Meditatii la fizica

Filtreaza anunturile
 1. Pret nespecificat

  Razvan N. - Centru de meditatii

  Mai mult de 10 ani experienta in meditatii / profesorat

  Cei mai buni profesori de fizica din bucuresti, experienta de peste 20 de ani, rezultate garantate, ideal pentru admitere la medicina, bacalaureat, examene politehnica, facultatea de fizica si facultatea de chimie, facultatea de medicina. Zona: Piata Unirii. Metoda conceputa pentru a ajunge la un nivel avansat in timp foarte scurt. Detalii complete pe centrumeditatii. ro

 2. Pret nespecificat

  Marius I. - Centru de meditatii

  Mai mult de 10 ani experienta in meditatii / profesorat

  Profesori fizica cu experienta de peste 20 ani, ofera meditatii orice nivel (gimnaziu, liceu, facultate) pentru consolidarea cunostintelor si in vederea pregatirii pentru examenul de Bacalaureat si Admitere Facultate (Fizica, Medicina, Politehnica).Rezultate excelente!

 3. 55 lei / doua ore

  Sasa Alexandra Yehia - Student

  Un an experienta in meditatii / profesorat

  Ofer pregatire la fizica pentru elevi cls 5-8 si elevi cls 9-12.

 4. 40 lei / o ora

  Stelian H. - Student

  2 ani experienta in meditatii / profesorat

  Ofer ajutor celor ce vor sa se ajute.

 5. 50 lei / doua ore

  Coca Emanuel - Student

  Un an experienta in meditatii / profesorat

  Dau meditatii la fizica pentru bacalaureat/admitere in invatamantul superior, sau pentru cei care doresc o pregatire mai buna la fizica. Pretul este discutabil in functie de distanta la care locuieste elevul. Nu sunt de acord cu frauda la examene.

 6. 40 lei / doua ore

  Luminita C. - Student

  2 ani experienta in meditatii / profesorat

  Ofer meditații pentru bacalaureat la fizică (mecanica,optica,termodinamica si electricitate),cât și pentru clasă, elevilor de liceu și gimnaziu.Atuurile mele principale sunt rabdarea și capacitatea de a transmite elevului pasiunea mea pentru fizică.

 7. Pret nespecificat

  Centrul Top - Centru de meditatii

  7 ani experienta in meditatii / profesorat

  Centrul de meditatii T.O.P. organizeaza cursuri la Fizica pentru pregatire Liceu si Bacalaureat, propune solutii personalizate in functie de capacitatile fiecarui cursant si sustine pregatirea avansata prin metode de coaching. Profesorii cu care centrul nostru colaboreza au studii de specialitate, sunt persoane dornice sa lucreze intr-un mediu tanar si dinamic, isi adapteaza metoda de predare in functie de elev, cunosc bine materia si programa scolara, au experienta in predare prin metode moderne si interactive utilizand sisteme digitale, table interactive (manuale, jocuri, lectii dinamice, aplicatii, instrumente audio-video).Tariful este intre 60 si 80 LEI, variaza in functie de numarul de materii, respectiv numarul de sedinte/ luna. Pentru un pachet tarifar puteti vizita site-ul nostru sau ne puteti contacta pentru oferta personalizata.

 8. 50 lei / doua ore

  Bogdan Alexandru - Profesor universitar

  Mai mult de 10 ani experienta in meditatii / profesorat

  Profesor universitar cu peste 10 ani experinta, meditez la fizică, orice nivel, elevii din clasele 9-12. Ofer seriozitate, rabdare si profesionalism.

 9. 50 lei / o ora

  Daniela C. - Profesor

  Mai mult de 10 ani experienta in meditatii / profesorat

  Va astept sa descoperim impreuna ca fizica este o materie care poate fi inteleasa, ca tainele ei pot fi deslusite!!

