Meditatii la engleza

Filtreaza anunturile
 1. 100 lei / doua ore

  Amalia P. - Profesor

  Mai mult de 10 ani experienta in meditatii / profesorat

  Ofer meditatii la limba engleza pentru cursanti de toate varstele. Pentru elevi asigur o pregatire profesionista mult peste programa scolara, de unde si rezultatele excelente la examene si olimpiade. Metoda de predare este adaptata si personalizata in functie de fiecare elev. Pregatirea se poate face la domiciliul meu sau al dvs.

 2. 50 lei / o ora si 30 de minute

  Cristiana S. - Profesor

  7 ani experienta in meditatii / profesorat

  Ofer mediatatii la Limba Engleza pentru elevi si adulti, testari nationale, Bacalaureat, admitere la facultate, olimpiade.Pun la dispozitie materiale si metode eficiente si inedite de recuperare a materiei si de asimilare a informatiilor noi intr-un timp scurt.Rezultate garantate. Efectuez traduceri engleza romana si romana engleza.

 3. 70 lei / doua ore

  Teodor B. - Profesor

  Mai mult de 10 ani experienta in meditatii / profesorat

  Profesor de engleza certificare internationala CAMBRIDGE ( CELTA, ICELT,DELTA(expert level) ),peste 25 de ani experienta, 4 ani in SUA, colaborator si consultant companii internationale, translator-interpret, Certificate of Proficiency in English, nivel C2, grad A (maxim posibil,nativ educat),Cambridge English Teacher, ofer meditatii limba engleza, orice nivel, scop, domeniu, varsta, metode eficiente adaptate fiecarui scop si fiecarei persoane in parte, rezultate rapide si garantate, gratuit prima sedinta.Sedintele se pot desfasura si online.Pentru programari puteti suna oricand(inclusiv la sfarsit de saptamana),intre orele 7-23!

 4. Pret nespecificat

  Razvan N. - Centru de meditatii

  Mai mult de 10 ani experienta in meditatii / profesorat

  Profesor nativ limba engleza (american - New York) ofera meditatii orice nivel (inclusiv Cambridge, TOEFL, IELTS). Peste 15 ani de experienta.Metoda conceputa pentru a ajunge la un nivel avansat in timp foarte scurt. Ideal pentru Job si plecari in strainatate.Cursuri engleza (A1, A2, A2+, B1, B1.2) - 400 lei/modul de 30 de ore (13.33 lei/ora)Detalii complete pe centrumeditatii. ro

 5. 60 lei / doua ore

  Alexandru C. - Profesor

  Mai mult de 10 ani experienta in meditatii / profesorat

  Ofer meditatii la limba germana, iar sedinta va avea loc doar cu un elev, in cazul celor incepatori, sau maximum doi elevi, daca sunt la un nivel sensibil egal. Cer si ofer seriozitate si punctualitate pe parcursul colaborarii.

 6. 40 lei / o ora si 30 de minute

  Evelyn Hauc - Profesor

  3 ani experienta in meditatii / profesorat

  ☆ENGLEZA PENTRU INCEPATORI DE TOATE VARSTELE☆Studenta la Limbi Straine si profesoara de limba engleza, ajut cu rezolvarea eficienta a temelor si cu fixarea cunostintelor obtinute la clasa, prin exercitii create special pentru ei, in functie de cunostinte, preferinte si nevoi. Metoda unica, personalizata,distractiva si interactiva ii va face sa-si insuseasca mult mai repede limba engleza.Mai mult decat atat, spre deosebire de sistemele clasice de invatare a acestei limbi, eu ii incurajez sa-si dezvoltate capacitatea de a intelege mecanismul din spatele limbii engleze, facilitadu-le procesul de invatare si redare.Rezultatele vor fi satisfacatoare pentru parinti si profesori,insa, indeosebi, extrem de folositoare si benefice pentru copii.De asemenea, desfasor sedinte si pentru adulti, mergand pe aceeasi premisa interactiva, inovativa si personalizata. Optez pentru predarea limbii engleze APLICATE, cu exemple utile din conversatii frecvente si situatii la care suntem supusi in fiecare zi, in tara sau in strainatate. Indiferent de varsta si nivel, consider ca e extrem de importanta invatarea mecanismului din spatele limbii, astfel incat speakingul si exercitiile practice reprezinta modalitatea cea mai usoara, rapida si placuta de a invata si a stapani engleza.Datorita naturii metodei mele, lectiile pot fi facute, fara niciun fel de problema, si pe Skype.

