Meditatii la engleza in Iasi

Filtre aplicate:  Iasi

Filtreaza anunturile
 1. 50 lei / doua ore

  Andrada Florescu - Student

  2 ani experienta in meditatii / profesorat

  Sunt studentă a Facultății de Matematică din cadrul Universității „Al. I. Cuza” Iași (anul III) și fostă elevă a Colegiului Național „Costache Negruzzi” Iași profil matematică-informatică:- gimnaziu intensiv engleza;- liceu bilingv engleza;- 4 luni in USA.Ofer cu drag meditații la engleză pentru clasele I-XII. Rog seriozitate!

 2. 40 lei / doua ore

  Patricia Brezeanu - Student

  2 ani experienta in meditatii / profesorat

  Ofer meditatii la limba engleza in vederea pregatirii examenelor Cambridge, de bilingv sau simpla imbunatatire a cunostintelor. Lucrez cu rabdare si pun mare accent pe notiunile de baza.Materiale didactice de calitate, seriozitate si interes. Detin atestatul Cambridge Advanced- grade A.

 3. 40 lei / doua ore

  Ecaterina P. - Profesor

  10 ani experienta in meditatii / profesorat

  Profesoara tanara cu experienta la catedra, ofer meditatii la limba engleza pentru orice nivel si orice situatie: conversatii, interviuri, acumulare/recuperare intensiva a cunostintelor, testari sau certificari, limbaj general sau specific (medicina, tehnic etc). Orele sunt structurate individual, in functie de nivelul si nevoile fiecarui cursant in parte, programul e flexibil, iar materialele folosite sunt moderne si foarte eficiente. Ma deplasez daca e necesar.

 4. 50 lei / doua ore

  Iulia N.

  6 ani experienta in meditatii / profesorat

  Ofer meditatii la limba engleza atat pentru elevi, cat si pentru adulti. Cursurile teoretice vor fi insotite de inregistrari audio pentru invatarea mult mai rapida si corecta a pronuntiei, dar si pentru dezvoltarea vocabularului.

 5. 60 lei / doua ore

  Anca B. - Centru de meditatii

  5 ani experienta in meditatii / profesorat

  Vrei sa vorbesti FLUENT engleza / franceza la serviciu sau in vacanta?Intelegi aceste limbi, insa iti este greu sa te EXPRIMI LIBER ? Sunteti medici, asistenti medicali, ingineri, economisti, oameni de afaceri, etc si doriti sa aprofundati ENGLEZA/FRANCEZA de SPECIALITATE ?Esti ELEV si vrei rezultate scolare mai bune ? Doresti sa promovezi cu succes un examen Cambridge (KEY, PET, FCE, CAE), IELTS, DELF, TEFAQ, etc ? Urmeaza sa sustii un INTERVIU in engleza/franceza ? N-ai mai studiat engleza/franceza pana acum si doresti un curs pentru INCEPATORI? Daca te regasesti in intrebarile de mai sus, meditatiile particulare concentrate exclusiv pe obtinerea REZULTATELOR dorite, intr-o atmosfera caracterizata prin PROFESIONALISM, PASIUNE si RABDARE, reprezinta solutia ideala. Daca esti NEMULTUMIT de prima sedinta, aceasta va fi GRATUITA. Mentionez ca sunt MEDITATOR AUTORIZAT (PFA), cu studii de specialitate (doctorat, licenta si disertatie notate cu 10, modul psihopedagogic nivel I si II), 5 ani de experienta. Tarife: 40 ron/1h; 50 ron 1h30min; 60 ron /2h. Sedinte individuale. La cerere, lucrez si cu doua persoane.

 6. 30 lei / doua ore

  Ruxandra L. - Student

  Un an experienta in meditatii / profesorat

  Student la Medicina cu o pasiune pentru limbile straine, ofer meditatii pentru Limba engleza pana la nivelul C1. De preferinta elevi . Sedintele vor avea suport audio si video precum si materiale diverse si moderne de studiu, conversatie si introducere in cultura britanica.

