Meditatii la engleza

Filtreaza anunturile
 1. 40 lei / doua ore

  Malina M. - Traducator

  Un an experienta in meditatii / profesorat

  Ofer meditatii atat pentru limba engleza cat si pentru limba spaniola. Rezultate vizibile inca din primele sedinte de meditatie datorita unui program de lucru interactiv si al unui plan de lucru individual, in functie de cerintele si capacitatile fiecarei persoane in parte

 2. 40 lei / doua ore

  Georgiana Andrei - Student

  2 ani experienta in meditatii / profesorat

  Studenta la limbi si literaturi straine ofer meditatii la limba si literatura engleza/romana. Pretul variaza in functie de materie, ore si de nivelul persoanei.

 3. 30 lei / o ora

  Alexandru C. - Profesor

  Mai mult de 10 ani experienta in meditatii / profesorat

  Ofer meditatii la limba engleza, iar sedinta va avea loc cu un elev sau maximum doi. Cer si ofer seriozitate si punctualitate pe parcursul colaborarii.

 4. 60 lei / doua ore

  Ruxandra S.

  8 ani experienta in meditatii / profesorat

  Ofer meditatii la limba engleza; pregatire pentru examenul de bacalaureat si cel de admitere la facultate, CONVERSATIE pentru incepatori (si nu numai), limbaj standard, consolidarea cunostintelor de GRAMATICA. Detin experienta atat in lucrul cu prescolarii, elevii de scoala generala, elevii de liceu cat si cu adultii.

 5. 50 lei / doua ore

  Tiberiu Botea

  5 ani experienta in meditatii / profesorat

  Invatarea rapida si corecta a Limbii Engleze presupune achizitionarea a patru deprinderi majore - speaking, listening, reading si writing. De aceea, metoda dupa care lucrez se bazeaza pe dezvoltarea acestor abilitati, scopul final fiind libertatea in utilizarea lor. Cadrul de lucru este interactiv, in conformitate cu programa scolara, adaptat la necesitatile fiecarui cursant. Avand experienta de peste 5 ani in pregatirea elevilor, pot spune ca descoperirea unei noi limbi inseamna descoperirea unei noi lumi. In scoala si in liceu (program de invatamantbilingv) am studiat intens Limba Engleza, participand la concursuri si olimpiade si obtinand certificari precum IELTS sau SAT. Am absolvit Facultate de Psihologie si Stiintele Educatiei, in prezent urmez masterul de Psihologie Clinica, iar intre timp am lucrat ca asistent - pedagod, asistent - psihoterapeut sau voluntar in cadrul unor centrede ajutor pentru copii. Aceste experiente mi-au cladit spiritul didactic, empatia si motivatia pentru succes.Daca vrei sa cunosti limba engleza ma poti gasi la telefon sau pe mail.

 6. 50 lei / doua ore

  Laura T. - Profesor

  5 ani experienta in meditatii / profesorat

  Meditatii limba engleza, franceza si spaniola pentru elevi si studenti. Se urmareste programa scolara si se pune accent pe conversatie, gramatica, intelegere, scriere corecta si elemente de literatura si civilizatie. Metoda de predare este una moderna, elevul va fi mereu in priza, iar rezultate clare o sa se vada in timpul cel mai scurt.

 7. 40 lei / doua ore

  Elena I. - Profesor

  Mai mult de 10 ani experienta in meditatii / profesorat

  Licentiata, atestat Cambridge advanced predau engleza pt copii cls.3-8 .Am experienta 8 ani, sunt placuta,cu o cultura generala peste medie, interactionez bn cu copiii,avand si cunostinte despre psihologia varstei. Urmaresc insusirea abilitatilor lingvistice, si pun accent pe gramatica, lexic, conversatie..Asigur suport curs variat (carti, culegeri, dvd, ), lectiile sunt interactive, se desfasoara intr o atmosfera placuta si stimulativa pt copii,. zona Pta Iancului

 8. 100 lei / doua ore

  Ana M. - Asistent universitar

  7 ani experienta in meditatii / profesorat

  Predau limba engleza nivel liceu sau facultate economica.Ofer support pentru licente in limba engleza. Absolventa a facultatii Relatii Economice Internationale in limba engleza, precum si Master in limba engleza.

 9. 50 lei / o ora si 30 de minute

  Stefania G.

  3 ani experienta in meditatii / profesorat

  Prima sedinta este GRATUITA! Copilul tau merita sa fie un invingator! Şansa asta va face diferența! Descoperă chiar acum puterea magică a limbii engleze! Engleza este cunoscută şi vorbită în foarte multe țări din lumea asta. Gândeşte-te la câte locuri va putea descoperi copilul tău, câți oameni minunați va putea cunoaşte, câte cărți, reviste, documentare, site-uri va putea citi şi înțelege. La ce te poți aştepta? Copilul tău va învăța prin metode moderne, folosind gadget-urile şi tehnologia, având totuşi focusul setat pe comunicarea directă. Va învăța mai mult decât gramatică şi vocabular; va învăța sunete noi, expresii, moduri de a înțelege, va cunoaşte culturi şi comunități noi.

