Meditatii la fizica

Filtreaza anunturile
 1. 50 lei / doua ore

  Valentin Dobre - Profesor

  Mai mult de 10 ani experienta in meditatii / profesorat

  Anunt valabil incepand din 26 iulie 2016.Sunt absolvent al Facultatii de Automatica si Calculatoare din Univestitatea Politehnica Bucuresti cu licenta in specializarile Informatica Aplicata ,si Ingineria Sistemelor alaturi de care am si modulul pedagogic.Pe cei interesati de pregatire suplimentara la fizica (si alte stiinte) ii pot indruma sa ii inteleaga mai bine notiunile incat sa le placa si sa le pastreze in memoria de lunga durata, este singura cale corecta spre cunoastere si calificative mai mari fie ca sunt notele de la clasa, teze sau examene (BAC, admitere, corijenta, sesiune)Sa fiti siguri ca acela pe care il voi pregati se va afla pe maini bune. Avand diplomatie si o exigenta pozitiva sunt calificat sa orientez mintea unui tanar spre placerea pentru invatatura; astfel am toate motivele sa cred ca sunt omul pe care il cautati. Pot asigura in timp util o recuperare rapida a materiei, atata timp cat este rezonabil.Preferabil lectiile sunt la domiciliul elevului dar numai de luni pana vineri. Contribui si cu materiale didactice proprii si voi da teme pentru acasa.Durata unei sedinte este in jur de 105 minute.Pretind aceleasi lucruri ca si cel care doreste sa colaboram: seriozitate, punctualitate, respect, corectitudine si mai ales sa avem rezultatele asteptate.Pentru informatii suplimentare discutam la telefon, iar la cererea dumneavoastra va pot lasa si referinte.In intervalul 4-10 august nu se vor efectua cursuri.Resping orice solicitare care inseamna complicitate la o frauda pentru a ma conduc dupa norme inalte de conduita si prefer sa fiu cinstit fata de oameni, legi si autoritati, chiar daca obiectiv vorbind ar putea sa fie dezavantajos.Ofertele agentilor comerciali nu ma intereseaza, daca am nevoie de serviciile cuiva, prefer sa fac eu propriile cercetari daca voi avea nevoie.

 2. Pret nespecificat

  Razvan N. - Centru de meditatii

  Mai mult de 10 ani experienta in meditatii / profesorat

  Cei mai buni profesori de fizica din bucuresti, experienta de peste 20 de ani, rezultate garantate, ideal pentru admitere la medicina, bacalaureat, examene politehnica, facultatea de fizica si facultatea de chimie, facultatea de medicina. Zona: Piata Unirii. Metoda conceputa pentru a ajunge la un nivel avansat in timp foarte scurt. Detalii complete pe centrumeditatii. ro

 3. 45 lei / doua ore

  Eugen B. - Inginer

  2 ani experienta in meditatii / profesorat

  Ofer meditatii la fizica pentru liceu si facultate.

 4. 50 lei / doua ore

  Bogdan Alexandru - Profesor universitar

  Mai mult de 10 ani experienta in meditatii / profesorat

  Profesor universitar cu peste 10 ani experinta, meditez la fizică, orice nivel, elevii din clasele 9-12. Ofer seriozitate, rabdare si profesionalism.

 5. 50 lei / doua ore

  Coca Emanuel - Student

  Un an experienta in meditatii / profesorat

  Dau meditatii la fizica pentru bacalaureat/admitere in invatamantul superior, sau pentru cei care doresc o pregatire mai buna la fizica. Pretul este discutabil in functie de distanta la care locuieste elevul. Nu sunt de acord cu frauda la examene.

 6. 30 lei / o ora

  Centrul Educational Unirea Constanta - Centru de meditatii

  6 ani experienta in meditatii / profesorat

  Centrul de Meditatii Unirea vine in intampinarea exigentelor academice si a cerintelor impuse de piata muncii cu o gama variata de cursuri de limba engleza,germana,franceza,rusa,araba,norvegiana,spaniola,italiana etc.,precum si meditatii la discipline scolare cum ar fi: limba romana,matematica,istorie,geografie,chimie,fizica,biologie dedicate copiilor, adultilor, cat si mediului corporate. Cursurile acopera toate cele trei nivele: INCEPATOR (A1-A2), MEDIU (B1-B2), AVANSAT (C1-C2). Centrul Unirea inseamna pasiune pentru limbi straine si pasiune de a lucra cu oameni si pentru oameni. Va asteptam cu drag la cursurile organizate de centrul nostru de meditatii si limbi straine.

 7. Pret nespecificat

  Marius I. - Centru de meditatii

  Mai mult de 10 ani experienta in meditatii / profesorat

  Profesori fizica cu experienta de peste 20 ani, ofera meditatii orice nivel (gimnaziu, liceu, facultate) pentru consolidarea cunostintelor si in vederea pregatirii pentru examenul de Bacalaureat si Admitere Facultate (Fizica, Medicina, Politehnica).Rezultate excelente!

 8. 70 lei / doua ore

  Iulian S. - Profesor liceu

  Mai mult de 10 ani experienta in meditatii / profesorat

  Profesor FIZICA cu peste 20 ani vechime in invatamantul liceal, ofer consultatii la Fizica la domiciliul elevului

 9. 50 lei / doua ore

  Teodor Toma - Student

  2 ani experienta in meditatii / profesorat

  Ofer meditatii pentru gimnaziu/liceu/pregatire Bacalaureat la fizica.Sunt un student admis cu nota 10 in examene la Facultatea de Electronica, doar pe baza studiului propriu.Pot ajuta elevii sa inteleaga fizica si sa promoveze cu succes la clasa si la Bacalaureat. Ofer seriozitate, sinceritate si comunicare permanenta.Prioritatea mea sunt elevii, carora le cer sa aiba incredere in ei si sa lucreze deschis cu mine pentru a ne atinge scopul.

