Meditatii la engleza in Bucuresti

Filtre aplicate:  Bucuresti

Filtreaza anunturile
 1. 70 lei / doua ore

  Ruxandra S.

  9 ani experienta in meditatii / profesorat

  Pregatire pentru examenul de bacalaureat, CONVERSATIE pentru incepatori (si nu numai), consolidarea cunostintelor de GRAMATICA. De asemenea ofer pregatire si pentru examenele CAMBRIDGE. Detin experienta atat in lucrul cu prescolarii, elevii de scoala generala, elevii de liceu cat si cu adultii. Pentru prescolari prima sedinta este gratuita.Sedinta de o ora si jumatate este 60 de lei iar cea de doua ore 70 de lei.

 2. Pret nespecificat

  Marius I. - Centru de meditatii

  Mai mult de 10 ani experienta in meditatii / profesorat

  Profesori nativi, cu vasta experienta didactica, ofera meditatii la limba engleza orice nivel (incepator, mediu, avansat), limbaj general sau specializat (business, juridic, medical), CONVERSATIE, GRAMATICA, VOCABULAR.Profesori cu rezultate remarcabile, ofera pregatire atat pentru examenele de Bacalaureat si Admitere Facultate cat si pentru examenele IELTS, CAMBRIDGE, TOEFL.

 3. Pret nespecificat

  Razvan N. - Centru de meditatii

  Mai mult de 10 ani experienta in meditatii / profesorat

  Profesor nativ limba engleza (american - New York) ofera meditatii orice nivel (inclusiv Cambridge, TOEFL, IELTS). Peste 15 ani de experienta.Metoda conceputa pentru a ajunge la un nivel avansat in timp foarte scurt. Ideal pentru Job si plecari in strainatate.Cursuri engleza (A1, A2, A2+, B1, B1.2) - 400 lei/modul de 30 de ore (13.33 lei/ora)Detalii complete pe centrumeditatii. ro

 4. Pret nespecificat

  Roxana C. - Profesor

  Mai mult de 10 ani experienta in meditatii / profesorat

  ENGLEZA, orice nivel.individual, semi-individual, SKYPEParcursuri personalizate.Pregatire examene: IELTS, CAE, FCE, CPE, PET, KET, YLE, etcLIMBAJ SPECIALIZAT (HR, marketing, business, hotel, turism, IT, juridic, medical, English for NURSING, CABIN CREW, etc).Inclusiv cursanti straini.Locatie centrala, Piata Unirii. Training COMPANII, audit lingvisticTarife (1h=50 min): 45 lei/h.Semi-individual: 60 lei/h/persLimbaje specializate, pregatire examene: de la 55 lei/hDeplasarea la domiciliu implica costuri suplimentare.

 5. 50 lei / o ora si 30 de minute

  Laura T. - Profesor

  5 ani experienta in meditatii / profesorat

  Meditatii limba engleza, franceza si spaniola pentru elevi si studenti. Se urmareste programa scolara si se pune accent pe conversatie, gramatica, intelegere, scriere corecta si elemente de literatura si civilizatie. Metoda de predare este una moderna, elevul va fi mereu in priza, iar rezultate clare o sa se vada in timpul cel mai scurt.

 6. 50 lei / doua ore

  Mihai G. - Asistent universitar

  Mai mult de 10 ani experienta in meditatii / profesorat

  Profesor cu experienta atat in invatamant cat si in companii multinationale in lucrul direct cu clientii vorbitori de limba engleza ofer meditatii limba engleza orice nivel, clasele I-XII, bacalaureat, testari, angajare, munca in strainatate, emigrare.

 7. 70 lei / doua ore

  Teodor B. - Profesor

  Mai mult de 10 ani experienta in meditatii / profesorat

  Profesor de engleza certificare internationala CAMBRIDGE ( CELTA, ICELT,DELTA(expert level) ),peste 25 de ani experienta, 4 ani in SUA, colaborator si consultant companii internationale, translator-interpret, Certificate of Proficiency in English, nivel C2, grad A (maxim posibil,nativ educat),Cambridge English Teacher, ofer meditatii limba engleza, orice nivel, scop, domeniu, varsta, metode eficiente adaptate fiecarui scop si fiecarei persoane in parte, rezultate rapide si garantate, gratuit prima sedinta.Sedintele se pot desfasura si online.Pentru programari puteti suna oricand(inclusiv la sfarsit de saptamana),intre orele 7-23!

