Meditatii la engleza in Bucuresti

Filtre aplicate: Bucuresti

 1. Andreea S. - Profesor liceu

  8 ani experienta in meditatii / profesorat

  Profesoara cu 8 ani experienta, meditez elevi clasele 1-12 la urmatoarele materii: engleza, franceza si romana, cu rezultate DEOSEBITE!

 2. Ruxandra ┼. - Traducator

  7 ani experienta in meditatii / profesorat

  Ofer meditatii la limba engleza; pregatire pentru examenul de bacalaureat si cel de admitere la facultate, CONVERSATIE pentru incepatori (si nu numai), limbaj standard, consolidarea cunostintelor de GRAMATICA. Detin experienta atat in lucrul cu prescolarii, elevii de scoala generala, elevii de liceu cat si cu adultii.

 3. Marius I. - Profesor

  Mai mult de 10 ani experienta in meditatii / profesorat

  Profesor nativ limba engleza (american - New York) ofer meditaii orice nivel (inclusiv Cambridge, TOEFL, IELTS). Peste 15 ani de experienta, Piata Unirii.

 4. Cursupedia C. - Profesor

  Mai mult de 10 ani experienta in meditatii / profesorat

  Cursuri engleza, incepator, mediu, avansat, limbaj general sau specializat(HR, marketing, business, hotel, turism, IT, juridic, medical, nursing, etc.), Grup (8-10pers.), semi-individual (2pers), individual.TRAINING COMPANII, orar flexibil, programe personalizate in functie de necesitatile companiei si ale cursantilor, evaluare, audit lingvistic.

 5. Laura T. - Profesor

  5 ani experienta in meditatii / profesorat

  Meditatii limba franceza, spaniola si engleza pentru elevi si studenti. Se urmareste programa scolara si se pune accent pe conversatie, gramatica, intelegere, scriere corecta si elemente de literatura si civilizatie. Metoda de predare este una moderna, elevul va fi mereu in priza, iar rezultate clare o sa se vada in timpul cel mai scurt.

 6. Maria C. - Traducator

  9 ani experienta in meditatii / profesorat

  OLIMPICA limba engleza, castigatoare de concursuri nationale si de traduceri literare, absolventa a Facultatii de Limbi si Literaturi Straine, sectia Traducatori-Interpreti de Conferinta (U.Bucuresti) - la buget -, fost CONSULTANT LIMBA ENGLEZA in cadrul reprezentantei OXFORD UNIVERSITY PRESS in Romania,cu experienta de 9 ani in predarea limbii engleza, ofer meditatii orice nivel, orice varsta. METODE PERSONALIZATE, materiale Oxford. Practic si util -pentru aprofundare/examene/conversatie.

 7. Roxana B.

  Mai mult de 10 ani experienta in meditatii / profesorat

  Meditatii engleza,orice nivel, adulti si copii, pregatire examene:KET,PET,YLE,CAE,IELTS,FCE,CPE,bac,facultate,interviuri.Limbaj general sau specializat (HR, marketing, business, hotel, turism, IT, juridic, medical, nursing, etc.).Modul de gramatica.Grup sau individual.Training companii.Inclusiv cursanti straini.

 8. Criss M.

  6 ani experienta in meditatii / profesorat

  Ofer medita╚Ťii individuale ╚Öi în grupuri la limba englez─â, atât pentru încep─âtori ╚Öi persoane ce doresc s─â î╚Öi dezvolte sau perfec╚Ťioneze nivelul limbii engleze, cât ╚Öi pentru cei interesa╚Ťi de sus╚Ťinerea unui examen (Cambridge YLE, KET, PET, FCE, CAE, IELTS, sau TOEFL, SAT, Bacalaureat). De╚Ťin certificare Cambridge nivel C2, Cambridge Teaching Knowledge Test (TKT), studii de limba englez─â, predare, psihologie, cursuri de formator ╚Öi experien╚Ť─â de lucru cu persoane cu dizabilit─â╚Ťi.

 9. Centru M. - Profesor liceu

  5 ani experienta in meditatii / profesorat

  Beneficiile participarii la sedintele de meditatii la limba engleza in Centrul nostru constau atat in asimilarea materiei scolare cat si in pregatirea pentru examene de tipul Bacalaureat sau admitere la facultate si concursuri de specialitate. http://www.centruldemeditatii.ro/meditatii/meditatii_limba_engleza

 10. Cristiana - Traducator

  4 ani experienta in meditatii / profesorat

  Experienta in munca, atat cu adolescenti/copii, cat si cu adulti. Ofer meditatii pentru nivelurile A1-C1. Detin certificatul CAMBRIDGE, care atesta pregatire la NIVEL AVANSAT in limba engleza. Am absolvit modulul PSIHOPEDAGOGIC in cadrul Universitatii Bucuresti, care ma recomanda pentru activitati didactice. ╚śedin╚Ťele vor avea loc începând cu luna OCTOMBRIE, la sediul meu din zona TIMPURI NOI, Bucure╚Öti. Pentru grupe de 2 persoane, pre╚Ťul este 80 lei/2 ore

 11. Ruxandra G. - Profesor

  3 ani experienta in meditatii / profesorat

  Ofer meditatii la Limba Engleza atat pentru elevi in clasele primare si in gimnaziu, cat si pentru Examenul de Bacalaureat. Ofer pregatiri si pentru examinari de tip Cambridge sau IELTS, folosind materiale specializate si urmarind in fiecare sedinta formatul reading, listening si English in Use. Sunt licentiata in Stiinte Politice in Limba Engleza si in Filosofie, de la Universitatea Bucuresti si absolventa unui Masterat in Relatii si Afaceri Internationale, de la IHEID Geneva.

