Meditatii la engleza in Cluj-Napoca

Filtre aplicate:  Cluj-Napoca

Filtreaza anunturile
 1. 50 lei / doua ore

  Andreea Stoica - Student

  Un an experienta in meditatii / profesorat

  Ofer meditații la limba engleză, atât la nivel începător, cât și mediu sau avansat. Am lucrat cu mai multe categorii de vârstă, inclusiv copii și adulți. Seria de lecții începe cu o testare a cunoștințelor elevului pentru a construi un plan de lecție potrivit nivelului la care fiecare elev aspiră să ajungă în urma meditațiilor luate. Durata și prețul orelor sunt negociabile.

 2. 50 lei / doua ore

  Corina V.

  Un an experienta in meditatii / profesorat

  Ofer meditatii de limba engleza pentru orice nivel, in mod interactiv si cu multa rabdare. Detin certificat Cambridge nivel avansat, experienta de lucru in S.U.A si studii masterale in limba engleza.

 3. 50 lei / doua ore

  Rodica F.

  4 ani experienta in meditatii / profesorat

  Ofer meditaţii de limba engleză, nivel începător - avansat, pentru preşcolari, şcolari sau persoane care doresc să se pregătească pentru teste precum TOEFL, IELTS, Alpha, etc., in Cluj Napoca.

 4. 30 lei / doua ore

  Centru De Meditatii Cluj - Centru de meditatii

  6 ani experienta in meditatii / profesorat

  Centrul de Meditatii Unirea vine in intampinarea exigentelor academice si a cerintelor impuse de piata muncii cu o gama variata de cursuri de limba engleza,germana,franceza,rusa,araba,norvegiana,spaniola,italiana etc.,precum si meditatii la discipline scolare cum ar fi: limba romana,matematica,istorie,geografie,chimie,fizica,biologie dedicate copiilor, adultilor, cat si mediului corporate. Cursurile acopera toate cele trei nivele: INCEPATOR (A1-A2), MEDIU (B1-B2), AVANSAT (C1-C2). Centrul Unirea inseamna pasiune pentru limbi straine si pasiune de a lucra cu oameni si pentru oameni. Va asteptam cu drag la cursurile organizate de centrul nostru de meditatii si limbi straine.

 5. 60 lei / doua ore

  Ana Maria Spânu - Profesor

  6 ani experienta in meditatii / profesorat

  Detin certificate de la: Universitatea Cambridge, Proficiency (nivel C2 - nota maxima),TOEFL si SAT (bac american). Am participat la Olimpiada Nationala de Lb Engleza (4 ani), fiind premiata cu Mentiunea I. Am predat engleza si germana la Gradinita Particulara "Arc-en-Ciel" si la Scoala Ajutatoare nr 2, ambele situate in Bucuresti. Am fost angajata ca profesoara de engleza si germana la Centrul educational "Unirea"(2013-2014), din Constanta. Am lucrat si ca traducator pentru Freedom House Romania.

 6. 35 lei / o ora si 30 de minute

  Bianca Z. - Traducator

  3 ani experienta in meditatii / profesorat

  Traducător-interpret autorizat, ofer meditații la limba engleză pentru orice nivel. Pun mare accent pe conversație, dar și gramatică. Orele sunt interactive și interesante. Ofer și solicit seriozitate!

 7. 25 lei / o ora

  Nayan Tolia - Doctor

  Mai mult de 10 ani experienta in meditatii / profesorat

  Doctor-Medic Canadian, vorbitor nativ de limba engleza, acum stabilit in Cluj-Napoca, sunt dispus sa ii invat pe altii Engleza la orice nivel, in timpul liber. Cu o experienta vasta in literatura limbii Engleze, cu accent pe "Nord-American", pot oferi ajutor in invatarea pronuntiei si a gramaticii, la nivel nativ. De asemenea, ofer sprijin si ajutor in scrierea de eseuri sau proiecte, licente si disertatii, pregatiri pentru examenele IELTS, TOEFL si CAMBRIDGE. Intelegand si vorbind un nivel de baza al limbii Romane, pot oferi o metolodogie proaspata si unica cu rezultate sigure. Vei simti o imbunatatire atat in vocabularul tau, cat si in increderea ta de sine.

