Meditatii la fizica

Filtreaza anunturile
 1. 80 lei / doua ore

  Fractalia P. - Profesor liceu

  Mai mult de 10 ani experienta in meditatii / profesorat

  „Viitorul este un copil in doua suflete, al parintelui si al educatorului!”Profesoara fizica gradul 1, Masterat in Nutritie si Remodelare Corporala, cu experienta la catedra de peste 25 ani, pregatire interdisciplinara matematica, fizica, fizica pentru Medicina, ofer meditatii la domiciliul meu, situat in apropiere de Piata Domenii, in special pentru elevii claselor 6-12, asigurand pregatire pentru examenul de Capacitate, Bacalaureat, admitere in invamantul superior, dar si studentilor care au nevoie sa-si insuseasca si sa aprofundeze cursurile de matematica sau fizica. Profesorul, elevul si parintele, formeaza o echipa care asigura succesul dorit, indiferent de nivelul de la care se pleaca. Se lucreaza individual sau in echipa de 2-3 copii, cu conditia sa plece de la un nivel asemanator si sa comunice constructiv. Nu se pretinde nimic din ceea ce nu a fost explicat, iar explicatia este repetata, sub diverse forme, pana cand este inteleasa. Materia este sistematizata si parcursa ritmic. Aplicand personalizat cele mai potrivite metode pentru fiecare, se construieste o relatie elev-profesor, de respect reciproc si apreciere. Parintii primesc consiliere in legatura cu alegerea profilului potrivit in functie de aptitudinile si dorintele copilului, ajutand la gestionarea optima a oportunitatilor care exista. Prima sedinta, de evaluare si cunoastere reciproca, este GRATUITA!

 2. 40 lei / doua ore

  Coca Emanuel - Student

  Mai putin de un an experienta in meditatii / profesorat

  Dau meditatii la fizica pentru bacalaureat/admitere in invatamantul superior, sau pentru cei care doresc o pregatire mai buna la fizica. Pretul este discutabil. Nu sunt de acord cu frauda la examene.

 3. 30 lei / doua ore

  Adrian Danilov - Student

  Un an experienta in meditatii / profesorat

  Ofer meditatii la fizica pentru ciclul gimnazial si liceu pentru elevii din zona orasului Cluj-Napoca. Ma deplasez la domiciliul elevului. Ofer si pregtire pentru examenul de bacalaureat. Servicii de calitate, o experienta de un an. Primii 5 care vor suna, vor beneficia de o sedinta gratuita. Astept sa fiu contactat la numarul de telefon pentru a stabili detaliile.

 4. 40 lei / doua ore

  Flavian B. - Student

  2 ani experienta in meditatii / profesorat

  Ofer meditatii la Fizica

 5. 60 lei / doua ore

  Centrul Newton - Profesor

  Mai mult de 10 ani experienta in meditatii / profesorat

  Centrul de meditatii "Isaac Newton", situat in zona Piata Natiunilor Unite, va ofera meditatii la Fizica pentru aprofundarea si recuperarea materiei, Bacalaureat si admitere Facultate.

 6. 50 lei / doua ore

  Cristian Cringu - Inginer

  Mai mult de 10 ani experienta in meditatii / profesorat

  Meditez fizica ( mecanica si curent continuu) pentru examenul de bacalaureat la domiciliul propriu sau al elevului.

 7. 50 lei / doua ore

  Maria S. - Inginer

  Mai mult de 10 ani experienta in meditatii / profesorat

  Vrei sa ai note mai mari, sa-ti iei bacalaureatul si sa reusesti la facultate? Te ajut! Ofer meditatii la fizica pentru gimnaziu si liceu.

 8. 50 lei / doua ore

  Bogdan Alexandru - Profesor universitar

  Mai mult de 10 ani experienta in meditatii / profesorat

  Profesor universitar cu peste 10 ani experinta, meditez la fizică, orice nivel, elevii din clasele 9-12. Ofer seriozitate, rabdare si profesionalism.