 8. 50 lei / o ora

  David B. - Profesor

  10 ani experienta in meditatii / profesorat

  Perfectioneaza-ti engleza cu britanic nativ. Un nivel elementar este necesar doarece David nu cunoaste romana. Pregatire conversationala, gramaticala si vocabular pentru examene, scopuri profesionale etc. Experienta de predare studentilor straini de zece ani.

 9. 60 lei / doua ore

  Alexandru C. - Profesor

  Mai mult de 10 ani experienta in meditatii / profesorat

  Ofer meditatii la limba germana, iar sedinta va avea loc doar cu un elev, in cazul celor incepatori, sau maximum doi elevi, daca sunt la un nivel sensibil egal. Cer si ofer seriozitate si punctualitate pe parcursul colaborarii.

 10. 80 lei / doua ore

  Luiza S. - Centru de meditatii

  Mai mult de 10 ani experienta in meditatii / profesorat

  Engleza pentru orice nivel cu rezultate garantate.Planul de lecţie este stabilit în funcţie de nevoile şi obiectivele cursanţilor.Pregatire pentru examene internationale(KET, PET, FCE, CAE,IELTS,TOEFL) sau limbaj de specialitate(medical,juridic,etc.) 100 Ron/sedinta.De asemenea, cursuri prin skype. Organizez si cursuri de grup cu preturi avantajoase.

 11. 100 lei / doua ore

  John S. - Centru de meditatii

  Mai mult de 10 ani experienta in meditatii / profesorat

  Vorbitor nativ de limba engleza (American English) ofer meditatii de limba engleza prin conversatie. De asemenea engleza pentru diferite domenii de activitate : Business English, English for Sales, Commerce, Marketing etc.Cursurile se tin la biroul meu(zona Unirii), prin skype sau la sediul firmei cursantului.

 12. 60 lei / doua ore

  Milena Unciuleanu - Profesor liceu

  Mai mult de 10 ani experienta in meditatii / profesorat

  Profesor cu peste 15 ani de experienta, ofer meditatii la limba engleza orice nivel, pregatire examen Cambridge, admitere facultate examen de bac.

 13. 80 lei / doua ore

  Cristina M. - Profesor

  Mai mult de 10 ani experienta in meditatii / profesorat

  Profesor si Traducator Autorizat, avand Cambridge Certificate of Proficiency in English si peste 20 de ani experienta de lucru, ofer pregatire individuala pentru examene Cambridge (CAE, IELTS, etc.); facultate, liceu si scoala generala, cat si pentru sustinerea de interviuri in limba engleza. Zona Aparatorii Patriei/Berceni.

 14. 35 lei / o ora si 30 de minute

  Evelyn Hauc - Profesor

  2 ani experienta in meditatii / profesorat

  -ENGLEZA PENTRU COPII SI INCEPATORI DE TOATE VARSTELE-Studenta la Limbi Straine si profesoara de limba engleza, ajut micuti cu rezolvarea eficienta a temelor si cu fixarea cunostintelor obtinute la clasa, prin exercitii create special pentru ei, in functie de cunostinte, preferinte si nevoi. Metoda unica, personalizata,distractiva si interactiva ii va face sa-si insuseasca mult mai repede limba engleza.Mai mult decat atat, spre deosebire de sistemele clasice de invatare a acestei limbi, eu ii incurajez sa-si dezvoltate capacitatea de a intelege mecanismul din spatele limbii engleze, facilitadu-le procesul de invatare si redare.Rezultatele vor fi satisfacatoare pentru parinti si profesori,insa, indeosebi, extrem de folositoare si benefice pentru copii.De asemenea, desfasor sedinte pentru incepatori de orice varsta, mergand pe aceeasi premisa interactiva, inovativa si personalizata. Optez pentru predarea limbii engleze APLICATE, cu exemple utile din conversatii frecvente si situatii la care suntem supusi in fiecare zi, in tara sau in strainatate. Indiferent de varsta si nivel, consider ca e extrem de importanta invatarea mecanismului din spatele limbii, astfel incat speakingul si exercitiile practice reprezinta modalitatea cea mai usoara, rapida si placuta de a invata si a stapani engleza.Datorita naturii metodei mele, lectiile pot fi facute, fara niciun fel de problema, si pe Skype.