 8. 50 lei / doua ore

  Nathalie G. - Student

  2 ani experienta in meditatii / profesorat

  Ofer meditatii la:limba engleza,romana si franceza.Limba romana o predau celor de clasa a saptea si a opta.

 9. 50 lei / doua ore

  Ioana Varga-bob - Profesor gimnaziu

  Mai mult de 10 ani experienta in meditatii / profesorat

  Profesoara titulara, cu experienta de predare de peste 10 ani, ofer meditatii pentru orice nivel si orice varsta la limba engleza si limba franceza.Mentionez ca ofer cursurile printate alb-negru si suport audio.,iar cursurile sunt adaptate in functie de nevoile si nivelul elevului.Lucrez pe dezvoltarea competentelor necesare invatarii unei limbi straine: intelegere scrisa si orala si exprimare orala si scrisa.De asemenea pregatesc elevi pentru orice tip de examen(Cambridge,Ielts, Toefl, Dalf, Delf,emigrare Franta-medici, Canada,examen Lingua, Alpha, scoala de Politie,interviuri ambasade etc.50 lei/2ore -individual sau 70 lei/2ore pentru 2 persoane de acelasi nivel

 10. 50 lei / doua ore

  Raluca Ursan - Student

  Mai putin de un an experienta in meditatii / profesorat

  Ofer meditații la limba engleză. Îmi place să lucrez cu copiii, pot să aplic metode moderne si captivante de învațare, sunt o persoană sociabilă, deschisă spre sugestii și colaborare, fiind gata să transpun informatiile într-o manieră cât mai plăcută. Durata și prețul meditațiilor sunt negociabile.

 11. 25 lei / o ora si 30 de minute

  Orsolya Pako

  2 ani experienta in meditatii / profesorat

  Tanara cu experienta in domeniu de doi ani, meditez copiii/elevi la limba engleza, orice nivel, la domiciliul elevului sau al meu.

 12. 60 lei / o ora si 30 de minute

  Catalin O.

  5 ani experienta in meditatii / profesorat

  Pedagog (master pedagogic), traducator autorizat cu experienta in diverse limbi (engleza, franceza, germana, spaniola) si licentiat actorie de teatru, meditez LIMBA ENGLEZA si lucrez cu grupuri de actorie si dezvoltare personala. Am predat engleza sau actorie in diverse medii, de la copii, liceu-facultate, adulti, bussiness si cetateni straini. Am bune calificari tehnice, bussiness si umaniste. Pun accentul pe continut adaptat, pe capacitatea de a structura si prezenta informatii, pe vocabular, gramatica comparata, pe capacitatea de a povesti, de a exprima o opinie si de a purta o conversatie. Combin materiale diverse si jocuri pentru a stimula invatarea cu placere din mai multe directii.

 13. 20 lei / o ora

  Anca D. - Student

  3 ani experienta in meditatii / profesorat

  Absolventă a Facultății de Litere, secția engleză-japoneză, cu experiență de predare a limbii engleze atât în țară cât și în Japonia, ofer meditații la limba engleză. Experiența personală și absolvirea modulului psihopedagogic au contribuit la dezvoltarea abilităților de a stabili și urma un plan de activitate eficient și personalizat în funcție de nevoile studentului. Atât durata unei ședințe, metoda de lucru, cât și materialele de studiu se stabilesc în funcție de dorințele și necesitățile studentului.

 14. 20 lei / o ora

  Andrei C.

  Un an experienta in meditatii / profesorat

  Ofer meditații atât pentru copii cât și pentru adulți. Psiholog de specialitate, integrez aceste cunoștințe și abilități în metodele de predare.

