Meditatii la engleza in Cluj-Napoca

Filtre aplicate:  Cluj-Napoca

Filtreaza anunturile
 1. 40 lei / o ora si 30 de minute

  Andrei C.

  Un an experienta in meditatii / profesorat

  Ofer meditații atât pentru copii cât și pentru adulți. Psiholog de specialitate, integrez aceste cunoștințe și abilități în metodele de predare.

 2. 40 lei / doua ore

  Ionela Cobeliță - Student

  Un an experienta in meditatii / profesorat

  Studentă în anul 3 la Facultatea de Limbi Moderne Aplicate, doresc să împărtășesc cunoștințele mele de limbă engleză cu toți cei care doresc fie să își îmbunătățească nivelul, fie să o studieze de la început (nivel 0). Sunt o persoană calmă, perseverentă, comunicativă și care pune foarte mult accent pe rezultate. Insist atât pe noțiuni de gramatică, scriere corectă, cât și pe conversație, întrucât acestea sunt elemente esențiale în eficientizarea nivelului de limbă. Ședința cuprinde parte teoretică (explicativă) și parte aplicată (exerciții de gramatică)

 3. 20 lei / o ora

  Anca D. - Student

  3 ani experienta in meditatii / profesorat

  Absolventă a Facultății de Litere, secția engleză-japoneză, cu experiență de predare a limbii engleze atât în țară cât și în Japonia, ofer meditații la limba engleză. Experiența personală și absolvirea modulului psihopedagogic au contribuit la dezvoltarea abilităților de a stabili și urma un plan de activitate eficient și personalizat în funcție de nevoile studentului. Atât durata unei ședințe, metoda de lucru, cât și materialele de studiu se stabilesc în funcție de dorințele și necesitățile studentului.

 4. 40 lei / doua ore

  Lavinia C. - Student

  3 ani experienta in meditatii / profesorat

  Ofer meditatii interactive si interesante pentru elevi clasele I-VIII. Pregatirea mea in limba engleza consta in Certificatul Cambridge obtinut cu C2( proficency level). Experienta in lucrul cu copiii acumulata prin voluntariat la clase de scoala primara, clase de copii cu probleme speciale si meditatii. Pentru informatii suplimentare, nu ezitati sa ma contactati! :)

 5. 30 lei / doua ore

  Sabina N. - Student

  3 ani experienta in meditatii / profesorat

  Ofer meditații la limba engleză - am studiat la un profil intensiv-engleză în timpul liceului - pentru copii de grădiniță sau de generală I - VIII, dar și pentru liceu. Este important ca un copil să învețe o limbă străină de mic, pentru că îi dezvoltă inteligența și aptitudinile. Sunt obișnuită să lucrez cu cei mici și sunt o persoană liniștită, calmă și răbdătoare.

 6. 50 lei / o ora si 30 de minute

  Catalin O.

  5 ani experienta in meditatii / profesorat

  Pedagog (master pedagogic), traducator autorizat cu experienta in diverse limbi (engleza, franceza, germana, spaniola) si licentiat actorie de teatru, meditez LIMBA ENGLEZA si lucrez cu grupuri de actorie si dezvoltare personala. Am predat engleza sau actorie in diverse medii, de la copii, liceu-facultate, adulti, bussiness si cetateni straini. Am bune calificari tehnice, bussiness si umaniste. Pun accentul pe continut adaptat, pe capacitatea de a structura si prezenta informatii, pe vocabular, gramatica comparata, pe capacitatea de a povesti, de a exprima o opinie si de a purta o conversatie. Combin materiale diverse si jocuri pentru a stimula invatarea cu placere din mai multe directii.

 7. 50 lei / doua ore

  Eliza P. - Student

  Un an experienta in meditatii / profesorat

  Bună ! Vrei să înveți limba engleză de la zero, sau doar să o perfecționezi? Te pregătești pentru un examen greu sau ai nevoie de aceasta la locul de muncă? Lecțiile oferite de mine vor fi personalizate în fucție de nivelul tău, ajutându-te să-ți îndeplinești obiectivele propuse. Fiind ablsolventă a Facultatii de Litere, dețin cunoștințele necesare pentru a face lecțiile noastre eficiente și ușor de înteles, bazate pe nevoile tale. Colaborarea noastra o să fie un succes datorita faptului ca îmi face plăcere sa lucrez cu oamenii, pasiune descoperită de cand activez în domeniul resurselor umane.Prima întâlnire va fi gratuită și va avea ca scop evaluarea nivelului tău de limbă si setarea obiectivelor pentru planul de învățare. Pentru mai multe detalii, nu ezitați să mă contactați!

