Meditatii la engleza

Filtreaza anunturile
 1. Alexandru C. - Profesor

  Mai mult de 10 ani experienta in meditatii / profesorat

  Ofer meditatii la limba engleza, iar sedinta va avea loc cu un elev sau maximum doi. Cer si ofer seriozitate si punctualitate pe parcursul colaborarii.

  Mai multe informatii
 2. Laura T. - Profesor

  5 ani experienta in meditatii / profesorat

  Meditatii limba franceza, spaniola si engleza pentru elevi si studenti. Se urmareste programa scolara si se pune accent pe conversatie, gramatica, intelegere, scriere corecta si elemente de literatura si civilizatie. Metoda de predare este una moderna, elevul va fi mereu in priza, iar rezultate clare o sa se vada in timpul cel mai scurt.

  Mai multe informatii
 3. Cursupedia C. - Profesor

  Mai mult de 10 ani experienta in meditatii / profesorat

  Cursuri engleza, incepator, mediu, avansat, limbaj general sau specializat(HR, marketing, business, hotel, turism, IT, juridic, medical, nursing, etc.), Grup (8-10pers.), semi-individual (2pers), individual.TRAINING COMPANII, orar flexibil, programe personalizate in functie de necesitatile companiei si ale cursantilor, evaluare, audit lingvistic.

  Mai multe informatii
 4. Cristina G. - Profesor

  10 ani experienta in meditatii / profesorat

  Licentiata in cadrul a 2 arii de studiu, atestat Cambridge advanced ,modul psihopedagogic,predau engleza pt copii pana in cls 10 si adulti-fete.Am experienta , sunt placuta,cu o cultura generala peste medie, interactionez bn cu copiii, Urmaresc insusirea abilitatilor lingvistice.Adaptez cerintele in functie de nivelul cursantului si de targetul cognitiv al fiecaruia.Asigur suport curs variat , lectiile sunt interactive, motivante, cu atentie pt detaliu, fond si forma. zn Vatra Luminoasa

  Mai multe informatii
 5. Criss M.

  6 ani experienta in meditatii / profesorat

  Ofer meditații individuale și în grupuri la limba engleză, atât pentru începători și persoane ce doresc să își dezvolte sau perfecționeze nivelul limbii engleze, cât și pentru cei interesați de susținerea unui examen (Cambridge YLE, KET, PET, FCE, CAE, IELTS, sau TOEFL, SAT, Bacalaureat). Dețin certificare Cambridge nivel C2, Cambridge Teaching Knowledge Test (TKT), studii de limba engleză, predare, psihologie, cursuri de formator și experiență de lucru cu persoane cu dizabilități.

  Mai multe informatii
 6. Mihai G. - Asistent universitar

  Mai mult de 10 ani experienta in meditatii / profesorat

  Profesor cu experienta atat in invatamant cat si in companii multinationale in lucrul direct cu clientii vorbitori de limba engleza ofer meditatii limba engleza orice nivel, clasele I-XII, bacalaureat, testari, angajare, munca in strainatate, emigrare. Tel. 0768.451.471.

  Mai multe informatii
 7. Ciprian J.

  5 ani experienta in meditatii / profesorat

  Absolvent de filosofie și masterat în limbi străine, am locuit timp de trei ani în Londra și sunt certificat de Cambridge la nivelul ultim al limbii, cel de proficiency (expert). Ofer ore private de pregătire pentru toate categoriile de vârstă și de nivel al limbii. Am o experiență de lungă durată în pregătirea pentru examenele Cambridge, TOEFL și SAT I și II. Dar pregătesc de asemenea și copii, folosind o metodă inovativă de învățare a limbii propusă de lingvista și renumita poliglotă Kató Lomb, vorbitoare a paisprezece limbi, metodă care funcționează la fel de bine atât pentru copii, cât și pentru adulți. Îmbinând metoda lui Kató Lomb cu materiale didactice britanice, încerc pe cât posibil să folosesc bogăția culturală britanică, incluzând literatura de limbă engleză și studiul cultural în pregătirea mea. Scopul e să stimulez curiozitatea nativă și să formez o motivație intrinsecă pentru învățarea limbii, astfel încât interesul studentului să conducă lecțiile. Vă aștept.

  Mai multe informatii
 8. Cecilia-madalina S. - Traducator

  Mai mult de 10 ani experienta in meditatii / profesorat

  Ofer meditatii limba engleza, limba franceza orice nivel, si limba italiana nivel incepator si mediu, la domiciliul elevului (sector 4, 1, 2).

  Mai multe informatii
 9. Alexandra T. - Profesor

  6 ani experienta in meditatii / profesorat

  Licentiata in litere ofer meditatii engleza elevilor(clasele 1-12). Sedintele pot varia intre 1 sau 2 ore dupa cum se doreste si includ: -recapitulari -teste -teste in engleza pe calculator -pregatire suplimentara -efectuarea temelor pentru la scoala -diferite exercitii de comunicare si ascultare -cultura engleza si americana -jocuri

  Mai multe informatii
 10. Tora V.

  5 ani experienta in meditatii / profesorat

  Dau meditatii la Engleza pentru nivelurile Beginner , Elementary si Pre-Intermediate.Lucrez pe manuale Express Publishing ( cumparate de la editura cu 60-80 lei sau trase la xerox , sub 50 de lei ).Sunt exigenta cu elevii.Invat engleza de mai bine de 12 ani.Meditez de 3 ani .Pentru elevii mici am CD interactiv cu albinute , un mod distractiv de a invata si de a preda aceasta limba.

  Mai multe informatii
 11. Diana C.

