Meditatii la engleza in Bucuresti

Filtre aplicate:  Bucuresti

Filtreaza anunturile
 1. Pret nespecificat

  David B. - Profesor

  10 ani experienta in meditatii / profesorat

  Vrei sa ai cele mai bune sanse in viata? Perfectioneaza-ti limba engleza la prima mana cu vorbitor englez nativ din Anglia. Rezultate garantate.

 2. 50 lei / o ora si 30 de minute

  Laura T. - Profesor

  5 ani experienta in meditatii / profesorat

  Meditatii limba engleza, franceza si spaniola pentru elevi si studenti. Se urmareste programa scolara si se pune accent pe conversatie, gramatica, intelegere, scriere corecta si elemente de literatura si civilizatie. Metoda de predare este una moderna, elevul va fi mereu in priza, iar rezultate clare o sa se vada in timpul cel mai scurt.

 3. Pret nespecificat

  Cursupedia Roxana Cursuri Indv Si Grup - Profesor

  Mai mult de 10 ani experienta in meditatii / profesorat

  ENGLEZA, ADULTI, orice nivel.individual, semi-individual, grup Parcursuri personalizate.Pregatire examene: IELTS, CAE, FCE, CPE, PET, KET, YLE, etcLIMBAJ SPECIALIZAT (HR, marketing, business, hotel, turism, IT, juridic, medical, English for NURSING, CABIN CREW, etc).Inclusiv cursanti straini.Locatie centrala, Piata Unirii. Training COMPANII, audit lingvistic1h=50 min

 4. 60 lei / doua ore

  Alexandru C. - Profesor

  Mai mult de 10 ani experienta in meditatii / profesorat

  Ofer meditatii la limba germana, iar sedinta va avea loc doar cu un elev, in cazul celor incepatori, sau maximum doi elevi, daca sunt la un nivel sensibil egal. Cer si ofer seriozitate si punctualitate pe parcursul colaborarii.

 5. 50 lei / doua ore

  Mihai G. - Asistent universitar

  Mai mult de 10 ani experienta in meditatii / profesorat

  Profesor cu experienta atat in invatamant cat si in companii multinationale in lucrul direct cu clientii vorbitori de limba engleza ofer meditatii limba engleza orice nivel, clasele I-XII, bacalaureat, testari, angajare, munca in strainatate, emigrare.

 6. 35 lei / o ora si 30 de minute

  Evelyn Hauc - Profesor

  2 ani experienta in meditatii / profesorat

  -ENGLEZA PENTRU COPII SI INCEPATORI DE TOATE VARSTELE-Studenta la Limbi Straine si profesoara de limba engleza, ajut micuti cu rezolvarea eficienta a temelor si cu fixarea cunostintelor obtinute la clasa, prin exercitii create special pentru ei, in functie de cunostinte, preferinte si nevoi. Metoda unica, personalizata,distractiva si interactiva ii va face sa-si insuseasca mult mai repede limba engleza.Mai mult decat atat, spre deosebire de sistemele clasice de invatare a acestei limbi, eu ii incurajez sa-si dezvoltate capacitatea de a intelege mecanismul din spatele limbii engleze, facilitadu-le procesul de invatare si redare.Rezultatele vor fi satisfacatoare pentru parinti si profesori,insa, indeosebi, extrem de folositoare si benefice pentru copii.De asemenea, desfasor sedinte pentru incepatori de orice varsta, mergand pe aceeasi premisa interactiva, inovativa si personalizata. Optez pentru predarea limbii engleze APLICATE, cu exemple utile din conversatii frecvente si situatii la care suntem supusi in fiecare zi, in tara sau in strainatate. Indiferent de varsta si nivel, consider ca e extrem de importanta invatarea mecanismului din spatele limbii, astfel incat speakingul si exercitiile practice reprezinta modalitatea cea mai usoara, rapida si placuta de a invata si a stapani engleza.Datorita naturii metodei mele, lectiile pot fi facute, fara niciun fel de problema, si pe Skype.

