Meditatii la engleza in Bucuresti

Filtre aplicate:  Bucuresti

Filtreaza anunturile
 1. Pret nespecificat

  Trainerul Tau Online - Profesor

  10 ani experienta in meditatii / profesorat

  Trainerul tău online este un serviciu online de furnizare de cursuri de limba engleză prin intermediul internetului și cu ajutorul unor profesori de limba engleză specializați în predarea online.Cursurile de engleză furnizate înlocuiesc sălile de clasă aglomerate cu locurile în care cursanții se simt confortabil (acasă, în parc sau la birou), orarele nepotrivite cu programul flexibil și adaptat fiecărui cursant și elimină în totalitate deplasarea la domiciuliul meditatorului.Sesiunile de engleză acoperă o plajă largă de nevoi fiind concepute atât pe engleză generală, cât și engleză pentru afaceri (Business English). Prin engleză pentru afaceri înțelegem engleză medicală, pentru inginerie, IT și software ș.a. De asemenea, oferim și cursuri de limba engleză pentru cei care se pregătesc de examene (naționale sau internaționale).Vă invităm să vizitați siteul nostru sau să ne contactați fie prin email sau pe Facebook pentru mai multe detalii.

 2. 25 lei / o ora

  Alexandru C. - Profesor

  Mai mult de 10 ani experienta in meditatii / profesorat

  Ofer meditatii la limba engleza, iar sedinta va avea loc cu un elev sau maximum doi. Cer si ofer seriozitate si punctualitate pe parcursul colaborarii.

 3. 70 lei / doua ore

  Ruxandra S.

  7 ani experienta in meditatii / profesorat

  Ofer meditatii la limba engleza; pregatire pentru examenul de bacalaureat si cel de admitere la facultate, CONVERSATIE pentru incepatori (si nu numai), limbaj standard, consolidarea cunostintelor de GRAMATICA. Detin experienta atat in lucrul cu prescolarii, elevii de scoala generala, elevii de liceu cat si cu adultii. In prezent ma ocup doar de meditatii prin urmare am un program flexibil. Rog seriozitate!

 4. 35 lei / doua ore

  Augustin M. - Student

  3 ani experienta in meditatii / profesorat

  Ofer meditatii elevilor in vederea invatarii, aprofundarii si perfectionarii cunostintelor de limba engleza. Ofer un mediu de lucru placut, sunt o persoana deschisa, iar metodele de predare sunt dintre cele mai diverse.

 5. 100 lei / doua ore

  Ana M. - Asistent universitar

  7 ani experienta in meditatii / profesorat

  Predau limba engleza nivel liceu sau facultate economica.Ofer support pentru licente in limba engleza. Absolventa a facultatii Relatii Economice Internationale in limba engleza, precum si Master in limba engleza.

 6. Pret nespecificat

  Cursupedia C. - Profesor

  Mai mult de 10 ani experienta in meditatii / profesorat

  TRAINING COMPANII, engleza, incepator, mediu, avansat, limbaj general sau specializat(HR, marketing, business, hotel, turism, IT, juridic, medical, nursing, etc.), Orar flexibil, module si programe personalizate in functie de necesitatile companiei si ale cursantilor, evaluare, audit lingvistic.CURSURI COPII LA DOMICILIUL DVS.Durată cursuri: 32 săptămâniData de începere: 5 octombrie 2015Cursurile se desfășoară pe întreaga perioadă a anului școlar cu întrerupere în perioada vacanțelor școlare:Cursurile primului trimestru (5 oct.-19 dec. 2015) au o durată de:- 33 de ore (2 întâlniri/săptămână a câte 1,5 ore), copii între 7 -14 ani (clasele I-VIII), 20 ore încazul cursurilor de copii cu vârsta între 4-7 ani (2 întâlniri/săptămână a câte o oră), pe parcursul unui trimestru si 44 ore pentru adolescenti (clasele IX-XII), (2 întâlniri/săptămână a câte 2 ore).COPII (4 ani - clasa a-VIII)ADOLESCENȚI (clasa a-IX-a - clasa a-XII-aCursuri de franceză și engleză pentru adulți în locația dvs.limbaj generallimbaj specializat (business, juridic, medical, finațe-bănci, industria hotelieră, turism, HR, IT, secretariat, marketing, media, aviație, control trafic, media, vânzări, etc)pregătire examene: DELF, DALF, TEFAQ, IELTS, CAE, FCE, CPE, etc)module de CONVERSAȚIEateliere de gramaticăCursurile sunt individuale sau de grupModule de 9h,18h, 24h, 30 h, 60 h, 100h, 120 h (în funcție de tipul de cursul ales)

 7. 50 lei / doua ore

  Mihai G. - Asistent universitar

  Mai mult de 10 ani experienta in meditatii / profesorat

  Profesor cu experienta atat in invatamant cat si in companii multinationale in lucrul direct cu clientii vorbitori de limba engleza ofer meditatii limba engleza orice nivel, clasele I-XII, bacalaureat, testari, angajare, munca in strainatate, emigrare.

 8. 100 lei / doua ore

  Amalia P. - Profesor

  Mai mult de 10 ani experienta in meditatii / profesorat

  Ofer meditatii la limba engleza pentru cursanti de toate varstele. Pentru elevi asigur o pregatire profesionista mult peste programa scolara, de unde si rezultatele excelente la examene si olimpiade. Metoda de predare este adaptata si personalizata in functie de fiecare elev. Pregatirea se poate face la domiciliul meu sau al dvs.

