Meditatii la engleza in Iasi

Filtre aplicate:  Iasi

Filtreaza anunturile
 1. 50 lei / o ora si 30 de minute

  Anca B. - Traducator

  4 ani experienta in meditatii / profesorat

  Persoana Fizica Autorizata pentru meditatii engleza-franceza, cu studii de specialitate (doctorat in curs, licenta si disertatie notate cu 10, modul psiho-pedagogic nivel I si II), cu 4 ani de experienta, pregatesc elevi / studenti / adulti (medici, asistenti medicali, ingineri, economisti, etc) la engleza si franceza pentru rezultate scolare mai bune / emigrare / interviuri / examene (Cambridge, IELTS, DELF, TEFAQ, etc). Lucrez cu materiale didactice adecvate pentru fiecare nivel, am rabdare si manifest interes sa-i invat cat mai multe pe cei doritori. 50 ron 1h30min; 60 ron /2h.

 2. 40 lei / o ora si 30 de minute

  Cristiana S. - Profesor

  5 ani experienta in meditatii / profesorat

  Ofer mediatatii la Limba Engleza pentru testari nationale,Bcalaureat,admitere la facultate,olimpiade.Pun la dispozitie materiale si metode eficiente de recuperare a materiei si de asimilare a informatiilor noi intr un timp scurt.Efectuez traduceri engleza romana si romana engleza.

 3. 50 lei / doua ore

  Engliterra T. - Profesor liceu

  Mai mult de 10 ani experienta in meditatii / profesorat

  English at any level, Cambridge exams (PET, FCE, CAE, CPE), IELTS.I can assist English language learners in various aspects of English: grammar, reading, writing, vocabulary, speaking and listening. I provide most-effective/results-driven preparation for English exams, such as IELTS, University of Cambridge examinations (PET, FCE, CAE, CPE). I possess plenty of study material as well as take home material.Tuition is offered as one-to-one sessions (my attention is focused on one student at a time) usually of two hours length, at my place. My approach to tutoring is student-centred and my lessons are tailored to address each student’s needs.Individual sessions at my place, RON 50/2h.Ofer o pregatire eficienta, cu atentie deosebita asupra diverselor aspect ale limbii engleze; vocabular, gramatica, scris, citit, vorbit, ascultare. Posed o varietate mare de material de studiu. Elevul va avea intotdeauna tema pentru acasa. Sedintele dureaza doua ore, la domiciliul meu, sunt individuale si adaptate scopului pentru care se pregateste elevul (50RON/2h). Personalizare, eficienta si randament maxim. Multumesc.

 4. 50 lei / doua ore

  Ramona Dinu - Profesor liceu

  8 ani experienta in meditatii / profesorat

  Vă pot coordona în pregătirea pentru examenele Cambridge (orice nivel), IELTS sau TOEFL; empatizez ușor cu cei mici, abordând metode inovatoare și atractive pentru aceștia; de asemenea, îi pot îndruma pe adulții care doresc să-și îmbunătățească nivelul de limba engleză sau să pornească de la 0. Pregătesc elevii de liceu pentru proba de competențe lingvistice din cadrul examenului național de Bacalaureat.

 5. 40 lei / o ora si 30 de minute

  Elena P. - Profesor

  5 ani experienta in meditatii / profesorat

  Profesor titular, ofer meditatii la Limba engleza. Cu multa rabdare si seriozitate, vom reusi sa deslusim impreuna tainele acestei limbi!

 6. 40 lei / doua ore

  Ecaterina P. - Profesor

  10 ani experienta in meditatii / profesorat

  Profesoara tanara cu experienta la catedra, ofer meditatii la limba engleza pentru orice nivel si orice situatie: conversatii, interviuri, acumulare/recuperare intensiva a cunostintelor, testari sau certificari, limbaj general sau specific (medicina, tehnic etc). Orele sunt structurate individual, in functie de nivelul si nevoile fiecarui cursant in parte, programul e flexibil, iar materialele folosite sunt moderne si foarte eficiente. Ma deplasez daca e necesar.

 7. 50 lei / doua ore

  Paula L. - Profesor gimnaziu

  3 ani experienta in meditatii / profesorat

  Profesoara de limba engleza si de limba romana la Scoala B. P. Hasdeu (Scoala 22) ofer meditatii asigurand insusirea rapida de noi cunostinte. Utilizez metode moderne si am rabdare cu elevii. Garantez reusita!

 8. 35 lei / doua ore

  Elena Podoleanu - Profesor

  3 ani experienta in meditatii / profesorat

  Profesoara de limba engleza si limba romana ofer meditatii limba engleza si limba romana.Pret 35 lei/2ore.

