Meditatii la engleza in Bucuresti

Filtre aplicate:  Bucuresti

Filtreaza anunturile
 1. 50 lei / doua ore

  Elena I. - Profesor

  Mai mult de 10 ani experienta in meditatii / profesorat

  Licentiata, atestat Cambridge advanced predau engleza pt copii cls.3-8 .Am experienta 8 ani, sunt placuta,cu o cultura generala peste medie, interactionez bn cu copiii,avand si cunostinte despre psihologia varstei. Urmaresc insusirea abilitatilor lingvistice, si pun accent pe gramatica, lexic, conversatie..Asigur suport curs variat (carti, culegeri, dvd, ), lectiile sunt interactive, se desfasoara intr o atmosfera placuta si stimulativa pt copii,. zona Pta Iancului

 2. Pret nespecificat

  Trainerul Tau Online - Profesor

  8 ani experienta in meditatii / profesorat

  Trainerul tău online îți pune la dispoziție cea mai bună „uneltă” de învățare a unei limbi străine: un profesor specializat în training online de limbi străine cu 8 ani de experiență în teachingul adulților. Conform specialiștilor, cursurile 1-to-1 (individuale) sunt cele mai eficiente în învățarea unei limbi străine.Oferim:– o sesiune demonstrativă unde vei vedea cum se desfășoară o lecție;– cursuri 100% ținute în limba țintă;– un trainer care să se potrivească nevoilor tale;– materiale personalizate pe nevoile și obiectivele tale;– program flexibil.Ne găsești și pe Facebook, Google + și LinkedIn.

 3. 25 lei / o ora

  Alexandru C. - Profesor

  Mai mult de 10 ani experienta in meditatii / profesorat

  Ofer meditatii la limba engleza, iar sedinta va avea loc cu un elev sau maximum doi. Cer si ofer seriozitate si punctualitate pe parcursul colaborarii.

 4. 50 lei / doua ore

  Mihai G. - Asistent universitar

  Mai mult de 10 ani experienta in meditatii / profesorat

  Profesor cu experienta atat in invatamant cat si in companii multinationale in lucrul direct cu clientii vorbitori de limba engleza ofer meditatii limba engleza orice nivel, clasele I-XII, bacalaureat, testari, angajare, munca in strainatate, emigrare.

 5. 60 lei / doua ore

  Ruxandra S.

  7 ani experienta in meditatii / profesorat

  Ofer meditatii la limba engleza; pregatire pentru examenul de bacalaureat si cel de admitere la facultate, CONVERSATIE pentru incepatori (si nu numai), limbaj standard, consolidarea cunostintelor de GRAMATICA. Detin experienta atat in lucrul cu prescolarii, elevii de scoala generala, elevii de liceu cat si cu adultii.

 6. 50 lei / doua ore

  Laura T. - Profesor

  5 ani experienta in meditatii / profesorat

  Meditatii limba engleza, franceza si spaniola pentru elevi si studenti. Se urmareste programa scolara si se pune accent pe conversatie, gramatica, intelegere, scriere corecta si elemente de literatura si civilizatie. Metoda de predare este una moderna, elevul va fi mereu in priza, iar rezultate clare o sa se vada in timpul cel mai scurt.

 7. Pret nespecificat

  Razvan Savu - Centru de meditatii

  Mai mult de 10 ani experienta in meditatii / profesorat

  Profesor nativ limba engleza (american - New York) ofera meditatii orice nivel (inclusiv Cambridge, TOEFL, IELTS). Peste 15 ani de experienta.Cursuri engleza - Cel mai mic pret garantat!

 8. 100 lei / doua ore

  Amalia P. - Profesor

  Mai mult de 10 ani experienta in meditatii / profesorat

  Ofer meditatii la limba engleza pentru cursanti de toate varstele. Pentru elevi asigur o pregatire profesionista mult peste programa scolara, de unde si rezultatele excelente la examene si olimpiade. Metoda de predare este adaptata si personalizata in functie de fiecare elev. Pregatirea se poate face la domiciliul meu sau al dvs.

 9. 50 lei / o ora si 30 de minute

  Cristina M. - Profesor

  6 ani experienta in meditatii / profesorat

  Ai nevoie atat de un profesor cat si de un coach pentru a-l ghida pe copilul tau in aprofundarea limbii engleze? Am obtinut diploma IELTS la British Council studiind engleza britanica timp de 10 ani si sunt pasionata de psihologie. Ofer medidatii pentru scoala primara, gimnaziala si liceu in zona Timpuri Noi.

