Meditatii la fizica

Filtreaza anunturile
 1. Pret nespecificat

  Razvan N. - Centru de meditatii

  Mai mult de 10 ani experienta in meditatii / profesorat

  Cei mai buni profesori de fizica din bucuresti, experienta de peste 20 de ani, rezultate garantate, ideal pentru admitere la medicina, bacalaureat, examene politehnica, facultatea de fizica si facultatea de chimie, facultatea de medicina. Zona: Piata Unirii. Metoda conceputa pentru a ajunge la un nivel avansat in timp foarte scurt. Detalii complete pe centrumeditatii. ro

 2. 60 lei / doua ore

  Florin A. - Inginer

  Mai mult de 10 ani experienta in meditatii / profesorat

  Ofer meditatii la matematica si fizica la domiciliul elevului, orice nivel. Pentru facultate inclusiv Mecanica, Bazele Electrotehnicii. Pentru pregatirea examenelor, remediativ si performanta. Obtinerea unor rezultate dorite se bazeaza pe o experienta de peste 25 de ani in domeniu.

 3. 80 lei / doua ore

  Valentin Dobre - Profesor

  Mai mult de 10 ani experienta in meditatii / profesorat

  - Sunt profesor si inginer licentiat al Facultatii de Automatica si Calculatoare Bucuresti specializari Informatica Aplicata si Ingineria Sistemelor alaturi de care am si modulul pedagogic si autorizare ONRC ca sa ofer meditatii. - Obiective generale: Crearea unei conexiuni cu elevul ca sa ii cunosc modul in care ii place sa invete si sa asimileze informatiile. Pot sa il ajut sa inteleaga de ce fizica este si utila in viata, nu doar o stiinta . Dupa caz asigur recuperarea rapida a materiei, imbunatatirea modului de gandire si de rezolvare a exercitiilor. Eforturile mele se vor observa in cel mult 30 zile datorita cresterii performantelor la aceasta disciplina si a placerii cu care va invata. Iar daca doriti pregatire pentru BAC si admitere, eu sunt acela care il poate orienta spre succes. Va pot fi de folos si la alte materii in afara de fizica. -Rezultatele obtinute au fost exceptionale, singurul regret pe care il am de fiecare data este cand o colaborare plina de succes trebuie se incheie si ea. - Contribui cu materiale didactice proprii din care dau teme si de care ma folosesc sa dau teste periodice.- Lectiile le tin de luni pana vineri de regula la domiciliul elevului sau online prin Skype si au durata de 110 minute.-Disponibilitate incepand din 19.09.2016:Luni ocupaMarti 12-14Miercuri 11-14Joi ocupatVineri 12-15- Ofer si pretind seriozitate, punctualitate, corectitudine si respect.-Discount-uri atractive pentru lunile iunie, septembrie si decembrie Considerati ca anuntul acesta va determina sa formati numarul meu de telefon? Atunci apelati cu incredere!

 4. 60 lei / doua ore

  George L. - Profesor liceu

  Mai mult de 10 ani experienta in meditatii / profesorat

  Profesor fizica,peste 15 ani experienta, absolvent Universitatea Bucuresti meditez fizica. Foarte bune rezultate la Bacalaureat si admitere facultate

 5. 40 lei / doua ore

  Flavian B. - Student

  3 ani experienta in meditatii / profesorat

  Ofer meditatii la Fizica

 6. 70 lei / doua ore

  Alexe C. - Profesor

  Mai mult de 10 ani experienta in meditatii / profesorat

  Profesor cu experienta de 30 ani in predarea matematicii si fizicii, dedicat instruirii elevilor, orice nivel, gimnaziu- admitere bacalaureat inclusiv studenti ASE sau Politehnica, ofer lectii de 2-3 ore ls domiciliul cursantuluiPret pe sedinta 70 Ron.

 7. 45 lei / doua ore

  Gabriel C. - Inginer

  7 ani experienta in meditatii / profesorat

  Pregatire la fizica pe o metodologie bazata pe dezvoltarea gandirii si intelegerea fenomenului.45 RON / 2h / elev30 RON / 2h / elev (2 persoane)25 RON / 2h / elev (3 persoane)

 8. 60 lei / doua ore

  Centrul Top - Centru de meditatii

  7 ani experienta in meditatii / profesorat

  Centrul de meditatii T.O.P. organizeaza cursuri la Fizica pentru pregatire Liceu si Bacalaureat, propune solutii personalizate in functie de capacitatile fiecarui cursant si sustine pregatirea avansata prin metode de coaching. Profesorii cu care centrul nostru colaboreza au studii de specialitate, sunt persoane dornice sa lucreze intr-un mediu tanar si dinamic, isi adapteaza metoda de predare in functie de elev, cunosc bine materia si programa scolara, au experienta in predare prin metode moderne si interactive utilizand sisteme digitale, table interactive (manuale, jocuri, lectii dinamice, aplicatii, instrumente audio-video).Tariful este intre 60 si 80 LEI, variaza in functie de numarul de materii, respectiv numarul de sedinte/ luna. Pentru un pachet tarifar puteti vizita site-ul nostru sau ne puteti contacta pentru oferta personalizata.

