Meditatii la engleza in Iasi

Filtre aplicate:  Iasi

Filtreaza anunturile
 1. 45 lei / o ora si 30 de minute

  Oana B. - Asistent universitar

  Mai mult de 10 ani experienta in meditatii / profesorat

  Cadru didactic asociat Universitatea Alexandru Ioan Cuza din Iași, cu experienta de peste 12 in predarea limbii engleze ofer meditații individuale pentru orice nivel, testari IELTS (general si academic), Cambridge (KEY, PET, FCE, CAE), etc. Metode de predare interactive, ofer suport curs individual, adaptabilitate la program si necesitati studiu, birou in zona Tătărași.

 2. 40 lei / o ora si 30 de minute

  Andreea L. - Profesor

  3 ani experienta in meditatii / profesorat

  Ofer meditatii atat pentru limba engleza, cat si pentru limba romana. Pun la dispozitie materiale pentru studiu si toate informatiile necesare invatarii si aprofundarii limbii engleze.

 3. 40 lei / doua ore

  Iuliana M. - Student

  3 ani experienta in meditatii / profesorat

  Ofer meditaţii la limba engleză elevilor din clasele I-XII, studenţilor, adulţilor pentru îmbunătăţirea nivelului cunoştinţelor, examene, interviuri, dar şi pentru începerea studiului limbii engleze. Cursul se adaptează în funcţie de necesităţile celor interesaţi. Pentru mai multe detalii nu ezitaţi să mă contactaţi.

 4. 40 lei / o ora si 30 de minute

  Elena P. - Profesor

  5 ani experienta in meditatii / profesorat

  Profesor titular, ofer meditatii la Limba engleza. Cu multa rabdare si seriozitate, vom reusi sa deslusim impreuna tainele acestei limbi!

 5. 40 lei / o ora si 30 de minute

  Anca B. - Traducator

  4 ani experienta in meditatii / profesorat

  Doctoranda in filologie (anterior licenta si disertatie cu nota 10, specializarea Traducere si Interpretare engleza-franceza, inclusiv modul psiho-pedagogic nivel I si II), cu 4 ani de experienta, pregatesc elevi / studenti / adulti (medici, asistenti medicali, ingineri, economisti, etc) la engleza si franceza pentru rezultate scolare mai bune / emigrare / interviuri / examene (Cambridge, IELTS, DELF, TEFAQ, etc). Lucrez cu materiale didactice adecvate pentru fiecare nivel, am rabdare si manifest interes sa-i invat cat mai multe pe cei doritori. 40 ron 1h30min; 50 ron /2h.

 6. 50 lei / doua ore

  Gabriela P. - Profesor

  3 ani experienta in meditatii / profesorat

  Ofer meditatii la limba engleza folosind tehnici adaptate nivelului de varsta. Sedintele vizeaza imbunatatirea cunostintelor de gramatica si de vocabular exersate in diferite situatii de comunicare( conversatie/joc).

 7. 20 lei / o ora

  Irina J. - Student

  Mai putin de un an experienta in meditatii / profesorat

  Sunt masterandă la Facultatea de Litere și ofer pregătire la engleză pentru rezolvarea temelor acasă sau pur și simplu pentru aprofundarea cunoștințelor.

 8. 45 lei / o ora si 30 de minute

  Elena Mihaela L. - Profesor gimnaziu

  2 ani experienta in meditatii / profesorat

  Meditez elevi ai claselor I-IV și de grădiniță la limba engleză.

 9. 40 lei / o ora si 30 de minute

  Cristiana S. - Profesor

  5 ani experienta in meditatii / profesorat

  Ofer mediatatii la Limba Engleza pentru testari nationale,Bcalaureat,admitere la facultate,olimpiade.Pun la dispozitie materiale si metode eficiente de recuperare a materiei si de asimilare a informatiilor noi intr un timp scurt.Efectuez traduceri engleza romana si romana engleza.

 10. 30 lei / o ora si 30 de minute

  Diana T. - Student

  3 ani experienta in meditatii / profesorat

  Studenta la Medicina, seria de Lb. Engleza, ofer meditatii/cursuri la Lb. Engleza ( Program Flexibil ). Am certificatul de Lb. Engleza CAE Cambridge Advanced English, pe durata liceului am participat la diferite concursuri si olimpiade. Pot realiza traduceri, compuneri si interpretari.

