Meditatii la engleza in Iasi

Filtre aplicate:  Iasi

Filtreaza anunturile
 1. 35 lei / doua ore

  Adrian Cernat - Student

  3 ani experienta in meditatii / profesorat

  Student în anul II la Facultatea de Economie și Administrarea Afacerilor la secțiunea Business Adiministration (predare în limba engleza) ofer meditații la limba Engleza !În trecut am terminat Colegiul Național Vasile Alecsandri Bacău ,profilul Bilingv-Engleza (12 ore de engleză pe saptamana). 3 ani de experienta in meditatii! Pentru mai multe detalii vizitati adresa de Facebook din profilul meu! Ma deplasez la domiciliul elevului , oriunde în Iasi! Rog , și ofer seriozitate!Preț ședință 2 ore : 35 lei !

 2. 50 lei / doua ore

  Andrei Codrin D. - Student

  7 ani experienta in meditatii / profesorat

  Engleza\Japoneza - In cei 8 ani in care am locuit in Japonia am predat limba Engleza ca meserie de baza la toate grupele de varsta, de la copii de gradinita pana la persoane peste 70 de ani. Stilul de predare este diferit de la student la student, in functie de varsta, pregatirea acestuia, target si grup. In cazul copiilor folosesc cantece, dansuri si diferite activitati interactive, care ii vor ajuta sa deprinda cunostintele necesare in mod natural si placut. Timpul acordat unei meditatii pt. copii este mai scurt (1h), iar pt. prescolari de 35 min. Puncte forte: Pronuntie perfecta (puteti invata cum), fluenta in exprimare si vorbire ("nu imi caut vorbele in buzunar " :), intelegerea limbii engleze fara nevoia de explicatii complicate de gramatica). Pentru adulti - lectiile sunt de pregatire pentru examene si Business English. Voi folosi un Manual (texte) si\sau texte xeroxate, jocuri interactive, role play. Ma puteti contacta oricand pana in ora 21 pe mobil sau email. Nu uitati sa ma cautati pe FaceBook la "Global Shift"! Multumesc! ;) IMPORTANT: Imi rezerv dreptul de a-mi selecta clientela. (Nu raspund la persoane care nu se semneaza, care vorbesc la per tu, si la ciudati sau ciudate cu alte intentii decat cele de a invata o limba straina)

 3. 40 lei / doua ore

  Ruxandra L. - Student

  2 ani experienta in meditatii / profesorat

  Student la Medicina cu o pasiune pentru limbile straine, ofer meditatii pentru Limba engleza pana la nivelul C1. De preferinta elevi . Sedintele vor avea suport audio si video precum si materiale diverse si moderne de studiu, conversatie si introducere in cultura britanica.

 4. 60 lei / doua ore

  Anca B. - Centru de meditatii

  5 ani experienta in meditatii / profesorat

  Vrei sa vorbesti FLUENT engleza / franceza la serviciu sau in vacanta?Intelegi aceste limbi, insa iti este greu sa te EXPRIMI LIBER ? Sunteti medici, asistenti medicali, ingineri, economisti, oameni de afaceri, etc si doriti sa aprofundati ENGLEZA/FRANCEZA de SPECIALITATE ?Esti ELEV si vrei rezultate scolare mai bune ? Doresti sa promovezi cu succes un examen Cambridge (KEY, PET, FCE, CAE), IELTS, DELF, TEFAQ, etc ? Urmeaza sa sustii un INTERVIU in engleza/franceza ? N-ai mai studiat engleza/franceza pana acum si doresti un curs pentru INCEPATORI? Daca te regasesti in intrebarile de mai sus, meditatiile particulare concentrate exclusiv pe obtinerea REZULTATELOR dorite, intr-o atmosfera caracterizata prin PROFESIONALISM, PASIUNE si RABDARE, reprezinta solutia ideala. Daca esti NEMULTUMIT de prima sedinta, aceasta va fi GRATUITA. Mentionez ca sunt MEDITATOR AUTORIZAT (PFA), cu studii de specialitate (doctorat, licenta si disertatie notate cu 10, modul psihopedagogic nivel I si II), 5 ani de experienta. Tarife: 40 ron/1h; 50 ron 1h30min; 60 ron /2h. Sedinte individuale. La cerere, lucrez si cu doua persoane.

