Meditatii la engleza in Bucuresti

Filtre aplicate: Bucuresti

Filtreaza anunturile
 1. Cristina G. - Profesor

  10 ani experienta in meditatii / profesorat

  Licentiata in cadrul a 2 arii de studiu, atestat Cambridge advanced ,modul psihopedagogic,predau engleza pt copii pana in cls 10 si adulti-fete.Am experienta , sunt placuta,cu o cultura generala peste medie, interactionez bn cu copiii, Urmaresc insusirea abilitatilor lingvistice.Adaptez cerintele in functie de nivelul cursantului si de targetul cognitiv al fiecaruia.Asigur suport curs variat , lectiile sunt interactive, motivante, cu atentie pt detaliu, fond si forma. zn Vatra Luminoasa

  Mai multe informatii
 2. Criss M.

  6 ani experienta in meditatii / profesorat

  Ofer meditații individuale și în grupuri la limba engleză, atât pentru începători și persoane ce doresc să își dezvolte sau perfecționeze nivelul limbii engleze, cât și pentru cei interesați de susținerea unui examen (Cambridge YLE, KET, PET, FCE, CAE, IELTS, sau TOEFL, SAT, Bacalaureat). Dețin certificare Cambridge nivel C2, Cambridge Teaching Knowledge Test (TKT), studii de limba engleză, predare, psihologie, cursuri de formator și experiență de lucru cu persoane cu dizabilități.

  Mai multe informatii
 3. Laura T. - Profesor

  5 ani experienta in meditatii / profesorat

  Meditatii limba franceza, spaniola si engleza pentru elevi si studenti. Se urmareste programa scolara si se pune accent pe conversatie, gramatica, intelegere, scriere corecta si elemente de literatura si civilizatie. Metoda de predare este una moderna, elevul va fi mereu in priza, iar rezultate clare o sa se vada in timpul cel mai scurt.

  Mai multe informatii
 4. Cristiana C. - Profesor

  8 ani experienta in meditatii / profesorat

  Profesor limba engleza, 8 ani experienta in predarea limbii engleze, ofer meditatii pentru grupele de varsta 3 - 6 ani, 6 - 12 ani, 12 - 18 ani. Prin metodele folosite se urmaresc atat asimilarea informatiilor cat si deprinderea si dezvoltarea abilitatilor de comunicare.

  Mai multe informatii
 5. Andreea S. - Profesor liceu

  8 ani experienta in meditatii / profesorat

  Profesoara cu 8 ani experienta, meditez elevi clasele 1-12 la urmatoarele materii: engleza, franceza si romana, cu rezultate DEOSEBITE!

  Mai multe informatii
 6. Marius I. - Profesor

  Mai mult de 10 ani experienta in meditatii / profesorat

  Profesor nativ limba engleza (american - New York) ofer meditaii orice nivel (inclusiv Cambridge, TOEFL, IELTS). Peste 15 ani de experienta, Piata Unirii.

  Mai multe informatii
 7. Maria C. - Traducator

  9 ani experienta in meditatii / profesorat

  OLIMPICA limba engleza, castigatoare de concursuri nationale si de traduceri literare, absolventa a Facultatii de Limbi si Literaturi Straine, sectia Traducatori-Interpreti de Conferinta (U.Bucuresti) - la buget -, fost CONSULTANT LIMBA ENGLEZA in cadrul reprezentantei OXFORD UNIVERSITY PRESS in Romania,cu experienta de 9 ani in predarea limbii engleza, ofer meditatii orice nivel, orice varsta. METODE PERSONALIZATE, materiale Oxford. Practic si util -pentru aprofundare/examene/conversatie.

  Mai multe informatii
 8. Centru M. - Profesor liceu

  5 ani experienta in meditatii / profesorat

  Beneficiile participarii la sedintele de meditatii la limba engleza in Centrul nostru constau atat in asimilarea materiei scolare cat si in pregatirea pentru examene de tipul Bacalaureat sau admitere la facultate si concursuri de specialitate. http://www.centruldemeditatii.ro/meditatii/meditatii_limba_engleza

  Mai multe informatii
 9. Cristiana - Traducator

  4 ani experienta in meditatii / profesorat

  Experienta in munca, atat cu adolescenti/copii, cat si cu adulti. Ofer meditatii pentru nivelurile A1-C1. Detin certificatul CAMBRIDGE, care atesta pregatire la NIVEL AVANSAT in limba engleza. Am absolvit modulul PSIHOPEDAGOGIC in cadrul Universitatii Bucuresti, care ma recomanda pentru activitati didactice. Ședințele vor avea loc începând cu luna OCTOMBRIE, la sediul meu din zona TIMPURI NOI, București. Pentru grupe de 2 persoane, prețul este 80 lei/2 ore

  Mai multe informatii
 10. Stefania G.

  2 ani experienta in meditatii / profesorat

  Copilul tau merita sa fie un invingator! Şansa asta va face diferența! Descoperă chiar acum puterea magică a limbii engleze! Engleza este cunoscută şi vorbită în foarte multe țări din lumea asta. Gândeşte-te la câte locuri va putea descoperi copilul tău, câți oameni minunați va putea cunoaşte, câte cărți, reviste, documentare, site-uri va putea citi şi înțelege. La ce te poți aştepta? Copilul tău va învăța prin metode moderne, folosind gadget-urile şi tehnologia, având totuşi focusul setat pe comunicarea directă. Va învăța mai mult decât gramatică şi vocabular; va învăța sunete noi, expresii, moduri de a înțelege, va cunoaşte culturi şi comunități noi. Programari si detalii pe e-mail sau la telefon 0746.662.999.

