Meditatii la engleza in Cluj-Napoca

Filtre aplicate:  Cluj-Napoca

Filtreaza anunturile
 1. 60 lei / doua ore

  Magerescu T.

  4 ani experienta in meditatii / profesorat

  Ofer meditații de limba engleza pentru toate categoriile de vârstă. Dețin certificat CAE (Cambridge certificate in advanced English).

 2. 50 lei / o ora si 30 de minute

  Stanca Barbara B. - Traducator

  Mai putin de un an experienta in meditatii / profesorat

  Ofer meditații la Limba Engleză, ce se adresează tuturor nivelurilor de pregătire. Se vor utiliza metodologii diversificate, în funcție de vârstă, nivelul de cunoștințe anterioare și stilul individual de învățare.

 3. 50 lei / o ora si 30 de minute

  Luisa F. - Profesor

  5 ani experienta in meditatii / profesorat

  Vrei să înveți limba engleză sau te pregătești pentru un examen de limbă? Ai găsit profesorul potrivit! Dețin diploma Cambridge Advanced English și experiență în domeniu atât cu copii, cât și cu adulți începători sau avansați. Costul este 50 lei / sedință. Suportul de curs și materialele sunt incluse în preț. Sună acum!

 4. 30 lei / o ora

  Anca D. - Profesor

  3 ani experienta in meditatii / profesorat

  Absolventă a Facultății de Litere, secția engleză-japoneză, cu experiență de predare a limbii engleze atât în țară cât și în Japonia, ofer meditații la limba engleză. Experiența personală și absolvirea modulului psihopedagogic au contribuit la dezvoltarea abilităților de a stabili și urma un plan de activitate eficient și personalizat în funcție de nevoile studentului. Atât durata unei ședințe, metoda de lucru, cât și materialele de studiu se stabilesc în funcție de dorințele și necesitățile studentului.

 5. 50 lei / doua ore

  Ioana F. - Asistent universitar

  2 ani experienta in meditatii / profesorat

  Ofer meditaţii de limba engleză, nivel începător - avansat, pentru adulţi sau elevi care doresc să se pregătească pentru teste precum TOEFL, IELTS, Alpha, etc., sau vor să-şi îmbunătăţească abilităţile de comunicare într-o limbă străină.

 6. 45 lei / o ora si 30 de minute

  Bianca Z. - Traducator

  3 ani experienta in meditatii / profesorat

  Traducător-interpret ofer meditații la limba engleză pentru orice nivel. Pun mare accent pe conversație, dar și gramatică. Orele sunt interactive și interesante. Ofer și solicit seriozitate!

 7. 30 lei / o ora si 30 de minute

  Roxana Calugaru - Contabil

  2 ani experienta in meditatii / profesorat

  Predau limba engleza (gramatica, scris, vorbit) de la nivel 0 la cel mai inalt nivelPentru mai multe detalii va rog sa ma contactati pe adresa c_roxana_b yahoo com

 8. 35 lei / doua ore

  Rebeca C. - Student

  2 ani experienta in meditatii / profesorat

  Absolventă a Facultății de Știinte Politce și Comunicare, ofer meditații la Limba Engleză elevilor din clasele I-IV sau de gimnaziu V- VIII. Mediațiile se vor desfașura într-un mod interactiv și plăcut. Se va pune accentul pe pronunțarea, vorbirea și scrierea corectă a cuvintelor, dar și ajutor pentru realizarea temelor. Acțiunea se va desfășura la domiciliul elevului.

 9. 40 lei / o ora

  Alexandra Rusu

  4 ani experienta in meditatii / profesorat

  Vrei să ai și tu certificatul lingvistic Cambridge Advanced English? Tot ce ai acum nevoie este o persoană care să te ghideze, să te învețe prin cele mai simple moduri și explicații cum să ajungi să îl obții. Eu pot să te ajut să obții un certificat care mereu va face diferența între tine și alți candidați pe multe posturi de muncă. Lucrând materiale și având un sprijin, nu vei da greș! :)Dacă totuși ești la început de drum, tu sau copilul tău, voi putea să te învăț simplu și rapid cum să ajungi să știi și tu limba lui Shakespeare, oricare ar fi nivelul tău.*pentru Certificat Cambridge, prețul ședinței este de 50 lei

 10. 30 lei / doua ore

  Gabriela Cristina G. - Student

  Un an experienta in meditatii / profesorat

  Numele meu este Cristina si sunt studenta la Facultatea de Litere din cadrul Universitatii Babes-Bolyai, sectia Limba si literatura Engleza-Japoneza, anul II. Ofer meditatii la engleza pentru clasele O-VIII, dar cat si pentru clasele IX-XII. De asemenea, ofer meditatii la matematica claselor O-VIII. Am bune calitati de meditator dobandite in urma pregatirii mai multor elevi de generala si liceu.

 11. 15 lei / o ora

  Klaudia Poka

  Mai putin de un an experienta in meditatii / profesorat

  Ofer meditatii de limba engleza, dar si matematica, chiar biologie. Aceste meditatii sunt atat pentru copii de limba maghiara cat si romana. Mai multe detalii la telefon.

