Meditatii la engleza

Filtreaza anunturile
 1. 80 lei / doua ore

  Luiza S. - Centru de meditatii

  Mai mult de 10 ani experienta in meditatii / profesorat

  Engleza/rusa/germana/romana pentru straini orice nivel cu rezultate garantate.Individual, semiindividual si in grup.Tarife: in grup (max.8 pers) de la 20 Ron/sedinta, semiindividual (max 4 pers) de la 40Ron, individual de la 80 Ron.Pregatiri pentru examene internationale sau limbaj de specialitate 100 Ron/sedinta. De asemenea, cursuri prin skype. Cursurile de grup disponibile:sambata,9:30-11:00 engleza pentru copii (5-8 ani)9:30-11:30 engleza pentru adulti, nivel A1 11:30-13:00 engleza pentru copii (9-12 ani)13:30-15:30 engleza pentru adulti nivel A2.

 2. 80 lei / o ora si 30 de minute

  Roxana Centru De Meditatii - Profesor

  Mai mult de 10 ani experienta in meditatii / profesorat

  ENGLEZA ADULTI si COPII,orice nivel, GRUP, INDIVIDUAL sau SEMI-INDIVIDUAL. Metoda interactiva si comunicativa cu accent pe vocabular si conversatie. Pregatire examene IELTS, CAE, FCE, CPE, PET, KET, YLE, etcInclusiv LIMBAJ SPECIALIZAT (HR, marketing, business, hotel, turism, IT, juridic, medical, nursing, etc). Module personalizate de gramatica, conversatie,etc. Locatie centrala.TRAINING COMPANII, AUDIT LINGVISTIC.Tarife: grup: 50 lei/ sedinta/ persIndividual: 80 lei/ sedintaSemi-individual: 40 lei/ sedintaLbj specializate, preg examene, indiv.: 100 lei/ sedinta, semi-ind.: 60 sedinta/ pers.

 3. 30 lei / o ora

  Alexandru C. - Profesor

  Mai mult de 10 ani experienta in meditatii / profesorat

  Ofer meditatii la limba engleza, iar sedinta va avea loc cu un elev sau maximum doi. Cer si ofer seriozitate si punctualitate pe parcursul colaborarii.

 4. 50 lei / doua ore

  Elena I. - Profesor

  Mai mult de 10 ani experienta in meditatii / profesorat

  Licentiata, atestat Cambridge advanced predau engleza INDIVIDUAL pt copii cls.3-8 .Am experienta 8 ani, sunt placuta,cu o cultura generala peste medie, interactionez bn cu copiii,avand si cunostinte despre psihologia varstei. Urmaresc insusirea abilitatilor lingvistice, si pun accent pe gramatica, lexic, conversatie..Asigur suport curs variat (carti, culegeri, dvd, ), lectiile sunt interactive, se desfasoara intr o atmosfera placuta si stimulativa pt copii,. zona Pta Iancului

 5. 50 lei / doua ore

  Mihai G. - Asistent universitar

  Mai mult de 10 ani experienta in meditatii / profesorat

  Profesor cu experienta atat in invatamant cat si in companii multinationale in lucrul direct cu clientii vorbitori de limba engleza ofer meditatii limba engleza orice nivel, clasele I-XII, bacalaureat, testari, angajare, munca in strainatate, emigrare.

 6. 35 lei / o ora si 30 de minute

  Evelyn Hauc - Student

  2 ani experienta in meditatii / profesorat

  ENGLEZA PENTRU COPII SI INCEPATORI DE TOATE VARSTELEStudenta la Limbi Straine, ajut micuti cu rezolvarea eficienta a temelor si cu fixarea cunostintelor obtinute la clasa, prin exercitii create special pentru ei, in functie de cunostinte, preferinte si nevoi. Metoda unica, personalizata,distractiva si interactiva ii va face sa-si insuseasca mult mai repede limba engleza.Mai mult decat atat, spre deosebire de sistemele clasice de invatare a acestei limbi, eu ii incurajez sa-si dezvoltate capacitatea de a intelege mecanismul din spatele limbii engleze, facilitadu-le procesul de invatare si redare.Rezultatele vor fi satisfacatoare pentru parinti si profesori,insa, indeosebi, extrem de folositoare si benefice pentru copii.De asemenea, desfasor sedinte pentru incepatori de orice varsta, mergand pe aceeasi premisa interactiva si inovativa si personalizata. Optez pentru predarea limbii engleze APLICATE, cu exemple utile din conversatii frecvente si situatii la care suntem supusi in fiecare zi, in tara sau in strainatate. Indiferent de varsta si nivel, consider ca e extrem de importanta invatarea mecanismului din spatele limbii, astfel incat speakingul si exercitiile practice reprezinta modalitatea cea mai usoara, rapida si placuta de a invata si a stapani engleza.Datorita naturii metodei mele, lectiile pot fi facute, fara niciun fel de problema, si pe Skype.

