Meditatii la engleza in Bucuresti

Filtre aplicate:  Bucuresti

Filtreaza anunturile
 1. 70 lei / doua ore

  Teodor B. - Profesor

  Mai mult de 10 ani experienta in meditatii / profesorat

  Profesor de engleza certificare internationala CAMBRIDGE ( CELTA, ICELT,DELTA(expert level) ),peste 25 de ani experienta, 4 ani in SUA, colaborator si consultant companii internationale, translator-interpret, Certificate of Proficiency in English, nivel C2, grad A (maxim posibil,nativ educat),Cambridge English Teacher, ofer meditatii limba engleza, orice nivel, scop, domeniu, varsta, metode eficiente adaptate fiecarui scop si fiecarei persoane in parte, rezultate rapide si garantate, gratuit prima sedinta.Sedintele se pot desfasura si online.Pentru programari puteti suna oricand(inclusiv la sfarsit de saptamana),intre orele 7-23!

 2. Pret nespecificat

  Razvan N. - Centru de meditatii

  Mai mult de 10 ani experienta in meditatii / profesorat

  Profesor nativ limba engleza (american - New York) ofera meditatii orice nivel (inclusiv Cambridge, TOEFL, IELTS). Peste 15 ani de experienta.Metoda conceputa pentru a ajunge la un nivel avansat in timp foarte scurt. Ideal pentru Job si plecari in strainatate.Cursuri engleza (A1, A2, A2+, B1, B1.2) - 400 lei/modul de 30 de ore (13.33 lei/ora)Detalii complete pe centrumeditatii. ro

 3. Pret nespecificat

  Roxana B. - Profesor

  Mai mult de 10 ani experienta in meditatii / profesorat

  ENGLEZA, orice nivel. Adulti si adolescenti (+12 ani)Lectiile sunt personalizate in functie de scopul propus. Accent pe conversatie si vocabular.Pregatire examene:IELTS, CAE, KET, PET, TOEFL, etcLimbaj GENERAL sau SPECIALIZAT (business, HR, medical, nursing, juridic, marketing, cabin crew, financiar, etc)Lectiile pot fi focusate pe un obiectiv: gramatica, conversatie, coaching interviuri angajare, intalniri de afaceri, testari examene.TRAINING COMPANII, audit lingvisticO sedinta poate dura intre 1h si 2h1h=50 minDeplasarea la domiciliu implica costuri suplimentare.

 4. 50 lei / doua ore

  Mihai G. - Asistent universitar

  Mai mult de 10 ani experienta in meditatii / profesorat

  Profesor cu experienta atat in invatamant cat si in companii multinationale in lucrul direct cu clientii vorbitori de limba engleza ofer meditatii limba engleza orice nivel, clasele I-XII, bacalaureat, testari, angajare, munca in strainatate, emigrare.

 5. 50 lei / o ora si 30 de minute

  Laura T. - Profesor

  5 ani experienta in meditatii / profesorat

  Meditatii limba engleza, franceza si spaniola pentru elevi si studenti. Se urmareste programa scolara si se pune accent pe conversatie, gramatica, intelegere, scriere corecta si elemente de literatura si civilizatie. Metoda de predare este una moderna, elevul va fi mereu in priza, iar rezultate clare o sa se vada in timpul cel mai scurt.

 6. 60 lei / doua ore

  Alexandru C. - Profesor

  Mai mult de 10 ani experienta in meditatii / profesorat

  Ofer meditatii la limba germana, iar sedinta va avea loc doar cu un elev, in cazul celor incepatori, sau maximum doi elevi, daca sunt la un nivel sensibil egal. Cer si ofer seriozitate si punctualitate pe parcursul colaborarii.

 7. 60 lei / doua ore

  Alexandra Lupu - Centru de meditatii

  5 ani experienta in meditatii / profesorat

  Experienta 5 ani, ofer meditatii la limba engleza la domiciliul elevului oriunde in Bucuresti. Pentru mai multe detalii va rog sa imi vizualizati datele profilului si sa ma contactati!

 8. 100 lei / doua ore

  Simona S. - Profesor

  Mai mult de 10 ani experienta in meditatii / profesorat

  Învaţă engleza uşor şi agreabil. În Bucureşti/ limitrofe. Predare individuală (sau în colectiv redus) pentru elevi, studenti, manageri, angajati firme. Experiența, rezultate deosebite, referințe. Testare gratuit. Începator -avansat, limbaj uzual /business. Pregătire pentru obținerea certificatelor CAMBRIDGE, BULATS. Metode axate pe dezvoltarea abilităților de comunicare. Suport audio-video. La sediul firmelor interesate sau domiciliul dvs. Se poate elibera factură ptr. decontare. (Este afișat prețul minim.)

 9. 70 lei / doua ore

  Ruxandra S.

  9 ani experienta in meditatii / profesorat

  Pregatire pentru examenul de bacalaureat, CONVERSATIE sau consolidarea cunostintelor de GRAMATICA. De asemenea ofer pregatire pentru examenele CAMBRIDGE (KET, PET, FCE, CAE) si IELTS (4/4.5, 5/5.5/6, 6.5/7/7.5, 8/8.5/9). Detin experienta atat in lucrul cu prescolarii, elevii de scoala generala, elevii de liceu cat si cu adultii. Sedinta de o ora si jumatate este 60 de lei iar cea de doua ore 70 de lei.

