Meditatii la engleza

Filtreaza anunturile
 1. 20 lei / o ora si 30 de minute

  Centrul De Limbi Straine Magnus - Centru de meditatii

  Mai mult de 10 ani experienta in meditatii / profesorat

  Iata oferta de cursuri pentru cei interesati :- Pregatirea pentru examenele internationale CAE, IELTS, TOEFL;- Pregatire pentru plecari in alte tari sau pe vas;- Pregatire pentru prescolari, scolari si liceeni;- Pregatire specializata pentru asistente, doctori, mecanici, instalatori si alte domenii de activitate.Pretul afisat este pentru sistem de mini-grupa ( 4-6 cursanti ).Pentru meditatii individuale, ofertele sunt personalizate.

 2. 60 lei / doua ore

  Ruxandra S.

  7 ani experienta in meditatii / profesorat

  Ofer meditatii la limba engleza; pregatire pentru examenul de bacalaureat si cel de admitere la facultate, CONVERSATIE pentru incepatori (si nu numai), limbaj standard, consolidarea cunostintelor de GRAMATICA. Detin experienta atat in lucrul cu prescolarii, elevii de scoala generala, elevii de liceu cat si cu adultii.

 3. Pret nespecificat

  Trainerul Tau Online - Profesor

  8 ani experienta in meditatii / profesorat

  Trainerul tău online îți pune la dispoziție cea mai bună „uneltă” de învățare a unei limbi străine: un profesor specializat în training online de limbi străine cu 8 ani de experiență în teachingul adulților. Conform specialiștilor, cursurile 1-to-1 (individuale) sunt cele mai eficiente în învățarea unei limbi străine.Oferim:– o sesiune demonstrativă unde vei vedea cum se desfășoară o lecție;– cursuri 100% ținute în limba țintă;– un trainer care să se potrivească nevoilor tale;– materiale personalizate pe nevoile și obiectivele tale;– program flexibil.Ne găsești și pe Facebook, Google + și LinkedIn.

 4. Pret nespecificat

  Cursupedia C. - Profesor

  Mai mult de 10 ani experienta in meditatii / profesorat

  TRAINING COMPANII, engleza, incepator, mediu, avansat, limbaj general sau specializat(HR, marketing, business, hotel, turism, IT, juridic, medical, nursing, etc.), Orar flexibil, module si programe personalizate in functie de necesitatile companiei si ale cursantilor, evaluare, audit lingvistic.

 5. Pret nespecificat

  Razvan Savu - Centru de meditatii

  Mai mult de 10 ani experienta in meditatii / profesorat

  Profesor nativ limba engleza (american - New York) ofera meditatii orice nivel (inclusiv Cambridge, TOEFL, IELTS). Peste 15 ani de experienta.Cursuri engleza - Cel mai mic pret garantat!

 6. 50 lei / doua ore

  Mihai G. - Asistent universitar

  Mai mult de 10 ani experienta in meditatii / profesorat

  Profesor cu experienta atat in invatamant cat si in companii multinationale in lucrul direct cu clientii vorbitori de limba engleza ofer meditatii limba engleza orice nivel, clasele I-XII, bacalaureat, testari, angajare, munca in strainatate, emigrare.

 7. 50 lei / doua ore

  Elena I. - Profesor

  Mai mult de 10 ani experienta in meditatii / profesorat

  Licentiata, atestat Cambridge advanced predau engleza pt copii cls.3-8 .Am experienta 8 ani, sunt placuta,cu o cultura generala peste medie, interactionez bn cu copiii,avand si cunostinte despre psihologia varstei. Urmaresc insusirea abilitatilor lingvistice, si pun accent pe gramatica, lexic, conversatie..Asigur suport curs variat (carti, culegeri, dvd, ), lectiile sunt interactive, se desfasoara intr o atmosfera placuta si stimulativa pt copii,. zona Pta Iancului

 8. 25 lei / o ora

  Alexandru C. - Profesor

  Mai mult de 10 ani experienta in meditatii / profesorat

  Ofer meditatii la limba engleza, iar sedinta va avea loc cu un elev sau maximum doi. Cer si ofer seriozitate si punctualitate pe parcursul colaborarii.

 9. 40 lei / doua ore

  Ana Maria ( Anca ) D. - Profesor

  Mai mult de 10 ani experienta in meditatii / profesorat

  Profesoara cu experienta, meditez limba engleza la domiciliul cursantului. Cer si ofer seriozitate. Nu meditez copii sub 12 ani.

 10. 50 lei / doua ore

  Laura T. - Profesor

  5 ani experienta in meditatii / profesorat

  Meditatii limba engleza, franceza si spaniola pentru elevi si studenti. Se urmareste programa scolara si se pune accent pe conversatie, gramatica, intelegere, scriere corecta si elemente de literatura si civilizatie. Metoda de predare este una moderna, elevul va fi mereu in priza, iar rezultate clare o sa se vada in timpul cel mai scurt.