 15. 40 lei / doua ore

  Estera C. - Traducator

  2 ani experienta in meditatii / profesorat

  "Education is important, but big biceps are importanter"Daca nu stii ca aceasta afirmatie e total eronata, sau motivele pentru care e atat de gresita, ai cu siguranta nevoie de cateva ore de meditatie cu mine! Te astept sa exploram impreuna frumusetea limbii engleze, si promit ca ne vom concentra pe nevoile tale intr-o maniera placuta dar eficienta: conversatie, gramatica, termeni de specialitate, scriere samd.Let us get educated!Estera

 16. 60 lei / doua ore

  Imola P. - Student

  Mai putin de un an experienta in meditatii / profesorat

  Ofer meditații în limba engleză pentru toate nivelurile și toate vârstele. Durata (în acest caz și prețul) ședințelor se poate negocia, pentru două ore include și o pauză de aproximativ 10-20 minute (pentru a maximiza beneficiile pentru elev). Materia se ajustă nivelului studentului. Accept și grupe cu până la 4 elevi (preț negociabil). În cazul în care nu pot răspunde la telefon, vă voi contacta cât de curând posibil.

 17. 8 lei / o ora

  Cursuri Interactive Limbi Straine - Profesor

  4 ani experienta in meditatii / profesorat

  Oferta Luna Septembrie! Lb Germana, Engleza si Franceza: copii/adulti !1. Inscrie-te pana in 31 august pt luna septembrie la un modul intreg (adica 2 cursuri consecutive a cate 30 ore fiecare) si ai o reducere de 50 lei !2. Inscrie-te pana in 31 august pt luna sept la 4 cursuri consecutive (120 ore) si ai o reducere de 200 lei !3. Vino cu un prieten la un curs si aveti fiecare o reducere de 50 lei ! (Oferta nu se cumuleaza cu celelalte! )4. Inscrie-te la oferta "nr 2", vino cu inca 3 prieteni la acelasi curs si astfel tu vei beneficia de o reducere de 250 lei.Puteti opta pt cursuri: dimineata/amiaz/searaExista 5 module: A1 (2 cursuri: A1.1 si A1.2) A2 (2 cursuri: A2.1 si A2.2)B1 (3 cursuri: B1.1, B1.2 si B1 + )B2 (3 cursuri: B2.1, B2.2 si B2 + 《pregatire pt examen/atestat》)C1 (2 cursuri)Durata unui curs: 30 ore (15 sedinte a cate 2 ore)(1 sau 2 sedinte/sapt)Materialele sunt incluse in pret !Pt o grupa de 7-10 pers: 350 lei/pers(12 lei ora)6 pers: 400 lei (13 lei ora)5 pers: 500 lei ( 17 lei ora)4 pers: 600 lei (20 lei ora)3 pers: 700 lei (23 lei ora)2 pers: 800 lei (27 lei ora)Zona: CentralaPt meditatii in particular sau pe internet (pe skype: pt persoanele aflate in alte orase sau tari) va rugam sa ne lasati un mesaj!Va asteptam cu drag!

 18. 35 lei / doua ore

  Adelina Campan - Student

  2 ani experienta in meditatii / profesorat

  Predau limba engleza pentru copii si adulti cu un nivel de limba inferior C1. Sunt absolventa a Facultatii de Litere si am 2 ani de experienta in meditatii, atat cu copii, cat si cu adulti.Preferabil, orele se desfasoara la domiciliul meu.

 19. 40 lei / doua ore

  Carina Pasztor - Student

  Un an experienta in meditatii / profesorat

  Studentă a Facultății de Litere în anul III, ofer meditații la limba engleză. Menționez că am experiență de predat în China, dar și în domeniul meditatiilor, în Cluj.

 20. 30 lei / o ora

  Andreea R.

  7 ani experienta in meditatii / profesorat

  Ma numesc Andreea Rusu si ofer meditatii la limba engleza pentru orice nivel sau varsta. Folosesc metode moderne si interactive. La domiciliul meu sau al elevului. Am experienta ca educatoare, si o experienta de 7 ani de meditatii - engleza.