Meditatii la engleza in Cluj-Napoca

Filtre aplicate:  Cluj-Napoca

Filtreaza anunturile
 1. 65 lei / o ora si 30 de minute

  Delia B. - Profesor

  Mai mult de 10 ani experienta in meditatii / profesorat

  Profesoara tanara cu experienta in predarea limbii engleze, ofer meditatii elevilor si studentilor la nivelurile Starter, Elementary, Pre-intermediate, Intermediate si Upper Intermeditate. Ofer profesionalism si rabdare si lucrez cu materiale eficiente, de ultima generatie. Sedintele se desfasoara la domiciliul meu din cartierul Zorilor (Europa).

 2. 20 lei / o ora

  Andrei C.

  Un an experienta in meditatii / profesorat

  Ofer meditații atât pentru copii cât și pentru adulți. Psiholog de specialitate, integrez aceste cunoștințe și abilități în metodele de predare.

 3. 40 lei / o ora si 30 de minute

  Bianca Z. - Student

  3 ani experienta in meditatii / profesorat

  Viitor traducător-interpret autorizat, ofer meditații la limba engleză pentru orice nivel. Pun mare accent pe conversație, dar și gramatică. Orele sunt interactive și interesante. Ofer și solicit seriozitate!

 4. 50 lei / o ora si 30 de minute

  Luisa F. - Profesor

  5 ani experienta in meditatii / profesorat

  Vrei să înveți limba engleză sau te pregătești pentru un examen de limbă? Ai găsit profesorul potrivit! Dețin diploma Cambridge Advanced English și experiență în domeniu atât cu copii, cât și cu adulți începători sau avansați. Costul este 50 lei / sedință. Suportul de curs și materialele sunt incluse în preț. Sună acum!

 5. 40 lei / doua ore

  Brigitta Hetman - Student

  Un an experienta in meditatii / profesorat

  Ofer meditatii de limba engleza pentru orice nivel, in mod interactiv si cu multa rabdare si precizie. Limba engleza a fost o pasiune pentru mine si imi va face mare placere sa lucrez cu voi.Pe langa limba Engleza, vorbesc limba Maghiara, Germana si Romana.Astept sa ma contactati! Multumesc!

 6. 30 lei / doua ore

  Roxana Calugaru - Contabil

  Un an experienta in meditatii / profesorat

  Predau limba engleza (gramatica, scris, vorbit) de la nivel 0 la cel mai inalt nivel.

 7. 20 lei / o ora

  Anca D. - Student

  3 ani experienta in meditatii / profesorat

  Absolventă a Facultății de Litere, secția engleză-japoneză, cu experiență de predare a limbii engleze atât în țară cât și în Japonia, ofer meditații la limba engleză. Experiența personală și absolvirea modulului psihopedagogic au contribuit la dezvoltarea abilităților de a stabili și urma un plan de activitate eficient și personalizat în funcție de nevoile studentului. Atât durata unei ședințe, metoda de lucru, cât și materialele de studiu se stabilesc în funcție de dorințele și necesitățile studentului.

 8. 60 lei / doua ore

  Magerescu T.

  3 ani experienta in meditatii / profesorat

  Ofer meditatii limba engleza la domiciliul clientului.

 9. 50 lei / doua ore

  Rodica F.

  4 ani experienta in meditatii / profesorat

  Ofer meditaţii de limba engleză, nivel începător - avansat, pentru preşcolari, şcolari sau persoane care doresc să se pregătească pentru atestate sau teste precum TOEFL, IELTS, etc. in Cluj Napoca

 10. 35 lei / doua ore

  Georgiana Salagean - Student

  2 ani experienta in meditatii / profesorat

  Ofer meditații la limba engleză, limba si literatura romana si geografie. Am experiența atât cu copii, activând ca profesoara de romana in cadrul programului de voluntariat Ajungem Mari la un centru de zi, la clasele V-VIII si dând meditații unor copii de clasele I-IV, cât si cu elevii de liceu sau mai mari, dând ore pentru admiterea la poliție la limba engleză.

 11. 25 lei / o ora si 30 de minute

  Orsolya Pako

  2 ani experienta in meditatii / profesorat

  Tanara cu experienta in domeniu de doi ani, meditez copiii/elevi la limba engleza, orice nivel, la domiciliul elevului sau al meu.

 12. 40 lei / doua ore

  Nathalie G. - Student

  2 ani experienta in meditatii / profesorat

  Ofer meditatii la:limba engleza,romana si franceza.Limba romana o predau celor de clasa a saptea si a opta.

 13. 50 lei / doua ore

  Corina V. - Student

  Un an experienta in meditatii / profesorat

  Ofer meditatii de limba engleza pentru orice nivel, in mod interactiv si cu multa rabdare. Detin certificat Cambridge nivel avansat, experienta de lucru in S.U.A si studii masterale in limba engleza.

 14. 40 lei / doua ore

  Florina N. - Student

  4 ani experienta in meditatii / profesorat

  Ofer meditatii la limba engleza pentru orice nivel. Pun accent pe GRAMATICA în special, dar si pe CONVERSATIE. De regula toate sedintele sunt interactive si nu devin plictisitoare niciodata. Pretul poate varia in functie de numarul de ore dorit.

 15. 25 lei / doua ore

  Roxana P.

  2 ani experienta in meditatii / profesorat

  Vorbesc fluent limba engleza ,am rabdare si ma pricep foarte bine la interactionarea cu alti copii.Dau meditatii pentru copii de la clasa 1 pana la a 7-a

 16. 40 lei / doua ore

  Carina Pasztor - Student

  Un an experienta in meditatii / profesorat

  Studentă a Facultății de Litere în anul III, ofer meditații la limba engleză. Menționez că am experiență de predat în China, dar și în domeniul meditatiilor, în Cluj.

 17. 35 lei / o ora si 30 de minute

  Oana C. - Student

  Mai putin de un an experienta in meditatii / profesorat

  Studentă a Facultăţii de Litere, ofer meditaţii la limba engleză atât pentru copiii de grădiniţă, cât şi pentru elevii din ciclul gimnazial, respectiv liceal, într-un mod interactiv, ţinând cont de nivelul copilului si de nevoile acestuia în ceea ce priveşte învăţarea limbii engleze.

 18. 40 lei / doua ore

  Ionela Cobeliță - Student

  Un an experienta in meditatii / profesorat

  Studentă în anul 3 la Facultatea de Limbi Moderne Aplicate, doresc să împărtășesc cunoștințele mele de limbă engleză cu toți cei care doresc fie să își îmbunătățească nivelul, fie să o studieze de la început (nivel 0). Sunt o persoană calmă, perseverentă, comunicativă și care pune foarte mult accent pe rezultate. Insist atât pe noțiuni de gramatică, scriere corectă, cât și pe conversație, întrucât acestea sunt elemente esențiale în eficientizarea nivelului de limbă. Ședința cuprinde parte teoretică (explicativă) și parte aplicată (exerciții de gramatică)

 19. 25 lei / o ora

  Sidonia F. - Educatoare

  Un an experienta in meditatii / profesorat

  Fosta educatoare in Londra, cu mai multi ani de experienta in domeniu si atestat profesional de limba engleza, absolventa a Facultatii de arte din Milano, ofer meditatii de limba engleza si limba italiana pentru toate varstele. Pentru mai multe informatii, va rog sa imi trimiteti un mesaj pe numarul de telefon afisat in profil. Va multumesc!

 20. 40 lei / doua ore

  Andrea Carean - Student

  Mai putin de un an experienta in meditatii / profesorat

  Ofer meditatii limba engleza.Detin diploma Cambridge (CAE)