Anunturi de meditatii la limba engleza in Piatra Neamt

Filtre aplicate: Piatra Neamt

 1. Ofelia Z.

  2 ani experienta in meditatii / profesorat

  gent vânzări în colaborare cu firme internaționale și fostă studentă la Master, profil engleză, Ştiinţe Politice, ofer cursuri în engleză atât pentru dezvoltarea vocabularului şi exprimării cât şi pentru învăţarea şi perfecţionarea gramaticii. Stilul este adaptat în funcţie de persoană de la creativ la structurat. Am experienţă de lucru cu elevi cu dificit de atenţie scăzut la care educaţia nonformală e mai eficientă.

 2. Lavinia Irina D. - Traducator

  Mai mult de 10 ani experienta in meditatii / profesorat

  Cu peste 10 ani de experienta in predarea limbii engleza la orice nivel pana la cel liceal inclusiv, cu o carte de poezii si cantece in limba engleza pentru copii compuse de mine, cu o oferta tarifara ffff avantajoasa, astept sa colaboram!

 3. Ana S. - Profesor gimnaziu

  10 ani experienta in meditatii / profesorat

  Profesor limba engleza ofer meditatii. Nivel primar, gimnazial si liceal. Asigur seriozitate si comunicare eficienta cu elevii. Experienta in Marea Britanie.

 4. Diana M. - Profesor liceu

  Mai mult de 10 ani experienta in meditatii / profesorat

  Profesoara grad didactic I, cu peste 10 ani de experienta, ofer meditatii individuale de calitate la limba engleza pentru elevi din clasele primare, de gimnaziu si de liceu. Rabdare, devotament, rezultate frumoase.

 5. Ionut M.

  10 ani experienta in meditatii / profesorat

  Profesor meditator cu experienta de studii si munca in SUA si Canada * Meditatii individuale de calitate * Material didactic performant * Metode moderne * Seriozitate, munca sustinuta, interactivitate * Rezultate foarte bune si apreciate

 6. Ema X. - Profesor

  Mai mult de 10 ani experienta in meditatii / profesorat

  Profesor calificat si experimentat atat in tara cat si in Marea Britanie ( peste 16 ani vechime in educatie ) - cu specializare TEFL / TESOL ofer meditatii tuturor celor care doresc sa cunoasca tainele limbii lui Shakespeare - orice nivel - la domiciliul clientului sau personal pe raza oraselor PIATRA NEAMT sau TG. NEAMT . Cer si ofer seriozitate ( lasati un raspuns pe email - best100teachers@gmail.com )