 10. Pret nespecificat

  Cursupedia C. - Profesor

  Mai mult de 10 ani experienta in meditatii / profesorat

  CURSURI COPII Durată cursuri: 32 săptămâniData de începere: 15 octombrie 2015Cursurile se desfășoară pe întreaga perioadă a anului școlar cu întrerupere în perioada vacanțelor școlare:Cursurile primului trimestru (5 oct.-19 dec. 2015) au o durată de:- 30 de ore (2 întâlniri/săptămână a câte 1,5 ore), copii între 7 -14 ani (clasele I-VIII), 20 ore pentru4-7 ani (2 întâlniri/săptămână a câte o oră), si 40 ore pentru adolescenti (clasele IX-XII), (2 întâlniri/săptămână a câte 2 ore).Module pregatire EXAMENE: IELTS, CAE, FCE, CPE, PET, KET, YLE.Cursuri engleza ADULTI ,individual sau grup (6-8 persoane), limbaj GENERAL sau SPECIALIZAT, module de gramatica, conversatie,etc.Module de 9h,18h, 24h, 30 h, 60 h, 100h, 120 h (în funcție de tipul de cursul ales)TRAINING COMPANII, engleza, incepator, mediu, avansat, limbaj general sau specializat(HR, marketing, business, hotel, turism, IT, juridic, medical, nursing, etc.), Orar flexibil, module si programe personalizate in functie de necesitatile companiei si ale cursantilor, evaluare, AUDIT LINGVISTIC.

 11. 50 lei / doua ore

  Mihai G. - Asistent universitar

  Mai mult de 10 ani experienta in meditatii / profesorat

  Profesor cu experienta atat in invatamant cat si in companii multinationale in lucrul direct cu clientii vorbitori de limba engleza ofer meditatii limba engleza orice nivel, clasele I-XII, bacalaureat, testari, angajare, munca in strainatate, emigrare.

 12. 50 lei / doua ore

  Andreea S. - Profesor liceu

  8 ani experienta in meditatii / profesorat

  Profesoara cu 8 ani experienta, meditez elevi clasele 1-12 la urmatoarele materii: engleza, franceza si romana, cu rezultate DEOSEBITE!

 13. 80 lei / doua ore

  Amalia P. - Profesor

  Mai mult de 10 ani experienta in meditatii / profesorat

  Ofer meditatii la limba engleza pentru cursanti de toate varstele. Pentru elevi asigur o pregatire profesionista mult peste programa scolara, de unde si rezultatele excelente la examene si olimpiade. Metoda de predare este adaptata si personalizata in functie de fiecare elev. Pregatirea se poate face la domiciliul meu sau al dvs.

 14. 45 lei / o ora si 30 de minute

  Oana B. - Asistent universitar

  Mai mult de 10 ani experienta in meditatii / profesorat

  Cadru didactic asociat Universitatea Alexandru Ioan Cuza din Iași, cu experienta de peste 12 in predarea limbii engleze ofer meditații individuale pentru orice nivel, testari IELTS (general si academic), Cambridge (KEY, PET, FCE, CAE), etc. Metode de predare interactive, ofer suport curs individual, adaptabilitate la program si necesitati studiu, birou in zona Tătărași.

 15. 50 lei / o ora si 30 de minute

  Cristina M. - Profesor

  6 ani experienta in meditatii / profesorat

  Ai nevoie atat de un profesor cat si de un coach pentru a-l ghida pe copilul tau in aprofundarea limbii engleze? Am obtinut diploma IELTS la British Council studiind engleza britanica timp de 10 ani si sunt pasionata de psihologie. Ofer medidatii pentru scoala primara, gimnaziala si liceu in zona Timpuri Noi.

 16. Fara fotografie
  Pret nespecificat

  Marius I. - Profesor

  Mai mult de 10 ani experienta in meditatii / profesorat

  Profesor nativ, cu vasta experienta didactica, ofer meditatii la limba engleza orice nivel (incepator, mediu, avansat), limbaj general sau specializat (business, juridic, medical), CONVERSATIE, GRAMATICA, VOCABULAR.Ofer pregatire atat pentru examenele de Bacalaureat si Admitere Facultate cat si pentru examenele IELTS, CAMBRIDGE, TOEFL.Rezultate remarcabile!

 17. 40 lei / doua ore

  Stoenescu Anca - Student

  Un an experienta in meditatii / profesorat

  Ofer pregatire la limba engleza:conversatie de la cel mai slab nivel la cel mai inalt(incepatori-profesionisti),limbaj standard,gramatica,pregatire pentru Bac si admiterea la facultate si in special meditarea elevilor de la 0 ,in ceea ce priveste limba engleza.Am experienta atat in meditarea prescolarilor,elevilor de scoala generala,elevii de liceu cat si cu adultii.

 18. 30 lei / o ora si 30 de minute

  Raluca Tănăsoiu - Student

  3 ani experienta in meditatii / profesorat

  Garantez seriozitate, devotament, implicare si calm.

 19. 35 lei / doua ore

  Georgiana Danaila - Student

  Un an experienta in meditatii / profesorat

  Studenta la facultatea de Cibernetica,in limba engleza,ofer meditatii la lb. engleza copiilor de gradinita precum si generala. meditatiile au scopul de a dezvolta o gandire creativa

 20. 40 lei / o ora si 30 de minute

  Andreea L. - Profesor

  3 ani experienta in meditatii / profesorat

  Ofer meditatii atat pentru limba engleza, cat si pentru limba romana. Pun la dispozitie materiale pentru studiu si toate informatiile necesare invatarii si aprofundarii limbii engleze.