 9. 50 lei / doua ore

  Valentin Dobre - Profesor

  Mai mult de 10 ani experienta in meditatii / profesorat

  Sunt absolvent al Facultatii de Automatica si Calculatoare din Univestitatea Politehnica Bucuresti cu licenta in specializarile Informatica Aplicata ,Ingineria Sistemelor si detin si diploma de modulul pedagogic.Elevii care sunt in clasele 6-12 si sunt interesati sa progeseze la fizica (si alte stiinte) pot fi ajutati de mine sa inteleaga mai bine notiunile necesare asa incat sa le placa si sa le pastreze in memoria de lunga durata. Sunt convins ca aceasta este calea cea mai simpla catre calificative excelente la teze, evaluari, examene, olimpiade si concursuri. Detaliile pe care le-ati vazut in primul paragraf le-am mentionat ca voi parintii sa stiti ca va lasati tanarul pe maini bune si competente. Daca doriti sa gasiti pe cineva suficient de calificat, experimentat si diplomat ca sa orienteze mintea unui tanar spre invatatura si placerea pentru invatatura, cred ca as putea fi omul potrivit pentru el sau pentru ea.Pentru ca timpul elevului este pretios si nu trebuie sa fie risipit pe drumuri, prefer sa tin sedintele la domiciliul lui. Domiciliul meu este doar a doua varianta pentru locul unde s-ar putea tine lectiile, si aceasta doar in cazuri de exceptie. Durata unei sedinte este de doua ore si accept solicitari doar pentru zilele lucratoare; in week-end imi dedic timp familiei si unor activitati de voluntariat.Lucrurile ce le pretind de la o eventuala colaborare sunt aceleasi ce pretindeti si dumneavoastra: seriozitate, punctualitate, respect si corectitudine.Alte informatii vom discuta la telefon si la cererea dumneavoastra va pot lasa referinte.Intervale disponibile ramase incepand cu 26.11.2015:Luni - agenda plinaMarti - 15:00-17:00Miercuri - agenda plinaJoi - 18:20-20:20Vineri - agenda plina

 10. 55 lei / doua ore

  Centru M. - Profesor liceu

  5 ani experienta in meditatii / profesorat

  Vreti cei mai buni profesori pentru copilul dumneavoastra? Vreti sa invete relaxat, cu drag, sa intrebe oricat si oricand fara sa-l certe nimeni? Cu noi puteti invata pentru a recupera materia, pentru teste, teze, examene, concursuri sau doar pentru a lucra suplimentar.Primim elevi aflati la orice nivel de cunostinte si cu orice fel de obiectiv. Beneficiati si de consiliere permanenta. Va asteptam cu drag!

 11. Pret nespecificat

  Arhimedes P. - Profesor liceu

  Mai mult de 10 ani experienta in meditatii / profesorat

  Ai nelămuriri la nişte probleme de fizică? Noi te ajutăm să le rezolvi, gratis, pe internet. Contactează-ne pe e-mail sau pe pagina web!

 12. 40 lei / doua ore

  Cristina Crețu - Student

  Un an experienta in meditatii / profesorat

  Ofer meditații la fizică (termodinamică și electricitate) pentru Bacalaureat.

 13. 25 lei / o ora si 30 de minute

  Ionela C. - Student

  Mai putin de un an experienta in meditatii / profesorat

  Studenta la Facultatea de Matematica si Stiinte ale Naturii ofer meditatii la fizica, dar si la alte materii daca elevul are nevoie.

 14. 50 lei / doua ore

  Alexandra C. - Inginer

  4 ani experienta in meditatii / profesorat

  Fizician [in institut de cercetare], absolventa a Facultatii de Fizica-Universitatea din Bucuresti [licenta, masterat] ofer meditatii la fizica, la domiciliul meu. [ zona Sebastian, sector 5].Doresc seriozitate.

 15. 40 lei / doua ore

  Mihai P. - Inginer

  Mai putin de un an experienta in meditatii / profesorat

  doar in weekend; ofer pregatire la fizica in special pentru Bacalaureat/Admitere la facultate; garantez seriozitate, experienta profesionala deosebita; participant la olimpiade - nivel national; Doresc sa ajut elevii care au nevoie de clarificari, ajutor la teme, explicatii suplimentare, o expunere mai logica si structurata a materiei. Lucru inclusiv cu variante de BAC sau orice alte manuale sau culegeri de admitere la facultate.

 16. 50 lei / doua ore

  David S. - Student

  3 ani experienta in meditatii / profesorat

  Ofer meditatii la fizica pentru clasele IX XII, bacalaureat si admiterea la facultate, pot sa te ajut sa stapanesti materia de examen, chiar daca acum poate nu intelegi exercitiile rezolvate la tabla si ti se pare ca fizica nu e pentru tine. Poate ca spui "nu mi place...", "nu o inteleg", "nu pot sa o invat..." lasa ma sa ti demonstrez contrariul.

 17. 60 lei / doua ore

  George L. - Profesor liceu

  Mai mult de 10 ani experienta in meditatii / profesorat

  Profesor,peste 15 ani experienta, absolvent Universitatea Bucuresti meditez fizica. Foarte bune rezultate la Bacalaureat.

 18. 40 lei / doua ore

  Nicoleta Sandu - Student

  2 ani experienta in meditatii / profesorat

  Studenta la Facultatea de Fizica ofer meditatii la fizica dar si matematica (M2,M3) elevilor din generala dar si liceu .

 19. 35 lei / doua ore

  Ana Bulea - Student

  3 ani experienta in meditatii / profesorat

  Pregatire pentru bacalaureat pentru orice profil.Rog seriozitate si bineinteles dorinta de a invata!

 20. 40 lei / doua ore

  Gabriel C. - Inginer

  7 ani experienta in meditatii / profesorat

  Pregatire la fizica pe o metodologie bazata pe dezvoltarea gandirii si intelegerea fenomenului.