Meditatii la engleza in Cluj-Napoca

Filtre aplicate:  Cluj-Napoca

Filtreaza anunturile
 1. 60 lei / doua ore

  Imola P. - Student

  Mai putin de un an experienta in meditatii / profesorat

  Ofer meditații în limba engleză pentru toate nivelurile și toate vârstele. Durata (în acest caz și prețul) ședințelor se poate negocia, pentru două ore include și o pauză de aproximativ 10-20 minute (pentru a maximiza beneficiile pentru elev). Materia se ajustă nivelului studentului. Accept și grupe cu până la 4 elevi (preț negociabil). În cazul în care nu pot răspunde la telefon, vă voi contacta cât de curând posibil.

 2. 25 lei / o ora si 30 de minute

  Orsolya Pako

  2 ani experienta in meditatii / profesorat

  Tanara cu experienta in domeniu de doi ani, meditez copiii/elevi la limba engleza, orice nivel, la domiciliul elevului sau al meu.

 3. 40 lei / o ora si 30 de minute

  Estera C. - Traducator

  2 ani experienta in meditatii / profesorat

  "Education is important, but big biceps are importanter"Daca nu stii ca aceasta afirmatie e total eronata, sau motivele pentru care e atat de gresita, ai cu siguranta nevoie de cateva ore de meditatie cu mine! Te astept sa exploram impreuna frumusetea limbii engleze, si promit ca ne vom concentra pe nevoile tale intr-o maniera placuta dar eficienta: conversatie, gramatica, termeni de specialitate, scriere samd.Let us get educated!Estera

 4. 50 lei / doua ore

  Corina V. - Student

  Un an experienta in meditatii / profesorat

  Ofer meditatii de limba engleza pentru orice nivel, in mod interactiv si cu multa rabdare. Detin certificat Cambridge nivel avansat, experienta de lucru in S.U.A si studii masterale in limba engleza.

 5. 20 lei / o ora

  Anca D. - Student

  3 ani experienta in meditatii / profesorat

  Absolventă a Facultății de Litere, secția engleză-japoneză, cu experiență de predare a limbii engleze atât în țară cât și în Japonia, ofer meditații la limba engleză. Experiența personală și absolvirea modulului psihopedagogic au contribuit la dezvoltarea abilităților de a stabili și urma un plan de activitate eficient și personalizat în funcție de nevoile studentului. Atât durata unei ședințe, metoda de lucru, cât și materialele de studiu se stabilesc în funcție de dorințele și necesitățile studentului.

 6. 35 lei / o ora si 30 de minute

  Bianca Z. - Student

  3 ani experienta in meditatii / profesorat

  Viitor traducător-interpret autorizat, ofer meditații la limba engleză pentru orice nivel. Pun mare accent pe conversație, dar și gramatică. Orele sunt interactive și interesante. Ofer și solicit seriozitate!

 7. 30 lei / doua ore

  Centru De Meditatii Cluj - Centru de meditatii

  6 ani experienta in meditatii / profesorat

  Centrul de Meditatii Unirea vine in intampinarea exigentelor academice si a cerintelor impuse de piata muncii cu o gama variata de cursuri de limba engleza,germana,franceza,rusa,araba,norvegiana,spaniola,italiana etc.,precum si meditatii la discipline scolare cum ar fi: limba romana,matematica,istorie,geografie,chimie,fizica,biologie dedicate copiilor, adultilor, cat si mediului corporate. Cursurile acopera toate cele trei nivele: INCEPATOR (A1-A2), MEDIU (B1-B2), AVANSAT (C1-C2). Centrul Unirea inseamna pasiune pentru limbi straine si pasiune de a lucra cu oameni si pentru oameni. Va asteptam cu drag la cursurile organizate de centrul nostru de meditatii si limbi straine.

 8. 30 lei / o ora

  Andreea R.

  7 ani experienta in meditatii / profesorat

  Ma numesc Andreea Rusu si ofer meditatii la limba engleza pentru orice nivel sau varsta. Folosesc metode moderne si interactive. La domiciliul meu sau al elevului. Am experienta ca educatoare, si o experienta de 7 ani de meditatii - engleza.

 9. 20 lei / o ora

  Andrei C.

  Un an experienta in meditatii / profesorat

  Ofer meditații atât pentru copii cât și pentru adulți. Psiholog de specialitate, integrez aceste cunoștințe și abilități în metodele de predare.

