Meditatii la fizica

Filtreaza anunturile
 1. Pret nespecificat

  Razvan Savu - Centru de meditatii

  Mai mult de 10 ani experienta in meditatii / profesorat

  Cei mai buni profesori de fizica din bucuresti, experienta de peste 20 de ani, rezultate garantate, ideal pentru admitere la medicina, bacalaureat, examene politehnica, facultatea de fizica si facultatea de chimie, facultatea de medicina. Zona: Piata Unirii.

 2. 40 lei / doua ore

  Ana Bulea - Student

  3 ani experienta in meditatii / profesorat

  Pregatire pentru bacalaureat pentru orice profil.Rog seriozitate si bineinteles dorinta de a invata!

 3. 40 lei / doua ore

  Silvia C. - Profesor

  Mai mult de 10 ani experienta in meditatii / profesorat

  Ofer meditatii fizica pentru clasele VI-VIII orice nivel cu explicatii simple si logice, folosind exemple concrete din viata de zi cu zi pentru o intelegere cat mai usoara. Cu o experienta de peste 15 ani ca si profesor imi place sa lucrez cu copii si am rabdare ca ei sa inteleaga notiunile predate si sa se poata descurca mai usor in clasa. Sedintele se vor desfasura intr-o maniera placuta, cat mai simplu si dinamic. Ofer si material didactic pentru a parcurge cat mai multe exercitii si exemple.

 4. 60 lei / doua ore

  George L. - Profesor liceu

  Mai mult de 10 ani experienta in meditatii / profesorat

  Profesor,peste 15 ani experienta, absolvent Universitatea Bucuresti meditez fizica. Foarte bune rezultate la Bacalaureat.

 5. 35 lei / doua ore

  Nicoleta Sandu - Student

  Un an experienta in meditatii / profesorat

  Studenta la Facultatea de Fizica ofer meditatii la fizica dar si matematica (M2,M3) elevilor din generala dar si liceu .

 6. Pret nespecificat

  Arhimedes P. - Profesor liceu

  Mai mult de 10 ani experienta in meditatii / profesorat

  Ai nelămuriri la nişte probleme de fizică? Noi te ajutăm să le rezolvi, gratis, pe internet. Contactează-ne pe e-mail sau pe pagina web!

 7. 50 lei / doua ore

  Coca Emanuel - Student

  Mai putin de un an experienta in meditatii / profesorat

  Dau meditatii la fizica pentru bacalaureat/admitere in invatamantul superior, sau pentru cei care doresc o pregatire mai buna la fizica.

 8. 35 lei / doua ore

  Gabriel C. - Inginer

  6 ani experienta in meditatii / profesorat

  Pregatire la fizica pe o metodologie bazata pe dezvoltarea gandirii si intelegerea fenomenului.

 9. 50 lei / doua ore

  Maria S. - Inginer

  Mai mult de 10 ani experienta in meditatii / profesorat

  Meditez fizica la orice nivel.

 10. 60 lei / doua ore

  Iulian S. - Profesor liceu

  Mai mult de 10 ani experienta in meditatii / profesorat

  Profesor FIZICA cu peste 20 ani vechime in invatamantul liceal, ofer consultatii la Fizica la domiciliul elevului

 11. 50 lei / doua ore

  Valentin Dobre - Profesor

  Mai mult de 10 ani experienta in meditatii / profesorat

  Sunt profesor si inginer, absolvent de Automatica si Calculatoare, specializarea informatica aplicata. Meditatii am inceput sa dau din vara lui 1999, dupa ce am terminat clasa a XI-a, si am continuat atat pe timpul studentiei cat si dupa absolvirea facultatii. Atras fiind spre pedagogie am urmat un modul care sa imi dea si dreptul legal de a profesa fie in invatamantul public fie ca liber profesionist. Din 2005-2006 activitatea am intensificat-o si mi-am asumat mai multe responsabilitati; de atunci pregatesc elevi si eleve pentru a fi mai bine pregatiti la BAC, admitere, examene universitare, olimpiade si corigente. O sedinta se tine cu o singura persoana, dureaza doua ore, si va fi eficienta daca elevul asculta, pune intrebari si munceste alaturi de mine. Scopul unei lectii este ca un elev sa inteleaga nu doar informatii ci si cum poate sa le asimileze. Ofer punctualitate si seriozitate;lucruri pe care le astept atat de la elev si parintii lui, unde va fi cazul. Sunt disponibil si in perioada vacantelor, cand pot face reduceri. Altele vor fi discutate si stabilite la prima convorbire telefonica. Apelati cu incredere si mentionati daca m-ati gasit datorita acest site!

