Meditatii la engleza

Filtreaza anunturile
 1. 60 lei / doua ore

  Alexandru C. - Profesor

  Mai mult de 10 ani experienta in meditatii / profesorat

  Ofer meditatii la limba germana, iar sedinta va avea loc doar cu un elev, in cazul celor incepatori, sau maximum doi elevi, daca sunt la un nivel sensibil egal. Cer si ofer seriozitate si punctualitate pe parcursul colaborarii.

 2. 80 lei / doua ore

  Luiza S. - Centru de meditatii

  Mai mult de 10 ani experienta in meditatii / profesorat

  Engleza pentru orice nivel cu rezultate garantate.Planul de lecţie este stabilit în funcţie de nevoile şi obiectivele cursanţilor.Pregatire pentru examene internationale(KET, PET, FCE, CAE,IELTS,TOEFL) sau limbaj de specialitate(medical,juridic,etc.) 100 Ron/sedinta.De asemenea, cursuri prin skype. Organizez si cursuri de grup cu preturi avantajoase.

 3. 70 lei / doua ore

  Teodor B. - Profesor

  Mai mult de 10 ani experienta in meditatii / profesorat

  Profesor de engleza certificare internationala CAMBRIDGE ( CELTA, ICELT,DELTA(expert level) ),peste 25 de ani experienta, 4 ani in SUA, colaborator si consultant companii internationale, translator-interpret, Certificate of Proficiency in English, nivel C2, grad A (maxim posibil,nativ educat),Cambridge English Teacher, ofer meditatii limba engleza, orice nivel, scop, domeniu, varsta, metode eficiente adaptate fiecarui scop si fiecarei persoane in parte, rezultate rapide si garantate, gratuit prima sedinta.Sedintele se pot desfasura si online.Pentru programari puteti suna oricand(inclusiv la sfarsit de saptamana),intre orele 7-23!

 4. 70 lei / doua ore

  Ruxandra S.

  9 ani experienta in meditatii / profesorat

  Pregatire pentru examenul de bacalaureat, CONVERSATIE pentru incepatori (si nu numai), consolidarea cunostintelor de GRAMATICA. De asemenea ofer pregatire si pentru examenele CAMBRIDGE. Detin experienta atat in lucrul cu prescolarii, elevii de scoala generala, elevii de liceu cat si cu adultii. Pentru prescolari prima sedinta este gratuita.Sedinta de o ora si jumatate este 60 de lei iar cea de doua ore 70 de lei.

 5. Pret nespecificat

  Marius I. - Centru de meditatii

  Mai mult de 10 ani experienta in meditatii / profesorat

  Profesori nativi, cu vasta experienta didactica, ofera meditatii la limba engleza orice nivel (incepator, mediu, avansat), limbaj general sau specializat (business, juridic, medical), CONVERSATIE, GRAMATICA, VOCABULAR.Profesori cu rezultate remarcabile, ofera pregatire atat pentru examenele de Bacalaureat si Admitere Facultate cat si pentru examenele IELTS, CAMBRIDGE, TOEFL.

 6. Pret nespecificat

  Razvan N. - Centru de meditatii

  Mai mult de 10 ani experienta in meditatii / profesorat

  Profesor nativ limba engleza (american - New York) ofera meditatii orice nivel (inclusiv Cambridge, TOEFL, IELTS). Peste 15 ani de experienta.Metoda conceputa pentru a ajunge la un nivel avansat in timp foarte scurt. Ideal pentru Job si plecari in strainatate.Cursuri engleza (A1, A2, A2+, B1, B1.2) - 400 lei/modul de 30 de ore (13.33 lei/ora)Detalii complete pe centrumeditatii. ro

 7. Pret nespecificat

  Online Teacher - Profesor

  Mai mult de 10 ani experienta in meditatii / profesorat

  Oferim cursuri online de limba engleza cu profesor pentru adulti, individuale si personalizate in functie de nevoile si obiectivele fiecaruia.Cursurile noastre se desfasoara atat in Romania, cat si in Europa si America.Oferim sesiune demonstrativa gratuita la finalul careia puteti afla mai multe informatii despre cursurile noastre.Sesiunile de curs au durate diferite.Mai multe informatii gasiti pe siteul nostru: trainer.international

