Meditatii la engleza

Filtreaza anunturile
 1. Pret nespecificat

  Roxana B. - Profesor

  Mai mult de 10 ani experienta in meditatii / profesorat

  ENGLEZA, orice nivel. Adulti si adolescenti (+12 ani)Lectiile sunt personalizate in functie de scopul propus. Accent pe conversatie si vocabular.Pregatire examene:IELTS, CAE, KET, PET, TOEFL, etcLimbaj GENERAL sau SPECIALIZAT (business, HR, medical, nursing, juridic, marketing, cabin crew, financiar, etc)Lectiile pot fi focusate pe un obiectiv: gramatica, conversatie, coaching interviuri angajare, intalniri de afaceri, testari examene.TRAINING COMPANII, audit lingvisticO sedinta poate dura intre 1h si 2h1h=50 minDeplasarea la domiciliu implica costuri suplimentare.

 2. 60 lei / o ora si 30 de minute

  Laura T. - Profesor

  5 ani experienta in meditatii / profesorat

  Meditatii limba engleza, franceza si spaniola.Metoda noua ce asigura invatarea limbii in cel mai scurt timp.Lectiile sunt special concepute pentru a face cursantul sa comunice fluent si cursiv in limba studiata in interval scurt de timp. Lectiile sunt dinamice, metoda de predare este moderna, iar scopul va fi atins indiferent de nivelul cursantului. Meditatii pentru orice nivel de pregatire, sustinere interviuri de angajare, pregatire pentru concursuri sau examene (admitere, bacalaureat).Lectiile sunt individuale si personalizate in functie de scopul fiecarui cursant. Se pune accent pe conversatie, exprimarea corecta atat in scris, cat si oral, utilizarea corecta a limbii in orice situatie. Sedintele au loc in zona Floreasca, Bucuresti. Metoda de predare este special conceputa pentru a ajunge la un nivel avansat, chiar daca se porneste de la zero, in doar cateva saptamani, fiecare lectie este personalizata in functie de scopul cursantului. Acesta va putea sa vorbeasca fluent si corect, sa cunoasca toate regulile gramaticale, sa nu aiba greseli in scris si sa se descurce perfect in orice situatie. Pentru elevi se urmareste si programa scolara, iar pentru cei care trebuie sa invete limba in cel mai scurt timp, lectiile vor fi special concepute pentru a castiga timp. Se pune accent pe:conversatie (scopul este de a capata fluenta in cel mai scurt timp), gramatica - intr-o abordare noua, deloc plictisitoare, ce-l va ajuta pe cursant sa nu greseasca niciodata, notiuni practice, metoda intensiva. Rezultate garantate, evaluari periodice si asistenta permanenta pe perioada cursurilor/meditatiilor.

 3. 50 lei / doua ore

  Elena I. - Profesor

  Mai mult de 10 ani experienta in meditatii / profesorat

  Licentiata, atestat Cambridge advanced predau idividual engleza cls 1-8 .Am experienta 8 ani, sunt placuta,cu o cultura generala peste medie, avand si cunostinte despre psihologia varstei. Urmaresc insusirea abilitatilor lingvistice, si pun accent pe gramatica, dezvoltarea vocabularului,dezvoltarea imaginatiei conceptuale,exprimare ,topica,,traduceri.Asigur suport curs variat (carti, culegeri, dvd, ), lectiile sunt interactive, se desfasoara intr o atmosfera placuta .Lucrand cu elevii mei,am reusit sa i conving ca a fi perseverent in studiul unei limbi straine este o calitate reala si ca engleza nu numai ca poate deschide orizontul unui elev dar il poate forma in vederea unui viitor profesional.

 4. 45 lei / doua ore

  Ionut A. - Profesor

  Mai mult de 10 ani experienta in meditatii / profesorat

  Doresti sa lucrezi alaturi de un expert? Doresti sa comunici cu placere in engleza Invata limba engleza alaturi de un expert cu vasta experienta in predare si comunicare. Fie ca vrei sa emigrezi , sau vrei limbaj pt. afaceri, juridica, finaciara, administrativa, turism, daca ai un partener de comunicare iti va fi usor.

 5. 60 lei / doua ore

  Alexandru C. - Profesor

  Mai mult de 10 ani experienta in meditatii / profesorat

  Ofer meditatii la limba germana, iar sedinta va avea loc doar cu un elev, in cazul celor incepatori, sau maximum doi elevi, daca sunt la un nivel sensibil egal. Cer si ofer seriozitate si punctualitate pe parcursul colaborarii.