 10. 40 lei / doua ore

  Flavian B. - Student

  2 ani experienta in meditatii / profesorat

  Ofer meditatii la Fizica

 11. 50 lei / doua ore

  Maria V. - Inginer

  5 ani experienta in meditatii / profesorat

  Predau matematica si fizica atat pentru performanta, cat si pentru recuperarea materiei pentru ELEVI si STUDENTI ai facultatilor tehnice. Cursurile au loc in Avantgarden. Program: luni - sambata 8 - 13Lucrez cu un singur cursant pe sedinta. Locurile sunt LIMITATE! Au mai ramas doar 4 locuri disponibile.Metoda de lucru este adaptata ritmului de asimilare si pe intelesul elevului, iar cursul este foarte interactiv. Folosesc materiale vizuale pentru intelegerea fenomenelor fizice si a formulelor matematice. Pretul variaza in functie de materie si nivelul de pregatire: elevi 40-50 lei; studenti 70 lei.#Evaluare Nationala #Bacalaureat #Viitorii Olimpici #Analiza Matematica #Fizica #Olimpiada

 12. 60 lei / doua ore

  George L. - Profesor liceu

  Mai mult de 10 ani experienta in meditatii / profesorat

  Profesor,peste 15 ani experienta, absolvent Universitatea Bucuresti meditez fizica. Foarte bune rezultate la Bacalaureat.

 13. 50 lei / doua ore

  Mihai V.

  Mai mult de 10 ani experienta in meditatii / profesorat

  ,,TREBUIE SA CUNOASTEM , DECI VOM CUNOASTE ! "Profesor meditator cu experienta de 11 ani , absolvent al Universitatii din Bucuresti, Facultatea de Fizica + Modulul Psiho-Pedagogic, Meditez FIZICA cl.6-12 si MATEMATICA cl.5-12 in vederea imbunatatirii situatiei scolare si pentru PREGATIREA EXAMENELOR : EVALUARE NATIONALA , BACALAUREAT , ADMITERE FACULTATE . Obiectivul este ca elevul sa dobandeasca o GANDIRE ANALITICA INDEPENDENTA care sa-i permita sa decida singur validitatea unui rationament sau rezultat. Predarea va fi intuitiva a.i. elevului sa-i fie stimulata Bucuria Cunoasterii , Curiozitatea si Dorinta de Intelegere. Accept deplasarea la domiciliul elevului.

 14. 50 lei / doua ore

  Maria S. - Inginer

  Mai mult de 10 ani experienta in meditatii / profesorat

  Vrei sa ai note mai mari, sa-ti iei bacalaureatul si sa reusesti la facultate? Te ajut! Ofer meditatii la fizica pentru gimnaziu si liceu.

 15. 60 lei / doua ore

  Centrul Newton - Profesor

  Mai mult de 10 ani experienta in meditatii / profesorat

  Centrul de meditatii "Isaac Newton", situat in zona Piata Natiunilor Unite, va ofera meditatii la Fizica pentru aprofundarea si recuperarea materiei, Bacalaureat si admitere Facultate.

 16. 55 lei / doua ore

  Centru M. - Profesor liceu

  5 ani experienta in meditatii / profesorat

  Vreti cei mai buni profesori pentru copilul dumneavoastra? Vreti sa invete relaxat, cu drag, sa intrebe oricat si oricand fara sa-l certe nimeni? Cu noi puteti invata pentru a recupera materia, pentru teste, teze, examene, concursuri sau doar pentru a lucra suplimentar.Primim elevi aflati la orice nivel de cunostinte si cu orice fel de obiectiv. Beneficiati si de consiliere permanenta. Va asteptam cu drag!

 17. 30 lei / doua ore

  Mirel Marius Neagu - Student

  3 ani experienta in meditatii / profesorat

  Ofer meditatii la fizica atat pentru intelegerea materiei predate in clasa cat si petnru pregatirea pentru examenul de bacalaureat.

 18. 35 lei / doua ore

  Ionut Danci - Student

  3 ani experienta in meditatii / profesorat

  Multiplu olimpic national la fizica ofer meditatii pentru elevi de orice nivel

 19. 50 lei / doua ore

  Cristian Cringu - Inginer

  Mai mult de 10 ani experienta in meditatii / profesorat

  Meditez fizica ( mecanica si curent continuu) pentru examenul de bacalaureat la domiciliul propriu sau al elevului.

 20. 40 lei / doua ore

  Gabriel C. - Inginer

  7 ani experienta in meditatii / profesorat

  Pregatire la fizica pe o metodologie bazata pe dezvoltarea gandirii si intelegerea fenomenului.40 RON / 2h / elev25 RON / 2h / elev (2 persoane)15 RON / 2h / elev (3 persoane)