Meditatii la engleza in Cluj-Napoca

Filtre aplicate: Cluj-Napoca

 1. Sonia S. - Student

  4 ani experienta in meditatii / profesorat

  Studenta la Litere UBB, sectia Japoneza- Engleza, cu o experienta de 4 ani in predat, ofer meditatii la limba engleza pentru prescolari, elevi I- XII sau adulti, orice nivel, la domiciliul meu sau al solicitantului. Folosesc atat materialele mele cat si manuale scolare; pretul variaza in functie de locatie sau nr. de ore (30-40 lei pe sedinta de 2 ore). Ofer reduceri pentru grupuri de 2 sau mai multe persoane. Organizez si sedinte de invatat engleza pentru pitici de gradinita sau clase primare cu cantecele, jocuri si distractie.

 2. Mihaela Alexandra R. - Student

  Mai putin de un an experienta in meditatii / profesorat

  Te pot ajuta sa treci cu usurinta peste testele de limba engleza de la scoala, sa inveti limba intr-un mod cat mai placut, iar daca te gandesti deja la un certificat de limba, pot si acolo sa te ghidez!

 3. Andreea R.

  5 ani experienta in meditatii / profesorat

  Meditez prescolari si scolari clasele I - VIII, la limba engleza. La domiciliul meu sau al elevului. Am experienta ca educatoare, si o experienta de 5 ani de meditatii - engleza.

 4. Delia B. - Profesor

  Mai mult de 10 ani experienta in meditatii / profesorat

  Profesoara tanara, avand 10 ani de experienta in predarea limbii engleze, ofer meditatii elevilor si adultilor (cu exceptia barbatilor) la domiciliul meu sau al acestora. Ofer profesionalism si rabdare si lucrez cu materiale eficiente, de ultima generatie.

 5. Sorina M. - Student

  2 ani experienta in meditatii / profesorat

  Predau ore/ședințe de engleză pentru începători la un preț avantajos. Pentru mai multe detalii vă rog sa ma sunați la numărul de telefon afișat (0756 967 272).

 6. Alex D.

  3 ani experienta in meditatii / profesorat

  Absolvent al Facultăţii de Litere din cadrul Universităşii Bucureşti, ofer meditaţii la limba engleză la domiciliul solicitantului.

 7. Anda N. - Student

  2 ani experienta in meditatii / profesorat

  Studenta in anul 3 la Facultatea de Litere, sectia Romana- Engleza, ofer meditatii la Limba si Literatura Engleza, Literatura Universala, cat si Limba si Literatura Romana.

 8. Albina M.

  Mai mult de 10 ani experienta in meditatii / profesorat

  Absolventa facultatii de Litere, specialitatea Limba si Liter. Engleza/Franceza, detinatoarea diplomei de master in domeniul limbilor, ofer meditatii de l. engleza. Experienta de peste 12 ani. Urmaresc insusirea abilitatilor lingvistice, si pun accent pe gramatica, lexic, conversatie, in functie de nivelul fiecarui cursant. Orarul este flexibil. Ofer seriozitate. De asemenea ofer meditatii de l. rusa, fiind vorbitoare nativa.

 9. Raluca C. - Traducator

  Un an experienta in meditatii / profesorat

  Timp de doua veri am avut sansa de a preda engleza in cadrul unei scoli de vara copiilor intre 10 si 13 ani. Am avut astfel sansa sa dobandesc aptitudini de predarea limbii engleze si de interactionare cu copiii. Pe langa studiidle liceale ce s-au axat in principiu pe limba engleza cat si studiile universitare ce au fost exclusiv in limba engleza, posed din anul 2009 un certificat Cambridge in Advanced English.

 10. Ioana S. - Profesor gimnaziu

  2 ani experienta in meditatii / profesorat

  Profesoara de limba engleza si franceza, licentiata in filologie, ofer meditatii de limba engleza si franceza prescolarilor, elevilor de gimnaziu sau liceu si adultilor. Asigur o predare eficienta adaptata nivelului ( incepator, intermediar, avansat ) utilizand fise de lucru, teste, imagini, variante de subiecte etc. Prețul ședințelor diferă în funcție de vârsta celui care va fi meditat, de nivelul și de scopul meditației (examen național, examen de limbă, muncă în străinătate, conversație).