 10. 50 lei / doua ore

  Maria V. - Inginer

  5 ani experienta in meditatii / profesorat

  Predau matematica si fizica atat pentru performanta, cat si pentru recuperarea materiei pentru ELEVI si STUDENTI ai facultatilor tehnice. Cursurile au loc in Avantgarden. Program: luni - sambata 8 - 13Lucrez cu un singur cursant pe sedinta. Metoda de lucru este adaptata ritmului de asimilare si pe intelesul elevului, iar cursul este foarte interactiv. Folosesc materiale vizuale pentru intelegerea fenomenelor fizice si a formulelor matematice. Pretul variaza in functie de materie si nivelul de pregatire: Matematica, Fizica (elevi) - 40-50 lei; Analiza matematica, Bazele electrotehnicii, Fizica (studenti) - 70 lei.

 11. 60 lei / doua ore

  George L. - Profesor liceu

  Mai mult de 10 ani experienta in meditatii / profesorat

  Profesor,peste 15 ani experienta, absolvent Universitatea Bucuresti meditez fizica. Foarte bune rezultate la Bacalaureat.

 12. 30 lei / doua ore

  Ana Maria Statie

  2 ani experienta in meditatii / profesorat

  Ofer meditații la disciplina fizica elevilor de clase gimnaziale, oriunde in Bucuresti. Imi place sa lucrez cu elevii dornici de învățătura, fiind prietenoasa si transformând ședinta intr-o întâlnire degajată ce-l poate face pe copil sa învețe cu spor si cu drag prin experimente interesante.Prețul unei ședințe este variabil. Se stabilește in funcție de nivelul de pregătire dorit de elev (de la imbunătățirea situației școlare pana la nivel de olimpiada).

 13. 60 lei / doua ore

  Centrul Top - Centru de meditatii

  7 ani experienta in meditatii / profesorat

  Centrul de meditatii T.O.P. organizeaza cursuri la Fizica pentru pregatire Liceu si Bacalaureat, propune solutii personalizate in functie de capacitatile fiecarui cursant si sustine pregatirea avansata prin metode de coaching. Profesorii cu care centrul nostru colaboreza au studii de specialitate, sunt persoane dornice sa lucreze intr-un mediu tanar si dinamic, isi adapteaza metoda de predare in functie de elev, cunosc bine materia si programa scolara, au experienta in predare prin metode moderne si interactive utilizand sisteme digitale, table interactive (manuale, jocuri, lectii dinamice, aplicatii, instrumente audio-video).Tariful este intre 60 si 80 LEI, variaza in functie de numarul de materii, respectiv numarul de sedinte/ luna. Pentru un pachet tarifar puteti vizita site-ul nostru sau ne puteti contacta pentru oferta personalizata.

 14. 50 lei / o ora

  Daniela C. - Profesor

  Mai mult de 10 ani experienta in meditatii / profesorat

  Va astept sa descoperim impreuna ca fizica este o materie care poate fi inteleasa, ca tainele ei pot fi deslusite!!

 15. 50 lei / doua ore

  Mihai V.

  Mai mult de 10 ani experienta in meditatii / profesorat

  ,,TREBUIE SA CUNOASTEM , DECI VOM CUNOASTE ! "Profesor meditator cu experienta de 11 ani , absolvent al Universitatii din Bucuresti, Facultatea de Fizica + Modulul Psiho-Pedagogic, Meditez FIZICA cl.6-12 si MATEMATICA cl.5-12 in vederea imbunatatirii situatiei scolare si pentru PREGATIREA EXAMENELOR : EVALUARE NATIONALA , BACALAUREAT , ADMITERE FACULTATE . Obiectivul este ca elevul sa dobandeasca o GANDIRE ANALITICA INDEPENDENTA care sa-i permita sa decida singur validitatea unui rationament sau rezultat. Predarea va fi intuitiva a.i. elevului sa-i fie stimulata Bucuria Cunoasterii , Curiozitatea si Dorinta de Intelegere. Accept deplasarea la domiciliul elevului.

 16. 40 lei / doua ore

  Flavian B. - Student

  2 ani experienta in meditatii / profesorat

  Ofer meditatii la Fizica

 17. 30 lei / doua ore

  Mariuca O. - Student

  3 ani experienta in meditatii / profesorat

  Absolventa a Facultatii de Matematica ,momentan studenta in anul I ,master ,la Facultatea de Mecanica, specializarea Sisteme Robotizate,pregatesc elevi ,la domiciul meu .Pentru detalii,contactati-ma la nr de telefon afisat

 18. 55 lei / doua ore

  Sasa Alexandra Yehia - Student

  Un an experienta in meditatii / profesorat

  Ofer pregatire la fizica pentru elevi cls 5-8 si elevi cls 9-12.

 19. 40 lei / doua ore

  Luminita C. - Student

  2 ani experienta in meditatii / profesorat

  Ofer meditații pentru bacalaureat la fizică (mecanica,optica,termodinamica si electricitate),cât și pentru clasă, elevilor de liceu și gimnaziu.Atuurile mele principale sunt rabdarea și capacitatea de a transmite elevului pasiunea mea pentru fizică.

 20. 35 lei / doua ore

  Ionut Danci - Student

  3 ani experienta in meditatii / profesorat

  Multiplu olimpic national la fizica ofer meditatii pentru elevi de orice nivel