 7. 50 lei / doua ore

  Raluca M.

  2 ani experienta in meditatii / profesorat

  Cu mai bine de 8 ani experienta in civilizatia si literatura engleza, pot sa impartasesc din aceasta cu fiecare elev doritor sa cunoasca o limba de circulatie internationala. Redactare/intelegere/comunicare precum si gramatica limbii engleze.

 8. 70 lei / doua ore

  Teodor B. - Profesor

  Mai mult de 10 ani experienta in meditatii / profesorat

  Profesor de engleza certificare internationala CAMBRIDGE ( CELTA, ICELT,DELTA(expert level) ),peste 25 de ani experienta, 4 ani in SUA, colaborator si consultant companii internationale, translator-interpret, Certificate of Proficiency in English, nivel C2, grad A (maxim posibil,nativ educat),Cambridge English Teacher, ofer meditatii limba engleza, orice nivel, scop, domeniu, varsta, metode eficiente adaptate fiecarui scop si fiecarei persoane in parte, rezultate rapide si garantate, gratuit prima sedinta.Sedintele se pot desfasura si online.Pentru programari puteti suna oricand(inclusiv la sfarsit de saptamana),intre orele 7-23!

 9. 50 lei / o ora

  John S. - Centru de meditatii

  Mai mult de 10 ani experienta in meditatii / profesorat

  Vorbitor nativ de limba engleza (American English) ofer meditatii de limba engleza prin conversatie. De asemenea engleza pentru diferite domenii de activitate : Business English, English for Sales, Commerce, Marketing etc.Cursurile se tin la biroul meu(zona Unirii), prin skype sau la sediul firmei cursantului.

 10. 60 lei / doua ore

  Alexandra Rusalim - Profesor

  5 ani experienta in meditatii / profesorat

  Absolventă a Facultății de Limbi si Literaturi, Universitatea din Bucuresti, ofer meditații la limba engleză pentru orice nivel în orașul București. Avantajul meditațiilor este că elevul dispune de toata atenția meditatorului iar metoda de predare constă in lecții personalizate și adaptate nevoilor sale în care elevul sa dezvolte în paralel abilitați de citire, ascultare și comunicare atât scrisă, cât si orală.

 11. 50 lei / doua ore

  Laura T. - Profesor

  5 ani experienta in meditatii / profesorat

  Meditatii limba engleza, franceza si spaniola pentru elevi si studenti. Se urmareste programa scolara si se pune accent pe conversatie, gramatica, intelegere, scriere corecta si elemente de literatura si civilizatie. Metoda de predare este una moderna, elevul va fi mereu in priza, iar rezultate clare o sa se vada in timpul cel mai scurt.

 12. 40 lei / doua ore

  Malina M. - Traducator

  2 ani experienta in meditatii / profesorat

  Ofer meditatii atat pentru limba engleza cat si pentru limba spaniola. Rezultate vizibile inca din primele sedinte de meditatie datorita unui program de lucru interactiv si al unui plan de lucru individual, in functie de cerintele si capacitatile fiecarei persoane in parte

 13. 70 lei / doua ore

  Mirabela S. - Profesor

  10 ani experienta in meditatii / profesorat

  Engleză - franceză - toate nivelurile, conversațional Engleză businessEngleză pentru exameneRomanian for expatsManiera de predare adaptata în funcţie de personalitate, vârsta, disponibilitate şi nivel. Experienţă de lucru atât cu români cât şi cu străini.Predare ludică (prin joc, atât pentru adulţi cât şi pentru copii), vizuală (flashcards), audio, formală şi informală, învăţare prin practică.Predare: face-to-face și online.Preţul: variază în funcţie de câteva criterii (online, cu sau fără deplasare, timp alocat -2h, 1.5)Materiale incluse.Timpul alocat: în mod normal se distribuie astfel 2 h -1.5 h adulţi, 1.5hZone: Sector 6 şi 1 îndeosebi. Pentru celelalte sectoare vor exista mici modificări în preț (în condițiile în care se deplasează profesorul)Lucrez și cu adulți.Nota bene:Rog seriozitate! Reamintesc că învăţarea unei limbi străine necesită efort susţinut şi de durată!Dacă nu sunteţi siguri pe ceea ce vreti sa faceţi, vă rog, să nu ma contactaţi! La germană și japoneză pot lucra doar cu începători care doresc măcar o bază la aceste limbi înainte de a investi și mai mulți bani într-un curs.

