Meditatii la engleza in Cluj-Napoca

Filtre aplicate:  Cluj-Napoca

Filtreaza anunturile
 1. 40 lei / doua ore

  Nathalie G. - Student

  2 ani experienta in meditatii / profesorat

  Ofer meditatii la:limba engleza,romana si franceza.Limba romana o predau celor de clasa a saptea si a opta.

 2. 20 lei / o ora

  Anca D. - Student

  3 ani experienta in meditatii / profesorat

  Absolventă a Facultății de Litere, secția engleză-japoneză, cu experiență de predare a limbii engleze atât în țară cât și în Japonia, ofer meditații la limba engleză. Experiența personală și absolvirea modulului psihopedagogic au contribuit la dezvoltarea abilităților de a stabili și urma un plan de activitate eficient și personalizat în funcție de nevoile studentului. Atât durata unei ședințe, metoda de lucru, cât și materialele de studiu se stabilesc în funcție de dorințele și necesitățile studentului.

 3. 40 lei / doua ore

  Bianca Zob - Student

  Un an experienta in meditatii / profesorat

  Ofer meditații la limba engleză pentru orice nivel. Pun foarte mult accent pe gramatică, dar și pe conversație. De obicei toate orele sunt foarte interesante și interactive, ceea ce înseamnă că niciodată acestea nu devin plictisitoare. Bineînțeles că prețul poate varia în funcție de numărul de ore dorit.

 4. 50 lei / doua ore

  Corina V. - Student

  Mai putin de un an experienta in meditatii / profesorat

  Ofer meditatii de limba engleza pentru orice nivel, in mod interactiv si cu multa rabdare. Detin certificat Cambridge nivel avansat, experienta de lucru in S.U.A si studii masterale in limba engleza.

 5. 50 lei / doua ore

  Eliza P. - Student

  Mai putin de un an experienta in meditatii / profesorat

  Absolventa a Facultatii de Litere(UBB, specializarile engleza-spaniola), meditez la limba engleza, fie la domiciliul personal sau la cel al clientului, oferind materiale personalizate in functie de nivel. Prima sedinta este una de evaluare a nivelului si este gratuita. Pentru mai multe detalii, nu ezitati sa ma contactati!

 6. 20 lei / o ora si 30 de minute

  Diana Furdui - Student

  Mai putin de un an experienta in meditatii / profesorat

  Ofer meditatii la limba engleza pentru copiii din invatamantul prescolar, primar si gimnazial. Sunt o persoana sociabila, deschisa si cu pasiune pentru invatarea celor mici!

 7. 40 lei / doua ore

  Florina N. - Student

  4 ani experienta in meditatii / profesorat

  Ofer meditatii la limba engleza pentru orice nivel. Pun accent pe GRAMATICA în special, dar si pe CONVERSATIE. De regula toate sedintele sunt interactive si nu devin plictisitoare niciodata. Pretul poate varia in functie de numarul de ore dorit.

 8. 40 lei / doua ore

  Brigitta Hetman

  Mai mult de 10 ani experienta in meditatii / profesorat

  Ofer meditatii de limba engleza pentru orice nivel chiar si in limba maghiara, in mod interactiv si cu multa rabdare si precizie. Pot oferi pregatire avansata pentru obtinerea diplomei Cambridge, avand chiar cartile si CD-ul original. Limba engleza a fost o pasiune pentru mine si imi va face mare placere sa lucrez cu voi.Pe langa limba Engleza, vorbesc limba Maghiara, Germana si Romana.Astept sa ma contactati! Multumesc!

 9. 40 lei / doua ore

  Raluca Cassianu - Student

  Un an experienta in meditatii / profesorat

  Ofer meditatii la limba engleză copiilor din generală și liceu. Orele vor fi interactive, punându-se accentul pe Gramatică, în special, dar și pe Conversație și exerciții de vocabular.

 10. 40 lei / o ora si 30 de minute

  Laura C. - Profesor

  4 ani experienta in meditatii / profesorat

  Absolventă a Facultății de litere, ofer meditații la limba engleza pentru orice nivel(starters, movers, flyers, advanced). Am experiență atât în predarea limbii engleze copiilor de grădiniță, cât și adolescenților. O sedință de meditații îmbină atât jocul cât și practica și teoria, folosind diferite jocuri interactive în limba engleză și materiale didactice variate.

 11. 40 lei / doua ore

  Aniko Viktoria Varga

  3 ani experienta in meditatii / profesorat

  Ofer meditatii de limba engleza si ajutor la teme in limba enlgeza. Pun foarte mare accent pe communicare dar si pe gramatica. Detin certificat de nivel avansat (113 p) TOEFL, studii masterale in limba engleza si experienta de 3 ani de predare a limbii engleze pentru studenti si elevi la diferite nivele.

