Meditatii la contabilitate

Filtreaza anunturile
 1. 40 lei / doua ore

  Ioana T.

  Mai mult de 10 ani experienta in meditatii / profesorat

  Meditez la contabilitate, atat pentru sustinerea examenelor cat si pentru dobandirea competentelor in acest domeniu pentru a putea practica aceasta meserie, incepand de la notiuni despre documentele primare, pana la intocmirea declaratiilor si situatiilor financiare.

 2. 60 lei / o ora si 30 de minute

  Anda R. - Profesor

  Mai mult de 10 ani experienta in meditatii / profesorat

  POTI INVATA USOR si rapid la CONTABILITATE, daca intelegi notiunile de baza (teoria) cu ajutorul unor exemple si exercitii practice, simple si utile, adaptate nivelului de pregatire si de experienta a fiecarui elev / student / absolvent. Intalnirile sunt interactive si vom invata impreuna “cum trebuie sa invatati” astfel incat sa obtineti cele mai bune rezultate!Putem sa lucram impreuna pentru pregatirea examenelor si proiectelor din facultate, pentru interviuri de angajare, examene profesionale.Locatie: Bucuresti, Sector 3, zona metrou Dristor. Contactati-ma oricand pentru mai multe informatii!

 3. 50 lei / doua ore

  Mihaela C. - Contabil

  Mai mult de 10 ani experienta in meditatii / profesorat

  Te simti atras de contabilitate, ai absolvit sau urmezi la ora actuala un liceu economic si/sau o facultate cu profil economic, dar vrei sa intelegi mai bine si practic tainele contabilitatii primare si financiare, ale salarizarii, sa intocmesti bilanturi contabile, sa faci analize economico-financiare si vrei sa aiba cineva rabdare cu tine si sa-ti explice pe intelesul tau, vino la meditatii de contabilitate.

 4. 30 lei / doua ore

  Alexandra Dragomir - Student

  Un an experienta in meditatii / profesorat

  Înțelegi mai ușor cu cineva de vârsta ta

 5. 50 lei / doua ore

  Erica Venemozer

  Mai mult de 10 ani experienta in meditatii / profesorat

  Contabilitatea pentru tine e o "limba straina"?Doresti sa o intelegi?Doresti sa o inveti logic, avand in vedere ca este una din materiile care sta la baza formarii tale pentru a deveni un economist de succes?Eu sunt aici pentru tine!Ma numesc Erica Venemozer, o persoana cu o vasta experienta in domeniu(27 de ani) cu un suflet tanar si imi doresc sa transmit mai departe cunostintele mele.Am abilitatile necesare pentru a te face sa intelegi aceasta materie, sa devina pentru tine o joaca de copii.

 6. 50 lei / doua ore

  Ana Maria D - Student

  Un an experienta in meditatii / profesorat

  Ofer meditatii - Studenta ASE, fabbv, an 3, departamentul de pedagogie, de asemenea detin si contabilitate primara.Materii: Limba si Literatura Romana, Economie, Contabilitate, Biologie.

 7. Fara fotografie
  25 lei / o ora

  Baluta C.

  Mai mult de 10 ani experienta in meditatii / profesorat

  Meditez contabilitate oriunde in Bucuresti si in imprejurimi la domiciliul elevului

 8. Fara fotografie
  50 lei / o ora si 30 de minute

  Dana H. - Contabil

  6 ani experienta in meditatii / profesorat

  Expert contabil şi doctorand în economie, ofer meditaţii în domeniul contabilităţii şi te pot ajuta în realizarea proiectelor care îţi sunt solicitate la liceu sau facultate. Preţul este de 50 de lei pentru 1 oră şi 30 de minute.

 9. Fara fotografie
  50 lei / doua ore si 30 de minute

  Mihai A. - Profesor gimnaziu

  Mai mult de 10 ani experienta in meditatii / profesorat

  Economist, Expert contabil, Consultant fiscal tanar cu multa experienta in domeniul financiar-contabil, ofer meditatii/consultanta in domeniul Contabilitate si Fiscalitate; tin contabilitatea societatilor la preturi începând cu 100 lei ori preiau contabilitatea firmelor existente la un tarif cu 20% mai mic decat cel actual; garantez personal aplicarea corecta, exacta a legislatiei fiscale si contabile (la mine nu exista nesiguranta, interpretare sau "merge si asa").

 10. Fara fotografie
  80 lei / doua ore

  Marilena E. - Profesor

  Mai mult de 10 ani experienta in meditatii / profesorat

  Poți să te pregătești eficient pentru examenul la Contabilitate, dacă vei fi îndrumat în acest demers. Îți ofer sprijinul prin explicații și rezolvarea unor aplicații practice corespunzătoare nivelului tău de pregătire.

 11. Fara fotografie
  100 lei / doua ore

  Troanca G. - Contabil

  Mai mult de 10 ani experienta in meditatii / profesorat

  Specialist, ofer meditatii contabilitate orice nivel. Studentilor, pentru pregatirea examenelor, Contabililor, daca intampina dificultati la locul de munca, Oricarei persoane interesata de acest domeniu.

 12. Fara fotografie
  50 lei / doua ore

  Alina S. - Contabil

  10 ani experienta in meditatii / profesorat

  Ofer meditatii contabilitate si resurse umane. Teorie + practica in programele Saga si Revisal. Zona Romana

 13. Fara fotografie
  100 lei / o ora si 30 de minute

  Camelia D.

  Mai mult de 10 ani experienta in meditatii / profesorat

  Meditez, ,studenti ,persoane care vor sa lucreze in domeniul financiar-contabil sau sa se perfectioneze in meseria de contabil,Initiez intreprinzatori care vor sa deschida o afacere in domeniul financiar-contabil .Acord suport legislativ