Meditatii la engleza in Bucuresti

Filtre aplicate:  Bucuresti

Filtreaza anunturile
 1. 100 lei / doua ore

  Amalia P. - Profesor

  Mai mult de 10 ani experienta in meditatii / profesorat

  Ofer meditatii la limba engleza pentru cursanti de toate varstele. Pentru elevi asigur o pregatire profesionista mult peste programa scolara, de unde si rezultatele excelente la examene si olimpiade. Metoda de predare este adaptata si personalizata in functie de fiecare elev. Pregatirea se poate face la domiciliul meu sau al dvs.

 2. 30 lei / o ora

  Alexandru C. - Profesor

  Mai mult de 10 ani experienta in meditatii / profesorat

  Ofer meditatii la limba engleza, iar sedinta va avea loc cu un elev sau maximum doi. Cer si ofer seriozitate si punctualitate pe parcursul colaborarii.

 3. 60 lei / doua ore

  Alexandra Rusalim - Profesor

  5 ani experienta in meditatii / profesorat

  Absolventă a Facultății de Limbi si Literaturi, Universitatea din Bucuresti, ofer meditații la limba engleză pentru orice nivel în orașul București. Avantajul meditațiilor este că elevul dispune de toata atenția meditatorului iar metoda de predare constă in lecții personalizate și adaptate nevoilor sale în care elevul sa dezvolte în paralel abilitați de citire, ascultare și comunicare atât scrisă, cât si orală.

 4. 50 lei / o ora si 30 de minute

  Laura T. - Profesor

  5 ani experienta in meditatii / profesorat

  Meditatii limba engleza, franceza si spaniola pentru elevi si studenti. Se urmareste programa scolara si se pune accent pe conversatie, gramatica, intelegere, scriere corecta si elemente de literatura si civilizatie. Metoda de predare este una moderna, elevul va fi mereu in priza, iar rezultate clare o sa se vada in timpul cel mai scurt.

 5. 50 lei / doua ore

  Mihai G. - Asistent universitar

  Mai mult de 10 ani experienta in meditatii / profesorat

  Profesor cu experienta atat in invatamant cat si in companii multinationale in lucrul direct cu clientii vorbitori de limba engleza ofer meditatii limba engleza orice nivel, clasele I-XII, bacalaureat, testari, angajare, munca in strainatate, emigrare.

 6. 35 lei / o ora si 30 de minute

  Evelyn Hauc - Student

  2 ani experienta in meditatii / profesorat

  ENGLEZA PENTRU COPII SI INCEPATORI DE TOATE VARSTELEStudenta la Limbi Straine, ajut micuti cu rezolvarea eficienta a temelor si cu fixarea cunostintelor obtinute la clasa, prin exercitii create special pentru ei, in functie de cunostinte, preferinte si nevoi. Metoda unica, personalizata,distractiva si interactiva ii va face sa-si insuseasca mult mai repede limba engleza.Mai mult decat atat, spre deosebire de sistemele clasice de invatare a acestei limbi, eu ii incurajez sa-si dezvoltate capacitatea de a intelege mecanismul din spatele limbii engleze, facilitadu-le procesul de invatare si redare.Rezultatele vor fi satisfacatoare pentru parinti si profesori,insa, indeosebi, extrem de folositoare si benefice pentru copii.De asemenea, desfasor sedinte pentru incepatori de orice varsta, mergand pe aceeasi premisa interactiva si inovativa si personalizata. Optez pentru predarea limbii engleze APLICATE, cu exemple utile din conversatii frecvente si situatii la care suntem supusi in fiecare zi, in tara sau in strainatate. Indiferent de varsta si nivel, consider ca e extrem de importanta invatarea mecanismului din spatele limbii, astfel incat speakingul si exercitiile practice reprezinta modalitatea cea mai usoara, rapida si placuta de a invata si a stapani engleza.Datorita naturii metodei mele, lectiile pot fi facute, fara niciun fel de problema, si pe Skype.

 7. 80 lei / doua ore

  Luiza S. - Centru de meditatii

  Mai mult de 10 ani experienta in meditatii / profesorat

  Engleza/rusa/germana/romana pentru straini orice nivel cu rezultate garantate.Individual, semiindividual si in grup.Tarife: in grup (max.8 pers) de la 20 Ron/sedinta, semiindividual (max 4 pers) de la 40Ron, individual de la 80 Ron.Pregatiri pentru examene internationale sau limbaj de specialitate 100 Ron/sedinta. De asemenea, cursuri prin skype. Cursurile de grup disponibile:sambata,9:30-11:00 engleza pentru copii (5-8 ani)9:30-11:30 engleza pentru adulti, nivel A1 11:30-13:00 engleza pentru copii (9-12 ani)13:30-15:30 engleza pentru adulti nivel A2.

