pretul este discutabil. Nu sunt de acord cu frauda la examene.

 14. 50 lei / doua ore

  Maria S. - Inginer

  Mai mult de 10 ani experienta in meditatii / profesorat

  Vrei sa ai note mai mari, sa-ti iei bacalaureatul si sa reusesti la facultate? Te ajut! Ofer meditatii individuale la fizica pentru gimnaziu si liceu.

 15. Pret nespecificat

  Arhimedes P. - Profesor liceu

  Mai mult de 10 ani experienta in meditatii / profesorat

  Ai nelămuriri la nişte probleme de fizică? Noi te ajutăm să le rezolvi, gratis, pe internet. Contactează-ne pe e-mail sau pe pagina web!

 16. 60 lei / doua ore

  George L. - Profesor liceu

  Mai mult de 10 ani experienta in meditatii / profesorat

  Profesor,peste 15 ani experienta, absolvent Universitatea Bucuresti meditez fizica. Foarte bune rezultate la Bacalaureat.

 17. 30 lei / doua ore

  Ion Z. - Student

  5 ani experienta in meditatii / profesorat

  MEDITEZ elevi de scoala generala si liceu pentru imbunatatirea rezultatelor scolare, pentru olimpiade, examenul de BAC si admitere la facultate la FIZICA, MATEMATICA si INFORMATICA.Sunt student la Universitatea Bucuresti, Facultatea de Matematica si Informatica. Am facut cursuri de pedagogie in cadrul facultatii.Am fost sef de promotie in liceu si am avut numeroase succese la olimpiadele nationale si judetene.Sunt o persoana rabdatoare, logica. Pretul unei sedinte de 2 ore este de 30 RON.

 18. 50 lei / doua ore

  Alexandra C. - Inginer

  4 ani experienta in meditatii / profesorat

  Fizician [in institut de cercetare], absolventa a Facultatii de Fizica-Universitatea din Bucuresti [licenta, masterat] ofer meditatii la fizica, la domiciliul meu. [ zona Sebastian, sector 5].Doresc seriozitate.

 19. 50 lei / o ora

  Daniela C. - Profesor

  Mai mult de 10 ani experienta in meditatii / profesorat

  Va astept sa descoperim impreuna ca fizica este o materie care poate fi inteleasa, ca tainele ei pot fi deslusite!!

 20. 50 lei / doua ore

  Laurentiu B. - Student

  3 ani experienta in meditatii / profesorat

  Ofer meditatii pentru clasele V-VIII, IX-XII , inclusiv bacalaureat. Am experienta necesara,avand rabdare pentru orice nivel,pentru recuperarea si aprofundarea materiei,cat si pentru rezultate excelente.