Meditatii la engleza

Filtreaza anunturile
 1. 30 lei / o ora

  Anda Cernica - Traducator

  Un an experienta in meditatii / profesorat

  Traducător autorizat, ofer meditații la limba engleză pentru copii și adulți de orice vârstă și orice nivel, inclusiv pregătire pentru teste Cambridge sau TOEFL. Preț negociabil în funcție de numărul de ore și de nivelul elevului, începând cu 30 RON/ ședința de o oră, la domiciliul elevului sau la domiciliul meu. Dispun de materiale didactice necesare.

 2. 80 lei / doua ore

  Luiza S. - Centru de meditatii

  Mai mult de 10 ani experienta in meditatii / profesorat

  Engleza pentru orice nivel cu rezultate garantate.Planul de lecţie este stabilit în funcţie de nevoile şi obiectivele cursanţilor. Engleza limbaj general 80 Ron/sedinta.Pregatire pentru examene internationale(KET, PET, FCE, CAE,IELTS,TOEFL) sau limbaj de specialitate(medical,juridic,etc.) 100 Ron/sedinta.De asemenea, cursuri prin skype. Organizez si cursuri de grup pentru copii si adulti. Curs copii 20 Ron/sedinta, adulti 30 Ron/sedinta.

 3. 50 lei / doua ore

  Tiberiu B.

  6 ani experienta in meditatii / profesorat

  Invatarea rapida si corecta a Limbii Engleze presupune achizitionarea a patru deprinderi majore – scris, citit, vorbit si ascultat. De aceea, metoda dupa care lucrez se bazeaza pe dezvoltarea acestor abilitati, scopul final fiind rezultatul dorit de client, iar lectiile adaptate fiecarui cursant, in functie de necesitati: - invatare, imbunatatire sau perfectionare - pregatirea pentru scoala - locul de munca sau - emigrare - limbaj general sau specializat.Prin intelegerea globala a Limbii Engleze se urmareste dobandirea abilitatii prin care cursantul sa poate continua sa invete, individual si in afara sedintelor de pregatire.Experienta mea cu limba engleza este una de lunga durata. Pot spune ca am crescut impreuna intrucat in scoala si in liceu (program de invatamant bilingv) am studiat intens Limba Engleza. Am absolvit Facultate de Psihologie si Stiintele Educatiei, in prezent urmez masterul de Psihologie Clinica, iar intre timp am lucrat ca asistent - pedagod, asistent - psihoterapeut sau voluntar in cadrul unor centre de ajutor pentru copii. Aceste experiente mi-au cladit spiritul didactic, empatia si motivatia pentru succes.

 4. 80 lei / doua ore

  Miruna Margineanu - Profesor universitar

  Mai mult de 10 ani experienta in meditatii / profesorat

  Lector universitar, 18 ani experienta didactica, ofer meditatii la nivel superior pentru admitere in invatamantul universitar, examene Ielts, Toefl, Cambridge, interviuri angajare. Metoda de predare intensiva, adaptata in functie de capacitatile fiecarui cursant. Fac parte din comisia de evaluare pentru certificatele de competenta lingvistica Ielts si Cambridge.

 5. 50 lei / doua ore

  Raluca M.

  2 ani experienta in meditatii / profesorat

  Cu mai bine de 8 ani experienta in civilizatia si literatura engleza, pot sa impartasesc din aceasta cu fiecare elev doritor sa cunoasca o limba de circulatie internationala. Redactare/intelegere/comunicare precum si gramatica limbii engleze.

 6. Pret nespecificat

  Razvan N. - Centru de meditatii

  Mai mult de 10 ani experienta in meditatii / profesorat

  Profesor nativ limba engleza (american - New York) ofera meditatii orice nivel (inclusiv Cambridge, TOEFL, IELTS). Peste 15 ani de experienta.Metoda conceputa pentru a ajunge la un nivel avansat in timp foarte scurt. Ideal pentru Job si plecari in strainatate.Cursuri engleza (A1, A2, A2+, B1, B1.2) - 400 lei/modul de 30 de ore (13.33 lei/ora)Detalii complete pe centrumeditatii. ro

 7. 50 lei / doua ore

  Ionut A. - Profesor

  Mai mult de 10 ani experienta in meditatii / profesorat

  Doresti sa lucrezi alaturi de un expert? Doresti sa comunici cu placere in engleza Invata limba engleza alaturi de un expert cu vasta experienta in predare si comunicare. Fie ca vrei sa emigrezi , sau vrei limbaj pt. afaceri, juridica, finaciara, administrativa, turism, daca ai un partener de comunicare iti va fi usor.