 12. Laura G. - Student

  2 ani experienta in meditatii / profesorat

  Buna! Ofer meditatii pentru limba engleza elevilor din clasele I-IV si prescolarilor. Studiez Medicina Generala, sunt o persoana calda, rabdatoare si imi desfasor activitatea conform nevoilor copiilor. Sunt dispusa sa merg la domiciliul cursantului în orice zona a Bucurestiului.

 13. Elena E. - Profesor liceu

  8 ani experienta in meditatii / profesorat

  Titulara liceu de prestigiu, studii postuniversitare,doctorat,ofer meditatii si traduceri limba engleza, orice nivel,pregatirea examenelor Cambridge si Toefl, rezultate garantate.0766451137

 14. Daniel A. - Traducator

  Un an experienta in meditatii / profesorat

  Predau limba englez─â elevilor, la orice nivel, inclusiv pentru Bacalaureat ┼či examenele Cambridge (FCE, CAE, CPE). Metoda ┼či materialul didactic sunt adaptate nivelului de predare. De asemenea, în func┼úie de nivel, pre┼úul variaz─â astfel: 35 lei-gimnaziu, 40 lei-liceu, 45 lei-Cambridge.

 15. Madalina P. - Student

  Mai putin de un an experienta in meditatii / profesorat

  Studenta la Facultatea de Limbi si Literaturi Straine (engleza-germana, an II), ofer mediatii la limba engleza cu deplasare la domiciliu.

 16. Raluca V. - Profesor gimnaziu

  4 ani experienta in meditatii / profesorat

  Profesor debutant, ofer meditatii la Limba Engleza,clasele V-XII(la domiciliul dumneavoastra sau la al meu. Am experienta a 3 ani de mediatii cu elevi care au obtinut rezultate exceptionale la olimpiade si concursuri nationale. Asigur material didactic. Rog seriozitate. Contact :0754939873

 17. Antonia E. - Student

  Mai putin de un an experienta in meditatii / profesorat

  Bun─â ziua. M─â numesc Antonia ┼či sunt student─â în anul III la Facultatea de Limbi ┼či Literaturi Str─âine din cadrul Universit─â┼úii Bucure┼čti. Studiez limbile englzez─â (nivel avansat) ┼či rus─â (nivel mediu). Ofer medita┼úii la limba englez─â pentru copii de toate vârstele dar ┼či pentru adul┼úi. Men┼úionez c─â de┼úin atestat de limb─â englez─â IELTS (nivel B2) ┼či urmez cursurile modulului psiho-pedagogic oferite de facultate. Pre┼úul este negociabil în func┼úie de nivelul elevului ┼či de num─ârul de ore al ┼čedin┼úei. Deplasarea nu este o problem─â. Pentru mai multe detalii m─â pute┼úi contacta la adresa de email ( antonia.erc@gmail.com) sau la num─ârul de telefon 0744325789 O zi frumoas─â!

 18. Cristina G. - Profesor

  Mai mult de 10 ani experienta in meditatii / profesorat

  Licentiata a 2 facultati, atestat Cambridge advanced ,modul psihopedagogic,predau engleza pt copii cls 2-10 si adulti-fete.Am experienta , sunt placuta,cu o cultura generala peste medie, interactionez bn cu copiii, Urmaresc insusirea abilitatilor lingvistice.Adaptez cerintele in functie de nivelul cursantului si de targetul cognitiv al fiecaruia.Asigur suport curs variat , lectiile sunt interactive, motivante, cu atentie pt detaliu, fond si forma. zn Pta Iancului.

 19. Gabriel C. - Student

  2 ani experienta in meditatii / profesorat

  Ofer meditatii la Limba engleza. Mentionez ca detin un Atestat in limba engleza care afirma absolvirea unei clase cu profil intensiv engleza. Durata sedinteti si pretul se pot negocia.

 20. Petre D. - Profesor liceu

  5 ani experienta in meditatii / profesorat

  Profesor cu experienta, in prezent predau la Mark Twain International School, masterand bursier in studii lingvistice al Universitatii Lyon II, detinator certificat Cambridge CPE, pregatesc elevi,studenti, adulti la lb. engleza pt examene Cambridge,PET,ECL,KET,FCE,CAE,CPE,IELTS,TOFEL, afaceri, etc. pe SKYPE sau la domiciliul meu (zona Cismigiu) sau la domiciliul cursantului. Metode eficiente si interactive, materiale didactice audio-video.