 7. 50 lei / o ora si 30 de minute

  Cezara P.

  Mai mult de 10 ani experienta in meditatii / profesorat

  Conteaza sa iti fie explicata o notiune in cele mai mici detalii pentru a o putea asimila? Daca da, te pot ajuta sa inveti engleza indiferent de nivelul de la care pornesti, folosind instrumente adaptate felului tau de a invata. Mai si radem, mai si muncim.Copilutii de pana in clasa a 6-a inclusiv beneficiaza de sedinte de 1 ora si 30 min. Restul doritorilor se vor bucura de sedinte de 2 ore.

 8. 40 lei / o ora si 30 de minute

  Adriana Placinta - Profesor gimnaziu

  5 ani experienta in meditatii / profesorat

  Profesor de limba engleza, cu 5 ani vechime in sistem, ofer meditatii la limba engleza, elevilor claselor III-VIII

 9. 35 lei / o ora si 30 de minute

  Andreea A. - Traducator

  3 ani experienta in meditatii / profesorat

  Ofer meditatii pentru limba engleza. Pun la dispozitie materiale necesare invatarii si aprofundarii limbii engleze.

 10. 30 lei / o ora

  Centru Educational Unirea Iasi - Centru de meditatii

  6 ani experienta in meditatii / profesorat

  Centrul de Meditatii Unirea vine in intampinarea exigentelor academice si a cerintelor impuse de piata muncii cu o gama variata de cursuri de limba engleza,germana,franceza,rusa,araba,norvegiana,spaniola,italiana etc.,precum si meditatii la discipline scolare cum ar fi: limba romana,matematica,istorie,geografie,chimie,fizica,biologie dedicate copiilor, adultilor, cat si mediului corporate. Cursurile acopera toate cele trei nivele: INCEPATOR (A1-A2), MEDIU (B1-B2), AVANSAT (C1-C2). Centrul Unirea inseamna pasiune pentru limbi straine si pasiune de a lucra cu oameni si pentru oameni. Va asteptam cu drag la cursurile organizate de centrul nostru de meditatii si limbi straine.

 11. 30 lei / o ora

  Elena Ionita - Student

  Un an experienta in meditatii / profesorat

  Sunt o fire sociabilă, răbdătoare și plină de energie. Am experiență cu copiii și dețin cunoștiințe de limbă engleză la un nivel avansat; îmi adaptez metodele în funcție de nivelul/ vârsta fiecărui elev și am propriile materiale de studiu.

 12. 50 lei / doua ore

  Engliterra T. - Profesor liceu

  Mai mult de 10 ani experienta in meditatii / profesorat

  English at any level, Cambridge exams (PET, FCE, CAE, CPE), IELTS.I can assist the English language learners in various aspects of English: grammar, reading, writing, vocabulary, speaking and listening. I provide most-effective/results-driven preparation for English exams, such as IELTS, University of Cambridge examinations (PET, FCE, CAE, CPE). I possess plenty of study material as well as take home material.Tuition is offered as one-to-one sessions (my attention is focused on one student at a time) usually of two hours in length, at my place. My approach to tutoring is student-centred and my lessons are tailored to address each student’s needs.Individual sessions at my place, RON 50/2h.Ofer o pregatire eficienta, cu atentie deosebita asupra diverselor aspecte ale limbii engleze; vocabular, gramatica, scris, citit, vorbit, ascultare. Posed o varietate mare de material de studiu. Elevul va avea intotdeauna tema pentru acasa. Sedintele dureaza doua ore, la domiciliul meu, sunt individuale si adaptate scopului pentru care se pregateste elevul (50RON/2h). Personalizare, eficienta si randament maxim. Multumesc.