 7. 100 lei / doua ore

  Amalia P. - Profesor

  Mai mult de 10 ani experienta in meditatii / profesorat

  Ofer meditatii la limba engleza pentru cursanti de toate varstele. Pentru elevi asigur o pregatire profesionista mult peste programa scolara, de unde si rezultatele excelente la examene si olimpiade. Metoda de predare este adaptata si personalizata in functie de fiecare elev. Pregatirea se poate face la domiciliul meu sau al dvs.

 8. 50 lei / doua ore

  Sorina Stanica - Student

  3 ani experienta in meditatii / profesorat

  studentă la Facultatea de Limbi şi Literaturi Străine,din Universitatea Bucureşti, în primul an de studiu, la profilul Engleza A avansat si engleză rusă B. În urma absolvirii liceului ,profilul filologie –engleză avansat , am obţinut un atestat în limba engleză. De asemenea, sunt foarte interesată de studiul limbiilor straine, fapt ce a devenit o pasiune.Sunt o fire foarte sociabilă, creativă, comunicativă şi îmi place foarte mult să interacţionez cu copiii.Ofer meditaţii la limba engleză, în special pentru copiii cu vârsta până în 15 ani, la domiciliul dumneavoastră, in Bucureşti. Orele de meditatii cuprind activitati interactive.Mă puteţi contacta la numărul de telefon afişat sau pe adresa de email. Aştept solicitarea dumneavoastră .

 9. 75 lei / doua ore

  Teodor B. - Profesor

  Mai mult de 10 ani experienta in meditatii / profesorat

  Profesor de engleza certificare internationala CAMBRIDGE ( CELTA, ICELT,DELTA(expert level) ),peste 25 de ani experienta, 4 ani in SUA, colaborator si consultant companii internationale, translator-interpret, Certificate of Proficiency in English, nivel C2, grad A (maxim posibil,nativ educat),Cambridge English Teacher, ofer meditatii limba engleza, orice nivel, scop, domeniu, varsta, metode eficiente adaptate fiecarui scop si fiecarei persoane in parte, rezultate rapide si garantate, gratuit prima sedinta.Sedintele se pot desfasura si online.Pentru programari puteti suna oricand(inclusiv la sfarsit de saptamana),intre orele 7-23!

 10. 50 lei / doua ore

  Andreea St.j - Inginer

  2 ani experienta in meditatii / profesorat

  Ofer meditatii la limba engleza elevilor de nivel generala si copiilor de gradinita.Studiez la Universitatea Politehnica din Bucuresti.Am fost prof.student suplinitor la Biserica "Sf.Nicolae"(club after-school) din Bucuresti si am finalizat Modulul Pedagogic,care imi permite sa predau in invatamant (max 10 clase)Am experienta de lucru cu elevi de diferite varste si niveluri de educatie. Am ales sa predau lb engleza pt a le impartasi copiilor cunostintele mele, pt a-i ajuta sa scrie,sa citeasca,sa comunice in lb engleza,dar si pt a promova gandirea analitica si creativitatea. Scopul meu este de a ajuta fiecare copil sa se exprime in mod eficient si elocvent.Am un program flexibil si sunt incantata sa merg la casa oricarui copil sau alt loc,în cazul în care ar fi mai convenabil. Tariful este in functie de nr de ore si locatie.Nr max de elevi:2Daca aveti intrebari, va rog sa nu ezitati sa ma contactati.

 11. 40 lei / doua ore

  Georgiana Andrei - Student

  2 ani experienta in meditatii / profesorat

  Studenta la limbi si literaturi straine ofer meditatii la limba si literatura engleza/romana. Pretul variaza in functie de materie, ore si de nivelul persoanei.

 12. 50 lei / o ora si 30 de minute

  Cristina M. - Profesor

  6 ani experienta in meditatii / profesorat

  Ai nevoie atat de un profesor cat si de un coach pentru a-l ghida pe copilul tau in aprofundarea limbii engleze? Am obtinut diploma IELTS la British Council studiind engleza britanica timp de 10 ani si sunt pasionata de psihologie. Ofer medidatii pentru scoala primara, gimnaziala si liceu in zona Timpuri Noi.

