Meditatii la engleza

Filtreaza anunturile
 1. Trainerul Tau O. - Profesor

  8 ani experienta in meditatii / profesorat

  Trainerul tău online îți pune la dispoziție cea mai bună „uneltă” de învățare a unei limbi străine: un profesor specializat în training online de limbi străine cu 8 ani de experiență în teachingul adulților. Conform specialiștilor, cursurile 1-to-1 (individuale) sunt cele mai eficiente în învățarea unei limbi străine.Oferim:– o sesiune demonstrativă unde vei vedea cum se desfășoară o lecție;– cursuri 100% ținute în limba țintă;– un trainer care să se potrivească nevoilor tale;– materiale personalizate pe nevoile și obiectivele tale;– program flexibil.Ne găsești și pe Facebook, Google + și LinkedIn.

  Mai multe informatii
 2. Elena I. - Profesor

  Mai mult de 10 ani experienta in meditatii / profesorat

  Licentiata, atestat Cambridge advanced predau engleza pt copii cls 5-8. Am experienta, sunt placuta, cu o cultura generala peste medie, interactionez bine mai ales cu copiii, avand cunostinte despre psihologia varstei. Urmaresc insusirea abilitatilor lingvistice, si pun accent pe gramatica, lexic, conversatie. Asigur suport curs variat (carti, culegeri, dvd, ), lectiile sunt interactive, motivante, cu atentie pt detaliu, fond si forma.zona Pta Iancului

  Mai multe informatii
 3. Alexandru C. - Profesor

  Mai mult de 10 ani experienta in meditatii / profesorat

  Ofer meditatii la limba engleza, iar sedinta va avea loc cu un elev sau maximum doi. Cer si ofer seriozitate si punctualitate pe parcursul colaborarii.

  Mai multe informatii
 4. Anamariad D.

  Mai mult de 10 ani experienta in meditatii / profesorat

  Profesoara cu experienta, meditez limba engleza la domiciliul cursantului. Cer si ofer seriozitate.

  Mai multe informatii
 5. Ana-maria I.

  7 ani experienta in meditatii / profesorat

  Predau limba engleza nivel liceu sau facultate economica.Ofer support pentru licente in limba engleza. Absolventa a facultatii Relatii Economice Internationale in limba engleza, precum si Master in limba engleza.

  Mai multe informatii
 6. Amalia P. - Profesor

  Mai mult de 10 ani experienta in meditatii / profesorat

  Ofer meditatii la limba engleza pentru cursanti de toate varstele. Pentru elevi asigur o pregatire profesionista mult peste programa scolara, de unde si rezultatele excelente la examene si olimpiade. Metoda de predare este adaptata si personalizata in functie de fiecare elev. Pregatirea se poate face la domiciliul meu sau al dvs.

  Mai multe informatii
 7. Cristina M. - Profesor

  6 ani experienta in meditatii / profesorat

  Ai nevoie atat de un profesor cat si de un coach pentru a-l ghida pe copilul tau in aprofundarea limbii engleze? Am obtinut diploma IELTS la British Council studiind engleza britanica timp de 10 ani si sunt pasionata de psihologie. Ofer medidatii pentru scoala primara, gimnaziala si liceu in zona Timpuri Noi.

  Mai multe informatii
 8. Carmen A. - Profesor

  2 ani experienta in meditatii / profesorat

  Ofer meditatii la limba si literatura engleza prescolarilor, elevilor din clasele primare, gimnaziale sau liceale. Pretul difera in functie de anumiti factori, durata sedintelor, numarul lor pe saptamana. Meditatiile le ofer atat la domiciliul meu (zona cartier Vasile Alecsandri) cat si acasa la elev. Am urmat cursurile modulului pedagogic nivel 1. Detin materiale didactice atractive pentru prescolari. Rog seriozitate. Pentru detalii sunati.

  Mai multe informatii
 9. Raluca B.

  6 ani experienta in meditatii / profesorat

  Pregatesc elevi la engleza atat pentru a-si face temele cu succes si a-si imbunatati nivelul scolar cat si pentru promovarea examenului specializat de Cambridge, la orice nivel. Dețin certificare Cambridge nivel C2, Cambridge Teaching Knowledge Test (TKT), studii de limba engleză si cursuri de formator. De asemenea, predau pentru incepatori interesati sa detina un nivel de baza conversational, indiferent de varsta.

  Mai multe informatii
 10. Office C. - Profesor

  Mai mult de 10 ani experienta in meditatii / profesorat

  Limba engleza cu profesori si traineri vorbitori nativi  Limbaj standard, conversational si limbaj specializat (medical, juridic, afaceri, financiar)  Cursuri colective  Cursuri individuale (1 la 1)  Cursuri online (platformă E-learning)  Scoli de vara si ateliere de lucru cu profesori de la universitati de prestigiu din S.U.A., Belgia si Germania  Pregatire, testare si evaluare pentru certificatele TOEFL, IELTS, CAMBRIDGE, ZERTIFIKAT DEUTSCH, DELE etc

  Mai multe informatii
 11. Stefania P.

