Anunturi de meditatii la limba engleza

 1. Ruxandra ┼.

  6 ani experienta in meditatii / profesorat

  Absolventa a Facultatii de Traducere si Interpretare, ofer meditatii la limba engleza. Pun la dispozitie materiale si fise de lucru atent pregatite. De asemenea, ofer pregatire pentru examenul de bacalaureat si cel de admitere la facultate.

 2. Liana Corina C.

  5 ani experienta in meditatii / profesorat

  Absolventa Facultatea de Limbi si Literaturi Straine,sectia engleza-franceza din cadrul Universitatii Bucuresti(detin atestat lb engleza anul 2009 si autorizatie traducator 2012 pentru lb.engleza si lb.franceza) ofer meditatii la limba engleza pentru cei care doresc sa invete engleza sau sa isi imbunatateasca cunostintele deja existente de limba engleza.Cursurile vor fi interactive si adaptate fiecarei persoane.Nr.telefon:0727609567

 3. Alex G.

  7 ani experienta in meditatii / profesorat

  Meditatii la engleza - de la incepatori la nivel Cambridge. Pregatire pentru Academia de Politie.

 4. Ela C. - Profesor liceu

  Mai mult de 10 ani experienta in meditatii / profesorat

  Profesoara pregatesc pentru limba engleza sau franceza ,experienta de predare 12 ani,orice nivel,examenele Cambridge-Ket,pet,fce,advanced,proficiency,delf,dalf,metoda conversationala,gramatica,imbogatire vocabular,teste,culegeri,mijloace audio etc,tel 0761 285 689.rog seriozitate

 5. Roxana M. - Student

  2 ani experienta in meditatii / profesorat

  Ofer meditatii la engleza cu metode proprii de predare, asigur suport de curs. Sunt o fire sociabila, ambitioasa, perseverenta si rabdatoare. Scopul meu principal este de a avea o activitate interesanta si motivanta pe parcursul sedintei, astfel incat elevul sa isi doreasca sa cunosca si sa stapaneasca cat mai bine limba engleza. Ofer si meditatii in grup, daca se specifica in mod expres acest lucru, la maxim 3 persoane.

 6. Veronica P. - Profesor liceu

  10 ani experienta in meditatii / profesorat

  Profesor Lb. Engleza cu experienta si cu rezultate foarte bune meditez orice nivel. Sedintele se fac cu ajutorul unor metode noi, care fac invatatul usor si atractiv. Pun la dispozitie conspecte si scheme recapitulative. Rezultatele pot fi maxime, in functie de constiinciozitatea elevului.

 7. Petre D. - Profesor liceu

  4 ani experienta in meditatii / profesorat

  Profesor cu experienta, in prezent predau la Scoala Tehnica Postliceala de Arta Teatrala si Cinematografica, masterand bursier in studii lingvistice al Universitatii Lyon II, detinator certificat Cambridge CPE, pregatesc elevi,studenti, adulti la lb. engleza pt examene Cambridge,PET,ECL,KET,FCE,CAE,CPE,IELTS,TOFEL, afaceri, etc. pe SKYPE sau la domiciliul meu (zona Cismigiu) sau la domiciliul cursantului. Metode eficiente si interactive, materiale didactice audio-video.

 8. Katalin E. - Student

  4 ani experienta in meditatii / profesorat

  Meditez limba engleza, limba si literatura romana si limba si literatura maghiara, preferabil la domiciliul meu. 15 lei/90 min. tel: 0740209006

 9. Vacaru G. - Profesor gimnaziu

  3 ani experienta in meditatii / profesorat

  Ofer meditatii- limba engleza la domiciliul elevului sau domiciuliul meu, pentru scoala primara,gimnaziu,liceu. Sunt o fire calma si rabdatoare, care considera ca orice se poate invata daca se aplica metoda corecta pentru fiecare individ. Detin un certificat de competente limbi straine - limba engleza (B2 = experimentat) obtinut la terminarea liceului.Absolventa a facultatii de Litere-Romana-Engleza.Absolvirea modulului psihopedagogic. Nr de tel:0763996095

 10. Amalia N. - Student

  3 ani experienta in meditatii / profesorat

  Meditez elevi de clasele I-IV la limba si literatura romana, matematica si limba engleza.

 11. Roxana B.

  Mai mult de 10 ani experienta in meditatii / profesorat

  Meditatii engleza,orice nivel, adulti si copii, pregatire examene:KET,PET,YLE,CAE,IELTS,FCE,CPE,bac,facultate,interviuri.Limbaj general sau specializat (HR, marketing, business, hotel, turism, IT, juridic, medical, nursing, etc.).Modul de gramatica.Grup sau individual.Training companii.Inclusiv cursanti straini.