 13. 30 lei / o ora

  Diana Pui - Student

  2 ani experienta in meditatii / profesorat

  Ofer meditatii la limba engleza pentru cei mici , iar rezultatele sunt vizibile inca din primele sedinte. Lectiile sunt interesante si atractive pentru a trezi si a mentine interesul copilului fata de acestea. Lucrez si cu grupuri de 2 persoane daca sunt doritori .

 14. 25 lei / o ora

  Mihaela P. - Profesor

  Mai mult de 10 ani experienta in meditatii / profesorat

  Profesoara de engleza cu studii in Anglia si cu experienta de 15 ani in domeniu, preda limba engleza la toate nivelele. Lectiile sunt sustinute prin Skype avand avantajul nedeplasarii la domiciliu, flexibilitatea orelor si material gratis. O sedinta este GRATIS.skypul meu este cyberstar665

 15. 30 lei / o ora

  Anda Cernica - Traducator

  Mai putin de un an experienta in meditatii / profesorat

  Traducător autorizat, ofer meditații la limba engleză pentru copii și adulți de orice vârstă și orice nivel, inclusiv pregătire pentru teste Cambridge sau TOEFL. Preț negociabil în funcție de numărul de ore și de nivelul elevului, începând cu 30 RON/ ședința de o oră, la domiciliul elevului sau la domiciliul meu. Dispun de materiale didactice necesare.

 16. 40 lei / doua ore

  Alexandru Goian

  5 ani experienta in meditatii / profesorat

  Ofer meditații copiilor din clasele I-VIII, celor care doresc să își îmbunătățească nivelul de limba engleză sau celor care se pregătesc pentru examenul de admitere la un liceu bilingv.

 17. 40 lei / doua ore

  Andreea Manda - Student

  2 ani experienta in meditatii / profesorat

  Ofer meditatii la limba engleza, pe durata vacantei de vara, pentru clasele primare si gimnaziale (nivel A1, A2, B1, B2)

 18. 60 lei / o ora si 30 de minute

  Camina C. - Profesor

  Mai mult de 10 ani experienta in meditatii / profesorat

  PARC BAZILESCU - CURSURI PERSONALIZATE LB. ENGLEZA sauPIPERA - CARTIER HENRI COANDADeplasarea la domiciliu implica costuri suplimentare.De peste zece ani lucrez cu elevi din invatamantul prescolar si cei din clasele 0 XII, adaptand cursurile varstei si necesitatilor fiecarui copil, tinand cont si de programa MEN. Intalnirile se desfasoara la domiciliul meu sau la domiciliul dvs. Materialele aferente cursurilor sunt puse la dispozitie. Prefer sa fiu contactata prin e-mail, sms, sau telefonic dupa ora 17. Deasemenea ofer cursuri dePregatire Examene Cambridge. (YLE, KET, PET, FCE).Va astept cu bucurie sa descoperiti/ aprofundati Limba Engleza.

 19. 25 lei / doua ore

  Ionut A. - Profesor

  Mai mult de 10 ani experienta in meditatii / profesorat

  Doresti sa lucrezi alaturi de un expert? Doresti sa comunici cu placere in engleza Invata limba engleza alaturi de un expert cu vasta experienta in predare si comunicare. Fie ca vrei sa emigrezi , sau vrei limbaj pt. afaceri, juridica, finaciara, administrativa, turism, daca ai un partener de comunicare iti va fi usor.

 20. 60 lei / doua ore

  Iulian A. - Profesor liceu

  Mai mult de 10 ani experienta in meditatii / profesorat

  Profesor gradul II liceu, experienta peste 14 ani, ofer pregatire (germana professional) si engleza, incepator si intermediar, la domiciliul meu sau al elevului. Sedinta este 2 ore. Ma deplasez la domiciliul elevilor pana in clasa a IX-a in sectoarele 6,5,1, Cartierul Latin, Ghencea, etc. 60 ron la domiciliul meu, 70 la cel al elevului . Locuiesc la Plaza Romania, Drumul Taberei.