 12. 60 lei / doua ore

  Ana Maria Spânu - Profesor

  6 ani experienta in meditatii / profesorat

  Detin certificate de la: Universitatea Cambridge, Proficiency (nivel C2 - nota maxima),TOEFL si SAT (bac american). Am participat la Olimpiada Nationala de Lb Engleza (4 ani), fiind premiata cu Mentiunea I. Am predat engleza si germana la Gradinita Particulara "Arc-en-Ciel" si la Scoala Ajutatoare nr 2, ambele situate in Bucuresti. Am fost angajata ca profesoara de engleza si germana la Centrul educational "Unirea"(2013-2014), din Constanta. Am lucrat si ca traducator pentru Freedom House Romania.

 13. 40 lei / doua ore

  Carina Pasztor - Student

  Un an experienta in meditatii / profesorat

  Studentă a Facultății de Litere în anul III, ofer meditații la limba engleză. Menționez că am experiență de predat în China, dar și în domeniul meditatiilor, în Cluj.

 14. 40 lei / doua ore

  Nemes B. - Student

  Mai putin de un an experienta in meditatii / profesorat

  Ofer meditatii la engleza in toate ramurile sale:gramatica, vocabular...

 15. 40 lei / o ora si 30 de minute

  Sabina P. - Student

  2 ani experienta in meditatii / profesorat

  Ofer meditatii la limba engleza atat la domiciliul meditatorului cat si cel al elevului. Sunt o persoana deschisa, am rabdare cu copiii si imi face o deosebita placere sa lucrez cu acestia. Studiez limba engleza de 10 ani si am obtinut certificatul Cambridge CAE-nivel C1.

 16. 30 lei / doua ore

  Elena Cristina Gheara - Student

  2 ani experienta in meditatii / profesorat

  Salut! Numele meu este Cristina si sunt studenta la Facultatea de Fizica din cadrul Universitatii Babes-Bolyai, specializarea Fizica Medicala, in anul II. Ofer meditatii la fizica, termodinamica si electricitate, in special pentru examenul de Bacalaureat, dar si pentru clasele VI-VIII, la matematica elevilor din clasele I-VIII, dar si celor de liceu, si la engleza elevilor din clasele I-XII. Am bune calitati de meditator dobandite in urma pregatirii mai multor elevi de generala si liceu.

 17. 35 lei / doua ore

  Maria Blenche - Student

  2 ani experienta in meditatii / profesorat

  Bună ziua! Sunt studentă la Facultatea de Litere din cadrul Universității Babeș Bolyai, la secția Engleză - Literatură Comparată. Ofer meditații pentru limba engleză atât copiilor cât și adulților.Ședința se va desfășura în funcție de nevoile elevului, fie că e vorba de gramatică, vocabular sau pregătire pentru atestatul Cambridge.

 18. Pret nespecificat

  Tudor M. - Student

  4 ani experienta in meditatii / profesorat

  Salut! Ofer meditatii la limba engleza, pentru orice nivel si orice varsta, fiind un vorbitor la nivel nativ al limbii. Sunt expert in pregatirea pentru examenele internationale Cambridge si IELTS.Lucrez dupa o abordare originala si sistematica, dezvoltata de-a lungul experientei mele, care pune accentul pe dobandirea competentei limbii engleze intr-un mod natural.Sunt sigurul meditator care ofera periodic o statistica a dezvoltarii, pentru a clarifica progresul si directia pe care trebuie sa o urmeze elevul.Lucrez cu multa rabdare, intelegere si voie buna, atmosfera fiind esentiala!BONUS!- Daca vii cu un prieten primiti amandoi o reducere de 25% din pret si va creste performanta cu pana la 50%! Studiile facute de Thomas Edison State College, New Jersey, arata ca atunci cand invatarea se desfasoara in grup, retinerea informatiilor creste cu ~70% iar motivatia pentru dezvoltare se dubleaza!- Daca platesti in avans cel putin 4 sedinte, primesti o reducere de 10% (care, fireste, se cumuleaza cu cea precedenta).Note:- Pentru copii cu varsta de pana la 11 ani, se lucreaza strict in grupuri de minim 4, de preferat 6-8, pentru ca fara interactiune nu le este util elevilor.-Pentru examenele de limba, recomand lucrul individual in sesiuni de o ora.

 19. 30 lei / doua ore

  Centru De Meditatii Cluj - Centru de meditatii

  6 ani experienta in meditatii / profesorat

  Centrul de Meditatii Unirea vine in intampinarea exigentelor academice si a cerintelor impuse de piata muncii cu o gama variata de cursuri de limba engleza,germana,franceza,rusa,araba,norvegiana,spaniola,italiana etc.,precum si meditatii la discipline scolare cum ar fi: limba romana,matematica,istorie,geografie,chimie,fizica,biologie dedicate copiilor, adultilor, cat si mediului corporate. Cursurile acopera toate cele trei nivele: INCEPATOR (A1-A2), MEDIU (B1-B2), AVANSAT (C1-C2). Centrul Unirea inseamna pasiune pentru limbi straine si pasiune de a lucra cu oameni si pentru oameni. Va asteptam cu drag la cursurile organizate de centrul nostru de meditatii si limbi straine.

 20. 25 lei / o ora

  Beatrice T. - Student

  Un an experienta in meditatii / profesorat

  Ofer meditatii de limba engleza elevilor claselor I-IV.Am o experienta foarte buna la limba engleza atat scris cat si oral.Meditatiile vor avea loc sub forma de "jocuri"si comunicare pentru a-i face pe cei mici sa inteleaga cat mai bine.