Meditatii la engleza in Piatra Neamt

Filtre aplicate:  Piatra Neamt

Filtreaza anunturile
 1. 40 lei / o ora si 30 de minute

  Lavinia Irina Dumitrache - Traducator

  Mai mult de 10 ani experienta in meditatii / profesorat

  Cu peste 10 ani de experienta in predarea limbii engleza la orice nivel pana la cel liceal inclusiv, cu o carte de poezii si cantece in limba engleza pentru copii compuse de mine, cu o oferta tarifara ffff avantajoasa, astept sa colaboram!

 2. 30 lei / o ora

  Ofelia Z.

  2 ani experienta in meditatii / profesorat

  gent vânzări în colaborare cu firme internaționale și fostă studentă la Master, profil engleză, Ştiinţe Politice, ofer cursuri în engleză atât pentru dezvoltarea vocabularului şi exprimării cât şi pentru învăţarea şi perfecţionarea gramaticii. Stilul este adaptat în funcţie de persoană de la creativ la structurat. Am experienţă de lucru cu elevi cu dificit de atenţie scăzut la care educaţia nonformală e mai eficientă.

 3. 40 lei / doua ore

  Ana S. - Profesor gimnaziu

  10 ani experienta in meditatii / profesorat

  Profesor limba engleza ofer meditatii. Nivel primar, gimnazial si liceal. Asigur seriozitate si comunicare eficienta cu elevii. Experienta in Marea Britanie.

 4. 40 lei / o ora si 30 de minute

  Diana M. - Profesor liceu

  Mai mult de 10 ani experienta in meditatii / profesorat

  Profesoara grad didactic I, cu peste 10 ani de experienta, ofer meditatii individuale de calitate la limba engleza pentru elevi din clasele primare, de gimnaziu si de liceu. Rabdare, devotament, rezultate frumoase.

 5. Fara fotografie
  50 lei / doua ore

  Andra Mare - Profesor

  Mai mult de 10 ani experienta in meditatii / profesorat

  invatamant primar / gimnaziu / pregatire liceu / liceu(ciclul inferior) / liceu(ciclul superior) / pregatire facultate / postliceala / profesional(SAM) / profesional(an de completare), adultiProfesor experimentat, recunoscut de HETAC awards structure ofer meditatii orice nivel. Experienta in predarea limbii engleze ca limba straina de peste 17 ani, din care 10 in strainatate. Specializat in pregatirea sustinerii tuturor examenelor Cambridge. Lectii demonstrative, interactive, fise de lucru personalizate, teste tip etc. Lectii online prin skype ,messenger etc

 6. Fara fotografie
  25 lei / o ora

  Mioara B.

  5 ani experienta in meditatii / profesorat

  Meditatii limba engleza, orice nivel. Asigur seriozitate si doresc si din partea dv. seriozitate maxima.