Meditatii la engleza in Cluj-Napoca

Filtre aplicate:  Cluj-Napoca

Filtreaza anunturile
 1. 30 lei / doua ore

  Roxana Calugaru - Contabil

  Un an experienta in meditatii / profesorat

  Predau limba engleza (gramatica, scris, vorbit) de la nivel 0 la cel mai inalt nivel.

 2. 40 lei / o ora si 30 de minute

  Bianca Z. - Student

  3 ani experienta in meditatii / profesorat

  Viitor traducător-interpret autorizat, ofer meditații la limba engleză pentru orice nivel. Pun mare accent pe conversație și gramatică. Orele sunt în general interactive, interesante și la sfârșit toți elevii mei pleacă fericiți și mulțumiți și cu mai multe cunoștințe de engleză.

 3. 50 lei / doua ore

  Corina V. - Student

  Un an experienta in meditatii / profesorat

  Ofer meditatii de limba engleza pentru orice nivel, in mod interactiv si cu multa rabdare. Detin certificat Cambridge nivel avansat, experienta de lucru in S.U.A si studii masterale in limba engleza.

 4. 35 lei / o ora si 30 de minute

  Oana C. - Student

  Mai putin de un an experienta in meditatii / profesorat

  Studentă a Facultăţii de Litere, ofer meditaţii la limba engleză atât pentru copiii de grădiniţă, cât şi pentru elevii din ciclul gimnazial, respectiv liceal, într-un mod interactiv, ţinând cont de nivelul copilului si de nevoile acestuia în ceea ce priveşte învăţarea limbii engleze.

 5. 20 lei / o ora

  Andrei C.

  Un an experienta in meditatii / profesorat

  Ofer meditații atât pentru copii cât și pentru adulți. Psiholog de specialitate, integrez aceste cunoștințe și abilități în metodele de predare.

 6. 40 lei / doua ore

  Ionela Cobeliță - Student

  Un an experienta in meditatii / profesorat

  Studentă în anul 3 la Facultatea de Limbi Moderne Aplicate, doresc să împărtășesc cunoștințele mele de limbă engleză cu toți cei care doresc fie să își îmbunătățească nivelul, fie să o studieze de la început (nivel 0). Sunt o persoană calmă, perseverentă, comunicativă și care pune foarte mult accent pe rezultate. Insist atât pe noțiuni de gramatică, scriere corectă, cât și pe conversație, întrucât acestea sunt elemente esențiale în eficientizarea nivelului de limbă. Ședința cuprinde parte teoretică (explicativă) și parte aplicată (exerciții de gramatică)

 7. 40 lei / doua ore

  Carina Pasztor - Student

  Un an experienta in meditatii / profesorat

  Studentă a Facultății de Litere în anul III, ofer meditații la limba engleză. Menționez că am experiență de predat în China, dar și în domeniul meditatiilor, în Cluj.

 8. 65 lei / o ora si 30 de minute

  Delia B. - Profesor

  Mai mult de 10 ani experienta in meditatii / profesorat

  Profesoara tanara cu experienta in predarea limbii engleze, ofer meditatii elevilor si studentilor la nivelurile Starter, Elementary, Pre-intermediate, Intermediate si Upper Intermeditate. Ofer profesionalism si rabdare si lucrez cu materiale eficiente, de ultima generatie. Sedintele se desfasoara la domiciliul meu din cartierul Zorilor (Europa).

 9. 20 lei / o ora

  Anca D. - Student

  3 ani experienta in meditatii / profesorat

  Absolventă a Facultății de Litere, secția engleză-japoneză, cu experiență de predare a limbii engleze atât în țară cât și în Japonia, ofer meditații la limba engleză. Experiența personală și absolvirea modulului psihopedagogic au contribuit la dezvoltarea abilităților de a stabili și urma un plan de activitate eficient și personalizat în funcție de nevoile studentului. Atât durata unei ședințe, metoda de lucru, cât și materialele de studiu se stabilesc în funcție de dorințele și necesitățile studentului.

 10. 25 lei / o ora

  Sidonia F. - Educatoare

  Un an experienta in meditatii / profesorat

  Fosta educatoare in Londra, cu mai multi ani de experienta in domeniu si atestat profesional de limba engleza, absolventa a Facultatii de arte din Milano, ofer meditatii de limba engleza si limba italiana pentru toate varstele. Pentru mai multe informatii, va rog sa imi trimiteti un mesaj pe numarul de telefon afisat in profil. Va multumesc!

