Meditatii la engleza in Iasi

Filtre aplicate:  Iasi

Filtreaza anunturile
 1. 50 lei / o ora si 30 de minute

  Oana B. - Asistent universitar

  Mai mult de 10 ani experienta in meditatii / profesorat

  Cadru didactic asociat Universitatea Alexandru Ioan Cuza Iași, cu experienta de peste 12 in predarea limbii engleze, ofer meditații individuale pentru orice nivel, testari IELTS (general si academic), Cambridge (KEY, PET, FCE, CAE), etc. Metode de predare interactive, adaptate cerintelor si necesitatilor elevului/studentului. Ofer suport curs individual, adaptabilitate la program, birou in zona Tătărași.

 2. 25 lei / doua ore

  Alina J. - Student

  Un an experienta in meditatii / profesorat

  Dețin reale calități de colaborare, îndrumare si atenție, scopul meu fiind acela de a a învăța intr-un mod plăcut si degajat.

 3. 50 lei / o ora si 30 de minute

  Anca B. - Centru de meditatii

  4 ani experienta in meditatii / profesorat

  MEDITATOR AUTORIZAT (PFA) pentru engleza-franceza, cu studii de specialitate (doctorat in curs, licenta si disertatie notate cu 10, modul psihopedagogic nivel I si II), cu 4 ani de experienta, pregatesc elevi / studenti / adulti (medici, asistenti medicali, ingineri, economisti, etc) pentru rezultate scolare mai bune / emigrare / interviuri / examene (Cambridge, IELTS, DELF, TEFAQ, etc). Activitatea mea se caracterizeaza prin profesionalism, entuziasm, rabdare si incurajarea "invataceilor". Tarife: 40 ron/1h; 50 ron 1h30min; 60 ron /2h. Sedinte individuale. La cerere, lucrez si cu doua persoane.

 4. 50 lei / doua ore

  Engliterra T. - Profesor liceu

  Mai mult de 10 ani experienta in meditatii / profesorat

  English at any level, Cambridge exams (PET, FCE, CAE, CPE), IELTS.I can assist the English language learners in various aspects of English: grammar, reading, writing, vocabulary, speaking and listening. I provide most-effective/results-driven preparation for English exams, such as IELTS, University of Cambridge examinations (PET, FCE, CAE, CPE). I possess plenty of study material as well as take home material.Tuition is offered as one-to-one sessions (my attention is focused on one student at a time) usually of two hours in length, at my place. My approach to tutoring is student-centred and my lessons are tailored to address each student’s needs.Individual sessions at my place, RON 50/2h.Ofer o pregatire eficienta, cu atentie deosebita asupra diverselor aspecte ale limbii engleze; vocabular, gramatica, scris, citit, vorbit, ascultare. Posed o varietate mare de material de studiu. Elevul va avea intotdeauna tema pentru acasa. Sedintele dureaza doua ore, la domiciliul meu, sunt individuale si adaptate scopului pentru care se pregateste elevul (50RON/2h). Personalizare, eficienta si randament maxim. Multumesc.

 5. 25 lei / doua ore

  Andrei Cernat - Student

  Un an experienta in meditatii / profesorat

  Student in anul I la Facultatea de Economie si Administrarea afacerilor la sectiunea Business Administration (predare în limbă engleza)! Ofer meditații la limba Engleza ! Rezolvare teme și/sau recuperare ! Sunt o fire veselă și răbdătoare! :)Ma deplasez oriunde în Iasi! Rog , și ofer seriozitate!