 9. 60 lei / doua ore

  Maria S. - Inginer

  Mai mult de 10 ani experienta in meditatii / profesorat

  Vrei sa ai note mai mari, sa-ti iei bacalaureatul si sa reusesti la facultate? Te ajut! Ofer meditatii la fizica pentru gimnaziu si liceu.

 10. 60 lei / doua ore

  Bogdan Alexandru - Profesor universitar

  Mai mult de 10 ani experienta in meditatii / profesorat

  Profesor universitar cu peste 10 ani experinta, meditez la fizică, orice nivel, elevii din clasele 9-12. Ofer seriozitate, rabdare si profesionalism.

 11. 35 lei / doua ore

  Maria Pop - Student

  2 ani experienta in meditatii / profesorat

  Bunaaaaa! Numele meu este Maria si sunt studenta in anul II la Facultatea de Fizica, specializarea Fizica Medicala, in cadrul Universitatii Babes Bolyai din Cluj Napoca. Ofer meditatii la chimie anorganică (cls. VII-IX), matematica si fizica (mecanica si optica) elevilor din clasele generale (I-VIII), dar si celor de liceu. Facultativ, vin cu propunerea de a lucra cu doi elevi in cele doua ore pentru matematica si chimie pentru suma de 50 de lei.

 12. 30 lei / o ora

  Ladislau Radu - Profesor liceu

  Mai mult de 10 ani experienta in meditatii / profesorat

  Vrei note mai bune la Fizică? Sau te pregăteşti pentru examen? Sau ai întrebări urgente şi este o oră la care nu poţi contacta pe nimeni care te-ar putea ajuta? Atunci ai găsit tocmai ceea ce căutai. Ofer meditaţii la fizică online.Mă poţi contacta la orice oră din zi, şi în weekend, pentru întrebări scurte, şi putem planifica şedinţele la orice oră chiar neobişnuită. Lucrăm pe teleconferinţă, nu trebuie să pleci de acasă, pierzând timp preţios pe drum.Prima şedinţă este gratuită, fără nici o obligaţie. Contactează-mă pe pagina web!

 13. 25 lei / o ora

  Flaviu Ianchiş - Student

  Mai putin de un an experienta in meditatii / profesorat

  Meditații Fizică generală clasele VI - VIIIPreț 25 lei ședința( o oră ).

 14. 50 lei / doua ore

  Alexandru Dănesc - Profesor

  Un an experienta in meditatii / profesorat

  Fizica DISTRACTIVĂ ! Absolut,ea poate fi! Lucrez la un joc pentru calculator de fizică "Fizicorum" și aici se intersectează pasiunile mele : Fizica, Pedagogia și Pictura/Design Grafic .Miile de probleme rezolvate pentru olimpiade și sutele de exemple ilustrative culese din cele mai diferite locuri mă recomandă să îți explic fizica altfel. După ce vei încerca lecțiile cu mine, îți promit că vei vedea altfel formulele teoretice. Am o rețetă excelentă de a te face să le simți, să le vizualizezi. Fie că ești la început și vrei doar să înțelegeți fizica fie că vrei să te pregătești pentru Bacalaureat/ Olimpiadă/ Admitere facultate eu pot veni în ajutorul tău cu cel mai mare drag. În mine ai un prieten în primul rând, care încearcă nu doar să-ți toarne niște cunoștințe de fizică ci să-ți formeze în primul rând o atitudine față de această cunoaștere ,să-ți arate ce poți face cu ea. Încearcă!

 15. 50 lei / doua ore

  Coca Emanuel - Student

  Un an experienta in meditatii / profesorat

  Dau meditatii la fizica pentru bacalaureat/admitere in invatamantul superior, sau pentru cei care doresc o pregatire mai buna la fizica. Pretul este discutabil in functie de distanta la care locuieste elevul. Nu sunt de acord cu frauda la examene.

 16. 35 lei / o ora

  Stelian H. - Student

  3 ani experienta in meditatii / profesorat

  Ofer ajutor celor ce vor sa se ajute.

 17. 40 lei / doua ore

  Mirel Marius Neagu - Student

  4 ani experienta in meditatii / profesorat

  Ofer meditatii la fizica atat pentru intelegerea materiei predate in clasa cat si petnru pregatirea pentru examenul de bacalaureat.

 18. 50 lei / doua ore

  Oana Condurache - Student

  2 ani experienta in meditatii / profesorat

  Ofer meditații la Fizică (gimnaziu + liceu) si matematică (clase primare + gimnaziu) într-un mod interactiv și profesionist. :)Menționez că în prezent sunt masterandă a Facultății de fizică și am urmat Modul Pedagogic, ceea ce îmi oferă competențe de comunicare științifică și de interacțiune prefesionistă cu elevii.

 19. 50 lei / o ora

  Daniela C. - Profesor

  Mai mult de 10 ani experienta in meditatii / profesorat

  Va astept sa descoperim impreuna ca fizica este o materie care poate fi inteleasa, ca tainele ei pot fi deslusite!! Rezultate exceptionale la examenele de evaluare nationala!

 20. 50 lei / doua ore

  Ciprian D. - Inginer

  10 ani experienta in meditatii / profesorat

  Ofer meditatii la matematica si fizica pentru examenul de corijenta, imbunatatirea situatiei scolare, examenul de bacalaureat si admitere la facultate. Am experienta de 10 ani in meditatii si sunt inginer junior