 8. Pret nespecificat

  Roxana C. - Profesor

  Mai mult de 10 ani experienta in meditatii / profesorat

  ENGLEZA, orice nivel.individual, semi-individual, SKYPEParcursuri personalizate.Pregatire examene: IELTS, CAE, FCE, CPE, PET, KET, YLE, etcLIMBAJ SPECIALIZAT (HR, marketing, business, hotel, turism, IT, juridic, medical, English for NURSING, CABIN CREW, etc).Inclusiv cursanti straini.Locatie centrala, Piata Unirii. Training COMPANII, audit lingvisticTarife (1h=50 min): 45 lei/h.Semi-individual: 60 lei/h/persLimbaje specializate, pregatire examene: de la 55 lei/hDeplasarea la domiciliu implica costuri suplimentare.

 9. 50 lei / o ora si 30 de minute

  Laura T. - Profesor

  5 ani experienta in meditatii / profesorat

  Meditatii limba engleza, franceza si spaniola pentru elevi si studenti. Se urmareste programa scolara si se pune accent pe conversatie, gramatica, intelegere, scriere corecta si elemente de literatura si civilizatie. Metoda de predare este una moderna, elevul va fi mereu in priza, iar rezultate clare o sa se vada in timpul cel mai scurt.

 10. 50 lei / doua ore

  Mihai G. - Asistent universitar

  Mai mult de 10 ani experienta in meditatii / profesorat

  Profesor cu experienta atat in invatamant cat si in companii multinationale in lucrul direct cu clientii vorbitori de limba engleza ofer meditatii limba engleza orice nivel, clasele I-XII, bacalaureat, testari, angajare, munca in strainatate, emigrare.

 11. 50 lei / o ora

  David B. - Profesor

  10 ani experienta in meditatii / profesorat

  Perfectioneaza-ti engleza cu britanic nativ. Un nivel elementar este necesar doarece David nu cunoaste romana. Pregatire conversationala, gramaticala si vocabular pentru examene, scopuri profesionale etc. Experienta de predare studentilor straini de zece ani.

 12. 50 lei / o ora si 30 de minute

  Cristiana S. - Profesor

  7 ani experienta in meditatii / profesorat

  Ofer mediatatii la Limba Engleza pentru testari nationale,Bacalaureat,admitere la facultate,olimpiade.Pun la dispozitie materiale si metode eficiente si inedite de recuperare a materiei si de asimilare a informatiilor noi intr un timp scurt.Efectuez traduceri engleza romana si romana engleza.

 13. 100 lei / doua ore

  John S. - Centru de meditatii

  Mai mult de 10 ani experienta in meditatii / profesorat

  Vorbitor nativ de limba engleza (American English) ofer meditatii de limba engleza prin conversatie. De asemenea engleza pentru diferite domenii de activitate : Business English, English for Sales, Commerce, Marketing etc.Cursurile se tin la biroul meu(zona Unirii), prin skype sau la sediul firmei cursantului.

 14. 30 lei / o ora

  Luiza Ciobanu

  10 ani experienta in meditatii / profesorat

  Ofer meditatii de limba engleza online pe SKYPE. Cu 4 ani de studii lingvistice (germana/engleza), 3 ani de experienta profesionala intr-o tara vorbitoare de limba engleza, metode personalizate si materiale didactice variate (Oxford), va pot ajuta sa obtineti rezultate excelente in invatarea limbii engleze.Folosind webcam-ul si optiunea "Share Screens" de pe SKYPE putem avea o interactiune "face to face" si in timp real.Prima intalnire este gratuita, unde evaluam nivelul Dvs. de limba si stabilim un plan detaliat pentru a ajunge la nivelul dorit.SERVICII OFERITE: conversatii pentru imbunatatirea fluenteipregatiri pentru interviuri, teste, emigraregramatica exersarea cititului si scrisuluiexercitii de pronuntievocabular general sau tematic

 15. 60 lei / doua ore

  Milena Unciuleanu - Profesor liceu

  Mai mult de 10 ani experienta in meditatii / profesorat

  Profesor cu peste 15 ani de experienta, ofer meditatii la limba engleza orice nivel, pregatire examen Cambridge, admitere facultate examen de bac.