 15. Pret nespecificat

  Centrul Top - Centru de meditatii

  7 ani experienta in meditatii / profesorat

  Centrul de meditatii T.O.P. organizeaza cursuri la Limba Engleza pentru pregatire Gimnaziu, Liceu, Bacalaureat si Certificat Cambridge, propune solutii personalizate in functie de capacitatile fiecarui cursant si sustine pregatirea avansata prin metode de coaching. Profesorii cu care centrul nostru colaboreza au studii de specialitate, sunt persoane dornice sa lucreze intr-un mediu tanar si dinamic, isi adapteaza metoda de predare in functie de elev, cunosc bine materia si programa scolara, au experienta in predare prin metode moderne si interactive utilizand sisteme digitale, table interactive (manuale, jocuri, lectii dinamice, aplicatii, instrumente audio-video).Tariful este intre 40 si 120 LEI, variaza in functie de numarul de materii, respectiv numarul de sedinte/ luna. Pentru un pachet tarifar puteti vizita site-ul nostru sau ne puteti contacta pentru oferta personalizata.

 16. 40 lei / doua ore

  Georgiana Andrei - Student

  2 ani experienta in meditatii / profesorat

  Studenta la limbi si literaturi straine ofer meditatii la limba si literatura engleza/romana. Pretul variaza in functie de materie, ore si de nivelul persoanei.

 17. 25 lei / doua ore

  Ionut A. - Profesor

  Mai mult de 10 ani experienta in meditatii / profesorat

  Doresti sa lucrezi alaturi de un expert? Doresti sa comunici cu placere in engleza Invata limba engleza alaturi de un expert cu vasta experienta in predare si comunicare. Fie ca vrei sa emigrezi , sau vrei limbaj pt. afaceri, juridica, finaciara, administrativa, turism, daca ai un partener de comunicare iti va fi usor.

 18. 50 lei / doua ore

  Denisa I. - Student

  Mai putin de un an experienta in meditatii / profesorat

  Studenta Anul II la Facultatea de Limbi si Literaturi Straine din cadrul Universitatii din Bucuresti (Araba-Engleza). Vorbitor engleza nivel C1, atestat Cambridge.

 19. Pret nespecificat

  Altfel Language School - Centru de meditatii

  Mai mult de 10 ani experienta in meditatii / profesorat

  De ce suntem ALTFEL? Pentru ca noi stim ca invatarea unei limbi straine se poate face distrandu-ne, ca daca invatati cu placere veti putea asimila informatiile mai usor si va veti simti incurajati sa vorbiti. Va putem oferi cursuri, pentru orice nivel, de: Limba engleza, limba franceza, limba germana, limba araba, limba rusa, limba japoneza, limba romana pentru straini, limba spaniola.Cursuri pentru adulțiDorești să comunici EFICIENT cu șeful, colegii, clienții sau prietenii de altă naționalitate? Vrei să trăiești într-o altă țară și ești conștient că doar învățând limba locală te vei INTEGRA în societate? Sau poate visezi să vizitezi o țară STRĂINĂ și vrei să îi descoperi cultura?Cursuri pentru copiiConform studiilor de specialitate, șansele ca o persoană să vorbească o limbă străină la nivelul unui nativ vor crește dacă ea începe învățarea cât mai devreme. Învățând o limbă straină, viitorul adolescent și tânăr va avea acces la posibilități de carieră variate.Cursuri pentru companiiVa doriti o comunicare eficientă și sunteți conștienți că învățarea unei limbi străine constituie un surplus de valoare atât pentru companie, cât și pentru fiecare angajat în parte?Română pentru străiniDacă dorești să înveți limba română generală sau limba română pentru afaceri, vino la școala ALTFEL. De ce noi? Pentru că suntem în măsură să îți oferim un curs interactiv, bazat pe contexte reale de viață!

 20. 50 lei / doua ore

  Stoenescu Anca - Student

  Un an experienta in meditatii / profesorat

  Ofer pregatire la limba engleza:conversatie de la cel mai slab nivel la cel mai inalt(incepatori-profesionisti),limbaj standard,gramatica,pregatire pentru Bac si admiterea la facultate si in special meditarea elevilor de la 0 ,in ceea ce priveste limba engleza.Am experienta atat in meditarea prescolarilor,elevilor de scoala generala,elevii de liceu cat si cu adultii.