Meditatii la engleza in Cluj-Napoca

Filtre aplicate:  Cluj-Napoca

Filtreaza anunturile
 1. Pret nespecificat

  Keith C. - Profesor universitar

  8 ani experienta in meditatii / profesorat

  Hello all,I have just moved to Romania and am looking to tutor individual students and/or small groups. I am an experienced university professor of English as a Second Language (ESL) from California (U.S.A.). I have been teaching at the University of California, San Diego and San Diego Mesa College for the past several years. I have also taught in Mexico and Serbia giving private lessons. I have taught students at all levels, even those with no knowledge of English.I have a Master's degree in Linguistics with a specialization in Teaching English as a Second or Other Language (TESOL). I am a native English speaker having been born and raised in California. I also speak Spanish and Serbian.I can provide instruction for:• Listening and speaking• Reading and writing• Academic English (academic reading and writing)• Conversation and fluency• Speech/presentation preparation• Job specific language content (IT, call-centers, legal, medical)**If you have a special request, please contact me to discuss. Contact me via email to set up a session!Thank you,Keith

 2. 35 lei / doua ore

  Florina N. - Student

  3 ani experienta in meditatii / profesorat

  Ofer meditatii la limba engleza pentru copii intre clasele I-XII. Urmaresc programa scolara dar si suplimentar daca nivelul imi permite. Pun accent pe GRAMATICA în special, dar si pe CONVERSATIE.

 3. 50 lei / doua ore

  Corina V. - Student

  Mai putin de un an experienta in meditatii / profesorat

  Ofer meditatii de limba engleza pentru orice nivel, in mod interactiv si cu multa rabdare. Detin certificat Cambridge nivel avansat, experienta de lucru in S.U.A si studii masterale in limba engleza.

 4. 40 lei / doua ore

  Alexandra Muscalu - Student

  2 ani experienta in meditatii / profesorat

  Sunt studentă în anul 2 la Facultatea de Studii Europene, specializarea Relații Internaționale, secția engleză. De aproximativ doi ani vorbesc limba engleză zi de zi în cadrul cursurilor și seminariilor de la facultate, iar în ultimii 4 ani am călătorit în diverse țări din Europa unde am acumulat cunoștință noi la nivel de gramatică, vocabular și pronunție.Pot preda limba engleză copiilor de grădiniță și elevilor de la ciclul primar datorită experienței pe care o dețin. Pe lângă asta, pot folosi metode interactive și amuzante cu ajutorul cărora copii pot reține informația cu ușurință, iar atitudinea pozitivă pe care o am, le poate stimula dorința de a învăța zi de zi.

 5. 60 lei / doua ore

  Oana G.

  3 ani experienta in meditatii / profesorat

  Ofer meditatii incepand de la varste fragede pana la invatamantul gimnazial.

 6. 40 lei / o ora

  Suzana B.

  10 ani experienta in meditatii / profesorat

  Meditez adulti la limba engleza valorificand experienta mea profesionala. Am absolvit Universitatea “ Babes Bolyai” atat Psihologie cat si Drept in Cluj. Am lucrat 10 ani in UK ca psiholog si Human Resources Specialist fiind cetatean britanic. Ofer de asemenea sprijin in pregatirea pentru interviuri loc de munca, alcatuire CV, cautarea locurilor de munca si emigrare in UK. Meditatiile vor avea loc la domiciliul meu in Gheorgheni, in zona Piata Cipariu.

 7. 40 lei / o ora si 30 de minute

  Laura C. - Profesor

  4 ani experienta in meditatii / profesorat

  Absolventă a Facultății de litere, ofer meditații la limba engleza pentru orice nivel(starters, movers, flyers, advanced). Am experiență atât în predarea limbii engleze copiilor de grădiniță, cât și adolescenților. O sedință de meditații îmbină atât jocul cât și practica și teoria, folosind diferite jocuri interactive în limba engleză și materiale didactice variate.

 8. 20 lei / o ora si 30 de minute

  Coroian F. - Student

  Mai putin de un an experienta in meditatii / profesorat

  Dau meditații Limba Engleză pentru începători.

 9. 35 lei / doua ore

  Diana Zoicas - Student

  Un an experienta in meditatii / profesorat

  Studenta in cadrul Universitatii Babes-Bolyai ofer meditatii la limba engleza pentru nivelurile incepator si mediu. Detin un certificat Cambridge, nivel avansat. In principal urmaresc programa scolara,dar si suplimentar daca e nevoie.

 10. 30 lei / o ora si 30 de minute

  Tudor C. - Student

  8 ani experienta in meditatii / profesorat

  Ofer sedinte de meditatii atat pentru persoane care vor sa o ia de la zero cat si pentru persoane care doresc sa aprofundeze limba engleza.

 11. 30 lei / doua ore

  Diana L. - Student

  Mai putin de un an experienta in meditatii / profesorat

  Student-doctorand, ofer meditatii pentru copiii care vor sa invete limba engleza, intr-un mod interactiv prin cantece, rime, povesti, conversatii, imagini, menite sa dezvolte intelectul si creativitatea. Fiecare curs va fi intocmit in functie de nivelul personal al fiecarui copil si de nevoile acestuia in materie de engleza. Meditatiile pot avea loc la domiciliul meu din cartierul Grigorescu, iar orarul este flexibil in functie de programul copilului dumneavoastra.Sunt o persoana tanara, energica, rabdatoare si dornica de a ajuta copiii sa-si dezvolte aptitudinile lingvistive, asa cum am fost si eu ajutata cand eram la scoala. Detin certificat de competenta lingvistica Cambridge (Certificate in Advanced English). O sedinta dureaza 2 ore, iar pretul e de 30 de lei pe sedinta.