 12. Simona P.

  Mai mult de 10 ani experienta in meditatii / profesorat

  Meditez engleza la orice nivel. Folosesc metode moderne si interactive de predare cu rezultate deosebite, la orice varsta. Am experienta in predarea orelor particulare, sunt rabdatoare si adaptabila la nivelul fiecarei persoane, 0721043575.

 13. Criss M.

  6 ani experienta in meditatii / profesorat

  Ofer meditatii individuale/in grup la limba engleza, pentru incepatori si persoane ce doresc sa isi dezvolte sau perfectioneze cunostintele de limba engleza (inclusiv in domeniul literaturii engleze), cat si pentru cei interesati de sustinerea unor examene precum Cambridge (YLE, KET, PET, FCE, CAE, IELTS, etc.), TOEFL, SAT, Bacalaureat. Detin certificare Cambridge nivel C2, studii in psihologie si predare, formare in psihoterapie si experienta de lucru inclusiv cu persoane cu dizabilitati.

 14. Alexandra T. - Profesor gimnaziu

  6 ani experienta in meditatii / profesorat

  Licentiata in litere ofer meditatii engleza elevilor(clasele 1-12). Sedintele pot varia intre 1 sau 2 ore dupa cum se doreste si includ: -recapitulari -teste -teste in engleza pe calculator -pregatire suplimentara -efectuarea temelor pentru la scoala -diferite exercitii de comunicare si ascultare -cultura engleza si americana -jocuri

 15. Elif S. - Student

  Un an experienta in meditatii / profesorat

  Sunt studenta in anul II la Facultatea de Inginerie in Limbi Straine (filiera germana) din cadrul Universitatii "Politehnica" din Bucuresti. Prin tehnici interactive de predare si invatare, lucrez cu drag cu copiii si adolescentii pentru a invata si aprofunda limba engleza, o limba indispensabila in prezent. Ma caracterizeaza calmul si rabdarea si mai ales pasiunea de a-i invata pe ceilalti.

 16. Loreta G. - Asistent universitar

  4 ani experienta in meditatii / profesorat

  Profesor pentru studen╚Ťii str─âini la Facultatea de Litere-Universitatea Bucure╚Öti, masterand─â în anul II în cadrul masterului de Didactici ale Disciplinelor Filologice din Bucure╚Öti. De╚Ťin diplom─â de Traduc─âtor Autorizat. Ofer medita╚Ťii pentru pre╚Öcolari, elevii din înv─â╚Ť─âmântul primar, gimnaziu ╚Öi liceu. Sunt o fire r─âbd─âtoare, serioas─â ╚Öi foarte ambi╚Ťioas─â. Metodele de înv─â╚Ťare sunt interactive ╚Öi variate. Programul este flexibil, iar medita╚Ťiile au loc la domiciliul meu.

 17. Teodor B. - Traducator

  Mai mult de 10 ani experienta in meditatii / profesorat

  Profesor de engleza, peste 22 de ani experienta, 4 ani in SUA ,colaborator companii internationale, translator-interpret, Certificate of Proficiency in English, nivel C2, grad A (maxim posibil,nativ educat), ofer meditatii limba engleza, orice nivel, scop, domeniu, varsta, metode eficiente adaptate fiecarui scop si fiecarei persoane in parte, rezultate rapide si garantate, gratuit prima sedinta.Tel: 0768056668;0726666373;0743122999

 18. Anca B. - Traducator

  2 ani experienta in meditatii / profesorat

  Licentiata cu nota 10 in Traducere si Interpretare engleza-franceza (plus modulul psiho-pedagogic), in prezent masteranda in anul 2, ofer meditatii la lb.engleza respectiv franceza elevilor si adultilor,avand 2 ani experienta in domeniu. Detin materiale didactice adecvate pentru fiecare nivel, am rabdare si manifest interes sa-i invat cat mai multe pe cei doritori. Efectuez si traduceri.35 ron / sedinta (2h) Rog seriozitate! Multumesc! Tel: 0757748486; E-mail: bratu_anca90@yahoo.com

 19. Gigi H.

  4 ani experienta in meditatii / profesorat

  Doar pentru TIMISOARA. Vrei sa inveti engleza pentru a te descurca mai bine la locul de munca sau pentru a-ti gasi un loc de munca mai bun? Solutia e un curs bine gandit de limba engleza. Ofer meditatii personalizate, individuale si eficiente la domiciliul tau. Daca locuiesti in zonele Calea Sagului, Dambovita sau Fratelia pretul sedintei este de 18 RON.

 20. Beatrice B.

  2 ani experienta in meditatii / profesorat

  Ofer meditatii la limba engleza. Sunt absolventa a Facultatii de Afaceri Internationale si detin certificat Cambridge de limba engleza. Pentru mai multe detalii ma puteti contacta la numarul de telefon 0752839390.