 7. 70 lei / doua ore

  Ruxandra S.

  9 ani experienta in meditatii / profesorat

  Pregatire pentru examenul de bacalaureat, CONVERSATIE sau consolidarea cunostintelor de GRAMATICA. De asemenea ofer pregatire pentru examenele CAMBRIDGE (KET, PET, FCE, CAE) si IELTS (4/4.5, 5/5.5/6, 6.5/7/7.5, 8/8.5/9). Detin experienta atat in lucrul cu prescolarii, elevii de scoala generala, elevii de liceu cat si cu adultii. Sedinta de o ora si jumatate este 60 de lei iar cea de doua ore 70 de lei.

 8. Pret nespecificat

  Roxana B. - Profesor

  Mai mult de 10 ani experienta in meditatii / profesorat

  ENGLEZA, orice nivelAdulti si adolescentiLectiile sunt personalizate in functie de scopul propus. Accent pe conversatie si vocabular.Pregatire examene:IELTS, CAE, KET, PET, TOEFL, etcLimbaj general sau specializat (business, HR, medical, nursing, juridic, marketing, cabin crew, financiar, etc)Lectiile pot fi focusate numai pe un obiectiv: gramatica, conversatie, coaching interviuri angajare, intalniri de afaceri, testari examene.Training COMPANII, audit lingvisticO sedinta poate dura intre 1h si 2h1h=50 minDeplasarea la domiciliu implica costuri suplimentare.

 9. 50 lei / doua ore

  Amelia Ilinca - Student

  2 ani experienta in meditatii / profesorat

  Ofer cursuri de limba engleza celor care doresc sa isi insuseasca sau perfectioneze aceasta limba (pregatire Cambridge, Bacalaureat, examene de admitere, etc). Experienta acumulata in urma colaborarii cu diferite centre de limbi straine ma recomanda atat sedintelor individuale, cat si celor in grup. Sedintele se vor adapta nevoilor cursantului, iar materialele(suport scris si audio) sunt concepute pentru a va ajuta sa obtineti rezultate rapide. Pretul unei sedinte este de 50 ron/persoana, 40 ron/2 persoane, 30 ron/3 persoane.

 10. 50 lei / o ora si 30 de minute

  Laura T. - Profesor

  5 ani experienta in meditatii / profesorat

  Meditatii limba engleza, franceza si spaniola pentru elevi si studenti. Se urmareste programa scolara si se pune accent pe conversatie, gramatica, intelegere, scriere corecta si elemente de literatura si civilizatie. Metoda de predare este una moderna, elevul va fi mereu in priza, iar rezultate clare o sa se vada in timpul cel mai scurt.

 11. 50 lei / doua ore

  Mihai G. - Asistent universitar

  Mai mult de 10 ani experienta in meditatii / profesorat

  Profesor cu experienta atat in invatamant cat si in companii multinationale in lucrul direct cu clientii vorbitori de limba engleza ofer meditatii limba engleza orice nivel, clasele I-XII, bacalaureat, testari, angajare, munca in strainatate, emigrare.

 12. 50 lei / doua ore

  Elena I.

  Mai mult de 10 ani experienta in meditatii / profesorat

  Licentiata, atestat Cambridge advanced predau engleza INDIVIDUAL .Am experienta 8 ani, sunt placuta,cu o cultura generala peste medie, interactionez bn mai alesccu copiii,avand si cunostinte despre psihologia varstei. Urmaresc insusirea abilitatilor lingvistice, si pun accent pe gramatica, lexic, conversatie..Asigur suport curs variat (carti, culegeri, dvd, ), lectiile sunt interactive, se desfasoara intr o atmosfera placuta si stimulativa. zona Pta Iancului

 13. 50 lei / o ora si 30 de minute

  Liana S. - Student

  4 ani experienta in meditatii / profesorat

  Buna, numele meu este Liana si sunt studenta in ultimul an la Universitatea Bucuresti, Facultatea de Stiinte Politice, sectia de limba engleza. Am inceput sa ofer meditatii acum 4 ani si imi face placere sa lucrez atat cu adulti cat si cu elevi. Detin certificate de limbi (CAE si DALF) pentru lb engleza si franceza, limbi pe care le studiez de 17, respectiv 13 ani. Am pregatit elevi pentru examenul CAE,interviuri pentru joburi, examene scolare, am lucrat si intensiv asupra englezei vorbite, obtinand rezultate foarte bune cu toti cursantii.

