Meditatii la engleza

Filtreaza anunturile
 1. 60 lei / doua ore

  Alexandru C. - Profesor

  Mai mult de 10 ani experienta in meditatii / profesorat

  Ofer meditatii la limba germana, iar sedinta va avea loc doar cu un elev, in cazul celor incepatori, sau maximum doi elevi, daca sunt la un nivel sensibil egal. Cer si ofer seriozitate si punctualitate pe parcursul colaborarii.

 2. 50 lei / doua ore

  Raluca M.

  2 ani experienta in meditatii / profesorat

  Cu mai bine de 8 ani experienta in civilizatia si literatura engleza, pot sa impartasesc din aceasta cu fiecare elev doritor sa cunoasca o limba de circulatie internationala. Redactare/intelegere/comunicare precum si gramatica limbii engleze.

 3. 50 lei / o ora

  David B. - Profesor

  10 ani experienta in meditatii / profesorat

  Vreti sa aveti cele mai bune sanse in viata? Perfectionati-va limba engleza cu profesor cetatean englez nativ din Anglia. Cu experienta de predare de peste 10 ani rezultatele pozitive sunt garantate.

 4. Pret nespecificat

  Cursupedia Roxana Cursuri Indv Si Grup - Profesor

  Mai mult de 10 ani experienta in meditatii / profesorat

  ENGLEZA, ADULTI, orice nivel.individual, semi-individual, grup Parcursuri personalizate.Pregatire examene: IELTS, CAE, FCE, CPE, PET, KET, YLE, etcLIMBAJ SPECIALIZAT (HR, marketing, business, hotel, turism, IT, juridic, medical, English for NURSING, CABIN CREW, etc).Inclusiv cursanti straini.Locatie centrala, Piata Unirii. Training COMPANII, audit lingvistic1h=50 min

 5. 50 lei / doua ore

  Mihai G. - Asistent universitar

  Mai mult de 10 ani experienta in meditatii / profesorat

  Profesor cu experienta atat in invatamant cat si in companii multinationale in lucrul direct cu clientii vorbitori de limba engleza ofer meditatii limba engleza orice nivel, clasele I-XII, bacalaureat, testari, angajare, munca in strainatate, emigrare.

 6. 35 lei / o ora si 30 de minute

  Evelyn Hauc - Profesor

  2 ani experienta in meditatii / profesorat

  -ENGLEZA PENTRU COPII SI INCEPATORI DE TOATE VARSTELE-Studenta la Limbi Straine si profesoara de limba engleza, ajut micuti cu rezolvarea eficienta a temelor si cu fixarea cunostintelor obtinute la clasa, prin exercitii create special pentru ei, in functie de cunostinte, preferinte si nevoi. Metoda unica, personalizata,distractiva si interactiva ii va face sa-si insuseasca mult mai repede limba engleza.Mai mult decat atat, spre deosebire de sistemele clasice de invatare a acestei limbi, eu ii incurajez sa-si dezvoltate capacitatea de a intelege mecanismul din spatele limbii engleze, facilitadu-le procesul de invatare si redare.Rezultatele vor fi satisfacatoare pentru parinti si profesori,insa, indeosebi, extrem de folositoare si benefice pentru copii.De asemenea, desfasor sedinte pentru incepatori de orice varsta, mergand pe aceeasi premisa interactiva, inovativa si personalizata. Optez pentru predarea limbii engleze APLICATE, cu exemple utile din conversatii frecvente si situatii la care suntem supusi in fiecare zi, in tara sau in strainatate. Indiferent de varsta si nivel, consider ca e extrem de importanta invatarea mecanismului din spatele limbii, astfel incat speakingul si exercitiile practice reprezinta modalitatea cea mai usoara, rapida si placuta de a invata si a stapani engleza.Datorita naturii metodei mele, lectiile pot fi facute, fara niciun fel de problema, si pe Skype.

 7. 35 lei / o ora

  Cristina E.

  4 ani experienta in meditatii / profesorat

  Lecții interactive de engleză, după metoda Cambridge, pentru preșcolari și elevi I-VIII, alături de un profesor dedicat. Anunțul este valabil pentru București și Ilfov.

 8. 100 lei / doua ore

  Amalia P. - Profesor

  Mai mult de 10 ani experienta in meditatii / profesorat

  Ofer meditatii la limba engleza pentru cursanti de toate varstele. Pentru elevi asigur o pregatire profesionista mult peste programa scolara, de unde si rezultatele excelente la examene si olimpiade. Metoda de predare este adaptata si personalizata in functie de fiecare elev. Pregatirea se poate face la domiciliul meu sau al dvs.

 9. 50 lei / doua ore

  Niculescu E. - Profesor

  6 ani experienta in meditatii / profesorat

  Absolventa a Universitatii Bucuresti, ofer meditatii pentru orice nivel, pentru BAC, Cambridge, IELTS sau pentru imbunatatirea cunostintelor. Am experienta, metoda buna. Meditatiile se pot tine atat la domiciliul meu, cat si al dumneavoastra.

 10. 40 lei / doua ore

  Camelia N. - Profesor

  10 ani experienta in meditatii / profesorat

  Meditez individual elevi cls. I-IV.

 11. 40 lei / doua ore

  Carina Pasztor - Student

  Un an experienta in meditatii / profesorat

  Studentă a Facultății de Litere în anul III, ofer meditații la limba engleză. Menționez că am experiență de predat în China, dar și în domeniul meditatiilor, în Cluj.

