Meditatii la engleza in Iasi

Filtre aplicate:  Iasi

Filtreaza anunturile
 1. 40 lei / doua ore

  Andrei Codrin D. - Student

  7 ani experienta in meditatii / profesorat

  Engleza\Japoneza - In cei 8 ani in care am locuit in Japonia am predat limba Engleza ca meserie de baza la toate grupele de varsta, de la copii de gradinita pana la persoane peste 70 de ani. Stilul de predare este diferit de la student la student, in functie de varsta, pregatirea acestuia, target si grup. In cazul copiilor folosesc cantece, dansuri si diferite activitati interactive, care ii vor ajuta sa deprinda cunostintele necesare in mod natural si placut. Timpul acordat unei meditatii pt. copii este mai scurt (1h), iar pt. prescolari de 35 min. Puncte forte: Pronuntie perfecta (puteti invata cum), fluenta in exprimare si vorbire ("nu imi caut vorbele in buzunar " :), intelegerea limbii engleze fara nevoia de explicatii complicate de gramatica). Pentru adulti - lectiile sunt de pregatire pentru examene si Business English. Voi folosi un Manual (texte) si\sau texte xeroxate, jocuri interactive, role play. Ma puteti contacta oricand pana in ora 21 pe mobil sau email. Nu uitati sa ma cautati pe FaceBook la "Global Shift"! Multumesc! ;)

 2. 50 lei / o ora si 30 de minute

  Anca B. - Centru de meditatii

  4 ani experienta in meditatii / profesorat

  MEDITATOR AUTORIZAT (PFA) pentru engleza-franceza, cu studii de specialitate (doctorat in curs, licenta si disertatie notate cu 10, modul psihopedagogic nivel I si II), cu 4 ani de experienta, pregatesc elevi / studenti / adulti (medici, asistenti medicali, ingineri, economisti, etc) pentru rezultate scolare mai bune / emigrare / interviuri / examene (Cambridge, IELTS, DELF, TEFAQ, etc). Activitatea mea se caracterizeaza prin profesionalism, entuziasm, rabdare si incurajarea "invataceilor". Tarife: 40 ron/1h; 50 ron 1h30min; 60 ron /2h. Sedinte individuale. La cerere, lucrez si cu doua persoane.

 3. 40 lei / o ora si 30 de minute

  Elena P. - Profesor

  5 ani experienta in meditatii / profesorat

  Profesor titular, ofer meditatii la Limba engleza. Cu multa rabdare si seriozitate, vom reusi sa deslusim impreuna tainele acestei limbi!

 4. 40 lei / doua ore

  Ecaterina P. - Profesor

  10 ani experienta in meditatii / profesorat

  Profesoara tanara cu experienta la catedra, ofer meditatii la limba engleza pentru orice nivel si orice situatie: conversatii, interviuri, acumulare/recuperare intensiva a cunostintelor, testari sau certificari, limbaj general sau specific (medicina, tehnic etc). Orele sunt structurate individual, in functie de nivelul si nevoile fiecarui cursant in parte, programul e flexibil, iar materialele folosite sunt moderne si foarte eficiente. Ma deplasez daca e necesar.

 5. 50 lei / doua ore

  Iulia N.

  6 ani experienta in meditatii / profesorat

  Ofer meditatii la limba engleza atat pentru elevi, cat si pentru adulti. Cursurile teoretice vor fi insotite de inregistrari audio pentru invatarea mult mai rapida si corecta a pronuntiei, dar si pentru dezvoltarea vocabularului.

 6. 50 lei / doua ore

  Engliterra T. - Profesor liceu

  Mai mult de 10 ani experienta in meditatii / profesorat

  English at any level, Cambridge exams (PET, FCE, CAE, CPE), IELTS.I can assist English language learners in various aspects of English: grammar, reading, writing, vocabulary, speaking and listening. I provide most-effective/results-driven preparation for English exams, such as IELTS, University of Cambridge examinations (PET, FCE, CAE, CPE). I possess plenty of study material as well as take home material.Tuition is offered as one-to-one sessions (my attention is focused on one student at a time) usually of two hours length, at my place. My approach to tutoring is student-centred and my lessons are tailored to address each student’s needs.Individual sessions at my place, RON 50/2h.Ofer o pregatire eficienta, cu atentie deosebita asupra diverselor aspecte ale limbii engleze; vocabular, gramatica, scris, citit, vorbit, ascultare. Posed o varietate mare de material de studiu. Elevul va avea intotdeauna tema pentru acasa. Sedintele dureaza doua ore, la domiciliul meu, sunt individuale si adaptate scopului pentru care se pregateste elevul (50RON/2h). Personalizare, eficienta si randament maxim. Multumesc.

 7. 40 lei / o ora si 30 de minute

  Cristiana S. - Profesor

  6 ani experienta in meditatii / profesorat

  Ofer mediatatii la Limba Engleza pentru testari nationale,Bcalaureat,admitere la facultate,olimpiade.Pun la dispozitie materiale si metode eficiente de recuperare a materiei si de asimilare a informatiilor noi intr un timp scurt.Efectuez traduceri engleza romana si romana engleza.

 8. 20 lei / o ora

  Irina J. - Student

  2 ani experienta in meditatii / profesorat

  Sunt masterandă la Facultatea de Litere și ofer meditații la engleză pentru pregătirea examenului de Bacalaureat, examenelor Cambridge/ Toefl, pentru rezolvarea temelor acasă sau pur și simplu pentru aprofundarea cunoștințelor.