 5. 35 lei / doua ore

  Andrei Cernat - Student

  3 ani experienta in meditatii / profesorat

  Student în anul II la Facultatea de Economie și Administrarea Afacerilor la secțiunea Business Administration în Iași (predare în limba engleza) ofer meditații la limba Engleza ! Rezolvare teme și/sau recuperare pentru clasele I-XII sau pentru adulti. Sunt o fire veselă și răbdătoare!Rezultate vizibile din primele săptămâni!!!În trecut am terminat Colegiul Național Vasile Alecsandri Bacău ,profilul Bilingv-Engleza (12 ore de engleză pe saptamana).Experienta in meditatii de peste 3 ani de zile.Pentru mai multe detalii ,nu ezitati sa ma contactati.Ma deplasez oriunde în Iasi la domiciliul elevului!Rog , și ofer seriozitate! Preț ședință 2 ore : 35 lei !

 6. 40 lei / doua ore

  Ecaterina P. - Profesor

  10 ani experienta in meditatii / profesorat

  Profesoara tanara cu experienta la catedra, ofer meditatii la limba engleza pentru orice nivel si orice situatie: conversatii, interviuri, acumulare/recuperare intensiva a cunostintelor, testari sau certificari, limbaj general sau specific (medicina, tehnic etc). Orele sunt structurate individual, in functie de nivelul si nevoile fiecarui cursant in parte, programul e flexibil, iar materialele folosite sunt moderne si foarte eficiente. Ma deplasez daca e necesar.

 7. 50 lei / o ora si 30 de minute

  Ioana S. - Student

  4 ani experienta in meditatii / profesorat

  Ofer meditatii de calitate in ceea ce priveste limba engleza

 8. 35 lei / doua ore

  Elena Podoleanu - Profesor

  3 ani experienta in meditatii / profesorat

  Profesoara de limba engleza si limba romana ofer meditatii limba engleza si limba romana.

 9. 40 lei / doua ore

  Andreea D.

  2 ani experienta in meditatii / profesorat

  Sunt angajat Amazon, pe limba engleza si spaniola. Ofer meditatii pentru gradinita si clasele I-IV la limba engleza, matematica, limba romana, teme orice materie facute intr-un mediu prietenos si deloc stresant! Sedinta dureaza 2h. Folosesc doar metode inovatoare, indragite cu siguranta de copilul dumneavoastra!

 10. 50 lei / doua ore

  Engliterra T. - Profesor liceu

  Mai mult de 10 ani experienta in meditatii / profesorat

  English at any level, Cambridge exams (PET, FCE, CAE, CPE), IELTS.I can assist the English language learners in various aspects of English: grammar, reading, writing, vocabulary, speaking and listening. I provide most-effective/results-driven preparation for English exams, such as IELTS, University of Cambridge examinations (PET, FCE, CAE, CPE) Police Academy. I possess plenty of study material as well as take home material.Tuition is offered as one-to-one sessions (my attention is focused on one student at a time) usually of two hours in length, at my place. My approach to tutoring is student-centred and my lessons are tailored to address each student’s needs.Individual sessions at my place, RON 50/2h.Ofer o pregatire eficienta, cu atentie deosebita asupra diverselor aspecte ale limbii engleze; vocabular, gramatica, scris, citit, vorbit, ascultare. Posed o varietate mare de material de studiu. Elevul va avea intotdeauna tema pentru acasa. Sedintele dureaza doua ore, la domiciliul meu, sunt individuale si adaptate scopului pentru care se pregateste elevul (50RON/2h). Examene Cambridge, IELTS, PET, FCE, CAE, CPE, Academia de Politie. Personalizare, eficienta si randament maxim. Multumesc.

 11. 40 lei / o ora si 30 de minute

  Andreea L. - Profesor

  4 ani experienta in meditatii / profesorat

  Ofer meditatii atat pentru limba engleza, cat si pentru limba romana. Pun la dispozitie materiale pentru studiu si toate informatiile necesare invatarii si aprofundarii limbii engleze.

 12. 35 lei / doua ore

  Cristina G. - Student

  2 ani experienta in meditatii / profesorat

  Ofer meditații la Engleza într-un mod interactiv si adaptat cerintelor dvs.

 13. 30 lei / o ora

  Centru Educational Unirea Iasi - Centru de meditatii

  6 ani experienta in meditatii / profesorat

  Centrul de Meditatii Unirea vine in intampinarea exigentelor academice si a cerintelor impuse de piata muncii cu o gama variata de cursuri de limba engleza,germana,franceza,rusa,araba,norvegiana,spaniola,italiana etc.,precum si meditatii la discipline scolare cum ar fi: limba romana,matematica,istorie,geografie,chimie,fizica,biologie dedicate copiilor, adultilor, cat si mediului corporate. Cursurile acopera toate cele trei nivele: INCEPATOR (A1-A2), MEDIU (B1-B2), AVANSAT (C1-C2). Centrul Unirea inseamna pasiune pentru limbi straine si pasiune de a lucra cu oameni si pentru oameni. Va asteptam cu drag la cursurile organizate de centrul nostru de meditatii si limbi straine.