 8. Pret nespecificat

  Roxana Lb Straine Meditatii - Profesor

  Mai mult de 10 ani experienta in meditatii / profesorat

  ENGLEZA ADULTI si COPII,orice nivel, GRUP, INDIVIDUAL sau SEMI-INDIVIDUAL. Metoda interactiva si comunicativa cu accent pe vocabular si conversatie. Pregatire examene IELTS, CAE, FCE, CPE, PET, KET, YLE, etcInclusiv LIMBAJ SPECIALIZAT (HR, marketing, business, hotel, turism, IT, juridic, medical, English for NURSING, CABIN CREW, etc). Module personalizate de gramatica, conversatie,etc. Locatie centrala.TRAINING COMPANII, AUDIT LINGVISTIC.Tarife: grup: 42 lei/ sedinta/ persIndividual: 85 lei/sedinta, semi-individ.: 55 lei/sedintaLbj specializate/preg examene: indiv. =100 lei, semi-ind.60 lei.Copii: grup: de la 120 lei/lună

 9. 50 lei / doua ore

  Elena I. - Profesor

  Mai mult de 10 ani experienta in meditatii / profesorat

  Licentiata, atestat Cambridge advanced predau engleza INDIVIDUAL pt copii cls.3-8 .Am experienta 8 ani, sunt placuta,cu o cultura generala peste medie, interactionez bn cu copiii,avand si cunostinte despre psihologia varstei. Urmaresc insusirea abilitatilor lingvistice, si pun accent pe gramatica, lexic, conversatie..Asigur suport curs variat (carti, culegeri, dvd, ), lectiile sunt interactive, se desfasoara intr o atmosfera placuta si stimulativa pt copii,. zona Pta Iancului

 10. 100 lei / doua ore

  Ana M. - Asistent universitar

  7 ani experienta in meditatii / profesorat

  Predau limba engleza nivel liceu sau facultate economica.Ofer support pentru licente in limba engleza. Absolventa a facultatii Relatii Economice Internationale in limba engleza, precum si Master in limba engleza.

 11. 50 lei / o ora

  John S. - Centru de meditatii

  Mai mult de 10 ani experienta in meditatii / profesorat

  Vorbitor nativ de limba engleza (American English) ofer meditatii de limba engleza prin conversatie. De asemenea engleza pentru diferite domenii de activitate : Business English, English for Sales, Commerce, Marketing etc.Cursurile se tin la biroul meu(zona Unirii), prin skype sau la sediul firmei cursantului.

 12. 70 lei / doua ore

  Mirabela S. - Profesor

  10 ani experienta in meditatii / profesorat

  Engleză - franceză - toate nivelurile, conversațional Engleză businessEngleză pentru exameneRomanian for expatsManiera de predare adaptata în funcţie de personalitate, vârsta, disponibilitate şi nivel. Experienţă de lucru atât cu români cât şi cu străini.Predare ludică (prin joc, atât pentru adulţi cât şi pentru copii), vizuală (flashcards), audio, formală şi informală, învăţare prin practică.Predare: face-to-face și online.Preţul: variază în funcţie de câteva criterii (online, cu sau fără deplasare, timp alocat -2h, 1.5)Materiale incluse.Timpul alocat: în mod normal se distribuie astfel 2 h -1.5 h adulţi, 1.5hZone: Sector 6 şi 1 îndeosebi. Pentru celelalte sectoare vor exista mici modificări în preț (în condițiile în care se deplasează profesorul)Lucrez și cu adulți.Nota bene:Rog seriozitate! Reamintesc că învăţarea unei limbi străine necesită efort susţinut şi de durată!Dacă nu sunteţi siguri pe ceea ce vreti sa faceţi, vă rog, să nu ma contactaţi! La germană și japoneză pot lucra doar cu începători care doresc măcar o bază la aceste limbi înainte de a investi și mai mulți bani într-un curs.

 13. 50 lei / doua ore

  Alina Dobras

  10 ani experienta in meditatii / profesorat

  Ofer meditatii la limba engleza, la domiciliul elevului, in Bucuresti.gradinita: 30 Ron/sedinta de 1 1/2 h;clasele I-IV: 50 Ron/sedinta de 2h;clasele V-XII: 60 Ron/sedinta de 2h;pregatire Bacalaureat: 80 Ron/sedinta de 2 h.