 8. Pret nespecificat

  Roxana B. - Profesor

  Mai mult de 10 ani experienta in meditatii / profesorat

  ENGLEZA, orice nivel. Adulti si copii, INDIVIDUAL si GRUP. TRAINING COMPANII, audit lingvistic.Lectii personalizate in functie obiectivele fiecarui cursant.Accent pe conversatie si vocabular.Cursuri de GRUP, 40 lei/sedinta (o sedinta=2h), module de 30h.INDIVIDUAL, 60 lei/h.Pregatire examene, lbj specializat, 70 lei/h,individual; grup: 45 lei/sedinta (4-5 persoane/grup)Pregatire examene: IELTS, CAE, KET, PET, TOEFL, etcLimbaj SPECIALIZAT (business, HR, medical, nursing, juridic, marketing, cabin crew, financiar, etc)Workshopuri de gramatica, conversatie, coaching interviuri angajare, intalniri de afaceri, pregatire si testari examene, GRUP (45 lei/sedinta) si INDIVIDUAL (70 lei/h) module de 10 ore.Cursuri COPII, grup (4-5 copii), pe baza de abonament (pregatire KET, PET, YLE, etc), de la 40 lei/sedinta (in functie de varsta, se lucreaza dupa materiale Cambridge). Abonamente de la 5 lectii. Deplasarea la domiciliu implica costuri suplimentare.

 9. 40 lei / doua ore

  Nicoleta M. - Centru de meditatii

  10 ani experienta in meditatii / profesorat

  Centru de meditatii pentru copii si adulti ofera cursuri de limbi straine in grup sau individual. Pregatire pentru examene, imbunatatirea rezultatelor scolare si a fluentei in comunicare. Dezvoltam abilitatile de comunicare, exersam elemente de gramatica si introducem elemente de cultura si civilizatie prin intermediul proiectelor saptamanale.Pentru adulti oferim cursuri de engleza generala sau business, in anumite domenii ( financiar, medical, turism etc.) Pregatire interviuri, examene (IELTS, TOEfl). Sedinte individuale sau de grup. Cursurile se desfasoara la sediul nostru, Sos. Giurgiului nr.117 sau la sediul clientului. Colaboram cu firme pentru audit lingvistic, consiliere sau sustinerea de traininguri.

 10. 50 lei / doua ore

  Mihai G. - Asistent universitar

  Mai mult de 10 ani experienta in meditatii / profesorat

  Profesor cu experienta atat in invatamant cat si in companii multinationale in lucrul direct cu clientii vorbitori de limba engleza ofer meditatii limba engleza orice nivel, clasele I-XII, bacalaureat, testari, angajare, munca in strainatate, emigrare.

 11. 60 lei / doua ore

  Elena I. - Profesor

  Mai mult de 10 ani experienta in meditatii / profesorat

  Licentiata, atestat Cambridge advanced predau engleza cls 1-8 .cat si adulti,nivel incepator si mediu. .Am experienta 8 ani, sunt placuta si cu o cultura generala peste medie.Urmaresc insusirea abilitatilor lingvistice, si pun accent pe gramatica, dezvoltarea vocabularului,dezvoltarea imaginatiei conceptuale,exprimare ,topica,,traduceri. .Lucrand cu elevii mei,am reusit sa i conving ca a fi perseverent in studiul unei limbi straine este o calitate reala si ca engleza nu numai ca poate deschide orizontul unui elev dar il poate forma in vederea unui viitor profesional.Pt cei mici(ciclul primar) pun accent pe aspectul ludic(invatare prin jocuri),pt cei din ciclul gimnazial urmaresc dezvoltarea vocabularului si a imaginatiei prin intocmirea de eseuri.La adulti,sunt atenta la insusirea corecta a regulilor gramaticale.Orele se desfasoara intr o atmosfera placuta.

 12. 100 lei / doua ore

  Amalia P. - Profesor

  Mai mult de 10 ani experienta in meditatii / profesorat

  Ofer meditatii la limba engleza pentru cursanti de toate varstele. Pentru elevi asigur o pregatire profesionista mult peste programa scolara, de unde si rezultatele excelente la examene si olimpiade. Metoda de predare este adaptata si personalizata in functie de fiecare elev. Pregatirea se poate face la domiciliul meu sau al dvs.

 13. 70 lei / o ora si 30 de minute

  Carmen C. - Profesor

  Mai mult de 10 ani experienta in meditatii / profesorat

  Meditații la engleză pentru prescolari si elevi clasele I - XII, precum si pentru examene Cambridge, 90 de minute, 70 lei. Pentru prescolari, sedinta este de 60 de minute, 50 lei.

 14. 60 lei / doua ore

  Alexandru C. - Profesor

  Mai mult de 10 ani experienta in meditatii / profesorat

  Ofer meditatii la limba germana, iar sedinta va avea loc doar cu un elev, in cazul celor incepatori, sau maximum doi elevi, daca sunt la un nivel sensibil egal. Cer si ofer seriozitate si punctualitate pe parcursul colaborarii.

