Meditatii la engleza in Iasi

Filtre aplicate:  Iasi

Filtreaza anunturile
 1. 50 lei / o ora si 30 de minute

  Oana B. - Asistent universitar

  Mai mult de 10 ani experienta in meditatii / profesorat

  Cadru didactic asociat Universitatea Alexandru Ioan Cuza Iași, cu experienta de peste 12 in predarea limbii engleze, ofer meditații individuale pentru orice nivel, engleza de specialitate (domeniu medical, tehnic, hotelier, juridic) testari IELTS (general si academic), Cambridge (KEY, PET, FCE, CAE), etc. Metode de predare interactive, adaptate cerintelor si necesitatilor elevului/studentului. Ofer suport curs individual, adaptabilitate la program, birou in zona Tătărași.

 2. 40 lei / doua ore

  Ioana Somitca - Student

  4 ani experienta in meditatii / profesorat

  Ofer meditatii de calitate in ceea ce priveste limba engleza

 3. 35 lei / doua ore

  Andrei Cernat - Student

  3 ani experienta in meditatii / profesorat

  Student în anul II la Facultatea de Economie și Administrarea Afacerilor la secțiunea Business Administration în Iași (predare în limba engleza) ofer meditații la limba Engleza ! Rezolvare teme și/sau recuperare pentru clasele I-XII sau pentru adulti. Sunt o fire veselă și răbdătoare!Rezultate vizibile din primele săptămâni!!!În trecut am terminat Colegiul Național Vasile Alecsandri Bacău ,profilul Bilingv-Engleza (12 ore de engleză pe saptamana).Experienta in meditatii de peste 3 ani de zile.Pentru mai multe detalii ,nu ezitati sa ma contactati.Ma deplasez oriunde în Iasi la domiciliul elevului!Rog , și ofer seriozitate! Preț ședință 2 ore : 35 lei !

 4. 40 lei / doua ore

  Patricia Brezeanu - Student

  2 ani experienta in meditatii / profesorat

  Ofer meditatii la limba engleza in vederea pregatirii examenelor Cambridge, de bilingv sau simpla imbunatatire a cunostintelor. Lucrez cu rabdare si pun mare accent pe notiunile de baza.Materiale didactice de calitate, seriozitate si interes. Detin atestatul Cambridge Advanced- grade A.

 5. 30 lei / o ora si 30 de minute

  Adriana Placinta - Profesor gimnaziu

  5 ani experienta in meditatii / profesorat

  Profesor de limba engleza, cu 5 ani vechime in sistem, ofer meditatii la limba engleza, elevilor claselor III-VIII

 6. 35 lei / doua ore

  Adrian Cernat - Student

  3 ani experienta in meditatii / profesorat

  Student în anul II la Facultatea de Economie și Administrarea Afacerilor la secțiunea Business Adiministration (predare în limba engleza) ofer meditații la limba Engleza !În trecut am terminat Colegiul Național Vasile Alecsandri Bacău ,profilul Bilingv-Engleza (12 ore de engleză pe saptamana). 3 ani de experienta in meditatii! Pentru mai multe detalii vizitati adresa de Facebook din profilul meu! Ma deplasez la domiciliul elevului , oriunde în Iasi! Rog , și ofer seriozitate!Preț ședință 2 ore : 35 lei !

 7. 50 lei / doua ore

  Engliterra T. - Profesor liceu

  Mai mult de 10 ani experienta in meditatii / profesorat

  English at any level, Cambridge exams (PET, FCE, CAE, CPE), IELTS.I can assist the English language learners in various aspects of English: grammar, reading, writing, vocabulary, speaking and listening. I provide most-effective/results-driven preparation for English exams, such as IELTS, University of Cambridge examinations (PET, FCE, CAE, CPE). I possess plenty of study material as well as take home material.Tuition is offered as one-to-one sessions (my attention is focused on one student at a time) usually of two hours in length, at my place. My approach to tutoring is student-centred and my lessons are tailored to address each student’s needs.Individual sessions at my place, RON 50/2h.Ofer o pregatire eficienta, cu atentie deosebita asupra diverselor aspecte ale limbii engleze; vocabular, gramatica, scris, citit, vorbit, ascultare. Posed o varietate mare de material de studiu. Elevul va avea intotdeauna tema pentru acasa. Sedintele dureaza doua ore, la domiciliul meu, sunt individuale si adaptate scopului pentru care se pregateste elevul (50RON/2h). Personalizare, eficienta si randament maxim. Multumesc.

 8. 60 lei / doua ore

  Anca B. - Centru de meditatii

  5 ani experienta in meditatii / profesorat

  Vrei sa vorbesti FLUENT engleza / franceza la serviciu sau in vacanta?Intelegi aceste limbi, insa iti este greu sa te EXPRIMI LIBER ? Sunteti medici, asistenti medicali, ingineri, economisti, oameni de afaceri, etc si doriti sa aprofundati ENGLEZA/FRANCEZA de SPECIALITATE ?Esti ELEV si vrei rezultate scolare mai bune ? Doresti sa promovezi cu succes un examen Cambridge (KEY, PET, FCE, CAE), IELTS, DELF, TEFAQ, etc ? Urmeaza sa sustii un INTERVIU in engleza/franceza ? N-ai mai studiat engleza/franceza pana acum si doresti un curs pentru INCEPATORI? Daca te regasesti in intrebarile de mai sus, meditatiile particulare concentrate exclusiv pe obtinerea REZULTATELOR dorite, intr-o atmosfera caracterizata prin PROFESIONALISM, PASIUNE si RABDARE, reprezinta solutia ideala. Daca esti NEMULTUMIT de prima sedinta, aceasta va fi GRATUITA. Mentionez ca sunt MEDITATOR AUTORIZAT (PFA), cu studii de specialitate (doctorat, licenta si disertatie notate cu 10, modul psihopedagogic nivel I si II), 5 ani de experienta. Tarife: 40 ron/1h; 50 ron 1h30min; 60 ron /2h. Sedinte individuale. La cerere, lucrez si cu doua persoane.