 14. 40 lei / doua ore

  Adriana Placinta - Profesor gimnaziu

  5 ani experienta in meditatii / profesorat

  Absolventa a Facultatii de Litere, cu specializarile limba engleza-limba spaniola, profesoara de 5 ani de zile, ofer meditatii la limba engleza elevilor claselor a II- a - a VIII-a pentru olimpiade, concursuri scolare, teme pentru acasa etc. Iubesc sa lucrez cu copii si sunt o fire foarte rabdatoare. Locuiesc in zona Canta, Iasi dar ma pot deplasa si la domiciliul elevului.

 15. 35 lei / o ora si 30 de minute

  Ilinca S. - Student

  2 ani experienta in meditatii / profesorat

  Absolventă a Colegiului Național „Mihai Eminescu” din Iași și actuală studentă în cadrul UAIC, la Facultatea de Litere, ofer meditații la limba engleză pentru orice nivel (olimpiade, teste de limbă: KET, PET, FCE).

 16. 50 lei / o ora si 30 de minute

  Oana B. - Asistent universitar

  Mai mult de 10 ani experienta in meditatii / profesorat

  Cadru didactic asociat Universitatea Alexandru Ioan Cuza Iași, cu experienta de peste 12 in predarea limbii engleze, ofer meditații individuale pentru orice nivel, engleza de specialitate (domeniu medical, tehnic, hotelier, juridic) testari IELTS (general si academic), Cambridge (KEY, PET, FCE, CAE), etc. Metode de predare interactive, adaptate cerintelor si necesitatilor elevului/studentului. Ofer suport curs individual, adaptabilitate la program, birou in zona Tătărași.

 17. 40 lei / doua ore

  Ioana S.

  6 ani experienta in meditatii / profesorat

  Meditatii engleza ce asigura invatarea limbii in cel mai scurt timp. Lectiile sunt special concepute pentru a face cursantul sa comunice fluent si cursiv in limba studiata in interval scurt de timp. Lectiile sunt dinamice, metoda de predare este moderna, iar scopul va fi atins indiferent de nivelul cursantului. Lectiile sunt individuale si personalizate in functie de scopul fiecarui cursant. Se pune accent pe conversatie, exprimarea corecta atat in scris, cat si oral, utilizarea corecta a limbii in orice situatie. Metoda de predare este special conceputa pentru a ajunge la un nivel avansat, chiar daca se porneste de la zero, fiecare lectie este personalizata in functie de scopul cursantului. Acesta va putea sa vorbeasca fluent si corect, sa cunoasca toate regulile gramaticale, sa nu aiba greseli in scris si sa se descurce perfect in orice situatie. Se urmareste si programa scolara, iar pentru cei care trebuie sa invete limba in cel mai scurt timp, lectiile vor fi special concepute pentru a castiga timp. Se pune accent pe: conversatie(scopul este de a capata fluenta in cel mai scurt timp), gramatica- intr-o abordare noua, deloc plictisitoare, ce-l va ajuta pe cursant sa nu greseasca niciodata, notiuni practice, metoda intensiva. Rezultate garantate, evaluari periodice si asistenta permanenta pe perioada cursurilor/meditatiilor.

 18. 40 lei / doua ore

  Irina M. - Student

  3 ani experienta in meditatii / profesorat

  Profesoara de limba engleza si franceza, ofer meditatii la limba engleza.

 19. 40 lei / doua ore

  Alexandru Iftimi - Student

  Mai putin de un an experienta in meditatii / profesorat

  Ofer meditații de limbă engleză la domiciliul elevului.Metoda de învățare va fi una interactivă, concentrată pe elev, pentru a stimula atracția față de limba engleză și, totodata, pentru a dezvolta gândirea și creativitatea acestuia.Clasele I - VIII + grădiniță.

 20. 40 lei / o ora si 30 de minute

  Meditatii I. - Profesor liceu

  Mai mult de 10 ani experienta in meditatii / profesorat

  Profesoara cu experienta didactica, meditez limba engleza pentru clasele IV - XII, inclusiv bacalaureat, facultate, examene Cambridge, IELTS, TOEFL interviuri, emigrare, etc. , metode moderne, foarte eficiente, adaptate la nivelul de cunostinte al elevului. Ofer suport de curs, cer si ofer maxima seriozitate. Lucrez si online, pe SKYPE.Pret - 40 lei/ sedinta de 2h