 12. Pret nespecificat

  Iuliana M. - Profesor

  Mai mult de 10 ani experienta in meditatii / profesorat

  Trainer personal de lb. engleza. Engleza aplicata la personalitatea ta, la nevoile tale, la ritmul tau de invatare.Prof. engleza cu 20 ani experienta ofer coaching: ajut cursantul sa invete o metoda prin care poate studia orice limba straina. Am dubla specializare romana-engleza, experienta vasta in domeniul meditatiilor si pregatesc copii/adulti, orice nivel. Experienta excelenta cu variate categorii de cursanti - de la copii pana la oameni de afaceri. DETIN EXPERIENTA APLICARII UNEI METODE DE INVATARE GARANTATA PRIN REZULTATE. VRETI SA INVATATI PENTRU INTREAGA VIATA? Ofer reducere pana la 50%. Detalii pe blog. MEDITATII ONLINE pentru cei care nu sunt din Constanta.Engleza Generala pentru examene Cambridge si IELTS. Engleza pentru afaceri.English for Specific Purposes (Accounting, Finance, Human Resources, Marketing & Advertising, Sales and Purchasing, Logistics, Commerce, Nursing, Medicine, Engineering, Tourism, etc)

 13. 40 lei / doua ore

  Carmen Agoston - Profesor

  5 ani experienta in meditatii / profesorat

  Ofer meditatii la limba si literatura engleza prescolarilor, elevilor din clasele primare, gimnaziale sau liceale si adultilor care doresc sa invete limba. Pretul difera in functie de anumiti factori, durata sedintelor, numarul lor pe saptamana. Meditatiile le ofer atat la domiciliul meu (zona cartier Vasile Alecsandri) cat si acasa la elev. Am urmat cursurile modulului pedagogic nivel 1. Detin materiale didactice atractive pentru prescolari. Rog seriozitate. Pentru detalii sunati.

 14. 80 lei / doua ore

  Gabriela P. - Profesor

  Mai mult de 10 ani experienta in meditatii / profesorat

  Profesor cu experienta vasta atat in invatamant cat si in companii multinationale ca traducator; practica indelungata in strainatate in activitati din mediul diplomatic, ofer meditatii limba engleza orice nivel, clasele I XII, bacalaureat, testari, angajare, munca in strainatate.Specializare testari si atestari Cambridge , atat pentru elevi cat si pentru adulti.

 15. 25 lei / doua ore

  Alina J. - Student

  Un an experienta in meditatii / profesorat

  Dețin reale calități de colaborare, îndrumare si atenție, scopul meu fiind acela de a a învăța intr-un mod plăcut si degajat.

 16. 75 lei / o ora si 30 de minute

  Carmen C. - Profesor

  Mai mult de 10 ani experienta in meditatii / profesorat

  Profesor de limba engleză și traducător, ofer meditații la domiciliul elevilor.

 17. 50 lei / doua ore

  Georgiana R. - Profesor liceu

  4 ani experienta in meditatii / profesorat

  Profesor de limba engleza, licentiata in limba engleza-franceza in cadrul Universitatii "Ovidius, Constanta, ofer meditatii individuale si de grup la limba engleza-franceza persoanelor interesate, indiferent de varsta, ce isi doresc sa invete limba engleza / franceza, sa isi imbunatateasca cunostintele deja existente sau celor ce sunt interesate sa se pregateasca pentru un examen de limba engleza (BACALAUREAT/IELTS/CAMBRIDGE).Experienta in invatamant si interactiunea pe parcursul carierei cu diferite medii si grupuri sociale imi faciliteaza atingerea potentialului maxim al fiecarui elev, intalnirile fiind interactive si adaptate fiecarei persoane in parte.Intalnirile se pot desfasura atat la domiciliul meu (Zona Pod Butelii - Constanta sau Valu lui Traian, cat si la adresa elevului IN CONSTANTA. Ofer si rog seriozitate.

 18. 30 lei / o ora si 30 de minute

  Loredana Ionita

  2 ani experienta in meditatii / profesorat

  Eleva in clasa a XI-a la Liceul Teoretic "Emil Racovita" la profilul stiinte ale naturii, ofer meditatii atat elevilor de gradinita cat si celor din clasele I-VIII,dar nu in ultimul rand elwvilor de liceu ce doresc a incepe sa cunoasca tainele limbii engleze. Ma puteti contacta la numarul de telefon afisat in anunt.Pentru adulti pretul incepe de la 30 de lei si este negociabil in functie de domeniu abordat.

 19. 50 lei / o ora si 30 de minute

  Cristina M. - Profesor

  6 ani experienta in meditatii / profesorat

  Ai nevoie atat de un profesor cat si de un coach pentru a-l ghida pe copilul tau in aprofundarea limbii engleze? Am obtinut diploma IELTS la British Council studiind engleza britanica timp de 10 ani si sunt pasionata de psihologie. Ofer medidatii pentru scoala primara, gimnaziala si liceu in zona Timpuri Noi.

 20. 50 lei / doua ore

  Gabriela Grigore - Profesor liceu

  9 ani experienta in meditatii / profesorat

  Profesor de limba si literatura romana / limba si literatura engleza meditez elevi la ambele discipline in vederea obtinerii de rezultate foarte bune la evaluarea nationala, examenul de bacalaureat si admiterea la facultate.