Meditatii la engleza in Iasi

Filtre aplicate:  Iasi

Filtreaza anunturile
 1. 40 lei / doua ore

  Engliterra T. - Profesor liceu

  Mai mult de 10 ani experienta in meditatii / profesorat

  English at any level, Cambridge exams (PET, FCE, CAE, IELTS), TOEFL.Individual sessions at my place, RON 40/2h.Ofer o pregatire eficienta, cu atentie deosebita asupra diverselor aspect ale limbii engleze; vocabulary, gramatica, scris, citit, vorbit, ascultare. Posed o varietate mare de material de studiu. Elevul va avea intotdeauna tema pentru acasa. Sedintele dureaza doua ore, la domiciliul meu, sunt individuale si adaptate scopului pentru care se pregateste elevul. Personalizare, eficienta si randament maxim. Multumesc.

 2. 45 lei / o ora si 30 de minute

  Elena Mihaela L. - Profesor gimnaziu

  2 ani experienta in meditatii / profesorat

  Meditez elevi ai claselor I-IV și de grădiniță la limba engleză.

 3. 40 lei / doua ore

  Ecaterina P. - Profesor

  10 ani experienta in meditatii / profesorat

  Profesoara tanara cu experienta la catedra, ofer meditatii la limba engleza pentru orice nivel si orice situatie: conversatii, interviuri, acumulare/recuperare intensiva a cunostintelor, testari sau certificari, limbaj general sau specific (medicina, tehnic etc). Orele sunt structurate individual, in functie de nivelul si nevoile fiecarui cursant in parte, programul e flexibil, iar materialele folosite sunt moderne si foarte eficiente. Ma deplasez daca e necesar.

 4. 40 lei / o ora si 30 de minute

  Anca B. - Traducator

  4 ani experienta in meditatii / profesorat

  Doctoranda in filologie (anterior licenta si disertatie cu nota 10, specializarea Traducere si Interpretare engleza-franceza, inclusiv modul psiho-pedagogic nivel I si II), cu 4 ani de experienta, pregatesc elevi / studenti / adulti (medici, asistenti medicali, ingineri, economisti, etc) la engleza si franceza pentru rezultate scolare mai bune / emigrare / interviuri / examene (Cambridge, IELTS, DELF, TEFAQ, etc). Lucrez cu materiale didactice adecvate pentru fiecare nivel, am rabdare si manifest interes sa-i invat cat mai multe pe cei doritori. 40 ron 1h30min; 50 ron /2h.

 5. 40 lei / o ora si 30 de minute

  Cristiana S. - Profesor

  5 ani experienta in meditatii / profesorat

  Ofer mediatatii la Limba Engleza pentru testari nationale,Bcalaureat,admitere la facultate,olimpiade.Pun la dispozitie materiale si metode eficiente de recuperare a materiei si de asimilare a informatiilor noi intr un timp scurt.Efectuez traduceri engleza romana si romana engleza.

 6. 40 lei / o ora si 30 de minute

  Rucsandra G.

  5 ani experienta in meditatii / profesorat

  Masteranda a Facultatii de Litere, ofer sprijin in insusirea cunostintelor de limba engleza, pentru orice nivel, atat de catre copii, cat si de catre adulti.

 7. 50 lei / doua ore

  Paula L. - Profesor liceu

  3 ani experienta in meditatii / profesorat

  Profesoara de limba engleza (titularizata cu prima nota pe Iasi) ofer meditatii asigurand insusirea rapida de noi cunostinte. Utilizez metode moderne si am rabdare cu elevii. Garantez reusita!

 8. 40 lei / o ora si 30 de minute

  Oana B. - Asistent universitar

  Mai mult de 10 ani experienta in meditatii / profesorat

  Cadru didactic asociat Universitatea Alexandru Ioan Cuza din Iași, cu experienta de peste 12 in predarea limbii engleze ofer meditații individuale pentru orice nivel, testari IELTS (general si academic), Cambridge (KEY, PET, FCE, CAE), etc. Metode de predare interactive, ofer suport curs individual, adaptabilitate la program si necesitati studiu, birou in zona Tătărași.

 9. 40 lei / doua ore

  Andreea E. - Profesor

  3 ani experienta in meditatii / profesorat

  Ofer meditații la limba engleză și la limba română, atât pentru elevii care doresc să-și îmbunătățească performanța școlară, pentru cei care se pregătesc pentru examene lingvistice, cât și pentru adulți.

 10. 40 lei / doua ore

  Radu D. - Profesor

  3 ani experienta in meditatii / profesorat

  Profesor calificat (Cambridge CPE), ofer meditatii adaptate nivelului si nevoilor cursantului, de la incepatori pana la avansati. Ofer şi solicit seriozitate.