 8. 35 lei / doua ore

  Zoltan Laszlo Czaka

  4 ani experienta in meditatii / profesorat

  Am terminat studiile de Engeză (M.A.), la Budapesta. Ofer meditații la Engleză indiferent de nivel.Ofer meditaţii la Limba Engleză pentru elevi de Liceu sau adulţi la nivelul începător sau intermediu.Prefer să folosesc metode neconvenţionale, dar foarte eficiente, ca predarea limbii, prin intermediul musicii şi cântecelor bine cunoscute.Ofer 20-30 de şendinţe până junie, cu scopul de a învăţa 20 de cântece care au un vocabular extensiv, şi structuri gramatice corecte şi folositoare.Pe parcursul şendinţelor o să discutăm şi o să clarificăm şi cele mai importante puncte al gramaticii englezei.Deasemenea vă pot ajuta să vă pregătiți pentru oricare dintre examenele Cambridge.

 9. 40 lei / doua ore

  Florina N. - Student

  4 ani experienta in meditatii / profesorat

  Ofer meditatii la limba engleza pentru orice nivel. Pun accent pe GRAMATICA în special, dar si pe CONVERSATIE. De regula toate sedintele sunt interactive si nu devin plictisitoare niciodata. Pretul poate varia in functie de numarul de ore dorit.

 10. 50 lei / doua ore

  Bianca Grădinariu - Student

  3 ani experienta in meditatii / profesorat

  Ofer meditații la limba engleză pentru toate nivelurile. Îmi place să lucrez cu toate categoriile de vârstă, dar majoritar am lucrat cu copiii. Maniera mea de abordare este personală, odată cu cunoșterea posibilităților și capacităților elevului. Durata (dar și prețul) ședințelor poate fi negociat.

 11. 50 lei / doua ore

  Corina V. - Student

  Mai putin de un an experienta in meditatii / profesorat

  Ofer meditatii de limba engleza pentru orice nivel, in mod interactiv si cu multa rabdare. Detin certificat Cambridge nivel avansat, experienta de lucru in S.U.A si studii masterale in limba engleza.

 12. 50 lei / o ora si 30 de minute

  Laura C. - Profesor

  4 ani experienta in meditatii / profesorat

  Absolventă a Facultății de litere, ofer meditații la limba engleza pentru orice nivel(starters, movers, flyers, advanced). Am experiență atât în predarea limbii engleze copiilor de grădiniță, cât și adolescenților. O sedință de meditații îmbină atât jocul cât și practica și teoria, folosind diferite jocuri interactive în limba engleză și materiale didactice variate.

 13. 40 lei / o ora si 30 de minute

  Raluca Ursan - Student

  Mai putin de un an experienta in meditatii / profesorat

  Ofer meditații la limba engleză. Îmi place să lucrez cu copiii, pot să aplic metode moderne si captivante de învațare, sunt o persoană sociabilă, deschisă spre sugestii și colaborare, fiind gata să transpun informatiile într-o manieră cât mai plăcută.

 14. 60 lei / doua ore

  Magerescu T.

  3 ani experienta in meditatii / profesorat

  Ofer meditatii limba engleza la domiciliul clientului.

 15. 45 lei / doua ore

  Imola P. - Student

  Mai putin de un an experienta in meditatii / profesorat

  Ofer meditații în limba engleză pentru toate nivelurile și toate vârstele. Durata (în acest caz și prețul) ședințelor se poate negocia, pentru două ore include și o pauză de aproximativ 10-20 minute (pentru a maximiza beneficiile pentru elev). Materia se ajustă nivelului studentului. Accept și grupe cu până la 4 elevi (preț negociabil). În cazul în care nu pot răspunde la telefon, vă voi contacta cât de curând posibil.