 9. 20 lei / o ora

  Irina J. - Student

  2 ani experienta in meditatii / profesorat

  Sunt masterandă la Facultatea de Litere și ofer meditații la engleză pentru pregătirea examenului de Bacalaureat, examenelor Cambridge/ Toefl, pentru rezolvarea temelor acasă sau pur și simplu pentru aprofundarea cunoștințelor.

 10. 40 lei / doua ore

  Iuliana M. - Student

  3 ani experienta in meditatii / profesorat

  Ofer meditaţii la limba engleză elevilor din clasele I-XII, studenţilor, adulţilor pentru îmbunătăţirea nivelului cunoştinţelor, examene, interviuri, dar şi pentru începerea studiului limbii engleze. Cursul se adaptează în funcţie de necesităţile celor interesaţi. Pentru mai multe detalii nu ezitaţi să mă contactaţi.

 11. 30 lei / doua ore

  Cristina A. - Student

  3 ani experienta in meditatii / profesorat

  Ofer meditatii la Limba si Literatura Engleza pentru copii cu varste cuprinse intre 4 si 16 ani, si pentru adulti care au un nivel de incepatori. Sedintele le pot tine in orice parte din Iasi la domiciliu, sau se poate veni la domiciliul meu.Pot tine ore private sau pot face grupuri (pentru prieteni/frati/colegi etc.)Pentru detalii ma puteti contacta aici sau la numarul de telefon atasat

 12. 30 lei / doua ore

  Iuliana Gaman - Student

  Mai putin de un an experienta in meditatii / profesorat

  Detin examen CFE si am invatat limba engleza pe cont propriu. Pot oferi ajutor atat pentru incepatori cat si pentru avansatii care doresc sa isi imbogateasca vocabularul. Program flexibil inclusiv sambata si duminica.

 13. 40 lei / o ora si 30 de minute

  Andreea L. - Profesor

  3 ani experienta in meditatii / profesorat

  Ofer meditatii atat pentru limba engleza, cat si pentru limba romana. Pun la dispozitie materiale pentru studiu si toate informatiile necesare invatarii si aprofundarii limbii engleze.

 14. 25 lei / o ora si 30 de minute

  Deea C.

  Mai putin de un an experienta in meditatii / profesorat

  Dupa 6 ani de lucrat in limba engleza si dupa cursuri urmate pe teritoriul Angliei doresc sa impartasesc cunostiintele mele si altor persoane.

 15. 50 lei / doua ore

  Iulia N.

  4 ani experienta in meditatii / profesorat

  Ofer meditatii la limba engleza atat pentru elevi, cat si pentru adulti. Cursurile teoretice vor fi insotite de inregistrari audio pentru invatarea mult mai rapida si corecta a pronuntiei, dar si pentru dezvoltarea vocabularului.

 16. 40 lei / doua ore

  Meditatii I. - Profesor liceu

  Mai mult de 10 ani experienta in meditatii / profesorat

  Profesoara cu experienta didactica, meditez limba engleza pentru clasele I - XII, inclusiv bacalaureat, facultate, examene Cambridge, IELTS, TOEFL interviuri, emigrare, etc. , metode moderne, foarte eficiente, adaptate la nivelul de cunostinte al elevului. Ofer suport de curs, cer si ofer maxima seriozitate. Lucrez si online, pe SKYPE.Pret - 40 lei/ sedinta de 2h

 17. 30 lei / o ora si 30 de minute

  Diana T. - Student

  3 ani experienta in meditatii / profesorat

  Studenta la Medicina, seria de Lb. Engleza, ofer meditatii/cursuri la Lb. Engleza ( Program Flexibil ). Am certificatul de Lb. Engleza CAE Cambridge Advanced English, pe durata liceului am participat la diferite concursuri si olimpiade. Pot realiza traduceri, compuneri si interpretari.

 18. 50 lei / o ora si 30 de minute

  Oana B. - Asistent universitar

  Mai mult de 10 ani experienta in meditatii / profesorat

  Cadru didactic asociat Universitatea Alexandru Ioan Cuza din Iași, cu experienta de peste 12 in predarea limbii engleze ofer meditații individuale pentru orice nivel, testari IELTS (general si academic), Cambridge (KEY, PET, FCE, CAE), etc. Metode de predare interactive, ofer suport curs individual, adaptabilitate la program si necesitati studiu, birou in zona Tătărași.

 19. 30 lei / doua ore

  Bogdan Vlad M.

  3 ani experienta in meditatii / profesorat

  Trainer cu experienta internationala, ofer meditatii la Engleza pentru orice nivel.

 20. 27 lei / o ora si 30 de minute

  Raluca N. - Student

  Mai putin de un an experienta in meditatii / profesorat

  Am foarte multa rabdare, folosesc metode amuzante si placute de invatare.