 9. 50 lei / doua ore

  Raluca Ioana Netu - Student

  4 ani experienta in meditatii / profesorat

  Sunt studenta la Automatica si Calculatoare, UPB, ofer meditatii la limba engleza elevilor de clasele 1-12 inclusiv in vacante. Am rabdare si abilitati pedagogice foarte bune. Ma deplasez si la domiciliu. Cer si ofer seriozitate.Mentionez ca am modulul pedagogic si experienta in domeniu, iar media mea la bacalaureat a fost 9.50 ( in liceu am avut rezultate semnificative la olimpiade si concursuri.)

 10. 50 lei / doua ore

  Laura T. - Profesor

  5 ani experienta in meditatii / profesorat

  Meditatii limba engleza, franceza si spaniola pentru elevi si studenti. Se urmareste programa scolara si se pune accent pe conversatie, gramatica, intelegere, scriere corecta si elemente de literatura si civilizatie. Metoda de predare este una moderna, elevul va fi mereu in priza, iar rezultate clare o sa se vada in timpul cel mai scurt.

 11. 50 lei / doua ore

  Elena I. - Profesor

  Mai mult de 10 ani experienta in meditatii / profesorat

  Licentiata, atestat Cambridge advanced predau engleza pt copii cls.3-8 .Am experienta 8 ani, sunt placuta,cu o cultura generala peste medie, interactionez bn cu copiii,avand si cunostinte despre psihologia varstei. Urmaresc insusirea abilitatilor lingvistice, si pun accent pe gramatica, lexic, conversatie..Asigur suport curs variat (carti, culegeri, dvd, ), lectiile sunt interactive, se desfasoara intr o atmosfera placuta si stimulativa pt copii,. zona Pta Iancului

 12. 40 lei / doua ore

  Malina M. - Traducator

  Un an experienta in meditatii / profesorat

  Ofer meditatii atat pentru limba engleza cat si pentru limba spaniola. Rezultate vizibile inca din primele sedinte de meditatie datorita unui program de lucru interactiv si al unui plan de lucru individual, in functie de cerintele si capacitatile fiecarei persoane in parte

 13. Pret nespecificat

  Raluca N. - Centru de meditatii

  Mai mult de 10 ani experienta in meditatii / profesorat

  Profesor nativ limba engleza (american - New York) ofera meditatii orice nivel (inclusiv Cambridge, TOEFL, IELTS). Peste 15 ani de experienta.Cursuri engleza - Cel mai mic pret garantat!

 14. 50 lei / o ora si 30 de minute

  Cristina M. - Profesor

  6 ani experienta in meditatii / profesorat

  Ai nevoie atat de un profesor cat si de un coach pentru a-l ghida pe copilul tau in aprofundarea limbii engleze? Am obtinut diploma IELTS la British Council studiind engleza britanica timp de 10 ani si sunt pasionata de psihologie. Ofer medidatii pentru scoala primara, gimnaziala si liceu in zona Timpuri Noi.

 15. 50 lei / doua ore

  Miruna P. - Student

  4 ani experienta in meditatii / profesorat

  Intr-o sedinta sunt incluse exercitii de Speaking, Listening, Grammar, Use of English.

 16. 80 lei / doua ore

  Ioana Bay. - Profesor

  3 ani experienta in meditatii / profesorat

  Licentiata a Academiei de Studii Economice in Limbi Straine, sectia SELS- cu predare in limba engleza, ofer meditatii la limba engleza, persoanelor interesate (atat copii cat si adulti) ce isi doresc sa invetelimba engleza sau sa aprofundeze cunostintele deja dobandite. Mentionez ca sunt un bun comunicator, unele din calitatile care ma recomanda sunt perseverenta si rabdarea, indiferent de ritmul de invatare al cursantului. Am experienta in calitate de meditator de aproximativ 3 ani timp in care am predat atat in tara cat si peste hotare.Lectiile de pregatire se pot desfasura atat la domiciliul personal cat si al cursantului si au o durata de 2h/sedinta (daca se doreste 1h30min pretul scade cu 20ron)Rog si ofer seriozitate!

 17. 30 lei / o ora si 30 de minute

  Raluca Tănăsoiu - Student

  3 ani experienta in meditatii / profesorat

  Garantez seriozitate, devotament, implicare si calm.

 18. 40 lei / doua ore

  Irina T.

  3 ani experienta in meditatii / profesorat

  Ofer meditatii la domiciliul elevului, limba engleza / matematica, sedinta de 2 ore -> 40 RON. Preferabil sectorul 1, 2, Pipera. Experienta de peste 3 ani in domeniul meditatiilor, ajutor in efectuarea temelor. Rabdare, seriozitate. Disponibilitate: L-V dupa ora 18, Sambata.

 19. 60 lei / doua ore

  Simona M. - Student

  3 ani experienta in meditatii / profesorat

  Studenta in anul 2, ofer meditatii la limba engleza pentru copii si adulti. Am certificare Cambridge -CAE cu nivel european C2.

 20. 40 lei / doua ore

  Ruxandra G. - Profesor

  3 ani experienta in meditatii / profesorat

  Ofer meditatii la Limba Engleza atat pentru elevi in clasele primare si in gimnaziu, cat si pentru Examenul de Bacalaureat. Ofer pregatiri si pentru examinari de tip Cambridge sau IELTS, folosind materiale specializate si urmarind in fiecare sedinta formatul reading, listening si English in Use. Sunt licentiata in Stiinte Politice in Limba Engleza si in Filosofie, de la Universitatea Bucuresti si absolventa unui Masterat in Relatii si Afaceri Internationale, de la IHEID Geneva.