Meditatii la engleza

Filtreaza anunturile
 1. Cristina G. - Profesor

  10 ani experienta in meditatii / profesorat

  Licentiata in cadrul a 2 arii de studiu, atestat Cambridge advanced ,modul psihopedagogic,predau engleza pt copii pana in cls 10 si adulti-fete.Am experienta , sunt placuta,cu o cultura generala peste medie, interactionez bn cu copiii, Urmaresc insusirea abilitatilor lingvistice.Adaptez cerintele in functie de nivelul cursantului si de targetul cognitiv al fiecaruia.Asigur suport curs variat , lectiile sunt interactive, motivante, cu atentie pt detaliu, fond si forma. zn Vatra Luminoasa

  Mai multe informatii
 2. Alexandru C. - Profesor

  Mai mult de 10 ani experienta in meditatii / profesorat

  Ofer meditatii la limba engleza, iar sedinta va avea loc cu un elev sau maximum doi. Cer si ofer seriozitate si punctualitate pe parcursul colaborarii.

  Mai multe informatii
 3. Laura T. - Profesor

  5 ani experienta in meditatii / profesorat

  Meditatii limba franceza, spaniola si engleza pentru elevi si studenti. Se urmareste programa scolara si se pune accent pe conversatie, gramatica, intelegere, scriere corecta si elemente de literatura si civilizatie. Metoda de predare este una moderna, elevul va fi mereu in priza, iar rezultate clare o sa se vada in timpul cel mai scurt.

  Mai multe informatii
 4. Mihai G. - Asistent universitar

  Mai mult de 10 ani experienta in meditatii / profesorat

  Profesor cu experienta atat in invatamant cat si in companii multinationale in lucrul direct cu clientii vorbitori de limba engleza ofer meditatii limba engleza orice nivel, clasele I-XII, bacalaureat, testari, angajare, munca in strainatate, emigrare. Tel. 0768.451.471.

  Mai multe informatii
 5. Cursupedia C. - Profesor

  Mai mult de 10 ani experienta in meditatii / profesorat

  Cursuri engleza, incepator, mediu, avansat, limbaj general sau specializat(HR, marketing, business, hotel, turism, IT, juridic, medical, nursing, etc.), Grup (8-10pers.), semi-individual (2pers), individual.TRAINING COMPANII, orar flexibil, programe personalizate in functie de necesitatile companiei si ale cursantilor, evaluare, audit lingvistic.

  Mai multe informatii
 6. Criss M.

  6 ani experienta in meditatii / profesorat

  Ofer meditații individuale și în grupuri la limba engleză, atât pentru începători și persoane ce doresc să își dezvolte sau perfecționeze nivelul limbii engleze, cât și pentru cei interesați de susținerea unui examen (Cambridge YLE, KET, PET, FCE, CAE, IELTS, sau TOEFL, SAT, Bacalaureat). Dețin certificare Cambridge nivel C2, Cambridge Teaching Knowledge Test (TKT), studii de limba engleză, predare, psihologie, cursuri de formator și experiență de lucru cu persoane cu dizabilități.

  Mai multe informatii
 7. Cecilia-madalina S. - Traducator

  Mai mult de 10 ani experienta in meditatii / profesorat

  Ofer meditatii limba engleza, limba franceza orice nivel, si limba italiana nivel incepator si mediu, la domiciliul elevului (sector 4, 1, 2).

  Mai multe informatii
 8. Paula L. - Profesor liceu

  2 ani experienta in meditatii / profesorat

  Profesoara de limba engleza (titularizata cu prima nota pe Iasi) ofer meditatii asigurand insusirea rapida de noi cunostinte. Utilizez metode moderne si am rabdare cu elevii. Garantez reusita! tel. 0747481546

  Mai multe informatii
 9. Angelica M. - Traducator

  Mai mult de 10 ani experienta in meditatii / profesorat

  Cursuri si audio personalizate: http://angelicaman.blogspot.ro. Profesoara cu experienta ofer asistenta / pregatire / curs si simulare pentru examene, proiecte, conversatie generala si de afaceri, teme, teste internationale, interview / dosar emigrare / angajare vase de croaziera, echipaj pentru zbor, IELTS,TOEFL, traduceri autorizate. Metoda rapida si flexibila (asistata si de computer (CAT). manoila@hotmail.com Mobil: 0725524994

  Mai multe informatii
 10. Cristina M. - Profesor

  6 ani experienta in meditatii / profesorat

  Ai nevoie atat de un profesor cat si de un coach pentru a-l ghida pe copilul tau in aprofundarea limbii engleze ? Am obtinut diploma IELTS la British Council studiind engleza britanica timp de 10 ani si sunt pasionata de psihologie. Ofer medidatii pentru scoala primara, gimnaziala si liceu in zona Timpuri Noi.

  Mai multe informatii
 11. Vacaru G. - Profesor gimnaziu

  3 ani experienta in meditatii / profesorat

  Ofer meditatii- limba engleza la domiciliul elevului sau domiciuliul meu, pentru scoala primara,gimnaziu,liceu. Sunt o fire calma si rabdatoare, care considera ca orice se poate invata daca se aplica metoda corecta pentru fiecare individ. Detin un certificat de competente limbi straine - limba engleza (B2 = experimentat) obtinut la terminarea liceului.Absolventa a facultatii de Litere-Romana-Engleza.Absolvirea modulului psihopedagogic. Nr de tel:0763996095

  Mai multe informatii
 12. Iulia S. - Student

  2 ani experienta in meditatii / profesorat

  Limba, cultura si literatura engleza clasele I-VIII - Meditator cu experienta si rezultate excelente cu elevii(premii I, note mari), absolventa de filologie si posesoare de diploma Cambridge Proficiency(experimentat, cel mai inalt nivel), lucrez cu copilul dvs. pentru rezultate deosebite cu ajutorul unor materiale noi si distractive. Daca aveti nelamuriri, nu ezitati sa ma contactati! GALATI, 0756787041. Cer si ofer seriozitate. Orele de meditatii se pot face la mine acasa sau la elev, in functie de alegerea parintelui.

