Meditatii la engleza in Cluj-Napoca

Filtre aplicate:  Cluj-Napoca

Filtreaza anunturile
 1. 50 lei / doua ore

  Corina V. - Student

  Mai putin de un an experienta in meditatii / profesorat

  Ofer meditatii de limba engleza pentru orice nivel, in mod interactiv si cu multa rabdare. Detin certificat Cambridge nivel avansat, experienta de lucru in S.U.A si studii masterale in limba engleza.

 2. 35 lei / doua ore

  Florina N. - Student

  2 ani experienta in meditatii / profesorat

  Ofer meditatii la limba engleza pentru copii intre clasele I-XII. Urmaresc programa scolara dar si suplimentar daca nivelul imi permite. Pun accent pe GRAMATICA în special, dar si pe CONVERSATIE.

 3. 40 lei / o ora

  Darius Bocsa

  4 ani experienta in meditatii / profesorat

  Nascut si crescut in Romania dar cu 4 ani in mediul academic universitar American si multi ani de experienta in educare si training, eu cred ca va pot ajuta pe dumneavoastra sau pe copilul dumneavoastra sa obtineti nivelul de cunostiinta a limbii engleze dorit.Prima sedinta este intotdeauna gratis, si ne va ajuta sa vedem daca putem colabora.

 4. 30 lei / o ora

  Suzana Bojan

  10 ani experienta in meditatii / profesorat

  Meditez prescolari si scolari clasele I – VIII la limba engleza si detin material didactic performant din UK. Am absolvit Liceul Pedagogic din Oradea si Universitatea “ Babes Bolyai” atat Psihologie cat si Drept in Cluj. Am lucrat 10 ani in UK ca psiholog si HR consultant fiind cetatean britanic. Momentan doresc sa predau copiilor limba engleza, valorificand experienta mea profesionala. Metodele mele de predare sunt din UK, prin cantece, joaca, exercitii cu caracter formal si non formal. Ofer de asemenea sprijin in pregatirea pentru interviuri loc de munca, alcatuire CV, cautarea locurilor de munca si emigrare in UK. Meditatiile vor avea loc la domiciliul meu in Gheorgheni, in zona Piata Cipariu.

 5. 30 lei / o ora

  Albina M.

  Mai mult de 10 ani experienta in meditatii / profesorat

  Absolventa facultatii de Litere, specialitatea Limba si Liter. Engleza/Franceza, detinatoarea diplomei de master in domeniul limbilor, ofer meditatii de l. engleza. Experienta de peste 12 ani. Urmaresc insusirea abilitatilor lingvistice, si pun accent pe gramatica, lexic, conversatie, in functie de nivelul fiecarui cursant. Orarul este flexibil. Ofer seriozitate. Cursurile se pot tine atat la domiciliul meu cat si la domiciliul elevului. De asemenea ofer meditatii de l. rusa, fiind vorbitoare nativa.

 6. 30 lei / o ora

  Stefan N.

  Un an experienta in meditatii / profesorat

  Ofer meditatii la limba engleza in functie de orice nivel de pregatire si adaptat la cerintele cursantilor. Sunt absolvent al Facultatii de Litere si fost olimpic national la lb. engleza. Apelati cu incredere!

 7. 60 lei / o ora si 30 de minute

  Delia B. - Profesor

  Mai mult de 10 ani experienta in meditatii / profesorat

  Profesoara tanara, avand 10 ani de experienta in predarea limbii engleze, ofer meditatii elevilor si adultilor (cu exceptia barbatilor) la domiciliul meu sau al acestora. Ofer profesionalism si rabdare si lucrez cu materiale eficiente, de ultima generatie.

 8. 50 lei / o ora si 30 de minute

  Oana B. - Student

  Un an experienta in meditatii / profesorat

  Absolventa a Facultatii de Litere, sectia japoneza-engleza, cu experienta de predare a lb.engleze in Japonia, modul psihopedagogic nivel 1 incheiat, ofer meditatii de lb.engleza copiilor si elevilor de liceu. Materialele de lucru se stabilesc in functie de dorintele studentului.

 9. 30 lei / doua ore

  Oana Stefania G.

  2 ani experienta in meditatii / profesorat

  Ofer meditatii incepand de la varste fragede pana la invatamantul gimnazial, pentru deplasarile la domiciliu 40 lei. Disponibila si in weekenduri.

 10. 40 lei / o ora si 30 de minute

  Maria Necula

  4 ani experienta in meditatii / profesorat

  Ofer meditatii persoanelor ce cred ca limba engleza ii va ajuta in viitor. Pornesc in a oferi meditatii copiilor de generala, deoarece de la o varsta frageda copiii pot percepe o limba straina mult mai usor si au sanse mari de a vorbi limba la fel de bine ca un nativ.Experienta mea de meditator incepe inca din clasa a 10a si a continuat inclusiv pe intreaga perioada a facultatii.

 11. 40 lei / doua ore

  Agnes N. - Student

  Mai putin de un an experienta in meditatii / profesorat

  Sunt studentă la Facultatea de Litere, cu Cambridge Certificate in Advanced English și ofer meditații la limba engleză, nivel începător sau avansat.