  Mai multe informatii
 11. Alexandra M.

  8 ani experienta in meditatii / profesorat

  In conjunctura actuala, limba engleza reprezinta fie o necesitate, fie o sansa in plus. Am o bogata experienta in predarea de ore particulare de limba engleza. Consider ca la baza oricarui proces de invatare eficient stau motivatia elevului si metoda de predare-invatare. Din acest motiv imi adaptez atat materialul cat si comunicarea didactica la nivelul elevului, la obiectivul propus si ceea ce eu consider cel mai important la personalitatea elevului.

  Mai multe informatii
 12. Cristina M. - Profesor

  6 ani experienta in meditatii / profesorat

  Ai nevoie atat de un profesor cat si de un coach pentru a-l ghida pe copilul tau in aprofundarea limbii engleze ? Am obtinut diploma IELTS la British Council studiind engleza britanica timp de 10 ani si sunt pasionata de psihologie. Ofer medidatii pentru scoala primara, gimnaziala si liceu in zona Timpuri Noi.

  Mai multe informatii
 13. Cursupedia C. - Profesor

  Mai mult de 10 ani experienta in meditatii / profesorat

  Cursuri engleza, incepator, mediu, avansat, limbaj general sau specializat(HR, marketing, business, hotel, turism, IT, juridic, medical, nursing, etc.), Grup (8-10pers.), semi-individual (2pers), individual.TRAINING COMPANII, orar flexibil, programe personalizate in functie de necesitatile companiei si ale cursantilor, evaluare, audit lingvistic.

  Mai multe informatii
 14. Amalia N. - Student

  3 ani experienta in meditatii / profesorat

  Meditez elevi de clasele I-IV la limba si literatura romana, matematica si limba engleza.

  Mai multe informatii
 15. Roxana B.

  Mai mult de 10 ani experienta in meditatii / profesorat

  Meditatii engleza,orice nivel, adulti si copii, pregatire examene:KET,PET,YLE,CAE,IELTS,FCE,CPE,bac,facultate,interviuri.Limbaj general sau specializat (HR, marketing, business, hotel, turism, IT, juridic, medical, nursing, etc.).Modul de gramatica.Grup sau individual.Training companii.Inclusiv cursanti straini.

  Mai multe informatii
 16. Mihaela L. - Traducator

  8 ani experienta in meditatii / profesorat

  De peste sapte ani lucrez cu elevi care sunt in clasele II- XII, adaptand cursurile varstei si necesitatilor fiecarui copil. Adultii pot beneficia de meditatii specializate pentru domeniile: comunicare si relatii publice, stiinte politice, mediul european. Intalnirile pot avea loc fie acasa la cursanti, fie la domiciliul meu. Nu e cazul unor cheltuieli suplimentare, materialele necesare fiind oferite de mine. Prefer sa fiu contactata prin e- mail sau sms, la telefon putem discuta dupa 18.

  Mai multe informatii
 17. Catalina C. - Student

  Un an experienta in meditatii / profesorat

  Ofer meditatii la domiciliul meu sau al elevului, pregatire intensa si rezultate deosebite si rapide.

  Mai multe informatii
 18. Office C. - Profesor

  Mai mult de 10 ani experienta in meditatii / profesorat

  Limbi engleza cu profesori si traineri vorbitori nativi  Limbaj standard, conversational si limbaj specializat (medical, juridic, afaceri, financiar)  Cursuri colective  Cursuri individuale (1 la 1)  Cursuri online (platformă E-learning)  Scoli de vara si ateliere de lucru cu profesori de la universitati de prestigiu din S.U.A., Belgia si Germania  Pregatire, testare si evaluare pentru certificatele TOEFL, IELTS, CAMBRIDGE, ZERTIFIKAT DEUTSCH, DELE etc

  Mai multe informatii
 19. Alexandra B. - Profesor gimnaziu

  3 ani experienta in meditatii / profesorat

  Profesor si masterand, licentiata in limbi straine, dau meditatii la limba engleza la orice nivel. mentionez ca am lucrat atat cu adulti, cat si cu copii,iar lectiile pot avea loc atat la domiciliul meu, cat si la domiciuliu elevului. Lucrez in zona Militari pentru ca locuiesc in Militari Residene

  Mai multe informatii
 20. Ina I. - Profesor

  10 ani experienta in meditatii / profesorat

  Profesoara,grad didactic definitiv, predare pe baza de conversatie indiferent de nivel ,ofer pregatiri engleza,franceza,examene Cambridge,pt copii Young Learners, Ket, Pet, Fce, Advanced, BEC, Ielts, Toefl,Delf,pentru Adulti,vocabular engleza,franceza generala, medicala,farmacie,business, interviuri,metode interactive,gramatica, vocabular, audiere,redare audio- video.Experienta vasta,se lucreaza 2 ore sau mai putin in functie de varsta.Orice sector, detin toate materialele necesare studiului

  Mai multe informatii