 12. 40 lei / doua ore

  Simona R. - Student

  Mai putin de un an experienta in meditatii / profesorat

  Ofer meditatii la limba engleza pentru clasele 1-12,am foarte multe materiale pentru clasa a 12-a pentru proba de compenta lingvistica,dar si pentru cei care sunt la inceput de drum.As prefera ca meditatiile sa aiba loc la domiciliul solicitantului.Va astept sa exersam limba engleza impreuna!

 13. 30 lei / o ora si 30 de minute

  Florentina V.

  Mai putin de un an experienta in meditatii / profesorat

  Am absolvit Facultatea de Litere a Universității Babeș-Bolyai în anul 2014, iar momentan sunt la master în anul doi în cadrul aceleași facultăți. Absolvirea modulului psihopedagogic a ajutat la dezvoltarea persoanala si profesionala astfel incat ma adaptez usor la cererile elevului. Pun accent pe gramatică și pe vocabular + conversație.

 14. 35 lei / o ora

  Suzana B.

  10 ani experienta in meditatii / profesorat

  Meditez adulti la limba engleza valorificand experienta mea profesionala. Am absolvit Universitatea “ Babes Bolyai” atat Psihologie cat si Drept in Cluj. Am lucrat 10 ani in UK ca psiholog si consultant in Resurse Umane fiind cetatean britanic. Ofer sprijin in pregatirea pentru interviuri loc de munca, alcatuire CV, cautarea locurilor de munca si/sau emigrare in UK. ( I can help to identify options for suitable careers, build CVs, identify skills gaps, advise on where to search for jobs and help with the application, and locate relevant training courses. )Meditatiile vor avea loc la domiciliul meu in Gheorgheni, in zona Piata Cipariu.

 15. 35 lei / doua ore

  Zoltan Laszlo Czaka

  4 ani experienta in meditatii / profesorat

  Am terminat studiile de Engeză (M.A.), la Budapesta. Ofer meditații la Engleză indiferent de nivel.Ofer meditaţii la Limba Engleză pentru elevi de Liceu sau adulţi la nivelul începător sau intermediu.Prefer să folosesc metode neconvenţionale, dar foarte eficiente, ca predarea limbii, prin intermediul musicii şi cântecelor bine cunoscute.Ofer 20-30 de şendinţe până junie, cu scopul de a învăţa 20 de cântece care au un vocabular extensiv, şi structuri gramatice corecte şi folositoare.Pe parcursul şendinţelor o să discutăm şi o să clarificăm şi cele mai importante puncte al gramaticii englezei.Deasemenea vă pot ajuta să vă pregătiți pentru oricare dintre examenele Cambridge.

 16. 50 lei / doua ore

  Oana Ababei - Student

  2 ani experienta in meditatii / profesorat

  Absolventa a liceului pedagogic cu profil vocational educator/invatator, ofer meditatii la limba engleza elevilor din clasele I-IV. Mentionez ca detin un atestat de competente lingvistice, lucru care ma face apta pentru predarea limbii engleze in scoala.

 17. 40 lei / o ora si 30 de minute

  Alexandra Rusu - Student

  Mai putin de un an experienta in meditatii / profesorat

  Vrei să ai și tu certificatul lingvistic Cambridge Advanced English? Tot ce ai acum nevoie este o persoană care să te ghideze, să te învețe prin cele mai simple moduri și explicații cum să ajungi să îl obții. Eu pot să te ajut să obții un certificat care mereu va face diferența între tine și alți candidați pe multe posturi de muncă. Lucrând materiale și având un sprijin, nu vei da greș! :)Dacă totuși ești la început de drum, tu sau copilul tău, voi putea să te învăț simplu și rapid cum să ajungi să știi și tu limba lui Shakespeare, oricare ar fi nivelul tău.*pentru Certificat Cambridge, prețul ședinței este de 50 lei

 18. 30 lei / o ora si 30 de minute

  Tudor C. - Student

  8 ani experienta in meditatii / profesorat

  Ofer sedinte de meditatii atat pentru persoane care vor sa o ia de la zero cat si pentru persoane care doresc sa aprofundeze limba engleza.

 19. 50 lei / doua ore

  Magerescu T.

  3 ani experienta in meditatii / profesorat

  Ofer meditatii limba engleza la domiciliul clientului.

 20. 40 lei / doua ore

  Iulia Popa - Student

  Mai putin de un an experienta in meditatii / profesorat

  Orice are un inceput. Matematica ii face copilului tau mari probleme? Vrei sa inveti limba engleza sau franceza? Vrei chiar sa avansezi la aceste limbi? Eu sunt solutia! Pot sa il fac pe copilul tau sa lucreze la matematica din placere, il/te pot ajuta sa inveti mai repede si mai usor engleza si framceza. Vrei mai mult? Il pot ajuta pe copilul tau sa obtina un certificat Cambridge, sa devina fluent in vorbirea limbii franceze sau te pot face chiar pe tine sa fii mai buni de cat restul de la locul de munca. *sedinta de pregatire pentru Cambridge e 50/ 2 ore