 6. 70 lei / o ora si 30 de minute

  Carmen C. - Profesor

  Mai mult de 10 ani experienta in meditatii / profesorat

  Meditații la engleză pentru prescolari si elevi clasele I - XII, precum si pentru examene Cambridge. Pentru elevi clasele V-XII, sedința este de 90 de minute, 70 lei. Pentru prescolari si elevi clasele I-IV, sedinta este de 60 de minute, 50 lei.

 7. 50 lei / doua ore

  Mihai G. - Asistent universitar

  Mai mult de 10 ani experienta in meditatii / profesorat

  Profesor cu experienta atat in invatamant cat si in companii multinationale in lucrul direct cu clientii vorbitori de limba engleza ofer meditatii limba engleza orice nivel, clasele I-XII, bacalaureat, testari, angajare, munca in strainatate, emigrare.

 8. 50 lei / doua ore

  Raluca M.

  2 ani experienta in meditatii / profesorat

  Cu mai bine de 8 ani experienta in civilizatia si literatura engleza, pot sa impartasesc din aceasta cu fiecare elev doritor sa cunoasca o limba de circulatie internationala. Redactare/intelegere/comunicare precum si gramatica limbii engleze.

 9. 80 lei / doua ore

  Cristina Dima - Profesor

  Mai mult de 10 ani experienta in meditatii / profesorat

  Profesoara cu experienta de 20 ani, am 41 ani, predau limba engleza la orice nivel in ZONA DOROBANTI! Predau numai la domiciliul meu in ZONA DOROBANTI! Predau numai persoanelor cu varsta de minim 16 ani! Am material propriu! Se va tine cursul in functie de cerintele cursantului si in mod special se va pune accent pe CONVERSATIE, DIALOG SI COMUNICARE!!! Rezultate garantate! Rog seriozitate!

 10. 70 lei / doua ore

  Miruna Margineanu - Profesor universitar

  Mai mult de 10 ani experienta in meditatii / profesorat

  Lector universitar, 18 ani experienta didactica, ofer meditatii la nivel superior pentru admitere in invatamantul universitar, examene Ielts, Toefl, Cambridge, interviuri angajare. Metoda de predare intensiva, adaptata in functie de capacitatile fiecarui cursant.

 11. 60 lei / o ora si 30 de minute

  Alina Dobras

  Mai mult de 10 ani experienta in meditatii / profesorat

  Ofer meditatii la limba engleza, la domiciliul copiilor, in Bucuresti.clasele I-VIII: 60 Ron/sedinta de 1 1/2 h;clasele IX-XII: 70 Ron/sedinta 1 1/2 h;pregatire Bacalaureat: 80 Ron/sedinta de 2 h.

 12. 40 lei / doua ore

  Adrian C. - Profesor universitar

  Mai mult de 10 ani experienta in meditatii / profesorat

  Profesor universitar cu vasta experienta didactica, autor de carti si articole de specialitate, ofer meditatii lb. engleza la nivel performant pentru admitere Academia de Politie, Filologie, teste internationale de lb. engleza (IELTS, Cambridge, TOEFL) sau orice nivel. Foarte important!! Meditatiile se vor efectua cu 1 maxim 2 cursanti/elevi!!!

 13. 50 lei / doua ore

  Ionescu Alisa - Student

  2 ani experienta in meditatii / profesorat

  Ofer meditatii la limba engleza, indiferent de nivel, elevilor care vor sa invete/aprofundeze aceasta limba, sa se pregateasca pentru examenul Cambridge (First sau Advanced) sau pentru o mai buna intelegere a materiei predate la scoala. Detin numeroase materiale,CD-uri, carti de teorie si exercitii, ideale pentru intelegerea/exprimarea scrisa si verbala.

 14. 60 lei / doua ore

  Alexe V. - Profesor liceu

  Mai mult de 10 ani experienta in meditatii / profesorat

  Doresti sa lucrezi alaturi de un expert? Doresti sa comunici cu placere in engleza? Invata limba engleza alaturi de un prieten cu vasta experienta in predare si comunicare. Fie ca te intereseaza pt. liceu, bacalaureat-scris,oral,facultate ( Academia de Politie, REI, Limbi Straine), Business English (toate nivelurile), Cambridge, TOEFL, SAT,IELTS sau engleza juridica, financiara, investitii si afaceri daca ai un partener de comunicare iti va fi usor.