  Mai multe informatii
 13. Fatma I. - Student

  2 ani experienta in meditatii / profesorat

  Studenta anul II la Facultatea de Drept a Universitatii din Bucuresti, meditez elevi clasele I-IV la Limba si Literatura Romana, matematica, limba engleza precum si la alte discipline. Ofer ajutor in efectuarea temelor si studierea in avans a lectiilor. Experienta de peste 2 ani in lucrul cu cei mici, garantez reusita! Detin atestat limba engleza precum si DELF la franceza nivel A2 si de asemenea sunt anul 2 la modulul psihopedagogic. Deplasare zona Dristor-Vitan-Unirii sau la domiciliul meu.

  Mai multe informatii
 14. Ruxandra I. - Profesor

  8 ani experienta in meditatii / profesorat

  Ofer meditatii la limba engleza pentru elevi si adulti. Pregatesc clasele V-VIII, bacalaureat si olimpiade. Pun la dispozitia elevilor materialele didactice necesare. Am experienta de 8 ani in lucrul cu copiii. Predau conform programei scolare, pe intelesul elevilor. Asigur performanta scolara, in functie de gradul de implicare al elevului.

  Mai multe informatii
 15. Ruxandra F.

  10 ani experienta in meditatii / profesorat

  Buna ziua! Numele meu este Ruxandra si ofer meditatii la lb. engleza, orice nivel. Lectiile sunt adaptate in functie de nevoiele si cerintele dvs. Asa cum fiecare persoana este unica si cu dorinte diferite, la fel sunt si lectiile mele, incepand de la conversatii in lb. engleza pe teme de interes personal, jocuri pentru copii in lb. Engeza, pregatire pentru teste, gramatica, compuneri sau corectari de dizertatii scrise in lb. engleza. Va astept cu mare drag sa descoperim impreuna bucuria de a studia o limba atat de des utilizata in intreaga lume.

  Mai multe informatii
 16. Tora V.

  5 ani experienta in meditatii / profesorat

  Ofer meditatii pentru nivelurile Beginner , Elementary si Upper-Intermediate.Sunt o fire exigenta.AM pretentia de la elevii mei ca in scurt timp sa apara rezultatele , notele la scoala fiind peste 8 ! Pentru elevii mai micuti (gradinita-clasele0-2) am un CD interactiv cu albinute.Ma ajuta foarte mult si pe mine si pe elev. Lucrez pe manuale aduse din strainatate , editura Express Publishing-Round-up ,Welcome sau Enterprise in functie de nivel. Am multa rabdare si nu trec la o noua lectie pana cand elevul nu imi demonstreaza ca a invatat dar a si inteles ceea ce am predat. Va rog sa va incadrati in urmatorul program.In cursul saptamanii nu mai pot medita.Progrramul este plin. Program : Sambata:12:00 pm-2:00 pm Duminica:12:00 pm-2:00 pm 1:00 pm-3:00 pm 4:00 pm-6:00 pm

  Mai multe informatii
 17. Ruxandra . - Traducator

  7 ani experienta in meditatii / profesorat

  Ofer meditatii la limba engleza; pregatire pentru examenul de bacalaureat si cel de admitere la facultate, CONVERSATIE pentru incepatori (si nu numai), limbaj standard, consolidarea cunostintelor de GRAMATICA. Detin experienta atat in lucrul cu prescolarii, elevii de scoala generala, elevii de liceu cat si cu adultii. Pentru prescolari prima sedinta este GRATUITA.

  Mai multe informatii
 18. Anca L. - Student

  Un an experienta in meditatii / profesorat

  Studenta la Drept, Universitatea din Bucuresti, detin atestat Certificate in Advanced English - Cambridge ESOL Level 2 Certificate in ESOL International din anul 2010, ofer meditatii la limba engleza pentru gradinita si clasele 1-8. Orele sunt cat mai interactive, aplicate si adaptate in functie de varsta elevului, bazate pe comunicare si materiale audio.

  Mai multe informatii
 19. Roxana U. - Student

  2 ani experienta in meditatii / profesorat

  Meditatii la Limba Engleza pentru prescolari si scolari,clasele I-IV. Sedintele se pot tine atat la domiciliul meu, cat si la cel al elevului.

  Mai multe informatii
 20. Iulia T. - Traducator

  5 ani experienta in meditatii / profesorat

  Absolventa a Facultatii de Limbi si Literaturi Straine, Franceza-Engleza, atestata Cambridge si DELF si absolventa a Modulului Pedagogic, ofer meditatii la limba engleza. Mentionez ca am fost angajata companiei Ryanair, Departamentul de Relatii cu Clientii in limba engleza. Dupa ce am absolvit facultatea, am profesat la un after school din Baneasa si am o experienta de 5 ani in predarea limbilor straine in particular elevilor de toate varstele.

  Mai multe informatii