 9. 40 lei / doua ore

  Meditatii I. - Profesor liceu

  Mai mult de 10 ani experienta in meditatii / profesorat

  Profesoara cu experienta didactica, meditez limba engleza pentru clasele I - XII, inclusiv bacalaureat, facultate, examene Cambridge, IELTS, TOEFL interviuri, emigrare, etc. , metode moderne, foarte eficiente, adaptate la nivelul de cunostinte al elevului. Ofer suport de curs, cer si ofer maxima seriozitate. Lucrez si online, pe SKYPE.Pret - 40 lei/ sedinta de 2h

 10. 40 lei / doua ore

  Radu D. - Profesor

  3 ani experienta in meditatii / profesorat

  Profesor calificat (Cambridge CPE), ofer meditatii adaptate nivelului si nevoilor cursantului, de la incepatori pana la avansati. Ofer şi solicit seriozitate.

 11. 50 lei / o ora si 30 de minute

  Oana B. - Asistent universitar

  Mai mult de 10 ani experienta in meditatii / profesorat

  Cadru didactic asociat Universitatea Alexandru Ioan Cuza din Iași, cu experienta de peste 12 in predarea limbii engleze ofer meditații individuale pentru orice nivel, testari IELTS (general si academic), Cambridge (KEY, PET, FCE, CAE), etc. Metode de predare interactive, ofer suport curs individual, adaptabilitate la program si necesitati studiu, birou in zona Tătărași.

 12. 30 lei / o ora si 30 de minute

  Ionela M. - Student

  Mai putin de un an experienta in meditatii / profesorat

  Ofer meditatii la limba si literatura engleza(dar si franceza) prescolarilor, elevilor din clasele primare, gimnaziale si liceale care au nevoie sa exerseze in ceea ce priveste gramatica, tipurile de writing, capacitatea de a conversa si de a intelege, dar si de a citi corect, pronuntia etc. Cunostintele le-am acumulat pe parcursul anilor datorita muncii mele, pasiunii, surselor media, profesorilor, contactelor cu nativii ( diploma Cambridge (CAE) ). Nivel : incepator, mediu.

 13. 30 lei / doua ore

  Iuliana Gaman - Student

  Un an experienta in meditatii / profesorat

  Detin examen CFE si am invatat limba engleza pe cont propriu. Pot oferi ajutor atat pentru incepatori cat si pentru avansatii care doresc sa isi imbogateasca vocabularul indiferent de varsta.

 14. 35 lei / doua ore

  Madalina A. - Student

  2 ani experienta in meditatii / profesorat

  Ofer meditatii in domeniile romana si engleza. Program flexibil.Pot realiza traduceri,compuneri,detalii la tel.Experienta in : pregatirea elevilor de gimnaziu pentru limba romana(trepte si admiteri) si engleza(olimpiade si teste de limba: Movers,PET,FCE), pregatirea elevilor de liceu pentru examenul de BAC si nu numai. NU LUCREZ CU ADULTI.Lucru cu materiale proprii, copii xerox incluse in pret.

 15. 35 lei / doua ore

  Elena Podoleanu - Profesor

  3 ani experienta in meditatii / profesorat

  Profesoara de limba engleza si limba romana ofer meditatii limba engleza si limba romana.Pret 35lei/2ore.

 16. 50 lei / doua ore

  Ramona Dinu - Profesor liceu

  8 ani experienta in meditatii / profesorat

  Vă pot coordona în pregătirea pentru examenele Cambridge (orice nivel), IELTS sau TOEFL; empatizez ușor cu cei mici, abordând metode inovatoare și atractive pentru aceștia; de asemenea, îi pot îndruma pe adulții care doresc să-și îmbunătățească nivelul de limba engleză sau să pornească de la 0. Pregătesc elevii de liceu pentru proba de competențe lingvistice din cadrul examenului național de Bacalaureat.

 17. 30 lei / doua ore

  Ruxandra C. - Student

  2 ani experienta in meditatii / profesorat

  Experienta in pregatirea elevilor de gimnaziu pentru engleza(olimpiade, teste, pregatirea elevilor de liceu pentru examenul de BAC si nu numai). Pot realiza traduceri, compuneri, detalii la tel. Explic cu mult calm, entuziasm, rabdare, pasiune, intr-o atmosfera prietenoasa. Lucrez cu materiale proprii.

 18. 30 lei / doua ore

  Andra P. - Student

  2 ani experienta in meditatii / profesorat

  Ofer meditatii la limba engleza si limba romana. Program flexibil. Detalii la telefon.

 19. 40 lei / doua ore

  Maria P - Student

  Mai mult de 10 ani experienta in meditatii / profesorat

  Ofer meditatii la limba engleza pentru incepatori sau mediu. Studenta, detind diploma Cambride CAE.

 20. 70 lei / doua ore

  Paula L. - Profesor gimnaziu

  3 ani experienta in meditatii / profesorat

  Profesoara de limba engleza si de limba romana la Scoala B. P. Hasdeu (Scoala 22) ofer meditatii asigurand insusirea rapida de noi cunostinte. Utilizez metode moderne si am rabdare cu elevii. Garantez reusita!