  3 ani experienta in meditatii / profesorat

  Licentiata a Facultatii de Limbi si Literaturi Straine, Engleza - Germana, ofer meditatii la limba engleza pentru orice nivel, folosind metode interactive, adaptate varstei si cerintelor. Pun accent pe conversatie, gramatica si intelegerea textului, dar ma pot adapta si cerintelor si nevoilor elevului. Pe langa licenta, detin certificatul de limba engleza Cambridge Advanced si atestat de limba engleza.

  Mai multe informatii
 12. Simona M. - Student

  2 ani experienta in meditatii / profesorat

  Studenta in anul 2, ofer meditatii la limba engleza pentru copii si adulti. Am certificare Cambridge -CAE cu nivel european C2.

  Mai multe informatii
 13. Liana Corina C.

  5 ani experienta in meditatii / profesorat

  Absolventa Facultatea de Limbi si Literaturi Straine,sectia engleza-franceza din cadrul Universitatii Bucuresti(detin atestat lb engleza anul 2009 si autorizatie traducator 2012 pentru lb.engleza si lb.franceza) ofer meditatii la limba engleza pentru cei care doresc sa invete engleza sau sa isi imbunatateasca cunostintele deja existente de limba engleza.Cursurile vor fi interactive si adaptate fiecarei persoane.Nr.telefon:0727609567

  Mai multe informatii
 14. Andreea Z. - Student

  7 ani experienta in meditatii / profesorat

  Ofer meditatii la Limba Engleza atat la domiciliul elevului cat si la domiciliul propriu. Sunt Licentiata a Facultatii de Geografie, Bucuresti si in prezent sunt studenta in cadrul Facultatii de Administratie Publica SNSPA, Bucuresti la un MASTER cu predare in Limba Engleza, "Public Sector Management". Detin Atestat Cambridge si sunt specializata pe Limba Engleza de 7 ani, insa o studiez de 14 ani. Ofer materiale didactice elevului, care vor ramana ulterior la acesta. Materialele sunt incluse in tariful sedintei. Efectuez atat sedinte de 1h (25 RON) cat si sedinte de 2h (50 RON).

  Mai multe informatii
 15. Vacaru G. - Profesor gimnaziu

  3 ani experienta in meditatii / profesorat

  Ofer meditatii- limba engleza la domiciliul elevului sau domiciuliul meu, pentru scoala primara,gimnaziu,liceu. Sunt o fire calma si rabdatoare, care considera ca orice se poate invata daca se aplica metoda corecta pentru fiecare individ. Detin un certificat de competente limbi straine - limba engleza (B2 = experimentat) obtinut la terminarea liceului.Absolventa a facultatii de Litere-Romana-Engleza.Absolvirea modulului psihopedagogic. Nr de tel:0763996095

  Mai multe informatii
 16. Dalila L. - Profesor gimnaziu

  6 ani experienta in meditatii / profesorat

  Profesoara, meditez la limba engleza prescolari, elevi in clasele I- VIII (conversatie, gramatica, vocabular).

  Mai multe informatii
 17. Cristiana C. - Student

  Mai putin de un an experienta in meditatii / profesorat

  Ofer meditatii limba engleza orice nivel.Detin un atestat de engleza . Meditatiile se vor desfasura intr-un mod interactiv si vom pune accentul pe conversatie si pronuntarea corecta a cuvintelor. Sunt studenta in anul 4 la un profil cu predare in limba engleza, si am fost plecata de asemenea un an in strainatate unde am avut ocazia sa-mi perfectionez engleza.

  Mai multe informatii
 18. Stefania G.

  2 ani experienta in meditatii / profesorat

  Prima sedinta este GRATUITA! Copilul tau merita sa fie un invingator! Şansa asta va face diferența! Descoperă chiar acum puterea magică a limbii engleze! Engleza este cunoscută şi vorbită în foarte multe țări din lumea asta. Gândeşte-te la câte locuri va putea descoperi copilul tău, câți oameni minunați va putea cunoaşte, câte cărți, reviste, documentare, site-uri va putea citi şi înțelege. La ce te poți aştepta? Copilul tău va învăța prin metode moderne, folosind gadget-urile şi tehnologia, având totuşi focusul setat pe comunicarea directă. Va învăța mai mult decât gramatică şi vocabular; va învăța sunete noi, expresii, moduri de a înțelege, va cunoaşte culturi şi comunități noi. Programari si detalii pe e-mail sau la telefon 0746.662.999.

  Mai multe informatii
 19. Anca B.

  3 ani experienta in meditatii / profesorat

  Licentiata cu nota 10 in Traducere si Interpretare engleza-franceza (plus modulul psiho-pedagogic), masterat pe aceeasi specializare cu disertatie de nota 10, in prezent doctorand, ofer meditatii la lb.engleza respectiv franceza elevilor, studentilor si adultilor, avand 3 ani de experienta in domeniu. Lucrez cu materiale didactice adecvate pentru fiecare nivel, am rabdare si manifest interes sa-i invat cat mai multe pe cei doritori. 40 ron / sedinta (2h) Tel: 0757748486; E-mail: bratu_anca90@yahoo.com

  Mai multe informatii
 20. Iulia S. - Student

  2 ani experienta in meditatii / profesorat

  Limba, cultura si literatura engleza clasele I-VIII - Meditator cu experienta si rezultate excelente cu elevii(premii I, note mari), absolventa de filologie si posesoare de diploma Cambridge Proficiency(experimentat, cel mai inalt nivel), lucrez cu copilul dvs. pentru rezultate deosebite cu ajutorul unor materiale noi si distractive. Daca aveti nelamuriri, nu ezitati sa ma contactati! GALATI, 0756787041. Cer si ofer seriozitate. Orele de meditatii se pot face la mine acasa sau la elev, in functie de alegerea parintelui.

  Mai multe informatii