Meditatii la engleza in Cluj-Napoca

Filtre aplicate:  Cluj-Napoca

Filtreaza anunturile
 1. 60 lei / doua ore

  Magerescu T.

  3 ani experienta in meditatii / profesorat

  Ofer meditatii limba engleza la domiciliul clientului.

 2. 40 lei / doua ore

  Camelia P. - Student

  2 ani experienta in meditatii / profesorat

  Ofer meditatii de limba engleza (gramatica, convorbire, vocabular, ajutor la teme, etc) la domiciliul meu sau al elevului. Sunt adepta folosirii metodelor interactive pentru invatarea unei limbi si imbinarii muncii cu placutul, de aceea dedic mult timp si deosebita atentie inaintea fiecarei lectii pregatirii materialelor interesante si diverse, astfel incat orice elev, indiferent de dificultatile pe care le intampina, sa gaseasca placere in orele de limba engleza.

 3. 50 lei / doua ore

  Rodica F.

  4 ani experienta in meditatii / profesorat

  Ofer meditaţii de limba engleză, nivel începător - avansat, pentru adulţi sau elevi care doresc să se pregătească pentru teste precum TOEFL, IELTS, Alpha, etc., sau vor să-şi îmbunătăţească abilităţile de comunicare într-o limbă străină.

 4. 30 lei / o ora

  Anca D. - Profesor

  3 ani experienta in meditatii / profesorat

  Absolventă a Facultății de Litere, secția engleză-japoneză, cu experiență de predare a limbii engleze atât în țară cât și în Japonia, ofer meditații la limba engleză. Experiența personală și absolvirea modulului psihopedagogic au contribuit la dezvoltarea abilităților de a stabili și urma un plan de activitate eficient și personalizat în funcție de nevoile studentului. Atât durata unei ședințe, metoda de lucru, cât și materialele de studiu se stabilesc în funcție de dorințele și necesitățile studentului.

 5. 25 lei / o ora si 30 de minute

  Orsolya Pako

  3 ani experienta in meditatii / profesorat

  Tanara cu experienta in domeniu de trei ani, un an traind in Statele Unite, meditez copiii/elevi la limba engleza, orice nivel, la domiciliul elevului sau al meu. Rog si ofer seriozitate.

 6. 35 lei / o ora si 30 de minute

  Sabina Neculăeș - Student

  3 ani experienta in meditatii / profesorat

  Ofer meditații la limba engleză pentru orice nivel de pregătire. Am studiat în liceu la un profil intensiv engleză. Durata și prețul ședinței pot fi schimbate în funcția de nevoia fiecăruia.

 7. 40 lei / doua ore

  Nathalie G. - Student

  2 ani experienta in meditatii / profesorat

  Ofer meditatii la:limba engleza,romana si franceza.Limba romana o predau celor de clasa a saptea si a opta.

 8. 50 lei / o ora si 30 de minute

  Catalin O.

  6 ani experienta in meditatii / profesorat

  Pedagog (master pedagogic), traducator autorizat cu experienta in diverse limbi (engleza, franceza, germana, spaniola) si licentiat actorie de teatru, meditez LIMBA ENGLEZA si lucrez cu grupuri de actorie si dezvoltare personala. Am predat engleza sau actorie in diverse medii, de la copii, liceu-facultate, adulti, bussiness si cetateni straini. Am bune calificari tehnice, bussiness si umaniste. Pun accentul pe continut adaptat, pe capacitatea de a structura si prezenta informatii, pe vocabular, gramatica comparata, pe capacitatea de a povesti, de a exprima o opinie si de a purta o conversatie. Combin materiale diverse si jocuri pentru a stimula invatarea cu placere din mai multe directii.

 9. 40 lei / o ora

  Alexandra Rusu

  2 ani experienta in meditatii / profesorat

  Vrei să ai și tu certificatul lingvistic Cambridge Advanced English? Tot ce ai acum nevoie este o persoană care să te ghideze, să te învețe prin cele mai simple moduri și explicații cum să ajungi să îl obții. Eu pot să te ajut să obții un certificat care mereu va face diferența între tine și alți candidați pe multe posturi de muncă. Lucrând materiale și având un sprijin, nu vei da greș! :)Dacă totuși ești la început de drum, tu sau copilul tău, voi putea să te învăț simplu și rapid cum să ajungi să știi și tu limba lui Shakespeare, oricare ar fi nivelul tău.*pentru Certificat Cambridge, prețul ședinței este de 50 lei

 10. 30 lei / o ora si 30 de minute

  Patricia Pop - Student

  Un an experienta in meditatii / profesorat

  Ofer ore engleza pentru copii de scoala generala

 11. 30 lei / o ora si 30 de minute

  Roxana Calugaru - Contabil

  2 ani experienta in meditatii / profesorat

  Predau limba engleza (gramatica, scris, vorbit) de la nivel 0 la cel mai inalt nivelPentru mai multe detalii va rog sa ma contactati pe adresa c_roxana_b yahoo com

 12. 30 lei / doua ore

  Centru De Meditatii Cluj - Centru de meditatii

  6 ani experienta in meditatii / profesorat

  Centrul de Meditatii Unirea vine in intampinarea exigentelor academice si a cerintelor impuse de piata muncii cu o gama variata de cursuri de limba engleza,germana,franceza,rusa,araba,norvegiana,spaniola,italiana etc.,precum si meditatii la discipline scolare cum ar fi: limba romana,matematica,istorie,geografie,chimie,fizica,biologie dedicate copiilor, adultilor, cat si mediului corporate. Cursurile acopera toate cele trei nivele: INCEPATOR (A1-A2), MEDIU (B1-B2), AVANSAT (C1-C2). Centrul Unirea inseamna pasiune pentru limbi straine si pasiune de a lucra cu oameni si pentru oameni. Va asteptam cu drag la cursurile organizate de centrul nostru de meditatii si limbi straine.