 10. 100 lei / doua ore

  Amalia P. - Profesor

  Mai mult de 10 ani experienta in meditatii / profesorat

  Ofer meditatii la limba engleza pentru cursanti de toate varstele. Pentru elevi asigur o pregatire profesionista mult peste programa scolara, de unde si rezultatele excelente la examene si olimpiade. Metoda de predare este adaptata si personalizata in functie de fiecare elev. Pregatirea se poate face la domiciliul meu sau al dvs.

 11. 50 lei / doua ore

  Stoenescu Anca - Student

  Un an experienta in meditatii / profesorat

  Ofer pregatire la limba engleza:conversatie de la cel mai slab nivel la cel mai inalt(incepatori-profesionisti),limbaj standard,gramatica,pregatire pentru Bac si admiterea la facultate si in special meditarea elevilor de la 0 ,in ceea ce priveste limba engleza.Am experienta atat in meditarea prescolarilor,elevilor de scoala generala,elevii de liceu cat si cu adultii.

 12. 35 lei / o ora

  Monika Meditatii - Profesor

  2 ani experienta in meditatii / profesorat

  Studii ai limba engleza absolvite. Am o experiența bogata în predare în engleza cu copii de vârstă cuprinsa intre 5-12 ani, am lucrat ca mediator și ca profesor la particulari.Ofer cursuri de pregătire pentru copii, tineri și pentru adulți începători și mediu. Rog seriozitate.Lucrez și pentru centrul de limbi străine dacă va fi o colaborare serioasa!!

 13. 60 lei / o ora si 30 de minute

  Ruxandra F.

  10 ani experienta in meditatii / profesorat

  Ofer meditatii la lb. engleza, orice nivel. Lectiile sunt adaptate in functie de nevoile si cerintele dvs. Asa cum fiecare persoana este unica si cu dorinte diferite, la fel sunt si lectiile mele, incepand de la conversatii in lb. engleza pe teme de interes personal, business & management, pregatire pentru teste, gramatica pe intelesul tuturor si aplicata direct in conversatie, etc. Lectiile se pot desfasura exclusiv in engleza daca doriti. Va astept cu mare drag sa descoperim impreuna bucuria de a studia o limba atat de des utilizata in intreaga lume. *Oferte de sedinte: 1.5 ore = 60 Ron, 2 ore = 70 Ron

 14. 60 lei / doua ore

  Iulian A. - Profesor liceu

  Mai mult de 10 ani experienta in meditatii / profesorat

  Profesor gradul II liceu, experienta peste 14 ani, ofer pregatire (germana professional) si engleza, incepator si intermediar, la domiciliul meu sau al elevului. Sedinta este 2 ore. Ma deplasez la domiciliul elevilor pana in clasa a IX-a in sectoarele 6,5,1, Cartierul Latin, Ghencea, etc. 60 ron la domiciliul meu, 70 la cel al elevului . Locuiesc la Plaza Romania, Drumul Taberei.

 15. Pret nespecificat

  Adriana Martin - Student

  2 ani experienta in meditatii / profesorat

  Studenta a Universitatii din Bucuresti, Facultatea de Limbi si Literaturi Straine, ofer meditatii la engleza si coreeana. Cursurile se pot tine la domiciliul meu sau al elevului.

 16. 45 lei / doua ore

  Delia G. - Profesor

  3 ani experienta in meditatii / profesorat

  Meditații limba engleză într-o manieră interactivă, pentru orice vârstă (școlari, elevi de gimnaziu / liceu, adulți) și pentru orice nivel (începători, obținerea unor certificate de limbă - FCE, CAE IELTS, TOEFL, admitere facultate, nivel conversațional), am materiale didactice (manuale, cărți cu teste pentru examenele internaționale, audio, filmulețe cu ajutorul cărora se va învăța mai ușor, fișe de lucru). Am certificat Cambridge (Cambridge English: Proficiency - native speaker) și sunt absolventă a Facultății de Limbi și Literaturi Străine din București.

 17. 50 lei / doua ore

  Mihaela O. - Profesor

  4 ani experienta in meditatii / profesorat

  Masteranda a facultatii de Litere, Universitatea Bucuresti, ofer meditatii Limba Engleza. Experienta 4 ani. Am urmat si finalizat modulul pedagogic si aplic metode interactive, cu exercitii modificate in functie de trasaturile elevilor.

 18. 35 lei / doua ore

  Augustin M. - Student

  3 ani experienta in meditatii / profesorat

  Ofer meditatii elevilor in vederea invatarii, aprofundarii si perfectionarii cunostintelor de limba engleza. Ofer un mediu de lucru placut, sunt o persoana deschisa, iar metodele de predare sunt dintre cele mai diverse.

 19. 50 lei / doua ore

  Cozmina Andra P. - Student

  3 ani experienta in meditatii / profesorat

  Am 3 ani de experienta si imi place sa folosesc metode cat mai diverse si interactive de predare.

 20. 70 lei / doua ore

  Doru P. - Traducator

  Mai mult de 10 ani experienta in meditatii / profesorat

  CONVERSATIE - Dau meditatii de conversatie in limba engleza (tineri, adulti).Imbogatirea vocabularului si eliminarea nesigurantei/fricii de a purta o discutie intr-o limba straina.Rabdare, explicatii si exemple clare si complete (gramatica, vocabular).Program flexibil in functie de client.