 11. 40 lei / doua ore

  Andrea Carean - Student

  Mai putin de un an experienta in meditatii / profesorat

  Ofer meditatii limba engleza.Detin diploma Cambridge (CAE)

 12. 50 lei / doua ore

  Andreea Stoica - Student

  Un an experienta in meditatii / profesorat

  Ofer meditații la limba engleză, atât la nivel începător, cât și mediu sau avansat. Am lucrat cu mai multe categorii de vârstă, inclusiv copii și adulți. Seria de lecții începe cu o testare a cunoștințelor elevului pentru a construi un plan de lecție potrivit nivelului la care fiecare elev aspiră să ajungă în urma meditațiilor luate. Durata și prețul orelor sunt negociabile.

 13. 30 lei / doua ore

  Bogdan N. - Student

  Mai putin de un an experienta in meditatii / profesorat

  Ofer pregatire pentru copii de gradinita, clasele I-IV; V-VII. Sunt student in anul II la facultate si imi doresc sa lucrez cu copii. Experienta nu am, dar sunt dornic sa invat si imi doresc la lucrez cu copii.

 14. 50 lei / doua ore

  Bianca Grădinariu - Student

  4 ani experienta in meditatii / profesorat

  Ofer meditații la limba engleză pentru toate nivelurile. Îmi place să lucrez cu toate categoriile de vârstă, dar majoritar am lucrat cu copiii. Maniera mea de abordare este personală, odată cu cunoașterea posibilităților și capacităților elevului. Durata (dar și prețul) ședințelor poate fi negociat.

 15. 40 lei / doua ore

  Nathalie G. - Student

  2 ani experienta in meditatii / profesorat

  Ofer meditatii la:limba engleza,romana si franceza.Limba romana o predau celor de clasa a saptea si a opta.

 16. 50 lei / doua ore

  Raluca Ursan - Student

  Mai putin de un an experienta in meditatii / profesorat

  Ofer meditații la limba engleză. Îmi place să lucrez cu copiii, pot să aplic metode moderne si captivante de învațare, sunt o persoană sociabilă, deschisă spre sugestii și colaborare, fiind gata să transpun informatiile într-o manieră cât mai plăcută. Durata și prețul meditațiilor sunt negociabile.

 17. 35 lei / doua ore

  Georgiana Salagean - Student

  Un an experienta in meditatii / profesorat

  Ofer meditații la limba engleză, limba si literatura romana si geografie. Am experiența atât cu copii, activând ca profesoara de romana in cadrul programului de voluntariat Ajungem Mari la un centru de zi, la clasele V-VIII si dând meditații unor copii de clasele I-IV, cât si cu elevii de liceu sau mai mari, dând ore pentru admiterea la poliție la limba engleză.

 18. 50 lei / doua ore

  Patricia P. - Student

  2 ani experienta in meditatii / profesorat

  Ofer meditații la limba engleză, pregatire pentru diferite examene (e.g Cambridge, Atestat, Bacalureat). Totodata Conversatie începând cu un Nivel Începător ajungând la un Nivel Avansat, Vocabular înbunătățit precum și consolidarea cunoștiințelor de gramatică. Sunt deschisă la orice fel de propunere în cadrul acestui domeniu și cer SERIOZITATE maximă pentru a putea lucra cu ușurință. Dobândesc o experiență de peste doi ani in domeniu.

 19. 50 lei / doua ore

  Rodica F.

  4 ani experienta in meditatii / profesorat

  Ofer meditaţii de limba engleză, nivel începător - avansat, pentru preşcolari, şcolari sau persoane care doresc să se pregătească pentru atestate sau teste precum TOEFL, IELTS, etc. in Cluj Napoca

 20. 50 lei / o ora si 30 de minute

  Catalin O.

  5 ani experienta in meditatii / profesorat

  Pedagog (master pedagogic), traducator autorizat cu experienta in diverse limbi (engleza, franceza, germana, spaniola) si licentiat actorie de teatru, meditez LIMBA ENGLEZA si lucrez cu grupuri de actorie si dezvoltare personala. Am predat engleza sau actorie in diverse medii, de la copii, liceu-facultate, adulti, bussiness si cetateni straini. Am bune calificari tehnice, bussiness si umaniste. Pun accentul pe continut adaptat, pe capacitatea de a structura si prezenta informatii, pe vocabular, gramatica comparata, pe capacitatea de a povesti, de a exprima o opinie si de a purta o conversatie. Combin materiale diverse si jocuri pentru a stimula invatarea cu placere din mai multe directii.