 12. 45 lei / o ora si 30 de minute

  Patricia P. - Student

  2 ani experienta in meditatii / profesorat

  Ofer meditații la limba engleză, pregatire pentru diferite examene (e.g Cambridge, Atestat, Bacalureat). Totodata Conversatie începând cu un Nivel Începător ajungând la un Nivel Avansat, Vocabular înbunătățit precum și consolidarea cunoștiințelor de gramatică. Sunt deschisă la orice fel de propunere în cadrul acestui domeniu și cer SERIOZITATE maximă pentru a putea lucra cu ușurință. Dobândesc o experiență de peste doi ani in domeniu.

 13. 35 lei / o ora si 30 de minute

  Cristina Sasa - Invatator

  Un an experienta in meditatii / profesorat

  Materiale personale de lucru.Disponibilitate :luni si miercuri de la ora 18:30vineri de la ora 16

 14. 40 lei / doua ore

  Diana Lupu - Student

  4 ani experienta in meditatii / profesorat

  Studentă în cadrul Facultăţii de Psihologie şi Ştiinţe ale Educaţiei, din cadrul Universităţii Babeş-Bolyai Cluj-Napoca, ofer meditaţii la limba engleză elevilor din învăţământul primar şi gimnazial.Am studiat limba engleză la un nivel avansat încă de la grădiniţă, absolvind liceul " Pedagogic Andrei Şaguna" Sibiu, cu profilul filologie bilingv intensiv engleză, promovând şi examenul Cambridge Advanced English, cu nivelul C1.Am un program flexibil,dorind să ofer o înţelegere cât mai clară asupra învăţării limbii engleze, utilizând metode de predare interactive .Mi-am format experienţa oferind meditaţii copiilor timp de patru ani.Detalii prin email sau telefon. Vă mulţumesc !

 15. 40 lei / o ora si 30 de minute

  Ruxandra C. - Student

  2 ani experienta in meditatii / profesorat

  Ofer meditatii pentru elevi de liceu, studenti si nu numai.Am experienta - am mai predat atat romana, engleza cat si spaniola in particular. Am materialele mele (pentru diferite nivele) insa pot folosi si materialele dorite de client. Fie daca trebuie studiat pentru un test, pentru un interviu, am cunostiintele necesare pentru a fi de ajutor.Ma pot modela usor dupa cerintele clientului. Ofer de asemenea metitatii online (Skype functioneaza foarte bine).Se pot combina dupa preferinta urmatoarele: -vocabular -gramatica -conversatie -citire -scriere -scriere academica -ascultare etc. Eg: Pentru pregatirea admiterii/progr Erasmus: vocabular, conversatie, scriereLocuiesc in zona centrala, iar meditatiile se dau doar la mine la domiciliu. Ofer ceai si gustari :), sa fie mai putin stresant.Durata unei sedinte este de o ora si 30 minute (deoarece dupa aceea oricum scade productivitatea). Va stau la dispozitie zilnic.

 16. 20 lei / o ora

  Andreea G. - Student

  Mai putin de un an experienta in meditatii / profesorat

  Ofer meditatii la limba engleza prescolarilor si scolarilor, intr-un mod placut si interactiv, alternand lectiile cu jocuri si cantecele.

 17. 25 lei / o ora

  Sorina Akers - Student

  2 ani experienta in meditatii / profesorat

  Ofer meditatii engleza copii pana in clasa a 5-a. Gramatica si pronuntie 25 lei sedinta.

 18. 30 lei / o ora

  Albina M.

  Mai mult de 10 ani experienta in meditatii / profesorat

  Absolventa facultatii de Litere, specialitatea Limba si Liter. Engleza/Franceza, detinatoarea diplomei de master in domeniul limbilor, ofer meditatii de l. engleza. Experienta de peste 12 ani. Urmaresc insusirea abilitatilor lingvistice, si pun accent pe gramatica, lexic, conversatie, in functie de nivelul fiecarui cursant. Orarul este flexibil. Ofer seriozitate. Cursurile se pot tine atat la domiciliul meu cat si la domiciliul elevului. De asemenea ofer meditatii de l. rusa, fiind vorbitoare nativa.

 19. 30 lei / o ora

  Madalina C. - Profesor

  10 ani experienta in meditatii / profesorat

  Meditez la orice nivel dar prefer momentan prescolari si scolari, in mod interactiv si cu multa rabdare, imbinand cantecele, desenul si jocurile in limba engleza cu lectiile conform experientei acumulate in activitatea mea de profesorat din Suedia si Belgia. Instructor de grup pe o perioada de mai multi ani pentru Proiectul European al Facultatii de Litere din Cluj-Napoca, sectia Limbi Moderne Aplicate. Studentii au obtinut rezultate deosebite in cadrul proiectului.Absolventa Universitatea de Arta si Design, Ion Andreescu, Cluj-Napoca, sectia Pedagogia arteiMaster Facultatea de Litere, Universitatea Babes Bolyai Cluj-Napoca

 20. 40 lei / doua ore

  Anca I - Traducator

  9 ani experienta in meditatii / profesorat

  Ofer meditatii la limba engleza pentru elevi clasele I-VIII, liceu, facultate, pregatesc adulti in vederea sustinerii de interviuri, a testelor de competenta lingvistica (IELTS/CAMBRIDGE). Am absolvit cursurile Facultatii de Litere,masterat, posed certificat Cambridge, sunt traducator si interpret autorizat de limba engleza, 9 ani experienta.