Anunturi de meditatii la limba engleza in Bucuresti

Filtre aplicate: Bucuresti

 1. Ghazaleh E. - Doctor

  3 ani experienta in meditatii / profesorat

  Ofer meditatii limba engleza, in special pregatire pentru examenele TOEFL si IELTS. Experienta de 3 ani ca meditator. Ofer meditatii personal sau on-line.

 2. Cursupedia C. - Profesor

  Mai mult de 10 ani experienta in meditatii / profesorat

  Cursuri engleza, incepator, mediu, avansat, limbaj general sau specializat(HR, marketing, business, hotel, turism, IT, juridic, medical, nursing, etc.), Grup (8-10pers.), semi-individual (2pers), individual.TRAINING COMPANII, orar flexibil, programe personalizate in functie de necesitatile companiei si ale cursantilor, evaluare, audit lingvistic.

 3. Ruxandra ┼. - Traducator

  7 ani experienta in meditatii / profesorat

  Ofer meditatii la limba engleza; pregatire pentru examenul de bacalaureat si cel de admitere la facultate, CONVERSATIE pentru incepatori (si nu numai), limbaj standard, consolidarea cunostintelor de GRAMATICA. Detin experienta atat in lucrul cu prescolarii, elevii de scoala generala, elevii de liceu cat si cu adultii.

 4. Amalia P. - Profesor liceu

  Mai mult de 10 ani experienta in meditatii / profesorat

  Predau Limba si literatura engleza orice nivel la domiciliul elevului. Rezultate excelente la examene.

 5. Cristina G. - Profesor

  10 ani experienta in meditatii / profesorat

  Licentiata a 2 facultati, atestat Cambridge advanced ,modul psihopedagogic,predau engleza pt copii cls 2-10 si adulti-fete.Am experienta 10 ani , sunt placuta,cu o cultura generala peste medie, interactionez bn cu copiii, Urmaresc insusirea abilitatilor lingvistice.Adaptez cerintele in functie de nivelul cursantului si de targetul cognitiv al fiecaruia.Asigur suport curs variat , lectiile sunt interactive, motivante, cu atentie pt detaliu, fond si forma. zn Pta Iancului.(valabil si pt vacantza)

 6. Alice T. - Profesor universitar

  Mai mult de 10 ani experienta in meditatii / profesorat

  Profesor limba engleza si psiholog, cu o experienta de peste 14 ani in domeniu, ofer cursuri particulare in regim de meditatii, la orice nivel sau varsta, cu multa rabdare, atentie si eficacitate.Mediul de lucru va fi unul stimulant, intr-o atmosfera lipsita de tensiune, cu un inalt nivel de profesionalism in predare. Tel : 0760 384 476. Ofer si cer, ( INSISTENT) respect si seriozitate!!

 7. Alina T.

  3 ani experienta in meditatii / profesorat

  consiliere profesionala, evaluarea personalitatii ("bright side", "dark side" & "values" - online, training/meditatii - final saptamana. Meditatii limba engleza specifice - gramatica, vocabular sau mixt. 50 lei sedinta sau 350 lei/10 sedinte.

 8. Ruxandra G. - Profesor

  3 ani experienta in meditatii / profesorat

  Ofer meditatii la Limba Engleza atat pentru elevi in clasele primare si in gimnaziu, cat si pentru Examenul de Bacalaureat. Ofer pregatiri si pentru examinari de tip Cambridge sau IELTS, folosind materiale specializate si urmarind in fiecare sedinta formatul reading, listening si English in Use. Sunt licentiata in Stiinte Politice in Limba Engleza si in Filosofie, de la Universitatea Bucuresti si absolventa unui Masterat in Relatii si Afaceri Internationale, de la IHEID Geneva.

 9. Laura G. - Student

  2 ani experienta in meditatii / profesorat

  Buna! Ofer meditatii pentru limba engleza elevilor din clasele I-IV si prescolarilor. Studiez Medicina Generala, sunt o persoana calda, rabdatoare si imi desfasor activitatea conform nevoilor copiilor. Sunt dispusa sa merg la domiciliul cursantului în orice zona a Bucurestiului.

 10. Elena E. - Profesor liceu

  8 ani experienta in meditatii / profesorat

  Titulara liceu de prestigiu, studii postuniversitare,doctorat,ofer meditatii si traduceri limba engleza, orice nivel,pregatirea examenelor Cambridge si Toefl, rezultate garantate.0766451137

 11. Teodor B. - Traducator

  Mai mult de 10 ani experienta in meditatii / profesorat

  Profesor de engleza, peste 22 de ani experienta, 4 ani in SUA ,colaborator companii internationale, translator-interpret, Certificate of Proficiency in English, nivel C2, grad A (maxim posibil,nativ educat), ofer meditatii limba engleza, orice nivel, scop, domeniu, varsta, metode eficiente adaptate fiecarui scop si fiecarei persoane in parte, rezultate rapide si garantate, gratuit prima sedinta.Tel: 0768056668;0726666373;0743122999

 12. Roxana B.

  Mai mult de 10 ani experienta in meditatii / profesorat

  Meditatii engleza,orice nivel, adulti si copii, pregatire examene:KET,PET,YLE,CAE,IELTS,FCE,CPE,bac,facultate,interviuri.Limbaj general sau specializat (HR, marketing, business, hotel, turism, IT, juridic, medical, nursing, etc.).Modul de gramatica.Grup sau individual.Training companii.Inclusiv cursanti straini.