  5 ani experienta in meditatii / profesorat

  Buna ziua!Numele meu este Stefania si sunt trainer autorizat sa predau cursuri de limba engleza in mediul privat cu o experienta de peste 5 ani in lucrul cu copiii si cu adulti.Va anunt inceperea unui nou curs pentru incepatori si a unui curs pentru cei cu un nivel mediu.Va fi o grupa de 10 persoane sau 4 in functie de cerintele individuale cu o frecventa de o1/2 ori pe saptamana.Pret 20 lei/2 h si include deasemenea materialele de studiu .Din iunie lucrez si cu o singura persoana iar pretul este 40 lei/2 h.Cursul se va tine intr-o zona centrala cat mai accesibila si este axat pe cele 4 parti fundamentale:citit,vorbit,gramatica si vocabular.Pentru inscriere va rog sa sunati la numarul de telefon afisat.Orele vor fi in weekend sau intr-o seara a saptamanii care sa fie potrivita pentru fiecare.Cer si rog seriozitate!

  Mai multe informatii
 12. Bianca C.

  Un an experienta in meditatii / profesorat

  Ofer cursuri de Engleză (orice nivel).

  Mai multe informatii
 13. Ana Maria D. - Student

  3 ani experienta in meditatii / profesorat

  Ofer meditatii la limba engleza CONVERSATIE si GRAMATICA pentru nivel SCOLAR (copii si studenti) si pentru ADULTI (interviuri, plecari in strainatate, sau in cadrul jobului). Detin EXPERIENTA NATIVA de peste 6 ani in folosirea limbii in Statele Unite ale Americii, in cadrul studiului preuniversitar si universitar. Asigur un mediu placut, calm, se lucreaza DOAR ceea ce se cere, cu toate materialele asigurate!Se lucreaza INDIVIDUAL.(in grup doar la cerere)Programul este FLEXIBIL- dupa-amiaza, dimineata, in weekend.Pretul sedintei este NEGOCIABIL in functie de nr sedintelor/saptamana.Ofer si doresc SERIOZITATE!

  Mai multe informatii
 14. Laura T. - Profesor

  5 ani experienta in meditatii / profesorat

  Meditatii limba engleza, franceza si spaniola pentru elevi si studenti. Se urmareste programa scolara si se pune accent pe conversatie, gramatica, intelegere, scriere corecta si elemente de literatura si civilizatie. Metoda de predare este una moderna, elevul va fi mereu in priza, iar rezultate clare o sa se vada in timpul cel mai scurt.

  Mai multe informatii
 15. Ruxandra R.

  4 ani experienta in meditatii / profesorat

  Ofer meditatii la limba engleza, orice nivel. Sedintele se desfasoara cu ajutorul unor metode noi, care fac invatatul usor si atractiv, ele pot avea loc si la domiciliul cursantului. Cursurile sunt individuale, concentrate pe nevoile cursantului, cu subiecte atractive, personalizate in functie de scopul pe care vi l-ati propus. Fisele de lucru si materiale necesare se ofera ca baza de curs, gratuit. Sunt un bun comunicator si unele din calitatile care ma recomanda sunt rabdarea si perseverenta, indifferent de ritmul de invatare al cursantlui. Ofer si rog seriozitate.

  Mai multe informatii
 16. Gabriela P. - Profesor

  Mai mult de 10 ani experienta in meditatii / profesorat

  Profesor cu experienta atat in invatamant cat si in companii multinationale ca traducator; practica indelungata in strainatate in activitati din mediul diplomatic, ofer meditatii limba engleza orice nivel, clasele I-XII, bacalaureat, testari, angajare, munca in strainatate.

  Mai multe informatii
 17. Andreea S. - Profesor liceu

  8 ani experienta in meditatii / profesorat

  Profesoara cu 8 ani experienta, meditez elevi clasele 1-12 la urmatoarele materii: engleza, franceza si romana, cu rezultate DEOSEBITE!

  Mai multe informatii
 18. Gabriela G. - Profesor

  Mai mult de 10 ani experienta in meditatii / profesorat

  Ore particulare de limba engleza pentru orice nivel. Orele sunt structurate in functie de necesitatile elevului (lucru in strainatate, perfectionare, suport pentru orele de la scoala/ liceu/facultate). Durata standard a sedintei este de 2 h dar se poate adapta in functie de programul elevului si varsta. Experienta de peste 10 ani

  Mai multe informatii
 19. Camelia N. - Profesor

  10 ani experienta in meditatii / profesorat

  Meditez individual elevi cls. I-IV.

  Mai multe informatii
 20. Irina U.

  7 ani experienta in meditatii / profesorat

  Licentiata in Filologie, in cadrul Universitatii de Litere, Romana- Engleza, cu experienta in meditatii si in invatamant la clasele primare si gimnaziale, ofer meditatii la Limba Engleza pentru elevii de clasele I- VIII (gramatica, literatura, consolidare, aprofundare, pregatire teme, examene, concursuri). Asigur materiale didactice moderne, variate si interactive, fise de lucru, materiale auxiliare pentru rapida si constienta acumulare de notiuni si deprinderi. De asemenea, meditez si adulti incepatori la limba engleza.Sedinta se poate desfasura la domiciliul meu sau la domiciliul elevului. Rog si ofer seriozitate.

  Mai multe informatii