 10. 35 lei / doua ore

  Alexandra Gabriela - Student

  Mai putin de un an experienta in meditatii / profesorat

  Ofer meditații de limba engleza, gradinita+clasele 1-6, la domiciliul elevului (București). Știu cum sa lucrez cu copii mici datorita varstei apropiate pe care o consider un avantaj foarte mare. Vor învăța cu drag folosind metode de predare personalizate pentru fiecare copil, in functie de nivelul de cunostinte, timpul de asimilare al informatiilor si scopul pentru care acesta vrea sa invete limba engleza (teste, examene, etc.). Dupa orele de meditatii, cunostintele noi ale elevului se vor reflecta in activitatea lui scolara. Pret: -ședința 2 ore-35 Ron -sedinta 1 ora-20 Ron"Atunci când înveți cu drag, nimic nu e greu!" Atestat Cambridge KETAtestat Cambridge PET

 11. 60 lei / doua ore

  Tora V. - Student

  4 ani experienta in meditatii / profesorat

  Studenta la Business and Tourism - A.S.E, ofer meditatii pentru nivelurile A1 A2, B1 B2.Detin si diploma Cambridge Advanced Certificate. Lucrez intensiv cu toti elevii mei, lucrând mai mult partea de writing .Daca elevul ia note de 10 pe writing , atunci poate lua 10 si la speaking fara probleme.Folosesc Welcome, Enterprise, Round Up si fise auxiliare/tableta/exercitii facute de mine. Dau teste, teme si multe exerciţii. Trec la un modul/unit nou dupa testul de recapitulare si cel final. Dau buline fericite/triste pentru a,i motiva pe cei mici sa ia note peste 8. Disponibila de luni până duminică. Pot fi contactată de la ora 7am până la 11pm.Nu fac pregătire pentru Cambridge.I IV = 50 RON , V VIII = 60 RON , IX X Xi XII= 70 RON

 12. 40 lei / doua ore

  Alexandra M.

  5 ani experienta in meditatii / profesorat

  Licentiata cu 5 ani de experienta in predare, posesoare CAE (Certificate in Advanced English - University of Cambridge) si a atestatului de competente lingvistice de nivel avansat in lb. engleza eliberat de Ministerul Educatiei, ofer meditatii la lb. engleza; indiferent de varsta, nivel sau de scopul pregatirii (examen bacalaureat, examene Cambridge, IELTS, TOEFL, FCE, KET, PET, SAT)! Tin sa mentionez schimbul de experienta din timpul liceului la Aquinas College - Stockport, Anglia! Ofer, de asemenea, cursuri pentru cei interesati de termenilogia de specialitate medicala in limba engleza.

 13. 60 lei / doua ore

  Gabriela P. - Profesor

  Mai mult de 10 ani experienta in meditatii / profesorat

  Profesor cu experienta atat in invatamant cat si in companii multinationale ca traducator; practica indelungata in strainatate in activitati din mediul diplomatic, ofer meditatii limba engleza orice nivel, clasele I XII, bacalaureat, testari, angajare, munca in strainatate.Specializare testari si atestari Cambridge , atat pentru elevi cat si pentru adulti.

 14. 60 lei / doua ore

  Catalina C. - Student

  2 ani experienta in meditatii / profesorat

  Ofer meditatii la domiciliul meu, pregatire intensa si rezultate rapide.

 15. 20 lei / o ora

  Brigitta K. - Student

  2 ani experienta in meditatii / profesorat

  Studenta,ofer meditatii copiilor de clasele 1-4 + ajutor la teme si pentru copiii de clasele 5-8. Imi place foarte mult sa lucrez cu copiii, am multa rabdare cu ei si garantez progrese.Ofer si rog seriozitate.

 16. 50 lei / doua ore

  Luminita Cristina P. - Profesor

  Mai mult de 10 ani experienta in meditatii / profesorat

  Profesoara, dubla specializare, meditez Engleza, cls. 1-8: incepatori, recuperari, corigente, examene, conversatie. Asigur metode moderne pentru invatare facila, la domiciliul elevului. Anunt valabil in Bucuresti.

 17. 35 lei / doua ore

  Gabriela V.

  6 ani experienta in meditatii / profesorat

  Ofer meditatii la limba engleza in vederea imbunatatirii performantelor scolare, participarea la diferite concursuri TOEFL, Cambridge, Bac etc. Ofer materiale si o metoda de studiu ce stimuleaza memoria si creativitatea elevului.

 18. 30 lei / o ora

  Alexandra A.

  6 ani experienta in meditatii / profesorat

  Ofer meditatii la lb engleza pt copii si/sau adulti. Tanara rabdatoare, dedicata, iubesc copiii si doresc sa ii ajut sa invete cu drag, prin materiale si joculete placute si interesante. Pentru adulti cursurile pot incepe de la orice nivel. Garantez rezultate si ofer seriozitate. Durata sedintei se stabileste impreuna cu elevii. Am 6 ani experienta limbi straine si predare. Pot fi contactata la orice ora . Va multumesc!

 19. 20 lei / o ora

  Alexandra G. - Student

  Un an experienta in meditatii / profesorat

  Sunt o fire deschisa care ii poate ajuta pe cei mici sa invete sau sa aprofundeze intr-un mod placut limba engleza.

 20. 20 lei / o ora

  Fatma I. - Student

  3 ani experienta in meditatii / profesorat

  Studenta anul II la Facultatea de Drept a Universitatii din Bucuresti, meditez elevi clasele I-IV la Limba si Literatura Romana, matematica, limba engleza precum si la alte discipline. Ofer ajutor in efectuarea temelor si studierea in avans a lectiilor. Experienta de peste 2 ani in lucrul cu cei mici, garantez reusita! Detin atestat limba engleza precum si DELF la franceza nivel A2 si de asemenea sunt anul 2 la modulul psihopedagogic. Deplasare zona Dristor-Vitan-Unirii sau la domiciliul meu.