Anunturi de meditatii la limba engleza

 1. Cursupedia C. - Profesor

  Mai mult de 10 ani experienta in meditatii / profesorat

  Cursuri engleza, incepator, mediu, avansat, limbaj general sau specializat(HR, marketing, business, hotel, turism, IT, juridic, medical, nursing, etc.), Grup (8-10pers.), semi-individual (2pers), individual.TRAINING COMPANII, orar flexibil, programe personalizate in functie de necesitatile companiei si ale cursantilor, evaluare, audit lingvistic.

 2. Ghazaleh E. - Doctor

  3 ani experienta in meditatii / profesorat

  Ofer meditatii limba engleza, in special pregatire pentru examenele TOEFL si IELTS. Experienta de 3 ani ca meditator. Ofer meditatii personal sau on-line.

 3. Amalia P. - Profesor liceu

  Mai mult de 10 ani experienta in meditatii / profesorat

  Predau Limba si literatura engleza orice nivel la domiciliul elevului. Rezultate excelente la examene.

 4. Cristina P. - Profesor

  10 ani experienta in meditatii / profesorat

  Profesor certificat CPE & CELTA, cu vasta experienta in psihologia copilului si psihopedagogie, meditez engleza orice nivel pentru conversatie, examene scoala/admitere, examene Cambridge, Oxford, Toefl si IELTS la domiciliul meu, al elevului sau ONLINE (via skype). Am rezultate excelente in predarea limbilor straine deoarece pentru fiecare elev caut o abordare diferita, croita pe tipologia sa pentru a ii insulfa dorinta de a isi insusi o limba straina. Prima lectie este gratuita :)

 5. Diana C.

  3 ani experienta in meditatii / profesorat

  Licentiata a Facultatii de Limbi si Literaturi Straine, Engleza - Germana, Universitatea din Bucuresti, cu experienta in meditatii de aprox. 3 ani, ofer meditatii la limba engleza pentru orice nivel(incepator, mediu, avansat), folosind metode interactive, adaptate varstei si cerintelor. Detin certificatul de limba engleza Cambridge Advanced si atestat de limba engleza.

 6. Ruxandra G. - Profesor

  3 ani experienta in meditatii / profesorat

  Ofer meditatii la Limba Engleza atat pentru elevi in clasele primare si in gimnaziu, cat si pentru Examenul de Bacalaureat. Ofer pregatiri si pentru examinari de tip Cambridge sau IELTS, folosind materiale specializate si urmarind in fiecare sedinta formatul reading, listening si English in Use. Sunt licentiata in Stiinte Politice in Limba Engleza si in Filosofie, de la Universitatea Bucuresti si absolventa unui Masterat in Relatii si Afaceri Internationale, de la IHEID Geneva.

 7. Ela C. - Profesor liceu

  Mai mult de 10 ani experienta in meditatii / profesorat

  Profesoara pregatesc pentru limba engleza sau franceza ,experienta de predare 12 ani,orice nivel,examenele Cambridge-Ket,pet,fce,advanced,proficiency,delf,dalf,metoda conversationala,gramatica,imbogatire vocabular,teste,culegeri,mijloace audio etc,tel 0761 285 689.rog seriozitate

 8. Ruxandra . - Traducator

  7 ani experienta in meditatii / profesorat

  Ofer meditatii la limba engleza; pregatire pentru examenul de bacalaureat si cel de admitere la facultate, CONVERSATIE pentru incepatori (si nu numai), limbaj standard, consolidarea cunostintelor de GRAMATICA. Detin experienta atat in lucrul cu prescolarii, elevii de scoala generala, elevii de liceu cat si cu adultii.

 9. Office C. - Profesor

  Mai mult de 10 ani experienta in meditatii / profesorat

  Limbi engleza cu profesori si traineri vorbitori nativi  Limbaj standard, conversational si limbaj specializat (medical, juridic, afaceri, financiar)  Cursuri colective  Cursuri individuale (1 la 1)  Cursuri online (platformă E-learning)  Scoli de vara si ateliere de lucru cu profesori de la universitati de prestigiu din S.U.A., Belgia si Germania  Pregatire, testare si evaluare pentru certificatele TOEFL, IELTS, CAMBRIDGE, ZERTIFIKAT DEUTSCH, DELE etc

 10. Anca B.

  3 ani experienta in meditatii / profesorat

  Licentiata cu nota 10 in Traducere si Interpretare engleza-franceza (plus modulul psiho-pedagogic), masterat pe aceeasi specializare cu disertatie de nota 10, ofer meditatii la lb.engleza respectiv franceza elevilor, studentilor si adultilor, avand 3 ani de experienta in domeniu. Lucrez cu materiale didactice adecvate pentru fiecare nivel, am rabdare si manifest interes sa-i invat cat mai multe pe cei doritori. 40 ron / sedinta (2h) Tel: 0757748486; E-mail: bratu_anca90@yahoo.com

