Meditatii la engleza in Iasi

Filtre aplicate:  Iasi

Filtreaza anunturile
 1. 50 lei / o ora si 30 de minute

  Cristiana S. - Profesor

  7 ani experienta in meditatii / profesorat

  Ofer mediatatii la Limba Engleza pentru testari nationale,Bacalaureat,admitere la facultate,olimpiade.Pun la dispozitie materiale si metode eficiente si inedite de recuperare a materiei si de asimilare a informatiilor noi intr un timp scurt.Efectuez traduceri engleza romana si romana engleza.

 2. 50 lei / doua ore

  Iulia N.

  6 ani experienta in meditatii / profesorat

  Ofer meditatii la limba engleza atat pentru elevi, cat si pentru adulti. Cursurile teoretice vor fi insotite de inregistrari audio pentru invatarea mult mai rapida si corecta a pronuntiei, dar si pentru dezvoltarea vocabularului.

 3. 50 lei / o ora si 30 de minute

  Anca B. - Centru de meditatii

  4 ani experienta in meditatii / profesorat

  MEDITATOR AUTORIZAT (PFA) pentru engleza-franceza, cu studii de specialitate (doctorat in curs, licenta si disertatie notate cu 10, modul psihopedagogic nivel I si II), cu 4 ani de experienta, pregatesc elevi / studenti / adulti (medici, asistenti medicali, ingineri, economisti, etc) pentru rezultate scolare mai bune / emigrare / interviuri / examene (Cambridge, IELTS, DELF, TEFAQ, etc). Activitatea mea se caracterizeaza prin profesionalism, entuziasm, rabdare si incurajarea "invataceilor". Tarife: 40 ron/1h; 50 ron 1h30min; 60 ron /2h. Sedinte individuale. La cerere, lucrez si cu doua persoane.

 4. 25 lei / doua ore

  Alina J. - Student

  2 ani experienta in meditatii / profesorat

  Dețin reale calități de colaborare, îndrumare si atenție, scopul meu fiind acela de a a învăța intr-un mod plăcut si degajat.

 5. 50 lei / doua ore

  Cezara P.

  Mai mult de 10 ani experienta in meditatii / profesorat

  Conteaza sa iti fie explicata o notiune in cele mai mici detalii pentru a o putea asimila? Daca da, te pot ajuta sa inveti engleza indiferent de nivelul de la care pornesti, folosind instrumente adaptate felului tau de a invata. Mai si radem, mai si muncim.

 6. 50 lei / doua ore

  Engliterra T. - Profesor liceu

  Mai mult de 10 ani experienta in meditatii / profesorat

  English at any level, Cambridge exams (PET, FCE, CAE, CPE), IELTS.I can assist the English language learners in various aspects of English: grammar, reading, writing, vocabulary, speaking and listening. I provide most-effective/results-driven preparation for English exams, such as IELTS, University of Cambridge examinations (PET, FCE, CAE, CPE). I possess plenty of study material as well as take home material.Tuition is offered as one-to-one sessions (my attention is focused on one student at a time) usually of two hours in length, at my place. My approach to tutoring is student-centred and my lessons are tailored to address each student’s needs.Individual sessions at my place, RON 50/2h.Ofer o pregatire eficienta, cu atentie deosebita asupra diverselor aspecte ale limbii engleze; vocabular, gramatica, scris, citit, vorbit, ascultare. Posed o varietate mare de material de studiu. Elevul va avea intotdeauna tema pentru acasa. Sedintele dureaza doua ore, la domiciliul meu, sunt individuale si adaptate scopului pentru care se pregateste elevul (50RON/2h). Personalizare, eficienta si randament maxim. Multumesc.

 7. 20 lei / o ora

  Irina J. - Student

  2 ani experienta in meditatii / profesorat

  Sunt masterandă la Facultatea de Litere și ofer meditații la engleză pentru pregătirea examenului de Bacalaureat, examenelor Cambridge/ Toefl, pentru rezolvarea temelor acasă sau pur și simplu pentru aprofundarea cunoștințelor.

 8. 50 lei / doua ore

  Paula L. - Profesor gimnaziu

  3 ani experienta in meditatii / profesorat

  Profesoara de limba engleza si de limba romana la Scoala B. P. Hasdeu (Scoala 22) ofer meditatii asigurand insusirea rapida de noi cunostinte. Utilizez metode moderne si am rabdare cu elevii. Garantez reusita!

 9. 50 lei / o ora si 30 de minute

  Oana B. - Asistent universitar

  Mai mult de 10 ani experienta in meditatii / profesorat

  Cadru didactic asociat Universitatea Alexandru Ioan Cuza Iași, cu experienta de peste 12 in predarea limbii engleze, ofer meditații individuale pentru orice nivel, engleza de specialitate (domeniu medical, tehnic, hotelier, juridic) testari IELTS (general si academic), Cambridge (KEY, PET, FCE, CAE), etc. Metode de predare interactive, adaptate cerintelor si necesitatilor elevului/studentului. Ofer suport curs individual, adaptabilitate la program, birou in zona Tătărași.

 10. 40 lei / doua ore

  Ecaterina P. - Profesor

  10 ani experienta in meditatii / profesorat

  Profesoara tanara cu experienta la catedra, ofer meditatii la limba engleza pentru orice nivel si orice situatie: conversatii, interviuri, acumulare/recuperare intensiva a cunostintelor, testari sau certificari, limbaj general sau specific (medicina, tehnic etc). Orele sunt structurate individual, in functie de nivelul si nevoile fiecarui cursant in parte, programul e flexibil, iar materialele folosite sunt moderne si foarte eficiente. Ma deplasez daca e necesar.