 11. Cristina T. - Profesor

  Un an experienta in meditatii / profesorat

  Profesoara de engleza, dau meditatii elevilor de gimnaziu, ciclu primar sau gradinita care au nevoie de ajutor in invatarea limbii cu un profesor prietenos.

 12. Andra I. - Student

  2 ani experienta in meditatii / profesorat

  Studenta in cadrul FSEGA la sectia Economie si Afaceri Internationale,linia germana, Universitatea Babes-Bolyai Cluj-Napoca, ofer meditatii la limba engleza.Am studiat engleza timp de 12 ani si am absolvit liceul cu predare in limba germana "Samuel von Brukenthal" Sibiu, promovand si atestatul de limba engleza Cambridge ESOL cu nivelul C2(proficiency). Am un program flexibil si pot ajuta si la rezolvarea temelor primte la scoala la diferite materii. Detalii prin e-mail sau la telefon.

 13. Alina L. - Student

  Mai putin de un an experienta in meditatii / profesorat

  Ofer meditatii de limba engleza elevilor din ciclul primar si gimnazial, la domiciliul meu sau al cursantului. Asigur pregatire adaptata nivelului, bazata pe imagini, fise de lucru, conversatie, teste etc. Urmaresc insusirea abilitatilor de comunicare, scriere, citire si intelegere dupa auz, alaturi de dezvoltarea lexicului si a notiunilor de gramatica. Rog seriozitate.

 14. Maria M.

  7 ani experienta in meditatii / profesorat

  Profesoara de limba engleza in Cluj-Napoca, meditez prescolari, scolari si adulti in vederea imbunatatirii performantelor lingvistice scolare, pentru examene de competente lingvistice nationale si internationale (Bacalaureat, LCCI,Cambridge, TOEFL, IELTS) sau pur si simplu pentru dezvoltare personala.

 15. Marina P. - Student

  Mai putin de un an experienta in meditatii / profesorat

  Studenta, ofer meditatii pentru limba engleza elevilor din clasele primare.

 16. Ionela Covrig

  Absolventa a Facultatii de Litere, UBB Cluj-Napoca, specializarea Limbi Moderne Aplicate (franceza-engleza), absolventa de masterat in cadrul aceleasi facultati, ofer medidatii la limba engleza atat prescolarilor cat si elevilor din invatamantul primar si gimnazial. Ofer si cer seriozitate. Pentru mai multe detalii ma puteti contacta la nr. de tel. 0753721632 (oras: Cluj-Napoca)

 17. Adina

  Ofer meditatii la limba engleza elevilor din invatamantul primar , precum si celor din gimnaziu,la domiciliu. Detin certificat TOEFL (Certificat Test of English as a Foreign Language) si studiez in limba engleza. Rog si ofer seriozitate.

 18. Hans

  Profesor de origine germana, din Cluj Napoca, 15 ani experienta, ofer meditatii de limba germana. Ma implic pentru ca elevul sa asimileze cat mai bine, folosind metode adaptate in functie de nevoile si de domeniul de interes al fiecaruia. Detin materiale didactice. Pret: 40 lei / sedinta de 2h / 1 persoana. Telefon 0755707380 e-mail: stardan2003@yahoo.com

 19. Angela Popa

  Profesoara cu experienta ofer lectii private de limba engleza pentru insusirea, consolidarea cunostintelor, dar si pentru pregatirea in vederea examenului de Bacalaureat sau alte examene Cambridge, LCCI. Materiale atractive si eficiente, adecvate varstei si nivelului de cunostinte.

 20. Mihaela Cosma

  Absolventa a Facultatii de Comunicare si Relatii Publice, ofer meditatii de limba engleza (nivel de incepator, intermediar sau avansat) la domiciliu. Experienta: 3 ani, cu rezultate rapide. Detin certificatul de limba Cambridge.