 11. 30 lei / doua ore

  Madalina A. - Student

  2 ani experienta in meditatii / profesorat

  Ofer meditatii in domeniile romana si engleza. Program flexibil.Pot realiza traduceri,compuneri,detalii la tel.Experienta in : pregatirea elevilor de gimnaziu pentru limba romana(trepte si admiteri) si engleza(olimpiade si teste de limba: Movers,PET,FCE), pregatirea elevilor de liceu pentru examenul de BAC si nu numai. NU LUCREZ CU ADULTI.Lucru cu materiale proprii, copii xerox incluse in pret.

 12. 30 lei / doua ore

  Andra P. - Student

  2 ani experienta in meditatii / profesorat

  Ofer meditatii la limba engleza si limba romana. Program flexibil. Detalii la telefon.

 13. 40 lei / doua ore

  Meditatii I. - Profesor liceu

  Mai mult de 10 ani experienta in meditatii / profesorat

  Profesoara cu experienta didactica, meditez limba engleza pentru clasele I - XII, inclusiv bacalaureat, facultate, examene Cambridge, IELTS, TOEFL interviuri, emigrare, etc. , metode moderne, foarte eficiente, adaptate la nivelul de cunostinte al elevului. Ofer suport de curs, cer si ofer maxima seriozitate. Lucrez si online, pe SKYPE.Pret - 40 lei/ sedinta de 2h

 14. 50 lei / doua ore

  Iulia N.

  4 ani experienta in meditatii / profesorat

  Ofer meditatii la limba engleza atat pentru elevi, cat si pentru adulti. Cursurile teoretice vor fi insotite de inregistrari audio pentru invatarea mult mai rapida si corecta a pronuntiei, dar si pentru dezvoltarea vocabularului.

 15. 50 lei / doua ore

  Cezara P.

  Mai mult de 10 ani experienta in meditatii / profesorat

  Conteaza sa iti fie explicata o notiune in cele mai mici detalii pentru a o putea asimila? Daca da, te pot ajuta sa inveti engleza indiferent de nivelul de la care pornesti, folosind instrumente adaptate felului tau de a invata. Mai si radem, mai si muncim.

 16. 50 lei / doua ore

  Gabriela P. - Profesor

  3 ani experienta in meditatii / profesorat

  Ofer meditatii la limba engleza folosind tehnici adaptate nivelului de varsta. Sedintele vizeaza imbunatatirea cunostintelor de gramatica si de vocabular exersate in diferite situatii de comunicare( conversatie/joc).

 17. 40 lei / doua ore

  Andrei Codrin D. - Student

  7 ani experienta in meditatii / profesorat

  Engleza\Japoneza - In cei 8 ani in care am locuit in Japonia am predat limba Engleza ca meserie de baza la toate grupele de varsta, de la copii de gradinita pana la persoane peste 70 de ani. Stilul de predare este diferit de la student la student, in functie de varsta, pregatirea acestuia, target si grup. In cazul copiilor folosesc cantece, dansuri si diferite activitati interactive, care ii vor ajuta sa deprinda cunostintele necesare in mod natural si placut. Timpul acordat unei meditatii pt. copii este mai scurt (1h), iar pt. prescolari de 35 min. Puncte forte: Pronuntie perfecta (puteti invata cum), fluenta in exprimare si vorbire ("nu imi caut vorbele in buzunar " :), intelegerea limbii engleze fara nevoia de explicatii complicate de gramatica). Pentru adulti - lectiile sunt de pregatire pentru examene si Business English. Voi folosi un Manual (texte) si\sau texte xeroxate, jocuri interactive, role play. Ma puteti contacta oricand pana in ora 21 pe mobil sau email. Nu uitati sa ma cautati pe FaceBook la "Global Shift"! Multumesc! ;)

 18. 20 lei / doua ore

  Otilia Sirbu - Student

  Mai putin de un an experienta in meditatii / profesorat

  Ofer meditatii la limba engleza pentru elevi din ciclul primar si gimnazial la domiciliul acestora. Pentru mai multe detalii nu ezitati sa ma contactati.

 19. 30 lei / doua ore

  Maria G. - Student

  2 ani experienta in meditatii / profesorat

  Sunt studenta la Facultatea de Drept din cadrul UAIC, fosta olimpica la limba engleza. Ofer meditatii elevilor din clasele primare, clasele V-VIII, precum si liceenilor in vederea pregatirii examenului de bacalaureat, la limba engleza, la pretul de 35 lei/2h. Mentionez ca am o experienta de 2 ani in acest domeniu de activitate.

 20. 30 lei / o ora si 30 de minute

  Karina R. - Student

  4 ani experienta in meditatii / profesorat

  Datorita faptului ca am urmat cursuri de engleza constant incepand de la gradinita si pana in prezent, am ajuns sa lucrez foarte bine cu aceasta limba. Rabatoare si entuziasta, pun la dispozitie materiale, precum si teste de verificare a cunostintelor.