 11. 40 lei / doua ore

  Meditatii I. - Profesor liceu

  Mai mult de 10 ani experienta in meditatii / profesorat

  Profesoara cu experienta didactica, meditez limba engleza pentru clasele IV - XII, inclusiv bacalaureat, facultate, examene Cambridge, IELTS, TOEFL interviuri, emigrare, etc. , metode moderne, foarte eficiente, adaptate la nivelul de cunostinte al elevului. Ofer suport de curs, cer si ofer maxima seriozitate. Lucrez si online, pe SKYPE.Pret - 40 lei/ sedinta de 2h

 12. 25 lei / doua ore

  Andreea Saila - Student

  Un an experienta in meditatii / profesorat

  Studenta la facultatea de medicina, ofer meditatii pentru gramatica limbii engleze

 13. 30 lei / doua ore

  Dana G. - Profesor

  3 ani experienta in meditatii / profesorat

  Engleza pentru copii si incepatori de toate varstele ! Metode de lucru foarte atractive !

 14. 40 lei / doua ore

  Renata B. - Inginer

  7 ani experienta in meditatii / profesorat

  Ofer pregatire la limba engleza. De meserie sunt programator dar am facut un an de liceu in USA si 4 ani de facultate in Danemarca, unde am invatat in limba engleza. Din luna Aprilie 2016 am revenit in tara pentru ca m-am angajat ca Junior Software Developer. Momentan am 4 copii pe care ii meditez la limba engleza. 4 baieti(7, 8, 13, 14 ani).

 15. 30 lei / o ora si 30 de minute

  Ana Maria P. - Student

  Mai putin de un an experienta in meditatii / profesorat

  Ofer meditații la limba și literatura engleză preșcolarilor, elevilor din clasele primare, gimnaziale și liceale care doresc atât să înceapă dar și să-și perfecționeze această limbă străină. Voi aborda toate metodele de predare: listening, writing, speaking, reading, grammar...Abordez cu entuziasm, răbdare și creativitate procesul de predare. Folosesc propriile materiale.*Ofer meditații și studenților ce au ca specializare Limba și literatura engleză care întâmpină unele dificultăți în procesul de învățare și aprofundare.

 16. 25 lei / doua ore

  Andrei Cernat - Student

  3 ani experienta in meditatii / profesorat

  Student in anul I la Facultatea de Economie si Administrarea afacerilor la sectiunea Business Administration (predare în limbă engleza)! Ofer meditații la limba Engleza ! Rezolvare teme și/sau recuperare ! Sunt o fire veselă și răbdătoare! :)Ma deplasez oriunde în Iasi! Rog , și ofer seriozitate!

 17. 40 lei / doua ore

  Elena Podoleanu - Profesor

  3 ani experienta in meditatii / profesorat

  Profesoara de limba engleza si limba romana ofer meditatii limba engleza si limba romana.Pret 40lei/2ore.

 18. 40 lei / doua ore

  Mihai B. - Profesor liceu

  5 ani experienta in meditatii / profesorat

  Daca doriti sa invatati limba engleza de la zero sau doriti sa aprofundati cunostintele pe care le-ati dobandit in trecut ori sa va pregatiti pentru un interviu sau un examen FCE/CAE, va pot ajuta sa ajungeti unde doriti. Ofer meditatii generale la limba engleza de la nivelul incepator pana la avansat; pregatire pentru interviuri; meditatii specilizate pe domeni de lucru (asisenta medicala, medicina generala, afaceri, turism, inginerie mecanica, secretariat, salon de infrumusetare, soferi de taxi, finante, drept, agricultura) pentru a va familiariza cu terminologia specifica cat si pregatire pentru FCE sau CAE. Pana in prezent am avut lucrat cu elevi cat si adulti, lucru care m-a invatat sa folosesc materiale specifice fiecarui grup de varsta. Fiecare curs este acompaniat de fise cat si suport audio. In prima sedinta se va da un test de stabilire a nivelului elevului in urma careia se va tine o discutie cu elevul si se sa stabilii directia mediatiilor, exceptia de la regula fiind incepatorii. Scopul meditatiilor este de a oferii o pregatire croita pe necesitatile elevului.

 19. 25 lei / doua ore

  Adrian Cernat - Student

  Un an experienta in meditatii / profesorat

  Student în anul I la Facultatea de Economie și Administrarea Afacerilor la secțiunea Business Adiministration (predare în limba engleza) ofer meditații la limba Engleza !În trecut am terminat Colegiul Național Vasile Alecsandri Bacău ,profilul Bilingv-Engleza (12 ore de engleză pe saptamana).Pentru mai multe detalii vizitati adresa de Facebook din profilul meu! Ma deplasez oriunde în Iasi! Rog , și ofer seriozitate!Preț ședință 2 ore : 25 lei !

 20. 30 lei / o ora si 30 de minute

  Ionela M. - Student

  Mai putin de un an experienta in meditatii / profesorat

  Ofer meditatii la limba si literatura engleza(dar si franceza) prescolarilor, elevilor din clasele primare, gimnaziale si liceale care au nevoie sa exerseze in ceea ce priveste gramatica, tipurile de writing, capacitatea de a conversa si de a intelege, dar si de a citi corect, pronuntia etc. Cunostintele le-am acumulat pe parcursul anilor datorita muncii mele, pasiunii, surselor media, profesorilor, contactelor cu nativii ( diploma Cambridge (CAE) ). Nivel : incepator, mediu.