Anunturi de meditatii la limba engleza

 1. Ruxandra ┼. - Traducator

  7 ani experienta in meditatii / profesorat

  Ofer meditatii la limba engleza; pregatire pentru examenul de bacalaureat si cel de admitere la facultate, CONVERSATIE pentru incepatori (si nu numai), limbaj standard, consolidarea cunostintelor de GRAMATICA. Detin experienta atat in lucrul cu prescolarii, elevii de scoala generala, elevii de liceu cat si cu adultii. Ma pot deplasa la domiciliul elevului dar doar in cursul diminetii sau la pranz.

 2. Cursupedia C. - Profesor

  Mai mult de 10 ani experienta in meditatii / profesorat

  Cursuri engleza, incepator, mediu, avansat, limbaj general sau specializat(HR, marketing, business, hotel, turism, IT, juridic, medical, nursing, etc.), Grup (8-10pers.), semi-individual (2pers), individual.TRAINING COMPANII, orar flexibil, programe personalizate in functie de necesitatile companiei si ale cursantilor, evaluare, audit lingvistic.

 3. Amalia P. - Profesor liceu

  Mai mult de 10 ani experienta in meditatii / profesorat

  Predau Limba si literatura engleza orice nivel la domiciliul elevului. Rezultate excelente la examene.

 4. Iulia N.

  4 ani experienta in meditatii / profesorat

  Ofer meditatii la limba engleza atat pentru clasele I-IV, cat si pentru clasele V-VIII. Cursurile teoretice vor fi insotite de inregistrari audio pentru invatarea mult mai rapida si corecta a pronuntiei, dar si pentru dezvoltarea vocabularului.

 5. Anca B.

  3 ani experienta in meditatii / profesorat

  Licentiata cu nota 10 in Traducere si Interpretare engleza-franceza (plus modulul psiho-pedagogic), masterat pe aceeasi specializare cu disertatie de nota 10, ofer meditatii la lb.engleza respectiv franceza elevilor, studentilor si adultilor, avand 3 ani de experienta in domeniu. Lucrez cu materiale didactice adecvate pentru fiecare nivel, am rabdare si manifest interes sa-i invat cat mai multe pe cei doritori. 40 ron / sedinta (2h) Tel: 0757748486; E-mail: bratu_anca90@yahoo.com

 6. Roxana P. - Profesor

  2 ani experienta in meditatii / profesorat

  den Bosch Training Academy organizeaz─â cursuri de limb─â german─â ┼či englez─â pentru adul┼úi, la preturi foarte avantajoase. Asigur─âm suportul de curs, acesta fiind inclus în pre┼úul cursului. Pentru mai multe detalii, v─â rug─âm, s─â ne contacta┼úi la: Mobil: 0735 088 340 E-mail: ioana.petrescu@denbosch.ro

 7. Cristina P. - Profesor

  10 ani experienta in meditatii / profesorat

  Profesor certificat CPE & CELTA, cu vasta experienta in psihologia copilului si psihopedagogie, meditez engleza orice nivel pentru conversatie, examene scoala/admitere, examene Cambridge, Oxford, Toefl si IELTS la domiciliul meu, al elevului sau ONLINE (via skype). Am rezultate excelente in predarea limbilor straine deoarece pentru fiecare elev caut o abordare diferita, croita pe tipologia sa pentru a ii insulfa dorinta de a isi insusi o limba straina. Prima lectie este gratuita :)

 8. Elena E. - Profesor liceu

  8 ani experienta in meditatii / profesorat

  Titulara liceu de prestigiu, studii postuniversitare,doctorat,ofer meditatii si traduceri limba engleza, orice nivel,pregatirea examenelor Cambridge si Toefl, rezultate garantate.0766451137

 9. Diana C.

  3 ani experienta in meditatii / profesorat

  Licentiata a Facultatii de Limbi si Literaturi Straine, Engleza - Germana, Universitatea din Bucuresti, cu experienta in meditatii de aprox. 3 ani, ofer meditatii la limba engleza pentru orice nivel(incepator, mediu, avansat), folosind metode interactive, adaptate varstei si cerintelor. Detin certificatul de limba engleza Cambridge Advanced si atestat de limba engleza.

 10. Office C. - Profesor

  Mai mult de 10 ani experienta in meditatii / profesorat

  Limbi engleza cu profesori si traineri vorbitori nativi ´â╝ Limbaj standard, conversational si limbaj specializat (medical, juridic, afaceri, financiar) ´â╝ Cursuri colective ´â╝ Cursuri individuale (1 la 1) ´â╝ Cursuri online (platform─â E-learning) ´â╝ Scoli de vara si ateliere de lucru cu profesori de la universitati de prestigiu din S.U.A., Belgia si Germania ´â╝ Pregatire, testare si evaluare pentru certificatele TOEFL, IELTS, CAMBRIDGE, ZERTIFIKAT DEUTSCH, DELE etc

 11. Cristina G. - Profesor

  10 ani experienta in meditatii / profesorat

  Licentiata, atestat Cambridge advanced predau engleza pt copii cls 2-10 si adulti-fete.Am experienta 10 ani , sunt placuta,cu o cultura generala peste medie, interactionez bn cu copiii, Urmaresc insusirea abilitatilor lingvistice.Adaptez cerintele in functie de nivelul cursantului si de targetul cognitiv al fiecaruia.Asigur suport curs variat , lectiile sunt interactive, motivante, cu atentie pt detaliu, fond si forma. zn Pta Iancului.(valabil si pt vacantza)

 12. Oana A. - Student

  2 ani experienta in meditatii / profesorat

  Absolventa a Universitatii din Bucuresti la Japoneza-Engleza, lucrez cu copii de peste 2 ani avand rezultate bune. Materialele le ofer eu. Cer si ofer seriozitate.

