Meditatii la engleza

Filtreaza anunturile
 1. 60 lei / doua ore

  Alexandru C. - Profesor

  Mai mult de 10 ani experienta in meditatii / profesorat

  Ofer meditatii la limba germana, iar sedinta va avea loc doar cu un elev, in cazul celor incepatori, sau maximum doi elevi, daca sunt la un nivel sensibil egal. Cer si ofer seriozitate si punctualitate pe parcursul colaborarii.

 2. 100 lei / doua ore

  Simona S. - Profesor

  Mai mult de 10 ani experienta in meditatii / profesorat

  Învaţă engleza uşor şi agreabil. În Bucureşti/ limitrofe. Predare individuală (sau în colectiv redus) pentru elevi, studenti, manageri, angajati firme. Experiența, rezultate deosebite, referințe. Testare gratuit. Începator -avansat, limbaj uzual /business. Pregătire pentru obținerea certificatelor CAMBRIDGE, BULATS. Metode axate pe dezvoltarea abilităților de comunicare. Suport audio-video. La sediul firmelor interesate sau domiciliul dvs. Se poate elibera factură ptr. decontare. (Este afișat prețul minim.)

 3. 60 lei / doua ore

  Elena I.

  Mai mult de 10 ani experienta in meditatii / profesorat

  Licentiata, atestat Cambridge advanced predau INDIVIDUAL engleza cls 3-8 si pt persoane ce doresc imbogatirea cunostintelor de cultura generala in engleza.Am experienta 8 ani, sunt placuta,cu o cultura generala peste medie, avand si cunostinte despre psihologia varstei. Urmaresc insusirea abilitatilor lingvistice, si pun accent pe gramatica, dezvoltarea vocabularului,dezvoltarea imaginatiei conceptuale,exprimare ,topica,,traduceri.Asigur suport curs variat (carti, culegeri, dvd, ), lectiile sunt interactive, se desfasoara intr o atmosfera placuta .Lucrand cu elevii mei,am reusit sa i conving ca a fi perseverent in studiul unei limbi straine este o calitate reala si ca engleza poate deschide orizontul unui elev si il poate forma in vederea unui viitor profesional.zona Vatra Luminoasa.

 4. 70 lei / doua ore

  Teodor B. - Profesor

  Mai mult de 10 ani experienta in meditatii / profesorat

  Profesor de engleza certificare internationala CAMBRIDGE ( CELTA, ICELT,DELTA(expert level) ),peste 25 de ani experienta, 4 ani in SUA, colaborator si consultant companii internationale, translator-interpret, Certificate of Proficiency in English, nivel C2, grad A (maxim posibil,nativ educat),Cambridge English Teacher, ofer meditatii limba engleza, orice nivel, scop, domeniu, varsta, metode eficiente adaptate fiecarui scop si fiecarei persoane in parte, rezultate rapide si garantate, gratuit prima sedinta.Sedintele se pot desfasura si online.Pentru programari puteti suna oricand(inclusiv la sfarsit de saptamana),intre orele 7-23!

 5. 60 lei / doua ore

  Magerescu T.

  3 ani experienta in meditatii / profesorat

  Ofer meditatii limba engleza la domiciliul clientului.

 6. 70 lei / doua ore

  Ruxandra S.

  9 ani experienta in meditatii / profesorat

  Pregatire pentru examenul de bacalaureat, CONVERSATIE sau consolidarea cunostintelor de GRAMATICA. De asemenea ofer pregatire pentru examenele CAMBRIDGE (KET, PET, FCE, CAE) si IELTS (4/4.5, 5/5.5/6, 6.5/7/7.5, 8/8.5/9). Detin experienta atat in lucrul cu prescolarii, elevii de scoala generala, elevii de liceu cat si cu adultii. Sedinta de o ora si jumatate este 60 de lei iar cea de doua ore 70 de lei.

 7. 50 lei / doua ore

  Mihai G. - Asistent universitar

  Mai mult de 10 ani experienta in meditatii / profesorat

  Profesor cu experienta atat in invatamant cat si in companii multinationale in lucrul direct cu clientii vorbitori de limba engleza ofer meditatii limba engleza orice nivel, clasele I-XII, bacalaureat, testari, angajare, munca in strainatate, emigrare.

 8. 100 lei / doua ore

  Ana M. - Asistent universitar

  7 ani experienta in meditatii / profesorat

  Predau limba engleza nivel liceu sau facultate economica.Ofer support pentru licente in limba engleza. Absolventa a facultatii Relatii Economice Internationale in limba engleza, precum si Master in limba engleza.

 9. Pret nespecificat

  Roxana B. - Profesor

  Mai mult de 10 ani experienta in meditatii / profesorat

  ENGLEZA, orice nivel. Adulti si adolescenti (+12 ani)Lectiile sunt personalizate in functie de scopul propus. Accent pe conversatie si vocabular.Pregatire examene:IELTS, CAE, KET, PET, TOEFL, etcLimbaj GENERAL sau SPECIALIZAT (business, HR, medical, nursing, juridic, marketing, cabin crew, financiar, etc)Lectiile pot fi focusate pe un obiectiv: gramatica, conversatie, coaching interviuri angajare, intalniri de afaceri, testari examene.TRAINING COMPANII, audit lingvisticO sedinta poate dura intre 1h si 2h1h=50 minDeplasarea la domiciliu implica costuri suplimentare.

