Anunturi de meditatii la limba engleza

 1. Amalia P. - Profesor gimnaziu

  Mai mult de 10 ani experienta in meditatii / profesorat

  Predau Limba si literatura engleza orice nivel la domiciliul elevului. Rezultate excelente la examene.

 2. Amalia N. - Student

  3 ani experienta in meditatii / profesorat

  Meditez elevi de clasele I-IV la limba si literatura romana, matematica si limba engleza.

 3. Leonard K.

  Mai mult de 10 ani experienta in meditatii / profesorat

  Vorbitor nativ de Limba Engleza din America, ofer ore de conversatie in Bucuresti, zona Stefan Cel Mare. Referinte de exceptie de la diverse canale TV de prestigiu si alte firme de succes. Garantez conversatii interesante pe orice domeniu de interes, in cadrul carora te destinzi, castigi incredere in tine, capeti o pronuntie corecta, un vocabular mai bogat, fluenta si siguranta in exprimare. Pretul este pentru 1 ora. La telefon va raspunde persoana de contact, D-na Beatrice 0722617298

 4. Alexandra P. - Student

  Mai putin de un an experienta in meditatii / profesorat

  Studenta Bursiera Anul 3 la Politehnica , ofer servicii de meditator lb engleza pentru clasele I-VIII , chiar si liceu. Mentionez ca sunt avansata, scriu ,citesc si vorbesc cursive, fara probleme. Am terminat liceul Gheorghe Sincai la profil mate-info si in prezent urmez modulul pedagogic in cadrul facultatii. Sunt o persoana comunicativa, rabdatoare si cu un caracter ludic si calm. Am experienta ptr meditatii engleza clasa a X-a, matematica a VII-a. Telefon: 0732552660

 5. Ruxandra G. - Profesor

  3 ani experienta in meditatii / profesorat

  Ofer meditatii la Limba Engleza atat pentru elevi in clasele primare si in gimnaziu, cat si pentru Examenul de Bacalaureat. Ofer pregatiri si pentru examinari de tip Cambridge sau IELTS, folosind materiale specializate si urmarind in fiecare sedinta formatul reading, listening si English in Use. Sunt licentiata in Stiinte Politice in Limba Engleza si in Filosofie, de la Universitatea Bucuresti si absolventa unui Masterat in Relatii si Afaceri Internationale, de la IHEID Geneva.

 6. Andreea O. - Student

  Mai putin de un an experienta in meditatii / profesorat

  Ofer meditatii lb Engleza atat la nivel incepator, cat si nivel avansat. Ofer seriozitate si rezultate imediate. Pentru mai multe detalii pot fi contactata initial pe adresa de mail andreea9.oprea@yahoo.com.

 7. Lacramioara Nechifor N. - Profesor

  Mai mult de 10 ani experienta in meditatii / profesorat

  Profesoara limba engleza cu 15 ani experienta, ofer meditatii -atat pentru incepatori cat si pentru cei care doresc sa se perfectioneze. Locatia- centrul Vechi. Accentul este pus pe conversatie. Gramatica este predate intr-un mod logic, simplificat. Cursantii pot beneficia de cd-uri audio creatie proprie. Rezultate garantate in timp minim. GRATUIT evaluarea nivelului de instruire si a timpilui necesar pentru obtinerea nivelului de instruire dorit.

 8. Cristina P.

  2 ani experienta in meditatii / profesorat

  Licentiata cu experienta in after-school si in particular , meditez engleza clasele 1-6, preferabil in sectorul 3 sau zone apropiate .Am atestat IELTS nivel avansat.Tel 0724068251.Pentru clasele 5,6 pretul este de 25 lei

 9. Office C. - Profesor

  Mai mult de 10 ani experienta in meditatii / profesorat

  Limbi engleza cu profesori si traineri vorbitori nativi  Limbaj standard, conversational si limbaj specializat (medical, juridic, afaceri, financiar)  Cursuri colective  Cursuri individuale (1 la 1)  Cursuri online (platformă E-learning)  Scoli de vara si ateliere de lucru cu profesori de la universitati de prestigiu din S.U.A., Belgia si Germania  Pregatire, testare si evaluare pentru certificatele TOEFL, IELTS, CAMBRIDGE, ZERTIFIKAT DEUTSCH, DELE etc

 10. Simona S. - Profesor

  Mai mult de 10 ani experienta in meditatii / profesorat

  Învaţă engleza uşor şi agreabil. În Bucureşti/ limitrofe. Predare individuala (sau in colectiv redus) pentru elevi, studenti, manageri, angajati firme. Experienta, rezultate deosebite. referinte. Testare gratuit. Incepator -avansat, limbaj uzual /business. Pregatire pentru obtinerea certificatelor CAMBRIDGE, BULATS. Metode axate pe dezvoltarea abilitatilor de comunicare. Suport audio-video. La sediul firmelor interesate sau domiciliul dvs. Se poate elibera factura ptr. decontare.