 16. 40 lei / o ora si 30 de minute

  Silviana Bulearcă - Student

  4 ani experienta in meditatii / profesorat

  Ofer meditatii la limba engleza pentru copii prescolari sau scolari in clasele 1-4, 5-8 incepatori sau nivel mediu. Modul de predare este interactiv, astfel incat copilul sa inteleaga cat mai bine, fara a se plictisi. Durata sedintei este de 1 ora jumatate. Persoana tanara, rabdatoare, atestata Cambridge, cu experienta in predare de 4 ani. Pentru mai multe detalii, contactati-ma telefonic.

 17. 35 lei / doua ore

  Andrei Cornel G. - Student

  2 ani experienta in meditatii / profesorat

  Meditator cu experienta, student al Facultatii de Litere Universitatea din Bucuresti, ofer meditatii de limba engleza pentru copii din invatamantul prescolar pana la cel liceal, dar si adulti. O sedinta de meditatie consta in identificarea tipului de invatarea a copilului/tanarului/adultului, adaptarea la acesta si oferirea notiunilor teoretice (gramatica) si practice (citire, vorbire, ascultare), dobandite prin domeniul de licenta: limba si literatura romana-limba si literatura engleza. De asemenea, urmarea modulului pedagogic imi confera abilitati de intelegere, adaptare si cunoastere a modalitatilor de abordare si invatare a fiecarui copil/tanar in parte. Abordez cu rabdare lectiile si imbin notiunile teoretice cu metode interactive menite a stimula atentia pentru o aprofundare rapida si solida.Experienta certificata de voluntariat in asociatii cu scopul de dezvoltare extrascolara a copiilor si a tinerilor imi ofera abilitatiile de a comunica si a lucra eficient cu acestia.Detin Cambridge Advanced English Certificate, grade A, level C2.Pe langa imbunatatirea rezultatelor scolare, ofer pregatire si pentru examene Cambridge.

 18. 80 lei / doua ore

  Oana Andreea Mocanu - Centru de meditatii

  5 ani experienta in meditatii / profesorat

  Trainer de limba engleză, deținătoare a certificatului Cambridge Proficiency (nivel C2/nativ), ofer cursuri de limba engleză pentru orice nivel. Cu o experiență de peste 5 ani în domeniu, asigur cursuri perfect adaptate cerințelor dumneavoastră, ce vizează toate aspectele limbii engleze (gramatică, vocabular, pronunție, etc.) prin metode interactive, eficiente și diversificate. Dacă doriți să învățați bazele limbii engleze sau să vă aprofundați cunoștințele într-un cadru plăcut și profesionist, nu ezitați să mă contactați !

 19. 25 lei / o ora

  Mihaela P. - Profesor

  Mai mult de 10 ani experienta in meditatii / profesorat

  Profesoara de engleza cu studii in Anglia si cu experienta de 15 ani in domeniu, preda limba engleza la toate nivelele. Lectiile sunt sustinute prin Skype avand avantajul nedeplasarii la domiciliu, flexibilitatea orelor si material gratis. O sedinta este GRATIS.skypul meu este cyberstar665

 20. 50 lei / doua ore

  Beril U. - Student

  Mai putin de un an experienta in meditatii / profesorat

  Absolventa de la liceul francez Anna de Noailles din Bucuresti, sunt studenta la facultatea de drept din Nantes in Franta. Dau cursuri de FRANCEZA, ENGLEZA SI TURCA, pentru orice nivel, intr-o atmosfera vesela si placuta.