 14. 50 lei / doua ore

  Alina Dobras

  10 ani experienta in meditatii / profesorat

  Ofer meditatii la limba engleza, la domiciliul elevului, in Bucuresti.gradinita: 30 Ron/sedinta de 1 1/2 h;clasele I-IV: 50 Ron/sedinta de 2h;clasele V-XII: 60 Ron/sedinta de 2h;pregatire Bacalaureat: 80 Ron/sedinta de 2 h.

 15. 100 lei / doua ore

  Amalia P. - Profesor

  Mai mult de 10 ani experienta in meditatii / profesorat

  Ofer meditatii la limba engleza pentru cursanti de toate varstele. Pentru elevi asigur o pregatire profesionista mult peste programa scolara, de unde si rezultatele excelente la examene si olimpiade. Metoda de predare este adaptata si personalizata in functie de fiecare elev. Pregatirea se poate face la domiciliul meu sau al dvs.

 16. 50 lei / o ora si 30 de minute

  Constantin Alexandru M. - Traducator

  6 ani experienta in meditatii / profesorat

  Limba engleza, invatamant primar, gimnaziu, pregatire liceu, liceu(ciclul inferior), liceu(ciclul superior), pregatire facultate, postliceala, profesional(SAM), profesional(an de completare)Ofer meditatii la limba engleza; pregatire pentru examenul de bacalaureat si cel de admitere la facultate, CONVERSATIE pentru incepatori (si nu numai), limbaj standard, consolidarea cunostintelor de GRAMATICA. Absolvent al Facultatii de Business din Dublin (Dublin Business School), licentiat, atestat Cambridge advanced. Ai nevoie atat de un profesor cat si de un coach pentru a-l ghida pe copilul tau in aprofundarea limbii engleze? Atunci ai gasit omul potrivit pentu tine.Timisoara / Timis50.00 RON ( 1 ora jumate pe sedinta )

 17. 50 lei / doua ore

  Catalina C. - Student

  3 ani experienta in meditatii / profesorat

  Ofer meditatii la domiciliul meu, pregatire intensa si rezultate rapide.

 18. 50 lei / doua ore

  Cristina Nica - Student

  Mai putin de un an experienta in meditatii / profesorat

  Absolventă a Facultății de Limbi și Literaturi Străine, Universitatea din București, specializarea filologie arabă-engleză, ofer meditații individuale la limba engleză elevilor din clasele I-VIII la domiciliul propriu (Lujerului). Dețin un certificat Cambridge English: Advanced (CAE) și, totodată, un Atestat de Competențe Lingvistice în Limba Engleză. Menționez că am experiență în predarea unei limbi străine, activând ca voluntar în cadrul Târgului de carte pentru copii Minilibri și ARCA - Forumul Român pentru Refugiați și Migranți. Lecțiile se vor axa pe noțiuni gramaticale, exerciții de vocabular, pronunție și conversație, în funcție de preferințele și nevoile cursantului.

 19. Pret nespecificat

  Iuliana M. - Traducator

  Mai mult de 10 ani experienta in meditatii / profesorat

  Trainer personal de lb. engleza. Engleza aplicata la personalitatea ta, la nevoile tale, la ritmul tau de invatare.Prof. engleza cu 20 ani experienta ofer coaching: ajut cursantul sa invete o metoda prin care poate studia orice limba straina. Am dubla specializare romana-engleza, experienta vasta in domeniul meditatiilor si pregatesc copii/adulti, orice nivel. Experienta excelenta cu variate categorii de cursanti - de la copii pana la oameni de afaceri. DETIN EXPERIENTA APLICARII UNEI METODE DE INVATARE GARANTATA PRIN REZULTATE. VRETI SA INVATATI PENTRU INTREAGA VIATA? Ofer reducere pana la 50%. Detalii pe blog. MEDITATII ONLINE pentru cei care nu sunt din Constanta.Engleza Generala pentru examene Cambridge si IELTS. Engleza pentru afaceri.English for Specific Purposes (Accounting, Finance, Human Resources, Marketing & Advertising, Sales and Purchasing, Logistics, Commerce, Nursing, Medicine, Engineering, Tourism, etc)

 20. 50 lei / o ora si 30 de minute

  Catalin O.

  5 ani experienta in meditatii / profesorat

  Pedagog (master pedagogic), traducator autorizat cu experienta in diverse limbi (engleza, franceza, germana, spaniola) si licentiat actorie de teatru, meditez LIMBA ENGLEZA si lucrez cu grupuri de actorie si dezvoltare personala. Am predat engleza sau actorie in diverse medii, de la copii, liceu-facultate, adulti, bussiness si cetateni straini. Am bune calificari tehnice, bussiness si umaniste. Pun accentul pe continut adaptat, pe capacitatea de a structura si prezenta informatii, pe vocabular, gramatica comparata, pe capacitatea de a povesti, de a exprima o opinie si de a purta o conversatie. Combin materiale diverse si jocuri pentru a stimula invatarea cu placere din mai multe directii.