 16. 60 lei / o ora si 30 de minute

  Delia B. - Profesor

  Mai mult de 10 ani experienta in meditatii / profesorat

  Profesoara tanara, avand 15 ani de experienta in predarea limbii engleze, ofer meditatii elevilor si studentilor la nivelurile Starter, Elementary, Pre-intermediate si Intermediate. Ofer profesionalism si rabdare si lucrez cu materiale eficiente, de ultima generatie. Sedintele se desfasoara la domiciliul meu personal din cartierul Zorilor (Europa).

 17. 30 lei / o ora si 30 de minute

  Diana L. - Student

  Mai putin de un an experienta in meditatii / profesorat

  Student-doctorand, ofer meditatii pentru copiii care vor sa invete limba engleza, intr-un mod interactiv prin cantece, rime, povesti, conversatii, imagini, menite sa dezvolte intelectul si creativitatea. Fiecare curs va fi intocmit in functie de nivelul personal al fiecarui copil si de nevoile acestuia in materie de engleza. Meditatiile pot avea loc la domiciliul meu din cartierul Grigorescu, iar orarul este flexibil in functie de programul copilului dumneavoastra.Sunt o persoana tanara, energica, rabdatoare si dornica de a ajuta copiii sa-si dezvolte aptitudinile lingvistive, asa cum am fost si eu ajutata cand eram la scoala. Detin certificat de competenta lingvistica Cambridge (Certificate in Advanced English). O sedinta dureaza 2 ore, iar pretul e de 30 de lei pe sedinta.

 18. 50 lei / doua ore

  Ivett Stankovits - Student

  Mai putin de un an experienta in meditatii / profesorat

  Buna ziua!Sunt recenta absolventa de liceu si doresc sa ii ajut pe elevi la materiile care conteaza cel mai mult,la fel cum am fost si eu ajutata la randul meu. smile emoticonAm dat BAC-ul vara aceasta, am avut media 9,33, am dat examenele CAE(nivel C1 engleză) și DSD II (nivel C1 germană). Pentru acestea, am avut și eu la rândul meu profesori particulari. De aceea, știu exact ce e mai greu de înțeles la fiecare limbă. De asemenea, am bune abilități de a explica lucruri chiar și complicate, la fel cum le explicam problemele de matematică colegilor mei în liceu. Am participat la Olimpiade Județene la Matematică și am păstrat media de 10 de-a lungul gimnaziului.Ofer să mă deplasez la Dvs. acasă și sunt disponobilă oricând pe timpul zilei.Prețul unei ore este de 25 lei, iar durata minimă a consultației este de două ore.Prețul nu se schimbă nici în cazul adulților care au probpeme cu gramatica și cer explicații sau a celor care preferă doar ore de conversație.Aștept mesajele Dvs.,Ivett :)

 19. 30 lei / o ora

  Andreea R.

  7 ani experienta in meditatii / profesorat

  Ma numesc Andreea Rusu si ofer meditatii la limba engleza pentru orice nivel sau varsta. Folosesc metode moderne si interactive. La domiciliul meu sau al elevului. Am experienta ca educatoare, si o experienta de 7 ani de meditatii - engleza.

 20. 45 lei / doua ore

  Marina B. - Traducator

  5 ani experienta in meditatii / profesorat

  Absolventă a Universității "Babeș-Boyai" Cluj-Napoca, specializarea "Limbi Moderne Aplicate", de asemenea fostă studentă Erasmus la Universitatea "Paris-Est Marne-la-Vallé", ofer meditații la limbile franceză, engleză, spaniolă, începând de la nivelul A1 până la C2 (inclusiv cursuri pregătitoare pentru susținerea diverselor examene). Menționez că si eu, la rândul meu, am susținut examenele de limbă în străinătate (Paris și Madrid).Dețin certificate aferente nivelurilor C1-C2 pentru fiecare limbă străină în parte, după cum urmează: "Certificat de français comme langue étrangère" (FLE), nivel C2; "Diploma de español como lengua extranjera" (DELE), nivel C1; "Certificate of Advanced English (CAE), nivel C1.Dețin numeroase materiale didactice (manuale+ audiovizuale pentru o abordare modernă a conținutului didactic).Preț/ședință: 35 RON - 1h30; 40 RON - 2h.