 14. 50 lei / doua ore

  Dan Bejan - Profesor

  Mai mult de 10 ani experienta in meditatii / profesorat

  Iata oferta de cursuri pentru cei interesati :- Pregatirea pentru examenele internationale CAE, IELTS, TOEFL;- Pregatire pentru plecari in alte tari sau pe vas;- Pregatire pentru prescolari, scolari si liceeni;- Pregatire specializata pentru asistente, doctori, mecanici, instalatori si alte domenii de activitate.Pretul afisat este pentru sistem de mini-grupa ( 4-6 cursanti ).Pentru meditatii individuale, ofertele sunt personalizate.

 15. 50 lei / doua ore

  Raluca Ioana Netu - Student

  5 ani experienta in meditatii / profesorat

  Sunt studenta la Automatica si Calculatoare, UPB, ofer meditatii la limba engleza elevilor de clasele 1-12 inclusiv in vacante. Am rabdare si abilitati pedagogice foarte bune. Ma deplasez si la domiciliu. Cer si ofer seriozitate.Mentionez ca am modulul pedagogic si experienta in domeniu, iar media mea la bacalaureat a fost 9.50 ( in liceu am avut rezultate semnificative la olimpiade si concursuri.)

 16. 35 lei / o ora

  Cristina Barbu

  4 ani experienta in meditatii / profesorat

  Lecții interactive de engleză, după metoda Cambridge, pentru preșcolari și elevi, alături de un profesor dedicat. Anunțul este valabil pentru București și Ilfov (zonele Pipera, Otopeni, Balotesti, 1 Decembrie).

 17. 60 lei / doua ore

  Alina Dobras

  Mai mult de 10 ani experienta in meditatii / profesorat

  Ofer meditatii la limba engleza, la domiciliul copiilor, in Bucuresti.clasa pregatitoare: 40 Ron/sedinta de 1 1/2 h;clasele I-VIII: 60 Ron/sedinta de 2 h;clasele IX-XII: 70 Ron/sedinta 2 h;pregatire Bacalaureat: 80 Ron/sedinta de 2 h.

 18. 60 lei / doua ore

  Iulian A. - Profesor liceu

  Mai mult de 10 ani experienta in meditatii / profesorat

  Profesor gradul II liceu, experienta peste 14 ani, ofer pregatire (germana professional) si engleza, incepator si intermediar, la domiciliul meu sau al elevului. Sedinta este 2 ore. Ma deplasez la domiciliul elevilor pana in clasa a IX-a in sectoarele 6,5,1, Cartierul Latin, Ghencea, etc. 60 ron la domiciliul meu, 70 la cel al elevului . Locuiesc la Plaza Romania, Drumul Taberei.

 19. 50 lei / doua ore

  Lavinia P.

  4 ani experienta in meditatii / profesorat

  Ofer pregătire la limba engleză pentru copii. Metoda de predare este adaptată și personalizată în funcție de fiecare elev.

 20. 40 lei / o ora si 30 de minute

  Cristina Niculescu - Student

  2 ani experienta in meditatii / profesorat

  Studenta, anul 4, ofer meditatii la limba engleza pentru copii la nivel de invatamant primar, prescolar si gimnaziu (clasele 1-8). Am studiat literatura si Istoria Angliei iar competentele mele au atins performante de-a lungul timpului participand la diferite concursuri de limba engleza, avand de asemenea certificat de limba(Cambridge Advanced). Consider ca am o metoda foarte buna de predare, interactiva, cu numeroase jocuri si moduri noi de captare a atentiei iar atuul cel mai important este reprezentat de foarte multa rabdare! Meditatiile pot fi oferite la domiciliul elevului sau cel personal, in Bucuresti. Va astept sa descoperim impreuna minunata lume a unei limbi de circulatie internationala!