 15. 70 lei / doua ore

  Laura Radu - Profesor

  8 ani experienta in meditatii / profesorat

  Trainer, ofer meditatii/cursuri de limba engleza elevilor si adultilor la domiciliul meu din sectorul 4 sau pe skype. Cursurile se adapteaza pentru orice nivel, in functie de necesitate (vocabular, gramatica, admitere facultate, Bacalaureat,job, teste, citire, scriere, conversatie, aprofundare a limbii) Asigur suport de curs in format scris/electronic, adaptat nivelului de pregatire pentru care se opteaza. Suportul de curs se ofera elevului in format pdf la prima sedinta sau pe durata cursului.

 16. 80 lei / doua ore

  Cristina Dima - Profesor

  Mai mult de 10 ani experienta in meditatii / profesorat

  Profesoara cu experienta de 20 ani, am 41 ani, predau limba engleza la orice nivel in ZONA DOROBANTI! Predau numai la domiciliul meu in ZONA DOROBANTI! Predau numai persoanelor cu varsta de minim 16 ani! Am material propriu! Se va tine cursul in functie de cerintele cursantului si in mod special se va pune accent pe CONVERSATIE, DIALOG SI COMUNICARE!!! Rezultate garantate! Rog seriozitate!

 17. 75 lei / o ora si 30 de minute

  Elena Popescu - Profesor

  Mai mult de 10 ani experienta in meditatii / profesorat

  Cum se studiază?Învăţăm distrându-ne, într-o atmosferă prietenoasă, plină de energie. Este un loc unde se poate învăţa. Unde învăţarea nu este o povară, nu este o obligaţie. Unde eşti recompensat pentru ceea ce faci bine şi nu pedepsit pentru ceva ce încă nu merge, ci ajutat ca să poţi să ajungi să faci bine acel ceva. Aici învăţarea este una motivantă. Aici te simţi bine, învăţând.Suntem un grup de oameni tineri, pasionaţi de educaţie şi plini de entuziasm. Înainte de toate suntem dascăli şi avem convingerea că putem ajuta mai mult pe toţi cei ce doresc să înveţe, mai bine, mai eficient. Suntem specialişti în învăţare. Facem ceea ce ştim să facem cel mai bine: dezvoltăm oameni şi caractere. Sprijinim copiii să devină mai independenţi şi mai creativi, tinerii să îşi descopere potenţialul şi să devină mai buni la ceea ce fac.*Predare individuală (sau în colectiv redus) pentru elevi, studenti, manageri, angajati firme.Ce se studiază?Limba englezăLimba francezăLimba română Cursuri de dezvoltare personalăÎmpreună construim caractere puternice pentru societatea de mâine!

 18. 75 lei / doua ore

  Teodor B. - Profesor

  Mai mult de 10 ani experienta in meditatii / profesorat

  Profesor de engleza certificare internationala CAMBRIDGE ( CELTA, ICELT,DELTA(expert level) ),peste 28 de ani experienta, 5 ani in SUA, colaborator si consultant companii internationale, translator-interpret, traducator,Certificate of Proficiency in English, nivel C2, grad A (maxim posibil,nativ educat),Cambridge English Teacher, ofer meditatii limba engleza(individual ) , orice nivel, scop, domeniu, varsta, metode eficiente adaptate fiecarui scop si fiecarei persoane in parte, rezultate rapide si garantate, gratuit prima sedinta.Sedintele se pot desfasura si online.Reducere pentru 2 persoane si/sau in functie de frecventa cursurilor!.Pentru programari puteti suna oricand(inclusiv la sfarsit de saptamana),intre orele 7-23!

 19. 55 lei / doua ore

  Alexe V. - Profesor liceu

  Mai mult de 10 ani experienta in meditatii / profesorat

  Doresti sa lucrezi alaturi de un expert? Doresti sa comunici cu placere in engleza? Invata limba engleza alaturi de un prieten cu vasta experienta in predare si comunicare. Fie ca te intereseaza pt. liceu, bacalaureat-scris,oral,facultate ( Academia de Politie, REI, Limbi Straine), Business English (toate nivelurile), Cambridge, TOEFL, SAT,IELTS sau engleza juridica, financiara, investitii si afaceri daca ai un partener de comunicare iti va fi usor.

 20. 60 lei / doua ore

  Adriana D. - Profesor

  Mai mult de 10 ani experienta in meditatii / profesorat

  ofer meditatii la limba engleza si germana pentru elevii claselor 1-8profesoara cu experienta de 32 de ani in invatamant, gradul 1, am predat la scoala generala nr. 30meditatiile se desfasoara la domiciliul meu in str. Doamna Ghica dar ma pot deplasa si la domiciliul elevului in zona Obor, Soseaua Colentina, Tei, Doamna Ghica