 10. 15 lei / o ora

  Nayan Tolia - Doctor

  Mai mult de 10 ani experienta in meditatii / profesorat

  Doctor-Medic Canadian, vorbitor nativ de limba engleza, acum stabilit in Cluj-Napoca, sunt dispus sa ii invat pe altii Engleza la orice nivel, in timpul liber. Cu o experienta vasta in literatura limbii Engleze, cu accent pe "Nord-American", pot oferi ajutor in invatarea pronuntiei si a gramaticii, la nivel nativ. De asemenea, ofer sprijin si ajutor in scrierea de eseuri sau proiecte, licente si disertatii, pregatiri pentru examenele IELTS, TOEFL si CAMBRIDGE. Intelegand si vorbind un nivel de baza al limbii Romane, pot oferi o metolodogie proaspata si unica cu rezultate sigure. Vei simti o imbunatatire atat in vocabularul tau, cat si in increderea ta de sine.

 11. 65 lei / o ora si 30 de minute

  Delia B. - Profesor

  Mai mult de 10 ani experienta in meditatii / profesorat

  Profesoara tanara cu experienta in predarea limbii engleze, ofer meditatii elevilor si studentilor la nivelurile Starter, Elementary, Pre-intermediate, Intermediate si Upper Intermeditate. Ofer profesionalism si rabdare si lucrez cu materiale eficiente, de ultima generatie. Sedintele se desfasoara la domiciliul meu din cartierul Zorilor (Europa).

 12. 40 lei / doua ore

  Florina N. - Student

  4 ani experienta in meditatii / profesorat

  Ofer meditatii la limba engleza pentru orice nivel. Pun accent pe GRAMATICA în special, dar si pe CONVERSATIE. De regula toate sedintele sunt interactive si nu devin plictisitoare niciodata. Pretul poate varia in functie de numarul de ore dorit.

 13. 35 lei / o ora si 30 de minute

  Luiza Bindea

  3 ani experienta in meditatii / profesorat

  Ofer meditații in limba engleză pentru copilașii de grădiniță până la cei de-a VIII-a pentru orice nivel. Orele vor fi interesante si distractive, iar elevul va pleca mulțumit. Pun accent pe diferite activități prin care copilul poate învață cu plăcere.

 14. 30 lei / o ora

  Matthew G. - Invatator

  8 ani experienta in meditatii / profesorat

  Sunt un profesor de limba engleză din Statele Unite ale Americii, care, de asemenea, vorbeste limba română. Ofer meditatii de limba engleza în Cluj-Napoca sau pe Skype și pregatire pentru examenul TOEFL, IELTS and Cambridge FCE/CAE/CPE cu toate materialele gratuite! Am 8 ani de experiență de predare a limbii engleze pentru studenți din întreaga lume, 3 ani de experiență de predare a limbii engleze la o școală internațională în Florida, Statele Unite ale Americii și 2 ani de predare a limbii engleze ca voluntar al Corpului Pacii in Republica Moldova și 3 ani in Cluj-Napoca, Romania. De asemenea, predau si pentru cei care doresc sa invete termeni de specialitate (business, IT, etc.). Prețurile și orele sunt negociabile :)

 15. 50 lei / doua ore

  Raluca Ursan - Student

  Mai putin de un an experienta in meditatii / profesorat

  Ofer meditații la limba engleză. Îmi place să lucrez cu copiii, pot să aplic metode moderne si captivante de învațare, sunt o persoană sociabilă, deschisă spre sugestii și colaborare, fiind gata să transpun informatiile într-o manieră cât mai plăcută. Durata și prețul meditațiilor sunt negociabile.

 16. 50 lei / o ora si 30 de minute

  Luisa F. - Profesor

  5 ani experienta in meditatii / profesorat

  Vrei să înveți limba engleză sau te pregătești pentru un examen de limbă? Ai găsit profesorul potrivit! Dețin diploma Cambridge Advanced English și experiență în domeniu atât cu copii, cât și cu adulți începători sau avansați. Costul este 50 lei / sedință. Suportul de curs și materialele sunt incluse în preț. Sună acum!

 17. 40 lei / doua ore

  Brigitta Hetman - Student

  Un an experienta in meditatii / profesorat

  Ofer meditatii de limba engleza pentru orice nivel, in mod interactiv si cu multa rabdare si precizie. Limba engleza a fost o pasiune pentru mine si imi va face mare placere sa lucrez cu voi.Pe langa limba Engleza, vorbesc limba Maghiara, Germana si Romana.Astept sa ma contactati! Multumesc!

 18. 30 lei / doua ore

  Roxana Calugaru - Contabil

  Un an experienta in meditatii / profesorat

  Predau limba engleza (gramatica, scris, vorbit) de la nivel 0 la cel mai inalt nivel.

 19. 60 lei / doua ore

  Magerescu T.

  3 ani experienta in meditatii / profesorat

  Ofer meditatii limba engleza la domiciliul clientului.

 20. 50 lei / doua ore

  Rodica F.

  4 ani experienta in meditatii / profesorat

  Ofer meditaţii de limba engleză, nivel începător - avansat, pentru preşcolari, şcolari sau persoane care doresc să se pregătească pentru teste precum TOEFL, IELTS, Alpha, etc., in Cluj Napoca.