 12. 30 lei / doua ore

  Silvia Lung - Student

  Un an experienta in meditatii / profesorat

  Ma numesc Silvia Lung, studenta la Facultatea de Stiinte economice si gestiunea afacerilor,imi place sa imi ocup timpul liber cu copiii si mai ales sa ii invat ceva. Engleza fiind una dintre pasiunile mele , consider ca invatandu-i pe ei ar insemna imbinarea jocului cu utilul.

 13. 35 lei / o ora si 30 de minute

  Diana I.

  Un an experienta in meditatii / profesorat

  Ofer meditatii la engleza pentru elevii din clasele primare sau de la gradinita. Sunt o fire calma si rabdatoare. Metoda de predare este una moderna, bazata pe jocuri astfel incat sa ii determine pe " micii exploratori" sa se indragosteasca de aceasta limba minunata. Sunt disponibila: vineri : 15-19 si sambata 10-13 . Rog seriozitate!

 14. 40 lei / doua ore

  Andra I. - Student

  4 ani experienta in meditatii / profesorat

  Studenta in cadrul FSEGA la sectia Economie si Afaceri Internationale,linia germana, Universitatea Babes-Bolyai Cluj-Napoca, ofer meditatii la limba engleza.Am studiat engleza timp de 12 ani si am absolvit liceul cu predare in limba germana "Samuel von Brukenthal" Sibiu, promovand si atestatul de limba engleza Cambridge ESOL cu nivelul C2(proficiency). Am un program flexibil si pot ajuta si la rezolvarea temelor primte la scoala la diferite materii. Detalii prin e-mail sau la telefon.

 15. 60 lei / doua ore

  Ana Maria Spânu - Traducator

  6 ani experienta in meditatii / profesorat

  Detin certificate de la: Universitatea Cambridge, Proficiency (nivel C2 - nota maxima),TOEFL si SAT (bac american). Am participat la Olimpiada Nationala de Lb Engleza (4 ani), fiind premiata cu Mentiunea I. Am predat engleza si germana la Gradinita Particulara "Arc-en-Ciel" si la Scoala Ajutatoare nr 2, ambele situate in Bucuresti. Am fost angajata ca profesoara de engleza si germana la Centrul educational "Unirea"(2013-2014), din Constanta. Am lucrat si ca traducator pentru Freedom House Romania.

 16. 27 lei / o ora si 30 de minute

  Sabin T. - Profesor

  Mai mult de 10 ani experienta in meditatii / profesorat

  Meditez atat Lb.Engleza cat si Lb Romana la nivel profesional si eficient, orice varsta orice nivel, pregatire pentru teste speciale.Ofer diplome in functie de orele efctuate.Pregatire pentru testele speciale:T.O.E.F.L., I.E.L.T.S., Cambridge, etc.Certificate de Competenta lingvistica

 17. 30 lei / o ora si 30 de minute

  Oana Popa - Student

  Mai putin de un an experienta in meditatii / profesorat

  Ofer meditatii la limba engleza, pentru elevi in clasele I - VIII. In cadrul sedintelor se va pune accent pe exercitii de vocabular si pronuntie, de gramatica, precum si pe conversatie in limba engleza. Manualele se aleg in functie de stadiul la care se afla elevul. Mentionez ca detin certificatul Cambridge pentru Engleza de nivel avansat C1, si sunt inscrisa la cursurile de Modul Psiho-Pedagogic, nivel I.

 18. 50 lei / doua ore

  Eliza P. - Student

  Mai putin de un an experienta in meditatii / profesorat

  Absolventa a Facultatii de Litere(UBB,specializarile engleza-spaniola), meditez la limba engleza, fie la domiciliul personal sau la cel al clientului, oferind materiale personalizate in functie de nivel. Prima sedinta este una de evaluare a nivelului si este gratuita. Pentru mai multe detalii, nu ezitati sa ma contactati!

 19. 30 lei / o ora si 30 de minute

  Evelina C. - Student

  Mai putin de un an experienta in meditatii / profesorat

  Ofer meditatii limba Engleza si Spaniola pentru copii, elevi, studenti de orice varsta, orice nivel de engleza.

 20. 30 lei / o ora si 30 de minute

  Madalin P. - Student

  Un an experienta in meditatii / profesorat

  Ofer meditații la limba engleză pentru elevi aflați la grădiniță, până la liceu. Acestea constau în aprofundarea cunoștințelor de la clasă, pregătire pentru examenele Cambridge și IELTS sau pregătire pentru admiterea la facultate. Folosesc metode moderne de predare, încercând să ajut elevul să-și dezvolte competențe în: exprimare scrisă și orală, ascultarea și înțelegerea unui document audio/ audio-video și gramatică. Prima oră de meditații este gratuită și constă în administrarea unui test de nivel - Placement Test. Prețul include și materialele pe care elevul le va primi la ore (fișe de lucru, cărți în format electronic).Studiez engleza de peste 13 ani de zile, dețin un certificat IELTS și sunt traducător-voluntar pentru TEDx. De-a lungul anilor, am fost implicat în mai multe proiecte internaționale în care am avut ocazia să interacționez cu vorbitori nativi de limba engleză. Am experiență de predare a limbilor străine copiilor de un an și jumătate.