 11. Teodor B. - Traducator

  Mai mult de 10 ani experienta in meditatii / profesorat

  Profesor de engleza, peste 22 de ani experienta, 4 ani in SUA ,colaborator companii internationale, translator-interpret, Certificate of Proficiency in English, nivel C2, grad A (maxim posibil,nativ educat), ofer meditatii limba engleza, orice nivel, scop, domeniu, varsta, metode eficiente adaptate fiecarui scop si fiecarei persoane in parte, rezultate rapide si garantate, gratuit prima sedinta.Tel: 0768056668;0726666373;0743122999

 12. Roxana B.

  Mai mult de 10 ani experienta in meditatii / profesorat

  Meditatii engleza,orice nivel, adulti si copii, pregatire examene:KET,PET,YLE,CAE,IELTS,FCE,CPE,bac,facultate,interviuri.Limbaj general sau specializat (HR, marketing, business, hotel, turism, IT, juridic, medical, nursing, etc.).Modul de gramatica.Grup sau individual.Training companii.Inclusiv cursanti straini.

 13. Lili P. - Profesor

  10 ani experienta in meditatii / profesorat

  Profesoara- experienta orice nivel si cu adultii,ofer pregatiri la engleza si franceza pentru toate examenele Cambridge,pt copii Young Learners, Ket, Pet, Fce, Advanced, BEC, Ielts, Toefl, terminologie engleza si franceza medicala,business. Predarea pe baza de conversatie in engleza sau franceza,metode interactive,gramatica, vocabular, audiere,redare audio- video. Se lucreaza 2 ore sau mai putin in functie de particularitatile de varsta. Detin toate materialele necesare studiului.

 14. Iuliana M. - Traducator

  Mai mult de 10 ani experienta in meditatii / profesorat

  Prof. engleza cu 20 ani experienta ofer coaching: ajut cursantul sa invete o metoda prin care poate studia orice limba straina. Am dubla specializare romana-engleza, experienta vasta in domeniul meditatiilor si pregatesc copii/adulti pentru examene Cambridge, Toefl, conversatie, orice nivel. Experienta excelenta cu variate categorii de cursanti - de la copii pana la oameni de afaceri. Pentru cei mici ma deplasez la domiciliu. Ofer reducere pana la 30%. Detalii pe blog.

 15. Simona S. - Profesor

  Mai mult de 10 ani experienta in meditatii / profesorat

  Învaţă engleza uşor şi agreabil. În Bucureşti/ limitrofe. Predare individuala (sau in colectiv redus) pentru elevi, studenti, manageri, angajati firme. Experienta, rezultate deosebite. referinte. Testare gratuit. Incepator -avansat, limbaj uzual /business. Pregatire pentru obtinerea certificatelor CAMBRIDGE, BULATS. Metode axate pe dezvoltarea abilitatilor de comunicare. Suport audio-video. La sediul firmelor interesate sau domiciliul dvs. Se poate elibera factura ptr. decontare.

 16. Raluca V. - Profesor gimnaziu

  4 ani experienta in meditatii / profesorat

  Profesor debutant, ofer meditatii la Limba Engleza,clasele V-XII(la domiciliul dumneavoastra sau la al meu. Am experienta a 3 ani de mediatii cu elevi care au obtinut rezultate exceptionale la olimpiade si concursuri nationale. Asigur material didactic. Rog seriozitate. Contact :0754939873

 17. Cristina G. - Profesor

  10 ani experienta in meditatii / profesorat

  Licentiata a 2 facultati, atestat Cambridge advanced ,modul psihopedagogic,predau engleza pt copii cls 2-10 si adulti-fete.Am experienta 10 ani , sunt placuta,cu o cultura generala peste medie, interactionez bn cu copiii, Urmaresc insusirea abilitatilor lingvistice.Adaptez cerintele in functie de nivelul cursantului si de targetul cognitiv al fiecaruia.Asigur suport curs variat , lectiile sunt interactive, motivante, cu atentie pt detaliu, fond si forma. zn Pta Iancului.(valabil si pt vacantza)

 18. Daniela A.

  4 ani experienta in meditatii / profesorat

  Ofer meditatii la limba engleza individual, cat si pentru grupuri de copii sau adulti(avand o experienta de peste trei ani in meditatii particulare, dar si in predarea pentru grupuri mai mari de elevi si adulti- gradinite, firme, cabinet de avocatura). Am absolvit Facultatea de Limbi Straine, Universitatea Bucuresti. Materialul didactic va fi oferit de mine. Mentionez de asemenea, ca ma pot deplasa si la domiciliul persoanei meditate si se poate emite si factura.

 19. Laura G. - Student

  2 ani experienta in meditatii / profesorat

  Buna! Ofer meditatii pentru limba engleza elevilor din clasele I-IV si prescolarilor. Studiez Medicina Generala, sunt o persoana calda, rabdatoare si imi desfasor activitatea conform nevoilor copiilor. Sunt dispusa sa merg la domiciliul cursantului în orice zona a Bucurestiului.

 20. Deznan B. - Traducator

  5 ani experienta in meditatii / profesorat

  Ofer meditatii la limba engleza pentru orice nivel. Utilizez material didactic eficient si interactiv, achizitionat de la editurile de profil din strainatate.