 11. Roxana P. - Profesor

  2 ani experienta in meditatii / profesorat

  Meditatii engleză (inclusiv termeni de business, medicali, etc. la cerere), şedinţa este de 2 ore, materialul este inclus in pret. Deţin atestat de limba engleză ESOL emis de către University of Cambridge. Deţin experientă în predare.

 12. Ruxandra . - Traducator

  7 ani experienta in meditatii / profesorat

  Ofer meditatii la limba engleza; pregatire pentru examenul de bacalaureat si cel de admitere la facultate, CONVERSATIE pentru incepatori (si nu numai), limbaj standard, consolidarea cunostintelor de GRAMATICA. Detin experienta atat in lucrul cu prescolarii, elevii de scoala generala, elevii de liceu cat si cu adultii.

 13. Teodor B. - Traducator

  Mai mult de 10 ani experienta in meditatii / profesorat

  Profesor de engleza, peste 22 de ani experienta, 4 ani in SUA ,colaborator companii internationale, translator-interpret, Certificate of Proficiency in English, nivel C2, grad A (maxim posibil,nativ educat), ofer meditatii limba engleza, orice nivel, scop, domeniu, varsta, metode eficiente adaptate fiecarui scop si fiecarei persoane in parte, rezultate rapide si garantate, gratuit prima sedinta.Tel: 0768056668;0726666373;0743122999

 14. Valentina G. - Profesor

  5 ani experienta in meditatii / profesorat

  Absolventa a Facultatii de limbi si literaturi straine(engleza- japoneza),ofer lectii private pentru obtinerea certificatelor Cambridge(TKT,CAE, FCE, PET and KET),IELTS,TOEIC,PTE Academic, pregatire bacalaureat.Detin diploma de limba engleza eliberata de Ministerul educatiei, Cambridge English Language Assessment-Teaching Knowledge Test (module 1,2,3) si modul psiho-pedagogic.Am experienta 4 ani in particular dar si in 3 unitati de invatamant.Materialele sunt incluse in pret.

 15. Cristina D. - Profesor

  Un an experienta in meditatii / profesorat

  Proaspăt absolventă a Facultăţii de Litere din cadrul Universităţii din Bucureşti, secţia Română-Engleză, ofer meditaţii la Limba engleză elevilor cu vârste cuprinse între 7 şi 14 ani. Metoda de lucru este placută, interactivă şi eficientă, determinându-i pe copii să înveţe cu spor şi entuziasm. Vă aştept cu drag!

 16. Ela C. - Profesor liceu

  Mai mult de 10 ani experienta in meditatii / profesorat

  Profesoara pregatesc pentru limba engleza sau franceza ,experienta de predare 12 ani,orice nivel,examenele Cambridge-Ket,pet,fce,advanced,proficiency,delf,dalf,metoda conversationala,gramatica,imbogatire vocabular,teste,culegeri,mijloace audio etc,tel 0761 285 689.rog seriozitate

 17. Cursupedia C. - Profesor

  Mai mult de 10 ani experienta in meditatii / profesorat

  Cursuri engleza, incepator, mediu, avansat, limbaj general sau specializat(HR, marketing, business, hotel, turism, IT, juridic, medical, nursing, etc.), Grup (8-10pers.), semi-individual (2pers), individual.TRAINING COMPANII, orar flexibil, programe personalizate in functie de necesitatile companiei si ale cursantilor, evaluare, audit lingvistic.

 18. Cristina G. - Profesor

  10 ani experienta in meditatii / profesorat

  Licentiata a 2 facultati, atestat Cambridge advanced ,modul psihopedagogic,predau engleza pt copii cls 2-10 si adulti-fete.Am experienta , sunt placuta,cu o cultura generala peste medie, interactionez bn cu copiii, Urmaresc insusirea abilitatilor lingvistice.Adaptez cerintele in functie de nivelul cursantului si de targetul cognitiv al fiecaruia.Asigur suport curs variat , lectiile sunt interactive, motivante, cu atentie pt detaliu, fond si forma. zn Pta Iancului.(valabil si pt vacantza)

 19. Roxana B.

  Mai mult de 10 ani experienta in meditatii / profesorat

  Meditatii engleza,orice nivel, adulti si copii, pregatire examene:KET,PET,YLE,CAE,IELTS,FCE,CPE,bac,facultate,interviuri.Limbaj general sau specializat (HR, marketing, business, hotel, turism, IT, juridic, medical, nursing, etc.).Modul de gramatica.Grup sau individual.Training companii.Inclusiv cursanti straini.

 20. Alina T.

  3 ani experienta in meditatii / profesorat

  Gramatica limbii engleze Modul I-IV: 450 lei/modul (20 sedinte/modul) -clase 5 elevi; Limba engleza in conversatie - 450 lei/modul (20 sedinte/modul) - clase 5 elevi Meditatii limba engleza specifice - gramatica, vocabular sau mixt. 50 lei sedinta sau 350 lei/10 sedinte. Alte servicii: https://www.facebook.com/profile.php?id=100008168865804 ; http://assessmentanddevel.wix.com/assessanddevelop