 13. 30 lei / o ora si 30 de minute

  Meditatii I. - Profesor liceu

  Mai mult de 10 ani experienta in meditatii / profesorat

  Profesoara cu experienta didactica, meditez limba engleza pentru clasele IV - XII, inclusiv bacalaureat, facultate, examene Cambridge, IELTS, TOEFL interviuri, emigrare, etc. , metode moderne, foarte eficiente, adaptate la nivelul de cunostinte al elevului. Ofer suport de curs, cer si ofer maxima seriozitate. Lucrez si online, pe SKYPE.Pret - 30 lei/ sedinta de 1h 30 min

 14. 30 lei / o ora si 30 de minute

  Ioana L. - Student

  Un an experienta in meditatii / profesorat

  Licentiata a facultatii de litere, sectia Engleza - Germana, predau limba engleza pentru orice nivel si germana pentru incepatori. In trecut am lucrat atat cu copii cat si cu adulti.

 15. 50 lei / o ora si 30 de minute

  Oana B. - Asistent universitar

  Mai mult de 10 ani experienta in meditatii / profesorat

  Cadru didactic asociat Universitatea Alexandru Ioan Cuza Iași, cu experienta de peste 12 in predarea limbii engleze, ofer meditații individuale pentru orice nivel, engleza de specialitate (domeniu medical, tehnic, hotelier, juridic) testari IELTS (general si academic), Cambridge (KEY, PET, FCE, CAE), etc. Metode de predare interactive, adaptate cerintelor si necesitatilor elevului/studentului. Ofer suport curs individual, adaptabilitate la program, birou in zona Tătărași.

 16. 30 lei / o ora si 30 de minute

  Ilinca S. - Student

  2 ani experienta in meditatii / profesorat

  Absolventă a Colegiului Național „Mihai Eminescu” din Iași și actuală studentă în cadrul UAIC, la Facultatea de Litere, ofer meditații la limba engleză pentru orice nivel (olimpiade, teste de limbă: KET, PET, FCE).

 17. 50 lei / doua ore

  Paula L. - Profesor gimnaziu

  3 ani experienta in meditatii / profesorat

  Profesoara de limba engleza si de limba romana la Scoala B. P. Hasdeu (Scoala 22) ofer meditatii asigurand insusirea rapida de noi cunostinte. Utilizez metode moderne si am rabdare cu elevii. Garantez reusita!

 18. 30 lei / o ora si 30 de minute

  Madalina A. - Student

  2 ani experienta in meditatii / profesorat

  Ofer meditatii in domeniile romana si engleza. Program flexibil.Pot realiza traduceri(5 lei/pag.),compuneri,detalii la tel.Experienta in : pregatirea elevilor de gimnaziu pentru limba romana(trepte si admiteri) si engleza(olimpiade si teste de limba: Movers,PET,FCE), pregatirea elevilor de liceu pentru examenul de BAC si nu numai. NU LUCREZ CU ADULTI.Lucru cu materiale proprii, copii xerox incluse in pret.

 19. 50 lei / doua ore

  Radu D. - Profesor

  3 ani experienta in meditatii / profesorat

  Profesor calificat (Cambridge CPE), ofer meditatii adaptate nivelului si nevoilor cursantului, de la incepatori pana la avansati. Ofer şi solicit seriozitate.IMPORTANT: În vederea stabilirii unei eventuale şedinţe de pregătire, vă rog să trimiteţi mai întâi SMS cu vârsta şi, orientativ, nivelul de limbă al dvs sau al clientului/ei, urmând ca eu să vă contactez în cel mai scurt timp.

 20. 20 lei / doua ore

  Simona R. - Student

  Mai putin de un an experienta in meditatii / profesorat

  Am 16 ani. Am absolvit clasa a VIII-a cu media 10. Medie examen de capacitate: 9.92. Am luat examenul bilingv engleza cu 97 de puncte din 100. Am participat la un schimb de experienta datorita abilitatilor mele de comunicare in limba engleza, in cadrul proiectului multilateral Comenius.