Meditatii la contabilitate

Filtreaza anunturile
 1. Fara fotografie
  50 lei / doua ore si 30 de minute

  Mihai A. - Profesor gimnaziu

  Mai mult de 10 ani experienta in meditatii / profesorat

  Economist, Expert contabil, Consultant fiscal tanar cu multa experienta in domeniul financiar-contabil, ofer meditatii/consultanta in domeniul Contabilitate si Fiscalitate; tin contabilitatea societatilor la preturi începând cu 100 lei ori preiau contabilitatea firmelor existente la un tarif cu 20% mai mic decat cel actual; garantez personal aplicarea corecta, exacta a legislatiei fiscale si contabile (la mine nu exista nesiguranta, interpretare sau "merge si asa").

 2. 40 lei / doua ore

  Ioana T.

  Mai mult de 10 ani experienta in meditatii / profesorat

  Meditez la contabilitate, atat pentru sustinerea examenelor cat si pentru dobandirea competentelor in acest domeniu pentru a putea practica aceasta meserie, incepand de la notiuni despre documentele primare, pana la intocmirea declaratiilor si situatiilor financiare.

 3. 60 lei / o ora si 30 de minute

  Anda R. - Profesor

  Mai mult de 10 ani experienta in meditatii / profesorat

  Poti invata usor si rapid Contabilitate si Economie, daca intelegi notiunile de baza cu ajutorul unor exemple si exercitii practice simple si utile, adaptate nivelului de pregatire si de intelegere a fiecarui elev / student / debutant. Vom invata impreuna “cum trebuie sa invatati” si atunci progresul va fi remarcabil! Locatie meditatii: Bucuresti, Sector 3, zona Dristor. Contactati-ma pentru mai multe informatii!

 4. 50 lei / doua ore

  Erica Venemozer

  Mai mult de 10 ani experienta in meditatii / profesorat

  Contabilitatea pentru tine e o "limba straina"?Doresti sa o intelegi?Doresti sa o inveti logic, avand in vedere ca este una din materiile care sta la baza formarii tale pentru a deveni un economist de succes?Eu sunt aici pentru tine!Ma numesc Erica Venemozer, o persoana cu o vasta experienta in domeniu(27 de ani) cu un suflet tanar si imi doresc sa transmit mai departe cunostintele mele.Am abilitatile necesare pentru a te face sa intelegi aceasta materie, sa devina pentru tine o joaca de copii.

 5. 50 lei / doua ore

  Ana Maria D - Student

  Un an experienta in meditatii / profesorat

  Ofer meditatii - Studenta ASE, fabbv, an 3, departamentul de pedagogie, de asemenea detin si contabilitate primara.Materii: Limba si Literatura Romana, Economie, Contabilitate, Biologie.

 6. Fara fotografie
  40 lei / doua ore

  Roxana T. - Contabil

  5 ani experienta in meditatii / profesorat

  Expert contabil, absolventa a Masterului Contabilitate , Audit si Informatica de gestiune si a Facultatii de Contabilitate si Informatica de Gestiune din cadrul Academiei de Studii Economice din Bucuresti (loc finantat de la Bugetul de Stat) , ofer meditatii la contabilitate la domiciliul meu sau al elevului/studentului. Ma pot descrie ca o fire rabdatoare care se adapteaza la modul de intelegere al elevilor/studentilor. Imi place sa lucrez alaturi de elevi/studenti intr-o maniera interesanta si interactiva.

 7. Fara fotografie
  100 lei / doua ore

  Troanca G. - Contabil

  Mai mult de 10 ani experienta in meditatii / profesorat

  Specialist, ofer meditatii contabilitate orice nivel. Studentilor, pentru pregatirea examenelor, Contabililor, daca intampina dificultati la locul de munca, Oricarei persoane interesata de acest domeniu.

 8. Fara fotografie
  50 lei / doua ore

  Alina S. - Contabil

  10 ani experienta in meditatii / profesorat

  Ofer meditatii contabilitate si resurse umane. Teorie + practica in programele Saga si Revisal. Zona Romana

 9. Fara fotografie
  100 lei / o ora si 30 de minute

  Camelia D.

  Mai mult de 10 ani experienta in meditatii / profesorat

  Meditez, ,studenti ,persoane care vor sa lucreze in domeniul financiar-contabil sau sa se perfectioneze in meseria de contabil,Initiez intreprinzatori care vor sa deschida o afacere in domeniul financiar-contabil .Acord suport legislativ

 10. Fara fotografie
  400 lei / doua ore

  Bucsa C.

  10 ani experienta in meditatii / profesorat

  contabilitate = indiferent de nivel

 11. Fara fotografie
  40 lei / doua ore

  Flori M. - Contabil

  Mai mult de 10 ani experienta in meditatii / profesorat

  Contabilitatea nu este atat de complicata pe cat pare. Trebuie numai sa o intelegi, iar eu te pot ajuta.