 11. 30 lei / doua ore

  Elena Podoleanu - Profesor

  3 ani experienta in meditatii / profesorat

  Profesoara de limba engleza si limba romana ofer meditatii limba engleza si limba romana.Pret 30 lei/2ore.

 12. 50 lei / doua ore

  Paula L. - Profesor gimnaziu

  3 ani experienta in meditatii / profesorat

  Profesoara de limba engleza (titularizata cu prima nota pe Iasi) ofer meditatii asigurand insusirea rapida de noi cunostinte. Utilizez metode moderne si am rabdare cu elevii. Garantez reusita!

 13. 40 lei / doua ore

  Engliterra T. - Profesor liceu

  Mai mult de 10 ani experienta in meditatii / profesorat

  English at any level, Cambridge exams (PET, FCE, CAE, IELTS), TOEFL.Individual sessions at my place, RON 40/2h.Ofer o pregatire eficienta, cu atentie deosebita asupra diverselor aspect ale limbii engleze; vocabulary, gramatica, scris, citit, vorbit, ascultare. Posed o varietate mare de material de studiu. Elevul va avea intotdeauna tema pentru acasa. Sedintele dureaza doua ore, la domiciliul meu, sunt individuale si adaptate scopului pentru care se pregateste elevul. Personalizare, eficienta si randament maxim. Multumesc.

 14. 40 lei / doua ore

  Ecaterina P. - Profesor

  10 ani experienta in meditatii / profesorat

  Profesoara tanara cu experienta la catedra, ofer meditatii la limba engleza pentru orice nivel si orice situatie: conversatii, interviuri, acumulare/recuperare intensiva a cunostintelor, testari sau certificari, limbaj general sau specific (medicina, tehnic etc). Orele sunt structurate individual, in functie de nivelul si nevoile fiecarui cursant in parte, programul e flexibil, iar materialele folosite sunt moderne si foarte eficiente. Ma deplasez daca e necesar.

 15. 40 lei / doua ore

  Radu D. - Profesor

  3 ani experienta in meditatii / profesorat

  Profesor calificat (Cambridge CPE), ofer meditatii adaptate nivelului si nevoilor cursantului, de la incepatori pana la avansati. Ofer şi solicit seriozitate.

 16. 40 lei / doua ore

  Meditatii I. - Profesor liceu

  Mai mult de 10 ani experienta in meditatii / profesorat

  Profesoara cu experienta didactica, meditez limba engleza pentru clasele I - XII, inclusiv bacalaureat, facultate, examene Cambridge, IELTS, TOEFL interviuri, emigrare, etc. , metode moderne, foarte eficiente, adaptate la nivelul de cunostinte al elevului. Ofer suport de curs, cer si ofer maxima seriozitate. Lucrez si online, pe SKYPE.Pret - 40 lei/ sedinta de 2h

 17. 50 lei / doua ore

  Ioana L. - Student

  Un an experienta in meditatii / profesorat

  Absolventa a Facultății de Litere,meditez copii la limba germana sau engleza începând cu grădinița pana la clasa a-VIII-a inclusiv. Îmi place sa lucrez cu copii, am răbdare și obișnuiesc sa ii învăț limba prin jocuri și exerciții care sa le trezească interesul. De asemenea dețin și diploma Goethe-Zertifikat B2 si experienta in domeniu.

 18. 35 lei / doua ore

  Bogdan G. - Student

  5 ani experienta in meditatii / profesorat

  Absolvent al facultății și masteratului de limbă engleză și bun pedagog ofer meditații în Iași pentru orice nivel și orice vârstă la limba engleză.Menționez că locația o alegem împreună pentru ca studentul să fie cât mai relaxat.Preț: 35 lei ședința de două ore. Ofer seriozitate, eficiență și plăcere pentru a învăța limba engleză.

 19. 40 lei / o ora si 30 de minute

  Rucsandra G.

  6 ani experienta in meditatii / profesorat

  Masteranda a Facultatii de Litere, ofer sprijin in insusirea cunostintelor de limba engleza, pentru orice nivel, atat de catre copii, cat si de catre adulti.

 20. 40 lei / doua ore

  Andreea E. - Profesor

  3 ani experienta in meditatii / profesorat

  Ofer meditații la limba engleză și la limba română, atât pentru elevii care doresc să-și îmbunătățească performanța școlară, pentru cei care se pregătesc pentru examene lingvistice, cât și pentru adulți.