 10. 50 lei / o ora si 30 de minute

  Laura T. - Profesor

  5 ani experienta in meditatii / profesorat

  Meditatii limba engleza, franceza si spaniola pentru elevi si studenti. Se urmareste programa scolara si se pune accent pe conversatie, gramatica, intelegere, scriere corecta si elemente de literatura si civilizatie. Metoda de predare este una moderna, elevul va fi mereu in priza, iar rezultate clare o sa se vada in timpul cel mai scurt.

 11. 50 lei / o ora si 30 de minute

  Liana S. - Student

  4 ani experienta in meditatii / profesorat

  Buna, numele meu este Liana si sunt studenta in ultimul an la Universitatea Bucuresti, Facultatea de Stiinte Politice, sectia de limba engleza. Am inceput sa ofer meditatii acum 4 ani si imi face placere sa lucrez atat cu adulti cat si cu elevi. Detin certificate de limbi (CAE si DALF) pentru lb engleza si franceza, limbi pe care le studiez de 17, respectiv 13 ani. Am pregatit elevi pentru examenul CAE,interviuri pentru joburi, examene scolare, am lucrat si intensiv asupra englezei vorbite, obtinand rezultate foarte bune cu toti cursantii.

 12. 80 lei / doua ore

  Luiza S. - Centru de meditatii

  Mai mult de 10 ani experienta in meditatii / profesorat

  Engleza pentru orice nivel cu rezultate garantate.Planul de lecţie este stabilit în funcţie de nevoile şi obiectivele cursanţilor. Engleza limbaj general 80 Ron/sedinta.Pregatire pentru examene internationale(KET, PET, FCE, CAE,IELTS,TOEFL) sau limbaj de specialitate(medical,juridic,etc.) 100 Ron/sedinta.De asemenea, cursuri prin skype. Organizez si cursuri de grup pentru copii si adulti. Curs copii 20 Ron/sedinta, adulti 30 Ron/sedinta.

 13. Pret nespecificat

  Razvan N. - Centru de meditatii

  Mai mult de 10 ani experienta in meditatii / profesorat

  Profesor nativ limba engleza (american - New York) ofera meditatii orice nivel (inclusiv Cambridge, TOEFL, IELTS). Peste 15 ani de experienta.Metoda conceputa pentru a ajunge la un nivel avansat in timp foarte scurt. Ideal pentru Job si plecari in strainatate.Cursuri engleza (A1, A2, A2+, B1, B1.2) - 400 lei/modul de 30 de ore (13.33 lei/ora)Detalii complete pe centrumeditatii. ro

 14. 60 lei / doua ore

  Alexandra Lupu - Centru de meditatii

  5 ani experienta in meditatii / profesorat

  Experienta 5 ani, ofer meditatii la limba engleza la domiciliul elevului oriunde in Bucuresti. Pentru mai multe detalii va rog sa imi vizualizati datele profilului si sa ma contactati!

 15. 50 lei / o ora

  Ugur T. - Profesor universitar

  Mai mult de 10 ani experienta in meditatii / profesorat

  1st Course is free of charge!!! Finance, Accounting, Statistics, Management, SAT,TOEFL , Business English and General English. One-on-one or in groups of four students.Long time experience in English language teaching. Help with all skills; reading, writing, speaking and listening. Native speaker level. Contact by phone or by message for more details. Prices start from 50 lei per hour for general English and up for specific purposes. Guaranteed satisfaction or your money is back!

 16. 50 lei / doua ore

  Stoenescu Anca - Student

  Un an experienta in meditatii / profesorat

  Ofer pregatire la limba engleza:conversatie de la cel mai slab nivel la cel mai inalt(incepatori-profesionisti),limbaj standard,gramatica,pregatire pentru Bac si admiterea la facultate si in special meditarea elevilor de la 0 ,in ceea ce priveste limba engleza.Am experienta atat in meditarea prescolarilor,elevilor de scoala generala,elevii de liceu cat si cu adultii.

 17. 70 lei / o ora si 30 de minute

  Carmen C. - Profesor

  Mai mult de 10 ani experienta in meditatii / profesorat

  Meditații la engleză pentru prescolari si elevi clasele I - XII. precum si pentru examene Cambridge. Ședința este de 90 de minute

 18. 40 lei / doua ore

  Cristina I. - Invatator

  3 ani experienta in meditatii / profesorat

  Invatatoare cu experienta in lucrul cu copii, ofer meditatii la limba engleza. Metodele de predare sunt moderne, interactive, creative si vizeaza clarificarea ideilor puse in discutie. Sedinta va cuprinde toate aspectele, pe care un vorbitor trebuie sa le stapaneasca: capacitatea de intelegere si de oferire a unui feedback potrivit, stapanirea regulilor gramaticale, intelegerea unui text.

 19. 50 lei / doua ore

  Mihaela O. - Profesor

  4 ani experienta in meditatii / profesorat

  Masteranda a facultatii de Litere, Universitatea Bucuresti, ofer meditatii Limba Engleza. Experienta 4 ani. Am urmat si finalizat modulul pedagogic si aplic metode interactive, cu exercitii modificate in functie de trasaturile elevilor.

 20. 35 lei / doua ore

  Augustin M. - Student

  3 ani experienta in meditatii / profesorat

  Ofer meditatii elevilor in vederea invatarii, aprofundarii si perfectionarii cunostintelor de limba engleza. Ofer un mediu de lucru placut, sunt o persoana deschisa, iar metodele de predare sunt dintre cele mai diverse.