 14. 45 lei / doua ore

  Bianca Grecu - Student

  2 ani experienta in meditatii / profesorat

  Ofer meditatii la limba engleza pentru cei pasionati si dornici sa cunoasca tainele acestei limbi internationale. Detin manuale si carti de gramatica a limbii engleze, teste de citire, intelegere si traducere, teste cambridge, teste pentru incepatori pana la avansati. Experienta de doi ani in privat. Materiale de studiu sunt asigurate de mine. As prefera sa dau meditatii la domiciliul meu sau la domiciliul celor care stau aproape de zona unde locuiesc. Sunt o fire sociabilă, hotărâtă, ambiţioasă şi comunicativă.

 15. 50 lei / doua ore

  Stoenescu Anca - Student

  Un an experienta in meditatii / profesorat

  Ofer pregatire la limba engleza:conversatie de la cel mai slab nivel la cel mai inalt(incepatori-profesionisti),limbaj standard,gramatica,pregatire pentru Bac si admiterea la facultate si in special meditarea elevilor de la 0 ,in ceea ce priveste limba engleza.Am experienta atat in meditarea prescolarilor,elevilor de scoala generala,elevii de liceu cat si cu adultii.

 16. 40 lei / doua ore

  Daniela Gavrila - Student

  2 ani experienta in meditatii / profesorat

  Ofer meditatii copiilor intre clasele l-IV.

 17. 40 lei / o ora si 30 de minute

  Olivia T.

  Mai mult de 10 ani experienta in meditatii / profesorat

  Ofer meditatii la limba engleza si la limba franceza, eventual la limba italiana si la limba romana. Supraveghez lectiile si pot fi o indrumatoare utila in rezolvarea temelor de la scoala.Intelectuala, de formatie filologica, licentiata in Litere, limba franceza/limba engleza, master, am peste 10 ani de experienta in acest domeniu. Am lucrat cu diferiti copii (mai buni, mai slabi, mai linistiti, mai agitati). Metoda de lucru difera in functie de ritmul si de inclinatia elevului catre limba predata. Pun accentul pe empatie, pe o buna comunicare si pe asimilarea logica a cunostintelor, de placere si nu din obligatie.Mai pot oferi meditatii la limba romana (ireprosabila,impecabila) si la limba italiana (am 3 ani de studiu si progrese ulterioare bune, constante - scris si vorbit).Cat priveste costurile, acestea difera, dupa cum urmeaza:- meditatii prescolari: 25 de lei/1h; 40 de lei/1h si 30 de min;- meditatii elevi (clasele 0; I-VII; IX-XI): 30 de lei/1h; 40 de lei/1h si 30 de min; 50 de lei/2h;- supraveghere lectii: 25 de lei/h;- supraveghere lectii plus ajutor la teme: 30 de lei/h.Ofer si traduceri (dar NU pentru acte), din orice domeniu, preturile fiind urmatoarele: - 5 lei pagina (din engleza/franceza/italiana in romana);- 7 lei/pagina (din romana in engleza/francezasi italiana).Alte precizari; persoana foarte onesta si foarte corecta, extrem de serioasa si de atenta, cu o buna capacitate de adaptare in functie de fiecare elev in parte. Solicit seriozitate si corectitudine. Va multumesc !

 18. Pret nespecificat

  Zeljko Zurzic - Student

  Un an experienta in meditatii / profesorat

  Vrei sa pui bazele celei mai vorbite limbi straine ? Atunci ne-am gasit perfect !Sedinta de meditatie imbina utilul cu placutul, fiind axata pe nevoile personale ale elevului si incercand sa imbunatateasca punctele sale mai slabe.Posed certificare internationala IELTS

 19. 40 lei / doua ore

  Sabina B. - Student

  2 ani experienta in meditatii / profesorat

  Studenta , certificata de Cambridge ( Certificate in Advanced English ),ofer meditatii la limba engleza elevilor in clasele II-VIII. Ofer la fiecare sedinta fise printate,bine structurate, care le mentin interesul, ii motiveaza si le dezvolta abilitatile de comunicare,intelegere a mesajului scris sau vorbit, insusire a notiunilor de gramatica.

 20. 50 lei / doua ore

  Miruna Chirică - Student

  Un an experienta in meditatii / profesorat

  Meditații limba Engleză si Franceză, un an experiența