 15. 60 lei / o ora si 30 de minute

  Alexandra Rusalim - Profesor

  5 ani experienta in meditatii / profesorat

  Absolventă a Facultății de Limbi si Literaturi, Universitatea din Bucuresti şi profesoara de limba engleza la Şcoala Internaționala Mark Twain ofer meditații la limba engleză pentru orice nivel în orașul București. Avantajul meditațiilor este că elevul dispune de toata atenția meditatorului iar metoda de predare constă in lecții personalizate și adaptate nevoilor sale în care elevul sa dezvolte în paralel abilitați de citire, ascultare și comunicare atât scrisă, cât si orală.

 16. 60 lei / doua ore

  Magerescu T.

  3 ani experienta in meditatii / profesorat

  Ofer meditatii limba engleza la domiciliul clientului.

 17. 70 lei / doua ore

  Teodor B. - Profesor

  Mai mult de 10 ani experienta in meditatii / profesorat

  Profesor de engleza certificare internationala CAMBRIDGE ( CELTA, ICELT,DELTA(expert level) ),peste 28 de ani experienta, 5 ani in SUA, colaborator si consultant companii internationale, translator-interpret, traducator,Certificate of Proficiency in English, nivel C2, grad A (maxim posibil,nativ educat),Cambridge English Teacher, ofer meditatii limba engleza, orice nivel, scop, domeniu, varsta, metode eficiente adaptate fiecarui scop si fiecarei persoane in parte, rezultate rapide si garantate, gratuit prima sedinta.Sedintele se pot desfasura si online.Pentru programari puteti suna oricand(inclusiv la sfarsit de saptamana),intre orele 7-23!

 18. 60 lei / o ora si 30 de minute

  Cristiana S. - Profesor

  7 ani experienta in meditatii / profesorat

  Ofer mediatatii la Limba Engleza pentru elevi si adulti, testari nationale, Bacalaureat, admitere la facultate, olimpiade.Pun la dispozitie materiale si metode eficiente si inedite de recuperare a materiei si de asimilare a informatiilor noi intr-un timp scurt.Rezultate garantate. Efectuez traduceri engleza-romana si romana-engleza.Editez texte si lucrari de licenta, dizertatie si doctorat, efectuez eseuri si prezentari, lucrari stiintifice etc.

 19. 40 lei / o ora si 30 de minute

  Evelyn Hauc - Profesor

  3 ani experienta in meditatii / profesorat

  ~ENGLEZA DE LA mic LA MARE ~CINE SUNT EU SI CE PROMIT SA FAC : Profesoara de limba engleza, ma asigur de fixarea cunostintelor deja existente si,pornind de la ele, prin exercitii create special pentru fiecare in parte, in functie de preferinte si nevoi, consolidam o perspectiva larga in toate aspectele limbii:vocabular,vorbit (speaking),receptare si intelegere (listening), gramatica si scris . .Metoda unica, personalizata, distractiva si interactiva determina insusirea mult mai rapida a limbii engleze.Mai mult decat atat, spre deosebire de sistemele clasice de invatare a acestei limbi, eu incurajez dezvoltarea capacitatii de a intelege mecanismul din spatele limbii engleze, facilitand procesul de invatare si redare.In cazul copilasilor si al elevilor, rezultatele vor fi satisfacatoare pentru parinti si profesori,insa, indeosebi, extrem de folositoare si benefice pentru ei, in timp ce, la adulti, se vor vedea imbunatatiri rapide si semnificative in tot ceea ce inseamna limba engleza..CINE ESTI TU : Copilas de orice varsta , licean , student sau adult dornic sa invete limba engleza de la zero sau sa-si imbogateasca cunostintele..METODA "ALTFEL" : Optez pentru predarea limbii engleze APLICATE, cu exemple utile din conversatii frecvente si situatii la care suntem supusi in fiecare zi, in tara sau in strainatate. Indiferent de varsta si nivel, consider ca e extrem de importanta invatarea mecanismului din spatele limbii, astfel incat speakingul si exercitiile practice reprezinta modalitatea cea mai usoara, rapida si placuta de a invata si a stapani engleza.IN PLUS : ~materiale proprii~teste Cambridge ~pregatire pentru interviuri~ adaptabilitate la tot ce inseamna preferinte personale~atmosfera relaxata de lucru ~mediu familiar si cozy~suport auditiv (inregistrarea audio a materialelor) gratuit pentru fiecare lectie~Va astept cu drag ♡~

 20. 70 lei / doua ore

  Alexandra Lupu - Centru de meditatii

  5 ani experienta in meditatii / profesorat

  Experienta 5 ani, ofer meditatii la limba engleza la domiciliul elevului oriunde in Bucuresti. Pentru mai multe detalii va rog sa imi vizualizati datele profilului si sa ma contactati!