 6. 25 lei / o ora si 30 de minute

  Diana Danciu - Student

  Mai putin de un an experienta in meditatii / profesorat

  Masteranda la Relatii Publice si Publicitate, ofer meditatii la limba engleza. Mi-am dezvoltat competentele lingvistice pe parcursul a 4 ani de engleza intensiv, de-a lungul a numeroase proiecte bazate pe schimburi interculturale si pe parcursul a 3 luni petrecute in SUA.Pret: 25 Ron/1h30'

 7. 40 lei / doua ore

  Mihai B. - Profesor liceu

  5 ani experienta in meditatii / profesorat

  Daca doriti sa invatati limba engleza de la zero sau doriti sa aprofundati cunostintele pe care le-ati dobandit in trecut ori sa va pregatiti pentru un interviu sau un examen FCE/CAE, va pot ajuta sa ajungeti unde doriti. Ofer meditatii generale la limba engleza de la nivelul incepator pana la avansat; pregatire pentru interviuri; meditatii specilizate pe domeni de lucru (asisenta medicala, medicina generala, afaceri, turism, inginerie mecanica, secretariat, salon de infrumusetare, soferi de taxi, finante, drept, agricultura) pentru a va familiariza cu terminologia specifica cat si pregatire pentru FCE sau CAE. Pana in prezent am avut lucrat cu elevi cat si adulti, lucru care m-a invatat sa folosesc materiale specifice fiecarui grup de varsta. Fiecare curs este acompaniat de fise cat si suport audio. In prima sedinta se va da un test de stabilire a nivelului elevului in urma careia se va tine o discutie cu elevul si se sa stabilii directia mediatiilor, exceptia de la regula fiind incepatorii. Scopul meditatiilor este de a oferii o pregatire croita pe necesitatile elevului.

 8. 50 lei / o ora si 30 de minute

  Cristiana S. - Profesor

  7 ani experienta in meditatii / profesorat

  Ofer mediatatii la Limba Engleza pentru testari nationale,Bacalaureat,admitere la facultate,olimpiade.Pun la dispozitie materiale si metode eficiente si inedite de recuperare a materiei si de asimilare a informatiilor noi intr un timp scurt.Efectuez traduceri engleza romana si romana engleza.

 9. 40 lei / doua ore

  Ecaterina P. - Profesor

  10 ani experienta in meditatii / profesorat

  Profesoara tanara cu experienta la catedra, ofer meditatii la limba engleza pentru orice nivel si orice situatie: conversatii, interviuri, acumulare/recuperare intensiva a cunostintelor, testari sau certificari, limbaj general sau specific (medicina, tehnic etc). Orele sunt structurate individual, in functie de nivelul si nevoile fiecarui cursant in parte, programul e flexibil, iar materialele folosite sunt moderne si foarte eficiente. Ma deplasez daca e necesar.

 10. 40 lei / doua ore

  Iuliana Gaman - Student

  Un an experienta in meditatii / profesorat

  Detin examen CFE si am invatat limba engleza pe cont propriu. Pot oferi ajutor atat pentru incepatori cat si pentru avansatii care doresc sa isi imbogateasca vocabularul indiferent de varsta.

 11. 25 lei / doua ore

  Adrian Cernat - Student

  Un an experienta in meditatii / profesorat

  Student în anul I la Facultatea de Economie și Administrarea Afacerilor la secțiunea Business Adiministration (predare în limba engleza) ofer meditații la limba Engleza !În trecut am terminat Colegiul Național Vasile Alecsandri Bacău ,profilul Bilingv-Engleza (12 ore de engleză pe saptamana).Pentru mai multe detalii vizitati adresa de Facebook din profilul meu! Ma deplasez oriunde în Iasi! Rog , și ofer seriozitate!Preț ședință 2 ore : 25 lei !

 12. 30 lei / o ora si 30 de minute

  Ionela M. - Student

  Mai putin de un an experienta in meditatii / profesorat

  Ofer meditatii la limba si literatura engleza(dar si franceza) prescolarilor, elevilor din clasele primare, gimnaziale si liceale care au nevoie sa exerseze in ceea ce priveste gramatica, tipurile de writing, capacitatea de a conversa si de a intelege, dar si de a citi corect, pronuntia etc. Cunostintele le-am acumulat pe parcursul anilor datorita muncii mele, pasiunii, surselor media, profesorilor, contactelor cu nativii ( diploma Cambridge (CAE) ). Nivel : incepator, mediu.

