Meditatii la fizica

Filtreaza anunturile
 1. Pret nespecificat

  Razvan N. - Centru de meditatii

  Mai mult de 10 ani experienta in meditatii / profesorat

  Cei mai buni profesori de fizica din bucuresti, experienta de peste 20 de ani, rezultate garantate, ideal pentru admitere la medicina, bacalaureat, examene politehnica, facultatea de fizica si facultatea de chimie, facultatea de medicina. Zona: Piata Unirii. Metoda conceputa pentru a ajunge la un nivel avansat in timp foarte scurt. Detalii complete pe centrumeditatii. ro

 2. 40 lei / doua ore

  Gabriel C. - Inginer

  7 ani experienta in meditatii / profesorat

  Pregatire la fizica pe o metodologie bazata pe dezvoltarea gandirii si intelegerea fenomenului.

 3. 25 lei / o ora

  Flaviu Ianchiş - Student

  Un an experienta in meditatii / profesorat

  Meditații Fizică generală clasele VI - VIIIPreț 25 lei ședința( o oră ).

 4. 50 lei / doua ore

  Luminita C. - Student

  3 ani experienta in meditatii / profesorat

  Ofer meditații pentru bacalaureat la fizică (mecanica,optica,termodinamica si electricitate),cât și pentru clasă, elevilor de liceu și gimnaziu.Atuurile mele principale sunt rabdarea și capacitatea de a transmite elevului pasiunea mea pentru fizică. Am experienta in pregatirea pentru bacalaureat a candidatilor din promotii anterioare.Prima sedinta este gratuita,pentru a ne cunoaste.

 5. 60 lei / doua ore

  Bogdan Alexandru - Profesor universitar

  Mai mult de 10 ani experienta in meditatii / profesorat

  Profesor universitar cu peste 10 ani experinta, meditez la fizică, orice nivel, elevii din clasele 9-12. Ofer seriozitate, rabdare si profesionalism.

 6. 30 lei / o ora

  Stelian H. - Student

  3 ani experienta in meditatii / profesorat

  Ofer ajutor celor ce vor sa se ajute.

 7. 60 lei / doua ore

  Centrul Top - Centru de meditatii

  7 ani experienta in meditatii / profesorat

  Centrul de meditatii T.O.P. organizeaza cursuri la Fizica pentru pregatire Liceu si Bacalaureat, propune solutii personalizate in functie de capacitatile fiecarui cursant si sustine pregatirea avansata prin metode de coaching. Profesorii cu care centrul nostru colaboreza au studii de specialitate, sunt persoane dornice sa lucreze intr-un mediu tanar si dinamic, isi adapteaza metoda de predare in functie de elev, cunosc bine materia si programa scolara, au experienta in predare prin metode moderne si interactive utilizand sisteme digitale, table interactive (manuale, jocuri, lectii dinamice, aplicatii, instrumente audio-video).Tariful este intre 60 si 80 LEI, variaza in functie de numarul de materii, respectiv numarul de sedinte/ luna. Pentru un pachet tarifar puteti vizita site-ul nostru sau ne puteti contacta pentru oferta personalizata.

 8. 80 lei / doua ore

  Valentin Dobre - Profesor

  Mai mult de 10 ani experienta in meditatii / profesorat

  Disponibilitate incepand din 3.10.2016:Luni ocupatMarti 12-14Miercuri 11:30-14Joi 12-14Vineri ocupat- Ofer meditatii celor care doresc sa asimileze si sa recupereze cunostintele de fizica intr-un mod cat mai armonios si eficient posibil. Sistemul de invatamant romanesc pune o presiune fantastica pe elevi, dar cand veti vedea cum sustin o lectie, veti sti ca pentru orice stiinta se poate invata din placere si pasiune nu doar din obligatie, - Obiective: BAC, admitere universitati corigente, pentru examene de facultate si nu numai. - Sunt onest si serios, am studiile,calificarile si autorizatiile necesare pentru activitatile specifice meditatorilor, calitatile mele de pedagog pot fi confirmate si prin intermediul unor referinte daca le cereti; dar si eu ma astept ca solicitantii sa fie oameni seriosi si chiar daca aproape sigur vom avea pareri si conceptii diferite despre anumite lucruri in aparenta obisnuite dar care nu au legatura cu meditatiile sper sa ne putem respecta reciproc si sa putem colabora decent. - Ofer discount-uri atractive pentru lectiile care au loc in lunile iunie, august, septembrie si decembrie, dar si pentru meditatiile online. Detalii suplimentare se vor discuta la primul contact telefonic.Voi intrerupe convorbirea telefonica daca ma contactati pentru oferte comerciale.

 9. 50 lei / o ora

  Daniela C. - Profesor

  Mai mult de 10 ani experienta in meditatii / profesorat

  Va astept sa descoperim impreuna ca fizica este o materie care poate fi inteleasa, ca tainele ei pot fi deslusite!! Rezultate exceptionale la examenele de evaluare nationala!