 12. 50 lei / o ora

  Daniela C. - Profesor

  Mai mult de 10 ani experienta in meditatii / profesorat

  Va astept sa descoperim impreuna ca fizica este o materie care poate fi inteleasa, ca tainele ei pot fi deslusite!!

 13. 40 lei / doua ore

  Andrada F. - Student

  2 ani experienta in meditatii / profesorat

  Ofer meditatii individuale la fizica, matematica si astronomie. Am absolvit facultatea si master in fizica in Manchester, UK. Lucrez structurat, asigurandu-ma ca eventualele goluri din urma dispar, pentru a construi mai departe pe o baza solida. Ofer PRIMA SEDINTA (1 ora) GRATUITA pentru a testa compatibilitatea si a stabili niste scopuri comune. Ofer seriozitate si profesionalism, dar construiesc, in acelasi timp, o conexiune cu elevii, care devin motivati si obtin rezultate bune si de lunga durata.- Fizica (liceu/gimnaziu 40 lei/2 ore; facultate - va rog sa ma contactati)- Olimpiade si concursuri de fizica si astronomie - pret negociabil.Sedintele se desfasoara, de preferinta, la domiciliul meu, pentru a putea folosi materiale ajutatoare (carti, whiteboard, demonstratii video, animatii). Se poate negocia deplasarea la domiciliul elevului. Va rog nu ezitati sa ma contactati pentru detalii!

 14. 50 lei / doua ore

  Alexandra C. - Inginer

  3 ani experienta in meditatii / profesorat

  Absolventa a Facultatii de Fizica-Universitatea din Bucuresti [licenta, masterat] ofer meditatii la fizica, la domiciliul elevului sau al meu. [de preferat in zonele: Drumul Taberei, Cotroceni, Sebastian, Antiaeriana,Ghencea, Magurele(Ilfov)]Doresc seriozitate.

 15. 40 lei / o ora si 30 de minute

  Maria V. - Inginer

  5 ani experienta in meditatii / profesorat

  Ofer pregatire pentru recuperarea materiei si aprofundarea cunostintelor pentru Evaluare Nationala, Bacalaureat, Olimpiada Nationala, concursuri, examene si Admitere la disciplinele matematica (incl. Analiza Matematica I, II) si fizica.Metodologia de lucru este adaptata nevoilor si ritmului de asimilare al elevului, iar programul este flexibil. Pretul variaza in functie de locatia sedintelor si nivelul de pregatire, dupa cum urmeaza:» în Avantgarden: elevi - 40 ron / studenti - 50 ron

 16. 50 lei / doua ore

  Catalin Chitu - Profesor liceu

  Mai mult de 10 ani experienta in meditatii / profesorat

  Profesor de liceu, gradul didactic I, cu Doctorat in Fizica. Meditez elevi si studenti la disciplina Fizica. Peste 25 ani de experienta la Catedra de Fizica. Numerosi fosti elevi studenti la prestigioase Institutii de Invatamant superior (Facultatea de Automatica si Calculatoare, Facultatea de Electronica si Telecomunicatii, Facultatea de Medicina. Profesor autorizat pentru meditatii.

 17. 25 lei / doua ore

  Ionela C. - Student

  Mai putin de un an experienta in meditatii / profesorat

  Studenta la Facultatea de Matematica si Stiinte ale Naturii ofer meditatii la fizica, dar si la alte materii daca elevul are nevoie.

 18. 50 lei / doua ore

  David S. - Student

  3 ani experienta in meditatii / profesorat

  Ofer meditatii la fizica pentru clasele IX XII, bacalaureat si admiterea la facultate, pot sa te ajut sa stapanesti materia de examen, chiar daca acum poate nu intelegi exercitiile rezolvate la tabla si ti se pare ca fizica nu e pentru tine. Poate ca spui "nu mi place...", "nu o inteleg", "nu pot sa o invat..." lasa ma sa ti demonstrez contrariul.

 19. 45 lei / doua ore

  Laurentiu B. - Student

  2 ani experienta in meditatii / profesorat

  Ofer meditatii pentru clasele V-VIII(45RON), IX-XII (50 RON) , inclusiv bacalaureat. Am experienta necesara,avand rabdare pentru orice nivel,pentru recuperarea si aprofundarea materiei,cat si pentru rezultate excelente.

 20. 40 lei / doua ore

  Ciprian D. - Inginer

  6 ani experienta in meditatii / profesorat

  Ofer meditatii la matematica si fizica pentru examenul de corijenta, imbunatatirea situatiei scolare, examenul de bacalaureat si admitere la facultate.