 11. 20 lei / o ora si 30 de minute

  Iulia Mekahal - Traducator

  4 ani experienta in meditatii / profesorat

  Ofer meditatii la lb.engleza, franceza si spaniola copiilor cu varste cuprinse intre 6 si 13 ani, la domiciliul meu din Com. Vidra, Jud.Ilfov. Sedintele se pot desfasura si in are liber cu. materiale moderne necesare invatarii rapide si eficiente a limbilor. Am o experienta de 4 ani in a lucra cu cei mici si pana acum am avut doar colaborari de succes.Pretul pentru sedintele la limbile engleza si spanioala este de 20 lei /1h si 30`, iar pentru limba franceza 25 lei/1h si 30`.

 12. 100 lei / doua ore

  Amalia P. - Profesor

  Mai mult de 10 ani experienta in meditatii / profesorat

  Ofer meditatii la limba engleza pentru cursanti de toate varstele. Pentru elevi asigur o pregatire profesionista mult peste programa scolara, de unde si rezultatele excelente la examene si olimpiade. Metoda de predare este adaptata si personalizata in functie de fiecare elev. Pregatirea se poate face la domiciliul meu sau al dvs.

 13. 50 lei / o ora si 30 de minute

  Cristina M. - Profesor

  6 ani experienta in meditatii / profesorat

  Ai nevoie atat de un profesor cat si de un coach pentru a-l ghida pe copilul tau in aprofundarea limbii engleze? Am obtinut diploma IELTS la British Council studiind engleza britanica timp de 10 ani si sunt pasionata de psihologie. Ofer medidatii pentru scoala primara, gimnaziala si liceu in zona Timpuri Noi.

 14. 40 lei / doua ore

  Ana P.

  Mai mult de 10 ani experienta in meditatii / profesorat

  Experienta de +10 ani. Ofer meditatii la engleza, pentru orice nivel/varsta, pentru consolidarea cunostintelor, conversatie sau pentru sustinerea examenelor IELTS, Cambridge, Toefl etc.Posed certificat Cambridge Proficiency. La domiciliul profesorului (zona Universitate)

 15. 40 lei / doua ore

  Constantin Alexandru M. - Traducator

  6 ani experienta in meditatii / profesorat

  Ofer meditatii la limba engleza; pregatire pentru examenul de bacalaureat si cel de admitere la facultate, CONVERSATIE pentru incepatori (si nu numai), limbaj standard, consolidarea cunostintelor de GRAMATICA, listening, speaking (chiar si public speaking).Absolvent al Facultatii de Business din Dublin (Dublin Business School), licentiat, atestat Cambridge advanced.Ai nevoie atat de un profesor cat si de un coach pentru a-l ghida pe copilul tau in aprofundarea limbii engleze?

 16. 30 lei / o ora si 30 de minute

  Alexandra Andrei - Student

  Mai putin de un an experienta in meditatii / profesorat

  Ofer meditatii la Limba Engleza pentru prescolari si scolari clasele I-IV.Pun accentul atat pe vocabular cat si pe gramatica, sedinta fiind impartita in doua parti (durata fiecareia va fi stabilita in functie de abilitatile si capacitatea de a invata a fiecarui copil). Materialele didactice vor fi aduse de mine. Acestea sunt creative, dinamice si stimuleaza mintea elevului.

 17. 40 lei / doua ore

  Alexandra M.

  5 ani experienta in meditatii / profesorat

  Licentiata cu 5 ani de experienta in predare, posesoare CAE (Certificate in Advanced English - University of Cambridge) si a atestatului de competente lingvistice de nivel avansat in lb. engleza eliberat de Ministerul Educatiei, ofer meditatii la lb. engleza; indiferent de varsta, nivel sau de scopul pregatirii (examen bacalaureat, examene Cambridge, IELTS, TOEFL, FCE, KET, PET, SAT)! Tin sa mentionez schimbul de experienta din timpul liceului la Aquinas College - Stockport, Anglia! Ofer, de asemenea, cursuri pentru cei interesati de termenilogia de specialitate medicala in limba engleza.

 18. 40 lei / o ora si 30 de minute

  Adriana S. - Profesor liceu

  Mai mult de 10 ani experienta in meditatii / profesorat

  Profesoara cu mai mult de 10 ani de experienta, meditez limba engleza pentru copii si adulti, folosind metode focusate pe dezvoltarea competentelor receptive, dar si productive (reading, listening, speaking, writing), in zona Badea Cartan.

 19. 20 lei / o ora si 30 de minute

  Andreea T. - Student

  Mai putin de un an experienta in meditatii / profesorat

  ,.............

 20. 40 lei / doua ore

  Raluca S. - Student

  3 ani experienta in meditatii / profesorat

  Sunt studenta la Facultatea de Limbi si Literaturi Straine din Universitatea Bucuresti, sectia Japoneza Germana, cu certificat Cambridge. Ofer meditatii la domiciliul doritorilor, pentru nivelurile A1-C1/C2, si ofer si materiale didactice. Se pot face grupuri de pana la 3 persoane cel mult.