 10. 60 lei / doua ore

  George L. - Profesor liceu

  Mai mult de 10 ani experienta in meditatii / profesorat

  Profesor fizica,peste 15 ani experienta, absolvent Universitatea Bucuresti meditez fizica. Foarte bune rezultate la Bacalaureat si admitere facultate

 11. 50 lei / doua ore

  Mihai V.

  Mai mult de 10 ani experienta in meditatii / profesorat

  ,,TREBUIE SA CUNOASTEM , DECI VOM CUNOASTE ! "Profesor meditator cu experienta de 11 ani , absolvent al Universitatii din Bucuresti, Facultatea de Fizica + Modulul Psiho-Pedagogic, Meditez FIZICA cl.6-12 si MATEMATICA cl.5-12 in vederea imbunatatirii situatiei scolare si pentru PREGATIREA EXAMENELOR : EVALUARE NATIONALA , BACALAUREAT , ADMITERE FACULTATE . Obiectivul este ca elevul sa dobandeasca o GANDIRE ANALITICA INDEPENDENTA care sa-i permita sa decida singur validitatea unui rationament sau rezultat. Predarea va fi intuitiva a.i. elevului sa-i fie stimulata Bucuria Cunoasterii , Curiozitatea si Dorinta de Intelegere. Accept deplasarea la domiciliul elevului.

 12. 60 lei / doua ore

  Maria S. - Inginer

  Mai mult de 10 ani experienta in meditatii / profesorat

  Vrei sa ai note mai mari, sa-ti iei bacalaureatul si sa reusesti la facultate? Te ajut! Ofer meditatii la fizica pentru gimnaziu si liceu.

 13. 60 lei / doua ore

  Ladislau Radu - Profesor liceu

  Mai mult de 10 ani experienta in meditatii / profesorat

  Vrei note mai bune la Fizică? Sau te pregăteşti pentru examen? Sau ai întrebări urgente şi este o oră la care nu poţi contacta pe nimeni care te-ar putea ajuta? Atunci ai găsit tocmai ceea ce căutai. Ofer meditaţii la fizică online.Mă poţi contacta la orice oră din zi, şi în weekend, pentru întrebări scurte, şi putem planifica şedinţele la orice oră chiar neobişnuită. Lucrăm pe teleconferinţă, nu trebuie să pleci de acasă, pierzând timp preţios pe drum.Prima şedinţă este gratuită, fără nici o obligaţie. Contactează-mă pe pagina web sau pe e-mail, dar în nici un caz pe telefon!

 14. 30 lei / doua ore

  Mihaela Tudor - Profesor

  Mai mult de 10 ani experienta in meditatii / profesorat

  Profesoara cu experienta meditez fizica si chimie, cls. 6 12, pentru corigente, bacalaureat, admitere, imbunatatirea performantelor, orice nivel de pregatire.

 15. 30 lei / o ora si 30 de minute

  Virginia C. - Student

  Un an experienta in meditatii / profesorat

  Fizica va reprezenta intotdeauna o materie complicata si greu de inteles pentru un elev ce abia descopera tainele stiintelor exacte. Modul meu de predare este unul interactiv, dar menit sa capteze atentia elevului, sa il motiveze sa invete si sa inteleaga bazele fizicii.

 16. 40 lei / doua ore

  Flavian B. - Student

  3 ani experienta in meditatii / profesorat

  Ofer meditatii la Fizica

 17. 20 lei / o ora si 30 de minute

  Izabela D. - Student

  2 ani experienta in meditatii / profesorat

  Studenta la Facultatea de Matematica si Stiinte ale Naturii ofer meditatii la fizica.Durata ședinței variază în funcție de necesitățile elevului.

 18. Pret nespecificat

  Gabriela Sandu - Student

  2 ani experienta in meditatii / profesorat

  Sunt studenta la inginerie fizica la facultatea de științe aplicate din cadrul universității politehnica București și ofer pregătire la fizica pentru generală cat și pentru liceu(inclusiv pregătire pentru bacalaureat și admitere fizica /politehnica). Ma deplasez la domiciliul elevului

 19. 30 lei / doua ore

  Maximilian Stefan - Student

  4 ani experienta in meditatii / profesorat

  Pentru cine nu prea se descurca la fizica. Prima sedinta gratis .

 20. 35 lei / doua ore

  Ioana Lavinia Nitu - Student

  Mai putin de un an experienta in meditatii / profesorat

  Fizica poate fi o materie foarte frumoasa daca este inteleasa, iar bazele adunate din generala sunt cele mai importante. Sunt aici pentru a arata ca ceva ce pare greu poate fi neasteptat de usor. Orele de pregatire or sa fie dedicate mecanicii, electricitatii si termodinamicii pentru liceu. NU fac pregatire pentru bac!De asemenea ofer meditatii si elevilor din generala.