 13. Ela C. - Profesor liceu

  Mai mult de 10 ani experienta in meditatii / profesorat

  Profesoara pregatesc pentru limba engleza sau franceza ,experienta de predare 12 ani,orice nivel,examenele Cambridge-Ket,pet,fce,advanced,proficiency,delf,dalf,metoda conversationala,gramatica,imbogatire vocabular,teste,culegeri,mijloace audio etc,tel 0761 285 689.rog seriozitate

 14. Loreta G. - Profesor

  5 ani experienta in meditatii / profesorat

  Profesor pentru studen╚Ťii str─âini la Universitatea din Bucure╚Öti ╚Öi pentru ╚Öcoal─â gimnazial─â; absolvent─â în cadrul masterului de Didactici ale Disciplinelor Filologice din Bucure╚Öti ╚Öi absolvent─â a Facult─â╚Ťii de Litere din Ia╚Öi. De asemenea de╚Ťin diplom─â de Traduc─âtor Autorizat. Ofer medita╚Ťii pentru toate vârstele ╚Öi nivelele. Sunt o fire r─âbd─âtoare ╚Öi foarte ambi╚Ťioas─â. Metodele de înv─â╚Ťare sunt interactive ╚Öi variate. Programul este flexibil, iar medita╚Ťiile au loc la domiciliul meu.

 15. Oana A. - Student

  2 ani experienta in meditatii / profesorat

  Absolventa a Universitatii din Bucuresti la Japoneza-Engleza, lucrez cu copii de peste 2 ani avand rezultate bune. Materialele le ofer eu. Cer si ofer seriozitate.

 16. Diana C.

  3 ani experienta in meditatii / profesorat

  Licentiata a Facultatii de Limbi si Literaturi Straine, Engleza - Germana, Universitatea din Bucuresti, cu experienta in meditatii de aprox. 3 ani, ofer meditatii la limba engleza pentru orice nivel(incepator, mediu, avansat), folosind metode interactive, adaptate varstei si cerintelor. Detin certificatul de limba engleza Cambridge Advanced si atestat de limba engleza.

 17. Cristina P. - Profesor

  10 ani experienta in meditatii / profesorat

  Profesor certificat CPE & CELTA, cu vasta experienta in psihologia copilului si psihopedagogie, meditez engleza orice nivel pentru conversatie, examene scoala/admitere, examene Cambridge, Oxford, Toefl si IELTS la domiciliul meu, al elevului sau ONLINE (via skype). Am rezultate excelente in predarea limbilor straine deoarece pentru fiecare elev caut o abordare diferita, croita pe tipologia sa pentru a ii insulfa dorinta de a isi insusi o limba straina. Prima lectie este gratuita :)

 18. Office C. - Profesor

  Mai mult de 10 ani experienta in meditatii / profesorat

  Limbi engleza cu profesori si traineri vorbitori nativi ´â╝ Limbaj standard, conversational si limbaj specializat (medical, juridic, afaceri, financiar) ´â╝ Cursuri colective ´â╝ Cursuri individuale (1 la 1) ´â╝ Cursuri online (platform─â E-learning) ´â╝ Scoli de vara si ateliere de lucru cu profesori de la universitati de prestigiu din S.U.A., Belgia si Germania ´â╝ Pregatire, testare si evaluare pentru certificatele TOEFL, IELTS, CAMBRIDGE, ZERTIFIKAT DEUTSCH, DELE etc

 19. Ionut Marius M. - Profesor

  8 ani experienta in meditatii / profesorat

  Profesor de Limba Engleza si Limba Romina, cu experienta in domeniu pregatirii elevilor din clasele 1-8, ofer meditatii celor interesati din clasele 1- 4 si 5-8 , pentru imbunatatirea cunostintelor si dobindirea unor noi cunostinte atit la Limba Engleza , cit si la Limba Romina, la un pret avantajos. Deasemenea, ofer sprijin elevilor si in realizarea temelor scolare la cele doua materii mentionate mai sus. Cer seriozitate.

 20. Ana P.

  10 ani experienta in meditatii / profesorat

  Experienta de 10 ani. Ofer meditatii la engleza, la domiciliul clientului, pentru orice nivel/varsta, pentru consolidarea cunostintelor, conversatie sau pentru sustinerea examenelor Cambridge, Toefl etc. Posed certificat Cambridge Proficiency.