 13. 35 lei / doua ore

  Roxana Ungureanu - Student

  Un an experienta in meditatii / profesorat

  Studiez engleza inca din clasa a4-a intensiv, am participat in fiecare an la olimpiade( dintre care 5 premii la nivel judetean), detin diploma examenului Cambridge CAE(pot pregati elevi pentru acest examen, detin materialele necesare: CD-uri, carti, manuale,caiete de exercitii),de asemenea detin diplome de la concursuri organizate de NASA.(Sunt studenta in anul I la Facultatea de Matematica in cadrul UAIC Iasi)

 14. 40 lei / doua ore

  Elena Podoleanu - Profesor

  3 ani experienta in meditatii / profesorat

  Profesoara de limba engleza si limba romana ofer meditatii limba engleza si limba romana.Pret 40lei/2ore.

 15. 35 lei / doua ore

  Cosmin Gabriel Spridon - Student

  3 ani experienta in meditatii / profesorat

  Absolvent al CNP *Stefan cel Mare* ,profil pedagogic

 16. 40 lei / doua ore

  Meditatii I. - Profesor liceu

  Mai mult de 10 ani experienta in meditatii / profesorat

  Profesoara cu experienta didactica, meditez limba engleza pentru clasele I - XII, inclusiv bacalaureat, facultate, examene Cambridge, IELTS, TOEFL interviuri, emigrare, etc. , metode moderne, foarte eficiente, adaptate la nivelul de cunostinte al elevului. Ofer suport de curs, cer si ofer maxima seriozitate. Lucrez si online, pe SKYPE.Pret - 40 lei/ sedinta de 2h

 17. 30 lei / o ora si 30 de minute

  Diana L. - Student

  2 ani experienta in meditatii / profesorat

  Studenta in anul al doilea la facultatea de Litere, ofer meditatii la limba engleza si romana.Realizez traduceri, eseuri, compuneri (romana/engleza) Pregatire pentru examen Cambridge (PET/ FCE/CAE)

 18. 50 lei / doua ore

  Radu D. - Profesor

  3 ani experienta in meditatii / profesorat

  Profesor calificat (Cambridge CPE), ofer meditatii adaptate nivelului si nevoilor cursantului, de la incepatori pana la avansati. Ofer şi solicit seriozitate.

 19. 35 lei / doua ore

  Madalina A. - Student

  2 ani experienta in meditatii / profesorat

  Ofer meditatii in domeniile romana si engleza. Program flexibil.Pot realiza traduceri,compuneri,detalii la tel.Experienta in : pregatirea elevilor de gimnaziu pentru limba romana(trepte si admiteri) si engleza(olimpiade si teste de limba: Movers,PET,FCE), pregatirea elevilor de liceu pentru examenul de BAC si nu numai. NU LUCREZ CU ADULTI.Lucru cu materiale proprii, copii xerox incluse in pret.

 20. 40 lei / doua ore

  Andrei Codrin D. - Student

  7 ani experienta in meditatii / profesorat

  Engleza\Japoneza - In cei 8 ani in care am locuit in Japonia am predat limba Engleza ca meserie de baza la toate grupele de varsta, de la copii de gradinita pana la persoane peste 70 de ani. Stilul de predare este diferit de la student la student, in functie de varsta, pregatirea acestuia, target si grup. In cazul copiilor folosesc cantece, dansuri si diferite activitati interactive, care ii vor ajuta sa deprinda cunostintele necesare in mod natural si placut. Timpul acordat unei meditatii pt. copii este mai scurt (1h), iar pt. prescolari de 35 min. Puncte forte: Pronuntie perfecta (puteti invata cum), fluenta in exprimare si vorbire ("nu imi caut vorbele in buzunar " :), intelegerea limbii engleze fara nevoia de explicatii complicate de gramatica). Pentru adulti - lectiile sunt de pregatire pentru examene si Business English. Voi folosi un Manual (texte) si\sau texte xeroxate, jocuri interactive, role play. Ma puteti contacta oricand pana in ora 21 pe mobil sau email. Nu uitati sa ma cautati pe FaceBook la "Global Shift"! Multumesc! ;)