 9. 40 lei / doua ore

  Irina M. - Student

  3 ani experienta in meditatii / profesorat

  Profesoara de limba engleza si franceza, ofer meditatii la limba engleza.

 10. 50 lei / doua ore

  Cezara P.

  Mai mult de 10 ani experienta in meditatii / profesorat

  Conteaza sa iti fie explicata o notiune in cele mai mici detalii pentru a o putea asimila? Daca da, te pot ajuta sa inveti engleza indiferent de nivelul de la care pornesti, folosind instrumente adaptate felului tau de a invata. Mai si radem, mai si muncim.Copilutii de pana in clasa a 6-a inclusiv beneficiaza de sedinte de 1 ora si 30 min. Restul doritorilor se vor bucura de sedinte de 2 ore.

 11. 40 lei / o ora si 30 de minute

  Ilinca S. - Student

  2 ani experienta in meditatii / profesorat

  Absolventă a Colegiului Național „Mihai Eminescu” din Iași și actuală studentă în cadrul UAIC, la Facultatea de Litere, ofer meditații la limba engleză pentru orice nivel (olimpiade, teste de limbă: KET, PET, FCE).

 12. 30 lei / o ora

  Centru Educational Unirea Iasi - Centru de meditatii

  6 ani experienta in meditatii / profesorat

  Centrul de Meditatii Unirea vine in intampinarea exigentelor academice si a cerintelor impuse de piata muncii cu o gama variata de cursuri de limba engleza,germana,franceza,rusa,araba,norvegiana,spaniola,italiana etc.,precum si meditatii la discipline scolare cum ar fi: limba romana,matematica,istorie,geografie,chimie,fizica,biologie dedicate copiilor, adultilor, cat si mediului corporate. Cursurile acopera toate cele trei nivele: INCEPATOR (A1-A2), MEDIU (B1-B2), AVANSAT (C1-C2). Centrul Unirea inseamna pasiune pentru limbi straine si pasiune de a lucra cu oameni si pentru oameni. Va asteptam cu drag la cursurile organizate de centrul nostru de meditatii si limbi straine.

 13. 50 lei / doua ore

  Iulia N.

  6 ani experienta in meditatii / profesorat

  Ofer meditatii la limba engleza atat pentru elevi, cat si pentru adulti. Cursurile teoretice vor fi insotite de inregistrari audio pentru invatarea mult mai rapida si corecta a pronuntiei, dar si pentru dezvoltarea vocabularului.

 14. 45 lei / doua ore

  Elena Podoleanu - Profesor

  3 ani experienta in meditatii / profesorat

  Profesoara de limba engleza si limba romana ofer meditatii limba engleza si limba romana.

 15. 35 lei / o ora si 30 de minute

  Andreea A. - Traducator

  3 ani experienta in meditatii / profesorat

  Ofer meditatii pentru limba engleza. Pun la dispozitie materiale necesare invatarii si aprofundarii limbii engleze.

 16. 40 lei / doua ore

  Ecaterina P. - Profesor

  10 ani experienta in meditatii / profesorat

  Profesoara tanara cu experienta la catedra, ofer meditatii la limba engleza pentru orice nivel si orice situatie: conversatii, interviuri, acumulare/recuperare intensiva a cunostintelor, testari sau certificari, limbaj general sau specific (medicina, tehnic etc). Orele sunt structurate individual, in functie de nivelul si nevoile fiecarui cursant in parte, programul e flexibil, iar materialele folosite sunt moderne si foarte eficiente. Ma deplasez daca e necesar.

 17. 30 lei / o ora si 30 de minute

  Meditatii I. - Profesor liceu

  Mai mult de 10 ani experienta in meditatii / profesorat

  Profesoara cu experienta didactica, meditez limba engleza pentru clasele IV - XII, inclusiv bacalaureat, facultate, examene Cambridge, IELTS, TOEFL interviuri, emigrare, etc. , metode moderne, foarte eficiente, adaptate la nivelul de cunostinte al elevului. Ofer suport de curs, cer si ofer maxima seriozitate. Lucrez si online, pe SKYPE.Pret - 30 lei/ sedinta de 1h 30 min

 18. 40 lei / doua ore

  Ruxandra L. - Student

  Un an experienta in meditatii / profesorat

  Student la Medicina cu o pasiune pentru limbile straine, ofer meditatii pentru Limba engleza pana la nivelul C1. De preferinta elevi . Sedintele vor avea suport audio si video precum si materiale diverse si moderne de studiu, conversatie si introducere in cultura britanica.

 19. 40 lei / doua ore

  Iuliana Gaman - Student

  Un an experienta in meditatii / profesorat

  Detin examen CFE si am invatat limba engleza pe cont propriu. Pot oferi ajutor atat pentru incepatori cat si pentru avansatii care doresc sa isi imbogateasca vocabularul indiferent de varsta.

 20. 40 lei / o ora si 30 de minute

  Andra P. - Student

  2 ani experienta in meditatii / profesorat

  Ofer meditatii la limba engleza si limba romana. Program flexibil. Detalii la telefon.