 13. Catalina R.

  6 ani experienta in meditatii / profesorat

  Ofer meditatii la limba engleza si limba romana, clasele V-XII, si nu numai.

 14. Ruxandra G. - Profesor

  3 ani experienta in meditatii / profesorat

  Ofer meditatii la Limba Engleza atat pentru elevi in clasele primare si in gimnaziu, cat si pentru Examenul de Bacalaureat. Ofer pregatiri si pentru examinari de tip Cambridge sau IELTS, folosind materiale specializate si urmarind in fiecare sedinta formatul reading, listening si English in Use. Sunt licentiata in Stiinte Politice in Limba Engleza si in Filosofie, de la Universitatea Bucuresti si absolventa unui Masterat in Relatii si Afaceri Internationale, de la IHEID Geneva.

 15. Teodor B. - Traducator

  Mai mult de 10 ani experienta in meditatii / profesorat

  Profesor de engleza, peste 22 de ani experienta, 4 ani in SUA ,colaborator companii internationale, translator-interpret, Certificate of Proficiency in English, nivel C2, grad A (maxim posibil,nativ educat), ofer meditatii limba engleza, orice nivel, scop, domeniu, varsta, metode eficiente adaptate fiecarui scop si fiecarei persoane in parte, rezultate rapide si garantate, gratuit prima sedinta.Tel: 0768056668;0726666373;0743122999

 16. Ofelia Z.

  2 ani experienta in meditatii / profesorat

  gent vânz─âri în colaborare cu firme interna╚Ťionale ╚Öi fost─â student─â la Master, profil englez─â, ┼×tiin┼úe Politice, ofer cursuri în englez─â atât pentru dezvoltarea vocabularului ┼či exprim─ârii cât ┼či pentru înv─â┼úarea ┼či perfec┼úionarea gramaticii. Stilul este adaptat în func┼úie de persoan─â de la creativ la structurat. Am experien┼ú─â de lucru cu elevi cu dificit de aten┼úie sc─âzut la care educa┼úia nonformal─â e mai eficient─â.

 17. Iuliana M. - Traducator

  Mai mult de 10 ani experienta in meditatii / profesorat

  Prof. engleza cu 20 ani experienta ofer coaching: ajut cursantul sa invete o metoda prin care poate studia orice limba straina. Am dubla specializare romana-engleza, experienta vasta in domeniul meditatiilor si pregatesc copii/adulti pentru examene Cambridge, Toefl, conversatie, orice nivel. Experienta excelenta cu variate categorii de cursanti - de la copii pana la oameni de afaceri. Pentru cei mici ma deplasez la domiciliu. Ofer reducere pana la 30%. Detalii pe blog.

 18. Roxana B.

  Mai mult de 10 ani experienta in meditatii / profesorat

  Meditatii engleza,orice nivel, adulti si copii, pregatire examene:KET,PET,YLE,CAE,IELTS,FCE,CPE,bac,facultate,interviuri.Limbaj general sau specializat (HR, marketing, business, hotel, turism, IT, juridic, medical, nursing, etc.).Modul de gramatica.Grup sau individual.Training companii.Inclusiv cursanti straini.

 19. Loreta G. - Profesor

  5 ani experienta in meditatii / profesorat

  Profesor pentru studen╚Ťii str─âini la Universitatea din Bucure╚Öti ╚Öi pentru ╚Öcoal─â gimnazial─â; absolvent─â în cadrul masterului de Didactici ale Disciplinelor Filologice din Bucure╚Öti ╚Öi absolvent─â a Facult─â╚Ťii de Litere din Ia╚Öi. De asemenea de╚Ťin diplom─â de Traduc─âtor Autorizat. Ofer medita╚Ťii pentru toate vârstele ╚Öi nivelele. Sunt o fire r─âbd─âtoare ╚Öi foarte ambi╚Ťioas─â. Metodele de înv─â╚Ťare sunt interactive ╚Öi variate. Programul este flexibil, iar medita╚Ťiile au loc la domiciliul meu.

 20. Ela C. - Profesor liceu

  Mai mult de 10 ani experienta in meditatii / profesorat

  Profesoara pregatesc pentru limba engleza sau franceza ,experienta de predare 12 ani,orice nivel,examenele Cambridge-Ket,pet,fce,advanced,proficiency,delf,dalf,metoda conversationala,gramatica,imbogatire vocabular,teste,culegeri,mijloace audio etc,tel 0761 285 689.rog seriozitate