 13. 40 lei / o ora si 30 de minute

  Sabina P. - Student

  2 ani experienta in meditatii / profesorat

  Ofer meditatii la limba engleza atat la domiciliul meditatorului cat si cel al elevului. Sunt o persoana deschisa, am rabdare cu copiii si imi face o deosebita placere sa lucrez cu acestia. Studiez limba engleza de 10 ani si am obtinut certificatul Cambridge CAE-nivel C1.

 14. 25 lei / o ora

  Beatrice T. - Student

  Un an experienta in meditatii / profesorat

  Ofer meditatii de limba engleza prescolarilor si elevilor claselor I-IV.Am o experienta foarte buna la limba engleza atat scris cat si oral.Meditatiile vor avea loc sub forma de "jocuri"si comunicare pentru a-i face pe cei mici sa inteleaga cat mai bine.

 15. 50 lei / doua ore

  Nigel Tindle - Doctor

  Mai mult de 10 ani experienta in meditatii / profesorat

  Doctor-Medic Canadian, vorbitor NATIV de limba engleza, acum stabilit in Cluj-Napoca, sunt dispus sa ii invat pe altii Engleza la orice nivel, in timpul liber. Cu o experienta vasta in literatura limbii Engleze, cu accent pe "Nord-American", pot oferi ajutor in invatarea pronuntiei si a gramaticii, la nivel nativ. De asemenea, ofer sprijin si ajutor in scrierea de eseuri sau proiecte, licente si disertatii, pregatiri pentru examenele IELTS, TOEFL si CAMBRIDGE. Intelegand si vorbind un nivel de baza al limbii Romane, pot oferi o metolodogie proaspata si unica cu rezultate sigure. Vei simti o imbunatatire atat in vocabularul tau, cat si in increderea ta de sine.

 16. 30 lei / o ora

  Eduard Dragomir Szabo - Student

  Mai putin de un an experienta in meditatii / profesorat

  Student al Universatitatii Babes Bolyai, Facultatea de Matematica - Informatica, cu diverse materiale si carti publicate in limba engleza in SUA si pe plan international, ofer elevilor de generala, clase primare, si gradinita, consultatii la limba engleza.Am publicat carti de proza, poezie, si diverse materiale in limba engleza in strainatate si am participat la diverse olimpiade, concursuri de public speaking.Ofer consultatii atat pentru corigente, aprofundarea materiei, cat si pentru pregatirea la olimpiade, vizand atat cititul, gramatica, pronuntia, cat si scrisul.Posed experienta in interactiunea cu elevii de generala, clase primare, si copii, prin asociatia de reconstituire istorica Terra Dacica Aeterna si oferirea de ore de istorie vie in trecut.Pentru mai multe informatii va stau la dispozitia dumneavoastra.

 17. 60 lei / doua ore

  Ana Maria Spânu - Profesor

  6 ani experienta in meditatii / profesorat

  Detin certificate de la: Universitatea Cambridge, Proficiency (nivel C2 - nota maxima),TOEFL si SAT (bac american). Am participat la Olimpiada Nationala de Lb Engleza (4 ani), fiind premiata cu Mentiunea I. Am predat engleza si germana la Gradinita Particulara "Arc-en-Ciel" si la Scoala Ajutatoare nr 2, ambele situate in Bucuresti. Am fost angajata ca profesoara de engleza si germana la Centrul educational "Unirea"(2013-2014), din Constanta. Am lucrat si ca traducator pentru Freedom House Romania.

 18. 35 lei / o ora si 30 de minute

  Bianca Z. - Traducator

  3 ani experienta in meditatii / profesorat

  Traducător-interpret autorizat, ofer meditații la limba engleză pentru orice nivel. Pun mare accent pe conversație, dar și gramatică. Orele sunt interactive și interesante. Ofer și solicit seriozitate!

 19. 40 lei / o ora si 30 de minute

  Florina N. - Student

  4 ani experienta in meditatii / profesorat

  Ofer meditatii la limba engleza pentru orice nivel. Pun accent pe GRAMATICA în special, dar si pe CONVERSATIE. De regula toate sedintele sunt interactive si nu devin plictisitoare niciodata. Pretul poate varia in functie de numarul de ore dorit.

 20. 65 lei / o ora si 30 de minute

  Delia B. - Profesor

  Mai mult de 10 ani experienta in meditatii / profesorat

  Profesoara tanara cu experienta in predarea limbii engleze, ofer meditatii elevilor si studentilor la nivelurile Starter, Elementary, Pre-intermediate, Intermediate si Upper Intermeditate. Ofer profesionalism si rabdare si lucrez cu materiale eficiente, de ultima generatie. Sedintele se desfasoara la domiciliul meu din cartierul Zorilor (Europa).